Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

               Και λίγη πλάκα χρειάζεται. Εξ άλλου οι Αεκτζήδες είναι κυρίως εραστές κι άρα λογικά διαθέτουν και το απαραίτητο χιούμορ για να ρίχνουν τα λάφυρα στο σακούλι. Αυτήν την φορά το ανέκδοτο προέρχεται απο τους ομοϊδεάτες μας που καταλαμβάνουν το πέταλο του ΟΑΚΑ. Δηλαδή την οργάνωση Original.

        Όπως γνωρίζετε, την Κυριακή και μια ώρα πριν απο το παιχνίδι με τα Γιάννινα, κάποια καθίσματα βάφτηκαν κιτρινόμαυρα. Τώρα το πώς πέρασαν τόσα κουτιά μπογιά μέσα στο γήπεδο, ενώ γίνεται αστυνομικός έλεγχος, δεν μπορώ να το απαντήσω. Μπορώ όμως να δώσω τη λύση που απαιτείται αργότερα προς το τέλος του κειμένου.
              Επίσης γνωρίζετε οτι την Κυριακή αγωνιζόμεθα εναντίον της αλογοτροφής κι οτι στο  πέταλο με τα κιτρινόμαυρα καθίσματα θα εναποθέσουν τις έδρες τους πράσινοι υποστηρικτές. Οι οποίοι πρόκειται να θιχτούν για το χρώμα των καρεκλών κι είναι πιθανό να προβούν σε δυσάρεστες ενέργειες ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Παρεπιπτόντως, εκ της διοικήσεως της ομάδας μας, ανηγγέλθη πάλι πριμ 150000 για νίκη, που αυτή την φορά το προσφέρει ο Ζαγοράκης μια κι ο Κόκαλης είναι γκροκί.
              Η διοίκηση του σταδίου λοιπόν ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της ΑΕΚ ( τώρα με ποιόν ακριβώς δεν γνωρίζω - πιθανολογώ με την κυρία του λογιστηρίου ) και ζήτησε να πληρώσουμε για την ζημιά. Το κόστος της αποκατάστασης του χρώματος ανέρχεται σε 120000 ευρώ. Φυσικά το λογιστήριο μας, απάντησε οτι  η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Η κυρία όμως του λογιστηρίου προχώρησε και σε μια επιπλέον ενέργεια στα όρια της συμβουλής και της προδοσίας αλλά και της υπέρβασης του καθήκοντος της: Προέτρεψε το ΟΑΚΑ να μιλήσει απ'ευθείας με τον κύριο Δημήτρη Χατζηχρήστο διότι αυτός είναι ο καθ'  ύλην αρμόδιος. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙΣΜΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
               Πράγματι το ΟΑΚΑ μίλησε με τον πνευματικό μας ηγέτη σε κλίμα πραγματικά φιλικό. Ο δικός μας με βαρειά καρδιά τους είπε οτι δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα, πάνε οι παλιές καλές εποχές, αλλά αποδεχόμενος το " οτι κάτι πρέπει να γίνει ", πρότεινε να στείλει δικούς του ανθρώπους εκ της οργάνωσης και να ξαναβάψουν τα καθίσματα. Βέβαια την Κυριακή, καθότι τις άλλες ημέρες οι specialized βαφείς μας δουλεύουν άλλα μερεμέτια.
               Κι ενώ πλησιάζανε σε συμφωνία οι δυο πλευρές, ανέσκηψαν τεχνικά θέματα. Τα καθίσματα καθώς γνωρίζετε ήσαν άσπρα. Για να μπορέσει λοιπόν το λευκό χρώμα να καλύψει το μαύρο και το κίτρινο, θα πρέπει να περασθεί και δεύτερο χέρι. Το δεύτερο χέρι θα είναι αποτελεσματικό μόνο αν έχει στεγνώσει το πρώτο. Με τέτοια υγρασία που έχουμε αυτές τις ημέρες, τα χρώματα δεν στεγνώνουν εύκολα κι υπάρχει αμφιβολία ποιοτικού αποτελέσματος. Ή να κάνουμε μια δουλειά ή να μην την κάνουμε. Όχι τσάτρα πάτρα.
            Οπότε, μπροστά στον κίνδυνο η κερκίς να μείνει άδεια ή να τελεσθει η ποδοσφαιρική μάχη με κιτρινόμαυρα καθίσματα που θα φιλοξενούν αλλόθρησκους πάνω σε εχθρικά χρώματα, το ΟΑΚΑ πρότεινε στον Original βαφέα, να βάψει τα καθίσματα με πράσινο χρώμα. Τι να κάνει κι η διοίκηση του ολυμπιακού μεγάρου. Προσπαθεί να βρει μια λύση  έντιμη. Όμως ο δικός μας απάντησε οτι αν πέσει πρασινο πάνω σε κίτρινο, το κάθισμα τελικά θα βγει μπλέ. Που βεβαίως δεν είναι κακό καθότι το στάδιο εξακολουθεί να ανήκει στην χώρα μας, η οποία με την σειρά της εξακολουθεί να έχει αυτό το χρώμα επι της σημαίας της. Φυσικά, θα είναι λίγο αστείο για το κόσμημα του ελληνικού αθλητισμού να είναι βαμμένα ΜΟΝΟ μερικά καθίσματα στα χρώματα της Ελλάδας. Το δε ντέρμπυ θα καλυφθεί απο χιλιάδες σταθμούς του κόσμου που κάποια στιγμή στην διάρκεια του ημιχρόνου θα εστιάσουν στα βαμμένα και θα αναρωτηθούν: Τελικά μόνο το πέταλο είναι ελληνικό, ή μήπως τα λαμόγια οι Έλληνες φάγαν τα λεφτά και δεν μπόρεσαν να βάψουν όλα τα καθίσματα;
          Μιλάμε πολύ σοβαρά τώρα, διότι το θέμα είναι εθνικό και μείζονος σημασίας. Όλα τα έχουμε, δεν είναι δυνατόν να γίνουμε τραγούδι του Διονυσίου: Το περίγελο του κόσμου... Και μάλιστα για ένα παιχνίδι. Φυσικά επροτάθη στους οργανωμένους βαφείς της αλογοτροφής να αναλάβουν εκείνοι το έργο της αποκατάστασης, αλλά αυτοί αρνήθηκαν διότι δεν θέλουν τα τίμια πινέλα τους να ακουμπήσουν κίτρινο ή μαύρο χρώμα.
             Εκεί που συμφώνησαν όλοι τελικά, είναι οτι τα καθίσματα πρέπει να τα βάψουν οι επίορκοι αστυνομικοί που δεν μπόρεσαν να ανακαλύψουν τα τόσα κουτιά μπογιάς που μπήκαν εντός του ιερού αθλητικού χώρου. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που είχαν την ευθύνη επιτήρησης του συγκεκριμένου πετάλου. Και μάλιστα ο Κλουζοχοίδης θα διατάξει και ΕΔΕ, διότι καλά που τα κουτιά τελικά βάψανε καθίσματα. Αν επετάγοντο και τραυμάτιζαν αθώους; Χώρια που πάλι καλά που τα κουτιά περιείχαν μπογιές. Αν περιείχαν εκρηκτικά ή σουγιάδες ή αεροβόλα; Σας μιλώ για στρατηγικές παραλείψεις και φυσικά για αντίστοιχες αποφάσεις του υπουργού που συνέλαβε ολόκληρη 17Ν, αλλά δεν μπόρεσε να συλλάβει μερικά κουτιά χρώμα.
               Αυτό είναι το παρασκήνιο του αγώνα μας μέχρι σήμερα. Και τα καθίσματα δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Δεν υπάρχουν τα κονδύλια και η βαφή δεν συνιστά καταστροφή κι άρα μια γρήγορη δικαστική απόφαση, ούτε και ευθύνη της εταιρείας μας. Υπάρχει κενό νόμου, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, αφείστε δε που πλέον έχουμε κι εν δυνάμει πρόεδρο δικηγόρο που μπορεί να πλακώσει και τίποτα εξώδικα και να γίνει το απόλυτο μπάχαλο.
              Μάλιστα, σε δηλώσεις του off the record, είπε οτι όταν μια ομάδα τολμήσει στο μέλλον να μας νικήσει, αυτή θα συρθεί σε τακτική δικάσιμο. Τέλος τα εξώδικα πια, απο εδώ και πέρα όλα θα τα αναλαμβάνει η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Θα πάρουμε πρωτάθλημα του χρόνου - το είπε - ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΤΟ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ. Βλέπετε δεν θα αντιμετωπίζουμε την κάθε ομάδα με την ίδια βαρύτητα και σαν όνομα και σαν σκορ. Θα υπάρχουν κλιμακώσεις και θα φροντίζουμε να μην μπλοκάρουμε και το ίδιο δωμάτιο της Ευελπίδων. Τα ίδια φυσικά θα ισχύουν και για τις αποδόσεις των διατητών. Φίλοι είμαστε σε καλό δρόμο. Αφού σαν οπαδοί πήραμε τα πτυχία μας στα οικονομικά, τώρα θα πάρουμε και τα αντίστοιχα της δικανικής επιστήμης. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
          

51 σχόλια:

  1. Εδω που τα λέμε του πάει το κιτρινόμαυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια λύσει είναι να αφήσουν την αλογοτροφή να βάψει το απέναντι πέταλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να καταλαβετε ποσο ασχετοι ειναι οι της διοικησης{????}.Καθονται και ασχολουνται με τον Σκοκο,ενω θα μπορουσαν να ειχαν τελειωσει το θεμα.Να τον καλουσαν μαζι με τον manager του στα γραφεια,να επαιρναν καμια πιτσα και μπυριτσα και να βλεπανε ολοι μαζι στο βιντεο τους ¨επιστημονες¨στο παιχνιδι με τον Αθηναικο,μετα να του εξηγουσαν οτι αυτα τα ασπρα στο προσωπο του Γεωργιαδη δεν ειναι τα γενια του Αι Βασιλη,αλλα κατι μπαγιατικοι κορνεδες που ετυχαν να προσγειωθουν στην μουρη του,οτι δεν υπηρχε μαντρα αποσυρσης διπλα στου Ρεντη,απλα κατι καλοπαιδα εκαναν σκοποβολη στα αμαξια των παιχτων...Και επρεπε να τον αφηναν εξω απο το Καραισκακης,μετα το τελος του αγωνα με τον ΠΑΟΚ,εκει που κατι παιδια ¨χαιροντουσαν¨ που θα γαμ...σαν κατι παιδικα κολαρακια για την εμφανιση που εκαναν....Να του λεγαν στο τελος,παρα παιδι μου και μια πιτσα δωρο απο εμας και πηγαινε σκεψου οτι ετσι θα καταληξει το κωλ...κι σου αν κανεις εκει οτι κανεις σε εμας τωρα...Αλλα ποιος να τα σκεφτει αυτα,οταν για να παραγγειλουν μια πιτσα πρεπει να κανουν ενα σωρο πλανα πως την θελουν.....Ρε που εχουμε μπλεξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Steven, καταπληκτικό! Κυριολεκτώ. Γέλασα μέχρι δακρύων. Τελικά, το μεγάλο, γίνεται πιο εύκολα από το μικρό...Πάντως ήταν μια ωραία πινελιά. Όταν η οργάνωση έχει κέφια και αρκείται στο ρόλο της, καινοτομεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα επίσημα να τα βάψουν μισά κιτρινόμαυρα,μισά πρασινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμενα μια χαρα μου φαινεται το πεταλο...Και να ειναι ευχαριστημενοι αυτοι του σταδιου που τα καλοπαιδα δεν εβαψαν και το χορταρι με την φορα που ειχαν παρει.Σαμπως οταν καιγεται το χορτο καλυτερο ειναι?Ασε που δεν βαζουν και το χερι στην τσεπη...Κανονικα πρεπει να το εφαρμοσουν,καθε ομαδα που ερχεται να παιρνει και απο μια θυρα εργολαβια.Τυφλα να χουν μπροστα τους τα γηπεδα της Αφρικης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η συμφωνία για το 44 δεν απαγόρευε το βάψιμο καθισμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαράλαμπε, τα λαγουδάκια μαζεύουν μπογιές για να βάψουν τα δικά τους. Αυτά θα αποκτήσουν γήπεδο.
    Εμείς, το πήραμε απόφαση ότι δεν.. και αρχίσαμε τη διακόσμηση.
    Όσον αφορά τον Μπλάνκο, φυσικά και τραβάει ζόρι.
    Κάτι που είναι ντεφορμέ, κάτι η γενική κατάσταση, προβληματίζεται. Είναι και οικογενειάρχης και δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Δεν απαξιώνει κάτι. Ούτε έχει δείξει ασέβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειπαμε. Μπαινει σε εφαρμογη το σχεδιο περι "αγορας και αναπλασης του σταδιου σε ποδοσφαιρικο γηπεδο."
    Η αρχη εγινε. Κιτρινομαυρα καθισματα.
    Βεβαια και ο παο ειναι χωρις γηπεδο και πιθανον να εκανε και εκεινος τετοιες σκεψεις.
    Ετσι εμεις τους προλαβαμε κανοντας χρηση του περιβοητου νομου περι χρησικτησιας.
    Ειναι γνωστο οτι σε ουδετερο και μη διεκδικουμενο εδαφος,αν καποιος βαλει την "ταμπελα" του,μετα απο ενα διαστημα,αναγνωριζεται ως ιδιοκτητης του συγκεκριμενου χωρου. Ποσα χρονια θα χρειαστουν; Δεν βαριεσαι. Θα το εχουμε παρει τζαμπα.Οσο κοστιζουν 100 μπουκαλια σπρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως υπάρχει και η λύση με τα καλύματα,όπως οι καρέκλες στους γάμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...και να τα αλάζουν ανάλογα με το ποιός παίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ola mayra na einai asorth kai me ta xalia mas

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν τα περασουν με Μπλανκο θ' ασπρισουν;

    Καλημερα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2010 10:04

    Να 'σαι καλά Steven, μου φτιαξες το πρωινό μου με αυτό το κείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βοήθεια γείτονες!

    Να πάει ο ΔΧ να βάψει τα κίτρινα καθίσματα μπλε και τα μαύρα να τα αφήσει μαύρα και η κερκίδα να πωληθεί στην Internazionale Milano, να μπει και κάνα φράγκο στο ταμείο του δημοσίου τώρα που δεν υπάρχει σάλιο.

    Εναλλακτικά, μπορούν τα καθίσματα και των άλλων θυρών να βαφούν με άλλους χρωματικούς συνδυασμούς. Κατόπιν θα μπουν σε διαδικασία δημοπρασίας στο e-bay για όποιον σύλλογο διεθνούς βεληνεκούς ενδιαφέρεται. (Π.χ. Μβαρτσελόνα, Φορτούνα Δύσελδορφ, Djurgården, QPR, Νοτς Κάουντυ, Λέιτον Όριεντ, Πρέστον Ηστ Εντ, κ.α.)

    Ο ΔΧ θα χρωματίσει τσάμπα μόνο την κιτρινόμαυρη κερκίδα. Για τις άλλες θα πληρωθεί τα δέοντα όπως προβλέπει η τρέχουσα νομοθεσία. Έτσι θα μπει κάποιο φράγκο ΚΑΙ στο δημόσιο ταμείο ΚΑΙ στην Ορίτζιναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2010 12:26

    polsemannen παίζει θέμα...απόδειξη έκοψε ο Δ.Χ.? Γιατί από ελαιοχρωματιστές εκπίπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το επόμενο που θέλει βάψιμο στο στάδιο είναι ο στίβος.Το κοκκινάκι μου κάθετε κάπως...
    Τα γνωστά ξανά,ντου να περάσουν τα σπρέϋ και σε κανά δυό ωρίτσες άλλο χρώμα.
    Εξ΄άλλου μια ανακαίνηση την θέλει το στάδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. tin kalimera mou kai apo mena....
    sas parakoloutho edo kai kairo, kai mporo na po, oti ontos dinetai mia diaforetiki nota sthn kathimerinotita tou AEKtzi..
    ta lagoudakia, oi gnostoi hools ton spray exontas analavei edo kai kairo me ergolaveies kai eidika misthomena oximata to vapsimo perioxon tis Athinas, kai oxi mono, ekei pou tous pairnei vevaios, exoun lalisei, giati kati tetoio pou ekane h R21, den to perimenane pote, kai tous exei katsei vareos...
    an tous katsei kai kanena pastellaki o tromokraths, tha einai asorti to koustoumaki...
    tin kalimera mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με αυτήν την ΑΕΚ δε χρειάζεται να πιεις κάτι για να λαλήσεις. Σου έρχεται από μόνο του.Παιδιά, είδα όνειρο, κάποιον να μου λέει(δεν κατάλαβα ποιος ήταν)ότι άν θέλουμε γήπεδο, πρέπει να το κάνουμε εμείς. Με τα χέρια μας, σιγά σιγά και πρέπει να αρχίσουμε από το χόρτο. Λέτε να χρειάζομαι και εγώ ψυχολόγο ή κατευθείαν εγκλεισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ?
    Ο SUGAR ΕΡΧΕΤΑΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Γιώργης ο Γαρατζέος

    Μπέρδεμα... Έμαθα ότι ζήτησε να πληρωθεί με την Ιταλική συλλογική σύμβαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κωστας-Φλωρινα27 Ιανουαρίου, 2010 14:19

    Κανονι η πατριδα σημερα....Απο τα καλυτερα, μακραν. Παντως εμενα μου αρεσε η κινηση, εμπεριεχει υψηλες δοσεις ψαγμενου χιουμορ, και σε γυρναει σε αλλες ομορφες εποχες (που δυστυχως σεν εζησα) που αλειφανε με βαζελινη τους παγκους κλπ.
    Δεω ειχα δει τιποτα παρομοιο τελευταια, πλην των κλασικων χοντροκομμενων στη Σαλονικη, πριν τον αγωνα με την δαφνοστεφανωμενη, οπου τα καρντασια ειχαν αποκλεισει τη Λαμπρακη στην Τουμπα,υπηρχε κηδεια με πομπη, ιερεας καποιας θυρας,φερετρο με πλαστικη κουκλα ερυθρολευκης εφηβης, και ακολουθοι με την Μαλαμω υπο μαλης.Πεζα πραγματα.
    Παντως η 21 εχει κορυφαιους ελαιοχρωματιστες.Γρηγορα για εναρξη επιτηδευματος στην ΔΟΥ ο ΔΧ,η βιωσιμοτητα δεδομενη, μετα απο τετοια διαφημιση.Καλησπερα σας.Αννα, η κλινικη σου κατασταση κρινεται φυσιολογικη.Με αυτα που ζειτε με την Αυτοκρατορισα, θα ελεγα οτι κρινεται ιδιαζοντως εντυπωσιακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kώστα, νάσαι καλά, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ. Μάλλον ανήκω στην κατηγορία, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.
    Εκείνο που με τρελαίνει με τα χαρωπά λαγουδάκια, είναι ότι έχουν ξεχάσει τα αίσχη του και αναφέρονται μόνο στα του γαύρου. Πόσα χρόνια μας έκλεβαν με το έτσι θέλω τα πρωταθήματα, με την τρομοκρατία των όπλων του μπαρμπα Γιώργη...Ακόμα και φέτος έχουν τεράστια εύνοια.
    Πόσο θέλω να πάρει ο ΠΑΟΚ φέτος το πρωτάθλημα...
    Που είναι και καλύτερος, εδώ που τα λέμε.
    Ας αρχίσουμε εμείς την Κυριακή να κόβουμε τα πλατιά τους χαμόγελα. Για τους ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ βρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2010 15:58

    Κι εγώ έτσι αισθάνομαι Άννα. Αν μπορεί ο Δικέφαλος να πετάξει ψηλά χρησιμοποιώντας τη φωλιά του στο Θερμαϊκό, ας είναι. Ωραία θα είναι να τους κάνουμε των αριθαλαμηπόλων του παλατιού μία κηδειούλα. Τους έχουμε κι αυτόν πολλά χρωστικά, ας μην το ξεχνάμε. Μόνο την προηγούμενη δεκαετία μας κλέψαν 2+ πρωταθλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αβραμίδη τελικά βλέπεις που όλοι πλέον αναγνωρίζουν την άξια της Original? Ακόμα και συ μας έκανες ανάρτηση.
    Ποια αδερφή από το blog σου ήρθε να βοηθήσει στο βάψιμο ή έστω να προσφέρει ένα ευρώ για την αγορά της μπογιάς?
    Όταν εσύ Αβραμίδη έκανες διακοπές στην Ελβετία, η Original έκανε συγκεντρώσεις και σχέδια σε φτωχοκουτουκάκια της Ν. Φιλαδέλφειας. Θέλαμε να κάνουμε κάτι πρωτότυπο που θα ευχαριστούσε και τον πιο δυσαρεστημένο φίλαθλο της ομάδας μας. Τότε μας ήρθε η ιδέα του βαψίματος και βασικός οργανωτής ήμουν εγώ. ¨Έπρεπε να μαζευτούν λεφτά και να δοθούν ρόλοι. Άννα τώρα κατάλαβες γιατί έλειψα από το blog για τόσο καιρό?
    Δυστυχώς για άλλη μία φορά αποδεικνύομαι σωστός. Όλοι στο blog είστε αδερφές γιατί εκτός από το να γράφετε και να κριτικάρετε την ΑΕΚ, έμπρακτα δεν κάνετε τίποτα για την ομάδα μας.
    Χαράλαμπε, Μονεγάσκο, Χρήστο, Γ. Γαρατζέο, Κώστα από Φλώρινα, Ανώνυμε e.m μπορείτε όλοι μαζί να πάτε να γαμηθείτε! Και όποιος αποδώ και πέρα πει κάτι κατά της Original θα υποστεί της συνέπειες.

    Για το βάψιμο ο ΔΧ δεν είχε ιδέα. Τις μπογιές τις πληρώσαμε από την τσέπη μας και είναι οικολογικές.
    Για το πώς τις περάσαμε μέσα στο γήπεδο άστο καλλίτερα Στήβεν. Αυτές είναι δουλειές για άντρες. Εμείς και μπαζούκας μπορούμε να περάσουμε.

    Ζήτω η αθάνατη Original!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μπικω, μη παιρνεις τιποτα πανω σου.
    Δεν εισαι ικανος να βαψεις ουτε τα νυχια σου.
    Το οτι ελειψες,δεν μας λεει τιποτα. Μαλλον θα ησουν σε τιποτα αυτοφορα.
    Αφου μαζεψατε απ'την τσεπη σας για τις μπογιες,μαζεψτε τωρα και 135 χιλ. ευρω.Οπως εκανε ο super 3, που μπροστα του δεν πιανετε μια.
    Το πως θα μαζευτουν,δεν το ξερω. Καντε αυτο που μπορειτε:Βιζιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπρε Μπίκο, τι μας λες τώρα.. έκανε κάτι η οργάνωση, που άρεσε και δεν το ήξερε ο Δ.Χ?
    Μάλλον γι'αυτό ήταν τόσο καλό. Άρχισε ο παραγκνωνισμός του από μέσα? Για πες κανένα νέο.
    Ααααα και τις συνέπειες, παρακαλώ, θα ήθελα να ξέρω.
    Πάντως, μας κατηγορείς αδίκως. Ούτε μας καλέσατε στο βάψιμο, ούτε τη συνδρομή μας ζητήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χα χα χα καταξοδευτήκανε.150 ευρω ρεφενέ!!
    300 παπάκια=0,50 λεπτα το άτομο!
    Μιλάμε για πολύ ποιότητα!
    Το παράξενο είναι ότι αυτός που το παίζει οργανωτής δεν τον ξέρει κανένας στην οργάνωση.
    Παντελώς άγνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το ντου που κάνουν όλοι μαζί στην θύρα και περνάνε,είναι το μεγάλο σχέδιο που εφαρμόσαν και περάσανε μπογιές!
    Φωστήρες ε!
    Πάντως η αλήθεια είναι ότι ήταν αστείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η οργάνωση θα πάει στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα με την αλογοτροφή να ανεβάζει το ηθικό των παιχτών ή θα κάνει αβαβά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα περί Λύμπε αλήθεια ποιός τα βγάζει προς τα έξω;
    Ποιούς συμφέρει το παραμύθιασμα του κόσμου για δήθεν ενδιαφέρον της ΑΕΚ χωρίς ο παίχτης να δηλώνει σήμερα στο ραδιόφωνο ότι δεν έχει ιδέα;
    Μήπως είναι ο ίδιος που στους συνδέσμους δήλωσε ότι προτεραιότητα έχει η Φιλαδέλφεια ενω πρωτοστατούσε για το γήπεδο στα Λιόσια μαζί με τον κοντό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπικο,για να το προτεινεις παει να πει οτι τοχεις δοκιμασει και σου αρεσει...Μπαγασακο,πως γινεται να μην γεννατε και να αυγατευετε μονο εσεις το ξερετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2010 23:37

    135.000 Ευρώ / 350 παπάκια δικάβαλα = 135.000 Ευρω / 700 της Οργάνωσης = 192 Ευρώ και 86 λεπτά. Βάλτε και το καπέλο (ξέρετε εσείς της Οργάνωσης...) πάμε 200 Ευρουλάκια και οι μπογιές κέρασμα.
    Φυσικά έχουμε και μέτρημα με παπάκια τρικάβαλα, όπου το μπουγιουρντί πάει 128 Ευρώ και 57 λεπτά το κεφάλι+μπογιές+το καπέλο.
    Φυσικά, περιμένω ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αγωνιστές της ομάδας μας, οι οποίοι, ωσάν σύγχρονοι αρματωλοί, δύνανται να περάσουν και μπαζούκα στο ΟΑΚΑ (που το πιστεύω, ναι!) θα έχουν και, ο καθείς χωριστά, 128 Ευρώ και 57 λεπτά. Σωστά? Ή μήπως έπρεπε να υπολογίσω με δικάβαλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κωστας-Φλωρινα27 Ιανουαρίου, 2010 23:49

    Μπικοοοοοο, αν δε γουσταρεις μη διαβαζεις απλα.
    Τις απειλες ομως, περιορισε τις.Κυριως προς σε αυτους που δε γνωριζεις. Παπατζιλικια πισω απο τα πληκτρολογια δεν πουλανε οι αντρες οπως τους ξερω εγω.Κριμα και εισαι σκακιστης παναθεμα σε, και σε πηραμε χαμπαρι απο το nickname....Αφου κανεις αυτο που γουσταρεις για την ομαδα σου, και μεσω οποιας οργανωσης γουσταρεις επισης,και σε ευχαριστει,προβλημα κανενα.Ασε τα βαφτισια με τις αδερφες, τα αμερικανακια, και τις ευχες για γαμησια.Χαλλαρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Κώστα Φλώρινα

    Τι λες ρε μεγάλε, τα ίδια παπατσιλίκια πουλάς και συ πίσω από το πληκτρολόγιο. Εγώ απλώς σας γράφω αλήθειες που δεν σας αρέσουν. Φάε λοιπόν μια φασολάδα και έλα να μου τα κλάσεις.
    Αφού είσαι τόσο άντρας γράψε το τηλέφωνό σου για να επικοινωνήσουμε μου, άντε αδερφάρα και μη μας τα πρήζεις. Τις μαγκιές σου στη Φλώρινα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Γιώργη Γαρατζέο

    Γιώργη οι λογαριασμοί σωστοί. Μόνο που το κόστος επισκευής δεν είναι 135 χιλιάρικα. Η οργάνωση με 2 χιλιαρικάκια τα επισκευάζει έτσι για πλάκα. Μη τρως φούμαρα που σε ταίζουν. Σε θεωρώ έξυπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Ιανουαρίου, 2010 00:21

    Ευχαριστώ Μπίκο...
    Απλά είναι θέμα πόσο καπέλο θα μπει στο κόστος που θα δηλωθεί σ' εμάς τους "εκτός της Οργάνωσης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Άννα,

    Άννα γλυκιά μου δεν γινόταν να σας καλέσουμε. Η επιχείρηση ήταν Top Secret γιατί θέλαμε να τους πιάσουμε στον ύπνο.
    Συνέπειες δεν υπάρχουν διότι το κόστος επισκευής είναι εκατοντάδες φορές λιγότερο από 135.000.
    Τα νέα τα είπες μόνη σου. Εγραψα τον ΔΧ στα … και πήρα το παιχνίδι πάνω μου. Σε λίγο θα φανερωθώ και τότε θα δεις ποιος πραγματικά είμαι.
    By the way, την καταθεσούλα μου για την Ταιτή την έκανα. Εσύ? Το χέρι έχει επανέλθει αλλά την Κυριακή μετά το βάψιμο μούδιασε και είμαι με χάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Ιανουαρίου, 2010 00:37

    Όπα Μπίκο, για τύπος που καβαλάει παπάκι, περνάει μπαζούκα στο ΟΑΚΑ, βάφει καθσίματα, παίζει σκάκι και γράφει και το ΔΧ, με απογοήτευσες...
    Εννοείς Αϊτή, όχι Ταϊτή. Η δεύτερη βρίσκεται στην Πολυνησία, όχι στην Καραϊβική, και, απ' ότι ξέρω είναι ΟΚ, δεν έχουν πεθάνει 150.000 σε ένα δεκαήμερο. Λάθος λογαριασμό διάλεξες να καταθέσεις, μου φαίνεται, αυτοί δεν τα χρειάζονται τόσο. Εκτός άμα έχετε καμία off shore, εκεί η Οργάνωση και στέλνετε τις συνδρομές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Χαράλαμπο,

    Ρε Μπάμπη αρχητσιγγούρανε ο καθένας μας έβαλε λιγότερο από 150 ευρώ που αναφέρεις. Εσύ έβαλες ποτέ κάνα φράγκο για την ομάδα σου?
    Οι μπογιές δεν πέρασαν με ντου. Πέρασαν κανονικά διότι οι προσβάσεις μου είναι πολύ μεγαλύτερες αποτι νομίζεις.
    Χαίρομαι που πιστεύεις ότι στην οργάνωση δεν με γνωρίζουν. Τα παιδιά δεν με δίνουν εύκολα σε κάτι τύπους σαν και σένα.
    Αλήθεια, αν είχες διαβάσει την Καθημερινή μετά την συνέλευση στο Μαρούσι, θάβλεπες και την φωτογραφία μου. Για προσπάθησε να την βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Ιανουαρίου, 2010 00:48

    Μπράβο μπράβο Μπίκο. Πάνω απ όλα η συνεισφορά και οι οικονομίες. Σε αυτά η Οργάνωση είναι Νο1. Παράδειγμα: Έχουμε μία ομάδα που βγαίνει πρωταθλήτρια ελλάδας και ευρώπης, αλλά δε γουστάρουμε το πως διοικείται, διότι δεν τη διοικούμε εμείς (η Οργάνωση εννοώ...). Τελικά παίρνουμε το κουμαντο και την...ρίχνουμε στην Α2. Αποτέλεσμα? ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ (σαν τα καθίσματα ου ΟΑΚΑ ένα πράμα...) μιάς και ούτε παίκτες (και ειδικά ξένους) χρειαζόμαστε της προκοπής, ούτε και καθίσματα σπασμένα πληρώνουμε, διότι δεν έχουμε και γήπεδο και παίζουμε στα τσιμέντα. Σου θυμίζει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιώργη έχεις δίκιο, Αιτή εννοούσα.
    Η οργάνωση έχει έδρα Ελλάδα. Προς τι η απογοήτευσή σου για τον ΔΧ. Καιρός να του δίνει. Αναλαμβάνω εγώ και κάνουμε την οργάνωσή μας πιο μοντέρνα και παραγωγική. Το πόσο μαλάκας είναι δε μπορείς να το γνωρίζεις γαιτί την μαλακία του και την διπροσωπία του πρέπει να την ζήσεις από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παλικαράκι έχεις πλάκα τελικά!
    Μπίκο δεν είναι κακό να νομίζεις ότι έχεις στον ήλιο μοίρα.
    Δεν σου μένει τίποτ άλλο στην ζωή παρα να βάφεις.
    Καληνύχτα κακομοιράκο και ονειρέψου ότι είσαι κάποιος...Μας διασκεδάζεις,συνέχισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Aγαπητέ Μπίκο, όλα καλά λοιπόν. Η οργάνωση, τα κάνει όλα και σε καλές τιμές.
    Τις συνέπειες δεν τις κατάλαβες καλά. Η ερώτηση ήταν, ποιες θα είναι οι συνέπειες αν δε συμορφωθούμε με τις υποδείξεις ..σας.
    Το να δημοσιοποιεί κάποιος το ότι έδωσε τον οβολόν του σε ανθρώπους που τον χρειάζονται, περισσότερο διαφήμιση φαίνεται παρά καθήκον.
    Το χεράκι, πρόσεχε σε παρακαλώ που το χρησιμοποιείς.Καιροφυλακτούν ατυχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μπάμπης,

    Κοντά είσαι, κάποτε έβαφα σαν φοιτητής και τώρα κάνω χονδρική μπογιές. Πιστεύω ότι η δική μου μοίρα στον ήλιο είναι εξίσου καλή όπως η δική σου. Κάποτε θα συναντηθούμε και ίσως αλλάξεις γνώμη.
    Καληνύχτα και σε σένα. Αλήθεια είσαι εργένης ή παντρεμένος? Αν θέλεις απαντάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πρός Αννα,

    Πρώτα απολα να σου πω ότι είσαι η πιο ευγενική απολους στο blog και για αυτό πάντα σου απαντώ αντίστοιχα.
    1. Ο λόγος που έγραψα για τον οβολό μου δεν αποσκοπεί σε διαφήμιση αλλά σκοπό είχε να δράσει περισσότερο σαν υπενθύμιση προς τα παιδιά του blog.
    2. Οι συνέπειες δεν αφορούν άτομα του blog, αλλά πίστεψέ το ή όχι έχει να κάνει με άτομα που ήδη ανήκουν στην οργάνωση. Μη ρωτάς παραπάνω σε παρακαλώ. Μια μέρα θα μιλήσω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς όλους: Παιδιά, δεν κάνει καλό το χιούμορ. Ο καθένας μπαίνει και κάνει σχόλιο. Θα πάω στην κλάψα. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ 6/2 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ; ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς ΑΕΚ-FUTSAL: Αδερφάκι μου γιατι άλλαξες το P με το F; Ελληνικά μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Steven,δεν έχει κανείς αντίρρηση να βρεθούμε. Το θέμα είναι που.Οι περισσότεροι θέλουν Αθήνα. Πιο εύκολο είναι να έρθει ο Γιάννης εδώ, παρά να πάμε τόσα άτομα Λουτράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Aκούω ραδιόφωνο, ότι πήραμε τον Παπαδόπουλο Δημήτρη.Πρωην βάζελο.Επιλογή Ντούσαν, εκτέλεση Αδαμίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. PROS STEVEN
    PARTO SAN "F" OTAN ANAFERESAI STO PODOSFAIRO SALAS DIETHNOS....
    PARTO SAN "P", KAI VGALE OTI SYMPERASMA THELEIS.....
    TO TMHMA AYTO PANTOS THS AEK, EINAI APO TA LIGA, AN OXI TO MONO, POU EXEI OLOUS TOUS ATHLITES TOU, OPADOUS THS AEK, POU PAIZOUN MONO GIA THN FANELLA...CONTRA STON MONTERNO EPAGGELMATIKO ATHLITISMO.....
    OPOIOS THELEI MATHEI, ROTAEI KAI ENIMERONETAI...
    OLOI KALODEXOUMENOI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή