Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ

            Σαν να θέλανε να αποδείξουν όλοι κάτι.  Σαν να θέλανε να μην αλλάξει κάτι. Και ο προπονητής, και οι παίκτες. Σαν μια σχολική εκδρομή των τελειοφοίτων ενός σχολείου που έπρεπε σώνει και καλά, να προσφέρει ειδήσεις, χαρά, προσδοκία και φρούδες ελπίδες. Σαν να δίνανε μια τελευταία παράσταση για τον επόμενο καθοδηγητή.

             Ναι, η ΑΕΚ το ήθελε το παιχνίδι πολύ. Ξεχύλιζε απο πάθος, αγωνιστικότητα και διάθεση. Και μπορώ να πω οτι ήταν το καλύτερο φετεινό της παιχνίδι. Πραγματικό αφεντικό, και σε κατοχή μπάλας, και σε δημιουργία ευκαιριών με τα  αντίστοιχα τελειώματα, και σε διάρκεια. Δυστύχησε να φάει ένα τυχαίο γκολ και να κυνηγάει, δυστύχησε να έχει χειρότερους παίκτες τα πλάγια μπακ και το χαμένο πέναλτυ του Τζιμπούρ που σαν πραγματικός τρομοκράτης ισοφάρισε και έδιωξε τον Μπάγιεβιτς ουσιαστικά με την στραβοκλωτσιά του.
              Δυστύχησε να έχει ένα πολύ μικρό τερματοφύλακα κι ευτύχησε να έχει μια πολύ σωστή αλλά και φιλική διαιτησία. Τα τελευταία λεπτά δεν είναι ενδεικτικά του αγώνα και είναι προϊόν της σύγχυσης λόγω της απώλειας του πέναλτυ. Κρίμα για την συνολική εικόνα και κρίμα για τα χιλιόμετρα του Γιάχιτς που ήταν ο κορυφαίος. Επίσης αυτοί που επιμένουν να μην πουληθεί ο Σκόκο, καλό θα ήταν να ξαναδούν το βίντεο του αγώνα.
               Η ΑΕΚ έπαιξε για την ιστορία της αλλά ήταν και πάλι πολύ γκαντέμω. Βέβαια η επαναλαμβανόμενη ατυχία είναι τελικά κι ανικανότητα ή χαμηλή ποιότητα του ρόστερ, αλλά αυτό το υλικό πραγματικά θα μπορούσε να κερδίσει μια ομάδα που δεν έδειξε τίποτα κι είναι ένα σκορποχώρι πολύ χαμηλού επιπέδου. Για την τελική κατάληξη φταίει μόνο η ΑΕΚ και κανείς άλλος.
                Δεν βουρλίστηκα τόσο πολύ, διότι πάντα εκτιμώ την προσπάθεια και την απόδοση με βάση το τι είδα αλλά και τα στατιστικά που έδειξε η τηλεόραση. Και φυσικά δεν κουνιέμαι απο την θέση μου για τα κακά αποδυτήρια κι οτι ο προπονητής δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες που παίζουν όποτε γουστάρουν για τον εαυτό τους κι όχι τον αρχηγό τους. Που βιάζεται πολλές φορές και κάνει εντελώς άστοχες κινήσεις, όπως η αλλαγή του Μπλάνκο ή ο εκνευρισμός στο 90(!) για αντικατάσταση του Τζιμπούρ αντί του Γιάχιτς με το Λαγό. Για να τον τιμωρήσει. Οι αλλαγές κύριε Ντούσαν γίνονται νωρίτερα, πάντα ξέρουμε ποιός είναι γκολτζής και ποιός,  αν δεν αισθάνεται καλά στην ομάδα, δεν πρέπει και να παίζει.
                Συμπερασματικά η απόδοση δίνει κουράγιο. Κάτι μπορεί να γίνει αν στόχος είναι τα μπαράζ.Κι αν κάποιοι θέλουν να πουληθούν και να φέρουν και λεφτά στο ταμείο. Ούτως ή άλλως αυτή η ομάδα θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Το σημερινό είναι μια ατυχία και τίποτε άλλο, άσχετα αν η πίκρα είναι και πάλι μεγάλη. Διότι το είχαμε σήμερα, το θέλαμε και το κυνηγούσαμε αντρίκια μέχρι το τέλος. Άσχετα αν μπλέξαμε με μουρλούς αφρικάνους που πετάνε στην προπόνηση αλλά δεν μπορούν να σκοράρουν απο τα 9 μέτρα. Κουράγιο φίλοι και καλή Κυριακή.  Βαθμολογικά δεν χάθηκε τίποτα για την πέμπτη θέση που κυνηγάμε.

41 σχόλια:

  1. ρε φίλε ωραία τα σχόλια σου, αλλά το παρακάνεις με τον Αραμπατζή. Δεν είπαμε πως είναι Σαργκάνης, αλλά δεν είναι χειρότερος απο τον αργεντινό τροχονόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Ιανουαρίου, 2010 22:42

    Steven, συμφωνώ με την ανάλυση σου για σήμερα. Γκαντεμιά, ναι, αλλά κάπου κάποιες επιλογές στην τελική προσπάθεια δείχνουν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και οργάνωσης. Φταίει γι αυτό ο νετερτβίτης? Και αυτός, ναι. Αλλά, επιτέλους είδαμε κάποια νερετβιτική ανάπτυξη σήμερα. Όσον αφορά τον Αραμπατζή, στο τέλος έσωσε το βαθμό. Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε με Λεβαδειακό (απόκρουση σε τετ α τετ) και κωλοχανείο της τρούμπας (απόκρουση σε κεφαλιά στο 92). Αυτό ΔΕΝ μου φίνεται τυχαίο. Φυσικά θέλει πολλή δουλειά στην τοποθέτηση και καθοδήγηση της άμυνας, τα έχουμε πει ξανά. Ο Τζεμπούρ είναι παιχτούρα, αλλά και εγωιστής ως εκεί που δεν πάει. Αυτό θα τον φάει. Πάντως με τέτοια παιχνίδια παει μουντιάλ και φτιάχνει ένα ωραίο DVD για τον μάνατζερ του. Θα τον αποσβέσουμε τελικά...
    Α, ναι, ο Ηρακλής είναι για Β εθνική. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσος Θεσσαλονίκη16 Ιανουαρίου, 2010 23:05

    εγώ θα συμφωνήσω για τον Αραμπατζή είναι 26 ετών και Ελληνόπουλο . Με τον Σάχα έχουμε χάσει πολλούς σημαντικούς βαθμούς και δεν ενέπνεε καμιά σταθερότητα και επιπλέον ο ¨Μικρός " δεν παίρνει και ένα καράβι χρήματα .. Θέλει δουλειά αλλά έχει καλά στοιχεία .Για το χαμένο πέναλτι τα έσυρα στον παλαβιάρη ..αλλά μετά δε με ένοιαζε και τόσο. Αν υπήρχε οργάνωση και σχεδιασμός θα ήξεραν απο πριν ποιος εκτελεί τα πέναλτι .Και αν δεν ήξεραν ας αναλάμβανε την ευθύνη ο προπονητής για το ποιος θα εκτελέσει . Όταν είδα το Τσιμπουρ ενώ περίμενα τον Σκόκο μιας και ο Viva ήταν πάγκο ...έμεινα άφωνος ! Πάντως το ευχάριστο είναι πως είδαμε καλά στοιχεία αν τραβούσε λιγάκι και ο εν δυνάμει μεταγραφικός στόκος ..θα ήταν αλλιώς .οψόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα στον κοσμο.Χαθηκαμε δυο μερες,παιζουν και οι ασταθμητοι παραγοντες.Για την Αιτη,τι να πω,τα εχει δειξει ολα η τηλεοραση.Ειδικα,το ψιλο το παλικαρι που κραταει το παιδι του στα χερια και προχωραει "χαμενος" στον δρομο,ειναι να σου σηκωνεται η τριχα....Και βοηθεια δεν προκειται να φτασει αυτη που πρεπει συντομα,εννοω επισημη κρατικη βοηθεια.Τι να παρουν απο την καυμενη την Αιτη,που την εχουν πηδηξει χωρις σαλιο χρονια τωρα.Οτι μπορουμε θα κανουμε σαν πολιτες σε καθε χωρα,συνενοηση να υπαρξει και τα αλλα ερχονται.Βλεπω διαρροες οσον αφορα το επομενο ουζο,σας ανακαλω στην ταξη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαμώ την γκαντεμιά μας.
    Όλο γκίνια,τι να πεί κανείς.
    Σήμερα παίξαμε καλά με την ίδια εντεκάδα που κερδίσαμε τον γαύρο.Είμασταν δυνατοί με θέληση για νίκη.
    Κάτι λέει αυτό.
    Ο Τζιμπούρ καρα-εγωϊστής αλλά στην επίθεση είναι φωτιά και τον αισθάνονται οι άμυνες κάτι που δεν συμβαίνει φέτος με τον Μπλάνκο.Οπότε καλή προσθήκη,δεν είναι όμως Λύμπε.
    Ο Αραμπατζής αρχίζει και φέρνει βαθμούς που ο έταιρος Σάχα έχανε φέτος.
    Ασχέτος του παράξενου στύλ που έχει είναι σε καλή κατάσταση και φαίνεται όταν αποκτήσει και εμπειρία θα είναι καλύτερος.
    Θετικά δείγματα έχει δείξει και στην Αμερική με την Μπενφίκα.
    Στήβεν είσαι άδικος μαζί του,μέχρι κολλήματος θα έλεγα,ειδικά σήμερα.
    Χωρίς βέβαια να είναι και ο Σορεντίνο.
    Οι Αργεντίνοι έχουν κάνει κλίκα και είναι ξου,με το αζημίωτο βέβαια.Με εξαίρεση τον Αραούχο,όχι παιχτικός.
    Σωστή η τοποθέτηση του Στήβεν για τον Σκόκο που καλά θα είναι -λέω ξανά-να πουληθεί σε καμιά Ρώσικη ομάδα.Και λεφτά έχουν και θα καταλάβει ποιός είναι το αφεντικό.Τώρα ποιός θα τα κάνει αυτά; Εδώ γελάμε ...
    Οτι διαλέγει παιχνίδια κάνει νιάου,μπορεί και να φοβήθηκε με την φάση του Γκαλέτι.
    Τα λένε άλλωστε,αυτός τον έχει ψύσει για γαύρο.
    Φυσικά ΄γκρέμισμα η ομάδα από την κεφαλή πρώτα.
    Όποιους και να φέρουμε τα ιδια θα κάνουν με αυτά τα αφεντικά.
    Ευτυχώς που είναι και ο Μπάγιεβιτς και τους κρατάει λίγο,χωρίς τον απαιτούμενο σεβασμό από την μεριά τους,λόγο κωλοπαιδισμού,διαφορετικά με κανενα Κωστένογλου θα είμασταν τραλαλά-τραλαλό.
    Δυό ματσάκια στην έδρα μας μετά για έξι βαθμούς και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "...δεν χαθηκε τιποτα για την πεμπτη θεση που κυνηγαμε". Με μαχαιρωσες Steven.
    Για τριτο σερι παιχνιδι ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ.
    Σχεδον ολοι τους θελουν φορτωμα σε αποριματοφορο και αδειασμα στην χωματερη.
    Ο Σκοκο καλα κανει και επιλεγει παιχνιδια αφου ειναι χωρις ομαδα.
    Το τσουκαλι του Πανοραμιξ ανακατευεται και τωρα που μιλαμε.Τα τηλεφωνα θα εχουν παρει φωτια.
    Τι λετε για το σουρτα-φερτα της εκπροσωπισης των Γκουμα-Χατζιωαννου;Στο τελος βλεπω να εκπροσωπει ο Γκουμας και ο Χατζιωαννου τον Θανοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που θα παει, θα "συνταχθουν" και οι αλλοι.Που μεχρι τωρα ελεγαν "δεν βαριεσαι,νερο κι'αλατι".
    Ο μαλακας της υποθεσης ειναι φανερα πειραγμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστας-Φλωρινα.17 Ιανουαρίου, 2010 02:07

    Ρε μα την Παναγια....και να μην εχεις αλκοολικι με την μπαλα, και να μην εισαι οπαδαντζα περιοπης, πως την παλευετε ρε αδερφια την κατασταση με την ομαδα σας, και εγω δεν ξερω....
    Κριμα γιατι δεν αξιζει λυπη η ΑΕΚ και ο κοσμος που την ποναει, χιλιες φορες κριμα ρε γαμωτο.
    Τι ψυχανεμισμα ειχε παλι ο Αφρικανος τρομοκρατης ρε παιδια στο πεναλτι που εκτελεσε? Εκφραζω απορια προς Στηβεν, και αναμενω απαντηση...
    Δηλαδη φταιει τοσο πολυ ο Πριγκηψ που πρεπει να σας αδειαζει τη γωνια, οπως λενε οι πανσοφοι αμετοχοι σας ή το γεγονος οτι η ομαδα μοιαζει με group προς εκτεταμενη ψυχικη διερευνηση απο ειδικους αξιολογητες συμπεριφορας???
    Καλο ξημερωμα απο τον Βορρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανώνυμο: Φίλε, ξέρεις μπάλα ή θέλεις να μου πεις οτι έχω κάτι με το παιδί; Βλέπε καλύτερα και πάρτον πριν το τηγάνι. Το παιδί είναι άσχετο με την θέση. Και μη με απασχολείς με τον Σαργκάνη που διάβασες και την ενδεκάδα του Σκαϋ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους: Παιδιά, τα ελληνόπουλα τα θέλω μέσα σε κάθε ελληνική ομάδα. Με λέτε κολλημένο για τον τερματοφύλακα. Δεν είμαι και δεν τον συγκρίνω. Τον κρίνω απόλυτα. Σε κάθε φάση είναι εκτός θέσης, παίζει καλό μπακότερμα και δεν πρόκειται να γίνει τερματοφύλακας. Δεν έχει προσόντα. Το τέρμα είναι ταλέντο πρώτα και το δείχνεις και στο τέλος είναι και πείρα και γίνεται κρασί. Αυτό το παιδί είναι εξ αρχής ξύδι. Μην σας παρασύρουν οι επεμβάσεις του στο τέλος. Κι αυτά είναι ακρότατα της στατιστιστικής. Δεν έχω κόλλημα, ούτε προτείνω κάποιον άλλον. Την θέση όμως αυτή την ξέρω και την λατρεύω. Τέλος πάντων δεν φταίει αυτός για σήμερα, αλλά όλοι τραβάγανε τα μαλλιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αδαμιδης ως νεος προεδρος,προτεινομενος απο τον πελατη του Παππα,θα αναλαβει να πει του Μπαγιεβιτς οτι η συνεργασια τους ελαβε τελος.Θα μπει στον κοπο ο νεος προεδρος να εξηγησει τους λογους? η θα το στειλει με e-mail? Κανονικα θα πρεπει να του εξηγησει τους λογους της απολυσης,οποιοι κι αν ειναι αυτοι κατα τον προεδρο και τους μετοχους.Αφου μεσα σε ενα διοικητικο περιβαλλον που αγγιζει τα ορια του κηπου της Εδεμ,αφου με παικτες που πληρωνονταν στην ωρα τους,αφου υποστηριζαν λυσσαλεα την ομαδα στο παρασκηνιο,αφου ηταν διπλα στην ομαδα-εταιρεια τους και δεν εφυγαν λεπτο απο διπλα της,αφου λοιπον ΥΠΗΡΧΑΝ ολα αυτα,γιατι η ομαδα πηγε κατα διαολου? Να ζητησουν εξηγησεις απο τον προπονητη,τον τυχασπαρτο,που ειδε φως και μπηκε,που δεν τον ηξεραν και τον πηραν για το αγροτικο του σαν νεος που ηταν.... Λιγο ντροπη,λιγο τσιπα δεν εβλαψε κανεναν.Θα το πει ο δικηγορος του Παππα,του μετοχου,που θα αναλαβει την ομαδα με τις ευλογιες των ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ,οι οποιοι δεν εχουν το θαρρος ουτε ενα τετ-α-τετ να κανουν σαν αντρες.Και θα βγαλουν σαν φταιχτη τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΕΚΤΣΗ που υπαρχει αυτη την στιγμη στην ομαδα.Τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που τρεχει την ομαδα αγωνιστικα και διοικητικα,τον μονο που υπαρχει σαν στελεχος στην ΠΑΕ.Που το μονο που δεν εχει κανει ακομα ειναι να κουρευει το γκαζον,να πλενει τα ρουχα,και οτι αλλο προκυψει...Το τραγελαφικο ειναι πως δεν εχουν βρει καποιον καλυτερο του,απλα επειδη σαν οντοτητα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο ολους αυτους μαζι,μα ΟΛΟΥΣ,για αυτο θελουν να τον διωξουν.Κανεις ομως δεν θα ξεχασει οτι μονο αυτος κρατησε την ομαδα στα δυσκολα,οταν ολοι αυτοι ησαν εξαφανισμενοι.Και το κακο για αυτους ειναι οτι δεν το ξεχναει ο κοσμος,οπως δεν ξεχναει ποιοι ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ αυτη την ομαδα,και την εφτασαν σε αυτο το χαλι.Δεν λεω οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο,λεω ΑΞΙΖΕΙ σεβασμου απο ολους,την στιγμη που ολοι εσεις εισαστε για φτυσιμο με φυματικες ροχαλες στη μουρη.Οτι και να κανετε,του Αεκτζη ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ,ουτε αερα στα αρχιδια του δεν ειστε αξιοι να κανετε. Τρεξτε τωρα στον Μελισσανιδη να σας σωσει,που κανονικα κι αυτος πρεπει να σας διωξει με τις κλωτσιες ετσι που του φερθηκατε.Και βαλτε μπροστα τα πλανα σας να σωσετε την ΑΕΚ.Την ΑΕΚ απο εσας ποιος θα την σωσε ΑΧΡΗΣΤΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο: Όλοι φίλε, όλοι. Εμείς την δουλειά μας όπως έχουμε πει. Πάντως να σου πω κάτι. Κανείς παίκτης πλέον δεν γουστάρει τον προπονητή. Γκαραντί αυτό που σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Κώστα-Φλώρινα: Γεια σου πατρίδα. Δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση σου διότι ειλικρινά δεν ξέρω. Έβλεπα κάτι τουριστικά πια, και στην αναζήτηση της ψυχοθεραπείας δεν μπαίνω. Ειδικά με αφρικανούς που τους θεωρώ ικανούς μόνο για ντοπάρισμα. Βρε συ, τι ομάδα είσαι; Καλημέρα στην πατρίδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Μονεγάσκο: Σκληρός και σωστός. Με ερωτήματα αναπάντητα. Μην το ψάχνεις πια. Χαμένα τα έχουν όλοι αλλά ένα ηλεκτροσόκ χρειάζεται. Δεν βγαίνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποσως με ενδιαφερει αν οι συγκεκριμενοι τον "πανε" η οχι.
    Αν μιλουσαμε για τον σημερινο "Σαβεφσκι" η" Μανωλα", "η Μαυρο",ναι θα με πειραζε. Τωρα αν εχουν θεμα μαζι του οι απλυτοι Αργεντινοι η η μαριονετα ο Χουαν Φραν η ο τρελοΤζιμπουρ, δεν με νοιαζει καθολου.Αυτοι θα επρεπε να ειναι υπ'ατμον. Αλλα ας οψονται τα συμβολαια.Που θα παει.Θα ερθει η σκουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο: Συμφωνώ, αλλά αυτούς έχουμε σήμερα κι αυτοί που φτιάχνουν το ίματζ. Και ξέρεις για τι κωλοπαίδια μιλάμε. Αυτά κερδίζουν τον γάβρο κι αυτά αποκλείονται απο τον Θρασύβουλο. Ο κόσμος κάνει την δημοκρατία, όχι το ανάποδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολυ ωραια. Εγω τους "ακυρωνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στηβεν,χαμενα ξεχαμενα το ηλεκτροσοκ να το παθουν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ που φταινε,κανεις αλλος.Και επιτελους ας δειξουν σεβασμο σε εναν ανθρωπο που τον εβαλαν μπροστα για να μην φανε αυτοι το ξυλο.Που τον εβαλαν μπροστα για να γλυτωσουν για τις μαλακιες που εκαναν και συνεχιζουν να κανουν.Οι χθεσινοι που δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους,και το μονο που εκαναν ειναι να φτασει η ΑΕΚ να χρωσταει 50εκ.,οταν το κρατος τους χαρισε μαγαζι γωνια και αυτοι θα εδιναν ενα ενοικιο.Αλλα ας τα κανανε αυτα στην Αμερικη,που φαγανε χρημα του δημοσιου,ολοι θα παιζαν ποδοσφαιρο με πορτοκαλι φορμες.Ο ενας θελει να κανει την ΑΕΚ λαικης βασης. Ας κανει πρωτα τον ΤΙΤΑΝΑ,και αμα του βγει να κανει και την ΑΕΚ.Ο Κιντης το μονο στοχο που εχει να φαει τον ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ και με τα πλανα του (τρομαρα του)να κανει την ΑΕΚ,αεκ Αγγελοκαστρου.Και εχεις και τον Παππα με τους υπολοιπους Πολυδες,Γκουμες,Αθηνηδες και ολον τον αλλον συφερτο να το παιζουν οσιες παρθενες και να πουλανε μαγκια στον Μπαγιεβιτς.Ολοι μαζι εναντιον ενος.Αντρακλες....σας κρεμονται τα αρχιδια ρεεεε,μαζευτε τα θα τα φαει κανενας σκυλος και θα παθει τιποτα ο αμοιρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο το πεναλντι του Τζιμπουρ καταλαβαινεις και μονο, ποσο στα αρχιδια τους ειναι ολοι εκει μεσα.Εκτελεση αλα Σαβεβσκι αλλα ο Τονι δεν θα το βαραγε ποτε ετσι σε εκεινο χρονικο σημειο και με το σκορ να ειναι 1-1.Στα παπαρια τους ολοι λες και παιζουν 5χ5.Περιμενα να το βαρεσει ο Σκοκο αλα που?χωμα ηταν, ουτε το κορνερ δεν ειχε δυναμη να βαρεσει,στα ιδια επιπεδα αποδοσης και ο Μαντουκα,που περιμενα να τον βγαλει πιο νωρις.Ο Τζιμπουρ ηταν ο καλυτερος και απο τις 2 ομαδες αλα στο τελος τα χαλασε,μετρια αποδοση της ομαδας που περιμενα πιο πολλα με αντιπαλο τον Ηρα.Οκ δεν τρεχει τπτ ετσι κ αλλιως το εχουμε χασει το τρενο.Εχουμε να δουμε πολλα απο τη φετινη ΑΕΚ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΚΟΜΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κωστας-Φλωρινα17 Ιανουαρίου, 2010 11:03

    Καλημερα.Καθαρα πληροφοριακα,Στηβεν, βασικα αγαπω το ποδοσφαιρο οπου και να παιζεται, απο αλανα μεχρι αχανη σταδια.Τι ομαδα ειμαι και εγω δεν ξερω.Αυτοχαρακτηριζομαι ως φιλαθλος της αλογοτροφης, αλλα ταυτοχρονα εχω διαρκειας στην Τουμπα,γιατι ηταν η πρωτη αγαπη και εμεις οι Μακεδονες ειμαστε συναισθηματικοι τυποι, οπως ειναι γνωστο.Απο 'δω η γυναικα μου, και απο ΄κει το αισθημα μου, που ελεγε και το σχετικο τραγουδακι. Αφυσικο για τα Ελληνικα οπαδικα δεδομενα, αλλα μονο οι φιλοι μου με νιωθουν.
    Καλημερα και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα.
    Σωζωνται οι δυο αγαπες μας; Η Ελλαδα και η ΑΕΚ;
    Με κοινη πορεια,κοινη "πολιτικη",κοινα χαλια και προβληματα,επιζητουν λυση αμεσα.
    Η αναδειξη -και η συνεχης,βροντερη αποτυχια- των golden boys αποδεικνυει οτι ειναι αποκυηματα ενος διεφθαρμενου ως το κοκκαλο και αναλγητου συστηματος ανακυκλωσης και "μεταφορας" κεφαλαιων με μοναδικο σκοπο την διασωση των και των εμπλουτισμο τους λαμβανοντας και οι ιδιοι χρυσα κοκκαλα για τις σκυλισιες υπηρεσιες τους.
    Καμια φορα-φαινεται να- λειτουργουν και αυτονομα εν μερη λαμβανοντας το θαρος απ'την αναλγησια και την αλαζονια και παρουσιαζοντας ταχα σχεδια Καισαρικα οπου στην ουσια προκειται για "ξεπατικουρες" αλλων και στην ουσια θελουν σαν μικροι ημιθεοι(τρομαρα τους) να ικανοποιησουν τα ενστικτα τους και να τεσταρουν αν τελικα μετα απο τοση "εκπαιδευση
    " απεκτησαν το περιφημο "αγγιγμα του Μυδα"
    Μπα. Παραμενουν τηλεβοες "ευκαιριων" και κομιστες συμφεροντων.
    Το εξαμβλωμα του καπιταλισμου μεγαλωνοντας γεννησε κι'αυτο υβριδια ικανα να ζησουν σε αρωστημενα περιβαλλοντα και να "δημιουργησουν" μεσα σε αυτα.
    Οι παρουσιαζομενες σαν "λυσεις σωτηριας" και "θαυματα οικονομικης αναπτυξης",γκρεμιζονται σαν τρπουλοχαρτα μπρος στο βαρος των τεραστιων και πραγματικων προβληματων των κοινωνιων τις οποιες καθολου δεν λαμβανουν υπ'οψην τους και ετσι σαν φυσικη καταληξη ξεγυμνωνονται μπρος στα ματια του εμβροντιτου και ηλιθιου κοινου.
    Δεν τρεχει τιποτα ομως. Ινδικα χοιριδια υπαρχουν και γεννιουνται κατα εκταμμυρια.
    Οσο αφηνονται οι μοιρες των απειρα πολλων στα χερια και τα ποδια βιτρινατων και λουσατων αδειων μα αστραφτερων μυδιων.
    Ειδικα για την ομαδα μας κατι τετοιο δεν περπατησε οπως ειδαμε και δεν προκειται να περπατησει ποτε. Ειναι τετοια η στοφα του συλλογου,τετοια η ψυχοσυνθεση του "κοινου" του και τετοιες οι καταβολες του (ναι παιζουν ρολο ακομα αυτες,το βλεπουμε και στις αλλες ομαδες.Κανεις δεν μπορει να ξεφυγει απ'τις ριζες του)οπου-ευτυχως- τετοιες λυσεις-ταφοπλακες δεν θα ευοδωσουν ποτε.
    Σε εναν αυτοκρατορικο απο γεννησιμιου του συλλογο δεν ειναι δυνατον να κανουν κουμαντο οι αυλικοι.Αυτο δειχνει αρωστεια και καταπτωση.
    Η θα περπατησουμε Βασιλικα, η θα γινουμε πια τελειως ζητιανοι ζωντας απ'την επαιτεια και την ελεημοσυνη των αλλων,εχοντας καταντισει περιγελος του πυργου που καποτε ημασταν κατοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα σε όλους,
    φάχνοντας το καλώδιο του ρεύματος για το ηλεκτροσόκ.
    Το ποιός θα το πάθει τον έχουμε βρεί.
    Μια που μιλάμε για δημοκρατία, αυτή μίλησε και είπε:αυτός φταίει για όλα .Σταυρώστε τον,συγνώμη για ηλεκτροσόκ μιλάμε ,σύγχρονη μέθοδος.
    Η δημοκρατία η αποτελούμενη από ένα μάτσο κωλόπαιδα ,που αναλόγως τα συμβόλαια που γυρνάνε γύρω από το τζούφιο εγκέφαλο τους αποφασίζουν για τον αγαπητό ή όχι της παρέας.
    Αυτόν που θα στείλουν στα τάρταρα και ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα θα ληθούν.
    Καρκίνος μεταστατικός και εμείς διώχνουμε τον αυτόν που φροντίζει τον ασθενή στα τελευταία του αντί να πάρουμε νυστέρι και καθαρίσουμε την εξάπλωση.
    Μα καλά τέτοια στραβομάρα;
    Εξασφαλίσατε ποτέ εδώ και δυό χρόνια, ένα σωστό εργασιακό περιβάλλον στον πιο πετυχημένο προπονητή της Ελλάδας;
    Να μπορέσει απερίσπαστος να δείξει αυτά που μπορεί;Ποιοί παίχτες δεν τον γουστάρουν στην ομάδα;Οι τίποτες με βιογραφικά ΜΗΔΕΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ.
    Ηλεκτροσοκ είναι να μας αδειάσουν την γωνιά οι ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΜΠΑΛΟΙ που μαζευτήκανε στην ομάδα.
    Ποιά συμβολαια και κουραφέξαλα;
    150.000.000 σε 5χρόνια πήγαν στράφη, αν είναι 152 θα μας πειράξει;
    Ή μήπως θα είναι αποτρεπτικό για τον νέο επενδυτή;
    Αμαν μην χάσουμε τον Σκόκο που μέσα στην γενική μετριότητα μας μοιάζει λυτρωτής.Αμαν η ταλεντάρα ο Γιαχάγια που σε άλλες εποχές θα κουβαλούσε τις μπάλες του Μπατίστα.Τόσο πολύ στην μετριότητα συνηθίσαμε;Μα τόσο πολύ;
    ΔΕΝ ΔΙΏΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.Διώχνουμε τους τεμπέληδες υπαλλήλους που κατηγορούν τους αποπάνω που πάντα φταίνε και τους προκαλούν ψυχολογικά προβλήματα και δεν θέλουν να εργαστούν.
    Ολοι η φουρνιά ποδοσφαιριστών κοντού και μετά_εκτός λίγων εξαιρέσεων-θέλει ΞΟΥ.
    Αυτό είναι ηλεκτοσόκ και το πιστεύει ο ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ζητουν - λεει- απ'το αδαμιδι να βαλει "νερο στο κρασι του"
    Εγω θα του ελεγα να βαλει λιγο κρασι στο εμφιαλομενο νερο που πινει.
    Ρε παιδια. Πινουν κρασι "αυτα"; Τρωνε σαν ανθρωποι-εστω και αν δεν ειναι;
    Εγω εχω την εντυπωση οτι πινουν ζωμο απο λυομενα μεταλλα κερματων και τρωνε με το πιρουνι μεσα απ'το καλαθι του καταστροφεα εγγραφων, χαρτομακαροναδες.
    Πρεπει να ειναι αξιοθεατα. Θελω να δω ενα "τετοιο" απο κοντα. Πως αναπνεει,πως κινειται,τις εκφρασεις του,πως μιλα. Ολα.Σκεφτομαι να κανω και διατριβη. Ισως φανει και χρησημη στο- οχι πολυ μακρινο-μελλον.
    Οπου στις πλατειες των ρημαγμενων πολεων θα στηνονται τεντες οπου με ντουντουκες θα αναγγελονται τα "τρομερα" νεα : "...περαστε κυριοι, περαστε.Να δειτε το παιδι τερας.Μονο σε μας.Το αμοιρο αυτο πλασμα,το υδροκεφαλο το τερατουργημα της φυσης.Περαστε παρακαλω,περαστε.Ενας-ενας...".
    Τεντες πολλες, σε ολες τις πολεις. Στις ουρες,χιλιαδες λαου, εξαθλιωμενοι,ανευροι,μα χαιρεκακοι.Παιρνοντας μια εκδικηση διχως νοημα.
    Αναμεσα στα ερειπια,κυνηγοι κεφαλων θα αναζητουν με μεγαλες αποχες τα μικρα και χρυσοφορα για τις τεντες τερατακια τα οποια τρομοκρατημενα θα κρυβονται στους υπονομους τρωγοντας λυματα.
    Πυρσοι μεγαλοι αντι για λαμπες αφου ρευμα δεν θα υπαρχει θα φεγγουν αχνα τους δρομους.
    Μικρα παιδια θα παιζουν με χαλασμενα τσιπακια και usb και αλλα θα παιζουν κρυφτο μεσα σε κουφιες οθονες υπολογιστων,πεταμενων σε σωρους εδω κια εκει. Αλλα θα ανεβαινουν σε δοριφορικα πιατα τα οποια βιαστικα θα εχουν μετατρεψει σε βαρκες και μεσα στο συντριβανι της κεντρικης πλατειας θα παιζουν τους πειρατες.
    Μαυροι καπνοι θα υψωνονται στον οριζοντα απο καμενα υλικα "τελευταιας τεχνολογιας",υψωνοντας τειχη προστασιας σε τεραστιους δρακους που περιφερονται πανω απ'τα χαλασματα αρπαζοντας που και που κανεναν ρακενδυτο και αφυλακτο αμοιρο.
    Ενας αλλος, φουτουριστικος κοσμος.Κατι μεταξυ Β.Ουγκο και Ιουλιου Βερν
    Αυτος ο κοσμος τους πρεπει.Δεν ξερω αν τον καταφερουν.Ισως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Ιανουαρίου, 2010 13:20

    Καλημέρα παιδιά. Χρήστο+Χαράλαμπε, +1000 από μένα...Βρήκαμε τον Ιούδα, το φταίχτη για όλα τώρα. Οι πτωχοί πλην τίμιοι έλληνες παίκτες μας όλο λένε "δεν αποδίδουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και αδικούμε την ΑΕΚ". Ε τότε τι κάνετε εδώ? Group therapy? Με το αζημίωτο φυσικά. Οι ξένοι έχουν κλικαριστεί, ο νερετβίτης (και που τον ξέραν αυτοί απο χθες) είναι κακός, λέει, μαζί τους και δεν τους αφήνει να αποδόσουν. Τι μας λες? Οι αμέτοχοι/κερατάδες ψάχνουν το καλεπούρι της Moscow Road, που έχει λύσεις δια πάσαν νόσον και μαλακίαν. Θα μπουκάρει μέσα και θα πλακώσει όλους στα εξωδικα...με το αζημίωτο φυσικά κι αυτός...και ο νερετβίτης δεν έσωσε τον κώλο του όμως...Ρε φίλε, αυτούς τους Μάκους, τους Λεονάρντους, και τους Ιορντάκηδες πολύ τους έψαξες? Βοήθα κι εσύ λίγο τον εαυτό σου, διότι κανείς άλλος δε θα το κάνει. Αλλά που. Νόμιζες ότι είμαστε στο 1993 που μπορούσες να φέρνεις τους Σλισκοβιτσιδες και να κάνεις αλλαγές στο 85+ και όλοι είχαν τη φωτογραφία σου και προσκυνούσαν ωσάν του Σάι μπάμπα...αλλά που. Ο oh captain my captain, επιμένει σε ιδεολογικές ανακοινώσεις και να βγαίνει κάνα δίευρο από κάθε καπέλο. Θεμιτόν. Αφού καίγεσαι για την ΑΕΚ (και όχι για την οργάνωση) γιατί δεν πας στον εισαγγελέα? Θα ζητήσεις και διαχειριστικό έλεγχο? Θα ζητήσεις να βγουν τα αποτελέσματα του λογιστικού? Θα πεις ανοικτά ότι, ναι ο βάτραχος φταίει, αλλά τώρα όποιον άλλον και να φέρουμε θα τον κάψουμε κι αυτόν? Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι λες ρε Γιωργο; Διαχειριστικο ελεγχο να ζητησει; Πας με τα καλα σου; Για τον μαστροχαλαστη μιλαμε.Οχι για αλλον. Μπερδευτικες;
    Ειμαι ο 68ος φιλος της ομαδας απο τους 100 που οπως λεει θελουν την ΑΕΚ ακεφαλη και ακυβερνητη.
    Μα οι βαρκες Χατζιαβατη μου,δεν χρειαζονται κυβερνητη.Τι να τον κανεις; Παρτε τα κουπια. Εσυ το ενα και το αδαμιδι το αλλο.Βαλτε και τον Κιντη στην πλωρη να κανει την γοργονα.
    Η Lady Gaga μαζι με καθε αλμπουμ της που πωλειται,θα εχει μεσα του-λεει- και μια τριχα της (απο που δεν ξερω) Προτεινω το ιδιο και στον μουσια αν η ομαδα εκπεσει στα δικηγορικα γραφεια: Με καθε διαρκειας να εσωκλειει και μια τριχα απ'τα μουσια του.Και αν χρειαστει να κοψει εστω και μια τριχα,εμενα να με χεσεις.
    Υπαρχει πανικος απ'την αλλη πλευρα ειναι φανερο.Ασυνεννοησια πληρης,σκεψεις και πραξεις του κωλου και γυριστες τις τελευταιας στιγμης,ενδειξη της ανακατωσουρας που εχει περιελθει στη λιμνη που ξεραθηκε και τα ερπετα βουρλιζονται στην λασπη της.Ειναι θεραπευτικα τα λασπολουτρα.Ειδικα για ρευματισμους.
    Αν και το ηλεκτροσοκ που ερχεται θα παψει ολα τα ρευματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Μονεγάσκο: Δεν χρωστάει μόνο 50, για να είμαι στην ουσία. Όλοι παίζουν το παιχνίδι τους κι όλοι πρέπει να φύγουν. Αυτήν την προσπάθεια κάνουμε και θα την πάμε μέχρι το οριστικό τέλος μέχρι τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Αν η ΑΕΚ γίνει άλλο μέγεθος και θα το δούμε όλοι και θα σταματήσει κι αυτή η επικοινωνία που στόχο έχει μια άλλη συσπείρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Μάκη: Καλά τα λες για την συνέχεια. Ποτέ δεν αφήνεις εμπαθή να παίρνει πρωτοβουλίες για να αγιοποιηθεί και να βρει άλλη ομάδα. Θέλει κρύο αίμα εκείνη τη στιγμή, πραγματικό ηγέτη κι όχι ένα μουρλό. Και ήταν δικό μας χθες το παιχνίδι γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Όλους
    Εχθρός του καλού το καλύτερο.
    Που το βλέπουμε εμείς στην ΑΕΚ αυτό;
    Που είναι αυτό γ@μημέν@ καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Κώστα- Φλώρινα: Η ωραιότερη εκδρομή της ζωής μου ήταν στα μέρη σου. Με Πρέσπες, Νυμφαίο, Καστοριά. Είσαι μάγκας και κράτα έτσι. Με το μπούκοβο το μοναχικό και τους φίλους σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά ΠΑΟΚ και αλογοτροφή δεν συμβαδίζουν ρε αδερφέ. Τέλος πάντων εσυ ξέρεις καλύτερα. Ωραίο το τσίπουρο δίπλα στον Σακουλέβα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς όλους: Φίλοι σήμερα τα σχόλια είναι ενδεικτικά του τέλματος, του τι περιμένουμε σαν πλάνο αλλά και της γενικότερης απαισιοδοξίας. Κι εγώ δεν είμαι σε καλύτερη κατάσταση αλλά επιμένω οτι κάτι μπορεί να γίνει. Φυσικά μια μάχη έχει πάντα τις παράπλευρες απώλειες της αλλά ουδόλως πρέπει να μας απασχολεί κάτι τέτοιο. Μας ενδιαφέρει το πέταγμα του δικέφαλου ξανά κι όχι πρόσωπα. Όπως ζητάει ο Αδαμίδης υπογραφές και δεσμεύσεις, έτσι κι εμείς ζητάμε τα δικά μας ή επιβάλουμε μέσω της δύναμης μας τις αποχωρήσεις, όταν πρέπει, των άβουλων ή των κακόβουλων. Φυσικά χρειάζεται ένα νεύμα, που γι' αυτό γίνεται όλη η προσπάθεια. Αλλοιώς, δεν έχουμε λόγο επικοινωνίας μετά σαν ΑΕΚ, παρά μόνο σε οτι γνώρισε ο ένας στον άλλο εκείνο το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κωστας-Φλωρινα17 Ιανουαρίου, 2010 20:06

    Πω,πω ρε συ Χρηστο, και εγω εχω την ιδια διαβολεμενη απορια πως ζουν ''αυτα'' που λες.
    Το θεμα ειναι οτι με ''αυτα'' στο τιμονι δεν ειδατε χαιρι και ουτε προκειται.Η ομαδα χρειαζεται εναν κωλοπετσωμενο βαρκαρη, να βαραει καρπαζιες ''αυτα'' και να τα περιορισει σε μη επιτελικους ρολους, γιατι για απλους λειτουργικους λογους μιας ΠΑΕ ''αυτα'' νομιζω οτι ειναι απαραιτητα.Ο βαρκαρης ξερουμε ολοι ποιος ειναι, αλλα δεν ειναι τρελος ουτε λαμογιο ευτυχως για αυτον και δυστυχως για ολους τους φιλους της αυτοκρατορισσας.Αστα,σας διαβαζω και απο την απογνωση που καταλαβαινω, φρικαρω. Θα περιοριστω σαν απλος αναγνωστης και δεν ξαναγραφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς: Μετόχους [ Όσους έχουν φιλότιμο και αγαπούν την ΑΕΚ και δεν την αντιμε τωπίζουν κοντόβθαλμα και με ευτελή προσωπικά κίνητρα ],Φιλάθλους μας.
    1. Φίλε Στήβ , αν και είπα να μην ξαναγράψω, παραβαίνω τη δήλωσή μου αυτή προ σπαθώντας για το καλό της Ομάδος μας , κάνοντας και εγώ στο μέτρο των δυνατοτήτων μου την ύστατη προσπάθεια ,(.....διανοητικά , έστω και αν δεν τα βλέπει- ακούει κανείς.)......
    2 Παρακολουθώ 2-3 βδομάδες τώρα την προσπάθεια ορισμένων κωλοφυλλάδων να παρέξουν – διοχετεύσουν τάχα μ` δήθεν ''φήμες'', ότι ο Μπάγιεβιτς τελειώνει , δεν ικανοποίησε , δεν είναι μέσα στις επιλογές της νέας διοίκησης , ότι ο Κος Παππάς , με τον Κο Νοτιά
    έχασαν την πλειοψηφία και δεν μπορούν να τον στηρίξουν, ότι δεν γίνεται κάτι νέο – καλό
    με παλιά εργαλεία (εννοώντας τον Μπάγιεβιτς , και δεν έπεσε ακόμη φωτιά να τους κάψει...
    ........ , τους άχρηστους , ανόητους , άσχετους κλπ ) , ενώ στην πραγματικότητα ξέρουμε ότι
    όλες αυτές οι φήμες, αποτελούν ενορχηστρωμένη προσπάθεια των λαμογιών να φθείρουν τον
    Μπάγιεβιτς κλπ , κάνοντας τεράστιο κακό στην Ομάδα μας , και η πλάκα ξέρετε ποιά είναι ,
    ότι δεν κουνιέται φύλλο ,..... ενώ ο μπούλης εκπρόσωπος του Σκόκο ( ο κος ''Λυπάμαι'') τους
    ταρακούνησε.......( αυτό για μένα είναι τουλάχιστον Ξευτίλα , για να μην την χαρακτηρίσω
    αλλιώς πως ,.......Δυστυχώς τόσο μικρή την κατάντησαν την ΑΕΚ . Είμαι περίεργος να δω αν
    θα έχει συνέχεια η δικαστική προσφυγή για τον εν λόγω ''κύριο''. Στο δε '' κο '' Σκόκο να του
    πουν άλλη φορά να προσέχει που βάζει την υπογραφή του και να πιεί ξύδι .
    3. Δεν σας κάνει ο Μπάγιεβιτς , ΑΠΟΛΕΪΣΤΕ ΤΟΝ , γιατί τόση ξευτίλα ,τόση πουτανιά
    , τόση ανευθυνότητα [ πχ. Σήμερα η Ομάδα μας έδινε ένα σημαντικό αγώνα .....Σκέφθηκε κα
    νείς τον ίδιο τον Μπάγιεβιτς ; τον Αρχηγό της Ομάδας μας ; ή τους παίκτες που έπρεπε να
    εφαρμόσουν τις εντολές – οδηγίες ενός υπό απόλυση προπονητή ;..κλπ ,Τον Προπονητή που
    κράτησε υπό αυτές τις συνθήκες (συνθήκες διάλυσης ) την ομάδα , τόσο μεγάλο χρονικό διά
    στημα , ενώ την ευθύνη , καθ` ολοκληρία , την έχετε εσείς , οι Μέτοχοι – Αμέτοχοι ( για όσους
    γνωρίζουν από ποδόσφαιρο , παραδεκτά ανθρώπινη – κοινωνική ψυχολογία – οικονομία , διοίκη ση προσωπικού – ομάδας , εκπαίδευση κλπ ) . Προσπαθείτε να τον υποχρεώσετε να παραιτηθεί
    νομίζοντας ότι θα τον ξευτιλήσετε και δεν έχετε καταλάβει ότι τον καθαγιάζετε , γιατί ο
    άνθρωπος δεν είναι λαμόγιο και όλοι οι Έλληνες ξέρουν την αξία του και προπαντός ξέρουν ότι είναι μαχητής – δουλευταράς και ξέρει την δουλειά του άριστα , ενώ εσείς γι` αυ
    τή τη δουλειά αποδειχθήκατε λίαν επιεικώς απαράδεκτοι και ξευτιλίζεστε διαρκώς με τη με
    θολογία που ακολουθείτε . Ενα παράδειγμα : Μία κωλοδήλωση έκανε ο μάνατζερ του Σκόκο
    και χάσατε τ` αυγά και τα πασχάλια ........κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 4. Θέλουν να απολύσουν τον Μπάγιεβιτς, [ ...ενώ μέχρι τώρα του πασσάρουν τη δική
    τους ανευθυνότητα , ολιγωρία και εγκατάλειψη της Ομάδας , αντί να τον έχουν σαν Θεό που
    τους προστάτευε – ψε . Αλλά που τέτοια ευαισθησία ; και ποιός την έχασε για να τη βρούν
    αυτοί ], για να κάνουν τα κόλπα τους , αποκτώντας και ισχυρούς συμμάχους με μερικά ζοντό βολα (ξέρετε ποιόν – ποιούς), και όλοι οι άλλοι ΑΕΚτζήδες να πάνε να γ......., συρρικνώντας
    την Ομάδα μας – φιλάθλους στο Ελάχιστο . Και εάν δεν πάνε καλά , πάλι ξέρετε που θα τα
    ρίχνουν – ξουν .(Αφού τώρα το κάνουν ανερυθρίαστα και χωρίς τσίπα , γιατί να μην το κά νουν μετά και μάλι στα πιο ενισχυμένα ).
    5. Αυτός που λέγεται Κιντής δεν λέω ότι είναι ανθρωπάκι , αλλά κάτι δεν πάει καλά
    μαζί του και είναι ακατάλληλος για την ΑΕΚ και αν ο 36 χρονος Αδαμίδης ,( όσο και ο
    Ντέμης) , ξέρει τόσα πολλά για ποδόσφαιρο και είναι φίλος του Κιντή , αντιλαμβάνεστε τι
    πρόκειται να γίνει , από δω και πέρα ( Δεν ξέρω , μπορεί και να μην είναι φίλος του Κιντή.)
    6. Πρόταση : Σύμφωνα μ` αυτά που αντιλαμβάνομαι ότι θέλουν οι ενεργοί Μέτοχοι (
    Ούτε αυτό μας έχουν πεί και εννοείται ότι δεν το έχουν πεί ούτε στον Προπονητή ):
    α. Ν` αναλάβει Πρόεδρος ένας σωστός άνθρωπος , ( να ξέρει από ποδόσφαιρο ) για
    να μπορεί να συνεννοηθεί με τον Μπάγιεβιτς και Δημητριάδη ( πχ. Ο Μανωλάς με Οικονομι κό Διευθυντή αυτόν που υπάρχει τώρα ή το Θανόπουλο ,που έμαθε να κάνει συμφωνίες στο επίπεδο του ποδοσφαίρου ή κάποιον άλλο , ενοείται κατάλληλο ).
    β. Ο Μπάγιεβιτς να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει τώρα , τουλάχιστον μέχρι
    το καλοκαίρι και να λειτουργήσει όπως παλιά ,( χωρίς ενδοιασμούς κλπ ) ,προκειμένου να δημιουργήσει κατάλληλη υποδομή , στηριζόμενος και σε νέους παίκτες.( Να γίνει προσπάθεια
    να κλείσουν ο Ταχτσίδης και ο Μαντούκα από τώρα και ενδεχομένως κάποιος από τους υπό λοιπους , αν και αυτοί μπορούν να περιμένουν μέχρι και την προτελευταία στιγμή , ανάλογα
    και με το τι θα δείξουν μέχρι τότε ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. γ. Να ενημερωθεί ο Κόσμος μας ότι η Ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο
    δυνατόν ,έστω και αν αυτό μπορεί να περιοριστεί ακόμη και στη δημιουργία , μόνον , μιας
    νέας ομάδας, ( αν δεν βγεί δηλαδή τελικά στην πέμπτη θέση ), ώστε να στηρίζουν την Ομά δα χάνει – κερδίζει , χωρίς γκρίνιες και πόλεμο και προπάντων να στηρίζουν Προπονητές και
    Παίκτες .[ Οταν λέω προπονητές και παίκτες , εννοώ όλους Σαβέσκι, Κόλα κλπ, οι οποίοι θα
    δουλεύουν συστηματικά , μεθοδικά , υπό τον Μπάγιεβιτς , όπως πιστεύω ότι γίνεται μέχρι τώ ρα , για την καλύτερη αξιοποίηση των υφιστάμενων Παικτών, ( παλαιών και νέων ) , δεν έχω
    ιδιαίτερη πληροφόρηση .).
    δ. Να γίνουν 1 ή 2 ή 3 μεταγραφές ποιοτικές ,( όσο αντέχουν οι μέτοχοι ) . Οπωσδή
    ποτε , όμως , να γίνει μία για τα Χαφ , για την ενίσχυση των υφιστάμενων – καλύτερη οργάνω ση του παιχνιδιού και αν μπορεί να χρησημοποιηθεί και ως Κόφτης . Ενδεχομένως και δύο -
    τρείς πολύ καλούς – φθηνούς , νέους παίκτες , για περαιτέρω αξιοποίηση .
    ε. Να στηρίξουν το Μπάγιεβιτς σε θέματα πειθαρχίας , για να μην κάνει κανείς ότι θέλει ( πχ. Εχθές ο Τσιμπούρ αν σκεφτόταν τη ν Ομάδα και όχι την προβολή του δεν θα κτυ πούσε τέτοιο Πέναλτι και δεν θα χάναμε δύο βαθμούς.) και η ομάδα να δουλεύει ΟΜΑΔΙΚΑ,
    ακόμη και με τις υποτιθέμενες Φίρμες . Για όσους δεν συμμορφώνονται , υπάρχουν :Η Καραν
    ίνα , τα Πρόστιμα και η Διακοπή Συμβολαίου. ( και να τα δούμε αυτά). 'Οσοι δεν υπολογίζον
    ται από τώρα (πχ. Χουάν Φράν ) να γίνει προσπάθεια απομάκρυνσής τους , γιατί κάνουν και
    πολύ μεγάλο κακό στούς υπόλοιπους , επηρεάζοντάς τους για την Ομάδα Αρνητικά , πχ. Ο
    Χουάν Φράν το καλοκαίρι ήταν ο κολλητός με τούς περισσότερους Λάτιν – Ισπανόφωνους
    Παίκτες . Ο Μπάγιεβιτς έλεγε στους Παίκτες να μην πάνε για μπάνιο και την άλλη ημέρα
    αυτός , σαν παλιά καραβάνα , έπαιρνε όλους τους υπόλοιπους και τους πήγαινε για μπάνιο
    στην Εύβοια και το έγραψαν μερικές εφημερίδες . Αν το καλοκαίρι που είχε δημιουργήσει
    ξανά φασσαρία και ο Μπάγιεβιτς είχε ζητήσει να του γίνει διακοπή συμβολαίου και να τόν
    διώξουν , γινόταν , πιο νομίζετε θα ήταν το αποτέλεσμα και πιο αντίκτυπο θα είχε στους υπό
    λοιπους ; κλπ .
    στ. Να πληρώνουν τους παίκτες παραδεκτά, αρχίζοντας από τώρα , για να μην
    έχουν προβλήματα και απερίσπαστα να τα δί νουν όλα για την Ομάδα .
    ζ. Να γίνει προσπάθεια από τώρα εντοπισμού νέων παικτών για την απόκτησή
    των το καλοκαίρι , ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια .
    η. Παράλληλα να γίνει προσπάθεια απόκτησης – κατασκευής , πρωτίστως , Προπονη
    τικού Κέντρου ( Δεν είναι δυνατόν να γίνεται προετοιμασία σε ένα χωράφι και αυτό φαίνε
    ται και κοστίζει στους αγώνες ) και Γηπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 7. Τέλος το ξαναλέω – προτείνω μην ασελγήσετε πάνω στην ΑΕΚ διώχνοντας τον
    Μπάγιεβιτς και δικαιώνοντας τα ΛΑΜΟΓΙΑ που διαχρονικά θάβουν – διαβρώνουν την ΑΕΚ
    προς ίδιον όφελος και δώστε του τη δυνατότητα να δουλέψει και να κάνει το καλύτερο δυνατόν για την Ο μάδα μας και μη την καταδικάζετε για τα επόμενα Χρόνια , γιατί με την
    υποδομή που θα κάνει ο Μπάγιεβιτς , θα μπορεί ο όποιος δήποτε έχει την οικονομική δυνατό τητα, με 3-4 προσθήκες καλών Παικτών , να την ξανακάνει μεγάλη . Αν βέβαια νομίζετε ΄οτι
    έχετε δίκαιο , κάντε το , αλλά κάντε το αντρίκια και οπωσδήποτε εκτιμώ , ότι θα κάνετε ένα μεγάλο δώρο, απ` ότι φαίνεται ,στον Ολυμπιακό ή Παναθηναικό ή άλλη Ομάδα , γιατί πιστεύω ότι ο Μπάγιεβιτς δεν θέλει και δεν πρέπει να σταματήσει από τώρα ( έχει πολλά να προσφέ
    ρει ακόμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στους Ελληνες Προπονητές .).
    Ευχαριστώ Πάρα Πολύ ( νομίζω ότι έχω υπερκαλύψει από κάθε άποψη,όλα τα θέματα
    που μπορούν να απασχολήσουν – βοηθήσουν την Oμάδα μας)
    Υ.Γ: Να μας πουν οι Μέτοχοι οπωσδήποτε και σύντομα τα χρωστούμενα από ΑΕΚ (δημοσιευ μένα αναλυτικά και υπεύθυνα .Ποιοί έκαναν τον έλεγχο , Ποιός τον διέταξε , Ποιοί έδωσαν
    τα στοιχεία .Ενδεχομένως να γίνουν , αν χρειάζεται και απαραίτητες διευκρινήσεις και ότι
    άλλο χρειάζεται , προκειμένου να είναι - γίνουν πιστευτοί ). Τι λεφτά περιμένουν ως έσοδα να
    πάρουν ,μέχρι το τέλος της περιόδου και από ΠΟΥ (¨Ολααααααααααααα) . Και πόσα λεφτά
    προτίθενται να βάλουν επί πλέον και μέχρι πότε και οπωσδήποτε με ποιό Σχέδιο – προοπτική.
    Το προτιμότερο είναι η ενημέρωση αυτή να γίνει και παρουσία αντιπροσωπίας , όλων των
    τάσεων Φιλάθλων μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ – ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ- ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΙΚΑ ( Να μοιραστούν έντυπα τα παραπάνω στοιχεία για περαιτέρω αξιο Λ'ΟΓΗΣΗ– χρήση). Και μέχρι να γίνει αυτή , να μην γίνει καμιά αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ( Εκτιμώ ότι χρησιμοποιείται και αυτή για να παραπλανήσει – αποσπάσει την προσοχή του Κόσμου μας από ακόμη σοβαρότερα θέματα ). ΕΛΠΙΖΩ να μην καταφέρουν και πάλι να μας δουλέψουν και να ξεφύγουν τώρα (που είναι η κατάλληλη στιγμή ), από του αγνούς – σωστούςΑΕΚτζήδες . Εξάλλου τι το ωραιότερο – σωστότερο να γίνει αυτή η ενημέρωση – συζήτηση παρουσία των Φιλάθλων μας δικαιωματικά ( Οι Μέτοχοι έχουν βάλει μέχρι τώρα 20-30 εκατ. Ε, ενώ οι Φίλα θλοι μας πάνω από 150 εκατ.) . Ας γίνει 2-3 ημέρες μετά τη γενική συνέλευση (Υπόψη χωρίς
    αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα ).
    Να μην επικρατήσουν πάλι οι επιτήδειοι και οι άρρωστοι- πονηροί που αλλάζουν - κάνουν αλλαγές στις απόψεις τους στο πίτς φιτίλι , λές και δεν συμβαίνει τίποτε , λές και έχουν να
    κάνουν με μαλάκες και παιδάκια και αυτοί είναι οι περπατημένοι , οι ξύπνιοι , επειδή είχαν την τύχει να κάνουν πέντε δεκάρες ή να τα βρούν έτοιμα από τον μπαμπά τους ..........κλπ , κλπ ( και μακάρι να κάνουν άλλα τόσα , για να μην νομίζουν ότι έχουμε και κανένα πρόβλη μα προσωπικό ,αλλά να μην μπερδεύονται έτσι με την ομάδα μας και βεβαίως είναι καλοδε χούμενοι για να μην πάμε στο άλλο άκρο και πούνε και αυτοί το ίδιο για μας . Οι άρρω στοι και οι επιτήδειοι να εντοπιστούν και απ ομακρυνθούν άμεσα . ( Δεν μπορεί η ΑΕΚ να
    είναι άρρωστη διαρκώς , όλα αυτά τα χρόνια και να μην φταίει κανείς και τίποτε ). Προφα νώς , κάπου βρίσκουν πάντα οι επιτήδειοι και πατούν , για να ασελγούν στο σώμα της .
    [ Από τη στιγμή που ελέγθει ότι το πέναλτι θα το κτυπήσει ο Τσιμπούρ με ζώσαν τα
    Φ ί δια , γιατί αμέσως , συνειρμικά , σκέφθηκα ότι κάποια μαλακία θα κάνει και δυστυχώς
    επιβεβαιώθηκα . Αμέσως έκλεισα από την τσαντίλα μου το ραδιόφωνο και έκτοτε δεν ξανα
    ασχολήθηκα και για να μην επηρεαστώ στην κρίση μου και από έλλειψη διάθεσης . Αυτή
    τη στιγμή που δακτυλογρώ την παρούσα – τρομάρα μου , δεν γνωρίζω τις δηλώσεις που έγι ναν και δεν έχω διαβάσει εφημερίδες και Ε- mails.] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. προς Κώστα: Κάνε ό,τι θέλεις. Στείλε μου το κινητό σου στο ταχυδρομείο μου διότι έχω ανάγκες απο την πατρίδα που δεν μπορώ να την επισκέπτομαι συχνά. Ψάχνω να πάρω σπίτι στο Μακεδονικό και θέλω να μιλήσουμε. Εγώ θα σε καλέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Θανάση: Δίκιο έχεις , πού να το βρεις όμως; Ο SUGAR θέλει άλλες φωνές και στο αλλοιώς. Αν προχωρήσει το πλάνο, σου λέω ξεκάθαρα, θα είσαι στο κονκλάβιο σαν γνήσιος Αεκτζής, ρομαντικός κι αυθεντικός. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο η φανέλλα. Σκέψου οτι με νίκη επι του Ατρόμητου και επι του Ηρακλή, θάμασταν πάνω απο τον Άρη! Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε. Φαντάσου με SUGAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς: Νεολαία – Φιλάθλους ΑΕΚ (Υγιείς – Σωστούς ).
    Στη συνέχεια της επιστολής μου που έστειλα το απόγευμα : ΠΆΛΙ τα ζοντόβολα απο δοκίμασαν στη Θεσ/νίκη τον Ντούσαν. ( Αν ήταν μέσα σ` αυτούς μεγάλοι τους αποκαλώ
    κάφρους και λαμόγια ). Άραγε ποιός τους βάζει ;? Θέλει και ερώτημα;? Οι πραγματικοί υπαί
    τιοι βέβαια πάντα στην απέξω .( Τελικά μήπως πρέπει να ορίζεται κάθε φορά και Ομάδα
    περιφρούρησης , ώστε να στοχοποιούνται οι υβρίζοντες και να μαθαίνουμε όλοι ποιόν ή ποιούς αυτοί εκπροσωπούν ;? και να μαθαίνουμε τους ηθικούς αυτουργούς , τα κοινώς λεγόμενα λαμόγια, ΛΑΜΟΓΙΑ , λαμόγια , ΛΑΜΟΓΙΑ .
    ΠΑΙΔΙΑ (....αυτούς που αποδοκίμασαν Μπάγιεβιτς ): Μην επιτρέπετε τα λαμόγια να σας
    χρησιμοποιούν σαν ανθρωπάΚΙΑ ( αυτοί είναι ανθρωπάκια , εσείς είστε παιδιά που κουβαλάτε
    ελπίδα , για κάτι καλύτερο σε όλα τα θέματα ) ΓΙΑ να κατεδαφίσουν την αγαπημένη μας
    ΟΜΑΔΑ (...δεν τους ενδιαφέρει η Ομάδα μας ,ο εαυτούλης τους τους ενδιαφέρει . Δεν τους
    ενδιαφέρει ο αθλητισμός και ότι αυτός προσφέρει .Το παραγοντιλίκη τους ενδιαφέρει και η
    κονόμα και η καφρίλα και η ίντριγκα και η προβολή τους με κάθε τρόπο και το καπέλωμα της προσπάθειας και του υδρώτα των άλλων κλπ , κλπ.) ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ μωρά και ο ανδρισμός απαιτεί άλλου είδους συμπεριφορά και σεβασμό στην ιστορία της ΑΕΚ .
    Ο μόνος που μπορεί τώρα , πραγματικά , να βοηθήσει προπονητικά την Ομάδα , είναι ο
    Μπάγιεβιτς με τους συνεργάτες του. Και εννοείται ότι προπάντων χρειάζεται – ονται ΣΤΗΡΙΞΗ
    πρώτα απ` όλα από εσάς ( την Ελληνική ΑΕΚτζήδικη Νεολαία , την Υγιή και όχι.........) και
    τον Κόσμο της , τον Σωστό , τον Αγνό και όχι τα Λαμόγια , ΚΑΙ από τους Μετόχους της ,
    Όχι τους Προβληματικούς (Οικονομική και σε θέματα Πειθαρχίας και για την αντιμετώπιση
    της Λέλαπας της ΜΑΥΡΗΣ Διαιτησίας ) και όλα θα ηρεμίσουν , για να ορθοποδήσει η Ομάδα
    και να βρεί τον Εαυτό της και λύσεις σωστές στα Προβλήματά της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευχαριστώ
    Υ.Γ: Αυτά που έγραψα παραπάνω ,σας τα λέει ένας άνθρωπος , Πρώτα απ` όλα τίμιος μέχρι
    αηδίας , αγνός ΑΕΚτζής που δεν θέλει αναγνώριση και λοιπές αηδίες , ξέρει από ποδόσφαιρο
    και τακτική – εκπαίδευση , ομαδική δουλειά – πνεύμα , όσο ελάχιστοι , όπως και τη σημαίνει
    πειθαρχία στο παιχνίδι , στον Αρχηγό και τι σημαίνει Αρχηγός και οικονομική ανταμοιβή ή
    δημιουργία κινήτρων για καλύτερη , προσεκτικότερη , σοβαρότερη απόδοση . Δεν έχω από κα
    νέναν εξάρτηση , ούτε υπήρξα ποτέ λαμόγιο , ούτε εκμεταλλεύτηκα ποτέ τις οποιεσδήποτε θέ
    σεις είχα για να βγάλω άνομα κέρδη , γιατί το θεωρώ ξευτίλα για την προσωπικότητά μου.
    Και το σοβαρότερο πιστεύω στην Ελληνική Νεολαία και γενικότερα στόν Έλληνα και στην
    ιστορία μας και εξαγριώνομαι όταν καθοιονδήποτε τρόπο διαπιστώνω ορισμένους να προσπα θούν να τους κάνουν κοπάδι , ζοντόβολα , ανθρωπάκια , άτομα χωρίς προσωπικότητα , άτομα χωρίς αρχές, έστω τις βασικές και δύο απ` αυτές για άνδρες , το Σεβασμό της Προσωπικότη τας του άλλου και τον Ανδρισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κύριε Θανάση, καλημέρα και χρόνια πολλά. Γερός, δυνατός και να χαίρεστε ότι αγαπάτε.
    Ευχαριστούμε για τα ενδιαφέροντα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή