Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΟΠΑΔΟΙ

            Οι φασαρίες που γίνανε στα Γιάννινα σε μικρότερο βαθμό και στην Καβάλα σε τεράστιο μέγεθος, δεν μου λένε τίποτα για την πρόληψη, την τιμωρία ή την  γενικότερη μορφή δικαιοσύνης. Τα ξέρουμε, τα έχουμε ξαναδεί και γνωρίζουμε την τύχη των αόρατων υπεύθυνων. Δεν μιλάω για καμιά θλίψη και για κανένα βλαπτικό φαινόμενο στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο ή ελληνικός αθλητισμός γενικότερα. Νεκρούς είχαμε και σε γυναικείο βόλλευ.

            Μιλάμε για την χώρα αυτή, που κάποιοι επιμένουν οτι έχει πολιτισμό κι οτι έφτιαξε την Ακρόπολη. Δηλαδή αρλούμπες και ξεπεταλωμένα άλογα. Μιλάμε για την απόλυτη τύφλα που δεν έχει να κάνει με μια ούτως ή άλλως εγκατεστημένη μαλακία. Μιλάμε  για ηθελημένη στοχευμένη πουστιά ακριβώς ίδια με της Ακρόπολης εις βάρος μειοψηφιών που μια χαρά σφύριζαν αδιάφορα. Και στα αρχίδια τους το πνευματικό έργο ή ο πολιτισμός και τα λοιπά συναφή που μας ζαλίζουν οι ερευνητές των πεθαμένων που πολιτισμένα λέγονται αρχαιολόγοι ή ερευνητές του μύθου και τι ήθελε να πει ο ποιητής ή ο Φειδίας κι ο Ικτίνος. Δόξα τω θεώ και φίδια έχουμε και κτήνη αρκετά.
              Θα προκύψει μεγάλη παρεξήγηση και θα τρέχουν κάποιοι να υπερασπισθούν τα όσια και τα ιερά της φυλής και τα όργανα των κορασίδων και τα εργαλεία των τεκνών που πηδάνε μπας και βγάλουν το χαρτζηλικάκι. Όπως θα τρέχουν οι δικηγόροι να αθωώσουν τον τραμπουκισμό με την υποστήριξη της κρατικής αναλγησίας που δεν έχει μάθει να παίρνει μέτρα αλλά να χαϊδεύει αυτιά. Και να γλύφει μαλαπέρδες κακούργων διότι κονομάει απο αυτούς. Και να γαμάει όλους εμάς που στο τέλος τέλος γουστάρουμε να σφυράμε αδιάφορα και να βλέπουμε σωστά τα χρώματα.
             Δεν φταίει κανείς ολυμπιακός ή αρειανός, οργανωμένος ή ανοργάνωτος. Δεν λέω την γνώμη μου. Λέω το τι θα πουν οι βαρύμαγκες που θεωρητικά θα συλληφθούν. Αν συλληφθούν. Και θα υποστηρίξουν τη μαγκιά τους λέγοντας οτι "κατά τύχη μας πιάσανε. Εμείς πήγαμε για να σταματήσουμε τις φασαρίες". Για τόσο ανδρόκοτες μιλάμε. Διότι εγώ τα ξέρω αλλοιώς. Απο το σχολείο μου, κι έτσι μαθαίνω τα παιδιά μου. Γαμάω; Τι χρωστάω. Τα σπάω; Πόσο κάνει. Γιατί το έκανα; Διότι έτσι μου αρέσει. Κάντε κι εσείς τα δέοντα μια που αναλαμβάνω την ευθύνη. Συγνώμη για το μάθημα του ανδρισμού, αλλά εδώ, στο μεγαλύτερο πουσταριό του πλανήτη, χρειάζεται.
             Τι σχέση έχει ο κόσμος της δαφνοστεφανωμένης με την καφρίλα που τον εκπροσώπησε σήμερα; Τι σχέση έχω εγώ με κάτι μαλακισμένα που οργανώνουν δήθεν το αθλητικό γίγνεσθαι μου; Τι σχέση έχουν οι τραμπούκοι με μια μάζα που γουστάρουν να βλέπει κάτι πληρώνοντας; Τι σχέση έχει η πλειοψηφία με τις θλιβερές μειοψηφίες που την έχει υποδουλώσει; Τι σχέση έχει ένα παιχνίδι και μια τσέπη κάποιου αληταρά ιδιοκτήτη (οποιουδήποτε) με αυριανά απωθημένα μας ή ασέλγεια επι της τιμής μας; ΚΑΜΙΑ.
               Φυσικά δεν θα ζητήσω τίποτα απο τους υπεύθυνους. Διότι δεν μπορώ να τους βρω. Δεν υπάρχουν. Είναι αστείο να βάλω ερωτήματα στον Γερουλάνο ή στην γυναίκα του Βοσκόπουλου. Ή στον φελλό που το παίζει φαλακρός με μουστάκι πρωθυπουργός. Καλύτερα να πάω να ρωτήσω τον ηθοποιό του Δελφινάριου ή να προκαλέσω σύσκεψη του κόσμου για να βρεθεί μια λύση.  Ποιά; Η προφανής του κοινού νου. Ποιός είναι ο ηλίθιος που δίνει εισιτήρια για μαζική μετακίνηση οπαδών; Ποιός είναι αυτός που γαμάει μια πόλη ετσιθελικά για να περάσει αντιλαϊκά μέτρα, είτε επειδή η κοινή γνώμη έχει αλλού την προσοχή της, είτε επειδή είναι απλά- επίτηδες - ανίκανος; Πόση αθωώτητα υπάρχει στην εκούσια μαλακία; Που η εκούσια μαλακία είναι καραμπινάτη πουστιά.
                 Οι οργανώσεις οι αθλητικές δεν πρέπει να υπάρχουν. Ή αν πρέπει να υπάρχουν στον βωμό της δημοκρατίας, να μην χέσω, πρέπει να είναι απόλυτα ελεγχόμενες. Όχι απο το κράτος βέβαια, αλλά απο την ιδιωτική πρωτοβουλία που θα χάσει χοντρά εισοδήματα μετά την τιμωρία την σημερινή για τα δαφνοστεφανωμένα χάπατα. Τα ίδια θα κάνουν κι αύριο τα δικά μας στην συνέλευση  για το καλό μας και μεθαύριο σε κάποιο άλλο άθλημα που θα πάνε για υποστήριξη της αγάπης τους. Που όπως βλέπετε, όχι μόνο δεν παίρνει μπρος,  αλλά πληρώνει κιόλας την πληρωμένη βίζιτα.
               Ευχολόγια δεν χρειάζονται. Θέλει φωτιά και τσεκούρι και πυρωμένο σίδερο στον κώλο των ηλίθιων που το παίζουν προστάτες μιας ομαδούλας. Όχι δηλαδή βασανιστήρια καθότι όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι, μπορεί και να είναι και μαζοχιστες και να τα γουστάρουν. Θέλει τα μέτρα της UEFA, που την τρέμουν τα ανθρωποειδή ανδροειδή και τα φοβισμένα ανθρωπάκια που πήραν και φωνή στην τηλεόραση για να ξεκουνίσουν τα υγιή απο τον καναπέ τους. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια γιατί δεν κάνουν τιποτα οι τουρκοκτόνοι; Γιατί μαζεύονται μόνοι τους; Διότι εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία του ελληνικού κράτους. Γενικότερα. Και βέβαια υπάρχουν διότι εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία των διοικήσεων τοπικά. Να καταλαβαινόμαστε τελικά. Κράτος μπορεί να μην γίνει, αλλά ένα αθλητικό σωματείο μπορεί να υπάρξει χωρίς στρατό. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
                    
           

38 σχόλια:

  1. για μενα τα προστιμα πρεπει να τα πληρωνουν οι οργανωμενοι και οχι οι συλλογοθ. και αμα υποτροπιαζουν να διαλυεται η καθε οργανωση.
    φυσικα οι οργανωσεισ να εχουν αφμ βιβλιο εσοδων- εξοδων κτλ,

    ε.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ε.Μ.: Απλά πραματάκια. Δεν κάνει ο Έλληνας για δημοκρατία. Ούτε για δικαιώματα. Τζάμπα τα έχει όλα. Δεν έχει δουλέψει για τίποτα. Τώρα θα το κάνει με τόκο. Τον εαυτό του δεν ξέρει, θα οργανωθεί κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αραγε αμα ηταν οπαδοι της ΑΕΚ,θα τους ειχαν βγαλει απο το γηπεδο?
    την πορτα που ανοιξαν οι οπαδοι του αρη σε τι χρησιμευει αραγε?τι περναει απο κει?καμια νταλικα?
    γηπεδα ειναι αυτα?η κοτετσια?γιατι να μην τα κανουν οι οπαδοι αυτα που κανουν? και δεν μιλαω για τα γαυρακια,αυτοι ειχαν σκοπο που πηγαν εκει,οπως κανουν βασικα οπου παιζουν(η ντουντουκα του σφουγγαρηστρα τους ελειπε σημερα)
    αραγε απο τα μπλοκα περασανε ολες οι κοκκινοσκου φονυφιτσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Ιανουαρίου, 2010 22:22

    Ζούμε σε ένα μεταοθωμανικό κρατικό μόρφωμα, με αποκλειστική παραγωγική τάξη αυτή των ταβερνιάριδων (not kidding). Ποιός να πιάσει τους οργανωμένους στρατούς? Ο Ζουγκλάκος (καλή η ώρα του)? Ο Γιώργης ο Μάγκας ο κλαρινιτζής ή ο Βασίλειος Κωστέτσος ο μόδιστρος των αστέρων? Φυσικά μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι, μιας και τον Κωνσταντίνο τον ΙΙ τον Σουβλακομάχο εδιαδέχθη άνευ coup d' etat (ένα ακόμα κατόρθωμα της "δημοκρατίας" του γιουνάν μπεηλίκ)ο Γεώργιος ο ΙΙ ο Πρασινομούστακος. Φυσικά ο θεοφοβούμενος λαός ανησυχεί, εν μέσω άλλων ανησυχιών του στυλ "έτσι που το παν με το ΑΣΕΠ και τις νομιμοποιήσεις, θα έρθουν οι ξένοι να μας φάνε τις θέσεις στπ δημόσιο εμας των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ελοχίμ (πραγματικοί πρόσφυγες, σαν της πλατείας, κοινως)", ότι ο Γεώργιος ο ΙΙ μπορεί να χαθεί με τρόπο ανάλογο όπως ο Ιωάννης ο Κομνηνός -ο αποκαλούμενος "Καλογιάννης"- σε στιγμές ψυχαγωγίας. Αντί για δηλητηριασμένο βέλος κυνηγιού, οι ιθαγενείς ανησυχούν ότι μπορεί να πιαστεί το μουστάκι του θεοφώτιστου ηγέτη μας σε καμιά αλυσίδα ποδηλάτου. Φυσικά, η ανησυχία των φυλών των ελοχίμ έχει πιάσει κόκκινο, μιάς κι επί Κωνσταντίνου του ΙΙ, το risk assessment είχε δείξει χαμηλά επίπεδα κινδύνου, με αποκλειστικές εστίες το σκάσιμο από κατανάλωση 14 κιλών παϊδακίων μέσα σε 2 ώρες εν Ραφήνα ή κάνα καρδιακό από 48ωρη ενασχόληση με Playstation III.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Μάκη: Μην μπερδεύεσαι. Τα ίδια σκατά είναι όλα. Η φανέλλα δεν κάνει την διαφορά, αλλά την διαφθορά. Είμαστε λίγοι πια, αλλά ικανοί. Είναι αστείο αυτή την στιγμή να μεταδίδονται φάσεις αγώνων. Κι είναι αστείο να κατηγορείται η δαφνοστεφανωμένη αδερφάρα. Θα έπρεπε να κατηγορούνται οι άνθρωποι που την ελευθερία τους δεν ξέρουν πώς να την διαχειρισθούν. Κι όχι κατηγορούνται. Να αφανίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Γιώργη: Ναι, αλλά οι προστάτες που βρίζονται παρασκηνιακά και μπροστά απολαμβάνουν πεοθηλασμό, θα έπρεπε να είναι κρεμασμένοι στην πλατεία Μεταξουργείου. Θα φτάσουμε κι εκεί. Όχι στο Σύνταγμα. Αυτό θα ήταν τιμή για την πουστιά. Μιλάμε καθαρά. Και δεν φοβόμαστε τα σταγονίδια ή τα απατεωνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ταραμπουκισμος ειναι το μεγαλυτερο πρωταθλημα στην Ελλαδα και οχι το ποδοσφαιρικο το οποιο ειδικα το φετινο ειναι της πλακας και αν δεν ειχαμε ολους τους δαιμονες εναντιον μας θα καταφερναμε πολυ καλυτερα πραγματα σαν ΑΕΚ.
    Οσο η διαφορα θα ειναι αυτη,η μεγαλυτερη,μεταξυ των "δυο",θα δουμε και αλλες ωραιες "ομορφιες" και στην συνεχεια.
    Παντως στα play-off θα γινει της ποπης. Μετα απο τοσα χρονια απο τοτε που θεσπιστικαν,θα εχουν τρομερο ενδιαφερον.Λογικα ο "σφπ" θα ειναι δευτερος-αν δεν του κλεψειτην θεσει ο καυλωμεννος ΠΑΟΚ,ο αναγενημενος Αρης,η κατακαημενη,αλλα ισως με αλλη δυναμικη μεχρι τοτε ΑΕΚ...και θα γινει του κουτρουλη ο γαμος.
    Ποια δημοκρατια. Τα τρικυκλα ειναι η επισημη συμπεριφορα και πρακτικη.Εφαρμοζονται κανινικοτατα και αθωωνονται επισης...επισημα και πανηγυρικα απο πανηγυριτζιδικα δικαστηρια που η δικαιοδοσια τους φτανει μεχρι τις ποινες σε κανενα πρεζακι και κανενα φουκαρα μικροκλεφτακο.
    Η δημοκρατια μετεφερθει-και σωστα-μαζι με τα Ελγινεια,γνωριζοντας οι μεταφορεις οτι, οι εδω ιθαγενεις εχουν πια δικους τους τροπους επιλυσης διαφορων και "διακυβερνησης".
    Και ας φωναζουν-ισα-ισα για εφε- για την επιστροφη τους οι δικοι μας εδω οι μπαγλαμαδες,λες και η αιγλη που χαθηκε ηταν η δικη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: Είναι ωραίο να κάθεσαι και να βλέπεις τα σκατά του Έλληνα που έχει και άποψη χωρίς να ξέρει γιατί η χώρα είναι φαλημέντο. Μιλάμε για τον απίθανο μαλάκα που ούτε τσίρκο δεν τον θέλει γιατί θα δραπετεύσουν οι ελέφαντες, οι χορτοφάγοι. Τα άλλα είναι έξω. Και καθόμαστε και συζητάμε αντί να πάρουμε τις καπότες για τα γαμήσια για να γλυτώσουμε και τα αφροδίσια. Μανάβηδες, χασάπηδες, τσουκαλάδες, ινδιάνους κ.λ.π. Κοινώς δηλαδή δ.χ. Το πιστεύω οτι θα έρθει η εξαφάνιση.Ήδη το μουστάκι του ΚΥΠ άσπρισε. Ο φυσικός θάνατος βέβαια ιστορικά θα καταγραφεί σαν διάθεση του Έλληνα να αλλάξει. Και ιστορική απόφαση. Πες μου, πού είναι η τουαλέτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και που ασχοληθηκες μαζι τους φιλε Στηβεν, πολυ ηταν.Φωτια και τσεκουρι μονο.Η πολλη δημοκρατια μας γαμησε τελικα.Στην ταβερνα προχθες λεγαμε παρομοια σκηνικα για την τοπικη κοινωνια με λοιπες μειοψηφιες, πλην οπαδων, και φτασαμε να καταληγουμε στο συμπερασμα οτι μια χουντα θα μας σωσει...Ποιοι?? Παιδια 32-35 χρονων που το '67 ημασταν στα αρχιδια των πατεραδων μας. Ρε δεν παμε καλα λεμε, και ηδη αρχισα να προβληματιζομαι για το παιδι που εφερα στον κοσμο πριν απο 15 μηνες.Το σαββατο στην Τουμπα, ενας κακομοιρης 50χρονος εβριζε τον Κριστιανο και τον αποκαλουσε Φερναντο. Ο τυπος πληρωσε για να μπει στο γηπεδο, για να δει τι, και να καταλαβει τι??? Μετα μας χαλανε τα ρετσινοχασισωμενα 18χρονα.Δεν βγαζω ακρη εδω και χρονια, ειλικρινα. Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Κώστα-Φλώρινα: Μη λέμε πολλά για τα πολιτεύματα. Αυτά υπάρχουν ανταποκρινόμενα στη φάτσα του λαού. Κι ο λαός παγκοσμίως είναι ΕΝΑΣ. Να σου ζήσει το παιδάκι. Πήρα το μήνυμα κι αύριο θα μιλήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2010 00:01

    Μπα, από την Μεταξουργείου προτιμώ την Κουμουντούρου. Το Μεταξουργείο γίνεται τρέντυ, βρε Αβραμίδη. Ως και ο Αδαμίδης θα έχει αγοράσει κάνα loft εκεί. Εντάξει, σκάνε ακόμα οι φίλοι του Δ.Χ. για κάνα φιξάκι, αλλά το γιουνάν μπεηλίκ, πριν ξεπουλήσει 3 νομούς του ΒΑ, εξασκείται σε real estate με πιο μικρά οικόπεδα. Άσε που έχει τραγουδηθεί και η πλατεία: "Ντούρου ντούρου ντούρου ντούρου στην πλατεία Κουμουντούρου" και οι Κούρδοι επίλυδες θα πάνε πάνω από τα κρεμασμένα κουφάρια και θα ψάχνουν μέσα στις τσέπες για κανένα δεκάευρω. Φευ, θα βρουν μία Visa Gold, το Κεφάλαιο του Μαρξ και ένα χαλασμένο χειριστήριο Playstation. Και θα αφήσουν τα πτώματα βορά στους γόνους αυτών των κόπρων που ήταν αρκετά γρήγοροι να τρέξουν στη ΝΑ απόληξη της Πίνδου, μακρυά από τους μπόγιες και τους στειρωτές, το 2004 (Olympic Games: Το μεγάλο, το αληθινό - κατά Coca Cοla)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2010 00:03

    @ Κώστα-Φλώρινα. Φίλε, ΤΟΥΜΠΑ ΛΙΜΠΡΕ...άλλλλα κόλπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβασα πριν απο αρκετο καιρο και σε παρομοια περιπτωση επεισοδιων την αποψη ενος δημοσιογραφου (συγχωρεστε με, δεν θυμαμαι ονομα) που ελεγε το εξης: Με το ξεκινημα των οποιων επεισοδιων, να κλειδωσει η αστυνομια τις πορτες και να μεινουν ολοι μεσα. Την επομενη μερα που θα μαζευουν τα ασθενοφορα πτωματα, ισως καποιοι που θα δουν νεκρο τον φιλο τους να χασουν την "μαγκια" τους.

    Δεν επικροτω την παραπανω αποψη αλλα μερικες φορες μου φαινεται σαν η μοναδικη λυση. . .

    Καλημερα σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιωργη, βλεπω τα κατεχεις τα τοπικα κοκταιηλλ...
    Εγω πινω τα παντα ανοθευτα, αν και η Μαλαμω δυσκολα παλευεται σκετη, απο καλομαθημενα λαρυγγια σαν το δικο μου. Ελα να κερασω και το κρεατικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2010 15:27

    @ Κώστα Φλώρινα. Ευχαριστώ για την πρόσκληση και ανταποδίδω. Που θα του πάει, όλο και καμία Πρέσπες-Νυμφαίο ή καμία αποκριά στα μέρη σας θα κάνω...Αν και χαμουτζής εκτιμώ παραπάνω τη Μαλάμω από τα Κουρτάκια. Αυτά και αν δεν παλεύονται...όχι μόνο σκέτα, αλλά και με σόδα 1 προς 1 (που δεν βάζω). Από τις mainstream, ο Γεωργιάδης είναι ελαφρύτερος, μου φαίνεται. Το Κεχριμπάρι το έχεις δοκιμάσει? Τι λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαβασα ότι ο Σταύρος Αδαμίδης αναλαμβάνει πρόεδρος. Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος (ΠΑΟ γαρ). Μήπως αντι (ή εκτός από) τον Σταυρο Αδαμίδη θάταν καλύτερα να μετείχε στη διοίκηση (και) ο Steven Αβραμίδης? Πιστέυω ότι θα βοηθούσε πολύ η γνήσια, αυθεντική αγάπη του για την ΑΕΚ και η γνώσεις του για τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Γιώργης...αδερφε θα μας κραξει ο Αβραμιδης με τις γευσιγνωσιες ρετσινας. Επειδη ομως δε μασαμε, σου λεω οτι το κεχριμπαρι το τιμουμε δεοντως καθε βδομαδα,οταν δεν πινουμε τα ιδιωτικα μας.Πλησιαζει πιο πολυ σε οινο,δεν αφηνει ασχημη αισθηση στο φαρυγγα, και παγωμενο με καλη παρεα και αναλογη κουβεντα, δεν παιρνεις χαμπαρι ποτε γινεσαι παραθυρατος ή ευτυχισμενος....Προσωπικες εκτιμησεις παντα,οτι αρεσει στον καθενα, αλλα την καλυτερη που εχω γευθει ηταν απο την Καρυστο και γαμωτο δεν θυμαμαι απο ποιον συνεταιρισμο ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kanena neo 8a ma8oume apo ta shmerina steven

    m.e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2010 18:26

    @ Κώστα Φλώρινα. Φίλε, μη μασάς(ωωωχ, θα τ' ακούσω τώρααααα.....), απορώ πως δεν έχει συνεισφέρει και ο steven στην παρούσα παρένθεση ακόμα...εγώ πάντως τον πρωτοδιάβασα σε ένα κείμενο του για το ούζο Βαρβαγιάννη (μπλε ή πράσινο αυτή την εβδομάδα?). Λοιπόν, μου έβαλες θέμα με το Κεχριμπάρι. Για να δούμε και το ήλεκτρον πως ρέει στο φάρυγγα και ανοίγει το μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σημερα με τυμπανοκρουσιες αποφασιστηκε να μην αποφασιστει τιποτα, μεχρι να αποφασισουν αλλοι
    Τα αναμενομενα δηλαδη.

    Το αδαμιδι υπεραμυνθηκε της "αγαπημενη μας ομαδας" οπως ειπε και τουτος (αυτη ειναι η αγαπημενη και πιασαρικη εκφραση ολων οπως θα εχετε καταλαβει "αγαπημενοι" μου φιλοι).
    Κατι ειπε και για ενα παρτι που τελειωνει-μεταξυ αλλων- και για μερικους τυχοδιωκτες ΑΕΚαρχες που ζουν στην πλατη της ομαδας διακινωντας "Κροισους" και ΑΕΚοφροσυνη..." Αρχιζω να το συμπαθω παναθεμα το!

    Κατα τα αλλα ακρα του ταφου σιωπη.

    ΕΚΓΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ:
    ΘΑ: γινει νεα Γ.Σ καποια στιγμη, οταν ο καιρος θα ειναι καλυτερος.
    ΘΑ γινει αναδειξη νεου Δ.Σ οταν οι ανεμοι γινουν ευνοικοτεροι.
    ΘΑ εκλεγει ο νεος προεδρος,απ'το επομενο Δ.Σ. αφου πρωτα ερωτηθει το Μαντειο.
    ΘΑ γινει αυξηση Μ.Κ 15 εκ. αφου προηγουμενως εξετασθουν τα σπλαχνα και η σπαλα του σφαγιασθεντος αμνου.
    Και με τις απαραιτητες χοες ας ειναι ορθη η αποφαση για παραμονη του προπονητη.
    Ας εσαλπισομεν παιανες, ως την καταληψη της προνομιουχου 2ης θεσης μεσω των πλεοντων οφεων (play-off)

    Καθως εξυριζομουν,εσυνεδριασα με εμενα, τον εαυτο, μου τον τυπο που ξυριζοταν και τον Χρηστο και απεφασισα να:
    Αγορασω την microsoft διδοντας το ποσο των 300 δισ.$.
    Να κανω αυξηση Μ.Κ.
    να προσλαβω τον Μπιλυ για καμαριερα μου.
    Να παρεχωρισω το μανατζμεντ των 37 οροφων του νοτιου πυργου Petronas εις τον κο Διαννη.
    Επισης,μια ξυλινη βαρκα 5μετρη με 250 οριες δυχτια και δυο παραγαδια τα παρεχωρω δωρεαν εις τον κο Χατζιχρηστο,καθ'οτι λατρης του ερσιτεχνικου ψαρεματος.
    Εν Αμπελοκηπω 18-01-2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Pote tha erthei o mellisanidis?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδια εγω σαν τριτος και απλος παρατηρητης, δεν καταλαβα ποιο ειναι το παρτ(η?)υ που τελειωνει.
    Επειδη δεν εχω και τη ψυχοσυνθεση που απαιτειται,καθως δεν ειμαι ΑΕΚ,παρακαλω ας κανει καποιος γνωστης μια επεξηγηση του σημερινου meeting των φερομενων ως μετοχων της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2010 22:59

    Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί ΠΑΡΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Γιώργη και Κώστα-Φλώρινα: Φίλοι ωραία τα λέτε αλλά... Στην Μαλάμω η εταιρεία μου έχει κάνει ποιοτικό έλεγχο και παραθέτω τα στοιχεία. Πριν, μια παρένθεση: Δεν χορηγώ κανένα πιστοποιητικό, πουλάω τα υλικά για να γίνει το QC. Υλικά πουλάω κι όχι εκδουλεύσεις. Λοιπόν, ρετσίνα δεν υπάρχει σήμερα εκτός παο κάτι αυθεντικούς στο Μαρκόπουλο. Και προσοχή. Άλλο πράμα η γέυση, άλλο πράμα η τύφλωση ( μπλέ μεθανόλη) κι άλλο η αλλοίωση της γεύσης λόγω πεύκου. ΕΙΜΕΘΑ ΠΙΝΟΝΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΙΝΟΜΕΝΟΙ. Κώστα μου να σου πω μια μεγάλη αλήθεια; ΑΕΚ είσαι και δεν το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ανώνυμο: Θα έρθει, όταν θα πέσουν τα μπαρμπούνια στο πέλαγος απο το τηγάνι κι όταν ΟΛΕΣ οι γυναίκες που ψάχνουν, βρουν γκόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς ΠΑΟ: Λεπτό χιούμορ, αλλά πιστεύω οτι θα ήσουν πιο χρήσιμος εσύ στην διοίκηση για να δίνεις και τα πριμ. Αβραμίδης δεν υφίσταται σαν θέση. Ευπατρίδης ναί και παρασκήνιο σούπερ ναι. Αυτά γουστάρω. Το προσκήνιο είναι για τα χάπατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χρήστο: Ξέρεις πότε γίνεται ο χαμός; Όταν δεν γίνεται τίποτα, γι 'αυτό προχωράμε την δουλειά εν άλλοις. Φυσικά αύριο, δηλαδή 19/1, έχουμε ραντεβού μαζί με τον συνωνόματο αφού σας έχω πει τα βήματα μας. Αύριο επακριβώς. Πάμε στο σχέδιο και το ξέρει ο άνθρωπος. Καλά πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπερα,φιλε κιτρινομαυρε την ιδεα αυτη την ειχε πρωτογραψει ο ¨αποδυτηριακιας¨στον Φιλαθλο το 1996 μετα απο εναν αγωνα στην Ν.Σμυρνη που τα ειχαν κανει λαμπογυαλο οι οπαδοι της τρουμπας εξω απο το γηπεδο που τους εβγαλε η αστυνομια!!!!Στηβεν,δεν υπαρχει λογος να σταματησει το blog,πολυ απλα γιατι παντα θα υπαρχει ΑΕΚ.....Η διαφωνεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. giati me koroideveis? ektos an ennoeis pos den tha erthei pote :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη, μάχομαι με τον εαυτό μου. Απο τη μια η καρδιά ( και τα τρομερά στατιστικά του ) κι απο την άλλη η πρακτική. Γνωριστήκαμε αρκετοί και δουλέψαμε συναισθηματικά κυρίως. Δεν θα χαθούμε εμείς. Αποδείξαμε την ποιότητα μας , ακόμα και ακραία με βρισιές, αλλά δεν υπάρχει νόημα μετά. Και πάντα πίστευα οτι " ουκ εν τω πολλώ το ευ ". Ήδη μπαίνουν ανώνυμοι και λένε μαλακίες. Αυτή βέβαια είναι η Ελλάδα, αλλά όχι κι εδώ. Τόσα ΜΜΕ υπάρχουν, παντού πρέπει να προβάλεται η δημοκρατία του ΄νεοέλληνα; Έχουμε καιρό πάντως. Όπως και δουλειές. Δεν το ξύνουμε ολημερίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι,φαινονται καλα τα πραγματα.
    Η λεοφορος της ανευθυνοτητας και της απραξιας,αρχιζει να γινεται μονοδρομος λογικης και εξεληξης.Ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. mporeis na allaxeis thn morfh tou blog kai na mpenoun me proupo8eseis-dokimastika kai otan kapoios xefeygei na diagrafete.

    an 8eleis mporoume na sxoliazoume mono ta agwnistika ths aek ,an k den exoume afhsei tipota asxoliasto.
    einai krima na mhn synexeistei ayto to blog.

    e,m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Χρήστο: Χρηστάρα θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Ε.Μ. : Φίλε τι να σχολιάζουμε δηλαδή ακριβώς; Το blog αυτό έγινε για μας και για σας. Διέλυσε τα πάντα σε επίπεδο επικοινωνίας και δεν έχει λόγο να υπάρχει όταν θα καταστραφεί το σύμπαν. Διαφημίσεις δεν έχει κι ούτε γραμμή ή λογοκρισία. Άρα είναι χαμένο στην κατανάλωση, Όχι στην συνείδηση. Είναι ταυτισμένο με την ΑΕΚ μας. Μια μεγάλη κυρία που πλέον υποβιβάζεται για να υποστηρίξει το όργανο της πηγαίνοντας με κάτι νεότερα τσουτσέκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 8elw na pisteuw oti oso yparxei h AEK panta 8a exei logo yprxeis aytou tou blog

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2010 09:56

    @ Κώστα-Φλώρινα. Ωωωωωχ, στα λεγα εγώ...τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τι παίζει...πάντως το κεχριμπάρι θα το δοκιμάσω. δεν το βρήκα χθες στο σούπερ μάρκετ, αλλά θα είμαι ον γκαρντ (ελληνιστί στη τσίτα...). Με μέτρο Κώστα, με μέτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. auta ta "opadoi tou euro" na ta kratiseis gia tous organwmenous ths aek pou exoun kanei aisxh kata kairous entos kai ektos omadas kai se diafora ghpeda. de mporeis na eksomoiwseis ta episodeia sti kavala me ena peristatiko sta giannena, apo tin stigmi pou oloi ma oloi oi gianniwtes euxaristisan tous areianous gia ti symperifora tous kai oi syndesmoi twn duo omadwn evgalan koini anakoinwsi. 1-2 vazeloi, me to mandya tou opadou tou pas, pigan na klepsoun periousia areianwn kai opws itan logiko antidrasan tous ekanan ntaouli kai eliksan ti fasaria apo monoi tous oi Areianoi, kleinontas malista kai tin porta pou eidate. An den 8elame na to kopsoume monoi mas mporousame akomi na ksilwnoume. den eimaste omws oute gavrovazeloxanoumoi, oute roufianoi tou vorra. telos. liga ta logia sas gia ton pio adikimeno lao tis omadas pou timwri8ike gia OLA ta la8h ths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Ανώνυμο: Το πνεύμα σου δεν το κατάλαβα ακριβώς αλλά δεν με πειράζει κιόλας. Στο κείμενο μου υποβαθμίζω την φασαρία στα Γιάννινα σε σχέση με την Καβάλα. Και ξέρω καλά οτι το γήπεδο έγινε κόλαση απο δυό ανθρώπους όλους κι όλους. Μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, οτι θα μπορούσατε ακόμα να ξηλώνετε και λοιπά δήθεν απειλητικά για την πόλη που επισκεφθήκατε για αθλητισμό, ισχυροποιεί την θέση μου και βέβαια και την απόφαση του υπουργού σου που απαγόρεψε τις μετακινήσεις διότι ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΦΡΟΥΣ.
    Επίσης αν δεις το κείμενο, στρέφεται και μιλάει για όλους τους οργανωμένους χωρίς καμία εξαίρεση. Τα δε λόγια μου είναι μετρημένα, με υπογραφή ( δεν είμαι ανώνυμος) και τα λέω σε όποιον μου αρέσει. Η κουβέντα σου " να τα πάρω πίσω" πρέπει να απευθυνθεί σε κανά φιλαράκι σου ή στη μαμάκα σου.
    ΥΓ. Το Ναφτί γιατί τον έχετε δηλώσει να εκτίσει την ποινή του την Κυριακή; Υπάρχει πρόβλημα οικονομικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή