Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΔΝΤ - ΕΛΛΑΣ - ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

          ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ; ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΜΠΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΣΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΣΑΤΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ. ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΙΓΗΡΙΑ.
         Όπως ξέρετε, τα τηλέφωνα έκανα για το ούζο μας και δεν παρακολουθούσα την παρωδία . Χτυπιότανε ο γιός μου για την γαλανόλευκη. Που βέβαια τέτοια έχουν και οι Αργεντίνοι αλλά και οι Ουρουγουανοί. Κι ήθελα πολύ να κοντραριστώ με την μικρή χώρα, που ξέρει όση μπάλα ξέρει όλη η υφήλιος. Αλλά έχει φροντίσει το παγκόσμιο σύστημα να την έχει στο περιθώριο διότι πρέπει να μην μετράει ο τσαμπουκάς και να παίζει το παιχνίδι η μπαλίτσα του μωρού που πρέπει να μπερδεύει τον σουτέρ αλλά και τον τερματοφύλακα. Και την γυναικίτσα που διαμορφώνει γνώμη και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες.
         Και θα παίξει η Αργεντινάρα με τη Μεξικάρα. Τι να παίξει δηλαδή; Οι λιγόψυχοι και οι με τις έτοιμες αναγκαστικές αλλάγές και τις δικαιολογίες, ή αυτοί που τα έχουν μακριά και βαριά; Αυτοί που  ικανοποιούνται με τα δημοσιογραφικά σχόλια περί ατυχίας και τα γελάκια για τα γκολ που έχασε η Νιγηρία, αλλά οι ικανοί περνούν παράπλευρα; Περιμένω κι εγώ, σαν γνήσιος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ανθέλληνας. Χαίρομαι διότι γουστάρω το ποδόσφαιρο κι όχι την κλεψιά. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
          Αλλά  στο φινάλε, διακιώθηκε το σύμπαν. ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΝΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΑΚΓΣΤΕΡΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
       Αλλά και λάθος να κάνω, δεν μπορεί να είναι τεράστιο. Τι έχει να προσφέρει η Ελλάδα στον παγκόσμιο αχταρμά; Θα μου πείτε , τι έχει να προσφέρει η Αργεντινή. Σωστά. Λέω λοιπόν, ποδόσφαιρο και παιχταράδες. Αυτό δεν βλέπουμε; Αυτό δίνει. Για πέστε μου, ποιόν παικταρά έχει η Ελλάδα που να κάτσω και προσοχή μπροστά του; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΙ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ 2004. ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΧΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1821, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.
         Φυσικά ο Άδωνις κι η γυναικούλα του, θα πουν άλλα. ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ: ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΚΑΤΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑΚΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΞΕΝΩΝ. ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΓΑ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ; ΡΕ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟ. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΥΧΙΕΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΝ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
          Κι υπάρχει μια ερώτηση: Εσύ ρε μαλάκα που τα γράφεις αυτά, δεν είσαι Έλληνας; Να απαντήσω: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΣΗΜΑΙΕΣ Η ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ( ΕΛ + ΛΑΝ ). ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΠΟΥ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ.  Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ  ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΕΣ . ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ. ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΡΕ, ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΤ ΜΕΣΩ ΔΕΗ. ΡΕΥΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΠΑΠΑΡΕΣ.
    ΥΓ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΥΡΙΟ. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΛΑ; ΡΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΟΧΙ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; ΡΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΩΛΟΥΣ. ΠΟΥ ΠΑΤΕ; ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ; ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ. Η ΓΛΥΠΤΙΚΗ Ή ΜΑΚΡΙΝΗ ΠΑΣΑ. ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ. Η ΤΑΥΡΟΣ Η ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ. Η ΔΑΜΩΝ ΚΑΙ ΦΕΙΔΙΑΣ Ή ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

24 σχόλια:

  1. Δεν μιλαμε για υπερομαδα,μιλαμε ομως για ατομα που κατεχουν το τοπι,και ανα πασα στιγμη μπορει να σε κανουν πουτανα μπροστα σε ολο τον πλανητη.Και σαν εσωστρεφεις,μεσα σε δευτερολεπτα με ενα τακλιν στον φαρυγγα,μπορει να κανουν το παιχνιδι saloon στο Λουκυ-Λουκ.Παιζουν ομως μπαλλα,και δεν τοχουν γυρισει στην γραμμη Μαζινο,ουτε τσουκου-τσουκου να βγαλουμε το ημιχρονο να παμε για ΑΝΑΣΕΣ...Οι ανθρωποι παιζουν χωρις Σαβεβσκι,και κανουν ευκαιρειες καθε 5 λεπτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pos tin eides re tzorva tripithamiti troxonome pou de thes kai kritiki

    ki esy kai to allo to kriari o torosidis

    ante pou psonistikate kiolas malakismena

    apo ti korea meinate eksw re zontovola , pou yparxei podosfairika 5-6 xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δευτερη απο αριστερα κατω,μοιαζει με την αρχη συμπαθειας της χωρας αυτης,το `85....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Χαράλαμπο: Τις θέσεις μου τις ξέρεις για τον προπονητή. Φυσικά άλλο ΑΕΚ κι άλλο ένας υπάλληλος. ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΤΣΙ , ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕΜ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ: Ο ΚΟΚΑΛΗΣ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven είπε...
    Προς Χαράλαμπο: Τις θέσεις μου τις ξέρεις για τον προπονητή. Φυσικά άλλο ΑΕΚ κι άλλο ένας υπάλληλος. ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΤΣΙ , ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕΜ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ: Ο ΚΟΚΑΛΗΣ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ.

    ----------------

    pantws mia kai monadiki fora patise to ksero tou o praktoras sto nao

    http://www.youtube.com/watch?v=B8iPiAK42aM

    mono tote ki efyge kakin kakws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις δικιο. Μια φορα ηρθε στο ναο.Και γι'αυτο, εβαλε λυτους και δεμενους και τον για δεσιμο Γρανιτσα να το γκρεμισουν το σεραι. Και το καταφερε. Χαλαλι του.
    Δεν εχει καμια σχεση το σημερινο κλεφτικο και τεμπελικο ορθιο τετραποδο με την Ακροπολη Steven. Αυτο πιστευεις και εσυ,ξερω.
    Προκειτε για γιδια με πονηρια κατσαριδας.
    Πως να δουν τα γλυπτα; Προτιμουν το γλυψιμο.
    Αντε και τα ειδαν. Ξερουν μηπως τι ειναι και ποιανου ειναι;
    Το καμπανακι περιμενουν να χτυπησει καποιος πολιτικαντης και να τους δειξει καποιο ιερο η οσιο να το ακολουθησουν.Πυρος,Κεντερης, Χαριστεας,αντε και το θρησκευμα στις ταυτοτητες,δηλαδη.Οχι τιποτα αλλο,μη φανταστεις. Για τετοια αιτηματα και για τετοια "παρασημα" ψαχνει ο κατσικοκλεφτης της Μεσσογειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ekane kai n muga kolo ki ekane ti saxara gonimi apo to skato


    pios eisai re malaka pouroupoupou pou tha krineis tis adidraseis tou diego ?

    pote tha ksevrwmisei auti n NET apo ta kataloipa tou kologavrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Περηφανος" δηλωνει ο Ρε,χαγκελ.
    "Καταθεση ψυχης" δηλωνει ο Μωρας.
    "Με ψηλα το κεφαλι."λεει ο ΤζορΒας και συνεχισε:"Η Εφνικη ομαβα,εκανε μεγαλη προσπαφεια...βυστυχως βεν τα καταΦεραμε(επιτελους και ενα "φ" στη σωστη θεση ρε πουστη μου", φα σκεΦτηκε)
    Κλαπ-κλαπ-κλαπ...(χειροκροτηματα απο την Μαγια τη μελισσα που μετεδιδε τον αγωνα).Νομιζω οτι ξερετε γιατι τα μαλια του δεν μεγαλωνουν.Οχι,δεν τα κουρευει.Μεγαλωνουν προς τα μεσα.Στο κεφαλι του μεσα πλεον, εχει ενα διπλωμενο μαλινο πουλοβερ. Τον εγκεφαλο του τον εχει τοποθετισει-για να τον διατηρησει λεει,μηπως και χρειαστει- μεσα σε μια δαχτυλιθρα της γιαγιας του.
    Εγω τωρα τον πληρωνω καθε μηνα αυτον; Αναγκαστικα; Μηπως ειμαι χειροτερος απο αυτον τελικα;
    Το ασχημο δεν ειναι να θελεις να περασει η "εθνικη σου"(ειναι σιγουροι οι οπαδοι ελληναρες οτι δεν μιλαμε για την "Εθνικη" Τραπεζα;)
    το ασχημο ειναι η δουλεια στο ασχημο και η μανια στο "κλεψιμο". Η επιβραβευση του κλεφτοκοτα και η μονομερης αναζητηση στο ριφιφι. Και η "περιφανεια" του σαλταδορου,του πειρατικου,του Μαυρογενη και του Μαυρου Πιτ. Η χαρα που φαινεται οτι απλωχερα προσφερει το πουστικο αποτελεσμα και η ηδονη-διχως αλλο- που δοκιμαζουν οι πουρουπουπουδες χειροκροτωντας την ασχημια και το κλεφτικο αποτελεσμα.
    Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Κλεφτες απο την εποχη που εδιαμελισθει το κρατος του Αλεξανδρου. Εδω και κει.Καιροσκοποι,τσαπατσουλιδες, κλεφτακιδες,τζαναμπετιδες,μισθοφοροι,ηκμασαμε στα χρονια του Βυζαντιου και πηραμε τα παρασημα μας κατα την Τουρκοκρατια. Και μετα το Ναυαρινο, να κλεβει χωραφια(και αφου βγαλαμε απο τη μεση καποιον Καποδιστρια που ελεγε κατι για "προγραμμα", "αναπτυξη", "προοδο" και τετοιες αρλουμπες).Και στην κατοχη να κλεβει καρβελια.Και στην "μεταπολιτευση να κλεβει δανεια και χρονο.Σε πληρη εφαρμογη το συστημα της "εθνικης ελλαδος".αλανθαστη συνταγη,δοκιμασμενη αιωνες: "αρπαξε να φας και κλεψε για να εχεις".
    Σκουλικιαρικα, μπαμπεσικα,κουτοπονηρα,στον υπνο και νυχτιατικα,να παρουμε την θεση και το μισθο "να τρεχει",να βολεψουμε τον ακαματη γιο,να βγαλουμε τη συνταξη του παππου που κουβαλουσε με το κοφινι νερο στους ανταρτες,να αρπαξουμε την επιδοτηση και να την κανουμε ουζα και πρεφα στον καφενε,να παρακαμψουμε "τα κοροιδα" που περιμενουν στην ουρα,να κλεψουμε τον βαθμο,ειτε για το παιδι στο σχολειο,ειτε για την ομαδα στο γηπεδο και δεν πανε να γαμηθουνε ολοι και ολα.
    Τσαρλατανε.Τυφλοποντικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν κοστολογειτε την επιχειρηση "1 ευρω" πως διαολο θελεις να μπει καποιος και να βαλει λεφτα βρε Παππα; Για να πληρωσει το "brand name"; Αυτο υπαρχει ουτως η αλλως και χωρις εσας. Γιατι να μοιραστει τα προσδοκομενα εσοδα με αυτους που υποτιμησαν το μαγαζι και απο "200 εκ." οπως ελεγε το καλο παιδι τωρα εχει οσο μια καποτα;
    Οταν οι ιδιοι δηλωνετε οτι δεν προκειται να βαλετε "ουτε ευρω περα απο τους μισθους και μετα τερμα",(απειλωντας οτι θα φυγεις αν δεν κατσουμε φρονημα κι'ολας),πως διαολο θελετε να μπει καποιος και να βαλει λεφτα βρε ξανα-Παππα; Η μηπως θα ανοιξετε τις κανουλες οταν ερθει αυτος ο "καποιος"; Γιατι δεν το κανετε τωρα; Τοσοι νοματαιοι ειστε εκει.Αντι να βαλετε "απο 20", να βαλετε 20 μονοι σας. Ειναι αρκετα. Γιατι απλα δεν εχετε σκοπο να βαλετε. Γιατι ξερετε τι γινεται. Και γιατι θελετε να μπλεξετε αυτον που θα μπει σε κινουμενη αμμο και να πηδηξετε εξω πατωντας στο κεφαλι του.
    Οταν και εσεις οι ιδιοι δεν ξερετε που και ποσα χρωσταει το μαγαζι και τι χρεος εχει,με τον διαχειριστικο ελεγχο να ειναι στα σπαργανα,πως διαολο θελετε να μπει ο αλλος και να βαλει λφτα βρε ξανα-μανα-Παππα; Ξερεις κανεναν που δεν ειναι τρελος η λαμογιο και να σπρωχνει λεφτα στα τυφλα;Προκαταβολικα,εν λευκω,διχως εξασφαλισεις; Μαυρο-κοκκινο δηλαδη; Και δεν παει στην Παρνηθα να τα φαει καλυτερα στο black-jack;
    Παριστανοντας-μετα απο μια χρονια γεματη τρικλοποδιες απο εσας τους ιδιους-τους υποστιρικτες; Η εμμενοντας "στον προπονητη που και αυτος επιτελους θα στηριχθει";
    Καθρεφτακια δινουνε στους μαυρους.Οχι στους Ποντιους.
    Προχωριστε οπως ειστε λοιπον και εμεις (δεν) ειμαστε δω. Θα αναγκασττειτε να πειτε την αληθεια. Ειτε την ξερετε μιση,ειτε την μαθετε ολοκληρη αργοτερα. Αφου πλεον δεν υπαρχει Ηρακλης, παρτε απο ενα φτυαρι και καθαριστε τα σκατα μονοι σας. Προσπαθηστε τουλαχιστον.Ιδρωστε. Και μετα ζητηστε βοηθεια. Αλλα οχι κοπανα απο το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χρήστο: Ολόσωστος. Σου τηλ χτες για το ούζο, αλλά το είχες κλειστό. Τέλος πάντων, σήμερα θα σε ενημερώσω. Όλοι πια έχουν ειδοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα σε ολους.
    Steven σου εχω δωσει κινητο και σταθερο δουλειας.Και σου εχω πει οτι οταν ειναι κλειστο το ενα να παιρνεις στο αλλο.Αν δεν εχεις το δευτερο,σου το στελνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΡΕΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΦΑΣΕΙΣ ΕΙΧΕ..
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 9 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Ο ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ..
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ 2-0 ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΑΤΑΚΑ : ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΩΡΑ .ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΛΔ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ.ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΕΡ ΟΤΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ!!

    ΜΕΞΙΚΟ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 2006 !! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΖΤΕΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ !! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!


    ΕΣΚΑΣΕ Κ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ MISTER MIG ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ Κ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ 5ο ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ !!ΑΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ Η΄ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ..ΟΧΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ Η΄ ΜΕ SMS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια που άρχισε η αναπαλαίωση της ομάδας,ο Πάντος είναι ιδανικός.Είναι(ή μάλλον ήταν) και Αεκάκι.
    Και τον Στολτίδι μπορούμε να πάρουμε,με κάποια χρόνια καθυστέρυση μεν αλλά ποτέ δεν είναι αργά που λένε. Εξάλλου η οργάνωση θα τους αγκαλιάσει σαν να είναι παιδιά μας,ειδικά αν κάνουν και καμιά δήλωση εναντίον του Μπάγιεβιτς φεύγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ :
    ΧΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΤΟΣ,ΔΕΛΛΑΣ,ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ,ΓΕΩΡΓΕΑΣ,ΝΤΙΟΠ,ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ,ΖΕΟΒΑΝΙ,ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΕΤΙΝ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ) ?
    ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @THOMAS
    Καλή ενδεκάδα αρκεί να υπάρχουν αρκετές φιάλες οξυγόνου στο γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προφανως κανει την προταση,ξεροντας οτι ο Τζιγκερ θα αρνηθει.
    Προσπαθει να τον στριμωξει; Να τον εκθεσει;
    Δεν παει πολυς καιρος που ανταλλαξαν οι δυο τους μερικες φιλοφρονησεις. Καμια σημασια δεν εχει αυτο βεβαια. και με τον Βασιλακη ηταν στα δικαστηρια ο δικηγορος και μετα απο λιγο βρεθηκε μαζι του αγκαλια και να παιρνουν δουλειες μαζι. Αν δεν γαμισεις μεχρι και την μανα σου αν χρειαστει,λεφτα πολλα δεν κανεις. Γνωστο αυτο.Τελος παντων.
    Αν δεχθει,ενα εινα πια το παραξενο: Πως σε τοσο δυσκολους και χαλεπους καιρους κυριως για τους πορτοφολαδες,η διαχειρηστες πορτοφολαδων,(Μαρινακης,Λαυρεντιαδης, Βγενοπουλος)αυτοι μπουκαρουν στο ασημο και διχως προοπτικες Ελλ. ποδοσφαιρο και ριχνουν λεφτα με το τσουβαλι. Βλεπουν κατι που δεν βλεπουμε εμεις; Ασφαλως.
    Σε λιγοτερο απο ενα χρονο θα εχουμε εκλογες;
    Αναδιανομη της πιτας και νεες ισοροπιες τρομου και μασας; Ασφαλως.
    Βεβαια παιζει και το σεναριο να μη μπει κανεις τους (ουτε ο Μαρινακης) τελικα.
    Το μαγειρειο αλλαζει, οι κουταλες αλλαζουν χερια,νεα σκευη ερχονται,ανακατοσουρα επικρατει,ολα ειναι ρευστα.
    Η εποχη μοιαζει-γεωλογικα-με την εκρηξη ηφεστειου και οτι επακολουθα αυτη εχει. Κομματια γης κατακρυμνηζονται,νεες γαιες αναδυονται απο τη θαλασσα κλπ.
    Θα εχει ενδιαφερον να δουμε την συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ψωμιαδης,Μαματζης, Τροχανας,Κουγιας,"κοντο",Σιρχαουζ,Χ"χρηστος, Γρανιτσας,Ψαριανος,Κοζωνης,Πρασσας.
    Ενδεκαδα για ...φιλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λεφτα θελει η Πορτσμουθ για τον παπα-Ντιοπ. Λεφτα θελει η Λιβερπουλ για τον Νεμεθ. Λεφτα θελει η Ρεαλ για τον Αλονσο.
    Μα δεν ντρεπονται λιγο λεω εγω. Ειναι δυνατον να μη δανιζουν και να μη δινουν τζαμπα; Που ακουστηκε οτι πρεπει να δωσεις λεφτα για να παρεις παικτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφου "το μπατζετ ειναι ανεξαρτητως των πωλησεων", γιατι δεν εχουν κανει εως τωρα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;
    Μαλλον περιμενουν να ολοκληρωθει το Μουντιαλ και να παρουν τους αναδειχθεντες.
    Σοφη κινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ.
    Κρεμασμενη εχει ο Παππας πισω απ'την πλατη του στον τοιχο του γραφειου του αναρτημενη την εξης φραση:" ΣΠΕΥΔΕ ΒΡΑΔΕΩΣ"
    Και ο Νοτιας: "ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ"
    Ο Χ"Χρηστος παλι εχει την εξης: " ΚΑΛΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙ" Και:"ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ".Αλλα και: "ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΩΛΗ"
    Ο Τροχανας εχει την φραση: " ΕΙΔΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ".Οπως και το: "ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ".
    Ο Κοζωνης παλη το : "ΕΚΛΑΣΕ Η ΝΥΦΗ,ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ"
    Ο Ψωμιαδης επισης, εχει το: "ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΙΣΙ,Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ" Αλλα και:"ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΖΩΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ"
    Ο Αδαμιδης εχει το: "ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ" Αλλα και το: "ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΣΑ ΚΑΤΣΕ,ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΥΛΟ ΤΡΕΧΑ".
    Ο Πρασσας εχει το : " ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ"
    Το κοντο εχει την εξης: " Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ" και "ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΜΟΥΝΙ ΘΑ ΤΟ'ΧΕΙ ΣΥΡΕΙ"
    Ο Δ.Μ. εχει την εξης:" ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χρήστο: Φυσικά κι έτσι είναι και το βράδυ να τα πούμε και λίγο για την πρόταση αγοράς των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. " φιλε Γιαννη" ο ενας, "φιλε Ανδρεα" ο αλλος.
    Ο οποιος αλλος στην μπλοφα του Βγενοπουλου,απαντησε με αλλη μπλοφα,λεγοντας του οτι "εχει περιθωριο 3 (!!) μερες,μεχρι τις 25-06 για να καταθεσει μια "απτη" προταση.Παλι καλα που δεν του ζητησε να του απαντησει μεχρι τις 9 σημερα το βραδυ. Συν το οτι δεν δινει την Παιανια.Συν οτι δεν δεχεται καινουρια αποτιμηση,αφου η υπαρχουσα λεει 110 και χωρις προπονητικο κεντρο.
    "...για να παρεις τις μετοχες που ανηκουν στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ..." Δηλαδη σαν να του λεει οτι "αν τα σκασεις,θα τα σκασεις στο Βαρδινογιανεικο. Αν παλι, δεν θες να τα σκασεις-οπως ειχες πει και σε προηγουμενη ανακοινωση σου,-τοτε να σκασεις,να δωσεις εσυ τις δικες σου μετοχες και να παρεις δρομο"
    Οσονουπω, να περιμενουμε νεα απαντηση του Βγενοπουλου πριν το ρολοι δειξει 12 τα μεσανυχτα που θα λεει: "υπο αυτες τις προυποθεσεις που θετεις-φιλε Γιαννη-αποσυρω το ενδιαφερον μου για την αγορα της ΠΑΕ και θα μεινω απλος φιλαθλος που θα γελαω και θα κλαιω αναλογα με τα αποτελεσματα".(αυτο ειναι διφορουμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αυτή την στιγμή έχει 19 ποδοσφαιριστές και περιμένει σίγουρα(!!!) 2 μεταγραφές. Αναλυτικά, έχει τους: Αραμπατζή, Σάχα, Λούκατς, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλά, Αλεξόπουλο, Γιάχιτς, Καράμπελα, Γεωργέα, Καφέ, Μάκο, Γκέντσογλου, Λαγό, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Παυλή, Σκόκο και Μπλάνκο"
    Αντε και Λυμπε με τον Εντερ.
    Και την Δευτερα μαζευονται για προεοιμασια;
    Σαν να μη περασε μια μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Διάβασε την βραδυνή και τα λοιπά στο ούζο αύριο.
    Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ. ΠΟΥ Η ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    Τα διαρκείας φτάσανε τα 3200. Δεν ξέρω αν προσμετρώνται και τα 1800 της οργάνωσης με τη " μεγάλη επιστροφή ".
    Ποιά Ριζούπολη που λέγανε κάποιοι; Στον Ταύρο στο γήπεδο του Φωστήρα. Εκεί να δεις κλουβί. Δεν θα περνούσε κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή