Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ

           Σαν άνθρωπος, οφείλω να παραδεχθώ, οτι δεν είμαι ούτε καχύποπτος ούτε φοβάμαι την σκιά μου. Μου αρέσει να εκτίθεμαι διότι μου αρέσει να παίρνω αποφάσεις. Φυσικά όταν αποδεικνύομαι σωστός, χαίρομαι και ικανοποιούμαι, αλλά όταν τελικά έχω πέσει έξω δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ, να ζητήσω συγνώμη, και να πληρώσω και τις σχετικές ρήτρες που οφείλω.
          Τι θέλω να πω. Μακάρι ο Κοζώνης να ήταν κάτι σε όλους γνωστός σαν Αεκτζής κατ' αρχάς, σαν επιχειρηματίας κατά δεύτερον και σαν οικονομικό μέγεθος κατά τρίτον. Με αυτήν ακριβώς την σειρά. Φυσικά το να είναι ένας οπαδός αλλά χωρίς τα απαραίτητα κονδύλια,θα ήταν δώρο άδωρο, αλλά ελπίζω να αντιλαμβάνεσθε τι εννοώ. Αν ας πούμε είχε μια προσφορά προς την ομάδα σαν κάτοχος κάποιων διαρκείας ή μιας χορηγίας, δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό.
            Το όνομα του είναι ουρανοκατέβατο στον χώρο μας. Οι δηλώσεις του που δείχνουν αποφασιστικότητα και  αεκοφροσύνη δεν μου λένε τίποτα. Τι θα έλεγε δηλαδή;  Κάτι διαφορετικό απο αυτό που δηλώνει ένας ποδοσφαιριστής όταν μεταγράφεται σε μια ομάδα; Δηλαδή οτι απο μικρός ήταν ταγμένος στην ομάδα αυτή και τα τοιαύτα.
          Αυτά που έχω δει στην ΑΕΚ με κάνουν να είμαι προσεκτικός και να προσπαθώ να μοιρασθώ μαζί σας κάποιους προβληματισμούς. Και σας διαβεβαιώνω οτι είναι πολύ κουραστικό , όπως και για σας εξ άλλου. Θα ήταν ομορφότερο να κάνουμε όνειρα σχέδια και ταξίδια ανάμεσα σε δόξες και τίτλους και σε περηφανείς νίκες ενάντια στα δυο σωματεία που έχουν δολοφονήσει το ποδόσφαιρο, έχουν αλώσει συνειδήσεις ακόμα και μικρών παιδιών, και κουμαντάρουν την δημοσιογραφία, την δικαιοσύνη και τα τηλεοπτικά κονδύλια. Θα ήταν πολύ ωραίο να μιλάγαμε μεταξύ μας για το τι ομαδάρα έχουμε και τι θέαμα βλέπουμε όπως παλιά.
             Αυτή η μυστικοπάθεια, οι συνεχείς καβγάδες και η έλλειψη υγιούς πληροφόρησης μας έχει κάνει όλους έτσι. Και μας ταλαιπωρεί. Και να πεις οτι είναι μια προσωρινή κακουχία, άντε και την αντέχεις. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να ναυαγήσουν όλα και καταλαβαίνετε μετά τι μας περιμένει.
Προσπαθούμε λοιπόν να λάβουμε τα μέτρα μας κατ' αρχάς για την προστασία μας, και κατά δεύτερον διαθέτοντας την κατάλληλη ψυχραιμία να δώσουμε τις λύσεις χωρίς να έχουμε πέσει απο τα σύννεφα.
            Μακάρι να αποδειχθούμε οτι ξοδέψαμε φαιά ουσία ενώ όλα ήσαν στον σωστό δρόμο. Θα βρεθούμε, θα γελάμε με όλες τις μαλακίες που γράφτηκαν εδώ πέρα και θα απολαύσουμε διπλά τα ποτά μας. Θα έχει μείνει η συσπείρωση μας και η γνωριμία μας, ίσως η μελλοντική μας παρέα και κάτι θα είναι κι αυτό. Ίσως και σημαντικότερο απο την πορεία της ομάδας μας , που ούτως ή άλλως θα έχει βρει τον δρόμο της και δεν θα χρειάζεται κι άλλους σωτήρες.
              Πάντως εγώ προσωπικά , να μου έρθει κάποιος Κοσκωτάς και να πανηγυρίζω για την έλευση παιχταράδων ή για την κατάκτηση τίτλων προσωρινών και με αβέβαιο το μέλλον μας, δεν θα το κάνω. Η αλήθεια είναι μια κι αυτήν θέλω. Και θέλω διαχρονικότητα κι όχι να κάνω τον σταυρό μου όπως όταν έπεφτε το γήπεδο και πίεζε ο μαλάκας να εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ  για να ξανααποχτήσω σπίτι. Το σωστό θα λέγεται και τα λάθη θα δέχονται την κριτική, πάντα καλόπιστη, για να βελτιωθούμε. Νούμερο γάβρος, που πάντα ταπεινά πάω με εκείνον που νικά, δεν θα γίνω. Πιστεύω οτι συμφωνούμε. Ασχέτως αν η μεγάλη μάζα θα μας ονομάζει αντιδραστικούς ή γραφικούς. Στο γήπεδο πάντως θα είμαστε. ΕΝΩΣΙΣ ( μ' αρέσει ρε παιδιά το κανονικό όνομα μας).
ΥΓ1: Κάποια έγραψε στο mail μου, οτι σαλιαρίζουμε εδώ πέρα και δεν παρέχουμε ουσιαστική πληροφόρηση και κάνουμε και διαγωνισμό για το ποιός είναι μεγαλύτερος Αεκτζής. Επίσης οτι με τον τρόπο μου απαξιώνω την ΑΕΚ. Αν ξαναδείτε σχόλιο της, τοποθετηθείτε εσείς. Εγώ δεν χάνω τον χρόνο μου.
   YΓ2: Παιδιά η οικογένει υποφέρει. Ο ένας είναι ΑΕΚ, ο άλλος ΠΑΟΚ κι ο τρίτος ΠΑΟ. Σεβόμαστε τους πάντες.     

59 σχόλια:

  1. Και βεβαια δεν προκειται για καχυποψια,αλλα για συνεση και σταση αναμονης,σχολιαζοντας οτι συμβαινει και εκθετοντας τις ανησυχιες μας,προσπαθοντας να μεινουμε ψυχραιμοι,τοσο,που να μη μοιαζει και με αναισθησια βεβαια.Τι αλλο να κανουμε δηλαδη; Να στησουμε αντισκηνα εξω απ΄την Γραμμου για εβδομαδες και μηνες-οπως στο Ωνασσειο καποτε-και να περιμενουμε τα καθημερινα ανακεινωθεντα για την πορεια του αρωστου και αν θα την 'σκαπουλαρει' τελικα; Η να τα στησουμε στο Ελ.Βενιζελος και να περιμενουμε τους Μεσσιες προσευχομενοι με σημαιακια στα χερια;
    Οσο για την αγνωστη στο mail σου Steven,καλο ειναι να βγει εδω και να μας πει τι προτεινει και τι λυσεις εχει για να παρουμε τα φωτα της. Απ΄τη μια λεει οτι εμεις μετραμε την ΑΕΚοφροσυνη μας και απ'την αλλη οτι εσυ απαξιωνεις την ΑΕΚ.Πως κολλανε αυτα τα δυο;Αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε η αναλογη "χημεια" εδω μεσα και δεν θα συζητουσαμε. Αρα,αλλου ειναι το κυριαρχο στοιχειο και αυτο ειναι η αγαπη για την ομαδα και το ενδιαφερον για τα προβληματα της.Απλα,ο καθενας εχει διαφορετικη ιδιοσυγκρασια και διαφορετικο τροπο εκφρασης.Αν αυτο ειναι προβλημα κοπελια,τοτε βαλτα με εκεινους που εφηυραν το διαλογο και την αντιπαραθεση αποψεων αναμεσα σε διαφορετικους ανθρωπους.(σαν δεν ντρεπονται λεω εγω...!Τι χρειαζοταν αυτο;Αφου οι περισσοτεροι ειναι γαυροι και βαζελοι σημερα...ποιος την χεζει τη σκεψη)Τι θα επρεπε δηλαδη να κανουμε να ζητωκραυγαζουμε οπως και ν'αχουν τα πραγματα,σαν τυφλοι,η να κρυβουμε το κεφαλι στην αμμο και να δεχομαστε αδιαμαρτυρητα οτιδηποτε;Οσο για την 'πληροφορηση' που ζητα,ας ακουσει με ευλαβια τον Καρπετοπανουτσο και τον Καραλησωτηρακπουλο.Τι να κανουμε εμεις εδω.Να μπουμε το πρωτο αεροπλανο για Ν.Υορκη και να αρπαξουμε τον Μπομπ απο τα πετα,η να κανουμε 'ριφιφι' στη Γραμμου για 'στοιχεια'.Αυτος ακριβως αλλωστε, ειναι και ο λογος που μιλαμε και ανησυχουμε τοσο.Η ελειψη σωστης και εγκαιρης πληροφορησης.
    Το τελευταιο Υ.Γ. σου, δεν το πολυκαταλαβα Steven....εχασα κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενύχτης Νομικάριος24 Νοεμβρίου, 2009 02:26

    Καλησπέρα αδέλφια! steven συμφωνώ απόλυτα με το πνεύμα του άρθρου σου.Το κακό είναι ότι η "λύση" Κοζώνη εμφανίζεται ως μονόδρομος, κάτι το οποίο εγκυμονεί κινδύνους.Απλά ελπίζω ότι, ακόμα κι αν ο Κοζώνης διαψεύσει τις προσδοκίες μας, γιατί, όσο κι αν-σωστά- κρατάμε μικρό καλάθι, προσδοκίες υπάρχουν, διευκολύνει την εύρεση μιας βιωσιμότερης λύσης για το μέλλον. Πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα, ιδίως όσο οι δύο συμμορίες του ελληνικού αθλητισμού-για να μην πω της ελληνικής κοινωνίας- θέλουν να εφαρμόσουν και στη λαοπρόβλητη μπάλα το δικομματισμό του μπάσκετ, έστω κι αν διαλύσουν καθε έννοια ανταγωνισμού, όπως ακριβώς και στο πρωτάθλημα της πορτοκαλί μπάλας, σιγά μην τους πάρει ο πόνος!!
    Προς Γιώργη Γαρατζέο: Φίλε μου έστω και καθυστερημένα σου δίνω μια εξήγηση για τον Νερετβίτη. Κάθε προπονητής υποστηρίζει μέχρι τελικής πτώσης τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο, κάτι που ως ένα σημείο δεν είναι απαραίτητα κακό. Εμείς που δε ζούμε από το ποδόσφαιρο, όσο κι αν είναι για εμάς σημαντικό, απολαμβάνουμε τη νηφαλιότητα της "απόστασης" απο τα πράγματα , γι αυτό και η κρίση μας έχει μεγαλύτερες πιθανότητες ορθότητας από αυτήν του κάθε Νερετβίτη. Χαρακτηριστική και η περίπτωση του Κούπερ, ο οποίος από πρώτο όνομα κατέληξε να εισπράξει τέσσερα από τον φοβικό Σάντος και κινδυνεύει να φύγει ως αποτυχημένος από τον..Άρη.Δε βλέπει αυτό που εμείς με ευκολία διακρίνουμε ή μάλλον δε θέλει να παραδεχτεί οτι το βλέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηβεν,το κακο ειναι οτι εχουμε παψει να πιστευουμε οτι μπορει να βρεθει καποιος να αναλαβει να ΗΓΗΘΕΙ της ομαδας.Το αν ο Κοζωνης ειναι μονος του η ειναι μπροστινος καποιων,θα αποδειχθει στην πραξη.Αν εχει τοσο χρημα κιαυτο θα φανει στην πραξη.Η ουσια ειναι οτι η ομαδα ΚΑΙΓΕΤΑΙ για ΗΓΕΤΗ,και για τετοιον δεν τον κοβω τον Κοζωνη.Μακαρι να βγω ψευτης αλλα σαν πολλα τα ακουω για αυτον....Οταν ομως παρει την ομαδα,{...και εαν...},ισως ειναι αργα.Εγω επιμενω πως δεν ειναι δυνατον να εχει τετοια οικονομικη επιφανεια στο Σικαγο,και να τον ξερουν μονο μερικοι ελληνες,σε αντιθεση πχ με τον Γεωργιοπουλο που τον ξερουν και τα ψαρια.Και γιατι θα πρεπει να περιμενουμε αν και οταν ερθει να μαθει κι αυτος στου κασιδι το κεφαλι?Η θα βαλει κι αυτος καποιον Θανοπουλο η καποιον Πατερα να ειναι προεδρος? Αυτη η ομαδα δεν μπορει μια φορα να ξεκινησει σωστα και να συνεχισει το ιδιο? Γιατι τα αφηνουμε ολα στην τυχη τους? Οσο αεκτζηδες και να ειναι ολοι οι αμετοχοι,δεν παυει να θελουν να ξεφορτωθουν την ΑΕΚ,με οποιοδηποτε κοστος για την ομαδα,και αυτο δειχνουν οι πραξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν διαχωριζω παικτες αλλα ιδιοσυγκρασιες.Οσο για τις 'υποχωρισεις' και τους συμβιβασμους' που κανουν,συμφωνω,ειναι ερμαια του οχλου.'Εφτασα στη 'δημοκρατια' γιατι εχω την συνηθεια να 'απλωνω'αυτο που θελω να πω...οταν γραφω μονο.Μιλαω λιγοτερο.
    Τελος παντων.Ας πεσουμε για υπνο κι'αποψε και ελπιζουμε αυριο να ειναι μια καλυτερη για την ΑΕΚ μερα.
    Γιατι ακομα να συλλεξει τα πληρεξουσια ο Νοτιας,αφου λυσσαξανε οι α-μετοχοι να παραδωθει αμμεσα(;;)η ομαδα και να φυγει απο 'πανω τους';Μηπως οχι να την μεταβιβασουν αλλα να την πτωχευσουν;Α, μπα...αποκλειεται.Τι να κρυψουν; Απλως απετυχαν...η μηπως οχι μονο αυτο;Καθε βραδυ διαβαζουν-ειμαι βεβαιος-το τελευταιο κομματι απ'την Απολογια του Socrates:"...εγω τωρα παω να πεθανω και εσεις για να ζησετε...ποιος παει σε καλυτερο μερος μονο ο Θεος του Πρωτοδικειου το ξερει."
    Λετε τελικα το:"...οπου κι'αν παιζεις θα σ'ακολουθω" (βλ. Δ κατηγορια)των'γνησιων' οπαδων του Δ.Χ. να αποδειχθει προφητικο και εμεις οι 'ιμιτασιον' να μη παιρναμε χαμπαρι τοσο καιρο; Θα δειξει.
    Καλο βραδυ σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους.
    Μην παρασύρεσθε από δημοσιογράφους τύπου ‘’όπου φυσάει ο άνεμος’’
    Θα ακούσουμε πολλά πάλι σήμερα…
    Καλή δουλειά σε όλους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Νοεμβρίου, 2009 10:24

    @ ξενύχτη νομικάριο: Ίσως. Το θέμα είναι ότι η αδυναμία χρήσης κοινής λογικής ή ακόμα και ανάληψης ρίσκου σε κρίσιμες στιγμές δεν αποτελεί χαρακτηριστικό ανθρώπου που μπορεί να ηγείται. Και ο Νερετβίτης δεν τα χρησιμοποιεί και τα δύο.
    Συμφωνώ ότι εμείς έχουμε την πολυτέλεια ότι είμαστε "έξω απ το χορό" και σέβομαι ότι αυτοί που είναι μέσα πρέπει να χορέψουν όπως τους πάει ο σκοπός. Φαντάσου όμως εσύ, το αφεντικό σου, εγώ ή το αφεντικό μου να αντιδρούσαμε ανάλογα σε δυσχέρειες που προκύπτουν στην επαγγελματική και καθημερινή μας ζωή. Τώρα θα ήμαστε απόκληροι...
    @ γράφουσα του ΥΓ1: Σίγουρα διαβάζετε τις απόψεις όλων εδώ? Έχετε διαβάσει τα σχόλια των αναγνωστών του aek365.gr (χωρίς να μέμφομαι τον ιστότοπο για τον σχολιασμό και την ενημέρωση που προσφέρει), τους scor(e)ους και τις (ψ)-ώρες για να δείτε πως φέρονται και γράφουν κάποιοι που χρησιμοποιούν ΑΕΚόμετρα? Που ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ την κάψα του καθενός (προσοχή, δεν χρησιμοποιώ τον όρο "ιδεολογία"). Εγώ ερμηνεύω ότι εδώ προσπαθούν κάποιοι, με εφαλτήριο μία συναισθηματική σύνδεση με τον οργανισμό της ΑΕΚ, να αναλύσουν την κατάσταση και να προσπαθήσουν να προτείνουν λύσεις, μέσα από διάλογο και όχι προσωπικές αντεγκλήσεις. Η υπάρχουσα ενημέρωση (η μάλλον έλλειψη αυτής) περί της ΑΕΚ και ευρύτερα είναι δεδομένη. Αυτό που λείπει έιναι ψύχραιμες φωνές και διάλογος. Για να το πάω και παραπέρα, εάν ήμουν ο επενδυτής-μεσσίας, θα προτιμούσα μία επένδυση που απευθύνεται σε ευαισθητοποιημένο κοινό, που την υποστηρίζει (σαν καταναλωτές) κριτικά αλλά σταθερά. Όχι χουλιγκάνους, κουραδόμαγκες ή ανδρείκελα.
    Ουδέποτε μου δόθηκε η εντύπωση ότι οι λοιποί συμμετέχοντες εδώ κρίνουν αλλήλους στη βάση του πόσο ΑΕΚτζήδες είναι ,πόσες φορές πάνε γήπεδο, πόσες καρπαζιές έχουν φάει, πόσα αυτόγραφα του Αρδίζογλου έχουν. Ευτυχώς, δηλαδή, διότι μου φαίνεται ότι εγώ την έχω μικρότερη απ όλους εδω μέσα... (στην ΑΕΚοφροσύνη μου αναφέρομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας για να καταληξουμε σε κατι οραματα που εχω τελευταια...
    Εστω λοιπον οτι υπαρχει μια παρεα που αποφασισε να ριξει μια ζαρια (την τελευταια) για την Α.Ε.Κ.
    Αποτελουμενη απο ορισμενους παλιους Αεκτζηδες που διειδαν οτι το να μεταφερει τη σταμνα ο Νοτιας απο την Αμερικη,διαιωνιζει το προβλημα.
    Αυτη η παρεα λοιπον, μεσω ενος ανθρωπου που γνωριζε την οικογενεια Κοζωνη, εριξε στο τραπεζι του Τζιμ το φιλετο γηπεδο.Αρχικα στον ιδιοκτητο χωρο και κατοπιν οπου δεησει η κυβερνηση.
    Κι ας πουμε οτι αυτη η παρεα εχει κατα νου μια διαχειριση που θα βασιστει στην προπληρωμη των tv rights της διετιας (ενα 10αρικο) σε καποιες μεμονωμενες πωλησεις «ενοχλητικων» ποδοσφαιριστων της προηγουμενης καταστασης και σε μια δανειοδοτηση απο τραπεζικο οργανισμο του εξωτερικου.
    Τί καλυτερο λοιπον απ το να πλησιασει την ερασιτεχνικη ΑΕΚ ωστε να αποκτησει το απαιτουμενο ερεισμα και την επιπλαστη ηρεμια μιας ανιερης συμμαχιας, υποσχομενη κιολας διευθετηση των χρονιων προβληματων που ταλανιζουν τη σχεση σωματειου και εταιριας.Αλλα πανω απ ολα υποσχομενη γηπεδο «εκει».Γηπεδο που διασφαλιζει το συμφερον του σωματειου και δινει δυναμικη για οικονομικη αυτοτελεια αλλα και μερτικα, αν θελετε.
    Και ας υποθεσουμε οτι βρισκεται ο καταλληλος ανθρωπος/συνδεσμος που μηνες τωρα φτιαχνει το καταλληλο προφιλ για το Θειο απο την Αμερικη,σε οσους χρειαζεται για να πραγματοποιηθει το σχεδιο.
    Υπαρχει ομως ενα πολυ μεγαλο προβλημα: ο κοσμος δεν γνωριζει τις οικονομικες επιπτωσεις της διαχειρισης Νικολαιδη και ζει ακομα στο παραμυθι της εξυγιανσης, παρα τις ενοχλητικες φωνες ορισμενων εκ των παροικουντων την Ιερουσαλημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεπως κατα πρωτο λογο τιθεται σε εφαρμογη ενα «ξεκαθαρισμα» μετόχων και κατοπιν το δυσκολο εργο του οικονομικου ελεγχου των βιβλιων της εταιριας και των αμαρτιων που κρυβουν στους κολπους τους.
    Σε ολα αυτα το αγκαθι ειναι μονο ενα: ενας τυπος απο τη Νεα Υορκη που δε λεει να τα παρατησει και ακομα και την υστατη ωρα μετοχοποιησε 6 εκ. ευρω χωρις αντικρυσμα.
    Κι αυτος ο τυπος μολις γνωρισε τον Κοζωνη στο Σικαγο,δε γοητευτηκε οπως ο υπαλληλος του,ουτε διεκρινε σημεια επαφης και συγκλισης.Και αποχωρησε για την εδρα των επιχειρησεων του.
    Εκει λοιπον χτυπησε το τηλεφωνο του και στην αλλη ακρη της γραμμης ηταν ενας γνωστος στο ελληνικο λομπυ senator, που ουτε λιγο ουτε πολυ εξηγησε στο «αγκαθι» μας οτι η περιπτωση ειναι σοβαρη και το κυριο ζητουμενο ειναι να γλυτωσουμε απο τις δαγκανες του IRS.
    Και εκει τροπον τινα το «αγκαθι» δεχτηκε να (ξανα)συζητησει με τον καλο ηλικιωμενο κυριο με το μουστακι αλλα αυτη τη φορα μονο στη ΝΥ.Διοτι ουτε τον εμπιστευεται ουτε τον γνωριζε ως μεγεθος προτου του μιλησουν γι αυτον οι υπαλληλοι του και διαφοροι καλοθελητες.
    Και ζητησε εγγυησεις.Οχι για τη μπιζνα που εκανε στην Ελλαδα και απειλειται.Γι αυτην καιγονται οσοι τον ξεγελασαν και τον υποχρεωσαν να πληρωσει 3 φορες πανω την αξια της εκτασης.Και επειδη ξερουν οτι θα λογοδοτησουν,προσπαθουν με καθε μεσο να αποφερουν κερδος στο «αφεντικο» επειδη αν τους παρει χαμπαρι θα χασουν πολλα προνομια και πολυ σημαντικα για το μεγεθος τους κεφαλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζητησε εγγυησεις λοιπον για την ΑΕΚ.Διοτι σκεπτεται την υστεροφημια του και ακομα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο που ακουσε το Γκουμα εκεινον το Σεπτεμβριο στο Μανχαταν και εβαλε την υπογραφη του στο συμφωνητικο που του εμφανισε ο παντοδυναμος τοτε Νικολαιδης.Ενα συμφωνητικο που αποτελεσε και την ταφοπλακα του εγχειρηματος 2004.
    Αλλα τις εγγυησεις αυτες δεν τις παιρνει.Ουτε το μινιμουμ.Αντιθετως ακουει για «εγγυητικες τραπεζης».Που μπορει ας πουμε να ειναι της Parkway Bank and Trust Company και στην ουσια να μην εχει αξια.Και τον καινε αυτα τα 24 εκατομμυρια του ταμειακου ελειμματος που αν δεν καλυφθουν μεχρι το τελος της χρησης,το licensing θα κανει φτερα.Και αυτη τη φορα δε φτανουν τα τρυκ με τις εγγραφες των οφειλων του Μακη.
    Πως κλεινει το εργο;Γινεται ενας καταδικασμενος εξ αρχης οικονομικος ελεγχος στα οικονομικα της εταιριας,το διαφαινομενο deal χαλαει εν τη γεννεσει του και η λαικη οργη και απαιτηση ειναι να αναλαβουν οι σωτηρες που υποσχεθηκαν αλλα με ταβανι τα 35.
    Και τοτε σκαει ανωδυνα η ιδεα ενος νεου ΑΦΜ,μιας προσωρινης διοικησης με...προσωρινες στασεις πληρωμων και μια διοικητικη αναδιαθρωση που θα αναγκασει και την Πολιτεια να ασχοληθει σοβαρα με το κεφαλαιο ΑΕΚ.
    Κι αν δε κατσει; Ε, εκει υπαρχει και η Χατζηκυριακου που με ζερό δεν ελεγε οχι απο την αρχη.Και το σαρακι το χει ακομα και η φλογα σιγοκαιει παρα το αυτοκτονικο του εγχειρηματος.Ειδικα οσο βλεπει γνωστες φατσες στους Θρακομακεδονες.Αλλα και ο θυμος ειναι μεγαλος.Και για τα «μπασταρδια» του 2005 και για το κρυφτουλι στο Μπαιρακταρη απο το «κωλοπαιδο» και για τη θρασυτητα του Τακη στο «Βημα».Αν μετανοησουν μερικοι και πανε ερποντας μεχρι την Ακτη Μιαουλη ισως γινει το θαυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (τελευταιο μερος)

    Αλλα μεχρι τοτε εχουμε καιρο...Πρωτα πρεπει να αποτυχει το μεγαλο κολπο της παρεας:
    Πρωτοδικειο - tv rights - δανειο απο ημετερο οργανισμο και real estate developer με πολιτικες συμπαθειες στο νυν status quo.Διοτι με το προηγουμενο status, ουτε ενα swing δεν κατορθωσε να ντηλαρει στο νησι των Ιπποτων.
    Και με τις καταλληλες πιεσεις και οι 131 εξαφανιζονται και ο Σαλλας πουλαει το οικοπεδο πισω απο την 3 και τη Brittanica απαλλοτριωνεις για παρκινγκ.Και παιρνει και ο Δημος το μερτικο του με μια αναπλαση πχ της ταξης των 12εκ. ευρω στο παραπαιον αλσυλιο.

    Καλα ολα αυτα θα μου πεις,αλλα η ρημαδα η ΑΕΚ που ειναι;Τι ειναι η ΑΕΚ;Τελευταια χεριά σε μπαρμπουτι στην Αθηνας;
    Δε τα μαθες τα νεα;Η ΑΕΚ πεθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Νοεμβρίου, 2009 12:41

    @ Καζαμίας: RESPECT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Καζαμία:Θα μπορούσαν να συμβαίνουν όλα αυτά εκτός από ένα:Η ΑΕΚ δεν πέθανε ούτε πρόκειτε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο Χ: αγαπητέ Χρήστο, επειδή ο Στήβεν αμέλησε να αναφέρει στο τέλος του κειμένου,όπως και σε αρκετά σχόλιά του το γνωστό:"οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα είναι εντελώς τυχαία", και επειδή ίσως είμαι εγώ περί ής ο λόγος, θέλω να πω τα εξής: Έχω και την απόλυτη μαγκιά και την παλληκαριά (πράγμα εντελώς ανεξάρτητο από το φύλλο,άρρεν ή θήλυ),να αναλαμβάνω την ευθύνη λόγων και πράξεών μου.Ουδέποτε όμως παραποιημένων, παρεξηγημένων και ανύπαρκτων λόγων και πράξεων που εκούσια ή μη μου αποδίδονται.Αυτά τα πετάω ευθεία μπαλιά πίσω στον εμπνεύσαντα(παρεμπιπτόντως δεν συνηθίζω να αλλάζω ονόματα, αρχές, και λογική).
    Είμαι πιο πολύ ρομαντική(σ' αυτή την περίπτωση έχει σχέση το φύλλο!), παρά γνώστρια επί διοικητικών και ποδοσφαιρικών.
    Αυτό που είπα είναι πως οι δογματικές και αφοριστικές λογικές, από και προς κάθε κατεύθυνση,δεν πρέπει και δεν μπορούν να υπάρχουν στην ΑΕΚ στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της των τελευταίων 50 χρόνων(αν δεν κάνω λάθος στη χαμηλότερη βαθμολογία του τελευταιου μισου αιώνα).
    Πιστεύω λοιπόν ότι άλλο τα διοικητικά και άλλο τα ενδογηπεδικά. Το μπλογκ, ασχολείται δυσανάλογα λιγότερο με τα δεύτερα.Και ψάξε-ψάξε το "ποιόν" του Κοζώνη και των τέκνων του(που σαφώς μοιάζει σαπουνόφουσκα μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου με στοιχεία και όχι με δύο μαρτυρίες "γνωστών"), ψάχνοντας λοιπόν, αυτά τα κωλόπαιδα που αποκαλούνται παίχτες δεν παίζουν τίποτα, δεν σέβονται ιδέα και κόσμο, ο δε Μπάγεβιτς έδιωξε Εντίνο και Τσιμπούρ,και ισοπεδώνει την ομάδα με πολύ λίγο κόστος αφού όλοι είναι απασχολημένοι με τα διοικητικά.Τι σχέση έχει ο τόσος εξευτελισμός και μαρασμός με το θέμα διοίκηση?Να δικαιολογήσουμε έναν επηρρεασμό, ναι, αλλά όχι κι έτσι.
    Τον Ντέμη θα τον κρίνει η ιστορία(που ευτυχώς γράφεται από τον κόσμο και όχι από τη διοίκηση).
    Όσο για τον Κοζώνη, μας έχουν φέρει στην άκρη του Αχέροντα και με ένα πιστόλι στο κεφάλι, μας λένε πηδήξτε να δείτε αν θα πιάσετε πάτο ή ουρανό.Τζόγος.Δεν έχουμε δικαίωμα ή υποχρέωση ψήφου.
    Όμως στα του αγωνιστικού χώρου μπορεί να ασκεί πίεση και έλεγχο το μπλογκ και ο λαός.
    Χρήστο, ο Στηβεν δεν έχει καιρό για χάσιμο και εξουσιοδότησε όλους εσάς (που έχετε), να με πυροβολήσετε.
    Εμπρός λοιπόν, αναμένω τον πρώτον το λίθο να βάλλει! Με εκτίμηση, Γάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Γιώργη :
    Συμφωνώ μαζί σου στην αναφορά σου για το συγκεκριμένο ιστιότοπο και τα σχόλια σ’αυτόν.
    Είναι ένα πολύ καλό μέτρο σύγκρισης για όσους αμφισβητούν ακόμη την ποιότητα των σχολίων σε αυτό εδώ το Blog(δεν έχουν και το θάρρος να το πουν δημόσια) .
    Σχετικά με την Αεκοφροσύνη θα διαφωνούσα μαζί σου στο ότι δεν υπάρχουν άτομα σε αυτό το blog που την μετράνε με τα κριτήρια που ανέφερες.
    Απλά όπως λέει και ο Στήβεν , και το ΚΚΕ είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να την αλλάξουμε ούτε τα ποσοστά του. Αν ήταν έτσι αγαπητέ θα την είχαμε όλοι μικρή. Και φυσικά όλοι οι μιμητές Χατζη-κάτι θα την είχαν μεγάλη(την ΑΕΚοφροσύνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμπληρωματικά Χρήστο, να πω ότι το χειρότερο που μπορεί να πάθει η ΑΕΚ τώρα, είναι να αρχίσει ένας εμφύλιος μεταξύ οπαδών, τύπου 2003-2004. Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα. Οι αφορισμοί και η πρόκληση, που μερικές φορές διακρίνω ακόμα και μέσα σ'αυτό το μπλογκ(που είναι ποιοτικό, φαντάσου τι γίνεται αλλού) δεν οδηγούν σε καλό δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Γάτα,
    Θα ήμασταν ευτυχισμένοι να μας εξηγούσες που κολάει ο ρομαντισμός με παίχτες τύπου Τζιμπούρ και Εντίνιο . Στο πράσινο χορτάρι παίζεται το ποδόσφαιρο με εκατομμύρια γύρω από αυτό.
    Αλήθεια , το ρόλο του Χριστού που θέλεις αυθαίρετα να παίξεις ,μήπως θα έπρεπε να τον παίξεις κάπου αλλού;
    Εδώ απλώς λέμε γνώμες και απόψεις , δεν σταυρώνουμε κόσμο ούτε και λιθοβολούμε κανέναν.
    Το να θέλει κανείς –σαν ένας άλλος κούγιας –να προασπίσει Ντέμηδες και Χατζηχρήστους με το θάρρος της γνώμης του είναι ελεύθερος, χωρίς ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ. Κάτι το οποίο εσύ έχεις εναντίον μας.
    ΥΣ: Ο Στήβεν αγαπητή Γάτα δεν μας έχει εξουσιοδοτήσει. Μας τα ‘’σκαει’’κανονικά ως αργόσχολους. Για ψάξε το λίγο και , κάτι μπορεί να τσιμπήσεις και εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χαράλαμπο: Λες? να το ψάξω? Δε μου λες.. φορολογήσιμα ή αφορολόγητα? Θα πρέπει να κόψω και τιμολόγιο? Και δε μου λες, είδες να έχω καμία προκατάληψη εναντίον κανενός? Μάλλον άλλος έχει προκατάληψη εναντίον μου, που από τη μία "προσκάλεσε" γυναίκες στο μπλογκ και μετά τις ξαπόστειλε χωρίς λόγο κι αιτία και χωρίς να τον έχουν προσβάλλει πουθενά. Αυτός είναι ο δικός σας διάλογος? Προσβολή και ειρωνία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου γατα. Δεν προκειται να σε πυροβολισει κανενας,δεν εχουμε, πιστεψε με, καμια τετοια προθεση.Το οτι λες την γνωμη σου-και ειναι παντα σεβαστη απο αυτο το blog-δεν σημαινει οτι αυτοματα γινεσαι τροφη για τα θηρια και οσιομαρτυρας.
    Αναλωνουμε περισοτερο χρονο στα 'διοικητικα' και 'παρα-διοικητικα' για τον απλουστατο λογο οτι εκει ειναι η ριζα του προβληματος και οχι στο αν ο Μπλανκο παιζει μονος του στην περιοχη,αν χρειαζονται 'χαφ' στην ομαδα και γιατι σημαδευουν οι παικτες τα δοκαρια.Αυτα ειναι το αποτελεσμα.Η αιτια ειναι η διοικητικη ανυπαρξια και ακομα χειροτερα ο κινδυνος να 'εξαφανιστει' ο συλλογος απ'τον ποδοσφαιρικο χαρτη παντελως.
    Τα'κωλοπαιδα' που λες,ειναι απλα επαγγελματιες-αλλοδαποι- με αβεβαιο μελλον στην ομαδα και οχι γεννημενοι ΑΕΚτζηδες.Αυτα περασαν.Αλλωστε και οι 'γεννημενοι ΑΕΚτζηδες(Ντεμης) πηδηξαν απ'το καραβι ΠΡΩΤΟΙ και οι 'αλλοδαποι παικτες ειναι ακομα εδω.Για να παρουν τα λεφτα τους θα μου πεις.Σωστο.Αλλα ΜΕΝΟΥΝ και μαλιστα χωρις προσφυγες.
    Το εργο του Μπαγεβιτς ειναι πιστευεις να κανει 'ισωμα'την ομαδα, γιατι;Για να κανει και αυτος 'ισωμα' το ονομα του; Για να πατωσει μαζι της; Να λερωθει και αυτος με την χειροτερη εποχη της ΑΕΚ.Και γιατι να μην ειναι ΚΑΙ αυτος μακρυα απ'το καραβι οπως αλλοι και να κοιταζει αμετοχος και διχως κανενα κοστος;Εμενα λοιπον με καψουρα μου κανει αυτο παρα με 'εκδηκιση'.Με λαθη θα μου πεις...ο.κ. Ο συναισθηματικα φορτισμενος κανει και λαθος επιλογες. Τον προτιμω ομως απο τον ευθυνοφοβο και τον 'τζαμπα μαγκα'.Λαθη δεν κανουν οσοι δεν ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.
    Υ.Γ.Δεν μπορω να μιλησω εξ'ονοματος του Sτeven και οτι αφορα εκεινον να τα πεις στον ιδιο,για την 'αλλαγη ονοματος που λες)γιατι πολυ απλα εδω μιλαει ο καθενας με δικη του ευθυνη και μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς 'γατα':
    Επισης να σου πω οτι δεν υπαρχει πια κινδυνος να ΞΑΝΑδιχαστει ο κοσμος οπως το 2003-4.Κανενας.Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν δυο μερη και δυο στρατοπαιδα. Η λεγομενη 'οριτζιναλ'( αληθεια,τι θα πει 'οριτζινα';Εμεις τι ειμαστε δηλαδη; 'ιμιτασιον'; Πως απαξιωνουν και προσβαλουν ετσι την μεγαλυτερο ογκο του κοσμου της ΑΕΚ;)εχει πεθανει πια,ευτυχως.Γερασε και τα 'τιναξε' ενω η 'γερονταρα' η ΑΕΚ φαινεται ειναι γερη κοκκαλα.(αν δεν πεθανει κι'αυτη δηλαδη στο χειρουργειο του Πρωτοδικειου)
    Ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι η ιδια η απαξιωση της ομαδας απο τους φιλους της... αυτο πρεπει να προσεξουμε και αυτο πρεπει να μας ανησυχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο Χ: αγαπητέ Χρήστο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, τώρα και σε κάθε σου σχόλιο.Άλλωστε το επίπεδο ξέρω και να το ξεχωρίζω και να το σέβομαι. Απλά στεναχωριέμαι για την ΑΕΚ που με έκαναν να την αγαπήσω(εδώ μπαίνει ο ρομαντισμός για να απαντήσω και στον Χαράλαμπο), και όπως προανέφερες πολύ σωστά ίσως ο συναισθηματισμός οδηγεί σε λάθη. Δεν έχω σκοπό να "βρωμίζω" το μπλογκ, όπως είπε σε κάποιο σχόλιό του ο Στηβεν (επειδή είμαι γυναίκα προφανώς), άλλωστε ποτέ δεν παρεισφρύω εκεί που είμαι ανεπιθύμητη. Όμως δεν ανέχομαι να με προκαλούν με πυρά και επιθετικότητα που δεν μου αρμόζουν.Και μάλιστα χωρίς να με γνωρίζουν.Οποιοσδήποτε στην θέση μου θα εξαναγκαζόταν σε απάντηση.Και θα "ξαναβγάλω νύχια" μόνο αν προκληθώ, γιατί οι γάτες είναι γάτες και όχι κουνέλια. Αλλιώς δεν θα ενοχλήσω ξανά το συμπόσοιο.
    Σε ευχαριστώ ειλικρινά για τις αναφορές σου στα όσα είπα. Με εκτίμηση...Γάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χρήστο Χ :Χρηστάρα, τα λες πολύ ωραία στα δυο πρώτα σου σχόλια που έγραψες. Πήρα το τηλέφωνο σου και θα σε καλέσω αργότερα. Μην ασχολείσαι με την κυρία. Είναι η ίδια που μας έλεγε οτι αυτοί που γκρεμίσαν το γήπεδο πρέπει να πάνε στην δικαιούνη. Δεν είναι ΑΕΚ, χρόνο τρώει και απαξιώνει τους πάντες που συνομιλούν εδώ. Γιατί; ε, όχι και να κάνω ψυχανάλυση σε γυναικεία μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς ξενύχτη νομικάριο: Φίλε προσπαθούμε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μην κινδυνολογούμε. Ποτέ η μια, η υποχρεωτική λύση δεν είναι η καλύτερη για κάποιον. Είναι σαν το μονοπώλιο που εύκολα χαλάει την ποιότητα κι ανεβάζει τις τιμές. Τα ξέρεις αυτά άλλωστε.
    Πάντως θέλω να σου πω κάτι - όσο κι αν ακουστεί κουφό σε όλους -: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ( ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη έχεις δίκιο κι αυτό λένε και οι πληροφορίες οι δικές μου. Δεν είναι μπροστινός κάποιων επιφανών επιχειρηματιών. Μπορεί να είναι κάποιων παλιών που μυρίστηκαν το ψητό ( την δυναμική ) κι έρχονται για τους ίδιους σκοπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Γιώργη: Μπήκες κι εσύ στον κόπο να απαντάς σε άνθρωπο που αρνείται την δημόσια έκθεση σαν γνώμη και τοποθέτηση; Να σου πω μια θέση μου; Αν θέλεις να πηδήξεις μια κουβέντα, ρώτησε και την γνώμη μιας γυναίκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Nα η επίθεση πάλι.Μήπως υπάρχει επιδείωξη να βρίσκομαι εδώ τελικά? Λοιπόν για να τελειώνουμε: ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΦΟΡΑΣ που με κανέναν τρόπο δεν εξέφρασα καμία γνώμη που να προκαλεί η να διαφωνει με οποιονδήποτε.Λυπάμαι Κύριε Αβραμίδη κάνετε λάθος. Μην ασχολείστε για να μην ασχολούμαι. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Καζαμία: Φίλε έχεις λόγο, ορθότητα σκέψης και γίνεσαι απόλυτα κατανοητός. Νοτιάς δεν υπάρχει αλλά το κυριότερο είναι οτι δεν υπάρχει Μελισσανίδης. Επίσης στο προηγούμενο status υπήρχε ο γνωστός καφετζής που όχι μόνο swing μπορούσε να κάνει αλλά και να φέρει και τα triplehead dildos. Nέο ΑΦΜ σίγουρα παίζει αλλά δεν θα γίνει. Πρωτοδικείο ναι. Επίσης δεν εξαφανίζονται οι 131 - διότι δεν είναι βαλτοί- και τέλος, χωρίς να αμφιβάλω για τα κιτρινόμαυρα συναισθήματα σου, σε διαβεβαιώνω οτι δεν πέθανε η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Γάτα (ΟΚ): Ειλικρινά έχω πέσει απο τα σύννεφα. Δεν αλλάζεις ποτέ ονόματα, αλλά έχουν διαβάσει όλοι τα σχόλια σου σίγουρα με άλλο όνομα κι όχι με το γάτα. Το γάτα πρώτη φορά το βλέπω σήμερα. Στο δε mail πάλι άλλο όνομα έχεις. Αυτό που έγραψα προηγουμένως, βεβαίως κι είναι ακρότατο, αλλά δεν είναι προσωπική επίθεση σε σένα. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΠΟΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ.
    Κανείς δεν κάνει επίθεση σε κανέναν που καταθέτει γνώμη. Αλήθεια εκείνο το" ΕΝΩΣΙΣ ΜΟΝΑΧΑ " γιατί δεν το ξανάγραψες; Χάθηκε ο ρομαντισμός;
    Επι της ουσίας τώρα. Δεν εξουσιοδότησα κανέναν να απαντάει για τις αναρτήσεις μου ή για τον σχολιασμό των απαντήσεων μου. Ο καθένας είναι ελεύθερος να χρησιμοποιεί τον χώρο αυτόν όπως θέλει. Αν κάποιος σου απάντησε, δεν τον έβαλα εγώ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ. Τώρα πάμε κάποιοι να φτιάξουμε μια συνάντηση. Αν θέλεις έρχεσαι με κατάθεση κινητού στο ταχυδρομείο μου.
    Μιλάμε για την ΑΕΚ που αυτήν την στιγμή μαστίζεται απο διοικητικό πρόβλημα, νεκρώνεται απο δυσβάσταχτα χρέη επειδή τα λεφτά φαγώθηκαν απο ημετέρους και αγωνιστικά είναι έξω απο τα πάντα. Για τον Σκόκο θα μιλήσουμε ή τον προπονητή, που και γι' αυτούς μιλάμε μετά απο κάθε ματς. Λίγη ρεαλιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων δεν βλάπτει.
    Κλείνοντας θέλω να ξαναπώ οτι θεωρώ οτι το blog αυτό προσπαθώ να το κάνω όσο πιο κατατοπιστικό και ποιοτικό μπορώ. Δυστυχώς οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες αλλά δεν με απασχολούν. Είναι επώνυμο ( όλοι ξέρουν ποιός είναι απο πίσω ), δεν κρύβεται ούτε πουλάει αεκοφροσύνη. Επίσης δεν έχει διαφημίσεις και μπανεράκια για να πεις οτι κονομάω κάτι. Άρα είναι ανεξάρτητο μέχρι να μου το κλείσουν. Και για 40 μέρες δεν είναι άσχημες οι 800 επισκέψεις απο παντού. Αν το status του δεν σε ικανοποιεί, το αλλάζεις. Πάντως οτι είσαι συνέχεια απο πάνω του με σκοπό μόνο να διαμαρτύρεσαι, με κάνει να σκέφτομαι οτι είσαι εγκάθετη κάποιου, αν δεν είσαι ο κάποιος. ( σαν κάποια δεν ήταν τα πρώτα σου σχόλια;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλώ αυτήν την "κάποια", την "anna ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΣΙΣ", και δεν ξέρω ποιά άλλη, να ΄γράψουν εδώ, για δύο λόγους:1.για να λυθεί το θέμα και να αποδειχθεί ότι δεν ήμουν εγώ,(σαν δικαστήριο καταντησε), και 2. Γιατί σαφώς το μένος, εμένα είχε στόχο και επειδή θεωρήθηκε εσφαλμένα τα "άκουσαν" άσχετες.Τώρα γιατί είχε στόχο εμένα, τρέχα γύρευε.Ισως λόγω παρεξήγησης από εξαρχής, από εκείνο το ένα σχόλιο.. Διάβασε καλά τα σχόλια. Δεν είναι δικά μου αυτά που λες περί χρημάτων.Ειρωνία από το πουθενά του "χαράλαμπου" ήταν και του απάντησα με ειρωνεία. Για δες πιο προσεκτικά. Το Μπλογκ μου αρέσει γι αυτό και το παρακολουθώ αν και δεν θα έπρεπε. Λοιπόν εν κατακλείδι έχεις λάθος στα πάντα όλα(που αφορούν εμένα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υ.Γ. ούτε εγώ κρύβομαι, είμαι επίσης επώνυμη και γνωρίζεις ποια κρύβεται από πίσω. Λοιπόν τέλος καλό...? όλα καλά! Γάτα (ο Κ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υ.Γ.2. Δεν θα βγούμε και τρελοί εδώ. Στο "ΥΓ1" του κειμένου σου δεν λες αν δουν σχόλιο να απαντησουν οι υπόλοιποι για να μη χάνεις χρόνο? Αυτό δεν είναι εξουσιοδότηση? δεν έστειλα πάντως κανένα mail. Χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα σε όλους.
    Πολύ ωραία όλα αυτά που λέτε.Και πολύ χρήσιμα για κάποιον σαν και μένα,που μόνο ως παρατηρητής μπορεί να πει κάτι, μιάς και η μόνη μου πληροφόρηση είναι ο Φ και αυτό εδώ το μπλογκ.
    Συνοψίζω τα λεγόμενά σας και καταλήγω στο εξής συμπέρασμα.Η ΑΕΚ δεν πέθανε,γιατί είναι τεράστιο μέγεθος.Ακριβώς αυτό το τελευταίο τελικά,είναι και το πρόβλημα.Είναι μεγάλο "μαγαζί" (πάνω του μπορεί να στηριχθούν εφημερίδες,τηλεοράσεις,κατασκευαστικές, διαφημιστικές κλπ)και με σωστή διαχείρηση μπορεί να φέρει μεγάλα κέρδη (με την στενή αλλά και με την ευρεία έννοια του όρου).Έτσι τόσα χρόνια,(μιας και τα άλλα δύο μεγάλα μαγαζιά είναι καπαρωμένα)δύο ή και παραπάνω παρέες προσπαθούν να το πάρουν στην κατοχή τους.Πολεμώντας η μια την άλλη, υπονομεύοντας και πριονίζοντας κάθε προσπάθεια,από όποια πλευρά και να προέρχεται.Βέβαια,μερικοί ανόητοι και κοντόφθαλμοι έχουν ήδη αρπάξει αρκετά και τρέμουν μην αποκαλυφθούν.
    Όλοι αυτοί το μόνο που κατάφεραν πολεμώντας μεταξύ τους είναι να πληγώσουν την ΑΕΚ.
    Οι αγνοί ΑΕΚτζήδες ,που είναι η μόνη μας ελπίδα,έχουν παραμερισθεί.
    Τα sites και οι φυλλάδες που αναφέρατε,δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα,γιατί είναι εργαλεία των παραπάνω παρατάξεων.
    Ας ελπίσουμε ότι αυτό εδώ το μπλόγκ που είναι και το μοναδικό υγιές από όσα γνωρίζω, θα είναι η αιτία να συναντηθούν κάποιες ιδέες με κάποιους ΑΕΚτζίδες επιχειρηματίες ικανούς να δώσουν μια λύση.
    Υ.Γ. Στηβ,θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ στην συνάντηση.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Γάτα ( οκ ): Πότε είναι το πρώτο σχόλιο σου σαν Γάτα; Να πάω να το βρω και να το κάνω ανάρτηση και να παραδεχθώ οτι είμαι ο θεός των μαλάκων. Το blog σου αρέσει αλλά κακώς το παρακολουθείς; Σχάση προσωπικότητας έχεις πάθει; Αλλιώς τα έλεγες πριν. Άνετα γράφει κάποιος εδώ αλλάζοντας ονόματα. Στην Άννα την είχα πέσει πράγματι, σε καμία γάτα. Είσαι επώνυμη; Πού κάθεσαι στο γήπεδο; Φανερώσου Χατζηχρήστο ή έλα και για ούζο. Σε προσκάλεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς iojik : Γιάννη μου τα λες καλά για τις παρέες. Διαπιστώσανε κάποιοι οτι το μαγαζί εξακολουθεί να μπορεί να παράξει χρήμα και προχωράνε στον δρόμο τον πεπατημένο. Το blog θα παραμείνει υγιές όσο το μυαλό μας θα δουλεύει σωστά κι όσο γνωρίζουμε να υποστηρίζουμε ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΓΑΠΉΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΆ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΆΕΙ.Δεν έχω το τηλ σου για να μιλήσουμε. Στείλε το στο ταχυδρομείο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χρήστο Χ: Ξέχασα πριν στο μπέρδεμα σου. Οι Κανελλόπουλοι είναι τρία αδέρφια. Ο Τάκης (ΑΕΚ), ο Νέλλος (ΠΑΟ) κι Ο Παύλος (ΠΑΟΚ). Ο τρίτος είναι με πολλά χρήματα πίσω απο τον Ζαγοράκη κι όποτε παίζει η ομάδα του ( ακόμα ΑΕΚ θεσσαλονίκης την λέει) τα παιχνίδια τα βλέπει απο την θύρα 4. Δεν τον ξέρει κανείς απο τα καρντάσια. ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μόνον ως ανωνυμη έχω γράψει. Δεν έχω εγώ σχάση προσωπικότητας, εσύ φαντάζεσαι θεωρίες συνομοσίας. Ποιός Χατζηχρήστος και ποιός "ποιός"? Δεν πάω στο γήπεδο, τι να κάνουμε, θα μας διαγράψετε γι αυτό?Οπότε θα στερηθώ το Βαρβαγιάννη. Άλλωστε, οι γυναίκες είναι πρόβλημα, ή γραφικές, ή πηδάνε την κουβέντα. Ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως. Ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σας χαιρετώ και ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που σας γράφω.
    Θέματα ΑΕΚ(τώρα):
    1.Θέμα Διαιτησίας:
    α΄Οταν συνεχίζουν οι Διαιτητές να προκαλούν αδιάντροπα-τόσο ξευτελισμένα εναντίον της ΑΕΚ,
    τι επιδιώκουν;β.Στην αρχή θέλανενα τη βγάλουν έξω από το παιχνίδι και νασπάσουντον τσαμπουκά κυρίως των παικτών και δευτερευόντως (Μπάγιεβιτς-Κόσμου) και άντε μετά να τους επαναφέρεις στην πρώτη κατάσταση.Τώρα γιατί συνεχίζουν;;;( Υπόψη ότι, δεν έχουμε να κάνουμε με super παικτες και κατά συνέπεια super oμάδα , που νικάει και τους διαιτητές και δεν θέλουν πολύ να εκτραπούν,λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι απλήρωτοι,το μέλλον τους αμφίβολο και υπάρχει κίνδυνος να τραυματισθούν κλπ.) Μην μου πείτε ότι προχθές ο διαιτητής ενδιαφερόταν απλώς για το αν θα κερδίσει ηΚαβάλα;;;Βαλτός του κερατά ήταν.(Μετά πως να παίξουν οι παίκτες; αφούτους λένε στα ΙΣΙΑ σε κάθε παιχνίδι, ότι και να παίξετε θα χάσετε ή το πολύ να φέρετε ισοπαλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 2.Βεβαίως βρίσκουν και τακάνουν αυτοί και τα.....αφεντικά τους.[Και τώρα τους μιλάω απευθεί-ας] Εκεί καταντήσαμε ρε κοπριές.Δεν έχετε φιλότιμο,δενέχετε ντροπή.Σε τι ΘΕΟπίστευτε ΡΕ; Είσθε ΕΛΛΗΝΕΣή ζοντόβολαΖΟΥΛΟΥ ,ανθρωποφάγοι .Παραιτηθείτε ρε άμα φοράτε παντελόνια ή πέστε ότι δεν το ξέρουμε το τόπι.Γιατί ξευτελίζετε τα παιδιά σας ,Οταν σας βρίζει όλο το γήπεδο; Η διοίκηση και οι αμέτοχοι προσπαθούν να βγάλουν ευθύνες από πάνω τους και να τις φορτώσουν σε άλλους και να τελειώσουν η να δημιουργήσουν κωλύματα χωρίς να φαίνεται τι επιδιώκουν ή που αποσκοπούν(Δεν λέω ότι δενπροσφέρανε και τους ευχαριστούμε ,αλλά μέχρι εδώ...., δεν παίρνει ΑΛΛΟ. Αυτός που ανέλαβε νατους εκπροσωπίσει αποδείχθηκε αδικαιλόγητα λίγος .Και κάτι άλλο ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ :Η διοίκηση μιας μεγάλης ΠΑΕ δεν είναι εύκολο πράγμα ,πχ Ολυμπιακός ,Παναθηναικός, ούτε τα πολλάλεφτά φτιάχνουντις μεγάλες ομάδες.Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συγκρότηση μιαςδιοικησης.[Πρώτα απ όλα αγάπη για την ομάδα,αποδεδειγμένη, ισχυρό χαρακτήρα-πηγμή, πρότερο έντιμο βίο και μεγάλη εργάτικότητα-υπευθυνότητα εμπειρία,γνώσηάριστητουαντικειμένουκαι σχέδιο με αντικειμενικούς σκοπούς(χωρίς εύκολες αλλαγές ),άριστο-ψαγμένο-υπεύθυνο-φιλότιμο και πατρικά σκληρό,όταν χρειάζεται , προπονητή τύπου Μπάγιεβιτς , με κατάλληλο επιτελείοπου θα υποστηρίζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα αμέσως,όταν χρειάζεται και σε κάθε περίπτωση έγκαιρα με προβλεπτικότητα και σχεδιασμό, χωρίς υστερουβουλίες και προχειρότητες της τελευταίας στιγμής.].
    Κε Θανόπουλε δεν λέω ότι δεν αγάπατε την ΑΕΚ -ότι δεν είσθε ένας άριστος οικονομικός διαχειριστής ,αλλά πρωτίστως δουλεύατε για το αφεντικό σας,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.Για την
    ΑΕΚ δουλεύατε όσο μπορούσατε,χωρίς να ξοδεύτε ούτε καν αυτά που έπρεπε για μια μικρή ομά-
    δα[δεν σας κατήγορώ,αντίθετα...Αυτή την εντολή είχατε ,κάνατε σκληρές οικονομίες ,αλλά δέν
    πήρατε τους παικτες που έπρεπε για την ΑΕΚ και είναι κρίμα-κακοήθεια να επιρρίπτεται ευθύνη
    στόν Μπάγιεβιτς που σας εξασφάλισε, για να φθάσατε μέχρι εδώ.''Ολες οι μεταγραφές ήταν υπό
    την έγκρισή του'',είπατε.Γι αυτό θα γράψω μόνον μερικά:ο Αραούχο ήταν 3η και όχι 2η επιλογή.
    1η ήταν ο Μανιάτης,αλλά νομίζω κόστιζε 2-3 εκατ.Ο Γκερέιρο σας κόστισε, πόσο 200ή300χιλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οταν παίρνεις ένα παίκτη μετόσα η πιθανότητα να σου βγεί είναι 50-50.Ξέρει μεγάλη μπάλλα,
    αλλά δεν έκανε προετοιμασία και απότι φαίνεται είχε μείνει πίσω,δεν δούλευε όπως έπρεπε στην
    προηγούμενη ομάδα- ήθελε να φύγει, δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε στην ΑΕΚ- άρρωστο κλίμα
    είναι και του γλυκού νερού,αλλά πιστεύω ότι κοντά στόν Μπάγιεβιτς θα επανέλθει όπως πρέπει
    [εδώ επανέφερε τονΡιβάλτο που είχενα παίξει πολύ καιρό-32ή33 χρόνων].Ο Μάκος και οΛεονάρδο
    (δεν έκανε καθόλου προετοιμασία) είναι μικροί ,ήλθαν σε μια μεγάλη ομάδα ,το κλίμα ήταν άρρω-
    στο,αλλά πιστεύω ότι με το χρόνο θα αφήσουν εποχή( θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερη προσ-
    πάθεια).Ξέρετε άν δεν ρολάρι -περπατάει η ομάδα και οι μικρότεροι ή πλέον αδύναμοι παίκτες δεν
    βοηθιούνται για να πάρουν μπρος και να ανέβουν.Το ίδιο και ο Αρτσε που είναι μικρός , άλλαξε
    πλανήτη,τον πήραν από vinteo, την τελευταία στιγμή και υπό την πίεση χρόνου, ενδεχομένως και κάποιες πληροφορίες,δενέκανε προετοιμασία με την ομάδα καιτα υπόλοιπα ,όπως παραπάνω.Εκτι-
    μώ ότι ο Μπαγιεβιτς θα ήθελε τον Κατσουράνη που είναι και δικό του παιδί,αλλά έκανε 3-5 εκ.(ξέ-
    ρετε τι σημαίνει αυτό, δεν ήθελε άλλο παίκτη και η ομάδα θα πετούσε.Εσείς βέβαια θέλατε το 1 εκ.
    Που έδωσε ο Παναθηναικός.Δεν σας κατηγορώ).Ο Μπάγιεβιτς κάλυψε τόν κύριο Νοτιά και Εσάς.
    ''Η ομάδα είναι ΟΚμε τις μεταγραφές που έκανε και πάμε για πρωτάθλημα.,''είπε,για να δώσει κου-
    ράγιο-ελπίδα στους φιλάθλους μας που άκουγαν για τις μεταγραφές των άλλων και τρελαινότανε.
    (Βέβαια δεν έκανε πλάκα και εννοείται ότι το έπαιζε ψυχολογία, πιστεύοντας ότι μπορεί να του βγεί). Και αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος,γιατί τρόμαξε ''τα παιδιά'' τόσο πολύ,που του πήραν οι διαιτητές τρία παιχνίδια μαζεμένα,που το πιθανότερο ήταν να τα έχει πάρει και γιατί η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλύτερα.Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί ο Δημητριάδης έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναικό(τρείς παίκτες του γκρέμισαν στήν κυριολεξία τον Γιαχάγια και μετά έβαλαν Γκολ.Ενας παίκτης τους πάτησε τον Καφέ κοντά στήν μικρή περιοχή την ώρα που προσπαθούσε να σουτάρι). Φαντάζεσθε να κέρδιζε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό και τους άλλους δυο μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Νομίζω ότι τώρα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ.[Οπως και όταν αναλάβει ο Κοζώνης.
    Θα εξαφανισθούν μαγικά].Εσείς κε Θανόπουλε τι κάνατε για να προστατεύσετε τους παίκτες , τον
    προπονητή και τους φιλάθλους μας. Το ίδιο και όταν ο Τσιμπούρ με μάνατζέρ του προσπαθούσαν
    να μαλώσουν με Μπαγιεβιτς και να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.Ο Μπαγιεβιτς είναι επαγγέλμα-
    τίας,υπεύθυνος και Κύριος και σέβεται το ψωμί που τρώει.Προσπάθησε να του φερθεί πατρικά,
    και όταν κατάλαβε ότι αυτός είχε ΒΑΛΘΕΙ να του διαλύσει την ομάδα τον έστειλε σε Σας.Εάν
    του είχατε επιβάλει δύο διακοπές συμβολαίου ενός μήνα ,τώρα ο Τσιμπούρ θα ήταν αρνάκι και
    όχι τρομοκράτης όπως αρέσκονται μερικοί να τον αποκαλουν καμαρώνοντας μαλακοειδώς και
    κάνοντάς τον μεγάλη ζημιά, γιατί εκτιμώ ότι είναι και φτωχόπαιδο.Και όχι μόνον αυτό ,κάνατε και
    πολύ μεγάλη ζημιά σε καναδυό -τρείς παίκτες ακόμη της ομάδας επηρεάζοντας σοβαρά την προ-
    σπάθεια και των υπολοίπων,''αφού το κάνει ο Τσιμπούρ και του περνάει γιατί να μην το κάνουμε
    και εμείς.''Θέλετε πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα,οΣκόκο που συνεχίζει να παίζει βιόλα.Παίζει
    ή τα δίνει όλα ,όταν αυτός νομίζει(είναι απλήρωτος;δεν είναι αρκετά αυτά που παίρνει και νομίζει
    ότι αξίζει περισσότερα;νιώθει ανασφάλεια;έχει κακούς συμβούλους;τι συμβαίνει;). Βέβαια το αφε-
    ντικό σας θέλει να πουλήσετε και να φύγει και πάλι καλά,όπως το κάνει,είναι άξιος συγχαρητηρίων.
    Που να βρεθεί χρήμα-χρόνος για να υποστηριχθεί-στηριχθεί-προστατευθεί η ομάδα κλπ[εγώ βέβαια
    δεν σας κατηγορώ ,γιατί εκτελούσατε εντολές και δεν είχατε πείρα καθόλου σε θεματα διοικήσεως
    και ποδοσφαίρου και μακάρι να μείνετε στη θέση αυτή και με τον κο Κοζώνη].
    Μετά τό κράτος μας σε όλες του σχεδόν τις εκδηλώσεις είναι ''μην πειράζετε τα κακώς κείμενα''και
    όποιος΄μπορεί να κάνει ότι θέλει το κάνει,χωρίς να υπάρχει φόβος να υποστεί συνέπειες.Αυτό έχει
    περάσει και σε άλλες εκδηλώσεις της ζωής μας(οργανωμένες ή μη και σε προσωπικό επίπεδο ).Εχει
    εκλείψει εν πολλοίς ο σεβασμός , η ντροπή....κλπ και επικρατούν ή φαίνονται οι καταφερτσίδες ....
    ...κλπ,που πάντα δουλεύουν ''για την ιδέα της ΑΕΚ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν εννοώ τον''κύριο''(εντός εισαγωγικών) χατζηχρήστο,θεσμικό πρόεδρο της ερασιτεχνικής .τρο-
    μάρα του .....).Εγώ τον αποκαλώ ''βατραχούλη''για να μην προσβάλω το ζώο ''βάτραχο'',που δεν χά-
    νει ευκαιρία προσπαθώντας να προσβάλει τον Μπαγιεβιτς (υπονομεύοντας ύπουλα την ψυχολογία-
    απόδοση του προπονητή και κατά συνέπεια των παικτών -ομάδος) απόκαλώντας τον''βάτραχο''και
    άλλα πολλά μειωτικά ακόμη και για τον χαρακτήρα του,ένα άνθρωπο κόσμημα για την κοινωνία
    μας(και βέβαια πάντα από μακρυά, γιατί δεν μπορεί να τα πει μπροστά του,καθότι ο'' βατραχούλης''
    είναι και πολύ ''άνδρας''¨) ,επειδή έφυγε από τηνΑΕΚ,πρίν πολλά χρόνια,να πάει στον Ολυμπιακό
    για να βγάλει το ψωμί του,γιατί μερικοί...(βάλτε ότι θέλετε)...''κύριοι''προσπαθούσαν στην ΑΕΚ να τον ξεσκίσουν, να τον μειώσουν και δεν τον άφηναν να κάνει την δουλειά του κλπ.
    Εννοείται ο ''βατραχούλης''ότι πηδάει από πρόσωπο σε πρόσωπο,από κατάσταση σε κατάσταση,
    από διοίκηση σε διοίκηση,αν δεν τον συμφέρει αυτόν και τη μικρή του παρέα (καμιά 20αριά) αλλάζει θέσεις , προσκολλάτε στον Μελισανίδη ,για να τον ρίξει στη συνέχεια , πηδώντας σε κάποιον άλλο με τη βοήθεια του οποίου γίνεται προεδράρα στην ερασιτεχνική (ζητιάνος δηλαδή για την αγάπη της ΑΕΚκαι μετά αποδίδει και τα εύσημα σαν προεδράρα σ αυτούς που έβαλαν λεφτά για το ΜΠΑΣΚΕΤ ,δεν του έκανε δηλαδή ο Μελισανίδης και τώρα η ομάδα Μπάσκετ δεν θα είχε ανάγκη κανένα ''βατραχούλη''και θα πετούσε .'Αραγε ,για τα λεφτά αυτά, αποδίδεται κανένας λογαριασμός,υπάρχουν αποδείξεις;).Στην αρχή αποκαλούσε τον Μπαγιεβιτς ''αθέατο'' και μετά όταν τον παίρνει, τόν αποκαλεί ''βάτραχο''και αναφέρει ότι αυτός κακώς επανήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τον λέει''βάτραχο''γιατί με τη βοήθεια κάποιων αξιόλογων 'ΚΥΡΙΩΝ''-λεφτάδων καλλιέργησε το προσωνύμιο ''βάτραχος''για τον Μπάγιεβιτς κάνοντας ζοντόβολα -άνανδρους αγνά παιδιά ΑΕΚτσίδες για να τον αποκαλούν ''βάτραχο''.Και πάντα με το αζημείωτο ο ''βατραχούλης'' κάνει τις δουλειές του για να βγάζουν μερικοί κομπλεξικοί τα απωθημένα τους, πουλώντας σε βάρος ενός ανθρώπου υποδείγματος για την κοινωνία μας ΑΕΚοφροσύνη και πάντα ο ''βατραχούλης'' εκ του ασφαλούς, καθότι είναι και πολύ άνδρας. Τη μία είναι πρόεδρος την άλλη λέει ότι δεν είναι, προσπαθεί να πουλήσει ΜΟΥΡΗ στον κο Κοζώνη γινόμενος ξαφνικά πάλι αρχηγός Ορίτζιναλ για να εκμεταλλευτεί το μεγάλο αριθμό των αγνών παιδιών της .
    (ότι τάχα έχει δύναμη)κλπ.Θέλει να διώξει Μπαγιεβιτς και επιμένει αρρωστημένα σ αυτό ,ενώ
    όλοι βλέπουν ,ότι αυτός-επιτελείο τεχνικό ,κρατάνε μόνοι τους την ομάδα (από την αρχή σεζόν)
    σε αξιόλογο επίπεδο, παρά τα όσα συμβαίνουν, ιδιαιτέρως στα θέματα ψυχολογίας (σπάσιμο τσα-
    μπουκά διαρκώς και αδιαλείπτως από τους διαιτητές, σε απίστευτο βαθμό,χωρίς αναπνοή.Αυτό δεν έχει ξαναγίνει,ούτε πρόκειται να ξαναγίνει.Οι υπεύθυνοι της διαιτησίας να πάνε να πνιγούν ,είναι
    άχρηστοι και αν φοράνε παντελόνια να παραιτηθούν.Δεν μπορεί να ανέχονται τον εξευτελισμό
    αυτόν που γίνεται στην ΑΕΚ.Εμείς οι οπαδοί της δεν είμαστε ΖΟΥΛΟΥ, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΣ.
    Μήπως δεν θέλουν να έλθει ο Κοζώνης ,ένα ανοικτό μυαλό,(προσωπική μου εκτίμηση- διαίσθηση), που σίγουρα θα τους βάλει γυαλιά(αν και αυτό είναι δεδομένο).
    3.Η εφημερίδα SCORE το ίδιο ,θέλει να διώξει τον Μπαγιεβιτς χρησιμοποιώντας κάθε μέρα
    μειωτικά σχόλια γι αυτόν.(ευρισκόμενη διαρκώς εκτός τόπου και χρόνου, παραπλανώντας τους
    ΑΕΚτσίδες.Σήμερα μάλιστα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο γράφοντας για τον Μπαγιεβιτς ασυναρτι-
    σίες.Δ εν πιστεύω να υπάρχει αγνός και σοβαρός φίλαθλος της ΑΕΚ που να διαβάζει SCORE).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4.Kάποιος Ψωμιάδης με πούρο μοίρασε λέει 100000ευρώ στους παίκτες της Καβάλας για τη νίκη
    τους επί της ΑΕΚ.Ερωτήματα που τίθενται:Είναι αλήθεια και αν ναί που τα βρήκε ;Αυτός δεν είναι
    ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ που της χρωστάει 22 εκατ. ευρώ; Είναι φυγόδιλος και αν ναι γιατί δεν
    επεμβαίνει ο εισαγγελέας να δει που βρήκε και τις 100000 Ε.Εσείς τι λέτε κε Θανόπουλε;
    5Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται προς όλους τους ΑΕΚτσίδες είναι :Οι παραπάνω διαιτητές ,ο
    ''βατραχούλης'',η εφημερίδα SCORE...κλπ,μήπως εκφράζουν την επιθυμία κάποιου ή κάποιων
    αθέατων Κυρίων που θέλουν τον Μπάγιεβιτς (ένα μεγάλο κεφάλαιο της ΑΕΚ) γι αυτούς,εκτός
    ΑΕΚ(βέβαια αυτό δεν είναι κακό ,όταν δουλεύεις για το συμφέρον σου και αυτοί αποδεδειγμένα
    δουλεύουν για αυτό,μην λογαριάζοντας τίποτε.ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑπχ ο 'βατραχούλης''
    εκτιμώ ότι αφού έγινε πρόεδρος...γιατί να μην γίνει και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ (πάντα μύριζε το
    χρήμα ,τώρα που μύρισε Κοζώνη ποιός τον πιάνει ,αφρούς βγάζει , αλματάρες κάνει,καπελώνει
    όλο τον κόσμο ,τη διοίκηση ,τον προπονητή -τεχνικό επιτελείο, τον εκπρόσωπο τύπου,κάθε μέρα δίνει συνέντευξη και μιλάει επί παντός επιστητού, έχει γνώμη για όλα ,αποφαίνεται 'οτι δεν κάνει
    ο προπονητής,γιατί μεταξύ των άλλων θα θέσει και βέτο να μην πάει αυτός στο ΔΣ της ΠΑΕ για να αλωνίζει, μια και εκτιμά ότι ο Κοζώνης θα κτίσει την ομάδα γύρω από Θανόπουλο-Μπαγιεβιτς).
    Τι άλλη ερμηνεία μπορώ να δώσω,στην αρρωστημένη επιμονή μέχρι αηδίας -εμετού κάποιων.
    Ενδεχομένως να θελήσουν να κόψουν και άλλους βαθμούς από την ομάδα για να μην μπορεί να διεκδικήσει τη 2η θέση στα PLAY OFFS - ίδομεν (Αυτά προτείνω να τα λάβει υπόψιν του ο κος Κοζώνης αν αναλάβει,γιατί θέλουμε -ζητάμε την ΑΕΚ καθαρή ,δυνατή και μακρυά από άρρωστους
    -κομπλεξικούς,λαμόγια και μπαταξίδες).
    6Προς κο Μπάγιεβιτς: Αγαπητέ Ντούσαν(είμαι λίγο μεγαλύτερός σου) επιτρεψέ μου (ξέρω ότι δεν
    θέλεις δικηγόρους και μπορείς και μόνος σου ).Σε παρακολουθώ χρόνια και ξέρω ότι είσαι μεγάλο
    παλικάρι και μαχητής .Συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου όπως μέχρι τώρα και ακόμη καλύτερα
    (είμαι βέβαιος γι αυτό),μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ανέβασε τους παίκτες και την ομάδα
    όσο μπορείς ,ψύχραιμα και ανυπερέαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μολις ξεκαθαρίσει η κατάσταση(και εφόσον σε θέλουν),
    απαίτησε πρώτα να πληρωθούν οι παίκτες και όλοι όσοι ασχολούνται με το προπονητικό team.
    Συζήτησε με τους παίκτες και με τη βοήθεια των συνεργατών σου , αλλά και παλαιών παικτών,τις
    διαθέσεις αυτών που αξίζουν και σε τι προσβλέπουν για να τα δίνουν όλα .Δώσε περιθώριο χρόνου
    για να αντιδράσουν και μετά κάνε τη δουλειά σου όπως μόνον εσύ ξέρεις.(στην ανάγκη για ορισμέ-
    νους πρότεινε εκτός από ποινές και διακοπή συμβολαίων).
    7.Κε Κοζώνη θέλουμε μια ΑΕΚ πολύ μεγάλη και γι αυτό σας προτείνω κατασκευή γηπέδου
    50-60000 θέσεων στον ΟΔΔΥ ή στο Ελληνικό(εκεί νομίζω καλύτερα ,σε συνδυασμό και με προπο-
    νητικό κέντρο). ΦΤΙΑΞΤΕ και όποιους άλλους χώρους μπορείτε και σας επιτρέπουν για να βγαίνουν τα έξοδα και το κέρδος σας,όσο μεγαλύτερο και σταθερότερο γίνεται,για ευνόητους
    λόγους(θα σας ζητάμε πολλά,αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχεται μεγάλο όραμα και διάθεση προσφο-ρας) και ΕΠΙΠΛΕΟΝ για να γίνουν σήμερα οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται πολλά λεφτά( Δεν
    είναι όπως παλιά...από κάθε άποψη).Για τη Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,δεσμευτείτε όπως προοδευτικά
    και σε βάθος χρόνου κατασκευάσετε μικρό γήπεδο με εγκαταστάσειςγιατην ερασιτεχνική(έχω ανα-
    φερθεί σχετικά πρόσφατα με λεπτομέρειες στο SITE τουSTEVEN AVRAMIDIS ''o Κοσμος ΑΕΚ).
    Επίσης,προτείνονται τα παρακάτω για συνεργασίες-επάνδρωση των διαφόρων τμημάτων ΠΑΕ,επί
    πλέον αυτών που θα επιλέξετε εσείς και καλόν είναι να ερωτηθεί προηγούμενα ο κος Μπαγιεβιτς
    (και για λόγους αποφυγής προβλημάτων-τυχόν προτάσεις για προσωπα που ο ίδιος νομίζει ότι θα
    ανταποκριθούν καλύτερα).Εννοείται ότι μιλάω για τα απολύτως αναγκαία πρόσωπα ,για αποφυγή
    και σπατάλης ,αν και ορισμένοι απ αυτούς δεν θα θέσουν τέτοιο ζήτημα(τουλάχιστον αρχικά) και
    ότι,θα πρέπει προηγούμενα να συνενέσουν -συμφωνήσουν(απαιτείται σχετική διερεύνηση).
    α.Στη διοικηση:Τον κο Θανόπουλο,ως έχει, με συγκεκριμένες οδηγίες στα θέματα συνεργασίας και
    τον κο Μανωλά ως σύμβουλο ή και αντιπρόεδρο με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.Τον κο Δημητριά- δη ως έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. β.Στο διοικητικό συμβούλιο:Τον κο Μελισανίδη, αν δεχθεί - αν μπορεί(δέον να βρεθεί κάποια φόρ-
    μουλα συνεργασίας,ενδεχομένως και μετοχική. Αγαπάει την ΑΕΚ,νομίζω ότι έχει διάθεση προσφο-
    ράς και προπάντων έχει προσωπικότητα με μέταλλο.Τον κο Νικολάου, διετέλεσε πρόεδρος ,είναι επιστήμονας και δίνει και τη ψυχή του για την ΑΕΚ.Τον κο Νικολαίδη ανέξάρτητα από τις μεγάλες αστοχίες που έχει κάνει ,λόγω έλλειψης πείρας και επιθετικής -παρορμητικής νοοτροπίας.Αγαπάει τηνΑΕΚ,νομίζω ότι είναι καθαρός (όλοι βέβαια είμαστε...μέχρι..),έχει γνώσεις ποδοσφαίρου και μερικές καλές ιδέες και προπάντων γνωρίζει τα προβλήματα της ΠΑΕ(να μην πάει χαμένη η εμπειρία του ,καθότι και πρόσφατη).Εννοείται ότι δεν πρέπει να ασχολείται με θέματα Μπάγιεβιτς, ούτε να κάνει σχετικές δηλώσεις.
    γ.Στο τεχνικό επιτελείο και ας με συγχωρήσει ο κος Μπάγιεβιτς,ο βοηθός του ,και παλαιοί ΑΕΚ-
    τσίδες, προτείνω την πρόσληψη του κου Γιάννη Παπακώστα πρώην προπονητή Καβάλας ως βοη- θού του κου Μπάγιεβιτς.Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα στην Καβάλα(δηλ.Δείχνει σωστή-σύγχρο-
    νη νοοτροπία )και προπάντων-Παπακώστας, είναι επισήμονας γυμναστής.Πολύ καλός συνδυασμός.
    Μπορείτε να το συζητήσετε με τον κο Μπαγιεβιτς κσι πιστεύω ότι θα του δώσει ένα καλό χεράκι
    βοήθειας για να αναπνεύσει και αυτός λίγο.Εννοείται ότι αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα γιατί δεν
    θα προλάβετε (Αν δεχθεί ο κος Παπακώστας ,ένα συμβόλαιο 1 χρόνου ,από τώρα δεν θα βλάψει
    και βλέπουμε).΄Τα λεφτά θα τα βγάλει, από την καλύτερη αξιοποίηση και των σημερινών παικτών
    (εννοείται θα βοηθήσει).Σε 2ο χρόνο θα έβλεπα πρόσληψη και του κου Περσία(αν θελήσει βέβαια)
    Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ΑΕΚ(όχι της παρεούλας) και ας ξεκινήσετε με τον κο Παπακώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΥΓ:Θέλετε μερικά άλλα, για 2ο-3ο χρόνο: Κατασκευή εκκλησίας δίπλα στο γήπεδο στο όνομα της
    ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ(μπορεί να το φτιάξει ο κος Μελισανίδης).Το όνομα του γηπέδου αδιαπραγμάτευ- το,για να μην ξεχνιόμαστε ΄''ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ -ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥ(Ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-ΠΟΝΤΙΩΝ)'' Να γίνει συγχώ-
    νευση της ΑΕΚ με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ,ο δε Πανιώνιος να διατηρηθεί ως έχει σαν 2η ομάδα(στη β εθ- νική κατηγορία:Για δοκιμή-ψήσιμο παικτών και εύκολη παρακολούθησή τωναπό όλους ,εντοπισμό ταλέντων από άλλες ομάδες, αύξηση φιλάθλων και στα δύο γήπεδα Ν. Σμύρνης -Ελληνικού ,τη μια
    Κυριακή στο ένα και την άλλη στο άλλο και άλλα πολλά χρήσιμα και ιστορικά).Δημιουργία σχολί -ου 2-3 ημερών για ενημέρωση των παίδιών μας με slights- video κλπ στην ιστορία του συλόγου και
    των χαμένων πατρίδων( μπόλιασμα κανονικό, γιατί θα ξεχάσουμε και θα ασχολούμεθα μόνον με τους βάτράχους'' Κύριε ''......).Χρηματοδότηση εκδρομών στις χαμένες πατρίδες και πραγματοποίη-
    ση αγώνων με ομάδες Κωνσταντινουπόλεως ,Σμύρνης κλπ..
    Σύνθημα:Η αγάπη για την ΑΕΚ ενώνει και μας κάνει μια γροθιά .
    Αγαπητέ κε Steven σας ευχαριστώ και παρακαλώ αν μπορείτε και θέλετε να ειδοποιήσετε ανθρώπους των κων Κοζώνη και Μπάγιεβιτς να διαβάσουν την παρούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς γάτα
    Πρώτο,το όνομα μου είναι Χαράλαμπος το ΄Χ’ κεφαλαίο με όλη την έννοια
    Δεύτερο,είναι το πραγματικό μου και δεν κρύβω την γνώμη μου πίσω από ένα ψεύτικο όνομα.
    Τρίτο, όσο για το θέμα ειρωνεία κοίτα λίγο τι έχεις γράψει στην πρώτη σου ανάρτηση. Προσβολές του τύπου χασομέρηδες κράτα τες για τον εαυτό σου διότι δεν μας ξέρεις ποιοι είμαστε και τι κάνουμε στην ζωή μας.
    Όσο για το την απουσία σου από το Ούζο κατανοητή, κάποιος πρέπει να πλύνει τα πιάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Νοεμβρίου, 2009 23:05

    @ Κύριο Θανάση: Σε κάποια σημεία συμφωνώ,σε άλλα όχι. Σίγουρα κάνετε καλό με το να θίγετε ότι όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το Ντούσαν και τα διοικητικά και αγωνιστικά μας χάλια μας έχει κάνει να ξεχάσουμε την ιστορία, τη ιδεολογία, εν ολίγοις γιατί "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ". Δυστυχώς ΟΛΕΣ οι πλευρές που διαμορφώνουν τα πράγματα στην ΠΑΕ σήμερα έχουν συντελέσει. Ο Δ.Χ. και η φράξια του μας έχουν καταντήσει ένα λαϊκίστικο, νταηλίδικο όχλο. Από την άλλη, ο απελθών πρόεδρος και η παρέα του, αν και είχε τον δικέφαλο στο μπράτσο, μας κατάντησε..."this is aek" και καταλαβαίνετε...Μοντέλα στις κερκίδες, φουσκωτοί να τα φιλάνε, ξαφνικά είμαστε...ευρώπη. Σαν ένα target group καταναλωτων και αναγνωστών του "AEK empire" μας έβλεπαν αυτοί. Και 7οι στην Ελλάδα. Καλώς πήγαν στην Πόλη, αλλά την Πέρα Κλουμπ (την πραγματική ΜΑΝΑ μας) την έχουν αφήσει στην τύχη της. Μεγάλη στιγμή (για εμένα σε όλη την ιστορία μας), το παιχνίδι στο Βελιγράδι την περίοδο των βομβαρδισμών. Δυστυχώς όμως αυτό έγινε στην αρχή και σύντομα απόμειναν μόνο τα προαναφερθέντα.
    Διαφωνώ στη συγχώνευση με τον ΠΓΣ. Κατ' αρχήν είναι ενας μεγάλος σύλλογος με ιστορία. Γιατί να λειτουργήσουμε σαν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και να καταπίνουμε τους ¨"μικρούς"? Διότι με την πρόταση σας (λχ μετατροπή του ΠΓΣ σε ΑΕΚ β') αυτο προτείνετε. Τέλος, ο ΠΓΣ προέρχεται από τη Σμύρνη, που είναι εξαιρετικά σημαντική κοιτίδα του ελληνισμού. Άρα ΑΞΙΖΕΙ αυτή η πόλη να έχει σωματείο να την εκπρόσωπει και να "εξειδικεύει" τις μνήμες από αυτό τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Θανάση: Το σχόλιο μου ήταν μεγαλύτερο αλλά κόπηκε. Επιγραμματικά επαναλαμβάνω: Δεν έχετε γράψει πρώτη φορά και δεν καταλαβαίνω γιατί εύχεστε να είναι η τελευταία. Κουβαλάτε κάποια αλήθεια που θέλετε να είναι η μοναδική κι άρα όλοι εμείς είμαστε ηλίθιοι που δεν την δεχόμαστε απνευστί;
    Για μένα υπάρχει μόνο ο Δικέφαλος. Δεν βλέπω τίποτα άλλο, ούτε καν ΜΙΜΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, διότι πιστεύω οτι όλοι γίνανε απο αυτό το έμβλημα που το πιστέψανε χιλιάδες άνθρωποι. ΑΣ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΑΡΑ.
    Μιλάτε για τον προπονητή που δεν του πήρανε τις πρώτες επιλογές του κι είναι σωστό. Ξέρει που ήρθε; Όταν εγώ προσλαμβάνω υπάλληλο στην εταιρεία μου, πρέπει να ξέρει οτι δεν δουλεύει στην πολυεθνική. Δεν είναι Χριστός ούτε χρηστός. Σέρβος είναι, παραδόπιστος και πολλά άλλα.
    Ίδια με τον ΔΧ. Δεν έχω ψευδαισθήσεις και δεν κοιμάμαι. Τα νέα μυαλά είναι καλύτερα απο τα προηγούμενα όταν μιλάμε για διοίκηση επιχειρήσεων με λεζάντα την ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χαράλαμπο: Φίλε Χάρη, δεν κατάλαβες. Ο Χατζηχρήστος είναι. Ξέρω τι σου λέω. Ήρθε η original κι είναι εδώ μαζί σου. Μια για την ΑΕΚ, μια για την τσέπη και μια για την πάρτη μου. Έτσι μιλάει βρε μια γυναίκα; Ψάχνει το πρώτο σχόλιο που έγραψε σαν γάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Θανάση: Επανέρχομαι για να πω ένα πράμα επειδή το ξέχασα: Ο μόνος άντρας αυτήν την στιγμή στην ΑΕΚ είναι ο Θανόπουλος. Ο Μανωλάς δυστυχώς έφυγε. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΚΟ, ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Φιλε Θαναση, μπορεις να γινεις λιγο πιο...αναλυτικος;(!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Steven, λες οντως να μας κανει την 'τιμη'( τιμη:αριθμος που οριζει την αξια ενος αντικειμενου η μιας εκδουλευσης σε χρημα) και να μας 'παρακολουθει' σαν την Ματα Χαρι ο πατερας των 'γνησιων';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Χρήστο Χ: Φίλε ο Θανάσης είναι κύριος. Δεν τον ξέρω αλλά αγωνίζεται για το καλό της ΑΕΚ. Απλά έχει μόνο μια αλήθεια - μια είναι πάντα αυτή - αλλά ενώ υπάρχει, παρασύρεται απο πρόσωπα. Τύπου να ψάχνει ονόματα στον ΔΧ ενώ αυτός δεν υπάρχει. Σαν τον σταφυλόκκο. Υπάρχει αλλά με την σωστή αντιβίωση δεν υπάρχει. Φυσικά ο εμβολιασμός είναι δωρεάν και προαιρετικός. Και προπονητής υπάρχει. Αλλά όταν κάνεις και 4-0 υπάρχει κάτι άλλο.
    Φυσικά και είναι ο ΔΧ. Συγνώμη το blog σας βαράει 5000 επισκέψεις σε 40 ημέρες (σύνολο,) την ημέρα 800 με καινούργιους στο 31,5% και με παραμονή 8,5 λεπτά. Δηλαδή διαβάζουν τα πάντα και φυσικά δεν μιλάω για τα δικά μου. Αυτά θέλουν το πολύ μισό λεπτό. Επίσης βλέπεις πόσο πληθαίνουν τα σχόλια των καινούργιων. Που είναι τρομερά ενδιαφέροντα. Η Γάτα δεν καταγράφεται διότι βάσει του Google Analytics, ξέρω την διαφορετικότητα των αποστολέων. Δεν τα ξέρουν κι όλα οι φλύαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σας χαιρετώ και εύχομαι να είσθε καλά.

    1.Σας γράφω για να διευκρινίσω ορισμένα σημεία από τήν τελευταία επιστολή μου(Υπόψη ότι
    δεν διάβασα τις τυχόν απαντήσεις ούτε και πρόκειται να τις διαβάσω, όχι από έλλειψη σεβασ
    μού προς τους αναγνώστες του site,αλλά γιατί θα πρέπει να μπώ στο γαιτανάκι των ανταπαν
    τήσεων. Εννοείται ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα, ούτε του ξερόλα που μπορεί να αντιληφθεί τα πάντα. Απλά εκθέτω τις απόψεις μου με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω ( ενδεχο μένως ) ή τουλάχιστον να προκαλέσω την ψυχή και το μυαλό των σοβαρών και αγνών ΑΕΚ
    τσίδων, προκειμένου να βοηθήσουμε πραγματικά αυτούς που φιλοδοξούν να αναλάβουν τις τύ
    χες της ομάδας μας .Κάποιος ενδεχομένως να έχει καλύτερες απόψεις , για πολλούς λόγους.
    2.Διατηρώ την ανωνυμία μου για να μην νομίσει κανείς ότι περιαυτολογώ, αλλά και να στείλω
    ορισμένα μηνύματα παιδαγωγικά και σωστά για τη νεολαία μας, προκειμένου να μην γίνονται
    ζοντόβολα του κάθε λαμόγιου που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αγνότητά τους ,την αγά
    πη τους για την ομάδα και την επιθυμία τους να υποστηρίξουν αυτήν ή μία προσπάθεια
    συμμετοχής τους σε μια περιπέτεια μαζί με άλλους κλπ. Αυτοί είναι και οι λόγοι που γράφω
    με λεπτομέρειες ,για να ξεσκεπάσω ,εκπαιδεύσω , ενημερώσω ,και γίνω κατανοητός (ενδεχομένως)
    από όλους ( ακόμη και τους χωρίς εγκέφαλο -ανόητους ) και για να μην μπορεί κάποιος να εκμε
    ταλλευτεί τις όποιες γενικολογίες μου.
    3.Η προηγούμενη επιστολή μου θα μπορούσε να έχει ως τίτλο και ''το ξεσκέπασμα'', πάντα
    κατά τη δική μου άποψη , ορισμένων προσώπων, λόγων , ενεργειών και καταστάσεων που αφο
    ρουν στην ΑΕΚ Μπορεί να κάνω και λάθος . Προσωπικά όμως δεν έχω με κανένα τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 4.Ημουν αθλητής και ποδοσφαιριστής ( όχι επαγγελματίας ) και πιστεύω στην ιδέα του υγιούς
    αθλητισμού που μπορεί να προσφέρει στην νεολαία μας εκτός από υγεία και πάρα πολλά πρά
    γματα για τη μετέπειτα ζωή τους,δηλαδή την ιδέα του ανταγωνισμού με σωστά μέσα, ένα τερά
    στιο στοιχείο προόδου, ίδιαίτερα για μας τους Ελληνες, που είνα βαθειά χαραγμένη στό DNA
    μας [οι ξένοι μας αποκαλούν ΕΛΙΤίστες ,η εθνική Ελλάδος πήρε το Ευρωπαικό ή ότι οι Ελληνες
    μπορούν να καταφέρουν τα πάντα...., μάχες των Θερμοπυλών-Μαραθώνα.....Αλβανικό Επος.....Η αντίσταση στους Γερμανούς......το Μικρασιατικό Επος κλπ. Εννοείται και το ξέρουμε όλοι ότι
    έχουμε γραμμένο επίσης στο DNA μας και το στοιχείο της Αυτοκαταστροφής.....30ετής εμφύ λιος πόλεμος μεταξύ Αθηναίων και Σπαρτιατών (Με Συμμάχους αυτών) , Μικρασιατική Κατα
    στροφή (Δεν νίκησαν οι Τούρκοι, εμείς τα καταφέραμε και νικήσαμε τον εαυτό μας , οι Τούρκοι
    ήταν της Πλάκας , όπως ήταν και στην Κύπρο (για να μην πω ότι το 90% απ αυτούς ήταν
    Παλαιοί Ελληνες ), Εμφύλιος 1944-49......., Πόλεμος μεταξύ ''βατράχων και μη ''βατράχων ΑΕΚ
    τσίδων. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τώρα ακριβώς που βρισκόμαστε σαν ΑΕΚτίδες....Ας που
    με λοιπόν ότι βρισκόμαστε στην κατάσταση της Ελπίδας .... και λίγο πρίν την καταστροφή ],
    (προσφέρει ο αθλητισμός στη νεολαία..),την πίστη στον εαυτό τους ,την αφοσίωση- υπομονή -
    επιμονή για το σκοπό που επιλέγουν,την απόκτηση πνεύματος συνεργασίας , αντοχής στις δυσκο λίες,, τον σεβασμό του αντιπάλου ( Χωρίς βρισιές- βωμολοχίες και άνανδρες πράξεις κατ αυ τών, χωρίς ψευτοτσαμπουκάδες ,ιδιαίτερα όταν είναι περισσότεροι ,απέναντι σε λίγους), τηναγωνιστικότητα και τη μαχητικότητα, τον ενθουσιασμό σε συνδυασμό με την ψυχική και σωματική αντοχή , καθότι η ζωή μας είναι ένας συνεχής αγώνας -προσπάθεια,Το παιχνίδι απαραίτητο για την ψυχαγωγία ( αγωγή ψυχής ) και την εκτόνωση - ηρεμία , μικρών και μεγάλων .Οι μεγάλοι παρακολουθούν τους μικρούς ....για....ή παίζουν χαρτιά , τάβλι κλπ και μετά πλακώνονται στο ξύλο και τά στοιχήματα , για να δίνουν και το καλό παράδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 5 .Επίσης, έχω καταλάβει ότι η πλευρά του κου Κοζώνη και όχι μόνον, παρακολουθεί τα πάντα,
    συζητάει με τους πάντες και ενημερώνεται,παίρνει ιδέες ή απορρί πτει άλλες .Εγώ έγραψα ορισ
    μένες με την ψυχή , το μυαλό και τις εμπειρίες -αντιλήψεις – πεποιθήσεις που έχω ( προκειμένου
    να βοηθήσω αυτούς που θα βάλουν τα λεφτά )...ΟΣΟΙ έχουν διαβάσει αυτές μπορούν να
    προβάλουν κάποιες καλύτερες ή να αμφισβητήσουν ορισμένες , αλλά πάντοτε προσοχή με το
    γιατί ,δηλαδή με επιχειρήματα , για να μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους και κάποια
    αξιολόγηση ( μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε , ανέξάρτητα αν θα συμφωνήσετε ή θ α έχετε
    διαφορετική άποψη.).
    6.Εδώ επισημαίνω βέβαια για μια ακόμη φορά και το γεγονός ότι ο κος Κοζώνης είναι πρώτα
    απ όλα επιχειρηματίας που αγαπάει την ΑΕΚ και μακάρι να αναλάβει,γιατί πιστεύω ότι σε κα
    θε περίπτωση ,δεν μπορεί να είναι χειρότερα από τώρα . Αν έχει και όραμα -σχέδιο ,όπως διάβα
    σα σήμερα -χθές σε κάποιες δηλώσεις του, τότε δεν το συζητάμε ,ακόμη πολύ καλύτερα.(Εγώ
    ως μέτοχος αποκλείεται να λάβω μέρος ή να βοη θήσω, μπορώ όμως κάνω αυτό με τις όποιες
    ιδέες μου) .7. Επίσης επισημαίνω ,ότι εκτός αυτών που εξέθεσα χθές και των άλλων ομοίων
    πρίν αρκετές ημέρες ,στο site του STEVEN AVRAMIDIS (Να εξηγηθούμε και ο Κόσμος της
    ΑΕΚ, αντίστοιχα ),πρέπει να ξανατονίσω ότι χωρίς Προπονητικό Κέντρο και Γήπεδο μια ομά
    δα δεν μπορεί να γίνει ΜΕΓΑΛΗ . Αρα με την ανάληψη Κοζώνη εκτιμώ ότι πρέπει στο συ
    ντομότερο δυνατό χρόνο να κατασκευασθούν – ολοκληρωθούν ΑΥΤΑ .Πριν απ αυτά ΑΜΕΣΑ
    εννοείται, πρέπει να γίνουν 3-4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ,κατά το δυνατόν , αξιόλογων ποδοσφαιριστών.
    Η έρευνα γι αυτούς πρέπει να αρχίσει από τώρα και πρέπει να αφορά παίκτες 11δάτους ,όπως
    λέμε , που πραγματικά αξίζουν ,έχουν καλή νοοτροπία -χαρακτήρα ,είναι δουλευταράδες κλπ. Και
    τα δίνουν όλα για την ομάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οχι τους παίκτες που προτείνουν φορτικά -πιεστικά -ΥΠΟΠΤΑ
    ορισμένες Φυλλάδες λες και είναι δικά τους παιδιά ,που όμως ΔΕΝ χρησιμοποιούνται από τις
    ομάδες που ανήκουν τώρα , γιατί δεν αξίζουν , προφανώς, όσο πρέπει.( Αυτό δεν αφορά τους
    Γκέκα και Χαριστέα , ούτε και πρέπει στο χρόνο αυτό να αφορά ΜΟΝΟΝ Ελληνες, γιατί μπο
    ρεί να μην υπάρχουν- βρεθούν διαθέσιμοι ,ή μπορεί να γίνει προσπάθεια αισχρής εκμετάλλευσης.
    Οι ΠΑΙΚΤΕΣ-- ΣΤΟΧΟΙ αύστηρώς και δια ροπάλου δεν πρέπει να γίνουν γνωστοί .Πρέπει να
    επικρατήσει ,κατά τη διαδικασία αναζήτησης ΑΠΟΛΥΤΗ εχεμύθεια.Μπορεί να προτιμηθούν και
    και 1-3 ταλαντούχοι νέοι Ελληνες , που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανάγκη από τώ
    ρα στην 11άδα και οπωσδήποτε από τη νέα σεζόν.).Ενα ερώτημα που δημιουργείται σε μένα
    είναι:Γιατί μικρές ομάδες ,όπως η Ξάνθη ,η Καβάλα, ο Αστέρας, ο Πανιώνιος κλπ βρίσκουν με
    ρικούς Παίκτες-Τερματοφύλακες,που είναι Παικταράδες και μάλιστα με λίγα χρήματα και η
    ΑΕΚ δεν μπορεί;;;;;[Πρόταση : Κε Κοζώνη θα κάνετε τόσα πολλά έξοδα .Μήπως μετά το ν
    πρώτο έλεγχο και εφόσον διαπιστωθεί ότι το χρέος της ΑΕΚ είναι μέσα στις δυνατότητες των
    επιχειρησιακών σας σχεδίων -αντοχών, ΠΡΕΠΕΙ να ορίσετε ένα κατάλληλο άνθρωπο να αρχί
    σει να ψάχνει για παίκτες στην Ελλάδα-Εξωτερικό, ΟΧΙ ΑΠΟ VIDEO , αλλά από video-πληροφορίες-προτάσεις γνωστών, φίλων και Μάνατζερς στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και προ
    πάντων με ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και παρακολούθησή των , για όσο χρόνο είναι δυνατόν
    και διατίθεται, ενδεχομένως και με φίλους που θα βρίσκονται εκεί ή μεvideo που θα αποστέλλονται διαρκώς, μέχρι το χρόνο έναρξης της μεταγραφικής περιόδου. Εκτιμώ ότι θα
    σας ενδιαφέρει η 2η θέση στό πρωτάθλημα , εννοείται με PLAY OFFS, που σημαίνει, μερικά
    εκατομμύρια ''Ε'' από τή συμμετοχή της στο Ευρωπαικό ,αλλά και από την προσέλευση του Κόσμου της στο γήπεδο ( Η ομάδα όπως είναι σήμερα δεν μπορεί να πάει για 2η θ έση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ως
    πλέον κατάλληλος και ενημερωμένος, από κάθε άποψη, αυτή τη στιγμή, κρίνεται ο κος Στέλιος
    Μανωλάς ,(ενδεχομένως και με κάποιον δικός σας).Τα έξοδα του εκτιμώ ότι δεν θα είναι πολλά
    ( έξοδα μετακινήσεων-αξιοπρεπούς διαβιώσεως, πληρωμής μεσολαβητών και ενός ποσού που θα συμφωνήσετε για τη δουλειά του),ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ότι τελικά θα αξίζουν με το παραπάνω.ΟΣτέλιος Νομίζω ότι μπορεί , αν συμφωνήσετε , ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ . Θα συνεργάζεται ΜΟΝΟΝ με τον κο Μπάγιεβιτς και θα δίνει λογαριασμό σε σας ή εξουσιοδοτημένο αντιπροσωπό σας.].
    Ο αγαπητός Φίλος STEVEN, που αγαπάει την ΑΕΚ πραγματικά, εννοείται ότι μπορεί να ενη
    μερώσει τους ενδιαφερόμενους να λάβουν γνώση για τις δικές μου ιδέες και των άλλων ,
    όπως και για τις δικές του που πραγματικά προκαλούν παραγωγικά και ενδιαφέρουν ( αν και
    νομίζω ότι δεν πολυχρειάζεται,καθότι το κάνουν από μόνοι τους). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή