Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΣΚΟΤΩΜΑ

     Αλλαγή, νέα αλλαγή, επαναδιαπραγμάτευση, εκσυγχρονισμός, επανίδρυση. Και νάταν μόνο αυτά; Πόσες άλλες μαλακίες δεν έχουν ακουστεί τηλεοπτικά ή μπαλκονάτα για να νομίζει ο παπάρας ο ψηφοφόρος ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα του για την ισότητα, την αδερφότητα και την ελευθερία της ψήφου! Πόσες λεκτικές γκόμενες δεν έχει νομίσει ότι κατέκτησε για να βρίσκεται σήμερα σε κατάθλιψη, σε αμηχανία και σε πανικό! Πολλές βιζιτούδες στηρίξανε την δημοκρατία αλλά κυρίως δισεκατομμύρια πελάτες.

      Και σήμερα τα πράματα αλλάζουν. Οι πολιτικές πόρνες, που δεν χρειάζονται πια να δουλέψουν, βγαίνουν από τις βίλες τους και συναλλάσσονται με επιστήμονες. Δικηγόρους και δικαστές κυρίως. Και με άλλα επαγγέλματα που τα εξασκούσαν πολιτικοί που απλά είχαν πάρει ένα ξεροκόμματο από το μηχανισμό της διαφθοράς: Εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές, τζάμπα αυτοκίνητο, ιδιωτική ασφάλεια και γεύματα στην ταβέρνα. Καθημερινή πρόσκληση στην τηλεόραση για να γίνουν ακόμα γνωστότεροι, σύνταξη μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στη βουλή και με πλήρη ασυλία αλλά και περιορισμένη ευθύνη. Ποτέ δεν κατάλαβα, πώς είναι δυνατόν ο υπεύθυνος που διοικεί την χώρα, να έχει την λιγότερη τελικά ευθύνη.
      Στις άλλες χώρες να πέφτει ο πολιτικός στα Τάρταρα μόνο επειδή αγόρασε ένα dvd με κρατικό χρήμα. Ή επειδή είχε μια γκόμενα. Εδώ, στην κοιτίδα του πολιτισμού, το απόλυτο αντίθετο. Ο κλέφτης πρότυπο. Και φέρε κι άλλη αγελάδα να αρμέξουμε. Και φέρε και κανά Βιάγκρα διότι το πουρό ταμίας του κόμματος θέλει να νομίζει ότι η συμβασιούχα γκόμενα πιστεύει ότι του σηκώνεται. Και φέρε και κανά σύμβουλο πολιτισμού, άλλος γαμιάς και αυτός, μόνο σφραγίστε τα μπαλκόνια διότι το παιδί είναι ευαίσθητο όταν έχει στυτική δυσλειτουργία.
      Περασμένα ξεχασμένα λοιπόν και τρόμος πια για τον κάθε βλάκα που τον κάνανε να νομίζει ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση ή στην δαγκάνα της ξεσχισμένης εφορίας και του πιο λεχρίτικου πολιτικού συστήματος του πλανήτη. Με τα παλιά συνθήματα να γίνονται επίκαιρα και πάλι: « Αν το δηλώσεις θα το σώσεις». Ή « αν πληρώσεις θα σωθείς». Αυτό είναι εξέλιξη και πρόοδος και ουσιαστική δικαίωση του μαλάκα, που ενώ δεν έχει να φάει γυρνάει δεξιά κι αριστερά το κεφάλι του και παρηγοριέται ότι δεν είναι μόνος πια: Υπάρχουν κι άλλοι άνεργοι, κι άλλοι στο δημοτικό συσσίτιο. Έχει παρέα. Άρα; Άρα σώθηκε που πιάστηκε ο ένοχος.
      Και παλιότερα γινόταν της πουτάνας με το θέμα τιμιότης- ακεραιότης. Έτσι κι ακουγόταν κιχ, στους απλούς πολίτες έπεφτε μια σφαλιάρα, στους δε πολιτικούς βουρ οι πύρινοι λόγοι και τα σκισίματα των ενδυμάτων περί της λασπολογίας . Και να συμβουλεύει ο μπαμπάς του σημερινού: « Μην ποινικοποιείτε την πολιτική ζωή του τόπου.» Τι άλλο να πει; « Είπαμε να πάρει ένα δωράκι, όχι και τόσα.» Και να μην καταλαβαίνει κανένας. Όχι , σε ξαναθέλουμε για αρχηγό. Ο καπνός ήταν αυτοφυής. Ελλάδα , η χώρα του καπνού χωρίς φωτιά. Έτσι είναι ο ομφαλός του σύμπαντος. Με θαύματα.
      Και ως εκ θαύματος σήμερα, αρχίζει κι εμφανίζεται ο ανδρισμός: « Ναι, τα πήρα. Αλλά δεν θα φορτωθώ και τα πάντα. Ψάχτε αλλού να βρείτε ποιοι πήραν τα πολλά.» Ο ένας δίνει τον άλλον και προσπαθεί να σώσει τον κώλο του. Αυτή είναι η πρόοδος πλέον στην χώρα της Ακρόπολης ή του ακρόπουτσου. Και μην παρεξηγείστε. Διότι εγώ ξεκινάω από τις κεφαλές πάντα. Σε αντίθεση με την ελληνική δικαιοσύνη που ασχολείται πάντα με τους μικρομπινέδες. Και το ξέρουμε όλοι: Αν χρωστάει κάποιος μερικά εκατομμύρια, δεν τρέχει κάστανο. Αν χρωστάει κάποιος το πρόστιμο από μια απλή τροχαία παράβαση, το σύστημα δουλεύει τέλεια και γρήγορα. Και πείθεσαι κι εσύ σαν φοβιτσιάρης ότι υπάρχει ευνομία.
      Βέβαια το βράδυ στην τηλεδίκη, τα πράματα αλλάζουν ελαφρώς. Κι όλοι ξέρουν αλλά δεν μιλάνε για το καλό του τόπου που είναι άρρηκτα δεμένος με το καλό του κόμματος. Ή με το πόσο η ταρίφα της χορηγίας αλλάζει το τιμιόμετρο. Αυτό είναι η τελευταία ανακάλυψη της Ελλάδας. Ένα όργανο ύψιστης τεχνολογίας, προϊόν τεράστιας ερευνητικής δουλειάς στα έγκατα της βουλής, πατέντα κατοχυρωμένη στους 300 άοκνους αλλά και στα λοιπά καθαρματοειδή κομματόσκυλα.
      Και τι πιάνει το όργανο αυτό. Προσέχτε: Αν ο υπηρέτης και δούλος του λαού πήρε ένα ποσό ας πούμε μέχρι 200000, φυσικά θα διαπομπευθεί. Ο λαός κρίνει με βάση την δική του παρανομία. Αν τα χρήματα για λάδωμα είναι παραπάνω , ο εκνευρισμός είναι έντονος αλλά θέλει και λίγο ψάξιμο το θέμα. Τέλος, αν τα νούμερα απογειωθούν, τότε θέλει πολύ προσεκτική προσέγγιση το θέμα. Διότι μπλέκονται κι άλλοι τίμιοι στην κοινοπραξία. Και να μην διαλυθεί και το πολιτικό σύστημα. Μην γίνει και της αριστερής πουτάνας. Δηλαδή αυτηνής που παρότι κουκλάρα, ο παγκόσμιος καπιταλισμός του πούτσου δεν την προώθησε κι έμεινε να πηδιέται με το μετανάστη.
       Και μετά το τιμιόμετρο, η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα βγάλει και την μετοχή της τιμιότητας. Που θα κάνει το limit up της μόνο αν πέφτει κάτω από ένα ποσό. Και τελικά `όλοι να βλέπουν το δένδρο και να χάνουν το δάσος : Είτε το κάνεις για 5 ευρώ είτε για δέκα χιλιάδες, είσαι πουτάνα. Είτε αγόρασες οπλικά συστήματα, είτε έφτιαξες υπόγειες γέφυρες στη λεωφόρο, εμένα με ενδιαφέρει γιατί έγινε η υπερκοστολόγηση του έργου. Διότι μέσω αυτής θα πάρεις τη μίζα σου πολιτικέ για την ανάθεση και που είναι τα χρήματα που πλήρωσε ο λαός μπας και καλυτερέψει την ζωή του. Διότι στην υπερκοστολόγηση φαγώθηκαν τα λεφτά κι έγινε το χρέος.
      Φυσικά τα λεφτά δεν θα ξαναέρθουν ποτέ πίσω. Διότι οι απατεώνες έχουν υπολογίσει ακόμα και τα πιθανά χρόνια της φυλακής τους. Κι έχουν οργανώσει και μηχανισμό αλληλοϋποστήριξης για τα ψηλά ποσά. Κάτι κοροΐδα θα δώσουν, μικροπαίκτες, για να νομίσει ο λαός ότι θριάμβευσε κάποιο αίσθημα δικαίου. Τρίχες κατσαρές δηλαδή.
      Η ουσία είναι άλλη. Η λέξη «τίμιος» είναι ελληνικότατη και δεν παίρνει κανένα νερό στον ορισμό της. Ή είσαι ή δεν είσαι. Σκόντο δεν υπάρχει. Το μόνο σκόντο που δέχομαι είναι στο ύψος της κρεμάλας που πρέπει να στηθεί στο Σύνταγμα ή στην τοπική πλατεία της πόλης που μου έστελνε το μπουμπούκι σαν βουλευτή ή υπουργό. Δεν με νοιάζει αν το ικρίωμα θα έχει πέντε ή τρία μέτρα ύψος. Να κρεμαστεί ο πούστης ολόγυμνος. Με ένα μπουκάλι σαμπάνια στον κώλο του και με ένα πούρο καρφωμένο στο πουλί του. Και αυτά που διαβάζω, ότι δεν ξέρανε ποτέ οι προηγούμενοι αρχηγοί κι «ότι θλίβονται κιόλας» , να πάνε να τα διδάξουν σε κανά νηπιαγωγείο. Εδώ σε θέλω αμερικανάκι: θα φτάσεις μέχρι το μπαμπά σου ή θα μας μπαρουφιάσεις με τις φιλιππινέζες του κόμματος που τρώγανε τα αποφάγια; Τώρα μπορείς να γράψεις ιστορία. Ή προτιμάς μια κομματική καρεκλίτσα;

47 σχόλια:

  1. Ησυχασα,νοmζα πως ημουν ο μοναδικος "αναρχοτραμπουκος" στο blog...dimitri,σου χρωσταω κατι.Καθε ευγενης,τζακατος,οφειλει να ραβετε κι οχι να ψωνιζει της σειρας,οπως πρεπει τα μανικετοκουμπα του να ειναι παραγγελια και με μονογραμμα.Καπου εκει μπερδευεται το πραγμα.Ειτε του αλωνιου ειτε του σαλονιου,οφειλεις να φερεσαι σαν ανδρας κι οχι σαν γυναικουλα,η καμια πουτανα....Οταν εχει "ξεφυγει" μια παρεξηγηση,την ξεκαθαριζεις οχι καιγοντας το αυτοκινητο, η αναφερομενοςστα οικογενειακα του αλλου.Ο Καζαμιας αυτο κανει συνεχεια,και ανωνυμα παντα.Προσωπικα δεν γνωριζω ουτε τον Στηβεν ουτε την συζυγο.και οπως φαινεται μαλλον δεν προκειται,και δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ για ποιο λογο παντρευτηκανε.Εγω συμφωνω στο 90% με τις αποψεις του Στηβεν,για αυτο και συμμετεχω στο blog.Ο Καζαμιας οπως και παλιοτερα το ΣΙΧΑΜΑ,μην μποροντας να αντικρουσουν το οτιδηποτε,καταφευγουν σε αναφορες περι προσωπικων,κατι που φανερωνει την καταγωγη τους και τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.Αναφερα τα μανικετοκουμπα,γιατι σε μια συζητηση που ετυχα πριν περιπου 6 χρονια,συζηταγαν μια φωτογραφηση του Μελισσανιδη που δεν φοραγε,παρολο που ηταν κουστουμαρισμενος.Και ειρωνευονταν την καταγωγη,και το οτι μιλαγε σαν λιμενεργατης σε μπαρ με πουτανες.Οι δυο απο αυτους ειχαν ΓΚΟΜΕΝΟ,και ολοι τα βρηκαν ετοιμα τα λεφτα του μπαμπα,και τωρα εν ετει 2010 εχουν βαρεσει φαλημεντο.Και κατι για να το κλεισω,οταν δουλευα σε μια εταιρεια πριν καιρο,καποιοι απο τους προισταμενους ειχαν μια συμπεριφορα αναλογη του Καζαμια,και επειδη η υπομονη εχει και τα ορια της,καταλαβαν πολυ καλα τι σημαινει να πατας τον καλο του αλλουνου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oρμη και μενος για τους κλεφταραδες, αδερφε.
    Παρομοιως. Και ασφαλως προκειται για ελεγχομενες αποκαλυψεις. Ειναι σαν την βαλβιδα της χυτρας.
    Και ειμαι σιγουρος οτι δεν πολυπιστευεις οτι ο βλακας με το μουστακι,θα γραψει καμια ιστορια και θα φτασει στον πατερα του; ενταξει...ειπαμε να κανουμε το χατιρι της μαμας και να γινουμε πρωθυπουργοι,πατερας και γιος,αλλα να μη βγαλουμε και τα ματια μας. Μεχρι τον ξεδοντισμενο Τσοχατζοπουλο, και πολυ του ειναι.
    Αλλωστε ο λαος το μεγαλο θυμα αλλα και ο μεγαλος θυτης αυτης της καταστασης,αρκειται σε μερικες "ενδεικτικες κινησεις" και μερικες παραπομπες σαν ενδειξη καλης θελησης.
    Σιγα να μη ζητησει να μπουν "ολοι οι κλεφτες μεσα". Και μετα με ποιους θα συναλλασεται; Τι θα συναλλασει θα μου πεις. ε, αυτα που μεινανε. Και κυρια την ιδιοσυγκρασια τους και την ομοειδη ψυχοσυνθεση τους. Γιατι οτι ειναι τα σκατα,ειναι και το φτυαρι.
    Γιαννη οσο για τα "τζακια", μη λεμε τα ιδια.Ειναι για τα κουτσουρα.
    Οταν την εχεις μικρη η φορας ζαρτιερες και ο κοσμος ο 'λαικος" δεν εχει αποδεχθει την "διαφορετικοτητα" σου,τοτε πρεπει να βαλεις ενα τζακι μπροστα για να ζεστανεις τα συμπλεγματα σου.
    Να μας πει αν μπορει ο σπινθηροβολος και καινοτομος αυτοδημιουργητος γιγαντας, αν ο Ωνασσης ηταν τζακι. Ηταν; Η μηπως γαμουσε και την Τζακυ και τα τζακια ολα μαζι;
    Κι'αυτος με σηκωμενα μανικια ολη την ωρα τριγυριζε και με κουστουμια που ποτε δεν χωρεσε μεσα σε αυτα και ηταν συνεχως τσαλακωμενος. Τον εβλεπες και ελεγες: Γιατι φοραει κουστουμι ετουτος; Τι να το κανεις ομως, που γαμισε και εδειρε τζακια και καμιναδες.
    Ξερεις τι εκπληξη επιφυλασε στους καλεσμενους του "τζακατους"(αρσενικοθηλυκους και πουτανες) καλεσμενους του στο "Χριστινα"; Τους εβαζε να πιουν το ποτο τους στο μπαρ και να καθησουν πανω σε σκαμπω φτιαγμενα απο πεη φαλαινας. "...κυριες και κυριοι,καθεστε πανω στον μεγαλυτερο πουτσο του κοσμου" τους ελεγε περιπαιχτικα και μες στα μουτρα τους.Εσπαγε πλακα με δαυτους.
    Τετοιοι ειναι,τετοια θελουνε.
    Λαμπουν ετεροφωτα,με τα (οποια) φωτα των γονεων τους η των παπουδων τους.
    Και οταν λεμε "λαμπουν", μη φανταστεις κατι ιδιεταιρο βεβαια. Οσο λαμπει και ενας δονητης αλειμενος με λαδι κατω απ'τον μεσημεριανο ηλιο της Μυκονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε φιλε,αλλα υπαρχουν και ορια.Δεν μπορει ο καθενας που εχει αποωθημενα,γιατι ηταν ομορφοπαιδο μικρος και τον λυγουρευαν οι καθηγητες των γαλλικων και των πιανων,η γιατι ο μπαμπας τους πηδαγε την νταντα τους και ο γκομενος της νταντας τον μπαμπα τους,να αφηνοντε ετσι ανεξελεγκτοι.Και ο Τελης ξερεις γιατι εγινε αποδεκτος απο τον απλο Ελληνα? Για αυτο που γραφεις ακριβως...Γιατι κατι Λιβανους και σια,τους εκανε μια χορτα,και τους Κεννεντυ πατζαρια με σκορδαλια.Δεν τους παιρνει ολους η μπαλλα,γιατι υπαρχουν και ΚΥΡΙΟΙ.Αλλα ρε μαλακα γονε αιμομιξιας για να ενωθει το χρημα,φερσου σαν ανδρας και μην θυμασαι την παιδικη σου ηλικια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην εχετε προβλημα με τα <>, διοτι οι προερχομενοι απο τα παραγματικα τζακια ειναι ΚΥΡΙΟΙ σε μεγαλο βαθμο.
    το προβλημα ειναι αυτοι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι προερχονται απο τα τζακια αυτοι κανουν την μεγαλη ζημια γιατι ειναι γεματοι κομπλεξ και καθε τους κινηση προδιδουν την καταγωγη τους που θελουν να κρυψουν με επιθεση προς τον αλλον για να κρυψουν την ανασφαλεια που εχουν
    καλυτερα να κανεις παρεα μ ενα φτωχο πριγκηπα παρα μ ενα πλουσιο νεοελληνα
    γιατι? τροφη για σκεψη
    προερχομαι απο τον ξενοδοχειακο χωρο με προυπηρεσια στην ευρωπη και εχουν δει πολλα τα ματια μου, ιδιως με τον ελληνα ποθ ηθελε να το παιξει ευρωπαιος
    μονεγασκε πιστευω να ερθεις στο ουζο να γνωριστουμε και να τα πουμε απο κοντα, διαφορετικα οταν κατεβω λουτρακι που εχω ενα εξοχικο θα πιουμε καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χτες ειχα την τυχη να γνωρισω τον steven ,ηπιαμε ενα καφε με τον χαραλαμπο και καταλαβα το υψηλο επιπεδο του blog. μεσα απο εδω μπορουμε να γινουμε καλυτεροι με την ελευθερια της εκφρασης που εχουμε και να δουμε τον κοσμο με διαφορετικο ματι πρωτα και μετα την ομαδα μας. Φυσικα χρειαζομαστε και τον anonymo εδω για να μπορουμε να καλυπτουμε τα κενα της ψυχης μας και να καταλαβαινουμε περισσοτερο τις διαφορες της ψυχοθεραπειας και της ψυχαναλυσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωστας-Φλωρινα05 Ιουνίου, 2010 10:56

    Δημητρη...εδω σε αυτον τον χωρο, εχεις ξεπερασει την κατανοηση της ψυχοθεραπειας και της ψυχαναλυσης.Δεν το πηρες χαμπαρι? Βλεπεις κατα καιρους διαφορα σταδια της σχιζοφρενειας.Πρωιμα και μη.Σχολειο ειναι το ιστολογιο.Ανευ διδακτρων, και πρωτοκολλων.Οσο για τον Σμυρνιο, ηταν κωλοπετσωμενος απο την ωρα που γεννηθηκε.Τι να του πουν οι καθε λογης λεμεδες που καθοντουσαν στα σκαμπω του...Την απολυτη ψυχοθεραπεια εκανε ο ανθρωπος.Ελατε εσεις και θα περασουμε καλα, χωρις να ξερετε πότε, και απο που θα σας έρθει.Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Ιουνίου, 2010 11:41

    Επειδή εκείνη την εβδομάδα έχω γεννητούρια θα απέχω...τουλάχιστον θα έχουμε και ένα νέο ΑΕΚτσή.
    Πιείτε ένα και στην υγειά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργη, με το καλό να τον δεχτείς τον παίδαρο.
    Αν σε βολεύει κάποια άλλη μέρα, μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία της συνάντησης. Είσαι ιδρυτικό μέλος και εξαιρετικά αγαπητός. Θα θέλαμε όλοι να είσαι παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιωργη
    με το καλο να ερθει το παιδι με υγεια και χαρα
    μπορεις να τον φερεις μαζι για να συνηθιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα σε ολους.
    Γιωργο, με το καλο να ερθει ο απογονος.
    Να απαιτησεις απο τη μαια να φορα κιτρινα.
    Να μη γινει γενιτσαρος. Αυτα θελουνε προσοχη απο την πρωτη ωρα.
    Για τα τζακια,ηδη ειπαμε αρκετα. Και ο καθενας εχει την γνωμη του. Ασφαλως και υπαρχουν και κυριοι Δημητρη. Αυτο δεν κουβεντιαζεται. Εμεις μιλαμε για τα κομπλεξικα.
    Γυμνοι ερχομαστε ,γυμνοι φευγουμε. Τα ενδιαμεσα,ειναι για να εχουμε να λεμε.
    Ειναι γλυκο να πιστευεις οτι "προερχεσαι" απο καπου.Και εισαι κατι εξαιρετικο,ταχα. Η μονη "διαφορα" ειναι οτι θα σε φυτεψουνε σε οικογενειακο ταφο και δεν θα πεταχτεις στο τριτο νεκροταφειο. Διαφορα; Καμια και παλι.
    Τα παντα εν σοφια εποιησε, η φυση.
    Ακομα και ο νεος ιδιοκτητης της βιλας Γουλανδρη,δεν θελησε να φτιαξει ενα καινουριο δικο του,αλλα να μπει σε ενα "τζακατο" ετοιμο για να λαβει λαμψη. Ειναι πειρασμος,τι να κανουμε.Εκτος και αν το πηρε για να το μοσχοπουλησει αργοτερα,μιας και ασχολειται και με το estate.

    Ο Βουρος εκανε ερωτηση στο ξερακιανο κοριτσι με το σακιδιο και τα σπορτεξ, για το μελλον του γηπεδου και τι μελει γενεσθαι. Δεν ξερω αν ελαβε απαντηση.Και αν ελαβε,τι σημασια μπορει να εχει αυτη.Του εδωσε κατ'αρχην ενα φυλαχτο απο το χωριο της και του συνεστησε υπομονη.
    Ρε Steven, ο Κοζωνης που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κοζώνης είναι στο σπίτι του Χατζηχρήστου,μας το είχε πει άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που πας ρε κακομοίρη που μας θές και Ντιοπ και Ζεοβάνι όταν δεν μπορείς να κλείσεις τον Αραμπατζή για μια μικρή,πραγματικά, χρηματική διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς monegascos: Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο. Τα "μέσα" μου είναι γνωστά στον κύριο κι όποτε θέλει, σε οποιαδήποτε αρένα, συναντιόμαστε. Σε οποιονδήποτε τομέα. Στο ούζο να έρθεις Γιάνναρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο: Ο Κοζώνης ετοιμάζεται να ρίξει 500 μύρια στο μπάσκετ. Τρέμουν οι Chicago Bulls με τη νέα υπερδύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς dimitri: Γιάλομ και Γιασμάτωφ θέλουμε όλοι μας. Για να μάθω για τα εισιτήρια πρέπει να κατεβάσω ειδικό software. Ρε δεν γαμιούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Γιώργη: Καλώς να τον δεχθείς μεν, αλλά στο ούζο θα είσαι δε. Έστω για μια ώρα. Άσε τις δικαιολογίες τώρα. Άμα αρχίσεις τις ευρωπαϊκές υποχωρήσεις απο τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Ξέχασα πριν να στο πω. Στείλε μου το τηλ σου στο ταχυδρομείο για να έρθουμε σε επαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ..
    ΤΟ ''ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ, ΠΟΤΕ Ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ,ΠΟΤΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ , ΠΟΤΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ..
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ?
    ΔΛΔ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ? ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..

    Υ.Γ. Ο ΛΥΜΠΕ ΠΡΟΑΝΝΕΙΓΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΛΛΑ .. Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ..
    ΚΑΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ THOMAS SILLYWIZARD
    ''ΚΑΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ..''

    ...και θα πωλούσαμε και το στοκ με τις φανέλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τις φανέλες θα μπορούσαμε να τις ξε-στοκάρουμε μια χαρά χωρίς Ριβάλντο από πίσω με μια καλή τιμή προσφοράς.Αλλά για όλα αυτά πρέπει να έχεις σωστό εμπορικό διευθυντή και πολιτική που να μην βασίζεται στην ''μίζα''.
    Εδώ κάνει νιάου ότι έχουν φαγωθεί πολλά από το συγκεκριμένο προϊόν με συνένεση φυσικά της πούμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δυστυχως εχουμε χασει την μπαλα, και εμεις οι φιλοι της αεκ δεν εχουμε καθαρο μυαλο και φαινεται μεσα απο τις αποψεις που διατυπωνουμε μεσα στα blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Ιουνίου, 2010 20:22

    @ steven: ελήφθη, όβερ.
    @ κυμιώτη: το έθεσες στην πραγματικήτου βάση το θέμα.
    Εγώ θα πάω να αγοράσω τις φανέλες του Ρίμπο της Κουρουφτσί όμως, έτσι για το γαμώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Ιουνίου, 2010 20:25

    @ ολους εδώ:
    Επειδή έχω καλό φίλο σκακιστή και έτυχε να είναι σε αγώνα που παρίστατο αθλητής της "μάνας ΑΕΚ", θυμηθείστε μου να σας περιγράψω πως κάποιοι αγνοί φίλαθλοι της οργάνωσης τιμούν την ομάδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ( Μ' έχεις τρελάνει με το όνομα αυτό ). Δεν το είπες καλά. Λένε " αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη ". Ευθύνη με ευθύνη έχει διαφορά. Και πολιτική ευθύνη σημαίνει λίγος πάγκος και μετά άλλο υπουργείο. Οικονομική ευθύνη δεν γίνεται να αναλάβουν καθότι ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ, όπως και τίποτα κρατικό.
    "...αλλοιώς θα μας πάρουν με τις πέτρες." ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΦΕΛΛΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. Τα είδες τα νέα μέτρα του Νοέμβρη. ΗΔΗ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χαράλαμπο: Γιατί, μια μεταποίηση στο όνομα δεν μπορεί να γίνει; Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΕΛΕΓΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Γιώργη: Πότε θα μας το πεις; Στο ούζο; Όχι, εδώ να το πεις να ενημερωθούμε όλοι. ΣΤΟ ΟΥΖΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ( εξαιρείται ο monegascos).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Steven
    Μα αυτό λέω και εγώ.Μεταποίηση και αναταγωνιστική τιμή πώλησης.
    Εγώ πάω στοίχημα το ότι ούτε η πούμα,ούτε ο Μπέκιος ή ο Νικολαϊδης θα ήθελαν να μαθευτούν οι λεπτομέριες τις συμφωνίας για την φανέλα,τουλάχιστον από την μεταγραφή του Ριβάλντο και μετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Ιουνίου, 2010 21:00

    Λοιπόν, ακούστε να δείτε "sportsmanship":
    Γίνεται τουρνουά σκάκι, στο οποίο συμμετέχει όπως προείπα ο καλός μου φίλος (μανιώδης σκακιστής και με συμμετοχές σε κάθε τουρνουά που γίνεται στην ελλάδα).
    Συμμετέχει και αθλητής της ΑΕΚ...
    Παίζει εναντίον κάποιου άλλου σκακιστή.
    Πριν το παιχνίδι, πάνε στον αντίπαλο κάτι παιδάκια της "μάνας ΑΕΚ", ελαφρώς της "οργάνωσης", και αρχίζουν να τον απειλούν και να τον φτύνουν!
    Κατά τη διάρκεια του αγώνα συνεχίστηκαν αυτά φυσικά.
    Σε αγώνα σκάκι!
    Αυτά τα είδαν κι άλλοι και τα διηγήθηκε και στον φίλο μου-συναθλητή του.
    ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της οργάνωσης που βοηθάνε τη "μάνα ΑΕΚ" και δείχνουν σε όλους μας πως γίνεται σωστά ο αθλητισμός.
    Σε αγώνα σκάκι ρε πούστη μου...
    Α ναι, μην ξεχάσετε τα κουπόνια παιδιά...και τις φανέλες ρίμπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πιστεύω πως όσο θα μάθουμε για την συμφωνία του 44 σε σχέση με το ολυμπιακό στάδιο άλλο τόσο θα μάθουμε και για την γαυροφανέλα του γλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Ιουνίου, 2010 21:03

    Φυσικά, θα έρθουν τώρα και ανώνυμοι axioprepeis, που θα μας λένε να συμμετάσχουμε κι εμείς και ότι όλοι θέλουν το κακό μας και μας συκοφαντούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Γιώργη
    καλά δεν ήξερες για τους στόκους,τώρα τους έμαθες;ποιοί νόμιζες τα σπάνε κάθε φορά,του καταχητικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Στήβεν
    Πάρε μια γεύση από τα μέτρα του φθινοπώρου,σαν μια μελαγχωλία θα τα νιώσουμε...
    Σύμφωνα με ρεπορτάζ στα "Νέα", δεδομένα πρέπει να θεωρούνται σε αυτή την περίπτωση:

    - ο τερματισμός των επιδομάτων που αντικατέστησαν τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων και το επίδομα αδείας των δημοσίων υπαλλήλων
    - κατάργηση των ίδιων επιδομάτων για τους συνταξιούχους
    - εκ νέου περικοπή ως κατάργηση των υπερωριών στο Δημόσιο
    - αποσύνδεση των συντάξεων από τον πληθωρισμό
    - περαιτέρω αύξηση της τιμής των τσιγάρων κατά 20 λεπτά
    - περαιτέρω αύξηση κατά 10 λεπτά στα καύσιμα
    - μείωση των δημοσίων επενδύσεων κατά 200 εκ. ευρώ
    - μείωση των επιχορηγήσεων κατά 30%
    - αναβολή της θεσμοθέτησης του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος
    - μείωση των επιδομάτων ανεργίας – μέτρο που προβλεπόταν για το 2011 αλλά θα επισπευθει
    - περαιτέρω μείωση των κοινωνικών παροχών κατά 400 εκ. ευρώ
    - μείωση των δαπανών των υπουργείων κατά 300 εκ. ευρώ
    - περαιτέρω αύξηση του φόρου πολυτελείας
    - επιβολή φόρου σε εταιρικές αμοιβές σε είδος
    - περιορισμός δαπανών των δήμων πέραν όσων προβλέπει ο “Καλλικράτης” κατά 500 εκ. ευρώ
    - αύξηση του φόρου στους τόκους των καταθέσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ντουσαν ψυχαρα για παντα αεκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το πόσο ΑΕΚ είναι, μετριέται με το πόσες μαχαιριές έχουν στο κορμί τους απο μάχες στο Χαριλάου,Καραισκάκη κ.τλ. Με το πόσους αντιπάλους έχουν στείλει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.
    Σε πόσους συνδέσμους αντιπάλων έχων βάλει φωτιά.
    Φτυσίματα, απειλές, τρομοκρατία, σπασίματα, είναι του νηπιαγωγείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Την Ακρόπολη θα την κρατήσουμε ή θα την χάσουμε λόγο αδυναμίας αποπληρωμής των δανείων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Χαράλαμπο: Όμως ο Παπάς ελπίζω να μην είναι Γιωργάκης και να τα βρει όλα με τον έλεγχο. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΡΑΙΤ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Γιώργη: Άκου, δεν τα βλέπεις καλά τα πράματα. Το θέμα είναι να μην επεκταθούν οι ερασιτεχνικές μαλακίες και σε άλλα επιτραπέζια τύπου ντάμας, μπιρίμπας, στρατέγκο ή τουβλάκια. Καταργώντας το συλλογικό σκάκι, γλυτώνεις κι απο άλλα. Καλά κάνανε. Κακώς έκανε ο Πανιώνιος που απο ωδείο το γύρισε εδώ σε ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Χαράλαμπο: Επίσης θα φορολογηθεί και το μέγεθος του μορίου. Και εν απουσία στύσης ( θα τον πληρώνει η σύζυγος ) και εν πλήρη αναπτύξει ( θα τον πληρώνει ο άνδρας ). Πάει και το Βιάγκρα απο την συνταγογράφηση, Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΠΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΙΠΛΗ Η ΒΙΖΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς dimitri: ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ORIGINAL, ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ( δικό μου αλλά το σκέφτομαι τώρα που θα πηγαίνω στο πέταλο ). Οργανώνομαι και σχεδιάζω τα δικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Χαράλαμπο: Όταν λες Ακρόπολη τι εννοείς; Τις σκαλωσιές που βλέπουν οι τουρίστες; ΑΚΡΟΣΚΑΛΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς όλους: Το κουίζ έληξε. ΕΘΝΙΚΟΣ ( " αντίρροπες δυνάμεις", "Πατέρας" κλπ ). Νικητής είναι ο Μπίκο που θα συμμετέχει πλέον στα ΔΣ μαζί με τους supporters. Ενωμένοι οι τσάροι με τους μπολσεβίκους, θα εγγυηθούν την ενότητα με την σφαλιάρα στον Σέρβο ( κανείς απο τους δυο δεν τον συμπαθούν ) και μετά θα πλακωθούν μεταξύ τους για το σκάφος. Έλα ρε Μιχάλη κάντο: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παιδια καλησπερα.Φυσικα και θελω να ειμαι στο ουζο,αλλα ειναι απο δυσκολο εως ακατορθωτο.Δεν ειναι θεμα αποστασης,αλλωστε οταν εχεις κανει το Αυλακι-Ασβεστοχωρι Ιωαννινων σε 3μιση ωρες....Απλα υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες λογω εργασιας (...του κωλου...) και δεν βγαινουν οι ωρες.Δεν το παραταω ομως,ισως κατι γινει.Dimitri,το τηλεφωνο απο τον Στηβεν η το Χαραλαμπο.Δεν μαζευεστε κατα δω λεω εγω ολοι,να βλεπουμε και την θαλασσα και το βουνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς monegascos: Η πρώτη ιδέα ήταν να είμαστε κάτω. Απορρίφθηκε διότι θα δημιουργούσε πιο πολλά προβλήματα. Τώρα που ο Δημήτρης έχει βάση κάτω, θα γίνει εύκολος καταμερισμός στο τέταρτο ούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Ιουνίου, 2010 00:26

    Καταγγέλω το steven ως εν δυνάμει axioprepi...
    Δικάβαλο σε παπάκια, πλακάκια με το μπίκο, συκοφαντίες στον προεδράρα μας ότι είναι εθνικός (και ουχί ΑΕΚ από τα αμελέτητα του πατρός του), μετάβαση στο πέταλο αντί των μαρμάρων, μπλουζάκια ρίμπο...δηλαδή τι έμεινε πια? να πηγαίνεις με το χατζημούσια και να δέρνεις 10χρονα στο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής? μολότωφ στο εθνικό πρωτάθλημα μπριτζ? αεροβόλα σε διαγωνισμούς ταγκό? γκαζάκια στο stricktly come dancing? (εκεί έχει κατεβάσει ομάδα η "μανα ΑΕΚ", μπας και δείτουμε και κανέναν στο όνομα της ιδέας?)
    Ολισθαίνεις, ολισθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Γιώργη: Ολισθαίνω αλλά όχι μόνο αυτό. Κυλείομαι κιόλας. Και οι συντελεστές τριβής ( ολίσθησης-κύλισης ) μικραίνουν ανάλογα με την γωνία που ανέρχεται το κεκλιμένο επίπεδο. Πολύ γουστάρω χονδρικά τη νεροτσουλήθρα για να μην μπερδεύονται και οι θεωρητικοί του blog.
    Μπίκο; ΝΑΙ. ΔΧ; ΝΑΙ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ; ΝΑΙ. SUPPORTERS; ΝΑΙ. ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ; ΝΑΙ. ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ CLUB ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ; ΝΑΙ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ; ΕΜΠΡΟΣ. ΞΕΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ " ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ". ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ΤΩΝ ΓΑΙΔΑΡΩΝ. ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. " ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΟΧΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑΧΕΙΣ ΦΥΛΑΧΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ". ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ. ΠΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ 9. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ. ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΟΛΑ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ.
    Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΑΕΚ=ΕΛΛΑΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΝΟΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ;
    ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΚΟΚΑΛΗΣ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ. ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ. ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΟΙΝΩΣ, ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Ιουνίου, 2010 01:30

    Φτιάξε με κι άλλο....
    Σε περίπτωση ελάττωσης της κλίσης οι συντελεστές τριβής δύνανται να μειούνται δια της κατανάλωσης μπλε χαπιών. Δως μου 6 βιάγκρα να τα κατεβάσω με κόκα-πέρδικα και στείλε με σε τουρνουά σκάκι....δε θέλω τζάκι δε θέλω σόμπα και ..."του αγοριού απέναντι, πείτε του πως πεθαίνω
    για τα βαριά ματόκλαδα, ματόκλαδα
    και τα βαριά τα χέριααααα"....ο πατέρας να ξαναπάρει τον εθνικό, το αδαμίδι πρόεδρος μαζί του και ο εθνικάρας χέρι χέρι με το Δ.Χ. να απευθύνεται στο πόπολο στην πλατεία του αγίου πέτρου...ο ντούσαν καίγεται στην πυρά στο κέντρο της με το κοινό να εφορμά μπας και του κόψει κανένα δάκτυλο, ώστε να το πουλήσει για λείψανο σε 100 χρόνια (καλή επένδυση ε?)... 3.000 μουτζαχεντίν με παπάκια και αντιαρματικά μάχονται για την καθαρότητα μίας ιδέας που έχουν ξεχάσει...ο Παλαιολόγος αφήνει τη μαρμαρωμένη στάση του και τη σπηλιά του και βγαίνει με 5 λούγκρες και μία αρκούδα ντυμένη νυφούλα να τραγουδάει "This is our night" στην πράσινη γραμμή, Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΕΤΒΑ, η σφραγίδα έσπασε, τα σκυλιά αλυχτάνε, η νύχτα τώρα ξεκινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Γιώργη: Ε, δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Η πεινάνε οι αγωνιστές κι άρα δεν υπάρχουν σκύλοι, ή την κάνανε και αλυχτούν οι κύνες. Και την πίττα ολάκαιαρη και τον σκύλο χορτάτο, δεν γίνεται. Καταργείται και το ΔΝΤ. Ομβρός λοιπόν παλλουκάρι μου να φτιαχτείς με την βραδυνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή