Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Οριστε Φυστίκια Στραγάλια Πασατέμπος - ΑΕΚ

           Μου έλειψε ο Σάββας. Κάπως να υπερασπίσει την ομαδάρα και την καλή κυκλοφορία των συστημάτων. Τα καλοριφέρ , τα αμορτισέρ και την ελληνική οικογένεια. Που θέλει φρέσκα φρούτα απο τη λαχαναγορά και πολιτισμό γηπέδου για να βγάλει το πουλί η δαφνοστεφανωμένη και φυσικά  να το αυτοτσιμπουκωθεί.

           Μεγάλη ηδονή σήμερα. ΣΒΗΣΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ. ΔΕΝ ΕXΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΙNSTANT REPLAY ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ.
           ΠΑΙΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΨΑΡΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΣΑΝΕ. ΑΛΟ ΦΥΤΟ, ΑΛΛΟ ΨΑΡΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ. ΑΛΛΟ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.  ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
                Ο Μπάγιεβιτς ό,τι μπορούσε έκανε για να χάσει. ΚΑΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΑΧΤΣΙΔΗ.ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ; ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
            Κορυφαίος παίκτης για μένα ήταν ο Σουηδός με δεύτερο τον Άλβες. Φυσικά τα τρεξίματα του Γιάχιτς και του Καφέ ήταν αποφασιστικά σε ένα κέντρο της δαφνοστεφανωμένης που δεν υπήρχε. Έργο Ζίκο, που δεν είναι προπονητής. Βραζιλιάνικη νοοτροπία με σουτ απο μακριά κι ότι βρέξει ας κατεβάσει.
         Φυσικά πολυτιμότερος παίκτης ο Σκόκο λόγω μαλακίας των αντιπάλων. Ήθελα να ήξερα τι διάολο κάνει ο Τζιμπούρ στις προπονήσεις και πετάει. Δεν ασχολούμαι άλλο.
           ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛ, ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
             ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΑΠΛΑ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.  ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
         ΥΓ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΜΙΧΟ, ΠΕΤΡΟ ΜΙΧΟ, ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΙΖΙΤΟΥ, ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ, ΠΡΙΝ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
           ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ.

53 σχόλια:

  1. @Διαιτητές
    Την επόμενη φορα λαμόγια που θα πρέπει να πάρετε''δύσκολη''απόφαση κατα της δαφνοστεφανομένης αδερφής,καλυτερα να ρωτάτε τον κατάσκοπο απευθείας στο κινητό.
    Μην κουράζεται και ο τέταρτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερχεται η σειρά της αλογοτροφής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς όλους: Υπάρχει τίποτα μπροστά μας; ΦΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Μίχο: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΙΠΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΚΟΝΤΟΚΑΝΕ ΑΝΙΚΑΝΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Πανιώνιους: Σας καλώ λοιπόν για τα μπαράζ να τα δούμε μαζί. ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΠΙΤΣΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΙΠΑ ΠΙΤΣΑ. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΛΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2-1 αντι για 4-1 γιατι ο "τρομοκρατης" πεταει στρακαστρουκες πασχαλιατικες, ειναι μαλακας και παιζει ασοβαρο ποδοσφαιρο αμμουδιας.
    Και ο Μπλανκο-πλεον-διχως νοημα παικτης που πιανει τζαμπα χωρο στην ενδεκαδα.Επρεπε να βγει απ'το ημιχρονο.Και ας επαιζε ο Λαγος.
    Δεν συμφωνω Steven,με την κριτικη σου στον Μπαγεβιτς.
    Η αμυντικη λειτουργεια ηταν αρκετα καλη.Τουλαχιστον με αρχη και τελος,με σχεδιο και καλη αλληλοκαλυψη.Φυσικα με πιεση σχεδον ανυπαρκτη,αλλα εχουμε δει και "χειροτερα" φετος. Για την "εφετινη ΑΕΚ" ηταν μια χαρα.Ελπιζω να βρουν τα πατηματα τους και τον ρολο τους ο καθενας σε σχεση με τον αλλον.
    Απο εκει και μπροστα, η αναρχια στο παιχνιδι,δεν ειναι προβλημα. Η υπερβολικη αναρχια,ναι.Αν συμαζευτει οσο χρειαζεται,τα πραγματα θα γινουν καλυτερα,διχως να χασει τον χαρακτηρα της-Ακριβη πλανα και σχεδια και αναπτυξη,ειναι καλο να μην υπαρχουν σε μεγιστο βαθμο,γιατι η ομαδα-και καθε ομαδα γινεται πλεον προβλεψημη και πιο ευκολα αντιμετωπισημη.Ο αυτοσχεδιασμος χρειαζεται-πρωτιστως- ταλεντο.Δεν ξερω ποσο εχει ο καθενας αλλα ας "βγαλουν" οτι εχουν.
    Αν υπηρχε Νεμεθ,ισως απλα να επαιζε αλλαγη ο Αλγερινος.Με τον Μπλανκο off τελειως εδω και καιρο καλα εκανε και τον χρησιμοποιησε.Αν επαιζε ο Ουγγρος,δεν θα χαριζονταν.
    Ο Σκοκο -απ' οσο καταλαβα-βγηκε λογω διατασης και προφυλαξης.Αλλωστε ηταν τετοια η εξελιξη του παιχνιδιου που ευκαιριες εβγαιναν-πια-λογω χωρων στην αμυνα του γαυρου. Απλα ηταν μαλακες οι επιθετικοι.
    Δεν περιμενω μεγαλα πραγματα απ'τον Λαγο και τον Μπαστα. Περιμενω ομως απ'τον Γκερειρο και τον Λεοναρντο,που εχουν απογοητευσει.
    Γενικα-οσο και αν ακουγεται παραξενο-το σημερινο παιχνιδι,δεν ειναι ενδεικτικο της καταστασης της ομαδας,γιατι ο αντιπαλος ηταν "μια χορτα".Ανυπαρκτος. Πιεση μηδαμηνη.Περιπατητες.Στα επομενα παιχνιδια θα δουμε τι "βελτιωση" υπαρχει-αν υπαρχει- και τι περιοδο διανυουμε.
    Παντως καλα μπηκε ο χρονος. Ελπιζουμε σε -γενικη-ανακαμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ
    Steven πολύ καλά τα γράφεις από το υστερόγραφο και κάτω.
    Διαφωνώ ριζικά για τους χαρακτηρισμούς σου για τους παίκτες,ο Σουηδός στο τελευταίο 10λεπτο μη πω τέταρτο που παίζανε αυτοί με σέντρες δεν πήρε μία κεφαλιά άσε που έκανε και 1-2 τσαφ.
    Ο Τζιμπούρ φάνηκε πόσο έλειπε από την ομάδα μπορεί να είναι ψυχάκιας αλλά φέτος το φταίξιμο είναι του προπονητή.Μετά τον Μαύρο καλύτερους επιθετικούς από αυτόν είχες μετρημένους στα δάχστυλα του ενός χεριού.Με αυτόν μέσα βοήθησε και λίγο παραπάνω ο Μπλάνκο σήμερα.
    Όσο για το Σκόκο και Ταχτσίδη, ο αργεντίνος φοράει δεν φοράει τακούνια ξέρει πολύ μπάλα και μπορεί να προσφέρει,εξάλου στην Ελλάδα δεν μπορείς να περιμένεις να έρθει και κάτι το super,για τον Sasa Basta αν δουλέψει και κόψει τις μαλακίες πιστεύω θα αφήσει εποχή,αλλά επειδή υπάρχει και Θεός πρέπει για να πάει κάποιος μπροστά να είναι σεμνός και ταπεινός, αλλιώς ότι και να κάνει όλα έρχονται και παρέρχονται.

    Μάνος21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέγας θρίαμβος της Σούπερ Λίγδας!

    NFL έγινε η δουλεία! Η δαφνοστεφανωμένη έκανε challenge την φάση, οι διαιτητές είδαν το ριπλέι και το touchdown κατεκυρώθη.

    Αν ο Τζιμβούρ δεν προσπαθούσε να τριπλάρει και το σημαιάκι του κόρνερ, χαρίζοντας μαγικές στιγμές μπαλέτου με παρτενέρ τον Μπάρμπα - Αντώνη τον κηπουρό, 1-4 θα ερχόταν το ματσάκι.

    Δέστε Τσουκαλάδες στο EXTRA 3 να λυθείτε στο γέλιο.

    "Εμείς είμαστε μεγαλόψυχοι και δίνουμε συγχαρητήρια στους ΑΕΚτζήδες, αυτοί γιατί δεν μας έδωσαν συγχαρητήρια μετά το κύπελλο που πήραμε στα πέναλτι;" (Και το νόμιμο και ηθικό πρωτάθλημα στα χαρτιά το 2008 θα προσέθετα εγώ)

    Α, ρε ψυχασθένεια οι κομπλεξικοί μαλακοπίτουρες, που περιμένουν τις ντεμέκ κούπες της δανοστεφανωμένης, για να ξεπεράσουν την σβουριχτή σφαλιάρα που τους έχει χορτάσει η ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 01:23

    Πριν πάω για ένα γλυκύτατο, επιτέλους!, ύπνο θα εκθέσω 2-3 σκέψεις. Από αύριο θα αναλύσουμε περαιτέρω.
    1. Διαιτησία. Δηλαδή αδικήθηκε κιόλας η δαφνοστεφανωμένη...εντάξει λοιπόν. Από ποιόν? Για ποιόν? Η ΑΕΚ...έστησε το διαιτητή να μη δώσει την κόκκινη στον Κ'μπελα (το μόνο σημείο που όντως αδικήθηκαν) ή να ακυρώσει τη...γκολάρα (στυλ μαγκιά του Πειραιά μιλάμε...)? Μιλάμε ομαδικός αυνανισμός, 5 εκατομμύρια γίβωνες σκορπάνε το DNA τους ασκόπως σε χαρτομάντηλα με κοκκινόασπρη ρίγα. Καλύτερα όμως, μην αναπαραχθεί η ηλιθιότητα...έχουμε ήδη αρκετή σε αυτό τον τόπο.
    2. ΝΕΤ. Έστειλα email, το αναπαράγω στο επόμενο Post. Απλά μου αποδεικνύουν ότι Η ΔΑΦΝΩΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Τ-Ο Κ-Ρ-Α-Τ-Ο-Σ. Δεν είναι παράρτημα, είναι τμήμα. Το ξέραμε, και λογικό είναι τα υπόλοιπα τμήματα ή παραρτήματα (δες ΝΕΤ) αυτού του μεταοθωμανικού κρατικού μορφώματος να λειτουργούν..συντεταγμένα υπερ του τμήματος αυτού. ΚΩΛΟΤΣΑΤΣΟΙ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ TV, ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΜΩΣ...
    3. ΟΣΦΠ. Πα πα πα πα πα πα πα ρα παμ πα πα πα πα πα πα πα ρα παμ πα ρα πα πα παμ πα ρα πα πα ρα πα ρα πα ρα πα ρα παμ σου-τιέν...Καλά με αυτό το κωλοχανείο ασχολούμαστε ολοι? Ζίκο ποκοπίκο (σαν προπονητής), ντιόγο καπαμά, γκαλέτι φελάν φιστίκ και μήτρογλου κεμπάπ με μπόλικο γιαουρτλού. Κέντρο γιούχου, επίθεση με σχέδιο αντίστοιχο με το εληνικό στη μάχη του Πέτα, άμυνα μπόινκ με τον κηπουρό να κρατάει τον κήπο σε τάξη πλην της εκπληκτικής έμπνευσης βόλτα στο 2ο μπαλάκι. Όντως steven, ΦΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ...ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...
    4. ΑΕΚ: Μην τρελαινόμαστε τώρα. Εντάξει, παίξαμε καλά, αλλά εναντίον ενός ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ, ξαναλέω. Βέβαια τονίζω τα ακόλουθα θετικά: α. Πολύ καλό κέντρο άμυνας με ελάχιστα λάθη β. Διαφωνώ για Αραμπατζή. Για τέρμα με τόσα λίγα παιχνίδια βλέπω προοπτική γ. Επιτέλους, ο σλάβος στα χαφ. όχι άλλο σεντερ μπακ. Εκεί φαίνεται και μπορεί καλύτερα δ. είχαμε μπακ ε.ο Σκόκο αν είχε διαρκώς αυτή την απόδοση ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ας ευχηθούμε ότι θα τον μοσχοπουλήσουμε (4+μίλιονς) στους λατίνους. στ. σημαντικότατο ότι γυρίσαμε από 1-0 με γκολ διορισμένο και διατηρήσαμε αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία για όλο το παιχνίδι. 1η φορά φέτος.
    Αρνητικά α. Ήμαρτον με τον Καφέ πιά β. Ο νερετβίτης έπρεπε, κατ εμέ, να αλλάξει από το ημίχρονο τον Κ'μπελα με τον Φούλη, διότι την κόκκινη την είχε στο τσεπάκι (και πιεζόταν απο κει με Γκαλέτι-Τόρο) γ. Χρειαζόμασταν 1 ακόμα ψηλό παιδί στο κέντρο της άμυνας για τις γιόμες. ίσως να έπρεπε να βάλει Γκεντζόγλου αντί Ταχτσίδι (που με έκανε τούρκο στη μαλακισμένη κόντρα).
    Αυτά. Δε γίναμε Μπαρτσελώνα, μία βρωμερή κρατική καντίνα νικήσαμε, ένα σκορποχώρι που αν δεν ήταν το κράτος θα έπαιζε τοπικό στην Τρούμπα, με τα διάφορα τσατσώνια της. Διοίκηση δεν έχουμε (απο κει ξεκινάνε όλα), παίκτες -πλην φωτεινών εξαιρέσεων- μέτριους και χωρίς διάρκεια. Ας ευχηθούμε ότι οι κερατάδες θα φύγουν (που θα φύγουν...) και ότι όσοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν θα παραμείνουν ή θα φέρουν επαρκή ανταλλάγματα. Είναι η νίκη αυτή σημάδι μίας αρχής? Ίδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 01:26

    Α ναι, στα αρνητικά η αδυναμία τελειώματος φάσεων στο 1-2. 1-4 έπρεπε να τους ξηγηθούμε, αλλά έχε χάρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικα παλι ο Ντουσαν εγινε μπροσταρης,κερδισε μεσα στο νεο τηγανι και παραλιγο και με συντριβη!
    περιτο να πω οτι μολις ειδα την ενδεκαδα με τζιμπουρ μεσα ειπα ωχ!και μεσα στα πρωτα 10 λεπτα,<>πρεπει να εχεις μεγαλα παπαρια γ να κατεβεις μεσα εκει,με μισο γυρο ανυπαρκτο,απληρωτοι,με δευτερο τερμα και 4-3-3.μου θυμησε εποχη πατικα η το 3-3 με ρεαλ,ολοι οι γαυροι λεγανε γ πενταρα αλλα να ρε μαλακες θα λεει ο Ντουσαν σας γαμησα και με τον Αραπατζη τερμα.το αλλο?πες μου εναν που περασε προπονητης απο την ΑΕΚ και την κατεβασε επιθετικα εκει μεσα,ολοι κοτεψαν.Μπραβο ρε Ντουσαν παλι εγραψες.Σκοκο μεγαλος παιχτης,Τζιμπουρ σε γουσταρω,Μπλανκο υπομονη καποτε θα μαθεις να κανεις κοντρολ, αλλα ρε παιδες γ να κανει παιχνιδι η ομαδα θελει 2 παιχτες,εναν στην θεση του καφε και εναν στην θεση του Γιαχιτς η αλλιως ενα 6αρι και 10αρι.Αρχιζουν τα πετρινα στον γαυρο βλεπω διαλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 01:30

    Αντίγραφο του:

    Αυτό είναι ένα διερευνητικό μήνυμα μέσω http://www.ert.gr/keep/ απο:
    (ΓΑΡΑΤΖΕΟΣ)

    Κύριοι

    Είστε ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση? Πληρώνεστε από ΟΛΟΥΣ εμάς τους έλληνες φορολογούμενους? Εγώ, πάντως, σας πληρώνω, χωρίς να ερωτούμαι, μέσω ΔΕΗ. Σήμερα, 6/1/2010, η κάλυψη του παιχνιδιού ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 0-2 από τους σφουγκοκωλάριους που αποκαλούνται "δημοσιογράφοι", καθώς και όλους των λακέδες που καλέσατε, προφανώς καθ υπόδειξην του κυρίου Σωκράτη Κόκκαλη και των δικών του τσιρακίων (δες ΠΑΕ ΟΣΦΠ) ήταν μονομερής και απαράδεκτη. Ας έδινε ο κύριος Κόκκαλης τους αγώνες της ομάδος του στο TV MAGIC, που είναι και δικό του, για να υπάρχει τέτοιος σχολιασμός. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    ΤΣΑΤΣΟΙ. Και σας πληρώνουμε κι εμείς τα παιδιά ενός κατώτερου θεού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σημερινο ηταν το ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ απο τους ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΥΣ. Αντε με τους ΠΕΤΣΙΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ...Το γκολ του γάβρου είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, δεν έχει ξαναγίνει ΑΚΥΡΟ γκολ να κατακυρώνεται μετά απο υπόδειξη του 4ου σε σύσκεψη!!! Ο Καλόπουλος μεχρι το 75 είχε δώσει 3 υπερ μας φάουλ κ 23 κατά, έκανε οτι μπορούσε ο άνθρωπος. Πάλι καλά που είδε το ΚΑΘΑΡΟ φάουλ του Τοροσίδη στη κεφαλιά. Η ΑΕΚ νομίζω οτι έκανε καλό παιγνίδι, ήταν συγκεντωμένη κ στα 95 λεπτά κ με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια μπορούσε μεγαλύτερο σκορ. Ο Ντούσαν σήμερα έστησε πολυ καλά την ομάδα κ έφυγε με το σωβρακο του Ζίκο στο χέρι... Κορυφαίος για μένα ο ΜΑΓΟΣ ΝΑΤΣΟ κ πολύ καλοί ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ,ΑΛΒΕΣ,ΑΡΑΟΥΧΟ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ενώ βοήθησε ο αλήτης ΤΖΙΜΠΟΥΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 01:57

    Α ναι, 150Κ πριμ, λέει, τους τάξαν οι κερατάδες, με τον παραιτηθέντα πρόεδρο να...παζαρεύει τις τακτικές πληρωμές των συμβολαίων που έχουν μείνει πίσω. Θα τους δώσουν 20, 30, 10 , 15, 22, 19.5% με εκπτωτικά κουπόνια Καρφούρ και κάρτες απεριορίστων διαδρομων για ΜΜΜ? Φάε λάδι κι έλα βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργη Γαρατζέα πολύ καλά τα έγραψες στην ΝΕΤ, κάτι ανάλογο τους έστειλα κ εγώ. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους ΤΣΑΤΣΟΥΣ! Σήμερα νόμιζα οτι έβλεπα αγώνα του αγαπημένου τους θρήνου με ΞΕΝΗ ομάδα απο το TV ΘΡΗΝΟΣ... Οσες χιλιάδες τέτοιες διαμαρτυρίες κ να στείλουμε δεν βλέπω φως... Μια λύση ίσως είναι η πληρωμή της ΔΕΗ, χωρίς την αξία για την ΕΡΤ, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ιστορία έγραψε
    Δαφνοστεφανωμένη Αδερφή-ΑΕΚΑΡΑ 1-2
    Τα υπολοιπα είναι για να κάνουμε κουβεντούλα.
    ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ANYWAY.
    Ενάντια όχι μόνο στο μπουρδέλο της ΕΡΤ αλλά σε όλους που μας είχαν με 5,5 απόδωση στο διπλό!ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και στους ίδιους τους εαυτούς μας.
    ΜΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ.Ειδικά αυτή την περίοδο.
    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 02:15

    @ steven. Εντάξει δεν ανήκω στους νερετβιτικούς, αλλά, με όλα τα λάθη του σήμερα και γενικά, τουλάχιστον τζόγαρε ρε steven. Και δεν το φοβήθηκε, που δεν το συνηθίζει. Ξέρεις τι παθαίνει στο ντέρμπυ ο νερετβίτης. Ρίσκαρε και του βγήκε.
    Κα(υ)ληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα παιδιά.
    Με το χαμόγελο στα χείλη ξυπνήσαμε σήμερα.
    Τι σου είναι το άτιμο το ποδόσφαιρο!
    Γιάννη, χρόνια σου πολλά.Γερός και δυνατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 13:28

    Χρόνια πολλά ρε Γιάννη!
    Τέτοιες μέρες κι εγώ ο παλιοελλαδίτης βγάζω το οθωμανικό μου στυλ και σας αφιερώνω με αγάπη καρντάσια μου...

    http://www.youtube.com/watch?v=fhvcGBfrspo

    http://www.youtube.com/watch?v=5OkYeRpJrTw

    http://www.youtube.com/watch?v=5LhTcW7LaNM

    Τα χανουμάκια που μας χορεύαν χθες βράδυ μυρίζαν λίγο ψαρίλα βέβαια, αλλά τι να κάνουμε, αυτά μας κουνιόνταν...ξέρουν κάτω στην τρούμπα, έχουν εξασκηθεί από το στόλο κι ας έχουν το κράτος νταβά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τα πολλα λογια ειναι φτωχια.Μια εικονα ισον 1000 λεξεις.Ο,τι και να πει ο οποιοσδηποτε, το γαμησι δεν αλλαζει.Το μονο που πρεπει να θυμομαστε ειναι πως δειξαμε τι θα πει ΑΕΚ και μεγαλη ομαδα. Που δειξαμε πως παρα τις προσπαθειες του διαιτητη, του εποπτη, του τεταρτου και των φιλαθλων που βριζαν διαρκως, η ΑΕΚ μπηκε μεσα, επαιξε, κερδισε. Τα υπολοιπα ειναι οπωε ειπε ο steven διαδικαστικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς όλους: ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΝΙΡΒΑΝΑ. ΚΙ ΑΔΙΚΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ , ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΗΛΑ. ΑΡΑ ΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα σε όλους
    Κρίμα που δεν κυκλοφόρησαν εφημερίδες στα περίπτερα σήμερα για να βλέπουν οι γαύροι αυτό που νιώσαν χτες στο πίσω χαμηλά μέρος του σώματος τους.
    Με καθαρό μυαλό σήμερα μετά την μεγάλη χτεσινή νίκη ενάντια στα στρατεύματα κατωχής,μπορούμε να πούμε οτι χτες ήταν πραγματικά ΑΕΚ η ομάδα που ήταν στο γήπεδο.
    Όχι ότι μαγευτήκαμε από καμια μπαλάρα αλλά η ομάδα έβγαλε ψυχή και πίστη μέσα στο γήπεδο.
    Πίστη για το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει άλλη όρμή στην ομάδα αν συνδιαστεί με νίκη στον προσεχές αγώνα με την ομάδα του αντιΑεκτζή Σπανού και του Δώνη.
    Φυσικά το εγωϊστικό παιχνίδι του Τζιμπούρ και του Ταχτσίδη,τα συνεχιζόμενα τσαφ στην άμυνα κυρίος του καραφλού παραλίγο να μας στερίσουν την μεγάλη αυτή νίκη.Ενα 4-1 θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
    Όλοι τους πάντος προσπάθησαν όπως έπρεπε να κερδίσουν και αξίζει να πούμε ότι αυτή η ομάδα δέχεται μια βελτίωση αρκεί να μείνει και μια σταθερή ενδεκάδα όπως η χτεσινή.
    Ο Μπάγιεβιτς που χτες ρίσκαρε και μπράβο του γι'αυτό, έχει πέσει στην παγίδα να του ''βγούνε'' οι επιλογές που έκανε το καλοκαίρι,παίχτες οι οποίοι είναι χωρίς προετημασία και ντεφορμέ.
    Δεν είναι καλυτερη η ΑΕΚ αυτή την στιγμή με τον Μάκο με τον Λεονάρντο,τον Ιορντάκε,τον Γκερέιρο.
    Στο μέλλων, πιθανόν,οπότε ας μείνει σταθερός ο χτεσινός κορμός της ομάδας και το σύστημα για μερικούς αγώνες και πιστεύω να δούμε άλλα καλύτερα ''πράγματα''.
    Θα επαναλάβω το εξής:ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΏΡΑΣΗ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΤΟΝ''ΦΑΓΑΤΕ''ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....ΣΚΟΥΠΙΣΘΗΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τάσος Θεσσαλονίκη07 Ιανουαρίου, 2010 15:53

    Stiven, μπήκα ξανά σήμερα και διάβασα για 1η μέρα το αρχικό post. Θεώρησα πως δεν είναι δικό σου αν και έχω ακόμα τις επιφυλάξεις μου .
    Το χθεσινό μάτς ήταν για γέλια και για κλάματα.
    Δεν είδα κανέναν να αναφέρει το ποσοστό που έπαιζε στο διπλό της ΑΕΚ στο στοίχημα. Είναι γνωστό πως ο Κάκκαλης( καλά το είπα το όνομα ; ) μαζεύει μύρια πριν κουνήσει μαντίλα για άλλη γη άλλα μέρη .. αν και δεν ξέρω πόσο περνάνε εκεί . Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ ήταν ο ανύπαρκτος Π.Σ.Ο.Φ ος ( καλά το έγραψα ; ) Απο εκεί και πέρα . Ο Αλγερινός μπήκε για 1αν και μόνο λόγο..για να σώσει το τομάρι του Ο Σέρβος απο την οργή του Κόσμου σε περίπτωση ήττας.
    1.Προτιμώ τον Αραμπατζή απο τον Σάχ(λ)α.
    2.Ο Ταχτσίδης έδωσε καμιά πάσα στον Αλαργινό ( δεν είναι τυχαίο το σφάλμα )η του κρατάει ακόμα μούτρα ;
    3.Τα 150.000 πριμ κοστίζουν 30.000 στο διπλό της ΑΕΚ. Αν έχανε η ομάδα γινόσουν μάγκας με 30.000 χαμένα . Κέρδισε; .. έγινες τζάμπα μάγκας
    4.Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου ...διαφωνώ με τον τρόπο διατύπωσης , ασφαλώς παρακάτω ζητάς και μια συγνώμη αλλά μιας και σε βρήκα μπόσικο και ευτυχισμένο είπα να στο πω
    5.Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί ακύρωσε το γκόλ του Τόρο ! Προφανώς στο ημίχρονο πήρε άλλες οδηγίες μιας και το ματς ήταν 1-2 ..έτσι εξηγείται και η μη αποβολή στα @@ του Καράμπελα !!!
    6.Άντε να γυρίσει ο Νέμεθ γιατί πολύ μου έλειψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όσους γιαρτάζουν σήμερα. Μεγάλη η χθεσίνη νικη, τους πόνεσε πολύ τους γάβρους η πίτσα του ΜΑΓΟΥ ΝΑΤΖΟ...Κρίμα που δεν μπήκαν 4...δεν πειράζει την άλλη φορά'θα έχει πλάκα στα play offs... NΑ χάσουν το πρωτάθλημα κ να τους αφήσουμε και έξω απο το champions leaque... ΦΙΛΑΚΙΑ ALA TOURKA στους πεθαμένους γάβρους KISS-KISS TARKAN www.youtube.com/watch?v=vRsyyBFcHYQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Τάσο Θεσ/νικη: Γιατί να μην ήταν δικό μου το κείμενο; Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, μπαίνουν εδώ και φυσικά η κριτική και σε μένα είναι απαραίτητη. Βέβαια οφείλω να πω οτι δεν είμαι κι απο τους πιο ψύχραιμους, αλλά πολύ καιρό γαμώτο είχαμε συσσωρευμένη ενέργεια. Και μέσα σε μια σουίτα δεν μπορείς και να μιλήσεις ούτε καν να πανηγυρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Γιάννη Μονεγάσκο
    Χρόνια Πολλά!

    ΥΓ:Αν υπάρχουν στο blog και άλλοι και σε αυτούς επίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Στήβεν
    Κακώς φίλε δεν πανηγύρισες!
    Θα σε έδειχνε και η-να μην την χέσω-τηλεώραση της Νέας Ελληνικής Τουρλοκωλίασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΛΑ Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ,ΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΗΒ ΘΑ ΜΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΠΑΛΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Ανώνυμο: Δηλαδή δεν σου αρκεί η παραδοχή σου οτι η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα; Πού αδικήθηκε η πουτάνα σου ακριβώς;
    Απέναντι στον οσφπ δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ. Ειναι σαν να λες σε ευρωπαίο οτι είναι κομπλεξικός απέναντι στην Ελλάδα. Γαμήσι κάνουμε αλλά με μια δαφνοστεγανωμένη αδερφή. Μάθε τα σύμβολα σου. Αγαπητέ στα μπαράζ θα δούμε ποιός θα γλύφει τον άλλο αφού παραδέχεσαι οτι το χάσατε. Άσε τα αρχίδια τώρα. Πρέπει να τα έχεις δει για να έχεις γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα σε όλους
    Μας επισκεύτηκε και ο Τσουκαλάς,μπουκωμένος και αδικημένος από την διαιτησία.
    Μου αρέσει που μιλάει για κάτι που δεν τα έχει χαμηλά αλλά στο στόμα του,τ'αρχίδια εννοώ.
    Γι αυτό τις λένε δαφνοστεφανωμένες αδερφές,ουτε το όνομα του δεν λέει,μαγκιά κλανιά πειραιώτικια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 21:27

    @ steven+όλους εδώ. Καλά, αυτοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύουν ότι αδικηθήκαν...Ταβόρ, μπικού, οπιούχα, μπαφιέτο λαφουμέντο και μαστουριόρε, lexapro, μεσκαλίνες, 3,4-Methylenedioxymethamphetamine, ΝΕΤ, Τσουκαλοπιπίλες και δεν ξέρω τι. GAYροι, δηλαδή, στην κοσμάρα τους. Ήταν δεν ήταν οφσάιντ ο πιστολέρο και οι 3 καμπαλέρος, που τρέχαν να πάνε στο μέρος...Ανώνυμε, είστε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ τελικά...με συλλογικό εγκέφαλο πεπονόφλουδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 21:31

    Χαράλαμπε, μην τους τη λες βρε. Τα παιδιά δουλεύουν για το δημόσιο και μπορεί να τους βάλει κακό βαθμό ο προϊστάμενος. Και μετά δυσμενή μετάθεση σε κάνα μέρος που δεν πιάνει καλά OSFP TV - ΝΕΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τάσος Θεσσαλονίκη07 Ιανουαρίου, 2010 21:43

    steven, εννοώ πως πολλά πράγματα μπορούσες να τα εκφράσεις με διαφορετικό τρόπο γραφής .π.χ το "Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ" θα μπορούσες να το πεις ως εξής: Η gayλίδικη νοοτροπία έχει χρώμα πράσινο το φόντο όμως του πίνακα είναι κόκκινο το οποίο βαυκαλιζόμενο πιστεύει εδω και χρόνια πως η ωραιότερη σύντροφος είναι η παλάμη του .ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.(εδώ το κείμενο παραμένει αυτούσιο και το προσυπογράφω )
    ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ...εδώ οι γνώσεις μου σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Κλείνοντας Στέλνω στους απανταχού ομοϊδεάτες μας τις θερμότερες ευχές μου για καλή χρονιά και στην αγαπημένη μας ομάδα να μας κάνει υπερήφανους όπως το έπραξε χθες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λοιπόν, να τελειώνουμε με τις δεφνοστ.αδερφές με ένα αφιέρωμα:
    http://www.youtube.com/watch?v=m3Yi_t2MmGA&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Τάσο Θεσσαλονίκη: Βρε φίλε, συμπατριώτη μου, κάποια πράματα βγαίνουν πηγαία και τα είχα ανάγκη. Πολιτισμό δεν κάνω στην Ελλάδα, διότι είναι σαν να λέω ανέκδοτα με τους Βέλγους και τους Γάλλους. Αν σε πείραξε ζητώ συγνώμη, αλλά είναι η λεκτική πρακτική για τα όργια που έχουν κάνει και φυσικά το γήπεδο είναι χώρος που επιδεικνύω την καφέ ζώνη μου στο Shotokan.
    Και στο blog τον φανατισμό μου, διότι αυτοί νομίζουν οτι μόνο αν δουλεύεις στη λαχαναγορά είσαι κάτι. Διαβεβαιώνω λοιπόν τους πάντες οτι γαμάνε και οι απόφοιτοι πανεπιστημίου. Και μετά δίνουν κι ένα χαρτί για την επόμενη σχέση, λέγοντας " ξέρεις ποιός με πήδαγε εμένα΄;". Άστον τον πολιτισμό. ΑΝ ΤΟΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΝΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΔΙΚΟΣ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΣ.
    ΥΓ. ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2009;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στηβεν δεν μας λες ο Πατερας ποτε θα καταβαλει το πριμ?
    Ε οχι και η διαιτησια ηταν αδικη για την ΑΕΚ,
    μηπως στο "επιθετικο"! φαουλ του Τοροσιδη ειχες
    παει για κατουρημα και δεν το ειδες?
    η την κοκκινη καρτα το καλοπαιδο την ειχει ξεχασει
    σπιτι?

    Υ.Γ, Γαυρος ειμαι αλλα μου εισαι συμπαθης κι ας εισαι αθυροστομος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2010 22:48

    Χαράλαμπε συγγνώμη που το συνεχίζω, αλλά μήπως αυτό αρμόζει καλύτερα;

    http://www.youtube.com/watch?v=Sl2y1bckpTU&NR=1

    2 έφαγε κι αυτή αντί για 6, όπως και οι δαφνοστεφανωμένες χθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Θάνο: Εγώ σε χαιρετώ και σου δίνω ειλικρινείς ευχές. Γενικά δεν είμαι αθυρόστομος για να σου πω την αλήθεια. Έχω ετοιμάσει την επόμενη ανάρτηση κι αν την διαβάσεις θα πάρεις τις απαντήσεις μου σ'΄αυτά που ρωτάς.Ποτέ δεν μίλησα για εχθρική διαιτησία και φυσικά ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΗΣ ΕΨΑΛΛΕ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπερα σε ολους.
    Επιτελους ηρθαμε στα ισα μας. Απο τον Κοζωνη και τους αμετοχους,στον γνωστο δρομο.Τον ποδοσφαιρικο.(θα ξαναγυρισουμε εκει βεβαια,στα μαυρα οικονομικοδιοικιτικα,αλλα με καλυτερες προυποθεσεις,πιστευω).
    Προς το παρον ας ασχοληθουμε-η μαλλον ας ασχοληθει μαζι μας- με τον γαυρο που κλαιει γιατι δεν ευνοηθηκε οσο επρεπε και οσο εχει μαθει.
    Κακο πραγμα η συνηθεια.
    Αλλα θα κοπει μαχαιρι,σαν το τσιγαρο,αλλιως δουλεια δεν γινεται.
    Ο Μπαγεβιτς ηταν να διωχθει,τελικα φευγει ο μπακαλογατος του λιμανιου,που παριστανει τον προπονητη,περιφεροντας το διασημο ονομα του και κανοντας αρπαχτες απο τα κοροιδα. Σειρα εχει ο φουκαρας ο Δωνης. Και βλεπουμε..
    Εχουμε και επισκεπτες βεβαια.(θεατες παντα εχουμε.Απλα καμια φορα οταν σφιγγουν οι κωλοι,θεωρουν καλο να επεμβουν) Με καθε δικαιωμα ασφαλως.
    Ας αναρωτηθουν γιατι με τοσα χρονια δικτατοριας και σερι πρωταθληματα τους βριζει η μιση Ελλαδα. Τι λεω. Ολοι οι αλλοι που δεν ειναι γαυροι.Τι κατορθωμα ειναι τουτο παλι;
    Η ΑΕΚ 5-6 χρονια επαιζε ΜΠΑΛΑ (κυριολεκτικα)ΠΡΙΝ 15-20 χρονια και πηρε 4 πρωταθληματα και την μνημονευουν ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ.Μελι σταζουν.(και αν αναρωτιωνται γιατι αναπωλουμε τετοια και γιατι δεν συνεχιζε να παιζει ετσι εσαει,τους λεμε οτι το πραγματικα ωραιο ειναι σπανιο.Ειναι δυσκολο.Η μπαρουφα και το δηθεν,ναι, μπορουν να γινουν καθημερινοτητα.Αλλωστε το καταφεραν).
    Γιατι ρε παιδια;-λεμε στους πρασινοκοκκινους,που ειναι πια μια ομαδα πια.
    Τι φταιει και δεν σας γουσταρει κανεις παρα μονο αυτοβαυκαλιζεστε μεταξυ σας τοσα χρονια;Τι νοημα εχει να μη σε αναγνωριζει κανενας,αλλα να αυτοαναγνωριζεσαι και να αυτοικανοποιεισαι;
    Το οτι ειστε "ετοιματζιδικες","κατα παραγγελια" "φτιαχτες" ,"κρατικοδιαιτες","δημοσιουπαλληλικες" και απολυτως αντιπρωσωπευτικες "ομαδες" του "αθανατου"-απο τα πολλα δανεια-νεοελληνικου καραγκιοζ-μπερντε κρατους.
    Αυτο φταιει.
    "Ομιλος"η αλογοτροφη, "Συνδεσμος" ο γαυρος,οπως λενε και τα αρχικα τους.Οπως λεμε "συνδικατο","φραξια","στοα" κλπ.
    "Συλλογοι" και πολυ περισσοτερο "Σωματεια" δεν ειστε και δεν υπηρξατε ποτε,γιατι πολυ απλα δεν φτιαχτικατε για τετοιους σκοπους.
    Οτι ανομηματα,προδοσιες και πουστιες κουβαλαει αυτος ο τοπος στα νεοτερα χρονια του, το αντιπροσωπευεται καταλληλα και "επαξια",γιατι πολυ απλα ειστε γεννηματα του.
    Αφηστε την Βυζαντινογεννητη ΑΕΚ,τους Παλαιολογους και την Κωνσταντινουπολη κατα μερος.
    Πιαστε τα μπουρδελα της τρουμπας ο ενας και τις πουτανες της Σολωνος ο αλλος και μολις κονομισετε, "παιξτε το" μεγαλοαστοι γλυφοντας τους εξουσιαστες.
    Ενταξει,μπορει ο "λυκος" να μην αλλαζει τομαρι,αλλα σαν "τομαρι" που ειναι,με κανενα κλεμενο μπαστουνι και ημιψηλο απ'το Μοναστιρακι,ισως κοροιδεψει τους Ευρωπαιους οτι "κατι τρεχει με την παρτη του".Και ας γελαει ολος ο κοσμος.
    Δεν βαριεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Επειδη σε εχω ακουσει στο ραδιο(real-Καραγ.απο εκει ειδα και τη σελ.)και στα γραφομενα σου εδω
    οι σκεψεις και οι αποψεις σου ξεφευγουν απο τον
    κακομοιρη νεοΕλληνα,και δεν γραφεις μονο για το ΑΕΚ..
    Αυτος ειναι ο λογος συμπαθειας
    Ακομη ειμαι φιλαθλος κι οχι καφρο-φαν..!
    στα παπαρια μου τις γραφω κατι θυρες στρατους..
    απο'οπου κι αν προερχονται.
    Τελος τι πρωτους γυρου μας λες... 2010 εχουμε.
    ανταποδιδω κι εγω θερμες ευχες και υγεια σε ολους παντα!(και στα μυαλα περισσοτερο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Θάνο: Είμαστε εδώ λοιπόν σε παρέα και φυσικά θέλουμε όλες τις απόψεις. Γράφω σαν χόμπυ κύρια για τον συμπολίτη μας με αφορμή πολιτισμικό γεγονός που ένα απο αυτά είναι κι ο αθλητισμός. Και η πολιτική και η καθημερινότητα. Σ' ευχαριστώ πολύ και καλώς ήρθες στην παρέα. Να κάνεις τις παρεμβάσεις σου αλλά για τα πριν σχόλια σου , κάνε μου την χάρη και διάβασε την κριτική μου. Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Aγαπητέ Θάνο, κάτι σου έχει ξεφύγει..μάλλον κατά λάθος. Εδώ μέσα δε μιλάμε για το λιμάνι, το μπουρδέλο, το κράτος, το τηγάνι, το χνούδι της μαμάς σας, αλλά για ΤΗΝ ΑΕΚ.
    Understood?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. οκ steven, αλλα δεν μου απαντησες για το πριμ..
    τωρα μπορει να μου πεις στα παπαρια μου.. η ομαδα κερδισε? ναι αλλα θα παρεχετε υπηρεσιες στον πολυμετοχικο..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εκανε δηλωση-απαντηση ο τρομπετας της "Αθλιας Κυριακης"
    "...ειμουν σκληρος με τον Ολυμπιακο" ειπε. Προφανως εννοει"..αφου τα εβαλα με την ομαδα μου βρε μαλακες,τι αλλο θελετε; Δεν ελεγα συνεχως : "δεν βλεπεται η ομαδα" "δεν υπαρχει κινηση" "περπατανε οι παικτες" "ειναι σε ασχημη κατασταση (ο Ολυμπικακος)" "κατι πρεπει να γινει" "δεν παει αλλο" "δεν ειναι τροπος αναπτυξης αυτος(για τον Ολυμπιακο παντα μιλαμε)"δεν επρεπε να ειναι τοσες μερες σε αδεια οι παικτες", "δεν βλεπω πως μπορει να αντιδρασει η ομαδα" (για τον Ολυμπιακο μιλαμε παντα)"ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα" "ισως γινει κατι στο τελος" "ειναι απογοητευτικος αλλα ειναι εμπειρη ομαδα και ισως καταφερει να παρει κατι απο το παιχνιδι"( ναι για τον Ολυμπιακο συνεχιζουμε)"κατι πρεπει να αλλαξει", "χρειαζονται επιγοντως να ληφθουν αποφασεις""ειναι δυσκολη η θεση του προπονητη"κλπ.κλπ.κλπ.
    Βρε καραμουζα,επαιζε και αλλη μια ομαδα στο γηπεδο.Με κιτρινα που σου φερνουνε αλεργια, μωρη αλεργια της τηλεορασης.Και δεν ηταν η Αικ Στοκχολμης,ουτε η Γαλατα.
    Ασφαλως και εισουν "σκληρος" γλυκια μου,αλλα οχι απο αντικειμενικοτητα αλλα απο στεναχωρια μωρη μαλαστουπα.
    "Οι κατα καιρους συνεργατες μου γνωριζουν οτι τα σχολια μου δεν εξαρτηθηκαν ποτε απο κανενα συμφερον" Και γιατι επικαλεισαι τους αλλους που κι'αυτοι ειναι φιμωμενοι πισω απο εναν βαρυ και τεμπελικο μισθο βρε μαουνα της δημοσιογραφιας;
    "Ευχομαι να βρεθουν τηλεθεατες που να μην τους φταιει για ολα η ερτ." τελειωσε ο πιθηκομουρης. Παραδεχεται δηλαδη οτι δεν υπαρχει κανεις που να μην τα βαζει-με τον ενα η τον αλλο τροπο με την κρατικη tv; Και που να βρεθει ρε σαχλαμαρα,αφου πια σας εχουν παρει ολοι χαμπαρι; Μονο η καταναγκαστικη,παχηλη μισθωση μεσω ΔΕΗ εχει μεινει-εσενα και ολων των φωστηρων εκει μεσα-με τις 100ρες χιλ. ευρω το χρονο.Αλλα που θα παει. Θα σπασει και αυτο, ακριβοπληρωμενε κηφηνα.
    Μεχρι τοτε,αφου σε πληρωνω-αδρα και τζαμπα-μπορω να σε βριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Χρήστο: Φίλε χαμός, αλλά πρέπει να δούμε την συνέχεια. Καλά τα λες κι έτσι ήταν πριν. Μην ασχολείσαι με τα δημιουργήματα της κοινωνίας που φτιάχνει πάντα εξαμβλώματα που τρέχουν να πουν και μια ιστορία. Και το παραμύθι το λένε ιστορία κανονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τάσος Θεσσαλονίκη08 Ιανουαρίου, 2010 00:18

    Stiven: Αναφορά στο υστερόγραφο σου .
    Λυπήθηκα .... η αλήθεια είναι πως δεν θα μου λείψει καθόλου !!

    Υ.Γ Θέλω ενημέρωση όταν ανέβεις Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Θάνο: Επιμένεις κιόλας. Λοιπόν διάβασε λίγο πιο πριν . ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΜ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ Η Η ΚΑΒΑΛΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ. ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ; ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΔ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΠ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΔ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Τάσο: Κι εγώ χάρηκα που ξεβρωμίσαμε εις τριπλούν. Σύντομα επάνω διότι έχω παράρτημα στην Θεσσαλονίκη, έχω καιρό να πάω στον Αποστόλη( Ασβεστοχώρι- έμφραγμα του πατέρα μου) και να πάρω ανάσες στα κάστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χρήστο: Και μου φέρνει σήμερα το λογαριασμό η πεθερά μου για ανάλυση. Δεν είχα ασχοληθεί- εδώ υπάρχει χωριστό ταμείο. Και στα 60 ήταν 25 για τον δήμο, 20 για ΕΡΤ και 15 για ηλεκτρικό. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΟΙΟΙ; ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΠΑΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς steve: η Καβαλα δεν εχει χασει και απο ΠΑΟΚ,ΠΑΟ, και'σεις φαγατε 2, με τον ΑΡΗ ηταν εκτος
    με καθολου απειλη στην αμυνα και το γκολ ηταν απο μαλακια του τουριστα-γυρολογου Οσκαρ, ποιος Πατερας?
    Χεστηκα για την ΑΔ ΤΠ ΣΔ ΜΚ ΣΤ ΘΒ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Mε το ζορι.Διχως να σε ρωτανε.Σου αρπαζουν τα λεφτα απ'την τσεπη.Ετσι γουσταρουν."Θα μας πληρωνεται μαλακες" σου λενε."Θα μας ζειτε"
    ο.κ. να πατε να γαμηθειτε λοιπον.
    Μονη θετικη σκεψη,οτι πληρωνουμε εισητηριο σε τσιρκο.Ας το βλεπουμε ετσι.
    Ειστε - και εσεις-η διασκεδαση μας.Πληρωνουμε και βριζουμε. Ακριβπληρωμενο το κεφι μας,αλλα το κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είσαι ένα από τα τρία blogs που παρακολουθώ (τα άλλα δύο είναι μουσικά) και αυτό όχι επειδή είμαι ΑΕΚ (ο πατέρας μου ήταν), αλλά επειδή η στήλη σου στον Φίλαθλο- μεταφυσικώς- ήταν πολύ σημαντική στη ζωή μου. Λυπάμαι που σου γράφω πρώτη και τελευταία φορά με αυτή την αφορμή και θα εξακολουθώ να σε διαβάζω (ακόμη και μεταφυσικά).
    Δεν ασχολούμαι με την "ΑΕΚ" εδώ και χρόνια. Αν έχανα από τον Πανιώνιο θα χαιρόμουν κιόλας, όπως χάρηκα με την Καβάλα και τον Ηρακλή.
    Νομίζω ότι η ιστορία με την "ΑΕΚ" τουλάχιστον από την εποχή του "τίγρη" που ξέρω και μετά είναι ο καθρέπτης, η πιο απλή και αδιάσειστη απόδειξη της πρωτιάς αυτού του μορφώματος που λέγεται ελληνικό κράτος στην "παραγωγή σκατών" που είχες γράψει κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Νίκο Γάβρο: Φίλε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ευχές για όμορφο 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή