Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

EΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΕΚ

          Μέσα στη μιζέρια που είμαστε αναγκασμένοι να βιώνουμε στην ΑΕΚ, κάποια πραματάκια κάνουν την εμφάνιση τους και μας χαροποιούν. Κάποια σώματα και κάποιες ψυχές φαίνεται οτι δεν έχουν νεκρωθεί και μπορούμε να πατήσουμε πάνω τους ελπίζοντας σε καλύτερες ημέρες.
          Δίνω συγχαρητήρια αλλά και ευχαριστήρια στον Νίκο Γεωργέα, τον Παντελή Καφέ και τον Γιώργο Αλεξόπουλο για την πρωτοβουλία τους να ενισχύσουν με κάποια χρήματα την ομάδα του μπάσκετ. Στην κίνηση τους αυτή όμως, συμμετείχε το σύνολο των συμπαικτών τους δίνοντας κάποιο ποσό απο τα πριμ τους για την πρόκριση στην Ευρώπη. Επίσης συνείσφερε και το τεχνικό επιτελείο. Δεν μιλάμε για πολλά χρήματα, αλλά μιλάμε κυρίως για την κίνηση όλων, που δείχνει οτι αρχίζουν και ξαναενώνονται. Μπράβο.
           Ο κύριος Θανόπουλος ανέβηκε και μίλησε στους παίκτες. Έδειξε οτι υπάρχει μια διοίκηση κι οτι παρακολουθεί τα τεκταινόμενα. Θα μου πεις οτι... δεν ήταν υποχρέωση του; Θα πω ναι μέχρις ένα σημείο, αλλά ο άνθρωπος έχει γίνει λάστιχο τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να μην διαλυθούμε τελείως, να μεταβιβασθούμε ομαλά και να ορθοποδήσουμε πραγματικά. Τον θεωρώ απο τους στυλοβάτες μας στην πιο δύσκολη πορεία της εταιρικής ΑΕΚ.
            Απο την κριτική μου δεν γλυτώνει κανένας. Αλλά τα χθεσινά δημοσιεύματα του "Σκορ" είναι τουλάχιστον εμετικά. Δηλαδή οτι τα τρία Κ της ΑΕΚ ( Κιντής, Κούλης, Κανελλόπουλος) βάζουν τρικλοποδιές στην προσπάθεια αλλαγής της ιδιοκτησίας μας. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Είναι αεκτζήδες γνήσιοι και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μπορεί να έχουν κάνει λάθη στο παρελθόν, που τους τα έχουμε χρεώσει, αλλά καίγονται και αυτοί για το μέλλον της ομάδας μας. Δεν έχουν καμία διάθεση να βλέπουν το καράβι να βουλιάζει, δεν έχουν καμία θεσμική θέση στην ΠΑΕ και δεν προτείνουν κάποια άλλη λύση μέσω της οποίας θα προήγαγαν κάποιο συμφέρον τους. Ο Κανελλόπουλος βέβαια, θα γούσταρε την ΑΕΚ να μετατραπεί σε εταρεία λαϊκής βάσης μέσω της ερασιτεχνικής, αλλά αυτό είναι άλλο βιβλίο και του απώτερου μέλλοντος κι αν γίνεται. Τον ξέρω όμως προσωπικά ( τα καλοκαιρινά μας σπίτια είναι δίπλα)  και βάζω το χέρι μου στην φωτιά: είναι σπανιότατου ήθους και γι' αυτό δεν γουστάρει συγκεκριμένες διάδοχες καταστάσεις στην ομάδα μας (ο νοών νοείτω).
            Και δυο ειδησούλες:
********Ο Νέμεθ αν ήθελε θα μπορούσε ήδη να έχει επιστρέψει στη Λίβερπουλ μια που οι όροι του δανεισμού του δεν έχουν τηρηθεί.
********* Μια απο τις εταιρείες που θα κληθούν να πληρώσουν έκτακτη εισφορά έιναι η ΠΑΕ ΑΕΚ!!!!!! Εμφανίζει κερδοφόρο ισολογισμό για το 2008 ( κέρδη προ φόρων ) 12 εκατομμύρια ευρώ. Και μιλάμε για δυσπραγία. Εγώ ξέρω πώς προέκυψαν αυτά ( δεν σας κουράζω προς το παρόν, αν και θα το βρούμε μπροστά μας στις διαπραγματεύσεις μεταβίβασης), ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας δεν ήξερε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου