Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ

            Υπήρχε ένα τραγούδι της Ροδά που μου άρεσε πολύ και το ακούω ακόμα. Η " βουρκωμένη Δευτέρα". Μια τραγουδίστρια όχι σπουδαία, αλλά με τρια τραγούδια πολύ καλά και με μια περίεργη μπάσα φωνή. Θα το ακούσουμε μαζί στο επόμενο ούζο.

             Διάβασα τα σχόλια πολύ προσεκτικά. Και για την Αϊτή και για την ΑΕΚ. Φυσικά η ομάδα μας είναι πολύ μικρότερο θέμα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για την φιλική και συμπαθέστατη χώρα. Αεροπλάνα δεν μπορούν να προσγειωθούν και το λιμάνι καταστράφηκε. Η βοήθεια δεν μπορεί να φτάσει και πλέον δυο αμερικάνικα αεροπλανοφόρα πηγαίνουν εκεί για να αποβιβάσουν τανκς. Μιλάμε για κανονική κατάληψη στον βωμό ανθρωπιστικής βοήθειας. Και τι να πείς; Τίποτα, απλά σας λέω να μην δίνετε χρήματα. Τι να τα κάνουν οι άνθρωποι; Να αγοράσουν τι και απο ποιόν; Απο το λαθρεμπόριο, ή την ανθρωπιστική δύναμη που πάντα καταλήγει σε χέρια τοκογλύφων. Θυμηθείτε την δική μας την Ηλεία.
             Συνέλευση λοιπόν την Δευτέρα. Δεν περιμένω τίποτα. Η απουσία των μετόχων και η εκπροσώπηση τους μέσω αντιπροσώπων, σημαίνει το βαθύ ρήγμα και την ασυνενοησία ή την βαθύτατη παρασκηνιακή υποψία του ενός για τον άλλον. Μιλάμε για ετερώνυμα που τα είχε ζέψει ο Ντέμης και που γι' αυτόν δεν γίνεται η ανταλλαγή απόψεων. Τους διέλυσε κανονικά σαν φραγκοδόφραγκα χάρτινα στο τσεπάκι του. Και τους παράτησε ο ηγέτης να είναι υπόλογοι στον κόσμο. Μιλάμε για συμφορά.
            Θέλει υπομονή κι άλλη δουλειά. Ο έλεγχος λέει τρίχες κι επιβεβαιώνει απλά λογιστικά στοιχεία. Τον ισολογισμό που είναι τερτίπι σαν τα στοιχεία που φέρανε την Ελλάδα ισότιμο μέλος της ΕΟΚ και βλέπουμε σήμερα τα αποτελέσματα. Η BDO δεν λέει ψέμματα, απλά ψάχνει αυτά που είχε πάρει την εντολή. Φυσικά βρίσκει κι άλλα κι αυτά τα άλλα τα λέει μόνο στην πλειοψηφία. Δηλαδή μόνο στο Νοτιά. Δηλαδή τον λιγότερο αμέτοχο που ΚΑΙ πληρώνει ακόμα ΚΑΙ δεν έχει εγκαταλείψει το σκάφος ΚΑΙ έχει συμφέρον λόγω του προπονητηρίου.Φυσικά μόνο με αυτόν πρόκειται να ασχοληθει ο Sugar. Και με τα πραγματικά στοιχεία. Όλα τα άλλα είναι κιντίδηκες υπερβάσεις.
             Μέχρι το καλοκαίρι θα περάσουμε πολλά. ΚΑΙ αγωνιστικές απαξιώσεις, ΚΑΙ  σμίκρυνση σαν σωματείο και ηθικό, ΚΑΙ σωστές οικονομικές αναλύσεις για να διατηρηθούμε στην σούπερ λίγδα αλλά με άλλο πρόσωπο κι άλλους στόχους. Βλέπετε οτι ο Μελισσανίδης, όταν είπε για τους " τρελούς ή τα λαμόγια" ή Για την " ΑΕΚ σε χαμηλότερη κατηγορία αλλά υγιή", ήταν προδότης. Και θυμάμαι το σύνθημα του ΔΧ μέσω των εκπροσώπων του " όποιος μιλάει για τρίτη εθνική, αυτός και η μανούλα του να πάει να γαμηθεί". Και σκεφτόμαουνα απο τότε ποιός μπορεί να διώξει τα μαλακισμένα απο το γήπεδο και δικαιώθηκα. ΚΑΝΕΝΑΣ.
                Διότι κατά πως φαίνεται, πρόεδρος θα αναλάβει ο κύριος Κιντής. Και τον λέω κύριο διοτι και είναι, και είναι και δαίμονας στα οικονομικά. Και μου μοιάζει και σαν τον υπηρεσιακό παράγοντα που κάθε φορά σώζει το σκάφος. Με σωστές αποφάσεις για μια ενδεχόμενη αποφυγή του υποβιβασμού αλλά με κανένα όραμα. Διότι ο κόσμος πλέον δεν στηρίζει. Και χρειάζεται όχι διαχειριστές αλλά επανάσταση κι αντεπίθεση. Φυσικά στο έργο του έχει την οργάνωση μαζί του και την απόλυση του προπονητή. Και την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων και δουλειά απο το βάθος των ακαδημιών. Δεν βγαίνει έτσι τώρα. Αυτό δουλεύει όταν πλαφονάρει μια κατάσταση και μαζεύεις το μαγαζί μετά  ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ.
          Δεν θέλω να σας μπερδεύω. Η δουλειά μου για την ΑΕΚ είναι άλλη. Παράλληλη και φιμωτική. Ποντάρω στο ενεργό στοιχείο που θέλει να ξυπνήσει και να πανηγυρίσει. Και σε μια μεγάλη δύναμη κι όχι στυγνές λογιστικές εγγραφές. Και να μην γίνομαι νούμερο με ένα Ταχτσίδη ή με ένα Σκόκο που μπορεί να με εκβιάζει εωτερικά κι εγώ να το παίζω φτωχή πλην τίμια. Πρέπει να εμπνέω για στόχο, να δημιουργώ υπεραξία για την εταιρεία άρα και για τα πάγια της, και να είμαι σκληρή δύναμη κι όχι παράρτημα ή προσωρινή συμμαχία  στα κέντρα αποφάσεων  όπως θα είναι οι πρόσκαιρες δηλώσεις ενός ανθρώπου εμπαθούς αλλά κυριότερα άφραγκου για να το παίξει ηγέτης.
               Ο Κιντής είναι ένας μορφωμένος ΔΧ. Τίποτε άλλο. Δεν βλέπει την αλήθεια την γενική, αλλά μόνο την δική του. Φυσικά για την ΑΕΚ αγωνίζεται αλλά με λάθος τρόπο. Φυσικά θα απαντήσει οτι αν υπήρχε ενας Μελισσανίδης, δεν θα ανακατευόταν. Η τσιχλίτσα είναι πανεύκολη να την μασάς. Κι ο ΔΧ αφού πήρε την διοίκηση της ερασιτεχνικής- ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝ- κάνει πλακίτσα λέγοντας οτι ντρέπεται που είναι πρόεδρος της. Το ίδιο θα λέει κι ο Κιντής. Ίδιοι είναι και συγκοινωνούντα δοχεία. Τέλος πάντων τα λέμε αυτά για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Η δουλειά μας εξακολουθεί να κοιτάει αλλού με τις μεγαλύτερες προοπτικές.
        ΥΓ. Κάποιοι θα έπρεπε να έχουν τη μαγκιά να γράφουν με τα παλιά ονόματα τους ή με τα πραγματικά τους. Το να μου κάνουν ερωτήσεις, δημόσια κιόλας, αποδεικνύουν την βλακεία τους και την επιβεβαίωση μου για την ακαταλληλότητα τους. Το οτι χάσανε λεφτά δεν μου λέει τίποτα. Φυσικά τίμιοι, αλλά κοινοί ηλίθιοι. Τίμιους θέλω, ηλίθιους όχι. Οι ηλιθιοι είναι είδος που ευδοκιμεί στον πλανήτη κι εύκολα μπορώ να βρω κάποιον για την διοίκηση οποιασδήποτε εταιρείας. Δηλαδή θέλω να πω οτι η μαλακία είναι αυταπόδεικτη.Δεν χρειάζεται προσπάθεια. Είναι σαν την ξανθιά που φαίνεται. Και να σου πω και κάτι: Η ξανθιά είναι αθώα κι ορατή. Ο πολυπράγμων μου τρώει χρόνο. Κι είναι πολύτιμος για μένα ο χρόνος. Όχι οτι είναι χρήμα, αλλά είναι ψυχή δική μου. Και μην σε πειράζει που είσαι εκτός εξελίξεων και μου κάνεις ερωτήσεις για τη Ραφήνα. Ραφήνα σημαίνει Καραμανλής και μπιφτέκια. Αν ήσουν ικανός θα ήσουν μαζί μου, φανερά στο ταχυδρομείο μου και θα σε διόριζα και κάπου. Πάντως μην με θεωρείς μαλάκα, αυγοτάραχο της Αμμοχώστου. Σαν και σένα θέλω πολλούς για ξηροκάρπι με την Κουμανταρία που πλένω τα πόδια μου. Αυτά προς το παρόν, διότι έχεις γράψει κι άλλα που φανερώνουν το αναφροδίσιο του χαρακτήρα σου αρχιμαλάκα. Κι απο απειλές δεν μασάω, γνήσιε εκπρόσωπε της μειονότητας αφού σου αρέσει κι η Ελευθεροτυπία.

29 σχόλια:

  1. Θα το πω ωμά όπως το σκέφτομαι:
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΑΕΚΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as perimenoume na doume ti 8a ginei loipon?

    e.m

    toulaxiston ama pesoume kathgoria mporei k na paroume kanena prota8lhma tou xronou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανώνυμο,

    Ρε ανώνυμε, πόσο μαλάκας και απαισιόδοξος μπορείς να είσαι? Δηλαδή ότι σε ταΐζουν εσύ το τρως? Όσο υπάρχει ΔΧ μη φοβάσαι τίποτα.
    Δεν έχεις καταλάβει ότι η ψυχή της ΑΕΚ είναι η Original και όσο υπάρχουμε εμείς καμία δύναμη δεν μπορεί να μας καταστρέψει? Εμείς όποτε θέλουμε ανεβάζουμε και κατεβάζουμε κυβερνήσεις. Άντε μαλάκα λοιπόν πάρε τα πάνω σου και ατένισε το μέλλον με αισιοδοξία.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι φανερο οτι η Γ.Σ. της πλακας ειναι "κερδιζω κι'αλλο χρονο".Με εναν ελεγχο ελεγχομενο και οχι "στα βαθεια",με εκπτοσωπους αυτων που ηδη ειναι αμετοχοι,στο Δ.Σ.,με μπαλωματα οικονομικα-γιατι τιποτα αλλο δεν μπορει να γινει,με συνασπισμο Κιντη-οπως λες εσυ- και Δ.Χ. με απολυση προπονητη-αφου πια δεν χρειαζεται-και τοποθετηση στον παγκο καποιου παλαιμαχου,με πωλησεις παικτων...πες μου σε παρακαλω Steven πως θα βγει η χρονια; Τον κοσμο και τις αντιδρασεις δεν τις σκεφτονται;
    Την απαξιωση της ομαδας-ναι κι'αλλο και αυτη τη φορα θα ειναι αυτοσκοπος αυτο, μεχρι το καλοκαιρι-τον κινδυνο να μεινει η ομαδα ακομα και εκτος ευρωπης-η μηπως θα ηταν ευχης εργο αυτο για τις ισολογισμικες αλχειμιες-και ενα περιβαλλον καθολου ετοιμο να δεχθει την εισοδο καποιου με μακροπνοο πλανο και χρηματα-γιατι πολυ απλα με ολη αυτην την συντηρηση που προετοιμαζεται ως το καλοκαιρι,απλα δεν θα εχει αλλαξει τιποτα στα οικονομικα και στην οποια αλλη αξιοποιηση-αφου περιουσια δεν υπαρχει κατ'ουσιαν-και τα πραγματα θα κυλανε απλα μεχρις εκει.
    Και λοιπον; λεω εγω. Σημαινει κατι αυτο;Ακομα και τοτε να αποφασισει να "μπει" κανεις σε αυτο το ερμο το μαγαζι και να ασχοληθει σοβαρα,και τοτε δεν θα εχει ακριβως τα ιδια προβληματα με τωρα,αν οχι χειροτερα;
    Και αν ο Νοτιας ειναι ο περισσοτερο ενασχολουμενος αυτη τη στιγμη,τι ειδους "πλανο εκτου μακρωθεν" ειναι αυτο με Κιντη και Δ.Χ. στ πραγματα και με διχονια-μεγαλυτερη πια-στον κοσμο,οπως και απογοητευση;Εκτος και αν υποτασεται σε κελευσματα αλλων πιθανον λεγοντας του-για αλλη μια φορα"εδω ειμαστε εμεις".Τον εχω ικανο.
    Πως θα μιλα μονο με Νοτια ο "τιγρης" οταν ενα τετοιο "κουτσοσχεδιο" θελει την "αλλη μερια" να ειναι μπροστα; Πως θα διορθωθει αυτο οταν χρειαστει;
    Ο Νοτιας προτεινει τον Κιντη για να διορθωσει τα οικονομικα και σε ανταλλαγμα να φαει τον προπονητη για να κανει τα γουστα του Δ.Χ., ωστε να μην εχει προβλημα μεχρι το καλοκαιρι και να μην μπερδευεται στα ποδια του;
    Και ο προπονητης οπως ηρθε,ετσι εφυγε-εξυπηρετοντας καποιους,βγαζοντας τους απ'την δυσκολη θεση και στρεφοντας αλλου τα φωτα-και τωρα θα παρει απλα το καπελο και θα φυγει;Σαν μαλακας;Σαν κοροιδο;Δηλαδη απ'το 2004 και μετα κοσμος και κοσμακης εκλεψε,εφαγε,αδιαφορησε,αρνηθηκε,εφυγε,την κοπανησε,κανεις τους δεν απολυθηκε,ολοι τους σχεδον την "εκαναν", αμεσα η εμεσα απ'το καραβι,αλλοι μπαινουν και βγαινουν σαν να μην τρεχει τιποτα και τελικα αυτος που θα εκδιωχθει σαν πρωτος εδω και 5 χρονια,σαν φταιχτης της τελευταιας κατηφορας θα ειναι ο επι μηνες απληρωτος και υποφερων απο χιλιους λογους προπονητης που τυγχανει να ειναι ο συγκεκριμενος μαλιστα; Γιατι ρε καλοπαιδα;(τυπογραφικο λαθος στο "α") Να φυγει.Ο.Κ. Οταν πρεπει.Και πρεπει. Αλλα τωρα; Αυτο ειναι το προβλημα;
    Αντι να ειναι υποδικοι η φυγοδικοι ισως-μερικοι μερικοι απο αυτους εκει μεσα, η αντι να μην βρισκουν χωροι να σταθουν αλλοι κι'αλλοι,τελικα παιρνουν αποφασεις; για ποιον;
    Εχω πολλα να πω και ισως και αυτα που εγραψα να μην ειναι και πολυ κατανοητα γιατι ειμαι συγχισμενος. Θα συνεχισω,αν εχω ορεξη αργοτερα.
    Ενα πραγμα σας λεω παιδες. Σκεφτομαι σοβαρα να παω την δευτερα εκει.Δεν ξερω τι θα βγει και αν βγει και τι θα γινει κ.λ.π. Τιποτα. Δεν ξερω, μου εχουν παρει το σκαλπ αυτα τα ανθρωπακια.
    Να χεσω τις γραβατες και τα κινητα σας ρε λαμογιο-τεμπελο-κανακαρηδες( προσπαθησα να τους εμπεριεχει ολους η συνθετη λεξη,αλλα που. Εχει τοσα ειδη εκει μεσα.)Μετριοι και νεροβραστοι, σαν καφεδες που δεν πετυχαν ειστε. Αντρο μαλακιας,διαφημησης,υστεροβουλιας,πειραματισμων,προσωπικων επιδιωξεων και οτι βαλει αλλο ο νους του ανθρωπου τον εκαναν τον συλλογο. Μονο Π.Α.Ε. δεν ειναι.Οτι αλλο μπορειτε να το πειτε.Και το πιο σλκηρο.Μεσα θα πεσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η BDO δεν λέει ψέμματα, απλά ψάχνει αυτά που είχε πάρει την εντολή. Φυσικά βρίσκει κι άλλα κι αυτά τα άλλα τα λέει μόνο στην πλειοψηφία. Δηλαδή μόνο στο Νοτιά. Δηλαδή τον λιγότερο αμέτοχο που ΚΑΙ πληρώνει ακόμα ΚΑΙ δεν έχει εγκαταλείψει το σκάφος ΚΑΙ έχει συμφέρον λόγω του προπονητηρίου.Φυσικά μόνο με αυτόν πρόκειται να ασχοληθει ο Sugar. Και με τα πραγματικά στοιχεία.

    Μέσα σε λίγες γραμμές τα είπες όλα νομίζω steven.

    Αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη τις τελευταίας στιγμής, κάποιος άσσος από το μανίκι κάποιου, τότε δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από αυτή την ΓΣ, αυτή είναι η άποψη μου.

    Τους θερμούς μου χαιρετισμούς σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά Στήβεν, θα μας τρελάνεις, χτές μας παρότρυνες να κάνουμε ο καθένας μας ότι μπορούμε για την Αιτή και σήμερα μας λες να μην κάνουμε τίποτα.
    Εντάξει, συμφωνώ μαζί σου να μην στείλουμε χρήματα αλλά φάρμακα πρέπει να στείλουμε. Εγώ λοιπόν θα αγοράσω φάρμακα αξίας 100 ευρώ και θα σας τα στείλω.
    Δηλώστε που και πότε.
    Όσο για τα ούζα είμαι μέσα γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποιους λογαριασμούς με τον Μπάμπη. Εννοείται ότι η μάχη θα δοθεί με ούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. apo xoumor skizis mpiko.

    e.m

    hmoun organwmenos mpiko sthn 21 alla ta syxa8hka ayta
    kai den eimai anwnymos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Μπίκο:
    Χίκ!
    @Χρήστο:
    Ποιός σου είπε οτι θέλουν να βγούνε Ευρώπη;
    Τους κανονισμούς για τους ισολογισμούς των ομάδων τους ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι χαραλαμπε.Γι'αυτο το λεω.
    Αλλα παλι αν θελουν να καψουν την σεζον εως εκει,γιατι δεν αφηνουν τον υπαρχον προπονητη; Πρεπει να το "καταφερει "αλλος" αυτο; Και αν δεν τα καταφερει να μη βγει στην Ευρωπη αλλα τελικα παρ'ολες τις προσπαθειες βγει τελικα,τι θα γινει; Θα τον διωξουν σαν αποτυχημενο που δεν καταφερε να υλοποιησει τους στοχους της ομαδας; (τι λεμε ρε πουστη μου; ΑΕΚ ειμαστε, η Ξανθη;)
    Ζουμε ιστορικες στιγμες με τις προκλησεις να μας γνεφουν και τις ευκαιριες για δοξα να μας κλεινουν το ματι.
    Γιατι να μη μπορουμε να βουλωσουμε και εμεις κανενα ματι κανενος απο εκει μεσα;
    Το μπουρδελο της Καλεργαινας,που λεει και ο Γεωργιου ο γιγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Στήβεν
    Ο φίλος Ψαριανός είδε ότι τον κλάσανε όλοι στην βουλή και γυρνά ξανά στο ραδιόφωνο.
    Τώρα θα την σώσει την ομάδα μας με τις παπαριές που θα πετάει ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to paradoxw einai apo ta lefta apo to ueffa xelasponoun shmera

    etsi k kanei kinisi o elouros ton prigipa den 8a ferei pali sthn aek?
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Χρήστο
    Ο Μπάγιεβιτς έτσι κι αλλιώς εναντιώνεται σε περαιτέρω σμίκρυνση της ομάδας,άρα όσο άσχημο και να ακούγεται χτυπάμε Ευρώπη.
    Αν θες να σιγουρέψεις την 6η θέση φέρνεις νέο φιλόδοξο (και καλά)να αξιοποιήσει τα ταλέντα μας.
    Άσε τώρα τους μπίκους να το παίζουν εγγυητές.
    Σε μια ΑΕΚ με Sugar θα πέρναν τα παπάκια με τις κομμένες ποδιές τους και θα πηγαίναν για ούζα παραλία..
    ΥΓ:μπίκο η μάχη δίνεται με 46άρι αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Νοτιας επρεπε να ζητησει και να κανει ελεγχο ο ιδιος Να τον παραγγειλει τουλαχιστον ενα χρονο τωρα. Τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα. Καλο παιδι ομως.Και πολυ μακρια βρισκεται. Τελειος συνδιασμος για τις αργοπουτανες τις αλλες που αρμενιζουν και αρμενιζαν εκει μεσα. Ευπιστος και υπερβολικα συναινετικος.Και οταν σου εχουν φαει και λεφτα,τα πραγματα γινονται χειροτερα.
    Ελπιζω να τον εχει πειραξει οσο πρεπει αυτο.Και να τον πεισμωσει-εστω και τωρα- τοσο,ωστε να γυρισει το νομισμα και απ'την αλλη.Μακαρι.
    "Χρονο. Δωστε μας χρονο. Θελουμε χρονο".Φωναζουν τα σκαθαρια.Να τσουλισουν τους σβωλους με τα σκατα και να τακτοποιησουν τη φωλια. Παρτε το χρονο σας βρε ακαρεα. Βρε μπαμπουινοι του αστικου δασους.
    Ανετα.Χαλαρα ρε μυγοχεσματα.Με το πασο σας. Υπαρχει χρονος. Κανονιστε τα. Και αν βρειτε και κανενα "ψιλο" στο δρομο σας,παρτε το.Μην αφηνετε τιποτα.Ποιος κοιταζει τετοια ωρα;Αλλωστε δουλεια κανουμε.
    Πληρη εκαθαρηση θελουμε.Οχι αστεια.Τυπακια τις δεκαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο: Καλά τα λες, αλλά πάμε για τα σωστά. Φίλε αν αποτύχω, τελείωσε κι η επικοινωνία του blog. Είσαι απίθανος και γνήσιος φίλος. Και γνήσια δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οχι 47aρη; Εκανα λαθος τοτε Sorry.

    O Μπαγεβιτς-το βλεπω- θα μπει σιγουρα στο "παμε στοιχημα" οπως παει.Το καλοκαιρι,να εχει και ενδιαφερον, απουσης της αγωνιστηκης δρασης.
    Προβλεπω και τις αποδοσεις:
    Να επιστρεψει για 4η φορα: 2.10.
    Να μην επιστρεψει για 4η φορα : 3.40
    Να φυγει για 4η φορα,αν πρωτα ερθει για 4η φορα : 4.50
    Να ερθει και να φυγει στην ιδια αγωνιστικη περιοδο για 4η φορα : 6.50
    Και παει λεγοντας.Μπορει να συμπληρωσει ενα κουπονι Σαββατοκυριακου μονος του μιλαμε.
    Θα σκυβει το κεφαλι ο Ντουσαν μετα απο ηττα,θα πεφτει η αποδοση. Θα διωχνει κανεναν παικτη απ'την προπονηση,θα ανεβαινει η αποδοση. "ειμαι απογοητευνενος με τους παικτες μου" θα λεει,κατηφορα η αποδοση.
    "να συνεχισουμε ετσι,το ιδιο δυνατα μεχρι το τελος", θα λεει σε καμια συνεντευξη τυπου, ωωπ, επανω η αποδοση.
    Οπως ο Σορος με τα χρηματιστηρια που κανει πλακα καθε μερα και κονομαει κι'ολας χοντρα.
    Ρε μηπως και αυτος ειναι ενας τροπος να τα παρουμε απ'τον ΟΠΑΠ;
    Σαν να λυθηκε το οικονομικο για την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς όλους: Τα διάβασα όλα. Σας ξαναλέω οτι αλλού πάμε. Ο ΔΜ κάνει την έρευνα κι εγώ ψάχνω την αγάπη την αθλητική. Και την παρμεζάνα και πώς τρίβεται. Μην ανησυχείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mporei na mhn katalava to sxolio sou sthven alla den vlepw logo na klisis to blog ayto

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. erxetai o melisanidis? pote? pos??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακαρι να πανε τα πραγματα καλα.Θα κανουμε οτι περναει απ'το χερι μας.
    Δεν μπορει. Πρεπει να υπαρχει τελος στο μαρτυριο.
    Ας εχουμε λοιπον και εμεις το νου μας στην Ιθακη και το φτασημο μας εκει.
    Το ταξιδι αυτο δεν μας γοητευει και τοσο,οντως.Αλλα που θα παει.Θα φτασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προβλεπω οτι στο επομενο εντος εδρας ματς να γινετε καλοκαιρινο το οακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο όρος του Τζιμπούρ για να επιστρέψει στην ΑΕΚ ήταν...




    μία Porsche - Cayenne !

    todekari.blogspot.com

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Ιανουαρίου, 2010 12:26

    Βασικά το θέμα με το νερετβίτη είναι καθαρά επικοινωνιακό και να κερδίσουν χρόνο. Βάζω και 1 παράμετρο ακόμα. Εγώ τον Κωστένογλου ή όποιον έρθει θα τον θεωρούσα ΠΟΛΥ μαλάκα ή πουλημένο. Ποιός θα ήθελε να δουλεύει σε μία τέτοια ΑΕΚ? Εγώ αν ήμουν προπονητής θα έλεγα "άστο καλύτερα". Πως η ΑΕΚ θα βοηθούσε την καριέρα μου? Μία ομάδα διαλυμένη και χωρίς στόχους και γήπεδο, με το φάντασμα του νερετβίτη πάνω από το κεφάλι μου, με παίκτες οι οποίοι "δε γουστάρουν το ντούσαν". Γιατί ποιόν θα "γουστάρουνε δηλαδή" Το μπαμπά τους?Τον Αη Βασίλη με τα καλά συμβόλαια¨ Τον καλό "φίλο" που τους αφήνει χαλλλαρρράαα να ξύνουν τ' αρχίδια τους ή το Σατράπη που τους βγάζει το λάδι? Και φυσικά, εάν ήμουν προπονητής, θα έβλεπα τα σφαξίματα από τα κοράκια, ή τις ψηφοφορίες στον αρχιθαλαμηπόλο της ομάδας του παλατιού. Και φυσικά μία κερκίδα διχασμένη, που θα με έχει στη μπούκα από την 1η μέρα με μηδενική πίστωση χρόνου. Εν ολίγοις η ΑΕΚ έχει μεταβληθεί σε νεκροταφείο παικτών και προπονητών. Ή τουλάχιστον σε οίκο ευγηρίας. Τώρα αν ο Αδαμίδης ΠΕΙΣΕΙ κάποιον να πάρει την καυτή πατάτα και να τερμάτίσει την όποια καριέρα του, τότε αυτός θα είναι....όντως ο "σύγχρονος, μεθοδικός, φιλόδοξος ευρωπαίος προπονητής"? Ναι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς όλους: Παιδιά δεν έχω περαιτέρω πληροφόρηση. Θα περιμένω κι εγώ μέχρι την Δευτέρα να δω τις ανακοινώσεις. Το άλλο που σας έχω πει προχωράει ανεξάρτητα. Ψυχραιμία και προσήλωση στα αγωνιστικά σήμερα στις 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημερα.
    Δεν βλεπω ποιος -πρωην παικτης της ΑΕΚ τουλαχιστον-θα δεχοταν κατι τετοιο.
    Το να βρουν κανενα σαπακι απ'εξω που να θελει να κανει μια μικρη αρπαχτη,το βλεπω πιο πιθανο.Σε περιπτωση που φυγει ο υπαρχον παντα.Που δεν το βλεπω κι'αυτο.
    Με τα χρεη επισημα πια-και ως τωρα-να ειναι τα διπλα και με δαυτους εξαφανισμενους κανοντας καταληψη στη γραμου κατι κολεγιοπαιδα της πλακας και ασχετα με το αντικειμενο,δεν βλεπω πιθανη αντικατασταση προπονητη.
    Αν συμβει,θα ειναι σαν να ζητουν αμεσες εξελιξεις και οχι ομαλοτητα. Τετοια, με αυτον τον τροπο, δεν ερχεται ποτε.Το αντιθετο μαλιστα.
    Το σκιτσακι προηγουμενης αναρτησης του Steven με τον Πανοραμιξ να ανακατευει το τσουκαλι,ειναι ενδεικτικο της καταστασης που επικρατει.
    Υ.Γ. 8 γκολ σε δυο τελευταια παιχνιδια εχει μαζεψει ο γηραιος. Ανα καταφερουνε οι δικοι μας να τον κανουν απορθητο φρουριο και να φυγουν με καμια ηττα παλι,τι να πω. Χαλαλι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kαλημέρα παιδιά.
    Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε κάτι οργανωμένα ή ο καθένας μόνος του. Επείγει.
    Μπίκο, καλά τα πας, βάλε στο κόλπο και φίλους.
    Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.


    Υ.Γ Τα χρήματα, ξεπετάνε γρήγορα την ενοχή.
    Ο προσωπικός κόπος τη γλυκαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα σε όλους
    Θα συμφωνήσω με τον Γιώργη,σοβαρός προπονητής στα μέσα της αγ. περιόδου σε ομάδα με ασόβαρη διοίκηση δεν έρχεται.
    Αρπαχτή μπορεί,Κωστένογλου(ο απωλημένος απο τον Αστέρα)μπορεί.
    Εκτός να νομίζει οτι έχουμε σοβαρή διοίκηση χάβοντας τα παραμύθια των γιάπηδων προέδρων μας ότι με 10 εκ.θα πάρουμε πρωτάθλημα!
    Στοπ τέλος τα γέλια...
    Παρά τα όσα ακούγονται το τεχνικό μας τημ δεν έχει καμία ενημέρωση επί του θέματος.
    Πιθανόν να έχουν ρίξει πρώτα το δόλωμα(είδηση στο τύπο)και περιμένουν να τσιμπίσει το ψάρι(παραίτηση Ντούσαν).
    Έχω ξαναπεί ότι καρύδια μεγάλου μεγέθους δεν υπάρχουν στις μέρες μας σε αφθονία!
    Που να τα βρούνε τώρα...
    Τον αγώνα δεν θα τον δω,αν υπάρχει πίκρα να είναι μόνο ακουστική,σαν να ακούς νέο ελληνικό τραγούδι σε νυχτερινό της Αχαρνών...
    Νίκη μόνο με τις Γριές,για να μην κάνουμε τον Κωφίδη με την Ανατολικού μπλοκ χαίτη του,Μουρίνιο και την ομάδα με τους 500 οπαδούς Τσέλσι!
    ΥΓ: Το 4-0 αν θυμάστε, μια παρόμοια μέρα είχε γίνει.Τότε θαμπωθήκαμε και πήραμε το Λαγό που μας πέταξε τα μπαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πειτε μου,αληθεια τωρα, ποιος -πραγματικα σοβαρος ανθρωπος - θα ασχολουνταν σοβαρα σε αυτη τη φαση και θα ενεπλεκε το ονομα του,την καριερα του,η τα χρηματα του,σε αυτην την ΑΕΚ.(Εξαιρειται ο Μελ. για ευνοητους λογους)
    ΚΑΝΕΝΑΣ. ( εχω μια επιφυλαξη για το αν τελικα ασχοληθει ο Αδαμηδης ανθρωπος με καριερα σοβαρη και εν εξεληξει.Γιατι να μαυρισει με το ποδοσφαιρικο αλλαλουμ του βαλκανικου κουρδισταν και να επλακει διοικητικα σε ενα μολισμενο ποταμι που δεν εχει γιατρια);
    Οτι νεα ονοματα ακουστουν η ακουγονται τωρα προσφατα,αν δεν ειναι παλαβοι και πλακατζιδες,ειναι μονο για ιδιον οφελος που σαν τετοιο,το γνωριζουν μονο οι ιδιοι.
    Η διαφημηση και η περιφορα του ονοματος -του Αδαμιδη πχ.- ειναι κατι που τζαπμα και διχως κανενα κοστος επιτυγχανουν.
    Νεοκοποι ενδιαφερομενοι-απ'τον Κοζωνη, ως τον προαλειφομενο "προεδρο",ξαφνικοι εραστες της ομαδας και αγνωστης ταυτοτητας αλλα "αντικειμενα" που σαν κολοφωτιες εμφανιζονται στο μαυρο σκοταδι της ΑΕΚ,ειναι εκ των πραγματων προδιαγεγραμενη και η πορεια τους αλλα και ολοφανερα τα "ελατηρια τους".
    Ουτε αλλος νεος μετοχος, ουτε αλλος ειδημων στις διοικησεις επιχειρησεων, ουτε αλλος ανθρωπος του ποδοσφαιρου, ουτε αλλος ποδοσφαιριστης,ουτε αλλος προπονητης που σεβεται τον εαυτο του και ειναι ικανος, θα δεχοταν οποιαδηποτε αναμιξη με αυτο το μορφωμα, με αυτο το τερατουργημα που λεγεται ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Τι πλανα και τι σχεδια και τι "δωστε χρονο" και τι συνασπισμοι και τι "συντηρισεις" και τι διακανονισμοι και τι "νεες προσπαθειες" και τι λυσεις αναγκης να παρουσιασουν και να τι σωτηρια βρεφη να βρεθουν και τι παλι απ'την αρχη και τι εξυγιανση της πλακας να γινει και τι λυσεις του ποδαριου να σκεφτουν...δεν φταανει τιποτα.
    Δεν αρκει τιποτα. Αυτα ειναι ασπιρινη στον καρκινο.Εδω χρειαζεται ξηλωμα εκ βαθρων. Χειρουργεια απανωτα και πεταμα στα σαπια μελη. Δημιουργια νεας ΑΕΚ.
    Οποιος -κυριως επισημα-ασχολειται με την ΑΕΚ δεν συμφωνει σε αυτα, η δεν εχει επαφη με τον περυγυρο, η ειναι ιδιοτελεις οι σκοποι του.
    Τιποτα αλλο δεν μπορει να συμβαινει.
    Υ.Γ. Λετε να εχουμε καμια εκπληξη στην Γ.Σ. της πλακας της Δευτερας και να αποκτησει ενδιαφερον η ημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδή παιδιά μονο ο ΜΕΛΙΣΑΝ μπορεί να σώσει την ΑΕΚ? Και αν δεν το αποφασίσει τι πρέπει να κάνουμε, να το κλείσουμε το μαγαζί? Αα περιμένουμε την ΓΣ της Δευτέρας, να δούμε τι θα μας παρουσιάσουν κ μετά να κρίνουμε για το μέλλον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αλλαζουν τις εξουσιοδοτησεις οι Γκουμας-Χ"ιωαννου και αντι για τον Αδαμιδη τελικα το πιο πιθανο ειναι να τους αντιπροσωπευσει στην Γ.Σ. της πλακας της Δευτερας ο ...Θανοπουλος! Ναι αυτος, που τον απαξιωσαν,παρεκαμψαν και προσβαλαν βεβαια,δινοντας εκεινο το 1.5 εκ. απ'ευθειας στην Ερασιτεχνικη να το μοιρασει για τα τρεχοντα.Τον αποκαθιστουν.
    Τo καζανι του Πανοραμιξ συνεχιζει να αναδευεται με την κουταλα. Ρε τι πλακα που εχει η ζωη!
    Υ.Γ. Για τα αγωνιστικα δεν λεω τιποτα. Δεν υπαρχει τιποτα. Δικαιο το "Χ". Ο "τρομοκρατης" περνει εκδικηση.Ειδικα με το πεναλτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή