Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΧΑΜΟΣ

            Μιλάμε για οργασμό. Ο νέος πρόεδρος τα κάνει όλα. Εξώδικα και τακτικές μεταγραφές. Έχω αρχίσει και νοιώθω μια υγρασία απο τα κάτω. Ανατρέπονται τα οιστρογόνα μου ή οι ορμόνες, όσες έχω τέλος πάντων, καθότι και μιας ηλικίας. Υγραίνομαι με τις έκτακτες ή τις τακτικές δίκες που έχουν να γίνουν και που φυσικά δεν θα χάσουμε καμία. Όλοι είναι μαλάκες και θα κερδίζουμε συνεχώς. Ήρθε ο Αδαμίδης και θα κλείσουν όλα τα γραφεία. Ποιός να πάει σε άλλον;

       Και καλά για τα δικανικά. Τα κανονικά; Και τον Παπαδόπουλο Και τον Λυμπερόπουλο; Μιλάμε για τρομερά πράματα. Φωτιά θα γίνουμε μπροστά. Αν μάλιστα πάρουμε και το Νεστορίδη ή τον Μαύρο, δεν θα μείνει τίποτα. Απο σεβασμό στους γέροντες, θα υποκλίνονται τα μπακ και θα προσκυνούν οι τερματοφύλακες. Εκτός κι αν οι αντίπαλοι πάρουν κι αυτοί παιχταράδες, σαν τον Φορτούλα ή τον Κωνσταντίνου. Μιλάμε οτι πάμε μπροστά στην ανεύρεση ταλέντων και δουλεύουν φουλ οι ακαδημίες.
                 Κι ο πρόεδρος , δεν μπορώ να πω, ξέρει μπάλα. Θυμάται τι του είχαν πει ή τι έβλεπε, για να υπερασπίσω και την θεσμική ματιά του. Κι απαιτήσεις δεν έχω ιδιαίτερες. Διότι μάλλον τον Ριβελίνο ή τον Μύλερ δεν τους έχει προλάβει. Οπότε γιατί να ζητώ ξένους παικταράδες; Περιορίζομαι στα τώρα με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Μιλάμε για αναβίωση, ούτε καν για επιβίωση.
                  Δεν πειράζει όμως. Να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε στις παρέες μας και να λέμε τις αναμνήσεις μας. Ήρθε ο γιός του αδάμαντα και αναβίωσε τα δευτεροκλασσάτα. Κι αν αύριο είναι κλασάτα τα διαρκείας, έχει η διαφήμιση και το γραφείο του κουρασμένου επιθετικού. Διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ" ΚΑΠΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΥΡΙΟ.  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ Η ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ.
             Και δεν φοβάμαι απο εξώδικα ή τακτικές δικάσιμες. Αυτά είναι για τους μαλάκες που νομίζουν οτι κάτι προσφέρει μια ΔΗΜΟΣΙΑ δικαιοσύνη που δεν είναι τίποτε άλλο απο ένα δημόσιο νοσοκομείο ΄ή ένα δημόσιο ταμείο. Κανένα δημόσιο δεν μπορεί να κάνει τίποτα μπροστά στην φωνή της λογικής ή του ιδιωτικού χρήματος. Και η δικαιοσύνη κατά Πλάτωνα, μετά την σωφροσύνη, την φρόνηση και την ανδρεία ( όχι ακριβώς με τις σημερινές τους έννοιες ) είναι αρετή επίκτητη κι όχι επι πληρωμή σπουδαγμένη. Στην τέταρτη κατάσταση της ψυχοθεραπείας πάει - κατά Γιάλομ - κι άρα εκεί ανήκει ο καθένας που μπορεί να υπερασπίζεται ή να δικάζει την ψυχοσωματική ή την πνευματική μου ελευθερία. Ακόμα και του κοινού ποινικού δικαίου. Σκότωσα, βίασα, παραβίασα την κοινή παραδοχή; Τέλος. Τα άλλα είναι οτι η γκόμενα του Βαγιωνή παραπάτησε κι έπεσε πάνω στο ξιφάκι που το είχε σηκώσει για να κόψει την αλληλογραφία και μετά λιποθύμησε κι ο Λυκουρέζος που κατηγορήθηκε για εκβιασμό. Παύση διότι με έπεισε διάρροια.
            Επανήλθα. Έχεσα. Και τώρα που έχω ηλεκτρολυτική διαταραχή κι έχουν αντιστραφεί τα κάλια και τα νάτρια, λέω να πάω να ανοίξω εκείνο το λικέρ που μου έχουν φέρει δώρο απο την Αυστρουγγαρία και περιέχει στον πάτο του φύλλα χρυσού. Να πιώ ένα άλλο μέταλλο. Και να χρυσώσω την κάσα μου μεθαύριο. Παλιά ψάχνανε στα δόντια. Τώτα τους θέλω στα έντερα, κανονικούς χειρούργους. Και συνεχίζω την μικροϊατρική.
             Κύριε Αδαμίδη - όποιος με φωνάξει κύριο ξανά θα έχει να κάνει με τα προσωπικά βρισίδια μου- ποία η προοπτική; Λεζάντα μέχρι το καλοκαίρι; Είμαστε οίκος ευγηρίας; Τιμάμε τους πάντες, αλλά παίζεται και μια ντόπα. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΑΣ; Ξέρετε γιατί χάνονται οι ποδοσφαιριστές; Διότι συνέρχονται. Και δεν γουστάρουν το Λου-Γκέρινγκ.Οικονομικά ξέρετε τι γίνεται; Γαμήσι στα θεσμικά δημόσια 'όργανα; Τι στο διάολο ξέρετε και θέλετε να μπείτε στην καρέκλα αυτή; Αντί του Μανωλά, ο Άρτσε; έχετε μηχανισμό;  Σας κόβω οτι δεν έχετε τίποτα παρά μόνο μια υπερφίαλη γνώμη. Λέω λοιπόν να πείτε τις προγραμματικές δηλώσεις σας - πόσο εν δυνάμει θα είστε-  και να πιαστείτε χέρι χέρι χέρι με τον ΔΧ στον χορό του Σουλίου. Τυχαία σας υποστηρίζει; Το γήπεδο πάντως θα αδειάσει και θα λουστείτε εσείς τη λέζα.
          Φυσικά δεν σας νοιάζει, διότι η ΑΕΚ είναι σκαλοπατάκι σας. Και γι' αυτό θα πάτε με κλασσική γονυκλισία εκεί που πρέπει και θα ζητήσετε επετεία. Όπως και το άλλο το μαλακισμένο που δεν ήθελε αλλά έγινε, και ντρέπεται αλλά το διεκδίκησε, κι ο λαός της ΑΕΚ δεν ήρθε και ενεγράφησαν τυχαία 200 μέλη χρηματοδοτούμενα και έδιωξε τον Μελισσανίδη ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ.
           Κύριε Ταδίδη, είστε της πλάκας. Και περιμένω τα εξώδικα, όπως και απειλήσατε. Δεν έχετε πλάνο και πρέπει πλέον να το πω. Σας παραδίδω στον κόσμο της Ένωσης που δεν έχετε καμία σχέση μαζί του. Και ο Sugar που προσβλέπετε , ούτε καν να ασχοληθεί πρόκειται. Άλλο γνωριμία κι άλλο φιλία. Προχωρείστε στα μαλακισμένα δικανικά σας, που τα έχω χεσμένα καθότι όπως είπα πριν έχω διάρροια.
       YΓ. Φίλε Μονεγάσκο, η συνάντηση πάει για Αθήνα. Στις 6/2. Ξαναλέω και για τους καινούργιους οτι πρέπει να επικοινωνήσουμε. Αναμένω

14 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Ιανουαρίου, 2010 01:33

    Είμαι στον υπολογιστή και γράφω 1 μελέτη. Εκεί να δεις κάλια και κωλοδάντυλο μετά ρινισμάτων σιδήρου...Τέσπα, κι εγώ σαν τους "παίκτες" του μαγαζιού ΑΕΚ να πληρωθώ παλεύω. Όχι, δεν μου δίνουν πριμ να κάνω τη δουλειά μου...
    Πονάει, steven, πόσο έχει μικρύνει το μαγαζί. Ποιός είναι αυτός ο κύριος για να ηγηθεί? Τι έχει κάνει και τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο? Του "φανατικού φιλάθλου"? Ε τότε μπορεί και ο Μπίκο, που βάφει και 40 καθίσματα στην καθισιά του. Του "τρομερού δικηγόρου"? Είχαμε και τον Κούγια πρόεδρο και είδαμε. Του "καμαριού της Moscow Road"? Είχαμε και τον Ντανιέλ το Λεβί και τον Κορνήλιο τον Σιρχάουζ. Και είδαμε.
    Ας ευχηθούμε ότι είναι απλά ενας εντεταλμένος μεγαλοϋπάλληλος, που θα φροντίσει για την ομαλή αλλαγή ιδιοκτησίας στην εταιρία. Η μέγιστη υπηρεσία που ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει. Άκου "εν λευκώ διοίκηση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενύχτης Νομικάριος29 Ιανουαρίου, 2010 02:00

    Φίλε μου Γιώργη, τον Σάντος δεν τον θεωρώ ίσως τον πλέον κατάλληλο για την ΑΕΚ, όμως να αναλογιζόμαστε και τι ακολούθησε:Φερέρ, Κωστένογλου, Δώνης...Αλλά και ο Μουρίνιο να έρθει στο κωλοχανείο που λέγεται ΑΕΚ, Εταιρία χωρίς καμία ποδοσφαιρική λογική και με ανυπαρξία σχεδίου, θα αποτύχει. Ο Σάντος στηρίζεται στον αδελφό ΠΑΟΚ από τη Διοίκηση κι έναν ικανό τεχνικό διευθυντή και αποδίδει το μάξιμουμ, που για Ελλάδα φτάνει.
    Το τι κωλοχανείο είμαστε ως ποδοσφαιρική ομάδα είναι γνωστό. Όμως το χτεσινό με τον Δημητράκη Παπ ξεπέρασε τα όρια:Μεταγραφή εν δυνάμει Προέδρου ένας παίχτης, ο οποίος έχει καεί από το 2004(!!!) στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ θέση που δεν έχουμε αυτήν τη στιγμή ανάγκη, αυτήν του επιθετικού.Μιλάμε για παίχτη που δεν έπιασε στην...περίφημη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Βαζέλα μετά την όντως καλή πρώτη χρονιά ήταν για κλάματα, αλλά του εν δυνάμει του κάνει!! Κατάφερε να βρει παίχτη χειρότερο του Μάντζιου!! Και μας έριξε και χυλόπιττα! Αφήστε που μου προκαλεί αηδία να περιμαζεύουμε όλα τα αποφάγια των απατ-αιωνίων, για να τους (υποτίθεται)χτυπήσουμε.
    Όλα όμως αυτά αρχίσανε επί Ένικ (Δώνης, Καλλιτζάκης, Κόλα, Μάρκος) και τα έκανε επιστήμη ο τσογλαναράς Κοντός. Όλες οι ομάδες που προκόβουν ψάχνουν αποδεδειγμένα καλό παίχτη στη θέση που έχουν ανάγκη, κι αν είναι και ελεύθερος ακόμη καλύτερα. Στο κωλάδικο ΠΑΕ ΑΕΚ πηγαίνει αντιστρόφως:Ψάχνουμε πρώτα απ'όλα ΕΛΕΥΘΕΡΟ, η θέση του δε μας ενδιαφέρει, κι ας μην είναι καλός!!Τα σοβαρά μικρά παιδιά που βλέπουν την κατάντια της Βασίλισσας, γιατί να μη γίνουν όχι μόνο Βαζελόγαβροι, αλλά και Παοκτσήδες, Αρειανοί;
    Προσωπικά έχω στερέψει από υπομονή και την ΠΑΕ ΑΕΚ έχω αρχίσει και τη σιχαίνομαι. Την Κυριακή είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ, με ισοπαλία θα είμαστε ευτυχισμένοι, μιλάνε όλοι για "ντέρμπυ" από σεβασμό στην ιστορία μας και κανείς δε συγκινείται.Κι αντί για προσπάθεια έστω ανοικοδόμησης, Παπαδόπουλος!!!
    ΥΓ: Φίλε Κώστα-Φλώρινα, όντως ο ξεπεσμένος πρίγκηψ δεν έχει παίχτη, για να παίξει αξιοπρεπώς το Σισέ, αλλά το λάθος είναι δικό του, που δεν αναπλήρωσε τον Sotis, όταν τον ξεπούλησε το ανθρωπάκι Θανόπουλος. Σε μαύρη περίοδο ήρθες κοντά μας, γι'αυτό και είσαι διπλά ευπρόσδεκτος!!Να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Steven σε απειλησε με εξωδικο ο "καραμολεγκος" αν καταλαβα καλα;
    Μα φαινεται απ΄τη μουσουδα,τι ξωτικο ειναι.
    Αλλος ενας που προσπαθει να προωθησει την ριμαδοκαριερα του με οχημα την φουκαριαρα την ΑΕΚ.Μια εταιρεια θα εδινε εκατομυρια για να κανει αυτο που το αδαμιδι κανει τοσες μερες-και ποιος ξερει για ποσες εβδομαδες ακομα: να διαφημιζεται.Δηλαδη να μας μοστραρει την αποκριατικη μουτσουνα του,διχως να μας ρωταει αν γουσταρουμε να τον βλεπουμε. και αν μας ρωτα :"και ποιος σε ρωτησε εσενα"; του λεμε: Εμπλεκεσε σε αυτο που ειναι μερος της παιδικης μου ζωης.Ασχημαινεις τις αναμνησεις μου και μικραινεις τον συλλογο που αγαπαω.
    Ειναι αρκετοι οι λογοι,δεν το βλεπεις;
    Οπως κα να εχει "κανε αυτο που ειναι να κανεις και γρηγορα" και αδειασε μας την γωνια,αδειο μυδι.
    Δεν γουσταρω να σε βλεπω ρε.
    Χαλαλι σου δικηγορε της πλακας.Καθολου καλυτερος δεν προκειται να γινεις,εμπλεκομενος με την ΑΕΚ.Ουτε σαν δικηγορος και βεβαια ουτε σαν ανθρωπος. Η φυση οτι εφτιαξε, εφτιαξε.Και με εσενα, εκτος του οτι χρησιμοποιησε αχρηστα υλικα,πειραματιστηκε κι'ολας. Το αποτελεσμα ειναι ενα καιροσκοπικο υβριδιο που περνιεται για κατι.
    Παρε το κασκολ σου-οταν τελειωσεις,η σε τελειωσουν,-τα κινητα σου κα την αντιπαθητικη μουρη σου και γυρνα στο Λονδινο. Κι'αν απο κει σε εχουνε πεταξει με τις κλωτσιες και δεν μας το λες,τοτε τραβα στην Αιτη. Εχει και εκει απελπισμενους και θυματα.Οπως και κονδυλια να τα διαχειριστεις "εν λευκο'.

    Ποιος "μεγαλουπαλληλος" ρε Γιωργο;
    Πειναλας εναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pros xenyxth
    symfwno me osa les alla krataw mia epifilaxi gia thn enic ,h enic dystyxws taskage xontra gia pextes k den exw parapwnw gia ayto to mono parapono pou exw einai autous pou evaze gia dihkhsh

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h agapoula kanei omada me lefta ths aek

    em

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημέρα παιδιά.
    Αυτός ο Αδαμίδης, παρεπιπτόντως το κασκόλ ήταν απλά κίτρινο και όχι της ΑΕΚ , προσπαθεί σα σκλυλάκι να ευχαριστήσει το αφεντικό για να μην το πετάξει στο δρόμο. Το πρώτο που του ζήτησαν ήταν ανακωχή με τους οργανωμένους. Να γλιτώσουν το ξύλο και τις καταλήψεις δηλαδή. Προσπάθησε, λέγοντας στον καθένα ότι ήθελε να ακούσει.Για να εντυπωσιάσει το αφεντικό όμως πρέπει να μάθει να πηδάει μέσα από πύρινα στεφάνια,να ισορροπεί με το χέρι σε ποδήλατο και άλλα τέτοια κόλπα που κάνουν στις Ινδίες. Το αφεντικό όμως δε θέλει κόλπα. Μόνο θαύματα. Και με οφθαλμαπάτες ευχαριστημένο θα ήταν. Προς το παρόν το σκυλάκι μαθαίνει να χειρίζεται παλιοκαιρίστικα πυροτεχνήματα. Επειδή το προηγούμενο αφεντικό ήταν δικηγόρος, το μόνο που ξέρει καλά ο υποψήφιος πρόεδρος-σκυλάκι, είναι να κρατάει στο στόμα του εξώδικα και να τα παραδίδει σε όποιον δεν πολυσυμπαθεί τα σκυλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Ιανουαρίου, 2010 12:51

    Άννα, εκείνη την ημέρα δε φόραγε το κιτρινόμαυρο με τις ρίγες, διότι φοβόταν ότι θα το άφηνε επάνω σε κανένα κάθισμα και θα του βαφόταν.Ήταν ακόμα φρέσκια η μπογιά της Οργάνωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τέτοια αγάπη μιλάμε δηλαδή.....Μήπως είχε πληρώσει και τις μπογιές?
    Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έρχεται ο Μίδης και θέλει να αλλάξει τους νόμους της φύσης.Θέλει με τις πορδές να βάψει αυγά.Γίνεται;
    Υπόσχεται παιχταράδες δεξιά και αριστερά με τα λεφτά των άλλων που δεν υπάρχουν.
    Προπονητάδες από τας ευρώπας που το όνομα τους καταλήγει σε -ογλου.
    Το κουτόχωρτο δεν λέω,φυσική και η υγειηνή τροφή,εμείς οι ΑΕΚτζήδες όμως έχουμε μπαφιάσει να το τρώμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δείτε κι αυτό ,καταπληκτικό...

    http://www.getout-lefilm.com/extrait.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για 6/2 είμαι μέσα φυσικά,όμως για εντός των τειχών.
    Νομίζω θα την καίαμε μια εκδρομή τώρα σε παραθαλάσιο με αμφίβολο καιρό...
    Στήβεν περιμένω τηλ για το που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς όλους: Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 6/2 ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. η ΕΠΙΘΥΜΙΑ , ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΙΞΑΡΙΣΜΑ. ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ.
    ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΥΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. ΣΕ ΦΟΒΕΡΟ ΦΙΛΟ ΙΩΝΙΚΑΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ INTERNET ΕΚΕΙ ΠΛΗΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΟ BLOG ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο TEXNIKOΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΙΣΩ ΓΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Steven, καλά να περάσεις. Βοηθά και ο καιρός και η καλή παρέα, όπως λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λυμπε-Παπ,το διδυμο φωτια που θα παρει την θεση Τζιμπουρ-Μπλανκο....Με 500χιλιαρικα παιρνεις,και με ενα 4αρακι δινεις.Και θα παιξει ο Λυμπε σαν λιμπερο μεταξυ διοικησης και εξεδρας επειδη ειναι αγαπητος της πλεμπας.Η οποια εβγαλε ανακοινωση ειρωνευοντας τον Μπαγιεβιτς και τον Μελισσανιδη.Τοσο σιγουρη ειναι για την εδρεωση της θεσης της στα δρωμενα...Τα σχολια περιττευουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή