Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΨΩΜΙΑΔΗΣ

           Φυσικά θα μάθατε οτι η εκδίκαση του περιβόητου και της φαμέλιας του αναβλήθηκε. Hταν να διεξαχθεί την Δευτέρα 14/6 αλλά πάπαλα ο θησαυρός. Πέσαμε στην παραμονή της έναρξης της δικηγορικής αποχής που κάθε παραμονή επέχει θέση αργίας ή ημιαργίας στο ελληνικό μπουρδέλο. Και στα αρχίδια των δικηγόρων ή των δικαστών αν θα απονεμηθεί δικαιοσύνη για την οποίαν τόσο κόπτονται. Δικαιοσύνη: Το σημείο τομής του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και φέρτε μου μια ταβανόβουρτσα να τα ξύσω. Κανείς δεν θα χάσει. Αλλά κι αν κινδυνεύει να χάσει κάποιος, στήνουμε κι ένα παραδικαστικό κύκλωμα κι είμαστε εντάξει. Πάλι η δικαιοσύνη (!) θα αποφανθεί.
          Και φυσικά στα αρχίδια των πελατών. Που ο ένας διώκεται και θέλει να την βγάλει, κι ο άλλος ούτε καν καλείται αλλά κι αν καλείται σιγά να μην πάει. Τι να πάει να κάνει; Να δει τους άθλιους του Ουγκώ σε άλλη μετάδοση; Τι να δει; Τον Μπάρκουλη σε νέες περιπέτειες; Ή τον Κατράκη να δικάζει τον Κούρκουλο και την αλήθεια να την βγάζει δια της ανατροπής μια υπηρέτρια που λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης άλλαξε τη ροή του σεπτού πλήν τιμίου δικαστηρίου; Ρε άντε γαμηθείτε.
          " Διώκονται σε βαθμό κακουργήματος". Παύση για γέλια και πατατάκια και τσιπς και καπότες για την διπλανή που είπε να προκαλέσει το κοινό, που μετά από τόσες ώρες αναμονής και πιθανών αναβολών, τράβηξε να παρακολουθήσει την λειτουργία των κριτών που ανάλογα με την πελατειακή σχέση μπορεί και να ανελιχθούν σε τιμωρούς για κανά Πακιστανό μικροπωλητή ή κανά μετανάστη ή κανά τελείως τρελό που την έκοψε κομάτια την πουτάνα την κυρά του.
          Και προσέχτε τη λεπτομέρεια. Το κακούργημα, που μπορεί και να είναι - στα αρχίδια μου τα βαρύγδουπα- είναι για το ηθικόν της πράξης. Ποτέ για την ουσία. Και η ουσία είναι η αποδεδειγμένη χωρίς δικαστήρια κλοπή απο τα ταμεία της ΑΕΚ του ευτελούς ποσού των 6δις. Πιάσανε τα εικονικά τιμολόγια οι του ΣΔΟΕ, βρήκαν τους υπεύθυνους , ελέγξανε την λογιστική αλλά και την πραγματική τρύπα στα ταμεία και τέρμα. Ούτε δίκες, ούτε εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές ούτε ΕΔΕ, ούτε τίποτα. Ο εργολάβος ήταν σταβλίτης στον Αλμυρό του αλογομούρη και τα λοιπά λοιμά ήταν της οικογένειας που μια ζωή είναι έξω και συνεχίζει το θεάρεστον έργον της καθότι και παπαδοπαίδια.
         Και σαν ουσία με ενδιαφέρει να επιστρέψουν τα λεφτά αυτά στα ταμεία της ομάδας μας. Που ΚΑΙ τα χρειάζεται, αλλά Και της τα κλέψανε. Και τους χέζω και τους τόκους. Το κεφάλαιο θέλω πίσω και το πορτοφόλι μου. Με συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του , όχι κατηγορούμενου, αλλά του πιασμένου απο τις οικονομικές αρχές και με μπλοκάρισμα των τραπεζικών του λογαριασμών. Εγώ τα λεφτά θέλω πίσω και το που θα ζήσει ο έγκριτος τίμιος και κατ'επανάληψη απατεώνας , με αφήνει αδιάφορο. Είτε μένει στο Ψυχικό, είτε πηδάει την γυναίκα του εκεί, είτε του παίρνει πίπα μέσα στη φυλακή ο ξάδερφος του, είτε βγαίνει ή μπαίνει στη χώρα.
        Φέρε τα λεφτά πίσω εσύ που τα πήρες και μετά η δικαιοσύνη ας κάνει και το περιφερειακό έργο της για το αν ο Ψωμιάδης είναι κοινωνικό ή αντικοινωνικό στοιχείο. Κι αν πρέπει να είναι ελεύθερος ή μέσα στο μπαλαούρο.Το κακουργοδικείο για οικονομικά θέματα δεν είναι για την ουσία αλλά για τον τύπο της δικαιοσύνης. Είτε μπει είτε δεν μπει μέσα, εγώ τα λεφτά θέλω πίσω και τίποτε άλλο. Το να μπει και να μην τα πάρω, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δουλειές μπορεί να κάνει κι απο μέσα. Το να μείνει έξω,  πάλι δεν με ενδιαφέρει και δεν ικανοποιούμαι με την ανήθικη δικαίωση ή την αναβολή της δίκης μέχρι παραγραφής. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ.
          Ναι, η δίκη πήγε για τις 6/6 του 2011 οπότε μέχρι τότε έχουμε τον Ψωμιάδη να πίνει και να τρώει εις υγείαν του μαλάκα, να μην μπορεί κανείς να μιλήσει εναντίον του αφού τίποτα δεν έχει τελεσιδικήσει και φυσικά μέχρι τότε να θεωρείται κοινωνικό στοιχείο που απλά μπλέχτηκε ή τον μπλέξανε σε μια πλεκτάνη. Ρε δεν ξαναγαμιόμαστε; Εισαγγελείς, φαρισαίοι, τελώνες, πούστηδες, δεν ξέρετε τίποτε; Μόνο ο απλός κόσμος ξέρει και οι εφοριακοί; Αγίρτες που θέλετε το γράμμα του νόμου κι όχι το πνεύμα του;  Σε λίγο θα αφήσετε έξω και κοινούς δολοφόνους μέχρι να τύχει η στιγμή να τραβάει  βίντεο το θύμα για το πώς δολοφονήθηκε. Φυσικά θα τεθεί θέμα αν το βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθείν σαν αποδεικτικό στοιχείο μια που η ΦΙΦΑ δεν το έχει εγκρίνει.
         ΥΓ. Όταν ακούω για ΕΔΕ και επιτροπές για διαλεύκανση, καταλαβαίνω τα απλά. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΕΡΙ ΦΡΟΝΥΣΗΣ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΑΡΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΔΩΝ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΕΡΥΘΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΡΚΟΥ. ΖΩΑ.
      ΥΓ1. Το επόμενο Σάββατο στον Φ θα έχω κείμενο για το θέμα αυτό. Άρα θα σας ξανακουράσω . Θα φροντίσω να μπει Κυριακή που θα είστε στα μπάνια.
     ΥΓ2. ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΕΤ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ: ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ. ΤΗ ΛΙΝΑΤΣΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ , ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΑ. Ο ΣΚΑΤΑΣ. Ο ΑΡΧΙΒΟΘΡΟΣ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΨΑΝΘΟΨΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ.

16 σχόλια:

  1. Οταν λιγο καιρο πριν ανεφερα οτι η πιασμενη κατα λαθος οργανωση ηταν οργανωση της πλακας,του κωλου,αυτο ακριβως εννοουσα.Και φυσικα πανω απο ολα ειναι ο νομος.Για μενα ομως,οχι για τον Μακαρο και τον καθε Μακαρο.Ουτε για τον Μαρινακη και τον καθε ΜαρινακοΠατερα,που εχουν στοχο την πολιτικη σκηνη της χωρας,που βαζουν στο τραπεζι λεφτα,που αγνοειτε η προελευση τους.Αλλο τα 6ΔΙΣ του Ψωμιαδη,αλλο οι δοσεις οι δικες μου για το σπιτι.Αλλα ειπαμε,οι βολεμενοι θελουν την τηρηση των νομων,ασχετα αν προκαλουν το αισθημα δικαιου.Και γιατι 6/6 του 2011,κι οχι του 2015 η του 2020.Τι θα εμποδισει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,να δωσει κι αλλη αναβολη,τι θα εμποδισει τον Μαρινακη,κουμπαρο της Ντορας,μαζι με τον αποτυχημενο Καραχαλιο,να κανουν παιχνιδι στην ομαδα της τρουμπας,με λεφτα απο το...πουθενα.Της πλακας κρατος εχουμε,της πλακας και το "κρατος" πισω απο το κρατος,και με διαιτητη αυτην που και οι δυο την εχουν για να σπανε πλακα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντα ειχε ενδιαφερον το "πνεβμα" του νομου εδω στο κουρδισταν. Αλλωστε "οι δημιουργοι του πνευματος" δεν ειμαστε; Ε, το κανουμε οτι θελουμε.
    Οταν δεν εχεις την ικανοτητα αλλα και ουτε την δυνατοτητα-γιατι εισαι σαν τραπουτσωμενη κατσικα-και δεν μπορεις να επιβαλλεις το "γραμμα" του νομου,τοτε αναζητας το πνευμα του για να κανετε μνημοσυνο στον μαλακα.
    Και τοσο αρμονικα εδεσαν με το αρχαιο και το χριστιανικο πνευμα. Την αγια τριαδα. Ο πατηρ ο τεμπελης ο υιος ο κλεφτης και το αγιο πνευμα των εδρανων που δινει απλοχερα αφεση.
    Σαν γνησια καριολα η δικαιοσυνη" λατρευει τα μεγαλα μεγεθη. Τι να το κανει το δικο μου και το δικο σου που το εχει μια χαψια και δεν καταλαβαινει τιποτα με το μουνι-πηγαδι που εχει. Θελει χοντρο πουτσο για να καταλαβει και να αρχισει να λειτουργει "οπως πρεπει".Θελει κωσκοτα,θελει παμπερς,θελει "ροκους", θελει siemens,Χριστοφορακους,Βιστωνιδες και Ευφραιμ.Εκει ειναι τα μεγαλα πηδηματα.Αυτες ειναι οι μεγαλες χαρες. Τοτε ερχεται στα ισα της.
    Αφηστε τα κτηρια της Eυελπιδων και μετακομιστε στην Συγγρου. Να μη σας τρωνε και οι δρομοι περα-δωθε, ξεκωλωμενες αδερφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανσωστος....Με το δια ταυτα τι γινεται ομως...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο βαθμος σηψης μιας χωρας,οριζεται απο το μεγεθος της ελευθεριας κινησεων των "ενγνωσμενα" απαταιωνων. Και αυτοι δεν ειναι οσοι απλα οριζουν τα δικαστηρια της πλακας.Ειναι ολοι εκεινοι που στην αντιληψη του κοσμου ειναι τετοιοι και παρ'ολα αυτα κυκλοφορουν και δρουν σαν απαταιωνες. Οι "αποδειξεις" ειναι για την εφορια και οχι για τα δικαστηρια που ετσι κι'αλλιως ειναι δεμενα χειροποδαρα. Και μια ψευδομαρτυρια η ενα πλαστο χαρτι μπορουν να κανουν την διαφορα.
    Ας κανει καποιος μια "δοκιμη". Ας προσκομισει στοιχεια σε δικστηριο οτι τον εκλεψε ο ταδε μεγαλο-επιχειρηματιας, η οτι τον εξυβρισε ο ταδε μεγαλοπαραγοντας,η οτι τον παγιδευσε ο ταδε τηλε-δημοσιογραφος η οτι τον αδικησε τινει τροπο καποιος γνωστος "επωνυμος" με "ακρες". Αν δεν καταδικασθει ο εναγων σε ισοβια και δεν του παρουν και την περιουσια με μια βελουδινη και κυρια "μεσα στο πνευμα του νομου" αποφαση,εγω θα κατσω να με γαμησει για παρηγορια.
    Οταν λοιπον τα λαμογια -μικρα και εξελιξιμα η μεγαλα και εξελιγμενα- κυκλοφορουν σε τοση ποσοτητα και το κυριοτερο με τετοια ανεση στους δρομους ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα.Και μαλιστα "δρουν επιχειρηματικα" (ναι ετσι λεγεται ο κατσικοκλεφτης εδω) κανουν δουλειες με αυτον που υποτιθετε οτι θα επρεπε να τους κυνηγαει,δηλαδη το κρατος(!!),τοτε μπορεις απλα η να σηκωσεις τα χερια και να πεις οτι τιποτα δεν σωζεται και να κοιτας την δουλιτσα σου, η να αναχωρισεις για κανενα μοναστηρι οπου δεν κλεβουν και δεν κανουν αλλαξωκωλιες, η να μπαρκαρεις στα καραβια.
    Και επειδη δεν εισαι εγωιστης,ουτε κλεβεις και κανεις παρτουζες αλλα και γιατι σε πειραζει η θαλασσα,τοτε η μονη λυση ειναι να μπουκαρεις σε καμια οργανωση η να φτιαξεις μια δικη σου και να καθαριζεις κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..Ηθικο ειναι,νομιμο ειναι ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...Ηθικο ειναι,νομιμο ομως ειναι..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντοκουμεντο απ'τα παλια:

    --Προεδρε,(ξεροκαταπινοντας),το ειδ. δικαστηριο σε καλει να καταθεσεις...
    -- Να του πω ο ιδιος του Κοκκινου να παει να γαμηθει, η θα του το πεις εσυ;
    --Του το λεω και εγω Προεδρε.
    --Ακομα εδω εισαι ρε ακαματη; Πιασε το τηλεφωνο.
    --Μμμμαλιστα
    (ντριιιιιιιιινν)
    --Παρακαλω.
    --Ο κυριος Κοκκινος;
    --Μαλιστα..
    --Παιρνω εκ'μερος του προεδρου και μου ειπε να σας πω να...
    --Σε παρακαλω παιδι μου... την δουλεια μου δεν ξερω;
    --...να σας πω να πατε να γαμηθειτε.
    --ε εισαι ανω ποταμων νεαρε μου. Σε ποιον νομιζεις οτι μιλας; Σου φαινομαι για ανθρωπος που αγνοει τις υποχρεωσεις του και τα καθηκοντα του;
    --οχι κυριε.Αλλα..
    --Αλατια! Δεν χρειαζοταν καν να μου μεταφερεις την βουληση του κου προεδρου. Εχω ιδιαν αντηληψην. "Μαριααα...(ακουγεται να λεει ο δικαστης προφανως στην οικονομο του)...που ειναι οι μωβ ζαρτιερες μου;Σημερα καταθετει ο Κουτσωγιωργας και κατι εχει ακουστει για "καρδιακο επεισοδιο". Θελω να ταιριαζουν με το γεγονος.Α πολυ ωραια χρυση μου...μα δεν ειναι χαρμα; Τελικα ειμαστε υπεροχη χωρα.Επρεπε να ειχα γεννηθει μερικα χρονια αργοτερα. Κριμα...."
    --Εγω να κλεισω κυριε Κοκκινε;Να μη σας καθυστερω...
    --Να κλεισεις. Και να πεις στο προεδρο να μεινει ησυχος. Ετοιμαζομαι να παω εκει που ειπε.
    --Μα δεν το εννουσε ετσι ακριβως...
    --Εσυ να κανεις την δουλεια σου δρυοκολαπτη.Που θα μου εξιχνιασεις και τις προθεσεις του προεδρου.
    --Με συγχωρειτε. Καλο σας βραδυ.
    --Γεια σου σφογγοκωλαριε. Και οταν σε ξαναστειλει ο προεδρος στο περιπτερο για "σκουφακια" να παιρνεις stop και οχι "troy".Αυτα σπανε ευκολα στα μεγαλα μεγεθη και δεν αντεχουν στην διαρκεια....χα-χα-χα-χα-χα..." Εχμ,αστειευομαι... σε παρακαλω, να μη μεταφερθει τιποτα απο τον υστατο διαλογο μας στον προεδρο. Δεν θα ηθελα να τον κακοκαρδισω. Καλο βραδυ σκουλικι της αυλης.
    --Καλο βραδυ τυφλε δικαστα.(κλεινει το τηλεφωνο)
    --Τι σου ειπε η ψωριασμενη γρια αλεπου με τα γουνακια;
    --Οτι θα παει κυριε προεδρε.Μολις ετοιμαζοταν.
    --Και βεβαια θα παει. Μα δεν εχει μεινει αντρας για αντρας σε αυτον τον τοπο; Εγω, ο Ακης και ο Αντωνης μειναμε...;
    --Εχετε δικιο.
    --Τελος παντων. Πεταξου μεχρι το φωτογραφειο απεναντι.Εχω δωσει την Olympus μου για σερβις.Παρε και δυο φιλμ 32αρια.
    --Μαλιστα...
    --Και κατεβαινοντας πες στη Μιμη να βαλει παγο στις ρωγες της και να ερθει στο σκοτεινο δωματιο... εχω να κρεμασω δυο φωτογραφιες για εμφανηση.
    --Μαλιστα προεδρε.Αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιουνίου, 2010 13:46

    Για διαβάστε αυτουοοοοοοοό:
    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=175272

    Ο νεοέλλην έχει σκίσει τα κοινωνικά παραπετάσματα και σπάσει τις ταξικές αλυσίδες του παιδιά...
    Η νέα ελληνική κοινωνία έγινε πραγματικότητα, η ΑΛΛΑΓΗ του παμπερούχου του ΙΙ εδραιώθηκε, τα πάντα όλα, Θρύλε θεέ μου ολυμπιακέ μου και τα μυαλά στα κάγκελα της σκεπαστής, που δεν υπάρχει πια....
    Στα ανώτερα ταξικά στρώματα προτιμούν ΣΥΡΙΖΑ με ολίγον από ΛΑΟΣ-Ιραν-Καμπότζη-Βιετνάμ. Λογικόν, καθότι στα ανώτερα ταξικά στρώματα είναι οι μεγαλοσυνταξιούχοι αυτού του τόπου και είναι και πουλλοί πανάθεμα τους. Δικαστικοί, χήρες δικαστικών, βουλευτές, χήρες παιδιά και πνευματικοί βολευτών, μεγαλοδημόσιοι υπάλληλοι με τα κομματικά ένσημα τους και όλα τα σόγια τους. Αμ, η κομμουνιστική απειλή από το βορρά έρχεται να μας φάει τις συντάξεις των 4 χιλιάρικων, ενώ τα νεφελίμ θέλουν τα νησιά μας.
    Τα παιδιά τους, θα σπουδάσουν στην Ecole Centrale στο Kings College και στη New York, με ολίγον από μακρύυυυ PhD στη Γενέυη και στα καπάκια αγροτικό στους διαδρόμους των βρυξελλών. Τι να κάνεις? Δε θα βοηθήσεις το πτωχό συνάνθρωπο σου εις τον Αη Νικόλα, τη Γκρρρράβα και τα New Liossia? Φυσικά, απόψε τους ταίζεις με την αγάπη σου... Chipra και διακοπές γκρούβαλος στην Ικαρία με το cayenne του πατρός να σε παραλαμβάνει από το καράβι της επιστροφής...
    Φυσικά το μΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο ΔΝΤ, με τα ανώτερα εισοδήματα να το προτιμούν έναντι της Νου Δου fun park. Λογικόμν. Κι εγώ στη μαμά και το μπαμπάαααα τους το λέω εδώ και 20 χρόνια. Είστε δεξιοί? ΠΑΣΟΚ και να ηχείτε τις βουβουζέλες στο Πεδίον του Αρεως σε κάθε σαρδάμ του Παμπερούχου του ΙΙΙ (αλλά να σας δουν!).
    Ο πτωχός έλλην βρίσκεται σε μόνιμη θέση μάχης, σε φάση ΠΑΜΕ και Λαική δεξιά. Έτσι, έτοιμοι όλοι να πάρουμε πάλι τα βουνα ή να καταταγόμεν στα τάγματα ασφαλείας στα νέα δεκεμβριανά μας...
    Νεοέλληνα, σ' αγαπώ...σ' αγαπώ γιατί σ' ωραίιιια, Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ Σ' ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιουνίου, 2010 13:52

    Μιλώντας για το ΕΣΥ, έβλεπα τις προάλλες το Blast from the past, το Γιοκαρίνι. Ατομάρα, ίσα με 4 μποτρίνι.
    Τραγούδαγε τα ολ τάιμ κλάσικς του, εμείς τα παιδιά των 80'ζ και του Παμπερούχου του ΙΙ νοιώθωμεν την καρδίαν μας να σκιρτάει.
    Έχω πρόβλημα μεγάο, όμως.
    Τραγούδαγε την Ευλαμπία:
    "Αααααχ Ευλαμπία, η αρρώστια σου έγινε χρονία....σε γνώρισα στο ΙΚΑ , στην ουρά μπροστά μου σ' είχα, για τον οδοντόγιατρό...". Αύριο περιμένω να έρθει στον κόσμο το παιδί μου...
    Θα μοιραστώ μαζί μου τις εμπειρίες μου κλπ κλπ, θα του πω και για το γιοκαρίνι (που θα είναι και σε 20 χρόνια όπως το 85, καλά ο φάουστ είναι?).
    Εκεί που λέει για ΙΚΑ, τι να του πω?
    Σε 10 χρόνια δε θα υπάρχει τίποτα ζωντανό για να του περιγράψω απ΄αυτό...
    Φυσικά θα υπάρχουν οι ουρές, αλλά φτάνει αυτό?
    θέλω τα φώτα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα σε ολους.
    Γιωργο τι απο ολα να κοιταξουμε στο παραπανω link δεν καταλαβα;
    Εχει ληστεια και μαστρωπεια στην Κορινθο,διακινηση ναρκωτικων,αλλα και εναν αυτοπυρπολισμο στα Χανια,πνηγμο 52χρονης αλλα και θανατηφορο τροχαιο τσι Ζακυνθο,διαθεσημοτητα "ειδικου" φρουρου για ασκοπους πυροβολισμους,(μαλλον γιατι δεν βρηκε καποιο κεφαλι),ρυπανση απο μαζουτ στον Αραχθο, φωτια στο Μαρμαρα Χαλκιδικης,αποδρασεις απο Ιδρυματα,πνηγμο ξανα στα Χανια,δικη για 16-λεμε τωρα- για "χειραγωγηση" μετοχων το διαστημα 1999-2000,απεργια ξανα στον Πειραια για να φυγουν και οι τελευταιοι τουριστες,κλπ. Μια χαρα το βλεπω το δελτιο. Δεν εχει κατι παραξενο. Τι να δουμε; Ολα βαινουν καλως. Δεν σε καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η "Ωρα για πλακα" εχει παλι,ξανα,again,για αλλη μια φορα τον Παππα με το κασκετο. Και την στιγμη που εκανε την βουτια του σε παραλια της Μυκονου,λεει σε δυο τσουχτρες που κολυμπουσαν κοντα του: " μακαρι να ερθει ο τιγρης".
    --"τι λεει ετουτος ο μαλακας" αναρωτιουνται οι τσουχτρες.
    Ο παπας συνεχιζει να κανει "ξερο", δηλαδη ανασκελα και ακινητος στην επιφανεια του νερου και να φτυνει ανεμελα νερο απο το στομα του.
    --" θα ερθει ο τιγρης...θα ερθει...που θα παει"
    Αιφνης εμφανιζεται απο μακρυα ενα γκριζο φτερο να σκιζει τα νερα.
    --"δρομοοοοοο. Τελικα οι ευχες του μαλακα επιασαν τοπο ερχεταιαιαιαιαι..." αναφωνουν τρομαγμενες οι στουχτρες που εξαφανιζονται με μιας.
    Ο παπας συνεχιζει να παιζει με τα νερα ανασκελα με το κασκετο ακουμπισμενο στην κοιλια του. Το φτερο ολο και πλησιαζει. Φωνες πανικου ακουγονται σε ολη την παραλια.Παιδια σκυλια,κουβαδακια,περουκες,ολα μαζευονται πανικοβλητα απο την ακροθαλασσια και στριμωχνονται τρομαγμενα στην ασφαλη αμμουδια.
    Ο παππας συνεχιζει να πλατσουριζει χαρουμενος και να μονολογει: "...θα ερθει...δεν μπορει...θα ερθει ο τιγρης..." και συνεχιζει σιγοτραγουδιστα: "το ξερω...θα'ρθεις...μια μερα να με ξαναβρεις..."
    Το γκριζο φτερο του καρχαρια-τιγρη ολο και πλησιαζει.Χαμπαρι ο παππας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπαρχει κανενα προβλημα αν ο Γεωργιοπουλος της GENCO,με ενα καραβι του-που θα το εχει αγορασει απο τον Αγγελοπουλο,ο οποιος θα το εχει πουλησει στον Μαρινακη και αυτος στον Πατερα πρωτου αυτος το πουλησει στον Ρεστη, και εκεινος με την σειρα του ξανα στον Μαρινακη και τελικα μεσω του Μαρτινου,να φτασει στα χερια της GENCO shiping,πρωτου αυτος το πουλησει στον Αγγελοπουλο,ο νεοκοπος προεδρος του Ολυμπιακου να μεταφερει αργο πετρελαιο στα διυλιστηρια του Βαρδινογιαννη,χρησιμοποιοντας αυτος μια προβλητα της exxon και εκεινος αμεσως μετα να πουλησει το διυληθεν πετρελαιο στην Aegean του τεως προεδρου της ΑΕΚ Μελισσανιδη,δηλαδη στην ουσια του Γεωργιοπουλου,χρησιμοποιοντας τις δεξαμενες της ΕΚΟ,στις οποιες οποιες εχει προσβαση και η ΒP και να διανεμηθουν απο την ΕΤΕΚΑ για λογαριασμο της SHELL μεσω των πρατηριων της Τexaco,για λογαριασμο της οποιας εργαζεται η ΑΕGEAN;
    Μπερδευτηκατε; Και εγω.
    Δεν γαμιοσαστε λεω εγω φοροντας βατραχοπεδιλα;
    Δεν πατε σε καμια ερημη παραλια να κανεται κανενα μπανακι και να καπνισετε κανενα τριφυλλο με ενα ποτηρακι κρασι στα χερια και μια Γερμανιδα αγκαλια,και τα αρχιδια σας να τα χαιδευει το κυμματακι,παρα παριστανεται τους εμπορους των εθνων,αγοραζοντας και πουλοντας οενας τον αλλον για λογαριασμο του εαυτου του και ο καθενας τον εαυτο του για λογαριασμο καποιου αλλου που σας εχει μπει η ιδεα οτι θα κερδισετε απο την αγορα η την πωληση του "φιλου" η του καραβιου του η της πετρελαιοκηλιδας του,προκειμενου να αγορασετε τελικα κανενα πουρο που καθολου δεν σας ταιριαζει και μια συναγριδα που σας την πασαρουν για φρεσκια στο Μικρολιμανο,πιανοντα σας τελικα οι μικροεμποροι και εσας κοροιδα;
    Ρε τι αστειο ον που ειναι ο ανθρωπος; Τι ανεκδοτο ειναι τουτος; Για πολυ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: πραγματικά κάποιοι είναι πολύ αστείοι και φαντάζονται πράματα. ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ 60 ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 20. ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΥΠΟΥ ΜΑΜΑΤΖΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ. ΒΡΕ ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΟΥΖΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΥΕΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΒΡΙΣΚΕΙ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΠΟΥΛΟΥ; ΚΑΙ Η BP ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ; ΡΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Steven.
    Οπως και να εχουν παντως τα πραγματα,το σιγουρο ειναι οτι τον Μελλ. υπαλληλο δεν τον λες. Ολη του την ζωη,προσπαθησε και πετυχε ακριβως αυτο. Να ΜΗΝ ειναι υπαλληλος.
    Ισως ο χαζομπαμπας να εννοει οτι ειναι "μπροστινος" αλλων πετρελαιαδων. Η οτι πια δεν τον παιρνει να κανει το λιονταρι,γιατι παταει σε χωματα που δεν τα πολυξερει και ανηκουν σε αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μην τον αδικουμε κι'ολας. Να πουμε οτι το κειμενο ειναι αναδημοσιευση απο αλλο blog και οχι του ιδιου.
    Ομως, δυο-τρια σχολια μπορουσε να τα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο: Μην την πατάς. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ , ΟΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ. ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή