Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ANΗΣΥΧΙΑ

           Τρίχες διαβάζουμε δεξιά κι αριστερά. Όχι οτι δεν υπάρχει ανησυχία, αλλά δεν υπάρχει κι ο πανικός που περιγράφεται. Φεύγει ο ένας, δραπετεύει ο άλλος και διαλυόμαστε. Τίποτα δεν υπάρχει απο αυτά.  Βλακίες των blog και των εφημερίδων. Πιέζουν την μια μέρα για πανικό και την άλλη για διάψευση. Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι αφιερωμένη στην τρομολαγνεία ή στο χαρτζιλικάκι. Και πληροφορίες δεν έχει διότι και οι κατέχοντες τους θεωρούν όλους απλά χρηματιζόμενους. Εξ άλλου αυτοί τους τα δίνουν άρα αυτοί τους ελέγχουν.

             Μην παρασύρεσθε. Έγινε χαμός χθες με τον Σκόκο και τον Μπάγιεβιτς. Γράψανε και της Παναγιάς τα μάτια. Δηλαδή μαλακίες. Δεν υπάρχει τίποτα. Γίνανε κουβέντες; Ναι γίνανε. Δηλαδή πήρα τηλέφωνο εγώ τον Κόκαλη, αφού είχα πιεί τέσσερα ποτά και τον ρώτησα αν πουλάει τον Ντουντού και μου είπε να τον παίξουμε στα χαρτιά. Μετά είπε να βρεθούμε στο κότερο με τον Πατέρα και να φωνάξουμε και τον Πιλάβιο και να ανταλλάξουμε ιδέες ή μπαλαντέρ και να γίνει πλάκα. Και να προβληματίσουμε όλες τις εφημερίδες.
                 Και τα blog  που βρίσκουνε τα πάντα, αλλά ένα λεπτό μετά τα αποσύρουνε. Ρε μαλάκες, γιατί έχετε δημοσιεύσεις αφού δεν ξέρετε; Τι μας κάνετε; Κάτι παραπάνω απο το κουνούπι; Κι είστε και πονηροί; Πόσοι ήταν στην ΝΕΤ απέξω; Ο Σκόκο στο λιμάνι; Αφού δεν έχετε ιδέα, τι μιλάτε;
               Αστα αυτά τα χάπατα. Φυσικά σήμερα ήμουν με τον ΔM. Στο Πολυδένδρι, αφού κάποιοι θα το ψάξουν. Φυσικά αρνήθηκε. Με άλλο τρόπο όμως. Πιο ήσυχο και με καταλογισμένο πλάνο. Και μακριά απο τα βούρλα που κάνουν την τρίχα τριχιά. Κανείς δεν μας είδε και κανείς δεν ξέρει. Το γραφείο τύπου, κι ο Καρτράϊτ εκεί. Φυσικά ο κόσμος να μείνει ενωμένος. Υπάρχουν έμμονες ιδέες, αλλά ο χρηματοδότης έχει κάποια δικαιώματα. Δεν είναι όλα όπως παλιά του ντέμη.
               Μην τα πολυλογούμε. Κανείς Μπάγιεβιτς δεν φεύγει και κανείς Σκόκο. Φυσικά βέβαια, εγώ θα τα άλλαζα όλα. Να πάει να γαμηθεί ο παίκτης  και καλώς τον παππού στην εξέδρα. Όμως επειδή το θέμα είναι συναισθηματικό, θέλει προσοχή διαχείρησης. Όταν με το καλό γίνει εταιρικό κι επιχειρηματικό, φυσικά με τον σωστό άνθρωπο καθοδηγητή, τότε θα δούμε αν μας λείπει μια αδερφάρα απο την ομάδα. Πάντως κανείς δεν φεύγει. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΚΩΣ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ. ΚΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
             ΠΡΩΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΆΙΡΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΜΕΝΟ. ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ. ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΚΑΛΗΣ. ΤΥΧΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑΜΕ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΝΤΟ.

32 σχόλια:

  1. Καλα,για τους "δημοσιογραφους" και τις φυλλαδες,δεν υπαρχουν λογια.Ειναι περιτα.Η κομπρα χορευει στο ρυθμο του γητευτη της,παρ'ολο που ειναι κουφη.
    Πως χορευει; Πιανοντας τις "δονησεις" τον "παλμο" των ηχων.

    Δεν καταλαβαινω κατι απ'τα γραφομενα σου στην αναρτηση:Αν πιστευεις οτι χρειαζεται ειδικη μεταχειρηση το θεμα γιατι ειναι συναισθηματικο,γιατι λες οτι θα τους εδειωχνες και τους δυο,και οποιους αλλους τελος παντων;Ακομα και "ξερα" επιχειρηματικα" ,"εταιρικα",τεοιες ωρες ειναι λαθος κατι τετποιο και το ξερεις.
    Επισης λες:" ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΚΩΣ.η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ..."
    Δηλαδη οργανωση θελει την παραμονη του Μπαγεβιτς; Οχι βεβαια,αλλα αυτο καταλαβαινω απ'τα γραφομενα.
    θελει ομως την πωληση του Σκοκο;
    Τι αρνηθηκε πιο μαλακα ο Δ.Χ.; Την φυγη, η την παραμονη του προπονητη;Την εισοδο με τον συγκεκριμενο πλανο η οχι του χρηματοδοτη; την πωληση η μη του Σκοκο.Τι ακριβως θελει; Πες μας γιατι ανυσηχουμε.
    Αν εχει απορειες,αν αμφιταλαντευεται,αν ιδρωνει απ'τις αναπαντητες ερωτησεις τα βραδυα,ας ρωτισει τους ΑΕΚτζιδες.Ας βγει στους δρομους.Ας κανει ψηφοφοριες.Ας δει τον παλμο.Ας δει τα "θελω" και τις ανησυχιες του κοσμου της ομδαδας για ολα τα θεματα. Τι νοημα εχει να συναντιεται στις ερημιες και κατω απο πλατανια λες και διαπραγματετυεται κανενα χωραφι του παππου του;
    Τι ειναι; η ο Μπιν Λαντεν που συνεδριαζει "κατα μονας",για να αποφασισει αν θα ριξει τελικα τις ρουκετες η οχι;
    Για τον συγκεκριμενο, θα ελεγα παλι οτι, τι βουρλιζομαστε με ενα προσωπο,μια μοναδα,που καθε λιγο πρεπει να μετραμε τον πυρετο του,μη τυχον και τον πιασει κριση και τα σπασει ολα στην ομαδα,η βαζοντας τρικλοποδιες και σεναρια διαφορα σε εφαρμογη,βλεποντας τα να καιγονται και μαζι τους και η ομαδα,αλλα τελος παντων.
    Για αυτην την γαμημενη την "ενοτητα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι πουλιέται ή όχι ο Σκόκο και κάθε Σκόκο ότι δεν βάζουμε μυαλό και συνεχίζουμε να κάνουμε κάποιους''θεούς''χωρίς να το αξίζουν.Δεν βάζουμε μυαλό.
    ΜΟΝΗ ΘΕΑ Η ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Χρήστο: Φιλάρα καθαρότατο είναι. Κανείς δεν φεύγει απο τους δυο, ενώ θα ήθελα να φύγουν και οι δυο. Η οργάνωση θα γιγαντωθεί αν φύγει ο παίκτης και θα έχει λόγο ομιλίας. Και θα κατηγορήσει τον προπονητή για συναίνεση. Το ΔΧ το διόρθωσα, δικό μου λάθος ήταν. ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΡΓΟΥΔΗΣΑΜΕ:
    Ω ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ...
    Να τον έβλεπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A!
    Αφού ο Νοτιάς δήλωσε οτι είναι αισιόδοξος,να πάω να κοιμηθώ ήσυχα απόψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στήβεν μας έστειλες με το ΔΧ αντί ΔΜ.
    Ενα γράμμα διαφορετικό και νομίζαμε οτι έβαλες σαρίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aς μας δωσουν 5 μυρια και να παει οπου θελει ο Σκοκο,καλος παιχτης αλλα οχι για τη ΑΕΚ που ονειρευομαι.Φυσικα οχι τωρα αλλα το καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eκτός από το Νοτιά, έχεις και άλλο λόγο, Χαράλαμπε. Συγκινήθηκε το παγόβουνο. Μη λιώσει, να προσέχει. Άντε βραδιάτικα....
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειπα και εγω. Δεν εβγαζα ακρη με το "Δ.Χ". Τα οσα εγραψα ομως γι'αυτον ισχυουν αφου δεν αλλαζει και κατι στις συμπεριφορες και στα προσωπα.Θαυματα δεν γινονται.
    Αρνηθηκε λοιπον ο Δ.Μ. Δεν του πηγες καλο ουζο μαλλον.Η τον πειραξε το φαγητο. Ποιος ξερει;
    Ασφαλως και αρνηθηκε. Ποιος θα ελεγε ναι στη θεση του. Καψουρης ειναι, οχι μαλακας.
    Για την Morgan γραφουνε ακομη οτι δεν εχει κανονισθει τιποτα και ειναι τροχοπεδη για την αυξηση Μ.Κ. Για την αυξηση, η για την εισοδο νεων επενδυτων; λεω εγω.Γιατι δεν ειναι το ιδιο.
    Για τις μη απομακρυνσεις των δυο(Σκοκο-Μπαγεβιτς) συνφωνουμε οτι θα "σηκωσουνε σκονη" και αυτο δεν ειναι καλο.Ας μεινουν στον Πεδουλακη,διχως αλλες αφορμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η άρνηση(ξανά)του Sugar με'' διαφορετικό τρόπο''
    είναι τώρα κακό ή καλό για μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ναι να ελεγε Χαραλαμπε μεσα στα ουισκυ που θε ειχε πιει,ποιον να επερνε τηλεφωνω να του ελεγε ξανα "70 εγω,70 εσεις ρε;" Δεν υπαρχει κανενας. Οποτε,για να μη παει τζαμπα η σουρα και να ικανοποιηθει το ενστικτο του,φανταζομαι οτι ισως να πηρε τηλεφωνο σε καμια ταβερνα της Παρνηθας,στο "χρυσο πεταλο" ισως και να ειπε στον ιδιοκτητη : "...70 εγω,70 εσεις ρε...". Και να του απαντησε απορημενος ο αλλος : "...τι 70 κυριε...τα τραπεζια μας ειναι μονο 45.Το πολυ πολυ να βαλω αλλα 10 στο παρκινκ. Και ο Δ.Μ. να ανταπαντα : "...αγοραζω και τον διπλα...φερτον στο τηλεφωνο "!
    Ρε τι πλακα που εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στηναρχη ξαφνιαστηκα,μετα την διορθωση η πιεση επανηλθε στο φυσιολογικο 14,5.! Εχουμε λοιπον μια ΑΝΙΚΑΝΗ διοικηση,η οποια στο θεμα της φημης του πορισματος αντεδρασε σε χρονο dt,και στου Σκοκο,εψαχνε να βρει τι λεει το plan 2569...Ουτε πλεον τα αυτονοητα δεν κανει,αφου τον θελετε φερτε 5εκ.και σας τον πακεταρουμε.Ποσο ανικανοι ειναι...Θελουν να φανε τον Μπαγιεβιτς,τα 800 ταχουνε να τα δωσουν να ειναι και κυριοι? Σκατα εχουνε...Το κυρος να τους σεβαστει ο 19χρονος Ταχτσιδης το εχουνε? Τα 19εκ.του Μακαρου πηγανε να τα παρουνε? Ηθελα να μουν απο μια μερια,οταν θα τους φευγανε τα ψιλα και τα χοντρα μαζι οταν θα κουναγε την ¨ερπυστρια¨ ο Μακαρος την ωρα που θα τους ακουγε.Δεν χανετε αυτη η ανεπαναληπτη στιγμη....Τον Μαντουκα δεν τον φωναζουν γιατι με τι θα τον πληρωσουν,αμα πουληθει ο Σκοκο κατι γινεται...Οι αχρηστοι βαλανε μπροστα τον manager του για να μην φανε το ξυλο...Τους χαρισε το κρατος πριν 6χρονια μια ανωνυμη εταιρεια,μαγαζι γωνια,κι αυτοι την φουνταρανε σαν το Σαμαινα...Και ερχεται τωρα και η εφορια και τους ζηταει και 16μυρια.Και περιμενουν το πορισμα των ορκοτων για να τους επισημοποιηθει και εγγραφως το ποσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ ησαν ολοι τους,και ποσο μαλακες τους επιασε ο Ντεμης.Και με το πορισμα ανα χειρας,θα ριξουν ολο το αναθεμα στον κοντο,που τους επιασε μαλακες,και δεν ηξεραν που πανε τα λεφτα τους!!! Και αρνηθηκαν τα 70 του Μελισσανιδη γιατι δεν ηταν γραπτως,ενω η αληθεια ειναι οτι μπαινοντας θα βλεπε το τι γινοταν και το γαμησι θα πηγαινε συννεφο,και δεν θαταν και τζακατο....ΠΟΣΟ ΞΕΥΤΥΛΑ αντεχει το κορμι τους ακομα το ξερουν η θα καταστρωσουν κανα πλανο και για αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Ιανουαρίου, 2010 10:57

    Καλημέρα.

    Ψηνόμουν χθες να συμμετασχω κι εγώ στις ενδιαφέρουσες στιχομυθίες με τις δαφνοστεφανωμένες, αλλά είπα να μην ασχοληθώ κι άλλο με δημόσιους υπαλλήλους. Αρκετά το κάνω κάθε μέρα στην εργασία μου.
    Steven, δηλώνω ότι είχα χθες επιφοίτηση και κατάλαβα γιατί είσαι αταλάντευτος υποστηρικτής του Σουηδού. Δηλώνω δημόσια ότι θα το αναλύσω εκ του σύνεγγυς και με Βαρβαγιάννη ως καταλύτη. Λέω μόνο ότι θυμήθηκα τι μου είχε πει ένα ζευγάρι Φινλανδών που είχα γνωρίσει στην Αμοργό (ο ομφαλός των Κυκλάδων), τι background έχεις και τι εμπειρίες έχω και έδεσε το γλυκό!
    Oh yeah.
    Άλλο θέμα: Μιλάμε για τον αργεντίνο ξεπαρθενευτή της Τρούμπας, ο οποίος δις διακόρευσε προ εβδομάδος, αλλά έχουμε παραλείψει έναν αργεντίνο δημόσιο υπάλληλο, επονομαζόμενο Λουκιανό Γαλλέτι, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με κοιλιακό άλγος...Μήπως πέρασε καμία βόλτα από το πούλμαν που είχε χρησιμοποιήσει η αλογοτροφή στο μεταξύ τους παιχνίδι και...κόλλησε τίποτα? O.D.? ληγμένα?
    Προς Χρήστο+μονεγάσκο: +100 πόντοι και από μένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Γιώργη: Φίλε γέλασα και περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς όλους: Την πάτησα με τα γράμματα, αλλά το διόρθωσα γρήγορα πιστεύω. Ο δρόμος πάντως φαίνεται ομαλός. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά πιστεύω θα πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Μάκη: Το καλοκαίρι πρέπει να φύγει, αν δεν ανανεώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Steven, ελπίζω να μη χρειαστεί κλωνοποίηση πρώτα.
    Καλημέρα παιδιά. Διαβάσατε τι είπε ο Νοτιάς για Μελισσανίδη? Μιλάμε για τρέλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "μονη λυση ο Μελισσανιδης...εγω δεν κανω για προεδρος.Μη το πολυκουβεντιαζουμε...να τον βρουμε,να τον πιεσουμε,να τον πεισουμε να αναλαβει..." ταδε εφη Ν. Νοτιας κατα την κοπη της πιτας στην Αστορια.
    Oh yeah!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο και Άννα αλλά και λοιπούς ενδιαφερόμενους: ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΤΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΜΕ ΧΘΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΑ "ΤΖΑΚΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Ιανουαρίου, 2010 13:38

    Steven, όταν μιλάς για σύνδεση τζακιών, αναφέρεσαι σε ανάμειξη τσιμέντου,πετρελαίου και θαλασσινού νερού? Διότι το τσιμέντο δεν ήθελε να αναμειχθεί με πετρέλαιο, αλλά χθες μάθαμε ότι το θαλασσινό νερό μπορεί. Μείγμα των τριών υλικών, λοιπόν, ή με νέα συστατικά (αλλά πάντα με πετρέλαιο, και δει αιγαιακό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρήστο, λες να είναι αυτό το σχέδιο που επεξεργάζεται? Πολύ γέλιο. Και γελάνε και θα πέσουν τα τσιμέντα.
    Ενώ εμείς ασχολούμαστε με τα δεινά της ομάδας μας, χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην ΑΙΤΗ.
    Αυτά είναι δράματα. Οι άνθρωποι δε γυρίζουν πίσω.Όλα τα άλλα λύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενθαρρυντικά όλα αυτά. Και αν είναι συμβατά τα υλικά ακόμα καλύτερα. Το λογαριασμό όμως, που είναι και μεγάλος, ποιος θα τον πληρώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Γιώργη και Άννα: Φυσικά το θέμα είναι τεράστιο με τους ανθρώπους. Συμπαραστεκόμεθα εκ του μακρόθεν. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά τώρα, αλλά αύριο μέσω των ανθρωπιστικών βοηθειών κάπου μπορούμε να συμβάλουμε.
    Το τσιμέντο δεν κολλάει. Είναι πολύ μεγάλο θέμα αυτό. Τα άλλα όμως παίζουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Ο Μπαγεβιτς θα φυγει οταν το θελει ο ιδιος" ταδε εφη Παππας.Μα πως να φυγει αφου παρακαλατε τον "φιλο" του να ερθει, αχρηστα πλασματα;
    Και ακομα περισοτερο,πως να φυγει και ποιος να αποπεμψει τον "υπαλληλο"-που ειναι εκει απο το 1978 και που ειναι μηνες απληρωτος και εργαζεται σε αφιλοξενο περιβαλλον,οταν εσεις οι ιδιοκτητες και διαχειριστες(λεμε τωρα)σκορπισατε 150 εκ. σε λιγοτερο απο 5 χρονια και εισαστε και "μεσα" καμια 100ρια ακομα;
    "με τι καρδια,τραγουδι να σου πω" δηλαδη.
    βαλ'τε απο 10-15 εκ. ο καθενας για να πεσει το χρεος στα νορμαλ επιπεδα του αρθρου 44 και τα λεμε τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πλακα-πλακα,τον Ντουσαν τον βλεπω προεδρο. Χωρις αστεια.Αλλος ο ιδιοκτητης μεν,αλλα προεδρος εκεινος.
    Ανθρωπο να "τρεχει" την ΠΑΕ δεν θελει; Νατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μηπως λεγοντας "θα φερω τον Ντουσαν πανω σε ασπρο αλογο" εννοουσε τα λευκα μαρμαρα του Ν.Γκουμας;
    Βεβαια εκεινο γκρεμιστηκε με τις ευλογιες του αρχημμμμμμμμμμμηχανικου κατεδαφησεων Δ.Χατζιχρηστου.
    Αλλα ποιος ξερει. Καπως πρεπει να πληρωθει το ρηθεν του προφητου.Κατι θα βρει.
    Τι ειπατε; Να βαψει το παπι του δ.Χ. λευκο και να κανει το γυρο του γηπεδου ο Μπαγεβιτς δικαβαλο με τον sugar και απο πισω δεμενος με σχοινι να ακολουθει ασθμαινοντας-τρεκλιζοντας ο Χατζιχρηστος; Δεν ειναι κακη ιδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχει όλα τα προσόντα, Χρήστο. Είναι και άνθρωπος εμπιστοσύνης. Η καλύτερη λύση για όλους είναι αυτή. Μακάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Ιανουαρίου, 2010 14:50

    Χρήστο, αυτή η εικόνα μου θυμίζει την περιφορά του Βερκιγκετόριξ από τον Ιούλιο Καίσαρα στο Κολοσσαίο...χμμμμ, ωραία εικόνα...αλλά θα στη διαφοροποιήσω λίγο!
    Ο Χ'Χρήστος ΟΝΤΩΣ είναι δεμένος με σκοινί.
    Ο sugar και ο νερετβίτης ΟΝΤΩΣ δικάβαλο στο παπάκι.
    Το παπάκι ΟΝΤΩΣ ασπρισμένο.
    ΟΜΩΣ, ο Χ'Χρήστος θα ΤΡΑΒΑΕΙ το παπάκι, δε θα ακολουθεί. Άλλωστε γουστάρει να ηγείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χρήστο και Άννα: Βλέπω πιάσατε τα ανέκδοτα. Σηκώνει δε λέω.

    SOS προς όλους: Υπάρχει μια ιδέα της Άννας για εκδρομή στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο αυθημερόν. Εγώ δεν μπορώ δυστυχώς, αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας έρθει στο ταχυδρομείο μου για τις απαραίτητες επαφές. Θα το γράψω και στην ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βέβαια! Θα προηγείται της πομπής κάνοντας τούμπες και τραγουδώντας

    Είσαι εκείνος που έψαχνα
    που χρόνια λαχταρούσα
    στην αγκαλιά σου θα 'θελα
    για πάντοτε να ζούσα.


    Υ.Γ Πάμε βρε αγόρια να δούμε την ομαδάρα μας.
    Την καψούρα μας. Καλά θα περάσουμε. Αγωνιστικά...προσευχές.
    Να σας δω στα κάγκελα επάνω..και τι στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΔΜ μπορεί τρελός να μην είναι,ούτε λαμόγιο.
    Καψούρης όμως είναι με την ΑΕΚ.
    Όσοι και όσες ήταν καψούρηδες θυμούνται τι μαλακίες μπορεί να κάνει κάποιος για την καψούρα του.
    Δεν ξέρω πόσες φορές έχει πεί όχι σε επώνυμους και ανώνυμους ΑΕΚτζήδες.
    Δεν ξέρω και πόσες είπε στον Στήβεν.
    Με ποιό τρόπο; Έβριζε,πετούσε τασάκια με πούρα;
    Πετούσε το ποτήρι με το ουϊσκι ή το ούζο Σαμαρά;
    Ή μήπως κουνούσε απλά το κεφάλι του αρνητικά;
    Τι διαφορετικό έκανε στο Πολυδένδρι που σήμαινε ξανά όχι;
    Μήπως έπιασε τον Στήβεν από το μάγουλο λέγοντας του:Μπαγασάκο θες να με''χώσεις'',ε; Αμ δε!
    Στην πλάκα ή στα σοβαρά οι ΑΕΚτζήδες τον ΔΜ τον έχουν ακόμη ψηλά.
    Θεωρούν οτι είναι εγγύηση για την σωτηρία της ομάδας.
    Τώρα είναι μια οριακή γι αυτόν στιγμή που πρέπει να κάνει την''μαλακία''για την καψούρα του.
    Αν δεν γίνει σύντομα το ποσοστό αποδοχής του από τους ΑΕΚτζήδες θα αρχίσει να μεταβάλλεται προς το αρνητικό.
    Θα φτάση η στιγμή που θα πηγαίνει στο γήπεδο και θα ακούει τα μπινελίκια του.
    Δεν θα του συγχωρούν επάπειρον την άρνηση του αυτή.
    Ο κόσμος δεν ξέρει γιατί. Αυτός ξέρει.
    Να βγεί και να το πεί ξεκάθαρα.Αυτοί είναι οι λόγοι. Οχι άλλη ομερτά.
    Διαφορετικά τα σενάρια περί πετρελαίων και Πατέρα και Αμερικάνικων συμφερόντων θα δίνουν και θα παίρνουν με την ίδια φυσικά κατάληξη...Θα μείνει ένας ανεκπλήρωτος έρωτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μεγάλη προσωπικότητα ο Σκόκο.
    Για το αν είναι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ θα πρέπει να απαντήσει ο μάνατζερ.
    Αυτός δεν ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Χαράλαμπο: Ο ΔΜ δεν θα χάσει την δημοτικότητα του όσο δεν έρχεται κάποια οντότητα - έστω και παρέα - να νοικοκυρέψει την κατάσταση.
    Φίλε αυτή είναι η δουλειά του manager ποδοσφαιριστή. Αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά στις δηλώσεις του. Ήταν σαν να ξύπνησε τον κόσμο. Η δουλειά θα μπορούσε να γίνει μουλωχτά. Δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή