Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ

           Το ματς έφερε μεγάλη χαρά στις τάξεις των φιλάθλων μας και αρκετή ηρεμία στην ομάδα μας. Ψηλότερο ηθικό και μάλλον μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στους στόχους που όπως και να το κάνουμε είνι φτωχοί για το μέγεθος μας. Όμως κάποια καινούργια παιδάκια είδαν τι μπορούμε να κάνουμε όταν υπάρχει ένωση και μια στοιχειώδης ηρεμία στο στρατόπεδο μας. Μην γελιέστε. Η ψυχή βγήκε διότι η τριανδρία είχε καταφέρει να την εμφυσήσει. Κι ο μήνας προβλέπεται κάπως έτσι.

            Κάποιοι απο εσάς μου γράψατε οτι είπα υπερβολές χθες. Μπορεί να έχετε δίκιο αλλά ψύχραιμη ανάλυση δεν ήταν δυνατόν να γίνει. Βρισκόμουν σε μια σουίτα στο τηγάνι, καλεσμένος της Citibank, πρακτικά μόνος ανάμεσα σε πελάτες της τράπεζας κύρια γάβρους. Πολιτισμένους, δεν μπορώ να πω, αλλά δεν γίνεται να είσαι και προκλητικός. Δεν σε προκαλούν οι άνθρωποι αλλά αυτά που βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο. Όταν λοιπόν όλοι είναι ήπιων τόνων, δεν είναι δυνατόν να τους πλακώσεις στα μπινελίκια. Φταίνε που γίνανε ολυμπιακοί; Όχι. Όπως δεν φταίνε που τους διοικεί ο Κόκκαλης, όπως δεν φταίνε που μπάλα δεν ξέρουν. Είναι σαν να πάω να εξηγήσω ολοκληρώματα του πολυτεχνείου σε ένα δικηγόρο ή σε ένα μαθητή του δημοτικού.
            Ολοκληρώνεις λοιπόν την παρακολούθηση , κάνεις μετά κι ένα γεύμα κι έρχεσαι σπίτι κι εκτονώνεσαι. Στο σπίτι δε, με περιμένανε τα ταλιμπάν παιδιά μου κι είχαν γεμίσει όλους τους χώρους με αφίσες και αποκριάτικες κιτρινόμαυρες κορδέλες. Ακούγανε και τα δισκάκια με όλα τα τραγούδια που έχουμε κατά καιρούς αγοράσει, κι ο,τι σύνθημα έχουν ακούσει στο γήπεδο το λέγανε κι αυτά. Απο τη νέκρα βρέθηκα στο μπουζουκομάγαζο. Απο τα Χριστούγεννα στο Πάσχα.
            Εγώ στην κριτική μου θα επιμείνω  και μπορούμε ήρεμα να συζητήσουμε. Ο Μπάγεβιτς είναι προπονητής, ο Ζίκο απλά μάγειρας.  Μέχρι εκεί. Τίποτα παραπάνω. Όποιος βλέπει άλλα πράματα στον χαρακτήρα του δικού μας, είναι μακράν νυχτωμένος. Τύπου δηλαδή οτι δεν κιότεψε και τα τοιαύτα. Και μην ξεχνάτε τα σχόλια σας πριν το παιχνίδι για την ενδεκάδα που θα κατέβαινε και το τι λέγατε. Μια νίκη δεν αλλάζει τις γνώσεις περί μπάλας. Διότι η δαφνοστεφανωμένη με Ζεβλάκωφ και Ζαϊρί ( που δεν φάνηκε σε καλή κατάσταση ) μέσα και Τοροσίδη στο κέντρο, αντί Κατσικογιάννη, Ντιόγκο και Όσκαρ θα ήταν αλλιώς.
         Φυσικά δεν θα ασχοληθώ άλλο με την γάβρο( Σωστό είναι το την ). Πάω για μας. Επιμένω για τον Αραμπατζή. Σε κάθε φάση ήταν αλλού γι αλλού. Πάντα εκτός τέρματος και με εκπληκτικά λάθος τοποθετήσεις. Φυσικά έκανε δυο καλές επεμβάσεις αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα. Και η καρέκλα άμα πέσει, μπορεί την μπάλα να την αποκρούσει. Σε τέτοιο ματς κατεβαίνεις με τον βασικό κι όχι με ένα παιδί, που εντάξει, να προσεχθεί. Δεν τον βλέπω, και το τέρμα είναι η αγαπημένη μου θέση.
          Το κέντρο μας ήταν πάρα πολύ αδύνατο. Φυσικά χρειάζονται τα πρώτα 15 λεπτά για να βρεθούν τα πατήματα των παικτών σε μια κατηφορική έδρα αρκούντως φανατισμένη, αλλά τα δυο αμυντικά χαφ με την συνδρομή του Καφέ είναι απαραίτητα. Αν ήταν σωστό το στήσιμο δεν θα είχε σκάσει ο Γιάχιτς στο 55. Και τρέχοντας για δυο και με αμφίβολη αλλαγή το Μάκο. Το ντουπλάρισμα στα ακραία μπακ ήταν ορθότατο μια που οι παρωχημένοι προπονητές παίζουν απο τα άκρα.
          Μπροστά μιλάμε για το χάος. Μπλάνκο; Για όνομα του θεού φέτος. Τζιμπουρ; Πλάκα κάνουμε τώρα; Σε ποιό τελείωμα ήταν στοιχειωδώς καλός για να ξεκινήσει; Με απουσία τόσα παιχνίδια, πίσω σε φυσική κατάσταση και με την απειλή οτι σήμερα αύριο τελειώνεις, τι να περιμένεις; Αν δεν είχε προσωπικές φιλοδοξίες αυτό το φτωχόπαιδο - που είναι ίδιο με το Σισέ - θα είχε αυτοκτονήσει. Ο Τζιμπούρ μπαίνει στο παιχνίδι όταν έχει σκάσει ο αντίπαλος απο το τρέξιμο μας, και βαράς στα ίσα στην κόντρα και βγάζεις τα δόντια σου στον αντίπαλο. Δηλαδή όταν έχεις πίσω το μηδέν, ο άλλος δεν έχει παίκτες πια, και πας να τον ξεσκίσεις. Ρωτάω, αν δεν άντεχε ο Μπλάνκο ή ο τρομοκράτης , τι εναλλακτική υπήρχε;
           Επιμένω οτι ο κορυφαίος παίκτης ήταν ο Σουηδός και δίπλα του ο Άλβες. Κι επιμένω οτι απέναντι σε μια ομάδα ένα μάτσο χάλια, είχαμε απίστευτη τύχη. Για πολλά. ΚΑΙ για τα γκολ του Σκόκο, ΚΑΙ για την μαλακία του Νικοπολίδη, ΚΑΙ για την μαλακία των διαιτητών που ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ TIMING ΤΩΝ ΓΚΟΛ ΜΑΣ. Μην βλέπετε φαντάσματα σε θρίλερ παρωδία. ΚΙ ΕΣΥ ΤΑΣΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΚΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ για να ξέρεις τι σου γίνεται. ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ.
            Δεν υπάρχει κανένα αριστοτεχνικό στήσιμο απο τον προπονητή. Απλά η τύχη μας χαμογέλασε. Αν υπήρχε καρδιά, το σκορ θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Ξέρετε γιατί δεν πήρε; Διότι δεν το πιστεύανε. Τους κάθισε. Και φάνηκε στο τέλος και στο ξεφύσημα κάποιων και στον άνευ λόγου πανηγυρισμό που πετάξανε τον Δημητριάδη στον αέρα. Γιατί ρε παιδιά; Αυτός τι έκανε; Έπιασε την διατησία; Δηλαδή αν δεν την είχε πιάσει, τι άλλο θα γινότανε; Θα έμπαινε ο Τριτσώνης να σουτάρει ο ίδιος; Καμία διαιτησία δεν υπήρξε. Το πριμ της αλογοτροφής και τα συναφή. Ηρεμείστε και να εκμεταλλευθούμε τη νίκη αυτή. Κατ' αρχάς με τον Δώνη και κατά δεύτερον με την τριφυλιά. Φυσικά με νίκες επι του Ηρακλή και του ΠΑΣ ενδιάμεσα. Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΟΤΑΤΑ.
           Και την διαιτησία ξέρετε πολύ καλά, όσοι είστε εδώ, οτι την ελέγχει άλλος. Γι' αυτό κι ο Κόκκαλης αλλάζει τοποτηρητές.  Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνετε. Μην αυταπατάσθε. Σε έχω πει για τα άρματα δυστυχώς. Ίσως και για το πριμ. Πατέρα ψηφίσαμε, πρωτάθλημα και Κατσουράνη δώσαμε, Σκόκο παίζει, μην τρελαίνεστε. Η εμφάνιση μας με την αλογοτροφή θα σας πει πολλά. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. ΕΓΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΟΥΡΕΛΕΣ. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
         ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ:
                   ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ
                   ΚΑΙ ΘΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
                   ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟ
              ΡΟΥΛΑΑΑ, ΡΟΥΛΑΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ
              ΡΟΥΛΑΑΑ, ΡΟΥΛΑΑ, ΡΟΥΛΑ, ΡΟΥΛΑ, ΡΟΥΛΑ ΛΑ
               Χρόνια έψαχνα Ρούλα γκόμενα που να είναι απο το Πασαλιμάνι. Να εκτιμήσει το οθωμανικό ρε πούστη μου. Τελικά άλλες εύρισκα, κύρια πράσινες.

63 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ STEVEN
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΤΑΚΑΔΟΡΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΘΕΣΕΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΜΗ ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ 50.000 ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Στήβεν
    Θα ήθελα να διαφωνήσω μαζί σου σε μερικά θέματα.
    Η φετινή άμυνα είναι από τις χειρώτερες ever.
    Ο λόγος είναι η έλυψη καλού τερματοφύλακα-ο Σάχα ντεφορμέ-και οτι ο Μαϊστόροβιτς καλός μεν σε καμιά περίπτωση όμως στυλοβάτης της άμυνας,ίσα ίσα που χρειάζετε κάποιον να διορθώνει τις(συχνές) γκέλες του.
    Ποιός;Ο Ζεράλντο καλό παιδί αλλά λίγος,ο Γιάχιτς μόνο αν δεν υπάρχει άλλος,ο Αρτσε άστα να πάνε και ο Μανωλάς άν είχε άλλο όνομα θα έπαιζε τρίτη κατηγορία.
    Βέβαια δεν βοηθάνε τα χαφ όπως πρέπει.
    Ο Μάκος χωρίς προετοιμασία,ο Ενσαλίβα φιλότιμος δεν στρίβει με τίποτα όμως.Τώρα Γιαχάγια,Γκέντζογλου νώρίς ακόμα.
    Για την τύχη θέλω να πω ότι φέτος έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια εξ'αιτίας της.
    Να αναφέρω πόσα δοκάρια έχουμε φέτος;
    Το σκορ δεν ήταν μεγαλύτερο λόγο Νικοπολίδη και απροπονησιάς των δικών μας Λαγού και Τσιμπούρ κυρίως,όχι λόγο καρδιάς.
    Και η ομάδα ήταν καλά στημένη στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα, και συγκεντρωμένη.
    Ο Αραμπατζης ήταν καλός και κρατούσε την μπάλα όταν έπρεπε.Μην ξεχνάμε πως στον τελικό κυπέλου χάσαμε διότι στο 3-2 ο Σάχα πέταξε γρήγορα την μπάλα μπροστά.
    Η νίκη αυτή είναι μεγάλη βάση της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα μας και γι'αυτό ο κόσμος την πανηγυρίζει με τον τρόπο αυτό πχ Δημητριάδης.Δεν είναι και εύκολο να συκώσεις 140 κιλά στον αέρα!
    Να μην αναφέρω και τους διαιτητές και στους δυό αγώνες που δώσαμε με τις αδερφές.
    Συμφωνώ ότι είναι μια νίκη ψυχολογίας περισσότερο και πρέπει να συνδιαστεί με νίκες επί του Ατρομήτου κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας χαιρετώ , Καλή Χρονιά ,με Υγεία Ατομική και Οικογενειακή και επιτυχίες στην Ομάδα μας.( Καλή αρχή σήμερα ).

    Αγαπητοί Ομοιδεάτες ΑΕΚτσήδες ,
    η αλητεία συνεχίζεται ΚΑΤΙ Π ΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ( ενδεχομένως ένα
    συλλαλητήριο , όπως το είχε κάνει ο Ολυμπιακός με Βουλευτές , καλλιτέχνες κλπ ) . Δεν λέμε
    ότι η Ομάδα μας έγινε Ομαδάρα επε ιδή........, αλλά κάποιος – κάποιοι πρέπει να την προστα
    τέψουν από την αυθαιρεσία των κορακιών που δεν έχουν τσίπα απάνω τους κλπ για να μην ......
    Παρακολούθησα τον αγώνα μέχρι του σημείου που επικυρώθηκε το Οφσάιντ Τέρμα ;;;???
    Ο σπήκερ του αγώνα ( γνωστός βαμμένος πράσινος ..αυθεντία στο είδος – θέση του ,ελέω
    Παναθηναικού κλπ , που προσπαθεί τώρα να κρατηθεί με νύχια και με δόντια σ' αυτήν,λόγω της αλ λαγής) έγλειφε σε απαράδεκτο βαθμό τον Ολυμπιακό με τις κρίσεις –σχόλιά του ,για ευνόητους λό
    γους....... ,με τόση φορτικότητα , που στα 8-10 λ. Του αγώνα έκλεισα τη φωνή της tv (καλά
    δεν υπάρχει κάποιος στην ΕΡΤ να του τραβήξει τα αυτιά. Προηγούμενα δεν υπήρχε, Τώρα;;
    Οι ίδιοι και τα ίδια ;; με τους παχυλούς μισθούς , [ τώρα σοβαροί να είμαστε ;; με την ΑΕΚ
    θα ασχοληθούν και την ευαισθησία του καθενός , όταν παίρνουν 150 και 300 χιλ. Ε .το χρόνο ,
    ελάχιστα μειωμένους Κε Παπανδρέου και Γερουλάνε αψεγάδιαστοι ;; ( στα λόγια και στο μπλά -μπλά είμαστε όλοι σαίνια – αετοί.... .Κατά τα άλλα πάτε να κόψετε τους μισθούς των
    1500 και 2000 Ε.),ΠΟΥ σας γλείφουν διαρκώς, προβάλλοντάς σας σε κάθε δελτίο ειδήσεων
    ( βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε ) . Γιατί σας γλείφουν άραγε Κε Γερουλάνο ;;( Δεν πιστεύω να
    είστε μπούλης και να σας αρέσει και να σας δουλεύουν και να μας δουλεύουν..;;??) . Εγώ
    δούλευα από το πρωί ως το βράδυ και από το βράδυ ως το πρωί και έπαιρνα αναλογικά 3,60 , χωρίς να επιτρέπω κανένα να με γλείφει , ούτε να επηρεάζομαι στο καθήκον μου γι αυτό . ( και εννοείται όχι γιατί δεν έπαιρνα όσα παίρνουν αυτοί ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί τί παριστάνουν και ποιός τους το επιτρέπει;; Κάνουν και ιδιαίτερη πολιτική γλειψήματος , αγνοώντας - προκαλών τας επιδεικτικά του άλλους.....( Για την ΑΕΚ Κε Υπουργέ Πολιτισμού – Αθλητισμού τίποτε ;... να πάει να γ.......?? Είναι της μόδας τώρα.....και ας λέει ο Κος Παπανδρέου.....''Μην θίγετε τα κακώς κείμενα , γιατί χαλάει η π ιάτσα και δημιουργείται αναστάτωση – ανακατοσούρα στα λαμόγια.''....,γιατί κρίμα είναι κα' αυτά . Πονόψυχος ο Κος Γερούλάνος ??? . Αν κάνω λάθος
    και αλλονού είναι η ευθύνη ;; σας ζητάω χίλια συγνώμη . Μάλλον ναι , γιατί ξέχασα την τελευ
    ταία απόφαση της Ολομέλειας Του Σ.Ε. Ότι στήν Ελλάδα και 100ντάδων χιλιάδων νεκρών -
    ατιμασμένων ανθρώπων , να ΥΠΆΡΧΟΥΝ υπεύθυνοι ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ......).Και εντάξει ο Κος
    Γερουλάνος ή ο Γεν.Γραμ. Αθλητισμού που είναι πολυάσχολοι και δεν έχουν χρόνο να ασχο
    ληθούν με την ΑΕΚ , οι ΑΕΚτσήδες Βουλευτές που τους ψηφίζουν φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν
    έχουν χρόνο να κάνουν μερικές επερωτήσεις στους αρμοδίους , γι΄ αυτό το κατάντημα του
    ποδοσφαίρου...... ή όλα θυσία στην ψηφοθηρία. Και εντάξει οι βουλευτές . Από τη διοίκηση
    της ΑΕΚ δεν υπάρχει κανείς ;; ,εκτός από τον Κο Δημητριάδη που απ΄ ότι φαίνεται προσπα
    θεί αλλά δεν τον ακούει κανείς ].
    Ο Διαιτητής μέχρι του παραπάνω σημείου , δεν είχε σφυρίξει 4ή5 εμφανέστατα φάουλ
    υπέρ της ΑΕΚ , κάτι οφσάιντ κλπ , ενώ για τον Ολυμπιακό σφύριζε με το παραμικρό και
    κατόπιν υποβολής – επιβολής των παικτών του , έβγαλε κίτρινη κάρτα στο Γ ιάχιτς , απάνω
    στη διεκδίκηση (;) . ΣΤΗ φάση του οφσάιντ – γκόλ , ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά ,είχε αμεσό
    τατη εντύπωση ,ο βοηθός σήκωσε σημαία , εμείς είδαμε επαναλήψεις του αρκετές φορές.............
    ''Ηταν Οφσαιντάρα ΄΄, ο ορισμός του . Ο διαιτητής και πάλι πείσθηκε από τους παίκτες του
    Ολυμπιακού και τον 4ο που ήταν σχετικά χιλιόμετρα μακριά ότι ήταν γκόλ , ενώ είχε σφυρί
    ξει ο ρεζίλης των σκυλιών προηγούμενα ακύρωσή του ( έλεος ρε ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ.......μιλάμε
    για ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ , μιλάμε για το ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'' , για ''ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ'' και άλλα
    πολλά καλά που προσφέρει ο αθλητισμός , γιατί τον μολύνετε με τόση αλητεία....και πάντα
    σε βάρος της ΑΕΚ....,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ , ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ , ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ , στα απλο-
    Ελληνικά ''ΤΣΙΠΑ''. Η Πολιτεία.....η ΑΕΚ...που βρίσκονται ;;Κατόπιν αυτού έκλεισα αμέσως την τηλεόραση , γιατί αυτό που έβλεπα ήταν μια αλητεία από κάθε άποψη και όχι Αθλητισμός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην οποιαδήποτε νέα Διοίκηση δέον να συμετέχουν , οπωσδήποτε οι Κοι Μανω λάς και Μελισσανίδης ( έστω και συμβολικά ), γιατί μόνον αυτοί ξέρουν τι γίνεται με τη διαι
    τησία και π ως παίζεται το παιχνίδι για να μην αδικείται τουλάχιστον η ομάδα ( Εννοείται
    και για άλλους λόγους πχ. Ο Κος Μανωλάς να ασχολείται και με διοικητικά θέματα - Σκά
    ουτινγκ και να βοηθάει όπου χρειάζεται τον Μπάγιεβιτς , ο δε Κος Μελισσανίδης να συμβου
    λεύει τη διοίκηση και να κατασκευάσει υπό την ευθύνη του την “Αγιά Σοφιά'' δίπλα στο
    νέο γήπεδο , όπου και αν γίνει αυτό . Εγώ ξαναπροτείνω το Ελληνικό για γήπεδο 50-60 χιλ.
    Θέσεων με προοπτική να γίνει 80 χιλ. Γιατί μόνον τότε η Ομάδα μας θα γίνει πολύ μεγάλη
    ( τα δεδομένα έχουν αλλάξει σήμερα , δεν μπορείς να φέρεις παίκτες που αξίζουν, με πενταρο
    δεκάρες του 1ή2 εκατ. Ε. Ή να έχεις προπονητές τύπου Μπάγιεβιτς να παίρνουν τέτοιους
    παίκτες και να τους μεταμορφώνουν ) . Αυτό θα εξυπηρετήσει πανελλαδικά όλους τους ΑΕΚ
    τσήδες οι οποίοι θα έρχονται στο γήπεδό τους με εισητήρια διαρκείας που μπορούν να φθά σουν άνετα τις 50 χιλ ( έχω γράψει και άλλες προτάσεις ,στο site του Κου Αβραμίδη , που αφο
    ρούν στο υπόψη γήπεδο και να με συγχωρήσουν οι ΑΕΚτσήδες της Ν.Φιλαδέλφιας για τήν
    επιμονή μου να γίνει εκεί το γήπεδο και νομίζω ότι σαν ΑΕΚτσής από την επαρχία μπορώ
    να το δω πιο ψύχραιμα, πιάνοντας απόλυτα και τον σφιγμό των υπο λοίπων ΑΕΚτσήδων ) .
    Οσον αφορά στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας , αυτή μπορεί να γίνει εφάμιλλη Αυτής της Κωνσταντινουπόλεως και να συμβάλουν στην κατασκευή της , η Εκκλησία και όλοι οί Ελλη νες. Χάρηκα ιδιαιτέρως που έγινε , προ ημερών , παρόμοια πρόταση και από τους Παλιούς ΑΕΚτσήδες της εποχής του Μεγάλου Μπάρλου για κατασευή του γηπέδου στο Ελληνικό
    ( επί πλέον εκτιμώ ότι και η πολιτεία θα δώσει το χώρο του παλαιού γηπέδου στο Δήμο
    για να γίνουν εκεί αυτά που είχα προτείνει με άλλη επιστολή μου )
    Ευχαριστώ . Και πάλι απ' ότι φαίνεται δεν άντεξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ: Στη συνέχεια των εκπομπών κρατικών καναλιών, παρακολουθούσα την Τρίτη ή Δευτέρα
    αθλητική εκπομπή στην ΕΡΤ 3 . Είχαν προσκαλεσμένο το μάγο ( μαγούλη ) πίτ ή πιτάκος παπα
    δάκος ,που παρίστανε το μεγάλο εραστή ( παχύδερμο όν) στη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής
    και έδινε ρεσιτάλ εναντίον της ΑΕΚ και του Μπάγιεβιτς , λές και μιλούσε ο Αρχιμ......(Καλά
    δεν υπάρχει κανείς στην ΕΡΤ να ελέγχει τις αθλητικές εκπομπές του κάθε ανευθυνουπεύθυ νου και να μας απαλλάσει από τύπους γραφικούς σαν τον ''Κο.......''. Και εμείς τους πληρώνουμε, γιατί να τους τρώμε στην μούρη;; και να μας χαλάνε την αισθητική μας. Η ΑΕΚ
    δεν μπορεί να τους στείλει μια ανοικτή επιστολή κοινοποιούμενη και στις εφημερίδες για
    να σταματήσει αυτή η μ........... .
    Ντούσαν: Σας ευχαριστούμε και δεν ξέρω τι θα κάνετε ( εννοείται όλοι μαζί) , αλλά τον
    Ατρόμητο πρ'επει να τον κερδί σετε και το ίδιο να προσπαθήσετε με τον Παναθηναικό .
    ( Αν το πετύχετε θα σας γράψει η ιστορία.....μ' αυτά που αντιμετωπίζετε ).
    Κοι της ΑΕΚ Μέτοχοι , οι περισσότεροι Ολυμπιακοί λένε ότι το πρίμ των 150 οοο το 'εδω σε ο Παναθηναικός .........Μακάρι να είχα λεφτά , αλλά δεν έχω........Προτείνω και πάλι αν δεν σας είναι μεγάλο βάρος....να κάνετε το ίδιο και με τον Παναθηναικό ( πριμ 150 χιλ.Ε.)
    Και δώστε παραδεκτά χρήματα από τα οφειλόμενα στους παίκτες , γιατί όταν αργείτε ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ............και μετά είναι αργά, και κατόπιν εορτής και δεν υπάρχουν άλλα περι θώρια για ολιγωρίες.....και νηστικό παλικάρι δεν χορεύει , ενώ τώρα ασπούμε ότι πήραμε μπρος ( ελπίζω το πριμ να το δώσετε πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο , σύν την υπόσχεση
    ότι εντός της εβδομάδος θα δώσετε και κάποια σοβαρά ποσά έναντι και εννοείται ότι δεν
    περιμένετε να σας κάνω εγώ μάθημα επί των οικονομικών. Βοηθείστε λίγο και τον Μπάγιε
    βιτς ,για να μπορεί να σφίξει και λίγο τα λουριά, γιατί μόνον τα όποια μαγικά του δεν αρκούν .( ούτε ο πιτάκος παπαδάκος είναι . Αυτός μόνον τους Ολυμπιακούς ξέρει να γλείφει ). ΕΠΙΣΗΣ η Ομάδα έχει επιτακτική ανάγκη , κατά προτεραιότητα ,ενός Κεντρικού Αμυντικού και ενός ΧΑΦ οργανωτή ή κόφτη ( ή και τα δύο μαζί ) ΑΞΙΩΣΕΩΝ , γιατί απ' ότι φαίνεται ο Καφές ή ο Μαντούκα θα κλατάρουν,( οΝτούσαν ξέρει )..........καιπιστεύω ότι η Ομάδα αργά ή γρήγορα θα πετάει , ( Η Ομάδα σ' αυτές τις θέσεις δεν μπορεί να έχει μόνιμο σχήμα , με ευ νόητα αποτελέσματα,πχ Αν ο Γιάχιτς είχε μόνιμη θέση στα ΧΑΦ τώρα η απόδοσή του θα ήταν τουλάχισπον διπλάσιας αξίας , διότι θα έδινε πολλά και στην επίθε ση ), ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΥΡΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται ότι χρειάζεται και
    Ενας πολύ καλός ακραίος αριστερός Μπάκ που θα καλύπτει όλη την πλευρά (και θα υφίστα ται δυνατότητα , με τους υπάρχοντες , εφεδρείας .Ο νεαρός είναι πολύ καλός αλλά θέλει δουλειά ακόμη ) .Μέχρι ναγίνει αυτό πέστε με τα μούτρα στον Χουάν Φράν που απ' ότι φαίνεται κά θεται απάνω στο συμβόλαιο του και δεν αντέχει τα κρύα ,ώστε να αποδώσει αυτά που μπορεί ,
    αλλιώς ας γίνει και καμιά ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, και για παραδειγματισμό των υπολοί πων , γιατί πολύ στους προσαγωγούς μας το έχει ρίξει , έχει γίνει πολύ μί μου άπτου, με το
    παραμικρό τραυματίζεται....Παίρνει πολλά λεφτά - μεγάλη πρόκληση και δεν επιτρέπεται να
    μας δουλεύει χοντρά , γινόμενος χείριστο παράδειγμα και για τους υπόλοιπους . Το ίδιο και
    για τον Γκερέιρο , ο οποίος ξέρει μπάλα και πρέπει , θέλει δεν θέλει να προσφέρει- αποδώσει.
    Οι Μάκος και Λεονάρδος δεν μπορεί να μην είναι άριστοι , Πρέπει πρωτίστως να δικαι
    ώσουν τον Μπάγιεβιτς. Αρα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια , έστω και με εφαρμογή
    κάποιας ταχύρρυθμης προετοιμασίας, παράλληλα με τόνωση του ψυχισμού των ,καθότι από
    ότι φαίνεται ,έπαθαν ψυχικό τρα λα λά κατά την ερίοδο τη ς μεταγραφής. Οταν δε ήλθαν στην ΑΕΚ έκαναν ανώμαλη , μ' αυτά που συνάντησαν, προσγείωση και τώρα προσπαθούν να συνέλ θουν- επανέλθουν στην προηγούμενη καλή τους κατάσταση ( ενδεχομένως να επηρεάζονται ,
    όπως και όλοι οι παίκτες από την ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ.)
    Ψάχνοντας ακόμη να βρώ και άλλους λόγους που τα ΚΟΡΑΚΙΑ οι διαιτητές έχουν κατα
    σπαράξει και συνεχίζουν ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ να πετσοκόβουν την Ομάδα μας , χωρίς να λογαριά ζουν – φοβούνται τίποτε ( εκτός της περίπτωσης που ήθελαν να διώξουν τον Μπάγιεβιτς ) ,
    αρχίζει να προβάλει , εκ του αποτελέσματος , στον ορίζοντα ο ΠΑΟΚ. [ Λέτε ο Κος Μέγας
    Αδιάφθορος και αφανής έως τώρα Γκαγκάτζης -ούλης να δουλεύει παρασκηνιακά. Δεν είναι
    απαραίτητο ή σίγουρο , αλλά και μόνον το ό τι αυτός ο μέγας παρασκηνιακός παράγοντας ,
    δυναμίτης στα θεμέλεια του ποδοσφαίρου μας , επί σειρά ετών , είχε αναλάβει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ , με κάνει να σκέφτομαι ότι δήποτε ανώμαλο και να είναι σωστό . Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να ν ομίζει ότι ο Κος Γκαγκατζούλης δεν
    ξέρει πως στήνονται τα παιχνίδια . Πανεπιστημιακός είναι ο άνθρωπος , προσπαθώντας τόσα
    χρόνια να αποκρούσει τους διεφθαρμένους παράγοντες , και ανέλαβε στον ΠΑΟΚ να τους
    βοηθήσει για να προωθήση την επιστήμη της Αμυνας στους κακούς . Απορώ μόνον , με το
    Ζαγοράκη , που πιστεύω ότι αγαπάει τον Αθλητισμό – ποδόσφαιρο πολύ πέραν της οποιαδήπο τε οπαδικής σκοπιμότητας και ότι το πέρασμα του εν λόγω Κου από τον ΠΑΟΚ ήταν ατυχής έμπνευση κάποιου αναρμοαρμόδιου στελέχους του .....(δεν θέλω να γράψω άλλα....). ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ , δεν μπορεί οι διαιτητές να μην λογαριάζουν ούτε ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ,που σημαίνει
    ότι αυτοί δουλεύουν με τις ευλογίες των Αφεντικών τους . Η πλάκα ξέρετε π οιά είναι ότι
    οι Ολυμπιακοί έχουν παράπονα από τη διαιτησία .(Νομίζω ότι στο τέλος ο διαιτητής κράτησε και 3-4πλάσια καθυστέρηση , μήπως και ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.Φταίει η γυναίκα μου που
    είδα τα τελευταία λεπτά ,καθότι με ενημέρωσε για την αλλαγή στο σκόρ......).
    Είναι να τρελαίνεσαι......και στο μυαλό μου έρχεται η φάση του βόλει κλπ στον α' γύρο .
    Πάντως αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός και η διαιτησία πετσοκόβει εμάς , βλέπω τον ΠΑΟΚ
    να κτυπάει δεύτερη θέση . ΙΔΩΜΕΝ, το θέμα δέον να είναι υπό στενή παρακολούθηση και
    ΝΤΟΥΣΑΝ – ΠΑΙΚΤΕΣ να το βάλετε καλά στο μυαλό σας , αν οι Κοι Μέτοχοι σας στηρίξουν,
    αγοράζοντας 1ή2 παίκτες αξιώσεων και καταβάλουν τα περισσότερα από τα οφειλόμενα σε
    σας , τότε ΘΕΛΟΥΜΕ 2η ΘΕΣΗ (έστω και στα play offs ).
    Την Κυριακή όλοι οι Φίλαθλοί μας στό γήπεδο για ενίσχυση της Ομάδος μας από κάθε
    άποψη( τουλάχιστον 25000 ), καθότι ο Ατρόμητος δεν είναι αμελητέα ποσότητα , ώστε να
    δώσουν στους προπονητές – παίκτες μας Θετική ενέργεια ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ και να κρατή σουν απόθεμα και για τον Παναθηναικό ( Αν η Ομάδα μας νικήσει τους δύο αυτούς αγώνες,
    νομίζω ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε πολλά περισσότερα πράγματα και χαρακτηρίζω το
    ΜΑΤΣ με τον Ατρόμητο κομβικής σημασίας , μήπως και τον υποτιμήσουμε. Τον Παναθηναικό
    τον διέλυσε μέχρι και ο Ολυμπιακός , εμείς γιατί να μην τον κερδίσουμε .Χρειάζεται όμως με
    γάλη ΠΡΟΣΟΧΗ , να δούμε πως παίζει τελευταία και ποιά στοιχεία έχει αλλάξει στο παιχνί δη του ,πως έπαιξε με τον Ολυμπιακό και πως αντέδρασαν οι αντίπαλοι παίκτες και σε σχέση
    με τους δικούς μας και στο τέλος , σε σχέση με τον πρώτο γύρο. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ και
    στη ζωή των παικτών ,με συγκεκριμένες οδηγίες γιά όλα ( διατροφή ,έρωτα ,ύπνο, ιδιαίτερη -
    προσωπική γυμναστική κλπ . ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥ ΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ,
    υπό τύπο συζητήσεως , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ .Ετσι δεν είναι Κε Δημητριάδη ( Γιατί ο
    Ντούσαν αποκλείεται να μπεί σε τόσες λεπτομέρειες ) .Τώρα εγώ τη παριστάνω τον ΞΕΡΟΛΑ;
    Ζητώ συγνώμη αλλά τα διατηρώ . Συγνώμη Ντούσαν , να βοηθήσω θέλω ,ξέρω πόσο λεπτο
    λόγος είσαι και ότι δεν αφήνεις τίποτε στην τύχη .
    Για την κρατική τηλεόραση και το ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ το δημοσιογράφο της ΕΡΤ που του
    αρέσει το γλύψιμο , με πρόλαβαν οι εξελίξεις σήμερα ( επιτέλους .Η ΑΕΚ να ζητήσει να
    φύγει απ' εκεί ή να κρυφτεί , να μην τον ξαναδούμε , να πάει σε ιδιωτικό κανάλι για να λέει
    ότι θέλει και να τρώει και καμιά σφαλιάρα με τις μαλακίες που λέει . ΓΙΑ τα ΠΡΙΜ το
    ίδιο . Αρχισα να γράφω την παρούσα εχθές το απόγευμα ,αλλά λόγω ΜΑΖΟΥΤ , την τελείω
    σα πριν από λίγο .
    Να βοηθήσω θέλω . Το πιθανότερο άλλοι Φίλοι να έχουν καλύτερες ιδέες από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξενύχτης Νομικάριος08 Ιανουαρίου, 2010 03:48

    ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ λοιπόν, δυο λόγια για το ντέρμπυ. Το παιχνίδι κυριολεκτικά μας το χάρισε ο Ζίκο με τα εγκλήματα που έκανε και τα οποία είχαν μάλιστα ορθά επισημανθεί ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ από τον κόκκινο τύπο.Μια κανονική ΑΕΚ χτες θα έμπαινε πάνω από πέντε φορές με τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως φίλε Στίβεν νομίζω ότι είσαι πολύ αυστηρός με τον Ντούσαν. Ναι μεν έκανε κι αυτός λάθη, αλλά κατάλαβε για πρώτη φορά φέτος ότι έπρεπε υποχρεωτικά χτες να δώσει μέτρα στον αντίπαλο, κάτι πολύ σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι εκ πεποιθήσεως επιθετικός προπονητής. Κι όταν μικραίνουν οι χώροι, και με τέτοιον ανύπαρκτο απέναντι, όλα γίνονται ευκολότερα.Ασφαλώς επιμένω ότι αμυντικά και κλειστά πρέπει να παίζει κανείς με αμυντικογενείς παίχτες, οι οποίοι μπορούν να μαρκάρουν αποτελεσματικότερα και να κάνουν κλεψίματα, για να βγάζουν την ομάδα στην κόντρα, κι όχι π.χ. με τον Μαντούκα, όμως η ανυπαρξία του Γάβρου και τα εγκλήματα του Ζίκο καμουφλάρισαν το πρόβλημα(Εδώ έκανε σε μια φάση σλάλομ ο...Καφές!!!). Είμαι αναφανδόν υπέρ των τριών αμυντικών χαφ και το έγραψα από τη Δευτέρα, όμως σωστά έκανε αλλαγή τον Γιάχιτς, γιατί κινδύνευε εκτός των άλλων με κόκκινη (δεν είχαν φανεί ακόμα οι προθέσεις του Καλόπουλου να χαρίζει κάρτες για να πατσίσει το απίστευτο γκολ που δεχτήκαμε...)Εύγε για την αλλαγή του Μπλάνκο, ο οποίος σε μια κόντρα στο πρώτο ημίχρονο σούταρε κάνοντας...τάκλινγκ, σωστή σκέψη ο Λαγός ως αντί Λεονάρντο, που πήγε να σκοράρει μάλιστα, ενώ ντούμπλαρε και τον Καράμπελα που ήταν τραγικός πάλι. Μην παραμυθιαζόμαστε όμως για τα αστεία σέντερ μπακ που έχουμε, από τα χειρότερα στη Σούπερ Λίγκα. Με αντίπαλο που πλακώθηκε στις γιόμες απελπισίας έπρεπε να γλεντήσουν, όμως δεχτήκαμε στην πραγματικότητα ΔΥΟ γκολ, ο Τοροσίδης μας έπαιρνε αμπάριζα στο τέλος. Ειδικά ο αστείος Σουηδός δεν πηδάει ούτε εφημερίδα, δε στρίβει, έκανε κι ένα παραδοσιακό τσαφ, έφταιγε και στο γκολ, αφού έχασε την κεφαλιά, με έχει κανει καρδιακό. Πάντως ο τρελοαλγερινός δε με χάλασε τόσο, αν λάβει κανείς υπόψη ότι είχε να παίξει μήνες, γι' αυτό το παιχνίδι ήταν πολύτιμος και ανακατωσούρας, αν και του ήταν πολύ εύκολο με τόσους κενούς χώρους.Αν η ΑΕΚ είχε διοίκηση, θα την έκραζα, γιατί έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία ξεκωλιάσματος, με τις συνθήκες όμως που επικρατούν ήταν αξιοπρεπής, αν και με πολλές αδυναμίες.
    ΥΓ: Με χάλασε απίστευτα το νέο ότι το πριμ ήδη πληρώθηκε. Ρευστότητα τρελή η MARFIN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα σε ολους
    Ουτε εμενα μ αρεσει να βλεπω την ομαδα μου να παιζει σαν την Ελλαδα του 2004 αλλα μ αυτους που εχει δεν μπορει να παιξει διαφορετικα.Ειναι φως φαναρι οτι χρειαζομαστε παιχτες σε πολλες θεσεις.Για να σου αποδωσουν οι 3 καλοι παιχτες που εχουμε Σκοκο,Τζιμπουρ,Μπλανκο πρεπει να εχεις διπλα τους καλους πασαδορους και να βλεπουν γηπεδο,πως θα παιξουν?μεχρι στιγμης πρεπει να στησουν ενα αγαλμα του Σκοκο ολοι τους εκει μεσα.Με απλα λογια θελει τερματοφυλακα,αμυντικο στυλ Γκαμαρα,αριστερο μπακ και ενα κεντρικο χαφ να φτιαχνει παιχνιδι.
    Για το παιχνιδι με τον γαυρο τι να πω?μας κατσανε οι φασεις(2 ομορφα γκολ που θυμησανε εποχες ΤΣΑΡΤΑ)αμυνα και γιομες μην τα ξαναλεμε.Η ΑΕΚΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλημέρα αγόρια. Μετά τη Νετ και για το Φίλαθλο εξωγήινη ομάδα η ΑΕΚ...Κατά τ'άλλα θεωρούν εαυτούς αδέσμευτους. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Διονύση: Καλώς ήρθες κι εσύ και πολλές ευχές. Φυσικά το γήπεδο είναι νούμερο ένα κι αναζητείται ο κατάλληλος για να τρέξει το θέμα. Ο ΔΧ φυσικά την είχε δει αλλιώς τότε. Το πληρώνουμε κι αυτό ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Θανάση: Φίλε πολλές ευχές. Το πριμ κατεβλήθη άμεσα. Για το γήπεδο συμφωνώ μαζί σου αλλά σε θεωρητικό επίπεδο διότι πρακτικά η λύση αυτή είναι πανάκριβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Φίλε Κώστα, φυσικά οι απόψεις σου είναι χρήσιμες και σεβαστές. Το παιχνίδι το κρίνω αυτόνομα, ίσως κακώς. Συνολικά τον απολογισμό θα τον κάνω στο τέλος της διαχειριστικής χρήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Χαράλαμπο: Φίλε όλα δεκτά είναι και γι' αυτό υπάρχει και το blog αυτό ελέυθερα να λέμε τα δικά μας. Κυριακή κοντή γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Μάκη: Σωστότατος. Άλλα είχαμε μάθει κι άλλα βλέπουμε. Οι μέτοχοι όμως δεν φταίνε διότι μπάλα δεν ξέρουν. Άλλοι κάνανε τις μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυγουστίνος Π.08 Ιανουαρίου, 2010 14:33

    Μπράβο σας !!!
    Ολοι προπονητές γίνατε με μιά νίκη και ξέχασατε
    τι γράφατε μόλις λίγες μέρες πριν.
    Λες και όλα άλλαξαν και είμαστε έτοιμοι για μεταγραφές και μεγαλεία ....μέχρι να πέσει η επόμενη σφαλιάρα και ξαναθυμηθούμε. Για μένα ο στόχος είναι στήριξη και όχι αμφισβήτηση κύριε Αβραμίδη. Ξέρετε μπάλα, φαίνεται και εσείς όλοι αλλά το ζητούμενο είναι να είμαστε κοντά στην ομάδα και τίποτα άλλο. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Τώρα χρειάζεται ηρεμία για όλους. Τότε να φύγουν οι αποτυχημένοι και οι παίκτες που είναι για Γ κατηγορία. Δεσ τε τι μπορούν να κάνουν παίκτες και προπονητές που δεν τους γιουχάρουν οι ίδιοι οι οπαδοί τους. Γιατί πολύ απλά δεν υπήρχαν Αεκτζήδες στο τηγάνι. Οσο αφορά τον Δημητριάδη , έτσι είναι, η στήριξη που τους κάνει φαίνεται πως ανταποδώθηκε με μιά κίνηση ψυχής. Ηρεμία λοιπόν και βρίστε όσο θέλετε, αλλά στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Άννα: Φιλενάδα τι σε πείραξε στον Φ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Αυγουστίνο Π:Καλώς ήρθες στην παρέα κι ευχές για καλύτερο 2010. Νομίζω οτι δεν έχεις διαβάσει τις τελευταίες αναρτήσεις μου. Αυτά που λες, αυτά λέω ακριβώς. Γι' αυτό περιμένω την συνέχεια την αγωνιστική ( δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ) και την συνέπεια της τριανδρίας. Τον προπονητή δεν το έκανα και δεν τον κάνω. Είμαι πολύ κοντά στην ομάδα και πάω σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Δεν αποδοκιμάζω ποτέ. Έχω όμως σαν πελάτης δικαίωμα στην κριτική. Προχθές μόλις μίλησα για το καλοκαίρι και τον τελικό απολογισμό. Μη μου βάζεις λοιπόν στο στόμα μου κουβέντες που δεν έχω πει. Το μέλλον κοιτάω και γι' αυτό είναι οι επικείμενες συναντήσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Στήβεν
    Συμφωνώ ότι Κυριακή κοντή γιορτή.
    Ένας κομβικός αγώνας,πάρα πολύ επικίνδυνος για μας.
    Ο Ατρόμητος προέρχεται από ήττα και θα θέλει να ρεφάρει με μας και πιστεύω μας θεωρούν αναξιόπιστους στην απόδοση σαν ομάδα.
    Μεγάλο πρόβλημα για μας οι επιθετικοί του Ατρόμητου που είναι γρήγοροι σε σχέση με τα ριπλέη τα δικά μας.Καλός και ο ΑΕΚτζής Μιχαηλίδης.Στον πρώτο γύρο τους κερδίσαμε μάλλον δύσκολα με πολύ καλό τον Νέμεθ.
    Από την άλλη αν κρατήσουν σε μας οι χοροί και τα πανηγύρια άνετα την κάνουμε την γκέλα.
    Αν όμως κατέβουμε σοβαροί έχοντας την αίσθηση του κινδύνου δεν θα έχουμε πρόβλημα.
    Άλλωστε εάν θέλουν να δείξουν οι παίχτες και ο προπονητής μας ότι''κάτι''άλλαξε΄και το αποτέλεσμα στο τηγάνι δεν ήταν εξέρεση,τώρα είναι η ευκαιρία με μια ομάδα στην έδρα μας που αντικειμενικά είναι χαμηλότερης δυναμικότητας.
    Να ευχαριστηθεί και ο μπόλικος-πικραμένος φέτος-κόσμος που θα τραβήξει προς ΟΑΚΑ.
    Ερωτηματικά υπάρχουν στο θα παίξουν με το ίδιο πάθος οι παίχτες;
    Θα έχουμε μια παρόμοια ενδεκάδα με της Τετάρτης;
    Αν στραβώσει κάτι στην διάρκεια του αγώνα ο κόσμος πως θα συμπεριφερθεί;

    ΥΓ:Με την Χαλκιδώνα έχουμε κακή παράδωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χαράλαμπο: Συμφωνώ και επαυξάνω. Εγω ποτέ δεν είπα οτι είμαστε ομαδάρα κι οτι λύθηκαν όλα, όπως μου χρέωσε πριν ο φίλος. Αντίθετα, και μέσα στην τρέλα της νίκης, ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΑΚΡΟΤΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ. Όχι μόνο δεν υπάρχει καλή παράδοση με την Χαλκηδόνα, αλλά υπάρχει και μια παράδοση που μετά απο μεγάλη νίκη και με κόσμο, η ομάδα μας δεν παίζει καλά. Αυτό βέβαια δεν με νοιάζει και συγχωριέται. Τη νίκη θέλω εγώ. Άσε που διαιτητής είναι ο Λαμπρόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή ο Θανόπουλος μοίρασε χρήμα στους Θρακομακεδόνες που το είχε σε σακούλα σούπερ-μάρκετ ή χαρτοφύλακα από δερμα κροκόδειλου;
    Τα λεφτά ήταν σε 500άρια,σε 100άρια ή 50άρια;
    Να ξέρουμε το χρώμα του χρήματος!
    Ήταν κολλαριστά αριθμημένα σε δεσμίδες ή ήταν από το ΑΤΜ;
    Είχαν βάλει τραπεζάκι με τον Θανόπουλο και τους παίχτες στην σειρά και τον Δημητριάδη να φωνάζει τον επόμενο να πληρωθεί;Και με ποιά σειρά ύψους,ηλικίας,αλφαβητική;
    Τέτοιες λεπτομέρειες περιμένω να μάθω απο τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ πάνω στο θέμα και όχι απλή αναφορά του γεγονότος.

    ΥΓ:Αν αληθεύουν τα ποσά που πήρε ο καθέ παίχτης εμένα 150.000 δεν μου βγαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

    Τα ΑΤΜ σιγουρα δεν βγαζουν τοσα λεφτα, εκτος και αν το φορτωσαν σε καμια μπουλντοζα!

    Καλησπερα σε ολους:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Κιτρινόμαυρος
    Ετσι όπως πάμε εκεί θα καταλήξουμε ή σαν τον αγαπούλη που μοιράζει 20αρια σε χαρτοσακούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2010 21:18

    Iyi askamlar kardasilar. Πέραν του Αραμπατζή και των 2 κεντρικών φαίνεται ότι γενικά συμφωνούμε ομαδικώς εδώ. Δεν είναι και λίγο. Ξενύχτη μου, ο Καράμπελας μου αρέσει. Ξέρω, έχεις δει Κασάπη. Κι εγώ. Και δε θα ξαναδούμε. Βλέπω όμως πάθος και τρέξιμο (όχι άσκοπο) και που και που και καλές σέντρες από το παιδί. βέβαια, όπως ανέφερα και στην ανάρτηη μου προχθές, κινδύνεψε από μαλακία του για κόκκινη, που θα έπρπε να την είχε φάει. Αλλά τι να κάνει που ο Καλόπουλος την είδε αντιγαύρος μετά την κατακύρωση του γκολ με το μακρύκανο? Πάντως και το βράδυ της ηδονής και 2 βράδυα μετά, εξακολουθούμε να κατανοούμε ότι η ΑΕΚ έχει τα χάλια της. ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ 4+. Απλά. Ο Ζίκο μάλλον πήρε τα παραισθησιογόνα που παίρνουν 4+ μύρια δαφνοστεφανωμένες και έστησε ομάδα. Από την άλλη, ο Νερτεβίτης πήρε κάποια ρίσκα (και μπράβαο του) και την ταυτότητα ενός προπονητή με τις ικανότητες ενός 3χρονου παιδιού,αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας...Επιμένω ότι η εμμονή του με τον γίγα Καφέ και με την έλλειψη extra ψηλού κεντρικού αμυντικού ή χαφ στο τέλος με τις γιόμες και 5-6 δαφνοστεφανωμένες να πηδάνε για κάθε κεφαλιά θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική. Obrigado senhor Ziko, λοιπόν...Ομολογώ ότι, πιστεύω (εξού και οι αρχικοί φόβοι μου για over) ότι με νορμάλ στήσιμο της δαφνοστεφανωμένης (και με τους 4 κόρακες χωρίς...τύψεις) τα πράματα θα ήταν αλλιώς, αλλά τι να κάνουμε? Επανέρχομαι σε εξωαγωνιστικά παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χαράλαμπο και κιτρινόμαυρο: Το πριμ λοιπόν το έδωσε ο μπαμπάς. Το πριμ για την αλογοτροφή ας το δώσει ο θείος. Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να επιβιώσεις. Δέστε τους Έλληνες ευεργέτες " που μας ελευθέρωσαν απο τους Τούρκους". Πλάκα κάνω έτσι; Πάλι διχόνοια; Πάνω που ηρεμήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Steven, πρώτο θέμα η φουρτούνα στο μπουρδελολίμανο. Κάπου στην ακρούλα ..και η νίκη της ΑΕΚ. Με ενοχλεί που πουλάνε ανεξαρτησία, αμεροληψία και άλλες τέτοιες μπούρδες. Κατανοώ ότι τους ενδιαφέρει να απευθύνονται σε μεγαλύτερη αγορά, αλλά μη μας δουλεύουν κιόλας.
    Όσον αφορά το πριμ, τόσοι εφοπλιστάδες εκεί μέσα λέτε να μην είχαν 150.000? Έστω για στάχτη στα μάτια και διατήρηση ηρεμίας μέχρι τη Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Γιώργη: Πήρα δυο εφημερίδες σήμερα. Κορυφαίο έχουν τον Σουηδό. Τελικά άλλο ματς πρέπει να έβλεπα κι εγώ. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ένα στόπερ παραπάνω; Τέλος πάντων την Κυριακή παίζουμε με τον Δώνη. Κι αυτόν τον πληρώνουμε ακόμα. Ποιός θα σηκώσει το τηλέφωνο; Συνεχίζω την πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2010 21:54

    Εξωαγωνιστικά λοιπόν:
    α. Στήσιμο διαιτησίας: Εδω κλασίγελος. Είμαστε 9οι πριν το παιχνίδι με την αντικειμενικά σκανδαλώδη αντιμετώπιση (ακυρώσεις γκολ Ξάνθη, Αστέρας κλπ) και χωρίς διοίκηση. Ποιός να το έστηνε το παιχνίδι από μας ρε ζούδια δαφνοστεφανωμένες? Ο Νοτιάς? Ο Θανόπουλος? Ο μπίλης με τα προγούλια? (οι φίλοι μου μου το χαν πει... ασε ρε μπίλυ τo φαϊιιι....)? Δάκτυλος του πατέρα? (παραπέμπω στην steveniκη ανάρτηση) Καλά, αφού το λέτε εσείς...
    β. Τύψεις διαιτησίας: Εδώ με πιάνει καυσίγελος με αυτά που ακού από 4+μίλλιον χάπατα. Έχεις δίκιο ρε steven, τα παιδιά ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ. Απαξιώ να μιλάω για ποδόσφαιρο με αυτά τα 4+ μιλιονς, δε γίνεται. Ίσως να μιλήσουμε για θέματα που δύνανται να κατανοήσουν, επιπέδου αν ο ντολμάς μας αρέσει με ή χωρίς κιμά. Μπορούμε και γι αυτό? ΠΧ. Ακούω στην επιστροφή απο δουλειά Καραλή. Ο τελευταίος ομιλητής τυγχάνει γαύρος. Αρχίζει τα γνωστά ότι η διαιτησία τους έκλεψε την περιφανή νίκη. Ο Καραλής παραδέχεται ότι ο Κ'μπελας έπρεπε να έχει πάρει τ' αρχίδια του από νωρίς και ότι το γκολ του Τορο μετρούσε. Μετά του ανταπαντάει: Το γκολ του μακρύκανου δε μετρούσε όμως. Απάντηση:....Του Τοροσίδη μετρούσε (κάψιμο...τουλάχιστον δεν το έψαξε σε στυλ συμμετείχε δε συμμετείχε, του την ακούμπησε δεν του την ακούμπησε, ή "αυτά τα γκολ στην Ευρώπη και ειδικά στην Αγγλία μετράνε πανηγηρικά", όπως λέει το Φως...). "Κι ο Ντιόγο έπρεπε να πάρει απευθείας κόκκινη, σύμφωνα με τους κανονισμούς για χτυπήματα εκτός φάσης". Απάντηση: Πότε? (παύση) Αφού είναι κίτρινη...(5" πιο μετά)...και ο Γιάχιτς έπρεπε...
    Ο τύπος κουβέντα για την εκπληκτική ανάπτυξη αποκλειστικά με γιόμες και Κατσικογιάννη...άσε μας εμάς είμαστε ομαδούλα...Τελικά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως ζω στον ίδιο τόπο με αυτούς, παίρνω το ίδιο λεωφορείο, αναπνέω το ίδιο νέφος κλπ κλπ...Α ναι, και βλέπω κι εγώ ΝΕΤ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΡΕ...ας είστε 4+εκατομμύρια και με 40+πρωταθλήματα κι 55 κύπελλα. ΧΕΣΤΗΚΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΩ ΕΓΩ...
    γ. Στα καθ' ημάς: Δηλαδή τώρα έχουμε διοίκηση? Έχουμε σχέδιο? Έχουμε λεφτά? Έχουμε προποπτική?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Άννα: Φιλένάδα, δεν είναι ολυμπιακοί. Τους ξέρω. Ούτε ένας. Προβάλουν το γεγονός. Και το γεγονός είναι οτι πέφτει η χούντα, όχι ποιός ήταν επάνω στην πύλη. Το "ΑΕΚ απο τα παλιά" στα ψιλά, πονάει πιο πολύ. Και η κριτική για την διαιτησία. Και τα αποδυτήρια και οι τρεις εσωτερικές σελίδες. Ο Φ προβάλει το παρασκήνιο και μην ξεχνάς οτι δεν βγήκε χθες άρα δεν ήταν αγωνιστικός, δηλαδή ενθουσιώδης, αλλά πλέον κριτικός αφού όλοι ξέρανε τα πάντα. Τον Φ τον ενδιαφέρει το μπουρδέλο. Δεν δικιολογώ τίποτα και δεν πάω να σου αλλάξω την άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπερα. ας επανελθουμε στα γμωριμα μονοπατια: η Morgan -λεει- δεν δεχθηκε τον διακανονισμο που προτεινε ο Αδαμιδης-30% μπροστα για απελευθερωση των μετοχων( ο τονος στο "ο" και στο "ω")-και τα θελει ολα μπροστα.Εφαγε χυλοπιτα η τριανδρια της "φιλικης εταιρειας";
    Η δε Puma εδιακανονισθει επιτυχως -λενε.
    Γνωριζεις τι ισχυει Steven;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2010 22:01

    steven, ο Σουηδός σε αυτή την ομάδα (δες Καφές, ζεράλδο κλπ κλπ) φαίνεται σα Μπεκεμπάουερ. Υπενθυμίζω πόσες κεφαλιές βγήκαν σε ευκαιρίες από τις σαφνοστεφανωμένες από το κέντρο της άμυνας, αλλά και το ελαφρυντικό (για 3η φορά) ότι ο Νερετβίτης κοιμόταν και τον άφησε μόνο με το Ζεράλδο και 5 δαφνοστεφανωμένες ντουλάπες...εντάξει καλός ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Γιώργη: Σοβαρολογείς και ρωτάς τώρα; Ποιόν το ψάρι; Μετά τον άνθρωπο, βρέθηκε το δελφίνι εξυπνότερο και μετά κάποια άλλα είδη. Ο γάβρος δεν αναφέρθηκε πουθενά. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΗΣΑΚΙΑ ( ΠΑΓΙΑ ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ; ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΚΙ ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ; ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χρήστο: Πλέον και τα δυο είναι διακανονισμένα, ό,τι και να διαβάσεις. Η Morgan δεν δέχτηκε το καλύτερο επιτόκιο, αλλά παρέτεινε τον χρόνο για να τα πάρει. Να μην γίνει και ρόμπα. Αυτό είναι το ίδιο πράμα με αυτό που θέλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Γιώργη: Οκ, αλλά λέω πριν τα ψηλά. Ποιός έκοβε χάμω και ποιός μίλαγε στα παιδάκια μέχρι το 20; Πόσα λάθη έκανε μέχρι να πάει ο Τόρο στο κέντρο; Αυτός φταίει που δεν παίζει λίμπερο ή ο άλλος που δεν έχει δεύτερο στόπερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ιδιο πριμ - 150 χιλ. γιουρο- θα μοιραστουν οι παικτες και στον αγωνα με την αλογοτροφη,ειπε ο Παππας.
    Τωρα παλι αυτα ποιος θα τα δωσει;
    (οχι, παλιοπαιδα. Δεν ειναι πριμ ηττας αλλα πριμ νικης.Αμεσως, ο νους σας στο πονηρο)
    Μενουν ακομα τα ντερμπυ με ΠΑΟΚ και Αρη. Χωρια και τα-αναμενομενα-ντερμπυ στα play-off. μιλαμε θα τους ξεπατωσουν τους αμετοχους.Βλεπω τον Θανοπουλο να τραγουδαει σε πανιγυρια εκει στις Αχαρνες μαζι με την Εφη Θωδη και τον Νοτια να πιανει τον καμβα και τα πινελα και να πουλαει πινακες στην παραλια της Χιου,για να κονομισουν τα αναγκαια για τα πριμ.
    Πενια τεχνας κατεργαζεται
    Ειναι και αυτος ενας τροπος να πληρωνεσαι οταν δεν πληρωνεσαι...κανονικα.
    Υ.Γ. Προτεινω στον Θανπουλο,τα χρηματα,ανα δεσμιδες,να τα θαβει στο προπονητικο γηπεδο.Και θα δεις για ποτε θα γινουν λαγωνκα οι δικοι μας και θα σκαψουν το γηπεδο.Στις τρυπες που θα ανοιγουν,να φυτευουν και απο ενα ζαρζαβατικο-καροτα,λαχανα,μελιτζανες,κουνουπιδια...και τα Σαββατα να τα πουλανε σε παγκο στην λαικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2010 22:37

    Όπα Χρήστο, τα μπέρεδεψες...αφού το Θανόπουλο τον παραιτήσαν. Μήπως θα σκάσει ο Αδαμίδης να κάνει σεγόντο στη Θώδη και να της βαστάει και το αρνάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εστω και ετσι Steven, οι μετοχες 'απελευθερωνονται",η απλα εγινε ευνοικοτερος διακανονισμος;Γιατι το ζητουμενο ειναι το πρωτο,φανταζομαι. Και αν ναι,απο ποτε ειναι διαθεσημες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μα γι'αυτο παραιτηθηκε Γιωργο. Κανει μαθηματα με τον Μαγκα.Θελει χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "...γιου αρ του γκουντ του μπι τρου...αι καντ τεικ μαι αις οφ οφ γιου..." θα τραγουδαει το ντουετο.Κλαρινο ο Μαγκας με τον "αγαπουλα"-εστω και αν τα πουρα δεν εχουνε τρυπες.
    Ο Σουηδος "πορτιερης" κατω απο μια αψιδα με λελουδια,σερβιτοροι ο Μαντουκα,ο Μακος με τον "Μπαστα".
    Στη μεση της πλατειας ο Σκοκο θα κανει ζογκλερικα με την μπαλα,ο Καφες δεμενος σε ενα δεντρο στα τεσσερα και θα μασαει σανο, ο "τρομοκρατης" θα γδερνει τα κατσικια και θα σουβλιζει και ο Γεωργεας με τον "μπαφο' παντα στο χερι και με μαντιλι πολυχρωμο δεμενο στα μαλλια θα απλωνει το ντεφι για να πεφτουν τα "ψιλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ...και η Σάσα με το καπέλο στο χέρι: ότι έχετε ευχαρίστηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Γιώργη και Χρήστο: Η παλιά καλή κουβέντα επανήλθε και το ανεξίτηλο χιούμορ. Τα επόμενα λεφτά λοιπόν θα τα δώσει ο αρχιτσουκαλάς κι εμεις θα κάνουμε εμπόριο. Έλληνες γαρ. Μια δραχμή ζήταγε ο Τούρκος κι ο δημογέροντας έλεγε στο πόπολο, οτι ο πούστης ζητάει δυο. Πώς γίνονται τα λεφτά;
    Με την αλογοτροφή το πριμ πρέπει να είναι μεγαλύτερο.Παίζεις με τον πρώτο, έχεις κι εσυ πλέον στόχους, και το πανηγύρι δεν είναι πια το πέταγμα του Δημητριάδη. Τόσοι καλλιτέχναι θα έρθουν. Οργανοπαίκται, ντραμίσται, βιολισταί, σαξοφωνίσται. Επίσης σκέφτομαι να καλέσω και τον Ταρακάν και την Εμπρού Γκιντές. Η Σάσα τζάμπα λόγω γνωριμιών. Επίσης τι θα λέγατε για Μακρόπουλο και χορό της κοιλιάς τη Νατάσσα; Να γίνει και κάπου πρώτη φωνή διότι στον χόρο που επέλεξε, τον επιλέγουνε μόνιμα. Είναι και Παοκτζής να τραγουδήσει κάπου για να συντηρήσει και τις επιχειρήσεις του και τα νησιά του. Σας διορίζω επιτροπή αγώνα. Καλιτεχνικού αφού δεν έχουμε άλλη δυνατότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Γιώργη: Εντάξει, σ'έπιασε το παράπονο απόψε κι έχεις κι αγγλίδα γυναίκα. Θα πει ο Χρήστος στον Μακρόπουλο να πει τραγούδια της μαύρης. Εμείς πληρώνουμε και δεν θέλουμε τέχνη. Ό,τι του πούμε θα το πει, αλλιώς στον Ζαγοράκη. Αυτοί βέβαια θα τον κάψουν τον πύργο που θα βγουν πέμπτοι. Δεν υποβιβάσθηκαν και φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χρήστο: Ποιές μετοχές; Ποτέ δεν υπήρξαν μετοχές. Εικονική πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συμφωνω με την Αννα για το πρχτοσελιδο του "Φ". Οσο "θεμα" ειναι η αποκαθηλωση του γαυρου, η αναδειξη των χτηπητων προβληματων του και το σημειο καμπης και κρισης που διερχεται, αλλο τοσο ειναι μεγαλη η νικη της ΑΕΚ,απεναντη σε ενα βουνο προβληματα,κατεστραμενη,αλλα με μια βαρια φανελα.Ο γαυρος εχασε απ'την ΑΕΚ θυμιζουμε και οχι απ'τον Πανσεραικο στο κυπελο,ουτε του εκλεψε βαθμο η Καβαλα,για να ασχολουνται με την μια πλευρα,θεωροντας το αποτελεσμα "στραβοπατημα", "γκελα" κλπ.Και τεραστια γραμματα για τον "μεγαλο" και στα "ψιλα" η νικη του "μικρου". Τι λετε ρε χαιβανια;
    Ανεξαρτητως οποιας αργιας και του ποσου χρονου παρηλθε,θα επρεπε να αντιμετωπιζονται ισοτιμα αναδεικνυοντας και τα μεν και τα δε αναλογως.Δηλαδη αν περνουσε καμια βδομαδα διχως να κυκλοφορισει το "φυλλο", με τι πρωτοσελιδο θα εβγαινε; Με την προσληψη του νεου προπονητη του γαυρου; "αβαβα" η ΑΕΚ; Τι ειναι και πως την αντιμετωπιζεται; Σαν την Επανωμη;
    Πρεπει να γυρισει ο "τιγρης" για να ξαναφορεσετε "τα καλα σας" δηλαδη;
    Ενδειξη οτι μικραινει επικινδυνα η ΑΕΚ και οι αναλαμπες της θα εκλαμβανονται ως εκπληξεις και ευκαιρια για τα μεσα να ασχοληθουν με τον πρωταγωνιστη και το πως αυτος εχασε,τι εφταιξε και τετοια κουραφεξαλα.
    Το συγκεκριμενο ματς και το αποτελεσμα του ηταν ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ μεγαλητερης σημασιας και πιο καθοριστικο για την συνεχεια.Η ΑΕΚ εχει το προβλημα, οχι ο γαυρος.Αυτος ειναι χορτασμενος και κορεσμενος.
    Με ιδια γραμματα με τα "χρεη της ΠΑΕ",γραψτε και την νικη-και οτι αυτο σημαινει-μεσα στο τηγανι.
    Και αφου ειστε "ψαγμενη φυλλαδα",τι διαολο αναρωτιεστε "τι παει στραβα στο λιμανι"; Τι ειναι πιο παραξενο; Να χασει-ισως-ενα πρωταθλημα ο Ολυμπιακος, η η αγνωριστη κατασταση και η πεινα της ΑΕΚ εδω και 15 χρονια; Αν ειναι το δευτερο,τι ασχολειστε ΜΟΝΟ με τον Ζικο βρε μπαρουφες; Για φυλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2010 23:51

    Λες ο Θανό εκεί που πήγε με τη σακούλα της σόφτεξ να μοιράσει τα 150 να ήτανε ραμμένος από τη Τζούλη τη Τζινέρη, τη γυναίκα του Μάγκα? Ειδικά για την ημέρα θα τον είχε ράψει με χρυσοποίκιλτο λαμέ με μεγάλο δικέφαλο αητό και οθωμανικό τουρμπάνι. Κάτι σαν συνδυασμός αυτού:

    http://hi-in.facebook.com/photo.php?pid=741624&op=1&o=global&view=global&subj=47135227229&id=1178515791

    και της εμφάνισης 1994-95:

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/09/AEK_shirt.jpg

    Για το ιδιαίτερον της περιστάσεως στο δεξί θα κράταγε τη σόφτεξ και στο αριστερό ένα δίχτυ με ξελεπιασμένους γάβρους. Η Τζούλη τραγουδάει, αυτό που ο Μίχος αδυνατούσε να εφκράσει ελεύθερα στο αντιολυμπιακό κρατικό κανάλι, "Μωρή πουτά μωρή πουτά μωρή πουτα βρες τα λεφτά...", ο Μάγκας σε ήχο πλάγιο του 4ου σολάρει και από πίσω χορεύει μία αρκούδα με φανέλα Ντιόγο. Ούτω ή άλλως, συντόμως θα τις κάνει αυτή που φοράει πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπερα παιδια.Ελειψα δυο μερες για λογους υγειας,το αγχος σκοτωνει...Ευχαριστω για τις ευχες σας.Τελικα αυτη η ομαδα μπορει να σε κανει να γινεις μονιμος κατοικος Δρομοκαιτιου!! Δεν θα πω για μεγαλειωδη εμφανιση,γιατι αν ηταν τετοια θα πρεπε το σκορ να ειχε γραψει 1-4 η 1-5!!!Και θα τους εστελνες μια και καλη,να τελειωνει το παραμυθι.Δεν θα μπω σε αναλυση του αγωνα,λιγο πολυ ειπωθηκαν πολλα,ακομα και για τους απαραδεκτους στην ΝΕΤ.Ας ειναι,ΠΟΝΑΕΙ περισσοτερο ετσι,σε λιγο θα καταλαβει και ο συμμετοχος του Κοκκαλη που εμπλεξε...Για το πριμ ολοι ξερουμε τι εγινε,ολη η ξευτιλα ειναι των μετοχων,ΚΑΤΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ....Πηραμε μια χαρα,την χρειαζομασταν,εστω και αν την μιση μας την εκανε δωρο ο Ζικο με το συστημα του.Αννα,ευχαριστω για τις ευχες σου αλλα με τον ΦΙΛΑΘΛΟ εισαι οφσαιτ,ισως γιατι δεν τον διαβαζεις χρονια για να καταλαβεις τον τροπο σκεψης του και γραφης του.Αυτο που εκανε ο Καλοπουλος και ο Τριτσωνης σηκωνουν...¨Μπακα¨και βαλε...!!!Και το οξυμωρο ειναι οτι κανονικα πρεπει να τους κανουν μαυρους στο ξυλο και οι δυο...Εδω θα μαστε ολο το βραδυ να τα λεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Na sas tragoudiso re malaka avramidi, alla giati na min xorepsis esi ton xoro tis kilias? os xanoumi tha eisai pio kounistos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιανουαρίου, 2010 00:04

    Steven λες να κάνουμε μία τριμελή επιτροπή με πέντε μέλη να λύσουμε το πρόβλημα, όπως είχε πει ο μέγας (ΑΞΙΟΣ, δεν έχουν τέτοιους πιά...) γαύρος μπαμπακούλας? Καλλιτεχνικός αγων είναι αυτός, και αυτός μας έχει μείνει. Και νυν και υπέρ πάντων φυσικά...αλλά ουχί με το αζημίωτο...
    Χρήστο μου, εσυ, εγώ, ο Κωστής, ο Κωστέτσος και ο μπαμπάς Κατσαρός με το σαξόφωνο (ο γιός παίζει το μικρόφωνο, αλλά επειδή τα έσουρε στη δαφνοστεφανωμένη τον βάζουμε τιμωρία με τα μουτζά...). Πάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Χρήστο: Αν ήταν αγωνιστικό το φύλλο , θα έβγαινε αλλιώς. Τις έχω τις μακέτες. ο Φ προβάλει πάντα το πρόβλημα. Ποιός ΟΣΦΠ αγοράζει για να δει πρόβλημα ή αντιπολίτευση; Πόσες φορές δεν έπαιξε πρωτοσέλιδο το θέμα ΑΕΚ στις αργίες; Οπαδική εφημερίδα δεν είναι. Τι να σου πει δηλαδή σαν τίτλος; Να γίνει Ντέρμπυ, Πράσινη ή Ωρα; Η ΜΑΚΕΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ : ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. Δεν πάει ρε Χρήστο. Κι αν έρθει ο ΔΜ, εκεί θα υπάρξουν παραιτήσεις λόγω δεοντολογίας. Τα παιδιά απλήρωτα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Μονεγάσκο: Γεια σου ρε Γιαννάρα με τα ωραία σου. Το γράμμα εστάλη και θα το δεις. Ο Μπάκας είχε νονό τον Τσαρούχα και την έβγαλε με το κόκκινο κιλοτάκι. Οι άλλοι που δεν φοράνε τίποτα; Θυμήσου με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Γιώργη: Καλή η πρόταση , αλλά μου ήρθε τώρα κι ένα σχόλιο απο κάποιον ανώνυμο στα αγγλικά για να χορέψω. Κι επειδή είμαι στα πάνω μου ψάχνω να του αφιερώσω κάτι. Λές να είναι ο Μακρόπουλος, λες η γκόμενα του, λες η μαμά του; Τότε ήρθε. Μπα, γράφει αγγλικά. Αυτά που ξέρει δηλαδή. Τη Νατάσα την αποκλείω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν μιλησα για διθυραμβους.Για το ρεζουμε του ντερμπυ.Ειναι και αθλητικη εφημεριδα.Και κατοπιν ας γραψει οτι φρεσκο και σημαντικο νομιζει.Ασφαλως και εσβησαν τα φωτα στο λιμανι.Και τα καλωδια τα εκοψε η ΑΕΚ.Αν τα εκοβε η Καβαλα,μικρο το κακο. Αυτο ειναι το θεμα.
    Το αν ειναι σε δυσκολη θεση ο Ζικος και αν κοιμηθηκε,ειναι δευτερευον.Στις μεσα στηλες,ας κανει την αναλυση του για τον γαυρο και ας αφιερωσει τρεις σελιδες.Η πρωτη σελιδα ανηκει στον Παπαφλεσσα και οχι στον Ιμπραημ,οπως ειπε-για αλλο λογο βεβαια- ο Μπαζινας,στο σημερινο του σχολιο.
    Τελος παντων.
    Υ.Γ. 1 Γιαννη χρονια πολλα-εστω και καθυστερημενα-και καλη αναρωση.Ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο.
    Συμφωνω οτι ο "Φ" απευθηνεται σε νοημονες και σκεπτομενους.γιαυτο και λεω οτι λεω.Αν μιλουσαμε για την "Ωρα" και την "Πρασινη",θα λεγαμε ανεκδοτα τωρα.Αλλα μην τον αντημετωπιζουμε οπως οι Εβραιοι την Τοραχ και οι Μουσουλμανοι το Κορανι.Κανει και τις μαλακιες του που και που.
    Υ.Γ. 2 Steven,η Θωδη αποκλειεται να ειναι.Δεν εχει ορθογραφικα λαθη to keimeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Steven και Γιάννη, ο Φίλαθλος απλά ενδιαφέρεται για τις πωλήσεις. Περισσότεροι είναι οι γαύροι και όχι οι αετοί. Όλα τα άλλα είναι προσχήματα.
    Για να καταλάβω, έχουμε διοίκηση τώρα? Σοβαρή που κάνει μελετημένες κινήσεις για να λύσει τα προβήματα που η ίδια δημιούργησε? Απο ανακοινώσεις και αντανακλαστικά καλά πάει πάντως. Αυτό που έγραψε ο Steven για Morgan αυτό υπονοεί.
    Για την Κυριακή, dont worry. Θα βγάλει ο Steven τον πολυέλαιο που μας πήγε γούρι και όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιανουαρίου, 2010 00:50

    Βρε, τώρα που είναι ο Θείος στο Αμέρικα, τους έχουν υποχρεώσει όλους να γράφουν στα αγγλικά για να μπορεί να τους τσεκάρει. Του ξέφυγε του Κατσαρού και έγραψε στην ελληνική και είναι όλοι τώρα σούζα.
    @ anonymos: Re file, toulaxiston mhn 3exnas na mas kobeis apodeixi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Χρηστο,ο Φ δεν ειναι ουτε κορανι ουτε ευαγγελιο ουτε τιποτα.Πατατες εχει κανει στο παρελθον τοσο μεγαλες που δεν συγκρινονται με αλλες οπαδικες εφημεριδες.Στην προκειμενη περιπτωση,ισως αν τα γραμματα ηταν κιτρινα να ηταν καλυτερα...Αννα,φυσικα οι πωλησεις παιζουν ρολο,δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα,αλλα μαλλον ετσουξε περισσοτερο ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γράφει ο Φίλαθλος με μεγάλα γράμματα για τον γαύρο...Ε,ΚΑΙ;
    ΕΜΕΙΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.
    Θα προτιμούσατε να χάναμε και να έγραφε για τα επιπλέον προβλήματα που αποκτήσαμε;
    Ρε μην ασχολείστε,εγώ τον αγόρασα γιατί ειναι Φίλαθλος και χαιρόμουν που έγραφε για τα προβλήματα τους.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ,έστω και εσωτερικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εγω τον αγοραζω για τις μονιμες στηλες και ΜΟΝΟ. Σπανιως για οτιδηποτε αλλο.Ειναι ελαχιστο το 1 ευρω,για την τροφη σκεψης που δινει.
    Αλλο οτι μερικες φορες "η βαρκουλα" γερνει μια απο δω και μια απο κει,ρεπορταζιακα.
    Και η μακετα ειναι μαγνητης οπως και να εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς Χρήστο: Ο Μπαζίνας τώρα βρήκε το Καίσαρη; Οφθαλμίατρος μου, 400 κιλά, γαμώ τους ανθρώπους και γαμώ τους γιατρούς. Στάχω πει, μην μιλάς για πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Άννα: Ο Φ αγάπη μου , δεν ενδιαφέρεται για πωλήσεις. Για συνειδήσεις ναι. Κι έτσι βγαίνουν τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Ανώνυμο: diladi ti enoeis re malakismeno; ueleiw na deiw thn koilia moy h katv apo aythn; ki eimai malakas esy poy me diabazeiw ti eisai; kai xanoymi den hmoyn pote dioti genhuhka edv, esena poy soy gamoysane ta genofaskia soy ti zhtaw tvra; ela na sygkrinoyme to ti ueleiw kai to ti mporeis apotyxhmenh bizita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Χαράλαμπο και Χρήστο: Φίλοι δεν χαϊδεύει αυτιά. Δεν έχει νόημα. Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ, , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ. Η ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς όλους: Παιδιά, μπήκε κι ένας υπερασπιστής του χορού της κοιλιάς. Είμαι μαλάκας, why not, κι έχω πρόταση να χορέψω εγώ. Λοιπόν, επειδή είμαι καλά στο νέο μου σπίτι, λέω στην μαλάκω να μου κάνει ένα γδύσιμο για να θυμηθώ τα παλιά. Στα φωνητικά οι τίποτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή