Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΔ

     Σάββατο σήμερα. Της αγίας περισυλλογής. Αύριο, κυριακάτικο, έχουμε την νεοδημοκρατηριοσώτηρα.. Εκλογές για την δεύτερη δύναμη της πατρίδας μας. Για το καλό μας, που δημιουργείται από την έντονη αντιπολίτευση να πιεσθεί και να αποδώσει στο έργο της η κυβέρνηση. Εσείς γελάτε τώρα αλλά εγώ αγχώνομαι και σπεύδω να τσιμπήσω ένα σοκολατάκι Λεωνίδα ενώ προγραμματίζω το μεσημέρι να πιω ούζο Σαμαρά.

     Με πιάνουν σκέψεις. Γιατί το κόμμα της ΝΔ να μην θέλει να δει τις επιταγές της σύγχρονης ζωής; Τις βουλήσεις των πολιτών και τις ανάγκες των καιρών; Που είναι η πολυμετοχικότητα και η πολυσυλλεκτική συνισταμένη καινούργιων θέσεων με στόχο την πρόοδο της χώρας, των golden αλλά και των silver boys, ακόμα και των boys γενικά. Αλλά και των girls και των gays.
    Κι η ΝΔ επιμένει να θέλει να εκλέξει ΕΝΑΝ αρχηγό. Πού ζούμε; Στο μεσαίωνα; Στο κάστρο του Οστρογότθου που έκανε ό,τι ήθελε αυτός; Τι είναι η ΝΔ; ΠΑΣΟΚ για να έχει μόνο έναν ηγέτη; Δεν βλέπει τον Παναθηναϊκό που έχει πολυαρχηγική πολυδιάσπαση και πάει μαρς για το πρωτάθλημα; Δεν βλέπει τον ΟΣΦΠ που σιγά σιγά διαμορφώνει ένα μωσαϊκό στην διοίκηση του; Δεν βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει και ΣΥ και ΡΙ και ΖΑ; Και σκίζει με τις συνεχείς νίκες και τις απανωτές δικαιώσεις;
     Η ΝΔ βρίσκεται μπροστά στην χρυσή ,την μοναδική ευκαιρία, να αλλάξει το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας κατ’ αρχάς, και κατά δεύτερον του πλανήτη, μια που σαν Έλληνες πρέπει να διατηρούμε και το εγωκεντρικόν του χαρακτήρα μας. Η ΝΔ καλείται να μην βάλει το κερασάκι στην τούρτα αλλά να βάλει την τούρτα στην κερασιά επάνω. Να περνάει ο ξένος που δεν έχει δει κερασιά, και να αναρωτιέται πώς το δένδρο αυτό βγάζει κατ’ ευθείαν γλυκό. Η ΝΔ καλείται να κάνει την αντιπολιτευτική επανάσταση, να γράψει ιστορία και να μπερδέψει τους πάντες. Έλληνες, Αμερικανούς, Ευρωπαίους και Ασιάτες. Για τους Αφρικανούς δεν βαριέσαι προς το παρόν. Να μην ξέρει κανείς από πού τους έρχεται. Να ξεφύγει σαν κόμμα και να παίξει ολοκληρωτική πολιτική. Σαν το παλιό ολλανδικό σύστημα: Όλοι μπροστά κι όλοι πίσω.
      Τι θέλω να πω; Ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή, πρέπει να μην γίνουν εκλογές στη ΝΔ. Το κόμμα πρέπει να έχει όλους τους υποψηφίους για την αρχηγία, ταυτόχρονα αρχηγούς. Ακόμα και τον Αβραμόπουλο που παραιτήθηκε. Όσοι δήλωσαν υποψηφιότητα, να αναλάβουν τα ηνία του κόμματος. Γιατί τόσοι άνθρωποι που αγωνίζονται για τα ίδια, να είναι υποχρεωμένοι, λόγω ενός κομματικού καταστατικού ή μιας δημοκρατικής διαδικασίας, να διαγωνίζονται μεταξύ τους; Τι είναι αυτά, αν όχι τουλάχιστον παλαιομοδίτικα ; Εμείς είμαστε με τα ολυμπιακά ιδεώδη που δεν έχει αξία ο πρώτος αλλά ο συμμετέχων. Η ΝΔ λοιπόν πρέπει να τιμήσει όλους τους συμμετέχοντας με τον αρχηγικό θώκο.
     Και να γίνει το πρώτο πολυαρχηγικό κόμμα στην ιστορία του πλανήτη. Με τέσσερις αρχηγούς με χωριστές αρμοδιότητες, χωριστά εδάφη και χωριστά όνειρα. Πρόχειρα αναφέρω ότι η Ντόρα θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των γυναικών και την ομορφιά της ασχήμιας ( ζητώ συγνώμη από τους κακόγουστους). Ο Σαμαράς θα υλοποιήσει τις ιδέες της Πολιτικής Άνοιξης, που δεν τις ξέρω βέβαια, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στο μαντρί έχουν περισσότερες ευκαιρίες για ευδοκίμηση. Και η ευδοκίμηση μου αρέσει γενικά. Είτε μιλάμε για λουλούδια είτε για κρεμμύδια. Ο Αβραμόπουλος θα συμβάλει στην αναβάθμιση του status και θα προωθήσει την διπλωματία της αλήθειας που καλύπτει το ψέμα ή το ανάποδο. Επίσης και τα κάγκελα. Έλεγε παλιά η δικτατορία «κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο». Σήμερα θα λέμε άλλα. «Κάθε σημείο της Ελλάδας και κάγκελο». Κι επειδή δεν επαρκούν κι οι Έλληνες σιδεράδες, θα αργήσει να ολοκληρώσει το έργο του και δεν θα θελήσει άλλη θέση, όπως το έκανε με το υπουργείο υγείας . Τέλος, ο ευπατρίδης Ψωμιάδης, θα είναι ο εγγυητής της ενότητας, της πολιτικής συνέντευξης στα πρωινάδικα και της γενίκευσης του πνεύματος των Αποκριών και πέραν του Φεβρουαρίου.
     Μιλάμε πολύ σοβαρά. Η ΝΔ θα γίνει σαν την Ενωμένη Ευρώπη που κάθε εξάμηνο αλλάζει προεδρία και κάθονται όλοι οι μαλάκες από κάτω κι ακούν νέες εξαγγελίες. Τη μια μιλάει Ούνος, την άλλη Βισηγότθος και την παράλλη Έλληνας. Τίποτα δεν αλλάζει βέβαια κι είναι λογικό. Μια τακτική ακολουθείται κι απλά αλλάζει το αμορτισέρ που βγαίνει πάντα από το ίδιο κινεζικό εργοστάσιο, αλλά ο κόσμος που έχει σαφέστατη κρίση, χρησιμοποιεί για την κρίση του τα εργαλεία του marketing και του promotion.
     Έτσι λοιπόν κι η ΝΔ. Η Ντόρα θα αναλάβει την Κρήτη και όλα τα νησιά του Αιγαίου που είναι αλήθεια ότι το κόμμα υστερεί. Η επικέντρωση πάντα βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων . Ο Σαμαράς, με ορμητήρια τα κάστρα της νεοφιλελεύθερης συντηρητικής ανάπτυξης, δηλαδή την Αργολίδα, την Μεσσηνία και την Λακωνία, θα αναλάβει όλη την Πελοπόννησο και όποια περιοχή της Στερεάς Ελλάδας κείτεται βορειότερα αυτής. Μιλώ για τα γεωγραφικά σύνορα, διότι την υπόλοιπη Στερεά μαζί με την Θεσσαλία και την Ήπειρο, θα την θέσει υπό την αγκάλη του ο επιτυχημένος Αρκάς Δημήτριος. Ο άγιος της ΝΔ που θυσιάστηκε για την ομοψυχία. Φυσικά η Μακεδονία και η Θράκη θα καλυφθούν από τον full back νομάρχη Ψωμιάδη . Εδώ δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς.
     Τι πρόκειται να γίνει; Η ΝΔ θα έχει πάντα ξεκούραστο αρχηγό στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Όπου ξεσπάει το πρόβλημα, ο τοπικός αρχηγός του κόμματος , παλαιότερα λεγόταν έπαρχος αυτός, ευρισκόμενος κοντά, θα επιλαμβάνεται αύθις και παραχρήμα. Οι άνθρωποι του συγκεκριμένου τόπου, έχοντας τον αρχηγό τους, θα απολαμβάνουν την αποκέντρωση και την άμεση λύση του θέματος τους, κυρίως λεκτικά. Χωρίς κωλυσιεργίες τύπου «να ενημερωθώ, να εισηγηθώ και να προσκομίσω το ρευστόν». Και με τρομερή οικονομία διότι ο τοπικός αρχηγός δεν θα χρειάζεται και να σπαταλά δημόσιο χρήμα για να επισκεφθεί τον τόπο και να δει από κοντά το μέγεθος του θέματος.
     Μιλάμε ότι η ΝΔ θα γίνει μυθιστόρημα του Δουμά. Οι τρεις σωματοφύλακες αλλά που ήταν τέσσερις τελικά. Και πήγανε καλά. Έτσι και τώρα. Καταλαβαίνω ότι δεν το πολυπιστεύετε διότι δεν σας αρέσουν τέτοιες καινοτόμες αλλαγές, αλλά γι’ αυτό υπάρχει και η στήλη. Να σας δίνει τροφή για σκέψη, μεζέ για το ούζο και δύναμη να συνεχίσετε τον αγώνα ενάντια στους εχθρούς μας.
     Αν λοιπόν η ΝΔ δεν σταματήσει τις εκλογές, όλοι εμείς οι πολίτες οφείλουμε στο ψηφοδέλτιο μας να αναγράψουμε και τους τέσσερις αρχηγούς. Και τον αποστάτη, και τον παραιτηθέντα από την αρχηγία μικρό αποστάτη, και την κόρη του αποστάτη, και τον Ζορό. Στην αρχή της καταμέτρησης βέβαια, θα νομίσουν τα μετρούντα κομματόσκυλα, ότι τα ψηφοδέλτια θα είναι άκυρα. Μετά όμως το τέλος της μάχης, θα καταλάβουν ότι ο λαός απαιτεί ταυτόχρονη πολυαρχηγία. Και τι θα κάνει η ΝΔ; Αφού την ψήφο του λαού θα ζητήσει κάποια στιγμή, θα υλοποιήσει τις σκέψεις της στήλης που δυστυχώς δεν πρόλαβα να τις καταθέσω εγκαίρως, δηλαδή προχθές που θεώρησα πιο σοβαρό καθήκον για μένα να πηδήξω την ουκρανή που μου κάθισε στο μπαρ που είχα πάει για να μιλήσω πολιτικά. Δεν πειράζει όμως. Και οι τέσσερις αρχηγοί διαβάζουν την στήλη και ήδη συσκέπτονται για να μην αιφνιδιασθούν αύριο που θα πάει ο λαός να ψηφίσει. Καμία περισυλλογή λοιπόν για την ψήφο. Όλους. Και δεν έχω πιει ακόμα.

17 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ενωσίτες
    Διαίρει και βασίλευε ,έτσι θα ικανοποιήσουν όλοι τις αρχηγικές τους φιλοδοξίες.
    Κι όταν γίνει κυβέρνηση να χωρίσουμε την Ελλάδα σε ομόσπονδα κρατίδια να γίνουμε σαν τις η.π.α ώστε να νιώθει και πιο άνετα ο θείος από την Αμερική, σαν το σπίτι του(χωρίς υποθήκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα παιδια.
    Λεμε οτι η ΑΕΚ πρεπει να επαναΕλληνοποιηθει και οτι ειναι γεματοι 'ξενους'...
    Μα υπαρχει πιο Ελληνικη ομαδα απ'την ΑΕΚ της τελευταιας 10ετιας;
    1)Οπως και η Ελλαδα,ετσι και η ΑΕΚ ποτε δεν πεθαινει,γιατι ζει με δανεια.
    2)Τα οποια ζητα απο 'ξενους χρηματοπιστωτικους οργανισμους.Και τα παιρνει...
    3)και δεν μπορει να αποπληρωσει,με αποτελεσμα να ειναι συνεχως σε 'επιτηρηση.Αν την ξαναδανισουν,την δανιζουν με τοκους νταβατζη.
    4)Μεχρι και αλλοδαπο προεδρο ειχε προσφατα...και οικονομικους διευθυνταδες που σουλατσαριζαν στα γραφεια λες και ηταν σπιτι τους.
    5)Κατα καιρους παρουσιαζονται διαφοροι Ελληναρες -σωτηρες που υποσχεθηκαν 'τομες' και 'αλλαγες' αλλα την 'εκαναν' γιατι δεν μπορεσαν -λεει- να αλλαξουν τον χαρακτηρα και την ιδιοσυγκρασια της 'βασης'.Αφησαν καμενη γη και τωρα πια αποφασισαν να 'ιδιωτευσουν'.(επρεπε να καταλαβουμε οτι ηταν 'idiot').
    6) ο πυρινας των οπαδων της την βλεπει σαν φιλανθρωπικο ιδρυμα."Φασολαδα και φακες καθε μερα...δεν θελουμε κρεας,αρκει που το μαγαζι το 'νοιωθουμε δικο μας", λενε.
    7)Και η 'βαση' την απαξιωνει, ολοενα και απομακρυνεται.
    Αχ,Ελλαδα σ'αγαπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βεβαια η Ελλας παντα αποζητουσε λυσεις απ την 'ομογενεια.Ετσι και τωρα της κανει δυνατο καλεσμα.
    Αλλωστε η ομογενεια παντα εσωζε την Ελλαδα.Ετσι και τωρα-παρ'ολο που οι τελευταιες απο Αμερικη προσπαθειες των εκει ομογενων δεν καρποφορησαν θελοντας να βοηθησουν την μαμα-πατριδα αλλα εγινε αυτο που φοβοντουσαν και ειναι ο λογος που ξενιτευτηκαν...την 'επεσαν' στο μελι οι εγχωριες σφηκες και η Βασιλισσα αργοπεθαινει κινδυνευοντας να μεινει χωρις απογονους.
    Και τελευταια ελπιδα μας απ'την ομογενεια προερχεται.O Bob Kozonis και κυριως ο George Papandreou jr,ειναι η τελευταια ελπιδα μας.
    Ποιος ξερει...μπορει στην προσπαθεια του να βαλει την αλυσιδα του ποδηλατου του εν κινησει,τραυματιζοντας το δαχτυλο του να ειπε αναμεσα στα 'καντηλια' που :"Δεν παει στο διαολο το κωλοποδηλατο...ειναι επικινδυνο.Θα αχοληθω με το soccer oου yap"
    Kαι αιφνης, να εμφανιζεται λυση στον οριζοντα.
    Θα εκμεταλευτει-ειμαι σιγουρος- τις καλες γνωριμιες και διασυνδεσεις του με τους τουρκους αξιωματουχους και την τουρκικη διπλωματια.Ειμαι βεβαιος οτι θα τους πεισει οτι :"...ο Δικεφαλος Αετος δεν συμβολιζει την Βυζ.Αυτοκρατορια,ουτε -προς Αλλαχ-την αναβιωση της.Απλα ειναι ενα δυστυχο πτηνο που εχει υποστει γονιδιακη μεταλλαξη και χρειαζεται την βοηθεια ολων..."
    Ας βρεθει λυση,ας βγει η ομαδα απ'το τελμα,ας φτιαχτει γηπεδο και δεν με ενοχλει καθολου αν στα εγκαινια του,ο Γιωργος χορεψει κανενα ζειμπεκικο μπροστα στον Βεζυρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα ελπίζω τα παιδιά μας να αποφασίσουν να παίξουν λίγη μπάλα διοτι στο τέλος θα γίνουμε αλκολίκοι με Σαμαρά ή Βαρβαγιάννη...Την Ντόρα δεντην βάζω μέσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χρήστο Χ: Καλημέρα Χρηστάρα. Συμφωνώ απόλυτα αλλά θέλω να πω οτι υπάρχει κι ένας άλλος όγκος λαού, πολύ μεγάλος, που μαζέυει και τις τελευταίες ρανίδες της αντοχής του, γουστάρει την υγεία και θα αγωνισθεί μέχρις εσχάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χαράλαμπο: Πρέπει να παίξουν διότι ο Γκαρσία έρχεται με τη στολή του Λεωνίδα. Και μακριά απο τον Βιερίνια που έχει την γρίππη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To ασχημο ειναι οτι ουτε θα πολυχαρουμε αν νικησουμε-γιατι υπο ομαλες συνθηκες θα ηταν μια νικη ρουτινας-ουτε θα πολυστεναχωρεθουμε αν χασουμε-συνηθισμενοι σε ηττες-σοκ,αυτη θα ειναι αλλη μια μεσα στο προγραμμα.
    Ετσι το βλεπω,δεν ξερω.
    Ο μονος λογος που περιμενω το παιχνιδι ειναι-οπως και σε ολα σχεδον τα προηγουμενα- να βγει απ'την ηρεμη συνηθισμενη τροχια η μερα μου και να καρδιοχτυπισω σε αλλον ενα αγωνα "γκραν γκινιολ" οπου κατ'ουσιαν δεν διακυβευεται σχεδον τιποτα.Αρα,δωρεαν διασκεδαση για δυο ωρες,διχως κοστος για την ομαδα, η οποια οπως προειπαμε,θα κανει απο τον Ιανουαριο 8μηνη προετοιμασια.
    Μηπως να την στειλουμε αντι για την Εθνικη,στο Μουντιαλ το καλοκαιρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο Χ: Έτσι είναι όπως τα λες. Εγώ όμως παθαίνω γαμώ το πελέκι μου άλλο είδους ζαπλαμά με το που μπαίνω στο γήπεδο. Έχοντας και τα παιδιά δίπλα - που θέλουν μόνο νίκη - παρασύρομαι, αγχώνομαι και συμπεριφέρομαι ακόμα πιο παιδικά απο αυτά. Δεν μπορώ να βλέπω την ΑΕΚ να χάνει ή να είναι αδιάφορη. Είναι κι αυτό το κωλογήπεδο που απέχεις και μίλια απο τους πάγκους, πιο πολύ μου την δίνει. Έλα να σου πω και τι άλλο παθαίνω. Πηγαίνω πάντα νωρίτερα για να βλέπω το σποτάκι. Εκεί που φεύγει ο δικέφαλος απο την Πόλη και σπάει τα τείχη.
    ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ.
    ΥΓ Iojik, πού χάθηκες αδερφέ; Πώς θα σε βρούμε για το άλλο Σάββατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε καταλαβαινω απολυτα Steven.Αυτος-το σποτακι-ειναι ενας λογος που πηγαινω και εγω πιο νωρις...πολλες φορες νομιζω οτι αξιζει και μονο για αυτο.
    Ολοι οι ΑΕΚτζηδες ειμαστε αθεραπευτα ρομαντικοι.
    Και ο ρομαντισμος σωζει παντα τον κοσμο.Οχι οι λογιστες,οι χαρτογιακαδες και οι 'υπολογιστες'αλλα οι ανθρωποι με ζεστη καρδια και το βλεμα στο ονειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το σποτ αυτό είναι από τα καλά που θα μας μείνουν μέχρι να μάθουμε πόσο κόστισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβάστε κι αυτό:
    ΑΠΟ :ιστοσελίδα 28-11-2009

    Από την άλλη πλευρά νέα δημοσιεύματα και σενάρια εντείνουν την αμφισβήτηση και για τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του Χαράλαμπου Κοζώνη αλλά και για τις προθέσεις του απέναντι στην ΑΕΚ. Ταυτόχρονα, από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ δεν επιβεβαιωνόταν το τραπεζικό «εξτρέ» των 29 εκατ. ευρώ και όλοι παρέπεμπαν στον Νίκο Νοτιά.

    Σύμφωνα με νέο σενάριο (μετά από αυτό ότι το μόνο που υπάρχει σε αυτή την υπόθεση είναι το ενδιαφέρον των κ.κ. Παπαδημητρίου και Δημητριάδη για να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ ΑΕΚ και μόλις ολοκληρωθεί, θα αποσυρθεί και ο... Κοζώνης) η πλευρά του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία σκοπεύει να κερδίσει χρόνο μέχρι να υπάρξουν οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για το θέμα του γηπέδου και από εκεί να κρίνει αν τον συμφέρει να ασχοληθεί με την ΑΕΚ όχι βεβαίως για να επενδύσει τα χρήματά του αλλά για να δρομολογήσει ένα επικερδές επιχειρηματικό πλάνο.

    Οσον αφορά το οικονομικό μέγεθος Κοζώνης κάποιες νέα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν μικροαγωγές που έχουν εκδικαστεί εναντίον του για μικροποσά που όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται δεν αφορούν πολυεκατομμυριούχο αλλά... μικροεργολάβο.

    Απέναντι σε όλα αυτά οι εκπρόσωποι του Χαράλαμπου Κοζώνη εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι όσοι τον αμφισβητούν θα εκτεθούν και μάλιστα πολύ γρήγορα όταν αποκαλυφθεί το πραγματικό οικονομικό μέγεθος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία («τα χρήματα που έδειξε στον Νίκο Νοτιά υπάρχουν σε έναν από τους λογαριασμούς που διαθέτει» έλεγαν και χθες στενοί συνεργάτες του), ενώ όσον αφορά τις ενστάσεις ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αποκαλυφθεί αν υπήρξαν ατασθαλίες και κακοδιαχείριση την τελευταία 5ετία το επιχείρημα της πλευράς Κοζώνη είναι το εξής: «Ο Κοζώνης περιμένει τον οικονομικό έλεγχο για να δει αν θα ολοκληρωθεί το ντιλ. Ο διαχειριστικός έλεγχος θα γίνει μετά και τον ίδιο τουλάχιστον ελάχιστα τον αφορα...

    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο Χ: Δηλαδή κι απο πέτρα να είσαι κι άλλη ομάδα να υποστηρίζεις, δεν μπορείς μπροστά στο σποτάκι. Τι να δεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χαράλαμπο: Δημητριάδης και Παπαδημητρίου είναι σε απόλυτη συμφωνία με την οργάνωση. Να αου κάτι; Αν έχεις προσωπικά τόσα λεφτά, θα βάλεις το σπίτι σου σε υποθήκη για το ένα χιλιοστό; Η δύναμη στον άνθρωπο είναι το μετρητό. Χρημοποιείς πιστωτική κάρτα διότι γουστάρεις να επιδοτείς και την τράπεζα; Ποιός Κοζώνης; Άλλοι είναι απο πίσω του ( παλαιοί ) και θα του δώσουν κάτι για να είναι front man. Η καθυστέρηση γίνεται για να υπογράψουν τα μαύρα deals με τους κυβερνητικούς.
    Αφού μας πήδηξε με τον έλεγχο, τώρα δεν τον αφορά; Προφανώς. Αφού η απόκλιση των χρεών είναι παραπάνω και για το μόνο που ενδιαφέρεται η παρέα του 2009 ( μέσα κι ο ΔΧ ) είναι ο χρόνος και το σερβίρισμα της φασολάδας σαν χαβιάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ψυχοβγαλτες-ΠΑΟΚ 1-0 με το νεο να ειναι το "0" στην αμυνα.(δεν προλαβαν ο Σαχα και ο "Μαιστρος" στις γκελες τους να ισοφαρισουν;).Τελος παντων.
    Οι σφυγμοι μας επανερχονται στα κανονικα τους επιπεδα,μεχρι την επομενη Τεταρτη.Αν και νομιζω οτι θα μας τους 'ξανανεβασουν' με την επομενη 'στροφη' της κανταδας,που θα μας παιξουν οι μουσικαντιδες της Γραμμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα.Θελει ο Κοζωνης να παρει την ομαδα.Αφου θα βαλει τους ορκωτους να ψαξουν,τα 29εκ.γιατι στα αρχιδια τα "βαζει"?Εστω και σαν εγγυητικη!Για να προλαβει μηπως την παρει αλλος?Αφου αναλογα με το πορισμα των ορκοτων θα αποφασισει το τι θα κανει.Και αν υποτεθει οτι ειναι μπροστινος,που ειναι,ποιος θα κερδισει αν βγουν ολα στη φορα και γραψει το κοντερ καμια 100αρα?Θα αρχισουν οι μηνυσεις,αλλα απο ποιον σε ποιους?Εγω,για να ειμαι ειλικρινης,πιστευω οτι μεταβιβαση μετοχων δεν εχει γινει απο το 2004 και δω...Προσεχτε,λεω για μεταβιβαση μετοχων,γιατι αλλο ειναι να εισαι κατοχος,και αλλο να τις εχεις στα "χαρτια"!Στηβεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Μονεγάσκο: Την ερώτηση την έκανα χτες ( Παρασκευή) στον Καραγιαννίδη. Έχουν παρει τις μετοχές της ΕΝΙΚ οι μέτοχοι του 2004; Η απάντηση ήταν : και ποιός ξέρει τι έχει γίνει εκεί μέσα; Άλλο είναι το ερώτημα. Αν πετύχει ο έλεγχος ( για μένα αποκλείεται αν πάνε για υγεία )και έρθει ο " Ντέταρι" εμείς τι να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντορα: Αν ο μπαμπάς της δεν είχε έρθει στη ΝΔ (λάθος, μέγα λάθος, του "θείου")αλλά είχε πάει στο Πασοκ ή αλλού, πού θα ήταν σήμερα η Ντόρα??? Άσε πια τη χαρά που θα κάνει ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ αν βγει η Ντόρα.
    Αντώνης: .. κι ύστερα ήρθε η Ανοιξη... τουλάχιστον για πάνω από 15 χρόνια δεν ακούσαμε σκάνδαλο για αυτόν.
    Ψωμιάδης: ανευ σχολίων.
    Οι περί αυτούς: Βρείτε μου μερικούς που δεν έχουν φύγει από τη ΝΔ (Σπηλιωτόπουλος, Αβραμόπουλος, Σκυλακάκης,......)

    Τελικά: Ψήφο στο λιγότερο κακό. Ουζο Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή