Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

          Εύκολο έργο είχε ο δικός μας ο Παμπορίδης. Μια ομάδα μέτρια ( ΑΕΚ ) εναντίον μιας κακής ( Λάρισα), με μονόδρομο τη νίκη και στην έδρα της, του προμήνυε εύκολο απόγεμα. Και πραγματικά έτσι έγινε και πέρασαν στα ψιλά τα δυο πέναλτυ που δεν μας έδωσε ( Μπλάνκο, Καφές) και η αυστηρότατη κίτρινη στον Καράμπελα. Να γιατί ο παρατηρητής του τράβηξε ένα 7.
          Οι άλλοι κράτησαν ψηλά την σημαία του Βασάρα. Στο τηγάνι οι δαφνοστεφανωμένες αδικήθηκαν πραγματικά και αυτή τη στιγμή ξεθάβουν τα τσεκούρια. Σαλονίκης εδώ, Κόκαλης απο την Αμερική θα χαλάσουν τον κόσμο για να κρύψουν τα μαύρα χάλια της ομάδας του ΟΤΕ και τον προπονηταρά που φέρανε για να αναμορφώσει το επίπεδο του internet. Όποτε αδικείται θα βγάζει φωτογραφίες στην προσωπική του ιστοσελίδα.
         Για άλλη μια φορά ο Κουκουλάκης έλαμψε. Δεν ξέρω τι δόντι έχει και παίζει ακόμα. Βέβαια δεν είναι πέναλτυ και τα τρία που ζητάει ο Άρης, αλλά αυτά φαίνονται μόνο στο replay.  Πάντως του έκλεψε ένα μαρς, ενώ η Καβάλα γλύτωσε χαριστικά και τέταρτη κόκκινη.
          Στην Κομοτινή έσκισε ο Χαραλαμπίδης. Δεν έδωσε δυο πέναλτυ στον ΠΑΟΚ και δεν έβγαλε κόκκινη στον τερματοφύλακα της Θράκης. Μιλάμε για διαιτητή που μπορεί να σου τινάξει και σχολικό παιχνίδι δεκάχρονων.
          Ο γίγας Δαλούκας αυτή τη φορά απέβαλε τον Καραγεωργίου. Είναι να μην έχεις πυγμή. Και τον απέβαλε διότι, χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος, τον είχαν τρελάνει στις διαμαρτυρίες τα κοπέλια απο τον πάγκο. Την είχαν δει μεγάλη ομάδα αυτή την αγωνιστική και την διαιτησία την θέλανε αλλιώς.
          Αυτά τα γράφω για να κρατάτε στοιχεία για τους μελλοντικούς που θα μας σφυρίξουν. Δεν είναι στημένοι πάντα, βασικά είναι  άσχετοι με αυτό που κάνουν σαν χόμπυ, διότι απλά δεν είναι επαγγελματίες.

2 σχόλια:

  1. Ο Πομπορίδης έχοντας δώσει είδη ενα πέναλντυ στον Σκόκο λειτούργησε μπακάλικα και δεν μας έδωσε άλλα 2.Του έπεσε η φέτα λίγο παραπάνω...Πιστεύω οτι ειδικά χτες έπρεπε να φωνάζουμε περισσότερο γι αυτά.Έτσι χάνουμε το δίκιο μας.Ομως ποιός θα φωνάξει;;Ο Ντεμάκος;
    Τον Μπομπ τον προτιμώ ενα Αριστο Μάνατζερ παρά εναν πολύ πλούσιο.
    Πιθανόν να έχει αρκετά χρήματα σε Οφ-σορ εταιρείες ίσως και όχι.Απο αυτά που φαίνονται μου μυάζει σαν καλός Μάνατζερ. Μακάρι διότι εαν είναι έτσι,εύχομαινα μπορέσει να φτιάξει την ΑΕΚ οικονομικά ανεξάρτητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Χαράλαμπο: Ναι, αυτά λέω κι εγώ. Φωνάζεις πάντα για να φτιάξεις το ποδόσφαιρο και για να μην είσαι νούμερο. Απο την στιγμή που το ποδόσφαιρο μας είναι στατικότατο και κρίνεται μόνο απο στημένες φάσεις, στο οργανόγραμμα της εταιρείας υπάρχει ειδικός άνθρωπος που κρίνει και σχολιάζει ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ. Συνεχώς κριτικάρεις και το μήνυμα πάει παντού και τότε θα δούμε τις δαφνοστεφανωμένες και τις αλογοτροφές αν σε ξαναπούν γκρινιάρη.
    Συμφωνώ για το προφίλ του επιχειρηματία που μας χρειάζεται. Τα λεφτά είναι απαραίτητα αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Φτιάχνεις οργάνωση με ειδικούς σε κάθε τομέα και οι τίτλοι και τα χρήματα έρχονται μόνα τους. Κυρίως φτιάχνεις το αγωνιστικό κι όσα χάνεις απο έναν κλεμένο τίτλο, τα βγάζεις απο τα εισιτήρια που πουλάς ακόμα και σε οπαδούς άλλων ομάδων που έρχονται να δουν κάτι. Και κερδίζεις και νέους οπαδούς συνέχεια. Διότι τα παιδιά δεν έχουν ποτισθεί με τον οπαδισμό των πατεράδων τους. Μπάλα γουστάρουν να βλέπουν κι όχι ξυλίκι που σερβίρουν οι Πατέρες και οι Κοκάληδες υποχρεωτικά λόγω ατέρμωνος φτηνού ανταγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή