Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ

          Κατ' αρχάς μου την σπάει που ανα τακτά χρονικά διαστήματα αλλάζω την ορθογραφία. όπως αλλάζουν οι τιμές στο μπουρδέλο. Όταν τελείωσα το σχολείο η Λάρισα γραφόταν με δυο σσ κι εξαιρείτο η Σάρισα κι άλλα τινά ανύπαρκτα.

           Η ποδοσφαιρική ομάδα λοιπόν της Θεσσαλίας (αυτή παρέμεινε με δυο), είναι για την δεύτερη κατηγορία επιεικώς. Θα μου πεις  βέβαια, τι σε νοιάζει για πού είναι η ομάδα αυτή; Με βάση αυτή ψάχνω και την δική μας. Η δόξα του νικητή είναι η ρώμη του χαμένου.
           Σκότωσε το θηρίο σήμερα η ΑΕΚ. Φώναζε ο Γεωργαμλής ( ο προδότης που πήγε στον ΠΑΟ), φώναζε ο Μπάγιεβιτς ( ο αρχιπροδότης)   - κάνω οργάνωση στο κίνημα προδοτισμού  - και ήρθε το αποτέλεσμα που μας ξαναβάζει στους στόχους μας. Η γιαγιά, που διαβάζει παρεπιπτόντως βαθμολογίες στο Άρλέκιν,   βλέπει την ΑΕΚ να ανεβαίνει και να βαράει την τέταρτη θέση. Τον δονητή δεν τον βλέπει βέβαια, λόγω πρεσβυωπίας, και μένει αγάμητη.
           Όπως έμεινε η Λάρισα - η original μας διαβεβαίωνε οτι γαμιέται κάθε Λαρισαίος - στο πρώτο ημίχρονο. Που είδαμε ποδόσφαιρο αλάνας, ανοργάνωτο και δεν βαριέσαι ρε αδερφέ. Πιστεύω δουλεμένο στην προπόνηση αλλά μάλλον ο Ντούσαν ασχολείται πλέον με την διοικητική μας μετάβαση, οπότε πού μυαλό να καταλάβει οτι ο Χέρσι είναι πιο μαλάκας απο τον τίποτα.
             Εγώ ξέρω τα απλά. Δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις. Κι έβλεπα τον Γιαχάγια και τον Καφέ. Ήθελα να γελάσω αλλά με πιάναν κλάματα που είχα δει την ομάδα με τον Νικολούδη και τους λοιπούς. Μέχρι κι ο κουμπαάρος του Παπαϊωάννου ήταν καλύτερος. Και τελικά με την αλλαγή, τρελάθηκα με το τρέξιμο του φραπέ και με την μη χρησιμοποίηση του Νέμεθ απο την αρχή.
             Απίθανα πράματα με τον Αραούχο δεξίμ εξτρέμ, τον Μπλάνκο αντί του Παυλή (θέλει και κάποιες ευκαιρίες ο Έλληνας) και με κορυφαίο σκόρερ τον Ντάνιελ ( ο πιο σοβαρός παίκτης μας γενικώς) και τον Σκόκο ( ναι κυρίες και κύριοι και αδερφές για να μην ξεχνιόματε) και τον Μαντούκα δεκάρι. Γενικά φταίει η διαιτησία και η γκαντεμιά.
            Κορυφαίος παίκτης ο Καράμπελας, με τον μεγάλο προπονητή Ουζουνίδη που να ρίχνει όλο το βάρος σε εκείνη την πλευρα, αλλά τι να φταίει κι αυτός; Έχει πρόεδρο ερωτευμένο. Ο Γκεντζόγλου φιλότιμος  για την ομάδα των Πετραλώνων κι ο Σάχα για την ομάδα του πάγκου.
          Τέλος πάντων δικαιώθηκα. Τρία γκολ δεν τα έχουμε ξαναβάλει φέτος. Και πρέπει να τα πανηγυρίσουμε όσο κι αν δεν παίζει καμία επιλογή του Ντούσαν πια. Που του κάνουν πόλεμο, μάλλον τα γρασίδια και οι οργανωμένοι,  και δεν μπορεί να σκεφτεί τα απλά. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Την σούπα την τρώω στον Ευαγγελισμό, δεν χρειάζεται να έρχομαι στο γήπεδο.
          ΥΓ. Χαιρετίζω την άφιξη του νέου μας προπονητή στον Άρη. Είναι τεράστιος. Ξέρω τι λέω.    

15 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Νοεμβρίου, 2009 11:04

    Όσον αφορά τις ικανότητες των παικτών, δε διαφωνώ γενικά. Πιστεύω ότι ο Καράμπελας έχει ελπίδες να γίνει ένα μπακ του 6. Ο Γιαχάγια αμυντικό χαφ σκούπα τύπου σιμάο, πάλι του 6. Τουλάχιστον είναι τσάμπα. Οι μπροστινοί, όπως τα λες, ο Αραούχο με απογοητεύει εδώ και 3 αγωνιστικές (διότι αξακόλουθώ να πιστεύω ότι ξέρει τόπι). Η απουσία αμυντικών χαφ είναι κραυγαλέα και καταστρέφει ΣΥΝΟΛΙΚΑ τη λειτουργία της ομάδας. Ο Σουηδός είναι παιχνίδια που είναι πολύ καλός (όπως χθες), και άλλα που αλλού πατάει κι αλού βρίσκεται. Ασταθέστατος, αλλά με τέτοια αμυντικά χαφ δεν ξέρω. Ο μικρός ο Γκεντζόγλου μπορεί να δουλευτεί. Ο Παυλής κάκιστα μένει όλο πάγκο. Συνολικά, το πρόβλημα με τους μικρούς είναι ότι όποια προοπτική και να έχουν, ποιός θα τους εμπνέυσει και θα τους καθοδηγήσει μέσα στο γήπεδο? Δες στη δαφνοστεφανωμένη πως καθοδηγεί ο Μαρέσκα, ο Νικοπολίδης, ο Ντουντού, ο Σουηδός τα 16χρονα και θα καταλάβεις...Εμείς έχουμε τον Καφφφφεεέεεε (ποιότητας νεκροταφείου, κοινώς λάσπη με όλίγη ζάχαρη και τρίμματα μπαγιάτικου παξιμαδιού) το μεγάλο γκουρού του αναχωρητισμού.
    Ο Χέρσι είναι αστείος...φέρτε πίσω τον Αλβανοφιλανδό που κάνει και κάνα φάουλ ρεεεεεεεε!
    Θετικά από χθες: Τρέχουν (ως κι ο Μαντούκα!), προσπαθούν να μαρκάρουν. Παρατήρησα ότι μόνο οι 5 της άμυνας (με Γιαχάγια) κάνουν και κάνα φάουλ σε αιφνιδιασμούς των αντιπάλων, αλλά και αυτό αποτελεί πρόοδο. Μέχρι το Νοέμβρη δεν έκανε κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσον αφορά την ορθογραφία, όσο πιο παλιοί οι κανόνες,τόσο και πιο σωστοί.Όλες οι αλλαγές που μας έχουν επιβληθεί από τις δυνάμεις κατοχής απέβλεπαν στο να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση.
    Τώρα για την ΑΕΚ, δεδομένης της κατάστασης,μια χαρά τα πήγαμε.Και τα δοκαράκια μας και τις ευκαιρείες μας είχαμε.Γιατί οι άλλοι 2 παίζουν καλύτερα?
    Το θέμα είναι να αντέξουμε μέχρι να γίνει η αλλαγή.Αν γίνει.
    Όλο το ζουμί βέβαια Στήβεν, είναι στο ΥΓ σου.Μακάρι να είναι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Γιώργη: Συμφωνώ μαζί σου κι επαυξάνω. Έχω ελπίδες για τον Μάκο διότι είναι νέο παιδί και ενώ την φιλοτιμία του την έχει δείξει, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ακόμα. Γενικά πιστεύω οτι λείπουν δυο χαφάρες κι ένα σέντερ φορ της προκοπής. Κι άλλα λείπουν αλλά λέμε τώρα τα εξώφθαλμα. Δεν τον πιστεύω τον Μαντούκα αλλά ούτε και τον Σκόκο ( που ξέρει μπάλα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς iojik: Αγαπητέ Γιάννη, ξέρεις τι ξύλο έχω φάει απο τη μάνα μου όταν έκανα ορθογραφικά λάθη; Μόλις έφτασα, ας πούμε στο καλύτερο μου σημείο, άλλαξαν τα πάντα και ξαναήμουν ανορθόγραφος. Σήμερα είμαι απλά μπερδεμένος αλλά και γραφικός καθότι στα χειρόγραφα μου γράφω στο πολυτονικό σύστημα. Τα παιδιά μου τα κοιτούν και με παίρνουν για τρελό.
    Τι να αντέξουμε βρε φίλε; Μπαράζ θα παίξουμε σίγουρα ελλείψει αντιπάλων. Ποιός να μας απειλήσει για την τρίτη θέση; Κατάντια είναι αυτό. Με τον Κούπερ έχεις προοπτική και σαν ομάδα αλλά και σαν οριστική παύση του εμφύλιου. Να ησυχάσουμε όλοι. Κι εμείς οι ανοργάνωτοι και οι οργανώσεις κι ο Μπάγιεβιτς και να βλέπουν κι οι παίκτες κάποιον που σα μέγεθος είναι μεγαλύτερος απο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Steven, συμπληρώνω στα σχόλια σου για τους 3 γίγαντες της μεσοεπιθετικής γραμμής:
    Μαντούκα: Πάντα πίστευα ότι ξέρει αρκετή μπάλα για ομάδα πρωταθλητισμού στην Ελλάδα, ενώ πιστεύω ότι ο εγκέφαλος του είναι 30% τουλάχιστον μεγαλύτερος από τον μέσο εγκέφαλο ποδοσφαιριστή, άρα, περίπου ίσος με μίας σαρδέλλας (1 ή 2 λάμδα? ίδιο πρόβλημα με τη Λάρισα εδώ). Αλλά το παιδί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ. Δεν έχει ούτε πνευμόνια ούτε πόδια να τρέξει 10 Km σε 90 λεπτά και να κοντραριστεί με τους μπράβους της δαφνοστεφανωμένης, οι οποίοι σαν γνήσιες κρατικοδίαιτες κότες μπορούν να σου δώσουν το πόδι στο χέρι και να μη σφυρίξουν ούτε φάουλ. Ας του δώσουν 150 χιλιάρικα το χρόνο για ανανέωση, αλλιώς ας βρει αλλού περισσότερα.
    Σκόκο: Επίσης γνωρίζει μπάλα, αλλά έχει εγκέφαλο 30% τουλάχιστον μικρότερο από το μέσο εγκέφαλο ποδοσφαιριστή, ήτοι ισάξιο με ένα αβοκάντο. Πέραν αυτών, βαριέται περισσότερο και από 2ετή φοιτητή πολυτεχνείου σε εξεταστική του Ιουνίου. Ασταθέστατος, σε σημείο να μου προκαλεί σε 90 min εναλλαγή συναισθημάτων χειρότερη από την τέως μου, που ήταν ένας ξανθός αστήρ, αλλά και ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο. Τουλάχιστον δε μου προκαλεί και τις ίδιες ιππευτικές επιθυμίες (που είναι καλό, νομίζω), καθότι δεν το σηκώνω το σακάκι, όπως πλείστοι όσοι οπαδοί της δαφνοστεφανωμένης και της ομάδος του παλατιού.
    Μάκος: Ο πάρτνερ της αδερφής μου τυγχάνει ακτός από ατομάρα και οπαδός του Πανιωνίου. Επιμένει ότι ο Μάκος έριχνε και ξύλο εντός του γηπέδου. Τσαμπουκάς κοινώς. Πως μας προέκυψε τιτίκα? Εύχομαι να έχεις δίκιο και να αποκτήσει πατήματα μέσα στο γήπεδο. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΖΗΚΟΣ. Αυτό θέλω. Κατσουράνη θα ήθελα επίσης, αλλά αυτό πονάει, προτιμώ να αναφέρομαι, όπως και στους καλλιτέχνες, σε αποβιώσαντες (ποδοσφαιρικά, φυσικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ(8000)ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΕΝΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ,ΚΑΝΑ ΔΟΚΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧ,ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.Η ΕΛΗΨΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΧΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ 29 ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ:...ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.ΑΟΡΑΤΟΙ,ΑΜΕΤΟΧΟΙ,ΑΦΑΝΤΟΙ,ΝΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ, ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΟΙΛΟΚΕΡΔΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χαράλαμπο: Δεν βοηθούσε η ώρα σίγουρα, αλλά έχει πράγματι η ΑΕΚ όσο κόσμο νομίζουμε; Δηλαδή ούτε 30000 μαζί με τα διαρκείας δεν μπορούν να μαζευτούν σε ματς σχεδόν σίγουρα κερδισμένο, άρα ξεάγχωτο; Δεν υπάρχουν μέτοχοι πια, αφού οι μετοχές τους είναι στην κατοχή της Morgan Stanley. Αυτή είναι πλέον ο μέτοχος της ΑΕΚ και σε διαβεβαιώ οτι υπήρχαν άνθρωποι της στο γήπεδο. Συνεργάζομαι μαζί τους εταιρικά. Επίσης ο Γιώργος ο Κουμπάρος (κάτοχος του 0,3%) ήταν εκεί και μιλήσαμε. Χτες δεν είχα κανένα παράπονο απο την Original. Ήταν διακόσιοι - βάσει της εκκαθάρισης- δηλαδή 2,5%, και με γεμάτο γήπεδο ίσως να ήταν 5000 στους 75000 δηλαδή 6,6% ταβάνι. Γνήσιο ΚΚ δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς γιώ: Ωραία τα λες, αλλά προκειμένου να μπλέξω με τα λάμδα της σαρδέλλας, το γυρνάω στην καθαρεύουσα και την ονομάζω σαρδίνη. Ο Μαντούκα επίσης είναι σαν να έχει καταπιεί μπαστούνι και να σου προκαλεί άγχος οτι απο στιγμή σε στιγμή θα σπάσει και θα μας προκαλέσει τεράστια θλίψη που τον αναγκάσαμε να γίνει ποδοσφαιριστής. Κι ήταν απο τους καλύτερους εχθές για να δεις τι ήταν οι άλλοι.
    Για τον Σκόκο δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Θα καταλήξω στα χάπια και δεν αξίζει απο τέτοια ηλικία. Άσε γιατί μπορεί να έρθουν κι ακόμη χειρότεροι οπότε νάχουμε το στοκ μας το οποίο μαθαίνω οτι θα το αγοράζουμε απο την ΑΕΚ μαζί με τα διαρκείας ή απο τα φαρμακεία χωρίς συνταγή γιατρού παρά μόνο επιδεικνύοντας το εισιτήριο μας.
    Ο Μάκος θα βγει. Θέλει περίοδο προσαρμογής όπως καθένας που έρχεται απο μικρότερη ομάδα. Δεν ξέρω πού θα φτάσει και δεν θέλω να πω διότι στην θέση αυτή εγώ είχα τον Βιέρα, τον Σαμπανάζοβιτς και τον Ζαγοράκη και στοιχειώνομαι. Άμα αρχίσω τις συγκρίσεις ειλικρινά θα το ρίξω στο golf διότι πιστεύω οτι μάλλον καλύτερα θα παίζω απο τον Εθνάρχη μας που το είχε μάθει στας Σέρρας.
    Ξανθούς αστέρες δεν πρέπει να αφήνεις. Τα όπλα τους να τα γυρνάς υπέρ σου και να τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως η οικονομία εχει τα πάνω και τα κάτω της,έτσι και σε μας θα έρθει αυτή η στιγμή που η σημερινή ενδεκάδα θα είναι συμπλήρωμα στις προπονήσεις...Στήνεν μήπως εσύ μπορείς να απαντήσεις στην απορία γιατί δεν δέχτηκε το τεχνικό μας τημ την πολύ καλή πρόταση από την Σαουδ.Αραβία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για ολους στο blog:εχουμε ξεφυγει απο την ουσια του θεματος.Αν αναλυουμε καθε φορα την αποδοση του καθε παιχτη σε καθε παιχνιδι θα τρελλαθουμε και θα παθουμε καμια εξαρθρωση στα δακτυλα.Το ζητουμενο ειναι αν μπορουμε να προτεινουμε κατι ουσιωδες και πραγματοποιησιμο.Αυτη τη στιγμη αν φυγει ο Μπαγιεβιτς ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ.Οταν αλλαξει χερια η ΑΕΚ,θα εχει μπει ο καινουργιος χρονος,οποτε το να κανεις οποιαδηποτε αλλαγη σε προπονητη ειναι παρακινδυνευμενο και αδικο για τον Μπαγιεβιτς.Αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προλαβουμε καινουργιες αρρωστημενες καταστασεις,και να σπρωχνουμε την ομαδα μπροστα.Ας αλλαξουμε λιγο το στυλ αυτου του blog γιατι παρεκτραπηκε η κατασταση.(αν συμφωνει και ο Στηβεν...).Την γνωμη μου για τον Μπαγιεβιτς δεν την αλλαζω γιατι δεν ειμαι αχαριστος,πιστευω ομως οτι πρεπει να αλλαξει η "φιλοσοφια" η αγωνιστικη,αλλα αν δεν πεσουν λεφτα ουτε προπονητη αξιας μπορεις να φερεις,ουτε και 4-5 παιχτες που θα σου ζητησει.Αρα οταν αναλαβει ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ,ας κανουμε και κατι σωστο για αυτη την ομαδα.Μεχρι τοτε αυτη την ομαδα εχουμε,αυτους τους παιχτες,αυτο το γηπεδο.Ας κοπουν λοιπον μαχαιρι οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ,και πανω απο ολα ας απομονοθει αυτο το σιχαμα ο Χατζηχρηστος.Στηβεν σε ακουω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χαράλαμπο: Φίλε δεν ξέρω για την πρόταση και φυσικά και τους λόγους που απερρίφθη. Τώρα στα 60 ξενιτεύεσαι; Αφήνεις σπίτια, εταιρείες, εστιατόρια και το παίζεις Ριβάλντο; Επαναλαμβάνω δεν ξέρω, θα το μάθω το Σάββατο απο τον Δημητράκη που έχουμε συνάντηση, και θα σου πω. Πάντως το θέμα αγάπη δεν παίζει, κατά την γνώμη μου. Αεκτζής ναι, θυσιαζόμενος αποκλείεται. Δεν θέλω να σε στενοχωρώ αλλά η κάθε χώρα φυσικά παράγει όλων των ειδών χαρακτήρες,αλλά στην ιστορία πολιτογραφείται για κάτι χαρακτηριστικό. Ψάξε λοιπόν τι είναι οι Σέρβοι. ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Μονεγάσκο: Φίλε Γιάννη, αύριο θα αναρτήσω κείμενο για τον Μπάγιεβιτς, που βεβαίως δεν είναι να φύγει αυτή την στιγμή, αλλά αν με τα αποτελέσματα αυτά υπήρχε διοίκηση σίγουρα θα είχε φύγει. Είναι προπονητής Γιάννη μου και κρίνεται για την δουλειά του. Δεν είναι θεματοφύλακας της ΑΕΚ, άσχετα αν τέτοιον θέλουμε διότι αλλιώς, ξέρεις ποιός θα ήταν ο προστάτης μας και με πλήρη εκμετάλλευση της αναρχίας που δεν νομίζω οτι ξέρει στοιχειώδη προπονητική. Γιάννη μου τα πάντα τελειώνουν κάποια στιγμή κι είναι ντροπή για την ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να φτιάξει δικούς της παλαιμάχους παίκτες να γίνουν προπονητές. Μιλάμε για πολύ απλό πράμα. Με έξοδα σου βουτάς τις προσωπικότητες των αποδυτηρίων και τους σπουδάζεις στις σχολές, τους στέλνεις να δουν μερικές προετοιμασίες ομάδων, τους πληρώνεις τα σεμινάρια και μετά τους σπέρνεις σε μικρότερες ομάδες παρακολουθώντας την εξέλιξη τους. Μετά έχεις λύσεις, δικά σου παιδιά - οι προσωπικότητες των αποδυτηρίων είναι και πάντα οι αγαπημένοι της εξέδρας- και τους παραδίδεις την ομάδα. Και τότε βλέπεις αν ο Χατζηχρήστος ζητάει κάτι άλλο και σήμερα έχει μάσκα τον Μπάγιεβιτς αισθανόμενος απατημένη γκόμενα διότι τα είχαν τότε. Όταν σκοτώνονται δυο άνθρωποι η αλήθεια είναι στη μέση. Ο Μπάγιεβιτς έφυγε τότε, αλλά ήρθε άλλος προπονητής. Ας πούμε πρόδωσε. Ο Χατζηχρήστος ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΩΣ ΤΙ ΕΜΠΝΕΕΙ; ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ; Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΥΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ORIGINAL, H ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ; ΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ, Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΑ ΧΑΠΑΤΑ;
    Γιάννη, όταν διαλύεται κάτι πλιάτσικο γίνεται. Στο blog υπήρχε η δυνατότητα να δημοσιεύονται σχόλια αφού λογοκριθούν απο εμένα. Δεν το επέλεξα και νομίζω οτι καλά έκανα διότι πρέπεινα γνωριστούν οι Αεκτζήδες. Ένα μήνα υπάρχει, οι μαζικές καθημερινές επισκέψεις πλέον είναι πολύ ενθαρρυντικές για να αλλάξει το μέλλον. Αυτό μας καίει όχι το παρελθόν για το οποίο αγωνίζεται η Original που εκεί ανήκει. Δες τι υπάρχει στην Ευρώπη σ' όλα τα πετυχημένα σωματεία. Αυτό θα γίνει και στην ΑΕΚ που έχουμε έναν εργάτη και δεκαπέντε αρχηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενα μικρό σχόλιο ακόμη για τον Μπάγιεβιτς.Ο Άνθρωπος αυτός πιστέυω και εγώ οτι είναι ΑΕΚ.Έγινε ΑΕΚ παίζοντας σε αυτή και αργότερα σαν προπονητης της, πήρε(και έδωσε) όλες αυτές τις χαρές και γνώρισε τελικά την καταξίωση.
    Ο Μπάγιεβιτς είναι Σέρβος,γεννήθηκε αλλού,μεγάλωσε αλλού.ΔΕΝ θα γίνει ποτέ ΑΕΚΤΣΗΣ σαν εμάς.Η ΑΕΚ δέν ειναι η ομάδα της καρδιάς του.Τώρα οποιος θέλει να μάθει ποια είναι ας πάει στην Σερβία να την βρεί.Εδώ δεν πίστεψα οτι γύρισε ο Μανωλάς γιατι την αγαπούσε,θα πιστέψω οτι το κάνει ο Σέρβος;
    Ολοι έχουν φτιαχτεί από την ΑΕΚ,μαγαζιά,εταιρείες,φήμη,λεφτά,γυναίκες μόνο ο αγνός φίλαθλος λειτουργεί με ανιδιοτέλεια.Μια από τα ίδια και ο Χατζηχρήστος-όχι ο ηθοποιός-που δέν είναι φίλαθλος αλλά οπαδός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Νοεμβρίου, 2009 01:42

    @ steven.
    Από τα πολλά διπλά γράμματα απέτυχα να γράψω ολόκληρη την υπογραφή μου, εξού και το "γιώ". Αμερικανιστί "Yo", αλλά δεν είμαι μαυράκι στα γκέτο, οπότε αρκούμαι στο "γιώργης" το αρκούντως βαλκανικό.
    Πάει ο ξανθός αστήρ, τώρα αφέθηκα σε καστανό πάλσαρ. Μόνο στην ΑΕΚ επιτρέπω την κατα συρροή πίκρα, δεν είχα άλλο χρόνο να προσπαθώ να γυρίσω το μπιστόλι. Άσε που έφυγα για 5ετία στην ξενιτιά όταν το διαλύσαμε.
    Σωστή η ιδέα σου για φυτώριο παλαιμάχων προπονητών (γουστάρω γκουαρντιόλα). Αλλά και ο Μανωλάς, ο Σαβέβσκι, ο Κερτσπάγια, ο Καραγιάννης και ο Ραβούσης δεν ήταν αυτό που λες? Που κατέληξαν?
    Γκολφ παίζεις σίγουρα καλύτερο αυτή τη στιγμή από τον εθνάρχη, εκεί που είναι τώρα καλή η ώρα του. Και από το Μπλάνκο, που σίγουρα αν του έδινες το μπαστούνι και τη μπάλα στημένη 10 cm από την τρύπα αυτός θα την έστελνε στο σημαιάκι και θα την κατάπινε στην αναπήδηση της.
    @χαράλαμπος+μονεγάσκος. Καλά τα λέτε για τον Σέρβο. Κι εγώ δεν τον ήθελα να επιστρέψει (διότι αναπόφευκτα θα ξεχνάγαμε κάποια στιγμη τη μπάλα και θα αρχίζαν τα χατζηχρηστικά όργανα), αλλά αφού τον φέρανε, και λαμβάνοντας υπ όψιν ότι δεν έχουμε διοίκηση, τον στηρίζω. Αν κρατήσει το καράβι σε αυτά τα ταραγμένα νερά και βγάλει και 2-3 καλά παιχτάκια, τότε ως προπονητή τον κρίνω μη αποτυχημένο. Παραπάνω μην περιμένετε. Παρακάτω ναι. Και την κεφαλή του επί πίνακι, δώρο στον επόμενο επενδυτή/σαλώμη.
    Καλά τα λέτε και για τον Δ.Χ. Κατάντια για μας αυτός ο καθοδηγητής του γλυκού νερού, ενώ και η έλευση του σέρβου τον κατέστησε ξανά σημαντικό. Μη μασάτε, ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ο Δ.Χ. να γυρίσει ο σέρβος για να ξαναμπει στο παιχνίδι και να ανακτήσει την επιρροή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Γιώργη: Το βασικό είναι να υπάρχουν αστέρες στη ζωή μας όποτε keep up the good job.
    Στο θέμα των ονομάτων που ανέφερες για προπονητές, όλοι ήσαν εμπειρικοί και προφανώς τους έφαγε η μαρμάγκα. Όπως και τόσους άλλους που κυκλοφορούν στα ελληνικά γήπεδα. Μιλούσα για προπονητές με δίπλωμα κι όχι μόνο άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Στον μόνο που τηρήθηκε αυτό που είπα( με έξοδα της ΑΕΚ) ήταν ο Κωστένογλου. Φυσικά απο την σημερινή ομάδα δεν χρειάζεται να κρατηθεί κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή