Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ - ΜΠΑΤΕ

         Πίσω πια στο σπίτι. Χαρούμενος με την απόδοση της ΑΕΚ, αλλά στενοχωρημένος με το αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν τη νίκη που δεν την πήραμε λόγω υπερβολικής ατυχίας. Αυτή είναι η γενική εντύπωση μαζί με τους χαρακτηρισμούς για την πουτάνα τη μπάλα που δεν ήθελε να μπει και τα λοιπά συναφή.

         Είναι όμως έτσι ή πρέπει να ανοίξουμε καλά τα μάτια μας; Μέχρι το 35', δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Άσχετα αν είχαμε προηγηθεί με το γκολ απο τα αποδυτήρια που δεν ήταν αρκετό να πείσει τους παίκτες μας οτι κάτι θα άλλαζε σήμερα. Μετά ο διακόπτης άλλαξε σαν να πείσμωσαν οι ποδοσφαιριστές μας, σαν να κατάλαβαν οτι φταίνε κι αυτοί και οτι το σύνθημα  των οργανωμένων      " Ντούσαν μπινέ πουτάνας γιέ"  τους προσβάλει. Διότι αλλοιώς βλέπουν τον καθοδηγητή τους.
        Και πράγματι στο δεύτερο ημίχρονο είδα μια καταιγιστική ομάδα, παθιασμένη να πάρει το παιχνίδι, με τρομερό σύμμαχο την Μπάτε που εξαφανίστηκε απο το γήπεδο. Πάντα η απόδοση μιας ομάδας κρίνεται σε σχέση με το πώς είναι ο αντίπαλος. Κι οι Λευκορώσοι δεν μπήκαν για τα υπόλοιπα 45 λεπτά. Έχοντας ανατρέψει το σκορ στο πρώτο κι έχοντας κι ένα δοκάρι, περίμεναν καρτερικά να χάσουν και να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής τους.
         Φίλοι μου μας μείναν τα τρία δοκάρια και οι τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες αλλά να μην κρυφτούμε πίσω απο το δάχτυλο μας. Όταν κορυφαίους παίκτες έχεις τον Γεωργέα, τον Καράμπελα, τον Γιάχιτς και τον Γκεντζόγλου, δηλαδή την άμυνα (με εξαίρεση τον Σάχα) κι ενώ παίζεις επίθεση, δεν μπορείς και να πας ιδιαίτερα μπροστά. Θα μου πεις οτι αν είχε μπει εκείνο το δοκάρι τότε.... Τρίχες. Με ανίκανο τον Μπλάνκο, λίγο το Νέμεθ κι εντελώς αδιάφορο τον Σκόκο είσαι χαμένος. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Καφές, ούτε κι ο Ενσαλίβα που μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ αλλά δεν τον κράζω διότι έτρεξε σαν παλαβός. Αλλά κι εγώ αν αρχίσω και τρέχω, σίγουρα δεν μπορώ να καλύψω την αμπαλλοσύνη μου.
         Η διαιτησία σφύριξε φυσιολογικά την έδρα μας κι οι αλλαγές του Γεωργαμλή ( μπράβο στον Μπάγιεβιτς που πουθενά δεν τον καπέλωσε) ορθολογικές που βοήθησαν. Ιδαίτερη μνεία κάνω  για τον Σκόκο. Είναι επικίνδυνος και πρέπει να προσεχθεί. Μπορεί να σε οδηγήσει στα χάπια.
         Η original ήταν στο γήπεδο; Διότι είδα μόνο διακόσια άτομα. Οι υπόλοιποι ανοργάνωτοι φίλαθλοι πιο πολλοί ήταν και με διάθεση να υποστηρίξουν την ομάδα μας με κανονικά συνθήματα αλλά και με τραγούδια. Αν αυτά τα διακόσια ή και τα τρεις χιλιάδες άτομα κάνουν κουμάντο τελικά, τότε είμαστε της πλάκας. Όπως της πλάκας ήσαν κι αυτά τα μαλακισμένα που όταν το σκορ έγινε 1-2 βρίζαν τον προπονητή. Κι όταν οι υπόλοιποι φίλαθλοι τους αποδοκίμασαν, εκείνη τη στιγμή μπερδεύτηκαν κι οι παίκτες διότι δεν κατάλαβαν τον πόλεμο της εξέδρας. Οι λιγοστοί αυτοί οργανωμένοι ήταν σαν να ήθελαν μα φάμε κι άλλο γκολ για να το κάνουν μπάχαλο. Να δικαιώσουν τα βουντού του Χατζηχρήστου που δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Ούτε για φτύσιμο δεν κάνουν και πρέπει να κλαίγανε με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου. Και δεν ήταν αυθόρμητοι διότι το πανώ που σήκωσαν το είχαν έτοιμο απο πριν. Για να ξέρουμε πόσο πηγαίοι κι αυθόρμητοι είναι οι κοινοί εγκάθετοι.

25 σχόλια:

  1. Εμενα η ομαδα μου αρεσε,συγκριτικα με αλλα παιχνιδια βεβαια.Ειδικα στο Β ημιχρονο εβγαλε πολυ παθος και τσαμπουκα στο γηπεδο.Εμπαινε δυνατα στις φασεις,ετρεχε,εκανε ευκαιριες,και το σκορ ειναι πλασματικο.Αυτο που χριζει ιδιαιτερης αναλυσης ειναι η αποδοση των αργεντινων.Αυτος ο Σαχα πρεπει να εχει προβλημα εγκεφαλικης εμπλοκης.Τα λαθη που κανει ειναι ανεξηγητα.Πεντε στρεμματα εξεδρα μπροστα του και αυτος σημαδευει τον αντιπαλο.Οτι και να πεις ειναι λιγο... Ο Μπλανκο ειναι ΠΛΕΟΝ η κλασσικη περιπτωση ανθρωπου που του πανε ολα στραβα,εβαλε βεβαια την γκολαρα,αλλα εχασε τα αχαστα...Ο Σκοκο μας δουλευει ολους κανονικα.Το παιδι ξερει κανταρια μπαλλα,αλλα ειναι με τις καβλες του.Και το κακο ειναι οτι καυλωνει με...τα λεπτα!Απο το 5-15 μπορει να μην ειναι στο γηπεδο,απο το 15-25 μπορει να σου κανει αρχιμανδριτες στο χορτο και μεχρι το τελος του ημιχρονου να ειναι μια ομαδα μονος του!Μια απο τα ιδια και στο β ημιχρονο...Οταν ομως παιζει μπαλλα ο τσογλανος και εχει κεφια,μοιραζει δραμαμινες οχι μονο στους αντιπαλους αλλα και σε ολο το γηπεδο...Λυπηθηκα που δεν νικησαμε οχι μονο γιατι το αξιζαμε αλλα για να την σπασουμε σε αυτο το σιχαμα τον Χατζηχρηστο...και την παρεα του.Εστω κι απο την κερκιδα ο Μπαγιεβιτς μεσω του Γεωργαμλη κοουτσαρε την ομαδα σωστα.Τωρα,αν οι χιλιαδες δεν μπορουν να "γαμησουν" καποιες δεκαδες,προεξεχοντος του σιχαματος,αυτο λεγεται καταντια για τον πραγματικο φιλαθλο της ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegasko, θα ήθελα να μου πεις σε παρακάλω "φίλε" ΑΕΚΤΖΗ πόσα χρόνια πας γήπεδο και σε πια θύρα όποτε πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνολικά η ομάδα έβγαλε φιλότιμο στο γήπεδο και δεδομένης της αξίας των παικτών, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

    Τα γιούχα στο μέσο του αγώνα, πολύ απλά είναι συμπεριφορά σκυροδεματοκέφαλων. Αυτά, εάν χρειάζεται, πέφτουν στο τέλος και όχι στο 1/3 του αγώνα.

    Το κύριο Σάχα μήπως χρήζει ψυχολογικής / ψυχιατρικής βοήθειας; Ίδια κατάσταση αντιμετώπισε προς το τέλος και ο Λευκορώσος τερματοφύλακας και έπραξε το σίγουρο: Πέταξε την μπάλα στα λάχανα.

    Μα είναι δυνατόν να είσαι υπό πίεση στην γραμμή του πλαγίου και να προσπαθείς όντας τερματοφύλακας να ρισκάρεις μακρινή πάσα ΑΝακρίβειας προς το κέντρο;

    Πα, πα, πα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανο21,πες μου τι θες να μαθεις ακριβως και θα σου απαντησω,γιατι αυτο το "φιλε" καπως μου κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Μονεγάσκο και Μάνο21: Πού διαφωνείτε ρε παιδιά; Στην ΑΕΚ ή στο πώς θα έπρεπε να είναι η ομάδα μας; Χατζηχρήστοι θα γίνετε ή Μελισσανίδηδες και Γρανίτσες; Τελειώσανε οι εποχές που ο καθένας βάραγε το ντορβά του. Σήμερα έχουμε ΠΑΣΟΚ. Μπροστά με την σημαία της ακαταλληλότητας αλλά με πολλές ελπίδες. Η ΑΕΚ δεν είναι ελληνική ομάδα. Έτυχε νάναι δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Polsemannen: Μίλαγα με τον Σεραφείδη στο ημίχρονο και του έλεγα με όλο τον σεβασμό του πληρώνοντα προς τον τζαμπατζή- η ιστορία δεν μου λέει τίποτα- οτι όταν έπαιζα μπάλα σχολικά, δεν πέταγα απλά την μπάλα έξω, αλλά έπεφτα και κάτω λόγω υποτιθέμενεος τραβήγματος για να σπάσω το ρυθμό του αντιπάλου. Ή τόχεις ή δεν τόχεις κύριε Σάχα. Πάντως σαν επαγγελματίας, σε μπουρδέλο δεν μπορείς να δουλέψεις. Τώρα με την μετανάστευση κάτι γίνεται, δόξα τω κοντώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. monegaske, θα ήθελα εκτός από τα παραπάνω,να μάθω και πόσο χρονών είσαι, για να μπορέσω να σου απαντήσω στο σχόλιο που έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. steven, τι θες να πεις με το "σήμερα έχουμε Πασόκ.Μπροστά με την σημαία ακαταλληλότητας αλλά με πολλές ελπίδες" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μανο21,ειμαι 41....περιμενω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Μανο 21 : Ποιός γκρέμισε το γήπεδο και με ποιανής την επιχορήγηση; Ποιός αθώωσε τον τίγρη αν όχι ένας κοινός μπιριβόβιος; Σε ποιό όμιλο ανήκε ο κοντός; Η σημαία της ακαταλληλότητας είναι στο ΠΑΣΟΚ που οι Τσοχατζόπουλοι και οι Παπαντωνίου είναι στην αυτοκάθαρση κι ο λαός ψηφίζει τον κλεπταποδόχο του μπαμπά του διότι πρέπει να πάει στην φάτσα του. Η ΝΔ είναι καλύτερη; Πρέπει να μπω σε επιλογή δίπολου ή το μη χείρον βέλτιστον; 21 στην πλάτη μας παίξανε. Εμείς θα πληρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η original ειναι η μοναδικη ομαδα ατομων η οποια εχει αυτοαναγορευτει σε ρυθμιστη εξελιξεων σε μια ομαδα.Ολοι οι προεδροι ηθελαν να τα εχουν καλα μαζι της λες και ηταν οι μοναδικοι φιλαθλοι που πηγαιναν στο γηπεδο.Και επειδη του ελληνα ειναι να μην του δωσεις εξουσια,ετσι και το "σιχαμα" την εχει δει κοτζαμπασης.Αλλα τι να περιμενεις απο προεδρους που παρακαλαγαν το "σιχαμα" να ειναι διπλα τους μονο και μονο για να μην τους εχουν απεναντι...Και οταν ακους οτι ο Κοζωνης εχει ενημερωσει το "σιχαμα" για τους στοχους του και για τα σχεδια του,τοτε γαματα...Λυση καθετη θελει εδω,καθαρισμα και δρομο με συνοπτικες διαδικασιες,και αυτο το λεω εδω και 10 χρονια.Τωρα για ποιο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μιλαμε οταν ειναι πασιφανης η σχεδον μηδενικη διαφορα τους?Αληθεια υπαρχουν ακομα κατοικοι αυτης της χωρας που βλεπουν καποια διαφορα? Μην τρελαθουμε τελειως...Η μονη κυβερνηση αυτης της χωρας ειναι μονο οι συνδικαλιστες και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Στηβεν,αν και ολοι αυτοι ειναι της πλακας,για τον πουτσο καβαλα και μεχρι εκει...Καπως ετσι ειναι και λειτουργει η original στην ΑΕΚ! Ισως ο Κοζωνης θα πρεπει να ξανασκεφτει την συνδιαλαγη του με το ΠΑΣΟΚ οσον αφορα το γηπεδο της ΑΕΚ,δεν ξερει που παει να μπλεξει ο αμοιρος...δεν παει να πιει εναν καφε με τον Γρανιτσα πρωτα? Στηβεν απαντηση στο σχολιο προς εμενα και τον Μανο21 θα δωσω μολις μου γραψει ο...Μανος21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. monegaske ακόμα δεν μου είπες αν και πόσο καιρό πας γήπεδο και σε ποιά θύρα.
    Θα απαντήσω όμως στα σχόλια σου, γιατί τέτοιες μαλακίες δεν πρέπει να μένουν στον αέρα.
    Είμαι 38 και πάω γήπεδο από το 1984 και από το 1986 πηγαίνω εκδρομές εκτός έδρας,ξέρω καλά λοιπόν τι εστί ORIGINAL.Να σημειώσω ότι δεν είμαι γραμμένος σε κανένα σύνδεσμο,και τα διαρκείας μου τα πέρνω από την ΠΑΕ,εκτός από την πρώτη χρονιά του κοντού, που το πήρα από την ORIGINAL.Φέτος είμαι στην 9
    Έχω κάτσει σε όλες τις θύρες της Ν.Φ. και ξέρω καλά το κόσμο της ΑΕΚ, επίσης επειδή έχω παίξει και μπάλα καταλαβαίνω τον άλλον με τις πρώτες του κουβέντες αν είναι άμπαλος ή όχι.Εσύ πάντως από τα γραφώμενά σου πρέπει να είσαι και άμπαλος.
    Θα σου εξηγήσω με λίγα λόγια τι είναι η ORΙGINAL.
    ORIGINAL ήταν και είναι τα παιδια που ακολουθούν με κρύα και βροχές την όμαδα όπου παίζει.Μερικοί από αυτούς κάνοντας οικονομία όλη την εβδομάδα.
    ΟRIGINAL είναι αυτοί που πάνε οργανωμένα και όχι με το κασκόλ στο κώλο, σε λεωφόρο,Πειραιά.(για τα άλλα γήπεδα είπα παραπάνω).
    ORIGINAL είναι αυτοί που πάνε και φωνάζουν ΑΕΚ σε Θρασύβουλο,Ακράτητο,Χαιδάρι κ.α.
    ORIGINAL είναι αυτοί που φωνάζουν από το 1 ως το 90.
    ORIGINAL είναι αυτοί που πάνε στο μπάσκετ,βόλλευ,χάτμπολ και σε όποιο άλλο άθλημα υπάρχει ΑΕΚ.
    Και επειδή δεν θέλω να είμαι απόλυτος,πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα στις παραπάνω κατηγορίες που δεν αισθάνονται ή δεν ανήκουν στην ORIGINAL.
    Eσύ πάντως τζιτζιφιόγκο δεν διανοούμε ότι μπορεί να ανήκεις σε αυτούς.
    ORIGINAL επείσης ήταν και αυτοί που πήγανε στους Θρακομακεδόνες και τρίξανε τα δόντια στους μισθοφόρους που υπάρχουν στην ομάδα.
    Δεν θέλω αλλά με αναγκάζετε και κάνω το δικηγόρο της ORIGINAL, εγώ λοιπόν αισθάνομαι ORIGINAL και τυχαίνει να έχω τις ίδιες απόψεις με αυτούς σιχαμένε,όπως και ΠΟΛΥΣ άλλος κόσμος.
    Δεν τον γουστάρουμε το σερβοέλληνα,πήγαμε πάσο φέτος για το καλό της ομάδας και μήπως και εξηλεωθεί αλλά να τα αποτελέσματα.Το Μουρίνιο να είχαμε, με αυτά τα αποτελέσματα θα είχατε φαγωθεί εσείς και οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφει να φύγει.
    Πάει κάηκε ο προδότης για την ΑΕΚ πάρτε το χαμπάρι άμπαλοι.
    Τέλος σιχαμένε σε προκαλώ πριν μαζέψεις τους "χιλιάδες" σου κάνε καμιά βόλτα στις κερκίδες να δεις ποιοί και πόσοι θα είναι με το μέρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΣΗΣ Ορίτζιναλ σημαίνει να διώχνεις με την ψήφο σου το άνθρωπο που ήθελε να φτιάξει γήπεδο στην ΑΕΚ και μετά να τρέχεις να τον παρακαλάς, και να μην έχεις τα αρχ...α να ζητήσεις μαι συγνώμη.

    ορίτζιναλ σημαίνει επαγγελματίας οπαδός που υποστηρίζει αυτόν που του τα χώνει.

    ορίτζιναλ σημαίνει να θέλουν να πάρει ο ΑΘΗΝΗΣ την ΑΕΚ (σύμφωνα με δήλωση του χατζημούσια) επειδή τους έταξε το 10% που δεν τους έδινε ο Ντέμης, χωρίς να τους νοιάζει σε τι λαμόγιο θα πήγαινε η ομάδα.

    ορίτζιναλ σημαίνει να προπηλακίζεις τους παίκτες της ομάδας σου και μετά να αναρωτιέσαι γιατί δεν παίζουν για το λαό της ομάδας.

    ορίτζιναλ σημαίνει τα πάω καλά με την διοίκηση που μου δίνει τζάμπα εισιτήρια και εγώ μετά τα πουλάω με καπέλο για να τα τσεπώνουν κάτι μαλάκες σαν και σένα και μετά να μας πουλάνε και ΑΕΚοφροσύνη.

    ορίτζιναλ σημαίνει ότι η μπασκετική ΑΕΚ θα είχε σωθεί αν δεν υπήρχατε εσείς εκεί, γιατί κανένας ΑΕΚτζής δεν θα έδινε ποτέ φράγκο να διαχειριστούν κάτι μαλάκες σαν και εσένα.

    Και για να μην το τραβήξω άλλο να σου πω και κάτι τελευταίο, σε ποιόν νομίζεται ότι τα πουλάτε ρε μαλάκες όλα αυτά, δήθεν και καλά δεν είμαι στην ορίτζιναλ, πόσο βλάκας είσαι για να νομίζεις ότι θα πιστεύαμε κάτι τέτοιο.
    Όσο και να κτυπάτε το κώλο σας κάτω, αυτή την φορά δεν θα σας περάσει, το πολύ πολύ να φάτε τίποτα μάπες και να επιστρέψετε στο κωλοδωματιάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μανο21,επιτρεψε μου να αμφιβαλω για το αν λες αληθεια για την ηλικια σου.Εκτος αν αναφερεσαι μονο στην σωματικη σου ηλικια...,μαλλον σε κοβω γυρω στα 15! Λοιπον,το πρωτο παιχνιδι που πηγα και ειδα στον ΝΑΟ ηταν με την QPR,και μεχρι σημερα θυμαμαι τα παντα.Πηγαινα γηπεδο συνεχεια,μεχρι και το 2002.Μετα πηγαινα και πηγαινω μονο στα ευρωπαικα παιχνιδια.Αιτια που εκοψα το γηπεδο ηταν η απαραδεκτη κατασταση που επικρατουσε στις κερκιδες απο το συναφι σας.Αφου πουλησατε τον Μελισσανιδη οταν ειχατε δωσει και τα χερια,δεν νομιζω να κολλατε να πουλησετε και την μανα σας.Αν σας πειραξε που εφυγε ο Μπαγιεβιτς τοτε μαλλον εχετε προβλημα ολοι αγαμιας,και αμα το καταλαβες το καταλαβες...παντως οσο και να προσπαθησετε να τον διωξετε και τωρα το μονο που θα καταφερετε ειναι να μην ξαναπατησετε στο γηπεδο.Χασατε τον κοσμο κατω απο τα ποδια σας οταν σας πουλησε ο "κοντος",και αυτο σας πονεσε πολυ.Ετσι γινετε φιλε μου ομως,μαζευεις την σαβουρα και τα σκουπιδια,τα κανεις ενα σωρο,πατας πανω τους για λιγο να φαινεσαι λιγο ψηλοτερος και μετα τα πετας.Ετσι σας την εφερε και ο Ντεμης,και καλα εκανε...Σεβομενος αυτον τον χωρο και τον ιδιο τον Στηβεν,προσπαθησα να σου απαντησω σε οσο το δυνατον ηπιο τονο.Εσυ συνεχεισε αν θες να γινεσαι ρομπα διαδικτυακως.Καληνυχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε δυστιχώς υπάρχουν πολλοί μαλάκες σαν εσένα στην ΑΕΚ.
    Αν ήταν μάγκας ο Μελισσανίδης ας έμπαινε τώρα και να χόρευε στον ταψί εμάς, όπως λες,την ORIGINAL.
    Ρε ΑΕΚτζη του κόλου θα σου έφτιαχνε γήπεδο με 25000 εισητήρια και τότε θα έβλεπα πόσο καπέλο θα πλήρωνες.
    Την πήρε με χρέος αν θυμάμαι καλά 20-30μύρια και την άφησε με 200.Όπως φάνηκε και αυτός την πάρτη του κοίταξε.

    Μωρή κοπέλα ποιοί πρόεδροι τα χώνανε στην ORIGINAL και έδιναν τσάμπα εισητήρια? το καπέλο έχει εξαφανιστεί εδώ και κάτι χρόνια,και μερικές φορές χρειαζόταν γιατί οι σύνδεσμοι έιχαν και έξοδα καραγκιοζάκο.
    Δεν έχεις δει πόσοι έχουν πλουτίσει από την ΟRIGINAL ?

    Όσο για το μπάσκετ γιατί δεν πήγες εσύ με τους φίλους σου, που θα μας κλάσετε τα αρχίδια,να το ενισχύσετε πριν ασχοληθεί η ORIGINAL?

    Έχω ανάγκη βρε γελοίε να πω ψέματα αν είμαι στην ORIGINAL ή όχι?

    Για το αν μας περάσει ή όχι, φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στον ομοιδεάτη σου σέρβο προδότη,πόσο μαλάκες είστε ούτε να σας γάμαγε δεν θα κάνατε έτσι.Μην ανησυχείς δεν θα φύγει από την ORIGINAL
    αλλά από το κλίμα που έχει δημιουργήσει και γενικότερα από τον λαό της ΑΕΚ,που δυστυχώς έχει αρκέτους μαλάκες σαν εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. monegaske κάνεις λάθος στο θέμα Μελισσανίδη, είπα την γνώμη μου προηγουμένος.
    Εσείς δεν έχεται πρόβλημα να πουλήσετε τη μάνα σας για την βόλεψή σας, γιατί δεν νομίζω να μη τον έβριζες ΟΥΤΕ εσύ?Δυστυχώς για ΑΕΚτζηδες έχεται φτωχό μυαλό.
    Προσωπικά εμένα και φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους που δε τον πάνε,δεν με πείραξε τόσο που έφυγε,όσο το μετά,ρώτα το φίλο σου τον Στήβεν να σου πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μανο21,εχεις μπερδεψει ανομοια πραγματα,και το ριχνεις στην κλαψα και την μιζερια.Το γιατι εφυγε και πηγε στον Ολυμπιακο,το τι εγινε μετα,γιατι ξαναγυρισε κτλ,επιτρεψε μου να τα ξερω καλυτερα κι απο τον Μπαγιεβιτς,που λεει ο λογος.Δεν λεω οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο,λεω ομως οτι για την ΑΕΚ ειναι οτι καλυτερο.Να φυγει,να ερθει ποιος? Σαν ομαδα δεν εχεις τα αρχιδια ουτε τον ΚΟΥΠΕΡ να παρεις τηλεφωνο...Φτιαξε πρωτα μια σοβαρη διοικηση,ριξε λεφτα να παρεις παιχτες για να φτιαξεις ομαδα,και αν σαν ομαδα τα αρχιδια σου ζυγιζουν κανα τονο,τοτε χτυπας την πορτα καποιου μεγαλου προπονητη.Αλλα αυτα,ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας..Ο Μπαγιεβιτς ηταν,ειναι και θα ειναι κεφαλαιο για την ΑΕΚ,μεχρι να τον ξεπερασει καποιος αλλος.Μονος του ειναι αυτη την στιγμη,και το ξερετε ολοι,απλα επειδη εισαστε μια ζωη στην κλαψα σαν τον Ξανθοπουλο,το μονο που σας ενδιαφερει ειναι η αντιδραση και μονο.Και να στο πω κι αλλιως,το σιχαμα ο αρχηγος σας,εχει το 23% αυτη την στιγμη,και το μονο που τον νοιαζει ειναι πως θα χωθει στην νεα κατασταση,γιατι ξερει οτι τα ψωμια του ειναι τελειωμενα.Θα πρεπει να νοιωθει και τυχερος, αφου μετα την ΠΡΟΔΟΣΙΑ στον Μελισσανιδη κυκλοφορει ακομα.Που κανονικα επρεπε να τον ειχε κρεμασει αναποδα απο τον εκτο οροφο της AEGEAN και να αγναντευει την Χατζηκυριακου....Φιλε ΑΝΩΝΥΜΕ,χαλαρωσε λιγο,δεν βγαζεις ακρη με δαυτους,μια και εξω θα γινει η δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μανο21:
    Ούτε την μάνα να σου είχε πηδήσει δεν θα έκανες έτσι, αλλά ποιός ξέρει μπορεί και να στην πήδαγε και τώρα σταμάτησε γι΄αυτό τα κάνεις αυτά τώρα.
    Αλλα τέτοιος πουσταράς είσαι που σας έφτυνε ένα γήπεδο ολόκληρο προχθές που γιουχάρατε και εσείς νομίζατε ότι βρέχει.
    Αλλά τι να περιμένεις από κάτι μουνόπανα σαν και εσένα, μόλις δει ο αρχηγός σας λεφτά ξεχνάει τα πάντα, όπως ξέχασε και αυτά που σας έκανε ο Κανελλόπουλος και τι έλεγε όταν ήταν με τον Ντέμη στην διοίκηση, μετά όμως όταν άρχισε να σας δίνει τα 60άρια κάθε τρίμηνο, τον κάνατε ήρωα και τα ξεχάσατε όλα. Γιατί ρε χασικλάκια δεν πήγατε να τα κάνετε και στον Μάκη αυτά;
    Αλλά τότε τρέχατε να κρυφτήτε κάτω από τα αρχίδια του μπαμπά σας.
    Δεν υπάρχει ρε μαλάκα για εσάς ΑΕΚ και αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος γι' αυτό δεν σας γουστάρει κανένας, είστε ότι χειρότερο έχει περάσει ποτέ από την ομάδα.
    Όπως λέει και το παλικάρι που έχει το μπλοκ, αν γινόταν γκάλοπ τι θέλουν ποιο πολύ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, θα έλεγαν να μην σας ξαναδούν ποτέ ξανά στο γήπεδο, αυτό και μόνο δείχνει τι έχετε προσφέρει τόσα χρόνια στην ομάδα.
    Γι αυτό λοιπόν σου λέω ότι σε έχω γραμμένο στα αχρίδια μου και το πολύ πολύ να σου αφήσω ένα χαρτζιλίκι στο κομοδίνο όταν τελειώσω με την μαμά σου, πουστράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανώνυμε ωραιό επίπεδο έχεις ρε πουτάνας γιέ,αυτήν την ώρα που γράφεις μάλλον θα περιμένεις την μάνα σου από τη φυλής ,πήγενε την στο σέρβο να σου την γαμήση μπας και σου δώσει κάνα φράγκο όπως τόσα χρόνια.
    Πουτάνας γιέ,γιατί δεν γράφεις το όνομά σου?γράψε μου και πόσο χρόνων είσαι μωρή καριόλα για να πόσα χρόνια στερημένος είσαι.
    Πολύ ευχαρίστως να κάνετε ένα γκάλοπ,αλλά στο γήπεδο πουτάνας γιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Την ώρα που τα έγραφες αυτά εγώ σου πήδαγα την μάνα παλιοπουσταρά.
    Σου έχω αφήσει χαρτζιλίκι στο κομοδίνο πουστράκι, να τα πάρεις και να πας να τα δώσεις στο μπασκετάκι μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. άσε ρε σκουπίδι και τελειωμένε, αν η πουτάνα η μάνα σου είχε λίγο ηθική δεν θα είσαι κάνει τόσο σκατόψυχο.Το όνομά σου ντρέπεσαι να πεις τελειωμένη αδερφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αεκακι σε λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. με την εννοια τηs απογοητευσηs και μονο, κατα τα αλλα αγαπαω τα χανουμια ενεκεν πελατεs μου μια ζωη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς ανώνυμο: Να μην λυπάσαι ομάδα με κόσμο. Και δεν υπάρχει αεκάκι. Ολυμπιακάκι ναί. Κι αυτό έχει κόσμο, δεν λέω, αλλά κοσμάκι. Της πλάκας. Εσύ ρε μαλάκα ξέφυγες και παρακολουθείς τα blog μας; Τόσο καλό γαμήσι σου εξασφάλισε ο αρχηγός σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς τρίκαλα 7 : Αλήθεια απο αγάπη επισκέφτηκες το blog; Ή απο ανυπαρξία στα δικά σας; Ναι έχουμε ένα πρόβλημα σοβαρότατο και γουστάρουμε και την γνώμη σου. Ξέρεις αν σε έχει πηδήξει ο Κόκαλης ή ο Τσουκαλάς ( είναι θέμα πού το δίνεις ) ποντάρω πολύ επάνω σου για την συνέχιση του διαλόγου που το κάνουμε σε ένα επίπεδο. Πάντα οι γαμημένοι αγαπάνε τους γαμιάδες τους. Τα στατιστικά τα ξέρεις νούμερο; Τα Τρίκαλα έχουν τρία καλά. Τις γυναίκες, τα νερά ΚΑΙ; Ποιό είναι το τρίτο; Αλλά θέλω την γνώμη σου ή είσαι φίλος του ΔΧ που θα μας απειλήσει παραπλεύρως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή