Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΕΚ

          Πολύ ωραίο το πρώτο ημίχρονο. Γυμνασμένη ομάδα εναντίον μπαλαρίνων που παίζανε σε γυαλισμένο τεραίν με ληγμένη παρκετίνη. Τα βολέ του Σάχα ( πόσες φορές έπεσε κι αυτός, αβίαστα χωρίς πίεση) δουλεμένα στην προπόνηση. Μιλάμε για πράσινη ανάπτυξη τύπου σοσιαλιστικού κόμματος. Να μην κάψουμε πολλά καύσιμα στο κέντρο και εκπέμψουμε ρύπους. Και σωστά. Με ποιά χαφ; Σαν κάτι μοντέλα έτοιμα για απόσυρση που τα κρατάει ο ιδιοκτήτης διότι έχει συναισθηματικό δέσιμο ή δεν έχει χρήματα να εκσυγχρονισθεί.

           To αμάν όμως και το μπιραλλάχ ήρθε μετά. Όπου εκεί φάνηκε οτι όχι μόνο δεν έχουμε ομάδα, αλλά δεν έχουμε καμία τύχη και καθόλου ψυχή. Φυσικά κανένα πλάνο και κανένα δούλεμα στην διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι θλιβερή η εικόνα και το άντε γαμηθείτε είναι ευχή κι όχι βρισιά. Ειλικρινά το λέω, δεν έχω ξαναδεί χειρότερη ΑΕΚ απο αυτήν.
              Είναι πάρα πολύ αστείες οι όποιες συγκρίσεις επιχειρηθούν με κάποια ομάδα του παρελθόντος που κατέληξε ακόμα και πέμπτη σε κάποιο πρωτάθλημα. Όπως επίσης είναι γελοίο το να πεις κάποιον διακριθέντα σε οποιοδήποτε επίπεδο. Το οτι είναι απλήρωτοι είναι δικαιολογία για τα μικρά παιδιά, όπως αστείο είναι να παραδεχθούμε οτι ο προπονητής κρατάει κάποια γκέμια στα αποδυτήρια. Χαμένος είναι κι αυτός στο 4-2-3-1 που δεν καταλαβαίνω πότε περιμένει να του αποδώσει κάποιους καρπούς.
                 Υπομονή, υπομονή, τι είναι ρε πούστη μου η υπομονή; Βιάγκρα να φορτώσω; Μπαίνει μια Καβάλα με 5 απουσίες, με αλλαγή στην αλλαγή και σε κάνει σις κεφτέ χωρίς κρεμμύδι. Με τερματοφύλακα έναν μάγειρα κι η ΑΕΚ με έναν Γκέντζογλου ( για μένα είναι λίγος) φιλότιμο και με έναν Ντάνιελ ( πού βρέθηκε ο άνθρωπος;) που να κάνει τα πάντα. Και θα το πω: Αν ήμουν προπονητής αυτόν θα είχα βάλει σέντερ φορ και πίσω ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Αφού αυτό το σύστημα παίζουμε ούτως ή άλλως.
               Συγχαρητήρια στην Καβάλα. Συγχαρητήρια στον Παπαδημητρίου, τον εκπρόσωπο του Κοζώνη που συνόδεψε την αποστολή. Συλληπητήρια σε μας και στον δωδέκατο παίκτη που την πίκρα του την εκτόνωσε  στο να σπάει τα καθίσματα. Στην πιο σεξουαλική πόλη της Ελλάδας ευχαριστηθήκαμε την πράξη. Μην ακούσετε τις μαλακίες του Σκορ ή της Ώρας αύριο περί σφαγής. Ο Τριτσώνης είναι επικίνδυνος διαιτητής λόγω μαλακίας κι ανικανότητας. Αφείστε τις σφαγές που θα σας προσφέρουν δάχτυλο για κάλυψη. ΑΕΚ είμαστε ακόμα. Δεν είμαστε γυναικούλες.
   ΥΓ1 : Μίλησα με Καραγιαννίδη που ό,τι σας είπα θα γίνει στήλη του. Ζήτησα κατεπειγόντως νέα συνάντηση με τον τίγρη, που είναι η μόνη λύση.
  ΥΓ2 : Το άλλο Σάββατο, στις 3,  κανονίσαμε οι ομιλούντες εδώ στο blog να βρεθούμε στην Φιλαδέλφεια να πιούμε ούζο. Φυσικά οι λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι ωραία ευκαιρία. Ψηλά  το φρόνημα παιδιά.

23 σχόλια:

  1. Καθόμουν και σκεφτόμουν:Οκ,αφού το μέλλον διαγράφεται από μαύρο έως κατάμαυρο,δεν θα έχω τουλάχιστον αγωνία για τον σημερινό αγώνα.Τι διαφορά να σου κάνουν 3 βαθμοί όταν είσαι στο χείλος του γκρεμού?
    Ποιόν παώ να κοροιδέψω? Όταν βλέπεις τις κίτρινες φανέλες να τρέχουν τα ξεχνάς όλα.Ότι και να έχουν μέσα.Και ενδόμυχα περιμένεις κάτι να γίνει και η ΑΕΚ να δαγκώσει και να φύγει από το γήπεδο περήφανη.
    Στο τέλος όμως δυστυχώς προσγειώνεσαι:Τι μαλάκας είμαι? Με τι να δαγκώσει? Δεν έχει πλέον ούτε ούλα.
    Κρίμα ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς iojik: Δεν θα πέσουμε όμως ποδοσφαιρικά σε μικρότερη κατηγορία. Εν ανάγκη θα βάλουμε εμείς το γκολ βγάζοντας δελτίο και μη γλυστρώντας λες και φοράμε τακούνια. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΗ ( ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΚΡΕΚΗ ) ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΖΕΨΕ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ.
    ΕΝΩΣΙΣ σημαίνει προσφυγιά, τιμιότητα κι αγώνας έντιμος. Χωρίς κρατικά δώρα και χωρίς χαμόγελα για συνυπευθυνότητα. Πρώτα αγώνας εναντίον του εαυτού μας και μετά εναντίον φαντασμάτων που τρομάξανε όταν είδαν την περηφάνεια να διατηρείται σε ορδές καταστραμμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Νοεμβρίου, 2009 22:18

    @ lojik. Το ίδιο αισθανόμουν ακριβώς. Συμπληρώνω ότι έχω απογοητευτεί και από το Νερετβίτη. Τέτοια διαχείριση υλικού? Τέλος πάντων τους πήραμε αυτούς τους άμπαλους και διώξαμε όποιους διώξαμε. Άλλο θέμα, σημαντικό, αλλά στα 90 λεπτά παίζουν αυτοί που έχουμε. Ή μάλλον μας έχουν ξεμείνει...
    Ο Σκόκο γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, πληρώνεται κάποια λεφτά. Γιατί? Αλλαξε τον με τον Παυλή από το ημίχρονο, χάρη θα του κάνεις αφού βαριέται ο άνθρωπος...Ο Καφές, ο οποίος, λέει, σάρωσε στα εργομετρικά επιβλήθηκε στο κέντρο σα νέος Ναπολέων...τρόμαξαν όλοι...ο Μαντούκα προσπαθεί, αλλά είπαμε, το παιδί φοβάσαι μη σου μείνει μέσα στο γήπεδο. Συμφωνώ με τον steven για τις μοναδικές οάσεις, διαφωνώ για τον Γκεντσόγλου. Υπάρχει ελπίδα με αυτό το παιδί. Κάνει λάθη, είναι αργός αλλά μπορεί να δουλευτεί σίγουρα. Εκεί, όμως, που εκτέθηκε ο Νερετβίτης πάλι είναι στη χρησιμοποίηση του Γιάχιτς. Αφού το ξέρει ότι την Τετάρτη έπαιξε για το νυν υπερ πάντων αγώνα στη Βοσνία, τι περίμενε σήμερα? Να του δώσει σούπερ καοτόνικ να υναμώσει. Βάλε Γιαχάγια ή όποιον άλλον έχεις ρε "πρίγκιπα". Πολύ σοφτ είμαστε. Όχι αδιάφοροι, αλλά ανίκανοι...
    Αλλά τι συζητάμε, εδώ σαν ομάδα μπορεί να είμαστε Δ' Εθνική του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ είμαι πολύ θλιμένος.Δεν μπορώ να χωρέσω στο μυαλό μου οτι αυτοί οι βλάκες στην καβάλα ήταν ομάδα ΑΕΚ.Μα να παίζεις με μία ομάδα που δεν έχει χάσει από αυτούς που εσύ έχασες στην έδρα σου και να την αντιμετωίζεις με αυτή την χαλαρότητα; Είναι να μην το ρίξεις μετά στο φαί;
    Κανένα ευχάριστο νέο παιδιά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διοικητικη φουρτουνα,φαινεται οτι εχει φτασει στο μεδουλι της ομαδας η οποια ειναι αρωστη βαρια,ειναι φανερο.Η ελειψη στοιχειωδους αγωνιστικου πλανου-εστω και Αγιου Κοσμα-φανερωνει την αναρχοαυτονομια του καθενος,εφ'οσον πουθενα δεν δινουν λογο-και ακομα χειροτερα,δεν γνωριζουν που 'αγωνιζονται'.Τι προστιμο να επιβληθει,τι λογια επιτιμητικα και ενθαρηντικα να τους πει ο οποιοσδειποτε πλεον, αφου αρμενιζουν ο καθενας στο δικο του πελαγος. Καποτε-καποτε,αυτη η αναρχοαυτονομια σε μερικες(συγκεκριμενες) ομαδες ειναι ο κυριαρχος τροπος παιχνιδιου,ναι,αλλα οταν το ταλεντο και η ορμη επισκιαζουν και καλυπτουν την οποια 'αγωνιστικη σχεδιαση'.Αλλα εδω, μιλαμε για καρκινο πια.Συνηθησαμε στη μετριοτητα; Ξεχασαμε τα βαρια ονοματα και τις μεγαλες προσπαθειες;Τι να δικαιολογουμε πια;'Μαντουκα' 'Μακος' 'Λεοναρντο' 'Σκοκος' Γιαχιτς' και ολοι οι υπολοιποι...ολοι μαζι: μπορουν να σκουπισουν τον ιδρωτα του Σαβεβσκι και μονο; Μπορουν να δεσουν το δεξι παπουτσι του 'καραφλα' η του 'κουμπαρου';Μπορουν να κλασουν το αριστερο του Οκονσκι,η το δεξι του 'Σαμπα';
    Ο Γεωργιου εχει πει μια μεγαλη και πικρη αληθεια΄: Μας καλομαθε η ΑΕΚ του '89-'96 και τωρα απλα ηρθαμε στα 'κυβικα' μας. ο.κ. Αλλα οχι και ετσι ρε πουστη μου. Ποτε η ΑΕΚ, ΟΛΗ ΜΑΖΙ δεν αξιζε λιγοτερο απ'το αριστερο ποδι του Αρδιζογλου...ουτε καν το δεξι.Ποτε,παρα μονο τωρα.
    Κατι κιτρινες φανελες τριγυριζουν σε πρασινο φοντο τωρα πια,που χλευαζουν το Νεστορα,τον Παπαιωαννου,τον Μαυρο,τον Μανωλα.
    Εδω δεν ειναι για μακροπνοα σχεδια και συνταγες δεκαετιας. Τι ειμαστε; Χειρουργειο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΙΩΣ,ΠΕΘΑΝΑΜΕ.
    Υ.Γ. Steven,με ολο το θαρος,ισως και την αγνοια...προς τι η συναντηση με τον Τιγρη; Θα του εκθεσεις παραπονα, θα προσπαθησεις να τον πεισεις για αμεση επανοδο,θα του τα 'χωσεις' για την καταντια της ομαδας(και αυτος εχει ευθυνες ΑΣΦΑΛΩΣ),θα προσπαθησεις να μαθεις που σταματαει η κατρακυλα συμφωνα 'με το σχεδιο'; Τι απ'ολα;
    Γιατι αυτη η συναντηση μου φαινεται λιγο ακαιρη και διχως νοημα. Μακαρι να μη γνωριζω τοσα και να ειμαι αδαης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Στηβεν και λοιπη παρεα,μην αγχωνεστε γιατι πανω κατω ολοι μας ειμαστε σε κρισιμη ηλικια...Αφου δεν μπορουμε να το αποφυγουμε ας κατσουμε να το απολαυσουμε.Να σας γραψω μια συνταγη για γιουλμπασι-ζυγουρι να το συνοδευσετε με μπρουσκο κρασι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στηβεν,καπου τοχασα,τι ακριβως θα κανει στηλη ο Καραγιαννιδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμπονεμένοι μην ξεχνάτε,όσοι πιστοί προσέλθετε το Σάββατο ΝΦ στις 3 για να πνίξουμε τον πονο με ούζο και φαί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Φτωχοτερο το Ελλ. ποδοσφαιρο χωρις την ΑΕΚ" Ταδε εφη: φιλοι της Καβαλας εξερχομενοι απ'το γηπεδο.
    Οπως λεμε:"φτωχοτερη η Ελλ. μουσικη χωρις τον Μ. Χατζιδακι" Εχουμε πεθανει και δεν το ξερω; Σαν συντομος επικηδειος ακουστηκε.
    Πιστεψτε
    με, μολις διαβασα την λεζαντα,παρ'ολο που ηξερα που αναφερεται,ενοιωσα σαν να εχω ΗΔΗ χασει εναν ανθρωπο που αγαπω.
    Υ.Γ. προς Χαραλαμπο και monegasco: Θελω να πιω ολο το Βοσπορο.Αλλα δυστυχως το επομενο Σαββατο (αν σε αυτο αναφερεστε) εργαζομαι και δεν θα καταφερω να βρεθω μαζι σας.Ελπιζω να το πραγματοποιησετε και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι το μονο.Αυτη η ομαδα-αν δεν μας προλαβει το ολεθριο ετος 2012 και παψουμε να βλεπουμε την κατρακυλα της-θα μας οδηγησει στον αλκοολισμο. '...ειμαι ο Ορεστης Μακρης,Μικρασιατης προσφυγας,σβηνω στο κρασι τον πονο μου γιατι δεν μπορω να βλεπω την ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ πουτανα στην τρουμπα να την πηδα ο ενας κι'ο αλλος.'
    Εκτος και αν ελθει το 'ετος Κοζωνη' και μετραμε με δικο μας τροπο πια απο δω και μπρος: αντι για μ.Χ. θα λεμε μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξενύχτης Νομικάριος22 Νοεμβρίου, 2009 01:47

    Αδέλφια, ας μιλήσουμε λίγο για μπάλα, γιατί πήξαμε στα χρέη, στις διαρροές και τους ισολογισμούς! Προ ημερών ο Νερετβίτης(ωραίο!) δήλωσε ότι τώρα προέχουν τα αποτελέσματα κι όχι η καλή μπάλα, αυτή θα έρθει μετά. Πολύ σωστά, λέω εγώ. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, ενώ επίκεινται διοικητικές εξελίξεις και ποιός ξέρει τι άλλο. Ιδού λοιπόν η ευκαιρία: Αντίπαλος μια γυμνασμένη και σκληρόπετση ομάδα, αήττητη με γαβροβαζελίνες και Άρη.Και ρωτάω: Είναι δυνατόν σε τέτοιο παιχνίδι ο Γιαχάγια να βρίσκεται εκτός..αποστολής;Ο Μάκος έλειπε με την Εθνική , ο δε Γιάχιτς έπαιξε μόλις την Τετάρτη κρίσιμο αγώνα μπαράζ και -καθόλου αναπάντεχα- απόψε τραυματίστηκε.Και σιγά τα αμυντικά χαφ-σκύλους που στέλνουν στην εξέδρα τον συμπαθή Γκανέζο!Είναι δυνατόν σε τέτοιο παιχνίδι να επιστρέφει ο...Λεό; Και μάλιστα μαζί, και με Σκόκο, και με Μαντούκα, και με τον Ζορό που φέτος θυμίζει ...Αλέκο Τάτση; Ποιός μαρκάρει από όλους αυτούς; Ο άμπαλος Χέρσι με τη μαχητικότητα και τα τρεξίματά του θα μπορούσε σήμερα να προσφέρει περισσότερο. Όταν έχεις προβληματικό δίδυμο σέντερ μπακ, τον νταλίκα σε ανήφορο Σουηδό και τον σόφτ για τη θέση Γκέντζογλου, φροντίζεις με τα αμυντικά σου χαφ-αυτά που έχεις-να το καμουφλάρεις, εν ανάγκη βάζεις και τρία βρε αδερφέ, αφού πας για το αποτέλεσμα!!Φροντίζεις επίσης να ντουμπλάρεις στο μαρκάρισμα το καλό δεξί μας μπακ, τον Αραούχο, όπως κάνανε οι Καβαλιώτες με τον Σκόκο, για να μην ξεφτιλιστεί πάλι, όπως στην Κρήτη από τον Λεάλ. Και σήμερα όμως ο Αραούχο υπέφερε!
    Πέρα όμως από αυτά ο Νερετβίτης κάνει λάθη και στη ροή του αγώνα. Με τσαμπουκά και με χύμα στιλάκι αλά Μπάτε ισοφαρίζουμε και ο "ασκούμενος" αντίπαλος προπονητής ρίχνει και δεύτερο επιθετικό, για να μας...πατήσει. Αφού εχεις την ισοπαλία, γιατί δεν προσέχεις τα νώτα σου και συνεχίζεις το ίδιο βιολί; Παίξε στην κόντρα με τον ανύπαρκτο σήμερα Σκόκο να βγαίνει σε θέση σέντερ φορ, όπως και στο δεύτερο γκολ με τη Βασλούι!! Το παιχνίδι μετά το 1-0 άνοιξε, λίγο μυαλό θέλει και ο...Γούτης θα πιαστεί κορόιδο! Στο φινάλε φεύγεις έστω με το ποντάκι, όπως και ο Ότο έφυγε με το 0-0 από το ΟΑΚΑ με την Ουκρανία, θα χάσεις το πρωτάθλημα; O Ντούσαν αξίζει μια ευκαιρία ακόμα με νορμάλ διοίκηση κι όχι με αυτούς τους ρεζίλες, με προβληματίζουν όμως οι ιδέες του οι φετινές. Αρκετά όμως, σας έπρηξα, πάω για ύπνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιώργη: Το χειρότερο για μένα είναι οτι κάνουν πλάκα τα παιδιά μου με την ΑΕΚ. Και είναι αστείο να φωτογραφίζονται με κλόουν. Μην επιμένεις. Ο Γκεντζόγλου είναι μαλθακός, χώρια που παίζει σε λάθος θέση. Βέβαια αν τον βάλεις εκεί που θέλει, θα γελάσει κάθε πικραμένος. Έτσι ήταν ο προπονητής παλιά; Ρε γ εθνική δίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χαράλαμπο: Παιδιά το συνοθύλευμα αυτό που λέγεται ΑΕΚ σαν ποδοσφαιρική ομάδα είναι για την συνάντηση μας. Μετά απο δέκα ποτηράκια τους κερδίζουμε άνετα. Άρα όλοι μαζί το Σάββατο εκεί που θα πει ο Χαράλαμπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο Χ: Χρήστο είσαι τεράστιος Αεκτζής και γουστάρουμε όλοι τα λόγια σου και τις σκέψεις σου αλλά και θα λυπηθούμε αν δεν καταφέρεις έστω για πέντε λεπτά να περάσεις να γνωριστούμε. Ξαναλέω κανείς δεν ξέρει τον άλλον.
    Το θάρρος το έχεις διότι είσαι Αεκτζής. Εξ άλλου σήμερα όλοι ασχολούνται με το πώς χάσανε το πρωτάθλημα σαν καρατική επιχορήγηση. Η συνάντηση με τον τίγρη είναι για άλλη μια φορά να αναλάβει την ΑΕΚ και να τελειώνουμε με τις τρίχες κατσαρές. ΄Η να υποστηρίξουμε τα αμερικανάκια μαζί με τον toli21 για να μην έχουμε πρωτοδικείο.
    Η τρέλα είναι ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Μονεγάσκο: Φίλε Γιάννη, ο Καραγιαννίδης με θεωρεί βαρόμετρο για την ΑΕΚ. Φυσικά δεν είμαι κι ο ψυχραιμότερος άνθρωπος για την ΑΕΚ, αλλά και γενικώς, κι ό,τι του είπα θα το κάνει στήλη. Συμπόνοια μου πουλάει κι αυτός. Το Σκορ μιμείται για φύλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς ξενύχτη νομικάριο: Φίλε ξέρεις μπάλα και το λέω ειλικρινά. Θα σου πω ένα πράμα: Πολλά βλέπει ο Ντούσαν και τίποτα δεν βλεπει. Δεν φταίει καμιά διοίκηση για την εικόνα. Και κανείς προπονητής για τις επιλογές του. Οι συμπτώσεις και η ανικανότητα του. Μίλησες για υποστήριξη του. Άρα δεν μπορεί μόνος του. Άρα ποιός Γιαχάγια και ποιός να επνευσθεί από αυτόν; Να φύγει; όχι. Ν α φύγει η διοίκηση κι όλοι οι ποδοσφαιριστές; Πού βρίσκεις λογική;
    Πουθενά. Βαρέθηκαν οι φίλαθλοι, λες να μην βαρέθηκαν οι παίκτες; Ένας έχει μέίνει. Ο Σουηδός διότι είναι επαγγελματίας κι όχι ερασιτέχνης σαν τα μπροστινά λοιμά. Τα συστήματα που προτείνεις δεν αλλάζουν την ΑΕΚ του Ντέμη που το φάντασμα του υπάρχει ακόμα εντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδια,τοχουμε ξαναπει.Μην καθομαστε να αναλυουμε τον καθε παιχτη μετα απο καθε παιχνιδι.Αυτοι ειναι...Το ξηλωμα πρεπει να αρχισει απο την κορυφη και να κατεβαινει ταχιστα προς τα κατω.Στηριζω πολλα στην συναντηση του Στηβεν με τον Μελισσανιδη.Δεν γνωριζω φυσικα τι θα πουνε,αλλα πρεπει να καταλαβει ο Τιγρης οτι η "καψουρα" οτι και να σου εχει κανει παντα την συγχωρεις.Το θεμα δεν ειναι αν εχασες αποτην Καβαλα,το θεμα ειναι οτι εχεις απαξιωθει σαν ομαδα και σαν εταιρεια.Εγω καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ την σταση του Μελισσανιδη,δεν ειναι και λιγο πραγμα να σε πουλαει το καθε μουνοπανο.Αλλα υπαρχει και ενα οριο στο να εχεις στιλωσει τα ποδια,εκτος αν βγει ΔΗΜΟΣΙΑ και πει οτι δεν ενδιαφερεται.Εκει τελειωνει το παραμυθι...Στηβεν στο λεω δημοσια,καλεσε τον το Σαββατο στην συναντηση να μιλησουμε.Μπροστα στην γκρεμισμενη "Φιλαδελφεια".Να ακουσει εμας,και οχι οργανωμενους οπως τον ΠΟΥΛΗΣΑΝ καποτε.Ημασταν και θα ειμαστε ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Νοεμβρίου, 2009 11:06

    @ Ξενύχτη νομικάριο: Ξενύχτη μου, αν και αμφότεροι τυγχάνουμε επαγγελματίες σε διαφορετικούς τομείς, και σίγουρα όχι ποδοσφαιρικούς, με χαροποιεί -και ανησυχεί ταυτόχρονα!- ότι ακόμα και τα καθαρά ποδοσφαιρικά τα βλέπουμε ακριβώς το ίδιο. Γιατί εμίε και όχι ο καθ' ύλην αρμόδιος Νερετβίτης? Αλλά τι λέω? Χρειάζεται δίπλωμα προπονητικής για να δεις τα χάλια μας στο γήπεδο? Απλή λογική χρειάζεται. Άιντε και κανένα δίπλωμα ψυχιατρικής. Το επίπεδο της ψυχολογίας το έχουμε περάσει σαν ομάδα εδώ και καιρό. Τώρα είμαστε για Δρομοκαϊτειο...
    @ όλους τους συμ-πονεμένους εδώ+steven. Από την 1η συνάντηση, αν και παιδί της Φιλαδέλφειας θα απέχω αν και επιθυμώ σφόδρα την παρουσία μου. Έχω φουσκώσει την κυρά και είμαι σε κατ' οίκον περιορισμό για συμπαράσταση στις αναγούλες και τα φάρμακα. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανονίσει το μέρος, προτείνω την "Ρούγα", οδός Στρατηγού Δαβάκη, πίσω από το 1/2ο Λύκειο Ν.Φ. Ανθρώπινο μέρος με καλό μεζέ, ΑΕΚτσής αφεντικό, γνωστό σε ντόπιους.
    Κρατάτε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα σε όλους
    Σήμερα είναι μια ηλιόλουστη μέρα έξω, ευκαιρία να μας χτυπήσει ο ήλιος να λαμπικάρουμε λιγάκι. Με καθαρό μυαλό μπορώ να πω τα εξής: Όταν δεν υπάρχει ΧΡΗΜΑ , υπάρχει γρίνια . Παντού συμβαίνει αυτό, σε κάθε δουλειά, σε κάθε σπίτι σε κάθε δραστηριότητα μας. Όλα στην ΑΕΚ πιστεύω ξεκινάνε και τελειώνουν εκεί. Όλα τα άλλα για μένα είναι δευτερεύοντα.
    Ούτε συστήματα ούτε παίχτες ούτε προπονητές ,έχεις ΧΡΗΜΑ βρίσκεις λύσεις. Δεν έχεις και μαζεύεις φραγκοδίφραγκα δεξιά και αριστερά, αργά ή γρήγορα είσαι τελειωμένος.
    Τα σκουπίδια όσο και να τα χώσεις κάτω από το χαλί κάποια στιγμή θα βγούνε στην επιφάνεια. Αυτό έγινε και σε μας.
    Ηλεκτρική σκούπα μεγάλης ισχύος να τα ρουφήξει θέλουμε, το πόλο της σκούπας δεν μπορώ να διακρίνω ποιος θα παίξει….
    Υ.Σ : Στην συνάντηση που κανονίζουμε για το Σάββατο 28/11 ώρα 15:00 στην Ν.Φ εάν υπάρχουν αντιπροτάσεις ή ως προς την ώρα ή ότι άλλο είναι αποδεκτές. Όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο καλύτερα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Γιώργη: Είναι μία πολύ καλή επιλογή αυτή,
    Είναι από τα 2-3 μέρη που παίζουν γερά για την συνάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mε τον πρωινο καφε και το ξημερωμα μιας νεας μερας νεες σκεψεις,-χωρις να αναιρουνται κατ'ελαχιστο οι χθεσινες-περνουν απ'το μυαλο μου.
    Για σιγα: η 'ομαδα' κανει την χειροτερη της εμφανηση-μεχρι την επομενη που ελεγε και ο 'Νικ'-και ο Μπαγεβιτς,αταραχος(!)μιλαει για παθος,θεληση και καλη εμφανηση(!!!)Εκει που περιμενεις 'να τα βροντιξει για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ-(ποιος να τον διωξει και που να στειλει την παραιτηση;Στον εαυτο του;Αφου δεν υπαρχει κανεις)να παραπονεθει,να ψελλισει 'δεν μπορω να μιλησω' και τα σχετικα,αντ'αυτου δεν τρεχει καστανο,ολα καλα,παμε για το επομενο παιχνιδι.Περιεργο δεν ειναι;Εκτος και αν με καποιο τροπο εχει την διαβεβαιωση οτι "...περιμενε 1-2 μηνες,χεστα, παρατατα με αυτους,ουτως η αλλως η χρονια ειναι χαμενη...θα τους ξηλωσουμε ολους,φτιαχνουμε καινουρια ομαδα απο Γεναρη-Φλεβαρη και θα εχεις χρονο προετοιμασιας της απο τοτε μεχρι τον επομενο Σεπτεμβρη.(!)8 μηνες προετοιμασια!(Σε πιθανο δια-γαλλαξιακο πρωταθλημα θα ειναι αρκετοι!)
    Οι 'παικτες'(!!!) απ'την αλλη καθε μινι προετοιμασια που παρερχεται(εχουμε κανει 4 ως τωρα, αν θυμαμαι καλα)εμφανιζονται ολο και χειροτεροι.Μαλιστα αυτη τη φορα-με εξαιρεση τον Σουηδο,συμφωνω-παρουσιαστηκαν ΟΛΟΙ χαλια.Ταυτοχρονα!ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ.Ενταξει,το καταλαβαμε. Θα περιμενουμε την επομενη διακοπη του πρωταθληματος να γελασει το χειλακι μας λογω αγωνιστικης απραξιας.15 μερες ξεγνοιασιας,μεχρι να ερθει το επομενο κυμμα.
    Ο δε διαιτητης,τη σφαζει σαν αρνι στο γονατο.Γιατι;Για να γινουν οι βαθμοι της διαφορας απο -13 σε -16(μας φοβουνται ακομα ρε γαμωτο!!!)Ποιος ο λογος να κανει αυτην την επιδειξη;Μαλλον σκεπτομενος '...τωρα που η ομαδα ειναι μπουρδελο και κανεις δεν θα ασχοληθει με εμενα ΟΤΙ και να κανω,τοτε 'ας μπω στο παιχνιδι' και να επιλεξω 'πατρονα'.αλλωστε κατα μια νεα ετοιμολογικη προσεγγηση η λεξη 'διαιτητης' σημαινει:'αυτος που ΔΙΑ μεσω καποιου,η με καποιο τροπο,ΑΙΤΗΤΑΙ κατι'. Λογικο.
    Οι κιτρινοφυλλαδες απ'την αλλη,σημερα,περασαν στα ψιλα και δεν εσκουξαν οπως ολες τις αλλες φορες,το θεμα της δι-αιτησιας.Παρεδωσαν τα οπλα,κουραστηκαν,καταλαβαν οτι δεν τους παιρνει αλλο;Αντιληφθηκαν-μακαρι-το πραγματικο μεγεθος των ΄παικτων' αλλα και του ολου προβληματος;Μαλλον ολα αυτα μαζι.
    Αυτα. συνεχιζω τον καφε γιατι κρυωσε.
    Υ.Γ. Υποσχομαι οτι θα κανω οτι μπορω να παρεβρεθω στην ουζοκατανυξη και να γνωριστουμε απο κοντα.Ασφαλως και δεν χρειαζεται θαρρος Steven για να γνωρισεις ομοιδεατες.Εδω αντιμετωπιζουμε καθημερινα τις 'ψαροκασελες' και 'τα ανακτορα'.Θα ειναι χαρα μου.Αλλωστε οπως ειπα,ακομα και να μην καταφερω να ειμαι παρον,ελπιζω να μην ειναι η πρωτη και τελευταια συναντηση-δεν υπαρχει κανενας λογος για κατι τετοιο-αλλα να τις επαναλαμβανουμε οποτε μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς όλους τους φίλους: Καλημέρα σας κατ' αρχάς και καλή Κυριακή. Χαίρομαι πάρα πολύ που μερικοί άνθρωποι επικοινωνούν λόγω αυτού του blog μεταξύ τους. Χαίρομαι για την ανταλλαγή των προβληματισμών και των σκέψεων. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟ blog. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΚΑ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Χρήστο Χ : Πάντα την επόμενη μέρα είμαστε πιο ψύχραιμοι μέχρι την ώρα που παίρνεις την εφημερίδα στα χέρια. Σε μένα θα συμβεί αυτό σε δέκα λεπτά.Μακάρι ο πρίγκηπας να ξέρει κάτι παραπάνω και γι' αυτό να μην ξεσπάει. Πάντως, όπως και να το κάνουμε, κρίνεται κι αυτός - με την καλή έννοια- διότι 11 μεταγραφές δεν είναι και λίγες. Και η ομάδα δουλεύεται εδώ κι έναν χρόνο. Έχει 3 βαθμούς λιγότερους απο τον Δώνη, είναι παντού εκτός στόχων και δεν βλέπουμε και μια στοιχειώδη μπαλίτσα. Για τον διαιτητή θα μιλήσουμε το βράδυ με την ανάρτηση για την διαιτησία της αγωνιστικής. Δεν έσφαξε επίτηδες. Μαλάκας διαιτητής είναι και φαινόταν απο το πρώτο πεντάλεπτο ( αν το έχεις γράψει δες μόνο τα πρώτα δέκα λεπτά- εκεί καταλαβαίνεις τα πάντα για την πορεία του αγώνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς όλους:
    Λόγω του ότι έστω και ένας μικρός σχεδιασμός θα πρέπει να γίνει για το πόσοι περίπου θα είμαστε , στο χαλαρό(όπως παίζει η ΑΕΚ) και χωρίς δέσμευση , όσοι είναι ‘’μέσα’’ για την συνάντηση να επικοινωνήσουν.
    Τα τηλέφωνα μου και την ηλεκτρονική μου διεύθυνση την έχει ο Στήβεν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή