Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΣΚΟΚΟ

           Τον πατέρα μου θα τον βγάλω αύριο απο το νοσοκομείο. Η κλινική κατάσταση έχει παρουσιάσει βελτίωση, δηλαδή μπορεί να κάνει τρία βήματα χωρίς να λαχανιάζει ( κυριολεκτώ ) και του επιτρέπει οίκοθεν κουράρισμα. Η απόφαση οτι δεν θα ψαχτεί ο διηθημένος αδένας έχει ληφθεί. Η πιθανή βρογχοσκόπηση με ολική νάρκωση θα τον έστελνε μια ώρα αρχίτερα. Στα 81 δεν κάνεις πειράματα κι είναι σοφό να δημιουργείς μια ποιότητα ζωής ακόμα και για μέρες. Εξ άλλου ο καρκίνος, αν είναι τέτοιο, δεν παλεύεται.

          Η διάθεση μου είναι κάπως φτιαγμένη και ενισχύεται απο το γεγονός οτι το βραδυνό πρόγραμμα έχει αναβληθεί. Θα μείνω μέσα, με τη μουσική μου και με το βιβλίο που διαβάζω αυτήν την εποχή που σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. " Τα απομνημονεύματα του Δία " του Μωρίς Ντριόν. Κάτι σαν τη μυθολογία του Τσιφόρου με αρκετές έξυπνες ατάκες, καυστικό χιούμορ και νευρώδη αφήγηση.
            Ακριβώς δηλαδή το ανάποδο απο τον Σκόκο. Μου θυμίζει ντοπαρισμένο ημίτονο. Μια καλή προσπάθεια και μετά, για κανά δεκάλεπτο, νεκρά φύσις. Μάλλον δεν του έχουν βρει την σωστή απελευθέρωση της ντόπας. Ένα άνευρο πράμα στα όρια της αδιαφορίας και της αλαζονείας. Και το τελευταίο το λέω διότι δεν δείχνει κανένα σεβασμό στο οτι είναι ο μόνος πληρωμένος μέχρι κεραίας, θεωρείται ηγέτης της ομάδας και δεν έχει τίποτα στο βιογραφικό του. Ούτε τίτλους, ούτε μεγαλύτερους μισθούς, ούτε προτάσεις απο ομάδες του εξωτερικού. Τον ζητάει η δαφνοστεφανωμένη κι η αλογοτροφή, δηλαδή τρέχα γύρευε.
          Και καλά αυτά. Να εκβιάζει κιόλας με τον προσαγωγό; Επειδή δεν του κάνανε το χατήρι άμεσα; Δεν έχει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι μπας και πάει και κάπου καλύτερα; Σιγά να μην έχει. Ο τεμπέλης πάντα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία, είτε της φυγής του Σαλπιγγίδη, είτε του χαμένου πρωταθλήματος του Κόκαλη, είτε την οικονομική ανάγκη μας. Σιγά να μην ασχοληθεί με την διάρκεια του ή την βελτίωση του μέσω ενός σωματείου που δεν κάνει πρωταθλητισμό, δεν έχει πίεση και θεωρείται και ίνδαλμα του κόσμου, ενώ στους αντιπάλους και με συνυπολογισμένη την πίεση, θα είναι ένα νούμερο στο ρόστερ.
             Φυσικά το μέλλον του δεν με ενδιαφέρει κι αρκετά ασχολήθηκα με κάποιον που ξέρει μπάλα αλλά που τυχαία και κακίστως έγινε βαρόμετρο της ομάδας μας. Με ενδιαφέρει το παρόν το δικό μας. Το οποίο φανερώνει δυο σοβαρότατα λάθη. Το πρώτο είναι το διοικητικό, κάτι γνωστό άλλωστε. Μια σοβαρή διοίκηση, ακόμη κι αν έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, δεν παίζει με έναν υπάλληλο που εμμέσως αλλά σαφώς θεωρεί τον εαυτό του εκτός ομάδας. Μιλάει κατ'ευθείαν με τον ίδιο ή τον εκπρόσωπο του και βγάζει μια αντικειμενική αξία για το πάγιο. Δηλαδή πόσο τον πήρα, πόσα τον έχω πληρώσει μεχρι τώρα - άρα έχεις άποψη για το συνολικό κόστος - και τον γυρνάς στην αγορά με την δεδομένη υπεραξία που τελικά θα σου μείνει μετά και την εκκαθάριση της εφορίας. Στα ίσα.
           Στην διοίκηση φυσικά βάζω και το τεχνικό τημ. Η δήλωση του Δημητριάδη " όποιος θέλει να φύγει απο την ομάδα, δεν θα φύγει", είναι για τα μικρά πεισματάρικα παιδάκια του νηπιαγωγείου. Διότι αύριο θα υπάρξουν και στομαχικές διαταραχές και διάταση του οπισθίου γλουτού - σ'αυτό έχει και τέχνη ο συγκεκριμένος - και ανάγκη για αλλαγή στο παιχνίδι και ξανατσακωμός στα αποδυτήρια. Μιλάμε για μικροβιάκι. Και το μικρόβιο όπως γνωρίζετε, κολλάει κι άλλους και μια συμμαχία γίνεται και πακέτο. Τύπου, τον Βλάχο θέλω αλλά οκ θα πάρουμε και τον Γεωργαμλή- για τους παλιότερους.
            Το δεύτερο λάθος είναι του κόσμου. Που έχει θεοποιήσει ένα μαλάκα - μέχρις ενός σημείου σωστά λόγω του υπόλοιπου δυναμικού - αλλά θέλει να αντιμετωπίζει την ομάδα μας σαν ένα παλιό κολοσσό. Κι οτι είναι προτιμότερο, να του κρεμάσουμε το δελτίο μέχρι το 2011 παρά να πάρουμε ζεστά χρήματα για το γενικό καλό. Κι ας πάει όπου θέλει. Δηλαδή πόσο να ισχυροποιηθεί ο ανταγωνιστής μας με το Σκόκο; Τι να γίνει; Ρεάλ και Μπαρτσελόνα; Οι ίδιες τρίχες που είχαν γίνει και παλιά με τον Μπάγιεβιτς. Ένας Μπάγιεβιτς που σήμερα βάζει βέτο για μη πώληση του Σκόκο δρώντας αντιεταιρικά κι αντιεμπορικά ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙ ΠΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ. Και μην γελιέστε. Δεν τον γουστάρει τον παίκτη, για χάρη του έδιωξε τον Τζιμπούρ - σαν πάθος μου πάει πιο πολύ - αλλά ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ.
              Φίλοι, δεν έχω ενδοιασμούς, ούτε αιθεροβατώ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά είναι ένα φυτώριο για εξεύρεση ταλέντων και μετά μοσχοπώληση των. Το μέλλον είναι οι ακαδημίες και οι κατάσκοποι. Το ίδιο ισχύει και για τις διάφορες ομάδες που σχηματίζουν τον πίνακα των εθνικών βαθμολογιών. Τα άλλα, δηλαδή οι τυφλοί εγωϊσμοί, είναι για να έχουν τα ακόλουθα στοιχεία: ΑΕΚ 100, ΠΑΟ 40 κι ΟΣΦΠ 65. Βέβαια οι ανταγωνιστές δεν γίνονται βούκινο διότι απο πίσω υπάρχουν λεφτάδες μέτοχοι. Όμως η μαλακία δεν μένει ποτέ κρυφή, αλλά σωστά γράφει την ιστορία. Όμως η ιστορία είναι πεθαμένη. Το μέλλον υπάρχει και μόνο αυτό.
                Δεν θα παζάρευα με τον οποιονδήποτε Σκόκο. Θα είχα μια ομάδα με μια ταμπέλα μεταπώλησης στον κάθε παίκτη. Πάνω στην φανέλα του. Σαν τιμή εκκίνησης. Θα διαπραγματευόμουν με τον υποψήφιο αγοραστή για περαιτέρω χρήματα ή παίκτες αναπλήρωσης της θέσης - παίκτες που σαν χημεία μου πάνε περισσότερο ή που δεν μπορούν να παίξουν σε πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον ή πρωτάθλημα - και για δικαιώματα μελλοντικής μεταπώλησης. Να σε κρατάω στην ομάδα για το τερτίπι του κόσμου που τον φοβάται η διοίκηση, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι αν είχα σοβαρό προπονητή ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΤΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΡΑ, δεν θα έκανα budget εσόδων απο τα διαρκείας. Θα έχανα λεφτά απο τα σταθερά αλλά με την δουλειά μου, θα ανάγκαζα τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να πληρώσει παραπάνω. Φυσικά θα ήμουν σε μικρότερο γήπεδο, που τεχνητά θα το είχα και sold out.
             Φυσικά δεν θα φοβόμουνα τον κόσμο που έχει ανάγκη να άγεται. Και ήχθη απο τον ΔΧ που μίλησε για κατάληψη στο σπίτι αυτουνού που θα υπέγραφε την πώληση του Σκόκο. Σοβαρά; Έχω το μαγαζί δικό μου σαν διοίκηση, γουστάρω να κονομήσω και κουμάντο θα μου κάνει ένας επέτης της ερασιτεχνικής που είναι κατάλοιπο του γελοίου νόμου του 90-10; Που σε μια ανώνυμη εταιρεία συμμετέχει κι ένας άφραγκος ρομαντικός; Και που σε μια αύξηση κεφαλαίου, χωρίς να πληρώνει τίποτα, διατηρεί σαν Ρωμαίος Πάπας το 10%; Ε, γι' αυτό κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε τα μπλόκα των αγροτών. Διότι δεν έχουμε θεό τον δικέφαλο, αλλά τον Μπάγιεβιτς ή τον Σκόκο ή τα αρχίδια μου κουνιούνται. Εικονολατρεία κι όχι εικονοκλασία για να πάμε και στο Βυζάντιο.
          ΥΓ. Δεν μου έχετε πει για την συνάντηση στις 6/2. Αναμένω.

25 σχόλια:

  1. Molis γυρισα απο μια συγκεντρωση που αφορουσε την ιδια ομαδα που αγαπάμε.Η απογοητευσημου τεραστια. ΟΙ ψυχικες μου αντοχες μεγαλες αλλα πεπερασμενες.Εχω 2 γιους 4,5 & 2,5 ετων και πεθαινω απο την στενοχωρια μου στην ιδεα οτι θα πρεπει να βιωνουν αυτη την γαγγραινα ψυχης & μυαλου που ζουμε τα τελευταια 4 χρονια.Μου ειναι πολυ δυσκολο να σου εκφρασω σε 1 κουτι 12Χ4cm ti ακριβως νιωθω γι αυτη την ομαδα.Απλα θελω να σου πω οτι ειμαι 1ανθρωπος που αν βγαλω την ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ειμαι κ φτιαγμενος κ πετυχημενος Ομως οπως η πουτανα εχει στο μυαλο της πως θα γαμηθει, εγω εχω τρια βιτσια.Το πρωτο λεγεται ΑΕΚ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ Κ ατσαλι, το 2ο ειναι μια μελισσα που κανει surf(μελισσα σε σανιδι βρεγμενο) κ 3) το Κορυδαλλος αεκ club να αποκτησει αλλο ενα σημαινων στελεχος μετα τον Κουφοντινα.Φανταζομαι νιωθεις ποιον εννοω.Αν αυτα τα τρια αγγιζουν ιδιες νοτες & εστω οχι ιδιες χορδες ταιριαζουμε, να γνωριστουμε.Εσυ θα πεις το που αφου σχεδον εχεις ορισει το ποτε.
    Ξερω τοσα πολλα φιλε που δεν τα λεω γιατι νιωθω γραφικος οταν τα διηγουμαι.Ακομη κ στον αδελφο μου δεν μιλω πια για την ΑΕΚ ΠΟΥ ΖΩ μακρια απο το γηπεδο,αλλα μεσα στην καταληψη, μεσα απο τους συνδεσμους που δεν ελεγχονται κ διπλα σε ανθρωπους που ολοι εχουν γινει καταθλιπτικοι απο το: this is Aek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηβεν,για τις 6/2 να κατεβειτε θαλασσα να παρετε και καθαρο αερα...40 λεπτα δρομος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα νωρις,νωρις.Ξυπνησα στις 0630 εκανα τον πρωτο καφε μου, και διαβαζω για Σκοκο........
    Καλος παικτης,μπαλαδοφατσα, αλλα το να κρεμεται μια ΑΕΚ απο τουτο το παιδι,οχι,δεν το δεχομαι.
    Κατανοητο μεχρι ενος σημειου, λογω μη υπαρξης αναλογων ποιοτικων λυσεων στη δυσκολη αυτη περιοδο,αλλα οχι ξανα.Κρατας εναν παικτη που αποδεδειγμενα ΔΕΝ θελει να μεινει στον οργανισμο της ομαδας πλεον.Τα γραφεις παραπανω Στηβεν,να παει στο καλο,να βγαλουμε και την υπεραξια.Περιττο το συναισθημα οταν δεν ειναι αμφιδρομο,και περισσοτερο οταν εισαι μαγαζι,που θελεις να κρατηθεις υγιες.Ο πριγκηψ απλα σκεφτεται τον κωλο του και την χωριστρα του σαν κλασικο Σερβοπουλο,και ο ΔΧ φορεσε το κοστουμι του μετοχου(!!!) που του δανεισε ο γελοιος νομος περι ερασιτεχνικων, και κανει το ονειρο του πραγματικοτητα,να εχει λογο πλεον στην ΠΑΕ,σαν θεσμοθετημενος παραγοντας.Στοπ για τσιγαρο.Καλημερα και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστα καλημερα,ενδεχομενως το χιονι ναναι 50ποντους,μαυρη συννεφια απο πανω,τσουχτερο κρυο,οπως εισαι τραβα δυο ρουφηξιες γερες να φτασουν στα νυχια των ποδιων για να νιωσεις ντουρος.Οποτε μου δινεται η ευκαιρια και ειμαι σε τετοιο μερος,το πρωινο ειναι ολα τα λεφτα...Καλημερα απο την κεντρικη Ελλαδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2010 10:36

    Καλημέρα και από το κέντρο του Αθηναϊστάν. Σας ζηλεύω αμφότερους. Που θα του πάει, θα την κάνω κάποια στιγμή κι εγώ για κάποια άλλη γωνιά του Γιουνάν μπεηλίκ...Κώστα, τα λέμε εδώ μέσα σε αυτό τον τόνο περί Σκόκο, ακόμα και όταν έβαζε τα πανέμορφα γκολ που, ομολογουμένως, έχει βάλει. Βάλε τιμή 6 μίλλιονς και ας τον πάρει ο Θείος. Αλλά φευ. Δίνει, λέει, 2,5 + 40% μεταπώληση, ξέροντας πόσο μας έχει ήδη κοστίσει. ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ μας έχει πια...και οι αμέτοχοι-κερατάδες με τους δημοσιουπαλληλίσκους μόνο να κρώζουν μπορούν. ΡΕ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.
    Που όμως, σαν κυράτσες μαλώνουμε μεταξύ μας στην ΑΕΚ...για τα μάτια ενός ασταθούς νεανία...
    Μονεγάσκε, καλός και ο θαλασσινός αέρας, αλλά δε βοηθάει και ο καιρός. Κάτσε να ανοίξει λίγο. Άσε που, λόγω έλλειψης χρόνου από τον αρχι-μπλόγκερ μας, έπρεπε να το βάλουμε μπρος σε πιο εύκολες φάσεις. Γιατία δεν κατεβαίνεις από το πριγκιπάτο σου στο βύθουλα μπρε? Σε περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μέγα λάθος που κάναμε και ξανακάνουμε οι ΑΕΚτζήδες είναι η θεοποιήση.
    Μαύρος ο θεός,Ντούσαν ο πρίγκηπας,Ντέμης,Σ-κόκο-ς και έπεται συνέχεια.
    ''Ο Σκόκο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ.''
    Να Βάλει τον κώλο του κάτω και να παίξει καλή μπάλα να βγούμε Ευρώπη,να είναι σε κάθε αγώνα ο καλύτερος, για να τον πάρει μια σοβαρή ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ομάδα με το ανάλογο φυσικά αντίτιμο.
    Είναι σαχλαμάρες περί μεταγραφής τώρα και μάλιστα φτωχομπινεδιάρικα τύπου 40% σε ανταγωνιστική Ελλ.ομάδα.Και μπράβο στο προπονητικό τημ που αρνείται την πώληση όχι διότι κάνει το χατήρι του κόσμου αλλά διότι ξέρει ότι δεν θα τον αναπληρώσει.
    Το καλοκαιράκι με το καλό που υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια και περισσότερες λύσεις βλέπουμε.
    ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ.
    Φυσικά η τιμή να εξαρτάται όχι μόνο από αγωνιστικά κριτήρια αλλά και άλλα όπως αν είναι παίχτης''κορμού'' της ομάδας ή πόσο εύκολα βρίσκεις αντικαταστάτη του στην θέση αυτή,ηλικία,πωλήσεις φανέλας,η δημοτικότητα του στην ομάδα και άλλα πολλά.
    Και βέβαια όλα αυτά χωρίς τους εκβιασμούς που έχουμε τώρα,που με μια σοβαρή διοίκηση ,για μένα, δεν θα περνούσαν.Μέσα στο γενικό χαμό και την ανυπαρξία διοίκησης πλακώσανε οι μανατζαρέοι να κάνουν το παιχνίδι τους.
    Ρε φίλε Στήβεν ηλικρινά τώρα,ο κόσμος δεν έρχεται γήπεδο λόγο προπονητή,διότι μετά από 20 χρόνια δεν δουλεύει;
    Ή μήπως λόγο ότι έχουμε γίνει βαβέλ και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούν οι άξεστοι που έχουμε μαζέψει;ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ οι οποίοι δεν σέβονται τον Δικέφαλο Αετό.
    Οι κλίκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στα αποδυτήριο είναι για μένα ο λόγος που δεν έχουμε ΟΜΑΔΑ με την πλήρη έννοια.Καθένας για τον εαυτούλι του.Και φαίνεται και το βλέπει ο κόσμος γι αυτό απομακρύνεται.
    ΞΕΣΚΑΡΤΆΡΙΣΜΑ ΓΕΡΟ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.
    Μικρότερο γήπεδο;;;
    Δηλαδή ριζούπολη; Ή νέο 30-35.000;
    Για γίνε σαφής Στήβεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που δήλωσε ο Παπαδημητρίου για την ΜΗ ύπαρξη εγράφου που να δηλώνει την αύξηση του ΜΚ είναι 100% αληθινό.
    ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και για τους άπιστους η Γράμμου είναι κοντά.
    Να πάνε και να ζητήσουν συμμετοχή στην αύξηση.
    Ούτε που την έχουν ακούσει η υπάλληλοι εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανώνυμο: Φίλε, υποθέτω γράφεις πρώτη φορά και σε καλοδεχόμαστε στην παρέα. Το μήνυμα σου είναι συγκλονιστικό και το προχωράω αμέσως. Το ταχυδρομείο είναι stevenavramidis@yahoo.gr, φυσικά να γνωριστούμε και να πούμε ό,τι θέλεις, όλοι μαζί. Μου στέλνεις το κινητό και σε παίρνω. Δυο σχολιάκια: Τα παιδάκιασου - και να σου ζήσουν- είναι μικρούλια ακόμα. Φαντάσου τα δικά μου που είναι και στην εποχή της αμφισβήτησης. Ο Κουφοντίνας παρεδόθη σαν ήρωας και μην περιμένεις να αυξηθεί το club απο έντομα. Εγώ γίνομαι άνετα μέλος και πάμε για την πανστρατιά. Έχω μεγάλη σύνδεση με την πόλη σου. Περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη, αναμένω τις συμμετοχές και η πρόταση σου παίζει βάσει πλειοψηφίας. Δεν κάνω κουμάντο εγώ, συνδέω απλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Κώστα-Φλώρινα: Γειά σου πατρίδα. Συμφωνούμε εν κατακλείδι και προχωρώ κι εγώ στο επόμενο τσιγάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Γιώργη: Όχι, αδερφέ. Αν η παρέα πει πριγκηπάτο, φύγαμε. Τέλος Ιανουαρίου δεν μπορούσα λόγω κορυφαίου φίλου ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΏΤΗ, που με φιλοξενεί στις Καρυές ( είσοδο νομού Λακωνίας ). Δαφνοστεφανωμένη μεν, αλλά Αεκτζής στην καρδιά. Με πατέρα τον παλιό γενικό έφορο του Άρη Νικαίας , της μιας ομάδας που την συγχώνευσε η χούντα και προέκυψε Ιωνικός. Κι είχε τον SUGAR παιδί του με τα βρεξίματα του γηπέδου ή τα φέρετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χαράλαμπο: Να γίνω σαφής σε τι; Για το έγγραφο; Μιλάς για τον Παρίση που δεν βρήκε τίποτα; Τα πήρε όλα σε ηλεκτρονική μορφή. Για το γήπεδο; ΟΑΚΑ θα είμαστε για να μοιράζεται το νοίκι, ξέρεις με ποιόν. Ο Μπάγιεβιτς είναι τελειωμένος, μην ασχολείσαι άλλο. Είτε αύριο - αν δεν κερδίσουμε - είτε μεθαύριο που θα γίνει γκέλα. Δεν μιλάω για ΠΑΟ. Κι ο ΔΧ στην συνάντηση της ΚΕΔΚΕ στο Intercontinental της Τετάρτης, μου τα είπε ξανά. Πάω να τουμπάρω τους πόλους εγώ. Πόσο σαφής να γίνω; Να μιλήσω για τον Παπαδημητρίου; Εντάξει υπάρχουν λεφτά. Ας πάρει το μπάσκετ λοιπόν. Κι εκεί έχει πρόβλημα ή είναι τώρα περίεργος κι ο Φιλίππου; ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΙ ΥΠΟΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΟΜΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ - ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΡΟΙΣΟΥ - ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ; Η ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΚΕΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ; ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ. ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς όλους: Στο προηγούμενο σχόλιο μου, έγινε ένα λάθος εκ παραδρομής και το σχόλιο δεν διορθώνεται. Αντί για ΔΧ βάλτε ΔΜ. Τι δουλειά έχει ο ΔΧ σε τέτοια συνάντηση; Συγνώμη για την βιασύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς όλους: ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΖΙΖΑΝΙΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΙ ΕΓΩ.
    ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΓΟΥΡΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2010 22:16

    Steven, διάβασα το ζιζάνιο. So what? Χέστηκε ο Φατιμέ στο γκιούλ μπαξέ. Το ερώτημα μου προς εσέ και όλους εδώ δεν αφορά την ανάρτηση, αλλά ΓΙΑΤΙ ανέβηκε...τι σκοπούς εξυπηρετεί.
    Όσον αφορά την τοποθεσία της συνάντησης, no probs αν είναι πριγκιπάτο, ναός ή βύθουλας...προτάσεις εργασίας κάνουμε για να πάρει μπρος η μηχανή...ο θαλασσινός αέρας είναι καθαρός και το χειμώνα...και η παρέα εκλεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συντηρεί το διχασμό, παιδιά. Καποιος βασιλεύει έτσι. Η ομόνοια είναι εχθρός.Κάποιοι δεν μας θέλουν ενωμένους. Τρομάζει η ενωμένη δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε Στήβεν γίνε σαφής με το γήπεδο εννοώ,είπες για μικρότερο.
    Εγώ πάντως ασχολούμαι με την ΑΕΚ στην οποία μέρος είναι ο Μπάγιεβιτς.
    Αφού είναι προβλημα να τον διώξουμε να βοηθήσω και 'γω.
    Αλλά ρε φίλε να φέρουμε κάποιον καλύτερο καταξιωμένο,όχι προπονητάκια τύπου Δώνη και Κωστένογλου.Για Κόλα και Σαβέφσκι δεν μιλάω διότι δεν υφίστανται ως προπονητές.Να έρθει και σε μας ένας Κούπερ.Μαζί σου.
    Πιστεύεις όμως τον τελειωμένο θα τον διώξουν για κάποιο καλύτερο;
    ΟΧΙ. Θα φέρουν έναν YES MAN.
    Αυτό με αγχώνει εμένα,όχι ο τελειωμένος.
    Το ζιζάνιο τώρα ειδικά αυτή την εποχή,βοηθάει σε κάτι με αυτές τις αναρτήσεις;
    Ποιόν γλύφει με αυτού του είδους ανάρτηση;
    Είναι καμιά επέτειος και δεν το ξέρουμε;
    Βοηθά στην ενότητα ή μήπως για να καταλάβουμε τι σόι προπονητή έχουμε;
    Μόνο κακό προξενεί να το ψαχουλεύουμε 14 χρόνια μετά. ΑΙΣΧΟΣ και φυσικά χεστήκαμε αν ο Μπάγιεβιτς είχε ανασφάλεια που θα δούλευε και αν ο κατάσκοπος την γλύτωσε τελικά στο ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΔΧ καλά το πάει το καράβι!
    Ντουγρού για Α2
    Φυσικά φταίνε οι''άλλοι''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα παίζουμε με 11 σε όλο τον αγώνα αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς όλους: Σας είπα για το Ζιζάνιο διότι το είχα και το έχω στα προτεινόμενα blogs. Φυσικά αύριο θα κατεβεί. Είναι ξεκάθαρα Ντεμοτεχνείο και σήμερα προετοιμάζει τον κόσμο για την απόλυση του προπονητή, αποσιωπώντας τα ουσιώδη προβλήματα. Και φυσικά χωρίς λόγο για την ΑΕΚ θυμίζει δήθεν προδοσίες αλλά με λόγο μάλλον τάσσεται υπέρ μιας ειλημμένης απόφασης. Ήθελα να το δείτε για να ξέρετε για τι πόλεμο μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Steven, γιατί να κατέβει? Από όποια πλευρά και να το δεις, δεν υπάρχει λόγος. Δικαίωμα στην άποψη έχουν όλοι. Μας αρέσει δε μας αρέσει. Ακόμα και κατευθυνόμενο να είναι. So what?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Άννα: Κατέβηκε ήδη. Φυσικά δικαίωμα στο λόγο έχουν όλοι, αλλά όχι και οι κοινοί κλέφτες. Αγώνα κάνουμε εναντίον τους και σε μια απλή ερώτηση μου στο ταχυδρομείο τους, μου απάντησαν οτι καλύπτω κάτι , οτι ήμουν παλιός οριτζιναλίστας κι οτι είμαι γάβρος. Όχι, δεν ανέχομαι τίποτα απο ανθρώπους του πεντοχίλιαρου. Έχω προκαλέσει ξανά για συνάντηση ή να πουν τα ονόματα τους. Αλλιώς εντομοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τάσος Θεσσαλονίκη26 Ιανουαρίου, 2010 13:07

    Εύχομαι ο Πατέρας σου να είναι καλύτερα φίλε Στήβεν ... διάβασα τα πρωτοσέλιδα σήμερα όσο αφορά τον Σκόκο ... αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής . Γιατί να το κρατήσουμε με το ζόρι το παλικάρι και να νιώθει πως χαραμίζει τα χρόνια του στην ΑΕΚ ; Ας του κολλήσουμε ένα ταμπελάκι πίσω απο την βαριά φανέλα που φοράει που να γράφει "ΠΩΛΕΙΤΑΙ τόσο" και να πάει στο καλό .... και Bonus τον Ταχτσίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Τάσο Θεσσαλονίκη: Φίλε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Είναι έξω απο το νοσοκομείο, αλλά σε πολύ μεγάλη αδυναμία. Δεν μπορεί ούτε τρία μέτρα να πάει. Το κακό είναι οτι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση 4 φορές την εβδομάδα και πρέπει να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο.
    Για τον Σκόκο παρασυμφωνώ με τα γραπτά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή