Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ

            Γυρνάω απο το νοσοκομείο και φυσικά δεν περιμένω να γίνω καλά απο τη μια στιγμή στην άλλη. Το περιβάλλον δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, αλλά και η εξέλιξη δεν είναι προς την θετική κατεύθυνση. Ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος, 81 χρονών, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίζει την πτώση του αιματοκρίτη στα 32, μια πνευμονική λοίμωξη, μια παρεμβατική στεφανιογραφία την στιγμή που έχει μειωμένη καρδιακή λειτουργία και κάνει νεφρική κάθαρση 4 φορές την εβδομάδα. Τα νέα δεν είναι καλά διότι σε μια σημερινή αξονική βρέθηκαν πειραγμένοι και κάτι λεμφαδένες στο μεσωθωράκιο που μπορεί να μην είναι τίποτα ή να είναι καρκίνος. Πάντως η διάθεση του είναι της παραίτησης κι οτι δεν κάνει άλλα τεστ και προτιμάει να πεθάνει απο υπερουρία.

            Μέσα σε αυτά, είχα συνάντηση στο νοσοκομείο και με στέλεχος του συνδέσμου φίλων της Barcelona στην Αθήνα. Θα γίνει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Πανιώνιου μεταξύ των παλαιμάχων της ισπανικής ομάδας και μιας μεικτής του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του Πανιώνιου και του ΠΑΟΚ ( ομάδες που την έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν ) στο δημοτικό στάδιο της Νέας Σμύρνης. Μετά θα επακολουθήσει εκδήλωση στην αίθουσα του γηπέδου με ομιλία του παλιού παίχτη Χουάν για τον τρόπο της διοίκησης της συγκεκριμένης ομάδας. Δηλαδή για την λαϊκή βάση. Στο περτιθώριο της ομιλίας ο Μίκης Θεοδωράκης - η ζωντανή Ελλάδα - θα τιμηθεί σαν νεοσμυρνιώτης μετά την Κρήτη, Θα γίνει επίτιμο μέλος της Μπάρτσα κατόπιν επιστολών για το θεαθήναι κι όλα θα τελειώσουν ομαλά με το καμάκι των υπαρχόντων. Ο φίλος που τα οργανώνει δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος κι είναι απλά ρομαντικός αλλά γνήσιος. Και διαγραφείς απο το ΚΚΕ.
                 Και με ρωτάει: Στην ΑΕΚ τι κάνετε; Γιατί δεν γράφεστε στην ερασιτεχνική; Ξέρω σύνδεσμο στην Κρήτη με 900 μέλη αλλά είναι γραμμένα μόνο 30. Έπαθα σοκ. Κι απάντησα οτι με τον ΔΧ πρόεδρο, δεν πάει εύκολα ο άλλος. Και μου λέει: Δεν βαρεθήκατε το λαμογισμό; Κι αν κάποιος δεν μπορέσει να γραφτεί σαν μέλος, σε δυο μήνες βάσει της καινούργιας νομοθεσίας, υποχρεωτικά εγγράφεται. Είστε τόσοι πολλοί. Γιατί δεν μπαίνετε και μετά να θέσετε θέμα αρχηγίας; Πόσο καιρό ανέχεστε να σας διοικούν μειοψηφίες και να μην μιλάτε; Ο παπαχρήστος - το όνομα δεν το ήξερε κι ακριβώς καθότι όχι Αεκτζής - δεν θέλει να φύγει ασχέτως τι δηλώνει. Μιλάμε για πολύ φίλο βγαλμένο απο τα ρητά του Πυθαγόρα. Εγώ τα έχω όλα σε ακραία κατάσταση. Τόσο πολύ φοβάστε τους τραμπούκους;
                   Βρε συ, λέω εγώ, κι αν βάλουν μπράβους; Αν η υγεία απειληθεί; Τι θα κάνουμε;
                  Ε, επιτέλους. Τελικά φοβάται η σιωπηλή πλειοψηφία, την μαφιόζικη μειοψηφία;
              Φίλοι, δίκιο είχε και πρέπει να προχωρήσουμε. Αρκετά με τους Μπέους, τους Γιδόπουλους και την θϋρα 7 ή τον ΔΧ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΒΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, Η ΥΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΗ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΕΥΣΗ.
                   Γιατί μου ήρθε αυτό; Διότι μίλησα με τον Sugar κι απαξίωσε τα πάντα. Κυρίως την καψούρα του. Ή την πρόθεση διαλόγου με τους διοικούντες ή τους Κιντήδες ή τους ΔΧ. Και μου ζήτησε τα στοιχεία που πρέπει να ασχοληθεί ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΜΑ και χειροπιαστά αποτελέσματα. Φυσικά η έκθεση μου παραμένει κι είναι το μόνο που τον κρατάει ζωντανό. Μην ασχολείστε με το γήπεδο. Αυτά είναι για τους Σκλαβενίτηδες και τους Κοζώνηδες. Δωρεά δεν κάνεις για να κονομήσεις. Αλλά κι αν την κάνεις, την κάνεις σε αγορά με προοπτικές κι όχι στο φαλημέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Προχωράμε πολύ δυνατά και μακριά απο την παρέα.
                 Δεν θα παίξει. Ο έλεγχος πρέπει να να του δοθεί. Αυτό είναι δική μου δουλειά. Επίσης η διαδικασία απόσυρσης των εγκληματιών που κορυφώνεται με την συγκάλυψη του εγκληματία είναι δικό μου θέμα. Φυσικά τον ένοχο, δεν θα τον αφήσω έτσι. Αυτό είναι θέμα χαρακτήρα μου που δεν είναι για την εκδίκηση τόσο πολύ, αλλά πάντα με ενοχλεί η θρησκοληψία και το " πίστευε, και μη ερεύνα". Βλέπετε πιστεύω στον προφορικό λόγο που ακόμα κι Εκείνος είχε πει " πίστευε και μη, ερεύνα". Και Τον πηδήξαν οι γραφές των δήθεν.
                  Σας παρουσίασα το σχέδιο και την ισχυρογνωμοσύνη μου. Και το πλάνο το εναλλακτικό για τις υγιείς σκέψεις και συνειδήσεις. Και σας λέω λοιπόν, οτι αν δεν ασχοληθεί με τα καταχρεωμένα λαμόγια τα παράπλευρα, έχω κι άλλη πρόταση. Να αναλάβει τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, που τον έχει ούτως ή άλλως Αεκτζής, και να τον πάμε για ευρωπαϊκό τίτλο. Εκεί δεν μπορεί να μου αρνηθεί. Και μου το είπε. Δεν υπάρχουν χρέη και κάνει ό,τι θέλει. Τόσα για την κατηγορία του τοπικού και τόσα για την Γ. Και τόσα για την Α. Κιτρινόμαυρη ομάδα και μίλα καλά γιατί είσαι πονηρός. Απάντησα: Δημητράκη, μην κάνεις άλλη πλάκα. Την παίρνεις την ομάδα και την απογειώνεις. Στην ερώτηση του, ποιά ομάδα τελικά εννοείς, δεν απάντησα. Πάντως ΑΕΚ είμαι και θα χρησιμοποιήσω και τον άγγελο για να σηκώσει τον δικέφαλο.
               ΥΓ1. Προγραμματίζεται δεύτερη συνάντηση για συνεύερεση του blog. Φυσικά κοντά στο ναό και φυσικά όλοι οι πιστοί είναι καλοδεχούμενοι. Δυστυχώς Γιάννη, λόγω καιρού δεν θα κατεβούμε κάτω, εκτός αν αποφασισθεί το αντίθετο. Η ημερομηνία τοποθετείται στις 6/2.  Το ταχυδρομείο είναι ανοιχτό για τις θέσεις όλων.
                ΥΓ2: Όσο και να πικραίνεσαι, δεν είναι δυνατόν να μην σέβεσαι την γνώμη αυτουνού που υποφέρει. Και μου το είπε φόρα μόστρα. Για ποιό λόγο να ζω;
            

38 σχόλια:

  1. Steven μου καλέ, πικρό πράγμα να βλέπεις το γονιό σε αυτήν την κατάσταση.. Όπως είπε και ο Γιώργης, όσο μεγαλώνεις και μπαίνεις στα παπούτσια του, τον αγαπάς περισσότερο. Το χειρότερο δε, όταν τον χάσεις είναι ότι παύεις να είσαι παιδί. Έστω και μεγάλο.
    Πάει εκείνη η αγκαλιά, που ήταν πάντα ανοιχτή. Το πρόσεχε παιδί μου μην κρυώσεις, κι ας είσαι στα 40.Το σώμα μπορεί να πεθαίνει, η αγάπη τους όμως όχι. Απλά, πηγαίνει στο διπλανό δωμάτιο.
    Σεβασμό και αγάπη σ'αυτόν που σε γέννησε, μέχρι το τέλος. Γλύκανε τα στερνά του, με τα λόγια της αγάπης σου και τ'απαλά σου χάδια. Το χρωστάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wraia ta les anna
    e.m

    eixe pei enas syggemhs mou palia.kalytera na se xegrapsei o 8eos para to kk ligo asxeto alla eipa na to anaferw.
    makari na mporousa na katevw a8hna alla dystyxws den mpora naste ooloi kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενύχτης Νομικάριος22 Ιανουαρίου, 2010 02:02

    Φίλη Άννα, τι να πω, τα είπες όλα, Στίβεν κουράγιο, πατέρα Αβραμίδη, κράτα γερά!!!
    Μερικές γραμμές για την εμμονή του εν δυνάμει προέδρου μας(...) με την απόλυση Ντούσαν. Τον βρίσκει λέει "ξεπερασμένο", μιας άλλης εποχής. Αυτό βέβαια περιέχει μεγάλη δόση αληθείας, καταρρέει ωστόσο όταν διαβάσει κανείς τα ονόματα που θα αντικαταστήσουν τον Μπάγεβιτς: Σαβέφσκι, Κόλα, Κωστένογλου κ.α. Δηλαδή αυτοί είναι οι μοντέρνοι προπονητές που οραματίζεται ο τσαμπουκαλής συνάδελφος;
    Ξεπερνάω τον 5Χ5 Κόλα και στέκομαι για λίγο στον Γλου, του οποίου έχουμε ένα δείγμα για την προπονητική του αξία. Η μοναδική προσφορά του στην ΑΕΚ, όταν κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ήταν ότι με λίγες απλές κινήσεις ξεφτίλισε τον Ισπανό "δάσκαλο" της συμφοράς, τον οποίο προκλητικά αβαντάριζε ο Βανδής και τα παπαγαλάκια του Ντεμοτεχνείου. Ο Γλου όμως δεν είναι τώρα προπονητής για ΑΕΚ, και το πιθανότερο είναι να μη γίνει ποτέ του. Κυρίως όμως δεν είναι ο μοντέρνος , σύγχρονος κόουτς που οραματίζεται ο Αδαμίδης. Αν και κατά πολύ νεότερος από τον "ξεπερασμένο", παίζει το 4 4 2 που ήξερε από τότε που ήταν ποδοσφαιριστής, δηλαδή αυτό που παίζει και ο Μπάγεβιτς, αν και τα τελευταία χρόνια ο κατά Αδαμίδης ξεπερασμένος έχει ρίξει νερό στο κρασί του. Ο Κωστένογλου όμως επιμένει σε αυτό με θρησκευτική προσήλωση: Παραλίγο πέρσι τον Αστέρα Τρίπολης, ένα νοικοκυρεμένο δηλαδή σωματείο, να το ρίξει κατηγορία, αφού το έπαιζε μάλιστα και λανθασμένα, με παρωχημένου στυλ επιθετικούς (Καούνος), ενώ το καλοκαίρι προετοίμαζε μια "μεγάλη" μεταγραφή: Βασίλης Λάκης, πρώην συμπαίκτης του δηλαδή. Φυσιολογικά έτσι είδε την πόρτα της εξόδου από τον Αεκτζή Μπάκο!
    Πολλοί φίλοι θα θυμούνται στο πρωτάθλημα του Βάλνερ ένα ΑΕΚ-Άρης 1-1, με προπονητή του Άρη τον Μπάγεβιτς. Αν και ισοφαριστήκαμε στο τέλος, η ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν αυτή του ξεπερασμένου!!Ο Κωστένογλου είχε τότε λανσάρει το 4 1 5 με την ποντικομαμμή το Ράμος δεξί χαφ σε ρόλο κερκόπορτας, από κει φάγαμε εξάλλου το γκολ της ισοφάρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος22 Ιανουαρίου, 2010 04:00

    Στην άτιμη τη μπάλα όμως, όλα κινούνται γύρω από το αποτέλεσμα. Ήρθε το όντως μυθικό 4-0 με το Κοκκαλιστάν και ο Κωστένογλου έγινε έτσι προπονηταράς σε κάτι λιγότερο από 90΄. Κάνείς δε θυμάται ότι όλοι μας δεν ήμαστε αισιόδοξοι πριν το ντέρμπυ, ότι ο Γάβρος ήταν σε εκείνο το παιχνίδι για τα πανηγύρια, ότι κατέβηκε με προπονητή τον..Σεγκούρα (πρώτος Ισπανός προπονητής που τελικά πανηγύρισε ντάμπλ στο εξωτερικό, αυτός κι αν είναι μοντέρνος Αδαμίδη...), ότι πραγματικός προπονητής μας σε εκείνο το ντέρμπυ ήταν ο Ριβάλντο, ο οποίος έπαιζε ΜΟΝΟ για τον εαυτό του και το μίσος που έτρεφε για τον Πράκτορα, ότι εκείνη τη χρονιά είχαμε κάποιους παίχτες με προσωπικότητα που πήρανε την ομάδα στις πλάτες τους. Ο Κωστένογλου απέκτησε για τα μικρά ιδίως Αεκτσάκια μυθικές διαστάσεις και πολιτογραφήθηκε οριστικά ως ο προπονητής της τεσσάρας, μια τεσσάρα η οποία επενδύθηκε σύντομα με το μεγαλύτερο και ύστατο παραμύθι του Ντεμοτεχνείου, το "ηθικό πρωτάθλημα"...
    Τέτοιοι προπονητές μικραίνουν επικίνδυνα την ομάδα μας και παράλληλα συντηρούν το μύθο του Μπάγεβιτς, ο οποίος στοιχειώνει τόσα χρόνια την ΑΕΚ, γιατί οι διάδοχοί του ήταν όλοι από λίγοι μέχρι σούργελα. Χώρια που το θέμα του προπονητή θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που θα απασχολούσε τον νέο Πρόεδρο-μπροστινό των ανυπάρκτων. Πάντως η επιλογή αυτή την ώρα αντικατάστασης του Ντούσαν είναι από άστοχη μέχρι και ανήθικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς : Φιλάθλους μας – Ντούσαν Μπάγιεβιτς
    1.Είναι δικαιολογημένα, με τα τεκταινόμενα στην Ομάδα μας τελεταία, οι περισσότεροι από τους Φιλάθλους μας να έχουν ξενερώσει ή να βρίσκονται στα όρια του ξενερώματος.[ Προβληματίζομαι σοβαρά , χωρίς βέβαια να το πιστεύω , αν και οι τωρινοί Μέτοχοι επιδιώκουν το ίδιο πράγμα.( Να μας κάνουν δηλαδή όλους με τις ενέργειές τους να ξενερώσουμε , ώστε να μην ασχολούμεθα για ευνόητους λόγους , με την Ομάδα ). Δεν μπορώ , επίσης, μ` αυτά που βλέπω ,να πώ μετά βεβαιότητος , ότι ο Κος Αδαμίδης θα αναλάβει τελικά Πρόεδρος στην Ομάδα ].
    Αρκετοί δε απ` αυτούς ( Φιλάθλους μας) , να έχουν κι` όλας απομακρυνθεί και να μην θέλουν ν` ακούσουν οτιδήποτε αφορά σ` αυτήν, μη έχοντας επιστοσύνη σε κανέναν και σε τίποτε απ` αυτά που λέγονται – αποφασίζονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2 Ενας απ` αυτούς που έχουν φθάσει στα όρια του ξενερώματος είμαι και εγώ και δεν
    πιστεύω σ` αυτά που ακούω και βλέπουν τα μάτια μου. Με δυσκολία έπιασα το μολύβι να
    γράψω . Δεν μου πήγαινε , γιατί ένιωθα ένα έντονο συναίσθημα αποστροφής . Σκέφθηκα ότι
    δεν είναι δυνατόν η Ομάδα να είναι ένα βήμα πρίν από τη διάλυση και αυτοί να πουλάνε τρέλα ή να κάνουν πιρουέτες και παιχνιδάκια, ενώ τα πράγματα δείχνουν απλά και με δύο -
    τρείς κινήσεις να πάρουν το δρόμο τους ( εννοείται ότι πρωτίστως πρέπει να υπάρχει μια
    κάποια οικονομική ευχέρεια , αλλιώς άστα – βράστα κλπ , κλπ .) .
    3 Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και να αναφερθώ σε ορισμένα περιστατικά , ώστε να
    προκαλέσω την καρδιά – ψυχή – συναίσθημα και τη λογική των αγνών – σωστών ΑΕΚ τζήδων
    που πραγματικά αγαπούν την Ομάδα, καλώντας τους συγχρόνως να κάνουν και αυτοί την
    ύστατη προσπάθεια για την σωτηρία της :
    α.Και αρχίζω από τον ''κύριο'' εντός εισαγωγικών χατζηχρήστο , που αποτελεί τον Ορισμό
    του ΒΑΤΡΑΧΟΥ (τέτοιο πήδημα ρε παιδί μου , ούτε μεγάλος πραγματικός ΒΑΤΡΑΧΟΣ ή
    ΚΑΓΚΟΥΡΩ να ήταν ). Τι να πούμε γι` αυτό το παιδί με την προσπάθεια που κάνει για το
    καλό της ΑΕΚ και Πάντα με το Αζημείωτο. Θα πάθει τί ποτε . Το καλό είναι ότι βγαίνουν
    πολλοί της Ορίτζιναλ και τον ξεχέζουν ή κατά το κοινώς λεγόμενο ''του τα Χώνουν'', και
    εκείνο που βγαίνει σας συμπέρασμα είναι ότι εκπροσωπεί μια ομαδούλα 20-40 ατόμων , που
    ο Θεός να βάλει το χέρι του τι τους συνδέει ,''ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ''. Μεγάλο ταλέντο αυτό το παιδί , ''ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ''. Εχει και Φωτογένεια ...Αν
    ξυριζόταν κιόλας θα ήταν υπόδειγμα ΒΑΤΡΑΧΟΥ . Πηδάει συνέχεια από τον...στον... , από
    τον...στον..., από τον...στον...κ.ο.κ. Από τον Μελισσανίδη στον Ντέμη , από τον Ντέμη , ξανά
    στόν Μελισσανίδη , από εκεί στον Κοζώνη , στον Παππά , στον Αδαμίδη και μάλλον απ` ότι
    φαίνεται ξανά στον Κοζώνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από την Οριτζιναλ Πρόεδρος στην Ερασιτεχνική [ Και λέει για
    τη θέση αυτή , ''ότι είναι κατάντημα και ξευτίλα για την ΑΕΚ να είμαι εγώ Πρόεδρος''. Και
    μετά ξαναγίνεται Πρόεδρος ,συμμετέχει στη Γ. Σ. σαν προεδράρα , εκφέρει απόψεις και κάνει ο
    Μεγιστότατος,''δήλωση'',(τζάμπα είναι,αρκεί να βρεθεί κάποιος να την αναπαράγει – δημοσιεύσει), ''ότι προσπαθεί να βγάλει μπροστά τους Μετόχους'' ( φαντάζεστε να είναι αλήθεια, και σε ποιό κατάντημα έφθασε η Ομάδα μας και ωσεί μην έφθανε αυτό , ο άλλος νομίζοντας ότι μπορεί να εφαρμόσει τα φθηνά – απαράδεκτα σχέδιά του του πρότεινε ν` αναλάβει και πρόεδρος στην ΠΑΕ και δεν καταλάβαινε ότι θα γινόταν σεισμός και ότι ο ''ΒΑΤΡΑΧΟΣ''και η εταιρεία του θα γινόταν από τους πραγματικούς ΑΕΚτζήδες Καπνός , όχι τους Μουσάτους και τα Π........... , αλλά τους Μουστακαλήδες ΑΕΚτζήδες , Αυτούς που απαξιούν να βγούν τώρα . Ευτυχώς που ο''ΒΑΤΡΑΧΟΣ'' ξέρει τι του γίνεται και αρνήθηκε . Τουλάχιστον αυτό έβγαλε προς τα έξω , προφανώς ο ίδιος , για να μας πουλήσει και ΜΟΥΡΗ ). Καπελώνει τα παιδιά που βρίσκονται
    έξω από τα γραφεία της ΑΕΚ (...''μετά από 20 ημέρες θα είμαστε πάλι εδώ''...) , με τα οποία
    δεν έχει καμιά σχέση , ΑΦΟΥ αυτοί υποστηρίζουν τον Μπάγιεβιτς και τον βρίζουν ( υπήρχε
    και σχετικό πανό εναντίον του ), ενώ αυτός βγάζει σπυράκια όταν ακούει τ` ονομά του ( Γι`
    αυτό δεν ξυρίζεται ) ΚΑΙ κάνει δηλώσεις για την Ομάδα ( λές και είναι η ΣΙΒΥΛΛΑ ) διεκδι κώντας το αλάθητο του Πάπα ) ] ,Και ξανά εν ονόματι της Ορίντζιναλ , προφανώς πάλι για
    να πουλήσει Μούρη ,( εννοείται ότι τους καπελώνει , για να πουλήσει στους μη γνωρίζοντες
    δύναμη και παραγοντιλίκι ) και ξανά Προεδράρα και δίνει συνεντεύξεις . Σ` αυτήν δε που
    έδωσε εχθές , μεταξύ των άλλων είπε ( δεν μπορεί χωρίς καπέλο ο άνθρωπος , δεν ξέρεις τι
    προτοείναι ), '' Η στάση της Ορίτζιναλ απέναντι στον Κο Ντούσαν ή Βάτραχο ή Πρίγκιπα....
    ......'' από μακρυά και αόρατα'' Και κλείνοντας συγκαταβατικά με ύφος 50 καρδιναλίων.........,
    με μακροθυμία και μεγαλωσύνη..........., σαν ''Πρίγκιπας όπως είναι της Μαλακίας'' , είπε ''Ζητώ
    από τον Κόσμο της ΑΕΚ ( ρε μήπως την έχει ψωνίσει;) να μην επηρεάζεται από μένα και
    τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδω ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. [Δεν μας είπε βέβαια τίποτε για την ταμπακέρα,....
    ''ότι αυτός , οι Φίλοι του, οι κωλοφυλλάδες και τα π άσης φύσεως ζοντόβολα, π..............,και
    άρρωστοι που επιστρατεύτηκαν στην Τρίπολι , στη Θεσ/νίκη και αλλού δεν έχουν καμιά δύνα μη , παρά την τεράστια φασσαρία που έκαναν και τον πόλεμο με λύσσα – μίσος που διεξήγα γαν, Πάντα για το καλό της ΑΕΚ και Πάντα με το αζημείωτο , ( κάνοντας τεράστιο κακό
    στόν Αρχηγό των παικτών και της Ομάδας και επηρεάζοντας αυτήν Φούλ αρνητικά . Σιγά βέβαια να μην τους απασχολούσε αυτό , είπαμε πάντα για το καλό της ΑΕΚ ,λέτε και δεν είχαν άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσουν ) , δεν μπόρεσαν να διώξουν τον Μπάγιεβιτς και ξέρετε γιατί ; αποτελούν μια ασήμαντη μειονότητα , ούτε 0,5 % των Φιλάθλων μας ,ανεξάρτη τα από τα άριστα καπελώματα που κάνει ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ , Σούπερ ειδικός στο είδος , για να
    δείχνει ότι έχει δύναμη , ενώ στην πραγματικότητα είναι μία επιτήδεια Χλ............( όχι δεν εννοώ Χλαπάτσα...) .Έστω υπόψη αυτά για όποιον τελικά αναλάβει την Ομάδα . ( Αδαμίδης ή Κοζώνης ) . Ο άλλος είναι επιχειρηματίας και δεν επηρεάζεται από τα ένστικτα του χαμ..... ΒΑΤΡΑΧΟΥ (όχι δεν εννοώ χαμαιλέοντα ..) ]. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Φίλοι μου δικά σας και
    εκείνο που σας ζητώ εγώ είναι όταν τον συναντάτε να τον κτυπάτε στην πλάτη και να του
    λέτε ''Γειά σου Βάτραχε'' και αν δεν θέλετε να προσβάλετε το ζώο Βάτραχο , να τον αποκαλείτε ''Βατραχούλη''.(Και συγνώμη που σας έφαγα το χρόνο , προσβάλλοντας και την
    αισθητική σας , ασχολούμενος με αυτόν τον διαχρονικά απίθανο τύπο ).
    Καλά δεν υπάρχει κανένα λεβεντόπαιδο από την Ορίτζιναλ να που δώσει μια κλωτσιά να
    εξαφανιστεί από την ΑΕΚ και να τον χαίρονται οι Προνομιακοί συνομιλητές του πχ.Παππάς , Αδαμιδης κλπ , όπως αναγράφεται στον τύπο και δηλώναι κοκορευόμενος ο ίδιος( υπόψη Κοι ότι αυτός ο άνθρωπος τόλμησε , αφού έχει απύθμενο θράσος , να αμφισβητήσει ακόμη και την ηθική υπόσταση του Μπάγιεβιτς , ένα υπόδειγμα - κόσμημα για την κοινωνία μας .).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. β. Είμαι λίγο αυστηρός , γιατί διπιστώνω και πάλι ενορχήστρωση ( όποιος έχει λίγη πείρα
    μπορεί να καταλάβει εύκολα από που προέρχεται και ποιό σκοπό εξυπυρετεί .):
    1/. Στο Σάιτ του Κου Στήβ Αβραμίδη ( 2010 , μετά τον τίτλο Ηρακλής – ΑΕΚ . Δύο επιστο
    λές μου), εξέθεσα την αποψή μου για την ενορχηστρωμένη προσπάθεια απαξίωσης του Μπά
    γιεβιτς από ορισμένα έντυπα και δηλώσεις διάφορων τύπων όπως ο Κιντούλης , Βατραχού λης κλπ και το μεγάλο κακό που κάνουν στην Ομάδα μας και συνέστησα στούς φ'ιλους
    μας Α γνούς – σωστούς ΑΕΚτζήδες να μην διαβάζουν αυτές τις κωλοφυλλάδες , ούτε να δίνουν σημασία , γιατί εξυπηρετούν άλλους σκοπούς πονηρούς και ύποπτους , γιατί πιστεύω
    ότι άν οι Κοι Μέτοχοι δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας στον Μπάγιεβιτς
    η Ομάδα θ` αλλάξει τελείως και θα μας αιφνιδιάσει .
    2/. Πλέον συγκεκριμένα, αναφέρομαι στά παρακάτω έντυπα(με ημερ. 13 Ιαν.),τα οποία δεν θε ωρώ κωλλοφυλλάδες και ότι όλως τυχαίως αναφέρθηκαν και όπως αναφέρθηκαν στον Μπάγιεβιτς (Βέβαια τα συμεράσματα πάντα δικά σας ,γιατί προπάντων δεν διεκδικώ το αλλάθητο του Πάπα):
    α/. Sport Day :
    Πρέσινγκ σε Ντούσκο: Με αφορμή τη σύσταση μιας επιτροπής . Σε δυσχερή θέση
    ο Μπάγιεβιτς , ο οποίος μένει μέχρι να φύγει . Μας δουλεύεις Κε Δημοσιογράφε Ορίτζιναλ -
    Σίβυλλα και ποιός σου το είπε αυτό για τη δυσχέρεια και ότι μένει..... κλπ , γιατί παραπλα νάς το Κόσμο , τι επιδιώκεις για ποιόν δουλεύεις και μας δουλεύεις . Αυτό που κάνεις δεν εί ναι δημοσιογραφία, είναι τσιλίκι. Σε παραδίδω στην κρίση των ΑΕΚτζήδων( εκτός αν εννοείς ότι
    ο Κος Αδαμίδης θα ζητάει περιγραφή των παικτών με ορθογραφία , τόνους , κόμματα κλπ.
    Εκεί πραγματικά ο Σερβοέλληνας τεχνικός θά έχει πρόβλημα και λέω και 'Ελληνας τεχνικός,
    γιατί από την πολύ παιδεία μας ,έχει γίνει πλέον ξεφτέρι.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Β/. ΕΞΕΔΡΑ :
    Αυστηρός σε δήλωσή του ( ο Κος Αδαμίδης) . Μιλάει για τυχοδιώκτες ,ΑΕΚάρχες,
    απατεωνίσκους , παράσιτα και αρπακτές : Ο '' Βάτραχος ή Βατραχούλης '', βλέπε παραπάνω , εί
    ναι ΑΕΚάρχης, αλλά αυτό δεν είναι κακό έχει ΄ενα ταλέντο με πολλές ικανότητες αυτό το
    παιδί και τις εκδηλώνει και τίποτε παραπ'ανω ( και μιλάω πραγματικά τώρα και εκτιμώ ότι
    με εκτιμάει και το καταλαβαίνω και καταλαβαίνει και αυτός τι σημαίνει να είσαι Βάτραχος
    ή να μην είσαι και να σε αποκαλούν έτσι ή να είσαι Πρίγκιπας της Μα........).Οχι δεν είναι
    τυχοδιώκτης , ούτε απατεωνίσκος , ούτε παράσιτο και προπάντων δεν κάνει αρπακτές . Μόνον
    Προεδράρα έφθασε να γίνει , έχοντας ως πολύ μεγάλη ικανότητα , μοναδική μπορώ ναπώ ,
    το βρύσιμο του Μπάγιεβιτς , κακό είναι . Χωρίς να έχει βάλει μία Euro . ( αυτό και αν είναι
    ικανότητα ).
    ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ : Επιτροπή μεταγραφών – ''καπέλο'' στον Μπάγιεβιτς . Πάλι μας δου
    λεύουν και δεν καταλαβαίνω το ''Καπέλο''. Τ'ι είναι ο Μπάγιεβιτς Κε Δημοσιογράφε – αθλητι
    κογράφε , που γνωρίζεις υποτίθεται άριστα την ορολογία του ποδοσφαίρου : Πρόεδρος ,τεχνικός διευθυντής , μάνατζερ , σκάουτερ κλπ . Μήπως είσαι αντικαταστάτης του κανονικού δημοσιο γράφου και τώρα προσπαθείς να μάθεις ορολογία . Τα συμπεράσματα Φίλοι μου δικά σας .
    Γ/. SCORE :
    Μένει ο Μπάγιεβιτς και θα κριθεί από τα αποτελέσματα . Ποιός του είπε του
    Κου δημοσιογράφου και προπάντων αν ξέρει κανένα προπονητή που δεν εξαρτάται από τα
    αποτελέσματα . Εκτός αν συμβαίνουν άλλα πράγματα περίεργα , απίθανα , πρωτόγνωρα , συντα ρακτικά που ξαφνιάζουν και μας πάνε σε άλλες καταστάσεις (Δεν λέει τίποτε γι` αυτά .Για
    τί Κε Δημοσιογράφε Ορίτζιναλ μας δίνεις το1/5 της αλήθειας ; Τι επιδιώκεις ; Δεν έχουν δι
    καίωμα οι Φίλαθλοί μας που σας διαβάζουν να διαμορφώσουν μια ορθή – αντικειμενική άπο
    ψη έχοντας όλα τα δεδομένα - στοιχεία . πχ. Αν είναι πληρωμένοι οι παίκτες και το τεχνικό
    επιτελείο , και από πότε ; και πως επιδρά αυτό στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είναι απείθαρχοι οι Παίκτες,για τον παραπάνω λό γο και ο προπονητής τους στέλνει στη
    διοίκηση και αυτή παίζει Βιόλα τί γίνεται; Αν από το πρωί ως το βράδι τα διάφορα έντυπα
    και ραδιόφωνα ( ευτυχώς ελάχιστα , για τους δικούς τους λόγους , γιατί δεν είναι όλα ανεύθυ να ) διαβρώνουν την προσωπικότητα , την αξία και το έργο του προπονητή και η διοίκηση δεν επεμβαίνει ;( όχι ότι μπορεί να τα διοχετεύει και η ίδια , όπως ισχυρίζονται μερικοί , για του δικούς της λόγους ). Αν οι διάφοροι μανατζαραίοι με τους Παίκτες το παίζουν ΣΚΛΕΡΟΙ
    ,κλπ και η διοίκηση πάλι να παίζει βιόλα ή να κάνει δημόσιες σχέσεις , μπορεί να κρατηθεί
    η Ομάδα ;Τι λέτε γι`αυτά Κε δημοσιογράφε , δεν επιδρούν στα αποτελέσματα ; και αυτά γιατί
    δεν τα γράφετε – δίνετε μαζί ; Τα συμπεράσματα και πάλι δικάσας Φίλοι μου .
    Δ/. Δεν λέω ότι οι εν λόγω εφημερίδες έχουν σχέση μεταξύ τους ή εξυπηρετούνται
    από τον ίδιο χρηματοδότη και μάλιστα όταν έρχονται σε κόντρα – αντίθεση με τις δηλώσεις της διοίκησης ή του Νοτιά ή του Παππά , με κατ` επανάληψη δηλώσεις του;?( τι λέτε ο Κος
    Παππάς να παίζει τον Παπά , επειδή μερικοί ισχυρίζονται ότι η εφημερίδα Εξέδρα εκφράζει
    τις απόψεις του ;?). Ο Κος Θανόπουλος εκφράζοντας τις απόψεις των μετόχων στη Γ.Σ. Δήλωσε , αν και μερικοί που το άκουσν γέλασαν , ότι δεν αρμόζει στην ιστορία του Κου
    Μπάγιεβιτς να βγάζουμε ανακοινώσεις να τον στηρίζουν ( και εδώ εννοείται , ότι ξέρουμε όλοι πως παρέχεται μία στήριξη . Λεφτά , επιβολή πειθαρχίας κλπ ).
    4.Για τον Κο Αδαμίδη: Εχω τη διπλάσια σχεδόν ηλικία από εσάς . Μ` αρέσει υπερβολικά ο
    αθλητισμός και το ποδόσφαιρο και ότι αυτά προσφέρουν στη νεολαία . Αγαπώ και πιστεύω
    στη νεολαία μας , την οποία θεωρώ άξια συνεχιστή μας και την καλύτερη στον Κόσμο ( με
    τα όποια ελαττώματα και δυσκολίες.......). Πιστεύω στον 'Ελληνα και στο Χριστιανισμό και
    είμαι τίμιος και δεν ανέχομαι στο περιβάλλον μου , σ` αυτά που αγαπώ και σε ότι υποπίπτει στην αντίληψή μου , την αδικία , την ανεντιμότητα , τους πονηρούς , την αλητεία κλπ και ιδιαί
    τερα γι` ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν και αποτελούν , από κάθε άποψη για την κοινω
    νία μας υποδείγματα . Και τώρα μερικές απόψεις μου :
    Μ` αρέσουν οι δυναμικοί , αποφασιστικοί , καθαροί κλπ παίκτες ( κάντε από μακρυά ΜΠΑΜ
    ότι είστε παίκτης ), αρκεί αυτά τα χαρακτηριστικά να στηρίζονται στη βαθειά γνώση του
    αντικειμένου που ασχολείσθε , μεθοδικότητα , συνέπεια , ακεραιότητα και υπευθυνότητα . Απ`
    ότι διάβασα στο βιογραφικό σας έχετε περγαμηνές ,και μόνον η ηλικία σας με φοβίζει λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. (Αλλά θα μου πείτε ότι και ο Μ. Αλέξανδρος στην ηλικία των 33 χρόνων είχε δημιουργήσει
    τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία που υπήρξε ποτέ στον Κόσμο). Δεν μου άρεσε καθόλου η Φήμη
    ότι ερχόσασταν εδώ αποφασισμένος να διώξτε τον Μπάγιεβιτς έχοντας σαν οδηγό και σύμβου
    τον Κο Κιντή . Προκαταβολικά όμως θα ήθελα να σας πώ την άποψή μου για τον Κο Κιντή
    και θα σας κάνω και μιά σύσταση ( μιάς και πρόκειται να αναλάβετε πρόεδρος της πολυαγα -πημένης μου ομάδας ) . Ο Κος Κιντής ή Κιντούλης ή Κιντάκος ( αν κάνω λάθος θα τα πάρω
    πίσω ), έστελνε μηνύματα στη διοίκηση της ΑΕΚ και αποκαλούσε τον Ντούσαν , ''Ντουσανάκο''
    , και δεν έπεσε τουλάχιστον φωτιά να τον κάψει , αναφέροντας εννοείται και άλλα μειωτικά στοιχεία κατ` αυτού . Αυτά για τον άλφα ή βήτα λόγο διέρευσαν στον τύπο και από εκεί τα πληροφορήθηκα .Ο Κος Κιντούλης λοιπόν ,( όπως επιβάλλεται να τον αποκαλούμε πλέον), δεν λέω ότι είναι ανθρωπάκι , ή μοχθηρός , ή ανισόρροπος ....,Είναι όμως λίγο ανεύθυνος , πολύ
    άσχετος και τελείως απαράδεκτος ΑΕΚτζής ( στην υπόλοιπη ζωή του μπορεί να είναι άριστος
    και δεν το γνωρίζω , ούτε θέλω να μάθω , εκτός του ότι μου είναι λίαν αντιπαθής , όπως και
    στους περισσότερους ΑΕΚτζήδες ), καθότι πρώην προιστάμενός του Μπάγιεβιτς , που είναι και
    νυν προπονητής της ομάδας, αναφέρθηκε πάλι μειωτικά κατ` αυτού και μάλιστα δημόσια . Τον αποκάλεσε ''παλιό εργαλείο σε νέα δουλειά'' , συν τα υπόλοιπα όπως αναφέρθηκαν παρα
    πάνω. Και αυτά μπορούν να εκλειφθούν και σαν συκοφαντία , διαβολή εναντίον ενός καταξιω
    μένου , εν ενεργεία , επαγγελματία Προπονητή, πολλές φορές εκλεγείς καλύτερος προπονητής
    στην Ελλάδα .Ο Παναθηναικός διά του Κου Βγενόπουλου έδινε πριν ενα χρόνο 1 εκατ. Ε.(+)
    στόν Άρη για να σπάσει τό συμβόλαιο μαζί του και να τον προσλάβει ως Προπονητή . Είχε
    φτιάξει τον Άρη Ομάδα Μοντέλο με Παίκτες πολύ μικρότερης αξίας αυτών της τωρινής
    ΑΕΚ,( Είχε όμως τη στήριξη της εκεί διοίκησης και των Φιλάθλων του και όχι των Φιλάθλων
    μας που επιτρέπουν το Βάτραχο – χατζηχρήστο να τους καπελώνει διαχρονικά , σε ένα ατελεύ
    τητο παραλαλήρημα αντιΜπαγιεβιτσισμού , μαλακίας και ανευθυνότητας ,καθότι και θεσμικός
    Προεδράρας της ερασιτεχνικής , που έχει αναγάγει τη μαλακία σε επιστήμη , '' από μακρυά
    και αόρατα ....και άλλα πολλά τέτοια ευτράπελα και ανισόρροπα'' , χωρίς να χάνει ποτέ καμιά ευχερεία , με την ανοχή πάντα εννοείται της εκάστοτε διοίκησης , λέτε και τον έχει ανάγκη,
    δεν ξέρω και εγώ γιατί.( Θα μου πείτε ο άλλος του πρότεινε να αναλάβει και Πρόεδρας της
    ΠΑΕ ,και αν δεν ισχύει αυτή η ανεπανάληπτη σκέψη - ενέργεια να βγεί και να το διαψεύσει ο Κος Παππάς , γιατί τον χαρακτηρίζει λίαν αρνητικά , εμένα δε προσωπικά μου προκαλεί εμετό , και για να προλάβει το σαλτάρισμα του τύπου , ο οποίος δεν κρατιέτε πλέον με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντιλαμβάνεστε τώρα τι θέση προσπαθούν να σας πασάρουν Κε Αδαμίδη , εκτός αν οι απολα βές σας είναι επιπέδου golden boy και σας συνιστώ να ενημερώσετε γι` αυτό από τώρα τους Φιλάθλους μας οι οποίοι υφίστανται ήδη τα έξοδα ενός ακόμη G. B. Και μερικών δεκά
    δων ακόμη ,πλην ορισμένων , χαραμοφάειδων και δεν ανέχονται τα λεφτά που διαθέτουν να
    πηγαίνων στο βρόντο και η Ομάδα μας να μην είναι σε θέση να κάνει δύο μεταγραφές της
    προκοπής .
    Σύσταση : Να επανεξετάσετε σαν παραλαμβάνων πρόεδρος της πολύ μεγάλης Ομαδας ΑΕΚ
    ( με 4 εκατ. Φιλάθλους , φανερούς και σε λανθάνουσα κατάσταση ή κατάσταση αποχής ,λόγω
    όλων αυτών που περιέγραψα παρραπάνω και την ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ που θέλουν να επιβάλουν με το έτσι θέλω μερικοί τύποι , σαν τον πραγματικό ΒΑΤΡΑΧΟ , για λόγους ευνόητους και
    τους οποίους δεν δύνανται και δεν θέλουν να ανέχονται μέσα και έξω από το γήπεδο ), τη σχέση , τη γνώση και την εκτίμησή σας για το μεγάλο και ανεπανάληπτο ΑΕΚτζή Κιντούλη και επί πλέον :
    (1) . Φροντίστε να πληρωθούν άμεσα οι Παίκτες και το Τεχνικό Τιμ (2) . Ξεκαθαρίστε στους Παίκτες τις υποχρεώσεις τους και τή στάση τους απέναντι στον
    προπονητή , όπως και για το μέλλον – προοπτική της Ομάδος . Ελάτε σε επαφή με όλους
    τους Παίκτες και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν αξία και παρουσιάζουν προβλήματα , και
    δώστε τους να καταλάβουν μεταξύ άλλων για την Ομάδα – οικογένεια , ότι η πειθαρχεία και μάλιστα η ευσεινήδητη θα είναι το Α και το Ω . Η σχέσεις σας δε με τον Μπάγιεβιτς να είναι σχέσεις συνεργασίας και θα σας βοηθήσει πολύ να καταλάβετε το αντικείμενο , αρκεί
    να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του , αλλιώς την πουτσίσατε .( όπως ο Κος Κιντούλης ).
    (3). Κάτι τύπους σαν τον Χουάν Φράν διώξτε τους κλωτσιδόν , τιμωρώντας τους και παρα δειγματικά ( πρόστιμο και διακοπή συμβολαίου ) , γιατί εκτιμώ ότι έκανε και κάνει πολύ κα
    κό στην Ομάδα και ιδιαίτερα στους Λάτιν – Ισπανόφωνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (4) Ψάξτε πάρα πολύ , σαν καλός δικηγόρος που είστε , το θέμα της διαιτησίας , (που έχει γίνει Ο ΒΡΑΧΝΑΣ της Ομάδος) , συμβουλευόμενος τους Πάντες που μπορούν να βοηθήσουν
    ( παλιούς προέδρους – διαιτητές του κλίματος ΑΕΚ κλπ) και πάρτε μέτρα προειδοποιώντας
    έγκαιρα άπαντες τους εμπλεκόμενους να μην τολμήσουν και ξανάδικήσουν την ΑΕΚ, όπως
    και για την Ομάδα μας να μην δέχθεί καμιά εσκεμμένη ή λανθασμένη βοήθεια από τους
    διαιτητές και να είστε βέβαιος ότι ο αριθμός των Φιλάθλων μας ΑΕΚτζήδων στους επόμε
    νους αγώνες θα είναι τριπλάσιος – πενταπλάσιος , για ευνόητους λόγους (...ο πολύπαθος πρό
    σφυγας ΑΕΚτζής δεν ανέχετε την αδικία – ατιμία και επειδή έμαθε να είναι αγωνιστής , ένας
    λόγος περισσότερο , διδάσκοντας Παιδεία – πολιτισμό – ανδρισμό και όχι Καφρίλα , όπως μερικοί ομοιδεάτες μας που έκαναν ολόκληρο ταξίδι να πάνε στη Θεσ/νίκκη για να πούνε
    στόν Μπάγιεβιτς υποδεχόμενοι αυτόν στο γήπεδο ,πριν από τον αγώνα με τον Ηρακλή, ΠΡΙΝ,
    ΠΡΙΝ, ΠΡΙΝ '' και εσύ τι θέλεις εδώ , δεν έφυγες ακόμη''. Εννοείτε ότι αυτοί οι τύποι πρέπει
    σιγά – σιγά να απομακρύνονται από την Ομάδα ( να ληφθούν μέτρα αυστηρά , και να δείτε
    πόσοι είναι πραγματικά οι Φίλαθλοι της Ομάδος μας που........). Εκτός αν οι Μέτοχοι δεν
    θέλουν η Ομάδα μας ν` ανέλθει στην βαθμολογία – εξέλθει στην Ευρώπη για τους δικούς τους λόγους . ( Πολλά έχουν λεχθεί , όπως ότι θέλουν να διώξουν τον Μπάγιεβιτς γιά να απο κτήσουν την εύνοια – συμμαχία του πανίσχυρου ΒΑΤΡΑΧΟΥ(;?) και μιας ελάχιστης μειοψηφίας
    ζοντόβολων και κάποιων τύπων σαν τον Κιντούλη κλπ , ξενερώνοντας – απομακρύνοντας το
    μεγάλο όγκο των Φιλάθλων μας , για να μπορούν να κάνουν χωρίς αντιδράσεις τη σμίκρυνση
    της Ομάδος μας , να κλείσουν με τον Κο Γλού ( μέλος του Δ.Σ. Του Ολυμπιακού) το μεγά λο φέσι της ΕΜΠ¨ΑΙΡ , προκειμένου ο Μπάγιεβιτς να εξαναγκασθεί να πάει ξανά στον Ολυ
    μπιακό [ για να τους ξαναφτιάξει την Ομάδα των 12 Πρωταθλημάτων – Κε Κόκαλη οι μαλα
    κίες και τα χο-χο-χο πληρώνονται .Και μια και το έφερε η κουβέντα , άκουσε και ένα παλιό.
    Την ομάδα σου την έκαψε πέρυσι ο Βαλβέρδε( 13 παίκτες τετάρτη – κυριακή συνέχεια ) και όλα τ`άλλα είναι τρίχες και δυστυχώς δεν το έπιασε ο Φίλος μου ο Κεσπάγια που είναι
    πάρα πολύ καλός προπονητής και δεν είχε στην Ομάδα του πεπειραμένο γυμναστή .]και να
    έχουν ένα ισχυρό άλλοθι για πάσαν νόσον και Μαλακίαν της Ομάδας , θα φταίει ο Μπάγιεβι τς , όπως τώρα ο Κεσπάγια για τους Ολυμπιακούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μία άλλη αιτία , την οποία βρίσκω λίγο τραβηγμένη , είναι ότι αν η Ομάδα βγεί στην Ευρώπη θα πρέπει να παρουσιάζει θετικό ισο λογισμό , γεγονός που θα είναι ΤΖΙΖ για τους Μετόχους (Δεν το ξέρω και Ιδωμεν ).
    Ολα αυτά φαίνονται – δείχνουν , τα βρίσκω σατανικά ,αλλά μ` αυτά που έχουμε δεί και συνεχίζουμε να βλέπουμε ( όπως η έλλειψη οποιασδήποτε σοβαρής αντίδρασης εκ μέρους της
    διοίκησης και των Μετόχων για την τελείως απαράδεκτη συμπεριφορά της διαιτησίας απένα ντι στην Ομάδα μας , γεγονός που μπορεί να χαρακτηρισθεί από κάποιους και ως ύποπτη. Εννοείται όχι από εμένα.) τώρα, όλα φαντάζουν πιθανά ...........( Θα Δείξει-Ιδωμεν, γιατί Χωρίς να Δείξει δεν Ιδωμεν . Εκτιμούμε με Βάση τις Ενδείξεις και Φανταζόμαστε ).
    (5). Απαλλάξτε την Ομάδα από τους χαραμοφάειδες ( και συγχαρητήρια στο σύνδεσμο 1924 για τις απαιτήσεις της στη Γ.Σ.).
    (6). Τα υπόλοιπα όπως στο Σάιτ του Κου Στηβ Αβραμίδη ( Επισημαίνω την πλήρη χρησιμοποί ηση από τον Μπάγιεβιτς των Σαβέβσκι και Κόλα ,όπως πιστεύω ότι γίνεται ,για την καλύτε ρη αξιοποίηση του υφιστάμενου προσωπικού – παικτών. Τους ετοίμαζαν μερικοί ν` αναλάβουν
    προπονητικά την Ομάδα . Οπότε τι το ωραιότερο να έχουμε σοβαρότερη ενίσχυση της Ομάδ
    ας των ήδη υφιστάμενων προπονητών , κατά προτεραιότητα οποιασδήποτε άλλης εργασίας
    είναι επιφορτισμένοι να εκτελούν.
    (7). Φροντίστε άμεσα για την αποπεράτωση του προπονητικού κέντρου (όσο πιό σύγχρονο γίνεται , ώστε να καλύπτει κατά τον πλέον καλύτερο τρόπο , όλες τις ανάγκες της Ομάδος πχ. Να μπορεί να κάνει προπόνηση και υπό λίαν αντίξοες καιρικές συνθήκες κρύου ή ζέστης
    και να διαθέτει τον απαραίτητο αριθμό κοιτώνων . Επίσης να μελετηθεί ο τρόπος μεταφοράς των παικτών εκεί κλπ. Και τίποτε να μην γίνει στο άρπα κόλα και πρόχειρα . ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕ
    ΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ .
    (8). Διαβάστε τις προτάσεις των παλαιών της εποχής Μπάρλου ( παρουσιάζουν ενδιαφέρον ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστώ - ΙΔΩΜΕΝ Και Εννοείται Στήβ ότι δεν παίρνει στην κυριολεξία άλλο
    και δεν με πειράζει αν δεν με ακούνε . Αρκεί που τα διαβάσουν μερικοί Ομοιδεάτες μας και
    Φίλοι καλοί – Δημοσιογράφοι. Και ελπίζω να μην είναι οι τελευταίες τουφεκιές για την τιμή
    των όπλων , ούτε εντός ολίγου να ψάχνουμε για νέα ομάδα .

    Υ. Γ :Συστήνω στούς υγιείς Φιλάθλους μας που έχουν ξενερώσει και απομακρυνθεί από την
    Ομάδα να επανέλθουν και να τη στηρίξουν, καταβάλοντας έστω και τώρα την ύστατη προσπά θεια ( Η δε διοίκηση ν` ασχοληθεί πολύ σοβαρά με το θέμα αυτό Πανελλαδικά ).
    Η ΑΕΚ είναι η Ομάδα μας . Μας δένει με την ιστορία μας και είναι ένας από τους
    καλύτερους τρόπους δια μέσου αυτής να την μεταλαμπαδέψουμε στην νεολαία μας , κάνοντάς
    την καλύτερη , απ` ότι είναι τώρα και όχι ζοντόβολα και ανθρωπάκια του κερατά .
    Κε Αδαμίδη σας ζητώ ν` απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματα που έχω θέσει στο ΥΓ. Της
    προτελευταίας μου επιστολής και να δώσετε περισσότερα στοιχεία για τη σχέση - συνεργα σία σας με την ΑΕΚ .
    Αρχισα να γράφω την παρούσα από το απόγευμα της δευτέρας και τελικά[ λόγω χρη
    σιμοποιημένου καυσίμου κατά την εγγραφή, ''μαζούτ'' ( έμαθα να χρησιμοποιώ τη γραφομηχα
    νή, γιατί η κόρη μου εδώ και πολύ καιρό αρνείται να δακτυλογραφήσει τα κείμενά μου) ]
    Πρόλαβα να ακούσω και την ανακοίνωση του Κου Κοζώνη με αποτέλεσμα να κάνω μικρές
    προσθαφαιρέσεις..
    Με το θέμα που αφορά στον Κο Κοζώνη , έχω ασχοληθεί λίαν εκτενώς στο παρελθόν
    με επιστολές μου που εστάλησαν στο Σάιτ του Στήβ και δεν θέλω να ξανασχοληθώ . Τα
    μόνα που έχω να πω είναι : μακάρι να γίνει η υπόψη σύζευξη για το καλό της Ομάδας μας και ότι αν δεν γίνει αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι το χρέος θα είναι πολύ μεγαλύ τερο των 40 εκατ. Ε. Δεν θέλω να σκεφθώ ότι περιμένουν να πάρουν πρώτα κάποια καλά
    χρήματα που έχουν λαμβάνειν, να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες , ώστε να μην μπορεί
    ο άλλος να τις χρησιμοποιήση εις βάρος τους και μετά εφόσον δεν βρεθεί κάτι καλύτερο
    να επαναλάβουν το ίδιο κόλπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Sport Day και η Εξέδρα Και στις 14 Ιαν. Ακολουθούν την ίδια τακτική , με Φούλ
    Επίθεση , Προσπαθώντας να δημιούργήσουν θέμα Μπάγιεβιτς στην ΑΕΚ . [ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ.....
    Τι γίνεται η ΑΕΚ ; Ακούει ; Δεν Απαντά ; Και γιατί ; ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ
    Επιτρέπετε δύο Καλοφυλλάδες ( 'οχι κωλλοφυλλάδες ) να ξευτιλίζουν την ΑΕΚ και εσάς να
    σας κάνουν Ρεζίλι των σκυλιών . Τι έγινε μας τελείωσαν τα εξώδικα ή παίζετε τον Παππά ,
    την Ομάδα μας δεν την σκέφθεστε ; ή είναι το τελευταίο πράμα που σκέφθεστε ; Δεν υπάρχει
    Φιλότιμο ; ] ,αλλά και στον ίδιο τον Μπάγιβιτς ανησυχία ( πχ.'' Ο Μπάγιεβιτς είναι ενοχλημένος '', και σχεδόν είμαι βέβαιος ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι γίνεται . Δημιου
    γείται όμως ανησυχία στον Κόσμο μας .). Μου κάνει εντύπωση ότι οξύνουν τα σχόλιά τους,
    θέλοντας να δείξουν ότι έχουν καλή ενημέρωση και τραβούν σαν τις π...........( όχι πουτάνες). Απαράδεκτα το σχοινί ( φαίνεται ότι κάποιος τους δίνει γραμμή - πληρώνει . Δεν γνωρίζω βέ
    βαια αν έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη ) . Η γραμμή φαίνεται να δουλεύει προς την κατεύθυνση
    της απόλυσης του Ντούσαν ,ώστε να εξαναγκασθεί ( επειδή έχω καταλάβει ότι θέλει να συνε χίζει να δουλεύει ),να πάει κατά προτεραιότητα στον Ολυμπιακό ( συν τακτοποίηση φεσιού
    Εμπάιρ , επιβεβαιώνοντας και τη σχετική φήμη . Εννοείται ότι ο ίδιος δεν πιστεύω να έχει
    πάρει χαμπάρι τι γίνεται και σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να φύγει από την Ομάδα της
    καρδιάς του . Εχουμε δηλαδή , πιθανή επανάληψη της περίπτωσης Τροχανά . Αρε γλέντια που
    έχει να κάνει ο Βατραχούλης.) ή ακόμη και προς τον Παναθηναικό ( ο Νόμπλιας δεν μας τα
    λέει και πολύ καλά ). Τόση επιμονή , σχεδόν με μίσος ,ρε παιδί μου και από την Ομάδα μας
    καμιά σοβαρή αντίδραση ( κάτι ψέλλισε πάλι ο Παππάς , αλλά αυτός από ότι έμαθα συνεργά ζεται με την εφημ. Εξέδρα . Μπορεί αυτός που μου το είπε να ήταν Λάθος .)
    Τελικά Σίβυλλες αυτοί οι δημοσιογράφοι ( ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕ (γιατί μυρίζει το πράγμα, πολύ μπόχα που λέμε ) , εκτός αν δεν θέλεις να προσέχεις . Δεν χρειάζεται να τον δείρεις αν σε προκαλέσει , πέξτο αγαθός και
    κάντου τρίπλα σαν αυτές που έκανες κάποτε και μας τρέλανες , γι` αυτό ρώτα προκαταβολι κά και κανένα δικηγόρο για τα δικαιώματά σου και προπάντων ήρεμα , πολύ ήρεμα και χα λαρά - ψύχραιμα . Βέβαια αν έχεις αποφασίσει να τον δείρεις και εγώ μαζί σου , γιατί ξέρεις δεν μ`αρέ σουν οι πονηροί και προτιμώ την αντρίκια συμπεριφορά . Και εγώ το γύρισα , μόλις διάβασα τις εφημερίδες στις 14 Ιαν., γιατί κατάλαβα ότι κάποιο σκατό και μάλιστα πολύ πονη ρό βρίσκεται από πίσω και το 98% (συμπαθούντες ή μή ) δεν θέλουν να φύγεις από την
    Ομάδα , για να την κάνεις και πάλι μεγάλη , όπως μόνον εσύ ξέρεις και μπορείς. Βέβαια δεν
    θέλω να είμαι - γίνω και εγώ Σίβυλλα , γι` αυτό δεν θέλω πάλι να είμαι κατηγορηματικός ,
    μπορεί και να κάνω λάθος και το παλικάρι να αποδειχθεί εντάξυ .Εύχομαι τα καλύτερα και
    μην επηρεάζεσαι – δίνεις σημασία . Συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου , όπως μόνον εσύ
    ξέρεις – μπορείς και όσο το δυνατόν καλύτερα .
    Κατόπιν αυτών δεν διάβασα ούτε τις χθεσινές , ούτε σημερινές εφημερίδες , προκειμέ
    νου να μην διαβάσω παρόμοια αναγνώσματα , για να μην πω καμιά πιό ευγενική έκφραση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Θανάση καλημέρα.
    Εσύ δεν πρέπει να είσαι ΑΕΚ αλλά BAJEVIC.
    θέλω να σε ρωτήσω μερικά πραματάκια.

    -Γιάτι αφού τον Άρη, όπως λες, τον έκανε super με χειρότερους παίχτες, την ΑΕΚ την έχει κάνει την χειρότερη της 20ετίας?
    Μην μου πεις για διοίκηση γιατί ούτε ο Άρης είχε,
    και ποιός είναι ο Άρης μπροστά στην ΑΕΚ.

    -Αφού όπως λες σου αρέσει και ασχολήσε με τον αθλητισμό, θα ξέρεις ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν παίχτες που παίζουν και για τον προπονητή. Ανάφερέ μου μερικούς που νομίζεις ότι παίζουν γιαυτόν.

    -Πόσα παιχνίδια δεν κερδίσαμε εξαιτίας του ?

    -Από τον Ερ.Αστέρα γιατί τον έδιωξαν ?

    -Πόσο πιό κάτω πρέπει να βρεθούμε,για να "δούμε" το θέμα προπονητή ?

    Τέλος να σε ενημερώσω ότι 98% δεν υπάρχει πουθενά
    πήγαινε γήπεδο και δες.

    ΜΦΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα απο το επιτελους χιονισμενο Γαλατικο χωριο μου. Υπαρχει προπονητης Κωστενογλου? Υπαρχει προπονητης Κολα? Καταντια, μονο αυτο.
    Προς φιλο Θαναση.Με ολο το θαρρος γιατι δεν σε γνωριζω προσωπικα, γραφε πιο περιεκτικα, τα ποταμια αν και ασυγκρατητα, κουραζουν καποιον που θελει να διαβασει και κλεβει χρονο να μπαινει στο μπλογκ.Προς αδερφο Στηβεν. Ειμαι σιγουρος χωρις να σε ξερω οτι τιμησες και τιμας ακομα τον πατερα σου, καθε μερα,καθε ωρα που θυμασαι.Εκανες το αυτονοητο, αλλα και το υπερτατο χρεος συναμμα.Εισαι πληρης οτι και αν γινει.Διαβαζω για συναντηση και μελαγχολω λογω μεγαλης και ανυποφορης αποστασης πλεον,λογω Τεμπων.Στο κοντινο μελλον ελπιζω να δεχτειτε και τον αλλοθρησκο. Καλημερα ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kouragio gia ton patera sou.
    Gia ton MEL einai oristiko i tha iparxei kai i alli sinantisi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα παιδιά.
    Κωνσταντίνε,αν έχω καταλάβει καλά το πνεύμα του κ. Αδαμίδη, ενδιαφέρεται οι υφιστάμενοί του να είναι άνθρωποι με όχι τόσο ισχυρή προσωπικότητα ώστε να ελέγχονται πιο εύκολα. Από τις ανακοινώσεις του φαίνεται να έχει μια τάση στο να επιβάλεται. Και ο Ντούσαν δεν τα μασάει κάτι τέτοια. Είδωμεν...
    Μάνο, το 98% υπάρχει και είναι εδώ. Προς το παρόν σιωπηλό. Η διαφορά είναι ότι το 2% εκφράζεται μέσω Χατζηχρήστου. Τις όποιες εξελίξεις όμως η πλειοψηφία πρέπει να τις δεχτεί και στηρίξει για να προχωρήσουν. Θυμήσου το 2004.Yπάρχουν άνθρωποι, που προτιμούν τις ανεξάρτητες παραγωγές από τις ταινίες του Hollywood. Δικαίωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κώστα, είσαι ο τυχερός της παρέας με τα χιόνια σου και τα κρασιά σου και ότι άλλο...
    Τελικά, σημασία έχει να πιστεύεις περισσότερο στη θεά και όχι τόσο στο τι χρώμα έχουν τα μάτια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άννα, ο κ.Θανάσης το 98% είναι υπέρ Bajevic.
    Δεν μπορώ να το λέω συνέχεια ORIGINAL δεν είναι μόνο ο Χ/χρήστος.
    Και στο κάτω-κάτω το έχω ξαναγράψει στο blog όποιος είναι μάγκας και δεν λέει λόγια του αέρα να πάει να γραφτεί στην ερασιτεχνική να τον διόξουνε.Αυτό που λέει ο Steven τώρα.
    Όσο για μπράβους και απειλές ούτε αυτά υπάρχουν να είσαι σίγουρη, και όποιος τα λέει ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο πατερας σου,λογω χαρακτηρα αλλα α λογω ενασχολησης του με το χωρο της υγειας,τον οποιο υπηρετησε πιστα,ξερει πολυ καλα την αξια της,αλλα κα την μαχη που δινεται καθημερινα οπο χιλιαδες ανθρωππους να ξεπερασουν την αρωστια τους κα να σταθουν στα ποδια τους.Και να γινουν παλι ενεργοι και χρησημοι.
    Επισης θα γνωριζει αασφαλως οτι ο κυκλος της ζωης ειναι συγκεκριμενος και περιορισμενος.Και δεν χωρανε ψεματα και ψευδαισθησεις,οταν κανεις εχει φτασει σε αυτο το σημειο.Γνωριζει την πορεια των πραγματων και τους φυσικους νομους.
    Η επιλογη του να μην παλαιψει και να δεχθει το μοιραιο,ειναι ηρωικη-κατα την αποψη μου.Γνωριζοντας οτι δεν υπαρχει επιστροφη στα ομορφα και ανεμελα χρονια,παρα,ο ιδιος θα ταλαιπωρει τον εαυτο του,τρεφοντας τον με ψεματα και τους γυρω του, που τον περιβαλουν με την στοργη,την προσοχη κα τον χρονο τους.
    Μπορει να ακουγεται σκληρο,αλλα ειναι αληθινο οσο και η ιδια η ζωη κα ιο σκληροι νομοι της.
    Αξιοπρεπεια,δεν εινα να μαχεσαι τα παντα με καθε τροπο,αλλα να γνωριζεις τους κανονες και τους νομους υπο των οποιων ολοι μας ζουμε.Και να αναγνωριζεις την πορεια των πραγματων με ρεαλισμο και ευθυ βλεμα.
    Ξερει ο ιδιος πολυ καλα υπο ποιες προυποθεσεις,μονο,η ζωη ειναι βιωτη κα χρησημη.Οταν αυτες οι προυποθεσεις παψουν,ειναι κι' ανοφελο να κυνηγα κανεις χειμαιρες.Μονο,να προχωρα αξιοπρεπως στο-ετσι κι'αλλιως προδιαγεγραμμενο- τελος του.
    Τα παραπανω,αντανακλουν την προσωπικη μου αποψη περι "μαχης ζωης και θανατου" και του τροπου με τον οποιο πρεπει να κανουμε την "εξοδο μας" απ'την χρυση,την μοναδικη αλλα και τοσο συντομη ευκαιρια που μας εδωσε η φυση: την ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Κώστα-Φλώρινα: Αδερφέ ευχαριστώ. Σου ξαναλέω, βαθειά μέσα σου είσαι Αεκτζής. Σαν τρόπο ζωής εννοείται. Η παρέα είναι ορθάνοιχτη διότι πολλές φορές ο αλλόθρησκος προτείνει πράματα που δεν μπορούν να τα δουν οι μπλεγμένοι με το συναίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Αεκάρα21: Δεν έχει τελειώσει τίποτα φίλε. Έχει πολύ πράμα ακόμα. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χρήστο: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι αυτοί είναι κι οι διάλογοι του νοσοκομείου που γίνονται. Εκεί πηγαίνω και τώρα. Σ' ευχαριστώ για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το 80% των φιλάθλων της ΑΕΚ είναι γεγονός ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ τον ΔΧ ,τον Κιντή ,τον κοντό και τους αμέτοχους,τους Κωστένογλου,Δώνηδες Φερέρ και όλους αυτούς που έχουν κάνει κακό στην ομάδα τόσα χρόνια.
    Έχουμε σκάσει πια.
    Μία λύση είναι ο Μελισσανίδης.Μία άλλη ο Δούρειος Ιππος.
    Είναι μια ιδέα που έχω στο μυαλό μου και θα σας την εκθέσω στην επόμενη μας συνάντηση,εκτός απροόπτου.
    Το απρόοπτο έχει να κάνει με τους συμμετέχοντες σε αυτήν.
    Φυσικά βασίζεται στην ανάρτηση του Στήβεν άλλα με ''χειρουργικό'' τρόπο.
    Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να φύγει να πάει που;
    Τόσα λεφτά περνάνε από τα χέρια του,κορόϊδο είναι;
    Να γραφτούμε να κάνει άλλη μια μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι Γιατροί χωρίς σύνορα κάνουν έκκληση για οικονομική ενίσχυση με σκοπό την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών, αντιδιαρροϊκών φαρμάκων καθώς και αναλώσιμων υλικών (γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες, βελόνες).
    Marfin Egnatia Bank: Αρ. Λογ/μού: 0061274407 (IBAN: GR16 0280 2010 0000 0006 1274 407), Alpha Bank: Αρ. Λογ/μού: 199-00-2002-002401 (IBAN: GR06 0140 1990 1990 0200 2002 401), Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογ/μού: 141/29611217 (IBAN: GR27 0110 1410 0000 1412 9611 217). ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (Visa, Mastercard, Diners, American Express). Κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 3213150. Τηλέφωνο επικοινωνίας με τους «Γιατρούς χωρίς σύνορα»: 210-3213150.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Ιανουαρίου, 2010 15:40

    Χαράλαμπε, αυτοί είναι οι "γιατροί του κόσμου". Οι "γιατροί χωρίς σύνορα" είναι διαφορετική οργάνωση, στην οποία και θα συνεισφέρω εγώ τον οβολό μου. Μπείτε εδώ για λεπτομέρειες λογαριασμών τραπέζης κλπ κλπ:

    http://www.msf.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=10&Itemid=187

    Τουλάχιστον υπάρχει ποικιλία οργανώσεων που μπορούμε να "χρησιμοποιήσουμε" ως φορείς της βοήθειας μας σε αυτούς τους συνανθρώπους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Sovara isxiei afto gia ton adamidi? Tote ta pragmata einai poli pio efxarista. S' efxaristoume pou mas enimeroneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χαράλαμπο: Η μαζικοποίηση της συμμετοχής θα διώξει τα κοράκια. Κι αλλοιώς μιλάνε όταν μας βλέπουν στον καναπέ κι αλλοιώς όταν οι 500 έχουν απέναντι τους 10000. Αλλάζουνε τα κόζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλησπερα στον κοσμο ολο.Στηβεν,κουραγιο για τον πατερα σου και υπομονη.Αν στις 6/2 εχει λιακαδα,θα κατσετε να σας φαει το τσιμεντο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητέ Στηβεν

    Μολις μπηκα στο site και έμαθα για τον πατέρα σου. Εύχομαι να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια. Άλλωστε είναι Ηρακλής. Εγώ πιστεύω σε αυτόν.

    Καλή δύναμη σε εκείνον και εσένα. Όλα ναναι περαστικά.

    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς ΚΜ: Ευχαριστώ, αλλά να πω και κάτι. Δεν πιστεύω σε Ηρακλή. Δεν πιστεύω στα κλέη της Ηρας. Πιστεύω στον Κρόνο. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Περαστικά είναι όλα. Και ο ασθενής, και η κόλαση που δημιουργείται γύρω απο αυτόν. Γενικά καλώς σε στην παρέα και δύναμη και σε σένα. Κι εσύ την έχεις ανάγκη αγαπητέ ΖΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή