Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΖΙΖΑΝΙΟ

           Ένα απο τα προτεινόμενα links που είχα. Χωρίς να ξέρω κανέναν απο εκεί μέσα και χωρίς να εξυπηρετώ και τίποτα για τα βλαμένα που γράφουν στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Πολλά δημοσιεύματα ήταν δήθεν παρασκηνιακά, δήθεν αληθινά κι άλλα αρκετά ουσιώδη. Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς, πάντα ένα κείμενο γοια την ΑΕΚ είναι αγαπητό ειδικά όταν δεν είναι στρατευμένο.

          Το Σάββατο μπήκα να διαβάσω τα δημοσιεύματα του χώρου και τρελάθηκα βλέποντας παλιά δημοσιεύματα για τον Μπάγιεβιτς και την αποχώρηση του απο την ΑΕΚ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Έστειλα λοιπόν ένα mail ρωτώντας τι στόχο έχουν οι αναμοχλεύσεις του παρελθόντος σήμερα. Παλιότερα είχα ξαναστείλει άλλο ένα όταν το συγκεκριμένο blog, είχε γράψει για τους 6000 που πήγαν και φόβησαν την ΕΡΤ. Τότε είχαν μαζευτεί και μου είχαν απαντήσει προσωπικά, παραδεχόμενοι την παραπληροφόρηση. Τώρα διάλεξαν άλλο δρόμο.
        Κάνανε δυο αναρτήσεις σε απάντηση μου, καταθέτοντας τα εξής: ΕΞΩ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ORIGINAL ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.
         Το blog αυτό το κατέβασα απο τα προτεινόμενα για λόγους δεοντολογίας που θα εξηγήσω πιο κάτω. Προς το παρόν, λέω τα εξής: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ 4 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΊΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ 4 ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ  ΈΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ( 14,16 ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ORIGINAL Ή ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ.
          Απαγορεύεται άλλη γνώμη; Ποτέ. Η κριτική μας κάνει καλύτερους. Το blog αυτό δεν το προτείνω διότι τίναξε τα εσκαμμένα. ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΜΟΣΤΡΑ. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ. Ο ΕΝΟΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ. ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΘΕΣΕΩΣ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΚΙΝΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.
        ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ MAIL ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΨΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ, ΜΙΛΑΩ ΕΠΩΝΥΜΩΣ  ΕΝΩ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΖΙΖΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
          ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΔΧ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ.
         ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ: ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ;
          ΥΓ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΛΟΓΙΚΑ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ.

17 σχόλια:

  1. Στηβεν,απο δω και περα ετσι θα πηγαινει.Το μονο που τους νοιαζει ειναι να κλεισουν την χρηση την τρεχουσα,και απο την νεα περιοδο να τρεξουν την ομαδα με 7-8εκ,και με μενα,εσενα και τους αλλους του blog σαν παιχτες.Εχει αρχισει και εκροχιαζεται η κατασταση,και επανερχομαι σε παλιοτερη προταση μου να ασχοληθουν 2-3 δημοσιοφραφοι με την ΑΕΚ,ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ,και να βγαλουν τα απλυτα στην φορα.Και επιτελους,αυτη η γαμημενη ιστορια με τον Μπαγιεβιτς που εφυγε τοτε,πρεπει να ξαναγραφτει πραγματικα πλεον.Στηβεν,επειγοντως αντιπροσωπεια στον "τριτο" της Χατζηκυριακου,θελει δεν θελει να ακουσει δεκα πραγματακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ;
    ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΧΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;
    ΑΙΣΧΟΣ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπρος πισω παμε...Ναι εχει αξια και συνεχεια αυτο το blog,γιατι καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν καποιοι,οτι δεν μπορουν να παιζουν μονοι τους,και οπως θελουν...Η αλλη γνωμη ειναι αυτο το blog,και η παρουσια του ΤΩΡΑ κρινεται επιβεβλημενη,σε συναρτηση και με κανα δυο παραμετρους.Αυτα τα στοιχεια που εχεις μαζεψει,να αξιοποιηθουν."Γνωστοι" ειμασταν,αφου πανω κατω εχουμε τις ιδιες αποψεις,απλα μεσω του blog,ισχυροποιειται η ουσια των αποψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χαράλαμπο και Μονεγάσκο: Παιδιά πρέπει κάτι να γίνει. Μερικές φορές, δεν το κρύβω, κάνω πίσω διότι με παίρνει απο κάτω. Άλλες μουρλαίνομαι πιο πολύ. Θα μου πείτε γιατί τα λέω δημόσια; Διότι έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Επικοινωνώ διότι δεν έχω κάτι να κρύψω. Ή να το πάω σιωπηλα. Στο φινάλε 3 χρόνια ήμουν διαφωτιστής στην δύναμη της πραγματικής εξουσίας εν Ελλάδι. ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΩ. ΠΩΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ; ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ; ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΝΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ; Ο ΑΛΛΑΜΕΝΛΟΠΟΥΣΤΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λεσ και η ιστορια τησ αεκ ξεκιναει με την φυγη τοθ ντουσαν απο την αεκ για τουσ γαυρουσ,κατι σαν την εξοδο των εβραιων απο την αιγυπτο.
    αμα 8ελανε επρεπενα περνανε την ιστορια απο την αρχη
    ε.μ
    επειδη το χαζευα συχνα με παρεξενεψε αθτη η ξαφνικη αγαπη για τον ντουσαν ουτε βαλτη νατανε απο τουσ αμετοχουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ε.Μ. : Τέλειωσε αυτός απο την ομάδα. Δεν ξέρω πόσο διαβρωμένα είναι τα αποδυτήρια. Πληρώνεσαι; παίξε κατ' εντολήν. Φάτον. Τα αποτελέσματα. Ξέρεις τι κωλοπαίδια είναι αυτά; Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΠΕΛΥΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαγανε κι αυτον που ηταν ο μοναδικος Αεκτζης στην ομαδα.Και υστερα μου λες να κλεισει το blog.Για το τι πρεπει να γινει,το γραφω στο πρωτο σχολιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλημέρα παιδιά. Steven, αυτό που ήθελαν, το πέτυχαν. Ασχολούμαστε μαζί τους και όχι με το πραγματικό πρόβλημα.
    Όπως πολύ σωστά είπε ο billys, εμείς είμαστε και η ευλογία και η κατάρα της ΑΕΚ.
    Γιάννη, όποιος πραγματικά θέλει και έχει τέτοιο μέγεθος, μπαίνει μέσα, χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και όλα τα ζωύφια κρύβονται στις φωλιές του. Οι πλάγιοι τρόποι δείχνουν ιδιοτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σε όλους
    Θα συμφωνήσω με την Αννα ,απροσανατολισμός.
    Να ασχολειθούμε με άλλα εκτός από το πραγματικό πρόβλημα της ομαδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ακούσαμε κι αυτό.Η κακή ψυχολογία είναι η αιτία που τραυματίστηκε ο Σκόκο.
    Μιλάμε για πολύ εκβιασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2010 12:07

    Μπρε στήβεν, ξεκόλλα αδερφέ μου. Μη σπαταλάς άλλο σάλιο και bytes για εγκάθετους, πουλητάρια και τσουτσέκια. Ναι, η ομάδα μας, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, είναι γεμάτος από δαύτους. Εσύ μιλάς επώνυμα, αυτά τα τσουτσέκια πουλάν εκδούλευση. Τέλος. Πάμε γι' άλλα και οι εξελίξεις τρέχουν.
    Συγκεντρώσου στην όποια λύση μπορείς να προτείνεις και να εφαρμόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2010 12:27

    Από τη μία έχεις τους μανατζαραίους να θέλουν να ξεπουλήσουν αντί πινακίου φακής (2,5+40%) το σκοκόπαιδο (αλλάχτε το 2ο και 3ο γράμμα αν θέλετε). Από την άλλα έχεις τον τελειωμένο προπονητή, ναι να κάψουμε τον Ιούδα 3η φορά, να έρθει ο μεσσίας! Κάποιος ευρωπαίος ανερχόμενος γίγας της προπονητικής με κομποσκοίνια, πνευματικούς, "άσπρα άλογα" τσάμικα και, πάνω απ'όλα, φτηνός και ανεκτικός! Α ναι ο και ο oh captain my captain να αποδεικνύει τις απαράμιλες ηγετικές του ικανότητες στο άμοιρο μπασκετικό τμήμα. Εκεί εκεί στην Α2 εκεί θα τον εσκίσουμε τον ΟΣΦΠ στα δύο...Σα νέος Αλέξιος ο Ε ο Μούρτζουφλος θα ηγηθεί προς την άλωση. Φυσικά, οι κερατάδες αρκούνται να μη μάθει η γειτονιά ότι ο κοντός ο κουμπάρος τους γάμαγε τη γυναίκα 3 χρόνια και βάλαν τώρα το καμάρι της Moscow Road να μοιράζει εξώδικα. Όλα καλά, λοιπόν. Τι DDT και ζιζανιοκτόνα, ατομική βόμβα χρειάζεται εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδικό βιβλίο η ιστορία του Βυζαντίου μπροστα σε αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς όλους: Έχετε δίκιο. Εντάξει ξεκολλάω, αν και δεν ήταν και κόλλημα ακριβώς. Ήταν μια διόρθωση του λάθους μου που σας το πρότεινα και με πιάσανε τα δαιμόνια διότι δεν με συγχωρώ εύκολα στα λάθη. Τέλος πάντων, είχα κάνει κι ένα καβγά με τον γιό μου το μεγάλο, δεν ήθελα και πολύ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ. ΈΜΑΘΑ ΟΤΙ ΧΆΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ηλυσιακό, κι οτι γίνανε πάλι επεισόδια, μπαμπάδες πήραν τα παιδιά τους και φεύγανε και πετάξανε μπουκάλια στον Πεδουλάκη. Μπορείτε να μου πείτε, τι ακριβώς θέλει η οργάνωση; Και ποιό είναι το έργο της; Όχι εσείς, αυτοί που μας παρακολουθούν. Μας θέλουν ή δεν μας θέλουν στο γήπεδο για έσοδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην ασχολεισθε με ανυπογραφους.Δηλαδη με κωλομπαραδες του internet-αν προκειται για blog,-η στηλης σε εντυπο.
    Απλως σαν "αδηλωτες" πουτανες εχουν βγει στην πλατεια και παζαρευουν τις πιπες που θα κανουν.
    Steven μη το παιρνεις πανω σου σαν δικο σου λαθος.Πως να ξερεις τι καπνο φουμαρει ο καθενας; Αυτο το ξερεις,μονο αν εμφανιζεται μπροστα σου,με ονοματεπωνυμο κ.λ.π.
    Για ολες τις αλλες λινατσες-εγω προσωπικα-δεν δινω δραμι ενδιαφερον,οχι μονο για οτι γραφουν,αλλα και για οτι "παθαινουν" συν τω χρονω. Οι συγκεκριμενοι μαλακοπιτουρες-σαν τετοιοι που ειναι- δεν το ξερουν,αλλα αργα η γρηγορα θα το μαθουν.
    Αλλωστε τα "ζιζανια",δεν ειναι καν σκουλικια,δηλαδη χρησιμα για το χωμα.Ειναι παρασιτα.Κυριολεκτικα και μεταφορικα. Σιτιζονται "παρα".Απο αλλον.
    Πες μου ρε Steven-εσυ προσωπικα-θα εδινες ποτε,τετοιον τιτλο στο blog σου; Βαλε λοιπον με το νου σου για τι μιλαμε.Φαντασου ποσο μαλακισμενα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο: Φίλε σ'ευχαριστώ. Ετοιμάζομαι για το γήπεδο και θα τα πούμε μετά με την κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τάσος Θεσσαλονίκη24 Ιανουαρίου, 2010 21:40

    ομολογώ πως δεν διάβασα ούτε το άρθρο αλλά ούτε και κανενός τα σχόλια ..επιφυλάσσομαι όταν θα είμαι σε θέση να το κάνω ....εχω να εκφράσω μια απορία ....ο Νέμεθ που είναι???? αν νομίζουν πως θα ξεχάσουμε τον μόνο σοβαρό επιθετικό που έχει η ΑΕΚ είναι γελασμένοι ! Σήμερα το μόνο που μετράει είναι οι 3 βαθμοί και οτι μειώσαμε την απόσταση ...απο τον Gayρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή