Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

            Χαλαρό περιβάλλον, ωραία κουζίνα και καθαρά και δυνατά ποτά. Διάθεση ανταλλαγής απόψεων, ευχών και προοπτικών. Δεδομένη η μαυρίλα της μεγαλύτερης παρέας και επαγγελματικά και ερασιτεχνικά. Στην άλλη άκρη του τραπεζιού τα σχέδια, τα δημοσιευμένα στοιχεία και στο μυαλό η καψούρα, το γιατί και τα άμεσα ή τα έμμεσα αποτελέσματα.

             Ναι, το γήπεδο θα έχει διπλάσια διαρκείας. Ναι, οι μη έχοντες θα έρχονται πιο συχνά. Ναι, οι χορηγοί θα πολλαπλασιασθούν. Ναι, ο προπονητής θα πάρει τα πάνω του. Ναι, οι managers θα προτείνουν εμάς. Ναι,  θα γίνει νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ναι, στην Ευρώπη υπάρχουν οι επαφές για καλύτερη προστασία. Ναι, οι παίκτες θα έρχονται πιο εύκολα. Ναι, οι διαιτητές θα καταπιούν το στραγάλι. Ναι, είναι διατεθειμένοι οι επώνυμοι να στηρίξουν. Χιλιάδες ναι.
              Υστεροφημία, γήπεδο, ιστορία, αγωνιστική ανάταση, μουσείο, προπονητήριο. Χαμός και μακελιό. Κοίτα το ανοιγμένο ντοσιέ. Κοίτα το κοινωνικό πρόγραμμα. Κοίτα τα παιδάκια και τις ακαδημίες. Κοίτα την αστειότητα των αντιπάλων. Κοίτα τη λίμνη που θέλει να είναι τέτοια κι όχι βάλτος ή μικρή μολυσμένη στέρνα ενός άλσους γεμάτο πρεζάκηδες. Κοίτα την κυψέλη. Κοίτα το όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Κοίτα που δεν υπάρχει καμιά αντιπολίτευση.
              Ένα αρνητικό υπάρχει; Ναι, η άρνηση σου. Και φυσικά έχεις δίκιο. Σε απαξιώσανε δυο φορές. Και οι μέτοχοι και οι οργανωμένοι. Ειδικά οι δεύτεροι καταδίκασαν την ομάδα. Τότε στις εκλογές που ΚΑΙ την ερασιτεχνική οδήγησαν σε ανυποληψία ΚΑΙ το γήπεδο ματαίωσαν. Εντάξει παραμένουν στις θέσεις τους και μια συγνώμη δεν είναι αρκετή. Αρκετή όχι για σένα αλλά ανύπαρκτη προς την ΑΕΚ. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν φταίμε όλοι πάντως.
             Γιατί λοιπόν να διαλυθούμε;
    - Άκου φίλε. Μετά το 2004 φταίω σε κάτι; έκανα κάποιο χρέος; Μου λέτε οτι καταλογίζονται κάποια και για την δική μου περίοδο. Τα πληρώνω αύριο. Καταλαβαίνω τι λες, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ξέρω οτι υπάρχουν ικανά και τίμια στελέχη για το αύριο, αλλά δεν είμαι το κορόϊδο της παρέας. Δηλαδή ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας και μετά εγώ είμαι η μόνη λύση; Δηλαδή εγώ να πληρώσω τα κερατιάτικα των άλλων; Κι αν δεν είχα χρήματα τι θα κάνανε δηλαδή; Επειδή δεν μπορούν να βρουν τους υπεύθυνους, θα έρθω εγώ να καλύψω τα κολλητηλίκια τους, την ομερτά τους σαν κοινός κατηγορούμενος; Διότι η μόνη λύση, είναι σαν φταίω εγώ για τα χάλια και κινδυνεύω να κατηγορηθώ και προδότης που δεν μπουκάρω. Κι αν είχα πάθει έμφραγμα, θα χανόταν η ομάδα; Πάνω κι απο εμένα είναι ο δικέφαλος.
          - Δεν θα το αφήσω εδώ. Σε καταλαβαίνω αλλά εγώ ξεκινώ εκεί που δεν υπάρχει τίποτα. Επιχειρηματικά αναλαμβάνεις κάποια χρέη; Μετά τον έλεγχο τον πλήρη που θα έχουμε και όλα τα στοιχεία. Και με στήριξη τριπλομετοχική και με το κατάλληλο τημ. Και με συγκεκριμένο οργανόγραμμα που σε είχε ενθουσιάσει. Τα μαγαζιά είναι ζημιογόνα κι αγοράζεις χρέη ή κερδοφόρα και πληρώνεις υπεραξία.
             - Κοζανίτικο κεφάλι αγύριστο είσαι. Μάθε επιχειρηματικά τι θέλει η άλλη πλευρά συγκεκριμένα. Το να μου πουν " έλα να μας σώσεις " δεν με ενδιαφέρει. Αυτά τα ακούω βερεσέ. Πού κοστολογείται η ευθύνη τους και τι τελικά θα αγοράσω; Εσύ θα μου υπολογίσεις τα κέρδη για την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλω τίποτα. Θέλω τον μπεζαχτά να ανακυκλώνεται και να πέφτει μέσα.
            - Άρα το οργανώνω.
            - Πριν βρεθώ, θα μου τα έχεις όλα έτοιμα. Θέλεις άνθρωπο δικό μου να βοηθήσει;
            - Γιατί, δεν μπορώ να περπατήσω;
           Για λόγους δεοντολογίας, ο μεσάζων με την άλλη πλευρά πλέον, που είναι δαφνοστεφανωμένη, δεν μπορεί να αποκαλυφθεί. Επίσης να ξέρετε οτι η παρμεζάνα δεν τρίβεται με απλό τρίφτη. Θέλει μαχαίρι ή μηχανή. Κατά προτίμηση φαλτσέτα κοφτερή για να πέσει πάνω απο τη ρόκα. Φλύδα είναι προτιμότερη πάνω απο την σαλάτα ή την μακαρονάδα. Κι έτσι την τρώνε στα σκάφη.
YΓ. Η Άννα πρότεινε εκδρομή στη Σαλονίκη. Όσοι πιστοί πέστε το στο ταχυδρομείο μου να σας φέρω σε επαφή.

55 σχόλια:

  1. Στήβεν οργανωσε το όσο πιο γρήγορα μπορείς, για να δούμε αν μπορεί να προχωρήσει επιτέλους η υπόθεση... Αν και νομίζω οτι ΠΟΛΥ δύσκολα θα γίνει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Γιώργο Χρυ: Είναι χρονοβόρα η ιστορία αλλά τίποτα δεν είναι δύσκολο. Εμείς βλέπουμε ταφόπλακες, δεν υπάρχουν φυσικά με τα κατάλληλα γιαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Steven:Τα πραγματα ειναι ζεστα και αυτο ειναι καλο.
    Εχει και τα δικια του να εχει τις επιφυλαξεις του και τα εχουμε πει και εμεις εδω.
    Αλλα το χρεος και το ονειρο οφειλουν να ειναι μεγαλυτερα.
    Ο κινδυνος να τον πουν μαλακα που λυγισε στο παθος του και το πληρωνει χοντρα και κερατιατικα,ειναι ασφαλως ανασταλτικος παραγοντας.Και σοβαρος,τοσο, ωστε να τον κρατα μακρυα απο κατι που θελει.Για καποιον που εχει αλλο ονομα στην πιατσα,το λαμβανει σοβαρα υπ'οψην του. ο.κ.
    Οι λογοι ομως που του ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ να συμμετασχει στην ανοικοδομηση του σωματειου ειναι παρα πολλοι και ισχυροτατοι και αυτοι.
    Το μονο που μενει ειναι η σιγουρια-οσο γινεται μεγαλυτερη-οτι με την "εισοδο" δεν θα εχουμε τιποτα δυσαρεστες εκπληξεις και περιεργα χουνερια. Δικλειδες ασφαλειας ζητα και οσο γινεται πιο στερεο εδαφος για να πατησει. Λογικοτατο.
    Το "και αν δεν ειχα λεφτα" δεν ισχυει γιατι δεν συμβαινει κατι τετοιο. "Αν" δεν υπηρχε και ο Μπαγεβιτς" "Αν" δεν υπηρχε ο Μαυρος,ο Νεστοριδης,ο Παπαιωαννου,ο Νεγρεποντης...αν,αν,αν δεν υπηρχαν ολα αυτα δεν θα υπηρχε και ΑΕΚ.Δημιουργημα ανθρωπινο ειναι και μεγαλωνει με δρασεις και συμμετοχες.
    Η οργανωση του ολου εγχειρηματος λοιπον, μενει.
    Λεπτομερης,αναλυτικη,με εχεγγεια για την αλλη πλευρα.Με καθαρους αριθμους και καθαρους ρολους του καθενος.Ξεκαθαρα πραγματα.Παστρικα.
    Ελπιζουμε το σχεδιο να ολοκληρωθει με επιτυχια και να βαδισουμε σε καλυτερες μερες.
    Υ.Γ. Εννοειτε, οτι οποια βοηθεια χρειαστεις,θα την εχεις-αν και προειπες οτι δεν την χρειαζεσαι.Και αυτο δειχνει οτι εχεις δουλεψει πολυ και σε βαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Steven, το ωραιότερο κείμενο που έχεις γράψει ever!!! Καθαρότητα, σαφήνεια και συναίσθημα αρμονικά πλεγμένα.
    Αν αναλάβει, ο κόσμος θα τον θυμάται, αναφέρει και τιμά όπως το μεγάλο Μπάρλο. Μεγάλο κίνητρο να αφήσεις το όνομά σου στους αιώνες δίπλα στο όνομα της ομάδας της καρδιάς σου.Και μεγάλη τιμή ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Y.Γ Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εκδίκηση από τη συγχώρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Φίλε, έχει τεράστια δίκια. Και το "τι χρωστάω για την χρήση μου " είναι κάτι που δεν παίζεται. Μάχομαι απο το 2004. Όχι τώρα. Και στα 70 παρέα ήμασταν, στα Ποσειδώνια. Κι όταν το σήκωσε ο τίποτας, γύρισε και μου είπε " δηλαδή σου άρεσε αυτό τώρα; Είμαι ομότιμος;" Άστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεωρω οτι αυτη η αναρτηση ειναι οτι πιο ευχαριστο εχει ακουστει μεσα σε ολη την μαυριλα.Εχει 100% δικιο σε οσα ειπε,και τον πνιγει το παραπονο.Τον προδωσαν,τον ξευτελισαν,και τωρα του ζητουν να ΤΟΥΣ σωσει,και βαζουν μπροστα τηνΑΕΚ.Ενθαρρυντικο,οτι τουλαχιστον το συζηταει,εστω και εαν η ελπιδα ειναι αμυδρη.Στα συν του Νοτια το ανοιγμα που του κανει,και η αγαπη του κοσμου στο προσωπο ΤΟΥ.Πλεον θα εχει διπλα του αγνους Αεκτζηδες,και οχι ¨κοπαδια¨,τελειωσαν αυτοι,δεν χρειαζονται στην νεα προσπαθεια,οχι αλλα πουληταρια....Ειναι πολλα τα λεφτα,αλλα την ικανοτητα να τα φερει βολτα την εχει,οχι σαν τους αλλους που τους πηρε η κατω βολτα!!!Στηβεν,θεωρω οτι δεν ηταν αρνητικος,και αυτο απο μονο του ειναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ,θελει ΕΜΠΡΑΚΤΗ συμπαρασταση και θα την εχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Άννα: Ήμουν στο ψηφοδέλτιο τότε το 2004. Σαν εφορευτική επιτροπή, δηλαδή στον έλεγχο των οικονομικών. Θεωρώ τα πάντα ΚΑΙ προσωπική προδοσία. Και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Και δεν θα πέσει. Και δεν καταλαβαίνω Χριστό. Κι είναι όλα έτοιμα, όπως και τότε αλλά αυτήν τη φορά δεν θα πάμε με δημοκρατικές διαδικασίες. Πολύ μιλήσανε τα χάπατα. Αρκετά καταστρέψανε. Σχεδόν διαλύσανε. Κι υπάρχουν ακόμα. Και δεν ελέγχουν και τα σκληροπυρηνικά σταγονίδια μην χέσω. Αυτά που βάλανε την στρακαστρούκα στην βουλή κι έπρεπε να τρομάξουμε. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μονεγάσκο: Και πάμε καλά, ξαναλέω. Τα πουλητάρια του κοντού, που θα υπάρχουν κι αύριο, είναι υπόθεση της ΑΕΚ και προσωπική του. Και το συγνώμη θα είναι αλλοιώς. Το δικό μου χωρίς οίκτο. Ό,τι και να λέει η Άννα , εγώ το θέλω εβραϊκά. Μόνο αν με σταματήσει ο θεός που εξ άλλου εκεί ανήκει κι αυτός. Ευρωπαϊκό Ιουδαϊσμό δεν έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στηβεν,θα σου στειλω μια φωτογραφια του,αυτη που εχω στο δωματιο του Αντρεα,διπλα στην φανελα με την αφιερωση του.Την πλεον αρχοντικη που κυκλοφορησε ποτε.Να την βαλεις σε μελλοντικη αναρτηση...Αννα,καλη η σκεψη,μεγαλη η αποσταση λογω περιορισμενου χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτο που μενει-κυρια-ειναι η επιχειρηματικη προταση των "αλλων" και δευτερον η αναλυψη των υποχρεωσεων τους,σε οτι τους αναλογει. Το βρισκω τιμιο και δικαιο.
    Το "ελα να την παρεις με μηδεν ευρω" ασφαλως δεν λεει τιποτα και ειναι οχι απλα πυροτεχνημα αλλα χειροβομβιδα.τι να παρει ρε παλικαρια; "Χρεη",οπως ελεγε σωστα και ο ιδιος; Αναλαβετε τις ευθυνες σας,για να αναλαβει και εκεινος τις δικες τους. Που σημαινει: πληρωστε,ξεχρεωστε,διακανονιστε,ξεκαθαριστε,οτι υπαρχει απ'το γαμημενο το 2004 εως και σημερα και τοτε βλεπουμε.Παρουσιαστε ενα πλανο σοβαρο. Ενα οργανογραμμα που να πειθει.Δεν σας παιρνει να κανετε τους παπες.Ανοιξτε τις πορτες.Παρουσιαστε τα λαθη.Δειξτε τα πραγματα στην σωστη τους διασταση.Μην αποκλειετε προσωπα de facto.Αφηστε τις εμμονες και τις κρυψινοιες.Δεν υπαρχουν περιθωρια για περιεργους ελιγμους και "χαμενους χρονους".Ο κοσμος το εχει τουμπανο πια.Απ'το ναυαγιο του '04 δεν σωζεται τιποτα απολυτως. Σωστε το ονομα σας τουλαχιστον.Και το επιχειρηματικο.Και ολα θα διορθωθουν.Φερθειτε καθαρα.Ενθαρυνετε οποιον θελει να συμμετασχει η εχει καποιο σχεδιο.Ορεξη για συμμετοχη και διαθεση για αναληψη ευθυνων.
    Και βεβαια για το πρωτο διαστημα,που δεν ξερω ποσο θα ειναι,καλο ειναι να υπαρχει συμμαχια και οχι "αυτοκρατορικη αναληψη καθικοντων" Ποτε δε ξερεις τι σου ξημερωνει με την σημερινη ΑΕΚ. Να μετεχουν και αυτοι.2-3,αυτοι που δειχνουν και οι ποιο σοβαροι τωρα,και να τους βαραινουν οι συμμετοχες τους και οι υπογραφες τους και στο επομενο διαστημα και οχι να παραδωσουν τα κλειδια και να φυγουν.
    Αυτος ειναι και ολογος νομιζω που δεν εχει μπει ο Μελ. περα απο το οτι δεν ξερει ακομα-,η μαλλον ξερει οτι παραλαμβανει ΚΑΙ χρεη-περα απο αυτα,θα πρεπει οχι απλα να του "δωσουν" την ομαδα και να φυγουν.Οχι.Πρεπει και να συνεργαστουν για ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Γι'αυτο και τα "χνωτα τους" ηταν και ειναι προβλημα για εκεινον. Ελπιζουμε οι εναπομειναντες μετοχοι να ειναι περισοτερο συμβατοι μαζι του.Αυτο-φανταζομαι-ισως να ειναι και ενας απ'τους λογους που δεν τα βρισκουν οι δυο πλευρες.Αλλα, που θα παει,θα το καταλαβουν οι "νυν" οτι δεν υπαρχει αλλος δρομος.
    δεν ειναι λυση να "πεταξουν την ομαδα στην αυλη του πλουσιου εραστη και να την πληρωνει σαν μαλακας,αλλα μαζι να βρουν λυσεις στα προβληματα.Και τα δυο μερη ειναι αναγκη να ακθησουνκατω και να βρουν χρυσες τομες.Να γινουν υπαναχωρισεις.Να γινουν εκατερωθεν συμβιβασμοι.Να υπαρξουν ισοποσες και αναλογες υποχρεωσεις.Και βεβαια,αμοιβαια μινιμουμ εμπιστοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εισαι τζακάτος αλλά έχασες τα φράγκα γιατί πατώσαν οι μετοχές στην Αμερική.
    Πουλάς το Χαμερ και ο μόνος να το αγοράσει είναι ο εργολάβος Δημ.Έργων,φρεσκοφραγκάτος και σκορδαλιάς.
    Τι θα κάνεις εσύ,θα το δώσεις ή θα περιμένεις κανένα άλλο τζάκι να πάρει το μεταχειρισμένο σου; Θα αντέξεις την σκορδαλιά και το παϊδάκι;
    Όταν θες να ξεφορτωθείς κάτι το πουλάς και στο Σκλαβενίτη και στον Κοζώνη. Ποσο μάλλον στον ΔΜ.
    Μα εκεί θα κολλήσει το ζήτημα,στην ανάλυψη χρεών.Αν ήταν να αναλάμβαναν ευθύνες θα το είχαν κάνει καιρό τώρα...
    Γιατί να μην βάλουμε λουκέτο απ'το να αναλάβουμε π.χ 40;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: Δεν θέλει κανέναν. Εμείς μαλακώνουμε τα δεδομένα. Διότι και το τζάκι είναι σημαντικό.( μην το σχολιάσεις ). Έχω τον παλμό και το όριο των χρεών που θα αναλάβει και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πάντως ό,τι χρώσταγε το πλήρωνε, κι αυτό ζητάει. Όχι μόνο για χρήμα, αλλά και φυλακή και για διαπόμπευση. Και σου λέει αυτά τα πλουσιόπαιδα, αυτά που κάνανε, δεν μπορούν να τα πληρώσουν; Πετάξανε λουλούδια, εγώ θα τα πληρώσω; Πληρώνεις και φεύγεις. Δεν υπάρχει επιχειρηματικό πλάνο με τον Sugar. Αν υπήρχε δεν θα είμασταν εδώ. Το πλάνο είναι δικό μου, προσαρμοσμένο πάνω του, για να το τινάξει επάνω σαν ομάδα εκτός Ελλάδας, σαν τις επιχειρήσεις του. Βλέπει την θετική σκέψη στα ζόρια και την κάνει τιτάνια λόγω ταλέντου. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χαράλαμπο: Αναλαμβάνεις χρέη αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσεις κάτι ακριβότερα απο την αξία του για μεγαλύτερα σπίτια. Πόσα πλήρωσε ο Ωνάσης για την Τζάκυ; Μια Αμερική τον έλεγε κερατά. Εδώ βρίσκεται ο Καρτράϊτ. ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ. ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aγόρια, το θέμα δεν είναι τα χρέη, Όπως λέει και ο Steven, όταν αγοράζεις μαγαζί πληρώνεις ή αέρα η χρέη. Λογικόν. Για μένα το πρόβλημα είναι το γήπεδο. Εκεί είναι τα πολλά λεφτά. Θέλει πολλά μύρια. Το έταξε, στη Φιλαδέλφεια μάλιστα, πράγμα που αποκλείει έσοδα εκτός αγώνων και ποιος θα τα κάνει αν δεν έχει κέρδος...Να το πάρει πίσω, δύσκολον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα, αν ειναι να κανουν αυτο που λεγαμε και το πρωι,ειναι και το καλυτερο.15 εκ. ο καθενας,η οσα τελος παντων σας αναλογουν,αφηστε τα στον παγκο και αφηστε με και μενα να κανω δουλεια μου. Ωραια. Ειναι και το ιδανικο.
    Απλα πισευω οτι αυτα, θα δωθουν-ξεχρεωθουν σε καποιο βαθος χρονου και οχι "ντουκου".Μακαρι να γινει ετσι,αλλα οπως σωστα λεει και ο Χαραλαμπος,γιατι δεν το εκαναν τοσο καιρο και να το κανουν τωρα.Γιατι τωρα ειναι ο Μελισσανιδης,θα μου πεις. ε, και; θα σου πουν αυτοι.εμεις λεφτα βαλαμε και λεφτα δεν ειδαμε.Και μας κυνηγιε και ο κοσμος απο πανω. Πως να χωσουν το χερι στην τσεπη και να πληρωσουν-ΚΑΙ σπασμενα για αλλων παρακαλω-ειδικα τετοια δυσκολη εποχη.
    Γι'αυτο πιστευω οτι ειναι σχεδον αναποφευκτη μια συμμαχια,για καποιο διαστημα βεβαια. Μακαρι να μη χρειαστει ποτε βεβαια και να πληρωσουν σαν κυριοι "τα λουλουδια που πεταξαν" αλλα το βλεπω δυσκολο. Εκτος και αν πιεστουν-καπως-και αυτοι-με φυλακες και διαπομπευση. πραγμα δυσκολο,ανεφικτο και ισως καταστροφικο για την ομαδα αν σκεφτουμε τις παρενεργειες του και τις συνακολουθειες τετοιων γεγονοτων. Θα μου πειτε,τι λες ρε λακαμα;εδω ειναι εξω ο Μακαρος και με καταδικαστικες αποφασεις,αρμενιζει στις εξεδρες με την κομπολογα και μοιραζει λεφτα σε μαυρες σακουλες.Σωστο.εδω τουλαχιστον εχουμε να κανουμε-τωρα πια-με ενγωσμενους ανθρωπους.αλλης κουλτουρας και φιλοσοφιας,αλλα οποσδηποτε οχι μπαγαποντηδες.
    Τελος παντων ας ομονοησουν στο εξης σημαντικο: ας κυνηγισουν μαζι, τους κλεφτες και τους καταχραστες.
    Οποτε η αρχικη συννενοηση και η συνεργασια ειναι απαραιτητη.
    "ασπρο πατο" "καλη καρδια" "γραφτα στο χιονι" "παλι απ'την αρχη" "και ας παν στην ευχη τα παλια", δεν το βλεπω.
    Μαζι με την ανοικοδομηση,ας ξεκινησει και δικαστικο κυνηγιτο. εκτος και αν ειναι πολλα δυο καρπουζια. οποτε πασο. γυριζουμε στα υπαρχοντα συντριμια,μετραμε πληγες και κοιταμε μπροστα. Και ας εχουν καποιοι 3 δουλειες και 3 επιχειρησεις ταυτοχρονα,στην υγεια του κοροιδου(του κοσμου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλα τα μετωπα που εχει να αντιμετωπισει.
    α)Βαρελι απατο που πρεπει να ξεχρεωθει και να εξυγιανθει(αυτο ειναι το πιο ευκολο νομιζω με βαση την δυναμικη του "μαγαζιου" αλλα και την "ροπη" που θα υπαρξει μετα απο μια τετοια-καλως εχοντων των πραγματων-αλλαγη διοικησης)
    β)Ανθρωπους στην νυν διοικηση που μιλανε διαφορετικη γλωσσα.
    γ)Εξευρεση ανθρωπων ικανων και καταλληλων για την νεα πορεια.
    δ)Η "οργανωση" με τα τοσα αμαρτηματα της και με την συγκεκριμενη ηγεσια και οτι σημαινει αυτο.
    δ)Και το "ηθικον" του πραγματος βεβαια" μετα την διπλη αρνηση και τις τοσες ανομιες τους.Πως να εμπιστευθει.
    ασφαλως και το θεμα δεν ειναι "οικονομικο".Μακαρι να ηταν μονο αυτο.
    Οταν εχεις περασει απ'την "σκυλα" και την "χαριβδη" δεν δεχεσαι πια ευκολα απ'τους αλλους να μην πληρωνουν "τα δεοντα".Και δεν δινεις συγχωροχαρτι ποτε. Και σωστα.
    Ελπιζουμε ολα αυτα να ξεπεραστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ζηταει τιποτα παραλογο.Αυτοι τα εκαναν τα χρεη,αυτοι να τα πληρωσουν.Αν απο ολο αυτο τον συμμετοχικο συφερτο καποιος ειναι καταλληλος να τον πλαισιωσει,θα τον παρει μαζι του αν το θελει.Θα χασουν βεβαια πολλοι τον υπνο τους,και η ερασιτεχνικη βλεπω να ειναι εμποδιο για πολλα πραγματα και ισως και για το γηπεδο.Θεωρω σαν την πιο καταλληλη λυση οτι εκανε ο Κοκκαλης,και εχεις το κεφαλι σου ησυχο,γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με δαυτους.Μπαινεις,και κανεις ριζικες αλλαγες,και με σχεδιο να τρεξει για πολλα χρονια,οχι για ενα δυο και βλεπουμε.Και υπαρχουν προοπτικες για το γηπεδο,Αννα,αρκει να υπαρχει κερδοφορια στην ΠΑΕ.Ειπαμε,ριζικες αλλαγες,με οτι και αν σημαινει αυτο..Ολα ξεκινουν απο το πορισμα των ορκοτων και τα ανακοντα που θα βγαλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο που πρεπει να ευχομαστε ειναι οι εκαστοτε,η μαλλον οι υπαρχουσες και μελλοντικες "εξωποδοσφαιρικες" επιχειρηματικες συντεχνιες που υπαρχουν,να μην "κουτουλανε" μεταξυ τους.
    Καλη και η ΑΕΚ και η καψουρα. Αλλα προεχει η "αναπνοη" και η αναπτυξη των μητρικων εταιριων.Αν η βελονα της πυξιδας αυτης,δειχνει κατα δω,τοτε θα παμε καλα.
    Αν οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά, όσο λογικό είναι να πληρώσουν τα χρέη αυτοί που τα δημιούργησαν άλλο τόσο λογικό είναι να πληρώσει ο αγοραστής τίμημα αντάξιο της αγοράς.
    Δε νομίζω η ΑΕΚ να τιμάται όσο τα χρέη της.
    Το γήπεδο είναι μεγάλο αγγούρι.Εξαιρετικά δύσκολο να φτιαχτεί. Ο Νοτιάς πάντως παραχωρώντας το προπονητικό, ξεχρεώνει για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αννα,Χαραλαμπε,το γηπεδο ειναι αγγουρι και μεγαλο μαλιστα.Φυσικα δεν σου αρκουν 30000 θεσεις,θες τουλαχιστον 40,αν πραγματικα βαλεις στοχους για μεγαλα πραγματα.Και το θες και ¨ορθιο¨οπως το Μεσταγια,η το Σαν Μαμες,να ειναι πυριτιδαποθηκη.Λυση για Φιλαδελφεια βρισκεται,αρκει να καταλαβουν καποιοι οτι μερος του αλσους θα σταματησει να ειναι κεντρο διακινησης βρωμας,δυσοδιας,και θανατου.Και να σταματησει το κωλυμα με την υποβαθμιση ζωης,εδω με το γκρεμισμα καταστραφηκαν οικογενειες που ζουσαν απο τις επιχειρησεις περιξ του γηπεδου.Αγγουρι ξεαγγουρι,οταν θα πεσουν επι ταπητος τα πραγματα,θα πρεπει να σκεφτουν ολοι οι εμπλεκομενοι γυρο απο το αγροτεμαχιο τα παραπλευρα οφελη.ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιάννη, υπάρχει αναθεώρηση απόψεων μετά τα οικονομικά εμφράγματα που έπαθαν. Το θέμα αυτό πονάει πολύ και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Είναι το νούμερο δύο που πρέπει να μας απασχολεί. Χρειάζεται όμως ευρύτερη συναίνεση, πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και από την εύρεση χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το πραγματικο προβλημα ειναι το δημοσιο,και οχι οι ιδιωτες.Οταν μπλεκουν 2,3 υπουργεια γινεται κωλος η κατασταση.Ειναι πολλοι που περιμενουν κανα κοκκαλο.Οταν στους κατοικους παρουσιασεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρασινο και οχι βουρκο {οπως τωρα},θα τους εχεις μαζι σου.Τα λεφτα που χρειαζονται θαρθουν γιατι υπαρχει η εγγυηση.Οταν οι αλλοι ξερουν ποιος εισαι δεν εχουν προβλημα,ποσο μαλλον οταν εισαι παγκοσμιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξενύχτης Νομικάριος14 Ιανουαρίου, 2010 03:12

    Σας γράφω σχεδόν βουρκωμένος. Βλέπετε το όνομα του ΔΧ και μόνο ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα.Δε μπορώ να ξεχάσω ότι το 1991, πρωτοετής στη Σχολή, άρχισε η χρυσή τριετία και έβγαλα τα 3 από τα 4 χρόνια... Πρωταθλητής, και το σπουδαιότερο, με μεγάλη μπάλα. Το timing δείχνει ιδανικό: Πιο κάτω δεν πάει, εξάλλου κι ο Μπάρλος ανέλαβε μετά από δύο καταστροφικές χρονιές για την Αεκάρα μας, ο Στίβεν θα τα θυμάται έστω και αμυδρά. Και ακόμα το όνομά του, πάνω από δέκα χρόνια πεθαμένος, βρίσκεται στα χείλη μας.Και για τους α-μετόχους ήγγικεν η ώρα: Να λογικευτούν και να κατανοήσουν ότι μέχρι σήμερα τους αποκαλεί ο κόσμος άσχετους, ανίκανους, αλλά έντιμους. Αύριο όμως, πολύ σύντομα, θα τους αποκαλούν ανήθικους, ασυνείδητους, δήμιους της Ιδέας και των ονείρων μας. Έπειτα και για τον Τίγρη μας το τάιμινγκ είναι ιδανικό. Πιο ώριμος παρά ποτέ, επιτυχημένος με τις ικανότητές του και τη μαγκιά του, αλλά και αθεράπευτα καψούρης. Εξάλλου ακόμα βρίσκεται στον πάγκο ο ΦΙΛΟΣ του, όπως παλιά, αλλά παράλληλα και σε ρόλο εγγυητή των ιστορικών εξελίξεων, ίσως κι από τη θέση του Προέδρου, όπως γράφτηκε παραπάνω.
    Για μένα ο Πρόεδρος (έτσι τον έλεγα πάντα) δεν είναι μόνο η "μόνη" λύση, όπως λέει ο Νοτιάς, αλλα η ενδεδειγμένη: Ξυπνά σε όλους το συναίσθημα, πετυχημένος χωρίς πολλά λεφτά κάποτε, αλλά με προσωπικότητα και γνώση του χώρου, δυναμικός και ατιθάσευτος, τυπικό παράδειγμα προσφυγόπουλου-αετόπουλου που πήγε μπροστά με την καπατσοσύνη και το δημιουργικό του οίστρο. Κι έπειτα πολύ γουστάρω να έχω Πρόεδρο, το επίθετο του οποίου τελειώνει σε -ίδης, αλλά αντίθετα με...κάποιον άλλο, παραμένει γνήσιος, έχει στο γραφείο του γιγαντοφωτογραφία της Κοκκινιάς, και δεν μεγαλοπιάστηκε με τραγουδιάρες νεόπλουτες, στιχουργούς προσκυνημένους στο σύστημα και εκδότες περιοδικών του Κώλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξενύχτης Νομικάριος14 Ιανουαρίου, 2010 03:46

    Ας μου επιτραπεί μια παρένθεση: Όταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, παππούς του Γιωργάκη, προσπαθούσε να πείσει τον τότε ακαδημαϊκό γιο του Ανδρέα να ανακατευτεί στην πολιτική, του έλεγε με το γνωστό αποφθεγματικό του ύφος:- "Στην κηδεία ενός καθηγητή, συγγενείς και φίλοι, στην κηδεία ενός πολιτικού μυριάδες λαού!" Έτσι και στην κηδεία ενός μεγαλοεπιχειρηματία (κούφια η ώρα) επιχειρηματικός κόσμος και κάποιοι πολιτικοί, στην κηδεία του μεγάλου Προέδρου της ΑΕΚ ο λαός της!!
    Καθώς όμως το τάιμινγκ δείχνει ιδανικό, πρέπει και η προετοιμασία του εγχειρήματος να είναι σοβαρή και επαγγελματική. Οι μέτοχοι πρέπει να δεχτούν τους όρους του Προέδρου και ο Πρόεδρος, από θέση ισχύος, πρέπει να θέσει όρους εύλογους και λογικούς, όχι για χάρη τους, αλλά για χάρη της Ιδέας.
    Το δηλώνω απερίφραστα, ΘΕΛΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ για όσα μας κάνανε το Κοκκαλιστάν και ο ξετσίπωτος πορνοβάζελος από το 1994 και δώθε. Είμαι άνθρωπος με πάθη και αδυναμίες, άσε που έχουμε χίλια δίκια. Πάνω απ'ολα όμως θέλω να φτιάξουμε κάτι ΜΕΓΑΛΟ, που θα θέσει νέα δεδομένα και θα είναι καταδικό μας: Ποδοσφαιρικό, ιδεολογικό, επαγγελματικό, σύγχρονο, αντάξιο της μεγάλης ιστορίας της Αεκάρας. Θέλω ο Πρόεδρος και το επιτελείο του να (ξανα)δώσει χαρά και περηφάνεια στο φτωχό μεροκαματιάρη οπαδό μας, που έχει την ΑΕΚ παρηγοριά και στήριγμα στον αγώνα της ζωής.
    Συγχωρείστε μου τη φόρτιση, αλλά η πάλαι ποτέ Βασίλισσα έχει γίνει καλντεριμιτζού που τη γαμάει ο κάθε...Πανιώνιος και της πετάει ο κάθε Πολυμετοχικός πριμ-χαρτζιλικάκι, για να καθαρίζει για λογαριασμό του. Ασφαλώς κι έχει Χρέος ο Πρόεδρος απέναντι στην ΑΕΚ, όπως και η ΑΕΚ ευγνομωνεί τον Πρόεδρο για τις υπηρεσίες του, κάτι μου λέει πάντως ότι οι μεγαλύτερες έρχονται, τις έχει άλλωστε ο Δικέφαλος τόσο ανάγκη αυτές τις ώρες...
    ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!Κάνε ντου και μη σε νοιάζει τίποτα, εδώ είμαστε εμείς!!! Μέχρι και η μάνα μου, που μπερδεύει το διαιτητή με τον τερματοφύλακα, με ρωτάει κάθε λίγο: - " Πότε θα έρθει αυτός ο άνθρωπος να μας σώσει"; Κι αυτή παρούσα θα είναι, ενώ ο μικρασιάτης παππούς μου, που δε γνώρισα, θα μας κοιτάει από ψηλά και θα χαμογελάει κάτω από τα μουστάκια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. exw mia aporia 0 dm ama kanei thn kinhsh na mpei sthn aek 8anai monos tou h 8a exei kai allous mazi tou opws prin men ton resth

    e.m
    prospa8hsa xtes na kanw anarthsh alla den ta katafera.
    steven sou esteila email giayto sto yahoo.mallon prepei na eftege to pc mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα σε όλους
    Μετά μας φταίει ο Μπάγιεβιτς.Τον είδατε τον Χουαν-Φραν;Ποιόν; Τον γυρολόγο της Ευρώπης που παίρνει 700 χιλιάρικα και είναι βεντέτα.Που δεν δέχεται παρατήρηση από τον προϊστάμενο του στον εργασιακό χόρο.Βέβαια ποιόν να φοβηθεί και τι,μήπως θα του κόψουν το 700άρι ή θα του βάλουν πρόστιμο και ποιός;
    Άσε που υπάρχει και η uefa.
    Για τα μπουγέλα στα αποδυτήρια από τα πιτσιρίκια που γίνανε κι αυτά βεντέτες και φέραμε τον Δημητριάδη να κάνει τον μπαμπούλα;
    Ή για τα ξενύχτια ποδοσφαιριστών που γίνονται σούρα για να πνίξουν τον πόνο τους από την ισοπαλία με την ΕΤΕΚΑ.ΤΙ ΛΈΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ;
    Τι περιμένουμε από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και δεν ακούν ΚΑΝΕΝΑ;
    Αμα απουσιάζει το αφεντικό τα ποντίκια γλεντάνε.
    Αντί λοιπόν να μπουν στο μαγαζί τους και να σαρώσουν μας φέρνουν έναν άλλο κιντή-κατα τα φαινόμενα-με νέο περιτύλιγμα που γράφει Αδαμίδης για να μικρύνει(κι άλλο) την ομάδα μας.
    Να μας φέρει κι άλλους κρασσάδες και προπονητάδες με κομποσκοίνια και εγώ να κάθομαι στο σπίτι πλέον-γιατί δεν αντέχω κι άλλη μετριότητα-και θα ρίχνω με την ησυχία μου γαμωσταυρίδια και γαμωπαναγίες.
    Ρε ποιο λίφτινγκ,γκρέμισμα και από την αρχή.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και περιμένουμε να πιει τα Scotch με τα Montechristo και να ασχοληθεί με το μπουρδέλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δυστυχώς, Χαράλαμπε. Περιμένουμε πότε θα ευαρεστηθεί να ασχοληθεί και είμαστε πολύ κοντά στο να τον αγιοποιήσουμε.
    Δύσκολα ή εύκολα θα τον βρούμε το δρόμο μας.
    Όλοι συμφωνούμε ότι η ΑΕΚ είναι υπεράνω προσώπων.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα λοιπόν για όποιον νομίζει ότι είναι μάγκας και ωραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. προς Ε.Μ: Μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να είχε το μηχάνημα σου διότι όλα τα άλλα ερχόντουσαν κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Γιώργη: Το μήνυμα σου ελήφθη, όβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς όλους: Εκτός του οτι μιλάμε για τεράστιο μέγεθος, τα ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. Σκεγθείτε λοιπόν σήμερα, που έχει τετραπλασιασθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς χράλαμπο και Άννα: Θέλει υπομονή και δουλειά. Κάπως το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Βέβαια οι σημερινοί δικαιούνται να αποκατεδαφίσουν για να πέσει το κόστος της συμμετοχής τους, που λέει ο λόγος. 100% απο την αρχή, απο τα θεμέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χαράλαμπο: Συγνώμη για το ορθογραφικό πριν. Βγήκα απο την συνάντηση με τους πωλητές μου και βιαζόμουνα να απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. E όχι και δικαιούνται!!! Υποχρεούνται να πληρώσουν λάθη και υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Άννα: Δεν με κατάλαβες φιλενάδα. Οι σημερινοί δικαιούνται - ο Παπάς πλήρωσε το χάπατο με την ίδια αρρώστεια με τον Γκαλέτι -, οι υπόλοιποι υποχρεούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι το καλύτερο νέο, που έχω ακούσει και διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.
    Ενώ έχω εκφραστεί με πικρία κάποιες στιγμές για εκείνον , θα έκανα ότι
    μπορούσα για να γυρίσει πίσω με όραμα και ιδέες για να ξανακάνει την ΑΕΚ !!!!
    βασίλισσα . Είναι ο μοναδικός που θα ενώσει και θα εμπνεύσει κάθε οπαδό να
    ξαναγυρίσει στην κερκίδα , κοντά στην ομάδα και να στηρίξει την προσπάθεια του.
    Στήβεν σου εύχομαι κάθε προσπάθεια σου να έχει αίσιο τέλος . Ας το ελπίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για τους σημερινούς λέω Steven .Δε δικαιούνται τίποτα. Υποχρεούνται να πλωρώσουν λάθος επιλογές και χρέη.Το χέρι και το πόδι με εντολή εγκεφάλου κινούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΥΓ.
    Θα διαφωνήσω με 2 απόψεις.
    1. Δεν περιμένω να γυρίσει για να εκδικηθώ.Δεν με ενδιαφέρει να γίνει ο νέος Κόκκαλης. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο ένας κι ο άλλος.
    2. Δεν θα τον αγιοποιήσω βέβαια αλλά θα τον τιμήσω όταν μου ξαναδώσει την χαμένη αίγλη μου , όταν θα με ξανακάνει ομάδα με υπόληψη και με αξία , σεβαστή και υπολογίσιμη από οποιονδήποτε αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2010 21:32

    Για να καταλάβω βρε παιδί μου:
    Θέλουν ή δε θέλουν να φύγουν?
    Θέλουν ή δε θέλουν να βάλουν έστω τα 10?
    Από κει και πέρα τι?
    Εντάξει, φάτε το νερετβίτη...φέρτε...νέο, φιλόδοξο και σύγχρονο προπονητή από την Εσπερία (κοινώς, τον Κωστένογλου με τα κομποσκοίνια...) Τι θα του δώσετε?
    Τι παίκτες, τι γήπεδο, τι προπονητικό, τι στελέχωση, τι προστασία...
    Ακούω μόνο για σχέδια σωτηρίας, (κοινώς, σχέδιο Κιντή στο μπλέντερ με λίγο μπούκουβο για αλλαγή...) αλλά πού'ναι η εφαρμογή τους....και ποιός θα τα εφαρμόσει?
    Ο δικηγόρος από το Λονδίνο? Ξέρει...ελληνικά? Ξέρει πως έχουν εδώ τα πράματα? (άσε γιατί τα έχω ζήσει αυτά από κοντά και ξέρω από τα καμάρια της Αγια Σοφιάς της Moscow Road)...
    Φοβαμαι ότι με την απαξίωση και την έλλειψη προοπτικής που δημιουργούν οι κερατάδες, το τρένο θα χαθεί. Ας μην είναι το sugar express, ας είναι όποιο να'ναι. Αλλά κάθε μέρα η ΑΕΚ μικραίνει...και θα καταντήσει "τ' άλλα τρένα να περνούν"...Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Sawas: Η προσπάθεια θα γίνει σωστά κι επαγγελματικά. Χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη, φιλικά και με διάθεση να σμείξουν δυο πλευρές που έρχονται απο άλλα σημεία του ορίζοντα. Δεν είναι εύκολη βέβαια η συνεργασία πρωτογενούς και δευτερογενούς, αλλά μιλάμε πια για αμερικανάκια, που γελάνε κάποιοι ηλίθιοι εδώ. Ηλιθιοι γιοί Νικηταράδων που πήγε ο ίδιος το παιδί του να το πηδήξει ο Σουλτάνος. Η εκδίκηση είναι απλή. Φτιάχνεις ομαδάρα και οργανωσάρα - εταιρικά μιλάω - κι ο παπούλης μπαίνει στο DDR τσουκάλι του. Παίρνει και το μαλλιά και παίζουν μπιρίμπα. Μέχρι εκείνη την στιγμή όμως οι λοχαγοί δεν γίνεται να μην κάνουν πλιάτσικο λεκτικό. Είναι κανόνας του πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Άννα: Θα πληρώσουν . Με αυτό ασχολούμαστε λοιπόν. Αν κριθεί το τίμημα και η γονυκλισία αρκετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Γιώργη: Φίλε μέχρι τον Ιούνιο είναι το διάστημα. Τώρα γίνεται η μάχη και η δουλειά. Σας ενημερώνω όσο πιο αναλυτικά και πιο προσεκτικά γίνεται. Και να στο πω και δημοσίως ( για το ερώτημα σου): Δεν σκορπάω ειδήσεις, ούτε κινδυνολογώ, ούτε κάνω κάποιο γκάλοπ. Ίσα ίσα που να έβγαινα και να τα διέλυα όλα. Αλλά την πατήσαμε τότε με την προδοσία και πάμε με άλλη τακτική. Αν γίνει, έγινε. Αν δεν γίνει, όλα τα στοιχεία θα τα έχουμε, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. Δηλαδή με νέο ΑΦΜ κι αγορά ενός οχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Steven διαβάζω για πρώτη φορά το ιστολόγιο σου,το οποίο εντόπισα τυχαίως.
    Σε θυμάμαι απο την αρθογραφία σου σε αθλητική εφημερίδα.
    Θέλω να σε ρωτήσω κάτι,μιας και είσαι καλά ενημερωμένος.Αυτη η περιβόητη πρόταση Μελισσανίδη αφορούσε 70 εκατομμύρια ευρώ και την ανάληψη διοίκησης της εταιρείας,70+70 απο κοινού χρηματοδότηση;Υπήρχαν και άλλοι όροι;
    Για την πρόταση που έγινε τον Μάϊο σε συνάντηση με τον Νοτιά,ισχύει το 15+15;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2010 22:37

    Α ρε steven, τη χαλκηδόνα την κορόιδευες, αλλά το όχημα το πήραν κι αυτοί....μας δείξαν το δρόμο... Κι ο μπικο το παπάκι...
    ΑΕΚ-Κ=Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως-Κερκύρας?
    ΑΕΚ-Κ=Αθλητική Ένωσις Κωσνταντινουπόλεως-Καισαριανής?
    Όπως και να χει, αν και είμαι σε προνηπιακό στάδιο με τα επιχειρηματικά, I see your point...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Bluesman: 70+70 με παραμονή αυτής της ιδιοκτησίας στην διοίκηση. Κίνηση τακτικής για τον κόσμο για να δείξει οτι ΕΝΑΣ ΙΣΟΝ ΜΕ ΔΕΚΑ. Τα λαμόγια ήταν γνωστά απο τότε. Ξέραμε την άρνηση εκ των προτέρων ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ. Κανείς όρος. Όρος απο τους άλλους, τους υπο τον κοντό. Να το κάνει γραπτώς. Μίλαγε στο τηλέφωνο και τον ρώτησε: " Σοβαρολογείς; δεν ξέρεις ποιός είμαι; Τα μούτρα μου στα Ποσειδώνια - ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ - γίνανε κρέας. Και μιλάς να σε κοιτάει φίλος και να σου υπονοεί, σοβαρά είσαι φίλος μου;
    Εγώ συνάντηση με το Νοτιά δεν ξέρω. Αν ξέρεις το καταθέτεις. Ο ΔΜ πιστεύει στην πενηντάρα. Εσύ μου λες για 30. Δεν ξέρω. Φυσικά δεν επιμένω. Κλαώς ήρθες στην παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Γιώργη: Γιατί, ο Σπανός είναι μικρό μέγεθος για να μην μπορεί να αγοράσει μια δημοτική ομάδα; Φυσικά κι έτσι πρέπει να γίνει και να το λέμε και να ανοίξουμε τον δρόμο. Γιώργη, η αλογοτροφή χρωστάει 22 κι η δαφνοστεφανωμένη 65. Απλά δεν φαίνεται διότι τα budgets καλύπτονται. ΟΜΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2010 23:18

    Φυσικά μπορεί να φτιαχτεί μία ΠΕΡΑΝ Α.Ε. (αααχ, αυτό θα μ' άρεσε σαν όνομα) που να εκμεταλλεύεται το σήμα και τα πνευματικά δικαιώματα της ΑΕΚ, τα οποία θα της έχουν πωληθεί έναντι πινακίου φακής από το πτωχευθέν πτώμα των κερατάδων. Ερασιτεχνική είναι άλλη φάση, δεν πτωχεύει αυτή (η Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνειιιιιι δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιάααααααα, μόνο για λίγον καιρόν ξαποσταίιιινειιιι και ξανά προς την δόξαν τραβά(τραβά τραβά) και ξανά προς την δόξαν τραβά σου-τιέν...), το καράβι πλέει υπό τας διαταγάς του oh captain my captain με 350 μούτσους να τραβάνε κουπί επάνω σε μηχανάκια. Μόνη μου απορία είναι πως δεν πάμε Δ' (αλά Δόξα Δράμας), μιάς και με το πτώμα θάβεται και η θέση στην Α' Εθνική. Εξού και οι συγχωνεύσεις άλλων πριν. Α, ναι και πως θα συνεννοηθείς με τον oh captain my captain...
    Φυσικά, παρακαλώ για την υπομονή σου διότι δεν γνωρίζω τη νόμοθεσία περί ΠΑΕ,superleague και ΕΠΟ...μαθαίνω όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργη,ούτε να το σκέφτεσαι, σε παρακαλώ.
    Αλλαγή κατηγορίας ούτε πεθαμένη δε δέχομαι.
    Οι φταίχτες και οι σωτήρες πρέπει να πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το ''ΑΕΚ Ν.Φ./Ν.Ιωνία FC'' είμαι σίγουρος το έχουν σκεφτεί και οι τωρινοί.
    Τον τρόπο να το περάσουν στο κόσμο σαν λύση δεν έχουν.
    Πιθανολογώ η προσπάθεια με τον ΔΧ και την οργάνωση να είχε σαν απότερο σκοπό αυτό.Πιθανόν να του σκάσανε το μυστικό του ΔΧ και λόγο ότι βλάκας δεν είναι αρνήθηκε.
    Ο Sugar όμως ερχόμενος σωτήρας γαρ μπορεί ευκολότερα να περάσει την λύση αυτή,φυσικά σαν έσχατη διότι κατ'εμέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Χαράλαμπο: Συμφωνώ μαζί σου, αλλά στο μίξερ πια, ποιός έχει καθαρή ιστορία; Εδώ μας μιλάγανε οι γείτονες της Συγγρού απαξιωτικά. Και μάθανε ιστορία παρέα με τα τραβεστί. Και τους δουλέψαμε κιόλας, λες και φταίγαμε για την Σμύρνη. Αλλά σου έχω ξαναπεί, δεν υπάρχει ιστορία. Μπαρούφες για μπαρούφες. Συναίσθημα υπάρχει στην ανθρώπινη βρωμιά που είναι εκμεταλλεύσιμο. Γι' αυτό υπάρχουν και τα μουσεία. Εδώ φτάσαμε σήμερα να θεωρούμε οτι φτιάξαμε την Ακρόπολη, αλλά τα αρχιτεκτονικά της μυστικά δεν τα ξέρουμε κι ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Steven την πληροφόρηση μου την αντλώ μόνο τα ΜΜΕ.
    Για την πρόταση 15+15 παραθέτω απόσπασμα απο άρθρο του Γιάννη Ξενάκη στην Ελευθεροτυπία:

    Ο Μελισσανίδης είχε προτείνει στις 2 Μαΐου, στο ραντεβού που έκανε (στη Ραφήνα) με Νοτιά και (μέτοχο) Θανόπουλο, να βάλει ο ίδιος 15 εκατομμύρια ευρώ και οι μέτοχοι άλλα 15, και να έχουν από 45% των μετοχών. Ενα ερώτημα είναι, γιατί δεν προχωρά ο Μελισσανίδης χωρίς τους μετόχους. Πάνω σ' αυτό όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε, ότι με χρέη πάνω από 20 εκατομμύρια (ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι υπάρχουν κι άλλα χρέη που δεν τα ανέφερε ο πρόεδρος προχθές), δεν αντέχει μόνος το οικονομικό βάρος.

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=51002

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Bluesman: Φίλε, δεν τα ξέρω αυτά. Δεν τα αμφισβητώ βέβαια αν τα έχει γράψει Ο Ξενάκης που ίσως να τα είχε πληροφορηθεί είτε δια ζώσης είτε δια του Μιχαηλίδη ( Κύπριος ). Σε διαπραγμάτευση τέτοιου τύπου ήταν παρούσα κι ο Ξενάκης; Θα το μάθω. Κάτι μου θυμίζεις πάντως. 60 λοιπόν όλη η ΑΕΚ ενώ με 5 πουλιέται άνετα. Να σου πω, τα περιοδικά πού είναι τώρα; 22 πάντως κάνει το σπίτι της Ντόντας. Δεν έχει; Άρα είμαστε χαμένοι. Μην το ψάχνεις φίλε, ο ΔΜ τελικά είναι άφραγκος αλλά κύρια είμαστε άφραγκοι σαν ΑΕΚ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΞΥΠΝΙΤΖΗΔΕΣ. ΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τι λετε ρε?να αλλαξουμε ονομασια..ουτε για αστειο..και πως δεν υπαρχουν ιστοριες?αμα ο κυριος δμ δεν μπορει να παρει την ΑΕΚ η δεν θελει να δωσει λεφτα για χρεη τοτε να κανει δικια του ομαδα..χρεη να μην υπηρχαν δηλαδη δεν θα εδινε λεφτα για να παρει μια επιχειρηση σαν την παε ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή