Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ

         Στην σύσκεψη της Τετάρτης οι εμπλεκόμενοι ήταν όλοι κι όλοι 6. Τα ονόματα τα έχω αλλά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτην την στιγμή. Την Τετάρτη συντάχθηκε το προσύμφωνο, το οποίο και απεστάλη.
         Το χαρτί αυτό, που  όπως ξέρετε είναι κρισιμότατο για το μέλλον μας αλλά κι εντελώς απόρρητο, δημοσιεύτηκε την επόμενη μέρα στις εφημερίδες Goal, Sportday και στην Εξέδρα. Η διαρροή αυτή ενόχλησε πάρα πολύ την πλευρά Κοζώνη που εξέδωσε πριν απο λίγο την εξής ανακοίνωση: ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΓΑΛΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΛΥΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.
          Τα νομικά τμήματα των δυο πλευρών αποκλείεται να κάνανε την διαρροή. Δεν θα ξαναβρίσκανε πελάτη αύριο. Το νομικό απόρρητο είναι περίπου ίσης αξίας με το ιατρικό. Ποιοί έμειναν; Η ΠΑΕ και η πλευρά Κοζώνη. Στην σημερινή τεράστια κόντρα η μια πλευρά κατηγόρησε την άλλη. Η πλευρά Κοζώνη αρνήθηκε κάθε περίπτωση δικής της ευθύνης.
           Η ΠΑΕ ακόμα δεν είπε τίποτα. Δύσκολο να πει, διότι αυτή την στιγμή είναι καπελωμένη απο τον Θανόπουλο - ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ -. Ο Θανόπουλος αφού σκοτώθηκε χθες με το Έθνος ( για το πριμ παραγωγικότητας που δήθεν έχει πάρει ) δήλωσε πριν λίγο: ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ.
             Και λέω κι εγώ: Δηλαδή τον μέτοχο που βάζει συνέχεια τρικλοποδιές στον Θανόπουλο, τον κατηγορεί ή τον απειλεί με τον τρόπο του οτι θα ξεμπροστιασθεί κι αυτός, τον ΜΕΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΧΡΕΩΝ. ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ , ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΖΩΝΗ.
                Διότι φίλοι, ο Θανόπουλος μετά την σύσκεψη, προφανώς έστειλε πάλι ένα mail στους μετόχους και ζήτησε τα πληρεξούσια των μετοχών τους προς τον Νοτιά. ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ.
             ΚΙ Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΖΩΝΗ.
              Η γνώμη μου είναι οτι φτάνουμε στο κρισιμότερο σημείο του πολέμου. Κάποια πληρεξούσια δεν θα συμπληρωθούν. Και δεν χρειάζεται κιόλας. Η καθαρή πλειοψηφία είναι αρκετή για την υπογραφή του προσύμφωνου και για να αρχίσει το ξεσκόνισμα των βιβλίων. Βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί. Η πλευρά Κοζώνη θέλει να κάνει τον έλεγχο κι αν οικειοθελώς αποχωρήσει ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ..Δηλαδή θα πει οτι τα χρέη είναι πολύ παραπάνω απο τον δεσμευτικό όρο της απόκλισης ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ,Ή ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. Φυσικά εμείς εύκολα μετά θα βρούμε τους μετόχους των εταιρειών αυτών ( μια απο αυτές είναι και η empire).
           Ψάχνω να καταλάβω τι θα κάνει η ερασιτεχνική. Έχει πλέον το 23%. Έστειλε ο ΔΧ το χαρτί του;
            Εντελώς αθώος ο Τάκης ο Κανελλόπουλος. Αν φοβόταν κάτι δεν θα έδινε τις μετοχές του στην ερασιτεχνική και δεν θα ζήταγε ο ίδιος έλεγχο απο το 2004 και μετά. Σας υπενθυμίζω μια απο τις πρώτες μου αναρτήσεις που έλεγα, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΤΑΝ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.

20 σχόλια:

  1. Ο εχθρος ειναι ασφαλως εντος.Δεν ξερω αν ειναι μονο ενας.Αν ειναι ενας-λεω εγω-θα επρεπε να υπηρχε και εστω φαινομενικη,στα ακροδαχτυλα κοινη αντιμετωπηση του ολου θεματος απο τους υπολοιπους ανυποψιαστους,η εστω ελαφρα υποψιασμενους αμετοχους...ενω αυτοι ειναι τρεις λαλλουν και δυο χορευουν.Ξερουν και καλυπτουν;γιατι;εκτος και αν συμμετειχαν.Η γνωση ειναι και παραδοχη.Απορια:
    Ο οικ. διευθυντης Δημαρακης,ποσο καιρο ειναι στο ποστο Steven;Τι μπορει να του διαφευγει και τι εικονα εχει για τα οικονομικα της εταιρειας;Ποσο εμπιστος ειναι;
    Υποψιαζομαι ποιον...υποψιαζεσαι.Τι να πω; Απορια:
    Τα περισσοτερα μερη του προσυμφωνου ηταν μεσες-ακρες γνωστα.Λεπτομεριες δεν γνωριζαμε μονο. Ασφαλως και ειναι ενα θεμα η πληρης πια αποκαλυψη του, αλλα απ'την αλλη μερια βρισκω υπερβολικα μεγαλη και εκτενη την απαντηση του Κοζωνη για κατι τετοιο.Ενα "...δεν γνωριζω τιποτα,ειναι ντροπη κλπ" θα εφτανε. Δεν μας εχει συνηθησει και σε 'κατεβατα' αλλωστε.Αλλα ολοκληρη διακηρυξη;Και μαλιστα με συνεχεις αναφορες στο 'πρωτοδικειο';Ενταξει,(μπορει να)εισαι μια λυση,η Η λυση Μπομπ,αλλα οπως και να εχει,δεν ερχεσαι με το ζορι.
    Οσο για την ερευνα στα κρυφα και φανερα βιβλια οχι μονο συμφωνω αλλα φτανω στο σημειο να ειμαι και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ με αυτο. Αλλα να βγουν λαγοι.Να ακουστουν και να γραφτουν ονοματα,ποσα, εταιρειες ε.π.ε.,αριθμοι λογαριασμων,τιμολογια κλπ. ειναι μεγαλη ικανοποιηση και μεγαλο δικαιο να γνωριζεις ΠΟΙΟΙ σε εβλαψαν.Αλλωστε ολο το νομικο συστημα βασιζεται σε αυτο. Οι πραξεις,η οι παραλειψεις,δεν γυριζουν πισω.Ο στιγματισμος των υπαιτιων και η τιμωρια τους ομως, ειναι το ζητουμενο.
    Ειναι οντως μεγαλες μερες πολεμου αυτες.Κριμα για τον συλλογο που με τοσο κοπο,στερησεις,μερακι και αγωνες,πρωτοστεριωσαν οι Πολιτες και με ιδιο ζηλο, θησιες χρονου,χρηματος και υγειας πολλες φορες και οι μεταγενεστερες γεννιες υπηρετησαν και μεσα σε μια δεκαετια να ειναι τοσο χαμηλα παντου.Ποσο ακριβα πρεπει να πληρωνουμε τα 2-3 πρωταθληματα καθε 15 χρονια;
    Σαν καταρα,ΟΛΑ σχεδον,ξεκινησαν απ'το γκρεμισμα του 'γηπεδου'...γιατι δεν ηταν μονο γηπεδο αλλα τοπος λατρειας...που με χερια,αξινες και τσεκουρια καποια νυχτα οι γεματοι καψα και μνημες πρωτο-ΑΕΚτζιδες 'φυτεψαν' εκει τις ελπιδες τους και τα ονειρα τους...και τωρα...
    Μα δεν ζωντανευει για λιγο αυτος ο δικεφαλος αετος να τους φαει τα συκωτια;μονο για λιγο...δεν γινονται θαυματα;
    Δεν μπορω να συνεχισω αλλο.Δεν ξερω τι να ελπισω και τι να απευχηθω ετσι οπως εχουμε μπλεξει. Συγνωμη αν κουρασα. Θα ειμαστε σε επαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια αγάπη έχω στην τσέπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηβεν,μολις τελειωσα τις ελιες,ξυδατες...Αυριο μαζευω πιπεριες καυτερες για τυροκαυτερη,αμα εχει και γαυρο στη λαικη,θα γινει με αλατι,λαδακι και ξυδι.Εχουν μεινει και κατι χορτα αγρια....μπορει να φτιαξω και τζατζικι..εχω και τσιπουρο σπιτικο.Τους βαρεθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χρήστο Χ : Κούρασες; Ποιόν; Αυτούς που έχουν την ίδια στενοχώρια ή τους άλλους; Κανένανδεν κούρασες και θα σου συμπληρώσω οτι τα κόκκαλα αυτών που χτίσανε το γήπεδο τρίζουν και σίγουρα ζητούν κάτι. Έστω μια αποκάλυψη. Κι αυτό θάναι θαύμα στην χώρα της συγκάλυψης. Όπως θαύμα ήταν που ήρθςε ο Ντέμης στην ΑΕΚ διότι ήταν Αεκτζής. Ο ΟΣΦΠ έδινε πιο πολλά στον Αλαμάνο και η ΑΕΚ πιο πολλά στον ίδιο τον κοντό. Κι ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του.
    Φυσικά δεν είναι ένας ο μέτοχος. Το έγραψα έτσι διότι κάθε ομάδα έχει τον αρχηγό της. Ξαναλέω: Ψάχνω με πόσα μπήκε ο καθένας και πόσα έχει σήμερα. Ποιός αύξησε την περιουσία του ασχολούμενος μόνο με την ΑΕΚ και πού είμαστε χρεωμένοι, δηλαδή σε ποιές εταιρείες, πότε δημιουργήθηκαν αυτές και ποιοί είναι οι μέτοχοι τους.
    Ο Δημαράκης είναι τρία χρόνια, σωστός άνθρωπος ( παλαιός οικονομικός διευθυντης του Ζάρα ) , ξέρει οικονομικά, δεν είναι άνθρωπος της λοβητούρας αλλά μέχρι εδώ. Δεν είναι άνθρωπος του κοντού και προσελήφθη απο τον Κανελλόπουλο.
    Ο Κοζώνης θα κάνει τον έλεγχο. Είναι αμερικανάκι. Δεν τον είχαν δεχτεί και τότε. Αν τα αμερικανάκια χάσουν χρήμα, δεν χάνουν χρόνο. Και εκδικούνται έστω κι αποχωρώντας για το συμφέρον τους. Η θηλειά σφίγγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χαράλαμπο: Γιατί πίστεψες το τραγούδι; Επειδή άκουγε το νούμερο τον Κωστόπουλο (την δαφνοστεφανωμένη ) που του έλεγε οτι η ΑΕΚ είναι life style; Ρε συ ήρθε Αεκτζής και άλλαξε το τραγούδι. Απο το λαϊκό, αντί να κάνει εμβατήριο, ΕΚΑΝΕ ΜΠΛΟΥΖ ΘΑΝΑΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Μονεγάσκο: Τόριξες στα μεζεδάκια και καλά έκανες. Οι άλλοι βέβαια τρώνε χαβιάρια και σολωμούς. Μην βαριέσαι, έχει πολύ ψωμί ακόμα. Ο πάτος βρίσκεται και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στηβεν,"ηρθε" το τηλεφωνο στο yahoo σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξενύχτης Νομικάριος21 Νοεμβρίου, 2009 03:30

    steven σε διαβάζω καθημερινά από τότε που σε άκουσα στον Καραγιαννίδη.Πολύ λογικός ο ειρμός των σκέψεών σου ως προς το που αποσκοπεί ο εχθρός. Προφανώς είναι εντός, ωστόσο τον κόβω περισσότερο απελπισμένο και πανικόβλητο παρά πραγματικά επικίνδυνο. Και βέβαια πολύ μουλωχτό. Αποκλείεις να εξυπηρετεί κ α ι συμφέροντα γαβροβάζελων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ξενύχτη Νομικάκριο: Εφόσον ο Κοζώνης είναι υπαρκτός σαν ΑΕκτζής και σαν κάποιο μέγεθος οικονομικό, είναι σωστή η σκέψη σου. Αυτός που δεν θέλει η ΑΕΚ να προοδεύσει δεν θεωρείται σύμμαχος μου. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    Το ΑΕΚ- Ιωνικός 0-1 το θυμάσαι; Το Χ ημίχρονο και 2 τελικό έδινε 500 απόδοση στην Κύπρο κι είχε δοθεί λογαριασμός της εμπορικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Νοεμβρίου, 2009 11:03

    @ steven. Απλά, τα γεγονότα αυτού του δράματος, καθημερινά επιβεβαιώνουν τη συνισταμένη λογική προσέγγιση που γίνεται εδώ. Ο εχθρός ήταν και είναι πάντα εντός. Μου κάνει εντύπωση γε γαμώτο. Ο Κόκκαλης έδωσε ένα Α% των ζαρτιερών της δαφνοστεφανωμένης στο Λαυρεντιάδη. Οι Πατέρηδες, οι Γιαννακόπουλοι, οι Βαρδινογιάννηδες και οι Βγενόπουλοι στήσαν ολόκληρο πολυμετοχικό σφουγγοκωλάριο του παλατιού. ΒΓΗΚΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ? ΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ? ΕΠΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕΝΟΣ? ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΠΟΣΕΣ ΚΡΕΠΕΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΝΒΟΥΛΟΣ? Όλη αυτή η σπουδή και "διαφάνεια", η οποία καταστρατηγεί και την έννοια του νομικού και εμπορικού απορρήτου γιατί εφαρμόζεται στην ΠΑΕ ΑΕΚ? Πολλοί φάγαν εκ των έσω και θέλουν να καλυφθούν. Οι δύο "μεγάλες" και το κράτος θέλουν το ποδοσφιαρο να "μπασκετοποιηθεί". Οι 2 μεγάλοι τα πάντα και οι υπόλοιποι να συμπληρώνουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ένα ακόμα...Ο Ντέμης, καλώς η κακώς ενέκρινε τα πάντα μέχρι να φύγει, σωστά? Άρα, ακόμα κι εάν δεν έχει κάνει τη λαμογιά, ξέρει ποιοί την κάναν. Γιατί δεν τους δίνει στη δικαιοσύνη? Γιατί έδωσε πρόσταγμα για ομερτά? Από που τον κρατάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Μονεγάσκο: Φίλε Γιάννη, υπομονή. Το τηλ το πήρα και θα σε καλέσω σήμερα μόλις ξαλασκάρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Νοεμβρίου, 2009 11:09

    @ όλους εδώ. Ξαναδιάβασα την ανάρτηση του Steven. Πολύ φαγητό για το μυαλό...Το 23% της ερασιτεχνικής με τσίγκλισε. Για κάτσε όμως. ΤΙ μπορεί να εξουσιοδοτήσει ο Δ.Χ. το Νοτιά? Έως έλεγχο μόνο? Και για άυξηση μετοχικού κεφαλαίου? Έχει ίδιες νομικά υποχρεώσεις και δικαιώματα με τους άλλους α-μετόχους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Γιώργη Γαρατζέο: Καλημέρα Γιώργο. Διότι οι δυο μεγάλοι έχουν χρήμα και σαφέστατα αυναισθήματα για τις ομάδες τους. Δεν είναι επενδυτές αλλά παράπλευροι επιχειρηματίες και ΟΠΑΔΟΙ. Εμείς δεν έχουμε τίποτα διότι έτσι θέλησε ο ΔΧ τότε το 2004. Να γιατί λέω οτι είναι ακατάλληλος. Το να πηγαίνει στο γήπεδο ή να ηγείται κάποιων ανθρώπων ( το 6,6% του λαού μας) δεν με πειράζει καθόλου.
    Ο Ντέμης θα κληθεί απο εμάς να μας πει τα πάντα. Είναι αθώος μέχρις να αποδειχθεί το αντίθετο. Πιστεύω να καταλαβαίνεις το πνεύμα μου και τον τρόπο απόδοσης δικαιοσύνης. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα σε όλους.
    Αρχικά θα ήθελα να συμφωνήσω με τον Μονεγάσκο ότι σε αναμονή των εξελίξεων- για να μην μας φύγει και το στομάχι-τα μεζεδάκια και τα οινοπνεύματα είναι ότι πρέπει...
    Στήβεν θα συμφωνήσω ότι σύμφωνα με το γράμμα του νόμου όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου,ΟΜΩΣ οι ενδείξεις λένε άλλα πράγματα και εμείς δεν δικάζουμε κανέναν εδώ.
    Είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει διαπλοκή,πολύ πιθανόν και των γαύρων διαμέσου φίλων και συνεταίρων.
    Ποιά τραγουδάκια να πιστέψω Στήβεν ,αυτά που φτιαχτήκανε από αδερφές και απευθύνονται στα λάιφ-στάιλ του κώλου;
    Από αυτούς που κλεβουν τραγούδια ,στίχους,μουσική από άλλους;
    Που πληρωθήκανε με το παιδικό(!!!) εισιτήριο των 10-20-30ευρώ;
    Που κοστίσανε(;)σαν μια μεταγραφή;
    Που σαν σκοπό έχουν την αδερφοποίηση της ομάδας-μην κάνεις τάκλιν θα σκιστεί το καλσόν!
    Οπως λέει και ο Γιώργης αυτοί που τα ξέρουν όλα αυτά και δέν μιλάνε, είναι συμπράττες του εγκλήματος που έγινε στην Ομάδα.
    Αντε συγχύστηκα,πάω για μεζεδάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Γιώργη: Στην Ελλάδα είσαι. Μόνο δικαιώματα υπάρχουν. Πού έχεις δει τις υποχρεώσεις; Τον Μελισσανίδη γιατί τον πούλησε; Για να έχει δικαιώματα απέναντι στον κοντό. Την ερασιτεχνική γιατί την πήρε; Μόνο για δικαιώματα. Το οτι δηλώνει ανίκανος και ακατάλληλος για πρόεδρος της χωρίς να κοκκινίζει - δήθεν αυτοχλευαζόμενος- δείχνει πόσο επικίνδυνος είναι και ντροπιάζει όλη την ΑΕΚ. Στην εταιρεία κρατάει το 23%, χώρια που είναι κι ο μόνος μέτοχος που του χρωστάμε. Πρέπει να κάνει πληρεξούσιο χωρίς καθυστερήσεις και έκτακτα ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χαράλαμπο: Καλά μεζεδάκια και καλή νίκη σήμερα. Για την αθωότητα τα έγραψα έτσι διότι δεν έχω καιρό για δικαστήρια. Κι ο Φοίβος είναι Αεκτζής. ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκεφτόμουνα το εξης:Ακόμη και τόσα να είναι τα χρέη της Ομάδας(60πχ)ενα μεγάλο μέρος αυτών είναι προσαυξήσεις.Μιλάμε τώρα για τοκογλυφικά επιτόκια που με το έτσι θέλω το Ελληνικό κράτος επιβάλει.Αν το κράτος σου χρωστάει λεφτά στα επιστρέφει άτοκα και όταν..Κθόλου δεν θα με χαλούσε αυτάνα εξαφανιζόντουσαν έτσι μαγικά όπως εφνανίστηκαν.Κατά τα άλλα ..
    Πάμε να βάλουμε το πούρο στον κώλο του αρχιμαφιόζου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χαράλαμπο: Τα 60 ( 32 + 4 + 19 ) είναι καθαρά. Τα άλλα 66 είναι με τις προσαυξήσεις. Απο τον Ψωμιάδη διεκδικούμε 43 ( με τα πανωτόκια). Θα δούμε πώς θα παίξουν οι εξουδετερώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μολις ανακοινωθηκε η 11αδα του σημερινου αγωνος: Τερμ. ο Νοτιας,δεξι μπακ ο Μαυροματης και αριστερο ο γιος του. Στο κεντρο της αμυνας, λυμπερο ο Γρηγοριου και στοπερ ο Θανοπουλος.Αμυντικα χαφ οι Αρκαδη και Δημαρακης. Στο κεντρο για να 'κανουν παιχνιδι' οι Χαντζιχρηστος,Ντεμης και μπροστα ο βετερανος Μελισσανιδης με τον 'νεαρο-αποκαλυψη'B. kozoni.
    Αναπληρωματικοι οι: Κιντης,Καννελοπουλος,Κουλης,Αθηνης,Παππας,Χαντζιωανου. Προπονητης: κ.κ. Βαρθολομαιος.(...αι ιδεαι δεν αποθνησκουν...)
    Διαιτητης αγωνος: Πιλαβιος με 'πλαγιους' τους Πατερα-Σαλονικη.
    Αναπληρωματικος διαιτητης:(ποτε δεν ξερεις)Β.Μητροπουλος."Παρατηρητης" αγωνος: ο 'Κοκος'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο Χ: Δεν χαίρεσαι; Βρήκαμε τον κορμό επιτέλους. Κι έχουμε και πάγκο. Παπαδημητρίου, Δημητριάδης, Δημαράκης, Μπάγιεβιτς και μερικοί μικρομέτοχοι εργάτες που παίζουν παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή