Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ;

         Είναι 4:30. Έφυγα απο τους πρώτους απο την εκδήλωση που θα πάει μέχρι τα πρωϊνά των ξενοδοχείων της Αθήνας. Κίμωνος 15, άνω Βούλα. Φισικά με πολλούς αγαπητούς φίλους αλλά με το άγχος στο κεφάλι. Να μάθω, να ψάξω, να γυρίσω πίσω πιο χαρούμενος. Τι ψάχνεις σε μια συνεύρεση;
           Πόσα σας είπα; 60; Γράψτε 100 για να είστε πιο μέσα. Όχι απόκλιση, αλλά τέλεια στρέβλωση. Απο αμάθεια, όχι επίτηδες. Τα καινούργια; Τα μπουγιουρντί απο την εφορεία. Φθάνουν και κυνηγάνε την εταιρεία κι όπως λέει ο Χαράλαμπος, ο σώζων εαυτόν σωθήτω ( για τους μετόχους μιλάω).
            Δεν τα βλέπω καλά τα πράματα. Μπορεί ο billys να έχει άλλες πληροφορίες, αλλά εγώ δεν τα άκουσα καλά .  Όλοι θέλουν να φύγουν και να κερδίσουν τον χρόνο. Βέβαια, εγώ επέμενα. Τι να σε πλακώσουν Μάρτη, τι Ιούνη; Η απάντηση που πήρα είναι οτι έχει ο θεός και δεν θα μείνει αβοήθητη  ΑΕΚ. Φυσικά χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα.
             Μου είπανε για στιλιάρι. Θα φάνε πολύ ξύλο. Την διαλύσανε την ομάδα και την εταιρεία και θα γίνει χαμός. Ρώτησα, ποιός θα ρίξει το ξύλο. Η απάντηση ήταν, τριών διαφορετικών ανθρώπων, η Original. Δεν το πίστεψα, μέχρι την στιγμή που κάποια μάτια γουρλώσανε. Όχι για μένα, είμαι αγαπητός.
         Αυτές ήταν οι εικόνες. Τα συμπεράσματα μου; Ο Κοζώνης είναι υπαρκτός και γουστάρει να είναι Αεκτζής και να επενδύσει. Με μέτρα και λογική. Διεκδικήσεις δεν έχει την δύναμη να κάνει. Εννοώ θετικές. Καταγγελίες ναι. Και μετά η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Εκεί θα βοηθήσει κι ο Κωστόπουλος, που το περιοδικό του αφαιρέθηκε διότι έρχεται πιο οικονομικά αν εκδίδεται στην Κυπρο.
           Ετοιμάστε τα ξύλα και την αντίδραση παρέα με την άμυνα σας. Η σημερινή βραδιά είναι οτι χανόμαστε και κάτι θα γίνει - κανείς δεν το ξέρει - και θα σωθούμε.. Φυσικά δεν ξέρω πια τι εννοεί ο καθένας σωτηρία. Η αλήθεια είναι μια, αλλά έχει πολλές οπτικές γωνίες. Για μένα είναι μονόδρομος, αλλά το μπάσκετ  είναι και μια πραγματικότητασ.
       Τέλος πάντων να μην σας κουράζω. Ο Κατσούλης ( ο μόνος άνθρωπος που δεν έπρεπε να έχει ανακατευθεί) βρήκε κι άλλα. Το blog  αυτό σας τα είχε πει, τώρα θα τα δείτε και γραμμένα. Μιλάω για την Δευτέρα , ίδια φαινόμενα μιας σοβαρότητας που ανέβαλαν την γενική συνέλευση για τον Ιανουάριο. Να κάνουμε καλά  Χριστούγεννα που λένε.
         Τα νέα γίνονται χειρότερα. Η έξοδος επιχειρείται απο όλες τις μεριές και τα ευχολόγια επικρατούν. Έτσι δεν σώζονται εταιρείες, αλλά μόνο θρησκείες. Δηλαδή παραμάγαζα της πραγματικότητας. Χοντρή μαυρίλα, που εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου, να κάνω λάθος, να βλέπω στραβά και να μου λένε όλοι μαλακίες.  Σαν ΑΕΚ θα πάω κόντρα στα κρωξίματα, σαν Στήβεν θα κρατήσω τα καλά, σαν λογικός άνθρωπος θα πω τα αντίθετα. Αν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, δεν είναι το φως της σωτηρίας αλλά το φως του τραίνου που έρχεται καταπάνω μας.
           Κι όποιος βάζει τρικλοποδιές είναι πια εκ του πονηρού. Δεν βαράει πρόσωπα αλλά την ΑΕΚ την ίδια. Το είπε ο Θανόπουλος παραδεχόμενος οτι η ομάδα μας είναι πάνω απο όλους.Εγώ συμφωνώ σαν θεωρητική σκέψη. Σαν πρακτική, δεν βλέπω τον Κοζώνη να προχωράει, εκτός κι αν είναι τόσο Αεκτζής που στο πρόσωπο του, ο καθένας θα βρει μια λύτρωση. Αλήθεια, όπως τον έχετε κόψει σπο φωτογρσφίες σας θυμήζει άνθρωπο αδίστακτο, γεννημένο για να μην κωλώνει και τα τοιαύτα:

23 σχόλια:

  1. Καλημέρα Στήβ, να ξέρεις ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα, σέβομαι τις πληροφορίες που έχεις και πολύ πιθανόν να είναι και σωστές.
    Έτσι όπως είναι η ομάδα αυτό τον καιρό όλα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, σήμερα όλα πάνε καλά και αύριο πάμε προς τον όλεθρο.
    Μακάρι για το καλό της ομάδας να έχω δίκιο εγώ, γιατί αν έχεις φίλε μου δίκιο εσύ, τότε δυστυχώς αυτό που ξέραμε (όλοι εμείς που έχουμε καβατζάρει τα 40) σαν ΑΕΚ θα σταματήσει να υπάρχει και την θέση της θα πάρει μια ομάδα μικρομεσαία που σε λίγα χρόνια δεν θα μπορεί να γεμίσει ούτε την ριζούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημέρα σας.
    Ο Χαράλαμπος μας προέτρεψε στην προηγούμενη ανάρτηση,να είμαστε αισιόδοξοι.
    Μακάρι να μπορούσαμε.Επίσης,μακάρι να έχει δίκιο και ο Μπίλλυς.
    Όμως πιστεύω ότι ισχύουν αυτά που λέει ο Στηβ.
    Χρωστάνε 100,θέλουν να κερδίσουν χρόνο για να την κοπανήσουν και πιστεύουν ότι επειδή είμαστε στην ελλάδα κάτι θα γινει για να σωθεί η ΑΕΚ γιατι αλλοιώς θα γίνει "σεισμός",επανάσταση ή ξέρω γω τι.
    Έτσι.Μεταφυσικά, με τη λογική του ¨η ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" Όμως και η ελλάδα έχει πεθάνει και η ΑΕΚ ακολουθεί.
    Είχαν την ευκαιρεία να τη σώσουν μια φορά.Αυτό δεν ξαναγίνεται.
    Όσον αφορά τις φυλλάδες τώρα,είναι προφανές ότι είναι παντελώς αναξιόπιστες.Περιγράφουν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα.Εξαιρείται ο "Φ" (που εχτές έγραφε για 60) και αυτό περισσότερο για το υψηλότατο επίπεδο των σχολιαστών και αναλυτών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω μείνει άφωνος!!!!Τι να πεί κανείς..ακούς μόνο τον παλμογράφο που μετράει τους τελευταίους(;;)παλμους της καρδιάς...
    Όχι,πιστεύω αρχικά ,με κάθε τρόπο, να μάθει ο κόσμος την πραγματικότητα διότι όλοι ζούνε στο παραμύθι των ψευτοδημοσιογράφων,που βέβαια δεν φταίνε αυτοί για τα λεφτά που χρωστάει η ΑΕΚ,όμως διαστρεβλώνουν την κατάσταση αναλόγος των συγκοινωνούντων δοχείων .Οσοι πιο πολλοί γίνουμε γνώστες,εγκαίρως,θα μπορέσουμε να πιέσουμε καταστάσεις..ε,στην Ελλάδα ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς billys: Ούτε κι εγώ διεκδικώ το αλάθητο. Ασφαλώς και θέλω να βγεις εσύ αληθινός για το καλό της ομάδας μου. Εγώ συλλέγω πληροφορίες, όπου μπορώ τις διασταυρώνω με κάποια άτομα που τα έχω ορίσει στη ζωή μου σαν βαρόμετρα, και σας τις παραθέτω. Είναι πολύ κουραστικό αυτό το χόμπυ και ειλικρινά θα προτιμούσα να μιλάγαμε για μια κριτική αγώνων, για διορθωτικές κινήσεις του ρόστερ, για θετικές προτάσεις να διαδοθεί κι άλλο η ιδέα της ΑΕΚ και τι αντιπροσωπεύει. Αυτά που γράφω, είναι πολύ εύκολο να με αναδείξουν σε μέγιστο μαλάκα στα μάτια σας. Και δεν θα το ήθελα στα 47 μου, διότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα με κάποιους κάποια στιγμή να πιούμε κι ένα καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς iojik: Φίλε Γιάννη ο Φ δεν κιτρινίζει σε τίποτα. Φυσικά έχει κάνει τα λάθη του στο παρελθόν ( μη αντιστρέψιμα πλέον ), αλλά τα πιστόλια του είναι αυτά που εκπαίδευσαν την σημερινή light δημοσιογραφία ή την εξαγωγή στελεχών σε εφημερίδες που κλείνουν και κάποιοι τρομεροί ( αποδυτηριάκιας) χάνονται διότι δεν μπορούν να γράψουν σε ανελεύθερο και κατευθυνόμενο περιβάλλον.
    Ο Φ είναι χωμένος στο πίσω και δηνοσιογραφικά θα κάνει αποκαλύψεις απο αύριο. Για λόγους δεοντολογίας δεν τα φανερώνω τώρα και δεν θέλω να κάνω διαφήμιση. Επίσης να σου πω οτι φράγκο δεν παίρνω απο τον Φ. Η σχέση μου είναι καθαρά αγχολυτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χαράλαμπο:Τελικά θα γίνουμε γνώστες και λοιπόν; Με τον Ψωμιάδη δεν είμαστε γνώστες; Και τι έγινε; Πώς θα τις πιέσουμε τις καταστάσεις; Αποχωρώντας απο το γήπεδο για να μην υπάρχει εισροή χρημάτων; Πλακωνόμενοι μεταξύ μας ή με πορεία προς την βουλή; Σε λούνα παρκ είμαστε, σε πολύ γρήγορο τραινάκι που έχει ξεβιδωθεί και περιμένουμε την μοίρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στηβ,αν σου πω ότι κάπως έτσι φανταζόμουν τη σχέση σου με το Φίλαθλο θα το πιστέψεις?
    Όσον αφορά τα λάθη που λες,δεν ξέρω ποιά είναι και δεν με απασχολούν.Το Φ δεν το παίρνουμε για να μάθουμε τις νέες μεταγραφές ,την ενδεκάδα της Κυριακής ή να διαβάσουμε πόσο φοβερή ήταν εχθές η ομαδάρα.Ο Φ είναι τρόπος σκέψης.
    Και οι τρομεροί που λες δεν νομίζω ότι χάνονται,διότι όσοι βολεύονται διαβάζοντας βήμα,νεα,σπορντει κλπ και τους αρκεί αυτό,δεν είναι άξιοι για τίποτα παραπάνω έτσι κι αλλιώς.
    Όσον αφορά τις πληροφορίες σου,κανένας δεν θα σε πει μαλάκα αν διαψευσθείς.Μιλάς αντικειμενικά και ανάλογα με τα τωρινά δεδομένα.
    Θυμάσαι πόσοι έβριζαν τον Γεωργίου για την εθνική και εδώ και καιρό,όχι μόνο έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους,αλλά λένε και αυτά που έλεγε αυτός τότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς iojik: Φίλε Γιάννη, το φοβερότερο λάθος ενός ανθρώπου είναι να κυνηγήσει λεφτά, τίτλους, θέσεις σαν αυτοσκοπό. Είναι θλιβερό να φτιάχνεις το σπίτι σου με μόνο σκοπό να το πουλήσεις. Πρώτα κάνεις τον έρωτα σου και μετά όλα έρχονται μόνα τους. Πρώτα κάνεις ομάδα που παίζει μπαλάρα και μετά η κούπα παραδίδεται εκουσίως.
    Η σχέση μου με τον Φ είναι βαθύτατη διότι ξεκινάει απο την γνησιότητα της φιλίας και την σιωπηλή αδερφότητα. Αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν ποτέ με επαγγελματική
    σ-κατάσταση. Έχω απορρίψει την καθημερινή αρθρογραφία ( τα κείμενα μου είναι έτοιμα μέχρι το 2011 ) και τις προτάσεις απο άλλες εφημερίδες ( πολιτικές).
    Τα λάθη είναι οτι κάποια στιγμή σαλώθηκε στο άρμα της δαφνοστεφανωμένης και στην απώλεια του αποδυτηριάκια. Όμως αυτό καθάρισε λίγο και το κοινό του, που δεν χρειάζεται να έχει τις πληροφορίες διότι θα τις χρησιμοπούσε εξυπνακίστικα. Ο Πυθαγόρας δεν ήταν μαλάκας που σε είχε 5 χρόνια στην σιωπή. Φυσικά επιχειρηματικά έπεσε, αλλά τι να κάνουμε; Θέλεις τζίρο 100 με κέρδος 10% ή 50 με κέρδος 50%;
    Το να με πει κάποιος μαλάκα δεν με απασχολεί. Με απασχολεί να μην πει την προσπάθεια μου μαλακία, διότι ξοδεύω χρόνο στο blog αυτό διότι θέλω να ενωθούν οι Αεκτζήδες. Που είναι άλλου επιπέδου φίλαθλοι- οπαδοί εντάξει, αλλά με τις εκδηλώσεις τους πλέον δεν βοηθούν την ομάδα. Βρίσκω συμπτώματα παρακμής και κοπαδιού. Ποτέ δεν το είχαμε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά εγώ πάντως δεν είμαι του δόγματος''χαλαρώνω για να το απολαύσω''.Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει όλοι να μάθουμε που είναι πραγματικά η κατασταση αυτή την στιγμή.Δευτερον πρέπει να υπάρξει συσπείρωση ανάλογη του 2004 και μεγαλύτερη.Τρίτον στρατολόγιση όλων αυτών των ΑΕΚτσήδων, που έχουν καίρια πόστα και θέσεις στην κοινωνία,να πιέσουν ώστε να συνεχιστεί η φορολογική αυτή ασυλία που φαίνετε να έχουμε προς το παρόν.(Άλλωστε δεν θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά οτι δεν τυγχάνουν παρομοίως και οι άλλοι).Τέταρτον πίεση-με κάθε τρόπο- σε αυτούς τους Αμετοχους που είναι δίπλα μας(πχ ΤΙΤΑΝ οδός Χαλκίδος)να αναλάβουν τις ευθύνες τους και πείσουν και τους υπολοίπους οτι όταν κάνουμε 'ζημιά', όπως λέει και ο φίλος Στήβεν, την πληρώνουμε.ΑΝΤΡΙΚΙΑ, διότι κάποτε το μουστάκι σήμαινε κάτι κύριε κοντέ...
    Δηλαδή Στήβεν να φτάσουμε στο ποδόσφαιρο να είμαστε αυτή η μιζέρια που λέγετε Μπάσκετ;;
    Δεν αντέχεται αυτό με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέπω το αφιέρωμα του Σκάι για την ΑΕΚ.Ειμαστε μεγάλη ιστορία και θα μείνουμε μεγάλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χαράλαμπο: Φίλε προσπαθούμε να μη γ΄λινουμε σαν το μπαάσκετ. Κι εγώ φταίω γι' αυτό αλλά τι να κάνω; Δεν μου αρέσει το σπορ αυτό, όπως δεν μου αρέσει η πυγμαχία ή η ποδηλασία. Είμαι ΑΕΚ αλλά δεν μπορώ να σπεύδω οπουδήποτε και να βλέπω ό,τι έχει το σήμα της ΑΕΚ.
    Τα αντράκια φάνηκαν το 2004. Ο πιο άντρας απο όλους ήταν ο Ντέμης - ναι τολμώ να το πω - που έπεισε στελέχη επιχειρήσεων, γόνους οικογενειών ή λεφτάδες, να μπει μπροστάρης τους. Τώρα ποιός να βοηθήσει; Ο Πέτρος με το κυλικείο στο πολυκατάστημα ή ο Πατρίκ που ήταν υπάλληλος του Θανόπουλου ( για τη λίγκα μιλάω ) και τώρα ψάχνεται.
    Άκου με και πάρε με σοβαρά. ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΝΟΜΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ. ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ;
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ. ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΕ, ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΞΕ ΚΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί που έπρεπε να βγούν το 2004 μπροστά και δεν βγήκαν τότε είναι ανάμεσά μας.Να βγούνε τώρα!
    Μελισσανίδης,Ρέστης,Σάλας,Νικολάου κλπ.Αντε να δώ αγάπη...
    Οσο για το πόσο αντράκι ήταν ο Ντέμης το 2004,πιστεύω ποιό πολύ άπό αγνοια κινδύνου έκανε αυτή την κίνηση και παρορμητισμό.Βέβαια συμφωνώ στην αξία της κίνησης αυτής.
    Σήμερα μπορεί να μην λέγεται Ντέμης,μπορεί όμως Μπομπ,με καλύτερο βιογραφικό και πιο σοφός θα έλεγα...
    Διαβάζω Φίλαθλο πάνω από 20 χρόνια και με θλίψη παρατηρώ την μείωση των φύλλων που πουλά καθημερινά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χαράλαμπο: Είδες που συμφωνούμε; Πιο αντράκι ήταν ο κοντός και δεν είχε γνώση κινδύνου ή απόλυτη γνώση με την βοήθεια του Κωστόπουλου. Θες να μάθεις για ποιό λόγο αγόρασε ο Ρέστης κομμάτι της Ιμάκο; Δεν θα βγει κανένας παρά μόνο οι πραγματικοί.
    Να μην στενοχωριέσαι για τον Φ. Η μείωση σημαίνει αθλητικοπολιτική Εστία, μεγαλύτερη σκέψη και μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη. Θέλεις να πουλιέται με DVD; Θα δούλευες σε μια εφημερίδα που ο διευθυντής σε απαξιώνει καθημερινά και σου λέει οτι τα ένθετα πουλάνε κι όχι η πένα σου;
    Δεν υπάρχει τίποτα. Για ένα χαίρομαι. Για το timing του Λαυρεντιάδη. Υπομονή και θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατι αληθεια πηρε την Ιμακο ο Ρεστης, Steve;
    Ακομα:Ποιος ο λογος να ψιλομπλεχθει με Ελλ. Μ.Μ.Ε.(Ελ.Τυπος, mtv gr) και αν γνωριζεις κατι για την φημη οτι τα εχει 'σπασει' με τον Μελισσανιδη.Αν το τελευταιο,εχει σχεση με την εισοδο Λαυρεντιαδη στον Ολυμπ. Και-αν παλι,- η εισοδος αυτη ειναι αλλωθι,η ο Λαυρεντιαδης λειτουργει σαν 'λαγος' για την εισοδο ΚΑΙ αλλων σε ΑΛΛΕΣ ΠΑΕ;. Δηλαδη μηπως τα δεδομενα που ισχυαν πριν 3-4-5 χρονια για την εισοδο,η μη,τελικα σημερα δεν ισχυουν;
    Ακομα (αποριων συνεχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. (συνεχεια της-λογικης 'απαιτησης' του Χαραλαμπου να μπουν αυτοι που δεν μπηκαν το 2004. Γιατι τοτε-το 2004-που η ΑΕΚ ηταν πανλευκη απο χρεη-εκτος και αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ-δεν μπηκαν αυτοι που επρεπε να μπουν και διαλεγουν-αν διαλεξουν τελικα- να μπουν σημερα,η στο εγγυς μελλον με την ομαδα καταχρεωμενη, και διχως δευτερη ευκαιρια απ'το κρατος; Ποιο το οφελος; Γιατι προτιμαται η 'τεθλασμενη οδος'; Γιατι τοτε-το 2004 με την ομαδα 'παρθενα και καθαρη,δεν ορμηξαν οι επενδυτες-οποιοι και αν ηταν-και σημερα (συνεχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπουλες,την κατσαμε την βαρκα μαλλον.Με 100 εκ. "μεσα",ο αλλος (ο οποιοσδηποτε αλλος) ουτε απο εξω δεν θα περασει.Τωρα τι γινεται...Αν υπαρχουν αποδειξεις οτι λαμογιαρανε λεφτα,να επεμβει αμεσα η "ανεξαρτητη" δικαιοσυνη.Μια φορα μας τα χαρισανε,δευτερη δεν θα υπαρξει.Και δεν ειμαι και σιγουρος οτι θελω να υπαρξει,γιατι αυτα τα λεφτα τα παντελονιασανε καποιοι που δεν ξερουν τι εχουν και ειναι πολλα.Δεν γινεται στο ονομα της ΑΕΚ,"για το καλο της ομαδας",να ασχολουμαστε συνεχεια με το να κανουμε μια νεα αρχη.Και στο κατω κατω,δεν μπορει μεσα σε 10χρονια να ειναι μεσα η ομαδα 250εκ.,και ολοι οι υπευθυνοι να μενουν στο απυροβλητο.Εκτος κι αν υπαρχουν τιποτα ΗΛΙΘΙΟΙ που πιστευουν οτι θα παρουν λεφτα απο τον Ψωμιαδη.Οχι ΜΠΟΜΠ,ΜΠΟΜΠΑ πρπει να πεσει στα γραφεια για να βγαλουν ακρη.Οσον αφορα τον ΦΙΛΑΘΛΟ,στην μεγαλη κοιλια που εκανε η εφημεριδα,αν δεν "βρισκοταν" ο Κατσουλης,ο Γαλουπης,ο Μπαλαιμπαλανης,και κανα δυο αλλοι να κρατησουν τα μποσικα για καποιο χρονικο διαστημα,θα πουλαγε σημερα 1000 φυλλα.Μετα μπηκε και ο Στηβεν,το ξαναισιωσε το καραβι ο Καραγιαννιδης,επεσε και η παραγκα,τελειωσε και το λιβανισμα στους κολομπαραδες της τρουμπας αλλα το κακο ειχε γινει.Και καπου εκει φαινεται και η υπερπροσπαθεια του Κολοκοτρωνη να επανελθει ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ,γιατι ειχε γινει σχεδον ΑΚΥΛΟΣ!! Στηβεν τι γινεται τωρα με την ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...σημερα 'ειναι ολοι με τον Κοζωνη' οπως χαρακτηριστικα λεν-παρ'ολο που ο ανθρωπος,με ολες τις καλες προθεσεις,δεν εχει την οικονομικη η οποια αλλη ισχη για να διοικηση μονος την ΑΕΚ. Μηπως-τελικα-τοτε-το 2004 και αργοτερα-καποιοι ΕΚΑΝΑΝ ΠΩς ΗΘΕΛΑΝ να μπουν στην εταιρεια και τωρα ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ;
    Αλλαξαν τα 'κοζα',τελειωσε καποια 'περιοδος χαριτος',ελευθερωθηκανς,δεν ξερω...και μαλλον δεν θα μαθω ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα, θα ήθελα το e-mail σου για να σου στέλνω μερικά ενδιαφέροντα mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χρήστο Χ : Επιγραμματικά θα σου πω τα σίγουρα: Ο Ρέστης είναι κοντός και συνέχεια προσπαθεί να βρει μια γκόμενα για να κυκλοφορεί. Δεν έχει σχέση με τον πατέρα του το παγοθραυστικό, την γκόμενα του την βρήκανε (βιζιτού έτσι;), σήμερα είναι αλλού αυτή (σε παλιό ίνδαλμα σου) κι αφού πήρε ό,τι έπρεπε, κονόμησε κι ο ιδιοκτήτης για το φαλιμέντο του.
    Τα έχουν σπάσει; Ο Λαυρεντιάδης ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ να πάρει τη Νεοχημική πίσω διότι υποχρεώθηκε απο το ελληνικό δημόσιο, κατόπιν απειλής οτι θα χαθούν οι επιχορηγήσεις της ΕΟΚ, διότι την είχε πουλήσει με παραποιημένα στοιχεία. Η Νεοχημική θα σκάσει στα χέρια του, αυτό είναι το deal, με 185 μύρια χρέος και 700 μύρια τραπεζικό δάνειο. Βέβαια πίσω του είναι η εκκλησία.
    Περίοδο χάριτος δεν ξέρω. Πάντως συναλλαγή με το κράτος δεν γίνεται αν δεν σε κρατάει κάπου. Πώς έμπλεξε η ΑΕΚ; Ποιός ήταν ο πρόεδρος της; Μαλλιά απο πού ζήλεψε να βάλει; Και να παίζει κι επιταρπέζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Μονεγάσκο: Γιάννη μου, τα πράματα είναι πολύ δύσκολα. Νομίζω οτι έχω μπροστά μου την Πειραϊκή - Πατραϊκή και τρέχουν όλοι να σώσουν την εταιρεία και τους βιομηχάνους που σχετίζονται με τους κυβερνώντες. Τον είδες τον Φ σήμερα πιστεύω. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς υπάρχει κόσμος που αντλεί πληροφόρηση απο φυλλάδες. Μάλλον διότι τον κόσμο τον ενδιαφέρει η ποιότητα χαρτιού , κι όχι η ποιότητα των γραφομένων.
    Δεν έκανα τίποτα για τον Φ, αλλά σε ευχαροστώ για τα καλά σου λόγια. Κι είναι ευκαιρία πια, να γνωριστούμε κι απο κοντά επιτέλους. Ο πολύς ο κόσμος νομίζει οτι είμαστε χρόνια μαζί. Νύχτα και για τα πιστόλια θα γράψω για να καταλάβει ο Έλληνας, οτι δεν υπάρχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Μάνο21 κι όποιον θέλει:
    stevenavramidis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στηβεν,η αληθεια ειναι οτι ξενιζει η συμπεριφορα του Κοζωνη.Αν ειναι να διαλυθει ΤΕΛΕΙΩΣ η ομαδα,τοτε δεν υπαρχει και λογος να κανουν την γενικη συνελευση.Με χρεη προς το δημοσιο 65εκ.,οπως δημοσιευσε ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ,δεν μπαινει ο Κοζωνης που να του χαριζεις την Ακροπολη.Χωρια τα υπολοιπα.Το ολο σκηνικο παντως βρωμαει,γιατι οι μετοχοι δεν εχουν κανει ακομα κιχ,για οσα τους εσουρε ο Θανοπουλος και γιατι ο ¨θειος Σαμ¨ εμφανιζεται ετοιμος να τα βαλει με ολους και με ολα,ασχετως αν εχει να ερθει στην Ελλαδα καμια 50αρια χρονια.Εγω παντως επιμενω οτι ο Μελισσανιδης ειναι ο μονος που μπορει να καθαρισει την μπουγαδα.Το οτι εχει καπριτσωθει με την προδοσια του ¨σιχαμενου¨ δεν εχει να κανει με την ΑΕΚ.Ας τον στειλει να κανει ματσακονι στα καραβια του.Αυτος εχει τις ακρες,και επειδη η εκαστοτε κυβερνηση θελει να τα εχει καλα με ολα τα συναφια,ας κατσουνε να τα βρουνε.Τωρα κατι Κοζωνηδες,κατι Ρεστηδες κτλ ειναι για τον κλειδωνα...Στηβεν με το μπλε το ουζο ταιριαζει η τυροκαυτερη και οι ελιες οι ξυδατες.Χειροποιητα και τα δυο,το τηλεφωνο το εχεις,και προσφορα τα αγρια χορτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Μονεγάσκο: Θέλώ να σε βρω, αλλά θέλω μια εβδομάδα. Ωραίοι οι μεζέδες και το μπλέ. Φυσικά και θα είναι τιμή ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής να γίνει κάβος σπασμένος σε πλοίο του Αγούδημου στην Ηρακλειά. Στην άγονη γραμμή για να μην βρίσκεται κιόλας. Δεν έχω μίσος αλλά όταν έχεις σκοτώσει την ερασιτεχνική και το γήπεδο, ε, άντε γαμήσου που θα πεις και συγνώμη. Ηλίθιε και άξεστε που λόγω Αεκοφροσύνης θα κατευθύνεις τους πάντες για να σωθείς.
    Είναι πολύ μαλάκας ο Μελισσανίδης, που δεν μας απάλλαξε απο αυτόν. Αυτό του καταλογίζω κυριότερα. Κι επειδή δεν υπάρχει ΑΕΚ αλλά ο Δ.Χ., θα είχαμε γλυτώσει κι απο τους οργανωμένους της Δόξας Βύρωνα. Τα ζώα, το κλασσικό Μπέλσεν για τα παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή