Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

     Προτιμάτε τα γέλια ή τα κλάματα; Ή μήπως τα γέλια μέχρι δακρύων; Εγώ σαν άνθρωπος προτιμώ την ανάποδη πορεία. Δάκρυα μέχρι να με πιάσουν τα γέλια. Το βρίσκω πιο ανακουφιστικό.

     Έσκασε βόμβα στο προαύλιο της βουλής. Ο πολιτικός-αστυνομικός συντάκτης, με τεράστια ανησυχία, μας ενημέρωσε για το χτύπημα και αναρωτήθηκε πού οδεύει η πατρίς. Μου ήρθανε στο μυαλό οι στίχοι του ποιητή:<< Τι είναι η πατρίδα μας; Μήπως οι κάμποι , μήπως τα ψηλά βουνά; >> Μπα, σκέφθηκα. Εμείς είμαστε που γουστάρουμε τζερτζελέ κι οι δημοσιογράφοι που βρήκαν αντικείμενο ενασχόλησης.
     Μετά βγήκε ένας πολιτικός, που με περισσή ψυχραιμία, μας διαβεβαίωσε ότι, ναι μεν το χτύπημα ήταν εναντίον της δημοκρατίας και του συμβόλου της, δηλαδή της βουλής, αλλά μπορούμε να παραμείνουμε στις βραδινές επιλογές μας , διότι η δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει. Με την δήλωση αυτή έβαλα και δεύτερο ποτό που οφείλω να ομολογήσω ότι το ήπια πιο ήρεμα γιατί πριν την δήλωση είχα και μια αδιόρατη ανησυχία.
     Και μιλάω πολύ σοβαρά. Ξέρεις τι είναι να έχεις κανονίσει να πας το βράδυ σ’ένα σκυλάδικο και να σε πιάσει μια ταραχή για την δημοκρατία; Πώς να αφοσιωθείς στην εκτέλεση του βάρδου ή στο ντεκολτέ της αοιδού όταν έχεις πολιτειακές ανησυχίες; Πώς να πιείς κανά δυο μπουκάλια ουίσκι και πώς να πετάξεις κι ένα ανατρεπόμενο λουλούδια; Στράφι θα πήγαινε η έξοδος. Ενώ τώρα τα πάντα κανονίστηκαν. Έγινε η ενέργεια αλλά και η αποκατάσταση της.
     Μετά άρχισα να λούζομαι από πληροφορίες. Ότι η βουλή είναι το πιο καλά φυλασσόμενο μέρος της Ελλάδας. Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν το σπίτι του Λάτση στην Εκάλη. Ότι την βουλή στην πραγματικότητα την φυλάνε δυο σώματα. Το ένα είναι η ασφάλεια του Μεγάρου και το άλλο η προεδρική φρουρά. Η βόμβα εξερράγη σε δικαιοδοσία του δεύτερου σώματος, που για λόγους διακριτικότητας το πρώτο, και να είχε αντιληφθεί κάτι, δεν θα μπορούσε να επέμβει. Μου θύμισε την ιστορία με τα φρεάτια που είναι μόνιμα φραγμένα. Η ΕΥΔΑΠ είναι μέχρι την σίτα του υπονόμου, μετά αναλαμβάνει άλλη υπηρεσία. Γι’ αυτό πλημμυρίζουμε και γι’ αυτό μάλλον η βουλή είναι τελικά αφύλαχτη.
     Ο πρόεδρος της δημοκρατίας ετίμησε δεόντως τους τσολιάδες που ήταν σε υπηρεσία την ώρα της ανατίναξης. Χαρακτηριστικά είπε ότι σωστά έπραξαν και δεν κάνανε τίποτα. Και ρωτάω εγώ. Δηλαδή τι θα μπορούσαν να κάνουν; Ο τρομοκράτης ειδοποίησε την εφημερίδα κι εκείνη την αστυνομία που έσπευσε στον τόπο κι απεμάκρυνε τον αρχιλοχία του φυλακίου. Ένα φυλάκιο που είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να μην βλέπει τίποτα. Τα πάντα στην χώρα μας είναι νευραλγικά σχεδιασμένα. Στους τσολιάδες δεν είπε κανείς τίποτα. Να το καταλάβουν μόνοι τους ή να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να ρωτάνε γιατί όλη αυτή η κινητοποίηση; Φυλακή θα τρώγανε. Ενώ τώρα τρώνε τιμές. Αν ξέρανε ότι θα σκάσει βόμβα γιατί να μην φεύγανε δηλαδή; Στον πόλεμο όταν σου έρθει μια χειροβομβίδα στο κεφάλι κάθεσαι και περιμένεις να σε τινάξει; Πιο χρήσιμος είσαι για την πατρίδα ζωντανός.
     Το χτύπημα βέβαια ήταν συμβολικό. Αυτό δεν μου το είπε ο τρομοκράτης αλλά τα υπεύθυνα χείλη. Αυτό με ανησυχεί κάπως για να πω και τον καημό μου. Για την δημοκρατία πάει το μυαλό μου. Ρε μπας κι είναι συμβολική κι αυτή και δεν χρειαζόταν κανονικό αποτέλεσμα; Δηλαδή να σκάσει μέσα στην βουλή; Και μετά δίπλα στον άγνωστο στρατιώτη να γίνει και το μνημείο του γνωστού πολιτικού που έπεσε στον βωμό της ελευθερίας μας; Μπα, πολλά ζητάω από την ελληνική τρομοκρατία.
     Για άλλη μια φορά έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της. Έσκασε ένας κάδος από την βόμβα. Δεν γεμίσανε όλους τους κάδους της πλατείας Συντάγματος, της λεωφόρου Αμαλίας , της Πανεπιστημίου και της Σταδίου που θα ήταν και πιο εύκολο καθότι όλα αυτά αφύλαχτα . Προτίμησαν να κινδυνέψουν να συλληφθούν κατά την τοποθέτηση του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού μπροστά στον τσολιά παρά να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο. Πού θα πέταγαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής τα σκουπίδια τους; Σε ποιόν κάδο; Κάτω θα τα άφηναν; Είναι και τουριστική περιοχή και δεν χρειαζόμαστε να μας λένε και οι ξένοι ότι ζούμε σε βρώμικη πόλη. Όλα τα έχουμε, άλλη μια κατηγορία μας έλειπε.
     Εν τω μεταξύ, ό,τι και να έχει γίνει, αξιοπρόσεκτη αναφορά πρέπει να γίνει στο ότι ο επιλεγμένος κάδος ήταν μπλέ της ανακύκλωσης. Δεν ήταν όποιος κι όποιος. Ένας κοινός κουβάς, ας πούμε. Διότι επειδή το θέμα θα τονιζόταν στα ΜΜΕ, παρά τον κίνδυνο για την δημοκρατία, η οικολογική συνείδηση πρέπει να παραμείνει ψηλά στις σκέψεις προφύλαξης της. Όλα τα σκέφτεται η ελληνική τρομοκρατία , όπως εξ άλλου κι ο τύπος που δεν είπε τίποτα στους τσολιάδες, διότι προφανώς ήξερε ότι ήταν ένα βεγγαλικό του Πάσχα.
     Και μιλάμε για χειρουργικό χτύπημα. Η βουλή, το σύμβολο, δεν έπαθε τίποτα. Το σύμβολο δηλαδή που το ίδιο χρησιμοποιούσε και η δικτατορία, κι εκεί μέσα έχεζε παλιότερα κι ο Όθων. Μιλάμε για σύμβολο ανεξαρτήτως πολιτεύματος.
     Τέσσερα τζάμια σπάσανε κι έπρεπε να ανησυχήσουμε όλοι οι δημοκράτες. Όχι κύριοι πολιτικοί δεν ανησυχούμε. Εσείς που πάτε μέσα πρέπει να ανησυχήσετε διότι την άλλη φορά μπορεί και να έρθει ο λύκος. Προς το παρόν μπορείτε να περνάτε τα μέτρα σας, να πετάτε ένα συγνώμη και να παίζετε μπιρίμπα άφοβα με τους αστυνομικούς των 16 μισθών, με το τεράστιο βίσμα να είναι εκεί και να μην κάνουν τίποτα, και με τις πολιτειακές μαλακίες που πετάτε για να σας ακούν οι ξένοι. Και να ακούτε και τον Κλουζωχοϊδη να βγάζει ανακοινώσεις για το έργο του. Εμείς δεν ακούμε τίποτα. Και ξέρουμε ότι η Αθήνα είναι η πρώτη σε εγκληματικότητα πόλη του πλανήτη.
     Ο συμβολισμός για μένα είναι άλλος. Ότι η στρακαστρούκα μπήκε σε κουβά. Δηλαδή έχουμε δημοκρατία του κάδου. Και λόγων ανακυκλώσιμων και καμιάς θετικής προοπτικής κι ουσιαστικής καλυτέρευσης για την ζωή μας. Τα λοιπά κουραφέξαλα είναι για να επιστραφούν στους πολιτικούς. Διότι εκείνοι θα χάσουν την θεσούλα τους αν κινδυνεύσει το πολίτευμα. Δικό σας είναι το πρόβλημα αλλά και δική σας η ευθύνη να κουμαντάρετε την αστυνομία και να πιάσετε τους τρομοκράτες. Μαλάκες, η δημόσια ασφάλεια είναι στον χώρο ευθύνης σας. Οι πολίτες θα συλλάβουν τους τρομοκράτες; Έχετε καταλάβει ότι είστε διοικητές; Αν όχι , παραιτηθείτε. Πού να το κάνετε αυτό βέβαια; Να καταλυθεί η δημοκρατική τσέπη σας;

32 σχόλια:

  1. Κλουζωχόϊδης
    Το καλύτερο που έχει ειπωθεί,
    ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδαμίδης
    Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.
    Στο Γέιλ δεν σας μάθανε ότι οι δουλειές αυτές γίνονται στα κρυφά;
    Στα φανερά μόνο για λόγους εντυπωσιασμού.
    Καθρεπτάκια στους ιθαγενείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...οι πολιτικοί θα σταθούν στο πλευρό μας στην κατασκευή του γηπέδου μας!
    φΤΙΆΧΝΕΙς ΤΏΡΑ ΚΙ ΆΛΛΗ ΒΌΜΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος19 Ιανουαρίου, 2010 02:29

    Φίλε Στίβεν, οι ευχές μου από καρδιάς μακάρι να βοηθήσουν σε επιτυχή έκβαση της προσπάθειας που κάνεις, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση. Αλλιώς η ΑΕΚάρα μας θα αλλάξει για πολλά χρόνια πρόσωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. se ola exeis dikia ,alla krataw mia epifilaxh gia toys tsoliades, kapou graftike oti arnh8hkan na afhsoun thn 8esh tous.



    m.e

    eide kanies shmera ta goal tou bearns me thn kerkyra?kai ti gnwmh exete gia auton?
    proswpika maresei san pekths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2010 10:18

    Steven, με έχεις καλύψει για πολλοστή φορά. Εντάξει, οι καημένοι οι τσολιάδες στην ιστορία παίζουν το ρόλο του φρέσκου και φτηνού κομματιού κρέατος- δηλαδή ότι είμαστε κι εμείς, αλλά όχι φρέσκο πια- έτοιμου να τεμαχιστεί από τα φάσγανα και τις έξυπνες βόμβες και να βρωθεί στο όνομα της "πατρίδος", "δημοκρατίας", "κενωνίας", "ιστορίας", "ελοχίμ", "ελληνικού φιλότιμου" κλπ κλπ, ενώ αυτοί οι σαπιοκοιλιάδες έχουν το γιό το Ντιντή στα ξένα (άρα δε μπάει φαντάρο το παιντί...) μαζί με τον Αδαμίδη, τις καταθέσεις στα υπεράκτια, το 2ο διαβατήριο στην τσέπη και το ορθόν ξυρισμένο για τον κουτόφραγκο και το μογγόλο (αναλόγως με το ποιός δώσει τα περισσότερα, μας κάνει κοτζαμπάση...).
    Ζούπερ.
    Επειδή ξέρεις τη δουλειά μου και άνοιξες θέματα ενδιαφέροντος μου λέω τα εξής. ΚΑΛΑ τα λες για τους μπλε κάδους (άααααλλη ρεμούλα εκεί, θα στα πω στο ούζο...). Και ο συμβολισμός σωστός. Όμως θα επιτυγχανόταν maximum effect, εάν η μπόμπα έμπενε στον κάδο του χώρου τροφοδοσίας. Σκάει και γεμίζει ο τόπος: Κωλόχαρτα, σκατά, κόκες, βαρβιτουρικά, αποφάγια, σερβιέτες σπέσιαλ (για "άντρες", μιάς και όλοι ξέρουμε πόσες λουκρητίες είναι εκεί μέσα), χρησιμοποιημένα κραγιόν (πάλι ΚΑΙ για λουκρητίες), σκισμένα καλσόν (πάλι...), σπασμένα σωβρακολάστιχα, κατουρημένες ποδιές (φιλιμένες), το κεφάλαιο το Μαρξ και η ιστορία του ελληνικού έθνους του παπαρηγόπουλου...δηλαδή ότι καταναλώνουν εκεί μέσα, άρα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2010 10:21

    ...και αυτοί κι εμείς φυσικά....(ζητώ συγγνώμη από κυρίες και παιδιά για το αατάλληλο και αηδιαστικό περιεχόμενο του μηνύματος. Όταν ακούω για βουλή και ταγούς...παρασύρομαι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εεε...Στήβεν
    Τι έγινε την πήδηξες την Δευτέρα!!!!!Βρε!!!
    Αναμένουμε τα νεότερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερούδια
    Τι έγινε,πολύ στα κάτω σας βλέπω,ειδικά τον Στήβεν.
    Πάει να κλείσει το blog για να χαρούνε μερικοί.
    Στήβεν εμας τους πολλούς μας ρώτησες;Εκτος να είναι άλλος ο λόγος,μη ανακοινώσιμος.
    Ο Ζίκο τον πρόλαβε τον Ντούσαν.
    Οι δικοί(;)μας βρήκαν άλλο τρόπο,να τον παραιτήσουν υποβαθμίζοντας τον ρόλο του και του Δημητριάδη,φτιάχνοντας επιτροπή αξιολόγησης του ρόστερ!
    Ο Αδαμίδης ο σούπερ δικηγόρος θα κρίνει ποιός ποδοσφαιριστής κάνει ή όχι για την ΑΕΚ!
    Μα ποιός είναι,ο Νεσκουϊδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε λέτε ο Αδαμίδης όταν έλεγε το πάρτυ τελειώνει να εννοούσε τον Αβραμίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χαράλαμπο: Φιλάρα θα κλείσει τούτο αν αποτύχουμε στην προσπάθεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς όλους: Παιδιά σήμερα θα συναντηθεί ένας πολύ δικός μου με το νέο. Εγώ δεν θα μπορέσω διότι απο χθες τρέχω στα νοσοκομεία για τον πατέρα μου. Θα σας ενημερώσω όσο καλύτερα μπορώ. Πιστεύω να είδατε τις δηλώσεις του ΔΧ και να έχετε σίγουρη γνώμη για την κρανιακή έκρηξη της διχασμένης προσωπικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2010 13:59

    Περαστικά στον πατέρα σου, ταχεία ανάρρωση και υπομονή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περαστικα στον παππου αδερφε.Λες αν εσκαγε η μπομπα μεσα να τους λυποταν κανεις? Μπα.Το θεμα ειναι οτι εχει διαιωνιστει το ειδος.Αρα ουτε και αυτο θα ειχε πραγματικο αποτελεσμα.Ρε τι μας ταιζεις το μυαλο, και εκτος απο ρατσιστες που μας ειπαν ηδη, θα μας πουν και απανθρωπους...
    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ.
    Ειδη έχουμε ενοχλήσει αρκετούς ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. Αυτο κάτι λέει.
    Οι ανώνυμοι μ@λ@κες που μπαίνουν και λένε τις κοτσάνες τους ξέρεις Στήβεν,τους ΤΣΟΥΖΕΙ.
    Αγχος αμέτρητο και ψυχανωμαλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περαστικά,πρώτα η υγεία τα άλλα έπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Steven, υπομονή, κουράγιο και να είναι όλα περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφού δεν θα πουλήσουμε γιατί θα αξιολογίσουμε;
    Το πολύ γέλιο θα πέσει επειδή οι δύο απο τους τέσσερις της επιτροπής είναι που φέραν τους μισους παίχτες του ρόστερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε πενήντα χρονών λαλάκας με τα ίδια ασχολείται.
    Μιλάμε για κόλλημα όχι παίξε γέλασε...
    Καλή η λαλακία στην παιδική ηλικία αλλά στα 50 και Δημοσίας Χρήσεως αφήνει τραύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. περαστικα του και γρηγορα κοντα σας-μας.

    ε.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ούτε πουλάμε, ούτε αγοράζουμε, Χαράλαμπε.
    Βάλε και το θα μπροστά, οπότε πάλι στα ίδια είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O μόνος τρόπος για να εμπιστευτεί ο κόσμος της ΑΕΚ κάποιον ξανά είναι το γήπεδο.
    Τα ΘΑ και οι βρυχισμοί δεν πείθουν κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρωτα απ'ολα,περαστικα στον πατερα σου Steven.Δεν θελουμε να ακουσουμε τιποτα δυσαρεστο.

    Βoμβα και στη Γραμμου( μεταφορικα) περιμενουμε.
    Οσο για την κανονικη βουλη,τους σταυλους του Βασιλια δηλαδη,μια χαρα βοδια,φοραδες και μουλαρια διαθετει.
    Για τον ΔιαΧειριστητη του υπογειου της πολυκατοικιας οτι και να πουμε ειναι λιγο.

    "...δεν εχουμε περιθωρια να διυλιζουμε καθε νεο ανθρωπο που θελει να μπει στην ΠΑΕ, ειτε ειναι απατεωνας ειτε ειναι τιμιος..." .Τι ειπατε; Δεν ειναι σωστο αυτο; Ασφαλως. Γι'αυτο και αμεσως μετα ειπε "...χρειαζεται ενας ανθρωπος ηθικο στοιχειο,που να μην επιρεαζεται απο το παρε δωσε των χρηματων..." Δεν ειναι καλα ο ανθρωπος ειπατε;
    "Αν εχουμε πεσει διανα με τον Αδαμιδη θα το δειξει ο καιρος..."
    Ε,βεβαια.Τι σημασια αλλωστε εχει αν πετυχει ο συγκεκριμενος,η οχι.Νταβαντουρι να γινεται για να εχουμε την ευκαιρια να διαφωνισουμε και να διαμαρτυρηθουμε ξανα,αλλη μια φορα, ισα-ισα για να υπαρχουμε.
    Αν δεν συμφωνησεις εξ'αρχης και εκ'των προτερον με καποιον,πως θα αλλιως θα εχεις την χρυση και ηδονικη ευκαιρια αργοτερα να διαφωνησεις μαζι του και να του βαλεις ταμπελες χαρακτηριζοντας τον με καποιο επιθετο;

    "...απο μακρυα και αορατα..." λεει για τον Μπαγεβιτς..." "αλλος δενθα καθοταν.Αυτος ειναι επαγγελματιας..." εννωοντας οτι περιμενει να τον απολυσουν για να μην χασει την αποζημιωση. Εισαι αισχρος και αθλιος.Αυτο σου λεω μονο.
    "...ο κοσμος να μην ακουει εμενα πως τον χαρακτηριζω αλλα να συνεχισει να υποστηριζει την ομαδα...". Βρε σαχλε, αν ο εκπροσωπος της ερασιτεχνικης(που δεν θα ηθελε να ειναι "εκπροσωπος" και ντρεπεται γι'αυτο αλλα τι να κανει)του συλλογου μιλα και φερεται ετσι,πως περιμενεις ΟΛΟΙ οι αλλοι να κανουνε τα στραβα ματια και αυτια. Για μαλακες γυρευεις;
    Τον κατηγορεις προφανως γιατι η ΑΕΚ επι των ημερων του εχασε μια χρυση ευκαιρια να παρει 5-6 ακομα πρωταθληματα και να ειχαμε γεμισει "ΑΕΚοπουλα" σημερα. ο.κ. Εχεις αντιληφθει εσυ,ποσες παιδικες ψυχες εχεις δηλητιριασει με την χρονια κοντρα και αντιπαραθεση; Ποσα αγεννητα και μικρα παιδια τοτε,σημερα,μασανε την καραμελα σου και ποτιζουν την ψυχη τους με φαρμακι;
    Εκτος με το " ο κοσμος να μην ακουει εμενα" εννοεις σε κριση ειληκρινειας οτι εισαι ανθρωπος για πεταμα και για την πλατεια του χωριου,δηλαδη καραγκιοζης.Οποτε,εκει συμφωνουμε.

    "..οσακις επειχειρηθηκε αυτο απο διαφορα καθεστωτα της ΑΕΚ αυτο,εσπασαν τα μουτρα τους..." ειπε για το ανοιγμα των μετοχων στον κοσμο.
    Να δουμε τι θα πεις,οταν θα σας το προτεινει ο Αθηνης στο επομενο Δ.Σ. Κυριακη κοντη γιορτη. Φροντισε να κανεις αλλη μια ενερια τουμπα να γελασουμε.

    "...ειμαστε 1.5 εκ. αλλα μονο 300 εβαλαν λεφτα στον λογαριασμο(για το μπασκετ)...ειμαστε τοσος κοσμος και δεν βαζουμε ουτε ενα ευρω..." Για βαλε το ξεραμενο μαγγανοπηγαδο που εχεις για μυαλο να δουλεψει λιγο. Γιατι αραγε;

    "...βαζω αλλους να πριζουν τον Μελισσανιδη. Ο ιδιος,δεν με συμπαθει"
    Και το λες και χαριτολογοντας βρε καταστροφεα των ονειρων της ομαδας;Βρε αχρηστε και ανεπροκοπε;
    Και γιατι βαζεις αλλους; Αφου δεν ειναι η ενδεδειγμενη λυση; Η μηπως ειναι;Σημερα; Αυριο; Μηπως δεν ειναι τοτε;Και τι θα κανεις; Αλλον εναν πολεμο;
    Θα σου πω εγω : Αρχιδια λες,οτι βαζεις αλλους. Ποιον να δεχθει δηλαδη; Για μαλακα τον εχεις; Τι; Για καψουρη; Σωστα. Αλλα οχι με σενα κιτρινομαυρε βλακα. Με την ΑΕΚ ειναι καψουρης.
    Και στο γαμο θα εισαι εκτος.
    Αφου ειπαμε. Θα γινεις γαρδουμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εύχομαι με την σειρά μου ταχεία ανάρρωση και υγεία και δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χρήστο: Φίλε, είσαι όλα τα λεφτά και συμφωνώ με χέρια και με πόδια και οριζοντίως και καθέτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2010 22:28

    Χρήστο, λάβρος και ευθύς είσαι. Φωτιά και τσεκούρι. Και ψάχνω να βρω μία λέξη να διαφωνώ στο κείμενο σου και δε βρίσκω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βαρας κεντρο Χρηστο.Απορω τοσα χρονια πως ανεχεστε αυτο το καραγκιοζακι να αυτοχαρακτηριζεται η φωνη και το πνευμα των φιλων της ΑΕΚ.Το τυπακι αυτο,ειναι μοναδικο.Δεν υπαρχει παρομοιο σε κανεναν αλλο στρατο.Πες μου αν εχεις εναν υιο, εισαι φολα ΑΕΚτζης, και αγαπας να ακολουθησει το δρομο σου.Την ελαχιστη αντιληψη να εχει, και την ελαχιστη λογικη, αν δει αυτον,πως θα γινει αετοπουλο ρε γαμω την ζωη μου????
    Γιατι δεν βρεθηκε τοσα χρονια να τον καραπαζωσει καποιος ρε? Ειναι η αγνη αγαπη ε? Ειναι τσοπανης μεγαλου κοπαδιου και τι θα γινει αν μας φυγουν τα προβατα,ε? Εξυπηρετει γενικως και αοριστως,ε?
    Ειναι κυματοθραυστης,ε?Λεω μαλακιες,ε?Το ιδιο ψυχικο νοσημα με τα αετοπουλα του Βορρα.ΕΜΕΙΣ ειμαστε η ομαδα, ΕΜΕΙΣ μονο την αγαπαμε,ΕΜΕΙΣ την σωσαμε αυτοκλητοι παντα,ΕΜΕΙΣ την γαμαμε οποτε γουσταρουμε,ΕΜΕΙΣ ξερουμε ενω εσυ φλωρε που καθεσαι στο καθισμα οχι,ΕΜΕΙΣ θα σου πουμε πως να αγαπας την ομαδα,και,και,και, το παραληρηματικο μανιφεστο δεν εχει τελειωμο.Ο παντογνωστης κατεβηκε στη γη, διορισε εμπορικους αντιπροσωπους,αλλα εμεις λειπαμε τριημερο στο Πηλιο και στην Αργαλαστη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και βεβαια is back. "i'l be back" ειπε με σταθερη φωνη ο terminator με μουστακι.
    Xατζιχρηστο,ουτε ψυλος στον κορφο σου.

    Απο τους Αγιους Τοπους-επιτυχημενο σημειολογικα-εχοντας παρει τις ευλογιες του Πατριαρχη ο "κοζωνης" μεταφερει το αγιον φως για να αλλαξει τα φωτα.
    Βρε τι επιμονος ανθρωπος ειναι τουτος;
    Αφου σου ειπαμε ανθρωπε μου: Μην ασχολεισαι αλλο επισημα με την ΑΕΚ. Σου στειλαμε και εξωδικο.Τελος.Μπα.
    Δεν τα θελουμε τα λεφτα σου.Θα βαλουμε τα δικα μας.Μην επιμενεις.Δεν γινεται.Αδυνατον.Θα πληρωσουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στηβεν,περαστικα στον πατερα σου,ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Κωστα-Φλωρινα:Κωστα,η ΑΕΚ-απο καταβολης της-ειναι διαλακτικος και ανεκτικος συλλογος,γιατι δημιουργηθηκε απο ανθρωπους οπου η ζεστη του "σπιτιου" ηταν μια αναγκη και μια επιθυμια που επιζητουσαν διακαως. Και καθε ξεριζομενος -και ιδεολογικος και συναισθηματικος προσφυγας,- εβρισκε και βρισκει εκει,μια οικογενεια.Αν ηταν της πουστιας και της μπουνιας,θα ημασταν "οσφπους".Αυτα "πληρωνουμε" και για αυτα ειμαστε υπερηφανοι.
    Ο ΑΕΚτζης κανει χωρο για να καθησουν κι'αλλοι διπλα του.Δεν ειναι μοναχοφαης. Ακομα και εναν βαζελο οπως ο Δ.Χ. για αρχηγο της θυρας του μπορει να ανεχθει.Που σαν " απατρης" μετα τα χαστουκια που εφαγε μικρος,ξεριζωθηκε συναισθηματικα και τον ενεταξε στην αγκαλια της η ΑΕΚ.
    Βεβαια το να αλλαξει αγκαλια και ομαδα χαστουκιζοντας τον καποιος ξανα,ακομα και τωρα,δενξερω τι πιθανοτητες εχει.
    Ο χρηματισμος παντως,εχει περισοτερες πιθανοτητες,για να αλλαξει ευχαριστως "στρατοπαιδο" αφου κατα δηλωση του "...δεν ξερω τι θα εκανα αν μου εδεινε ο Κοκκαλης π.χ. ενα εκατομυριο ευρω...μπορει και να γινομουν Ολυμπιακος"
    Εσυ,εχεις καμια αμφιβολια για το " τι" θα εκανε σε τετοια περιπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Xρηστο, εληφθη το μηνυμα.Κατατοπιστηκα πληρως με το πνευμα των αληθινων original,που δεν καθονται στην 21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή