Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

           Ξεκινώ απο τον δικό μας. Μιλάμε για πολύ μαλάκα, άσχετο κι επικίνδυνο για κάθε ματς. Φάνηκε απο το πρώτο δεκάλεπτο, όπως φαίνονται κι όλοι. Δηλαδή αν είναι στημένοι για κάποιο αποτέλεσμα ή σε κακή μέρα ή απροπόνητοι ή ανίδεοι. Ο Τριτσώνης δεν ήταν στημένος. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος. Ανάποδα φάουλ, κανένας πειθαρχικός έλεγχος και καμία διάθεση να τρέξει το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει απροπόνητος, μακριά απο τις φάσεις και γι' αυτό την πάτησε στη φάση του πέναλτυ, που φυσικά είναι ανύπαρκτο. Η δουλειά βέβαια έγινε διότι με τον Μάκη πίσω απο τον τέταρτο, τουλάχιστον φοβάσαι και προστατεύεις την έδρα. Δεν έχουμε άλλοθι την διαιτησία για την ήττα αλλά ξαναλέω, άλλο μαλάκας φοβισμένος κι άλλο στημένος. Τα 100000 πριμ του Μάκη είναι δικά μας λεφτά.

         Στα Γιάννινα ο γνωστός Δαλούκας. Άσχετος και με κόμπλεξ να αναδειχθεί αυτός σε πρωταγωνιστή. Κράτησε όσο μπορούσε την δαφνοστεφανωμένη στο παιχνίδι ( δεν δόθηκε πέναλτυ στον ΠΑΣ ) αλλά στο τελευταίο λεπτό, τι να κάνει πια;
         Ο Λαμπρόπουλος στην Ξάνθη ήταν πολυκατάστημα με ειδικότητα στα εσώρουχα και για τις δυο ομάδες. Κι όταν διαμαρτύρονται όλοι καταλαβαίνετε τι απόδοση είχε. Πολύ κακός διατητής κι ευτυχώς που παίζει στη λίγκα. Αν έπαιζε ερασιτεχνικό θα είχε φάει πολύ ξύλο.
         Ιδανικός διαιτητής ο Καλλόπουλος για να διαλύσει γήπεδα επι γηπέδων. Θυμηθείτε τα δικά μας Γιάννινα. Εκεί έβγαινε η κάρτα για πλάκα, αλλά εδώ ήταν άλλοι κανονισμοί. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο και για τον ίδιο κανονισμό. Μουσλίμοβιτς, Νέτο, Γκαρσία, Τσιρίλο αθώοι μάλλον λόγω Τούμπας. Το πανώ δε για τη μάνα του Λαμπριάκου ήταν ο μόνος που δεν το είδε. Μιλάμε για ματς που δεν έπρεπε να αρχίσει. Πάντως είμαστε σοβαρή χώρα. Μέχρι κι ο Κούπερ ξεφτυλίστηκε. Όχι, δεν φταίει η διαιτησία ειδικά όταν έγινε πάρτυ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ. ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
                 Ο Πατέρας κλαίει τα λεφτά του. Αυτά που έστειλε στην εθνική ομάδα ( του έχει μείνει το Εθνικός και μπερδεύεται). Δεν φτάνει που του κάνανε παρατήρηση  οι άλλοι μέτοχοι ( ο αντιβιοτικός ποτέ δεν έδινε σε χορούς διαιτητών), αλλά ήρθε κι ο Αρμάκολιας και τον πήδηξε. Και καλά του έκανε λέω εγώ. Έχουμε νταβατζή την δαφνοστεφανωμένη, θα έχουμε κι άλλον;  Γουστάρω να πηδηχτούνε μεταξύ τους και να κάνουν και παιδιά. Δυο πέναλτυ μαρς δεν δόθηκαν στην αλογοτροφή διότι αγρίεψε ο Κόκαλης και γουστάρει την κόρη του Πριόνα ( είναι δύσκολο αυτό θα σας λύσω την απορία αν την έχετε). Πάντως ο Πατέρας ετοιμάζεται να τσιμεντώσει κάποια κόρη ιδιοκτήτη ξενοδοχείου ( εξακολουθούν τα δύσκολα). Ίσως και τα λεφτά να τα βρήκανε και λίγα οι ανεξάρτητες παράγκες , και πρέπει να δοθούν σε εισαγγελείς την άλλη Κυριακή.
           Να κι ο Δώνης ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων. Δεν μιλάει ποτέ για διαιτησία και σωστά. Πού έμαθε μπάλα; Στη Μπλάκμπερν; Δεν είδα τα παράπονα εκεί κι άρα ο Πηλαδάκης, συγνώμη ο Ρέμος, δεν έχουν θέματα. Φυσικά το μεγάλο θέμα το έχει ο Μυτηληναίος, αλλά τα Σκόπια ακόμα δεν στέλνουν διαιτητή. Ούτε κι εμείς.
                 Ο καλύτερος διαιτητής ήταν αυτός στο Εργοτέλης-Λάρισα. Πάλι δικαιώνεται το νούμερο ο Βασάρας που έγινε και manager και σκέφτεται το καλό του ποδοσφαίρου. Ρε κάποιον για το κακό του αθλήματος θέλω. Τι παραπάνω να κάνει αυτός που θέλω;
ΥΓ : Συλλυπητήρια για την οικογένεια των Κανελλοπουλέων. Στεχόμαστε προσοχή στον άνθρωπο που έχασε τον πατέρα του αιφνιδίως στη Ν. Υόρκη, είναι Αεκτζής  ο Τάκης και τιμιότατος κι έπεσε θύμα  κάποιου. Όλοι μπορούσαμε να το πάθουμε.
              

12 σχόλια:

  1. Αρμπακιολης, Αρπα-κολλα-τζης, Αρπα-κωλης η καπως ετσι.Ειναι ο ορισμος της αφελειας,η η καινουρια παραλαβη καρβουνου στο τρενο που σερνει τις 'ψαροκασελες; Μαλλον το δευτερο.
    Οσο για τις δηλωσεις του Πατερα "...να παει σε οφθαλμιατρο..." του προτεινουμε του ιδιου του μαουνιερη με την κομπολογα,να παει σε μπαρμπερη.
    Ο πολεμος Μακρυκωσταιων και Κοντογιωργηδων εχει-φυσιολογικο ειναι-δημιουργισει και αναταραξεις στους διαιτητες-λατζεριδες οι οποιοι βρισκονται σε συγχυση και προσπαθουν να δουν αν θα γεννησει η γκαστρωμενη 'ερυθροδερμο' παλι, η 'χλωροπρασινο' και αναλογως να πανε με τα δωρα στα βαφτισια του. Προς το παρον-για καλο και για κακο-παιζουνε 'εδρα'.Να πας με λαθος δωρο σε γιορτη;Καλυτερα μη πας καθολου. Καλα γεννητουρια,καλοριζικο να ειναι και καλοτυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι το Παοκάκι θα την πληρώσει τα Σάββατο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε δημοσιευμα του σε καποια εφημεριδα που αρθρογραφει ο Καραλης (δεν την ξερω,δεν με ενδιαφερει γιατι δεν τον διαβαζω) ειπε οτι "...περιεργως μετα την αλλαγη μανατζερ του,ο Γιαχαγια εδω και λιγο καιρο,απο τοτε δεν παιζει στην ομαδα και δεν ειναι πολλες φορες ουτε καν στην αποστολη..." Αφησε σποντα και λασπη δηλαδη οτι ο 'προπονητης'(δεν ειπε ονομα βεβαια,ετσι γινονται αυτες οι δουλειες)δεν τον βαζει γιατι δεν τα 'βρισκει' με τον νεο μανατζερ. Και σε σημερινη παρεμβαση καποιου ακροατη στην ραδ. εκπομπη του,που τον ρωτησε:'...δηλαδη ο Μπαγεβιτς τα περνει απο μανατζερς...'; αυτος απαντησε '...δεν ξερω...'! Ε τοτε γιατι δεν τον παιρνει στην ομαδα..."; ξαναρωτα ο ακροατης.Για να παρει την μνημειωδη απαντηση: "...που να ξερω ποιος κανει κουμαντο στην ομαδα,υπαρχει ο προπονητης, υπαρχει η διοικηση (!!!),υπαρχουν πολλοι"
    Δηλαδη ανευ προηγουμενου πεογλυφτης και σφογγοκωλαριος ο κος Καριολης. Αν δηλαδη και εκεινος σταματησει να φοραει μαυρα πουκαμισα π.χ. και το ριξει σε λιγο ροζακι χρωμα 3-4 φορες,να υποθεσουμε και εμεις οτι το 'γυρισε' και εγινε 'πισωγλεντης';... η οτι παντα ετσι ηταν-σαν τον Ντεμη δηλαδη-και απλα τωρα φανερωθηκε γιατι δεν αντεχει τον ρατσισμο που εχει σκεπασει την 'Συγγρου';
    Και αφου "δεν ξερει" οπως λεει για τον Μπαγεβιτς, για τους Διευθυνταδες του σταθμου που εκ-δουλευει, μηπως ξερει αν εκεινοι εχουν τετοιες σχεσεις με μανατζαραιους; Υποθετικη η ερωτηση και βεβαια η απαντηση του θα ηταν "...οχι βεβαια,τι πραγματα ειναι αυτα,πως αφηνετε τετοια υπονοουμενα κλπ." Και γιατι στην πρωτη περιπτωση βρε γυμνοσαλιαγγα αφηνεις να αιωρουνται διαφορα και αφηνεις υποννοουμενα; Ξερεις κατι...; Βγαλτο στη φορα και θα σου πω μπραβο! Δεν ειμαι υπερ η κατα καποιον προσωπων,ουτε βαζω το χερι μου στη φωτια για κανεναν. Αλλα απο εκει, μεχρι το να πετας λασπες και σκατα για δικους σου λογους,εχει μια αποσταση,την οποια κυριε 'Καριολη' την εκανες ερποντας,ειμαι σιγουρος.
    Αυτα, γιατι αγανακτησα, μολις-κατα λαθος-δυστυχως τον ακουσα,πριν λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας ρε παιδιά.
    Κάπου είπα ότι το ραδιόφωνο είναι γεμάτο από κακές ως κάκιστες απομιμήσεις των εκπομπών του Γεωργίου.
    Αυτό που λες Χρήστο,αυτό επιβεβαιώνει.Ο κάθε τίποτας,αμολάει λάσπη για να εντυπωσιάσει χωρίς να έχει στοιχεία,ή χωρίς να έχει αρ/δια να παρουσιάσει τα στοιχεία που τυχόν έχει και μετά κάνει κωλοτούμπες για να τα μαζέψει.
    (Αντίθετα με τον Γ.Γ.δηλαδή που και ξέρει τι λέει και έχει και το θάρρος της γνώμης του.)
    Όσο για τη διαιτησία,εγώ που δεν είμαι μπασμένος στα πράγματα,μπορώ να πώ ότι με τη λογική,σίγουρα δεν ήταν πιασμένος ο δικός μας. Και βέβαια,μια ΑΕΚ θα είχε νικήσει 3-1.
    Τώρα για τους άλλους,φαίνεται ότι στο βάλτο της διαιτησίας,παλεύουν τα βουβάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιστοριες απ'το παρελθον:
    Σε συνεντευξη του στην 'Εξεδρα' πριν 3-4 μερες ο διαβοητος δι-αιτητης Μπακας (με το κοκκινο σωβρακο...τι ωραιες εποχες!!!)με αφορμη αυτον τον θορυβο που γινεται αυτες τις μερες για 'τα στημενα παιχνιδια' ειπε μεταξυ αλλων: "...παραγκα υπηρχε απο τις αρχες το'90 ως το 2003(ενω σημερα τα πραγματα ειναι ...καλυτερα(!!!) οπως ειπε πιο κατω)την οποια 'εσπασε ο Μελισσανιδης μονο,το διαστημα '92-'95. Μεγαλειωδης δηλωση οντως. "Παταξον μεν,αναγνωρισον δε."; Αλλα οχι... δεν αναγνωρισε στοιχεια αλτρουισμου στον 'Δημητρακη' λεγοντας αμεσως μετα"...εκει υπηρχε η 'εναλλακτικη παραγκα'..." τονιζοντας οτι τον πλησιαζαν ανθρωποι απο τον Ιωνικο π.χ. με βαλιτσες και τους πεταγε απο τις σκαλες αυτος ο Ρομπεν των Δασων. Τωρα-λεει- εκεινοι εχουν βενζιναδικα και εχουν φτιαχτει ενω εκεινος-ο αμμοιρος- ειναι υπαλληλος,απο αφεντικο που ηταν πρωτου του καψουν το ργοστασιο."...αν δεν σεβομουν τον εαυτο μου και τα παιδια μου,θα ειμουν εκατομυριουχος,η στο χωμα,με αυτα που ξερω." Αν σεβοσουν τη γυναικα σου και τα παιδια σου,δεν θα τις αφηνες ερμαιο στους καφρους της εξεδρας να την πηδανε καθε κυριακη για να κανεις εσυ το 'χομπυ' σου οπως το αποκαλεις. Ας επαιζες τεννις. Και τα παιδια σου θα τα σεβοσουν περισσοτερο,αν δεν υποθηκευες το μελλον τους και θετοντας σε κινδυνο την (ανυπαρκτη τωρα)περιουσια τους κανοντας αυτο το επικινδυνο 'χομπυ'.
    Αν και στο τελος, φανερα μετανοιωμενος παραδεχθηκε "...επρεπε να τα παρω και εγω.Μαλακας ημουν." Και κερατας και δαρμενος δηλαδη;
    Μαλακας εισαι και στις δυο περιπτωσεις,ετσι κι'αλλιως.
    Ανακατευτηκες και συ με τα πιτουρα-εσκεμενα-παριστανοντας το κο-κκορακι.Αφου η παραγκα-κοτετσι υπηρχε και το εβλεπες, σημερα παριστανεις τον οσιομαρτυρα,εχοντας μαλιστα υποθηκευσει το μελλον της οικογενειας και των παιδιων σου;
    Υ.Γ. Ετσι ειναι iojik, δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι οι διαιτητές είναι μαλάκες τουλάχιστον, είναι δεδομένο.
    Ο Λάκης που έκανε την βουτιά- που έχει φάει ψωμί στην ΑΕΚ- τι είναι ;
    Μεγάλος καριόλης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορωνες μου καλησπερα.Ρε Χρηστο Χ.,να ξερες τι μου θυμισες με τον Μπακα,απο τις λιγες ευχαριστες στιγμες που αξιζει καποιος να θυμαται απο το παρελθον...οσο τωρα για τις εφημεριδες που αναφερεστε,οταν υπαρχουν 14,15 αθλητικες τηνστιγμη που στην Αγγλια δεν υπαρχει καμια,στην Ιταλια υπαρχουν 2,στην Ισπανια 3...δειχνει οτι κατι βρωμαει.Ποσο μαλλον οταν υπαρχει και τοσο μεγαλη διαφορα στις πωλησεις.Δεν μπορει να σταθει εφημεριδα αν δεν "ακουμπαει"καπου.Μονο ο Φιλαθλος υπαρχει σαν αντικειμενικη,παρολο που στο παρελθον για λιγο χρονικο διαστημα ειχε ξοκοιλει...Το εμψυχο υλικο που υπαρχει στον Φιλαθλο δεν θα το βρεις πουθενα.Δεν λεω πως στις αλλες εφημεριδες δεν υπαρχουν ικανοι και αντικειμενικοι δημοσιογραφοι,αλλα το να ειναι 2,3 σε ολο το εντυπο ειναι για τον κλειδωνα...Οι περισσοτεροι απο αυτους περασαν απο τον Φιλαθλο,στην αρχη τους.Για τον Γεωργιου θα πω οτι τοτε με την εθνικη,απλα ειπε μεγαλοφωνα οτι ψιθυριζε ολη η Ελλαδα,και ειναι ανθρωπος μπεσαλης.Ειχε ενα κολλημα τοτε με την ¨"παραγκα",και τον ΤOM CRUZ...,απλα γιατι σεβοταν τους αγραφους νομους που μακαρι να τους σεβομαστε ολοι μας περισσοτερο απο τους γραπτους.Παιδια αυτοι που γραφουν στον Φιλαθλο,ειναι ολοι τους ατομα που μπορεις να εμπιστευθεις τα παιδια σου για να μαθουν να σκεφτονται σωστα.Για αυτο και πουλαει 8 10000 φυλλα.Ξερεις τι ειναι να πηγαινει η κορη μου εκτη δημοτικου,και να λεει της δασκαλας την γνωμη της και αμα κανει κονξες η δασκαλα να της απανταει οτι συμφωνει μαζι μου κι ο Γαλουπης? Διαβαζετε Φιλαθλο και πιαστε το νοημα.Δεν εχω μετοχες,απλα τον διαβαζω απο τις 30 Νοεμβριου του 1982...Στηβεν να μας ζησει,σε λιγες μερες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο Χ, Χαράλαμπο και iojik: Παιδιά μιλάμε οτι βρίσκετε τα πράματα ακριβώς. Αν υπάρχει δημοσιογραφία στην Ελλάδα οφείλεται στον Φ. Όλη η βουλή ξεκινάει απο εκεί και για όποιον έχει μυαλό το βρίσκει χωρίς να τρελαίνεται. Θέλεις να ρωτήσεις τον Πανούτσο, τον Καρπετόπουλο, τον Νικολακόπουλο, τον Σαμπράκο ή τον Νικολογιάννη;
    Σας ξαναλέω οτι στο άρμα δεν μπήκε ο Φ, αλλά συγκεκριμένη στήλη και στολίσθηκε και με αποχώρηση. Είστε πολυ αυστηροί με την παραβολή του άσωτου υιού. Δικαίωμα σας αλλά έτσι είναι τα έντυπα. ΟΛΑ.
    Άμα σας πω για τα πιστόλια της πιάτσας, θα πιαστείτε αγκαλιά και θα γελάτε. ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ; Σοβαρολογείς; Και σήμερα πού είναι το πιστόλι; Αγκαλιά με τον Ηλυσιακό και άφραγκος; Δεν υπάρχει τίποτα. Αλλά θέλω απο κοντά.
    Έχει ήδη γίνει γνωριμία με κάποιους, περιμένω τον Χρήστο χ και τον iojik για τα τηλ στο ταχυδρομείο μου. Η γνωριμία θα γίνει. Φυσικά οι τυχαίοι δεν έχουν σχέση μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χαράλαμπο: Καλά έκανε ο Λάκης. Την ομάδα του υποστηρίζει. Εκεί απο όπου τρώει. Τέτοιους θέλω και σε μας. Σαν τον Μητρόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Κώστα7 : Φίλοι προσέχτε το σχόλιο του Κώστα. Άλλη ομάδα υποστηρίζει- καλά κάνει- και δείχνει τον δρόμο. Να ξαναγίνουμε οι παρέες του γηπέδου που πηγαίναμε για πλάκα στο γήπεδο και μετά ο ένας έκανε καζούρα στον άλλον.
    Κώστα δεν γκρινιάζουμε. Μιλάμε για μια λύση. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να γίνει μεγάλη απο εμάς. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει πράγματι, αλλά χρειάζεται μπεζαχτάς. Τυχαία είναι όλα. Αν είχαμε πρόδρο Κόκαλη - ποιός Αεκτζής δεν θα το ήθελε λόγω τιμιότητας΄- θα έλεγες ξανά το μήνυμα σου; Δηλαδή πώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχεις δικιο Χαραλαμπε.
    'Λακης' ονομα και πραγμα. Αν οχι να σεβαστει την ομαδα που του εδωσε ψωμι(για ποιο λογο αραγε;), να σεβαστει τους συναδελφους του. Τετοια κανουν παντοτε μονο οι παικτες-φλωροι,που δεν ειναι και λιγοι.Τον Ροναλδο την Πορτογαλεζα,τον εχω ικανο-και το εχει κανει.Τον Μαραντονα,η τον Ζινταν ποτε.Μπορει να βαζουν γκολ με το χερι για να περιγελασουν το 'συστημά' η να δινουν καμια 'κουτουλια'σε εκνυρισμο,αλλα τετοια 'πουστια' δεν την εκαναν ποτε. Σαραβακος,Αναστοπουλος,Τζορτζεβιτς κλπ. τι κοινο εχουν;Αλαφροπατητες αδελφες στο γηπεδο, γιατι και σαν χαρακτηρες ειναι για να κρυφτουν στο πυθαρι. Ο Δομαζος η ο "Νεστορας",η ο Μαυρος,δεν το εκαναν ποτε.
    Και το τραγικο ειναι οτι "οι πουστηδες" επιδοκιμαζονται απο πανω.ΕΠΙΣΗΜΑ. Ο "προεδρος" στην Αθλητικη Κυριακη σχολιαζοντας την φαση ειπε:"...και ο παικτης κερδιζει πολυ καθαρα το πεναλντυ..."!!! Τσου ρε λακη...!Δεν υπαρχει ενας εκει να του κατεβασει το παντελονι να φανουν οι φουξια ζαρτιερες του; Αυτουνου και ολων των κηφηνων σε αυτη τη εκπομπη-περιγελο; Ενας! Δεν υπαρχουν τυρρανοκτονοι,ρε πουστη μου,να ησυχασουμε πια απο δ'αυτους;
    Καλησπερα monegasco (αληθεια το ονομα σου ποιο ειναι;Αν το εχεις αναφερει πιο πριν συγνωμη,δεν το συγκρατησα). Οντως,αξεχαστα χρονια απο καθε πλευρα. Και για τον Γ.Γ. και τον φιλαθλο εχεις δικιο. Αποδειξη για την 'εκπαιδευτικη' αξια του 'Φ',τοσα χρονια, ειναι τα...μολις 8-10 χιλ. φυλλα.'ουκ εν τω πολλω το ευ. Οποιος απευθυνεται στις ορεξεις της μαζας,ειναι λαοπλανος. Οποιος απευθυνεται στα μυαλα αυτων που θελουν να σκεφτονται, ειναι δασκαλος.
    Οταν αντι για περιπτερα και τραπεζες,αρχιζει ο κοσμος να μπουκαρει σε βιβλιοπολεια και να κλεβει 'σειρες',τομους ολοκληρους,τοτε τα πραγματα θα ειναι ηδη πολυ καλυτερα για ολους μας. Αλλα αυτο μαλλον δεν θα γινει ποτε,γιατι εχουμε "δημοκρατια" ρε γαμωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο Χ: Τώρα τι σε έπιασε με την δημοκρατία; Και χρησιμοποιείς τον Λάκη;
    Μην διαχωρίζεις κατηγορίες παικτών. Μιλάς πάντα για τα ίδια λοιμά. Αυτά που άκουγε ο Δομάζος όταν ήρθε σε μας ή ο Τζόρτζεβιτς όταν σταύρωσε τον Τροχανά( του Πύργου) και πήγε αλλού. Κι ανάλογα με τα αποδυτήρια διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας. Τα παιδάκια εκεί φτιάχνονται και μην νομίζεις οτι είναι τίποτα άντρακλες. Παίζουν με ό,τι βρουν και τροφή τους είναι η βλακία μας. Ξεπέρασε το. Δες τα μαλακισμένα- ΟΛΑ- σαν παιχνίδι σου και μην αφήσεις τα παιδιά σου να κάνουν αυτά, αυριανά ινδάλματα τους. Είναι ελάχιστες οι προσωπικότητες που κάτι έχουν να πουν. Το τηλ σου στο ταχυδρομείο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή