Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΚΛΗΣΗ

           Ο καιρός είναι καλός. Το ματς σε σωστή ώρα. Οι απουσίες μας πάρα πολλές. Πρέπει να πάμε όλοι και ακόμα τόσοι στο γήπεδο απόψε. Είναι πολυ εύκολο. Αν ο κάθε κάτοχος διαρκείας πάρει κι ένα φίλο του μαζί αυτόματα θα γίνουμε 40000. Είναι μια καλή βάση για μια ικανή συσπείρωση που έχει ανάγκη η ομάδα μας.
            Όλοι έχουμε τις τσαντίλες μας με κάποιους στην ΑΕΚ. Όλα είναι κατανοητά και αποδεκτά. Σήμερα όμως υπάρχει ένας αγώνας και η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη. Πρέπει λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη τις σκέψεις μας και να πάμε να φωνάξουμε για την νίκη. Ναι τη νίκη. Την θέλουμε πολύ.
             Μπορεί πρακτικά να μην έχουμε κι ιδιαίτερες ελπίδες για πρόκριση, αλλά και ψυχολογικά θα μας βοηθήσει για την συνέχεια αλλά και οικονομικά. Και απο τα εισιτήρια αλλά και απο τους βαθμούς και τα γκολ. Δεν πρέπει να κρυώνει η καρδιά μας.
            Έχουν κυκλοφορήσει κάτι φήμες οτι κάποιοι θα πάνε με σκοπό να αποδοκιμάσουν παίκτες και προπονητή. Φυσικά κι έχουν κάθε δικαίωμα, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ κι ανάλογα με το τι θα έχουν δει. Πανώ διαμαρτυρίας ή κράξιμο κατά την διάρκεια του αγώνα, είναι εχθρικές κινήσεις και δεν βοηθούν καθόλου. Είναι που είναι χαμηλής αξίας το ρόστερ μην του κόψουμε τα πόδια. Λάθη θα γίνουν, είναι σίγουρο. Ας δείξουμε λίγη υπομονή μέχρι να δούμε, τουλάχιστον την φιλοτιμία των παικτών που φοράνε την φανέλλα μας. Αν με την πρώτη στραβή αρχίσει η μουρμούρα, τα πράματα θα γίνουν χειρότερα. Και να ξέρετε οτι ήδη κάποιοι παίκτες πιστεύουν οτι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και θα ξεκινήσουν αγχωμένοι.
            Πάμε λοιπόν με αισιοδοξία και με διάθεση προστασίας για τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία που καλώς ή κακώς διαθέτουμε. Το ξεσκαρτάρισμα ας γίνει αύριο μεθαύριο με την είσοδο Κοζώνη που θεωρητικά έρχεται για να αλλάξει την ιστορία.
               Αργούτσικα, μετά το ματς και μετά τα σουβλάκια με τους γιους μου, θα αναρτήσω τις εντυπώσεις μου για το παιχνίδι. Καλή επιτυχία μας. Την ΑΕΚ να βοηθήσουμε, όχι τη Μπάτε.

2 σχόλια:

  1. Δεν έχω χρόνο για γράψιμο, αλλά Στήβεν ένα θα σου πω. Είσαι πολύ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!
    Ρίνγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ringo: Φίλε σ' ευχαριστώ αλλά να σου πω οτι δεν είμαι μεγάλος. Είμαι Αεκτζής που δεν δέχομαι μοιρολατρικά την θέση που μου επιβάλουν οι δαφνοστεφανωμένες και οι ροζ του Γουδιού ( το 1908 είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο), αλλά και οι δικοί μας που μας κατέστρεψαν. Θα πολεμήσω κι αν χάσω θα χαιρετήσω όπως πρέπει. Την μοίρα την ορίζουμε εμείς με σωστή οργάνωση κι ενότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή