Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΑΕΚ- ΓΙΑΝΝΙΝΑ

           Τα πιο ενδιαφέροντα ήταν  στο φόντο του παιχνιδιού. Τα σχόλια των μετόχων για τον προπονητή: Στην συνάντηση με τους supporters που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στα ίσα τους είπαν οτι δεν υπάρχει μέλλον με τον Σέρβο στο τιμόνι. Τον κατηγορούν για πολύ σοβαρά πράματα που δεν είναι κι εύκολο να γραφούν. Απλά λέω για εκβιασμούς των ιδίων αλλά και παικτών, αλλά και για στήσιμο παιχνιδιών. Μη ρωτάτε παραπάνω. Αυτά προς το παρόν.


                Το πολύ ωραίο πανώ που είχε αναρτηθεί απέναντι απο την θέση μου: Αφείστε το πλάνο και πάρτε το αεροπλάνο. Ευφάνταστο και πολύ επίκαιρο για την αεροπορική και πιλοτική προσπάθεια να διοικηθεί μια ομάδα του μεγέθους μας εκ του μακρόθεν.
             Τα φρεσκοβαμμένα καθίσματα στο πέταλο, που κάθεται η οργάνωση. Μια ώρα πριν το παιχνίδι, κάποιοι ομοϊδεάτες μας τα μπογιάτισαν κιτρινόμαυρα. Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν απλά καλύμματα, αλλά όταν τους είδα να υποστηρίζουν όρθιοι την ομάδα, διασταυρώνοντας το, κατάλαβα οτι δεν είχαν στεγνώσει ακόμα οι καρέκλες.
            Πολύ κρύο παιδιά. Βοήθησε αρκετά στο τρέξιμο των ποδοσφαιριστών για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αρκετά ανοιχτό κάθε στιγμή.Φυσικά για κάποιον φίλαθλο που είπε να πάει στο γήπεδο για τουριστικούς λόγους. Διότι αν ήσουν Αεκτζής ή Γιαννιώτης, με αυτά τα οποία γινόντουσαν στο τεραίν, θα τραβούσες μίνιμουμ τα μαλλιά σου. Κάκιστες αμυντικές λειτουργίες και δεκάδες χαμένες ευκαιρίες. Ασορτί κι οι επιθετικοί σαν συνάδελφοι, να μην εκθέσουν τους αμυντικούς.
             Σε όλη αυτή την ιστορία, έλαμψαν οι επόπτες με τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις τους. Λες και τους μαζέψαν απο καμιά παραλία και τους δώσανε τα παλούκια να τα σηκώνουν ανάλογα με το πόσο κρύωναν. Τους προστάτεψαν όμως οι παίκτες και δεν είχαμε σοβαρές αλλοιώσεις του αποτελέσματος. Που κρίνεται συνολικά δίκαιο.
            Ξεχώρισα με τα λάθη και τα σωστά τους, τον Καφέ και τον Τζιμπούρ. Μου άρεσε ο Σουηδός και κατά διαστήματα ο Καράμπελας. Τελευταία εντύπωση που μου έμεινε, ήταν η αγωνιστική άνοδος της ομάδας μας με την είσοδο του Λαγού και του Λεονάρντο στις θέσεις του κακού Μαντούκα και του εντελώς άμπαλου Χέρσι. Απο το 70 και μετά πραγματικά παίζαμε καλά την γρήγορη αντεπίθεση και πρακτικά εναντίον μόνο του Ελευθερόπουλου. Βοήθησε σ' αυτό η τρελή τακτική του Αναστόπουλου αλλά μπράβο του που δεν πλάκωσε τις καθυστερήσεις σαν τον βλογιοκομμένο κομπλεξικό. Για τον Αραμπατζή τα έχω πει. Για τροχονόμος καλός πρέπει να είναι.
          Ο Μπλάνκο πια είναι φαινόμενο. Θέλει προσπάθεια να χάνεις αυτά τα γκολ, να πηδάς χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τη μπάλα και να είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Και να ακούς οτι ο Εντίνιο τόβαλε το τεμάχιο στην δαφνοστεφανωμένη κι οτι είναι δανεικός δικός μας. Τέλος πάντων, σήμερα το σκοτώσαμε το θηρίο κι η αρρώστια πάει ακάθεκτη για την πέμπτη θέση να χτυπηθεί με την Τρίπολη στον δεύτερο γύρο. Και με τον πρωταθλητή την άλλη Κυριακή. Τουλάχιστον γυρνάει ο Γιάχιτς στη θέση του Μάκου κι ο Άλβες θα έχει πληρωθεί και δεν θα ξαναβρίσει την ΑΕΚ και την Ελλάδα.
       Ο κόσμος πραγματικά απογοητευμένος, ούτε και σήμερα κίνησε για το γήπεδο. Δεν τον κατηγορώ, αλλά το στάδιο είναι που είναι κρύο, καταλήγει εντελώς αφιλόξενο.
       ΥΓ1. Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, ο Καλόπουλος υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία.
       ΥΓ2. Συγχαρητήρια στον Super3 του Άρη που θα πληρώσει σαν οργάνωση τις μαλακίες στα Γιάννινα.

95 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2010 22:56

    Να κλάψω, να κλάσω ή να φωνάξω με τη φετινή και τη σημερινή ΑΕΚ? Αυτή η ψυχολογική αστάθεια, σε συνδυασμό με ΑΣΤΕΙΑ ατομικά λάθη (σαν του Καφέ στο γκολ που δεχτήκαμε) θα μας τρελάνει. Βέβαια, εκεί που "πραγματικοί" ΑΕΚτσήδες (σε αντιδιαστολή με τύπους σαν εμένα) βλέπουν τα 3 γκολ, εγώ βλέπω τις ΑΠΕΙΡΕΣ χαμένες ευκαιρίες, ειδικά από το Μπλάνκο, οι οποίες από μία ΣΟΒΑΡΗ, ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ομάδα δεν πρέπει χάνονται. Φταίει ο νερετβίτης? φταιν' οι παίκτες? Φταίει η απούσα διοίκηση? Φταίνε οι μανατζαραίοι? Φταίνε τα κοράκια? Φταίμε εμείς? Η απάντηση δικιά σας....
    Επί τη ευκαιρία είμαστε παραγωγικότατοι σήμερα, με μία ομάδα που δε φημίζεται για την αμυντική της λειτουργία, πάντως. Όμορφα τακουνάκια και στα 2 γκολ, μύρισε λίγο ΑΕΚ από τα παλιά. Επιμένω για γκεντζόγλου, αραμπατζή. Βλέπω προοπτική και θράσος. Κάτι χρειαζόμαστε να πιαστούμε ρε γαμώτο, δε μπορείς να τους αλλάξεις και τους 33...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρηκα πολύ που κερδίσαμε σήμερα,άλλη πίκρα δεν αντέχεται.Δίκαιο αποτέλεσμα.
    Καλός-ξανά-ο Τζιμπούρ,κρίμα να χαθεί λόγο της τρέλας του,καλός και ο Καφές.
    Ο Μπλάνκο είναι για ψυχολόγο.Ο Χέρσι είναι ποδοσφαιριστής;
    Η άμυνα μας αργή σαν ριπλέϋ,μας έχουν πάρει χαμπάρι και βάζουν όλοι γρήγορους κυνηγούς.Πιστεύω το ξύλωμα πρέπει να αρχίσει από εκεί.
    Ο Μάκος θα ξυπνήσει από τον λίθαργο ποτέ;Ο Μαντούκα τα έχει''φτύσει''.Θέλει κι άλλες βιταμίνες!
    Για τον Μπάγιεβιτς κάτι θα πρέπει να βρούνε να πούνε για το''τελείωμα''του.Να σου πώ, δεν τους πολυ-πιστεύω.Δεν μας έχουν δείξει θετικά στοιχεία,μάλλον το αντίθετο,κάτι σαν''χεσμένη φωλιά''μου βγαίνει.Προσπάθεια να καλύψουν τα δικά τους,πρώτοι.
    Για τον Άλβες θέλω να πω ότι όσο δίκιο και να έχει διότι του χρωστάνε λεφτά,το χάνει με αυτή την συμπεριφορά.
    Εχει φάει ψωμί στην ΑΕΚ και την Ελλάδα και καθώς τυγχάνει ΑΜΠΑΛΟΣ και ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ δεν θα τα έβρισκε τα λεφτά αυτά πουθενά.
    Παίχτης που διώχνει την μπάλλα με το καλάμι η ΑΕΚ δεν έχει άλλον,εκτός του Χέρσι βέβαια.
    Για τον Πάοκ χάρηκα που κέρδισε και αυτός στο τηγάνι.
    Όσο για τον Εντίνιο Στήβεν δεν έβγαλε και μάτια.
    Έβαλε το καθοριστικό γκόλ και μετά σκότωσε και κανά-δυό περιστέρια.Η τρέλα δεν φεύγει.Να τον δω όταν γίνει αλλαγή μια δυό φορές.
    Πάμε τώρα για νίκη με αλογοτροφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή ιδέα με τα καθίσματα.
    Λίγο χρώμα το θέλει το άχρωμο στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2010 23:14

    Στα πιο μεταφυσικά τώρα. ΑΥΤΕΣ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ...σε εμάς το 1ο σουτ αντιπάλου πάει μέσα. Με αυτές 2 δοκάρια είχαν τα συγχανούμια του βορρά. Όπως και με μας, 0-3 το λιγότερο έπρεπε να είχε λήξει, να πέφταν τα ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ τσιμέντα του τηγανιού, αλλά που. Βλέπω και τα δοκάρια τα δικά μας και είναι ώρες που λέω ότι από τη μέρα που ξεριζωθήκαν, τους πάει γαμιώντας...ακόμα και στη μπάλα...σε αντίθεση με τα κρατικά παραρτήματα της δαφνοστεφανωμένης της τρούμπας και των αρχιθαλαμηπόλων του παλατιού. Δεν πειράζει όμως, σαν ανοίξει ο δικέφαλος τα φτερά όλες οι κρατικοδίαιτες το βουλώνουν...Πάντως το 2010 αρχίζει με οθωμανικά στίφη να αλώνουν δις την τρούμπα. Ωραία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να διαβάσετε τις δηλώσεις του Κ.Παπασταύρου για Νικολάϊδη και Μελισσανίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλάμα απόψε στην ΝΕΤ.
    Τα μούτρα των παρουσιαστών έχουν φτάσει μέχρι τα γεννητικά τους όργανα από την στεναχώρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Γιώργη: Ο επιμένων ελληνικά. Τουλάχιστον σήμερα είχαμε 6 Έλληνες στην ενδεκάδα. Πάντως φίλε, επειδή θέλω διπλό την Κυριακή για τον ΠΑΟΚ, θα πήγαινα με Σάχα, χωρίς Γκεντζόγλου και με Λαγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ντούσαν εκβιάζει τους παίκτες?
    Και τους μετόχους?
    Και στήνει παιχνίδια?
    Και γιατί δεν τα είπαν στο Χατζηχρήστο, ώστε να στήσει κρεμάλα στο αγροτεμάχιο?
    Και γιατί τον κρατούν ακόμα ως προπονητή?
    Και γιατί μας περνάνε για τόσο μαλάκες?


    Τον κ. Αδαμίδη τον υποδέχτηκαν με ένα ωραιότατο πανό, προφητικότατο


    Εν δυνάμει κλωτσιές που θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σάχα,μήπως είναι και αυτός δυστηχισμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χαράλαμπο: Μα ξέρουμε τι είναι ο Εντίνιο. Δεν είπα οτι είναι παικταράς, αλλά καλή εναλλακτική λύση ειδικά όταν έρχεται απο τον πάγκο κι αισθάνεται αδικημένος.
    Τι είπαν Χάρη μου; Ενημέρωσε μας.
    Πιο πολύ γούσταρα την κολοκυθοκεφαλή, το Μίχο που έχει κι άποψη. Κι αν τα ξέρει τόσο καλά, γιατί ο μαλάκας δεν αναλαμβάνει μια ομάδα να το παίξει προπονητής αλλά το παίζει σύμβουλος; Θα μου πεις τα ίδια ισχύουν και για τους άλλους. Οι άλλοι δεν το παίζουν και πονηροί και υποψιασμένοι. Για το χαρτζηλικάκι πάνε. Αυτός, που είναι υπεράνω κι είναι και στοπόφλωρας και που ξεκίνησε τον ύμνο του Σάντος για εκδούλευση στα αφεντικά - μην χέσω -θα τον ήθελα να αναλάβει έστω και την κάτω τζοβανούλα του Βύθουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άννα θα πέσει πολύ λάσπη ακόμη.
    Το θέμα είναι μην ανοίξει το στόμα του κάποιος πρώην πρόεδρος και τα πεί αυτά που ξέρει για τους λασπολόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Steven οφείλεις να πεις τι έμαθες από τους supporters,αν και εγώ θα τα μάθω αυτές τις μέρες.Εμένα όμως δεν θα με πιστεύουνε.
    Το e-mail το πήρες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Στήβεν
    Με το που τους είδα με τα μούτρα αυτά άλλαξα κανάλι.Αντικειμενικός παρουσιαστής δεν βγαίνει κλαμένος στην οθόνη.Χειρότερος και από τον Σάντος μετά από ήττα.
    Γύρισα Σκάικαι τα είδα γρήγορα και απλά και χωρίς Μίχο που τον διώξανε και από τον Ασπρόπυργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2010 23:53

    @ steven. Κι εγώ το θέλω πολύ. Ας ανοίξει ο δικέφαλος τα φτερά, Αθήνας ή Θεσσαλονίκης δεν παίζει ρόλο, η γενέτειρα μας είναι αλλού, στον ουρανό....πολύ θα χαιρόμουν αν ο ΠΑΟ-Κ αυτός, που σφίζει από υγεία ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΜΑΣ, τα κατάφερνε φέτος (όχι μόνο 2ος αλλά και ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ). Μιλάμε πάντως με τα συγχανούμια εδώ και λίγες μέρες (και το λέω ανοιχτά) και περιμένουμε πως και πως να τις κάνουμε σάντουιτς τις δαφνοστεφανωμένες της Τρούμπας στα πλει οφ. Εγώ έτσι αισθάνομαι και το λέω...Οθωμανικό πάνω, βυζαντινό αυτοκρατορικό από κάτω. Συμφωνώ και για την ελληνοποίηση φυσικά, άσε το Σάχα όξω, ο Αραμπατζής έχει ψυχολογία και το έσωσε ΠΑΛΙ στπ 78 (4η φορά που δίνει βαθμούς!), εντάξει, ο γκεντζόγλου είναι πολύ αργός, όλοι το ξέρουμε και δεν κάνει ΣΙΓΟΥΡΑ για σισέ-σάλπι. Βάλε το κατσίκι τον άλβες να τρέχει και επιτάχυνε το αμυντικά χαφ, νερετβίτηηηηη! Ο Λαγός είναι τελειωμένος, στήβεν. άστον στην ευχή του θεού...
    @ Χαράλαμπο. βλέπω ΝΕΤ και ηδονίζομαι αδερφέ μου. Φυσικό να έχουν κρεμάσει μούτρα ως τα μύδια τους όλοι εκεί. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι, για τους συναδέλφους τους στο κρατικό παράρτημα στην τρούμπα θα κλαίνε. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. Και ο Μίχος, απόψε δεν ανησυχούσε αν ο Πατέρας έστειλε τα 100 πριμ στα συγχανούμια. φοβήθηκε τα μπλόκα μήπως? Πάντως τους βλέπω λίγο...κομμένες. Καλά που είναι η Καραμανλή εκεί (μανούλα...) να ελαφρύνει λίγο την ατμόσφαιρα στην τρούμπα, κι ας φοράει μαύρα και αυτή. Βρε μπας και αύριο η ΑΔΕΔΥ θα ζητήσει από όλους του δημοσίους υπαλλήλους να πηγαίνουν στο γραφείο με μαύρα σε ένδειξη συμπαράστασης για το παράρτημα της Τρούμπας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To θέμα είναι Χαράλαμπε, να ανοίξουν τα στόματα όλων αυτών που ξέρουν. Τέτοιο θράσος πιά? Τι άνθρωποι είναι αυτοί? Σε μια ομάδα οπαδών κατηγορούν τον προπονητή, που είναι στην ομάδα, δεν τον έδιωξαν...χάνω επαφή!Μιλάμε δηλαδή για καταστάσεις πολύ περίεργες. Γίνεσαι μετά τρελός και τα σπας όλα? Τι θέλουν, δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτοί θα πρέπει να έχουν κάνει τρελά πράγματα στην ΑΕΚ, που αν βγούν στη φόρα θα γίνει σεισμός και θα κλείσουν σπίτια. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργος ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 00:03

    Χαράλαμπε, βλέπω τις μαύρες πλερέζες και ηδονίζομαι....αφού τους ξέρεις τους δημόσιους υπαλλήλους, τώρα, όλοι τσάτσοι. Φτιάχνομαι σε λέω...Ερώτημα προς όλους εδώ: Αυτές οι δαφνοστεφανωμένες, οι ΜΑΓΚΕΣ ΤΟυ ΠΕΙΡΑΙΑ, γιατί πέφταν όλο στην περιοχή του μΠΑΟΚ? Να πάρουν κάνα μπέναλτυ κρατικό ή μήπως είχε στραβώσει η κάννη του αεροβόλου από την πολλή χρήση στον τζόρβα και τους παίρναν τα σκάγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργη, μαζί σου. Χαράλαμπε χάνεις!!! Το πένθος στο πέτο τους λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν το ειδα το παιχνιδι της ΑΕΚ καθως απολαμβανα το οθωμανικο στο τηγανι.Καλυπτομαι απο την κριτικη σας αν και ειστε λιγο σκληροι καθως ειδα και κατι ομορφιες στην επιθεση που δεν τις βλεπω αλλου, στις φασεις του ματς.Το γκολ του Εντινιο στο τηγανι ειναι και ψιλομαλακια του κηπουρου.Οταν το δειτε ξανα καταλαβαινετε.Απορω με οποιους βαζουν σε δοκιμασια τα νευρα τους και τη νοημοσυνη τους παρακολουθωντας αθλητικη κυριακη.Το να βλεπεις παλαιμαχους, αυτοκλητους υπερασπιστες των ΠΑΕ να χρησιμοποιουν 3D απεικονισεις για να σου εξηγησουν(ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!)φασεις οπου συμβαινουν τα αυτονοητα για οποιον εχει δει το ελαχιστο ποδοσφαιρο, ειναι το απολυτο βιτσιο.Προτιμησα ΣΚΑΙ γιατι δεν τον πληρωνω και ετσι αισθανομαι το κατα τι λιγοτερο καφρος, και για να δω την φατσουλα του Καρμοιρη σε κεκαλυμμενη κλαψομουνιαση.Αιντε καλη βδομαδα να εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά αυτή η Καραμανλή αν δεν ήταν παρουσιάστρια στην ΝΕΤ το δάκτυλο γύρω από το ποτήρι θα γύρναγε τα βράδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 00:32

    Κώστα, τον κηπουρό ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον έχουν πάρει χαμπάρι ότι στα 38 πρέπει να του σουτάρεις γρήγορα (δες και το 1ο του Σκόκο λχ), ώστε να μη μποεί να προλάβει λόγω των εξασθενημένων (όχι ότι είχε ποτέ και τίποτα τρομερά...) αντανακλαστικών του. Γηρατειά...η κηπουρική όντως είναι ότι πρέπει γι αυτόν πια.
    Δες την Καραμανλή (μανούλα...) Κώστα...Μαύρο ταγιέρ, σταυρουδάκι στο μπούστο, μαύρο βάψιμο στο μάτι, μόνο καφέ λασπουριά, κονιακάκι και παξιμάδι δεν έχουν βγάλει σε δίσκο στο στούντιο ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Άννα: Όλα τα ξέρει ο ΔΧ, απλά τώρα πια δεν χρειάζεται να κουνήσει το δαχτυλο του. Αφού ανέλαβαν άλλοι. Συμφωνεί τώρα με την διοίκηση. Και δεν μπορεί να κάνει τίποτα πια!!!! What do you know about frogs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 00:36

    Γλυκιά βραδυά για μένα τον τουρκόσπωρο καρντάσια, κατόπιν του οθωμανικού στην τρούμπα και των 2 τακουνακιών στο παγοδρόμιο του ΟΑΚΑ πάω για ύπνο. Το πολύ το πένθιμο στη ΝΕΤ μου φέρνει νύστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Μάνο21: Το πήρα κι ευχαριστώ. Όλα θα τα πούμε αλλά σε κανονική ανάρτηση. Κι αφού τα τσεκάρουμε τα πραγματικά. Διότι υπάρχει και φανατισμός στις διηγήσεις. Δεν είμαστε ζιζάνιο εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Γιώργη και Χαράλαμπο: Παιδιά την Καραμανλή, εγώ την πήδαγα πάντως. Και μετά να με ρωτάει με απορία, " τι έγινε;". Απο το κινητό βέβαια διότι θα είχα φύγει για την παρέα στα ούζα. Μαύρα φοράει γι άλλο λόγο. Έχουν να πάνε σήμερα στους Άγαμους Θύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οχι ρε και την Καραμανλη.....ασεξουαλικοτητα στο φουλ.Μανουλα ειναι η κοπελα, ναι, εχει δυο παιδακια νομιζω,αλλα να την κανεις κεφι ρε Γιωργη?
    Περι ορεξεως του καθενος...με πληγωσατε τωρα και παω για υπνο.Καλο ξημερωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Steven συμφωνώ σχεδόν με τα περισσότερα που λες για την ομάδα μας και μπράβο σου για την πολύ καλή προσπάθεια με το site. Είσαι μια όαση για μας τους Αεκτσήδες σ' αυτές τις δύσκολες εποχές που τρομάζουμε ακόμα και τα Γιάννενα να νικήσουμε. Όμως, αυτά με φήμες ότι ο προπονητής στήνει ματς και τον έχουν για ξου ή το άλλο το καλό ότι πας να ψήσεις τον τίγρη τι τα θέλεις? Με τον πόνο μας παίζεις? Συν το ότι χάνεις την αξιοπιστία σου. Να επικεντρωθούμε στο γήπεδο λέω εγώ και τα άκουσα, είδα, μου είπανε, θα κανονίσω με τον τίγρη κλπ., μόνο κακό κάνουν. Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα βατράχια εκβιάζουν τα παπόρια και τα σκόρια...θα το δούμε και αυτό! Τα παπόρια ως αθώες περιστερές κάθονται και εκβιάζονται...στο τζόκερ τα κέρδισαν τα παπόρια?
    Δεν κοιτάς μήπως πίσω από το zizanio είναι οι supporters? Tι άλλο θα βρούνε να μας πουν?
    Για να περάσει τη πόρτα της ομάδας κάποιος, έτσι όπως το πάνε, θα πρέπει να αποτάξει την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Κώστα- Φλώρινα: Σωστά, αλλά και τον Σκαϋ εμείς τον πληρώνουμε. Στα έντυπα δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας. Καθημερινή: Πόσες κρατικές καταχωρήσεις έχει; Πάντως να μην στο χαλάσω. Καλή εβδομάδα και δόξα στον ΠΑΟΚ. Μπράβο και σε σας που θα το πάρετε εξ αγχυστίας. Λόγω στέρεο οθωμανικού που όμως το γουστάρει η δαφνοστεγανωμένη αδερφή. Τυχαία το έβαλε το σήμα η εμπνευστής του; Για ψάξε την ιστορία λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπερα σε ολους
    Το γκολ που τρωμε ειναι σε λαθος θεση ο Σουηδος.Δλδ περιμενουμε να κατευθηνει την αμυνα ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ?εγω απο τι ξερω ο σεντερ βρισκετε πισω απο το στοπερ οχι στην ιδια ευθεια.Τεσπα εχουμε και εκει προβλημα,πεζουμε χωρις τελευταιο.Απο περσι κιολας.Μια απο τα ιδια και σημερα και δεν μπορω να καταλαβω και το αλλο:ο Χερσι ειναι πιο καλος απο τον ¨κακο¨Λεοναρντο?δεν νομιζω
    ο Γκερειρο γτ δεν ξεκιναει μια φορα να τον δουμε?ο Λαγος?
    Ο μπλανκο περισσοτερο για μελλονθανατος μου κανει παρα για γκολεαδορ,γτ τον βαζει?
    εχω πολλα ερωτηματα αλλα ολα αυτα με καταληγουν σε ενα συμπερασμα:μονο ο Ντουσαν δεν κανει κουμαντο εκει μεσα.Ειναι προφανες οτι αλλοι κανουν κουμαντο για να μην χασουν αξια τα πουλεν τους.Α ρε αμοιρε τι σου εμελε να παθεις?η ομαδα που σε εφτιαξε αυτη θα σε μηδενιση,αλλα να να μου πεις με τοσες καταρες που εχεις φαει τι περιμενες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Άννα: Φυσικά πίσω απο το ζιζάνιο - ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΡΙΧΕΣ - είναι κάποιοι απο τους supporters. Κάποιοι λέω, διότι η οργάνωση αυτή είναι περίπου 600 άτομα. Παιδάκια δηλαδή, κατά κύριο λόγο κληρονόμοι που τσακώνονται κιόλας. Α ρε SUGAR, για πλάκα θα είχες και προσωπικό club.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Ανώνυμο: Κάνεις ένα σχόλιο και μου μιλάς για την αξιοπιστία μου.΄ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Η ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ. ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΣΩ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ; ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΠΟ 42 ΣΤΑ 8 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 36 ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ; ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ. ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ; ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ; ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΡΙΦΥΛΛΟ. ΕΙΠΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε τότε.Αν τους είπαν κάτι τέτοιο, θα το έκαναν για να διαθοθεί και να σταματήσει ο κόσμος να στηρίζει το Ντούσαν. Να πέσει σε αυτόν το ανάθεμα και να γλυτώσουν αυτοί με αμυχές. Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα στο zizanio.

    Υ.Γ Γιατί δεν τα είπαν και αλλού? Μόνο αυτοί ενδιαφέρονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Steven, μπήκες στο site τους?
    Κατά Μελισσανίδη
    Κατά Ντούσαν


    Στραγάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Άννα: δεν μπήκα στον χώρο τους. DELETE σημαίνει οτι δεν υπάρχουν. Φυσικά μέχρι να τους γαμήσει έναν προς έναν ο Sugar. Κι αν ξεφύγει κάποιος, θα το φροντίσω εγώ. ΒΡΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ ΑΛΛΌΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Άννα μην ασχολείσαι με αυτούς τους κακομοίρηδες.
    Αυτοί είχαν γράψει για την σίγουρη μεταγραφή του Τζιμπούρ στον Αρη,για τόση αξιοπιστία μιλάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παιδιά, για supporters μιλάω. Όταν λέγονται τέτοια πράγματα, τουλάχιστον να ξέρουμε ποιος τα λέει.
    Ψιλοχάρηκα σήμερα λόγω μικρών διαστημάτων καλής απόδοσης...και τρελάθηκα με εκβιασμούς κ.τ.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ωραίο πρωτοσέλιδο ο Φίλαθλος σήμερα. Επί της ουσίας. Καιρός ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 10:11

    Καλημέρα καρντάσια. Κώστα, (steven+χαράλαμπε) της Καραμανλή (μανούλα...) της ξηγιόμουν και με δίχως κινητό. Έχει...κάτι...(μανούλα...). Κώστα το (μανούλα...) δεν αναφέρεται τόσο στο ότι όντως είναι μανούλα, δες Βέγγο για προέλευση...
    Χαλλλλλαρώνουμε σήμερα, ετοιμαζόμαστε για τη ζημιά στην ομάδα του παλατιού (το θέλω σε λέω...) και περιμένουμε να δούμε πόση λάσπη μπορεί πια να πεταχτεί στην ΑΕΚ. Α, ναι και τους νέους κερατάδες που βάζει στην "νέα ομάδα κερατάδων" το καμάρι της Moscow Road...οι οποίοι κατάλαβαν, λεέι, ότι η ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει μεγάλη ομάδα. Δηλαδή μέχρι να την βρείτε εσείς βρε ζουλάπια τι ήταν ρε? Νιόνιος? Κωλοχανείο της τρούμπας? Ε ρε καρπαζιά που έχουμε να φάμε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ steven, σ' ευχαριστώ πολυ για τις πολύτιμες πληροφορίες που γράφεις για την ομάδα μας. Ειμαι ένας αγανακτησμένος αεκτζής απο επαρχία που πλέον δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν έχω όρεξη να έρθω στο γήπεδο.
    Συνέχισε σε αυτο το ρυθμό.
    Υ.Γ. Αυτό το blog βγάζει πολλές αλήθειες που για μας απο την επαρχία ήταν αγνωστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να προσληφθούν 3-4 καλοί ψυχίατροι για Μπλάνκο, Τζιμπούρ κλπ., ένας ανδρολόγος για τον Άλβες που έχει υπερπλασία προστάτη και μόνο γαμεί και δεν κατουρεί και ένα διαρκείας για τον Τεν Κάτε για να δίνει θάρρος στον Χέρσεϊ.

    Πιο φθηνά θα έρθει από την μεταγραφή οποιουδήποτε παλτού.

    Τρέμε προδότη του Ισλαμ Σισέ, ο τρομοκράτης θα σου κάνει την μοϊκάνα κιτρινόμαυρη.

    Καλή εβδομάδα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημέρα σε όλους
    Ελπίζω τα καινούρια σαΐνια της ομάδας μας να μάθανε για την απώληση Κωφίδη από τον Ηρακλή..
    Να τρέξουν να κλείσουν την προπονητάρα που θέλανε και πέρσι να φέρουνε στην ομάδα.
    Μην χάσουμε κι αυτόν μετά τον Κωστένογλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο γαυρούκος Μάτζιος δήλωσε από την Κύπρο ότι θα γινόταν ανταλαγή με τον Σκόκο,αλλά δεν έκατσαν καλά οι διαπραγματεύσεις.
    Κατά τ'άλλα μας το παίζουν αθώες παρθένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ...και θα πούνε οτι τους εκβίαζε ο τελειωμένος να γίνει η ανταλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 13:30

    Σουστόοος Χαράλαμπε. Ο Ιούδας φταίει για όλα. Πρόδωσε μία φορά, τον κάψαμε, και έκτοτε θέλει μόνο την καταστροφή μας εκ των έσω...
    Α ρε νερετβίτη, ας πρόσεχες όμως. Ήθελες Μάκους, Ιορντάκες και Λεονάρντους για να βγάλει ο κουμπάρος του τίποτις και νάααατα τώραααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 13:36

    Ακούσατε για τον καυγά του Τζεμπούρ με τον Καφέ. Ήθελε ο αλγερινός να βάλει το "καλό παιδί του προπονητή" να διεκδικήσει ρεπό. Και μετά έλεγε ότι είναι ο Ρεφίκ και όχι ρουφιάνος κλπ κλπ. Μιλάμε το παιδί χρήζει ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Κατευθείαν για δρομοκαϊτειο να παίζει τάβλι με το Μπάρκουλη ή για Δαφνί. Ρε steven τι φάρμακα τον ταίζουν αυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στήβεν,
    Σε ακούω (επειδή σε γνωρίζω κάτι λιγότερο από μια ζωή) και σε διαβάζω με σεβασμό, προσοχή και -ομολογώ- ανησυχία, επειδή σε διακρίνει αυτό που ένας καθηγητής από το σχολείο μου (και σου) χαρακτήριζε ως «καλπάζουσα εικονοπλασία του περίγυρου» και άρα ανά πάσα στιγμή ένα σχόλιό σου μπορεί να γκρεμίσει αυτοστιγμεί την εικόνα των πραγμάτων που έχω σχηματίσει μετά από πολύ σκέψη και κόπο.

    Κι εγώ ήμουν στο γήπεδο χθες και πάγωσα μαζί με τα παιδιά μου (όχι μόνο από το ψύχος που επικρατούσε). Σκέφτομαι όμως, ότι πάνω που ξεπέρασα την προδοσία του Ντούσαν και τον τελευταίο καιρό τον θεωρώ το μοναδικό αποκούμπι της ΑΕΚ (επειδή έχω πάψει να πιστεύω στο Μελισανίδη), διαβάζω αυτό που γράφεις για τα σχόλια των μετόχων για τον προπονητή (που το άκουσα κι εγώ στο γήπεδο) και κλυδωνίζομαι. Και θυμάμαι κόσμο να σούρνει εξάψαλμους στον Καφέ σε όλη την διάρκεια του αγώνα και τελικά ο άνθρωπος να έχει εξελιχθεί στον ήρωα του αγώνα (“MVP of the game”). Και ξανα-κλυδωνίζομαι.
    Κι εκεί που νόμιζα ότι ο Άλβες ήταν ένα παλικάρι χαμηλών τόνων που έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι γνωρίζει λίγο τόπι και σκύβει το κεφάλι και το παίζει αδιαμαρτύρητα αυτό το λίγο όποτε και αν του ζητηθεί, διαβάζω το σχόλιό σου ότι «ο Άλβες θα έχει πληρωθεί και δεν θα ξαναβρίσει την ΑΕΚ και την Ελλάδα». Και ξανα-ματα-κλυδωνίζομαι.
    Άσε που ο άνθρωπος (το όνομά του θυμίζει μεξικάνικη νοστιμιά) που έκανε το χαμόγελο να σκάσει αβίαστα στο πρόσωπό μας πριν λίγες ημέρες, τώρα προφασίζεται ότι δεν μπορεί να παίξει επειδή του σκίστηκε η καλτσοδέτα.
    Και παραμυθιάζω τον εαυτό μου (γιατί δε μπορώ πλέον να παραμυθιάσω τα παιδιά μου!) ότι η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα αλλά ιδέα και περιμένω την επόμενη συναισθηματική έκρηξη που θα μου προκαλέσει η ομάδα μας (τύπου πρόσφατη νίκη στο τηγάνι οπότε πέρασε κολάρο το στεφάνι στον δαφνοστεφανωμένο) για να πορευτώ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος… ή μήπως της ζωής μου;

    Το παρακάνω, μάλλον και οδηγούμαι σε αβέβαιες ατραπούς του νου και της ψυχής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κωστας-Φλωρινα25 Ιανουαρίου, 2010 13:54

    Βρε Γιωργη, το παλληκαρι ειναι καμμενο δεν χρειαζεται ιατρικη πραγματογνωμοσυνη.Απλα βρηκε και τα κανει, οπως και πολλοι αλλοι.Καποτε αποκαλουσαν την Bayern Munich ,F.C Hollywood.
    Eπειδη το μυαλο μου εγινε νερο σημερα στο γραφειο με κατι τυπους σαν το Ραφικ, παρακαλω θελω αναλογο παρατσουκλι για την ΑΕΚ.Αιντε περιμενω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 14:16

    ...παρατσούκλι για την ΑΕΚ ή για εσένα προς χρήσην ΑΕΚτσίδική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Υπάρχουν ημιτασιόν κινέζικα.
    Μάλλον τέτοια παίρνει ο τρομοκράτης,πιθανόν και ο Εντίνιο.
    Βέβαια κατά τ'άλλα ο Ντούσαν έπρεπε να τους ανεχτεί...
    Με τον μάνατζερ έπρεπε να συνεργαστεί φυσικά,κουμπάρος γαρ και θέμα εμπιστοσύνης από την άλλη.
    Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια,έχουμε δει και χειρότερα όπως προπονητές-μάνατζερ(Φερέρ).
    Απ΄την άλλη αν δεν ξέρεις τον μάνατζερ σου φέρνει και κανά ταλέντο τύπου Άρτσε,ευτυχώς δεν τον αγοράσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αλήθεια,το μπασκετάκι πως το βλέπετε;
    Τα παιδάκια εκεί έξω,οι υποστηρικτές του ΔΧ έχουν κάνει μόκο τώρα σχετικά με την τρομερή πορεία της ομάδας μας.Γι αυτούς φυσικά φταίει ο Φιλλίπου,ο Πεδουλάκης,ο Χατζηκωστής και ο αέρας που φυσάει δυνατά.
    Α ρε αγωνιστές της ομάδας,εσας περιμένουμε και στο ποδόσφαιρο για να καταλήξουμε πρωταθλητές,στην Β'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 15:01

    Κινέζικα ψυχότροπα, τζινσένγκ από την ανάποδη, ίδια μάρκα με αυτά της Σού-Λι?
    Πάντως, Χαράλαμπε, η φετεινή επιλογή παικτών ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ δεν τον βοηθά. Ποσώς, δε, σε μία ΑΕΚ σε αποσύνθεση, όπου αργά ή γρήγορα θα του την πέφτανε...αφού τα αποδυτήρια μυρίζουν μπαρούτι και σκατά εδώ και καιρό. Άλλωστε και ο Μανωλάς είχε προειδοποιήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @Γιώργη
    Την γλύτωσε την κουτουλιά χτες ο Καφές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 16:01

    Δεν είδα καμιά μύτη μπαταρισμένη, μάλλον ο ψυχάκιας του τη φυλάει για το Ραμαζάνι, που τα νεύρα του είναι ακόμα πιο τεντωμένα λόγω νηστείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κωστας-Φλωρινα25 Ιανουαρίου, 2010 17:45

    Γιωργη ριχτο επιτελους το παρατσουκλι οπως να΄ναι.
    Για οποια χρηση κανεις κεφι, καθοτι βλεπω τρελλη ρεντα σημερα.Το κουτουλιδι θα το φαει ο Παντελος,σιγουρα,γιατι το ρημαδι το DNA δεν παρακαμπτεται.Να τον πρηξουν μετα την μαπα ομως οι υπολοιποι,αυτο ειναι το υγιες,και μην ακουσω για βαρβαροτητες κ.α. Σε μερικους μονο αυτο λειτουργει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η κουτουλιά που έφαγε ο Σκόκο πόνεσε πολύ περισσότερο απ'ότι φάνηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλησπερα.
    Εμφανιστηκε ο εν δυναμει προεδρος σαν εν ενεργεια ποδοσφαιροφιλος-ΑΕΚοφιλος συγκεκριμενα.
    Τελικα Steven, μηπως δεν ειμαστε 800-850 χιλ. αλλα πολλοι περισσοτεροι και στα χρονια του δαφνοστεφανωμενου Τιβεριου που ζουμε δεν εμφανιζονται-σαν κρυφοχριστιανοι για να μη σφαγουν-και τωρα σιγα-σιγα,με την καταρευση της αυτοκρατοριας του δημοσιου να βγαινουν στον αφρο;
    Ετσι και ο Αδαμιδης,φορεσε το κιτρινο κασκολ,-που χρονια εκρυβε στον κορφο του,-σαν επισημα ανεγνωρισμενος χριστιανος που διχως φοβο πια και ελευθερα,με την ομαδα του Μεγαλου Κωνσταντινου,δειχνει σε ολους με περιφανεια το φυλαχτο "ΙΧΘΥΣ".
    Ρε,ειμαστε δυναμη τελικα!
    Δυο δικηγοροι(για καλο και για κακο),ενας ξενοδοχος με spa στο Καρπενησι,ενας senior manager μιας-μεγαλης ομολογουμενως-ναυτιλιακης εταιρειας(δεν "σερνει" την "ΤΕΝ" ο Κοσματος πισω του...μονος ερχεται)και αλλος ενας βαρκαρης, τι κοινο εχουν;
    Μα, την αγαπη για το ποδοσφαιρο βεβαια,την λατρεια για την ΑΕΚ και την γνωση στις ΠΑΕ και στις ποδοσφαιρικες επενδυσεις γενικοτερα-και της Ελλαδας ειδικοτερα(!!)
    Και απεφασισαν να "επενδυσουν" το ιλιγγιωδες ποσο των 5 εκ. ,ρεφενε. Και θα παρουν και τις αναλογες "μετοχες" (!!!).Ειναι ενα καλο ποσο αν το καλοσκεφτειτε. Ειδικα για τον Νοτιο Ομιλο που εχει και πιο ευκολες μετακινησεις και λιγοτερα εξοδα. Νομιζω οτι μας φτανουν.

    Δεν προκειται να "επενδυθει" τιποτα λεω εγω.
    Θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2010 21:28

    Κώστα, αντί για παρατσούκλι, σου χω παραφρασμένο άσμα:

    Σαλπάρει το καράβι απαλά
    και με παίρνει απ' την ΑΕΚ μακρυά
    σε "προηγμένα" πρωταθλήματα

    Ποθώ γλυκές νεράιδες να δω
    να βγάλω πέντε δέκα ευρώ

    Να παίζω μπρος και χαλαρά
    μην κάνω τάκλιν στη λασπουριά
    κι αν φύγω κι απ΄ το ΟΑΚΑ
    ας είναι και στον Πειραιά

    Ένα μπουκέτο απ' τ' αλγέεεριιι
    σκαμπίλι του Καμηλιέεεερη
    για ένα διήμερροοοο ρεπόοοοο...

    (αφιερωμένο σε Σκόκο, καμηλιέρη τρομοκράτη και καφετζή στον σκοπό τον Καλδαρικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κωστας-Φλωρινα25 Ιανουαρίου, 2010 21:29

    Στηβεν, σαν πιο εμπειρος και περισσοτερο γνώστης εξηγησε μου επιγραμματικα τι ακριβως ειναι αυτη η ιστορια με τη Μοργκαν-Στανλευ και τι παιζεται με το ρεφενε.Δεν το πολυδιαβασα επειδη εχω μπερδευτει με τους ρολους στην ΑΕΚ, τους καραβοκυρηδες,και εχω μεινει πισω.Διαβασα κιολας οτι η εφηβη παζαρευει και Νοβελινο, τα καρντασια θελουν να βλεπουμε σεντονι στην Τουμπα του χρονου, και οσο να΄ναι μια συγχυση την εχω ο καψερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σκεφτονται μαλιστα να...κανουν δικο τους-λεει-το Ολ.Σταδιο.(!!) "...που να φτιαχνουμε αλλο γηπεδο τωρα βρε αδερφε και να τρεχουμε σε συμβουλια Επικρατειας,να καταρτιζουμε επιτροπες,φακελους και ξανα-μανα φακελους και να ταισουμε και τους κρατικους,δικαστηρια,αγωγες,να παρακαλαμε τον δημο κλπ.και δωσ'του προσφυγες,και φτου κι'απ'την αρχη.Χεσ'τα! Θα αγορασουμε το ΟΑΚΑ..." σου λενε.
    Σωστοι. Αναγνωριζοντας την ανικανοτητα τους να φτιαξουν κατι εκ'του μηδενος,προτιμουν το ετοιμο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ. Με τα πρωτα 5 εκ. που λενε οτι ΘΑ βαλουν,αγοραζουν τα καθησματα για τις 3 πρωτες θυρες.Καθε αρχη και δυσκολη.
    Βαλ'τε με το νου σας τι δρομο εχουνε. Μαλον ειναι αποφασισμενοι να δουλεψουν 2 και 3 δουλειες ο καθενας για να το βγαλουν περα το μεγαλο σχεδιο. Σεκιουριτας ο ενας, πιτσαδορος ο αλλος(εχει και μεσον)μαθηματα ξενης γλωσσης ο τριτος, χειριστης fax στην Ευελπιδων ο παρ'αλλος...θα τα βολεψουνε.
    Το σχεδιο εχει ως εξης:
    Κατ'αρχην,θα το τυλιξουν εξωτερικα με τεραστια πανια και θα το καταβρεχουν με πυροσβεστικα μερα παρα μερα, επι ενα χρονο. Συμφωνα με τους υπολογισμους του αρχιτεκτονα και ιδιοκτητη των Καρπενησιωτικων spa κου Στραγαλη,αυτο θα σημανει περιμετρικη σμικρινση του σταδιου κατα 5 μετρα.Αμεσως-αμεσως λοιπον,παει το κουλουαρ.Η ταφρος θα μεινει για λογους ασφαλειας.Που ξερεις τι γινεται.Μπορει "αυριο" οι οργανωσεις πολυτεκνων Ελλαδος να εγγραφουν στην "οργανωση" και μανι-μανι σε καμια δεκαρια χρονια να εχει 50 χιλ. μελη.Και ποιος ξερει τι σχεση θα "εχουμε" τοτε με την οργανωση.Εδω δεν ξερουμε για τους επομενους 3 μηνες. Σωστο το βρισκω.
    Αμεσως μετα το "μαζεμα" του γηπεδου λοιπον,θα ακολουθησει η φορα των εξεδρων. Με τεραστια βαρουλκα και εξολκεις,θα "στρεψουν" το πανω διαζωμα προς τον αγωνιστικο χωρο. Ετσι θα δειχνει πιο "επιθετικο" και πιο αποτελεσματικο,οσο αφορα στην ακουστικη.
    Θα πεταξουν τα στεγαστρα του Καλατραβα και θα τοποθετισουν τεραστιες,αδιαβροχες και ανθεκτικοτατες ομπρελες "Algida". Μια σε καθε θυρα. Θα ειναι αλλωστε και ο κυριος χορηγος μας.
    Τελος θα μικρινει οσο χρειαζεται ο αγωνιστικος χωρος-3 και 5 μετρα αμφιπλευρως.Το περισευαμενο γκαζον,θα δινεται σαν συμπληρωμα για τον κηπο σε οσους αγοραζουν διαρκειας.
    Μεγαλο εργο οντως.Μεγαλοπνοο.Μαμουθ.Κουραστικο.Εξαντλιτικο.Υπερανθρωπο.
    Θα τους βλεπουν "απο εκει ψηλα" οι χιλιαδες εργατες της πυραμιδας του Χεοπα και θα νοιωθουν τυχεροι.
    Ε,ρε μαλακια που σας δερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ενας ξενοδοχος,ενας εφοπλιστης,ενας νυχτοφυλακας,ενας νταβατζης,ενας εποχιακος της καθαριοτητας στον Δημο Πεντακομου Αρτης....Πλακα πλακα ετσι ξεκιναει το ονειρο της λαικης βασης.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Κωνσταντίνο: Αδερφέ, δεν θέλω να ξανακούσω απο εσένα απαισιοδιοξίες. Θέλω να πεις εδώ στο blog το ιστότοπο σου και να πλημμυρίσεις καρδιά και σπουδαίους άνθρώπους. Ξέρω τι λέω. Τέτοιο blog δεν έχει ξαναγίνει κι είναι δημιούργημα των ανθρώπων που το υποστηρίζουν. Στο ούζο θα είσαι μαζί, διότι αξίζει η παρέα να μεγαλώσει.Εγώ αγωνίζομαι όπως ξέρεις για την καλύτερη λύση. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Ιανουαρίου, 2010 00:16

    Χρήστο, για άλλη μία φορά με εκφράζεις. Μου αρέσει ότι κι εσύ "think big", όπως λέν κάτου εκει στη Moscow Road. Γιατί να αρκεστούμε στο μπάζωμα της αλάνας στα Φιλαδέλφεια? Γιατί να αρκεστούμε στο ΟΑΚΑ, (αν και οι φιλόδοξες παρεμβάσεις σου με έχεουν εξιτάρει τρελά, ονειρεύομαι σε λέω...). Να μεγαλώσουμε τη λίμνη που έλεγε και ο Βανδής (όχι το Τίτος, ο άλλος), ρε παιδί μου.
    Προτείνω: Να ΜΙΣΘΩΣΟΥΜΕ την Αγιά Σοφιά. Το ναό-μουσείο στην Πόλη εννοώ...Στο προαύλιο αγώνες όσων παικτών αντέχουν απλήρωτοι, μαλλί της γριάς, επιστροφή του Μπεφάνη και η ομάδα νέων.
    Μέσα, θα το μετατρέψει ο Αδαμίδης σε ποδοσφαιρική αρένα (χωράνε!) και σε κάθε παιχνίδι θα εισέρχεται πρώτα όλη η πομπή πο αρμόζει σε Ρωμαίους αυτοκράτορες, με τον Αδαμίδη καβάλα στ' άλογο, εκ δεξιών τπν Κωστένογλου με ράσα, εγχειρίδιο προπονητικής στην ευρωπαϊκή και κομποσκοίνι, και εξ αριστερών το Στραγάλη να μοιράζει σακούλες με στραγάλια στο πλήθος, με τα οποία θα ραίνουν τους αθλητές, σα με ρύζι σε γάμους.
    Ο Δ.Χ. θα κάνει προσωπικό σόου πριν κάθε παιχνίδι και θα του αποδοθεί ο τίτλος του Μέγα Σαλτιμπάγκου. Με όλες τις τιμές φυσικά, και θα μπει και στο εξώφυλλο του match program...Καλή φάση, διότι είναι Νο1 στις κωλοτούμπες και, ευτυχώς, ο τίτλος αυτός δεν προϋποθέτει ευνουχισμό (όπως του Μέγα Δομέστικου, για τον οποίο όλο και κάποιος επενδυτής με 2,5 εκατομμύρια θα δεχθεί να εισέλθει στην αυλή).
    Μπρε καρντάσ Χρήστο, ο "εν δυνάμει" σου προσφέρει ταξίδι στ' αστέρια, κι εσύ πας μόνο ως το φεγγάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς dimitris: Σε δεχόμαστε ευχάριστα στην παρέα. Το blog μέχρι να χαθεί θα λέει την αλήθεια, χωρίς διαφημίσεις ή άλλα περίεργα. Δεν έχουμε ανάγκη απο ψυαχαναγκαστικά πληρωμένα υπονούμενα ή απλή αεκοφροσύνη. Αλήθεια, απο πού είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Κώστα - Φλώρινα και Γίωργη: Παιδιά δεν έφαγε κουτουλιά. Την δόξα του Ανελκά ζήλεψε κι έπεσε στο μπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Ιανουαρίου, 2010 00:24

    Steven, ο Καμηλιέρης του ξηγήθηκε Βιεϊρά δηλαδή? Εξού και τα χαμόγελα μετά? Και νόμιζα ότι μόνο την τρέλα την είχε μεγάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Στηβεν,αυτα που λενε οι supporters και οι transporters,καλο ειναι να βγαινουν στην φορα να μαθαινει και ο πολυς ο κοσμος τι ανθρωποι ειναι οι τωρινοι διαχειριστες των μετοχων.Οι μετοχες ανηκουν ακομα στην ENIC Η ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς Χρήστο: Φίλε, ξέρεις πόσοι είναι οι Αεκτζήδες επισήμως; 800 χιλιάδες. Ξέρεις πόσοι πάνε στο γήπεδο; Κυκλικά 30 χιλιάδες. Ξέρεις πόσοι ασχολούνται; Το πολύ 3 χιλιάδες. Έργο δημοσίας χρήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Ιανουαρίου, 2010 00:29

    Τιγκανά και γκούτεν ναχτ, όπως λεν οι φιλόδοξοι, νέοι ευρωπαίοι προπονητές. Επανέρχομαι αύριο με εικόνες από την ενθρόνιση του Αδαμίδη του Ιου του Πορθητή στο Agia Sophia -this is AEK- Dome (sponsored by ultrex, "τα κάνει αόρατα")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Κώστα, έχεις ακούσει το Σαββόπουλο να τραγουδά Έλσα σε φοβάμαι? Στη θέση της Έλσας βάλε ΑΕΚ και είσαι μέσα. Απ΄όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, αρρώστια τη λέγαμε. Και είναι. Χρόνιο νόσημα.

    Για μένα στην ΑΕΚ ένα παρατσούκλι ταιριάζει, Κώστα.

    Από γεννέσεως έως θανάτου.
    AEK FC ΚΑΥΛΑ.
    Είτε κλείνει το σπίτι του γαύρου, είτε χάνει από Θρασύβουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς Κώστα- Φλώρινα: Πιστεύεις στο θαύμα εν Κανά; Και γιατί όχι; Τι έχεις να χάσεις; Λες με όλα τα λεφτά χαμένα στον Ψωμιάδη να υπάρχει συνέχεια; Δυο παίκτες αγορασμένοι απο τον Βγενόπουλο, μια υποστήριξη για την βίζιτα, ένα χτύπημα του αντιπάλου κι ένα διαιτητή, κι ένα μαλάκα για πρόεδρο, να πάει καλύτερα η ομάδα; όποιος δεν έχει ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό δεν ξέρει τι γίνεται στο προφίλ της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προς Άννα: έλσα σε φοβάμαι, έλσα σ' αγαπώ...μια στιγμή μαζί σου.....
    Φιλενάδα, να κούσουμε και κάτι στην συνάντηση την επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. προς Μονεγάσκο: Στην συνάντηση, θα έχω και τον Κωνσταντίνο μαζί μου. Μιλάμε για τεράστιο άνθρωπο με τεράστιο ενδιαφέρον, τεράστιο οικογενειάρχη και τεράστιο συμμαθητή απο τα 11 μας. Θα πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Προς Κώστα-Φλώρινα: Ξέχασα φίλε να σου πω πριν κάτι: Ένα πράμα που μισώ είναι η εμπειρία. Και η ιστορία. Πιστεύω οτι δημιουργήθηκαν για να έχουν οι άνθρωποι άλλοθι για το αλτσχάίμερ. Και για να την βγάζουν καθαρή με τους νεότερους. Όσο διαβάζω ιστορία, τόσο δικαιώνομαι για τους μαλάκες που την ξέρουν και την ψάχνουν κιόλας. Είναι φοβερό το μηδέν να καταλήγει στο μηδέν και κάποιοι να έχουν ονειρόξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Και αυτο σηκωνει Γιωργο.Μας γυριζει και στις ριζες.
    Με τα νουμερα συμφωνω Steven.Ειναι αληθινα και θλιβερα.
    Παρ'οτι ειναι δημοσιας χρησεως,παιρνει "ιδιωτικες",μα πολυ "ιδιωτικες" πρωτοβουλιες.
    Ιδιωτευει τοσα χρινια και καταφερε το ακατορθωτο: μια ομαδα που αναφερονταν με υπερθετικο βαθμο,να την χωρεσει σε ενα εφημεριδακι,σε ενα δωματιακι.Αντε και σε λιγο και σε ενα καζανακι.
    Αυτα παθαινουμε οταν αντι να παιρνουμε το παιδι μας απ'το χερι για το γηπεδο,το πλακωνουμε στις αναστροφες.Μεγαλωνοντας,θα σου γαμισει οτι εχεις και δεν εχεις.
    Γι'αυτο θερμη παρακληση προς ολους τους γονεις.Ακομα και τους μελλοντικους :μη χτυπατε τα παιδια σας.Θα εχετε και εσεις και εμεις κατ'επεκταση, σοβαρα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ολοι καλοδεχουμενοι στην αρχη του Κορινθιακου...Μακαρι να επειθες και τον Μεγαλο να ερθει,να ακουσει αποψεις και γνωμες ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ξεχασα να πω οτι για το ουζο στις 6-02 ειμαι ασφαλως μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς Χαράλαμπο: "ΑΕΚ ΟΛΕ... ΗΡΘΕ Η ORIGINAL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..." Ευτυχώς που ήρθε, διότι στην Α2 χρειάζεται την παρέα που έδιωξε τον Φιλίππου αλλά δεν είναι μόνη. ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ; ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ; ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΜΕΤΟΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΧΙΖΟΕΙΔΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ; ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 68 ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΧΙΖΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 69 ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Προς Μονεγάσκο: δεν γίνεται να είναι μαζί και καταλαβαίνεις τους λόγους.
    Προς όλους: Τελικά θα βρεθούμε στις 6/2; Πού; Περιμένω να αποφασίσετε. Στο πριγκηπάτο, εδώ; ΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Πάμε Λουτράκι δηλαδή? Η γνωστή παρέα και ο Κωνσταντίνος ο νεώτερος? Μια χαρά!!!
    Αυτός ο Αδαμίδης όλο με συνδέσμους συναντιέται.
    Εκτός από τον μεγαλύτερο. Μάλλον τα έχουν βρει, με αντάλλαγμα τη διαπόμπευση του Ντούσαν.
    Θέλει να έχει την ανοχή όλων ανεξαιρέτως των συνδέσμων. Ότι και να υποστηρίζουν. Και δε λέει σε όλους τα ίδια. Μάλλον όσα θέλουν να ακούσουν τα αυτάκια τους.
    Όχι πρόεδρος δε θα γίνει, ούτε κλητήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Για 6/2 μέσα,για εκτός έχω επιφυλάξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. προς ανώνυμο: Είδες που είχα δίκιο; Τρως το βρισίδι δημόσια και μετά χάνεσαι. Το ταχυδρομείο μου άστο. Μην απειλείς μαλάκα, διότι σε φυλάει ο ψωμιάδης αλλά δεν έχει δει μπροστά του τον οτσαλάν. Κατάλαβες χάπατο; ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ; ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ Η .... ΕΛΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ... ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΓΡΑΦΤΟ ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΤ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. To σκοκόπανο δήλωσε ότι αν και η καλσοδέτα τον σφίγγει, θα δώσει το 100%. .Όπως πάντα δηλαδή.
    Έχουν να δουν τα ματάκια μας..μπόλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Προς όλους: Παιδιά, είναι νωρίς βέβαια, αλλά να το δούμε. Αν κατεβούμε κάτω, πάμε οικογενειακά. ¨Η μόνοι. Οι συμμετοχές θα γίνουν στον ταχυδρομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Κοιν : Φιλάθλους μας ( για ¨Οποιον ενδιαφέρεται ή τα βρίσκει
    ενδιαφέροντα ) - Ν. Διοίκηση
    Αγαπητέ Κε Μάνο 21 γειά σας
    ΤΟ ΕΧΩ γράψει και άλλη φορά ότι δεν διαβάζω τα μηνύματα που έχουν αντίθετη άπο
    ψη με την δική μου ( ιδιαίτερα γι` αυτά που είμαι απόλυτος – Θέματα αρχής – αρχών ) , όχι
    από έλλειψη σεβασμού – ευγένειας , αλλά γιατί με την αντιδικία δεν θα βγούμε πουθενά ,
    εκτός του ότι είμαι πολυάσχολος , έχω πρόβλημα με την δακτυλογράφηση και εννοείται ότι ,
    λόγω του συναισθήματος αποστροφής που νιώθω αυτήν την περίοδο , πάρα πολύ δύσκολα θα ξαναγράψω για την Ομάδα μας . ΔΙΑΒΑΣΑ κάτι σε εφημερίδα , πήγα να ξανακοιτάξω τι
    έγραψα και χωρίς να το θέλω διάβασα , στήν κυριολεξία , δύο σειρές δικές σας , ότι είμαι
    Μπάγιεβιτς......, και επειδή ξέρω τις απόψεις σας και ότι μιλάτε με επιχειρήματα και όχι
    αφορισμούς..............θα πω , όσο μπορώ , δύο λέξεις ( Αγγαρεία κάνω , γιατί κλωτσάω ολόκλη
    ος . Η δύναμη όμως της ειλικρίνειας γιά τον εαυτό μου - ευγένειάς μου , μου επιτάσσει να μην σας αγνοήσω ..., με την ελπίδα ότι κάτι καλό μπορεί να βγεί .) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Έχω πολλούς Φίλους ΑΕΚτσήδες και κυρίως στην ιδιαίτερη Πατρίδα μου . Όταν λέω πολούς , εννοώ πάρα πολλούς (Αυτούς και τα παιδιά τους) και αγαπάνε την ΑΕΚ μπορώ να πώ , όχι φανατικά , αλλά παθολογικά και λόγω της προσφυγικής των καταγωγής . (Για να καταλάβετε : Αν χρειασθεί , είναι ικανοί για την ΑΕΚ να συγκροτήσουν πραγματικό στρατό με αληθινά όπλα και να δώσουν μάχη ). ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ , ότι έχουν και αυτοί ξενερώσει, όπως και εγώ και ξέρετε τι μου λένε , επειδή διαβάζουν τις επιστολές μου – μηνύματα ''ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ'' κλπ. ( Ανεξάρτητα αν αυτά απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων ).
    Παρακολουθώντας αυτά που γίνονται στην Ομάδα μας , εδώ και αρκετό καιρό , τι βγά
    ζετε ως συμπέρασμα , ότι αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν κουμάντο στην
    ΑΕΚ την αντιμετωπίζουν σοβαρά ; ή προσπαθούν με διάφορα κόλπα να την σμικρύνουν ;
    (Εννοείται , πάντα κατά την άποψή μου , ότι την βλέπουν απ` έξω και σαν Θεατές.). Και δεν
    πιστεύω να νομίζετε ότι έχουν σκοπό να βάλουν λεφτά .( Δεν είμαι κατηγορηματικός βέβαια,
    γιατί γίνονται και θαύματα ). ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΕΛΩ να τονίσω πάρα πολύ δυνατά και να επισημά
    νω ότι τις κρίσεις μου τις στηρίζω στις πράξεις – γεγονότα και όχι στο Μπλά – Μπλά ( εκεί
    είμαστε όλοι ακτύπητοι – σαίνια - μανούλες ) και οι πράξεις δείχνουν όχι ευοίωνες εξελίξεις
    και ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ.
    Θα έδιναν την ΑΕΚ για 1 Ευρώ . Τελευταία κοστολογούσαν την κάθε μετοχή (κάπου το
    διάβασα) με 1,20 ή 1,30 Ε. .Τώρα που εμφανίσθηκε ξανά ο Κοζώνης με τα 15 εκατ. την
    ανέβασαν στα 6,5 Ευρώ, ώστε αυτός να μην μπορεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο .
    Και επί πλέον πιστεύετε πραγματικά ότι το χρέος της ΑΕΚ ανέρχεται στα 32,5 εκατ. ευρώ;?
    ( Και εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί να μην δώσουν την Ομάδα στον Κοζώνη και να πάρουν
    και χρήματα πίσω ; Προφανώς , γιατί φοβούνται στη συνέχεια τον έλεγχο του Κοζώνη ...κλπ .
    Εγώ με βάση αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να σκεφθώ άλλη ερμηνεία.....) .Τα συμπεράσμα τα δικά σας . ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ και κάτι άλλο ακόμη , Αν έχουν καλύτε ρη λύση απ` αυτήν του Κοζώνη καλά κάνουν και ενεργούν όπως ενεργούν , αλλιώς ....????, ( εκτός αν το Φέσι το χρεωστικό , όπως προείπα, φθάνει μέχρι τους αστραγάλους των κάτω άκρων , οπότε νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να αντιμετωπίσουν την κατάσταση , όπως μπορούν καλύτερα , για να υπερασπισθούν τους εαυτούς των, αλλά και εμείς να μάθουμε την αλήθεια και προπά ντων να μην πάει η Ομάδα μας στα τάρταρα και να δημιουργηθεί σ` αυτήν κατάσταση μη αναστρέψιμη . ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Δύο Μέτοχοι το Δεκέμβριο ήθελαν να δώσουν στο Προσωπικό ΑΕΚ 1,5 εκατ. Ε . Και μάλι στα διά μέσου της ερασιτεχνικής , γιατί δεν είχαν εμπιστοσύνη στο Θανόπουλο (;) και ακόμη τα δίνουν , εκτός αν ήθελαν να εξυπηρετήσουν άλλο σκοπό τους ή όλοι μαζί έκαναν τρελό παιχνίδι , προς κέρδος χρόνου και εις βάρος της Ομάδος – Παικτών – τεχνικού Προσωπικού
    (Θα μας μιλήσει κανείς γι`αυτό ;Υπάρχει ερμηνεία ; Μήπως είναι λίγο απίθανα – τραβηγμένο;).
    Από το Δεκέμβριο λένε να πληρώσουν τους Παίκτες κλπ Προσωπικό και τώρα είμαστε στο
    τέλος Ιανουαρίου και ακόμη τίποτε . Είπαν ότι θα τους πληρώσουν στις 31 Ιανουαρίου , για λεφτά που χρωστάνε (ΠΡΟΣΕΞΤΕ) μέχρι 31 Δεκεμβρίου , και κυκλοφόρησαν Κατάσταση με
    τα λεφτά που χρωστάνε και έχουν περάσει 10 ημέρες και οι ξένοι Παίκτες δεν την υπογρά φουν , γιατί δεν συμφωνούν με τα αναγραφόμενα ποσά και δεν πάει εκεί ο υπεύθυνος να
    διερευνήσει το πρόβλημα , ώστε να μην υπάρχει αναταραχή και οι Παίκτες απερίσπαστοι να
    αφοσιωθούν στο έργο τους .
    Και το τελευταίο: Πρέπει να πάει 31 Ιανουαρίου για να πληρώσουν ;? Η Ομάδα – Παίκτες
    έδωσαν και δίνουν σοβαρότατους αγώνες από τη νέα χρονιά και ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία
    νά την ξελασπώσουν βαθμολογικά . ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, αν αγαπούσαν πραγματικά
    την Ομάδα των χιλίων προβλημάτων και αγωνιούσαν για την πορεία – αποτελέσματά της και
    δεν συμβαίνει κάτι άλλο , το οποίο δεν μπορώ να σκεφθώ , θα έπρεπε να πλήρωναν το Προ
    σωπικό στο τέλος Δεκεμβρίου ή στις αρχές Ιανουαρίου [με λεφτά από την τσέπη τους (εκτός
    αν δεν είχαν ), τα οποία θα αναπλήρωναν – θα έπαιρναν πίσω δηλαδή , απ` αυτά που θα μπούν
    προφανώς στην Ομάδα στο τέλος Ιανουαρίου] , ώστε αυτό να ηρεμήσει και να αφοσιωθεί στο
    έργο του , βοηθώντας έτσι και το προπονητικό Τιμ .
    Ο Κος ΑΔΑΜΊΔΗΣ ψάχνει για συμπαίκτες στο Λονδίνο και ενώ γινόταν διαρροή στις εφη
    μερίδες για δύο συμπαίκτες των 2,5 εκατ. Ευρώ έκαστος , τώρα γίνεται κουβέντα για 1 ή 2 των 2 εκατ. μαζί .( ΙΔΩΜΕΝ βέβαια και ''Στην αναβροχιά καλό και το Χαλάζι '' και αν δεν
    υπάρχει κάτι καλύτερο , τι να πούμε ; Πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι .)
    Κε Μάνο 21 , εδώ μιλάμε για ΑΕΚ και όχι για την Καλαμαριά , γιατί όπως ενεργούν έτσι θα
    την καταντήσουν. Και δεν θα κάνουν καμιά μεταγραφή κλπ , κλπ , για να εκμεταλλευτούν και την παρουσία Μπάγιεβιτς για περαιτέρω αξιοποίησή του και δέσιμο με την Ομάδα . Ενώ ο
    ΚΥΡΙΟΣ Κοζώνης , νομίζω ότι θα έκανε έγκαιρα και τις απαραίτητες μεταγραφές ( έτσι είχε υποσχεθεί τουλάχιστον και διαμηνύσει σχετικά στον Μπάγιεβιτς ) . Και νομίζω , αν και δεν
    το πρόσεξε κανείς , μ` αυτά που βλέπουμε – αντιμετωπίζουμε και τραβάμε τα εναπομείναντα μαλιά μας , ότι το πουλάκι των μεταγραφών πέταξε ή ήδη πετάει . Νομίζω τελειώνουν στις 3 Φεβρουαρίου . [Και Πάλι θα βάλουν ασπίδα το Μπάγιεβιτς , να πεί κανένα από εκείνα τα πε
    ρίεργα που λέει , όταν υπάρχουν αφραγκίες στ` αφεντικά ( τά`λεγε και στον Ολυμπιακό ) , ''ότι
    είμαστε πλήρεις και ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές , εκτός και αν παρουσιαστεί κάτι καλό -
    σαν ευκαιρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Και έρχομαι στο θέμα Μπάγιεβιτς : Προχθές ο Κος Παππάς πάλι το έπαιξε.......και όχι Πάπας
    και τι είπε ο αθεόφοβος ( αν δεν ισχύει εννοείται το παίρνω πίσω ) και δεν έπεσε καμιά κε
    ραμίδα στο κεφάλι ή φωτιά να τον κάψει και η τρέλα πάει σύννεφο ( και μερικοί νομίζουν
    ότι έχουν αποκλειστικότητα ) , ''Ότι με τόσους βαθμούς πίσω η Ομάδα , ο οποιοσδήποτε προ
    πονητής θα είχε φύγει κλπ χοντρές μ........και δεν μας είπε – λέει τα εξής αυτονόητα ο Κος
    Αυτός : Ποιός σοβαρός Προπονητής θα είχε μείνει υπό αυτές τις συνθήκες παραπάνω από
    Μία βδομάδα; ή εάν είχε γαιδουρινή υπομονή , παραπάνω από Ένα μήνα , εκτός του Μπάγιε βιτς ( τέρατος σοβαρότητας και υπευθυνότητας – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ), λόγω της ΤΡΕΛΑΣ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (Το αγαπημένο παιδί του Μεγάλου Μπάρλου – τίτλος τιμής για έναν ΑΕΚτζή).
    ( υπόψη ότι από όλες σχεδόν τις Ομάδες που ήταν προπονητής , έφυγε πάλι σχεδόν , για ασή
    μαντες σχετικά αιτίες που είχαν σχέση με θέματα αρχών – κανόνων ) . Και το τεράστιο ερώ
    τημα, που ο Κος Παππάς και οι ακολουθούντες ή στηρίζοντες αυτόν , καθ` οιονδήποτε τρόπο,
    δεν μας λένε ή ξεχνούν να μας πούν : '' Γιατί δεν πληρώνει – ουν τους Παίκτες και το Προ
    πονητικό Τ ιμ , ώστε να μπορούν ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ν` ασχοληθούν με το έργο τους και εμείς-
    εσείς να τους φέρετε προ των ευθυνών τους .
    Όλος αυτός ο θόρυβος με τα ήξεις – αφήξεις του Κου Παππά και των άλλων , των εφημερί δων και των Κολαούζων αυτών ( να μην πω ποιοί είναι αυτοί ) και του νεοαφιχθέντα εν δυ νάμει Προέδρου , που το παίζει άγριος και πονηρός ( και παρ` ολίγον να ξεχάσουμε ότι οφεί
    λονται πολλά - αρκετά χρήματα σε Παίκτες και προπονητικό Τιμ , με ευνόητα αποτελέσματα και ότι δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με μεταγραφές , έστω μία ή δύο , για την τιμή των όπλων, και μακάρι ο εν δυνάμει ν` αποδειχθεί ''λίρα 100'', ο καλύτερος για την Ομάδα μας και να διαψευσθώ ) , που θέλουν να διώξουν τον Μπάγιεβιτς , σας φαίνεται Αθώος ή κάνει
    Μπάμ από μακριά , ότι κρύβει πάρα πολλά ΔΥΣΟΙΩΝΑ για την Ομάδα μας ;? δεν το αντιλαμ
    βάνεσθε ;? ( έχω ήδη αναφερθεί εκτενώς στην προηγούμενη επιστολή μου.......). Και εννοείται
    ότι θέλουν να τον υποχρεώσουν να παραιτηθεί. [Αυτό είναι το μεγάλο Σατανικό ζητούμενο.
    Δεν αντιλαμβάνεσθε τι σημαίνει αυτό για την Ομάδα μας ; Για μένα λίαν επιεικώς , σημαίνει
    =ΠΑΣ Γιάννινα , Και ποιός θα είναι ο Φταίχτης; Μα το λέει τώρα ο Κος Παππάς ( ο Κος
    μπέσας ) , γιατί πριν λίγο καιρό μας έλεγε και άλλα . Μα προφανώς , '' διά πάσαν Νόσον και
    Μαλακίαν '', επιτρέψτε μου αυτήν την ανδρική έκφραση,........... ο Μπάγιεβιτς ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Για μένα Κο Μάνο 21, άποψή μου είναι , ( και μπορεί ο οποιοδήποτε να διαφωνεί ΚΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ) , ότι ΜΟΝΟΝ ο Μπάγιεβιτς μπορεί να ξαναφτιάξει την Ομάδα
    μας Μεγάλη . Εννοείται όμως ότι χρειάζετε βοήθεια , στήριξη , πληρωμένους Παίκτες και
    3 – 4 πολύ καλές ή έστω καλές μεταγραφές . [ Φέρτε τον καλύτερο προπονητή στον Κόσμο
    και Πέστε του, ''πάρτε αυτό το προσωπικό ( αυτό που υπάρχει τώρα στην ΑΕΚ) ,χωρίς να είναι
    πληρωμένο κανά δύο – τρείς - τέσσερις μήνες και με ένα σωρό άλλα προβλήματα , από Μα
    νατζαραίους , παίκτες που μπορούν να το παίζουν απείθαρχοι κλπ , και να δούμε τι Ομάδα
    θα παρουσιάσει; ή αν θα παρουσιάσει Ομάδα ; ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ κάτι άλλο πιο χοντρό ;?
    Συγκρίνατε τους υφιστάμενους Παίκτες της ΑΕΚ ( ας πούμε αυτούς που αγωνίσθηκαν την
    Κυριακή ) με αυτούς ( δεν λέω του Ολυμπιακού ή του Παναθηναικού ) του ΠΑΟΚ , Αρη , Πανιώνιου , Καβάλας κλπ και θα καταλάβετε .( Χωρίς σχόλια ) .
    Και ευτυχώς που ο Μπάγιεβιτς είναι ο Μπάγιεβιτς και αγαπάει την Ομάδα μας και τα δίνει
    όλα για να τη βοηθήσει , αλλιώς δεν σας λέω τίποτε....... Και ας πάρουμε μερικούς άλλους
    Προπονητές για να καταλάβετε τα ανέκδοτα – αστεία – απαράδεκτα , λίαν επιεικώς για ΑΕΚ
    τζή ( και φοβάμαι ότι με τη στάση που τηρεί , μόνον ΑΕΚτζής δεν είναι , οτιδήποτε άλλο είναι, εκτός από ΑΕΚτζής ) επιχειρήματα – δηλώσεις για θεσμικό Πρόεδρα ή Προεδράρα της
    ερασιτεχνικής ΑΕΚ ,κάποιου που εγώ τον αποκαλώ ''ΒΑΤΡΑΧΟ'', με όλη τη σημασία σαν
    προσωνύμιο της λέξης .[ Και αν το 21 δίπλα στο όνομά σας έχει καμιά σχέση με την Ορίτζι
    ναλ και συμβαίνει να τον γνωρίζετε συμβουλέψτε τον να μην ξανασχοληθεί με τον Μπάγιε βιτς , όσο είναι προπονητής στην Ομάδα μας ,αρκετά παράσημα αντιμπαγιεβιτσισμού πήρε ,
    δεν χρειάζονται άλλα ,μας Φλόμωσε ή Μπάφιασε και εξάλλου μεγάλωσε τώρα και πρέπει
    να κόψει το ....., έγινε προεδράρα τώρα..., εκτός αν ξέμεινε κανένα χαρτονόμισμα απ` αυτά,
    ξέρετε ποιά ;???......γιατί κάνει μεγάλο κακό στην Ομάδα μας και επηρεάζει αρνητικά τους
    παίκτες μας απέναντι στόν αρχηγό – διοικητή -αφεντικό τους (σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο), εκτός αν είναι και αυτός ζωντόβολο και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία ή αμοίβεται οπότε είναι δικαιολογημένος , βγάζει το μεροκάμαματό του ο άνθρωπος , καταργώντας αξιοπρέπειες , οικογένειες , εργατικό δίκαιο , σεβασμό προς το πρόσωπο του Μπάγιεβιτς τουλάχιστον του 70% των Φιλάθλων της ΑΕΚ κλπ. 'Ολα αυτά και όλους αυτούς τα- τους καταργεί (αποφασί
    ζουμε και διατάζουμε ), με ευνόητα αποτελέσματα και για την προσέλευση των Φιλάθλων μας ( γιατί να πάει ο άλλος στο γήπεδο και να πάρει τη γυναίκα του και το παιδί του; Γι`να ακούει - βλέπει τις κακοήθειες των ελάχιστων ..........(Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μ` αυτό το άτομο .Δεν αξίζει και αν ασχολήθηκα το έκανα για τους Φιλάθλους μας και ίδιαίτερα τα παιδιά μας ...)........... και συνεχίζω γιά τους άλλους Προπονητές :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο Φερέρ ήταν ΑΕΚ ;? Ο Δώνης ήταν ΑΕΚ ;? Ο Σάντος ήταν ΑΕΚ και μετά Παναθηναικός
    και τώρα ΠΑΟΚ;? Ο Τεν Κάτε ήταν Παναθηναικός ;? Κε Μάνο όλοι αυτοί είναι επαγγελμα τίες Προπονητές και βγάζουν το ψωμί τους , δουλεύοντας όπως εσείς και εγώ για τους εαυ
    τούς τους, τίς οικογένειές τους και ορισμένοι και γιά τους συγγενείς τους . Το ίδιο συμβαίνει
    και με τον Μπάγιεβιτς , ο οποίος επί πλέον είναι και ΑΕΚ ( εγώ νομίζω ότι είναι και πολύ
    ΑΕΚ και σπανίως το λέει , άλλοι είναι λιγότερο ή περισσότερο ΑΕΚ και το λένε συνέχεια ,
    ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι και απλώς πουλάνε ΑΕΚοφροσύνη και κάνουν δημόσιες σχέσεις και τα κονομάνε εκβιάζοντας καταστάσεις και προσεγγίζοντες σοβαρά εντός εισαγωγι
    κών πρόσωπα , γλύφοντας όλο τον Κόσμο που μπορεί να τους προσφέρει κάτι , ακόμη και
    δημοσιογραφίσκους για να τους παίρνουν τάχαμου δήθεν συνεντεύξεις μία ή δύο κάθε μέρα
    και να τους βγάζουν και στην τηλεόραση και να μην μπορούν να αρθρώσουν μιά σωστή
    κουβέντα . Και τους ξέρει όλος ο υγιής Κόσμος της ΑΕΚ και φοβάμαι πως κάποια μέρα θα ξυπνήσει και θα τους πλακώσει στις ροχάλες .).
    Και εντάξει Κε Μάνο δεν σας αρέσει ή νομίζετε ότι δεν είναι ικανός ο Μπάγιεβιτς για τον
    Α ή Β λόγο και είναι σεβαστή ή παραδεκτή η αποψή σας , Αφού όμως δεν μπορείτε να
    επιβάλλετε την αποψή σας ,( γιατί προφανώς εσείς και αυτοί που πιστεύουν το ίδιο με εσάς,
    αποτελούν μια ασήμαντη μειονότητα ), πιστεύετε ότι πρέπει να διαβρώνουμε το έργο του , να
    τον απαξιώνουμε και να του δημιουργούμε προβλήματα στα θέματα αφοσίωσης των παικτών
    προς το προσωπό του ,( με ότι αυτό συνεπάγεται για την εν γένει αποδοσή τους ),δίδοντας το δικαίωμα και στον κάθε απίθανο μανατζαραίο να ισχυρίζεται ότι ο Παίκτης του έχει πρό βλημα με τον προπονητή ( ενώ κατά βάση δεν συμβαίνει τίποτε ή ότι ο παίκτης του με το
    έτσι θέλω, θέλει να φύγει από την Ομάδα , προσφέροντας ελάχιστα ανταλλάγματα , όπως οι
    περιπτώσεις των Τζιμπούρ και Σκόκο......αφήνοντας στα κρύα του χειμώνα την Ομάδα χωρίς
    επιδιώξεις . Και πάλι ευτυχώς που ήταν – είναι ο Μπάγιεβιτς που αγαπάει την Ομάδα και δεν
    τα παρατάει, για να λένε μετά , εκτός άλλων και διάφορα περίεργα ,γι` αυτούς που γνωρίζουν.
    Και ποιός δίνει σ` αυτούς το δικαίωμα αυτό να συμπεριφέρονται , όπως συμπεριφέρονται
    αγνοώντας όλους εμάς τους άλλους , το μεγάλο - τεράστιο όγκο των Φιλάθλων της ΑΕΚ που
    θέλουν να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός και να χειροκροτήσουν την αγαπημένη
    τους Ομάδα Κερδίζει – Χάνει, ( Και μήπως θα πρέπει να μάθουμε και να χάνουμε ευπρεπώς
    και να εκπαιδεύσουμε προς τούτο και τα παιδιά μας . Η Διοίκηση , ο Προπονητής – παίκτες
    μας θέλουν να χάνουν;? Και μήπως ο αθλητισμός , εκτός των άλλων , διδάσκει και τρόπο
    ζωής – αποτελεί παιδεία και στην καλύτερη του εκδήλωση είναι πολιτισμός- προσφορά σε
    θρησκευτικές γιορτές ), χωρίς να βρωμίζουν τα αυτιά τους κακόηχα συνθήματα ή εμετικές δηλώσεις του κάθε ανεύθυνου καταφερτζή - μπαγασάκου. Τι παρατηρούμε εδώ ένα είδος μαφίας ; Και είμαι απολύτως βέβαιος Κε Μάνο ότι δεν το πιστεύετε και εσείς αυτό και για ένα άλλο λόγο , επί πλέον, γιατί εδώ είναι Ελλάδα και όχι Ιταλία , εκτός αν πρέπει να στήσουμε πόλεμο για τα αυτονόητα , εις βάρος της Ομάδας μας , γιατί εγώ αυτό διαπιστώ νω και το χειρότερο είναι , ότι αυτός έχει ήδη αρχίσει και γίνεται αθορύβως και συμμετέ
    χουν και μερικοί πολύ πονηροί , σχεδόν επαγγελματίες στο είδος, που εφαρμόζουν κόλπα που ξαφνιάζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Υπόψη , ότι ο Ντέμης που τόσο πολύ , σχεδόν όλοι, κατηγορούμε , στο ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ πέτυχε
    πάρα πολλά , βγάζοντας μπροστά το μικρό του ανάστημα και κινδυνεύντας μάλιστα μιά -δυό
    φορές . ( Ενεργούσε λάθος , τι λέτε; και ας στενοχωρούσε κάποιους . Σημασία έχει , εξ `ού και
    η ορθότητα των ενεργειών του , ότι το γήπεδο σχεδόν κάθε βδομάδα είχε μέσα πάνω από
    20000 Φιλάθλους μας) . Ανεξάρτητα , αν αποδείχθηκε πολύ λίγος , στα περισσότερα απ` τα άλλα .( και το κλείνω εδώ , συνδέοντάς το και με το αμέσως παρακάτω θέμα ).
    Ο ΠΑΟΚ σε κάθε αγώνα μαζεύει 30 - 40000 Φιλάθλους . Μπορείτε να μου πείτε γιατί ; (Φιλολογικό το ερώτημα , γιατί δεν πρόκειται να διαβάσω την όποια απάντηση , ούτε να ξανασχοληθώ , απλά προσπαθώ να προκαλέσω τη σκέψη σας και όσων θα θελήσουν να διαβάσουν την παρούσα ) , Ενώ εμείς μόλις και μετά βίας 5000 - 15000 . ( Και πως θα ξανα γίνουμε μεγάλη Ομάδα ; όταν ο καθένας παίζει για τον Α ή Β λόγο, πολύ άσχημα το παιχνί δι του ). Μήπως Φταίμε όλοι ; ενεργώντας επί του προκειμένου ανασταλτικά , με αποτέλεσμα
    να συρρικνώνουμε – ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΥΜΕ την κατάσταση και θα πρέπει να επανεξετάσουμε
    υπεύθυνα – καταργήσουμε πρώτα απ` όλα τις θέσεις που χωρίζουν , προσεγγίζοντας κατά το
    δυνατόν, ο ένας στίς απόψεις του άλλου ή κάνοντας συνειδητή ανακωχή διαρκείας και προσέ χοντας τις κουβέντες – συνθήματά μας και των παιδιών που ελέγχουν – κατευθύνουν μερικές φορές κάποιοι , κατά τρόπο απαράδεκτο .
    Τελειώνοντας και επειδή δεν πρόκειται να ξαναγράψω ή πολύ δύσκολα θα ξαναγράψω ,σας
    λέω κλείνοντας , Αυτό που είναι και πρόταση μου , προς Αυτούς που προσπαθούν να κάνουν
    το κουμάντο στην Ομάδα μας ( Εννοείται ότι είναι και θέμα προς διερεύνηση από όλους , Όσους ασχολούνται σοβαρά μ` Αυτήν ):
    Να φωνάξουν τώρα τον Κο Κοζώνη και να του παραδώσουν την ΠΑΕ με τους όρους που
    αυτός βάζει . Ή να τα βρούν μεταξύ τους , αφού του επιτρέψουν να κάνει και αυτός το δι
    κό του έλεγχο ( όχι γουρούνι στο σακί ), ώστε να αποκτηθεί και η απαραίτητη – αναγκαία
    σύζευξη , για το καλό της Ομάδος μας ( πχ. Εγώ θέλω η Ομάδα να κάνει τώρα τουλάχιστον
    δύο καλές μεταγραφές . Ο Ολυμπιακός πως βρίσκει κατάλληλους παίκτες τώρα ; ) .
    Υπάρχει και η άλλη λύση βέβαια , ο Κος Αδαμίδης ή οι νυν Μέτοχοι να βρουν Αμεσα ( απ`
    ότι αντιλαμβάνομαι φαίνεται λίγο δύσκολο ) 2 ή 3 δυνατούς επιχειρηματίες επενδυτές , προκει μένου να βοηθήσουν πραγματικά και όχι με ημίμετρα την Ομάδα μας να βγεί απ` το αδιέξο δο και να ξαναγίνει Μεγάλη .
    Σ` Χαιρετώ και εύχομαι τα καλύτερα για την Ομάδα μας και ελπίζω να κάλυψα και τις απόψεις σου ( Όσο για τις απόψεις μου ελπίζω και άλλοι να τις βρούν ενδιαφέρουσες
    και εννοείται ότι αυτό δεν μπορώ να το επιβάλω . Το ίδιο εννοείται ότι ισχύει και για τις
    δικές σας ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Υ Γ: Κάπου διάβασα , ότι ο Νέμεθ πήγε στην Αγγλία γιά 15 ημέρες μέ άδεια της ΑΕΚ.......
    ...κλπ. Αναγράφοντο βέβαια και μερικά ευτράπελα .(Ποιά ήταν ; και δεν ξέρω αν αληθεύουν.
    Τ` αναφέρω με επιφύλαξη ): 'Οτι το ενοίκιο του σπιτιού του είχε να πληρωθεί μερικούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα με τον σπιτονοικοκύρη , ο ίδιος ήταν δε απλήρωτος
    δεν ξέρω και εγώ πόσο και τελευταία του πήραν και το αυτοκίνητο που του είχε νοικιάσει
    η Ομάδα για τον ίδιο , προκειμένου να καλύπτει τις μετακινήσεις του . (χωρίς σχόλια...).
    Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση , Πρώτον, δικηγόρος του Κου Μπάγιεβιτς , ούτε το έχει
    ανάγκη γιατί εκτός των άλλων είναι και μεγάλο παλικάρι , και μιλάμε επί βάσεως ανδρικής
    και εκτιμώ ότι το σύνολο σχεδόν των Φιλάθλων της ΑΕΚ είναι ΑΝΔΡΕΣ και όχι ζωντόβολα
    του κερατά, επειδή το θέλουν μερικοί ΚΑΦΡΟΙ για να προωθούν απαράδεκτα τα συμφέροντά τους . Δεύτερον: Κοιτάζω και με ενδιαφέρει το συμφέρον της Ομάδος μου και 'οτι αυτή συμ
    βολίζει – εκφράζει, χωρίς παρωπίδες και άλλες περίεργες καταστάσεις ( Πάντα κατά την αποψή μου . Γιατί άλλος μπορεί να πεί ότι παρωπίδες έχω εγώ και δικαίωμά του.) και
    Τρίτον : Αυτά που έγραψα είναι ότι αισθάνομαι σαν άνθρωπος , όταν θίγονται αυτά που πιστεύω.
    Ένα τελευταίο για τον Κο Αδαμίδη . Το θέμα της ΑΕΚ δεν είναι να το αντιμετωπίσετε
    με την εξυπνάδα – πονηριά και τα κόλπα ενός δικηγόρου .Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πρώτα
    απ` όλα αυτό της έλλειψης Χρημάτων , της όχι άσκοπης σπατάλης ή ρεμούλας αυτών και
    της σωστής αξιοποίησης του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού με πειθαρχία και συγχρόνως (ή μετά ) τον καθορισμό διαδοχικών και τελικού προς επίτευξη Αντικειμενικών Σ κοπών ( Εν
    νοείται ότι αυτό θέλει πολύ διερεύνηση – ψάξιμο – συζήτηση με παλαιούς Προέδρους και άλ
    λους κατάλληλους – έμπειρους ανθρώπους που συμετείχαν στα κοινά της ΑΕΚ από διάφορες
    θέσεις . Μπορεί προς τούτο να καταρτισθεί και κατάλληλο σχετικό ερωτηματολόγιο το οποίο να επιδίδεται έγκαιρα πριν από τη συζήτηση σ` αυτούς , για ευνόητους λόγους .
    Άρχισα να γράφω την παρούσα το σάββατο το απόγευμα και προχθές – εχθές – σήμερα δεν διάβασα αθλητικές εφημερίδες ή άλλα σχετικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Είναι δυνατόν μάνατζερ ( όπως αυτοί του Σκόκου ), να συμπεριφέρονται κατ` αυτόν τον
    τρόπο και να κάνουν ανωκάτω την Ομάδα ή να δημιουργούν τις χειρότερες των εντυπώσεων
    για το Πρεστίζ της και να μην κουνιέται φύλλο – γίνεται τίποτε [ θέμα δέον να μελετηθεί σε
    βάθος , ώστε να μην ξαναεπαναληφθεί . ( Ενα δικαστήριο στο μάνατζερ δεν θα ήταν και άσχη
    μο όπως και μία προειδοποιητική διακοπή συμβολαίου κλπ για να μην επαναληφθεί το ανέκδο το του Τσιμπούρ ) . Η μία ανοχή φέρνει την άλλη . Εγώ αν μου έφερνε 2,5 εκατ, Ε. Θα τον έδινα. Υπάρχει και η άλλη λύση , να μείνει μέχρι το καλοκαίρι και εφόσον βοηθήσει την
    Ομάδα στην επίτευξη των στόχων της να του δοθεί μετεγραφή πάλι με 2,5 εκατ, Ε.
    Επιβεβαιώθηκα γι` αυτά που έγραψα για τις μεταγραφές – Μπάγιεβιτς . Εκείνο που ζητεί ται είναι που πάμε και τι επιδιώκουμε;? Και πως πάμε ; ( με τι συνθήκες , και με τί Προσω πικό – Παίκτες ;) . Και αυτά θέλω να τ` ακούσω από τη διοίκηση και όχι τον Μπάγιεβιτς (όχι
    άλλη ασπίδα.......)
    Κάπου πήρε το μάτι μου κάποια δήλωση του Αρτσε ( για το πως περνάει στην ΑΕΚ
    κλπ, για την απομάκρυνση που του ζητήθηκε πρόσφατα και σοκαρίστηκα: Περνά καλά , αμοί
    βεται καλά – καλύτερα από την Πατρίδα του και δεν έχει σκοπό να φύγει , χωρίς να προσφέρει τίποτε απ` αυτά που αναμένοντο. Ερώτημα που τίθεται είναι , μήπως ο εν λόγω
    τύπος δεν καταβάλει την απαραίτητη προσπάθεια για να προσφέρει αυτά που αναμένοντο
    και πρέπει να του ζητηθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και μεθοδευτεί η κλοτσιδόν αναχώρη
    σή του προκειμένου να μην μας δουλεύει χοντρά . ( νομίζω ότι δέον να μεθοδευτεί κατάλλη λος τρόπος , ώστε τύποι σαν κ` αυτόν να απομακρύνονται πάραυτα , χωρίς ιδιαίτερες αποζη μειώσεις .Δεν μπορεί να μην δουλεύει και να αμοίβετα . Ισως μέχρι τώρα να έφταιγε και το
    κενόν διοίκησης που υπήρχε , λόγω και των σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων που υφί
    σταντο)
    Στήβ Ευχαριστώ για όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Φίλε steven, είμαι απο το Αστρος Κυνουρίας μια ήσυχη παραλιακή κωμόπολη της Αρκαδίας.
    Πριν 15 χρόνια ανέβηκα στην Αθήνα για σπουδές, είμαι εκπαιδευτικός, και με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό να βλέπω την ομάδα μας πρωταθλήτρια. Τελικά, το πάθος παραμένει αλλά ο ενθουσιασμός σβήνει σιγά σιγά με όλα αυτά που γίνονται στην ομάδα μας.
    Τουλάχιστον το blog αυτο με βοηθά να βλέπω και παραπέρα τι γίνεται. Συγχαρητήρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Ιανουαρίου, 2010 11:50

    Δημήτρη, στέλνω χαιρετισμούς σε έναν ακόμα παλιοελλαδίτη ΑΕΚτσή. (η Γαράτζα δεν είναι πολύ μακρυά από τα μέρη σου άλλωστε...). Κράτα γερά μέσα στην καρδιά σου το Δικέφαλο που μας κάνει καλύτερους και μας ενώνει κι εκεί, κάτω από τ' αυλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή