Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

H ΛΑΜΙΑΔΑ

     Με τα επεισόδια δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα, διότι ο καθένας έχει τα συμπεράσματα του και τις απόψεις του. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει ο απόηχος τους. Που είναι βραχυπρόθεσμος αλλά και πιο μακρινός. Το χθες είναι χθες. Το αύριο ενδιαφέρει κάθε σοβαρό ον που διαθέτει δυο δράμια μυαλό. Και πάμε λοιπόν σε αυτό.
         Ο ΓΓΑ έκοψε την χορηγία μέσω του ΟΠΑΠ προς τον ΠΑΟΚ για τα μέτρα ασφάλειας της Τούμπας. Και πολύ καλά έκανε λέω εγώ. Πρώτον διότι θα ήταν άδικο κονδύλι σε πολύ ευνοημένη ιδιωτική εταιρεία, αλλά και θα μπορούσαν να εγερθούν απαιτήσεις απο τον οργανισμό και το " Πάμε Στοίχημα" για μελλοντικά παιχνίδια, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑ στην ανάρτηση που έχετε διαβάσει ( DVD ). Για να μην ξεχνιόμαστε τα λέω αυτά, ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ του Σάββα και του Βαγγέλη, ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Δεύτερον, έκανε καλά ο Αεκτζής και τέως θαμώνας της σκεπαστής Μπιτσαξής, διότι το κοινό που πλακώθηκε είναι καθαρά ποδοσφαιρικό κοινό. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ HANDBALL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ( προσέχτε τώρα: Μη μου βγει κανάς ξυπνητζής με καμιά δεκαριά άλλους και με πλακώσει στα ιδεώδη της χειροσφαίρισης, διότι θα τον παραπέμψω στην κανονική γλυκόχειρα. ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΠΑΔΩΝ κι οτι ο κόσμος που πλακώθηκε δεν είχε σχέση με το άθλημα).
        Επίσης υπάρχει η απειλή να αποβληθούν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ απο το πρωτάθλημα της μπάλας με τα χέρια. Εδώ υπάρχει μια αδικία. Διότι οι αθλητές του σπορ αλλά και οι λιγοστοί που το παρακολουθούν, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΗΔΗ ΜΑΡΑΖΩΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
      Και το δάσος κύριε ΓΓΑ, είναι οτι με ένα στοιχειώδες σχέδιο της αστυνομίας δεν θα είχε γίνει τίποτα. Διότι έμαθα - κατόπιν εορτής κι εγώ οφείλω να ομολογήσω - οτι στο διαδίκτυο κυκλοφορούσαν μέρες τώρα ανταλλαγές μηνυμάτων. Και φυσικά  δεν πειράζει να το μάθω εγώ αργότερα. Δεν είμαι αστυνόμος ούτε επιτελάρχης. Άλλοι πληρώνονται για την καταστολή και την πρόληψη κυρίως. Κι είναι ευθύνη τους.
       Και για την πρόληψη έχει ευθύνη και η ομοσπονδία της μπάλας με τα χέρια, διότι είναι μια φαλημέντο ομοσπονδία που ζει απο τις κρατικές επιχορηγήσεις. Και λογικά. Αφού το προϊόν δεν το γουστάρει κανένας, πώς να κονομήσει; Άρα, θα έπρεπε να λάβει τα μέτρα της για την διεξαγωγή μιας γιορτής κι όχι να απαξιώσει το ήδη σάπιο κρέας της. ΚΙ ΑΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, που είμαι σίγουρος οτι πήγε εκεί για να παίρνει μια αργομισθία. ( στο τελευταίο δέχομαι κάποιες αντιρρήσεις απο το ΔΣ της μπάλας με τα χέρια συνοδευόμενες με το business plan του ).
        Επίσης κύριε ΓΓΑ, θέλω να ρωτήσω το εξής απλό: ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΓΙΝΑΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ; ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ; ( ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ). ΑΝ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΒΙΑΣ.
      Και τα λέω όλα αυτά ( φοβερά κουραστικά για μένα ), ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ Η ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, KAI MONO ENA,  ΠΡΑΜΑ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΠΟΡ. ΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΟΡ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ. ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ( εγώ είμαι σίγουρος, αλλά να καλύψω κι εκείνον που θα μου πει περήφανα οτι και η χειρόσφαιρα έχει την δική της παραεξουσία).
      Και θέλει μέτρα τώρα, διότι όσο θα μεγαλώνει η κοινωνική αναταραχή λόγω της ανέχειας, όλο και περισσότεροι θα εισχωρούν μέσα στις οργανώσεις, και καλυπτόμενοι πίσω απο ένα κασκώλ ή μέσα σε  ένα μαζικό αθλητικό γεγονός , θα τα σπάνε και δήθεν θα περνάνε και τα μηνύματα τους παρασύροντας ακόμα και ηλίθια μπρατσομένα αμούστακα. Και ο αθλητισμός , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ( ξέρετε οτι είμαι αντίθετος αλλά πρέπει να το πω ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ, ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ, με όσο κακό τρόπο κι αν υποστηρίζουν τις ομάδες τους.
     ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ.
         Εγώ τα λέω απο τώρα, για το καλό όλων μας. Ο γέγονε, γέγονε. Το τι θα γίνει, έχει σημασία.
        ΥΓ1. Φυσικά περιμένω και την τιμωρία της ΑΕΚ σαν εμπλεκόμενη.
        ΥΓ2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ 40000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
        ΥΓ3. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ( ΤΟΥ 2007 ), ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΜΕΣΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
   

34 σχόλια:

  1. Η μονη που σταθηκε στο υψος της,ηταν ΜΟΝΟ η εισαγγελεας,ολοι οι αλλοι ηταν για τη χωματερη.Απαιτησαν να αφεθουν ελευθεροι οι συλληφθεντες,γιατι το αλλο σαββατοκυριακο ειχαν κανονισει ραντεβου σε αλλη ισως πολη και οσο ναναι εχουν και καποια μπεσα τα παιδια....Η λυση ειναι στα χερια τους Στηβεν,μονο που αρνουνται να την δουν.Ολοι οσοι συλληφθηκανε,απο δυο χρονια ΚΑΘΕΙΡΞΗ,για δολοφονικες επιθεσεις.Και να πληρωσουν οτι ζημιες εκαναν και στο κλειστο και στην πολη γενικα.ΤΕΛΟΣ.
    (Εχει καθολου δροσουλα εκει πανω?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πρωτο μαγκα της ανατολικης Μεσογειου αναδεικνυεται ο Ταγιπ.Καβαλα στο αλογο ειναι τωρα,μετα απο την δολοφονικη επιθεση των Ισραηλινων και μαλιστα σε ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ.Ξεπερασαν καθε οριο οι Ισραηλιτες,και μαλλον εκαναν μαλακια που θα την καταλαβουν σε λιγο καιρο.Ο GEORGE και ο εκπροσωπος τυπου,κατα τα αλλα,εξεδωσαν ανακοινωση που ειναι πιο light κι απο τζατζικι χωρις σκορδο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι και στεναχωριέμαι όταν η προσπάθεια των αθλητών και των δυο ομάδων πάει στράφι για χατίρι μερικών κάφρων ανεγκέφαλων.
    Ξαναπροτείνω να βρεθούν όλοι αυτοί(εύκολο είναι,πως κλείσαν τι τελευταίο ραντεβού στην λαμία;) σε ένα ερημικό μέρος να σκοτωθούν μεταξύ τους,να λύσουν τις διαφορές τους και να ησυχάσουμε από δαύτους.Να μην πάει στράφι και το χαπάκιασμα που ρίχνουν καθημερινά!
    Κι αν δεν μπορούν μόνοι τους να βρουν το κατάλληλο μέρος να βοηθείσει η πολιτία μια που ο Κλουζοχοϊδης δεν κάνει τίποτα στο θέμα της καταστολής της βίας.
    ΥΓ:Στους συνδέσμους είναι πασίγνωστοι ποιοι είναι αυτοί που τα σπάνε κάθε φορά,απλά τους καλύπτουν λόγο συντροφικότητας ή λόγο φόβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς monegascos: ME TA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 5% ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( ΘΥΜΑΣΑΙ; ). ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο ΤΑΓΙΠ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΥΣΤΗΣ; ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΙ ΑΝ ΠΗΔΑΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ- ΛΟΓΩ ΦΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ - ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΗΤΑΝ. ΕΛΑ ΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χαράλαμπο: Βέβαια και στα Εξάρχεια, είναι γνωστοί οι κουκουλοφόροι. Η 17Ν δεν ήταν γνωστή κι ο αρχηγός της που περέμεινε ασύλληπτος; Άστα ρε συ, στο μίξερ είμαστε που δεν υπάρχει άσπρο μαύρο, αλλά γκρίζο.
    ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ Ή ΑΣΠΡΕΣ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΑ.
    ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ; Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ Η Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΛΑΔΩΜΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΒΡΑΙΚΑ;
    ΡΕ ΣΥ, Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Η ΜΟΝΗ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ; ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Ε, ΑΥΤΟΙ ΔΟΙΚΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κερδος εχουν μονο οι διαφωνουντες του Ταγιπ,και μεγαλο μαλιστα.Και ξερουμε και ποιοι ειναι.Αλλα επιμενω οτι ειναι καβαλα στο αλογο,αφου ειναι στο χερι του να διαχειριστει την κατασταση οπως γουσταρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς monegascos: αδερφέ, το ήξερε το πρόβλημα, εδώ τρώγαμε και πίναμε. Δηλαδή την δολιοφθορά. Δεν άκουγε, τώρα θα το πληρώσει. ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΑΦΗ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν βρισκω ποια εδαφη θα "πληρωσει φορο" για το οτι δεν ακουει...Και την συνεργασια την εκανε για αυτο το λογο.Αν το ηξερε και αφησε να εξελιχθει οπως εξελιχθηκε,αποδικνυει οτι καλως εκανε τα κονε του με τους αλλους δυο και κανει τον εγχρωμο να μην κοιμαται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς monegascos: και τι νομίζεις οτι είναι ο Ταγίπ; Ο ΔΧ της πλανηταρχίας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι,ο ΔΧ δεν ειναι σημαινον προσωπο στα ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ δρωμενα? Ετσι κι ο Ταγιπ,με κατι Βουλγαροσκοπιανοκοσοαλβανους εχει την αρχηγια.Δεν παυει ομως να ειναι Βαλκανιαρχης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πιστευετε οτι οι ισραηλινοι ειναι τοσο μαλακες που εκαναν λαθος? οργανωμενο απο τους αμερικανους για να ανεβασουν τους τουρκους στην περιοχη απεναντι σε ρωσους συριους ιρανους, το ιδιο επραξαν και με το χωρα η το σισμικ (δεν θυμαμαι) το 87 για να ενισχυθει το προφιλ του ανδρεα στο εσωτερικο της ομορφης αυτης χωρας
    παιδια τα ωραια ερχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Ιουνίου, 2010 13:15

    Παιδιά, επανέρχομαι κατόπιν τριημέρου επί κλίνης.
    38,5 βάρεσα, υπάχουν και χειρότερα.
    Ζήτω το ΔΝΤ.
    Κατά τα λοιπά, ΑΕΚ=Ελλάς.
    Ο Γιωργάκης (δες Αδαμίδι) τους έβγαλε των Οβραίων μιά ανακοινωσάρα, μιλάμε χεστήκαν πάνω τους. Ίσα που θα αναβάλουν το Χάνουκαχ (ψάχτε λίγο οι ψαγμένοι τι...γιορτάζουν στο χάνουκαχ και πως και γιατί οι αμερικανο-οβραίοι το κάναν σημαντική εορτή...).
    Έτσι...η απάντηση μας στα διεθνή κοσμογονικά τεκταινόμενα είναι η...σύγκλιση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων (δες Πάγκαλο, Κλουζοχοϊδι, Τούρκογλου και λοιπά καραβανέα-βύυυυυυυζζζζματα), μία ανακοίνωση με μπόλικη φασολάδα για να τους κλάσουμε τ' αρχίδια και επιθετική διπλωματία με το μπιρμπιρμπριμπλιλι να πα'αίνει στους ιθαγενείς και να τους ευαγγελίζεται την "μπράσινη ανάπτυξη"...
    Βέβαια μην τον αδικούμε τον υιό του Παμπερούχου...ο πατήρ του και όλοι μετά απ΄αυτόν (αφού μάθαν και απ αυτόν) αφήσαν στα ταμεία της ελλάδος (=ΑΕΚ) 80.000 μπλουζάκια ρίμπο, ένα κάρο δημοσιουπαλληλοξύστες, 100.000 CD Καλομοίρας και της Φαραντούρι και το Κεφάλαιον του Μάτσα...
    Οι ωραίοι (και ουχί οι οβραίοι) έχουν χρέη...και δεν τους παίρνει ΟΥΔΕΙΣ στα σοβαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς Γιωργη
    περαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπάρχουν πολλές ασθένειες που "κυκλοφορούν" αυτή την εποχή. Η πιό επικίνδυνη είναι η αδιαφορία. Ξεκίνησε από τον ωχαδερφισμό για να φτάσει στα σημερινά επίπεδα σήψης και έρχονται πολύ περισσότερα μέχρι ο ασθενής να πιάσει πάτο και αρχίσουμε να αραδιάζουμε ο ένας δίπλα στον άλλο,τελειωμένοι.
    Τα ξέραμε όλα? Εκ των υστέρων? Και τι κάναμε γι αυτό? Αράζαμε στον καναπέ και αγοράζαμε μετοχές το 99 και βγάζαμε 550.000 δρχ. ημερισίως.( Μισθός 280.000 μηνιαίως) Και έπειτα αγοράζαμε τζιπ ουρες και βίλλες και κάναμε Χριστούγεννα στα σαλέ της Ελβετίας και καλοκαίρια στα Πουκέ της Ινδονησίας.
    Μέχρι που θα πάμε ακόμα? Για πόσο ακόμα θα τα ξέρουμε όλα (ξυπνητητζήδες μου) και θα τα κοιτάμε? Και τι φταίει? Καταλάβαμε ξαφνικά το μέγεθος μας και αποφασίσαμε να πεθανούμε?
    Γιατί δεν μιλάτε για την γιατριά και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ και μακαρίζετε το τέλος?
    Πως να βρεθεί ένα καλύτερο μέλλον όταν ακόμα και το 5% μπορεί να κάνει κουμάντο και να διοικεί? Να μας διώχνει από το γήπεδο και να μας σκοτώνει? Τι περιμένουμε λοιπόν? Να γίνουμε και μεις Αληταράδες? Αρρωστήσαμε λοιπόν. Κολλήσαμε την ίδια ασθένεια και ο πάτος ίσως να μην είναι ορατός ¨εποχιακά¨ αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής ίσως να τα διαβάσατε περί Ηρακλέους. Και ουε και αλίμονο μην είναι μεταδοτικό και αυτό και αποτελλέσει την έξοδο κινδύνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @steven

    http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_3984.html

    Υπάρχει μια ανάρτηση στο τρωκτικό σχετικά με το παιδί που δημοσιεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KALISPERA
    TO PAIDAKI TELIKA VRETHIKE STEVEN
    THA SOU TO STEILO SE EMAIL TO STORY TOY...
    OLA KALA TELIKA...
    OSO GIA TA THS LAMIAS, SAFOS KAI TA KATADIKAZOUME OLOI, ALLA OTAN OI ALLOTHRISKOI THN PEFTOUN, 80 SE 2, KAI KONTEYOUN NA TOUS STEILOUN STON ALLO KOSMO, PERNONTAS TOUS MESA APO TZAMARIES, LES KAI GYRIZANE TAINEIA WESTERN STIS 6 TA KSIMEROMATA, E, KALA TRAVIKSANE ARGOTERA, OSA TRAVIKSANE APO TOUS DIKOUS MAS....
    KAI OPOS EMATHA, AN DEN TOUS VGAZANE OI MPATSOI EKSO APO THN POLH, EGKAIRA, THA TOUS EIXANE KAPSEI ZONTANOUS...
    TERASTIA MALAKIA KAI APO TOUS DYO, ANHMERA THS APOFRADAS MERAS, 29 MAIOU....
    LOKSYGKA STA PAPARIA , EXOUN KAI OI MEN KAI OI DE...
    ALLA OPOS EIPA, AS MHN PAIRNOUN SAN ADYNAMIA THS R21, TO GEGONOS, OTI TA TELEYTAIA XRONIA, DEN MPAINEI STA MPAXALA....
    OTAN PROKALEITAI, THA PAIRNOUN OLOI THN APANTHSH TOUS....
    AEK GERA, VASILISSA KSANA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. monegascos είπε...
    Η μονη που σταθηκε στο υψος της,ηταν ΜΟΝΟ η εισαγγελεας,

    -------------

    pia eisageleas?
    auti pou eprepe na einai to prwi sta kamena n' estw sto gipedo prin arxisei o agwnas?"
    kai irthe sunameni kounameni stis 4 to apogema afou eixe ginei rodeo oli n poli na pei ti malakia tis ?
    ksereis ti sulipseis ginane ?
    3 kritikous se kentriki cafeteria pou pinane cafe me diakrtika AEK kai kana duo pou pigane sto nosokomeio na episkeftoune to palikari pou xtupise sto kameno syndesmo to prwi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.aek365.gr/a-62364/καταγγελια-για-αναιτιες-προσαγωγες.htm.

    οπως παντα μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρά.φίλος μου που πήγε στην Λαμία μου είπε οτι στον γυρισμό για Αθήνα είχαν 3 τραυματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. στουρναρασ θανασης01 Ιουνίου, 2010 19:00

    ευτηχως βρεθηκε ο πιτσιρικος.τρελαθηκα οταν τον ειδα . αυτος οπατερας του 30 χρονια απο την ζωη του θα εχασε ο ανθρωπος.ολοι μας που εχουμε παιδια σε αυτην την ηλικια τρεμει η ψηχη μας μην σημβει κατι αναλογο.οσο αναφορα για της μαιμουδες στην λαμια δεν ασχολουμε γιατι αυτα τα χαπατα ειναι της πλακας ιστοριες.ενα σοβαρο κρατος τους εχει απονευρωσει σε ενα 24ωρο.αλοιμονο σε μερικους φιλους μου στην λαμια που τους τα σπασαν οι κοπριτες.ακομα να συνερθουν οι ανθρωποι απο το κακο που τους βρηκε.για τον γιγαντα ταγιπ κατι μου λεει οτι τωρα σφυριξε το κορακι την εναρξη του αγωνα και ο ταγιπ πεζει σεντερ φορ.μπορει η εξελιξη του ματς να τον γυρισει μπακοτερμα ποιος ξερει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Blanco21: Καθαρά φαίνεται απο τα σχόλια μου, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ( έχοντας διασταυρώσει τα στοιχεία ), οτι οι Αεκτζήδες προκλήθηκαν. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. ( " κι εγώ ο 50άρης να ήμουν εκεί, τα ίδια θα έκανα " ).
    Η Βία είναι κομμάτι της κοινωνίας και δεν έχει πάντα την ίδια μορφή. Την βία του εν δικάιω αμύνομαι, δεν την καταδικάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Ανώνυμο: Μα τώρα περιμένεις κυρία που δικογραφεί ενώ τηγανίζει μπαρμπούνια, να κάνει το καθήκον της; Και ψάχνουμε γιατί υπάρχει δημόσιο χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς όλους: ΝΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΑΝΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς όλους: Η "Λαμιάδα" δεν καταδικάζει ούτε αφορίζει. Κάνει κριτική στους καθ' ύλην αρμόδιους και σύσταση στο συνδεσμιακό κίνημα για αυτοπροστασία του. Πιστεύω να τα απέδωσα σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Foulse αlarm τελικα. Με 5 χρονια καθυστεριση ηταν. Το παιδι ειναι φανταρος ηδη και καπνιζει μπαφους. Ευτυχως.
    ΑΜBΕR ΑLΕRΤ !
    Η μανα ΑΕΚ ψαχνει το παιδι της. Το ειχε στειλει στις κερκιδες,σε εναν αγωνα και απο τοτε αγνοειται. Φιλοι του που ρωτηθηκαν,ειπαν οτι εχει να φανει καιρο στα τσιμεντα. Φημες λενε οτι εχει "υιοθετηθει "-απαχθει,απο ζευγαρι που κατοικει στο Μαρουση.Γραμμου η οδος. Και εξ'αναγκαζεται σε πραξεις και συναναστροφες που δεν συναδουν με το τρυφερο της ηλικιας του και θα μπορουσαν να επιφερουν ανεπανορθωτα τραυματα στην ηδη ταλαιπωρημενη παιδικη του ψυχη.
    Επισης,μια φορα το χρονο,εμφανιζεται Φωκων και Καππαδοκιας,με ενα φτυαρι στον ωμμο και σταματα τα αυτοκινητα,ζητωντας απο τους εκπληκτους επιβατες να "...βαλουν ενα χερακι,οπως εχουν υποχρεωση και να στηθει ξανα ο ναος στα ποδια του..." οπως λεει. Οσακις εχει επιχειρηθει να του ζητηθει να συνεργαστει με τους γιατρους του ΕΚΑΒ, που καθε τοσο τον προσεγγιζουν,αυτο σταθηκε αδυνατον.
    Οι ειδικοι μιλουν για νεο "Κωσταλεξη".
    Οσοι γνωριζουν το παραμικρο,η με καποιο τροπο θεωρουν οτι μπορουν να συμβαλουν στη λυση του δραματος,παρακαλουνται να επικοινωνησουν με το "χαμογελο του παιδιου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Μα τώρα περιμένεις κυρία που δικογραφεί ενώ τηγανίζει μπαρμπούνια, να κάνει το καθήκον της; Και ψάχνουμε γιατί υπάρχει δημόσιο χρέος.
    -----------
    oxi more ti na perimenw

    o allos tis dinei ta eusima pio panw gia to aleuroma pou ekane sta tiganita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χρήστο κι όλους: ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΡΩΤΑΩ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ ΣΤΟ BLOG. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΑ. ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Ιουνίου, 2010 23:44

    Όχι ρε, καλά εκανες.
    μου το στείλαν το μήνυμα πάρα πολλοί άλλοι φίλοι.
    Μη μου τη βαίνεις ενοχικός, γιατί δε σου πάει...
    Και false alarm να ήταν, εσύ πρέπει να το φωνάξεις.
    Σωστά τα αντανακλαστικά μας, μη μασάτε.
    Μιά μέρα θα είναι κανένα παιδί που όντως ΄χαθηκε και θα χρειάζεται βοήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Γιώργη: Απο εδώ και πέρα, μόνο ενοχικός θα βαίνω. Είναι πλέον η κατάσταση τέτοια. Κι έχω κατηγορηθεί πολύ στα καλά καθούμενα, κι έχω μαζέψει πολύ αρνητική ενέργεια. ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ, δεν μπορείς να την εκτονώσεις εύκολα. Το θέατρο δεν παίζεται εύκολα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Ιουνίου, 2010 00:06

    I 'll keep that in mind...
    μπάι δε γουέι, βΓαίνεις εννοούσα, αλλά και το βαίνεις μου κάνει.
    Επανέρχομαι με αιρετική ανάρτηση συντόμως...
    Εδώ οι ω(β)ραίοι ήταν...σε άμυνα...λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Γιώργη: Πάντα οι μειοψηφίες, είναι σε άμυνα. ΑΚΟΥ ( OSCAR WILDE ): ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
    ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ; ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΠ;
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ; ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΠΟΣΕΣ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΚΑΤΙ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάτω τα τηγανιτά μπαρμπούνια!!!
    Ζήτω οι ...προκλήσεις!!!
    Γιώργη, περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Ιουνίου, 2010 00:31

    Πάμε λοιπόν...
    Εδώ έχουμε ένα τσούρμο άεργων με κεφαλή ένα καισαρόπαπα, οι οποίοι την έχουν δει "αντιπολίτευση" σε κάτι, τι δε γκζέρουν...φάση ΣΥΡΙΖΑ...
    Δεν αμφιβάλλω ούτε σε μία τρίχα για το γεγονός ότι:
    α. οι "μακεδονομάχοι" με κάτι σέρβους ναζίδες ξεκίνησαν το τζέρτζελο και κατέβηκαν από τα τέμπη για πλιάτσικο και ξύλο
    β. ο καισαρόπαπας το ήξερε και έστειλε την επιστολή προειδοποίηση στο...κράτος

    Ως εδώ συμφωνώ.
    ΑΛΛΑ
    Αφού ξέρω ως κι ΕΓΩ απο πριν ότι θα γίνει μακελειό.
    Αφού βοά το διαδίκτυο ότι κατεβαίνουν "μακεδονομάχοι" φτιαγμένοι
    Αφού ξέρει ΑΚΟΜΑ και ο καισαρόπαπας για τι κράτος μιλάμε, το οποίο ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ -ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ -ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ- ΦΙΡΜΑΝΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΣΗΣ ΛΑΜΙΑ? ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ.

    Γιατί να πέσει έτσι στην παγίδα? Άσε τους 100 τόσους μακεδονομάχους με τα σερβόκωλα να κατέβουν ΜΟΝΟΙ στη Λαμία να δω τι θα κάνουν.
    Διότι θα κατέβουν...
    Η ευθύνη τότε ΟΛΗ δικιά τους και του "κράτους".
    Κι εσύ ΜΑΛΑΚΑ καισαρόπαπα νομίζεις ότι σα νέο τσιπροΓΑΠ, καθαρίζεις με 1 ανακοίνωση...
    Ενώ στέλνεις τα παιδιά σα κρέας να γίνουν παρανάλωμα -και καλά για να υπερασπιστούν τι? τα λάβαρα και τα ντουβάρια του συνδέσμου?
    Ενώ στέλνεις την ομάδα χειρωσφέρισης στον αφανισμό της και τους παίκτες της στην κόλαση.
    Και καλά τι κατάφερες με αποκλειστική ενέργεια την ανακοίνωση?
    Να εκθέσεις ποιόν? ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται "κράτος"
    Ή να τους πιέσεις να κάνουν τη δουλειά τους?
    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΑ!
    ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ?
    ΑΣΧΕΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΟ, ΑΙΩΝΙΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ...
    που σε έχουν και "πρόεδρο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Ιουνίου, 2010 00:35

    και φυσικά, "σφάξε με αγά μου ν' αγίασω"...όλοι εναντίον μας είναι (όπως τότε στο Ηράκλειο με την πετοσφαίριση, ε?), το κακό κράτος δε μας αγαπά κλπ κλπ...
    ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευση ΦΤΗΝΗ, δυστυχώς στο κουφάρι της ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Πάμε λοιπόν...
    Εδώ έχουμε ένα τσούρμο άεργων με κεφαλή ένα καισαρόπαπα, οι οποίοι την έχουν δει "αντιπολίτευση" σε κάτι, τι δε γκζέρουν...φάση ΣΥΡΙΖΑ...
    Δεν αμφιβάλλω ούτε σε μία τρίχα για το γεγονός ότι:
    α. οι "μακεδονομάχοι" με κάτι σέρβους ναζίδες ξεκίνησαν το τζέρτζελο και κατέβηκαν από τα τέμπη για πλιάτσικο και ξύλο
    β. ο καισαρόπαπας το ήξερε και έστειλε την επιστολή προειδοποίηση στο...κράτος

    Ως εδώ συμφωνώ.
    ΑΛΛΑ
    Αφού ξέρω ως κι ΕΓΩ απο πριν ότι θα γίνει μακελειό.
    Αφού βοά το διαδίκτυο ότι κατεβαίνουν "μακεδονομάχοι" φτιαγμένοι
    Αφού ξέρει ΑΚΟΜΑ και ο καισαρόπαπας για τι κράτος μιλάμε, το οποίο ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ -ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ -ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ- ΦΙΡΜΑΝΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΣΗΣ ΛΑΜΙΑ? ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ.

    Γιατί να πέσει έτσι στην παγίδα? Άσε τους 100 τόσους μακεδονομάχους με τα σερβόκωλα να κατέβουν ΜΟΝΟΙ στη Λαμία να δω τι θα κάνουν.
    Διότι θα κατέβουν...
    Η ευθύνη τότε ΟΛΗ δικιά τους και του "κράτους".
    Κι εσύ ΜΑΛΑΚΑ καισαρόπαπα νομίζεις ότι σα νέο τσιπροΓΑΠ, καθαρίζεις με 1 ανακοίνωση...
    Ενώ στέλνεις τα παιδιά σα κρέας να γίνουν παρανάλωμα -και καλά για να υπερασπιστούν τι? τα λάβαρα και τα ντουβάρια του συνδέσμου?
    Ενώ στέλνεις την ομάδα χειρωσφέρισης στον αφανισμό της και τους παίκτες της στην κόλαση.
    Και καλά τι κατάφερες με αποκλειστική ενέργεια την ανακοίνωση?
    Να εκθέσεις ποιόν? ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται "κράτος"
    Ή να τους πιέσεις να κάνουν τη δουλειά τους?
    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΑ!
    ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ?
    ΑΣΧΕΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΟ, ΑΙΩΝΙΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ...
    που σε έχουν και "πρόεδρο"...

    -------------------

    kai giati oooooooooooooooola auta , den erxese esy na ta kaneis ?

    n' estw ta misa

    apo ypsili kritiki tou kolou kai pontikomaxia , exoume xortasei

    ΑπάντησηΔιαγραφή