Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 1

         Έχω μπροστά μου δακτυλογραφημένη την σημερινή συνέντευξη. Ήθελα να την μελετήσω. Αξία έχουν τα πράματα πίσω απο τις γραμμές. Επίσης άκουσα την ραδιοφωνική αντίδραση του Νικολαίδη. Πάμε λοιπόν, όσο πιο προσεκτικά γίνεται.

         Για μένα ο κύριος Θανόπουλος είναι μέγας Αεκτζής. Απόλυτα ενωτικός και απο τα πιο σοβαρά μεγέθη που έχουν περάσει απο την εταιρεία μας. Δεν τον ξέρω προσωπικά, μια καλησπέρα έχουμε πει λόγω οπτικής επαφής στο γήπεδο και μέσω του υπεύθυνου χορηγίας της κάρτας Diners προς την ομάδα μας.
         Ουσιαστικά ανακοίνωσε την παραίτηση του. Αποκάλυψε τα τεράστια λάθη της διοίκησης Νικολαίδη μαζί με την κακοδιαχείρηση και την ατολμία των διαδόχων του που είχε σαν αποτέλεσμα την ανάγκη πρόσληψης του Μπάγιεβιτς, που δέχτηκε να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά. Φανέρωσε οτι ο Κοζώνης δεν είναι κροίσος αλλά οτι είναι η μόνη μας ελπίδα.
           Πλέον όλοι οι μέτοχοι θέλουν να αποχωρήσουν και πρακτικά αυτός κι ο Μπάγιεβιτς αγωνίζονται μόνοι τους. Ανήκει στο μπλοκ του Νοτιά, του αδερφού του και του Αθηνή με σύμμαχο την ερασιτεχνική και χοντρό αντίπαλο το Ντέμη και τον Κανελλόπουλο.
          Είναι φανερό οτι ο άνθρωπος έχει τρελαθεί. Τρέχει σαν το στρουμφάκι παντού και κάποιοι του βάζουν τρικλοποδιές. Κουβαλάει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του σαν CFO τεράστιας πολυθενικής εταιρείας κι ενώ οι πάντες γνωρίζουν οτι τα πάντα είναι οικονομικά μεγέθη, κάποιοι με αρχηγό τον κοντό θέλανε διοίκηση με ρομαντισμό. Δηλαδή να πληρώνουν τέσσερις προπονητές ταυτόχρονα, να κάνουν ΜΟΝΟ ακριβές μεταγραφές και να προχωράνε με βάρκα την ελπίδα οτι θάρθει κάποιος τίτλος κι έτσι ο κόσμος θα σκάσει, θα ξαναστηρίξει κι η προσωπική τους ευημερία θα συνεχιστεί.
             Σαν άνθρωπος λοιπόν της δουλειάς, έβαλε φρένα, όρους του σύγχρονου management ( πόσο τον παίρνουμε τον παίκτη, τι θα προσφέρει , τι μεταπωλητική αξία θα έχει και πόσο γρήγορα θα εισπράξω καθυστερώντας αντίστοιχα την πληρωμή των αγορών) και μπήκε να καθαρίσει τον ρομαντισμό που εμένα μου θυμίζει την Αεκοφροσύνη της Original. Του κλείσανε την κάνουλα που έτρεχε ακατάπαυστα πριν και ξεκίνησε να βγάλει απο τη μύγα ξύγκι. Εφόσον υπάρχουμε και πολύ σωστά έκανε.
            Φυσικά εδώ έχετε πρωτοδιαβάσει οτι μέτοχος μας πια είναι η Morgan Stanley. Κι άρα η μεταβίβαση αν γίνει, θα προκύψει απο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αγορά νέων μετοχών.
            Τα οικονομικά στοιχεία που παρέθεσε με κάνουν και μένα αισιόδοξο. Διότι τα χρέη είναι διακανονισμένα (22) και τα σημερινά είναι άλλα 10 όμως στην τρέχουσα χρήση, άρα με την συμπαράσταση μας και με κάποια πώληση παγίου, δηλαδή παίκτη, ψιλοκαλύπτονται μέχρις έναν βαθμό. Φυσικά όλοι ελπίζουμε πια στον Κοζώνη και κυρίως στην σκούπα του.
              Φίλοι είχα καιρό να διαβάσω έναν Αεκτζή οπαδό να μιλάει απο καρδιάς αλλά γνήσια τεχνοκρατικά. Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Νικολαίδη που δεν είπε τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο οτι ο Θανόπουλος δεν πρέπει να τον κατηγορεί διότι είναι υπάλληλος κι έχει την θέση λόγω εντολής των μετόχων ( οποίος σεβασμός προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ ), οτι απεχώρησε διότι δεν του πάνε οι κανόνες ανάπτυξης των εταιρειών ( λόγω αμάθειας προφανώς κι όχι ρομαντισμού), κι οτι δεν έχει να πει, ακόμα και σήμερα, κάτι αρνητικό εναντίον κανενός μετόχου ( ε, βεβαίως λέω εγώ).
          Είναι η πρώτη τοποθέτηση μου και κλείνοντας ρωτάω ευθέως: Στην εταιρεία σας ή στο σπίτι σας, έστω για οικιακή βοηθό, θα προσλαμβάνατε τον κύριο Θανόπουλο ή τον κύριο Νικολαίδη;

19 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Νοεμβρίου, 2009 20:27

    @ steven

    Ο Θανόπουλος μου θύμισε γιατί είμαι ΑΕΚ...1 εκατομμύριο λόγοι, ακόμα κι εάν είσαι παλαιοελλαδίτης (όπως οι γαρατζέοι...). Και είμαι ΑΕΚ, διότι είναι ομάδα (και) με πραγματικούς ΑΝΤΡΕΣ, σαν τον Θανόπουλο. Ούτε κρατικοδίαιτους κουραδόμαγκες σαν τις δαφνοστεφανωμένες, ούτε σαλονάτες ευρωπιπίτσες σαν την ομάδα του παλατιού. Κι εμένα με κάλυψε 100% και συναισθηματικά και ΛΟΓΙΚΑ. Αυτά που είπε έστεκαν 100% και θέλει και γνώση και guts να βγει υπάλληλος να τα πει για την εταιρία του και τα αφεντικά του (εγώ δεν θα το έκανα δημόσια). Και πιστεύω ότι έφερε, επιτέλους, προ των ευθυνών τους και τους λοιπούς αμέτοχους, με πρώτο τον Ντέμη και την παρέα του. Δεν καταλογίζω σε αυτούς δόλο, αν και είμαι σίγουρος ότι κάποιοι κάπου τον είχαν. ΑΛλά σίγουρα χοντρά λάθη, που τους υποχρέωσε ο ΑΝΤΡΑΣ Θανόπουλος με την ξήγα του να παραδεχτούν (σε ένα βαθμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Γιώργη: Αγαπητέ, ο Θανόπουλος μίλησε σαν οικονομικός αναλυτής, στυγνά και με γνώμονα το συμφέρον του μέλλοντος που κοντράρεται πάντα με την καρδιά. Μίλησε σαν τεχνοκράτης ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΓΙΕΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.
    Δεν είναι υπάλληλος, αλλά ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΛΕΠΡΑΣ.
    Ο Θανόπουλος είναι μπετόν για μας, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    Γι' αυτό έιμαστε ΑΕΚ απο παιδάκια κι ενώ ξέραμε οτι οι τίτλοι πάνε αλλού, όπως πάνε. Φυσικά δεν μιλάω για όλα τα χρόνια.Θα σου πω όμως κάτι: ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟ. Ο ΔΟΛΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΤΑ ΛΟΙΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα πραγματικά με εξέπληξε διότι πίστευα θα ήταν αλλη μία ξενέρωτη ενημερωτική ομιλία.Ελπίζω κάποια στιγμή να πεί και τα υπόλοιπα για τον Ντι Ειτς Α'ι' και τις περίφημες μέρες διακυβέρνησης του.
    Καλά ειμαστε σοβαροί τώρα να λέμε δεν υπήρχε δόλος;;τι είναι δηλαδή η ΑΕΚ,πειραματόζωο;;
    Φίλε αν θες να μάθεις ανοίγης μια δική σου εταιρεία και μαθαίνεις.Κορόιδα τους έπιασε όλους ο Λαοπλάνος,εκμεταλεύτηκε την αγάπη των υπολοιπων μετόχων και του κόσμου.Και όταν κατάλαβε οτι οι ρομαντισμοί ειναι μόνο για το Δεσποινάκι την κοπάνησε.
    Φίλε Στήβεν(μπορώ να σε λέω έτσι;)τι μας βάζεις να επιλέξουμε τώρα;
    Αυτόν που πήγαινε στον Υπουργό με σκουφί και δερμάτινο μή σεβόμενος ούτε θεσμούς ούτε κανόνες,ή αυτόν που ακούγε όλες τις μαλακίες του καθενός(σεβόμενος τον τίτλο που του ανατέθηκε)και για τον αγώνα που φαίνεται τελικά να έχει κάνει ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να είναι τελικά τα πράγματα όπως τα είπε ο Θανό και να προχωρήσει τελικα΄ αυτή η ιστορία.
    Φυσικά να είναι ένας καλός μάνατζερ ο Κοζώνης και μή κάνοντας τα λάθη των προκατόχων του(Ορίτζιναλ,μανατζαρέους κλπ)να μας κάνει ομάδα της χαράς..(όχι της παιδικής...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικα σχολια και παρατηρισεις απ'την συνεντευξη Θανοπουλου και τα...παρελκομενα της.
    1)Συμφωνω οτι ειναι ΑΕΚτζης και μαλιστα νεας κοπης. Δηλαδη αυτος που ορμωμενος απ'την καρδια,μιλα με το μυαλο και οχι με το συναισθημα.Αυτο, ειναι για την εξεδρα-πραγμα που μαλλον ΤΩΡΑ-εχει αντιλιφθει ο "κοντος". Δηλαδη απευθυνθηκε στο μυαλο οσων ασχολουνται,η ασχοληθηκαν,η στο μελλον ασχοληθουν με την ΑΕΚ.Πολυ σημαντικο.
    2) Ο "ηρωησμος του" να τα χωσει- στους εργοδοτες του ουσιαστικα,- χωρις να μειωνει την αξια οσων ειπε, δηλωνει οτι εχει αλλαξει καταστρωμα στο καραβι.Οι μετοχοι ειναι παρελθον.Δεν μιλησε τοσο ξεκαθαρα την προτελευταια φορα γιατι "ζυγιζοταν" αναμεσα στους νυν-ανυπαρκτους μεν,υπαρκτους δε-α-μετοχους- και στην προοπτικη Κωζωνη που "εξεταζοταν σοβαρα". Τωρα που η πλαστιγκα εγειρε προς Σικαγο μερια,διαλεξε στρατοπεδο. Δεν το αναφερω σαν μομφη,προσοχη. Αυτο θα εκανα και εγω.
    (συνεχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ανώνυμο: Αγαπητέ, δεν διάλεξε στρατόπεδο.Έχει επιλέξει τον σταυρό του με το προσωπικό του κόστος και την αλλοίωση του βιογραφικού του. Υπάρχει και το ευκαιρικό κόστος, δηλαδή τι χάνεις όταν ασχολείσαι με κάτι άλλο. Η ΑΕΚ δεν προσφέρει τίποτα σαν πρόοδο, αλλά ο επόμενος εργοδότης σε αξιολογεί σαν διαχείρηση κρίσεων. Εκεί που καταλήγεις στο σχόλιο σου, δεν το έκανε ποτέ ο συγκεκριμένος. Αυτά τα κάνανε οι άνεργοι, οι τελειωμένοι ή αυτοί που τους είχε πάρει χαμπάρι ο μπαμπάς τους και θέλανε να δείξουν κάτι σ' αυτόν. Ο Θανόπουλος, ο πρόεδρος μας, στο μισθωτό θα συνεχίσει. Δεν έχει σχέση με τον αδερφό του που είναι εφοπλιστής. Μιλάμε για κωμωδία. Μπήκε μπροστά ένα στέλεχος ( υπάλληλο τον είπε σήμερα ο Ντέμης που σέβεται τους μετόχους!), διότι κανείς μέτοχος δεν ήθελε να αναλάβει. Να σου πω κάτι; Κι αν κονόμησε - τίποτα δεν έβγαλε - τον θέλω να το πέτυχε. Δεν βαρέθηκες με τους παπάδες και τους ιμάμηδες, δηλαδή τον ποδοσφαιριστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οτι ξεκαθαριζει πως θα ειναι προεδρος ΕΩΣ τις 31-12-παρ'ολο που τρεχει ακομα η υποθεση Κοζωνη με ολα τα ενδεχομενα να ειναι πιθανα-δηλωνει οτι το πραγμα εχει τελειωσει εδω και ενα...τεταρτο. Ολες οι παραμετροι εχουν υπολογισθει, οι διαφορετικες θεσεις εχουν πια κοινο προσανατολισμο(γηπεδο,προπονητικο,Morgan Stanley,Ερασιτεχνικη, τροπος αυξησης Μ.Κ.,α-μετοχοι, Empire κλπ),τα βασικα θεματα εχουν ηδη διευθετηθει. Οχι τωρα,καιρο τωρα φανταζομαι.Οσο εμεις τσακονομασταν για τον Μπαγεβιτσ,τις μεταγραφες που εγιναν και που δεν εγιναν,την οριτζιναλ,τους α-μετοχους,καποιοι αλλοι προφανως,ενημερωνονταν,ξεσκονιζαν,σχεδιαζαν "επι χαρτου" και μαλλον ερχεται η ωρα να μπουν στην μαχη.Αλλωστε, ολοι οσοι γνωριζουν την υποθεση απ'την ΑΕΚ "τους εκανε μεγαλη εκπληξη η ετοιμοτητα του πλανου Κοζωνη και η αρτιοτητα του σχεδιου του. Ελπιζω να ειναι ετσι. Οιδωμεν.
    4)Λιγες ωρες μετα την συνεντευξη Θανοπουλου, βγηκε απ'το λαγουμι του ο Χατζιχρηστος. Δηλωσε μεταξυ αλλων ο γενιαφορος Γεναρχης των αμυαλων "οργανωμενων"...
    (συνεχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χαράλαμπο: Φίλε ( και σου απάντησα στο ερώτημα σου ), τα πάντα ξεκινούν απο το σύστημα. Δουλεύεις σαν σκύλος ή έχεις σπουδάσεις σαν σκύλος και ξαφνικά έρχεται ένα χάπατο που λέγεται ντοπαρισμένος ή ποδοσφαιριστής ή τραγουδιστάκι και σε κάνει να αισθάνεαι μαλάκας. Το πρόβλημα είναι τεράστιο στην χώρα που γουστάρει την χρυσή μετριότητα ή το τίποτα. Ο Ντέμης σε πείραξε ή η υπουργίνα που κυκλοφορεί με τα αθλητικά; Ο Ντέμης τόσα ήξερε τόσα έκανε, δεν εξελέγη με κάλπη, οι άλλοι, εμείς, τι εξέλεξαν;
    Και ψάχνουν όλοι να βρουν γιατί πάμε χάλια. Πρόσεξε. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή κι η μικρογραφία των πάντων. Διότι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι, αλλά αν πιάσεις ψαροκόκκαλο κι αυτό βρωμάει.
    Το Δεσποινάκι άστο, δεν φταίει σε τίποτα. Ο Νικολαίδης, μέχρι να αποπληρωθούν τα χρέη μας, δεν πρόκειται να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα τουλάχιστον τυπικώς. Κάτι σαν Ψωμιάδης δηλαδή αλλά σε μορφή στρούμφ. Η Δέσποινα έχει μια αυτοτέλεια και πιστεύω να έχεις δει την μεταμόρφωση της. Πιστεύεις οτι ακόμα πάιζει επιτραπέζια μαζί του; Αλήθεια σήμερα, τι δουλειά κάνει ο Νικολαίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στηβ εδω εισαι; καλησπερα. Χρηστος Χοντζεας (συνεχεια)Δηλωνε λοιπον ο Δ.Χ. Στον ARENA FM - αν δεν κανω λαθος "...φοβαμαι μηπως δεν καταληξει καλα η υποθεση..." (Κοζωνη)!Μαλιστα! Απο εκει που δηλωνε οτι "...ειναι η καταλληλη λυση" και "...μακαρι να ερθει..." τωρα γυρισε την πλακα και παιζει αναποδα-προφανως λογω της στιρηξης του Ελληνοαμερικανου στον Μπαγεβιτς. Προτεινω να τον ονομασουμε Ναντια Κομανετσι και στο καινουριο γηπεδο μας-πρωτα ο Θεος- να κανει πιρουετες και σπαγγατα πρην την εναρξη καθε αγωνα. Η ΑΤΡΑΞΙΟΝ! Επισης ειπε"...τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα..." για τις δηλωσεις Θανοπουλου. Δηλαδη τι; Ηξερε και ο ιδιος; Και γιατι δεν εβγαινε μπροστα; Μα τι ανθρωπος ειναι αυτος;
    Επισης ειπε "...και τι εγινε που τον λεω βατραχο(τον Μπαγεβιτς)...; Αυτο ειναι το προβλημα της ΑΕΚ δηλαδη..."; -Ναι ρε γιδοβοσκε" θα του απαντησω εγω.Ειναι ΚΑΙ αυτο ενα προβλημα για την ΑΕΚ.Οταν αποδοκιμαζεις,προσβαλεις,μειωνεις και μαλιστα μεσα στην εδρα σου εν ωρα αγωνα τον προπονητητης ομαδας που υποστιριζεις(!!!),τοτε εκτος απο πατσαβουρας,εισαι και επικινδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @steven
    Καλησπέρα και από εμένα σε όλους, ρώτησες τι δουλειά κάνει ο Ντέμης, θα σου πω εγώ τι δουλειά κάνει.
    Πριν έρθει στην ΑΕΚ έτρωγε τα λεφτά που έβγαλε σαν ποδοσφαιριστής, και από την ΑΕΚ.
    Όταν έφυγε από την ομάδα μας, έχει τρεις εταιρίες δικές του. Την γνωστή γκρουπ11, μια εταιρία σεκιούριτι, και μια εταιρία εισαγωγής αθλητικών φαρμάκων.
    Μην με ρωτήσεις όμως πως τις έφταιξε αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χ.Χ.
    Ο "κοντος" απ'την αλλη-τρομαξα να αναγνωρισω τη φωνη του στις δηλωσεις του στον Σωτηρακοπουλο(αληθεια ΓΙΑΤΙ εκει;) λες και περιμενε να δικαιολογισει την υπαρξη του εξωδικου για να εξιλεωθει στα ματια των φιλων της ΑΕΚ και για την ταμπακιερα τιποτα...τσιμουδια. κατι για "λαθη" κατι "ξεφυγαμε τα 2 τελευταια χρονια" λες και ηταν ταμιας σε ψητοπωλειο. Οι αγωνες, οι στερησεις,οι αγωνιες, τα ονειρα τοσων και τοσων; Με την τωρινη εταιρεια τα καταφερνει καλυτερα βλεπω αφου "κουτσοεμαθε" μανατζαριλικη στου κασιδι το κεφαλι(βλ. ΑΕΚ.) Τωρα ποιος την χεζει και αυτην και ολους! Το ονομα του ομως το λερωσε,αποκαθηλωθηκε και ειμαι σιγουρος οτι το ξερει.Αυτα παθαινει οποιος μπερδευει τα πανηγυρια στα καγκελα, με την διοικηση επιχειρησεων. Γι'αυτο αραγε να ηταν "σπαμενη" η φωνη του,η να ηταν απο την βραδυα της συναυλιας της Beyonce; Ποιος ξερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. X.X.
    Tελος,ειμαι βεβαιος οτι η αυξηση Μ.Κ. θα γινει με τετοιο τροπο και θα εισρευσουν "νεες" μετοχες με τετοιο τροπο,οπου οι "παλιες"στην Morgan ,οι χρεωμενες και αμαρτωλες θα "σπρωχθουν" εξω απ'την εταιρεια και θαφωρτωθουν στις πλατες των α-μετοχων. Οχι ειναι κοροιδο ο Κοζωνης να φωρτωθει τις ανομιες τους. Γι'αυτο και η πρεμουρα τους να χαλασουν την δουλεια απο "την πρωτη μερα" με e-mail και διαφορα τετοια. Σιγα μην πληρωσει ο Ελληνοαμερικανος τις μαλακιες τις δικες τους. Αν νομιζουν οτι ετσι λειτουργουν τα "αμερικανακια",τοτε θα επρεπε η Αμερικη να ειναι Ζιμπαμπουε και η Ελλδα των κουτοπονηρων αυτοκρατειρα. Αμ,δε...!
    Ασφαλως και μακαρι να εβγαλε χρηματα ο Θανοπουλος, Στηβ. Απο ποτε ειναι μεμπτη η αμοιβη υπηρεσιων και το κερδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ανώνυμο: Χρήστο εδώ είμαι. Η δύναμη της σιωπής είναι πιο δυνατή απο τις κραυγές. Δικαιώνεται ο Μονεγάσκος με τους χαρακτηρισμούς του. Η πουτάνα ψάχνει να βρει πελάτη, συνήθως πλούσιο, αλλά αν δεν τον βρει θα βγάλει μεροκάματο με τον αγάμητο ό,τι κι αν έχει πάνω του. Φοβάται τώρα και αμφισβητεί τον πρόεδρο της ΑΕΚ; Εγώ δεν φοβάμαι και πάω και τρίτη εθνική κι υπενθυμίζω το μπάσκετ της ΑΕΚ και το πούλημα του Μελισσανίδη. Δηλαδή το πούλημα της ερασιτεχνικής και του γηπέδου μας. Εκεί, όπου και να πάμε, αυτός τελείωσε. Στο υπογράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς billys: Λες να μην τα ξέρω ή να μην ξέρω τους συνεταίρους του; Φιλολογικά ρώτησα για να δουλεύει το μυαλό. Δηλαδή να μην ξεχνάει. Φίλε δεν χτυπιέσαι τυχαία με τον Ψωμιάδη. Όμοιος ομοιώ αεί πελάζεται. Πάντως αύριο θα πάρω το πειρατικό της εθνικής με τον Χελάκη, θα πιω ένα ποτό στον Ταύρο και θα κάνω κι έναν εμετό στον ρομαντισμό, σαν ρυθμό εννοώ. Τρία επίπεδα: Θάνατος, ψιλοκαρτερία, ελευθερία. Για να μην χάνουμε και το επίπεδο μας λόγω ικανών ηγετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ανώνυμο: Αγαπητέ ΧΧ, σήμερα λέγεται Nova spor fm. Λογικά τα λοχαγάκια τα έφαγε ένας Ταγματάρχης. Και λογικά ο Σωτηρακόπουλος μίλαγε στον πληθυντικό. Τον έβλεπε πολλούς και παρέα η ανεξάρτητη δημοσιογραφία με το άλλο 50%. Σπασμένη φωνή; Δεν σου αρέσει πια η Βανδή; Διότι αυτή πάντα έκανε πρωταθλητισμό, έστω ελληνικό, ο άλλος σαν ποδοσφαιριστής με το Marlboro στην κωλότσεπη και το ναταβατζηλίκι στα αποδυτήρια λόγω του τατουάζ, τι ακριβώς έκανε; Να την χέσω και τη μπάλα που ήξερε και ερχόταν η original στην κερκίδα κι απειλούσε θεούς και δαίμονες.
    Ποιό αμερικανάκι βρε να είναι ο οποιοσδήποτε καινούργιος; Αμερικανάκια - δηλαδή αφελείς - ήταν οι μέτοχοι που είχαν έρωτα στον αγωνιστή που θα γκρέμιζε το σύστημα που μέσα σ' αυτό ζουν ακόμα με το μπαμπά τους. Εξαιρώ τον Πόλυ. Φράγκο δεν έχει βγάλει ο Θανόπουλος. Ο πρόεδρος μας μιλάω. ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Αμφιβάλω κι αν έχει πληρωθεί για τις ώρες του, ενω κάποιοι άλλοι με όραμα είχαν μπει στο pay-roll της εταιρείας με τριακόσιες χιλιάδες (300000) ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ μαζί σου Στήβεν ο Θανόπουλος είναι μέγας αεκτζής και ήταν αυτός που μου θύμισε τι είναι αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @steven
    Ήμουν σίγουρος ότι θα ήξερες, απλά τα έγραψα γι' αυτούς που δεν ξέρουν τις μέρες και τα έργα του Ντέμη στην ομάδα μας.
    Από τα ποιο απλά όπως το τραγουδάκι του "Φοίβου", το "μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω", έως την ρεμούλα που δεν του έκατσε στις Λεκάνες Αχαρνών (προπονητικό), το μεγάλο φιάσκο του ΟΔΔΥ, τις εξωφρενικές συμβάσεις με τον Λεβάκο, και πολλά άλλα.
    Μακάρι ο Κοζώνης να τα βγάλει αυτά στην φόρα και να αποκαθηλώσει μια και καλή αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε στην ΑΕΚ τα τελευταία 4.5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οπως είπα και πιο πάνω ο Θανόπουλος με εξέπληξε,με μια μικρή ενσταση.Έπρεπε να τα πει όλα για όλους-πχ γιατι δεν εδωσε ο Νοτιάς την εγγυητική-και επίσεις όλα αυτά θα είχαν μεγαλυτερη πιστεύω αξία αν είχαν λεχθεί νωρίτερα.
    Στηβεν οσο για την Υπουργίνα που κυκλοφορεί με αθλητικά(αλήθεια ποια ειναι;)δεν μου καίγεται χαρτί διότι θεωρώ ότι και να φορέσουν οι πολιτικοί ο σκοπός τους είναι να λένε ψέματα.(εκτός ελαχίστων περιπτώσεων)
    Η ΑΕΚ όμως είναι ΙΔΕΑ και ο θεσμός του προέδρου της είναι ΙΕΡΟΣ.Οποιος και να είναι σε αυτή την θέση περιμένω όχι μόνο να είναι ΚΑΠΟΙΟΣ αλλά και να δείχνει,πάνω απ'όλα ΣΟΒΑΡΟΣ.(Εσάς σαν βγάζει σοβαρότητα ο πρώην Πρόεδρος;;)
    Για μένα ο Κρατικός Λειτουργός(Υπουργός)που έκανε συνάντηση με τον Νικολαίδη-μόνο καφεδάκι είπιανε και τσιγαράκι κάνανε..-είναι απαράδεκτος.
    Ποιά γήπεδα μας λέτε τώρα,φωτογραφιούλες και φλασάκια για τους ψηφοφόρους οι μέν,για τους άρωστους(Αεκτζήδες)οι δέ..
    Τέλος,θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον λόγο και στην συγκεκριμένη περίπτωση που έχει να κάνει με την ΑΕΚ ΥΠΟΧΕΩΣΗ.ΟΛΟΙ να βγούν και μιλήσουν και τις μαλακίες περι απαξίωσης απάντησης να τις πούνε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χαράλαμπο: Η υπουργίνα είναι η του περιβάλλοντος, δεν ξέρω το όνομα της. Για τις ερωτήσεις σου: Γιατί δεν έδωσε την εγγυητική ο Νοτιάς; Μα μόνος του έχει την ΑΕΚ; Μόνος του θα πληρώνει και θα συντηρεί χωρίς να του έχουν μεταβιβάσει οι άλλοι τις δικές τους; Δεν φτάνει που του φόρτωσαν το 33% τότε, τώρα θα τον ξαναπιάσουν κορόϊδο;
    Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα; Διότι αν ο Μπάγιεβιτς είναι η μια ασπίδα για τους μετόχους, αυτός είναι η άλλη. Και ποιός ξέρει τι μπαρούφες και τι ψέμματα έχει ακούσει και τι υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Όταν πια ο κόμπος έφτασε στο χτένι, δηλαδή πλέον μετά απο συγκεκριμένες προθεσμίες καταληκτικές που δεν έγινε τίποτα κι όταν πια επισήμως όλα τα ποντίκια εγκατέλειψαν το καράβι στο οποίο είναι μόνο ο Νοτιάς, βγήκε και εξέπεμψε το SOS. Τους προστάτευε κι αυτοί τον δουλεύανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή