Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

           Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος γύρος των ομίλων. Συμπερασματικά, αν και δεν είδα τόσα πολλά παιχνίδια, μπορώ να πω οτι βελτιώθηκε το θέαμα κι αρχίζει και δικαιώνεται το ποδόσφαιρο που πάντα παιζόταν και θα παίζεται απο τους λατίνους. Φυσικά στο ίδιο γήπεδο παίζει και η διαιτησία που αρχίζει να διαμορφώνει και κάποια συγκεκριμένα δεδομένα. Η διαιτησία με την βοήθεια αυτής της κωλόμπαλας, σίγουρα το έργο θα το κόψουν και θα το ράψουν κατά το δοκούν.
           Και τα λεω αυτά, διότι η καινούργια μπάλα πέραν του οτι πάντα γίνεται για να γίνει μια αρπαχτή δισεκατομμυρίων, υποτίθεται οτι θα έφερνε πιο πολλά γκολ. Φυσικά τα περισσότερα παιχνίδια είναι under, άρα ζήτω οι άμυνες και κάτω οι μαλάκες που την φτιάξανε. Είναι θέμα καθαρής βαλιστικής: Ελαφρότερο πράμα, ξεκινάει με μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά χάνει την κινητική του ενέργεια πιο γρήγορα καθώς η αντίσταση του αέρα το επηρεάζει γρηγορότερα. Κάντε το πείραμα με μια πλαστική που παίζει ένα μωρό. Ούτε καν βρίσκει στόχο, ούτε καν πηγαίνει στο σημάδι που θα ήθελες, ούτε καν μπορεί ο τερματοφύλακας να υπολογίσει πού θα πέσει. Φυσικά οι κυράτσες που παίζουν μπιρίμπα, ΤΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΟΥΝ, αλλά αυτό δεν είναι  μπάλα. Είμαι μήλα με Γαρμπή 5 χιλιομέτρων.
        Θεωρώ οτι οι ποδοσφαιρόφιλοι, αρχίζουν και δικαιώνονται. Οι λατινικές ομάδες, μπορούν και κοντρολάρουν το τόπι και σκορπούν αυτοματισμούς και ταλέντο. Φυσικά οι αδερφάρες, που πλέον βγάλανε τα μαύρα και φοράνε ό,τι πιο παρδαλό τους δίνουν οι παγκόσμιες πούστηδες, θα επέμβουν για να κονομήσουν μέσω των αρχηγών τους και να ακυρώσουν τον βασιλιά των αθλημάτων. Αν αυτός είναι διαιτητής σαν τον Γάλλο που απέβαλε τον Κακά ή τον άλλον που ακύρωσε το γκολ της Αμερικής, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, τότε δικαιούται να ξανασφυρίξει το αρχιλαμόγιο ο Παπαχίτζιος κι ο ψυχοπαθής Δημητρόπουλος ( για να μην ξεχνιόμαστε ).[ Πάντα περιμένω τις μηνύσεις διότι έχω αποφασίσει να καθαρίσω τα σκουπίδια απο τον χώρο ΜΕ ΕΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ].
             Και πάμε φυσιλολογικά: Ουρουγουάη, Παραγουάη, Μεξικό, Αργεντινή, Αγγλία , ΗΠΑ, Γερμανία , Σερβία, Ολλανδία, Ιταλία, Βραζιλία, Πορτογαλία και μάλλον Ισπανία και Χιλή. Στην τελευταία φοβάμαι αρκετά, όχι σαν ομάδα, αλλά λόγω του come back των Αράβων που κάνανε τη μαλακία με τα τυριά και μπερδέψανε τον όμιλο. Που μπερδεύτηκα κι εγώ, θεωρώντας μεγάλα φαβορί την Αγγλιά και την Ισπανία, και τώρα κοντοστέκομαι - χωρίς να παίρνω τίποτα πίσω- αλλά πλέον βάζω στο παιχνίδι και την Ολλανδία και βέβαια την Βραζιλία λόγω άμυνας.
             Εξακολουθώ να θέλω την αποκατάσταση της Ουρουγουάης, που την θεωρώ τεράστια δύναμη λόγω παρελθόντος. Με φοβίζει ο ρηχός πάγκος αλλά και το νεύρο που εύκολα το τινάζει στον αέρα μια Βασαρίτσα. Φυσικά δεν τους συγκρίνω με εμάς, διότι οι άνθρωποι ξέρουν μπάλα. Εμείς , όση και να ξέρουμε - που δεν ξέρουμε- , έχουμε Γερμανό προπονητή. Δηλαδή να κρύψει τα προτερήματα και να ποντάρει σε μαλακίες νομίζοντας ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.
        Με έχουν εκπλήξει αρνητικά οι Αγγλίες και οι Ισπανίες, τα μέχρι τώρα. Φυσικά δεν τις μαζεύω, αλλά είναι ΚΑΤΩ του αναμενόμενου. Όπως με έχουν εκπλήξει και τα 3000 διαρκείας που έχει πουλήσει μέχρι τώρα η ΑΕΚ που είναι ΠΑΝΩ του αναμενομένου. Κριτική φυσικά στον ελεύθερο άνθρωπο, δεν δικαιούμαι να κάνω, αλλά καλό θα ήταν το διαρκείας να συνοδεύεται και με μια βουβουζέλα για να μην κουράζεται ο αγοραστής. Και να έχει και μια ποικιλία στο θέατρο του sold out που ο Ντιόπ θα εκτινάξει τους στόχους και θα δημιουργήσει την άμυνα στο κέντρο που θα κερδίσει σε γκολ τους κατσαπλιάδες που ρίχτηκαν στη μάχη του θεάματος.
           Δεν διεκδικώ εύσημα σε μπάλα. Ό,τι βλέπω λέω και περιμένω. Μπορεί άλλη μια φορά οι Ευρωπαϊκές ομάδες σε ένα παιχνίδι να με θαμπώσουν και να λέμε φοβερά πράματα αύριο. Για κάποιους που ντοπαρίσθηκαν ή για κάποιους που ήταν άτυχοι. Μιλάω με ό, τι μου σερβίρεται κι ό,τι καταλαβαίνω. Θεωρώ οτι τον κοινό νου τον έχω και γι' αυτό δεν ανανέωσα τα εισιτήρια  στην ομάδα μας. Θεωρώ οτι είμαι πελάτης κι όχι κορόϊδο. Όπως τηλεθεατής είμαι στο Mundial και ό,τι και να γίνει, το σχολιάζω επι τόπου, αλλά δεν το κρατάω και μανιάτικο. Σιγά μην αγχωθώ και ιδιαίτερα για την Σελεσάο. Νομίζω μόνο μαλάκας, πιθανόν να τρελαθεί. Ειδικά κι αν την έχει παίξει και στο στοίχημα.    
         ΥΓ1. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ   ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΘΕΙ, ΣΧΟΛΙΟ.
          ΥΓ2. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΙΔΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ. ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ.

19 σχόλια:

  1. Προς όλους: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ; ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ. ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΧΑΛΑ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ ΖΩΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΩΝ. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ ΚΥΠ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑΝΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ. ΕΥΧΗ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΗΡΕΜΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ, ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΧΩΡΑΝΕ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΠΟΝΤΙΚΑΟΥΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι το οτι δεν ασχολουμαστε με την ΑΕΚ. Περισσοτερο ειναι -πιστευω- το μουντιαλ και η αναγκη να ξεκουραστουμε, αλλα και το οτι δεν κινειται φυλλο και στην ομαδα.
    Συν το οτι εβελες τη μουτσουνα του Ψωμιαδη και πιστευες οτι θα μιλησουμε για την ΑΕΚ και τα κατορθωματα του. Μη νομιζεις οτι φοβουνται μονο τα μικρα παιδια με την μουτσουνα του. Εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι; Δεν μας λυπασαι;
    Και απορω γιατι απορεις με την μουσουδα του. Τι περιμενες να δεις;
    Τρομερη η αρμονια των γραμμων της μουσουδας του και το καλος της κατατομης του. Μιλαμε για Ερμη. Η μαλλον για την Ερμου καλοκαιρι με 40 βαθμους γεματη πακιστανομαυροινδιανοκινεζους.
    Μιλαμε οτι στα γεννεθλια του καθε χρονο,πρεπει να κανει μηνυση στον πατερα του.
    Μιλαμε για Jurassic Park 4.
    Μιλαμε για κακομουτσουνολαμογιοκομπολογοσαυρο.Δεν υπαρχει πια το ειδος.
    Εγω για ενα απορω. Πως ενας ανθρωπος που πλησιαζει τοσο πολυ εμφανισιακα στον πρωταγωνιστη του μυθιστοριματος της Μαιρυ Σελευ (Frankenstein νομιζω λεγεται), με τετοια δυσμορφια και αποκρουστικο παρουσιαστικο,πως διαολο παιρνει κουραγιο και πλησιαζει ανθρωπους,χαιρετα,χαμογελα(που λεει ο λογος) κανει δουλειες και στεκεται καμαρωτος σε κερκιδες και ρεστοραν αυτος ο ανθρωπος-ελεφαντας; Πως γινεται ρε πουστη μου; Τι χαπια παιρνει; Απο που αντλει την δυναμη; Να ειναι η απελπισια; Να ειναι ο ρεβανσισμος; Να ειναι αντιδραση;
    Μεγας εισαι κυριε και θαυμαστα(!!!) τα εργα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια αδιαφορία για την ομάδα;Αυτός εδώ είναι ο λόγος:
    http://www.youtube.com/watch?v=f56bLbRRwLA&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Γιώργη: Αδερφέ, να σας ζήσει το θηριάκι κι έυχομαι απο καρδιάς να το δείτε όπως το ονειρεύεστε. Κύρια χαρούμενο. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Γιώργη
    ΚΑΛΟΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργη μου, καλώς όρισε το μωρό σας.
    Γερό, δυνατό και ευτυχισμένο.
    Ευχές στη γυναίκα της ζωής σου και γλυκιά μανούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωργο καλως σας...βρηκε ο μικρος. Μη του πειτε ακομα που ηρθε, γιατι θα ξαναπηδηξει μεσα στη κοιλια της μανας του.
    Να ειναι υγιης και τυχερος.Οπως και εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα παραμείνεις στην ΑΕΚ την νέα περίοδο; « Όχι δεν θα παραμείνω. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την διοίκηση, το συμβόλαιο μου λήγει και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πάντως ούτε εγώ θέλω να παραμείνω στην ΑΕΚ με τον συγκεκριμένο προπονητή. Με ενόχλησαν πολλά και γι' αυτό δεν θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα».

    Είχες πρόβλημα δηλαδή στις σχέσεις σου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς; «Φυσικά και είχα. Συγκεκριμένα, για μένα είναι κακός προπονητής. Έλεγε ψέματα και για μένα και για άλλους συμπαίκτες μου, όπως ο Τζιμπούρ, ο Εντίνιο, ο Ενσαλίβα, ο Χετεμάϊ και για αρκετούς ακόμα. Δεν είχαμε καν τυπικές σχέσεις. Δεν μπόρεσα σε καμία στιγμή να καταλάβω τι θέλει από εμένα».

    Τι ακριβώς εννοείς; Υπήρχαν προβλήματα στις σχέσεις του προπονητή με εσάς τους παίκτες; « Οι περισσότεροι είχαμε πρόβλημα με τον προπονητή. Κάποιοι Έλληνες αλλά και οι ξένοι. Μιλούσε με ελάχιστους. Εμένα δεν με έβαζε στην θέση μου, χωρίς ποτέ να μου δώσει μια δικαιολογία. Εγώ απλά ήθελα να παίζω. Τίποτα άλλο. Μόνο όταν οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί ήταν τραυματίες ή τιμωρημένοι μου ζητούσε να παίξω κι εγώ έδινα πάντα ότι μπορούσα. Ακόμα και τραυματίας να ήμουν, έκανα ενέσεις κι έπαιζα. Δεν το εκτίμησε όμως. Δεν ήταν σωστός. Θα σου πω όμως και κάτι άλλο. Ο Μαντούκα, ο Σκόκο, ο Χουάνφραν, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, είχαν πρόβλημα με εκείνον αφού την μία μέρα τους υπολόγιζε κανονικά και την επόμενη τους έβγαζε εκτός πλάνων».

    Τελικά υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια, όπως γραφόταν; «Εκείνος ήταν το πρόβλημα. Οι πάντες έλεγαν πως είχε χάσει τον έλεγχο. Υπήρχαν φορές που γινόταν κάτι στην προπόνηση και την επόμενη μέρα έβγαινε στον τύπο κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Όταν είχε διώξει τον Εντίνιο απ' την προπόνηση, διαβάσαμε ότι κλωτσούσε μπάλες, ότι ήταν αδιάφορος, ότι έβριζε και άλλα τέτοια. Ήταν όμως όλα ψέματα. Γι' αυτό και όλη η ομάδα πήρε το μέρος του Εντίνιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γινόταν αυτό. Λέτε στην Ελλάδα ότι ο Μπάγεβιτς κρατάει ενωμένη την ομάδα. Αυτό είναι ψέμα. Η αλήθεια είναι ότι ο Καφές ήταν ένας πραγματικός αρχηγός και μας κράτησε ενωμένους. Χωρίς τον Καφέ δεν ξέρω που θα είχαμε φτάσει. Ήταν ένας πραγματικός ηγέτης και μέσα στο γήπεδο και εκτός, αφού έπρεπε να κοντρολάρει πολλά συγχρόνως. Τα οφειλόμενα, τα πριμ, τις κόντρες με τον προπονητή. Τα πάντα. Αυτός είναι ο άνθρωπος που μας κράτησε ενωμένους και φυσικά ο Γεωργέας, ο οποίος θα μου λείψει πολύ. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι και έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει ποια είναι η αλήθεια».

    Αρκετές φορές έγινε κριτική απ' τους παίκτες για την τακτική της ομάδας. Για ποιο λόγο συνέβαινε αυτό; «Δεν μπορώ να έχω παράπονα για την τακτική, αφού δεν δουλεύαμε καν στην τακτική. Έλεγε πράγματα που ήθελε να κάνουμε στο γήπεδο, τα οποία δεν καταλάβαινε κανείς μας. Ούτε οι Έλληνες ορισμένες φορές. Η προπόνηση που έκανε ο Μπάγεβιτς δεν άρεσε σε κανέναν. Κάθε μέρα κάναμε τα ίδια πράγματα. Καμία πρωτοτυπία, τίποτα. Ακόμα και παίκτες που ήταν δικές του επιλογές, όπως ο Μάκος και ο Λεονάρντο, οι οποίοι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, δεν βελτιώθηκαν στην ΑΕΚ, λόγω της κακής προπόνησης που κάναμε».

    Για την διοίκηση της ΑΕΚ, τι έχεις να πεις; «Στα διοικητικά υπήρχαν πολλά προβλήματα, αλλά με τον κ. Αδαμίδη πιστεύω πως όλα θα πάνε καλύτερα για την ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιστεύουν στους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να αγωνίζονται περισσότερο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Παυλής, ο Σάββας (σ.σ Γκέντσογλου), ο Ταχτσίδης, ο Μανωλάς που έπαιξε στους τελευταίους αγώνες, πρέπει να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αν όμως δεν αλλάξει ο συγκεκριμένος προπονητής δεν θα καλυτερεύσουν ποτέ τα πράγματα. Θέλει να είναι αυτός ο «σταρ» της ομάδας»!





    ps: na sas zisei o bebys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα καλα στον τραυματισμο του Παπαδοπουλου,ποσο βαμβακι του εβαλαν στο στομα; Σαν τον Αγιο Βασιλη τον κανανε...

    Ανοιξε διαλογο ο Καραγκουνης με τον Μαραντονα. (αυτο κι'αν ειναι) Και του λεει ο "φυσουνας": να σου δωσω το τριτο δαχτυλο απο το δεξι μου ποδι για να νοιωσεις πως ειναι να εισαι...ποδοσφαιριστης;
    Η Καραγκουνα αντι για απαντηση,του δειχνει την ασπρη γραμμη του πλαγιου αουτ. Σκυβει ο Ντιεγκο να βγαλει το μικρο στιλετο που κρυβει στην καλτσα του, αλλα εκεινη την ωρα πλησιαζε ο διαιτητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος ανωνυμος τα ειπε αυτα βρε ανωνυμε; Ποιος παιχταρας και ποιος δουλευταρας; Και κυριως ποιος ρουφιανος;
    Τους ειδαμε και τους Ενσαλιβες,τους Αρτσε,τους Πελετιεριδες,τους Αλβες,τους Χετεμαιδες και τους Εντινιους που ειναι σημερα.
    Εκτος απο παικτακια τριτης κατηγοριας,ειναι και ρουφιανοκωλοπαιδα. Που μου επαιρναν και 300-400-500- και 600 το χρονο.
    Να εισαι παικταρας βρε αδερφε μου,αντε να το δεχτω. Τι να σε κανω. Αλλα να εισαι ο τιποτας,να πληρωνεσαι τζαμπα πολλα-πολλα χρηματα και να κριτικαρεις; Ρε δεν πας να γαμηθεις λεω εγω; (δεν απευθυνομαι σε εσενα αλλα στα παλτα που εχουν παραπονα απο τον προπονητη.Που εχουν και αποψη και γνωμη οι υπαλληλοι για την τακτικη και την προπονηση.
    Ρε γαμηστε τους τα πρεκια τα κωλοπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργη,να σας ζησει ο μικρος...Και βαλτου στην κουνια μια γαλανολευκη με τον ηλιο του Μαη,και μια της ΑΕΚ.Κατα τα λοιπα,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,Παραγουαη,Ολλανδια,Αργεντινη και βαλτε να πανε μαγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λες;Σοβαρά;
    Ποιός τα λέει αυτά; Ο ανώνυμος ποδοσφαιριστής που ντροπιάζει το όνομα του αδερφού του.
    Και βρήκε λόγο μέσω του ανώνυμου οπαδού που εχει άποψη αλλά δεν έχει όνομα.Και θα ζητωκραυγάζει για τον επόμενο ανώνυμο ποδοσφαιριστή που κλωτσάει και αυτός με το καλάμι μόνο και που έτυχε να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο Και Ανώνυμο ( που δεν καταλαβαίνω την ανωνυμία- εμένα φοβάται ή τον Μπαγιεβιτς και τον Ψωμιάδη) : Αλήθειες είναι αυτές ΔΙΟΤΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ - ΣΩΣΤΑ - ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΕΠΙΣΗΣ , ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ, ΚΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ. ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς monegascos: ΡΕ ΣΥ, ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ; ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΠΑΙΧΤΆΚΙΑ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    δΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χαράλαμπο: Κι ο Μπάγιεβιτς, που δεν τους έδωσε. Κι ο Μπάγιεβιτς που έμεινε. ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ. ΧΑΡΥ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ, : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΛΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΚΑΛΗ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κι όμως, ο Φελλός τα κέρδισε όλα και οι άλλοι ψίχουλα. Ότι γράφει δεν ξεγράφει,το πως είναι άλλη ιστορία...Καληνύχτα στην χώρα των φελλών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. steven είπε...
    Προς Χρήστο Και Ανώνυμο ( που δεν καταλαβαίνω την ανωνυμία- εμένα φοβάται ή τον Μπαγιεβιτς και τον Ψωμιάδη) : Αλήθειες είναι αυτές ΔΙΟΤΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ - ΣΩΣΤΑ - ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΕΠΙΣΗΣ , ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ, ΚΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ. ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

    ---------------------

    mixalis xalkida

    den einai dika mou , sunenteuksi tou alves einai pou ws dia mageias anevike mono se ena athlitiko site me misi metafrasi

    ti na fovithw ?

    me to vatraxo oti eixa na pw , to eipa se tet-a-tet se taxufageio sto kiato

    ti allo na fovithw ? ton kyr xaralampo n' tin ageliki arkadi?

    mia trixa einai o alves apo to... podosfairiko papari tou aderfou tou
    ostoso pou kanei lathos se auta pou leei ?

    de ta vlepate oli ti xronia ?
    kako paidi o tzimpour , alitis o edinio kai etrexe o kyr xaralampos na kleisei ton dimitri sgouro to pianista gia tin 11ada pou nai kai kalo paidi kai morfomeno

    kako paidi o skokos, geitonas tou kyr xaralampou ki autos
    kanei fasaria ta mesimeria kai ksenogamaei
    na ton dioksoume na feroume kana servo kalogero sti thesi tou


    re ti travame me ton kariolopousta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. nai kerdise o fellos

    to na googlareis tis lekseis prodotis-vatraxos kai na vgainei n moutsouna tou , megali kataktisi

    kerdise kai tin agapi kati vapsomaliadwn lakidwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή