Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

O ΑΔΑΜΙΔΙΟΣ ΛΟΓΟΣ

          Δάκρυα εκύλησαν εκ των οφθαλμών μου, ένας κόμπος εστάθη εντός της λαρυγγικής κοιλότητος μου, κι ένα ρίγος διέτρεξε όλο μου το δέμας. Αυτό το τελευταίο ήταν και το χείριστον, διότι αλλοιώς το αισθάνεσαι όταν είσαι 1 μέτρο και τίποτα, κι αλλοιώς όταν είσαι 1.85. Σου φαίνεται ατέλειωτο το πούστικο. Γιατί όμως συνέβησαν όλα αυτά; Με το λόγο του προέδρου κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου προς το Supporters club.
        Πάμε να δούμε τα σποτάκια: " Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της θέσης μου, δεσμεύομαι εγώ και οι περι εμέ, να κινηθούμε με πλήρη διαφάνεια στα της ομάδας." Απορίες:  Γιατί αναλάβατε πρόεδρος; Πληρώθηκε το δάνειο της Morgan Stanley; Έφυγε ο Μπάγιεβιτς; Σας δόθηκε το budget που είχατε συμφωνήσει;
     "Πραγματικά, έχω βαρεθεί να με ρωτάνε τι ομάδα είμαι..." Το έχω βάλει σε κουϊζ κι εγώ ήδη απο τα χθες.
     " Πήρα μια μεγάλη προσωπική απόφαση. Αποχαιρέτησα, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, την μέχρι τώρα καριέρα μου, για να βοηθήσω την ομάδα μας. Λειτούργησα συναισθηματικά και φαντάζομαι οτι αυτό δεν ξαφνιάζει κανέναν, γιατί εμείς οι Αεκτζήδες έτσι λειτουργούμε ανεξαρτήτως κόστους." Εδώ σηκώνεσαι προσοχή. Χωρίς σκέψη έφυγε απο την Αγγλία και ήρθε στο μπουρδελιστάν, στο καφροποδόσφαιρο και σε μια άφραγκη ομάδα. Εδώ λοιπόν, στο τμήμα αυτό, ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΙ ΣΟΒΑΡΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ. Εγώ πραγματικά, παρότι Αεκτζής, οφείλω να ομολογήσω οτι ξαφνιάστηκα διότι δεν θα έκανα τα ίδια και δεν θα λειτουργούσα συναισθηματικά έχοντας οικογένεια και σίγουρη δουλειά. Κι απο οτι ξέρω κι άλλοι Αεκτζήδες προσπαθούν να τα πουλήσουν όλα και να φύγουν μακριά. Είναι μάλλον αυτό που λένε " Ήρωας: Ο άνθρωπος που βρέθηκε σε λάθος θέση τη λάθος στιγμή." ( Οscar Wilde ) . Η το άλλο: " Δυστυχισμένη η χώρα που χρειάζεται ήρωες." ( Βertolt Brecht ).
A, ρε Αεκάρα μας.
      " ...μια ομάδα που θα στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες..." . Ντιόπ, Τζεοβάνι, Έντερ, Βλάνταβιτς, Φιόλουσον και κανα δανεικός απο τη Λίβερπουλ οι στόχοι, που μαζί με τον Σάχα, τον Αραούχο, τον Γιάχιτς, τον Λεονάρντο κι όσους μείνουν απο τους Μαϊστόροβιτς, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Σκόκο, Γκερέϊρο, Νέμεθ, θα προσφέρουν μια νότα δροσιάς απο το Αιγαίο.
      " ...μια ομάδα για το μέλλον...". Μην ασχολείστε με το Σάββατο. Η Κυριακή μας ενδιαφέρει.Διότι με Λύμπε ( 35 ), Δέλλα ( 34 ), Καφέ ( 33 )  και τελειωμένα τα συμβόλαια του Μαιστόροβιτς, του Μπλάνκο, του Σκόκο και του Μπάγιεβιτς ( εδώ κάποιοι κρυφογελάτε ), ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
     " Γνωρίζοντας την μακρόχρονη προσμονή σας για τίτλους κι οτι η υπομονή σας εξαντλείται, θα ήθελα να ξέρετε ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΕ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ."  Άρα είστε απόλυτα δικαιολογημένοι αν δεν πάρετε εισιτήριο προκαταβολικά και περιμένετε να δείτε πρώτα το έργο μου. ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΜΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ( νομίζω με περνάτε ένα χρόνο ) , ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.
       " ...αν λειτουργήσουμε με πειθαρχία κι αν λέμε την αλήθεια μεταξύ μας, τότε μπορούμε να παραδώσουμε την ΑΕΚ υπερήφανοι στα παιδιά μας ". ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΦΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΜΙΑ. Ποιοί να λέμε την αλήθεια; Οι μέτοχοι στους οπαδούς, οι μέτοχοι μεταξύ τους, ο πρόεδρος στον προπονητή; ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;  Αρχίζω και τον πάω τον Αδαμίδη. Και πριν ξεκινήσει, θέλει να παραδώσει την ΑΕΚ στα παιδιά μας. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ, ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΑΘΑΡΗ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.
      ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ: " Οι τίτλοι έρχονται μόνο όταν παίζεις με την καρδιά σου, όταν έχεις ξεκάθαρο πλάνο και πάνω απο όλα, όταν έχεις δίπλα σου Αεκτζήδες που δίνουν τα πάντα για την ομάδα." Μιλάμε οτι στην κορύφωση του έργου, θα πρέπει όλοι οι supporters να είχαν ξεβρακωθεί κι ο ένας να προσπαθούσε να ικανοποιήσει στοματικά τον άλλον. Μιλάμε για τρομερή καύλα. Και γνώση για το πως καταχτιούνται οι τίτλοι στην Ελλάδα. ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΠΕΡΣΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ. Ο δουλεύων υποπίπτει και σε τινά σφάλματα. Εγώ τα συγχωρώ αυτά και καθότι δουλεύων κι εγώ, θέλω να παραμείνω τοιουτοτρόπως και να μην γίνω δουλευόμενος.
      ΥΓ1. Προσέχτε απορία φίλου: Έμεινε ο Μπάγιεβιτς, γίνεται διαχειριστικός έλεγχος, ο Λύμπε ήρθε να σηκώσει τον τίτλο, φεύγει ο Κόκαλης, έφυγε ο Πατέρας, ε, όλα αυτά σημαίνουν οτι ο Μελισσανίδης γύρισε. ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Τραγούδι: " ...τα όνειρα κοστίζουν ακριβά, τα πιο πολλά πάνε χαμένα..." ΕΝΑ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ: Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ.
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΟΝ SUGAR, ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ. ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ DEAL ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ Johnnie τον Βεκρή ( μέγας χαβαλές), τον Δημήτρη τον Γόντικα ( πολύ καβγά έχω ρίξει ) - τότε παλιά - αλλά και τον Φάνη τον Βουτσαρά ( κορυφαίος φίλος ) στο έργο τους που θα είναι ηρωικό( πάλι για ήρωες μιλάω ) ΔΙΟΤΙ ΝΤΑΜΠΛ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ.
    ΥΓ2. Σας αρέσει το squash; εμένα πολύ. Δεν βαράς τον αντίπαλο. Βαράς τον τοίχο και χάνει ο αντίπαλος. ( Προσεχώς ).

51 σχόλια:

  1. Προς Web Master: Βαριέμαι τα δικαστήρια και τους λαδωμένους εγκάθετους. Αλλαξε το σήμα και κάντο όπως σου είπα και το σύνθημα του ΕΜΠ ( ΑΕκ, ΑΕΚ... ), κάντο "δικέφαλε...". Και βάλε το τραγούδι να το λέει ο Παπακωνσταντίνου. ΤΖΑΜΠΑ φυσικά. ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΟΝΟ.
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ; ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. STEVEN SYGXARHTHRIA GIA TO BLOG SOU SE DIABAZW SYNEXEIA!

    TIGRH THEE PARE TH PAE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Γιάννη Περισσό:( συγνώμη για την αλλαγή σε ελληνικά ) Το blog είναι δικό σου και καλώς ήρθες. ΝΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βγαλεις το ΠΑΕτζιδικο σημα και να βαλεις το αλλο το Ερασιτεχνικο. το γνησιο. Δεν νομιζω να εχει κανεις και απο κει αντιρηση.
    Πραγματικα η αντιφαση σε ολο της το μεγαλειο.
    Για ξεσκαρταρισμα μιλησαν,δεν εχει φυγει ΑΚΟΜΑ κανεναν,εκτος του ιδρωμενου Μαντουκα.
    Για στροφη στα ελληνοπουλα μιλησαν,ενα καρο μεταναστες ακουγονται. Τι στροφη ειναι αυτη; Του Αχλαδοκαμπου;
    Ο προπονητης ειναι ησυχος,παραδοξως. Τον ενημερωσαν -επιτελους- εγκαιρα για το υψος του μπατζετ; Απο που; Η του ειπαν ξεκαθαρα σαν τον Λοβερδο,οτι δεν υπαρχει σαλιο και να το παρει αποφαση;
    Για νεο αιμα ακουγαμε,βρικολακες επιστρεφουν.
    Ενας διαχειριστικος ξακιναει βαρια-βαρια σαν σεκλετης που εχει πιαστει απ'το λαδοφαναρο. Σαν τον ορεστη Μακρη.
    Τι νεα απο την Empire; Απο την Morgan; Στο σπιτι ολοι καλα;
    Ταλαιπωρηθηκε πολυ ο παππας για να πειστει τελικα οτι πρεπει να ψαξει για το τι γινοταν-γινεται στην εταιρεια του τα τελευταια 6 χρονια. Πως διαολο εκαναν λεφτα αυτοι ρε πουστη μου;
    Πραγματικα απορω.Θα μου πεις οτι ισως εγινε καλο deal καραβισιο και ενεδωσε στον ελεγχο. Και παλι δεν λεει τιποτα. το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
    Ο Νοτιας συνεχιζει να κοβει πιτες και να φορα κωνικα καπελακια και να πετα σερπατινες σε γιορτες φιλων της ΑΕΚ στην Ν.Υ. "μονη λυση ο Μελισσανιδης" ναι, αλλα πηγαινε και βαρα και κανενα κουδουνι που περιμενεις να σου'ρθουν ολα εκει, κακομοιρη.Θα ακουσεις κανενα μπινελικι, το καταλαβαινω,αλλα θα γινει δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Χρήστο: ΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ( " ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ" ). ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΒΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ. ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΙΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΤΕ; ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟ Ο ΔΧ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΙΟ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ, ΕΓΙΝΕ.
    Η ΛΑΘΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙ. ΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΚΙ ΟΛΗ Η ΑΕΚ. ΓΙΑ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    Η ORIGINAL ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ; Η ORIGINAL ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.΄ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ, ΠΑΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ04 Ιουνίου, 2010 10:16

    Καλημέρα σε όλους
    19.600.000
    Δεν αναφέρομαι στα χρήματα που δανείστηκε ο Μάκης από την ομάδα μας.
    Είναι τα χρήματα που ξοδεύει το υπουργείο εργασίας για χαρτια και μολύβια!
    γαμώ τα υπουργία που λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιουνίου, 2010 10:33

    Κάτσε ρε Μπάμπη...
    και ο Μάκης για καφέδες τα δανείστηκε...
    είναι ακριβές οι καντίνες κείθε πάνου στους θρακομακεδνούς...
    Θα σε πούνε και σπάγκο ρε παιδί μου....
    Λαρτζ σε θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. STEVEN ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ .. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ Κ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΕΤΟΙΑ BLOG ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ..

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΗΡΧΑΝ 40 ΧΙΛ. ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ Κ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ..ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΗΔΗΔΕΣ..
    ΘΑ ΑΠΡΩ Κ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ , ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΕΥΓΑΡΗΔΕΣ Κ ΤΙΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ , ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΕΚ , ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΣΑΝ ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο 16 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ..
    ΟΣΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ..ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ Κ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα εκανε και τα πηρε ο μακης τα 20 μυρια αφου η οργανωση ασχολουνταν με τον μπαγιεβιτς.
    εξυπνος ο μακης και πιο εξυπνοι εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξενύχτης Νομικάριος04 Ιουνίου, 2010 11:19

    Καλημέρα αδέλφια! Μη νομίζετε ότι, επειδή δε γράφω συχνά, δε μπαίνω στο blog, διαβάζω αναρτήσεις-σχόλια ανελλιπώς! Το καλοκαίρι θα σας γράφω τη γνώμη μου για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μας και για θέματα τακτικής,αν και η αποτυχία μας και του χρόνου είναι βέβαιη με τέτοιους ανίκανους και - επιμένω- ασυνείδητους ιδιοκτήτες που μας έτυχαν.
    Φυσικά πλάνο ολοκληρωμένο δεν υπάρχει, απλά έχουν εντοπιστεί ορισμένα κενά που "φωνάζουν" και πάνε να τα ψευτοκαλύψουνε με τα "αργύρια" από τις πωλήσεις (ξε-πούλημα). Και είναι κρίμα, γιατί χωρίς πολλά λεφτά η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί και να αποκτήσει χρήσιμους παίχτες. Και εξηγούμαι: Ο Αεκτζής Θεός μας έστειλε τον ανιψιό του τεράστιου Στέλιου και βρήκαμε από το πουθενά έναν αξιόπιστο σέντερ μπακ, ο οποίος παίρνει ακόμα βελτίωση, ενώ διαθέτει δύο μεγάλα ατού για τη θέση: είναι γρή-γο-ρος και ξέρει μπάλα, γι' αυτό άλλωστε έχει έφεση και στο σκοράρισμα. Άρα ψάχνουμε δίπλα του ένα ψηλό, δυνατό και σκληρό "κλασσικό" στόπερ, καλό στο ψηλό παιχνίδι και όχι πολύ αργό, για να κάνουν μεταξύ τους σωστή χημεία. Τέτοιοι βρίσκονται πολύ πιο εύκολα, τα σέντερ μπακ τύπου Μανωλά είναι δυσεύρετα.Με τα λεφτά από την πώληση του γραφικού Σουηδού ή έστω από τα λεφτά του μυθικού συμβολαίου του (εν ανάγκη ας τον αφήσουν ελεύθερο!!) βρίσκουμε τρεις τέτοιους, αν φυσικά υπάρχει κάποιος στην ΑΕΚ που κόβει το μάτι του και έχει σχέση με το αντικείμενο.Μακάρι βέβαια να βγούν τα πιτσιρίκια του Πάνθρακα... Πάντως ο Δέλλας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο τύπος του στόπερ που χρειάζεται. Μετά βέβαια τους Άλβες, Ντάνιελ θα μας φανεί...Μπαρέζι, είναι όμως πολύ αργός, ακόμα και για το ύψος του, ενώ, αν και ψηλός, είναι περισσότερο λίμπερο, απ'ό,τι κλασσικό στόπερ. Στα συν του Δέλλα είναι ότι παίζει τη θέση με μυαλό και δεν εκτίθεται. Ο Δέλλας είναι πολύτιμος, όταν η ομάδα δέχεται πίεση, για να δίνει βάθος στην άμυνα ως λίμπερο. Θυμηθείτε την ιδανική διαχείριση που του έκαναν οι προπονηταράδες Ρεχάγκελ στην Πορτογαλία και Καπέλο στη Ρόμα, όταν πήρε το πρωτάθλημα. Ειδικά ο Καπέλο ήταν ξεκάθαρος: Στα δύσκολα ματς, όταν έπαιζε με τρία σέντερ μπακ, λίμπερο, στα εύκολα που έπαιζε με δύο,εκτός...αποστολής. Χώρια που είναι γερόντι, χώρια που σιγά σιγά πρέπει να μάθει ο Κωστάκης ο Μανωλάς να παίζει με βάθος, αφού αυτός έχει όλα τα προσόντα.
    Η ομάδα επίσης χρειάζεται οπωσδήποτε ένα αριστερό μπακ, αφού καταστραφήκαμε με τα εγκλήματα τύπου Χουανφράν, Καράμπελα. Ο υγιής Λαγός είναι μια λύση για τα εύκολα παιχνίδια, όμως πρέπει να αποκτηθεί ένα αριστερό μπακ, το οποίο θα βρίσκεται σε αρμονία με το δεξί μπακ (Αραούχο). Τι εννοώ; ΠΡΕΠΕΙ ο ένας εκ των δύο να γινεται στη ροή του παιχνιδιού, όταν η ομάδα χάνει τη μπάλα και αμύνεται, τρίτο σέντερ μπακ.Και βέβαια να μην ανεβαίνουν και οι δύο ταυτόχρονα την πλευρά τους, όταν κάνουμε επίθεση, γιατί θα δεχόμαστε κόντρα επίθεση για πλάκα. Οι εποχές που παίζαμε με ΔΥΟ φουλ μπακς που καθένα έπαιρνε μόνο του την πλευρά έχουν περάσει, χώρια που Κασάπη, Μπορμπόκη δύσκολα θα βρούμε, πόσο μάλλον να τους βρούμε "πακέτο". Ο Τζαβέλας βέβαια θα ήταν μια σπουδαία λύση, σε περίπτωση που τον παίρναμε θα βρίσκαμε κι ένα δεξί μπακ για τα δύσκολα παιχνίδια.Υπόψη ότι η ΑΕΚ που (πρέπει να)κάνει πρωταθλητισμό χρειάζεται να ανεβάζει την αμυντική γραμμή της σχετικά ψηλά με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, όχι βέβαια όσο την ανεβάζει ο ξεπερασμένος Νερετβίτης (στο κέντρο!!). Θυμηθείτε το τελευταίο παιχνίδι με τον Έφηβο στα πλέι οφ, όποτε είχανε τα κουράγια, βγάζανε μπαλιά στην πλάτη μας με ευκολία. Θα επανέλθω για το φλέγον ζήτημα του αμυντικού χαφ, γιατί η θέση αυτή είναι νευραλγική, ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάρουμε και τον Ντιόπ.
    ΥΓ: Με καθυστέρηση ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας για τη γιορτή μου, σας θεωρώ κι εγώ δικούς μου ανθρώπους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιουνίου, 2010 12:00

    Ξενύχτη, έχω δει τον Ντιόπ να παίζει δια ζώσης προ 4ετίας...μιλάμε για ΝΤΟΥΛΑΠΑ!
    Μιά χαψιά τους έκανε τους άγγλους χαφ!
    Και στα 32, αν έχει τόση δα διάθεση μας κάνει...
    αλλά δε νομίζω ότι θα καταλήξει στο ελληνικό πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναμένουμε λοιπών ενα καυτό καλοκαίρι και ένα ζεστό χειμώνα.
    Χρήμα δεν υπάρχει οπότε το τι παίχτες θα αποκτήσουμε και πως θα τους εκμεταλευτούμε εξαρτάται από τον έμπειρο τεχνικό της ομάδας μας που είναι ''μάνα'' στο να φτιάχνει παίχτες από το πουθενά.
    Αρκεί βέβαια να μην του φορτόσουν όπως τα περασμένα χρόνια σαπάκια ή τριτο τέταρτες επιλογές.
    Φυσικά να υπάρχει μια ομοιομορφία στην ομάδα και όχι οι βαβέλ των περασμένων ετών.
    όμως όπως και νάναι αν δεν έρθει ο Sugar να βάλει τα πράγματα στην σωστή τους σειρά,π'ερα του χρηματικού, πάλι μια από τα ίδια θα καταλύξουμε ειδικά αν έχουμε και κανένα σφαγείο στην αρχή του πρωταθλήματος όπως πέριση που ''φάγανε''12 βαθμούς τουλάχιστον από την ομάδα μας.Τι να σου κάνει μόνος του ένας προπονητής χωρίς σοβαρή διοίκηση.
    Συσπείρωση γύρω από την ομάδα δεν φαίνεται πουθενά(που είσαι τίγρη;)και φυσικά οι στόκοι που υπάρχουν στις κερκίδες ανάμεσα στους οπαδούς θα συνεχίσουν να δημιουργούν προβλήματα.
    Υπάρχουν στόκοι βεβαίως-βεβαίως και ανάμεσα σε αυτούς που κάθονται στους καναπέδες οι λεγόμενοι κριτικοί εξ αποστάσεως ή αλλιώς ξερόλες αλλά αυτοί πρόβλημα δεν μπορούν να δημιουργήσουν,τουλάχιστον άμεσο.
    Φυσικά όλοι μας έχουμε το δικαίωμα της γνώμης όποια και να είναι αυτή.
    ΥΓ:Τελικά το αδαμίδι είναι κάτι άλλο εκτός από ΑΕΚ;¨εχασα κανένα επεισόδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς THOMAS SILLYWIZARD : Σε καλωσορίζω λοιπόν στην παρέα. Να σου ζήσει ο γιόκας σου που σίγουρα θα δει τίτλο πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τα δικά μου.
    Τα ίδια με σένα πιστεύω, αλλά δεν μπορώ το δούλεμα παρέα με το αποκρουστικό θέαμα. Ό,τι σου λέει η καρδιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χαράλαμπο: Αυτοί που είναι να πουληθούν, θα πουληθούν τελικά; Πρόταση δεν υπάρχει μέχρι τώρα. Αν δεν πουληθούν, την κάτσαμε την βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ξενύχτη Νομικάριο: Αδερφέ, καλά πίσω. Μπροστά ποιοί θα παίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Γιώργη
    Όταν θέλεις έναν παίχτη πολύ τον κλείνεις σε 10'το πολύ.
    Το κάτσε να μείνει ελεύθερος και βλέπουμε σημαίνει απλά ότι είναι κινήσεις μήπως πουλήσουμε κανένα διαρκείας.
    Αν μείνει ελεύθερος μουντιαλικός παίχτης γιατί να έρθει στην ψωροκώσταινα που μπορεί σύντομα να ξαναγυρίσει στην Δραχμούλα;
    Παρεμπιπτόντος στο Γαύρο που μείωσε τις τιμές στα διαρκείας,μήπως σκέφτονται πολύ πιο έξυπνα;
    Είναι σοβαρή εμπορική επιλογή αυτή εν μέσο κρίσης να υπάρχουν αυτες οι ούτος η άλλως υψηλές τιμές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Steven
    Η βάρκα φίλε μου έχει κάτσει εδώ και καιρό όπως ξέρεις πολύ καλύτερα.
    Όχι μόνο μπορεί να μην πουληθούν αλλά να μας μείνουν και να έχουν και στο μυαλό τους ότι δεν τους θέλαμε!Σκλεψου με τι όρεξη θα είναι στα αποδητήρια.Είναι και οξύθυμος ο ωραίος και ποιός θα τους χωρίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Στήβεν
    Ναι ρε φίλε,να βλέπουμε λίγη ωραία μπαλίτσα και ας είναι από τον Ματετζίδι ή όπως αλλιώς λέγεται το παλικάρι.Όχι άλλους Χέρσι(μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Dimitri
    Κερνάω καφέ το απόγευμα,θα είσαι κάπου κοντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρνουμαστε την αγορα των διαρκειας γιατι αρνουμαστε την προκαταβολικη και εκ'των προτερων κοροιδια. Και οχι γιατι ξαφνικα τρελαθηκαμε,η μας την εδωσε.Ουτε εκδικουμαστε για κατι,ουτε εχουμε βαλει στο σημαδι την αγαπημενη μας ομαδα.
    Μεχρι τωρα "βαζαμε πλατη". Τωρα λεμε "να βαλουμε κανενα κουντεπιε".
    Εμεις,αυτα που μας αναλογουσαν τα βαλαμε ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ειμαστε πουθενα συνυπευθυνοι στα χρεη. Βλεπει κανεις κατι παραξενο σε αυτο;
    Και κυριε Παππα, μην εκβιαζεις τον κοσμο οτι θα παψεις να χρηματοδοτεις. Αφου ο ιδιος ο κοσμος θα παψει απο μονος του κατι τετοιο.well come to the club.
    Αυτο επρεπε να το πεις στον κοντο που για 6 χρονια σας τα μασαγε-οπως και τα δικα μας- "εν λευκο" μαζι με την βρωμοπαρεα του. Ο οποιος για την οργανωση ειναι μονο "χαφιες" και "ρουφιανος" και πουθενα "κλεφτης"
    Οχι "τον Παππα και τα ματια μας" ρε Δ.Χ, αλλα "τον κοσμο και τα ματια μας" ειναι το σωστο.
    Αλλα που να το δεις, οταν εχεις μαθει να ζεις με τα "ψιλα" και τα "ρεστα"
    Πληρωστε τα αναλογουντα και ξεκουμπιστειτε απο την ΑΕΚ.
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χαράλαμπο: Ναι, το θέμα με τις τιμές θα το πιάσω μόλις βέβαια μάθω την συνολική πολιτική. Διότι είναι και προκλητικοί προς τον κόσμο σε ένα γήπεδο-βουβάλι συνέχεια άδειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ..ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ Κ ΤΟΥΣ 35ΑΡΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ..Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ Κ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ..Ο ΣΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ Κ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ Κ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΥΤΟΙ..Η' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ..ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ..ΕΠΑΙΤΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ..ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ..

    ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ Κ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟΥΣ : ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ? ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΤΕΡΜΠΙ Η' ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ? Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΓΙΑΧΙΤΣ Η' Ο ΜΑΚΟΣ ? ΟΠΟΤΕ ΨΑΧΝΕΙΣ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΑΜ.ΧΑΦ.
    ΚΑΙ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ..
    ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ..
    ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΑΦ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΠΑΛΙ ?
    ΑΡΑ Η΄ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ Η΄ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαραλαμπε
    που θα εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @dimitri
    Πάρε περίπου στις 17:30 να τα πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαραλαμπε
    οκ θα τα πουμε κατα τις 17η30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το δίλημμα του σκατζόχοιρου, αντιμετωπίζουμε τελικά, αγόρια και κορίτσια. Κοντά στην ομάδα και να πληγωνόμαστε από τ'αγκάθια ή μακριά και να περιοριζόμαστε στην κριτική, που έχει ως αποτέλεσμα τη ρηχότητα στη σχέση και τάση για εσωστρέφεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. steven
    ποτε θα οργανωθει η συγκεντρωση για το ουζο?

    θα φερω και τον ντουσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χρήστο: Ορθότατα. Και μάλιστα, αν πάει καλά η ομάδα - που όλοι αυτό θέλουμε - θα πηγαίνουμε στο γήπεδο αγοράζοντας το εισιτήριο απο το εκδοτήριο και αναλογικά πιο ακριβά σε σχέση με το διαρκείας. Κι άρα θα ενισχύουμε οικονομικά πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς dimitri και Χαράλαμπο: Είμαι μέσα για τον καφέ και εγώ κατά τις 6 αν θέλετε. Χάρυ τηλ μου, να γνωρίσω κι εγώ τον Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Όμως στον πάγκο υπάρχει Γεωργαμλής και Μπάγιεβιτς, μπαίνουν και παίζουν κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σας ζηλεύω ρε..Δυστυχώς είμαι γύρω στα 245 χιλιόμετρα μακριά αλλά άμα κατεβείτε το αυλάκι και φτάσετε ποτέ Καλαμάτα, γουστάρω να βρεθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. steven
    ποτε θα οργανωθει η συγκεντρωση για το ουζο?

    θα φερω και τον ντουσαν
    ...............

    Άμα είναι πες να έρθουμε και μεις.αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o μπαγιεβιτς καλυτερος θα ειναι απο τον μπλανκο
    κριμα για τα παιδια που δεν τον εχουν δει να παιζει μπαλα
    για μενα καλυτερος απο τον βαν μπαστεν ηταν, πολυ καλυτερη μπαλα ηξερε απο ολους
    steven
    μετα χαρας να παμε για καφε να γνωριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δημήτρη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όσοι έχουν δει το Ντούσαν να παίζει μπάλα, τον αντιμετωπίζουν διαφορετικά.
    Υ.Γ Ξενύχτη μου, αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αννα
    χαιρομαι που σε γνωριζω
    τι να πρωτοθυμηθεις απο τον ντουσαν σαν ποδοσφαιριστη το αεκ nottigham, τον τελικο αεκ παοκ και το παιχνιδι κοσμος αεκ που ο καιζερ χαιρετισε τον ντουσαν γιατι ααπλα αυτον γνωριζε μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και τι στυλ, Δημήτρη. Πάντα ψηλά το κεφάλι και η μπάλα στα πόδια.Ξέρει καντάρια μπάλα... παίζει βέβαια ρόλο και η σχολή.
    Ελπίζω να τα πούμε εκτενέστερα στο ούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ξενύχτης Νομικάριος04 Ιουνίου, 2010 17:52

    Ξεκλέβω λίγο χρόνο και σας λέω τη γνώμη μου για το σοβαρό ζήτημα του αμυντικού χαφ. Η σημασία των καλών αμυντικών χαφ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Όπως σωστά λέει ο αδελφός THOMAS SILLYWIZARD, η Αεκάρα χρειάζεται δύο αμυντικά χαφ, καθώς ο Μάκος δεν αποκλείεται μεν να ανέβει,όμως μετά από τέτοια χρονιά μάπα δεν είναι φρόνιμο να στηριζόμαστε πάνω του. (Τον δε Γιάχιτς ούτε που τον υπολογίζω). Παντού ωστόσο διαβάζουμε για ΕΝΑ αμυντικό χαφ. Αυτό σημαίνει βέβαια...ψυχία από τους καραγκιόζηδες-κληρονόμους α-μετόχους, έχει όμως και αγωνιστικές συνέπειες. Συγκεκριμένα ο Ντούσαν πέρσι σχεδίασε την ομάδα βασικά με 4 2 3 1 και κατέφευγε σε δύσκολα παιχνίδια στο 4 3 3, χωρίς να το πολυπιστεύει, αυτό τουλάχιστον καταλάβαινα. Άλλο θέμα ότι γρήγορα το γύρισε στο παρωχημένο 4 4 2 (στην ευθεία), αν υποτεθεί ότι πέρσι είχαμε κανα σύστημα...
    Εάν πάρουμε ένα μόνο αμυντικό χαφ, και ειδικότερα τον Ντιόπ, πρέπει να δουλέψει δύο συστήματα: 4 4 2 ΣΕ ΡΟΜΒΟ, καθώς και 4 3 3 στα πρότυπα της Μπάρτσα με τον Ντιόπ σε ρόλο Τουρέ. Το θέμα είναι ότι και τα δύο αυτά συστήματα παίζονται με πολυσύνθετους εσωτερικούς μέσους (κατ'αναλογία Τσάβι, Ινιέστα), άρα χρειαζόμαστε αξιόλογα χαφ. Από το υπάρχον ρόστερ η μόνη τριάδα στο κέντρο είναι αυτή των Ντιόπ(αμυντικό χαφ "βάσης") και μπροστά του οι Μάκος-Καφές, όλοι αντιλαμβανόμαστε όμως ότι αυτή είναι τριάδα χαμηλού επιπέδου.
    Όλα αυτά πηγάζουν από τα χαρακτηριστικά του Σενεγαλέζου. Παίχτης που στέκεται στην Πρέμιερ Λιγκ, έστω και 32 χρονών, μπορεί να είναι πολύτιμος στο Ελληνικό κωλοπρωτάθλημα. Ποδοσφαιριστής όμως από την άλλη ψιλοσιτεμένος και με ύψος 1.94 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ να καλύπτει τους χώρους που απαιτούνται, ειδικά για τη θέση αυτή, και ειδικά όταν η ομάδα παίζει 4 2 3 1. Το πιο ορθολογικό είναι ο Ντιόπ να παίζει μπροστά από τα στόπερ ως σκούπα και να μετατρέπεται σε τρίτο στόπερ, όταν αμυνόμαστε. Εκεί πιστεύω ότι θα είναι πολύτιμος και θα δώσει αμυντική συνοχή στην ομάδα.
    Τον παίχτη φίλε Γιώργη Γαρατζέε τον είδα στον φετινό τελικό Κυπέλλου Αγγλίας, σε ένα παιχνίδι όμως που ούτε είχα το νου μου σε αυτόν ούτε μπορούμε να τον κρίνουμε, αφού η Πόρτσμουθ έπαιζε όλη πίσω από τη σέντρα και οι χώροι που έπρεπε να καλύψει ήταν μικροί. Ακούω όμως από ανθρώπους γνώστες ότι έχει διασκελισμό, είναι σε καλή κατάσταση και, το κυριότερο, δεν είναι σοφτ. Πρέπει όμως να αξιοποιηθεί σωστά, για να φανεί περισσότερο.
    Εκεί όμως που σηκώνω τα χέρια ψηλά είναι με τον Καρντόσο του Αστέρα. Δεν κάνει στην ΑΕΚ αυτός ο παίχτης και χτυπάμε τον 32χρονο Ντιόπ; Μας χαλάει μια αξιόπιστη δοκιμασμένη λύση, ακόμα κι αν πάρουμε τον Ντιόπ; Αφήστε που, όταν σκέφτεται κάποιος τον άξονα της ομάδας που πάει να δημιουργηθεί, τον πιάνει νύστα από την αργοπορία και το αγκομαχητό. Δέλλας, Ντιόπ, Καφές, Λύμπε, Μπλάνκο, αν τον τελευταίο δεν τον σκοτώσουνε για κάνα χαρτζιλικάκι.Με αργούς παίχτες ως γνωστόν δεν πας πουθενά...
    ΥΓ: Αννούλα ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚάρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΥΖΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΜΠΤΗ 24/6 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. steven
    στις 24 και οχι στις 17 ιουνιου τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. anna
    σιγουρα θα τα πουμε στο ουζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Άννα: ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΛΕΩ ΤΟ 24. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΝΤΕΣ. 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ειμαι μεσα, για το ουζο στις 24-06. Το λεω εκτος ταχυδρομειου.Για ευκολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μέσα για το ούζο.
    Ο Φερέρ αγοράζει την Μαγιόρκα,δηλαδή εμείς με τα εισητήρια που πληρώνουμε τόσα χρόνια.
    Τι διαχειριστικός έλεγχος,να ένα μέρος από τα 120.000.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Dimitri,προς τι η απορια για τα μανικετοκουμπα? Εγω μια ερωτηση εκανα,αν θελει ο Καζαμιας απαντα.Στην επομενη αναρτηση θα σου εξηγησω καποια πραγματα γιατι το ανεφερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. OK Steven. Μέσα κι εγώ για το ούζο.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Διαβάσατε την ανακοίνωση των Supporters?
    Tι ψωνάρες ειναι αυτοί.....
    Γιατί δικαιούνται θέση στο Δ.Σ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΥΖΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Άννα: Άμα το μαγαζί είναι ξέφραγο αμπέλι όποιος γουστάρει μπαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Δεν χωράνε απλώς, είναι απαραίτητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ Κ ΩΡΑΙΑ..ΜΕΣΑ Κ ΕΓΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Ο Φερέρ αγοράζει την Μαγιόρκα,
    ====================================
    Χάρη, είναι ο μόνος τρόπος να γίνει ο προπονητής της !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή