Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ

           Εγώ δεν καταλαβαίνω τα ψέμματα. Ούτε κι απο αυτά. Αφού δεν υπάρχει πλάνο μελλοντικό, κι αφού τα πάντα πάνε σε αναζήτηση του νέου επενδυτή , δεν αντιλαμβάνομαι την σημερινή τοποθέτηση. Παιδάκια της διοίκησης, δεν θα αγοράσει την ΑΕΚ ο ΔΧ για να λέτε τρίχες. Ούτε ο κάτοχος έστω κι ενός ακριβού διαρκείας. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Η ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΕΩΝ ΣΑΣ, Η ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.


            Στην κυριολεξία, γύρισα τώρα, με αρκετά κακά νέα απο το νοσοκομείο, που ο πατέρας μου το έλεγε της πάσας κι η μάνα μου κωλοχανείο,  μετά απο μια μέρα που ήρθε ένας επιθεωρητής να με μάθει την δουλειά μου  και να με πιστοποιήσει - λες και θα υπήρχα αν δεν την έκανα καλά - κι είμαι φορτωμένος. Το μόνο θετικό ήταν οτι ο τύπος ήταν Αεκτζής. Συνενοηθήκαμε μέσω της κούπας μου που πίνω καφέ. Κιτρινόμαυρη με δυο δικέφαλους στη μόστρα. Το ISO το περάσαμε. Αυτήν την γελοία αμερικάνικη πραγματικότητα που σε ελέγχει ιδιώτης, που δεν ξέρει τίποτα, εσύ απολογείσαι και βγαίνει κι ο πελάτης μαλάκας που σε προτιμάει.
             Κι είχε έρθει κι ένα κολλητάρι απο στον στρατό στην Αθήνα. Σήμερα, διευθυντής του ΙΤΕ στην Κρήτη, στο ινστιντούτο ηλεκτονικής δομής και laser, κι είχαμε πει να βρεθούμε. Πού να βρεθούμε και πώς να βρεθούμε; Σκατά η ψυχολογία, η φυσική κατάσταση ίσα με του Άρη την Κυριακή, πού να πάς; Πεθαίνουν οι προσωπικές στιγμές απο τις υποχρεώσεις. Δηλητηριάζεται το συναίσθημα μας απο κάτι που παίζει και δεν παίζει. Και δεν μιλώ για το νοσοκομείο. Η συνεύρεση θα πήγαινε μέχρι το πρωϊ. Ποιά συνάντηση όμως; Της κατάθλιψης;
            Κι ολοκληρώθηκε κι ο έλεγχος. Κι είπε ο Σταύρος ο τσουτσουλομύτης, πολύ επιθετικά για το τέλος του πάρτυ, λες κι ήταν υπηρεσία ασφαλείας για την ηχορύπανση, οτι τα χρέη είναι μόνο 40. Και λέει κι ο άλλος Σταύρος, τα οικονομικά πού τα έμαθε ο δικηγόρος; έκανε μεταπτυχιακά κάπου, κι αφού αποστήθισε τις μαλακίες της ιστορίας ή τους νόμους που παγκόσμια εφαρμόζονται κατά το δοκούν, άρχισε ενδελεχείς έρευνες στην μικροοικονομία , στην μακροοικονομία ή στο κουλάνδρισμα της κοινής γνώμης με αέρα μπανά στοιχεία; Μήπως ακούει κάποιον άλλον, που τον εμπιστεύεται; Μήπως με τον επαναπατρισμό του, η ΑΕΚ είναι μια καλή διαφήμιση για το γραφείο του; Δεν κατηγορώ, αναρωτιέμαι. Για να μην παραξηγηθούμε κιόλας και δεν με συμπαθήσει, όπως κατέληξε ο ΔΧ με τον ΔΜ. Όμως τον ΣΑ ο ΔΧ τον συμπαθεί. Και δεν έχω λόγους να αμφιβάλω για το αντίθετο, Κόπτες μου.( Οι Χριστιανοί ορθόδοξοι της Αιγύπτου)
           Κι είναι 40. Χωρίς τα συμβόλαια των παικτών. Αυτά είναι άλλα. Δηλαδή με αυτά, 57. Και τα 19 Του Ψωμιάδη; Δηλαδή 76. Και πόσα ήρθαν απο την εφορία; Άλλα 14; Δηλαδή 90. Εντάξει; Και με απόλυτη ταπεινότητα, λέω εγώ οτι θα υπάρχουν και κάποια άλλα, άδηλα ( φερ ειπείν για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικό έργο κλπ στα άλλα βιβλία, κι ο νοών νοείτω ), που βάσει του επίσημου κωλόχαρτου θα έπρεπε να είναι ένα 10%. Μιλώ εταιρικά γενικά, για μικροέξοδα άνευ παραστατικών ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Και ρωτάω τελικά: Είναι 100 ή όχι;  και λέω λοιπόν ξανά: Δεν γαμιόμαστε τελικά να πούμε και καμιά αλήθεια; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ; ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 35.
           Κύριε Αδαμίδη, δεν έχουμε λόγο να μην σας στηρίξουμε. Αρκεί να κάνετε προγραμματικές δηλώσεις. Εσείς φύγατε στο Λονδίνο, χωρίς να σας δούμε κάπου. Δικαίωμα σας βέβαια, αλλά αν την ΑΕΚ την βλέπετε σαν την Colgate Palmolive,  δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Και δεν μου αρέσει που ο ΔΧ τα βλέπει καλά τα θέματα. Διότι ο Μπάγιεβιτς δεν είναι η  προτεραιότητα της ομάδας. Κι ήθελα να ήξερα πώς θα συζητήσετε με αυτόν που ψάχνετε, όταν θα έχετε φερθεί περίεργα στον αδερφό του. Και μην παραξενεύεστε απο τίποτα. Και μην ασχολείσθε με εξώδικα, διότι ο καθένας τα παίρνει κι έχει τους τρόπους να αμυνθεί. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
         Και για να μην το κουράζω. Ρωτάω ευθέως: Λεφτά έχετε για να γίνετε πρόεδρος ή θέλετε λεφτά απο την ΑΕΚ; Πού τα βρήκατε τα λεφτά; Απο τους μισθούς και τα πριμ της πολυεθνικής που δουλεύετε; Ο πολύς τσαμπουκάς δεν είναι υγιής και φοβίζει μόνο κάτι ανθρωπίδια. ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΤΕ; ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ; ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΝ ΟΧΙ, ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΥΡΙΝΑ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΙ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
            Βαρέθηκα πια. Τεχνοκράτες αλλά και λίγη μαγκιά παντρεμένη με λίγη διπλωματία, δεν βλάπτει. Αμάν πια με τα δεξιά και τα αριστερά χέρια κι αμάν πια με τους άσχετους. Γαμώ την πουτάνα μου, ρε SUGAR, δεν θα με ακούσεις; Στην εταιρεία σου , πόσους τέτοιους δεν έχεις;

27 σχόλια:

  1. Καποια στιγμη θα γινοταν,το ξεσπασμα του Στηβεν εννοω που ειναι γενικο ξεσπασμα...Και οσον αφορα την ΑΕΚ,και αυτο που αναφερει για τον ποιοτικο ελεγχο,το μεγαλο παραμυθι,και για τον Αδαμιδη.Τελικα οσες αντοχες και να εχεις,καποια στιγμη κανεις εκρηξη και οποιον βρει η λαβα τον εκαψε....Τελικα τα 100μυρια ειναι ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ νουμερο,τα 32εκ.ειναι ΑΛΗΘΙΝΟ,και μια νεα παρεα απο boys ερχεται να αυξησει τις παραμετρους και να καψει τελικα το σε αποσυνθεση πτωμα της ΑΕΚ.....Αν υπηρχαν τετοιοι στην εταιρεια του,θαχε φτασει στα θεμελια της Σαντοτινης.....Πιο κατω δεν γινεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Μονεγάσκο: Έσκασα. Γυρνάμε γύρω απο την φωτιά σαν αναστεράδηδες - που δεν καταλαβαίνω τι αποδεικνύουν ακριβώς - του δάχτυλου. Εδώ μιλάμε για 3 ελέγχους. Λογιστικό,οικονομικό και χέσε τον διαχειριστηκό. Δηλαδά, χέσε σημαίνει αθώωσε. Ο SUGAR θα με πιστέψει με στοιχεία μαλακίες; Ή θα μου κάνει μήνυση ο άλλος, που μέχρι κι ο ατζέντης του Σκόκο κάνει πλάκα; Ε λοιπόν, ο Sugar δεν είναι κορόϊδο, αλλά δεν έχει το κουράγιο να κυνηγήσει κάποιον. Ελλάδα, η χώρα των κλεφτών. Θυμάμαι παλιά να απειλείται τραγουδιστάκος απο μαφιόζο κι αυτός να τον κρατάει για κάτι παράνομες αποθήκες. Και μετά να είναι μαζί.
    Δεν μπαίνει με μαλακίες ο άλλος- και καλα κάνει. Ρε πούστη μου, τον μπαμπά τους ντρέπονται; Αφού δεν έχουν φάει λεφτά. Ντρέπονται που δεν μπορούν να ανάψουν το τζάκι; δεν το καταλαβαίνω αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς όλους: Άστε και την διαμσρτυρία του αρειανού στο blog. Λες και τον αφορήσαμε. Που επειδή έχει αδικηθεί, δεν τα έσπασε τα Γιάννινα κι άλλο για να δείξει έργο. Και τα επεισόδια γίνανε απο προβοκάτσια κι επειδή δυο εγκάθετοι βάζελοι αφαίρεσαν περιουσιακό στοιχείο του Άρη, δηλαδή ένα πανώ. Δηλαδή πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να αυτοπείθεσαι οτι είσαι με γκόμενα, ενώ είσαι με την γερμανίδα χούφτερμαν. Θα μου πείτε βέβαια οτι εδώ εξελέγη φαλακρός με μουστάκι λέγοντας πράσινη ανάπτυξη, δηλαδή πληρώστε, ο αρειανός με πειράζει; Το αναφέρω διότι κατά την γνώμη του ήταν φυσιολογικό και για μένα είανι φυσιολογική η παρακμή της Ελλάδας που την διοικεί η χρυσή μετριότητα, δηλαδή η ασημένια μαλακία ή η χάλκινη πουστιά. Τα έδωσα πάντως τα μετάλια, το χρήμα μας δεν πήγε χαμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, όσο ο θυμός εκφράζεται με λόγια, δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα καλόπαιδα της διοίκησης.
    Μας θεωρούν πεθαμένους. Και η ομάδα και εμείς ως οπαδοί χρειαζόμαστε κάτι δραστικό. Μαζική παρουσία παντού. Στα γήπεδα, στις συνελεύσεις. Παντού όπου παίζονται τα βρώμικα παιχνίδια.
    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα από τον καναπέ μας.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πουμε δυο πραγματα Στηβεν για να καθαρισουμε το τοπιο.Ο SUGAR εχει αποδειξει οτι κοροιδο δεν πιανεται.Εφτυσε αιμα για να φτασει εδω που εφτασε,και για κανεναν λογο δεν θα ριψοκινδυνευσει φημη και χρημα.Ολοι εμεις που τον θελουμε πισω στην ΑΕΚ,και εγω προσωπικα πιο πολυ απο ολους,τον θελουμε γιατι ξερουμε τι μπορει να κανει για αυτην.Τα μισα να κανει απο οτι εχει κανει στην εταιρεια του,φτανουν για να ειναι η ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ και μα διαφορα,αλλα και στην ευρωπη να γινει τουλαχιστον μια ΛΥΩΝ.Οπως ομως εχει διαμορφωθει η κατασταση,ειναι τουλαχιστον ουτοπικο να περιμενουμε την επιστροφη του.Οταν ηθελε την ερασιτεχνικη για να φτιαξει το γηπεδο,τον ΠΟΥΛΗΣΑΝ.Οταν σαν επιχειρηματιας εχεις ξεφυγει και παιζεις σε ψηλα επιπεδα,το να σε πουλησουν ενα ματσο ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ειναι μαχαιρια στην καρδια,ποσο μαλλον οταν τους ξερεις και σε ξερουν και εχουν την ιδια καψουρα.Οταν εκανε την προταση των 70εκ.,οι αλλοι ειδαν μπροστα τους καποιον που θα τους εκλεβε την δοξα,αν ηταν καλα τα πραγματα.Αλλα εκτος αυτου,ηξεραν οτι τον πρωτο λογο θα τον ειχε αυτος γιατι ξερουν οτι δεν αφηνει αλλους να διαχειριστουν τα λεφτα του.Τελικα η ιστορια εδειξε ποσο λαθος εκαναν και στις δυο περιπτωσεις,και τωρα ειναι αργα για αυτους και για την ΑΕΚ.Οταν πηρε την ομαδα η enic,που εριξε λεφτα και δεν το αμφισβητει κανεις αυτο,εβαζε για προεδρους τον οποιο περναγε εξω απο το γηπεδο...Καποια στιγμη οταν φρακαρε το πραγμα χτυπησε την πορτα του SUGAR,και αυτος ανταποκριθηκε,αφου ¨θα συνεργαζοταν μεχρι και με τον διαβολο¨,για το καλο της ΑΕΚ.Τελικα,ολοι τα κανουν κωλος μουνι γαρυφαλλο,και μετα τρεχουν στον SUGAR.Ηρθε τωρα ο Αδαμιδης,για μενα αλλος ενας που θα κανει ¨καθυστερηση¨ στο σημαιακι του κορνερ!!!Θα...ερθει,γιατι ακομα δεν ηρθε,πεταξε δυο φωτοβολιδες και πηγε στο Λονδινο.Η BDO,με καθε επιφυλαξη,υπεγραψε τον ελεγχο που της ΖΗΤΗΣΑΝ να κανει.Υπεγραψαν για τις δεντρογαλιες,οχι ομως και για τους βοες,τους πυθωνες και τα ανακοντα που βρισκονται στο βαθος.Και τελικα,κυλαει το πραγμα ετσι οπως παει και βλεπουμε.Δεν εχουν καποιο στοχο,να πεις οτι καθυστερουν για καποιο λογο,ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι να κανουν.Και να κυνηγησει ο SYGAR ολους αυτους θελει χρονο,που δεν υπαρχει.Οπως ειχε γραψει ο Καραγιαννιδης καποτε,δεν παυει να ειναι μονοκουμαντος,οποτε τι να προλαβει να πρωτοκανει.Να βαλει κι αυτος τιποτα MANAGERS να τρεχουν την ομαδα? Σε ποιους να εμπιστευθει κατι τετοιο,αλλα και ποιος να αναλαβει οταν ξερει σε ποιον θα δωσει λογαριασμο.100εκ. εχει γραψει μεχρι τωρα το κοντερ,και θα συνεχισει να γραφει μεχρι....αγνωστο!!! Ισως μεχρι να γλυτωσουν τιποτα ψιλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2010 11:32

    Απασφάλισες steven. Καλά κάνεις.
    Διάβασα στα γρήγορα το report της BDO. Εντάξει, δε λέει και τίποτα...δεν είμαι λογιστής, βέβαια, αλλά απ ότι καταλαβαίνω τα παιδιά ήλεγξαν τα παραστατικά που τους παρασχέθηκαν από το προσωπικό της ΠΑΕ (σελ 2: αυτά που είναι στο χαρτοφυλάκιο της ΠΑΕ). Άρα δεν λένε ψέματα, φυσικά, αλλά βγάζουν ένα "ειλικρινές" πρόρισμα βάσει των στοιχείων που τους παρατέθηκαν. Φυσικά θα περίμενα μεγαλύτερη ανάλυση η οποία θα περιλάμβανε λχ τα ακόλουθα:
    α. Ένα διαχωρισμό των πάγιων ειτουργικών και "παραγωγικών" εξόδων. Πόσοι υπάλληλοι είναι στην ΠΑΕ και πόσα παίρνουν? Δεν αναφέρομαι στους ποδοσφαιριστές και προπονητές, αλλά σε όλους τους γύρω γύρω. Αυτοί είναι, μεν, πάγια έξοδα, αλλά όχι πάγια περιουσιακά στοιχεία (το αποκαλούμενο "fat" αμερικανιστί).
    β. Καλά, στη σελ 4 μας λένε ότι "η αξία των ποδοσφαιριστών είναι 29.050.724,75". Σε ποιόν πλανήτη? Αν βγάλουμε τον ιούνιο όλους στην αγορά πόσα θα πιάσουν δηλαδή? Πέραν αυτού κι επειδή σαρώνει η ομάδα, αν δε βγούνε ευρώπη (πολύ πιθανόν πια), η αξία τους τότε ποιά θα είναι?
    γ. Λείπουν πολλοί φόροι και μπουγουρντιά, καθώς και ότι δεν υπάγεται στο 44. Κόλαση θα γίνει και από αυτά και θα ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ. άλλωστε στη σελ 3 παραδέχονται ότι η ΠΑΕ δεν έχει ελεχγθεί φορολογικά από 1/7/03 έως 30/6/09. Έχει να γίνει ένα ΠΑΡΤΥ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ....ΜΕ ΟΥΖΑ...
    ΑΡΑ...άνθρακες ο θυσαυρός. Αυτός ο έλεγχος αποτελεί με το ζόρι ένα 10% του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ελέγχου που χρειάζεται, ο οποίος είναι ο διαχειριστικός. Προς τι οι πανηγυρισμοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2010 11:37

    Φυσικά, ο oh captain my captain φωνάζει ως γνήσιος μουτσοπατέρας (κατά το εργατοπατέρας) ότι η μαούνα χρειάζεται καπετάνιο και ότι το καμάρι της Moscow Road χρειάζεται πίστωση χρόνου, να μην τον ακούμε αυτόνε τον απλό φίλαθλο, να κάνουμε υπομονή, ότι όλοι θα κριθούν από τις πράξεις τους κλπ κλπ. Εν ολίγοις σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το πόρισμα της BDO, τον Παππά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Κωλοτούμπα κωλοτούμπα γιατί έτρωγε τουλούμπα, λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2010 11:45

    Κι εντάξει, εγώ δε θέλω να μου πουν, λχ, πόσα παίρνει η Αρκάδη. Προσωπικά δεδομένα. Ή οποιοσδήποτε από τους 60 (ΕΞΗΝΤΑ) υπαλλήλους που έχουν εκεί μέσα, λέει...Προσωπικά δεδομένα και ούτε εγώ θέλω εσείς να ξέρετε πόσα παίρνω εγώ. Βγάλτε όμως στη φόρα ΕΝΑ (1) νουμεράκι με τις συνολικές εργοδοτικές εισφορές τους να καταλάβω κι εγώ ο άμοιρος τι γίνεται...Α ναι και τις διάφορες "υπηρεσίες" τρίτων (κομμωτήρια, ύμνοι, διοργάνωση πάρτυ, μανατζεριλίκια, φύλαξη κλπ κλπ), πάλι σε ένα (1) νουμεράκι σούμα.
    Α, ναι θέλω και λογιστικό έλεγχο (έστω) ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ. EMPIRE, Ερασιτεχνική και δε συμμαζεύεται, μπας και καταλάβω και απο κει...
    Όσο τα βλέπω τόσο φουρκίζομαι, ρε πούστη μου, για τόσο μαλάκες μας παίρνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Γιώργη
    Αν θες να μάθεις πόσα παιρνουν οι υπάλληλοι τα έχω όλα αυτά τα στοιχεία.
    Στην επόμενη συνάντηση μας θα τα έχω σε φωτοτυπίες να τα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2010 13:18

    Χαράλαμπε έχω μία ιδεά για τη συνάντηση. Σου ρχεται μέσω Steven(αν έχει χρόνο)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φοβερή η φωτογραφία σου (όλα τα λεφτά κι όλα τα κιλά).
    Κουράγιο για το πατέρα σου που έχει τη προτεραιότητα από τη BDO(μάθαμε υποχρεωτικά,ακόμη μια εταιρία) και την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πει κανείς πια για αυτήν την φαρσοκωμωδία...

    Επειδή η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει Ολντ Τράφορντ να εκποιήσει, ή έστω το Ν. Γκούμας, προτείνω να εκποιήσει τον Γρανίτσα σε μαφιόζους που ασχολούνται με το τράφικινγκ.

    Ακόμα και μέσα στα σημερινά σκατά να ήμασταν βουτηγμένοι, αλλά με το παλιό γήπεδο στη θέση του, καλύτερη ψυχολογία θα είχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξέχασα να ρωτήσω αν η πινακίδα του αυτοκινήτου της φωτογραφίας,μας δείχνει Κοζάνη μεριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργη, πως να βάλουν χρέη από φόρους αφού δεν έχει γίνει έλεγχος? Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία εταιρεία είναι που δεν έχει ελεγχθεί φορολογικά.Και η αξία των ποδοσφαιριστών πρέπει να είναι ανάλογη με το πόσο αγοράστηκαν{λες και μιλάμε για μαρούλια} Οι δε μισθοί των υπαλλήλων δεν είναι χρέη, γιατί να τα βάλουν λοιπόν...
    Το που πήγαν όλα αυτά τα τεράστια έσοδα των τελευταίων ετών, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
    Και δε μας περνάνε για μαλάκες. Απ'ότι φαίνεται είμαστε. Όλο λόγια. Πονάμε, θυμώνουμε, επηρεάζεται η ζωή μας, αλλά...εκεί, στον καναπέ!

    Προς polsemannen
    Mε τον Ηράκλειτο μου φτιάχνεις τη διάθεση κάθε φορά που μπαίνω στο blog σου.
    Για το γήπεδο έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλιώς είναι να έχεις δικό σου σπίτι και αλλιώς να πληρώνεις ενοίκιο. Και καλύτερη ψυχολογία και καλύτερα αποτελέσματα θα είχαμε. Μπορεί και 2-3 πρωταθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειναι λογικο το ξεσπασμα με τα απο 2 δυσκολα 24ωρα.
    Η παραγγελια της δημοσιευσης της επιβεβαιωσης του ισολογισμου που οι βαρκαριδες την ονομασαν "ελεγχο" εχει μεγαλυτερη σημασια οχι στους αριθμους που παρουσιαζει-οπως θα επρεπε-αλλα στα ...γραμματα.Δηλαδη στις υποσημειωσεις,τους αστερισκους και τις πινακιδες "προσοχη επικυνδυνη αριστερη στροφη και "ολισθηρο οδοστρωμα" των ορκωτων.
    Αποδεικνυοντας περιτρανα την μαλακια τους,την προχειροτητα με την οποια αντιμετωπισαν και συνεχιζουν να αντιμετωπιζουν την ΠΑΕ και οτι ψαχνουν, σαν μαλακες που ειναι-δεν με νοιαζει τι κανουν στις δικες τους επιχειρησεις και αν πετυχαινουν εκει- αλλους μαλακες επενδυτες να χωθουν στον δαιδαλωδη κοσμο τους.
    Και βγαζουν και ανακοινωση οπου τελειωνοντας λενε και "...με αισθημα ευθυνης αντιμετωπισαμε την ΑΕΚ και με βαση τα παραπανω μπορουν πλεον ,μελλοντικοι επενδυτες να ..."
    Ειναι τοσο βλακες; Ναι ειναι. Δεν με μπερδευουν τα "τζακια". Αλλωστε δεν τα εφτιαξαν εκεινοι.Τα βρικαν και ζεσταινονται δωρεαν.Σαν να θελουν να πουν στις οικογενειες τους οτι "οριστε...μικρο το κακο.Δεν πηγαν και στραφι τα χρηματα που επενδυσαμε. Με δυο τρεις κινησεις η εταιρεια σε 6 μηνες θα ειναι ισα βαρκα ισα πανια και ετοιμη για κερδη και αλλες πολιτειες."
    Καλα κανει ο καθε κοντος και καθε Χατζιχρηστος και σας παιζει στα δαχτυλα. Αφου ειστε τοσο κοροιδα καλα να παθετε. Και δεν θα ξεμπλεξετε ευκολα. Σαν ανιδεοι απο ΠΑΕ και ποδοσφαιρικες επενδυσεις,θα υποφερετε μεχρι να φυγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πιο αληθινος Αβαραμιδης απο τη σημερινη αναρτηση δε γινεται, αυτον εμαθα απο τη στηλη στον Φ ,αυτον γουσταρω να διαβαζω εδω μεσα. Μη ψαχνετε να βρειτε ακρη με τους ελεγχους, τα λογιστικα τρικ ειναι απειρα και ανεξαντλητα, οπως επισης και οι κινησεις που δεν καταχωρουνται ποτε. Οι ανωνυμες εταιρειες ειναι αβυσσος.Εχω ασφαλιστικη εταιρεια με βεβαιωμενα χρεη 250μυρια, αυτοπροβαλλεται σαν η πρωτη και μεγαλυτερη, πουλαει με αυτοματο πιλοτο, και πινουν νερο στο ονομα της.Δεν μπορω να φανταστω ποσο πουτανα τα χουν κανει απο το 04 στην ΠΑΕ ΑΕΚ,χωρις να εχεις το επιπεδο οικονομικων γνωσεων που απαιτειται για τετοιου μεγεθους εταιρειες,τρομαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στις μεγάλες εταιρείες τα μπουγιουρντιά μπορεί να μήν φτάσουν ποτέ όπως ο εκπρόσωπος του δημοσίου το '04.
    Σε αυτά που δεν φαίνονται είναι το πρόβλημα-λέγε με κρυφά βιβλία-και δεν μπορούν με απλό λογιστικό έλεγχο να τα βρούνε.
    Έχεις άκρες με την κυβέρνηση,όλα καλά.
    Βέβαια τα πόσα χρωστά η αλογοτροφή ή ο γαυρος δεν βγαίνουν εύκολα έξω διότι εκεί δεν υπάρχουν Σαμπράκος ή Τσακίρης να τα βγάζουν όλα στην φόρα για το καλό πάντα της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο έμισθος πρόεδρος της ομάδας μας Αδαμίδης φυσικά και δεν ήρθε να κάνει την ομάδα ξανά μεγάλη.
    Μάλλον προς μικρή μου βγαίνει.
    Εξυγείανση σημαίνει περιορισμός των εξόδων άρα μείωση του μπάτζετ.
    Πως θα σας φαινόταν η ομάδα να χρωστά ξανά 22-έστω λογιστικά- όπως το '04;
    Μήπως τότε την''κάνουμε '' εύκολότερα αφού με τόσα την παραλάβαμε, με τόσα την παραδίνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είσαι πετυχημένος στον χώρο που εργάζεσαι και ζείς στο Λονδίνο.Είσαι μέτοχος σε μια μεγάλη πολυεθνική στην οποία εργάζεσαι κιόλας.
    Άπειρες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου,όσοι έχουν ζήσει εξωτερικό θα με καταλάβουν.
    Και ξαφνικά τα παρατάς όλα αυτά(ή σχεδόν)για να ασχοληθείς με μια εταιρεία στην Ελλάδα(!)με προοπτικές ανάπτυξης πόσες;
    Κατά δήλωση Παππά η ΑΕΚ χρειάζεται πρόεδρο να ασχολείται 12ώρες την ημέρα. Άρα;
    Ή δεν θα ασχολείται ή το παλικάρι ανέλαβε ακόμη μιά δουλειά να διεκπεραιώσει,με το ανάλογο αντίτιμο.
    Τα περί Αεκοφροσύνης και καψούρας να τα πούνε αλλού διότι αν βρούν κάποιον που θα έκανε κάτι αντίστοιχο μόνο για την αγάπη του προς την ΑΕΚ(όπως ο κοντός ας πούμε!)να μας τον φέρουν να δούμε τι σόι εξωγήινος είναι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η οργανωση της πλακας, σε "ανακοινωση" της, ενω σκυλοβριζει τον Κοζωνη-με τον οποιο ο δικηγορος του Φιλιππου λει οτι συζηταει επισημα ο ιδιοκτητης της ΚΑΕ- και τον ειρωνευεται,στις ιδιες γραμμες, στην ιδια ανακοινωση, του ζητα ετσι νταβατζιλιστικα να τους δωσει-λεει- αυτα που τους ειχε υποσχεθει! Μερικα ψυχουλα λεει απ την μεγαλη σου περιουσια ρε καραγκιοζη δωσε μας! Το ξερουμε οτι εισαι τσαρλατανος και γυφτος αλλα δωσε μας αυτα που μας εταξες. Και οποιος μας ταζει και δεν μας δινει,εμεις αυτα τα θεωρουμε χρωστουμενα και εσαει απαιτητα.
    Τι νομιζεις οτι ειμαστε κοροιδα;Οποιος μας πιανει στο στομα του,περναει μετα απ'τον παγκο.Απ'το ταμειο.Εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν".
    Απλα και κατανοητα πραγματα δηλαδη.Για να ξερουμε με τι λινατσες εχουμε να κανουμε.
    Αντι να του πουν "αντε και γαμισου και εσυ και οι υποσχεσεις σου" η πιο διπλωματικα "καντε τις υποσχεσεις σας πραξη και αφηστε τα λογια" αυτοι απαιτουν λεφτα ΤΟΥ, βριζοντας τον΅!
    Αυτο θα πει ξετσιπωσια.Οχι παιζουμε.
    Παρτε πρωτα τα 600 χιλ. απ'τον πρωην υφ. Αθλητισμου Λιανη, σαν επιδοτηση που δικαιουσθαι-και σωστα-για το γηπεδο που με τοσο κοπο και θορυβο γκρεμισατε και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα.
    Και μεχρι τοτε,"βγαλτε τη" με τα 100-200-300 χιλιαδες μελη και την αμεριστη συμπαρασταση του 1.5 εκ. ΑΕΚτσιδων που σθεναρα βρισκονται στο πλαι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. elpizw naxoume kalytera nea shmera apo ton steven gia to patera tou.
    koyragio.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Γιώργη: Οι υπάλληλοι είναι 90. Αλήθεια όταν κάνεις περικοπή δαπανών, αυξάνεις το διοικητικό σου γίγνεσαι; αυτά είναι για την Βανδή και την υποδτήριξη ενός ποντικιού που πρέπει να εμφανισθεί σαν γυναικάρα. Μη χέσω. Εγώ ήξερα " ψηλό μουνί βασιλικό γαμήσι " , αυτό λέω στο γιο μου. Και "κανένα μουνί, κορώνα στο πουλί σου". Πού πήγαμε; Στα κοντά. Μέχρι κι ο Γιαννακόπουλος, το στρουμφάκι, λέει οτι πηδάει. Βγαίνει κάτω απο το κρεβάτι κι ορμάει το σκιουράκι. Έχει τη Βιανέξ; Και λοιπόν; Την γκόμενα μου την έχει; Τσιμπούκια στον ομπράντοβιτς έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς sakis: Βεβαια της Κοζάνης. Και του ξινού νερού. Που είναι Φλώρινα, αλλά βγαίνει στην Χαλκιδική. Σε καλώς ορίζω και μην ασχολείσαι με τις πινακίδες. Αυτά είναι για τους τυπολάτρες. Φοβάσαι την βροχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Σου βγάζω το καπέλο. Και το λέω ειλικρινά. Δεν μπορείς να αφήσεις το μυαλό σου να καταλάβει απο το τι έχω μάθει για τον ΔΧ. Μιλάμε για την απόλυτη διαστροφή. Γκαντεμιά σκέτη και νομίζει οτι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε λόγω της μέχρι τώρα παθητικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ε.Μ. : Είμαι συνειδοτοποιημένος. Δικές του είναι οι επιλογές και τις δέχομαι. Δεν πιστεύω στην ορθοδοξία αλλά στον άνθρωπο. Είμαι προετοιμασμένος προσωπικά. Σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Μεγαλύτερες είναι οι κηδείες όταν δεν μιλάς με άνθρωπο που ζει. Είναι σημαντική η κηδεία όταν ο άλλος σε θέλει. Αυτή είναι η γνήσια κηδεία. Τα άλλα είναι απόκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο μπουρδέλο που ζούμε κάτι λειτουργεί μερικές φορές.Διβάστε:
    Στη δικαίωση του δικηγόρου Αθ. Τσιώκου-Πλαπούτα, δέκα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του από πρόσκρουση σε διαφημιστική πινακίδα, προχώρησε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με δύο αποφάσεις που υποχρεώνουν το Ελληνικό Δημόσιο και τον Δήμο Παπάγου να του καταβάλουν αποζημίωση...Το Ανώτατο Δικαστήριο ειδικότερα, με αποφάσεις του, απέρριψε τις αιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου και του Δήμου Παπάγου που ζητούσαν να αναιρεθούν δύο αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με τις οποίες έχει επιδικαστεί στον δικηγόρο το ποσό των 117.388,11 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση για ψυχική οδύνη, λόγω του θανάτου του παιδιού του, από υπαιτιότητά τους.
    Ο άτυχος νέος βρήκε τον θάνατο στις 12 Φεβρουαρίου 2000 στη συμβολή των οδών Πίνδου και Κοκκινοπούλου, όταν προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε διαφημιστική πινακίδα τοποθετημένη από διαφημιστική εταιρεία σε απόσταση 1,2 μέτρων από το ρείθρο του πεζοδρομίου. Η μίσθωση του χώρου είχε γίνει από τον Δήμο Παπάγου με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το 1993.

    Αντίθετη
    Όπως όμως επισημαίνει η Ολομέλεια του ΣτΕ, τόσο οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και το ΥΠΕΧΩΔΕ υποχρεούνται να αφαιρούν τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες, καθώς η τοποθέτησή τους είναι αντίθετη προς τις διεθνείς συμβάσεις της Βιέννης (8.11.1968) για την οδική κυκλοφορία και την οδική σήμανση και στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ/1999).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δε θα το θυμάσαι,αλλά με έχεις ξανακαλωσορίσει.
    Ευχαριστώ πάντως.
    Δεν ασχολούμαι με πινακίδες,εξάλλου την έχω ξεχάσει ήδη.
    Φοβάμαι την ανομβρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή