Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Α ΦΑΣΗ

            Λογικά, σφιχτά κι αναμενόμενα. Τον κώλο μας να έχουμε προφυλαγμένο κι όλα τα άλλα ας τα κρίνει ο θαετής, που πάντα θα είναι διχασμένος. Είναι με το θέαμα ή με την ουσία; Με το στοίχημα του ή με τον τρόπο που επετεύχθη; Στην παγκοσμιοποίηση μετράνε τα χρήματα, κι όχι αυτό που πρόλαβαν να δουν κάποιοι παλιά που μάθανε ποδόσφαιρο απο την Βραζιλία το 1970 ή διαβάσανε για τι τακτικές της Ουρουγουάης πιο πριν. Τώρα γιατί θαυμάζουν ημιάγριο παίκτη αλλά συντάσσονται με την Ουζουμπούρου οπαδικά, είναι ένα άλυτο ερώτημα.
          Και η πρώτη φάση τελείωσε όπως τελειώνουν τα πάντα στη ματαιότητα. Όπως το σήμερα είναι πολύ παλιό για το αύριο ή το τώρα είναι ήδη παρελθόν. Μιλάω για τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις στιγμές στον χρόνο ή το ευχαριστώ τους που και σήμερα την βγάλανε και δεν τρελάθηκαν απο το σερβίρισμα του αιώνιου υπηρέτη. Που λέγεται κριτής κομψά δηλαδή δημοσιογράφος ή άκομψα γραφοδήμος ( αν υπάρχει ενδιαφέρον αναδημοσιεύω το κείμενο με το οποίο πήρα την σελίδα 2 του Φ και τους όρους μου, πάντα αμισθί ).
        Και στην πρώτη φάση αυτή του ποδόσφαιρου, λίγα είναι αυτά που θα θυμόμαστε. Σαν θέαμα και σαν ουσία. Σε μένα προσωπικά μένουν οι βουβουζέλες που βέβαια θα συνεχίσουν ( ήδη έχουν έρθει και στα δικά μας εμπορικά κέντρα καθότι ο Έλληνας έχει κι ένα πολιτισμό ) αλλά και η σχεδόν άριστη διαιτησία. Μου έκανε εντύπωση αυτό, που βέβαια μπορεί να είναι και τυχαίο φαινόμενο αλλά τυχαία θα δούμε και μια υπερομάδα που να μπορεί  και να μας πείσει οτι πρέπει και να υποκλιθούμε. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι κι αποκτούν και την φιλοσοφία της ντόπας. ( ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ= Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, Ο ΤΗΝ ΨΑΧΝΩΝ ).
        Σας έχω πει το συναισθηματικό μου δέσιμο με την κουλτούρα των ομάδων που πρέπει να δείξουν τα χαρακτηριστικά τους μέσω ποδοσφαίρου. Που φυσικά είναι μια μπούρδα αυτό λόγω επιμειξιών αλλά οι πιο παλιοί γουστάρουν πάντα να φτιάχνουν τέρατα και να τα σκοτώνουν μετά. Η δεύτερη φάση θα είναι καθοριστική για κάποιους. Όμως η μεγάλη απογοήτευση ήταν η Σερβία. Και η μεγάλη ( ευχάριστη ) έκπληξη η Γερμανία. Αυτά είδα εγώ για άκρα. Όλα τα άλλα είναι ανάμεσα με κάποιες παρατηρήσεις: ( Προσωπική μου άποψη καθαρά που μπαίνει σε κουβέντα ).
       - Δεν δίνω καμία τύχη στην Αργεντινή. Θα βρεθεί κάποιος προπονητής που θα της ρίξει πολλά ακυρώνοντας τον τεράστιο παίκτη Μαραντόνα και δίνοντας τον βορά σαν προπονητή. Μιλάμε για το πιο άναρχο παιχνίδι και για την φιλοδσοφία του Αλέφαντου.
       - Παίζω γερά το χαρτί της Αμερικής. Αν το παιχνίδι διαρκούσε τρία ημίχρονα θα σας έδινα απο τώρα τον κάτοχο του κύπελλου.
       -  Μου άρεσε η Παραγουάη αλλά και να περάσει δεν μπορεί να πάει μακριά διότι είναι λίγο ΑΕΚ.
      - Οι αφρικάνικες ομάδες είναι λίγο στην βαριεστημάρα, απόλυτα λογικό βάσει τσίρκου των προπονητών που έχουν μαζευτεί εκεί κάτω και προσπαθούν να τους δώσουν ευρωπαϊκό ρυθμό.
      - Η Χιλή και το Μεξικό, μου άρεσαν αλλά πού να πάνε;
      - Ο τελευταίος όμιλος έγινε μπάχαλο λόγω Χίτζφελντ που έχει κερδίσει πολλές φορές τον Ντελ Μπόσκε. Δεν ήταν τόσο κακή η Ισπανία αλλά κινδυνεύει αρκετά.
     - Η Βραζιλία δεν μου άρεσε αλλά είναι γερό χαρτί, όπως και η Ολλανδία που σε κακή μέρα κατάπιε την Δανία. ( Μάθατε για τις 36 σέξυ Ολλανδέζες; ).
           Πιο πολλά θα συζητήσουμε μετά την δεύτερη φάση των ομίλων που κάποιοι θα αναγκαστούν να βγουν απο το καβούκι τους. Πάντως κάτι μου λέει για μεγάλη έκπληξη. Λογικά πράματα λόγω παγκοσμιοποίησης της τακτικής ή διότι έχω φαγωθεί να δω άλλον κάτοχο απο τους κλασσικούς.
       ΥΓ1. Ο Κεϊτά προστέθηκε στη λίστα μας, που κι αυτός αρέσει στον Μπάγιεβιτς. Μάλλον φίλαθλος έγινε κι αυτός και παράτησε την προπονητική. Ο δε Σκόκο πάει για Τουρκία. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
       YΓ2. Μάλλον λόγω ζέστης το σύστημα τρελάθηκε. Άλλα σχόλια έγραφε σαν αριθμό κι άλλα υπήρχαν. Όποιος διαβάζει σχόλια, ας ξαναμπεί στην χθεσινή ανάρτηση.
       ΥΓ3. Την Ουρουγουάη μου πώς την είδατε; Είναι θέμα μπάλας και τίποτε άλλο. Ή την ξέρεις ή δεν την ξέρεις. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΣ. Καληνύχτα Γαλλία με το Μεξικό και καληνύχτα και στον σάχλα που έκανε δεύτερο σχόλιο για το παιχνίδι. ΠΙΟ ΑΝΤΙΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΙ ΈΧΕΙ ΕΞΩΓΑΜΟ ΑΔΕΡΦΟ.
    YΓ4. Τι είπε ο Αδαμίδης στον λεφτά; Για την κινητή τηλεφωνία, για τον Γιαχβέ, τον ονειροκρίτη, το ΝΜ ( προσέχτε τα αρχικά ) ή για τα σταγονίδια που φαγώνονται ένα ένα; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ;  Θα πάρω "Φαντάζιο' να διαβάσω τον Βαρθολομαίο. Έτσι δεν είναι μπασμένε; Σε ύψος εννοώ, όχι στα κόλπα. Εκεί σε έχουν αναλάβει άλλοι Άγηδες.

45 σχόλια:

  1. Αυτοι,Στηβεν,και την ξερουν και την κερνανε οποτε τους αφησουν.Βεβαια μια ταση αυτοκαταστροφης την εχουν,αλλα δεν ακυρωνει το παθος τους και τα κανταρια μπαλα που ξερουν.Και τους γουσταρω οπως και τους Παραγουανους γιατι οποιο παθος εχουν το βγαζουν στο γκαζον.Και ειναι γνωστο οτι οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι ειναι αγγλοφιλοι η γερμανοφιλοι αντε και λιγο γαλλοφιλοι,γιατι το ποδοσφαιρο το βλεπουν σαν τσαι στις 6 το απογευμα,η γαλλικο κρασι.Αφου ειναι ολοι ανευροι και ανορεκτικοι χωρια που οι 3 στους 10ξερουν να βλεπουν πραγματικη μπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως η Ισπανια δεν ηταν κακη σημερα.(αλλωστε κει εμεις τετοια θαυματα καναμε το '04)Εχει ομως σε κακο φεγγαρι την επιθεση της.Θα δειξει αν αυτο συβεχιστει.
    οι Γερμανοι εδειξαν ωραια στοιχεια(πολυ περισσοτερο για Γερμανικη ομαδα)Αλλα σαν να "βιαζεται" λιγο.Δεν ξερω.
    Η Βραζιλια ειναι παντα Βραζιλια. Δεν ξεχασαν τιποτα. Ειναι ομως ποιο "λογικη". Αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο. Αλλα τι να το κανεις,αφου εχουν αλλη μια ενδεκαδα ετοιμη στον παγκο.
    Για την Γαλλια να μη πουμε τιποτα. Ας κανει το μνημοσυνο της ο Ζινταν.Πραγματικα κριμα.
    απο τις Λατινοαμερικανικες ομαδες εχουμε δει ηδη μια σταλα μπαλα μονο,αν εξεραισουμε τους Γερμανους. και η Χιλη και το Μεξικο και η Παραγουαη και βεβαια η Ουρουγουαη.Η οποια,οταν επερνε παγκοσμιο κυπελο,εμεις εδω τρωγαμε τις αγγλικες λιρες και αλλαζαμε καθε 6 μηνες κυβερνησεις,για να προλαβουμε να φαμε ολοι το δηλιτηριασμενο τυριΣκωτομος.
    Εκει η εθνικη ταυτοτητα ειναι ακομα ισχυρα εμφανης και δεν ειναι χαμενη αναμεσα σε χορταριασμενα μαρμαρα οπως εδω.
    Η Αρτζεντινα,ειπαμε οτι εχει πολυ καλες μοναδες,αλλα τα καλωδια της ειναι συνδεδεμενα αναποδα.Θα ηθελα να την δω να"παιρνει αναποδες" και να πηδαει κοσμο,αλλα δεν το βλεπω.Ας οψεται ο "Γουιλυ, ο μαυρος θερμαστης".
    Η Αγγλια μου θυμιζει μπασταρδο. Ημιαιμο κοπρο.Περιεργο κραμα και καθολου λειτουργικο. Ο Καπελο δεν φαινεται να εχει περασει αυτα που ηθελε και οπως θα ηθελε. Και πως θα μπορουσε; Δεν ηξερε με τι σκατοκεφαλους εχει να κανει;
    Το μεθεπομενο μουντιαλ θα το παρει η Αμερικα. Αν βρισκουν ακομα λογους να ενδιαφερονται τοσο για το ποδοσφαιρο τοτε,οπως και τωρα,θα ειναι σε καποιο τελικο,σιγουρα.
    Οι μαυροι (οι ομαδες, αλλα οχι μονο βεβαια)ειναι μονο βουβουζελα και τρεχαλα. Σαν ιμπαλα που σαλταρουν πανω απ'τους θαμνους γιατι καπου μυρισαν καποια λεοπαρδαλη. Πως να ξεφυγεις απο το dna σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννη, συμφωνω με την με την "Διακογιαννεια επιδημια".Και με την συνδρομη του "παιδιου" του,αλλου σαξωνα της πλακας,του Σωτηρακοπουλου. Μεγαλη ζημια. Μεγαλη καταρα. Μεγαλο λαθος. Γενιες παιδιων περασαν και μπηκαν στο ποδοσφαιρο οι κατσαπλιαδες και οι τσουρουκαδες,επειδη το "ποδοσφαιρο παιζεται με δυναμη,σεντρες,μαχες,τακλιν,κεφαλιες και κουτουλιες".
    Μεγαλη ζημια αυτοι οι ανθρωποι που σταλαξαν χρονο με το χρονο αυτην την νοοτροπια,με αποτελεσμα οι τεχνιτες και οι μπαλαδοροι πιτσιρικαδες-που υπηρχαν και υπαρχουν- να μη βρισκουν στον ηλιο μοιρα απο τους βλαχοπροπονητες που ελεγαν και λενε ακομα "απανω τους παλικαρια μου...φατε τους..απο πισω του,οπου και να παει.ακομα και για κατουρημα,κοντα του. Ματωστε..." και ενα καρο αλλες τετοιες μαλακιες. Και δηλιτηριασαν χιλιαδες κοσμου που ειχε αλλα ταλεντα και αλλα χαρισματα. Και καπελωθηκε ενας ολοκληρος λαος μια νοοτροπια,η οποια ειναι λαθος και κυρια,δεν του ταιριαζει.
    Ο Ελληνας σε ολα του ειναι μερακλης.Παντου ψαχνει την εμπνευση και παντα ειχε-και εχει ακομα- μια alegra ματια στα πραγματα. Και με οτι καταπιανοταν,ειται χωραφι,ειτε ενα κοματι ξυλο,ειτε πηλος,ειτε μαρμαρο,ειτε μεταλο,ειτε μια οποιαδηποτε τεχνη εδινε ενα αρωμα ξεχωριστο.
    Πως καταφεραν να τον μετατρεψουν σε αμπαλο ξυλοκοπο και να τον πεισουν οτι αυτος ειναι ο τροπος και αυτος του ταιριαζει,δεν ξερω. Εγκλημα.
    Και ηταν λογικο να συμβει,εδω που τα λεμε. Ολα "Αγγλικα" δεν ειναι; Στην αγκαλια των σαξωνων δεν πεσαμε;Αυτοι δεν μας ετρεφαν; (τωρα μας τρεφει η κορη τους,η Αμερικη). Τι πολιτευμα εχουμε; απο που ξεσηκωσαμε τα "κοινοβουλια"; (παναθεμα μας οι σκατοβλαχοι).Ποιος μας εμαθε πεντε πραγματα στον πολεμο του '21;Απο που τις στολες στο Ναυτικο; απο που την διασκεδαση;Απο που τα "αγγλικα" κυρια γλωσσα πριν απο ολους;"Αγγλικη βοηθεια" και στο ποδοσφαιρο λοιπον.Ηταν λογικο να να υιοθετηθει και μια ποδοσφαιρικη ταυτοτητα-με την αρωγη των μεντορων τυπου Διακογιαννη- η οποια ουδολως μας ταιριαζει.Αυτο το πιστευω απολυτα.
    Εκει βρε Διακογιαννη,βρεχει 365 μερες το χρονο.Τι ποδοσφαιρο ηθελες να παιζουν; Εδω με τετοιο ηλιο,τετοιες καιρικες συνθηκες και τετοια εν γενει νοοτροπια,πηγατε και μπολιασατε ολα τα παιδια με αυτην την χολερα;
    Αντι να αφησουν το ταλεντο να χυθει εξω,να ξεχειλισει,ακυρωνατε τους ντελικατους και φαντεζι και ωθουσατε τους "οικοδομους" τα παιδια που ηταν σκοτωστρες και αρτσουμπαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για οσους εχουν παιξει μπαλα,το καταλαβαινουν αυτο. Ολοι εχουμε στο μυαλο μας καποιον συμαθητη,συμφοιτητη,φιλο, η ενα γειτονοπουλο, η εχουμε δει παιδια στα ξερα γηπεδα των τοπικων πρωταθληματων που "μιλαγαν"της μπαλας. "παιχτρονια" οπως λεγαμε. Αριστοι. Το μονο που ελειπε,ηταν η μεθοδος, η δουλεια, η σωστη εκγυμναση, το "δεσιμο" του σωματος"., η εμφυσηση της τακτικης κλπ. Τα οποια μαθαινονται.διδασκονται. Το ταλεντο ομως οχι. Με τιποτα. Που ειναι ολοι αυτοι; Που σταματανε; Τι τους σταματαει; Γιατι χανονται "στο δρομο";Γιατι τα επαγγελματικα πρωταθληματα ειναι γεματα απο "κυριακους","γκεκες" "κολτσιδες", "κολιτσιδακιδες"και "καλιτζακιδες"; Γιατι οι 99 στους 100 δεν μπορουν να στριψουν; Γιατι δεν τριμπλαρει πια κανεις;Που ειναι οι "μπουκες" και οι ωραιες ενεργειες που βλεπαμε στα ξερα;Οι γλυκες σεντρες.Τα φαλτσα. Που ειναι αυτα τα παιδια; Γιατι επιπλεουν τα κουτσουρα και οι κατσαπλιαδες; Γιατι οι "χατζιπαναγηδες" θεωρουνται"περιτοι""ανουσιοι","φλυαροι","ατομιστες" κλπ. Γιατι εγινε προτερημα το τακλιν στην καρωτιδα και το σουτ με το καλαμι; Απλη η απαντηση:Γιατι ο βλαχος,οταν δεν εχει ουτε την ποδοσφαιρικη παιδεια,αλλα ουτε και τα χαρακτηριστικα του Αγγλου,τοτε αναποφευκτα θα γινει Βελιγκεκας. Δηλαδη Γκεκας σκετος.
    Πανωλεθρια για το ποδοσφαιρο το εγχωριο αυτη η Αγγλικη αρρωστια. Μεγαλο πληγμα.
    Και θελει πολυ δουλεια για να ανατραπη αυτο.Και χρονο. Και δεν βλεπω φως,δυστυχως. Περασε στο πετσι.
    Αλλα θα μου πεις οτι ο μαλακο ελληνας παρακολουθει Αγγλους σεφ (!!!) απο την τηλεοραση να του δειχνουν συνταγες και να τον μαθουν να μαγειρευει.Ποιανου; Αυτου με την μεσσογειακη διατροφη.Απο κει και περα τι περιμενεις; Σε λιγο θα βρεθει και Αγγλος εραστης γυναικων. Θου κυριε!
    Ν'ασαι καλα ρε Διακογιαννη που εφτιαξες τοσους και τοσους ποδοσφαιρικους διακονιαραιους. Και τωρα λουζομαστε τις εμμονες και τα κομπλεξ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .......ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ................
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "ΜΙΛΗΣΕ",Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,80 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙ 19000ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.
    ΧΑΙΡΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ,ΤΩΡΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.590ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    .....ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ......
    ..... ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. terastio anekdoto o proedros tis dimoklratias

    ase pou ta teleutaia xronia sinithws vgainei me tin ypostiriksi tou antipalou tou komatos ,ap'autous pou ypotithete pos exoun themeliodeis diafwnies

    auta ta kseftilikia mono edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!!
    ΔΛΔ ΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΝΩ ΕΠΑΙΡΝΕΣ 1500 ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΑΣ ΜΕ 600 ?ΚΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ !! ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ..
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΑ?
    ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ.ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ !!ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ!ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Κ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ !!
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ Κ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΝΟΜΙΜΑ !! ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!ΡΕ ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ !!!


    ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Κ ΜΕΞΙΚΟ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΩ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ , ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΧΗ!! ΕΞΑΙΡΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΙΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ !!

    ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ !! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!!

    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ !! ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Κ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!!
    Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ 16!!ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ.

    Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ,ΙΤΑΛΙΑ ,ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ , ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Ιουνίου, 2010 11:23

    Όσον αφορά τις απολύσεις, καθότι "αγγλοσάξωνόφιλος" καιτοι παθών πέρυσι, παιδιά λέω να κουλάρετε. Διαφωνώ.
    Όσον αφορά τη μπάλα, όλοι τα ίδια βλέπουμε. Χάρηκα την ουρουγουάη κι εγώ χθες. Χρήστο, αν θες φάλτσα, δες τον Φορλάν (και το Μέσι). Κάθε, μα κάθε εκτέλεση στημένου ήταν φαρμακερή. Μπάλα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ με μεγάλη ταχύτητα και φάλτσο. Σα ζαλισμένοι τρέχαν να τους κόψουν οι νοτιοαφρικάνοι...Δεν κα΄νω προγνωστικά ακόμα για το ποιός θα πάει μακκρυά. Α ναι, άλλη μία παρατήρηση. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν έχει γυρίσει ακόμα παιχνίδι, ων πίσω στο σκορ (ακόμα και όταν χάνει από χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο). Έλλειψη δυνάμεων? ψυχολογίας? ικανότητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγα για τον γίγαντα αστρολόγο Pεϋμόνδο Δομενέκ και την Γαλλία. Πήρε τηλέφωνο Λίτσα Πατέρα και παίζει δυνατά ανάστροφός Eρμής και ντουγρού Kρόνος. H νύχτα είναι γκαστρωμένη, μα πάρα πολύ γκαστρωμένη, όπου να 'ναι σπάνε τα νερά και θα μιλήσουν τα άστρα και ίσως και το Opel Astra.

    Eλπίζω οι παίκτες να πάρουν το κολάι με την ελαφριά μπάλα και να πάψουν να σημαδεύουν μπεκάτσες. 1,6 γκολ μ.ο. ανά αγώνα αν είναι δυνατόν. Aν συνεχιστεί αυτό, θα συντριβεί το ρεκόρ του ITALIA 90 με τα 2,2 γκολ μ.ο.

    Aλλά... αν είσαι μπαλαδόρας σαν το Φορλάν ή τον Mαικόν, ελαφρόμπαλα η όχι, την βάζεις στο κλουβί.

    Aπίστευτο μου φαίνεται που η N. Aφρική δεν έχει πάρει ούτε MIΣO σφύριγμα. Ίσως γιατί δεν σιάχνουν Xιουντάι σαν τους Kορεάτες, που το 2002 έγιναν για χάρη τους απίστευτα χειρουργεία χωρίς αναισθητικό και αποσμητικό.

    BAΛE ENA ΓKOΛ KAI AΣ ΠEΘAAAAANΩ,

    KAΠETAAAANO, KAΠTAAAAANO!!

    OΛE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αθλητική δικαστής, Αδαμαντία Γκόγκολη, τιμώρησε τους δύο «δικέφαλους» με ποινή 5 αγωνιστικών κεκλεισμένων και 60.000 πρόστιμο, ενώ τους μηδένισε και στον μεταξύ τους ημιτελικό.
    ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι υπότροποι από άλλα παραπτώματα στα οποία είχαν υποπέσει οι οπαδοί τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι η ποινή διπλασιάζεται. Ετσι, θα αναγκαστούν να αγωνιστούν σε 10 παιχνίδια χωρίς κόσμο και να καταβάλουν από 120.000 ευρώ!

    MILAME GIA POLY MEGALY MAGIA H ORGANOSY.THELY KOTSIA GIA NA TA KANEIS AYTA. BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ?ΑΙΝΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανωνυμο
    60.000 χιλιαρικάκια είναι μωρέ,θα τα μοιραστήτε και θα τα πληρώσετε.Χα χα...
    Εδώ που τα λέμε χρειάζομαι μια ανακαίνηση στο δεξι μου αρχίδι.Κλάνεις καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΝΤΟΥΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Anonymo
    Re malakismena vgalte to sksmo milate kai apo pano me tis malakies exete kataxreosy thn omada kai mas kanete rezili.SKASMOS eipa kai me katalavenis ti enoo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ17 Ιουνίου, 2010 20:29

    @Ανώνυμο
    Μήπως σου ρίχνει και σένα σφαλιάρες ο πατέρας σου και έχεις χαζέψει ή είναι από την ζέστη;
    Για τα 60.000 μίλα τσομπανόβλαχε και άσε την ορθογραφία μου και τον Πρίγκηπα.
    Πες μας καμια ιδέα πως θα τα βρεί η ομάδα τα λεφτά ή μήπως το επίπεδο σκέψης σου φτάνει μέχρι τα βατράχια και τις ανακαινήσεις;
    ΥΓ:Για την ανακαίνηση σου είπα είμαι μέσα,κλάνεις καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. klain main ta 60.000

    mia miza tou frogy einai apo to zeefeld n' apo to yahitz



    ps : ki alla 150.000 xrwstame stin ilioupoli pou pirame to tmima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Αντιμαχόμενους Αεκτζήδες: Τώρα θα ασχοληθούμε και με το χάντμπολ; καλό είναι να υπάρχει, αλλά πώς θα υπάρχει χώρίς ποδόσφαιρο; Εκεί είναι το θέμα σας; Κι αν είναι εκεί και κάνω λάθος, υπάρχουν αυθύπαρκτοι φίλαθλοι που θα πάρουν την ευθύνη. Μην μπερδεύτετε τα σπορ. Εξ άλλου και το σήμα της εκμετάλευσης δεν είναι ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Ιουνίου, 2010 20:48

    Σχολίασα παραπάνω ότι δεν έχουμε δει καμία ανατροπή στο μουντιάλ μέχρι τουδε. Και το κανε το γιουνάν μπεηλίκ. Ελα μουνί στον τόπο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. euxristoume polu to handball gia tis duo terasties xares pou mas prosfere

    ti koupa kai to tet-a-tet me tous mpougatsokumades

    louketo
    kai opote kanoume gipedo ki asxolithei kai kanas allos ektos apo tous organomenous , to ksanakanoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @NO NAME

    ΕΞΗΓΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΑΣ ΓΙΑ ΔΕ ΣΕ ΠΙΑΝΩ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ17 Ιουνίου, 2010 20:56

    @Ανώνυμο
    Τώρα καταλάβαμε όλοι γιατί τα σπάτε και χρωστάτε και άλλα 150.000 στην ηλιούπολη,λόγο του ότι πέρνει μίζες ο πρίγκηπας.Αυτός είναι ο φταίει..
    Μπράβο παλικάρια,τώρα η ομάδα θα κοιμάται ήσυχη με μαγκιές του τύπου σπάω και δεν πληρώνω και τρώω(κλέβω δηλαδή) τα λεφτά των άλλων .
    Και σε ανώτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Ανώνυμο: Φυσικά κι ευχαριστούμε το χάντμπολ. Για ποιό πράμα όμως; Που μας κράτησε δεμένους; Που προάγει το ποδόσφαιρο; Που παραμένω Αεκτζής; Για να τα τοποθετήσουμε καλά. Μήπως πρέπει να ευχαριστήσει τον εαυτό του για το παιχνίδι του κι όσους το είδαν που δεν πήγαιναν αλλού; Μπράβο αλλά και στοπ.
    ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @Ανώνυμο
    Τώρα καταλάβαμε όλοι γιατί τα σπάτε και χρωστάτε και άλλα 150.000 στην ηλιούπολη,λόγο του ότι πέρνει μίζες ο πρίγκηπας.Αυτός είναι ο φταίει..
    Μπράβο παλικάρια,τώρα η ομάδα θα κοιμάται ήσυχη με μαγκιές του τύπου σπάω και δεν πληρώνω και τρώω(κλέβω δηλαδή) τα λεφτά των άλλων .
    Και σε ανώτερα.
    -------------------

    elw twra pou thymithikes na vgaleis glwsa

    perusi pou gyrizame me ti koupa apo tis seres , eixes mpoukothei

    kai to vatraxo sou ton mpoukone o karagounis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Φυσικά κι ευχαριστούμε το χάντμπολ. Για ποιό πράμα όμως; Που μας κράτησε δεμένους; Που προάγει το ποδόσφαιρο; Που παραμένω Αεκτζής; Για να τα τοποθετήσουμε καλά. Μήπως πρέπει να ευχαριστήσει τον εαυτό του για το παιχνίδι του κι όσους το είδαν που δεν πήγαιναν αλλού; Μπράβο αλλά και στοπ.
    ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

    ------------

    pou apasxolouse tin organwsi kai den asxolithike me to vatraxo kai tis gomenes tou opos prepei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χαράλαμπο κι Ανώνυμο: Αυτός ο παπάρας ο Σέρβος που έδωσε λεφτά στο μπάσκετ, τα έδωσε. Τα πήρε η ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. steven είπε...
    Προς Χαράλαμπο κι Ανώνυμο: Αυτός ο παπάρας ο Σέρβος που έδωσε λεφτά στο μπάσκετ, τα έδωσε. Τα πήρε η ομάδα;

    --------------------

    ela nte , na rwtisoume to papadimitriou ama ta pire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ17 Ιουνίου, 2010 21:09

    Μπορεί να χαθήκανε κάπου στο δρόμο ή να τα έφαγε κανένας κούριερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Ανώνυμο: Μίλησα σοβαρά κι έκανες πλάκα. Και πολύ καλά έκανες. Κι εγώ χαβαλέ κάνω. Αν λοιπόν η οργάνωση γουστάρει τέτοια, να κάνουμε κι άλλα τμήματα. Πρόχειρα προτείνω το γαλλικό ΠΕΤΑΝ. Μέχρι να το πάρει πρέφα ο Μαρινάκης, θα έχουμε παράδοση στο σπορ. Σου ανοίγω δρόμους τώρα. Ρίχτο σαν πρόταση εσύ και θα φέρω τα χιόνια εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Μίλησα σοβαρά κι έκανες πλάκα. Και πολύ καλά έκανες. Κι εγώ χαβαλέ κάνω. Αν λοιπόν η οργάνωση γουστάρει τέτοια, να κάνουμε κι άλλα τμήματα. Πρόχειρα προτείνω το γαλλικό ΠΕΤΑΝ. Μέχρι να το πάρει πρέφα ο Μαρινάκης, θα έχουμε παράδοση στο σπορ. Σου ανοίγω δρόμους τώρα. Ρίχτο σαν πρόταση εσύ και θα φέρω τα χιόνια εγ

    -----------------

    twra kleinoume

    kleisane to kuklo tous

    den endiaferthike kai kanas allos kai emas mas eleipse n mpala

    den einai mono to handball , tha akolouthisei kai to volley kai to basket tha to analavei autos pou exei tis metoxes


    ennoeite pos opoios thelei kai mporei , mporei na kanei oti tmima thelei n' na analavei auta pou pane gia louketo

    tha xei tin aperioristi ithiki ssymparastasi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ17 Ιουνίου, 2010 21:16

    Μπορούμε να φτιάξουμε και τμήμα ανακαινήσεων σπιτιών,κάτι σαν της τηλεόρασης και να το αναλάβει η οργάνωση με χορηγούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Μπορούμε να φτιάξουμε και τμήμα ανακαινήσεων σπιτιών,κάτι σαν της τηλεόρασης και να το αναλάβει η οργάνωση με χορηγούς...

    ------------

    mpes mprosta esu
    kai oloi apo pisw sou na se stiriksoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανωνυμος ειπε: Ειμαι μαλακας.

    anwnyme eisai malakas.

    Προς Ανωνυμο: εγω ειμαι μαλακας; Η εσυ;

    Apo anonymo σε ανωνυμο: oxi esy. Egw eimai malakas.

    ανονειμως ειπε: eisai malakas
    Εγω ειμαι μαλακaς, η εσυ; Με μπερδεψες.

    Προς ανονημο απο jeronimo(ieronymos.patriarxis): Εισαι εσυ ο μαλακας τελικα η εγω;

    Ανονειμω(γυναικειο κτητικο αντρος οπως π.χ. Μαλαμω) προς ανω-νειμω: telika ti ua ginei ua mauoyme poiow apo emaw einai telika o malakas;

    Eponymos pros απονειμω(ρημα): Δεν ειμαι εγω τελικα. Εσυ εισαι.

    E-po-ny-mo (kinezos): Telika re magkew ua trelauoyme. Poiow apo toyw anvnymoyw einai o malakas;

    Ανω-νημο(χωριο): ειστε μαλακες τελικα η οχι.Θα μαθουμε;

    anonimos pros ανω-νημο: τι να σου πω.μπερδευτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ17 Ιουνίου, 2010 21:29

    Αφήστε πια το παραμύθι με τον Ξανθόπουλο τον πονεμένο.
    Ελάχιστοι ασχολούντε πλέον με άλλα τμήματα της ΑΕΚ και ο λόγος είναι η μικρή δυναμική των αθλημάτων αυτών που κανείς δεν θέλει να ρισκάρει χρήματα ξέροντας ότι θα έρθουν τα τσουτσέκια και θα τα σπάσουν σε κάποιο αγώνα...
    Σε όλο των κόσμο ερασιτέχνες αθλητές και τμήματα έχουν σπόνσορες και χορηγούς.Εδώ να μπούν για να διαφημιστούν ή να δυσφημιστούν;
    Και μετά ψάχνονται και βρίζουν τον Φιλίπου και όποιον άλλο θα μπορούσε να βάλει λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 35 xristous ana oikodomiko tetragono exei n xwra ki allous 14 xaralampous


    oloi mperdemenoi eimaste , mi trelenese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Αφήστε πια το παραμύθι με τον Ξανθόπουλο τον πονεμένο.
    Ελάχιστοι ασχολούντε πλέον με άλλα τμήματα της ΑΕΚ και ο λόγος είναι η μικρή δυναμική των αθλημάτων αυτών που κανείς δεν θέλει να ρισκάρει χρήματα ξέροντας ότι θα έρθουν τα τσουτσέκια και θα τα σπάσουν σε κάποιο αγώνα...
    Σε όλο των κόσμο ερασιτέχνες αθλητές και τμήματα έχουν σπόνσορες και χορηγούς.Εδώ να μπούν για να διαφημιστούν ή να δυσφημιστούν;
    Και μετά ψάχνονται και βρίζουν τον Φιλίπου και όποιον άλλο θα μπορούσε να βάλει λεφτά..

    ---------------------


    o gomenos sou o prigipas , ti diafimize sti fanela perysi ?

    piksame stous xotigous kai sto pio emporiko komati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ζεστη σε κανει χειροτερα η καλυτερα;
    Εχεις ανεμιστηρα;
    Να φορας ανοιχτοχρωμα ρουχα και να πινεις υγρα.
    (οχι τετοια).
    Ευτυχως που ειμαστε και εμεις εδω και κρατιεσαι ζωντανος φουκαρα μου.Αλλιως δεν ξερω και γω τι θα εκανες.
    Βρηκες δροσια εδω στη σκια του ηλιου. Μονο που δεν εισαι στη φως του φεγγαριου αλλα καταμεσης της Σαχαρα με το κεφαλι στην αμμο. Και απο πισω σου ερχεται με φορα ενας Βεδουινος με ενα παλαμαρι 14 ιντσες.
    Τον βλεπεις; Πως να τον δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τι ασχολεισται με τους ανωνυμους, αυτα τα θρασυδειλα ατομα εχουν τελειωσει
    μην τους δινετε σημασια, αυτα ζουν στους υπονομους ( catacombes) με τα ποντικια
    πληροφοριακα δεν ειναι ΠΕΤΑΝ αλλα ΠΕΤΑΝΓΚ (petanques).

    ΝΤΟΥΣΑΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @dimitri
    καμιά φορά σπάμε πλάκα μαζί τους.
    Αυτοί μετά πηγαίνουνε και σπάνε τα σπίτια και τα μαγαζιά των άλλων.
    Και καλύτερη πλ'ακα είναι όταν τους τσακώνουν οι μπάτσοι και τους κατευάζουν σε κανένα υπόγειο και τους χώνουν κανένα γκλοπ στο πωπό τους.
    Εκεί τους φευγει το σκατό και βάζουν τα κλάματα και τηλέφωνα στους μπαμπάδες τους να τους βγάλουν έξω.Αυτό είναι το όριο της μαγκιάς τους.
    Αντε να πούμε και κανένα σοβαρό θέμα.
    Το Μεξικό το βαλε το μπαλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς όλους : ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ. ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Κώστας Φλώρινα
    Αγαπητέ πιστεύω να σε έπεισε ο Τζόρβας σήμερα μετά και από αυτό το γκολ που έφαγε γιατί ο Αραμπατζής είναι ΔΥΟ κλάσεις καλύτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Ανώνυμο: ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΕΡΒΟΣ Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΤΕΡΜΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Στήβεν
    ...Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών,
    ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών.
    Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν,
    αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.
    Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ποσα κυβικα μαλακιας κουβαλαει πανω του ο Πουρουπουπου....Ολοι πανηγυριζαν για το ενα-ενα και στο τελος για την νικη,κι αυτος πανηγυριζε γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομαδα της ψωροκωσταινας εβαλε το πρωτο της γκολ σε μουντιαλ...Σαν τους Ποντιους στο ανεκδοτο που δεν πνιγηκε κανεις...Μοναδα μετρησης μαλακιας πρεπει να ειναι ο ανθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς monegascos: ΛΑΘΟΣ. Δεν το περίμενα απο εσένα. ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ 5% ΤΟΥ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 15 ΜΥΡΙΑ, 700000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΤ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ. ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ Η ΤΟ ΠΟΥΛΙ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρηστος είπε...
    Η ζεστη σε κανει χειροτερα η καλυτερα;
    Εχεις ανεμιστηρα;
    Να φορας ανοιχτοχρωμα ρουχα και να πινεις υγρα.
    (οχι τετοια).
    Ευτυχως που ειμαστε και εμεις εδω και κρατιεσαι ζωντανος φουκαρα μου.Αλλιως δεν ξερω και γω τι θα εκανες.
    Βρηκες δροσια εδω στη σκια του ηλιου. Μονο που δεν εισαι στη φως του φεγγαριου αλλα καταμεσης της Σαχαρα με το κεφαλι στην αμμο. Και απο πισω σου ερχεται με φορα ενας Βεδουινος με ενα παλαμαρι 14 ιντσες.
    Τον βλεπεις; Πως να τον δεις...

    ------------------------
    pio xazos, petheneis

    teleutaio stadio....pano sto paralirima

    ΑπάντησηΔιαγραφή