Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

           Πανηγυρίσαμε, χαρήκαμε και; Δεν έχει και . Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα. Δηλαδή σήμερα που πρέπει να κερδίσουμε το σταγονίδιο του κοντού που παίρνει δυο μισθούς. Και απο την Χαλκηδόνα και απο εμάς. Αυτόν τον προπονηταρά που ανεξαρτήτως έμψυχου υλικού παίζει πάντα 4-3-3. Αυτόν που ήθελε να κάνει το Ριβάλντο εξτρέμ, αλλά αδικήθηκε απο την πουτάνα την κοινωνία. Αυτόν που πανηγύριζε όταν κέρδιζε τον Αστέρα στις καθυστερήσεις κι έκλαιγε για την δικαίωση του έργου του. Αυτόν που σαν γνήσιος αθλητής των 200 μέτρων, έβγαλε λεφτά απο το παοδόσφαιρο για μια κούρσα. Και μας έχει πιάσει δυο φορές κορόίδο. Διότι τον έχουμε πληρώσει και σαν ποδοσφαιριστή.

            Τι με έπιασε; Τρέλα. Ψυχεδέλεια, σχίζα κι ό,τι μούρλα θέλετε. Γνήσιος αντιαεκτζής απο τα γεννοφάσκια του, έρχεται με την Χαλκηδόνα και τον πρόεδρο της - άλλος αντιαεκτζής κι αυτός- για να κάνει ζημιές. Και θέλει και φιλοξενία αντίστοιχη του πρώτου γύρου. Τότε που μας κυνηγούσαν μέχρι κι οι καφετζήδες που πέρασαν απο το Περιστέρι στην ΕΤΕΚΑ. Να μην πω τι είχαμε τραβήξει στα επίσημα απο τους ανύπαρκτους. Λες και πηγαίνανε για διηπειρωτικό. Δεν τους συγχωρώ.
          Αλλά, θέλω επισημότητα. Βροντερό παρόν, συνεχή συσπείρωση και υποστήριξη του δικέφαλου μας. Που παίζει με το άλογο με την αφάνα χαίτη. Και τρέχει διότι στον κώλο του βάλανε βαλβολίνες που όμως δεν είχανε περάσει ποιοτικό έλεγχο σαν τον πρπονητή του που ακμάζει ακόμα. Τόση τεστοστερόνη ρε πούστη μου και να κυνηγάει κάτι χάπατα στην Πεντέλη. Ούτε ο Θεόδωρος. Για τον Κολοκοτρώνη μιλάω.
          Τι θέλω; Αγωνιστικό γαμήσι. Γκολ και φάσεις και δοκάρια και σκίσιμο των πρακτόρων. Να αφανησθεί απο τον ποδοσφαιρικό χάρτη του γηπέδου μας και να μην μείνει τίποτα. Να πάνε στα αποδυτήρια μαζί με το Λαμπρόπουλο κι αφού βγάλουν απο μπροστά το Λαμπρό να κοιτάνε το άλλο συνθετικό. Και τα τηλέφωνα τους και τα σπυριά τους και τα σώβρακα τους και τις φανέλλες τους. Πολυκατάστημα Λαμπρόπουλος ( αληθινό περιστατικό): Γιατί ανεβάσατε τις φανέλλες και κατεβάσατε τα σώβρακα ( σε τιμή, εννοούσε ο πελάτης); Μα, για να σας χέσουμε. Αυτό θέλω να γίνει λοιπόν.
           Συνεχίζω την τρέλα. Δεν επιτρέπεται η Αθήνα να έχει στο πρωτάθλημα συνοικιακές ομάδες. Πλατειούλες, δρομάκια, αποθηκάκια, Βικτωράκια και λοιπά τσουτσέκια. Η Ελλάδα έχει νομούς διψασμένους για μπάλα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, με υγιέστατους φιλάθλους. Και με ωραίο αέρα για εκδρομή , για παρέα και για κουβέντα. Οι ομάδες της Αθήνας είναι σαλωμένες κι εξυπηρετούν άλλες ομάδες για εύκολη πρόσβαση. Φυσικά περικόπτουν τα έξοδα μετακίνησης των μεγάλων ομάδων αλλά αυτό μου είναι εντελώς αδιάφορο. Εύκολα πάει ο καθένας στον διπλανό δήμο και κάνει χαμό εις βάρος κάποιου αντίπαλου. Εξ άλλου το παράδειγμα του ΟΣΦΠ, τείνει να γενικευθεί. Αποκέντρωση λοιπόν για ανάπτυξη.
              Με στενοχωρεί που η Χαλκηδόνα παίζει στην πρώτη κατηγορία. Θέλω λοιπόν να μην είμαι στενοχωρημένος. Και θέλω να με βοηθήσει ο Δικέφαλος. Να σπρώξω την πιτσαρία αυτή εκεί που ανήκει. Να κάνει αλισβερίσια με τον Θωμά ή με κανά δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ για την Χασιά και την Κάτω Τραχανοπλαγιά. Εκεί δηλαδή που πάντα γινόταν. Στα τζάκια που τα φτιάχνανε μόνοι τους οι πλούσιοι και δεν υπήρχε καμία μελέτη. Άντε και στην ορεινή Κορινθία. Πώς μου ήρθε αυτό; Ε, λέμε και καμιά μαλακία να περναει η ώρα και να φρεσκάρεται η μνήμη ή ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
              Παιδιά, σκεφθείτε τον Ατρόμητο, μην χέσω. Δεν έχει καμία σχέση με τον δήμο Περιστερίου. Πρέπει να διαλύσετε την ομάδα αυτή. Να την βάλετε σε ένα χαλασμένο πλυντήριο της Ιζόλα και το στύψιμο της να γίνει όχι βιολογικό αλλά στεγνό. Να μετράνε τα δοκάρια, τις ευκαιρίες και τα γκολ. Θα είναι πόλεμος. Έχει αγριέψει ο θείος και βαράει κεραυνούς προς πάσα κατεύθυνση. Βέβαια μας χρειάζεται αλλά ένα παπούλης μη νομίζετε οτι πάντα μπορεί να σκεφθεί λογικά. Τον καθετήρα ψάχνει και μέχρι να τον βρει κάνει και δέκα απώνερα.
           ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΚΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ( Κάρολε με παρέσυρες );

23 σχόλια:

  1. Την πρωτοκαθεδρια την εχουν τα Τρικαλα τα μεσαια,αλλα και η Ζαχολη δεν παει πισω...Ευτυχως που ειναι κολλημενοι με κατι Αραχωβες και κατι Περτουλια, και δεν την εχουν γαμησει την περιοχη ακομα.Εχουν βαλει στο ματι την χερσονησο,αλλα εμπλεξαν με τους κακαβουληδες και ακομα τρεχουν...Ειμαστε μια ωραια οικογενεια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Μονεγάσκο: Δεν το έγραψα τυχαία. Για τον ξενώνα μιλάω. Έκανε λεφτά αυτός. Ορεινή Κορινθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Άννα: Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου. Την είχα ανάγκη διότι ήμουν ευάλωτος. Σου χρωστάω διπλάσια, με την καλή έννοια. Φυσικά προσγειώθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσοι δεν ειδατε τον καυγα μεταξυ Χασαποπουλου και Γιαννη Πανταμαυρορουχου στο MEGA το πρωι,ΧΑΣΑΤΕ..!!Ποια κοκορια και μαλακιες...Μιλαμε οτι στο GREENSUN ειναι στην τσιτα,και ακομα ειναι στην αρχη! Που να σφιξουνε και τα γαλατα τι εχει να γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους
    Εφτασε η μέρα που η ομάδα μας θα πρέπει να δείξει ότι το αποτέλεσμα με τον γαύρο δεν ήταν μια αναλαμπή.
    Η ΑΕΚ πρέπει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση τώρα,να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία για ψυχολογικούς περισσότερο λόγους.
    Φυσικά και αγωνιστικούς,βλέπε play-off.
    H ETEKA έρχεται στο Μαρούσι για νίκη.
    Μια ομάδα που σε άλλο κράτος έπρεπε χρόνια τώρα να είχε διαλυθεί.Φυσικά εδώ στο Ελλαδιστάν έχει φτάσει μέχρι τας ευρώπας!
    Με πρόεδρο αντιαεκτζή και προπονητή που εάν δεν ήταν ο ''κολλητός''του στην ΑΕΚ ούτε στην Ρ δεν θα πατούσε.
    Έχετε ακούσει ποτέ τί λένε για τους αθλητές που έχουν πολύ ακμή στο πρόσωπο;Που κολλάει αυτό με τον Δωνη; Έλα ντε!
    Η ΕΤΕΚΑ λοιπών που έφυγε από την Νίκαια διότι δεν είχε κόσμο εκεί-μια περιοχή ειναι,έτσι κι αλλιώς-και πήγε στο Περιστέρι,τον μεγαλύτερο δήμο της Αθήνας που κατα την γνώμη μου -βάση πληθυσμού-δικαιούται μιας ομάδας στην Α'.
    Μιας ομάδας που δεν είχε στις ψηλές κατηγορίες και που θα έπρεπε να την έχει αγωνιστικά και όχι''Ελληνικά''μέσω συγχώνευσης.
    Από φιλοξενία στην έδρα τους δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά.Σίγουρα δεν μπορείς να φορέσεις διακριτικά της ομάδας σου και να πας.
    Οι Περιστεριώτες δίνουν την αίσθηση ότι δεν την έχουν πλήρος αποδεχτεί αυτή την ένωση με την Χαλκηδώνα.Από την άλλη βγαίνει λίγο αυτό που λέμε''Δυτικά προάστια''.
    Αφού σήμερα θα γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο έχουμε καταφέρει να πληρώνουμε και τους δυό(!) προπονητές των ομάδων,να κερδίσει ο δικός μας και όχι ο από ''σπόντα''.
    Ο Θ.Λασκαρίδης που ψιθυρίζουν για ανάμιξη στην ΑΕΚ δεν είναι Κύπριος,έχει πολλά λεφτά αυτός και ο αδερφός του από πλοία-ψυγεία,ξενοδοχεία(Μ.Βρετάνια,Hyatt)ποσοστά στην aegean και HSW και σε άλλα πολλά.
    Έχουν έδρα το Λονδίνο και οι ψίθυροι λένε για συζητήσεις με τον Νοτιά,για συμμετοχή μόνο.
    Μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο μέγεθος(οικονομικά)στην ομάδα μας.
    Καλά κάνουν βέβαια στην ΠΑΕ και το διαψεύδουν διότι οι σοβαρές συζητήσεις με σοβαρούς επιχειρηματίες γίνονται μυστικά και μόνο εάν έχουν θετικό αποτέλεσμα, ανακοινωνόνονται.
    Όλοι γήπεδο σήμερα για την ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς:Μετόχους ΑΕΚ( Ενεργοποιημένους ή Μη), Ντούσαν - Δημητριάδη( Εγγυ
    ήσεις -Ψυχάρες ΑΕΚ ).
    Θέμα:Επίδοση Χρεωστουμένων Χρημάτων σε Εργαζόμενους στην ΑΕΚ ( Τεχνικό Προσωπικό,
    Παίκτες και Λοιπούς Υπαλλήλους ) - Και Άλλα .
    1. Προ μηνός ετέθη θέμα πληρωμής οφειλομένων χρημάτων σε προσωπικό ΑΕΚ από
    δύο υπό αποχώρηση Μετόχους δια μέσου της ερασιτεχνικής . Γι' αυτό είχα εκφράσει κάποιες
    απόψεις μου, δια μέσου του site του Κου Αβραμίδη ή απλώς Στήβ φιλικότατα, με ενδοιασμούς για τη σκοπιμότητα της επίδοσης αυτής, δια μέσου της ερασιτεχνικής και τις δυσκολίες πουπαρουσίαζε το εγχείρημα αυτό.
    2. Επειδή ενδεχομένως να αδίκησα τους υπόψη Κους με τις κρίσεις μου και να εξακολου
    θούν να θέλουν να δώσουν τα υπόψη χρήματα και οι προθέσεις τους είναι αγαθές, απόδειξη
    ότι αγαπούν την ΑΕΚ, η εν λόγω επίδοση μπορεί να γίνει ως εξής ,γεγονός που θα ελαφρύ νει το βάρος , αυτών που διαχειρίζονται σήμερα την Ομάδα και θα δ'ωσει μια γερή ώθηση
    στις δυνατότητές της ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ
    ΕΠΙΣΎΡΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΓΛΕΙΨΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ):

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α.Οι εν λόγω Κοι να ενημερώσουν όποιον έχουν εμπιστοσύνη , από τους σημερινούς
    Διαχειριστές , για την πρόθεσή τους και το ποσό που μπορούν να διαθέσουν .
    β.Ο Κος Θανόπουλος ή ο Κος Οικονομικός Διευθυντής να συντάξει Κατάσταση με τους
    Παίκτες , Τεχνικό προσωπικό , Υπαλλήλους , στην ο ποία να αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα,
    τα τηλέφωνα (;), οι αριθμοί λογαριασμού των στην Τράπεζα και τα οφειλόμενα χρηματικά
    ποσά προς Αυτούς από την ΑΕΚ , μέχρι το τέλος του μήνα και να την επιδώσει , δεόντως
    επικυρωμένη , στο χέρι των εν λό γω Κων , με έμπιστο Ειδικό Αντιπρόσωπο και απόδειξη
    παραλαβής .
    γ. Οι παραπάνω δύο Κοι να μοιράσουν το διατιθέμενο ποσό , γράφοντας δί πλα στο
    κάθε ονοματεπώνυμο το ποσό που επιθυμούν να δοθεί . [ Ενδεχομένως σε κάποιους για τον
    Α ή Β λόγο να μην θέλουν να δοθεί τίποτε , οπότε πχ. -- (παύλα ) ή 0 ( μηδέν ) ]., να κρατή σουν Φ/α και να καταθέσουν στην Τράπεζα ( εννοείται δι' αντιπροσώπου των ) , τα ποσά που
    διαθέτουν στον καθένα δικαιούχο, λαμβάνοντας και τις σχετικές αποδείξεις , τις οποίες οφείλουν
    να προωθήσουν μαζί με την κατάσταση στην Α ΕΚ , λαμβάνοτας επί σης , σχετική απόδειξη.
    δ. Εννοείται ότι το ποσ'ο που θα διατεθεί θα χρεωθεί στην ΑΕΚ – Οικονομικά Βιβλία
    της ή και σε Μετοχές , υπέρ των δύο Κων , για ευνόητους λόγους . Ενδεχομένως και για μελ
    λοντική χρήση ή δωρεά .
    3.Δεν είμαι Οικονομολόγος ,ενδεχομένως να υπάρχει και πιο απλός τρόπος ή πιο έγκυρος
    σωστός . ( Ολα όμως μπορούν να λυθούν, εφόσον υπάρχει καλή διάθεση- πίστη ΚΑΙ ''Το
    γοργόν και χάριν έχει '').
    Η πρόταση αυτή έχει σκοπό να εκτονώσει ,λίγο την κατ'ασταση , να δώσει την ευκαι ρία στούς δύο αυτούς Μετόχους να εκφρασθούν όπως θέλουν πριν την αναχώρησή τους από την Ομάδα,δίδοντας για μια ακόμη φορά δείγματα των αγαθών – καλών αισθημάτων τους γι' αυτήν . Εννοείται ότι και η ΑΕΚ απαιτείται να κάνει τις δέουσες επίσημες σχετικές ανακοινώσεις.
    Ευχαριστώ . Προσπαθώ να βοηθήσω την Ομάδα μας να ξεπεράσει τις οποιεσδήποτε
    αγκυλώσεις ή δυσκολίες επικοινωνίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υ.Γ: Ντούσαν ( επιτρεψέ μου σαν φίλος να σου μιλάω στον ενικό και χωρίς το Κος για λόγους
    αμεσότητας και μην με παρεξηγήσης , γιατί ξέρω ότι θα έχεις κάνει το καλύτερο δυνατον
    για την προετοιμασία της Ομάδας μας και δεν το παίζω ξερόλας . Αν δεν σου κάνει η επι
    στολή ,αγνοησέ την).Ο Δώνης θα τα δώσει Όλα με τους παίκτες του για να πετύχει ότιδήποτε
    στον αγώνα της Κυριακής .( Θα προτιμήσει ν' αρρωστήσουν – κτυπήσουν οι παί κτες του για
    να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και ας χάσει στα επόμενα 2ή3 , μέχρι να συνέλθουν . Προετοίμα σε κατόπιν αυτού , κατάλληλα τους παίκτες ώστε να τα δώσουν Όλα ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
    ΣΤΙΓΜΗ – ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ και με καλύτερη συγκέντρωση –αυτο
    συγκέντρωση απ' αυτήν με τον Ολυμπιακό ) , γιατί πιστεύω ότι ευκολότερα μπορούν να κερδίσουν τον Παναθηναικό απ' ότι τον Ατρόμητο και ας έχασε αυτός και από την κολοπετι νίτσα. Υπόψη ότι ο Δ'ωνης από τότε που έφυγε από την Α ΕΚ, έχει γίνει ο καλύτερος μαθη τής σου , απόδειξη και ο αγώνας που έδωσε στον Α' Γύρο ( Οι παίκτες του έπαιζαν σαν
    ΒΙΕΤΚΟΓΚ). Επίσης, υπόψιν και οι περίεργες δηλώσεις που κάνει από κάπου – κάπου( Θράσος – πονηριά του) για να γί νουν συγκρίσεις μαζί σου. [ Δ εν αναφέρει βέβαια τα σπουδαιότερα
    ( λέξεις ή καταστάσεις Κλειδιά ), όπως και τα περισσότερα από τα Καλόπαιδα που προσπα
    θούν να σέ κατακρίνουν για το διάστημά σου στην ΑΕΚ ( έχουν γίνει και λόγια του Συρμού
    για ορισμένους δημοσιογράφους........., για να κάνουν τον καλό και παντογνώστη ή να απαλύ
    νουν τις τεράστιες ευθύνες των Μετόχων και μερικών Λαμογίων...πχ.'....' .για τα όποια λάθη
    του Μπάγιεβιτς . Ή ότι έχει κάνει και λάθη ή φταίει και ο Μπάγιεβιτς,.....κλπ ,μαλακίες και
    απορώ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ το ποδόσφαιρο, την εκπαίδευση , την διαπαιδαγώγηση των νέων , την ψυχολογία, την τακτική –παραπλάνηση –εξαπάτηση του αντιπάλου, πότε έχουν κάνει – μάθει
    τον Αρχηγό και τι σημαίνει Αρχηγός και πως δουλεύει ο Αρχηγός – Προπονητής και τα ρίσ
    κα που παίρνει , ακόμη και για τις δηλώσεις – προβλέψεις του κλπ και όλα αυτά που συνθέ
    τουν ένα σύγχρονο με απαιτήσεις προπονητή , ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μας δουλεύουν
    τόσο χοντρά.....όταν δεν λαμβάνουν υπόψη και με ότι σημαίνουν αυτά , τα ακόλουθα''.......):

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίκτες απλήρωτοι , χωρίς διάθεση να τα δώσουν Όλα και να εφαρμόσουν τα συστήματα--
    κόλπα σου , όπως πρέπει με πάθος , προσοχή και αυτοσυγκέντρωση , χωρίς λάθη . Απουσία
    Διοίκησης ή παρουσία Διοίκησης για τα μάτια του κόσμου και δημόσιες σχέσεις , ακόμη και
    με τους παίκτες , σε βάρος της αγωνιστικότητας της Ομάδας και το κύρος σου . Αρπαχτές της
    Διοίκησης απ' όπου δήποτε και ας ήταν και εις βάρος της Ομάδας . Διάλυση της πειθαρχίας
    --αποδυνάμωσή σου εμφανώς ή αφανώς , με πονηρές δημοσιεύσεις - διαρροές και κατηγόριες από κάποιους καλοθελητές ,( μέχρι και πόλεμο σου έκαναν , ξέρεις αυτό τον πουτανίστικο , όχι τον αντρίκιο ) για να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα , λες και έκαναν κακό , πρωτίστως στον Μπάγιεβιτς. Επίθεση της διαιτησίας σαρωτικά και με λύσσα , σε κάθε αγώνα , ακόμη και στον προχθεσινό.Ελλειψη οποιασδήποτε μελλοντικής προοπτικής για τους Παίκτες , με αποτέ λεσμα να κάνουν άσχημα παιχνίδια εμφανώς , εκτός αυτών που υπήρχε η σκοπιμότητα της προβολής ή κάποιο σοβαρό πρίμ (πχ. Γιατί δεν υπογράφει ο Ταχτσίδης , αν και του δίνεις συνέχεια ευκαιρίες . Γιατί τώρα θέλουν ναφύγουν 2,3,4 παίκτες κλπ , ανεξάρτητα αν δεν λένε τίποτε ή δεν το λένε φωνακτά . Πόλεμο εμφανώς ακόμη και από μάνατζερ, ξέρεις αυτόν που την έκανε στο τέλος γυριστή , κατά το κοινώς λεγόμενο , αυτόν που σου έκανε αυστηρές δη λώσεις- συστάσεις του κώλου , χωρίς να έχεις καμιά κάλυψη από τη διοίκηση . Ούτε βαλτός να ήτανε ) .Τα πολύ άσχημα πρωτόγνωρα αντάρτικα του Κυριάκου και το κατευθυνόμενο του Τσιμπούρ , που δημιούργησαν ένα τεράστιο κακό προηγούμενο για του υπόλοιπους παίκτες με ό τι αυτό συνεπάγεται (σκόπιμες μειωμένες αποδώσεις ,απειθαρχία, αντίδραση , έλλειψη
    συνεργασίας- αυτοσυγκέντρωσης- σωστής εκγύμνασης ,με αποτέλεσμα τους συχνούς τραυματι σμούς κλπ ) και ανεξάρτητα αν εσύ προσπαθούσες να διασφαλίσεις το συμφέρον της Ομάδας ,
    στην προσπάθεια που γινόταν απ' όλες τις μεριές για την άλωσή της και την συντριβή σου .
    Την κωλυσιεργία στα θέματα μεταγραφών , με απώτερο σκοπό το ναυάγιο αυτών που άξιζαν
    και είχαν ασπούμε αυξημένο τιμολόγιο . Την απουσία τελικά από την Ομάδα παικτών, που την προηγούμενη περίοδο , καλώς- κακώς , έδιναν : Π ελετιέρη ,Τσιμπούρ ,Εντίνιο ( τον είχαν κάνει Θεό για να σε προσβάλουν, όπως αν θυμάμαι καλά και κάποιον Καστίγιο ), Κυριάκο με
    σοβαρή προσθήκη , μέχρι στιγμής ΜΟΝΟΝ του Αραούχο ( Μάκος και Λεονάρδο πιστεύω οτι
    στο τέλος θα δώσουν πάρα πο λλά , αλλά τώρα;;.......).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Καλο-εφημερίδα ( όχι κωλοεφημερίδα , για να μην παρεξηγούμεθα κι όλας ) ΕΞΕΔΡΑ
    φα'ινεται Ντούσαν έχει πάρει τη σκυτάλη από άλλες για να σε απαξιώσει . Όλο ειδήσεις έγκυρες είναι πέραν από κάθε αμφισβήτηση , αμερόληπτες ,αντικειμενικές, επιβεβαιωμένες ,κλπ
    ΜΟΝΟΝ που ορισμένα στοιχεία τα κρατάει για τον εαυτό της , ποιός κάνει τις ενέργειες
    (ονομαστικά) και ψάχνει για ξένο Προπονητή για την ΑΕΚ ,για ποιούς ψάχνει , με ποιούς
    ψάχνει και άλλα χειροπιαστά και απαραίτητα.......... . Σίγουρα η Κ .....εφημερίδα μας δουλεύει
    και δεν ξέρω αν δουλεύει για κάποια Ομάδα , ασπούμε τον Ολυμπιακό ή ποιός είναι ο χρη ματοδότης της . Δεν πιστεύω βέβαια να κάνει και αυτή τη μεγάλη κωλοτούμπα ,όπως κάποιος
    άλλος Κος , που μιλούσε προ ημερών πάλι για ψάξιμο ξένου Προπονητή , αφού πρωτίστως
    έκανε τη σχετική ζημιάτου στην Ομάδα ( δεν αναφέρω τ' ονομά του για να μη θεωρηθεί ότι παίζω τον παπά ) . Και εννοείται ότι είναι η μόνη εφημερίδα που το κάνει αυτό (τώρα) .Έχει
    αποκλειστικότητα βλέπεις από τη μεγάλη σοβαρότητα- υπευθυνότητα που τη διακρίνει και
    λέει τα απολύτως απαραίτητα . Εννοείται ότι περιμένω κάποια Αυστηρή διάψευση από τη
    διοίκηση της ΑΕΚ (ή τον διοικητεύοντα ;;;..,καθότι η είδηση κάνει μεγάλη ζημιά στην Ομάδα.
    Πλάκα κάνω..,...γιατί η Ομάδα αρχίζει να πετάει και μερικοί ημέτεροι και αντίπαλοί μας
    έχουν χάσει τον ύπνο τους ).
    ΝΤΟΥΣΑΝ όπως είπαμε μ' αυτή την υπεύθυνη ''Κ...φυλλάδα δεν μασάς , ΚΑΙ δεν πιστεύω
    να υπ άρχει ΑΕΚτζής που την αγοράζει- διαβάζει , αν και εμφανίζεται εκ πρώτης όψεως
    υπερβολικά ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΘΕΛΚΤΙΚΗ , ανεξάρτητα αν κατά την αποψή μου λέει μ....... ..και ανευθυνότητες , κατάσταση μαλακοειδή , κατά το ποιόν της ( σανΑΕΚτζής αγαπητή
    μου εξεδρούλα σε διαβεβαιώ ότι θα σε αγοράζω κάθε μέρα και ξέρεις γιατί; έχεις πολύ
    καλής ποιότητας χαρτί και συνήθως διαβάζω εφημερίδα στο ws και μετά τη χρησιμοποιώ
    ξέρεις πως , όπως της αξίζει .
    Αγαπητέ Στήβ αν μπορείς και θέλεις ( ξέρω ότι δεν συμφωνείς με τα περισσότερα
    απ' αυτά που γράφω ) φτιάξε τη διάθεση των Κων Δημητριάδη και Μπάγιεβιτς , πρίν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, γιατί εκτιμώ ότι και Αυτοί διαβάζουν όλες τις εφημερίδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σου Στήβεν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ! Ωραία τα κατάφερες στο Σύνταγμα... Αντε να δούμε τον τρομοκράτη ΤΖΙΜΠΟΥΡ τι θα κάνει σήμερα... Ελπίζω σε συντριβή του Σπανού αλλα μην ξεχνάτε οτι η ομάδα μας κάτι παθαίνει οταν μαζευεται πολύς κόσμοε στο ΟΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Θανάση: Φίλε το αντίθετο. Στα περισσότερα που γράφεις συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Γιώργο Χρυ: Και μετά όλοι στην ΕΡΤ για την διαμαρτυρία. Έχουμε πλούσιο μενού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σημερα το εχασε ο Ντουσαν το παιχνιδι
    Μακο εκτος τοπου και χρονου
    στο πεναλντι παραλιγο να στειλω την τηλεωραση απο το μπαλκονι αλλα σκεφτηκα τον Γιανκοβιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Μάκη: Συμφωνώ. Έχει κόλλημα με τις αλλαγές μην κακοκαρδίσει κανέναν. Στην ανάρτηση για τον αγώνα βέβαια δεν του την πέφτω διότι όλοι ακόμα ζούμε με τη νίκη στο τηγάνι. Όλα όμως τα παιχνίδια ίδιους βαθμούς δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς παρέα,κο Θανάση,

    σήμερα φάνηκε ότι πρέπει να αλλάξει ο προπονητής,
    κατέβασε μία 11άδα όλο το γήπεδο έβλεπε ότι δεν τραβάει λόγο ατομικών εξάρσεων πήγε το σκορ έτσι, και αντί να κάνει καμιά αλλαγή να αλλάξει κάτι, μας ισοφαρίζουνε και στο 72-75 κάνει την 1η και τις υπόλοιπες στο 89 & 90 έλεος.
    Ο Μπλάνκο δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα ο Μαντούκα μετά το 60 περπάταγε(πριν 2 χρόνια τον βρίζαμε και ήταν πάγκο, τώρα λέει τα 400 που παίρνει είναι λίγα)
    Ο Σέρβος παιδιά το έχασε το παιχνίδι με τους παίκτες,δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάλι όλη την ομάδα την οποία μόλις φέτος φτιάξαμε με τους περισσότερους να τους έχει φέρει αυτός.
    Οι μισές τουλάχιστον ήττες είναι δικές του έχει κάνει εγκλήματα.
    Στο τηγάνι οι παίκτες πέξανε για τους εαυτούς τους πρώτα και μετά για τον κόσμο,δυστηχώς όσο μένει ο προπονήτης έτσι θα πηγαίνουμε.
    Πόσο μάτι πρέπει να έχεις για να δεις αν ο Αραμπατζής είναι καλύτερος του Σάχα (χωρίς να έχω τίποτα με το παιδί ίσα-ίσα είμαι υπέρ των νέων.
    Δηλαδή εσείς είδατε σήμερα ότι ο πρίγκηψ είναι καλύτερος του Δώνη.
    Steven που το ξέρεις ότι είναι αντιαεκτζής τον ξέρεις από μικρό;
    Την μπύρα πιος την πέταξε;
    Τεσπα πρέπει πιστεύω ο νέος να είναι από Γαλλία
    έχουμε πάρει διάφορους οι Γάλλοι εκτός ότι είναι παγκόσμια δύναμη έχουν και από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο.
    Steven o Τάτος πολύ καλός τον ζητήσαμε αλλά λένε τον έχει κλείσει ο GAYρος, ισχύει;
    Aν δεν βγαίναμε 2οι τι 3οι τι 4οι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βγάλτε χολή τώρα.Στην γωνία όλη τον περιμένετε.
    Όταν κερδίζαμε στο τηγάνι ήταν οι παίχτες,ο Μπάγιεβιτς είχε πάει για κατούρημα.
    Για την (ΑΕΡΟ)άμυνα μας κανένας τίποτα ,μόκο.
    Για το ανύπαρκτο πέναλντυ,μόκο.
    Συνεχίστε την απαξίωση από τους καναπέδες και από τα παρεάκια σας.
    Αυτός τους έφερε τους παίχτες,με τι λεφτά;
    Πάω για να ξεράσω τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλή ανάρωση,
    κούναγε εκεί που ήσουνα ?
    αν είχες πάει σήμερα γήπεδο, με αυτά που λες δεν νομίζω ΟΑΚΑ

    Τελίκα πρέπει να είσαι άμπαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάνο είσαι ένας ημιτασιόν Χατζηχρήστος.
    Κορεάτικος βλάκα,ξερόλα.
    29 ήμουνα μαλάκα την ώρα που αγοράζεις(;) των 15.
    Άντε στο 365 να βρίζεις προπονηταρά που έμαθες και τους Γάλους επειδή έχεις την μπακέτα στον κώλο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Μάνο: Ναι, τον Δώνη τον ξέρω. Για τα άλλα που ρωτάς δεν έχω ιδέα. Για την Γαλλία δεν έχω άποψη. Ο Κούπερ μου κάνει και θα τον έκλεινα αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χαράλαμπο: Βρε συ τι έπαθες τώρα; Θα διχασθούμε λόγω Ατρόμητου; Άλλα θέματα έχουμε, όχι αγωνιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς όλους: Παιδιά ηρεμία. Τίποτα δεν άλλαξε λόγω της νίκης επι της δαφνοστεφανωμένης. Σας έχω κάνει ανάρτηση, τι γράφετε στα προηγούμενα; Για να δυσκολεύετε εμένα; Βάλτε κανα κονιακάκι, τα δύσκολα είναι μπροστά και περιμένουμε ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τους ημιτασιόν δεν τους μπορώ ούτε το ξυπνητζίδικο στύλ τους-αντιγραφή κι αυτό-να απαξιώνουν τους πάντες σε αυτό το blog.
    Νισάφι πια μ'αυτούς τους τίποτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή