Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

           Παιδιά, δεν του φαινότανε αλλά είχε δαιμονισμένο κρύο. Μαζί με τον αέρα, στην κυριολεξία κόψαμε καρφιά. Και δεν έφτανε κι αυτό, αλλά μας πάγωσε και η τελική κατάληξη του αγώνα. Ποιού αγώνα δηλαδή. Μια παρωδία σκέτη. Με γκολ βέβαια σαν παιχνίδι του πόλο.

            Ο Ατρόμητος ό,τι μπορούσε έκανε. Σαν γνήσια ομάδα του Δώνη και σαν ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Ταμπούρι, κόντρα επίθεση κι ό,τι κάτσει. Και φυσικά όταν κάθισε το σκορ, κάθε δυο λεπτά πέφτανε οι παίχτες κάτω μπας και δεν παιχτεί ποδόσφαιρο. Με το που βγαίνανε έξω με τα φορεία, αμέσως σηκωνόντουσαν και ξαναπαίζανε μέχρι να ξαναπέσουν. Κι η πλάκα ήταν οτι "τραυματιζόντουσαν" μόνοι τους και εκτος φάσεως. Ειδικά το 10 του. Πρέπει να δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις τις τακτικές αυτές. Βγαλμένες απο την ερασιτεχνική κατηγορία.
            Η ΑΕΚ φυσικά δεν μπήκε στο γήπεδο. Αν ψάξουμε να βρούμε τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη, θα βρούμε μια τρύπα στο νερό. Θα βρούμε τον έναν χειρότερο απο τον άλλον, σε συνεχή διαγωνισμό λαθών τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Αυτό ήταν ξεκάθαρο στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που κατορθώσαμε να γυρίσουμε το σκορ. Μ'ένα τυχαίο γκολ του Γκεντζόγλου και με μια γκολάρα του Σκόκο. Αυτός ο παίκτης πραγματικά ξέρει πολύ μπάλα και μέχρι το 45 ήταν ο μόνος απο τον οποίο κάτι περίμενες. Δηλαδή ο καλύτερος. Απο κοντά κι ο Άλβες που είχε μια φιλοτιμία. Θυμίζω και το δοκάρι του αντίπαλου.
            Και η παρωδία συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος. Ο Σκόκο έπεσε, αλλά μια φιλοτιμία του Τζιμπούρ έφερε το 3-1 και την απόλυτη χαλαρότητα και την έλλειψη στοιχειώδους αυτοσυγκέντρωσης. Όλα δείχνανε τέλεια διότι απέναντι μας είχαμε μια νούλα. Εκεί όμως μίλησε η διαιτητική παρωδία που φυσικά στον χώρο της είναι πιο δυνατός ο Σπανός. Διότι το πέναλτυ με το οποίο μειώνει ο αντίπαλος, δεν χρειάζεται επανάληψη για να συζητήσεις. Είναι εξώφθαλμα ανύπαρκτο, εκβιαστικό και τσαμπουκαλίδικα ετσιθελικό, γνήσιο προϊόν της μικρής παράγκας.
             Δεν θέλει και πολύ μετά. Η στραβοκλωτσιά και η γκαντεμιά συμπληρώνουν την παρωδία του αγώνα. Την οποία είχε φροντίσει να την ολοκληρώσει πολύ ώρα πριν ο προπονητής μας. Δηλαδή βλέπει οτι η ομάδα θέλει αλλαγές απο το πρώτο μέρος. Σηκώνει και προθερμαίνει κάποιους. Τελικά οι κάποιοι μπαίνουν στο 72. Αφού αλλάζει και γνώμη για το Λαγό και το Λεονάρντο.Φυσικά οι παίκτες κάνουν τους προπονητές κι έχουν ευθύνη για την ανατροπή αυτή. Και δεν χρειάζεσαι προπονητή για να νικήσεις τον Δώνη. Εντάξει, αλλά ο Γκεντζόγλου τι να παίξει; Τόσο μπορεί. Και φαίνεται οτι είναι η αδύνατη τρύπα στο χώρο του κέντρου απο μίλια. Είχε δίπλα του και το Μάκο και το γλυκό λάσπωσε. Ο Μπάγιεβιτς γιατί κοιμόταν με τόσο κρύο;
           Φίλοι, τα είχαμε πει απο το τηγάνι. Δεν υπάρχει καλό ρόστερ, δεν υπάρχει δούλεμα στις προπονήσεις και φυσικά δεν έχουμε καλή ομάδα. Σας είχα γράψει οτι η νίκη μας ήταν αποτέλεσμα λαθών του Ζίκο και μπόλικης τύχης. Μου είπατε οτι ήμουν υπερβολικός. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά εγώ αυτήν τη μπάλα ξέρω. Και τελικά τρίτωσε το κακό. Διότι την είχαμε γλυτώσει και με την Λειβαδιά και με την Κομοτηνή.Και γυρίσαμε εκεί που ήμασταν παρόλο που βαθμολογικά η σημερινή ήττα δεν λέει και πολλά. Στα μπαράζ θα μπούμε με κανα δυο βαθμούς διαφορά απο τους μπροστινούς. Το κακό είναι για την ιστορία μας και την υστεροφημία μας.Σε σχέση με πέρσι έχουμε 6 βαθμούς λιγότερους και κερδίσαμε και την δαφνοστεφανωμένη. Ντροπή τουλάχιστον.
           Κι απογοήτευση για τον κόσμο που ήταν κάμποσος για τέτοιο παιχνίδι και τέτοιο κρύο. Και υποστήριξε όσο μπορούσε συγκινητικά και κόσμια. Ατομικά δεν θα ασχοληθώ σήμερα με τους πρωταγωνιστές. Θα μείνω στην άποψη μου οτι ΚΑΙ σήμερα ο Σουηδός ήταν οκ ( ρε συ Κώστα γιατί λες οτι δεν μπορεί να πηδήξει ούτε εφημερίδα;) κι οτι ο Αραμπατζής δεν κάνει. Δεν έχει συγκεκριμένη ευθύνη βέβαια με όλους αυτούς τους υστερήσαντες, αλλά τον παρακολούθησα στενά και είδα τις τοποθετήσεις του και τις εντολές του.
          Ο Δώνης ήταν προκλητικότατος και πολύ σωστά καθυβρίστηκε. Η αποβολή του έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα αλλά δεν έχω απαιτήσεις απο τον διαιτητή Λαμπρόπουλο. Τις οδηγίες του εκτελούσε χωρίς αυτό να μας δίνει δικαιολογίες. Διότι και στο τηγάνι γίνανε όργια αλλά...Πάμε για τα πιο δύσκολα τώρα, ξεκούραστοι όμως, διότι θα ακούσουμε κι αυτήν την εξήγηση. Δηλαδή μην χέσω που επειδή πληρώθηκαν, κουράσθηκαν στο πήδημα.

43 σχόλια:

  1. To παραδέχτηκε "δεν κατάλαβα" σχολίασε,
    του το έιπανε όμως "δες το VIDEO Dusan"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Γκετζογλου δεν περιμενω και πολλα,προσπαθησε το παλικαρι,οκ.Για τον μακο ομως τι να πω?πως ειναι στην εθνικη αυτο το παιδι?δεν ξερει την θεση ουτε μια ουτε λιγο ουτε τοση δα!!αλλαγη απο το δεκατο λεπτο θα τον ειχα κανει.χωρις κινηση,λαθος τοποθετησεις,λαθος μαρκαρισματα,κρυβοταν πισω απο τους αντιπαλους με λιγα λογια ανυπαρκτος και ο δευτερος λογος που χασαμε, γτ η ισοπαλια ηττα ειναι.ο Ντουσαν ομως?σου καθετε μια που ισοφαριζεις γρηγορα κ τυχερα,σου καθετε δυο οτι το γυρνας απο το ημιχρονο(ΣΗΜ.εδω περιμενω αλλαγη μακου,τπτ)σου καθετε τριτη το δοκαρι,τπτ ακομα!σου καθετε τεταρτη βαζει γκολ ο Μπλανκο(επιτελους!αν και κερασακι)αλλαγη τπτ!που εχεις πει οκ περιμενει να γινει το 3-1 να μην ρισκαρει απο το 2-1 με ποιο επιθετικο παιχτη και γινει καποια γκελα,αλλα το 3-1 εγινε κ αλλαγη τπτ!τεσπα εχουμε μεγαλο προβλημα στο αμυντικο χαφ χρειαζομαστε επειγοντως παιχτη και τον μακο ας τον δανεικο πουθενα,το παιδι δεν κανει γ την ΑΕΚ ετσι οπως τον ειδα σημερα,ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ!!ΟΥΤΕ ΓΙΑ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Μάκη: Δεν είναι παίκτες για την ΑΕΚ αυτοί. Ο Μάκος δεν ήταν καλός αλλά δεν παίζει μόνος του. Δίπλα του δεν υπήρχε τίποτα και φοβόταν. Τυχαία μιλάω για τον Γιάχιτς; Φέρνεις αντιΚαφέ τον Μαντούκα και βάζεις το Λεονάρντο. Το Λαγό μπροστά με έξω τον Μπλάνκο ( στο 3-1 ) και τα λοιπά. Και κάθομαι τώρα κι ακούω τον Δώνη να μιλάει για το blog. Και να μας δίνει και συμβουλές το κινούμενο χάπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χαράλαμπο: Θα είχατε γνωριστεί στο ούζο που δεν μπόρεσε τελευταία στιγμή να έρθει ο Μάνος. Και θα διαφωνούσατε βέβαια αλλά νορμάλ. Μην συνεχίσετε την κόντρα διότι δεν θα βγει πουθενά. Είμαστε όλοι ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν περιμενουμε τον αγωνα με την Χαλκιδονα για να δουμε τα μεγαλα αγωνιστικα προβληματα της ομαδας.Επιβεβαιωνονται καθε Κυριακη.Μα καθε Κυριακη.Ανελειπως.
    Ο προπονητης ηλπιζε περισοτερο οτι θα παρουμε το παιχνιδι με την ορμη και την ψυχολογια του τηγανιου.Αμ,δε.
    Βεβαια και εργαλεια δεν εχει. Και κακως πιστευει σε αυτους.Δεν μπορω να λεω "πιστευω σε εσενα" απλα γιατι δεν εχω αλλους και ευελπιστωντας οτι θα φιλοτιμηθεις και θα σου παρω το 110%. Καποτε γινονταν αυτα.Τωρα οχι.Οι παικτες,εκτος απο μετριοι,ειναι και ορθολογιστες.
    Ειχαμε εκεινα τα κουτσαλογα,τον Καφε και τον Γιαχιτς -και καλα αμυντικα χαφ-αποντος αυτων,η τρυπα διαμετρου 20 επι 20 στο κεντρο μεγαλωσε.Δυο τρεις μπαλιες μεταξυ σουηδου-Αραουχο-γκεντζογλου και βουρ μπροστα με μπαλια 40 μετρα.Και ν'ασαι και ο Τσιαρτας,πας'στο διαολο.Να κανει παιχνιδι-λεμε τωρα-στο νευραλγικο χωρο των χαφ, ο19χρονος Γκεντζογλου,να κατεβαζει την μπαλα ο Σουηδος(!!);(χωρις να φταιει ο ιδιος)
    Δεν υπηρχε 'κοντρα" που να την πηραμε.Δεν υπηρχε μονομαχια στο κεντρο που να "κερδιθηκε".
    Τα γκολ-οπως και ολα τα προηγουμενα,-ειναι εκλαμψεις καποιων-λεγε με Σκοκο- με ανεκτο ταλεντο και προσωπικες ενεργειες.Αλαλουμ.Κανενα συστημα.Αλλοπροσαλη παικτες.Κουτουρου-ball.
    Και αυτο ειναι καλο οταν το κανεις "επιτηδες".Οταν μπορεις και το διδασκεσαι και το "εφαρμοζεις". Και οχι να γινεται απο ανικανοτητα.
    Οταν η ποικιλια συστηματων που μπορεις να ακουθησεις ειναι τετοια,που μπορεις να αλλαζεις ρυθμο και τροπο παιχνιδιου ανα δεκαλεπτο.Αλλα για να τα κανεις αυτα,θελεις παικτες της "παλιας" ΑΕΚ των '90s.Με τον Μακο,τον Μαντουκα,τον Αλβες,τον Μπλανκο και ολους αυτους τους απολυτα,βαρετα και απελπιστικα μετριους,δεν γινεται.Θα βαλεις ενα γκολ στην τουρλα του Σαββατου και θα φας μετα αλλα δυο απο μαλακια,ανοργανωσια,και κυρια ελειψη ικανοτητων.Δηλαδη πολυ απλα ΤΑΛΕΝΤΟΥ.
    Ειμαστε μικρομεσαια-πια-ομαδα,γιατι τετοιους παικτες εχουμε.Δεν μπορει να συμβει κατι αλλο.Ειναι αδυνατον.Οταν το ροστερ ξηλωθει,πεταχθει,αναβαθμισθει,οταν "ανεβουμε" κατηγορια παικτικα-που λεει και ο Αλεφαντος-τοτε το πιο πιθανον ειναι να γινουν πολυ καλυτερα τα πραγματα.
    Ας μην ξεχναμε οτι αυτη η ΑΕκ,ειναι αποτελεσμα διοικητικου χαους και ανυπαρξιας.Δεν εννοω οτι με στρωμενη διοικηση,θα πεταγε,απλα λεω οτι με σοβαρη και γερη διοικηση,δεν θα υπηρχαν αυτοι,αλλα αλλοι παικτες,προφανως καλυτεροι,με ικανοτητες στο να αφομιωνουν τακτικες και με ταλεντο τετοιο που να τους επιτρεπει να κανουν πραξη στο γηπεδο αυτα που σκεφτονται.
    Οσο και να θελεις,αμα δεν μπορεις,χεσ'τα.
    Για φετος ας κανουμε -τι αλλο- υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mωρή παλιοαδερφή η γαλλία έχει κάτι τρελλές αδερφές σαν και σένα, θα πάρεις και νέες ιδέες.
    Τι λε ρε μπρούκλη που είσουνα στην 29,.οταν πήγαινα εγώ στην 29 εσύ έπαιζες με κούκλες Λάκη.
    Τι δουλειά κάνεις ρε μάγκα ? σε κατουράω ότι ώρα θες.
    Σου θύξαμε το αγαπητικό ?
    μέχρι χθές δεν ήξερες να γράφεις,τώρα μάλλον έχεις γραμματέα μπρούκλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χρήστο: Φίλε συμφωνώ κι επαυξάνω. Όμως το καλοκαίρι γίνανε 13 μεταγραφές και στον Γιάχιτς ο προπονητής είπε " Έλα για πρωτάθλημα". Φυσικά φταίει η διοίκηση αλλά όχι μόνο. Δηλαδή τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Αρνητική κριτική δεν σημαίνει οτι απαξιώνω τον προπονητή, αλλά να πάρει και κάποια ευθύνη. Δηλαδή με τον Μαραντόνα και τον Πελέ και τον Αμπράμοβιτς και την διαιτησία παισμένη, γιατί να μην πάρουμε εμείς τα λεφτά και την δόξα; Επειδή δεν έχουμε πτυχίο προπονητικής; Σιγά την επιστήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ομάδα μας βάλλεται από παντού.
    Το Σάββατο έχουμε αγώνα στην Θεσσ/κη με τον Ηρακλή που διαλύθηκε από τον Άρη και μας περιμένει να αναστηθεί αγωνιστικά.
    Η ομάδα δεν έχει ανθρώπους να την προστατέψουν εξω-αγωνιστικά,και τα αποτελέσματα φαίνονται.
    Προσθέτουμε και τα λάθη που κάνει ΟΛΟ το ποδοσφαιρικό μας τμήμα και φτάσαμε να παλεύουμε την είσοδο μας στα play-off.
    Φυσικά υπάρχουν και οι εσωτερικοί εχθροί που αγωνιούν για ήττες για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
    Οι οπαδοί αρχίσανε να ασχολούνται ξανά με τον Μάκο,τον Γκένζογλου,τον Καραφλό και το Ντούσαν λες και λύσαμε ξαφνικά όλα τα προβλήματα μας.
    Τι χαρά για κάποιους,μέχρι και την ΝΕΤ ξεχάσαμε!
    Α,μάλλον θα δούμε τα αθλητικά απόψε εκεί.
    Πιο πολύ απο τους βαθμούς με στεναχωρεί ότι δίνουμε δικαιώματά σε γλοιώδης τύπους σαν τον Δώνη να περνάνε τις απόψεις,ενώ αν το 3-1 το κάναμε 5-1 αντί για 3-3 δεν θα μιλούσε.
    Φυσικά και οι επόμενες ομάδες θα σταματούσαν να έχουν όνειρα για βαθμούς στα μεταξύ μας παιχνίδια.
    Τώρα φτού κι από την αρχή.
    Η 18η του μήνα πλησιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Μάνο: Βρε και συ, τι φωνάζεις; Λυπημένος είναι σωστά και φωνάζει. Σου είπα, θα είχατε άλλη γνώμη ο ένας για τον άλλον μετά το ούζο. Διαφωνίες ναι αλλά τίποτε παραπάνω. Όπως και τώρα δεν χωρίζετε τίποτα. Συνομήλικοι είστε με σωστή δουλειά και σωστή οικογένεια κι οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χαράλαμπο: Σήμερα την γύρισε την πλάκα η ΝΕΤ. Έχουμε και την 18 και την 12 και την 20. Υπομονή όπως λέει κι ο Χρήστος. Τον άκουσες τον Δώνη; Διάβασε το blog ( " Κυριακή κοντή γιορτή " ) και δίνει το νούμερο συμβουλές. Και μου χαμογελάει κιόλας ο εμποδιστής. Η κινούμενη ντόπα. Θα τον πετύχω όμως στην Πεντέλη που κυνηγάει την γκόμενα και θα τα πούμε απο κοντά με τον ομορφάντρα που το παίζει και προπονητής ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ Η ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν ξερω παιδεις και αν εχετε προσεξει οσο καιρο μιλαω στο μπλοκ ειμαι με Ντουσαν μεχρι το κοκκαλο και να σας πω κ το αλλο?εχω να παω στο γηπεδο απο τοτε που καψαμε το στρωμα!τεσπα θελω να πω οτι σημερα κοντεψα να τσακωθω με τον πατερα μου γ αυτον.εχει κολησει ρε πουστη μου να παιζει μ δυο αμυντικα χαφ!!ρεεεε με την χαλκηδονα παιζεις!!!παιξε 3-5-2 η 3-4-3!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ομάδα παίζει εδώ και ενάμιση χρόνο-από την φυγή Ριβάλντο-χωρίς παίχτη να αναλάβει να κατεβάσει την μπάλα.
    Θέλει΄΄μπαλάκια γι αυτό και εμείς μόνο ταλέντα έχουμε και απομεινάρια άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτός ο Δώνης, είναι για πολλές κλωτσιές τελικά.Κομπλεξικός κάργα. Και ήρθε να αποδείξει ότι κακώς έφυγε από την ΑΕΚ. Και νομίζει ότι δικαιώθηκε. Τρελά πράγματα.
    Χαράλαμπε, συμφωνώ μαζί σου 100%. Αυτή η εμπάθεια με το Ντούσαν είναι καταστροφική.Φτάνει πια. Μάνο, δε ξέρω πόσο χρόνων είσαι, αλλά πρέπει να έχεις δει την ΑΕΚ με προπονητή Ντούσαν να παίζει καλή μπάλα. Δε μπορεί να ξέχασε ότι ήξερε.Μάλον μερικοί έχουν ξεχάσει τι μπάλα έβλεπαν. Δες πάγκο και πες ποιον να βάλει για να διορθώσει τα πράγματα. Ακόμα και ο Καφές έλειπε σήμερα, ο οποίος δεν μας αρέσει μεν, αλλά βουλώνει τρύπες.
    Steven, δεν ενδιαφέρεται ο Ντούσαν να μην κακοκαρδίσει κανέναν. Δε ξέρω γιατί, αλλά για μένα φαίνεται να πιστεύει ακόμα ότι αυτά που γίνονται στις προπονήσεις θα φανούν και στο γήπεδο.
    Όπως πολύ καλά λέει ο Χρήστος, πρέπει να κάνουμε υπομονή φέτος. Ούτε μπάλα, ούτε στόχοι. Να το πάρουμε απόφαση και να μην στενοχωρόμαστε.
    Μαθημένοι στα δύσκολα είμαστε.

    Y.Γ Steven, δε θέλουμε Κούπερ, χαφ θέλουμε. Της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνω ασφαλως,Steven με την κατανομη των ευθυνων.Δεν ξερω αν"βγηκε" απ'το προηγουμενο σχολιο μου καποια αφεση στον Μπαγεβιτς.Εχει ευθυνες και μεγαλες. Επρεπε να φυγει αφου δεν του πηραν αυτους που ηθελε απ'το καλοκαιρι. Οταν ζητας τον "α" παικτη, η τον "β" και σου παιρνουν τον "χ" η τον "ψ",τοτε τα βροντας και φευγεις.δεν λες οτι το ροστερ ειναι πληρες.ουτε υπολογιζεις μαζι με το Θανοπουλο και το κομπιουτερακι συν και πλην μπας και "ξεκολησετε" κανενα χιλιαρικο.
    Τι διαολο.Αυτος δεν δουλευε με Ντανιελ,Μανωλα,Σαβεβσκι,Οκο,Σαμπα,Κασαπη,Σαββιδη κλπκλπ. Τι ειναι τουτα που λεει;Παρ'το καπελο σου και φυγε. Επειδη δηλαδη,ο "μαρμαρωμενος βασιλιας" της AEGEAN σου εταξε οτι 'παλι με χρονια με καιρους..." καθεσε και "μικραινεις"; Και μικραινει και η ομαδα;Σηκω και φυγε.Ισως ειναι καιαυτος ενας τροπος να τον "ξετρυπωσεις" και να βγει και κεινος μπροστα. Νισαφι πια.
    Και για το "ασπρο αλογο" μη νοιαζεσαι.Αν δεν στο παρει εκεινος,θα νοικιασω εγω ενα μουλαρι-taxi απ'αυτα της Αιγινας και θα σε κανω το γυρο του κουλουαρ του ΟΑΚΑ και θα νιωσεις σαν αλλος Μπεν χουρ.
    Δεν εχει νοημα καθε φορα στην συνεντευξη τυπου να παριστανεις την θλημενη πριγκηπισσα και να αναμασας τα "αυτους εχω" "θα προσπαθησουμε ως το τελος","θα βρουμε τις αιτιες που γινεται αυτο","θα προσπαθησουμε για εκεινο...ξερετε ποιες ειναι οι συνθηκες" και δωστου δακρυα και να χαρτομαντηλα.Βαρεθηκαμε.
    Η αρπαξε τον sugar απ'το γιακα και σουρ'τον απ'τα επισημα στην συνεντευξη και φερτον επι τετελεσμενων γεγονοτων,η τραβατε και οι δυο και καθηστε κατω απ'την Κοκκινη Μιλια και αφηστε μας και εμας να δουμε τι θα κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Χρήστο δεν ξέρεις τι θα κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ήρθε και ο Μουτζούρης και είδες.
    Χρήμα θα πεσει;
    Αν ναι,κι αυτόν τον κάνουμε Νο 1.
    Χωρίς χρήμα,θα βρίζουμε τον πρίγκηπα γιατί έφυγε στα δύσκολα και παράτησε την ομάδα και απέδειξε ότι οι παίχτες τον κάνανε 20 χρόνια προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για την πίστη Χρήστο συμφωνώ,τελικά είναι κακό να πιστεύει;
    Πιθανόν και για τον Sugar.
    Ωραία θα ήταν να έβγαινε και να έλεγε,παιντιά ξεχάστε Ντημήτρη φίλο μου,σε άλλη ζωή μπορεί.
    Θα τον αγάπαγε μέχρι και ΔΧ και οι ημιτασιόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω ξερω ενα πραγμα
    αμα νικας 3-1 στην Ελλαδα,τελειωσε το παιχνιδι εκει,τωρα εμεις πως το καταφεραμε παλι αυτο?μονο αυτοι ξερουν.Αν ειναι δυνατον να θελουμε παιχτες γ να κερδισουμε την καθε χαλκηδονα!με τις φανελες μονο φτανει!η και χωρις προπονητη η και με τα τσικο η και με τον κοσμο μονο!τι να πω?μου την δινει να κερδιζω 3-1 και να ερχομαι 3-3 με τον δημο περιστεριου!δλδ να σας πω και το αλλο ο Σαντος την πρωτη χρονια του κοντου ειχε καλητερους παιχτες απ αυτους?δεν νομιζω.απλα πιστευω σημερα οτι ο λογος που ειρθαμε χ ειναι ο μακος και επρεπε να τον ειχε βγαλει απο το πρωτο ημ.Με τη τυχη ομως δεν παιζεις συνεχεια καποια στιγμη θα στην φερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φτιάξε μια ομάδα με καλούς παίχτες να πέρνουν πρωταθλήματα, με όποιον προπονητή θέλεις, και τον Ντούσαν τον πληρώνουμε και τον έχουμε στην τροπεοθήκη να τον βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "αδικειται η ΑΕΚ απ'την αρχη του πρωταθληματος" δηλωσαν οι υπαλληλοι που πληρωνουμε στο γαιδουρομεγαρο τη ΕΡΤ. Ειναι και κοσμος εξω απ'το κτηριο απ'οτι μαθαινω.
    Ενταξει.τωρα καλα. τι νοημα εχει. Σε γδυνουν,σε ξεβρακωνουν,σε περιφερουν σαν τον επιταφιο πριν την ταφη και σε πλαγιο τεταρτο ψελνουν "αι γεννεαι πασαι,υμνουμεν την ταφην σου".
    Και θα αποχωρισωμεν ικανοποιημενοι που η αντιδραση και η διαμαρτυρια περασε και ακουστικε το δικιο μας.
    και αναγνωρισαν την αδικια οι φωστηρες της "τρισηλιθιου θεοτητος"
    "το ξεβρουμε βρε τζανεμ...δικιο εχουτε...ειπαμε τιποτις; Μαζι σας ειμαστε"
    Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να σε "χτυπανε στον ωμμο" και να σε "συμπονανε". Εχεις ηδη πεθανει.
    Ευχομαι στην επομενη ζωη τους να γεννηθουν καμηλες με πονοδοντο στην Λοριδα της Γαζας υπο τις διαταγες υποψηφιων "μαρτυρων" του Αλλαχ.
    Με μονιμο πονο και αβεβαιο αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάκη την χρονιά Σάντος ξεχνάς που γίνανε όλοι καρδιακοί.
    Το 90+ ήταν ο χρόνος μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Mάκη, αυτοαναιρείσαι. Μόνο οι φανέλες....αλλά και ο Μάκος βλέπε Ντούσαν δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαραλαμπε τα παιχνιδακια ομως τα περνε γιατι ειχε γνωση γ το υλικο που ειχε,τεσπα δεν θα το συνεχησω αλλο γτ ειμαι φορτισμενος,απο τον γαυρο να εχανα δεν θα ημουν ετσι τωρα οπως ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αννα εχω παιξει αυτην την θεση και τη ξερω καλα οπως και ολες τις αλλες εκτος του τερματοφυλακα και του επιθετικου.το αμυντικο χαφ τι πρεπει να κανει?ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    πρεπει να παιρνει την μπαλα απο τους αμυντικους και να ανοιγει το παιχνιδι
    πρεπει να κανει αλληλοκαλυψη τα μπακ η τον στοπερ
    ολα απο αυτον να ξεκινανε
    εμεις τα αμυντικα χαφ τα εχουμε καταντησει στοπερ
    αλλα ο μακος ουε αυτο δεν εκανε ουτε να μαρκαρει δεν ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαραλαμπε,δεν λεω να φυγει τωρα. αυτο πια δεν εχει κανενα νοημα,καμια ουσια και καμια οφελεια. Μιλαω για την αρχη.
    Τωρα ας περιμενει το ασπρο αλογο το οποιο μας εχει βρωμισει με τις καβαλινες του.Και ακομα δεν το εχουμε δει.
    Το εχω ικανο τον sugar στην "πρωτη" της ΑΕΚ στο "Αγια σοφια",να τον περιφερει πανω σε κανενα λευκο ατι.πεζος εκεινος,να το κραταει απ'το χαλιναρι με το πουρο στο στομα και ο Σερβος καβαλα, με φορμα τις ΑΕΚ και δυο κυπελα-απ'τα παλια,τοτε,ξερεις-να τον επιφημει ο εκστασιασμενος κοσμος που ομονοωντας,μετανιωμενος και με δακρυα στα ματια να ανακραζει "Ντουσαν-Ντουσαν"
    Και ο τιγρης δακρυσμενος να μονολογει:
    "δοξα τω Θεο τω καταξιωσαντι με,τοιουτον εργον επιτελεσαι.Νενηκικα σε Σωκρατες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2010 09:54

    Ωωωωωωωχχχχχχχ, πονάνε βρε τα παλικάρια?
    Λόγω οικογενειακής υποχρέωσης άφησα το παιχνίδι στο 3-1. Από ραδιοφώνου έμαθα ότι το παράρτημα του βλογιοκομμένου πέτυχε αυτό που παρολίγον να καταφέρουν ο Λεβαδειακός, η Λάρισα και ο Πανθρακικός. Κάπου θα μας καθόταν η στραβή.
    Σχολιασμός μέχρι το 60': Ο βλογιοκομμένος το έστησε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ το παράρτημα. Τα του καίσαρως τω καίσαρι. Έχει 2-3 παίκτες που ξέρουν που βρίσκονται (νεμπεγλέρας, τάντος, Περόνε) σε παράρτημα και παίζουν ανάλογα. Οι κάθετες μπαλιές προκαλούσαν πρόβλημα στα αργά μπακ και χαφ, τα σουτ έξω από την περιοχή το ίδιο, μιας και κατάλαβαν από νωρίς το κενό ανάμεσα στις γραμμές μας. Δε μιλάω για τα κόμπλεξ του και τα λοιπα. Δεν του αξίζει.
    Διαιτητής: Τα είπατε, σφάξε με αγά μου να αγιάσω. Καλά αυτή η οργάνωση μόνο τους αντιφρονούντες ξέρει να κυνηγάει? Χρειάζεται 1-2 αλά μπάκα να σφίξουν λίγο τα γάλατα, αλλά που...
    Επανέρχομαι στα καθ ημάς το μεσημεράκι, τρέχω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2010 13:43

    Επανέρχομαι στα καθ ημάς:
    Ντούσαν: Μήπως εκεί που χαιρετιόταν με το Ζίκο στο ντέρμπυ με το κωλοχανείο κόλλησε κανένα Η1Ν1. Είναι η μαλακία μεταδοτική? Όσον αφορά τα λάθη του ,τα ανέφερα παραπάνω. Πέραν αυτών απορώ με τη κόλλημα του με τον...Καφέ (δείτε τη συνέντευξη του, θεωρεί ότι η απουσία του ήταν από τους παράγοντες της ισοπαλίααααααααςςςς!!!!). Θεωρώ ότι ο Τζεμπούρ ΔΕΝ είναι έτοιμος για 90λεπτα. Τον κρατάει μόνο και μόνο γιατί έχει σέρβικο κεφάλι και την έχει δει ανάποδα τώρα (και καλά να αποδείξει ότι είναι υπεράνω...). Αδούλευτη η ΑΕΚ, χωρίς σχέδιο στο παιχνίδι. Και σημαντικό ότι ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ? ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ?
    Παίκτες: Επιθετικοί ΟΚ, Σκόκο σε φόρμα, ως και ο Μπλάνκο έβαλε γκολ! (Ωσανα μεγάλε Γιαχβέ, πύρινες γλώσσες έστειλες από τον ουρανό και εισήλθαν στου Μπλάνκο την κεφαλήν. Και έκτοτε χρησιμοποιεί το κουντεπιέ και ουχί την κνημη για βολή προς το τέρμα...)Βέβαια ο Μπλάνκο το' βαλε αλλά έκανε πάλι 2 τραγικά κοντρολ μέχρι το 60...αλλά σημείωσε πρόοδο. Μανοτύκα μετριότατος. Πρόβλημα αποτελεί, επίσης ότι μαρκάρουν οι 2 επιθετικοί και δε μαρκάρουν τα 2 χαφ (Μάνου+Σκο), οπότε το κέντρο μπατάρει πάντα προς την περιοχή μας.
    Αμυντικοί: Ωωωωωωωχ μανούλα μου....Καλά, λέγε εσύ steven για τον Σουηδό....χθες εκτέθηκαν ΟΛΟΙ, με τον Αραούχο κάπως λιγότερο, διότι δεν πιέστηκε από τη μεριά του. ΠΕρίμενα τον Κ'μπελα πιο αυτοσυγκεντρωμένο. Απογοήτευση.
    Μέσοι: Δες παραπάνω. Αφήναν κενά με την αμυντική γραμμή ΔΙΑΡΚΩΣ. Δε μαρκάρανε. Ο Μάκος (κι εδώ επιμένεις Sτeven) που νομίζει ότι παίζει? ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΔΙΑΡΚΩΣ. Ο Γκεντζόγλου είναι 19. Είναι αργός και το ξέρουμε όλοι. Εγώ είδα μερικές συμπαθητικές πασούλες, τουλάχιστον μέχρι το 60, είδα γκολ, αλλά και λάθη στην τοποθέτηση κοντά στην αμυντική γραμμή. Βέβαια, ΕΙΝΑΙ 19 (το ίδιο ισχύει για Αραμπατζή, λόγω εμπειρίας). ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ (ΑΠΟ ΜΑΚΟ, ΜΑΙΣΤΡΟ, ΜΑΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΣΑΝ).Εν ολίγοις απο τους εμπειρότερους. Του δόθηκαν? Και αν ναι ποιές ήταν αυτές? Τια ακολούθησε? Επίσης, πρέπει, επειδή είναι αργός, να χρησιμοποιεί καλή τοποθέτηση (βοήθεια σε κέντρο άμυνας+στημένα για κεφαλιές+στενά μαρκαρίσματα), που δεν είδα χθες, και να παίζει με αμυντικό χαφ-μηχανάκι (μόνο ο γιαχάγια έχει αυτά τα χαρακτηριστικά) που τρέχει και γι αυτόν. Κλείνω με το ακόλουθο: Θέλω να πιστεύω ότι οι νέοι έλληνες παίκτες μας (Γκέντζο, Ταχτσίδι,Γιαχάγια, Αραμπατζής, Παυλής) έχουν όλοι θετικά στοιχεία, αλλά και χτυπητές αδυναμίες. Κάποιες διορθώνονται (λχ μαλακισένες επιλογές Ταχτσίδι) κάποιες όχι (λχ ταχύτητα Γκέντζο+Ταχτσίτδι). Επιμένω ότι όλοι τους κάνουν για την ΑΕΚ που θέλω, εφόσον δουλέψουν σκληρά. Έχουν προοπτική. Το να τους ρίχνουμε μέσα σε παιχνίδια αλλά Ατρόμητος, χωρίς καθοδήγηση, ψυχολογία και σχέδιο μόνο κακό τους κάνει. Και αυτό θα αποτελέσει την πραγματική μας αγωνιστική μας ταφόπλακα (και όχι το εάν φύγει ο Σκόκο στον ΠΑΟ ή ο Τζεμπούρ μιλάει μόνο στο Θανόπουλο, δηλαδή σε κανέναν).ΑΚΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΡΕΤΒΊΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαλημέρα παιδιά
    Πιστεύεις δηλ. Γιώργη ότι ο προπονητής λέει στον Ταχτσίδη, μπες αγόρι μου και παίξε τη μπάλα που ξέρεις? ή στον Μάκο? Θα τρελαθούμε τελείως. Φανερό είναι ότι δεν ακολουθούν οδηγίες. Κάνουν του κεφαλιού τους. Μετά το πέναλτυ έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια...λοβοτομές οι γιατροί, όχι οι προπονητές. Ψυχολογία όλοι μηδέν, κίνητρο υπό του μηδενός. Ως προς το Σουηδό είναι ο μόνος που μοιάζει με αμυντικό.Και πείρα έχει και κορμί έχει, αλλά...Αυτοί που ξέρουν μπάλα διαλέγουν πότε θα παίξουν και επειδή είνα βαρόμετρα παρασύρουν και τους υπόλοιπους. Το ένα ακολουθεί το άλλο.Και εμείς που αγαπάμε και πονάμε, μεταδίδουμε τη γκρίνια και τη μιζέρια μας. Με το όπλο στο χέρι να πυροβολήσουμε, δικαίους και αδίκους. Ως οπαδοί ας γιατρευτούμε πρώτα εμείς και μετά να περιμένουμε ανάνηψη της ομάδας.Αυτό μας αναλογεί, αυτό πρέπει να κάνουμε.
    Η δε διαιτησία κάνει ακριβώς αυτό που κάνουμε και εμείς, δε μας σέβεται, όπως δε σεβόμαστε εμείς τον εαυτό μας.Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2010 14:59

    ΝΑΙ, Άννα μου, περιμένω να δω τον προπονητή ΚΑΙ τους έμπειρους να κατευθύνουν τους νέους. Δεν είμαι ειδικός του ποδοσφαίρου, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο στη συμπεριφορά των νέων στο παιχνίδι. Δεν ακολουθούνε εντολές? ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΤΕΒΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ. Συμφωνούμε στην έλλειψη σχεδίου και κατεύθυνσης. Εγώ δίνω και την άλλη παράματρο στο ζήτημα, δηλαδή την ανησυχία μου ότι όλο αυτό το τουρλουμπούκι μπορεί να κάψει (και θα κάψει κάποιους!) τους νέους παίκτες μας. Μπροστά κοιτάω, στο μέλλον του συλλόγου. Φυσικά, εάν ήμουν νέος ποδοσφαιριστής και ήμουν στην ΑΕΚ με τους α-μετόχους κερατάδες, τους μέτριους έως ενύπαρκτους έμπειρους ποδοσφαιριστές και με το Νερετβίτη να λειτουργεί από τη μία σαν ο μοναδικός "βράχος" και από την άλλη με τις εμμονές του, θα έκανα του κεφαλιού μου και θα έψαχνα πως να αυξήσω το συμβόλαιο μου ή να την κάνω (δες Ταχτσίδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Γιώργη
    Να με συγχωρέσεις για την παρατήρηση αλλά με αυτούς τους παίχτες και με άλλο προπονητή θα σωζόμαστε άνετα...
    Τώρα μηχανάκι ο Γιαχάγια,όσες φορές έπαιξε, μάλλον προς Φλορέτα μου φέρνει.
    Γιώργη αν σε ρωτούσε κάποιος ποιός προπονητής έχει αναδείξει τους περισσότερους Έλληνες παίχτες ποιόν θα έλεγες;
    Γιώργη,κακή βραδιά για όλη την ομάδα,ξανά; Ξανά; ναι ξανά..

    ΥΓ: Άλλη φορά να μην φεύγεις διότι χαλάει το γούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έρχεσαι στην μέση της σαιζόν και βρίσκεις μια ομάδα ότι ναναι.
    Το καλοκαιράκι σου λένε πάρε 1,5 να κάνεις 5 μεταγραφές για τις θέσεις που πονάμε.
    Φυσικά -τυπικά- εσύ τους διαλέγεις,αλλά πρόσεξε,υπάρχει το δίλημμα:
    Με τα λεφτά αυτά να πάρω ένα καλό παίχτη ή να ρισκάρω μήπως μου βγούνε από τους πέντε οι τρεις;
    Τώρα εάν πιστεύεις ότι τα λεφτά του Κυριάκου γίνανε μεταγραφές η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
    Τώρα ξέχασε να φτιάχνει ο Ντούσαν ομάδες,παιδιά εδώ θα γελάσω.
    Το ότι θέλει συγκεκριμένο περιβάλλον για να τις φτιάξει,συμφωνώ.
    για την ώρα ας γίνουμε διοικητικά Πάοκ ή Άρης και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παιδες,να μη το κουραζουμε.Δεν ειναι παικτες τουτοι για την ΑΕΚ Στη θεση του Μαυρου,του Δημητριαδη και του Νικολαιδη(φτου!)παιζει ο Μπλανκος(!!). Στη θεση του Μανωλα ο Αλβες,(οκτω θαυμαστικα:!!!!!!!!)στην θεση του Κασαπη ο Γκεντζογλου,(πεντε, τουλαχιστον:!!!!!)στη Θεση του Σαβεβσκι ο Μαντουκας(ημαρτον)σε αυτην του Σαμπα,ο Καφες με τον Μακο(οχι ρε πουστη μου!)στη θεση του Τσιαρτα κανεις.Στη θεση του Οκονσκι,επισης κανεις.Στου Μπατιστα,επισης κανεις(τι διαολο με 8 παικτες παιζουμε;)
    Εδω ειναι αρχηγος και πιο σταθερος παικτης ο Γεωργεας.Δεν εχω τιποτα με το παλικαρι,τον συμπαθω,ειναι συμμαθητης,συντοπιτης και καλο παιδι.Αλλα στην ΑΕΚ την "παλια" θα ηταν ο αναλογος Βαιος Καραγιαννης.
    Αυτη ειναι πια η ΑΕΚ λοιπον. Τι κριτικη να κανουμε και τι σχολια να απλωσουμε και τι αναλυσεις.
    Δεν υπαρχει καν Κωστενογλου.Καν Κουτουλας στην αμυνα.Καν Σταματης στο κεντρο.Καν Ζηκος.
    Δεν υπαρχει καν Λυμπεροπουλος,που ναι μεν ηταν αργοπουτανος,αλλα "εβλεπε" το παιχνιδι,ηταν εμπειρος.
    Δεν υπαρχουν "τρεχαντιρια" στο κεντρο.Μαρκαρουν με τα ματια και περιμενουν τον επομενο.Δεν βγαινει καθετη πασα.Οπως δεν υπαρχει και αναλογη κινηση απο τους μπροστινους για να την παρουν.(Μαλλον γι'αυτο.Αφου δεν βγαινει-σου λενε,-ας παμε εμεις να την παρουμε.)Η αλλαγη θεσεων και η αλληλοκαληψη ειναι στην αποθεωση της:Οχι μονο παιζει ο ενας στην θεση του αλλου και καμια φορα δυο και τρεις στην ιδια θεση,αλλα παιζουν και στις θεσεις των αντιπαλων!Να τριμπλαρει το αντιπαλο μπακ τον Μπλανκο στο κεντρο(!)να κανει καθυστερηση ο Μαντουκα στο σημαιακι του κορνερ,ενω το σκορ ειναι ισοπαλο(!)και να κανει κουρσα ο Γεωργεας αλλα Αρδιζογλου και να εχει μεινει πισω του,μακρυα ο Σκοκο,γιατι βαριεται και να εχει πιασει ψιλη κουβεντα με τον Αργεντινο μπακ της αλλης ομαδας...
    Γι'αυτο καμια φορα τυχαινει και "μπλοκαρουν" οι αντιπαλοι. "...τι γινεται ρε πουστη μου" σου λενε" "...τι κανουν ετουτοι...που παιζει ο καθενας...αυτοι παιζουν και στις δικες μας θεσεις...και εμεις τι θα κανουμε δηλαδη;Θα σηκωθουμε να φυγουμε";
    Δεν τρεχει η ομαδα,ειναι αργη,δεν μαρκαρει-περα απο δυο-τρεις στην αμυνα-κανεις αλλος.Και ο αντιπαλος με τρεις-τεσσερις μπαλιες κατασκηνωνει στην περιοχη μας.Μια,δυο,τρεις,νατο το "τεμαχιο".Τρεξε να το "βγαλεις" με τον καλαμο-Μπλανκο.Αν εχει ορεξη ο Σκοκο,ισως κατι γινει.Αν στραβοκοιμηθηκε,χεσ'τα.
    Ειναι περιοδευον θιασος,δεν ειναι ΑΕΚ.
    Τοσο μπορουν,τοσο κανουν.Συν την διοικητικα χαωδη κατασταση και αρα την οικονομικη αβεβαιοτητα,που υπο αυτες τις συνθηκες μονο μεγαλοι παικτες μπορουν να ανταπεξελθουν.
    Η μετριοτητα,υπο συνθηκες ιδανικες μονο, μπορει να βγαλει οτι εχει.Μονο ετσι "στιβεται" ο μετριος.Αλλιως,απλα υπαρχει,συμμετεχει,δικαιολογιες απειρες εχει, πουθενα δεν δινει λογαριαμο,αφου δεν υπαρχει κανεις ειτε να αποτανθει,ειτε να λογοδοτησει.
    Και ενας προπονητης που με φοβερες και με αιματα τη μια,με παρακαλια και ψυχοθεραπειες την αλλη προσπαθει να παρει κατι απο αυτους.
    Δεν γινεται δουλεια ετσι.
    Ειπαμε.Ας κανουμε υπομονη,μεχρι το τελος της σεζον.
    Ζησαμε τις καλυτερες περιοδους της ΑΕΚ και θυμομαστε τοσα ομορφα πραγματα και αισθανομαστε τυχεροι.Ε, τωρα λοιπον μας ελαχε να ζησουμε την χειροτερη ΑΕΚ απο ιδρυσεως.
    Τι να κανουμε .Θα το πιουμε το πικρο ποτηρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2010 16:11

    Συμφωνούμε Χαράλαμπε. Ναι, ο Νερετβίτης είναι μακράν του 2ου ο Νο 1 προπονητής σε ανάδειξη νέων παικτών (και ειδικά ελλήνων). Τι έχει γίνει στην 3η θητεία του στην ΑΕΚ και δεν κάνει ούτε τα βασικά καλά του, ενώ τα κουσούρια του όχι μόνο παραμένουν αλλά έχουν μεγαλώσει κιόλας! Φυσικά, επαναλαμβάνω ότι ήθελα να δώσω μία άλλη, σημανική παράμετρο στην κατάσταση της ΑΕΚ. Φυσικά φταίνει όλοι -και σε αυτό το θέμα- με την απουσία διοίκησης να αποτελεί το Νο1 φταίχτη. Συμφωνώ με το Χρήστο-όπως κι εγώ έχω εκφάσει πολλές φορές εδώ- ότι δεν θα κερδίσουμε τίποτα με το να διώξουμε τώρα το Νερετβίτη. Αλλά αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αντέχω άλλο είναι "1-2 νέοι λεφτάδες-επενδυτές" από Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο (όλο προς Κύπρο και Τσικάγκο πάμε όμως) που θα διαιωνίζουν αυτό το χάλι. Αμάν πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2010 16:33

    ΥΓ Χαράλαμπε, όχι άλλο κάρβουνο, αλλά θα τον πίνω τον μέλανα ζωμό μέχρι τέλους άλλη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο μανατζαραιος-καλικατζαραιος του Σκοκο,δηλωσε οτι μπορει και πρεπει να κανει αλμα στην καριερα του και δεν πρπει οι οπαδοι καιοι ομαδες να στεκονται εμποδιο στις καριερες των παικτωνΕχει προβλημα λεει ο Σκοκο στην ΑΕΚ,δεν ειναι ευχαριστημενος κλπκλπ. Συμφωνω με ολα. Δεν εχω κανενα προβλημα να παει οπου θελει,αν ειναι ανικανη η διοικηση να τον κρατρισει και δεν μπορει πια η ΑΕΚ να του δωσει κινητρα, οραμα και προοπτικη.Αλλωστε ελευθερος επαγγελματιας ειναι,διαλεγει μονος του το μελλον του.Μονος του που λεει ο λογος.Αυτοι οι καλικατζαραιοι-μανατζαραιοι,ποτε δεν καταλαβα τι ρολο παιζουν και σε τι βοηθανε την καριερα ενος παικτη. Χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει. Απλα πολοι απο αυτους-τους παικτες,ειδικα ποδοσφαιριστες- ειναι αγραμματοι,αστηχειωτοι και αδυνατον να διαχειριστουν το μελλον και τις δυνατοτητες τους. Κει εκει ερχονται τα τρωκτικα τυπου Διαννη και ζουν απο το αιμα των αθλητων σαν βδελες κανοντας πλουσιο κομποδεμα,στην ουσια μη κανοντας τιποτα.Αυτες ειναι δουλειες μαγκες.
    Ο Δ.Χ. αυτην την εποχη ασχολειται με τον Πεδουλακη.Ολα τα εχει η Μαριορη,ο φερετζες της λειπει.
    Εκανε και κοπη πιτας στα χαλασματα που ο ιδιος προκαλεσε.Κανονικα θα επρεπε να κανει ετησιο μνημοσυνο.Να καλει και τον Γρανιτσα και να κλαινε παρεα στα γκρεμοχαλασματα.Να στησουν και ενα τσαντιρι και να πουλανε πατατες και κιλιμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΡΗΣΤΟ
    συμφωνώ μαζί σου και χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Είμαι μαζί σου. Να μόνο καμμιά φορά φτάνω στο σημείο να λέω."Απελθέτω από εμέ το ποτήριο τούτο"...και πικραμένος στρίβω κανα τσιγαράκι, κι η επιλογή είναι μία. Η να το ξαναρχίσω το γ@μημένο που το έχω κόψει σχεδόν 2 χρόνια ή να το ξαναρχίσω κανονικά ή να σταματήσω να βλέπω μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Α ρε τι έχουμε πάθει,τι κάνει η πίκρα.
    Σήμερα θα βρίζαμε τον Κατσαρό και το μικρόφωνο του.Και τον μουτζούρη που κυνηγά την γκόμενα στην Πεντέλη που λέει Στήβεν.
    Μας λείπει κάποιος να μας εμπνέει,τους οπαδούς ,τους παίχτες και τους προπονητάδες μας.
    Κάποιος να πιστέψουμε σε αυτόν ,ένας ηγέτης.
    Αληθινός και όχι γιαλαντζί σαν τον κοντό,με όραμα και δυναμική,να παρασύρει εμάς μπροστά και τους άλλους στα καβούκια τους.
    Κάποιος με μεγάλο''μύθο'' να τον ακολουθεί.
    Να μαθαίνουμε τι χρώμα στριγκάκι φοράνε οι διαιτητές.Αλήθεια όπως ρώτησε και ο Γιώργης,γιατί η οργάνωση δεν κάνει κάτι επί του θέματος;
    Τα παπάκια είναι διαθέσιμα για άλλες δουλειές μόνο;
    Και μεσ'στην τούρλα του Σαββάτου ο Σκόκο δεν νιώθει καλά στην ΑΕΚ και ο Δωνης-μουτζούρης-τραίνο στην ΑΕΚ ήταν νέος και άπειρος ενώ μέσα σε ένα χρόνο έγινε ξανά έμπειρος.Και εμένα με φαγουρίζει το αριστερό μου...
    Επενδυτής φέρεται να είναι στην ομάδα μας ο Λασκαρίδης και το ερώτημα είναι την σουίτα που έχει στο Καραισκάκη δίπλα εκεί που είδε ο Στήβεν το γαύρος-ΑΕΚ θα την κρατήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μετά καθόμαστε και απορούμε για τα πιτσιρίκια που πρίν να δείξουν καλά-καλά τι αξίζουν στην Ελλάδα,σκέφτονται την διεθνή καριέρα.
    Με τους μανατζαρέους να τους πιπιλίζουν τα μυαλά,φτάσαμε ο Ταχτσίδης με τον μεγάλο κώλο και την μικρή προσφορά να την έχει δεί παιχταράς και να μας κάνει νούμερα.
    Α ρε αγαπούλης που σας χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Απο την άλλη μπορεί σαν αμυντικός να μην είναι αξιόπιστος αλλά δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις την υπομονή που κάνει-και δείχει έμπρακτα-στο θέμα των χρημάτων.
    Για τον Μαϊστόροβιτς λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Χαράλαμπο: Φίλε ξέχνα το. Δεν υπάρχει Λασκαρίδης. Τα νέα παιδιά πάντα έτσι ήταν. Θυμίσου τον Μίμη που πήγε να γίνει τραγουδιάρης. Ο Σουηδός είναι υπόδειγμα κι ας διαφωνεί ο Γιώργης κι ο Κώστας. Κι αρχηγός της Σουηδίας και νορμάλ χαρακτήρας. Στην θέση αυτή μόνο το Μανωλά θυμάμαι. Μετά απο αυτόν τα στόπερ είναι καρτάκηδες, πεναλτάκιδες και με αρκετές γκέλες. Τον Κυργιάκο και τον Καλλιτζάκη - τους αναφέρω επειδή περάσανε απο εμας - σε πολιτισμένη ποδοσφαιρικά χώρα θα τους είχανε για να φέρνουν τα τσάγια. Ρε παιδιά, μου διαφεύγει κανείς; Δηλαδή δίμετρος και κοντρολαρισμένος που έπαιζε σε μας; Μη μου πείτε Γκαμάρα βέβαια. Τελειώσανε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @SAwa Και να μη θελεις να το πιεις,θα σου το δωσουν με ορο,ενδοφλεβια.Δεν αποφευγεται.Οποτε ας κανουμε ονειρα για το μελλον, ελπιζω οχι αδικα και ασκοπα.
    Υ.Γ. Αυτο παλι με την Πεντελη και τον Μουτζουρη,τι ειναι;Πλακα εχει.
    Λενε, οτι κυκλοφορει εκει πανω ενας ανωμαλος επιδειξιας με μαυρη καπαρτινα και μασκα λυκου.Και οι γυναικες αντι να το βαζουν στα ποδια μολις τον βλεπουν γουρλωνουν τα ματια και βαζουν τα γελια.Γιατι αραγε;

    Περιμενουν ανακοινωση απο την ΠΑΕ(ναι, αυτην)να παρει θεση για τον μανατζαραιο-καλικατζαραιο του Σκοκο.Και τι να πει δηλαδη;Αν τον πουλα,η οχι,σε αλλη Ελληνικη ομαδα;Και ποιος να πει το ναι η το οχι; Αστεια πραγματα.

    Τον Λαζαριδη τον σπρωχνει ο Τρυανταφυλλοπουλος κατα δω;Αφου δεν εκλεισε τοτε η δουλεια με το "Πρωτο Θεμα",ας παρει "και την Πρωτη ομαδα" αμα λαχει. Και καθε Κυριακη να κληρωνει σε δυο τυχερους μετα τον αγωνα, ενα Σαβαατοκυριακο σε σουιτα στη "Μεγ.Βρετανια". Τζακουζι,σπα,σολωμοι,φραουλες,σαμπανιες και παραγεμισμενες παπιες.
    Να νοιωσει και λιγο ο φουκαρας ο προσφυγας,μεγιστανας

    ΑπάντησηΔιαγραφή