Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 2

           Κατ' αρχάς να πω για την ενημέρωση σας, οτι το blog έχει πάρει πλεόν φωτιά. Έχω ένα πρόγραμμα που παρακολουθεί τα στατιστικά του κι είμαι χαρούμενος με την καθημερινή επισκεψιμότητα, την επαναληψιμότητα αλλά και την πολυδιασπορά πανελληνίως και πανευρωπαϊκώς. Επίσης είμαι χαρούμενος διότι απο μόνο του, δηλαδή απο τα σχόλια σας, καθάρισε απο τύπους που δεν ξέρουν να κάνουν διάλογο.
             Πιστεύω να είδατε σήμερα τις εφημερίδες και να διαπιστώσατε οτι η αύρα που εξέπεμψε ο Θανόπουλος, κυρίως σαν Αεκτζής, έχει ακουμπήσει τους πάντες. Ένα μικρό χαμόγελο έχει σχηματισθεί και μια ελπίδα σε όλους μας. Όχι μόνο για τον Κοζώνη, αλλά διότι το καράβι έχει σοβαρό καπετάνιο επιτέλους - δεν λέω οτι είναι ο καλύτερος-  που εκτός απο τα αυστηρά του καθήκοντα προσπαθεί να στηρίξει ηθικά και ψυχολογικά και το αγωνιστικό κομμάτι μας.
              Έχουμε ρε παιδιά έναν τεχνοκράτη οπαδό μπροστά μας και η σύγκριση με τον προηγούμενο πρόεδρο είναι εξώφθαλμη.
               Θέλω να ξεφύγω και να γυρίσω σελίδα. Και δεν θέλω να ξανααναφερθώ στο παρελθόν διότι και άκρη δεν βγαίνει και την ομάδα πληγώνει αλλά και το ηθικό του κόσμου ρίχνει. Θέλω να το διαγράψω, να το θεωρήσω σαν μια άδεια, μια  κακοτυπωμένη σελίδα στο βιβλίο μας. Και θα το κάνω εκτός αν μας τσιγκλίσουν πάλι.
                 Ένα απο τα πιο εξοργιστικά που ακούστηκαν χθες δια στόματος Ντέμη, ήταν η θέση του για το γήπεδο. Οτι δηλαδή  υπήρχαν διάφορες σκέψεις μεταξύ των μετόχων και μιλώντας όλοι αυτοί, χάθηκαν δυο χρόνια. Επίσης " το γήπεδο είναι δύσκολη υπόθεση... μέχρι κι ο παναθηναϊκός καθυστερεί". Είπατε τίποτα; Για να το κάνουμε πιο λιανό.
                  Όταν όλοι συμφωνούν οτι λείπει το γήπεδο, είναι δυνατόν να συζητάνε για μια λύση ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ;  Άρα οι μέτοχοι δεν ήταν μια γροθιά. Είχαν τα δικά τους ματάκια και συμφεροντάκια κι ίσως ο ένας να προσπαθούσε να επιβληθεί στον άλλον με βάση το οικονομικά του δεδομένα. Κι αφού, μάλλον ο περισσότερος κόσμος, ανοργάνωτος και μη,  ήθελε την Ν. Φιλαδέλφεια κι αφού το οικόπεδο ήταν και είναι της ερασιτεχνικής κι αφού προσφέρθηκε ο Μελισσανίδης να το φτιάξει ( το ντοσιέ με την στατική και την οικονομική μελέτη τα έχω στην διάθεση του καθενός, η τεχνική εταιρεία ήταν Γκατζούλας, είχα πάει με τον Σπύρο τον Καλογιάννη - Κέρκυρα- που έδινε 2 εκατομμύρια για τα πάρκινγκ , κι άλλα πολλά μπορώ να πω), γιατί διαφώνησαν με τον κόσμο; Διότι ξέρανε καλύτερα διοίκηση επιχειρήσεων; Βλέπανε καλύτερα το μέλλον της ΑΕΚ; ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΞΕΡΑΝΕ.
              Και κάτι ακόμα. Ο ΠΑΟ είναι λογικό να δυσκολεύεται. Διότι κανείς τελικά δεν θέλει να πληρώσει, να αγοράσει μια έκταση και να χτίσει. Όλοι πάνε στην επετεία του κράτους. Εδώ φτάσανε οι χαμερπείς να θέλουν να μας πείσουν,  με τα μέσα που διαθέτουν στον δήμο Αθηναίων, οτι η λεωφόρος είναι δικιά τους και την παραχωρούν για να πάρουν άλλη. Μέχρι λοιπόν να περάσει η προπαγάνδα κι απο την στιγμή που ανακατεύονται πολιτικοί, είναι λογικές οι καθυστερήσεις. ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΤΑΣΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ παο.
           Η συνέντευξη Θανόπουλου θεωρώ οτι έβαλε τα πράματα στην σωστή τους διάσταση και τις διαδικασίες σε νορμάλ ρότα. Ήταν ανάγκη να γίνει, όσο κι αν ο αρχηγός της Original δεν έμαθε κάτι καινούργιο. Όταν είσαι μέσα στο Δ.Σ. προφανώς κύριε τα ξέρεις όλα. Για μας μίλησε ο πρόεδρος που προσπαθούμε με κόλπα να μάθουμε την πραγματικότητα. Πρώην όμως μεγαλομέτοχος ( εκ των κορυφαίων ) δηλωσε: " Βρήκε ευκαιρία να εξυπηρετήσει το νέο του αφεντικό".
             Καταλαβαίνετε για τι πόλεμο μιλάμε προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ; Ο μέτοχος αυτός θεωρεί οτι τα πράματα είναι αλλιώς σε όλα τα επίπεδα κι οτι ο Θανόπουλος όχι μόνο λέει ψέμματα αλλά γλύφει τον Κοζώνη ( λες κι έκλεισε η συμφωνία ) για να τον πάρει στην δούλεψη του. Ο μέτοχος αυτός - που τον ξέρω βέβαια μαζί με το φιλαράκι του- είναι σκατόψυχος και πρέπει αμέσως να βγει με δική του συνέντευξη τύπου και να φανερώσει τα στοιχεία για την ομάδα μας. Αλλιώς να σκάσει, να πάει στον μπαμπά του που δεν του δίνει άλλα χρήματα πια και να κρυφτεί στο παρελθόν που όιπως είπα δεν θα το ξαναακουμπήσω εκτός αν ξεστομίζονται φιδίσιες κατινιές.

7 σχόλια:

  1. Με όσα είπε εχτές ο Θανόπουλος,σε μένα τουλάχιστον αποκαταστάθηκε.Έστω και αργά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.Και φαίνεται ότι ήταν από τους λίγους που προσπάθησαν για την ΑΕΚ.
    Κατά τα άλλα,αποδείχτηκε αυτό που ξέραμε: η πολυμετοχικότητα ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία από την αρχή γιατί ο κάθε ένας εξυπηρετούσε τα συμφέροντά του ή (και) τον εγωισμό του.
    Όσο για τον ντέμη έχει χάσει την αξιοπιστία του πλέον.Και νομίζω ότι κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί ξέρει ότι δεν τον παίρνει να κάνει τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. X.X.
    Μετα απο 5 χρονια υπογειων συγκρουσεων,μικροσυμφεροντων,απεραντης ασυνεννοησιας,που συνεχιζονται ακομα(!!!) και σημερα, ο κοντος διεγνωσε διχονια και απεφανθη: '...ας μη τρωγωμαστε μεταξυ μας...'Τι λες ρε κοντε βουδα;Γιατι δεν τα ελεγες-και δεν τα επεβαλες- απ'την αρχη αυτα, ωστε και γηπεδο να ειχαμε και οικονομικη υγεια; Αλλα μαλλον αυτο το 'ας μη τρωγωμαστε' 'περασμενα ξεχασμενα'παει στην ρητρα του προσυμφωνου που αναφερει 'τυχον ατασθαλιες θα σταλλουν στον εισαγγελεα', οπως αποκαλυψε σημερα ο κος Μαυροματης.Ε,ρε γλεντια.
    Η night-life μπουζουκοβια ΑΕΚ τελειωσε και αρχιζει η hard rock.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς iojik: Καλώς τον Γιάννη. Μην ασχολείσαι πια με το Ντέμη. Ένας λαοπλάνος ήταν κι ακατάλληλο για την θέση λόγω γνώσεων. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε άλλη θέση, όντας μέτοχος, που και τον κόσμο θα συσπείρωνε και θα έλεγχε τα αποδυτήρια. Ο Ατλαντικός δεν περνιέται με κανώ. Απότι κατάλαβα οι άλλοι με τα πτυχία και τα λεφτά ήταν απο φοβισμένοι μέχρι άσχετοι. Η πολυμετοχικότητα είναι πολύ χρήσιμη αλλά εντελώς ακατάλληλη για την Ελλάδα. Εδώ όλοι είναι ξερόλες - τίποτα δεν ξέρουν- κι ο μόνος καλύτερος είναι ένας άλλος Έλληνας που φυσικά ξέρει περισσότερα. Ο Θανόπουλος αυτός δεν είναι ο μέτοχος Θανόπουλος. Αφού έφαγε όλα τα σκατά ( ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ Η ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ;), ΚΈΡΑΣΕ ΛΕΒΕΝΤΙΆ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΩΣΤΟ TIMING. Σήμερα παραιτήθηκε και απο την λίγκα για να αποδείξει οτι σιχάθηκε τον χώρο του ποδοσφαίρου και δικαίως. ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, όπως είπε το μετοχάκι, ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ΧΧ: Φυσικά ξέρεις πού ζεις. Στην χώρα της ατιμωρησίας και της παραγραφής. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει διότι όλους τους έκανε προσεκτικούς ο Ψωμιάδης, ο καταδικασθείς χωρίς αναστολή και εξαγορά και πίνει τα πούρα του γιασάν του μαλάκα. Τσιφτετέλληνες είμαστε και το hard rock δεν έχει έρθει ακόμα εδώ που να σου πω κι ένα ανέκδοτο: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Ο Μαυρομάτης ας λέει ό,τι θέλει για ρήτρες και τα σχετικά. Κι οι προηγούμενοι με πλαστά τιμολόγια πιασμένα απο το ΣΔΟΕ τυλίξανε καλά σουβλάκια. Αλήθεια ξέρεις γιατί; Για τη ρήτρα του Κατσουράνη ξέρεις τίποτα; Για το άρθρο 44 και τριτανακοπή; Όταν επιβάλεται ένα πρόστιμο και χαλάνε τον κόσμο τα κανάλια, είσαι σίγουρος οτι πληρώνεται; Θέλεις κι άλλα για το μαύρο χρήμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Στηβ.
    Σωστά.Ο νεοέλληνας δεν μπορεί να κοινωνικοποιηθεί.Δεν μπορεί να λειτουργήσει συντονισμένα με τα υπόλοιπα μέλη μιας ομάδας για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού.Είναι θέμα παιδείας και αγωγής.
    Πάντως ο Θανόπουλος είναι ο μόνος που θα ήθελα να θυμάμαι από όλους αυτούς που πέρασαν αυτή την μαύρη περίοδο από την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς iojik: Φίλε Γιάννη, μέσω του κοινού γνωστου που έχουμε με τον Θανόπουλο - δεν τον ξέρω προσωπικά- θα επιδιώξω να παραμείνει. Δεν έχουμε πολλούς και δεν ξέρω τι έχει ο Κοζώνης. Τους θέλουμε αυτούς τους Αεκτζήδες που έχουν στοιχειώδη κόκκο μυαλού και το χαρτί το αναλύουν σωστά. Ακόμα και μπροστά στον προπονητή. Όλοι ζητάνε και μετά τρέχουν για δικαιολογίες. Ξέρει τα ρίσκα, κι αυτή την στιγμή θέλουμε διαχειριστή κρίσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να φτύνουμε εκεί που κάποτε προσκυνούσαμε είναι χαρακτηριστικόν και της φυλής μας και ημών των οπαδών της ΑΕΚ.Ο παλιός πρόεδρος είναι χάλια έως ύποπτος, ο νυν καλός και κυρίως Αεκτζής, ο δε επόμενος καταπληκτικός. Εύκολη κριτική, εκ του ασφαλούς, χωρίς καμία ευθύνη.Λόγια και πάλι λόγια.Όσο εμείς αναλύουμε , κοιτάμε πίσω και μπροστά απο τις γραμμές, κάποιοι άλλοι δρουν υπέρ ή κατά της ομάδας μας.
    Ε λοιπόν, βαρέθηκα τα λόγια, την εμφύλια διαμάχη, να μην έχω γήπεδο, να μην σηκώνω κούπες και να χρωστάω τα μαλλια της κεφαλής μου.Κάποια στιγμή πρέπει και εμείς να δράσουμε.Σοβαρά, υπεύθυνα και συγκροτημένα.Ένα πρώτο βήμα είναι να βρεθούν όχι στα λόγια, αλλά με αποδεικτικά στοιχεία ποιοι ευθύνονται για το γκρέμισμα του γηπέδου και να δώσουν λόγο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης. Μετά προχωράμε και στα υπόλοιπα, τα οποία φαίνονται να είνα πολλά. Ένα ένα να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.
    Το δικό μας το σπίτι εμείς πρέπει να το καθαρίσουμε.Το βλέπουμε βρώμικο και χρησιμοποιούμε αποσμητικό χώρου.Μόνο αν το καθαρίσουμε από τα θεμέλια θα μπορούμε να το στολίσουμε με πρωταθλήματα, παιχταράδες και ωραίο ποδόσφαιρο.

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή