Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

           Δηλαδή τώρα σοβαρολογούμε; Το οικοδόμημα διαλύεται, αν έχει μείνει κάτι, και θα ασχοληθούμε και με τις ανανέωσεις των συμβολαίων; Για κάποιους παίκτες μιλάω και για κάποιον αόρατο κίνδυνο. Δεν θα ανανεώσουν, θα φύγουν και τα λοιπά κουραφέξαλα. Πιστεύω να τα έχετε διαβάσει όλα αυτά. Και αναφέρομαι στους Μαντούκα, Ταχτσίδη, Λαγό, Χουανφράν και Άλβες. Θα είναι ελεύθεροι να μιλήσουν με άλλες ομάδες και τα τοιαύτα.

            Μιλάμε οτι έχω χάσει τον ύπνο μου. Και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Να φύγει ένας ένας ή όλοι μαζί; Ειλικρινά έχω τρελαθεί αλλά λογικά θα πρέπει να έχουν τρελαθεί κι αυτοί. Ποιός τους κρατάει, σε ποιόν ποντάρουμε εμείς και πού ποντάρουν κι αυτοί; Σοβαρογούμε, σοβαρολογούν ή σοβαρολογούν οι εφημερίδες που μιλάνε για τρομερές απώλειες; Παιδιά να σοβαρευτούμε λιγάκι. Φυσικά χρειάζεται κάποιος σεβασμός στον αθλητή που ντοπάρεται για να παίξει και βάζει σε κίνδυνο την υγεία του, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι ανάγκη να ντοπαρισθούμε κι εμείς για να βλέπουμε κάτι ηλίθιους να μας κάνουν τα νεύρα τσατάλια.
               Πρώτα πρέπει να λύσουμε το μετοχικό και το διοικητικό και να βάλουμε το καρούλι σε έναν δρόμο. Ο πρόεδρος βέβαια δεν παίζει μπάλα, αλλά χρειάζεται κι αυτός για να κάνει την σωστή διαπραγμάτευση. Δηλαδή τιμή με κάθετη γραμμή ανα ποιότητα.  Price/Money στα αγγλικά μια που είμαι κι αμερικανάκι κι οικονομικά έμαθα εκεί, μια και στις αρχαίες ελληνικές επιστήμες που έχουν σπουδάσει οι απανταχού ελληναράδες που με κρίνουν , μάλλον δεν υπάρχει πηγή να μου υποδείξουν. Οι Έλληνες βέβαια  τα ξέρουν όλα, αλλά η Ελλάδα κατά μυστήριο τρόπο είναι για να πουλήσει κανά νησί μπας και την βγάλει. Οι βλάκες Έλληνες βέβαια, που κατά καιρούς μπαίνουν στο blog αυτό μήπως συμπληρώσουν σπαστά την ημιμάθεια τους. Να δω πώς θα σωθούν οι Τόληδες που με περιμένουν κιόλας, ενώ ο αρχηγός μιλάει με τους μετόχους.
           Τέλος πάντων ας προχωρήσουμε. ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΦΕΛΛΟΥΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ. ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MANAGERS ΤΟΥΣ. Και να με "εκβιάσουν" για το καλό τους αλλά και το δικό μου σαν Καρτράϊτ. Και πόσα τους δίνουν και πόσο γουστάρουν να μείνουν για να προσφέρουν ή για την αργομισθία.
           Διότι ο Χουανφράν παίρνει 700, ο Άλβες 450, ο Μαντούκα 510, ο Λαγός 400 και το άλλο το χάπατο της Μπάστα αρκετά ( δεν τα ξέρω ακριβώς), αλλά της φτάνουν για λουλούδια. Και δεν του έχει πει κανένας οτι τα συναισθήματα αλλάζουν με την εξουσία. Κι οτι αν  την ήθελε ακόμα ο Πάρις θα την είχε. Πολλά δίνουμε για κάτι τύπους που αντικαθίστανται πανεύκολα και  θα είχαμε  κι ευχαριστημένο και το τεχνικό τημ. Κι τον κόσμο με μια δήλωση οτι " απο μικρός ήμουν Αεκτζής". Για να ξέρουμε τι μας γίνεται, διότι πολύ σοφία ενέσκυψε στην ΑΕΚ. Και κακοδιαχείρηση, αλλά αυτή ήταν απο ενθουσιασμό για να πάρουμε τους πραγματικά καλούς. Και πηγαίνανε και πανηγύριζανε κάποιοι, σαν την νύχτα που βγήκε η πράσινη ανάπτυξη με τα μπλέ αποτελέσματα.
               Τι λέω για τους παικταράδες; Να συζητήσουν και με τα Άνω και με τα Κάτω Πετράλωνα. Δεν λέω να φύγουν απολυμένοι, αλλά παραιτημένοι. Σαν το Ντέμη που πήγε στην Ατλέτικο ή τον Σωκράτη ή τον Λυμπερόπουλο. Γουστάρω να μην κόβω καριέρες και μέλλοντα. Κι είναι τόσο απαραίτητοι στις ομάδες που τους διεκδικούν, ή οι ομάδες που τους θέλουν είναι τόσο υπομονετικές που θα πάρουν τους παικταράδες  ελεύθερους; Θα μάθω κι άλλα στο εμπόριο από μια απλή ανταλλαγή σάρκας ή πάγιου, για να μην είμαι και ρατσιστής.
                Για τον Ταχτσίδη, θα έκανα και λίγο υπομονή. Νέος είναι, γουστάρει να πηδάει , θα του έβαζα το καρότο μπροστά στο στόμα. Θα μπορούσα να πιάσω και τη Σάσα. Να τον συμβουλεύσει. Να του μείνει σαν ανάμνηση. Γιατί αν τον πάρει ο ΠΑΟ, φυσικά εκείνη αλλάζει ομάδα, αλλά εκείνος πού να παίξει; Αν τον πάρει η Μπάγιερν, κρίμα να χαλάσει ο δεσμός λόγω μετανάστευσης του νέου σέντερ φορ μας , που λέει κι ο Τσιάρτας. Σώσε μας Σάσα, ή πάρε την θέση του Σάχα, όσο κι αν οι σύζυγοι δεν πρέπει να δουλεύουν μαζί διότι βαριέται γρηγορότερα ο ένας τον άλλον. Σήμερα το κέρατο λέγεται ευγενικά βαριεστημάρα. Ευτυχώς που είμαστε ορθόδοξοι κι επιτρέπεται το διαζύγιο.
                 Λοιπόν, τι θα γίνει τώρα; Θα μείνουν ή θα φύγουν; Δεν με απασχολεί. Πού θα πάμε παρακάτω; Δείξανε όλοι τι πεπόνια πιάνουν. Μην σας πειράζει που άλλαξα το φρούτο. Επίτηδες το έκανα για να τους βοηθήσω. Στα καρπούζια δεν ήταν καλοί. Μάλλον το οπωροκηπευτικό τους έφταιγε, όχι οτι σαν ποδοσφαιριστές ήταν άχρηστοι. Και δεν μάθανε και τίποτα. Διότι το σποτάκι μας δείχνει κάποιον νέο να προχωράει στα αποδυτήρια και να βλέπει τους προηγούμενους απο αυτόν σαν λάμψη. Και μετά έρχεται κι ένα video. Για την πληροφόρηση του νέου και για την υπενθύμιση μου. Τι έβλεπα και τι βλέπω. Άντε γαμηθείτε ρε που θέλετε και πρόωρη ανανέωση, νούμερα. Βρωμάει ο τόπος σαν κι εσάς.
            Και Ταχτσίδη, επειδή σου έκανα και την χάρη, μάθε οτι μπάλα παίζεις, αυτή είναι η δουλειά σου. Μη μου κάνεις και τον δύσκολο λες κι είσαι να μην πω ποιός, γιατί δεν έχω και σακούλα εμετού. Άλλο κρεβάτι κι άλλο γήπεδο. Άλλο Μαραντόνα κι άλλο Καραγκούνης. Αλλά και στο κρεβάτι άλλο Σάρον Στόουν κι άλλο Μπεζεντάκου. Μεγάλε που ακόμα δεν μας είπες τι λεφτά θα μας φέρεις στην εταιρεία για να σε έχουμε σε αργομισθία. Τα κορόϊδα τελειώσανε στην ΑΕΚ. Αλλού ψάξε κι με άλλους πατέρες. Σαν πολύ σας κανάκεψε η μαλακία του κόσμου. Αλλάζουν τα πράματα, έφυγε ο τίποτας.

38 σχόλια:

  1. Ξενύχτης Νομικάριος04 Ιανουαρίου, 2010 02:12

    Στίβεν καλως όρισες κι από μένα! Διαβάζω για τα πλάνα των Ζίκο-Μπάγεβιτς, για να θυμηθούμε ότι παίζουμε και ντέρμπι, και βλέπω στον ορίζοντα ένα έντονο overάκι, χωρίς όμως να δίνω τύχη στην ομάδα μας. Και είναι κρίμα, γιατί ο Ντούσαν ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΣΤΑ, όσο κι αν οι πιθανότητες είναι σε κάθε περίπτωση εναντίον μας.Δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει τις αρετές και τα πολλά μειονεκτήματα του Γάβρου, δεν τον "ξέρει" σαν ομάδα.Σκέφτεται να φορτώσει την επίθεση ακόμα και με τον Τσιμπούρ, για να χτυπήσει τη φετινή δύναμη του Γάβρου, που είναι η άμυνα, σχεδόν αποκλειστικά λόγω Μέλμπεργκ (αυτός είναι ο σωστός Σουηδός, ο δικός μας μάλλον η...Σουηδέζα του Χρήστου είναι),ενώ για το νευραλγικό χώρο του κέντρου προορίζει πάλι τον Μάκο και τον Καφέ(...), οι οποίοι βέβαια, και θα χάσουν το κέντρο, ακόμα κι από τους αργούς Μαρέσκα-Ντουντού, και θα εκθέσουν τα γελοία δικά μας σέντερ μπακ.Το 4 4 2 έτσι που σκέφτεται ο άσχετος από σύγχρονο ποδόσφαιρο Ζίκο, από κουσούρι θα μεταμορφωθεί σε όπλο, και από Δευτέρα θα ακούμε ύμνους για το επιθετικό ποδόσφαιρο του "Θρύλου", που αρμόζει μάλιστα στην ιστορία του(!!!)-(Μπάμπης Χριστόγλου).Ξεχνάει ο Μπάγεβιτς ότι πέρσι έφτασε μια ανάσα από το κύπελλο παίζοντας ταμπουράκι, αλλά κι ότι τα παιχτάκια που έχουμε δε διαθέτουν το ειδικό βάρος να πατήσουν την ομάδα του Πράκτορα μέσα στη φωλιά της.Χτυπάει τον αντίπαλο στο δυνατό του σημείο και δεν εκμεταλλεύεται, όσο μπορεί, το αργό και παθητικό κέντρο του ΟΣΦΠ. Και βέβαια ένα τουλάχιστο γκολ θα το φάμε, προβλέπω μάλιστα από στημένη φάση, ενώ θα δεινοπαθήσουμε από το Γκαλέτι.Και με την ψυχολογία που έχουν όλοι στην ομάδα υπάρχει και κίνδυνος για βαρύ σκορ και...Θρακομακεδόνες. Αύριο θα σας πω τη γνώμη μου για το σωστό στήσιμο της ομάδας, που δεν εξασφαλίζει αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Φίλε ευχές κι απο μένα. Στα γραφόμενα σου δίκιο έχεις και περιμένω το κείμενο σου για το αξιοπρεπές στήσιμο. Κι εγώ τα πράματα δεν τα βλέπω καλά διότι υπάρχει και η διάθεση εκδίκησης για την τεσσάρα. Βέβαια μετά απο διακοπές όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλους
    αρχικά θα συμφωνήσω με τον Στήβεν για τον Ταχτσίδη,για τους άλλους -πλην Μαντούκα-στο καλό να πάνε.
    Από ουσία μηδεν και συμβόλαια που δεν θα τα βρούν πουθενά αλλού.Με λιγότερα χρήματα το συζητάμε.
    Ο Μαντούκα όλος περιέργος παίζει καλή μπαλίτσα τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του,όπως και την πρώτη χρονιά που τον αγοράσαμε.Εμένα κάτι μου λέει αυτό ,άσχημο...
    Οσο για την διαπραγμάτεύση έχω να πώ μακάρι να εφαρμόσουν αυτόν τον τρόπο και στις Παε όπως κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρείες όταν προσλαμβάνουν κόσμο.
    Αλλά...έχεις να κάνεις και με μορφωτικό επιπεδο αστα να πάνε...να ούμε!
    Καλά θα κάνουν να παίξουν και λίγο μπαλίτσα διότι μόνο να ζητάνε χωρίς να δώσουν δεν γίνεται.Το αντίθετο θα έλεγα εγώ.
    Πρώτα φέρνεις μετά παίρνεις..
    Κώστα πιστέυω ότι ο Μπάγιεβιτς θα παίξει τελικά όπως στο κύπελο.
    Μπλοφάρει ότι θα παίξει επιθετικά.
    Και καλά θα κάνει.Θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χαράλαμπο: Καλή μπαλίτσα παίζει διότι θέλει την ανανέωση. Απο την δική του μεριά καλά κάνει, εμείς κάπως πρέπει να τον αγχώσουμε. Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Στήβεν
    Και για μάς καλό είναι να παίζει μπαλίτσα,όμως θα πρέπει να το φτιάξουμε έτσι το έργο, να υπάρχουν κίνητρα να παίζουν μπαλίτσα όλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απολαυστικότατο και σωστό το κείμενο! Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα ανακουφιστικότερο από το να ξεφορτώνεσαι τους μηδέν και τους τίποτα που σου πιάνουν τον πάγκο, έχουν απαιτήσεις και δηλώνουν σημαντικοί χωρίς όμως αντίκρυσμα. Όταν δε ο τίποτας φύγει από μόνος του, είναι εκπληκτικό! Σαν κερδισμένο λαχείο που βρέθηκε στην πόρτα σου... Ξου οι ανύπαρκτοι από το υπαρκτό. Θέλει μαγκιά και αξίες η ΕΝΩΣΗ! Μιλάμε για την ΕΝΩΣΗ! γιατι η ένωση με την κάτω Λεστινίτσα, δεν απαιτεί και πολλά, επομένως πάς ανύπαρκτος που φεύγει είναι και ευεργέτης μεγάλος. Για την Λεστινίτσα αλλά κυριότερα για εμάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χαράλαμπο: Διοίκηση φίλε και τίποτε άλλο. Κι ας μην ασχολείσαι. Να ξέρει ο άλλος οτι οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να επέμβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ανώνυμο: Συνήθως τα υπαρκτά πάνε με τα υπαρκτά εκτός αν υπάρχει κακοδιαχείρηση και μπερδεύονται οι τάξεις. Βρίσκεις ή βρήκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά στον οικοδεσπότη και τους θαμώνες του ιστολογίου!

    Άντε και το 20ΧΧ με πρωτάθλημα!

    Εγώ πάντως, πέρα από τα Άνω, Κάτω, Μέσα και Έξω Πετράλωνα, θα έβαζα στις οψιόν και τα Άσπρα Χώματα, την Ρεάλ Καμινίων και τον Άγιαξ Σφαγείων, σαν λύσεις με άρωμα πρωτοπορίας.

    Δυστυχώς είμαστέ τόσο χάλια που αύριο κινδυνεύουμε να χάσουμε με πολλά από τους... χάλιες, εκτός αν βάλει το χέρι του ο Καθολικός Άγιος Σαν Τζιοβάνι ντι Ρέντι, που είναι Αντιορθόδοξος και Αντιολυμπιακός. :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Polsemannen: Καλή χρονιά λοιπόν. Τώρα αν σου πω οτι δεν φοβάμαι και τόσο πολύ εκεί μέσα ή θα με πάρεις για τρελό ή θα μου στείλεις μια σουηδέζα, κατά προτίμηση μελλοντική γκόμενα του Μέλμπεργκ. Προτιμώ το δεύτερο φυσικά γιατί μετά δεν χρειάζονται και συνομιλίες και δεν ομιλώ ξένες γλώσσες. Μαγική γιορτή τα Φώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς είμαστε χάλια γενικά,οι γαύροι μην πιστεύετε ότι έχουν ομαδάρα.
    Διαβάστε και γαυρο-ρεπορτάζ να δείτε ότι έχουν μεγάλους φόβους για το παιχνίδι και αυτό λέει κάτι.Αν και υπάρχει ομερτά σε αυτή την κωλο-ομάδα τα λένε λίγο-λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αξιότιμε Steven,

    Καλή Χρονιά φίλε.
    Τελικά τι έγινε, δεν σε βρίσκω στον Φ τελευταία
    και έχω την εντύπωση ότι φταίει γι αυτό κάποιος Δ.Φίλης. Βέβαια γι αυτόν τον μακάκα ουδείς λόγος
    όσο περισσότερο για τα παλικάρια εκεί που διατείνονται ότι προσφέρουν άλλου είδους δημοσιογραφία και παινεύονται γι αυτό. Κι αν είσουν φάουλ η πρώτη φορά θα ήταν στον Φ ή η τελευταία. Στην τελική θα σου πω, πως δεν μου άρεσε καθόλου η κίνηση. Τους τα χω μαζεμένα εδώ και καιρό για το χαρτί (τους διαβάζω πάνω από 25 χρόνια) Δώστους λοιπόν τα χαιρετίσματα μου και θα τους τα δώσω και με ένα τελευταίο mail δίνοντας τους συγχαρητήρια για το επίπεδο που " ανέβηκαν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα παιδες.
    Το οτι συζηταμε, το αν πρεπει να φυγει η να μεινει ο...λαγος-στιφαδο, ο Χουαν-Ντολορες-Φραν, ο Μπαστας και ο Μαντουκακος,ειναι απο μονο του λυπηρο.
    ΑΕΚ ειμαστε. Ξερουμε τι εχει περασει απο αυτην την ομαδα και καλο ειναι η μετριοτητα να αναγνωριζεται μονο σαν τετοια και οχι σαν οτιδηποτε αλλο. Συμφωνω με το σχολιο Steven.
    5-6 τετοια-ασυμφορα-συμβολαια, θα μπορουσαν να συντηρισουν αλλα 2 καλυτερης "παστας" παικτων.400 - 500 και 700 το χρονο ειναι παααρα πολλα για αυτους τους παικτες-κορδελες, Β Εθνικης και 5ης διαλογης.
    Αγιασμος σημερα με τον "προεδρο"-διευθυνοντα συμβουλο να εκπροσωπει την Γραμμου,τα γραφεια, τις γλαστρες, τις πολυθρονες και τα fax που εχουν μεινει μοναχα και μελαγχολουν.
    Υπαρχει μια πληροφορια οτι κατα την διαρκεια του αγιασμου, στην προσπαθεια του Κηλιφη να ασπαστει ο "τρομοκρατης" τον σταυρο και να φιλισει το χερι του,εκεινος του το δαγκωσε και του εδωσε τον αγιασμενο βασιλικο που κραταγε να τον φαει με το ζορι.Επεσαν ολοι πανω τους και τελικα απευευχθει ο πνιγμος του πατερα Τιμοθεου ο οποιος ανεχωρισε βριζοντας και καταριωντας :"να φατε 5, παλιοντενεκεδες στο Φαληρο..."
    "...Αμην..." ακουσθηκε να ψηθυριζεται απο καποιους,αλλα αυτο δεν επιβεβαιωνεται επισημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KAi βέβαια λέγοντας φαουλ δεν εννοώ δικό σου!( Προς αποφυγή παρεξηγήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Sawas: Φίλε εύχες και απο εμένα. Είσαι λάθος. Γράφω κάθε Σάββατο για τρία χρόνια. Το κείμενο μπήκε στις 24/12 ( σελ 2 ) και την 01/01 ( σελ 3 ). Το ένα ασπρόμαυρο και το άλλο έγχρωμο. ΤΟ ΔΕ BLOG ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ Φ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. Μου κάνει εντύπωση το σχόλιο σου. Η προταση να γράφω κάθε μέρα είναι εν ισχύ, όπως και να μπαίνουν τα highlights του blog. Μήπως είχες καιρό να πάρεις Φ; Δέστο ξανά. Φίλης; ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χαράλαμπο: Οι γαύροι κονσέρβες έχουν απ' οτι ξέρω. Που πουλιούνται χονδρικά. Οι διαφορές στο ελληνικό "αθλητισμό" είναι η προστασία των χρημάτων. Το κακό είναι οτι ο Ζικο ο μάγειρας κινδυνεύει να γίνει προπονητής. ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η αλήθεια είναι πως με τις γιορτές και τις αργίες είχα κάποια κενά. Χαίρομαι που είμαι λάθος γιατί πραγματικά εκτιμώ αληθινά κάποιους που αρθρογραφούν εκεί και θα με λυπούσαι το αντίθετο.ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο: Και μίλησα μόνο για τις ανανεώσεις. Σκέψου να σκάψεις κι όλο το ρόστερ τι διαμάντια θα βρεις.Υπάρχει βέβαια το γνωστό πρόβλημα. Έχω δει Βραζιλία του 70 και Ολλανδία του 74. Και Μαραντόνα και Αεκάρα. Τα νέα παιδιά νομίζουν οτι το ξυλίκι είναι και ποδόσφαιρο. Και βάζουν τους άσχετους στο δωμάτιο τους σαν αφίσες. Μέχρι και τον Μπούρμπο βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Sawas: KΑι τα κείμενα μου στον, Φ με μια μέρα καθυστέρηση, μπαίνουν κι εδώ. Για ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ, ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. Δεν υπάρχει copyright απο την εφημερίδα. Φίλε την δουλειά μου έχω, δεν με διατάζει κανένας. Αλλά και να μην την είχα, πάλι το ίδιο θα έκανα. Έχω παράξενη μορφή αίσθησης της ελευθερίας. Φυσικά αυτοκαταστροφική, αλλά υπάρχουν και προσωπικά πιστεύω. Ζω με αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή χρονιά Στήβεν. Συμφωνώ με το σχόλιο σου για τους παικταράδες μας αν και πιστεύω ότι ο μικρός έχει ταλέντο κ πρέπει νε προσεχθεί. Ο Μαντούκα φέτος παίζει παραδόξως καλά, ας του κάνει νέο συμβόλαιο 1+1+1... για να είναι πάντα στην πρίζα! Οι υπόλοιποι που αναφέρεις...στα Πετράλωνα... Οσο για το μάτς, δεν νομίζω να τολμήσει ο Ντουσαν σχήμα με 4 μεσοεπιθέτικους (Μαντούκα,Σκόκο,Τζιμπούρ,Μπλανκο) διότι αυτό προυποθέτει 2 σκυλιά αμυντικά χαφ... Με Καφέ και Μάκο η Γιάχιτς αυτό δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Γιώργο Χρυ: Γιώργη, μπροστά μου δεν υπάρχει ΟΣΦΠ. Δεν βλέπω ελληνική ομάδα, όπως δεν βλέπω Ελλάδα. Κάτι άναρχους κοιτάω, μπουζουκόβιους αλλά έχω άλλο πρόβλημα. Η ΑΕΚ δεν δικαιούται να δώσει πρωτάθλημα στον αλογοτροφή. Είναι η πιο μισητή ομάδα της Ελλάδας. Το θέμα μας είναι να μην φοβηθούνε απο κάτι ηλιθιους που κάνουν κουμάντο στο τηγάνι. Επειδή δεν υπάρχει γενικός αρχηγός ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΜΑΓΚΙΑΣ. ΤΗΝ UEFA ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και ανοίγει το στόμα ο Κιντη-ούλης(μετά τα ούζα που λέει και Χρήστος)και μας λέει ξανά φάτε Λαγούς στυφαδο και Μπούρμπους κρασάτους με κάστανα.
    Μορέτο με σαντυγή και φράουλες και Αρουαμπαρένα αέρα πατέρα μην σας πάρει και σας σηκώσει άσχετοι του κερατά με τους μυρουδιές που κουβαλίσατε στην ΑΕΚ και φτιάχνετε νέα παρόμοια σχέδια made in usa αυτή την φορά.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ 36ΑΔΑΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΜΕ ΔΟΚΙΜΗ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Στήβεν
    Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και να το πάλέψουμε τον αγώνα άσχετα αν δίνει πρωτάθλημα στο βάζελο.
    Για την ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μακαρι Χαραλαμπε να ηταν τα σχεδια πραγματικα "made in USA". Θα σημαινε σοβαροτητα,μεθοδος και μακροπνοο πλανο επιτυχες. Εδω τα σχεδια ειναι "μειντ ιν Γαστουνη".Δηλαδη,να αλλαξουμε δυο κεραμιδια στην παραγκα του καραγκιοζη.Και απεναντι το "Σεραι"γεματο χανουμακια να χορευουν στην αυλη του πασσα.
    Για τον αγωνα της Τεταρτης,εχω ενα προαισθημα οτι θα ξεβρακωθει η "δαφνοστεφανωμενη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χαράλαμπο: Βρε συ , τι σ' έπιασε ξαφνικά; Βέβαια ο Κιντής βρήκε το νόμο κατόπιν του σφυρίγματος του καφετζή, αλλά και τι έγινε μετά; Άστον να λέει. Να σου πω τώρα την κουβέντα του Κλιντ Ήστγουντ;
    Καμία τιμή δεν χάθηκε. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΛΕΣ ΟΙ ΣΜΥΡΝΙΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ; ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ; ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ; Η ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΣΙΤΑ;
    ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΡΑΙΔΑΙΡΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χρήστο: Ρε φίλε, το μοναδικό γήπεδο που δεν φοβήθηκα, ήταν το δημόσιο ποδηλατοδρόμιο. Θυμάμαι να παίζω ξύλο στην παλιά 10 με κάτι παλλουκάρια που γέλαγα μετά. Κι έλεγα πού είναι οι Εθνικοί, οι γνήσιοι Πειραιώτες. Τώρα μου βρέθηκαν κάτι απολειφάδια και το παίζουν εκπρόσωποι της μαγκιάς με γενικό αρχηγό έναν γνήσιο κερατά. Φαρμακοβιομήχανος αλλά δεν ξέρω τι δουλειά κάνει. Τον ύμνο τους κανονικά θα έπρεπε να τον τραγουδάει ο Βαρδινογιάννης, που είχανε και κόντρα μην χέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Χρήστο
    Τα σχέδια ειναι made in usa για Έλληνες.
    ΟΧΙ για Αμερικάνους.
    Μπορείς να καταλάβεις το λεπτό αυτό σημείο;
    Πιστεύεις τα αμάξια που σου στέλνουν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς όλους: ΡΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΠΛΥΣΤΡΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΚΑ Η ΣΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ; ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ,ΤΟ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΕΝΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ Η ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΪΤΑΤΖΗ ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ- ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ- ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. Και ψάχνει κι η Ελλάδα γιατί είναι μπουρδέλο. Κοιτάζονται οι δαφνοστεφανωμένες μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα ελεγα να προσεξουμε καλυτερα τον Γενναιο.
    Θα αμφιβαλουμε για την υγεια των ματιων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οταν ο Αρης Θεσσ. είχε γεμίσει μια εντεκάδα με ξένους πριν κάτι χρόνια τους είχα παραδειγμα προς αποφυγή.
    Και να μετά από λίγο πάθαμε και εμείς τα ίδια,μια ομάδα με 10 ξένους και μέτριους,διπλό το κακό.
    Αντε τώρα να καταλάβουν την ΙΔΕΑ και την ιστορία της ομάδας.
    Και βγαίνει πρώτος ο καραφλός και λέει πάμε για αποχή.Απο κοντά και η Αργεντινή.
    Και να προσπαθεί ο κοντοχωριανός του Γιώργη να μαζέψει την κατάσταση.
    Αλλιώς θα απλώση τον τραχανά ο Έλληνας,αλλιώς ο μετανάστης. Διότι και σ'αυτό ακόμη ξένους έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εννοεις δεν ξερεις αν φτιαχνει ο ιδιος, η αν διακινει απλως τα φαρμακα;
    Πουλμαν εχουμε για να μας το "καθυστερησουνε",η το πουλησαμε;
    Προτεινω να καταφθασουμε με "παρα πεντε" ορμωμενοι απ'το ορος Αιγαλεω και να προσγειωθουμε στο τηγανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποιοι ΔΕΝ θα χαρουν,αν η ΑΕΚ παρει το ματσακι αυριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απελευθερωμενοι απ'το "καταραμενο αγχος" του πρωταθλητισμου που σκωτωνει την υγεια, στη μεση της βαθμολογιας η ομαδα,αυτο που λεμε "ελευθερη κι'ωραια",ας παιξει ο καθενας για την παρτη του και για την καριερα του και ολα θα πανε καλα.
    "...δεν εχουμε να χασουμε παρα μονο τις αλυσιδες μας" που θα ελεγε και ο αριστερος ψαλτης του γλυκου νερου Ψαριανος.
    Μεγαλο πραγμα να "διεκδικεις" εκ'του ασφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χρήσο και Χαράλαμπο: Ρε αν πάιζαμε εμείς, θα σούλεγα τώρα. Κι ο Ντούσαν με την καπαρντίνα ακόμα κι ο Δημητριάδης με το παλτό, άντε να έβαζα και τον Γεωργαμλή, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Και τον Ερέα και τον Μαύρο απο την κερκίδα , άντε και τον Τάκαρο. Βιαστής πρώτη αλλαγή. Και το Νινιάδη, τον σκάουτερ αλλά τότε και τον Μανωλά. Χέστα. Και δεν θα είναι κι η Original και φοβάμαι ιδιαίτερα.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ. Καλεσμένος βέβαια αλλά με κίτρινο κασκώλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Μονεγάσκο: Ο Γιαννακόπουλος κι ο Βαρδινογιάννης. Τι ρωτάς τώρα; Α, κι ο Κοζώνης. Γύρισα και σκέφτομαι ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φίλε και τον κοντό, τον ποδοσφαιριστή,όχι τον πρόεδρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αλλοι θα φορεσουν τις πλερεζες,ο Τακης,ο Πολυς,κι ολος ο αλλος συφερτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή