Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ - ΑΕΚ

            Το είδατε ψύχραιμα; Με την απαραίτητη κατανόση του παρασκηνίου, τα νέα κόζα και τα τόσα όνειρα κάποιων ανθρώπων που παρά τα εκατομμύρια, δεν έφτειαξαν ομάδα αλλά παρασκήνιο; Αν όχι, να ξαναπάτε στα ερασιτεχνικά  τοπικά πρωταθλήματα ή ακόμα και στις αλάνες, που προσπαθούν κάποιοι αθλητές ή παιδάκια, να παίξουν λίγο απο το άθλημα που αγαπάμε. Που κάποτε είχε κανόνες.
           Ενώ τώρα δεν υπάρχουν. Βάζουν ένα μαλάκα Πελοποννήσιο κι όποιον πάρει ο χάρος. Σφυράει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, αφήνοντας και τους δυο παραπονούμενους. Λεπτομέρειες για τα πράσινα, και ουσία για εμάς. Διότι ο πειθαρχικός έλεγχος, είναι σοβαρότατο αδίκημα όταν δεν εφαρμόζεται ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Και ο Βίντρα και ο Σαριέγκι, με την δεύτερη κίτρινη κάρτα, θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί. Κι όταν οι ισοροπίες έχουν ανατραπεί, μετά βλέπουμε και το μάγκα και τον δάγκα.
          Τα ίδια που σας γράφω, λεγόντουσαν και στην σουϊτα που ήμουν καλεσμένος. Γειασάν του πρόεδρου και δε μας νοιάζει τίποτα. Να κερδίσουμε όπως, όπως. Εκεί κατέληξε το σπορ που 98% των αγώνων είναι δικαιότατο κι αφήνει και στον αδύνατο να έχει κάποια ελπίδα. Σαν πονηριά, σαν τακτική, σαν καλύτερη μέρα. Τέτοια που δεν είχαμε σήμερα βέβαια, αλλά είχαμε άλλα.
         Ένα ορθολογικό στήσιμο κι ένα σοβαρό πάθος. Και μπόλικη τύχη. Και έναν σπουδαίο Αραμπατζή, που δε ντρέπομαι να το πω χωρίς να πιστεύω οτι μεταλλάχθηκε. Ένα Νόμπλια που ευτυχώς έπεσε στην παγίδα του Λέτο. Όταν τον άλλαξε, πραγματικά ανησύχησα.  Μια ανησυχία που την είχα συνεχώς όταν έπαιρνε τη μπάλα ο Σαλπιγγίδης. Που δεν πρέπει με τόση ντόπα να παίζει στην Ελλάδα.
         Είδα κι άλλα. Ένα πολύ φοβισμένο προπονητή της αλογοτροφής, που κάνει συντήρηση βαθμών για το πρωτάθλημα. Που δίκαια θα το πάρει, όσο κι αν θεωρώ οτι ακυρώθηκαν οι μαλακίες των δαφνοστεφανωμένων που μας ονομάζουν  παράρτημα της πιο μισητής ομάδας της χώρας. Κι εκεί χάρηκα πιο πολύ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΘΕΙ. ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ, ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΑΓΗΣ ΤΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ.
          Κορυφαίο παίκτη μας είδα, εκτός του τέρματος, τον Γιάχιτς και τον Σουηδό ( παρά τα δυο ολέθρια λάθη του στο δεύτερο ημιχρόνιο), που είναι κρίμα να κάνει τάκλιν διότι τα πλάγια μπακ ήταν αλλού γι αλλού. Είδα τον Τζιμπούρ εντελώς εκτός παιχνιδιού  κι ένα σπουδαίο Μπλάνκο σε άλλο ρόλο απο αυτόν που έχουμε συνηθίσει. Προσέφερε πολλά. Αυτά, που ο Λαγός θα τα έδινε περισσότερο, αν είχε μαγειρευτεί σαν στιφάδο.
         Συμπερασματικά, δεν θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο βάσει κατοχής μπάλας κι ευκαιριών. Όμως, ο διαιτητής το διαμόρφωσε με τα εύκολα φάουλ και τα τόσα προφανή ανάποδα σφυρίγματα. Βλέπεις αν σου έχουν τηλεφωνήσει κι οι δυο, έχεις μπερδευτεί Αυτό όμως που είδα ξεκάθαρα, είναι οτι η ομάδα μας, δεν βρίσκεται στην σωστή βαθμολογική θέση. Είναι προφανές οτι κάποιοι παίκτες διάλεγαν παιχνίδια. Δεν υπάρχει ευθύνη του προπονητή για την επιλογή τους. Εδώ είναι ξεκάθαρα ευθύνη της διοίκησης. Που τελικά δεν ενέπνευσε.
         Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Φάνη Βουτσαρά, τον διευθυντή της αλογοτροφής, για την φιλοξενία και τον Ανδρέα Βγενόπουλο για τις αντρίκειες δηλώσεις του. Πιστεύω να μεταδοθούν. Να στείλω όλα τα χαρτιά των δηλώσεων των γάβρων με καλό λιπαντικό για την κωλοτρυπίδα τους. Κι όταν μιλάνε για την ΑΕΚ, να θυμούνται οτι τα μπουρδέλα και τα κόκκινα φανάρια, είναι στην γειτονιά τους. Και να υποκλίνονται κανονικά μπροστά στην αυτοκρατόρισσα. Και να σκέφτονται πριν μιλήσουν και πουν τις γνωστές Ρεντικές κουβέντες τους. Το μόνο που αποδεικνύουν, είναι την μαλακία τους, που είναι πακέτο φυσικά με την αλογοτροφή.
         ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΑΠΛΑ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΔΙΠΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ, Ο,ΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΦΑΛΗΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ.
          ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ SUGAR ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ.
           ΥΓ. Καλώ τους γνήσιους πρόσφυγες, τους Πανιώνιους, για τα μπαράζ να μας υποστηρίξουν, αν δεν υποβιβασθούν. Δηλαδή, ανταποδίδω την πρόσκληση τους στα πλαίσια της ευγένειας. Και στη μπαλάρα που βλέπανε με τον προπονηταρά τους. Φιλάκια χάπατα και να ξέρετε, ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ. ΤΡΙΚΑΜΠΟΥΡΗ ΚΑΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ ΕΙΜΑΙ.

40 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Ιανουαρίου, 2010 23:06

    Συμφωνώ μαζί σου steven. Μιλάμε ότι πάει να στηθεί νέα παράγκα (του πρωκτού, όμως...). Ο διαιτητής μας έκανε χειρουργική επέμβαση άνευ αναισθητικού με τα ανάποδα φάουλ και τις μη κάρτες στους θαλαμηπόλους. Προς αλαγοτροφές: Εντάξει παιδιά, θα το πάρετε, μην κάνετε έτσι...το παλάτι έχει δώσει τις εντολές εκεί που πρέπει. Προς χρηματοδοτούμενο κωλοχανείο της Τρούμπας: Είστε μεγάαααααααααααααλη ομάδα. Τι να πω, έχουμε όλοι κλάσει μέντες με το μεγαλείο σας. Μπράβο που κερδίσατε την αποδεκατισμένη "πραγματική" προσφυγική ομάδα, της οποίας η διοίκηση είναι αυτή τη στιγμή υπόδικη. Συγχαρητήρια και να κατουράτε και που και που...
    Στα καθ ημάς: Επιτέλους συμφωνούμε για Αραμπατζή (μεγάλες αποκρούσεις, θέλει δουλειά στη σταθερότητα), τώρα για το Σουηδό τι να σου πω...έχουμε δει και Γκαμάρα ρε φίλε στο γήπεδο...
    Τα ακραία μπακ μας υποφέραν αμφότερα, θέλουν ΠΟΛΛΗ δουλειά, αλλά δεν τους στέλνω στο πυρ το εξώτερον.
    Ο σλάβος στο 1ο ήταν πολύ καλός (στο 2ο κουράστηκε, αλλά αφού είχε δώσει μάχες και τρεξίματα πριν), ο Καφές για τα ραγκουτσάρια (ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!). Ο τρομοκράτης εκτός τόπου και χρόνου, Σκόκο τα γνωστά, Μπλάνκο (δυστυχώς) δε σώζεται μου φαίνεται. Καλος Άλβες εκ του αποτελέσματος, αφού δεν φάνηκε ο Σισέ.
    Ο νερετβίτης καλά τα πήγε, οι αλλαγές του σωστές, το στήσιμο όντως ορθολογικό, αυτούς τους παίκτες έχει (ευθύνεται κι αυτός όμως...)αυτά μπορεί να κάνει. Νομίζω ότι όλοι πια έχουν καταλάβει πόσο κακό κάνει η ανυπαρξία διοίκησης ΚΑΙ σε αγωνιστικό επίπεδο.
    Κλείνω με μία παρατήρηση που απευθύνω με τρομερή αγάπη και σεβασμό προς όλους εδώ, με αφορμή ένα τοπικού χαρακτήρα για το διαιτητή-θαλαμηπόλο. Ναι, αυτό το μεταοθωμανικό κρατικό μόρφωμα που ζούμε οφείλει πολλά δεινά στο νταβατζιλήκι των κυβερνητών-υπηκόων του κάτω απ' το αυλάκι. Κι εγώ απο κει είμαι (στο ήμισυ). Όμως η καρδιά της αυτοκρατόρισσας λίγο πριν πέσει χτυπούσε δυνατά εκεί κάτω, στο Μυστρά...Ο τόπος έχει βγάλει και πολλούς τσάτσους (σαν το αποψινό κοράκι), μα έχει βγάλει και λίγους με συναίσθηση φύσης, θέσης και καθήκοντος...ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ ΑΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Ιανουαρίου, 2010 23:31

    Άσχετο: Διαβάστε την επιστολή Παλαιόκωστα. ΑΕΚτσής από την ίδια φλέβα με τον Κουφοντίνα είναι ο τύπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Ιανουαρίου, 2010 23:34

    Διόρθωση στην προπροηγούμενη ανάρτηση μου: "...με αφορμή ένα τοπικού χαρακτήρα χαρακτηρισμό του steven για το διαιτητή...". Τα έντονα συναισθήματα με εξωθούν σε συντακτικά λάθη που και που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Stewven καλως ηλθες απ'τα τιμημενα χωματα.
    Το αποτελεσμα ηταν καλο. Και για βαθμολογικους και για ψυχολογικους αλλα κυριως για λογους...γοητρου-αν ειναι δυνατον-γιατι φαινοταν απ'τα λεγομενα των γαυρων οτι ανεβηκαμε στο καρο με την αλογοτροφη.
    Ποιος ξερει τι θα σουρνανε σε περιπτωση ηττας.
    3 βαθμους απ'τον εναν,2 απ'τον αλλον στερησαμε.Κοψαμε την πιτα στη μεση.Δικαια πραγματα.
    Το προγραμμα μας ειναι θεωρητικα ευκολο για τις επομενες αγωνιστικες-και ως το τελος του πρωταθληματος θα ελεγα.Ελπιζω να εχει φυγει η καταρα του πρωτου γυρου και να μαζεψουμε βαθμουλακια στο σακουλι μας τοσα,ωστε να παμε με αξιωσεις στα play-off.
    Οσο για το πρωταθλημα που ΘΑ παρει η αλογοτροφη,δεν το θεωρω και τοσο δεδομενο.Το προγραμμα του ειναι παλουκι.Ηδη στα δυο πρωτα-απο μια σειρα πολυ δυσκολων παιχνιδιων-εχει χασει 4 βαθμους...απολυθηκε και ο Βαλβερδε...προσεληφθει και ο Γκαγκατσης.Ασχημο πραγμα η συνηθεια.Μακαρι να δουλευουν ολοι για τον ΠΑΟΚ.
    Υ.Γ. Η ομαδα παιζει Σαββατο 6-02 στις 7 το απογευμα αν δεν κανω λαθος. Επιρεαζει την συναντηση μας; Μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδα καλη εμφανιση σημερα απο την ομαδα μου και με αφησε ικανοποιημενο για την δυσκολη συνεχεια που ακολουθει.Μαιστοροβιτς-Αραπατζης-Γιαχιτς οι καλητεροι και κοντα ο Μπλανκο-Καφες.Περιμενα Λεοναρντο αντι Λαγο.
    Ο αχαιος ειναι ασχετος παιδες τον εχω δει και σε αλλα παιχνιδια και κανει τα ιδια καραγκιοζιλικια,για μενα ο διαιτητης πρεπει να εχει παιξει και λιγο μπαλα στην ζωη του για να καταλαβει τι εστι.
    Πιστευω οτι αμα κανει γκελα ο βαζελος στα τυρια οτι δεν προκειτε να παρει πρωταθλημα,εδω θα ειμαστε θα τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Ιανουαρίου, 2010 23:52

    Χρήστο όντως προσελήφθη ο Γκαγκάτσης? ΩΩωωωωωωχχχχχ, ο θείος θέλει να σιγουρεψει το τσάμπιονς λιγκ. Έχουν να δουν τα μάτια μας στα play offs...
    Ωπ, ΑΕΚ-Ξάνθη όντως στις 06/02 στις 19.00. Το μετατοπίζουμε το ουζάκι μία βδομάδα μετά? Άλλη μέρα? Πως το βλέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Ιανουαρίου, 2010 23:55

    Μάκη, συμφωνώ ότι το κομβικό παιχνίδι για την ομάδα του παλατιύ είναι στη Λάρισα. Για να δούμε εκεί τι απίδια βάζει ο σάκος τους. Αν και άμα έχουν πάλι κάνα τσάτσο κοράκι σαν το δικό μας θα περάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλησπέρα παιδιά. Και χωρίς τον πολυέλαιο, καλά πήγαμε απόψε. Είχε οργάνωση η ομάδα και πάθος και δύναμη. Ήταν καλή. Και άντεξε στην μεγάλη πίεση και με λίγη τύχη, μπορούσε να πάρει το διπλό.
    Γιώργη, πάλι άδικος είσαι με τον Μπλάνκο. Στη θέση που έπαιξε σήμερα, πάλεψε, έτρεξε...ήταν καλός. Όλοι είχαν κάτι διαφορετικό σήμερα. Ο Σουηδός στο δεύτερο, ακούμπησε το άριστο.
    Μπορεί να έπαιξε ρόλο και το οικονομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά, μπορούμε να συναντηθούμε νωρίς και μετά να πάμε μαζί γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "... όσο κι αν θεωρώ οτι ακυρώθηκαν οι μαλακίες των δαφνοστεφανωμένων που μας ονομάζουν παράρτημα της πιο μισητής ομάδας της χώρας..."

    Τι να πει μωρέ και ο επιδοτούμενος από το "Πάμε στοίχημα" στρατός των αγγειοπλαστών; (Tσουκαλάδες).

    Τι εγκέφαλο να κάψουν με τα κόμπλεξ τους, αφού δεν έχουν;

    (Μ)ΠΑΟΚ στο Τσου Λου να γουστάρουμε και γαύρος από κάτω μας στα πλέη οφφ και ας βάλει και παράγκες και χειρουργεία και ότι να ‘ναι. Τα κόκκινα ζόμπι δεν μπορούν να τρέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αννα ειναι μια καλη σκεψη.Συμφωνω.Θα ηταν πολυ καλο.Δεν ξερω ποσοι θα μπορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΕΚ έπρεπε να έχει 40 βαθμούς.
    Συμφωνώ σε όλα τα άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κωστας-Φλωρινα01 Φεβρουαρίου, 2010 01:18

    Καλησπερες. Ειδα μονο το β ημιχρονο, επειδη ημουν στο δρομο της επιστροφης απο Σαλονικη. Το κορακι τραγικο στον πειθαρχικο ελεγχο, ελεος και ντροπη.
    Η αλογοτροφη, ασε τα τελευταια 10 χρονια δεν θελω να βλεπω,ο Νιοπλιας εχει καταχεστει,Ο Βγενο τα ειπε και μεταδοθηκαν Στηβεν. Μπλανκο... μυστηρια πραγματα,ο Αραμπατζης πεταει αητο Στηβεν και δεν βλεπω να μεταλλαχθηκε, προφανες οτι διαλεγανε παιχνιδια καποιοι οπως γραφεις.ΠΑΟΚ για CHL με κανεναν πουστη και βαζω και στοιχημα, επειδη ξερω την ρατσα, και επειδη δεν ειδατε τις ομορφιες μετα το ματς.Η εφηβη εγινε τσιρκο και παλι, και δεν παει να ρθει και ο δικηγορος και ο Ερνεστ.Τα ματακια μας θα συνεχισουμε να τα χαλαμε σιγουρα με την σκατομπαλα που βλεπουμε, αλλα με παρηγορει το γεγονος οτι στα play off θα εχει γελιο απεριοριστο εντος και εκτος γκαζον. Καληνυχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Γιώργη: Φίλε τα λες ωραία και παρασυμφωνώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς όλους: Πιστεύω οτι η συνάντηση πρέπει να μετατοπεισθεί. Φυσικά ο,τι θέλει η παρέα. Αλλά σκέφτομαι οτι αν παίζουμε στις 7, πότε να βρεθούμε πριν, και πόσο να κάνουμε τις κουβέντες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Γιώργη και Χρήστο: Νομίζω οτι το πρωτάθλημα είναι τελειωμένο. Ήταν καλή η αλογοτροφή, έχει την διαιτησία, το πρόγραμμα του το κουλανδρίζει με βαθμούς σε προσεχείς έδρες και κυρίως ο ΠΑΟΚ και η δαφνοστεφανωμένη δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Κώστα-Φλώρινα:Τι έγινε μετά το ματς; Δώσε μας ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Φεβρουαρίου, 2010 14:43

    Προτείνω μετατόπιση συνάντησης. Μία εβδομάδα μετά, στις 13. Εγώ πάντως θέλω 4ωρο+στο τραπέζι μαζί σας, να πετάξουνε τα μυαλά μας σαν αετόπουλα δικέφαλα, οπότε αν είναι να βάλουμε το άκαμπτο χρονικό όριο του ματς θα ζοριστούμε. Τι λέτε για ίδιο μέρος (Χαράλαμπε περιμένω άποψη!) 13/2 στις 15.00?
    Άλλωστε στις 6/2 ειναι και ψυχοσάββατο...
    ΥΓ: Steven και λοιποί το διαβάσατε το μανιφέστο του Παλιόκωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αμα παιξει ο βαζελας με Σαντος και γαυρο ετσι οπως μαζι μας,το εχει χασει τι πρωταθλημα.Εγω δεν ειδα κανενα βαζελο στο γηπεδο να παιζει καλητερα απο εμας,το κεφτεδακι τον σαλπι ειδα μονο,που οποτε παιζει εναντιον μας σεληνιαζετε,ας ειναι καλα ο Καραμπελας και η αερινη αμυνα του Μαντουκα.Τρεις ευκαιριες μας κανανε ολες και ολες μια το κεφτεδακι,μια η Σισι και μια παλι το κεφτεδακι που πηγενε μεσα η πορνη μετα απο κοντρα.Για τον διαιτητη το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

    Υ.Π πρωτη φορα ειδα τους παιχτες μας να μην διαμαρτηροντε στο κορακι.μαλον ξερανε οτι ειχαν να κανουν με ασχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά όλοι οι καριόληδες μιά εταιρεία είναι που λέει και ο φίλος μου ο Μάλαμας. Έπρεπε να δείτε το κάζο που έκανε ο Καραγκιοζόπουλος στον Βαρούχα με την φάση του Σαριέγκι.Πήγε να την περάσει στο ντούκου τη φάση αλλά ο άλλος του έτριψε τα σκατά στην μάπα και μάλιστα 2 φορές.
    Τελικά αυτό το κανάλι που το πληρώνουμε όλοι μας είναι ελεεινά .....αντικειμενικό.Μετά την αντικειμενική μετάδοση του γαυροτήγανου ακολούθησε η διατεταγμένη του Βαρούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γειά σε όλους
    13,14,15 είναι το τριήμερο τελευτ.απόκριας και Καθ.Δευτέρας.
    Αν γίνει σε αυτές τις ημερομηνίες η συνάντηση μας εγώ δεν θα μπορέσω λόγο ταξιδιού.
    Πιθανόν να συμβαίνει και κάτι αντίστοιχο και σε άλλους.
    Μήπως δεν είναι και πολύ κατάλληλη ημερομηνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαράλαμπε, συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα είναι να συναντηθούμε όμως. Μη χάσουμε και το Φλεβάρη.
    Μήπως στις 6/2 συναντηθούμε νωρίς για καφέ?
    Μετά πάει στις 20...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Άννα
    Εγώ μέσα για καφέ και γήπεδο μετά.
    Για αλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. paidia an k den 8a mporesw nar8w sthn synanthsh eparxia gar 8a tolmhsw na protinw kati.
    giati den to kanete meta to ghpedo gia potaki an den mporeitai prin
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλό κι αυτό, ανώνυμε{βάλε βρε παιδί μου ένα ονοματάκι, ακόμα και ψεύτικο]. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά. Να τους αφήσεις μόνους σαββατόβραδον, δε λέει. Δεν μπορείς να τους υποχρεώσεις όμως να ακούνε στις 10 λέξεις οι 8 να είναι ΑΕΚ, αν το κάνουμε οικογενειακό.
    Το σίγουρο είναι ότι γουστάρουμε να συναντηθούμε και θα βρούμε τον τρόπο.
    Ευχαριστούμε για τη βοήθεια.
    Είσαι ευπρόσδεκτος,-η, σε όποια συνάντησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς όλους: Παιδιά, η λύση θα βρεθεί. Το ωραιότερο απο όλα, είναι όταν μου την είχατε πέσει, για κάποιον-α που είχε πικραθεί για την ΑΕΚ. Είχα βρίσει και μου λέγατε να συγκρατηθώ. Σήμερα τι λέτε; Καλώς δεν έχει πάει στο διάολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. oxi anwnymos anna e.m h m. e

    kapote eixa kataferei k graftei k fenotan ta arxika mou anti gia to anwnymos sto sxolio.alla xexasa pws to ekana.
    ax sthven ti mou kaneis prepei na xanadiavasw olo to blog giati den katalava pou anaferese.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς : Μετόχους ΑΕΚ , Ντούσαν, Παίκτες , Τσιμπούρ , Φιλάθλους μας .

    1.Γράφω κυρίως για το απωλεσθέν πρίμ των παικτών λόγω της ισοπαλίας με τον ΠΑΟ
    και γιατί οι άνθρωποι κατέβαλαν σοβαρότατη προσπάθεια , όση τους επέτρεπαν οι δυνατότη τες – ικανότητές τους ,( προσωπική εκτίμηση είναι , ότι μόνον 2 ή 3 παίκτες της
    ΑΕΚ θα προβληματίζετο ο προπονητής του Παναθηναικού αν θα τους βάλει μέσα να παίξουν για την Ομάδα του πχ.Τσιμπούρ αντί Σισέ , Σκόκο αντί Λέτου ή Σάλπι , Μαντούκα αντί Καραγκούνη , Μαιστόροβιτς αντί Καντέ , Αραμπατζής αντί Τζόρβα κλπ), μέχρι το τελευ ταίο λεπτό και προπάντων μεγάλη αγωνιστικότητα , προσοχή – αυτοσυγκέντρωση και καλά αντανακλαστικά που δεν βλέπαμε εύκολα σε άλλους αγώνες και μακάρι να τα δούμε και στους επόμενους .( πχ. Βλέποντας το παιχνίδι του Αλβες που ήλεγχε και ξαναήλεγχε μήπως κάποιος αντίπαλος ήταν αμαρκάριστος κλπ και ενθυμούμενος πχ. το παιχνίδι του με την Μπενφίκα και μια άλλη ξένη Ομάδα που φάγαμε γκόλ από Παίκτες που ήταν κάμποσο πίσω του αμαρκάριστοι........ , βγάζει κανείς εύκολα κάποιες αξιοπρόσεκτες διαφορές .).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και επειδή οι αλλαγές γενικώς και ιδιαίτερα στην νοοτροπία δεν γίνονται από τη μιά στιγμή
    στην άλλη και επειδή άρχισε να φαίνεται ότι κάτι αλλάζει ( ιδιαίτερα λόγω της πληρωμής των Παικτών , αναχώρησης του Χουάν Φράν.......),το οποίο αν εγκαθιδρυθεί θα μας δώσει
    πολύ καλά αποτελέσματα γι` αυτό προτείνω :
    Το Πρίμ των 150000 ευρώ να δοθεί ανεξαρτήτως άλλων προγραμματισμένων πρίμ ,εφόσον
    η Ομάδα νικήσει στους 3 επόμενους αγώνες . ( Αυτό νομίζω θα βοηθήσει στην καθιέρωση
    μιας άλλης νοοτροπίας και σύμφωνα με το ρητό ''Τρώγοντας έρχεται η όρεξη '').
    Κοι Μέτοχοι η Αποστολή σας για τη στήριξη της Ομάδας δεν τελείωσε με τα χρήματα που
    δώσατε μέχρι τώρα και το πρίμ των 150000 Ε, Που θα δίνατε με τον Παναθηναικό ( Μήπως
    καταλάβατε που η Ομάδα ήθελε μεταγραφές , παίζοντας με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο , καθό τι οι ελλείψεις έκαναν Μπάμ , ήτοι: Χαφ- Κόφτης , Κέντρο και Αριστερό Α μυνας = 3 ) . Και αφού δεν δώσατε λεφτά για μεταγραφές μπορείτε να δώσετε κανένα Πρίμ Παραπάνω , ώστε να βοηθήσετε αυτή την Ομάδα να Σταθεί και να Ανέβει (εμφανίσει – ενσωματώσει – αφομοιώ σει και κανένα Νέο Παίκτη ακόμη - Να τον βοηθήσουν οι παλαιότεροι να σταθεί, όπως και όλ ους τους νεότερους , δηλαδή να παίξουν και γι` αυτούς .( Με ένα Πρίμ των 150000 που προα νέφερα και ένα των 100000 με ΠΑΟΚ κλπ , η Ομάδα έπιασε Ταβάνι και έννοείται ότι Φτιά χνει Ομάδα παραδεκτή και για τη συνέχεια = 150(τα έδωσε)+150 +100 = Μιά Μεταγραφούλα
    2. Με την ευκαιρία αυτή θα πώ και δύο ή τρία πράγματα ακόμη :
    α. Προς τον Κο Παππά -(Λοιπούς Μετόχους) : Η δημόσια δήλωσή σας ότι αυτά τα λεφτά που βάζω είναι τα τελευταία και δεν πρόκειται να βάλω άλλα, αν δεν συμμεθέξουν και οι άλλοι ,νομί ζω ότι ήταν άκαιρη.( λαμβάνοντας υπόψη και το πόσο εύκολα βάζουν οι άλλοι τα χέρια στις τσέπες. Εχουν μέσα Καβούρια , όπως και τα δικά μου, λόγω ανυπαρξίας περιεχομένου ) .
    Και βεβαίως μπορεί να εξυπηρετούσε κάποια σκοπιμότητα δική σας , ώστε να μάθει ο Κόσ
    μος περί τίνος πρόκειται , αλλά ήταν εις βάρος της Ομάδος και κυρίως της προοπτικής που
    πρέπει να δίνει αυτή στους Παίκτες . Το μήνυμα αυτό θα μπορούσε να σταλεί στους άλλους Μετόχους πχ, με email . Μπορείτε προς τούτο να μου πείτε : ''εντάξει ρε φίλε , τι πρέπει να
    κάνω ; Να βάλλω στην ΑΕΚ όλη μου την περιουσία ; ή Τι είμαι κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ; Και εγώ απαντώ , ενημερώστε τον Κόσμο και δώστε την Ομάδα και μην ταλαιπω
    ρείσθε – μας ταλαιπωρείτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. β. Κάποια εφημερίδα βγήκε πρόσφατα και έγραψε ότι ο Εντίνιο που πήγε στον ΠΑΟΚ και
    έβαλε γκόλ στον Ολυμπιακό , δεν μας έκανε κλπ χοντρές μαλακίες για να ρίξει δηλητήριο
    και καταφερθεί ως συνήθως αναίτια , αδικαιολόγητα και άσχετα στον Μπάγιεβιτς .( ...βρέ ούστ
    απ΄ δώ ...άσχετοι και λίαν επιεικώς απαράδεκτοι....δικαιολογείστε όμως μόνον, για ότι βγάζετε
    τό μεροκάματό σας , αλλά όπως το βγάζετε.....άστα να πάνε.....σε πολύ χαμηλό επίπεδο ).
    Ο Εντίνιο συνέπεσε να μην κάνει και στη νέα του Ομάδα (προπονητή ) που πήγε και χρησι
    μοποιείτο ελάχιστα , αν χρησιμοποιείτο και έφυγε από εκεί ή τον έδωσαν ή τον έδιωξαν
    γιατί;?.....Προφανώς για να βοηθήσει στον ΠΑΟΚ
    Και κατ` αρχήν, μην είσθε αναίσχυντα άδικοι , γιατί χρησημοποιείτο από τον Μπάγιεβιτς και
    έβγαζε και γκόλ , αλλά όχι όσο θα ήθελε – απαιτούσε , επειδή είχε άλλους που τα έδιναν όλα και ήταν καλύτεροι , εφήρμοζαν τις εντολές του – ήταν πειθαρχημένοι – Ομαδικοί (και γι` αυτό προκάλεσε ο ίδιος τη φυγή του , σύνδρομο Τσιμπούρ , άλλο που δεν ήθελε ο Θανόπουλος ) .
    Οταν δε χρησιμοποιείτο από την αρχή ήταν χαρακτηριστικά έως προκλητικά αρνητικός - αδιά φορος – χαλαρός .Για μένα ο Εντίνιο είναι άξιος Παίκτης για 5 -15 λεπτά, σε ένα αγώνα, αλλά κατά βάση είναι παλαβιάρης , με την καλή έννοια.( νομίζει ότι είναι ο Ριβάλντο, δεν εφαρμόζει τις οδηγίες του Προπονητή , αγνοεί τους συμπαίκτες του κλπ. Και μετά έχει και απαιτήσεις .)
    Ο Σάντος και ιδιαίτερα ο Βρύζας ( διατέλεσε και αυτός παίκτης του Μπάγιεβιτς , με καριέ
    ρα στο εξωτερικό ) ,είναι γάτες . Τι έκαναν ; Πήραν και παίρνουν σιγά – σιγά παίκτες που
    είχαν προπονητή τον Μπάγιεβιτς , ( εννοείται δοθείσης ευκαιρίας ) . Γιατί ; Απαντήστε όλοι εσείς που θα το διαβάσετε , μόνοι σας .
    Από Αρη : Τερματοφύλακα, Ιβιτς, Παπάζογλου και τώρα Εντίνιο ( = Πλήρη αποκρυπτογράφηση
    όλων των συστημάτων – εκδηλώσεων Μπάγιεβιτς ) και επιπλέον ο Σάντος είναι καλός προ
    πονητής , αλλά μέχρι , μόνον, ενός σημείου .( δηλαδή ο Μπάγιεβιτς αποτελεί Σχολείο εκτός
    των Ελλήνων Προπονητών και για τους ξένους ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γ. Μερικές εφημερίδες συνεχίζουν να προσπαθούν , χωρίς να κουράζονται , να το παίζουν.....
    ...όχι το πουλάκι τους , αλλά Πολέμιοι του Μπάγιεβιτς και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;?
    Άλλο δεν μ` αρέσει ένας Προπονητής και άλλο να είμαστε ''άρρωστοι , ανθρωπάκια , ζωντόβο λα ,καννίβαλοι ,καραγκιοζάκια , λαμόγια , Εναντίον του . Γι` ποιόν δουλεύουν ; ενώ θα έπρεπε να
    μην τους απασχολεί κλπ , κλπ ( καθότι εξυπηρετούν και υποστηρίζουν άλλες Ομάδες πχ. Ολυ μπιακό , Παναθηναικό κλπ . Ποιός τους χρηματοδοτεί ; ποιόν εξυπηρετούν ; ( τους γνωστούς -
    άγνωστους που είναι άρρωστοι , ανθρωποειδή , .....λαμόγια , που ψάχνουν τους αντίστοιχους
    άρρωστους... τους κλπ. Εφαρμόζοντες το γνωστό ρητό '' κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό''.
    Συστήνω τους Φίλους ΑΕΚτζήδες ( συμπαθούντες ή μή Μπάγιεβιτς ), να μήν διαβάζουν αυτές
    τις εφημερίδες , που βγάζουν άρρωστη εμπάθεια και να επιζητούν την αντικειμενική για την
    Ομάδα μας ενημέρωση .
    δ. Παρακολουθούσα τον αγώνα με ΠΑΟ από το ραδιόφωνο Σέντρα 103,3 , λόγω καλής ηχη
    τικής λήψης....''Γι` τ` όνομα του Θεού ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ( αυτούς που έκαναν την αναμετάδοση),
    γιατί τόσο γλύψιμο στον Παναθηναικό , ιδιαίτερα στα σχόλια που γινότανε'' ; ( στο τέλος σας δώσανε από τον Παναθηναικό κανένα βραβείο ; Ούτε έξυπνοι επαγγελματίες δεν είσθε , αφού
    οι περισσότεροι παναθηναικοί βρίσκονταν στο γήπεδο .Αλλά μπρός στη δόξα του γλυψίματος
    ........κλπ, τύφλα ν` έχει η ευήκοη και μή αντιαισθητική ενημέρωση .). Γιατί μας περνάτε
    εμάς τους ΑΕΚτζήδες ;? Τελικά διέκοψα και πήγα στη Φιλική ΕΡΤ ;? ( έγινε φιλική , γιατί ;
    Δεν λέω μήπως πρέπει να βρεθεί αντίστοιχο φάρμακο και για τον Σέντρα ; ) Και ένα ΄αλλο
    για τον Σέντρα . Είναι ένας τύπος εκεί , που ήταν παλιά και στην ΕΡΤ , ο οποίος απ` ότι κα
    τάλαβα είναι Φόλα Ολυμπιακός , πιό πέρα από τη θύρα ''7'' . ΟΤΑΝ ακούει για Μπάγιεβιτς ,
    βγάζει πολύ μεγάλα σπυράκια και δεν ξέρω γιατί ; ενώ κατά βάση είναι άσχετος από Ποδό σφαιρο (γνωρίζει από Μπάσκετ ) . Σταμάτα ρε Φίλε και μην ασχολείσαι με το Μπάγιεβιτς, γιατί έχεις χάσει την ΄ εξωθεν καλή μαρτυρία . ( Τα παραπάνω έστω υπόψιν του υπεύθυνου
    του σταθμού , εκτός αν είναι των ιδίων αντιλήψεων........ΑΛΛΑ να μας το πείτε καθαρά και
    όχι .......βάλτε ΄οτι θέλετε .... Φορώντας τη μάσκα της αντικειμενικότητας να λέτε μα........και
    μάλιστα σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σας τα σύρουν ή χώσουν κανονικά αμέσως (κρα
    τάω αρχείο ). Ελεος Φιλαράκια λαλίστατα ως ...............(και πάλι βάλτε ότι θέλετε ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ε. Πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις του Τσιμπούρ για το προπονητικό Κέντρο και πως επηρεά ζει η κατάστασή του στην αποτελεσματικότητα της Ομάδος ( υπόψη ότι είναι ο πλέον κατάλ ληλος για να μιλήσει , αφού κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής του άδειας έκανε προπόνηση
    στα μισά γήπεδα της Ευρώπης ) . [ Ακούστε τι είπε ο τύπος...... Δεν υπάρχουν διαφορές μετα
    ξύ Παναθηναικού – Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.....και ότι η μόνη διαφορά είναι οι συνθήκες
    των Προπονητικών κέντρων που προπονούνται οι Ομάδες ] . Μπράβο ρε Τσιμπούρ . Να επαυ
    ξήσω την υπόψη άποψη , λέγοντας ότι είναι αμαρτία να έχεις ένα προπονητή σαν τον Μπά γιεβιτς και λοιπό προπονητικό τιμ και να μην του παρέχεις το κατάλληλο γήπεδο για να
    δουλέψει . Τουλάχιστον αδικείς – κλεύεις τον εαυτό σου σε πολλά επίπεδα, ( Η Ομάδα τώρα θα κεντούσε ,θα είχε σχεδόν διπλάσια απόδοση μέσα στο γήπεδο , δεν θα φοβόντουσαν – απεύφευ γαν να κάνουν προπονήσεις για να αποφύγουν τραυματισμούς και δεν έχει η Ομάδα Παίκτες
    να κατεβάσει στους αγώνες , άκουσον – άκουσον για Ομάδα που διεκδικεί πρωτεία , όλοι οι
    παίκτες θα είχαν αυξήσει την απόδοσή τους και ιδιαίτερα οι νέοι και οι δουλευταράδες κλπ,
    ο προπονητής θα μπορούσε να δοκιμάσει περισσότερα σχήματα και θα είχε καλύτερες επιλο
    γές , οι ανενεργοί παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να κ'ανουν μίνι προετοιμασίες για βετίωση
    των αδυναμιών τους κλπ
    Εχουν να μας πούν τίποτε οι Μέτοχοι περί αυτών; Αντιλαμβάνεσθε πόσο μεγάλη ευθύνη έχε
    τε Κύριοι ; Και ότι δεν παίρνει άλλο πρέπει να καθίσετε κάτω και να πάρετε αποφάσεις το
    συντομότερο και να δώσετε λύσεις . Και να μας ενημερώσετε , βοηθώντας όσο μπορείτε την
    Ομάδα να σταθεί σε ένα παραδεκτό επίπεδο . Οι προυποθέσεις είναι ΥΠΕΡ ΣΑΣ κάντε και
    εσείς κάτι .πχ. Εύκολα μπορείτε να δώσετε λύση για το Προπονητικό Κέντρο .
    Εντωμεταξύ βρείτε ΑΜΕΣΩΣ, ακόμη και για την προετοιμασία της ΟΜΆΔΟΣ για τον αγώνα
    με την Ξάνθη , ένα κατάλληλο Χώρο – γήπεδο για να εξασκηθεί αυτή ,χωρίς κινδύνους ( και
    εφόσον οι Θρακομακεδόνες είναι ακατάλληλοι , ¨Οπως είμαι βέβαιος ότι συμβαίνει . Νομίζω ότι σχετικά πρόσφατα εχρησιμοποιούντο για τον ίδιο λόγο οι βοηθητικοί χώροι του ΟΑΚΑ).
    Μην αδρανείτε πάρτε αμέσως αποφάσεις , γιατί η Ομάδα μας έστω και έτσι , μπορεί να σώσει την Παρτίδα και να δημιουργήσει ένα καλό προηγούμενο – καλές προυποθέσεις – βάσεις για
    τη συνέχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. στ. Για Τσιμούρ :( Ας του το διαβιβάσουν τυχόν γνωστοί του , απ` αυτούς που θα το διαβά
    σουν...αν το διαβάσουν ): Στη δήλωση του ανέφερε και κάτι , για περισσότερο τακτική στην
    Ομάδα .( Ο Κος Δημητριάδης , ας τον ρωτήσει να δούμε τι εννοούσε και να του συστήσει
    να είναι πιό Ομαδικός , όπως και τα π αρακάτω ): Αγαπητέ Φίλε Τσιμπούρ : Εντάξει έκανες
    τις τρελίτσες σου , ελέω διοίκησης και δεν πιστεύω τώρα να έχεις κανένα παράπονο από
    Μπάγιεβιτς , αρκεί να μην κάνεις πάλι καμιά χοντρή ,....αλλά πρόσεξε και τι λές τώρα.........
    ιδιαίτερα αυτό το ''για περισσότερο Τακτική ''. Τώρα βοηθάς την Ομάδα , αλλά θα μπορούσες
    να τη βοηθήσεις πολύ περισσότερο και ΚΥΡΙΩΣ να βοηθήσεις τον Εαυτό σου . Η ασίστ μπα
    λιά μπροστά στο Τέρμα , μερικές φορές είναι == Γκόλ και αυτό θα μετρήσει περισσότερο
    στον προπονητή της Εθνικής Αλγερίας , ακόμη και από το Γκόλ . Θέλει περισσότερο τακτική
    για να κτυπήσεις ένα φυσιολογικό πέναλτι και να δώσεις 2 βαθμούς στην Ομάδα ;Το ίδιο
    και στο χθεσινό αγώνα :Να είναι δύο Παίκτες μας ( ο ένας σχεδόν αμαρκάριστος ) μπροστά
    στο τέρμα και εσύ να σουτάρεις απάνω στον Τερματοφύλακα που σου είχε κλείσει τη γωνία
    και οι πιθανότητές σου να πετύχεις Γκόλ να είναι ελάχιστες. Θα ζητήσεις πάλι συγνώμη ;?
    Συνέχισε όπως μέχρι τώρα , αλλά γίνε πιό Ομαδικός και ξέρεις πολύ καλά , ότι οι ασίστ αυ τές σκοτώνουν ( όπως αυτή που έκανες στο 1ο Γκόλ .) και εκτιμούνται από όλους σαν Γκόλ.
    Ο άλλος είχε καλύτερη θέση από εσένα ,γι` αυτό έκανες την ασίστ και μπήκε το Γκόλ .Αν
    έκανες και από εκεί σουτ , το πιθανότερο ήταν να μην μπεί Γκόλ . Πρόσεξέτο αυτό και θα σου δώσει πολλούς πόντους . Υπόψη επίσης, ότι το καλύτερο διαβατήριο για σένα είναι ο
    Μπάγιεβιτς .Πάς Καλά και αν συνεχίσεις έτσι , χωρίς να κάνεις καμιά Χοντρή , εκτιμώ ότι
    θα σε βοηθήσει πολύ και μπορείς να κάνεις μεγάλο όνομα. ΤΕΛΟΣ η πλέον απαιτητική τακ
    τική εφαρμόζεται και με τους κατ'αλληλους Παίκτες και εξαρτάται και από την δυναμικότη τα του αντιπάλου .
    σζ. Ο κουμπάρος Γιώργος , του γνωστού Φίλου Μιλτιάδη , ανέφερε στο ραδιόφωνο της Φίλης ΕΡΤ, για τα χειρουργεία που έχουν γίνει , από τα επίσης γνωστά παιδιά , στην ΑΕΚ........και
    τελικά , κουβέντα στην κουβέντα βγήκε ότι η ΑΕΚ , με τα τόσα χειρουργεία που έχει υποστεί
    γιατί ή πώς να μην γίνει καλά ......( Τα σχόλια δικά σας . Καλόοο, αν και πολύ πικρό ).
    η. Για Ντούσαν : Α γαπητέ Ντούσαν , χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας και εννοείται ότι
    τις απαντήσεις σας ζητώ να τις δώσετε μόνος σας :
    (1).Ο Καράμπελας που είναι δεδομένο ότι είναι φιλότιμος και δουλευταράς και νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά, απέναντι στο καλύτερο στην Ελλάδα δεξί εξτρέμ , μήπως πρέπει να γίνει
    περισσότερο ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΘΗΡΙΟ [ Κε Δημητριάδη ,τι λέτε ; μήπως παρασεβάστηκε τον Σαλπιγγίδη
    Εγώ πιστεύω ότι ο Σαλπιγγίδης το έπαιξε και λίγο ψυχολογία και ταχύτητα , αλλά ταχύτητα
    έχει και ο Καράμπελας και είναι το αριστερό Μπάκ της ΑΕΚ και έτσι πρέπει να παίζει ,
    έπρεπε να του είχε κόψει το βήχα με δύναμη από την πρώτη Κούρσα ( εννοείται όχι αντια
    θλητικά , αλλά με τον τσαμπουκά και την εξυπνάδα του αμυνόμενου , όπως ο Αραμπατζής φί λε Καράμπελα ,που έγινε τεράστιος μέσα σε μιά νύκτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Σαλπιγγίδης τι έκανε ; έδιωχνε την μπάλα μπροστά και έτρεχε σαν τρελός ( όπως του είπαν να κάνει , γιατί σε θεωρούσαν αδύνα μο κρίκο και τελικά απεδείχθει ότι δεν ήταν έτσι , αν τον έπαιζες και λίγο περισσότερο έξυ πνα , σαν θηρίο , θα τον είχες εξαφανίσει . Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να παίζεις πάντα )],
    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να έχει και περισσότερες βοήθειες για τις περιπτώσεις που αντιμετω πίζει παίκτες του επιπέδου Σαλπιγγίδη ή του παιξίματος Σαλπιγγίδη στον χθεσινό αγώνα πχ.
    Μήπως θα έπρεπε να τοποθετηθεί , μετά την επίτευξη του Γκόλ ένα ακόμη αμυντικό Χαφ
    [πχ. Νομίζω ότι ο Γκέντζογλου θα ήταν αρκετά καλός , ακόμη και ο Μάκος , ώστε να προσανα
    τολίζεται αναλόγως για βοήθειες στο αριστερό (εν προκειμένω) ή δεξί Μπάκ , ή ακόμη και
    στο κέντρο της Αμυνας , για τα Κόρνερ, ( περιπτώσεις που η επίθεση αντιπάλου είναι πάρα
    πολύ ισχυρή , όπως του Παναθηναικού που τα έδινε όλα για να πετύχει το Γκόλ της ισοφά ρισης)]. Θα μου πείτε ότι θα σας ΄ελλειπε από το κέντρο – επίθεση (;), όταν αποφασίζατε
    να πιέσετε για να πάρετε τον αγώνα . Στην περίπτωση αυτή , μήπως θα μπορούσατε ν` αλλά
    ξτε τον Γιάχιτς ή να τον προωθείτε αναλόγως στην επίθεση ;?
    (2). Γνωρίζω ότι η αλλαγή νοοτροπίας δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη . Ολοι εμείς οι ΑΕΚτζήδες σας ζητάμε να συνεχίσετε περισσότερο εντατικά , ώστε να βλέπουμε πιό τακτι κά την Ομάδα μας , όπως μερικές φορές στο χθεσινό αγώνα ( προπάντων με αγωνιστικότητα
    -πάθος , ενδιαφέρον προσοχή και καλά αντανακλαστικά ). Στο τελείωμα των φάσεων , νομίζω
    ότι οι Παίκτες μας πρέπει να εξοικειωθούν στην ξαφνική Πάσα - ασίστ της τελευταίας στιγμής
    μπροστά στο τέρμα του αντιπάλου , ώστε η προσπάθεια για Γκόλ να γίνεται με μεγαλύτερες
    -καλύτερες πιθανότητες ,( όπως πχ. Αυτή εχθές του Τσιμπούρ στο τελευταίο λεπτό)....Δηλαδή
    πηγαίνει για σούτ – Γκόλ και βλέπει ότι οι πιθανότητες επιτυχίας Γκόλ είναι μικρές και συγ
    χρόνως άλλο ή άλλους δικό – ούς μας Παίκτες σε καλύτερη από αυτόν θέση και ενώ κάνει
    πως σουτάρει του δίνει ξαφνικά την μπάλα για Γκόλ , αιφνιδιάζοντας τους πάντες και ιδιαίτε ρα τον Τερματοφύλακα( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ
    ΜΑΣ – έχει γίνει αρκετές φορές - ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ,Χωρίς Οφσάιντ , να
    κάνει το Γκόλ , με Σουτ , Πλασέ, Κεφαλιά, Γονατιά ,με το Σώμα ή ακόμη και με το καλάμι .
    (3). Το Μαιστόροβιτς , εγώ προσωπικά τον θέλω καλύτερα γυμνασμένο , πιό συγκεντρωμένο-
    -ανήσυχο και προσεκτικό και με καλύτερα αντανακλαστικά και δεν χρειάζεται να δηλώνει
    ότι κάνει την καλύτερη χρονιά του αλλά να φαίνεται αυτό στο γήπεδο .( Με τον Παναθηναι κό τι έπαθε σε ορισμένες φάσεις ; Μήπως άκουγε Γουόκμαν ή πήρε κανένα ηρεμιστικό, γιατί
    φάνηκε ανέτοιμος . Τι πρέπει να γίνει – κάνει για να βελτιώσει αυτά δεν ξέρω ; και κρίμα για
    τί είναι δύο μέτρα παλικάρι και έχει πολλά προσόντα και μπορεί να γίνει απόρθητος . πχ.
    Οταν γίνεται η διάταξη της άμυνας για την αντιμετώπιση ενός Κόρνερ ή Φάουλ....., δεν τον
    βλέπω να ανησυχεί – ελέγχει για αντιμετώπιση τυχόν κενών , ώστε να δώσει κάποιες οδηγίες
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό εννοείται ότι μπορεί να το κάνει και ο τερματοφύλακας ( έχουμε φάει αρκετά αστεία
    Γκόλ από την έλλειψη του εν λόγω ελέγχου ) . Τώρα τελευταία βλέπω να το κάνει ο Αλβες.
    Εγώ προτείνω – ζητάω να το κάνουν όλοι , ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται . Δέν μπορεί ο
    Σαλμπιγγίδης με ανάστημα 1,60 να τους βάζει Γκόλ με κεφαλιά , είναι απαράδεκτο και μπο ρεί εσείς να τα λέτε , αλλά κάποιοι πρέπει να τ` ακούσουν χοντρά , τώρα μάλιστα που αρχί ζουν και να πληρώνονται ( Να πούμε όμως και του στραβού το δίκαιο, ότι με τον Παναθη ναικό ήταν περισσότερο προσεκτικοί και με καλύτερα αντανακλαστικά , από άλλες φορές . ).
    (4) ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΞΆΝΘΗ , ΑΠ`ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΌ, γιατί έχουμε και τραυματίες ποδοσφαιριστές και για τους παρακά τω επιπλέον λόγους:
    (α) Ο Μαντζουράκης είναι ικανός να χάσει και από την κωλοπετεινίτσα . Αμα όμως έχει ν`
    αντιμετωπίσει προπονητές , όπως ο Κούπερ , ο Μπάγιεβιτς κλπ αφιονίζεται και τα δίνει όλα
    για να κερδίσει , να δείξει μούρη .( Ψάχνει , ρωτάει , βλέπει βίντεο και ξαναβλέπει κασσέτες ,...
    και βλέπει – ξαναβλέπει στατιστικά και ζητάει καινούργια , έτσι δηλώνει εφόσον το αποτέλεσ μα είναι ευνοικό γι` αυτόν . Όταν ρίχνει ομάδες σε άλλη κατηγορία δεν λέει τίποτε .).
    (β) Δεν ξέρω τι θα γίνει , αλλά είναι ανάγκη και με τον Κο Δημητριάδη να ετοιμάσετε τους
    Παίκτες μας και ψυχολογικά για την αντιμετώπιση της Ξάνθης . Από το 1ο λεπτό έως το τε
    λευταίο , πρέπει να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο τους παίκτες μας , μαχητές , πολεμιστές , τρε
    χαλατζήδες , να μαρκάρουν όλοι , να προσέχουν και να τα δίνουν ΄ολα .
    (γ) Κε Δημητριάδη αναλάβετε επιπλέον- συμληρωματικά να προετοιμάσετε τους νέους Παίκτες
    μας ψυχολογικά , ώστε να γίνουν ατρόμητοι , λιοντάρια τσαμπουκάδες , εννοείται χωρίς να προ
    καλούν και να συνειδητοποιήσουν ότι παίζουν στην ΑΕΚ και ότι πρέπει να αποδίδουν αναλό γως και να μην κωλώνουν πουθενά , ούτε σε ονόματα , ούτε σε παλιούς , ούτε σε πονηρούς.
    (δ) Ντούσαν κάντε τους 5 αναλύσεις για το πως παίζει η Ξάνθη , γιατί αυτοί θα κατέβουν για να κερδίσουν ( εκμεταλλευόμενοι ότι είναι παλαιοί , μαχητές και πεπειραμένοι, αρκετοί δε
    απ` αυτούς και αξιόλογοι ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προσωπικά δεν θέλω να ξαναδώ τον Μαντζουράκη να κάνει το Παγώνι..........στο τέλος του
    αγώνα και να μας μιλάει σαν ΜΑΙΤΡ υψηλής ραπτικής – κοπτικής ( και συγνώμη για το
    ύφος , γιατί υπολογίζω όλες τις συνθήκες υπό τις οποίες όλοι εσείς εκεί δίνετε τον αγώνα τον καλό .
    Ευχαριστούμε όλο το προπονητικό τιμ ,( εκφράζω και αρκετά μεγάλο αριθμό από Πατριωτά κια μου Φόλα ΑΕΚτζήδες ), γιατί κρατάτε αυτή την Α ΕΚ των χιλίων προβλημάτων( τρόπος του λέγειν, γιατί απ`ότι φαίνεται λιγοστεύουν ),όπως την κρατάτε ( έστω και με Πρίμ 150000)
    στήν κατάσταση αυτή ( ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ).
    3.Για Φιλάθλους μας : Να συνεχίζουν να ενισχύουν την Ομάδα μας(Χάνει – Κερδίζει ) όσο
    μπορούν περισσότερο ( εννοείται ότι θέλουμε να κερδίζει πάντα και να τα δίνουν οι Παίκτες
    μας όλα γι` αυτό . Οταν όμως δεν το επιτυγχάνουν αυτό , δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν ένα
    χειροκρότημα ). Μετά , όπως βλέπουμε το ποδόσφαιρο δεν παύει να είναι ποδόσφαιρο και να
    μας εκπλήσει με τ` αποτελέσματά του πχ. Πανθρακικός – Εργοτέλης (3-2), Ξάνθη -Αρης (2-1),
    Ηρακλής – Καβάλα (1-0). Ο Ατρόμητος παραλίγο να πάρει την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ ,
    μπροστά σε 30000 Φιλάθλους του , στο γήπεδό του κλπ.
    Στήβ σ` ευχαριστώ και χαιρετώ.
    Υ.Γ: Άρχισα να το γράφω τη δευτέρα και λόγω των γνωστών δυσκολιών και άλλων το
    λείωσα εχθές αργά και πάλι καλά που μπορώ και το στέλνω . ( Να βοηθήσω θέλω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Θανάση: Σου ξαναλέω οτι εισαι πολύ χρήσιμος με τα γραπτά σου. Όμως στο blog μπαίνουν και κάποιοι "τυχαία" και θα σε πουν άμπαλο ή οτι γλύφεις τον προπονητή. Βρε ας είχε εμένα εργοδότη( όχι προπονητή ) ο Τζιμπούρ και θα σούλεγα αν θα κουνιότανε παρέα με τον Εντίνιο που χαρακτηρίσθηκε και παικταράς, το νούμερο. Όχι θα κάθομαι εγώ να περιμένω πότε θα τους καυλώσει να παίξουν ή πότε δεν τους στεναχώρησε η Σάσα τους. Συνέχισε Θανάση κι άσε εμένα να βρίζω τα δημοκρατικά τσουτσέκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητέ Στήβ διάβασα το μήνυμά σου εντελώς τυχαία και κατάλαβα και συγνώμη . Δεν έχω
    πρόβλημα ν` απαντήσω στον οποιονδήποτε γι` αυτά και μάλιστα με πάρα πολλά επιχειρήμα τα , αλλά δεν θα κάνω άλλη δουλειά και εγώ απλά θέλω να βοηθήσω , όπως πιστεύω ότι
    κάνουν και πολλοί άλλοι ΑΕΚτζήδες . Εκθέτουν τις απόψεις τους και μάλιστα μερικές φορές
    ανεπίτρεπτα και όποιος θέλει τις διαβάζει .
    Εμένα μ` ενδιαφέρει πρωτίστως η ΑΕ Κ ,( μπορώ να πώ περισσότερο , ότι αυτή εκφράζει -
    υποδηλώνει ιστορικά ), και πιστεύω ότι ΜΟΝΟΝ με Μπάγιεβιτς θα πετύχουμε μα την ξανα
    κάνουμε μεγάλη .( Όλα τ` άλλα είναι Απορρέοντα , στα Απορρέοντα , ώ Απορρέοντα , από
    αρχές , πεποιθήσεις και πιστεύω και ενασχόλησής μου γι` αρκετό διάστημα με το ποδόσφαι
    ρο – παιδική μνήμη – ανάμνηση πλέον ). 'Οπως θα αντιλήφθηκες δεν έχω πρόβλημα να πώ
    πράγματα και για τον Μπάγιεβιτς , αλλά επί τέλους σ` αυτόν τον τόπο κάποτε πρέπει να
    αρχίσουμε να σεβόμαστε κάποια πρόσωπα -πράγματα και να έχουμε μέτρο , ( όχι ότι οι Αρχαί
    οι που το έβγαλαν είχαν , γι` αυτό έδωσαν δηλητήριο στο Σωκράτη , οι δε νεώτεροι έκλεισαν
    τον Κολοκοτρώνη χωρίς δίκη στη φυλακή ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φαντάζεσθε πόση μεγάλη ΥΠΟΘΕΣΗ θα είναι η Ομάδα μας να γίνει SUPER , με ένα γήπεδο 60000 θ. Και δίπλα μια πολύ μεγάλη εκκλησία που θα μας θυμίζει την Αγιά Σοφιά ,
    γιά όσους έχουν προσφυγική προέλευση , αλλά και όλους τους άλλους Ελληνες και τί άλλα
    πράγματα μπορούν να γίνουν .( Μερικά τα έχω γράψει στην επιστολή μου , γιά γήπεδο στο
    Ελληνικό , μαθήματα ιστορίας , εκδρομές , συγχώνευση με Πανιώνιο κλπ ).
    Το ποδόσφαιρο ή Ομάδα βλέπετε έλκει , δημιουργεί και διατηρεί δεσμούς – πιστεύω κλπ. Και
    ΑΚΟΥΜΠΑ ΟΛΟΥΣ πχ. Πρωθυπουργούς , Υπουργούς , Εφοπλιστές , επιχειρηματίες, Ομογενείς
    ( μέγας σύνδεσμος με την Πατρίδα και για τα παιδιά και για διατήρηση......κλπ ) , τους πλέον
    Απλούς Ελληνες , λόγω , λόγω , λόγω........., μας επαναφέρει σε μνήμες – συναισθήματα , της
    μικρής μας ηλικίας , κλπ ( καλύπτει δηλαδή μικρά και μεγάλα παιδιά ) . Το ξέρετε ότι στην
    Κύπρο οι Ομάδες είναι πολιτικοποιημένες.....κλπ , κλπ ( Αυτό βέβαια δεν το πιστεύω , δεν
    είναι ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και ότι αυτός προσφέρει στη νεολαία μας... κλπ και γιατί ο αθλητισμός πρώτα απ` όλα , δεν είναι Διχόνοια.... κλπ..... ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΛΛΑ .
    Στην προηγούμενη επιστολή μου πίστεψα ότι δεν θα ξαναγράψω ( έγινα τελικά ο Κος δεν
    θα....)...... Το εκφράζω και στην σημερινή ......, γιατί διαβλέπω και πάλι μία απαράδεκτη κατά
    σταση κλπ από τους Μετόχους κλπ παρατρεχάμενους. Μυρίζει πάλι. Σχέτη διαχείριση χαμηλού
    επιπέδου , μέ προβλήματα και μακάρι να διαψευσθώ ( και όπου φτώχια γκρίνια κλπ ).
    Παρ` όλ` αυτά είπα ότι δύσκολα θα ξαναγράψω και ξαναέγραψα [ κυρίως για το ΠΡΙΜ ,
    για να μην μας δουλεύουν και για το καλό της Ομάδος και δεν ξέρω – δεν είμαι βέβαιος
    ακόμη ποιοί το έδωσαν – δίνουν το Πρίμ . Γιατί αν το έδιναν οι δικοί μας( ;? , με Παναθηναι
    κό) και πίστευαν στην σκοπιμότητά του , είναι υποχρεωμένοι να το δώσουν και τώρα , όπως
    εγώ προτείνω.....κλπ , και προς άρση οποιασδήποτε σκιάς του οιονδήποτε καλοθελητή ( εκτός
    αυτών ο Αντικειμενικός Σκοπός για νίκη στους τρείς επόμενους αγώνες , με αυτήν την Ομά
    δα και σοβαρές ελλείψεις , νομίζω δεν είναι εύκολη υπόθεση , ούτε και ακατόρθωτος , οπότε
    ....για του Παίκτες μας , ''Ιδού η Ρόδος , Ιδού και το Πήδημα ''). Το πρόβλημα μας ήταν-είναι
    ο Παναθηναικός ;? ή να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να κάνουμε Ομάδα , χωρίς μεταγραφές , αντιμετωπίζοντας παράλληλα και το τεράστιο κακό προηγούμενο – νοοτρο πία που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να δημιουργεί, ευτυχώς τώρα μικροπροβλήματα .] και
    παρασύρθηκα και έγραψα και άλλα .
    Ευχαριστώ γιατί μου δίνεις τη δυνατότητα να εκφραστώ δημόσια , και εννοείται ότι πολύ
    δύσκολα θα ξαναγράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Υ.Γ: Την προηγούμενη επιστολή έκανα να τη γράψω 3 ημέρες και 1 να περιμένω την κόρη μου να τη στείλει = 4.
    Δεν έχω πρόβλημα να γράψουν ότι είμαι άμπαλος ή ότι γλύφω τον Προπονητή ( και
    ακόμη χειρότερα ), γιατί δεν έχω καμιά σχέση με τον Μπάγιεβιτς και δεν ανταποκρίνονται
    στην πραγματικότητα, δεν μ` ακουμπούν και κατάγομαι από τ` Αγραφα τ`Αθαμανικά ,( κοντοχωριανοί μου ήταν ο Καραισκάκης και ο Πλαστήρας ).Αν δεν το πιστεύουν Προβλημά
    τους . Και επί πλέον σαν προσωπικότητα – άτομο είμαι αυτάρκες και προς το παρόν δεν έχω ανάγκη κανένα .( Ευτυχώς και ο Θεός να βάλει το χέρι του .).
    Ο Μπάγιεβιτς εκτός αυτών που προσέφερε και προσφέρει τώρα , είναι Κεφάλαιο για την Ομάδα μας , τουλάχιστον μέχρι τα 70 χρόνια του . Εφόσον βέβαια το επιθυμεί και ο
    Ίδιος και '' ο έχων νούν νοείτω ''. Φθάνει βέβαια , να μην φθάσουν στο απροχώρητο τα γνω
    στά – άγνωστα λαμόγια – ανθρωπάκια , που δεν χάνουν ευκαιρία να τον πικραίνουν .
    Να ξεκαθαρίσω αντρίκια και απολύτως , ότι δεν έχω προσωπικά απολύτως τίποτε και
    με κανένα .
    Αν ήμουν Ελληνικό Δ ημόσιο , μπροστά στο τεράστιο όφελος που θα είχε η Ελληνική
    Πατρίδα από την κατασκευή γηπέδου 60000 θ. Με προοπτική να γίνουν 80000 θ. Για την ΑΕΚ και μεγάλης Εκκλησίας πρός τιμήν – μνήμη της Αγιάς Σοφιάς ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ , θα
    παρακινούσα και π ροκαλούσα επιχειρηματίες να προβούν στο εγχείρημα αυτό , δίδοντας επι
    πλέον και σοβαρά επιχειρηματικά κίνητρα .( Ο χώρος θα παραχωρείτο , σε αντάλλαγμα των
    εγκαταστάσεων ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια ). ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ θα έκανα δωρεά στο Δήμο της
    Ν. Φιλαδέλφειας τις Παλιές Εγκαταστάσεις ΑΕΚ με αυστηρή προυπόθεση να δημιουργηθούν εκεί , μικρό γήπεδο και εγκαταστάσεις για Μπάσκετ κλπ συν τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, (Εχω αναφερθεί σε παλαιότερη επιστολή μου , '' Σάιτ Στήβ'', γι` αυτά με λεπτομέρειες),
    ώστε να δημιουργηθεί εκεί ένας τεράστιος πνεύμονας για την νεολαία της περιοχής , που θα
    δουλεύει για λογαριασμό της ΑΕΚ ( Εννοείται ότι θα αναλάβει ο Δήμος και τη συντήρηση -
    υποστήριξη αυτών με κατασκευή δίπλα εκεί , κατάλληλου εμπορικού κέντρου .).

    ΑπάντησηΔιαγραφή