Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

TA ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

            Φυσικά ήδη θα πρέπει να έχετε πληροφορηθεί οτι με την παρέμβαση Νοτιά, το συμφωνητικό θα υπογραφεί και η πλευρά Κοζώνη θα προχωρήσει στον έλεγχο των βιβλίων, των εσωρούχων μας και των αντικειμένων που κατά καιρούς χρησιμοποιήθηκαν σαν σεξουαλικά βοηθήματα. Βέβαια είστε ενημερωμένοι απο εδώ, οτι για την συμφωνία δεν είχα ποτέ αμφιβολία. Εγγυητική, ξεγγυητική, ο έλεγχος θα γινόταν. Για την απόκλιση των χρεών ήσαν και είναι οι φόβοι μου και για τον χρόνο που δεν σπαταλήθηκε παράλληλα, αλλά σειριακά με τον φόβο προσφυγών ή διάλυσης του σωματείου. Φυσικά και δεν παίρνω τίποτα πίσω. Όχι απο πείσμα, αλλά δεν έχει γίνει κάτι για να μου αλλάξει το ένστικτο ή τον χρόνο που συνεχώς κερδίζουν οι δυο πλευρές με την ΑΕΚ στη μέση κάποιου hot dog με μπόλικες πίκλες. Περιμένω λοιπόν κι εγώ τα προφανή.
              Αυτά που βγήκαν, ή ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΥΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ EMPIRE μια που αυτά δεν τα αναγνωρίζει ο Κοζώνης. Και δικαίως. Αυτός τα έκανε; Λες και τα άλλα είναι δικά του. Η πρώτη άρνηση, αν δεν κάνω λάθος. Θα μου πείτε βέβαια οτι αυτό δεν λέει τίποτα. Σωστά κι άρα τα νέα είναι θετικά. Το είπανε έγκριτοι δημοσιογράφοι που το κοινό απο αυτούς πληροφορείται τα πάντα και τυχαίως όλοι μετά απο λίγο ανακαλύπτουν οτι στην Ελλάδα υπάρχει πυκνή νέφωσις κι όλοι κατακρημνίζονται εξ αυτής.
                Τον Φίλαθλο δεν τον διαβάζουν πολλοί και επίσης σωστά. Σήμερα ο άνθρωπος το μυαλό το έχει σαν απόφυση του εντέρου. Αν ενοχληθεί πάει στον χειρούργο και την αφαιρεί. Αν δεν τον ενοχλήσει την αφήνει σαν ένα ακόμα περιττό στοιχείο του οργανισμού του και το γιατί δεν τα βάζει με τον θεό που τον κατασκεύασε μ' αυτήν, είναι θέμα πανανθρώπινης αγαθότητας, έλλειψης περιεργείας και τα λοιπά θεολογικά γιατροσόφια.
               Με τον Γεωργίου γιατί τα βάλανε όλοι; Διότι πονάει η αλήθεια του ή διότι δουλεύει στην συγκεκριμένη εφημερίδα; Ποιός άλλος μαλάκας δημοσιογράφος εκτίθεται για κάτι ( ποδοσφαιρικά μιλάω) εκτός απο τον τιμιότατο Γεωργίου, που κόβω το χέρι μου γι' αυτόν και που με τόση θαεματικότητα και ακροαματικότητα, δουλεύει τέσσερις δουλειές για να συντηρήσει τις φυσιοθεραπείες του γιου του ή τα ιδιαίτερα για ένα καλύτερο αύριο για την κόρη του; Δεν είναι παντογνώστης αλλά είναι αυτό που βλέπεις και δεν υπάρχει τίποτα άλλο απο πίσω. Και τα ίδια ισχύουν και για τον Κολοκοτρώνη που σαν στρουμφάκι τρέχει σε πεντακόσιες μεριές μπας και βγάλει ένα αντρικό έντυπο.
             Κι έβαλε ο Φίλαθλος τρικλοποδιές. Λόγω του δημοσιεύματος ή λόγω του timing. Σε ποιόν ρε εγκάθετοι; Στον Κοζώνη; Μα δεν θα κάνει έλεγχο; Μόνος του δεν θα βρει τα στοιχεία; Την εφημερίδα θα αγοράσει και θα μάθει αυτά που θέλει να μάθει; Λέτε ο Κοζώνης, όταν κάνει δουλειές για την τσέπη του, να αγοράζει ανάλογα με τον επαγγελματικό του στόχο και την αντίστοιχη εφημερίδα του χώρου και να μαζεύει τις πληροφορίες του;
             Άλλοι λέγανε οτι πλήρωσε τον Φίλαθλο ο Νικολαίδης. Άλλοι οτι απο πίσω απο τα δημοσιεύματα κρύβεται ο Μελισσανίδης. Κι είναι Αεκτζήδες αυτοί. Για τέτοια μυαλά συζητάμε. Που υπάρχουν σαν αποφύσεις του εντέρου.Δηλαδή ο Φίλαθλος έχει μια τεράστια δύναμη και με τα 10000 φύλλα πανελλαδικώς, κάνει ό,τι γουστάρει, ανεβοκατεβάζει παράγκες ή φτιάχνει προέδρους, παράγοντες και ποδοσφαιρικά ινδάλματα. Δεν μιλάμε για μυαλό κουκούτσι, αλλά για σποράκι που δεν καταλαβαίνει τα προφανή: Ένα απλό διάβασμα του ισολογισμού και μια ποιοτική εξήγηση του. Και να φανταστείς οτι το πτυχίο του γυμνασίου έχει γίνει πια υποχρεωτικό. Ρε οι αμόρφωτοι γονείς μας πιο καλά σκεφτόντουσαν. Μήπως η παιδεία είναι σαν το καινούργιο εμβόλιο της γρίππης; ( Νάσαι καλά Μάνο, στο λέω κι απο δω.) Μήπως όσοι εμβολιαστούν θα μεταφέρουν τις παρενέργειες παντού και θα γίνουν οι πραγματικοί φορείς της πανδημίας; Μήπως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση πρέπει να καταργηθεί, διότι κάνει ημιμαθή μυαλά απο τα οποία κινδυνεύουμε όλοι;
           Γιατί δεν τα είπε νωρίτερα ο Φίλαθλος; Γιατί, τι είναι εφοριακός; Ξέρει πότε θα στελνόντουσαν τα μπουγιουρντί; Έπρεπε να είχε συντάξει τον ισολογισμό μόνος του; Ο Μελισσανίδης απο τον Φίλαθλο έγινε; Ή αυτόν περιμένει για την επόμενη κίνηση του; Η Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙ 30000 ΘΕΣΕΩΝ; Και συνεχίζω και για τον κοντό. Αυτός έχει ανάγκη κανέναν; Πόσοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να ελεγχθούν απο αυτόν; Τι τώρα, να λέω ονόματα; Στον Φίλαθλο πήγε ρε χάπατα; Αλλά κι αν όλοι πηγαν εκεί, μην τον ξανααγοράσετε. Ρίχτε τον στα χίλια φύλλα, αναγκάστε τον Κουρή να τον κλείσει και ξαναβγάλτε τον Δικέφαλο που λόγω της μεγάλης υποστήριξης προς τον ΦαΚώ έκλεισε κι αυτός. Σοβαρευθείτε ρε και μάθετε να μην είστε νούμερα χρηματοδοτούμενα σαν τα συνθήματα που φωνάζετε για τους γάβρους. Ίδιοι γίνατε και δεν το έχετε πάρει και χαμπάρι ακόμα.
           

21 σχόλια:

  1. Στηβεν,η ΔΙΑΦΟΡΑ του ΦΙΛΑΘΛΟΥ ειναι μια και μοναδικη,το οτι κανει ρεπορταζ και μαλιστα διασταυρωμενο.Δεν λεμε οτι δεν κανει και μερικες "πατατουλες" αλλα μπροστα στις αλλες "καλλιεργειες" ειναι κανα μισοκιλο.Με ολο αυτο το συμπλεγμα συμφεροντων και στεγανων,ειναι επομενο να ξεχωριζει σαν την μυγα μες το γαλα.Το ευκολο ειναι να παρουσιαζεις σαν θεμα πρωτοκλασσατο ενα "δελτιο τυπου" κατοπιν συμφωνιας...το δυσκολο ειναι να γραψεις τι υπαρχει πισω απο αυτο.Εκει χαλαει την μανεστρα χρονια τωρα ο Φ.Και μην ξεχναμε οτι οταν εγινε η σφοδροτερη μετωπικη που εχει βγει στη φορα στα "εσωτερικα" μιας εφημεριδος,ο λογος που δεν ειχαμε θυματα ηταν οτι αναγνωριζε ο ενας στον αλλον την προσπαθεια να μην κατεφαφιστει οσα με χρονια ειχαν φτιαξει.Αν καποιοι θελουν να διαβαζουν για την ΑΕΚ και να μην στεναχωριουνται η να εθελοτυφλουν ας μην διαβαζουν ΦΙΛΑΘΛΟ.Και για το θεμα της δημοσιευσης των χαρτιων της εφοριας,ο Κατσουλης εκανε αυτο που δεν εκαναν οι αλλοι,το αυτονοητο.Αλλα αν ο αλλος ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ και βλεπει συνομοσια πισω απο την δημοσιευση,δεν μπορουμε να του κανουμε τιποτα.Μαλακας γεννηθηκε,μαλακας θα πεθανει και χωρις να καταλαβει ποτε του ποσο μαλακας ηταν σε ολη του τη ζωη που κατεβαζε αμασητο οτι του εδιναν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Νοεμβρίου, 2009 10:10

    @ steven. Σταμάτησα να αγοράζω Φ όταν προσδέθηκε στο άρμα του Θείου και άρχισε να βαυκαλίζεται με το δυόσμο από το στεφάνι της δαφνοστεφανωμένης. Στην προκείμενη περίπτωση, εγώ πιστεύω ότι ο Φ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Της έκανε καλό. Όσο πιο πολλά βγουν τώρα στη φόρα, τόσο καλύτερα, είτε την πάρει ο Μπομπ είτε μείνει αμανάτι στα λαμόγια...στο κάτω κάτω, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και ο Μπομπ ζητάει τα αυτονόητα. Καλά, όλα αυτά τα ζουλάπια οι ΑΕΚάρες τι θέλουν? Να τον πιάσουμε κορόιδο τον αμερικάνο και μετά να του έρθουν τα μπουγιουρντιά και να αρχίσει να ψάχνει αυτός κάνα Σκλαβενίτη να μας ξεφορτωθεί? Το πρόβλημα είναι ο κάθε "Φ" ή όλοι αυτοί που ασελγούσαν κατ' εξακολούθησην εδώ και 30 χρόνια στο φτωχό σαρκίο της ομάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Νοεμβρίου, 2009 10:28

    ...συμπληρώνω ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθονται ακόμα και σε εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά και με αυτά που είμαι βέβαιος ότι κατέχεις, steven, και δε μπορείς να βγάλεις στα ίσια στο φως και κρίνοντας αντικειμενικά, θα εκπλαγώ αν ο Μπομπ πάρει τελικά την ΑΕΚ. Όπως και κάθε εχέφρων επιχειρηματίας, με σκοπό να κάνει μία επένδυση που μακροπρόθεσμα θα του αποδώσει κάτι. Τώρα, εάν πάει κόντρα στη λόγική των υπαρχόντων στοιχείων, αυτό δεν αναιρεί την ανάλυση την δικιά σου ή του Φ. Ο άνθρωπος μπορεί να έχει λεφτά για κάψιμο ή να αποσκοπεί σε παράπλευρες μπίζνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ'αρχας δεν υπαρχει καμια αποκαλυψη αφου τα συγκεκριμενα χρεη ηταν'υποσημειωμενα' στον ισολογισμο.Ασφαλως και δεν περιμενει την καθε εφημεριδα ο bob για να ενημερωθει,αφου 'πινει νερο' κατευθειαν απ'τις πηγες-μολυσμενες και μη.Η στομαχικη διαταραχη δε, που θα επελθει σιγουρα,θα τον καταστησουν 'αδυνατο,να προσφερει τα αναμενομενα',δινοντας την σκυταλη ΑΛΛΟΥ,σε οργανισμο ανθεκτικο σε δηλητηριασεις,τυφους Δαγγειους και τα συνναφη...και ο ιδιος θα παραμεινει κοντα στην ομαδα για αναρωση.To μονο που με ενοχλησε στην 'ειδηση' ηταν οτροπος παρουσιασης.Διπλα στα 3 πηχες γραμματα για 'χρεη 63 εκ' γραψε και με ιδιες πηχες οτι 'πληρωνει τα ελαχιστα,3-4εκ.' Πρεπει να παρω απ'το μανταλακι την εφημεριδα και να την ανοιξω δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ειδηση-κατ'εμε- ειναι αυτη που μολις-μεταξυ αλλων-αναρτησε ο Steve: Ο Μελισσανιδης 'ετοιμαζει' γηπεδο στην Ν.Φ. 30.000 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη, σωστά τα λες και τα ξέρεις κιόλας. Τωρα την εσωτερική κόντρα τότε, μη μου την θυμίζεις διότι το οτι δεν διαλύθηκαν στα εξ ών συνετέθησαν μοιάζει σαν την είσοδο Κοζώνη στην ΑΕΚ. Διαβεβαιώνω κάθε καλόπιστο, οτι δεν υπάρχει καμία συνωμοσία πίσω απο την δημοσίευση ΔΙΟΤΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΥΝΑΤΗ. Μη με ρωτάτε γιατί ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Γιώργη: Είσαι πάντα στην ουσία και ορθότατος. Δεν εκπλήσσομαι διότι το ΕΜΠ είναι απο τις ελάχιστες σχολές που δεν καλουπώνει μυαλά. Φυσικά και για την πολιτική του τότε ο Φίλαθλος το πλήρωσε κυκλοφοριακά κι εκεί οφειλόταν η εσωτερική κόντρα. Δεν φταίνε όμως όλοι, ούτε και οι ρεπόρτερς των ομάδων. Ούτε κι επεβλήθη και συνολική γραμμή. Ούτε και λογοκρίθηκαν επιστολές αναγνωστών. Όπως όλες οι επιχειρήσεις έχει ιδιοκτησία κι αυτός.
    Τώρα, τιμιότατα σου λέω, οτι δεν έχω παραπάνω στοιχεία και τα βγάζω σιγά-σιγά. Αν ήξερα κάτι παραπάνω, θα το είχα γράψει, θα είχαμε ηρεμήσει όλοι και θα φτιάχναμε το μέλλον της ομάδας που θέλει αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Και θα ήταν πιο ξεκούραστο και πιο χρήσιμο για όλους μας. Κι όπως και να το κάνεις είναι πιο ωραίο να ονειρεύεσαι παρά να αναλύεις μια θλιβερή μιζέρια. Πάντως αν είσαι σοβαρός επιχειρηματίας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Εκτός αν είσαι διαπλεκόμενος ή ο μαχαραγιάς που έχει στην άκρη 100 και γουστάρει να πετάξει 5 για την πλάκα του. Διότι αν με το καλό έρθει ο Μπόμπ, δεν λύθηκαν τα προβλήματα. Έχει κι αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο Χ: Φίλε Χρήστο, θα ήθελα να σε παρακαλέσω, αν έχεις την καλωσύνη να διαβάσεις και τα σχόλια προς τον Γιώργη για πιο πλήρη απάντηση.
    Στον τρόπο παρουσίασης της είδησης δεν έχεις καθόλου άδικο. Αλλά είναι εφημερίδα κι αυτή που υπόκειται σε συγκεκριμένους κανόνες αυτοπροβολής. Τα ίδια γινόντουσαν και την προηγούμενη Τετάρτη( αν θυμάσαι ) με το πρωτοσέλιδο "Μπούκαρε ο Σαλονίκης στην διαιτησία". Δηλαδή μαλακίες για όσους ξέρουν ( αν θέλετε κάνω ανάρτηση) αλλά για τρεις ημέρες τα φύλλα εξαντλούντο. Επίσης δεν αποφασίζει ο συντάκτης ενός κειμένου για τον τρόπο προβολής του. Τέλος, αν την ίδια ημέρα είχε γίνει κι ο θάνατος του παιδιού, Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Τέλος απο όλες τις εφημερίδες ήταν μια αποκάλυψη. Χρήστο μου ο Φίλαθλος διαβάζει τις άλλες για τα ρεπορτάζ τα καθημερινά κι όλες οι άλλες τον διαβάζουν για την κρίση του, που την δημοσιεύουν δυο μέρες αργότερα κι αφού κοιτάξουν στα μάτια και το αφεντικό.
    Δεν είπα οτι ο Μελισσανίδης ετοιμάζει γήπεδο και ειδικά στην Ν. Φιλαδέλφεια. Έγραψα οτι δεν έχει ανάγκη τον Φίλαθλο αλλά και τον κόσμο "για να γεμίσει ένα γηπεδάκι 30000 θέσεων". Για να μην σε απογοητεύσω το επαναλαμβάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Steven,διαβαζω ολα τα κειμενα που ακολουθουν καθε αναρτηση σου,γιατι-πλεον το παρον blog εχει καθαρισει απο τυχαρπαστους και οσοι πια συμμετεχουν,εχουν λογο και αποψη,αρα ειναι χρησιμοι.Οι κανονες αυτοπροβολης ασφαλως και ειναι γνωστοι και αποδεκτοι στην κοινωνια της αγορας,πως αλλιως αλλωστε θα μπορουσε να ηταν,-απλα επισημαινω αυτο που με ενοχλει και δεν το 'ανακαλυψα' τωρα, η μονο στον Φ. βεβαια(αλλωστε ειναι η μονη πολιτικη-αθλητικη εφημεριδα που διαβαζω χρονια για τις μονιμες στηλες της καιμονο,για ορθοτερη κριση και πιο καθαρη ματια)Οσο για το γηπεδο,δεν σου'χρεωνω' καμια ειδηση.Εννοω,ειμαι ρομαντικος και την 'αναγνωσα' ως ηθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα κυριζα νομιζουν οτι ο Θανοπουλος μονος του θετει ορους σε προσυμφωνα και μονος του ανανεωνει συμβολαια;Η τα 'περνανε' ετσι-για πολλοστη φορα-ωστε να συνεχισουμε να τρωγωμαστε μεταξυ μας,ωσπου διαλυθουμε τελικα και το σημα μας το δουμε σε αλυσιδα καταστηματων μπαχαρικων και αλλων αποικιακων απο την Πολη;
    Αληθεια, ο 'αγαπουλας' τι 'κονξες' κανει με τα εισητηρια; δειχνει τα (ποια;)δοντια του; Προειδοποιει τους επομενους ιδιοκτητες και λεει 'μη με πειραζετε'; Ζηταει αφεση (και ας παν στην ευχη τα παλια)' αλλα ξεκινωντας με λιγη γκρινια ταχα μου-ταχα μου που θα ελεγε και ο μεγας Ζηκος;Τι ανθρωπος Θεε μου! Πως καθησε στην καρεκλα του θειου Λουκα αυτο το 'πραγμα'; Ποσες μαλακιες εχουμε αφησει να γινουν...ποσο ασχημα νοιωθω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Φ κατά τη γνώμη μου,μια χαρά το παρουσίασε το πρωτοσέλιδο.Να τραβήξει την προσοχή,μπας και τραβήξει κάνα μάτι και μετά ανοίξει και κάνα μυαλό.
    Αλλά είναι επόμενο, ότι σε λαό με τέτοιο πνευματικό επίπεδο δεν μπορεί να είναι ευπρόσδεκτος.
    Δυστυχώς,ο έλληνας θέλει να του χαιδεύουν τα αφτιά και να ακούει ό,τι τον συμφέρει.Τόσα χρόνια τον εκπαιδεύουν να μην σκέφτεται και να χάφτει ότι του λένε.Αλλιώς πώς θα έστειναν το καθεστώς τους?
    Αυτοί όμως που ήταν να καταλάβουν κατάλαβαν.
    Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων στο Φ.Τον διαβάζω καμμία 20αριά χρόνια.Κυρίως αυτός μου άνοιξε τα μάτια και με έμαθε να σκέφτομαι.Μου έδωσε διάφορα θέματα να ασχοληθώ και αφορμές να ψάξω να βρω βιβλία να διαβάσω.
    Και δεν με απασχολεί ότι ψηλουποστήριζε τον οσφπ,ούτε ότι δεν είναι ο καλύτερα ενημερωμένος στα ρεπορταζ,γιατί για μένα είναι τριτευόντως αθλητική εφημερίδα.
    Και φυσικά είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω ποτέ ότι εξυπηρετεί συμφέροντα.
    Για τον Γεωργίου,ο άνθρωπος είναι κορφή.Λέει πάντα αυτά που πιστεύει.Εξ'άλλου,φτάνει το ότι το ραδιόφωνο είναι γεμάτο από κακούς έως κάκιστους μιμητές των εκπομπών του.
    Όσον αφορά το θέμα μας,μακάρι να διαψευσθούν οι φόβοι και του Φ και του Στήβεν(αλλά και δικοί μας) και να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.Εμείς ξέρουμε ότι το θέλουν και αυτοί.
    Οι υπόλοιποι δυστυχώς έτσι και αλλιώς θα συνεχίσουν να ζουν στον κόσμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο Χ : Αγαπητέ φίλε, προσπαθώ να απαντώ σε όλα τα σχόλια για την ουσία τους διότι ανταποδίδω την τιμή που μου γίνεται. Στη ζωή μου έχω μάθει να τιμώ και νε με τιμούν, ή το ακρβώς ανάποδο.
    Για τον Φ έχεις δίκιο, αλλά ήταν σαχλαμάρα κι αυτό που έκανε χρόνια ( λόγω Καραγιαννίδη ) και πρακτικά τα χάπατα είχαν διαβάσει τα πάντα χωρίς να τον αγοράσουν. Φυσικά οι μόνιμες στήλες του είχαν κοπιαρισθεί την επόμενη μέρα. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Αντί οι γενιές να προοδεύουν γίνονται λιγότερο απαιτητικές κι αγοράζουν την κρίση των δημοσιογράφων για κάποια ένθετα και κάποια ελεεινά cd. O Φ έχει την παλιά κοπή και φυσικά θα το πληρώσει διότι δεν ανανεώνεται γενικά.
    Για το γήπεδο απλά διευκρίνησα διότι ξέρεις πώς γίνεται το φαινόμενο ντόμινο. Στην ομάδα Μελισσανίδη, τότε στην ερασιτεχνική, ήμουν κι εγώ και τα νέα του τα ξέρω απο πρώτο χέρι. Είμαι ρομαντικός κι εγώ, αλλά το εφαρμόζω απόλυτα τεχνοκρατικά. Πες το αν θες αμερικάνικα που πειράζει πολλούς.
    Ο αγαπούλας έτσι έχει μάθει σ'αυτό το σαθρό κρατος. Όχι μόνο με την ΑΕΚ. Θες να σου πω για νυχτερινά μαγαζιά, για λαθρεμπόρια χρυσού ή ηλεκτρικών συσκευών, για αποθήκες Λαυρεωτικής, για κατάποση επιταγών; Άστα.
    Για τα εισιτήρια καλά κάνει για την Καβάλα. Σου λέει αφού το ταμείο της ΑΕΚ είναι άδειο, να τα πάρω μπροστά. Σοβαρός Αεκτζής δεν θα έπρεπε να πατήσει το πόδι του στο γήπεδο. Όχι μόνο για τα φράγκα αλλά για να γλυτώσουμε τα όσα θα μας σούρει. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η ΟΜΑΔΑ. Ο 12ος παίκτης είναι μαλακίες της Original.
    Έχουμε μικρήνει σα μέγεθος. Φταίμε κι εμείς βέβαια αλλά το 44 έπρεπε να πληρωθεί. Άρα δεν αφορίζω κανέναν σαν τυχάρπαστο. Ακόμα και τον απόλυτα διαφωνούντα ακόμα κι εκείνον που δεν γίνεται να έχει επίπεδο. Ο στρατός δεν χρειάζεται μόνο λοχαγούς ή συνταγματάρχες. Θέλει και λοχίες και ιπποκόμους. Όταν μεταπείσεις αυτούς, ΚΑΙ τους ανεβάζεις, ΚΑΙ γίνονται οι πιο πιστοί φίλοι. Αυτή είναι η προσπάθεια μας κι όχι μια κατάσταση ελίτ. Θέλει βέβαια χρόνο και προσπάθεια. Και ξερίζωμα γαλούχησης, προϊόν επαγγελματιών οπαδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς iojik: Γεια σου ρε Γιάννη. Δεν τα λες απλά σωστά, αλλά ξεκάθαρα βιολογικά πλυμένα. Θα σου πω όμως μόνο τούτο και μην το πάρεις για κοπλιμέντο ( εξ άλλου δεν γνωριζόμαστε ): Όταν δημιουργήθηκαν οι πειραματικές επιστήμες κάποιοι ξέρανε και μπορούσαν να απορροφούν τις γνώσεις των δημιουργών. Όμως έπρεπε να γίνει λαϊκή επιστήμη. Έπρεπε να συστηματοποιηθεί δηλαδή. Μπήκαν λοιπόν αξιώματα, δόγματα, αποδείξεις και τα λοιπά. Κάποιοι διάβασαν, έμαθαν όσα μπορούσε η κούτρα τους αλλά κάποιοι άλλοι διάλεξαν να μην προσπαθήσουν καν και να αποστηθίσουν βιβλία θεολογίας, ιστορίας κλπ. Δηλαδή έτοιμες ρετσέτες.
    Είσαι απο το είδος των ανθρώπων που τα ήξερες όλα αλλά όχι με προσανατολισμένη γνώση και γνώμη. Ο Φ στο έκανε συνισταμένη. Όχι υποχρεωτικά συμφωνώντας μαζί του αλλά δείχνοντας σου έναν δρόμο που ίσως δεν σου ταίριαζε αλλά λόγω αυτού του αιρετικότατου εντύπου βρήκες τον δικό σου. Τον απόλυτα σεβαστό αρκεί να τον υπερασπίζεσαι με επιχειρήματα κι όχι με θέσφατα ή αφορισμούς. Τα μάτια σου τα είχες πάντα ανοιχτά, σε διαβεβαιώνω, και δεν σ' ένοιαζε αν μαύριζαν τα χέρια σου μετά την ανάγνωση. Μπορώ να στο αποδείξω. Όταν πηγαινες μια βόλτα στην Αχαρνών για κάποιο σκοπό, το μυαλό σου ήταν μόνο στον σκοπό ή καθ' οδόν διάβαζες και τα συνθήματα στους τοίχους; Παρατηρούσες την αναρχία δίπλα σου; Καταλάβαινες την διαφορετικότητα των γειτονιών μεταξύ τους;
    Ο Φ υποστήριξε την δαφνοστεφανωμένη. Το έγραψα. Όχι όλος. Γι' αυτό και η εσωτερική τεράστια διαμάχη. Όμως άλλαξε την κριτική του για την διαιτησία; Ή ΜΉΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ; ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΟΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ; ΑΠΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΑΠΕΔΟΘΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝΈ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΩΡΑ Η ΣΚΟΡ; ( ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι ρε Στηβ,έτσι ακριβώς.
    Ο Φ έδειξε το δρόμο. Και δεν έχει σημασία που και τα χέρια μαυρίζουν και τα ανοιχτόχρωμα παντελόνια.Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό.
    Και επίσης ναι,παρατηρώ όσα μπορώ,όπου βρίσκομαι.
    Όσον αφορά τους ΑΕΚτζήδες,δεν μπορώ να καταλάβω.
    Όσο καλή διάθεση και να έχεις,αυτές οι εφημερίδες δεν διαβάζονται.Πάντως πολύ θα ήθελα να υπήρχε ένα αγνό,καθαρά ΑΕΚτζήδικο έντυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κακά τα ψέματα,ο Φ με τις μισές σελίδες εχει πολλαπλάσιο υλικό ανάγνωσης από τις άλλες.
    Βέβαια κάπου πρέπει να τυλίγουμε και τα ψάρια..
    Αλήθεια Στήβεν γιατί το ούζο στο αλουμινένιο μπουκάλι έχει άλλη γέυση;;;
    Πέρασε και η Εθνική και θα εχουμε τον Οτο κάποια χρόνια ακόμη δίπλα μας...
    Ο φραγκοφονιάς τελικά είχε δίκιο που έβριζε τον τότε πρόεδρο με ισπανική διάλεκτο!!!
    Αντί για 30000 στην Ν.Φ γήπεδο,μπορούμε άνετα 40000!Πως;;; Να περάσει η Φωκών από κάτω απο αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς iojik: Δεν έχεις παρατηρήσει τους Αεκτζήδες; Σα να μην έχουν ιστορία, σα να μην έχουν ομάδα. Σα να μην υπάρχουν. Τρίτοι; Τρίτοι. Και; Πάμε για δεύτεροι και μετά για πρώτοι. Αυτοί - ΕΜΕΙΣ - συμπεριφερόμαστε σα να τελειώσαμε, σαν τον αρχιμαλάκα τον Γρανίτσα. Αλλά άμα αυτά λέει ο αρχηγός της οργάνωσης που καπελώνει τα τραγούδια της ΑΕΚ με την original, τι περιμένεις; Τι είναι ο αρχηγός σου; Κούριερ και σέβομαι το επάγγελμα. Αλλά δεν μπορεί ο κούριερ να εμπνέει το λαό ή την ΑΕΚ. Είναι προσωπικότητα διότι πατάει την ΑΕΚ, στηρίζεται πάνω της κι επιβάλλει ό,τι γουστάρει. Ακριβώς σαν τον Τσουκαλά.
    Ποιά η διαφορά; Είναι λιγότερο τσαμπουκάς και το παίζει δήθεν σκεφτόμενος. Δηλαδή αρχίδια. Διότι οι στρατοί αν πρέπει να υπάρχουν είναι για να γαμηθούν μεταξύ τους. Το πνεύμα να το πουλήσει στον Νικολαίδη. Βάσει μυαλών όπως έγραψε κι ο Γιώργης. Με τα αβοκάντο και τα τοιαύτα. Βαρέθηκα να ακούω τον Χριστό τον προβληματισμένο για να παίξει μπάλα ο Σκόκο. Γουστάρεις ρε μαλάκα ηθοποιέ να παραιτηθείς; Τι σε μπέρδεψε: το Χατζή ή το Χρήστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χαράλαμπο: Και κυρίως ο Φ είναι για να σου ανοίγει δρόμους για να σκεφτείς και να διαμορφώσεις την δική σου άποψη. Δεν είναι σαν τα άλλα έντυπα- που είναι ΟΛΑ σε κάποιο άρμα - και σου επιβάλουν απόψεις που το χάπατο τις εμετιάζει μετά στις παρεούλες.
    Το αλουμινένιο μπουκάλι δεν προσδίδει κάτι στην γεύση. Είναι αδρανές υλικό όπως και το γυαλί. Απλά η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει ούζο το οποίο είναι άνυδρο. Όχι τελείως βέβαια, αλλά μέχρι 20%. Αυτό σημαίνει οτι πίνεις κάτι το οποίο είναι πιο κοντά στο προϊόν της απόσταξης και κυρίως στα αρωματικά συστατικά του. Μιλάω για το μπλέ του Βαρβαγιάννη, που μόνο αυτό πίνω. Θυμάσαι που με είχε κατηγορήσει ένας Μυτιληνιός οτι τα παίρνω απο την συγκεκριμένη εταιρεία; Μου είχε αντιπροτείνει ένα άλλο, που δεν λέω μπορεί να είναι και καλύτερο, αλλά στην Αθήνα δεν έρχεται. Τι να κάνω λοιπόν; Να ταξιδέψω για να το βρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Μιευτική μέθοδος του Φίλαθλου θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε-ας με συγχωρέσει ο Σωκράτης-και απευθύνεται σε ανοικτά μυαλά.22 χρόνια τώρα και υπάρχει ακόμη αυτή η πώρωση να διαβάσουμε το πρωί τον Φ.
    Μήπως τελικά φίλε Στήβεν αυτός που σε κατηγόρησε οτι τα παίρνεις από τον Βαρβαγιάννη,τα παίρνει αυτός από τον άλλον;;;
    Επιφυλάσσομαι πάντως στο επόμενο μου ταξίδι στο Νησί(χτες γύρισα)να σου φέρω κατι άλλο να δοκιμάσεις,χωρίς να θέλω να σε πείσω για τυχών λάθος προτίμηση.Εξού περί ορέξεως...
    Αν διάβασα καλά η μετοχή της ΑΕΚ αξίζει 1,2ε!!!Φέρτε μου καμιά κατοσταριά χιλιάδες...
    Ο επαγγελματίας οπαδός ονόματη ΔΧ έχει μπροστά του το παράδειγμα του ΑΡΗ Θεσσ.,κυμάται και ξυπνάει με το όνειρο να γίνει κάποτε πρόεδρος στο ποδόσφαιρο.Όλα τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χαράλαμπο: Αυτό είναι το πρόβλημα. Οτι δεν υπάρχουν ανοικτά μυαλά. Και το κακό είναι οτι ο Φ έχει το μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. Δηλαδή τα νέα παιδιά, που είναι λογικό να μην έχουν ακόμα ανοιχτούς ορίζοντες, ξεκινάνε με όλα εκείνα τα έντυπα που ντε φάκτο τα κρατάνε στραβά.
    Αυτός που με κατηγόρησε δεν τα παίρνει απο το άλλο ούζο (νομίζω Πιτσιλαδή λεγόταν). Απλά δεν κατάλαβε οτι εξέφραζα την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.
    Φυσικά και είμαι ανοιχτός σε πειράματα και δοκιμές, ειδικά αν υπάρχει καλή παρέα και καλό μεζεδάκι( συμπόσιο λεγόταν παλιά κι ήταν η αφετηρία της φιλοσοφίας). Ξέρεις στα 47 όταν πηγαίνεις κάπου θέλεις τα γούστα σου, δεν είσαι έρμαιο του κάθε μαγαζάτορα που σου λέει " έλα μωρέ όλα ίδια είναι". Όταν όμως κάποιος απο την παρέα σου συστήσει κάτι, πρέπει να είσαι αλεργικός (δεκτόν) ή μαλάκας ( μη αποδεκτόν) για να μην το δοκιμάσεις. Απο ποιό νησί;( τόγραψες και με ν κεφαλαίο, άρα για σένα πρέπει νάναι το κορυφαίο)
    ΔΧ δηλαδή δημοσίας χρήσεως; Ίδια κονδύλια ΄παίζονται στην ΑΕΚ και στον Άρη; Αλλά αφού τα κατάφερε κι ο κοντός, γιατί όχι κι αυτός; Λιγότερο μυαλό έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Νησί είναι η Λέσβος.Το Πιτσιλαδή είναι ένα καλό ούζο που όμως είναι πιό στεγνό-αν μπορούμε να το πούμε έτσι-στην γεύση από το Βαρβαγιάννη.Αντίθετα το Μίνι ειναι πιο γλυκόποτο με μεγαλύτερο όμως δικτυο διανομής (που το κάνει να είναι πιο δημοφιλές).
    Οι διαφορά στα ούζα είναι η απόσταξη(δεν λέμε ονόματα εδώ)στην ποσότητα γλυκάνισου και στα αρωματικά και φυσικά στο νερό.Οπότε ξεκινώντας από την απόσταξη(βασικό κριτήριο για μένα)επιλέγω τί μου πάει περισσότερο γευτικός.Φυσικά υπάρχουν πολλές βιοτεχνίες ούζου με αξιόλογο προιόν(100%αποσταγμα)οι οποίες δεν έχουν δίκτυο διανομής στην Αθήνα οπότε μόνο μέσω γνωστών ή γνώστεων μπορείς να τα τα βρείς...
    Εύχομαι σε μία μελλοντική μας΄συνάντηση εκτός της αγαπημένης ΑΕΚ να ανταλάξουμε και σχετικές περί του ούζου(και μεζέ) και όχι μόνο απόψεις...
    είς αναμονή της μετάφρασης του προσύμφωνου(ουτε προικοθύρας να ήταν ο Κοζώνης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χαράλαμπο: Δεν έχω πάει στο Νησί σου. Δεν με έβγαλε ο δρόμος. Φυσικά έχω υπηρετήσει στο νομό Γκασμαδίας, αλλά παραπλεύρως, στη Λήμνο. Για μένα κορυφαία νησιά είναι ή Λήμνος, τα Κύθηρα κι η Φολέγανδρος. Το μίνι το πίνω υποχρεωτικά όταν δεν βρίσκω το μπλέ κι η γκόμενα πρέπει να πέσει. Οι μικρές παραγωγές είναι σίγουρα καλύτερες αλλά δεν τις ξέρω. Μακάρι να τις μάθω και " να τα πάρω μόνο απο αυτές". Την συνάντηση καθόρισε την και θα είμαι εκεί κι ίσως έχω και την μετάφραση του προσύμφωνου. Μακάρι και τα άλλα παιδιά του blog που με τον τρόπο του ο καθένας αρθρογραφεί. Με τα παιδιά του, όποιος έχει. Είναι καλό να μας ακούσουν. Τα θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή