Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ

           Έχω καταλάβει, οτι υπάρχει μια βαθειά διχόνοια, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.  Οι απόψεις οι διαφορετικές, είναι υγεία να συνυπάρχουν, αλλά για το καλό του σκοπού. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. Μέτρα πίστης ή μέτρα μαλακίας ( ακριβώς το ίδιο πράμα είναι αυτά ), δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Και πλέον δεν θα μιλήσω για το "πρέπει", αλλά για το "θέλω". ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ "ΘΕΛΩ", ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΝΑ "ΜΠΟΡΩ", ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ "ΠΡΕΠΕΙ".
          Σήμερα έγινε η παρουσίαση των νέων διαρκείας. Δηλαδή μαλακίες. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. Μιλάνε για πτώση του μέσου όρου ηλικίας και για ελληνοποίηση της ομάδας, και το μόνο που διαβάζω είναι κάτι 35άρηδες  ή κάτι ξένοι. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ Η σαν οργανωμένος οπαδός. Τα σποτάκια ( " ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ" ),  ή τα τραγουδάκια του Μητσικώστα είναι για τους χαχόλους, που σε αυτούς αξ άλλου απευθυνόταν και το show που έκανε ο μοντέρνος  Πάντζας.
        ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΡΒΑ; ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ; ΛΕΩ ΝΑΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΥ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ  SUPPORTERS ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ( ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ ), ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ.
            Αλλά τα θέματα είναι πιο σοβαρά γενικά. Δεν είναι η αγωνία του Αδαμίδη να μπει στα κυκλώματα. ΘΑ ΜΠΕΙ.  Το θέμα είναι το μέλλον και η είσοδος του Μελισσανίδη, που στα αρχίδια του τα εισιτήρια κι ο πρόεδρος της Λίγδας. Ή ο διευθυντής της ΚΕΔ, που ούτως ή άλλως αλλάζει χέρια ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ( σας το έχω πει 10 μέρες πριν ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ( στοιχείο που δεν το ξέρει κανένας και σας το πρωτογράφω και παίζω το κεφάλι μου ).
            Και το αύριο είναι Ο SUGAR. Την ημερομηνία σας την έχω πει. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΡΤΡΑΙΤ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ".
          Και πάμε στην ουσία. Η "ORIGINAL ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ." ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ , ΧΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.
              ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ; ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ; ΣΤΟ PAY-ROLL TOY ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΑΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ; ΕΙΙΙΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ " ΕΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ;" ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
                 ΞΕΡΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ( το ίδιο είναι ), ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΕΙ; ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ; ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ;
          Κι έχασε ο SUGAR 2 φορές; Η μιά είναι στις εκλογές της ερασιτεχνικής, άντε και να συμφωνήσω, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ  ΚΑΘΑΡΕΣ. ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΤΟ 2004, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΑΣΕ; ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ; ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΗΛΩΣΕ " Η ΤΡΕΛΟΣ Η ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΡΑ."  ΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ, Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ( οποιαδήποτε αντίρρηση δεκτή περί της ασθένειας).
              O SUGAR ηταν υποχρεωμενος να πληρώσει τα χρέη του Ψωμιάδη και κατά μείζονα λόγο τα χρέη των σημερινών; ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ BDO ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
          ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΜ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ Η ΤΟ BEACH VOLLEY ΤΩΝ GAYS. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.
          Να επανακάμψω. ΜΠΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΞΑΚΟ, ΤΗΣ BP ΣΤΟ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ Η ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ. ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΦΟΥΡΝΟ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ. ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ Η ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ Η ΤΗΝ ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ.
         Ο ΛΕΦΤΑΣ; ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ. Ο ΜΑΓΚΑΣ. ΤΟΝ ΔΑΓΚΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΤΗΝ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΔΧ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.
      

67 σχόλια:

  1. Τι θεμα υπαρχει με το σημα; Ποια δικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βγενοπουλος εφυγε,ο Βαλβερδε δεν ερχεται,ο Γκαγκατσης μια ερχεται μια φευγει,ο Τζιγγερ πουλαγε με 60μυρια για τους παιδικους σταθμους,ο Πατερας θα βλεπει απο τον θρονο του νταμπλουχου τον Παο,ο Γοντικας με τα γαλλικα και τα πιανα του προεδρευει,-απο τα αλωνια στα σαλονια οι "μουχριτσες"- ο Κοκκαλης κυνηγαει ναπιασει το τρενο που χανεται...Μπουρδελοκατασταση στους δυο οικους της κορυφης.Η ναρκη ομως βρισκεται σε εμας,και θελω να πιστευω πως ο SUGAR οχι απλα θα την αποφυγει αλλα θα την ξεθαψει και θα την σκασει ελεγχομενα,να τελειωνουμε μια και καλη απο αυτην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Οχι οτι πεφτουμε κι απο τα συννεφα,αλλα ετσι για να μην ξεχνιομαστε.Αλογοσκουφης,Ντορα,Διαμαντοπουλου,Παπαθανασιου,Τσουκαλης,Δαυιδ(coca-cola),Κυριακοπουλος(ΣΕΒ),Παπαλεξοπουλος(Τιταν),Στουρναρας(ιοβε),ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ(...ο γνωστος...),ειναι οι τυχεροι της κληρωσης που κερδιζουν ενα τριημερο στο εξοχικο της λεσχης Bildeberg απο 3-6 Ιουνιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι Γιαννη, πιστευεις οτι ο Μελ. δεν εχει σχεση με την καταπτωση των δυο; Ειναι απλα μια καλη συμπτωση μονο;
    τι δουλεια εχει ο εφοπλιστης,ΑΕΚτζης Λαυρεντιαδης
    στον γαυρο και ο επισης εφοπλιστης και αδελφικος φιλος Πατερας στον βαζελο;
    Μπρικια κολαμε; Η κανουμε δουλεια η δεν κανουμε.
    Τι στυλωσαν τα ποδια και δεν μπουκαρουν ακομα πιο μεσα στις ομαδες τους παρα κοιτανε σαν τους χανους; Μηπως γιατι "το ποδοσφαιρο δεν εχει λεφτα" οπως λεει και ο Γεωργιου με την μπεμπα; Γιατι, ποτε βγαλανε λεφτα απο το ποδοσφαιρο τοσα χρονια που ανησυχουνε για φετος; μπουρδες.
    Η δουλεια εγινε.
    Ποιος περιμενε οτι ο αποδιοπομπαιος και στοχοποιημενος Σαμαρας θα γυριζε σαν εκλεγμενος προεδρος και θα σφουγγαριζε το Μιτσοτακεικο και το Καραμανλεικο;
    Εχει η ζωη γυρισματα. Και αυτο το γυρισμα του καιρου,ειναι πολυ ευνοικο για μας.Ειμαστε ακομα στην αρχη. Ας το χαρουμε. Και ας κερδισουμε οσο γινεται περισσοτερα.
    Το '24 ηρθε σαν προσφυγας σε ενα κρατος πουλημενο και σαπιο.
    Τωρα ειναι η σειρα του Αετου να υποδεχθει αυτος, ενα κρατος-προσφυγα.
    Υ.Γ Οσο δεν ακουει ο θειος το ονομα του στην υποθεση siemens, τον ζωνουν τα φιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστο,αλλαζουν τα κοζα με το πως παει το πραγμα.Και να κερδισουμε οσα περισσοτερα μπορουμε.Θα το ακουσει το ονοματακι του κι ο θειος και τοτε θα βγουν τα ανακοντα και οι πυθωνες.Με την ναρκη τι θα γινει ειναι το θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι γνωστοι δηλαδη.
    Τελικα αυτοι μαζευονται καθε τοσο και μαθαινουν νεα απο γεροντολογους βιολογους,γεννετιστες κλπ για επιμυκινση της ζωης. Δεν εξηγειται αλλιως. Εχουν την απαιτηση βρε αδερφε. " δεν ειναι δυνατον -σου λενε- να ζουμε οσο και η πλεμπα.το ποπολο. Η φτωχια. Αυτο ειναι αδικια.Θελουμε τουλαχιστον 100- 150 χρονια -για αρχη- παραπανω".
    Δεν φτανει μια ζωη. Οχι για να τα ξοδεψουν. Οχι βεβαια. Δεν ειναι μαλακες. Δεν φτανει μια ζωη για να τα διπλασιασουν- τριπλασιασουν. Ειναι πραγματι θληβερο. Τρομερο.Εγκλημα. Δεν υπαρχει θεος.
    Ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να σκεφτεις Χρηστο,οτικαθεται ο ΜΑΛΑΚΑΣ και περιμενει απο αυτους να του λυσουν τα προβληματα,προβληματα που δημιουργουν οι ιδιοι οι τυχεροι του διαγωνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πεις. Μονο: τιμη και δοξα στο κοροιδο.
    Λεω να πεσω για υπνο αδερφε.
    Θα τα πουμε και αυριο. Θα εχουμε αλλωστε και νεες επαφες πρωτου τυπου με τα Ε.Τ.
    Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χρήστο: ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ, Ο,ΤΙ ΞΕΡΩ, ΣΟΥ ΛΕΩ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς όλους: ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ: "Ο ΛΥΜΠΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ"
    Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ:" Η ΑΕΚ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΛΥΜΠΕ".
    ΚΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΟΣ; Ο ΤΑΔΕ. ΑΡΑ Ο ΛΥΜΠΕ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με λυπεί ιδιαιτέρως η ανάρτησή σας και η προτροπή σας να μην στηριχθεί ούτε κατ'ελάχιστον η προσπάθεια του Πέτρου.
    Σας είχα καλέσει προσωπικά να το ξανασκεφθείτε και να ζητήσετε εφέτος την αλλαγή θέσης που τόσο πλήγωσε το πρεστίζ σας.
    Δεν σας καλώ να επικροτήσετε την πολιτική, σας καλώ να μην αφήσετε μόνη την Α.Ε.Κ.
    Πιστεύω καταλαβαίνετε απόλυτα τη διαφορά.Αντιλαμβάνομαι και την πικρία σας και το μένος για την τελευταία εξαετία, πλην όμως δεν παρατηρείτε κι εσείς κάποια - υπόγεια - βήματα προς τα εμπρός;Γνωρίζετε και γνωρίζω.Αφήστε να καεί και το τελευταίο χαρτί, κύριε Αβραμίδη και προσπαθείστε να δείτε με συμπάθεια τους υποδεέστερους.Ξέρετε από που προέρχεστε και είστε και υπηρέτης του άνω θρώσκω.Το μαρτυρούν οι επιλογές σας ακόμη και σε οικογενειακό επίπεδο, σας το έχω ξαναπεί.Έχετε μια θαυμάσια οικογένεια και απαιτείτε το καλύτερο για τα παιδιά σας.
    Δε νοείται ένας αγωνιστής σαν εσάς να γίνει ριψασπις.Είναι δυνατόν να λείπετε;
    Σκεφθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καζαμια καλημερα.Χαιρομαι πραγματικα για την παρεμβαση σας,και χαιρομαι ακομα περισσοτερο διοτι αναφερομενος στην αποψη του Στηβεν για αποχη,χρησιμοποιησατε αυτη την φορα δευτερο ενικο προσωπο (για λογους ευγενειας το μετατρεψατε σε δευτερο πληθυντικο και μπραβο σας,οχι σαν το προηγουμενο σχολιο σας...).Ειναι ενθαρρυντικο να βλεπεις ανθρωπους με γαλλικα και πιανο,ντανταδες και κολλεγια,να αναγνωριζουν οτι τελικα ο Στηβεν δεν ειναι τσοπανης....Αληθεια,μανικετοκουμπα φορατε? Κι αν ναι,ελαφρως παραλληλογραμμα με κοφτες τις γωνιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς
    καζαμια συμφωνω απολυτα
    προς μονεγασκο
    γιατι αναφερεις τα μανικετοκουμπα?? ενας που σεβεται τον εαυτο του φοραει μανικετοκουμπα και ραβει τα πουκαμισα του και το κυριοτερο ειναι της γαλλικης κουλτουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκεψου πριν αγορασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Καζαμίας: Αγαπητέ σας καλημερίζω κατ' αρχάς.
    Πάμε τώρα στα δικά μας: Η ανάρητηση μου δεν σας λυπεί. Εμένα λυπεί που την έκανα. Εσάς σας έκανε έτοιμο να εκραγείτε. Και το πάθατε σε τέτοιο σημείο που εκτοξεύσατε αντιφάσεις και ύβρεις, ακριβώς σαν αυτές , που κοινός γνωστός μας τις μάζεψε λίαν προσφάτως σε έναν αντρίκιο καβγά που κάναμε. ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ.
    "που πλήγωσε το πρεστίζ μου, ... απο πού προέρχεσθε,... οικογενειακές επιλογές...". ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΘΙΞΕΤΕ, αλλά προς το παρόν ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΟΜΩΣ: ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ; ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ. ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. Η ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ. ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ.
    ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΗ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΗΣ ORIGINAL. ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ.
    ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΑΣΠΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΡΙΣΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ "για να μου ανεβάσετε το πληγωμένο μου πρεστίζ". ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς dimitri: Αδερφέ σε τι συμφωνείς; Ο κύριος Καζαμίας ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ. ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΦΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προς Steven
    και τι θες να κανουμε, να μην αμετοχοι στην κατρακυλα.
    τωρα ειναι η μεγαλη ευκαιρια του Sugar να μπει που οι αλλοι ειναι πεθαμενοι, και αν δεν μπει τωρα θα απομυθοποιειθει απο τον κοσμο της ομαδας (η οργανωση στα αρχιδια μου).
    τον πετρο δεν τον συμπαθω πολυ αλλα προσπαθει να κανει κατι, αν μας δουλευει και αυτος θα ερθει το τελος για πολυ κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς dimitri: Άλλο ρώτησα εγώ. Επίσης θέλεις να πηγαίνω για να βρίζω εκ των έσω; Είναι πιο καλό αυτό; Εσύ στηρίζεις κάτι που δεν πιστεύεις;
    Ο Μελισσανίδης θα μπει, τα έχουμε πει αυτά. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΕΚ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ TIMING. 8/3/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Ιουνίου, 2010 15:12

    8/3/2011...ημερομηνία χρεωκοπίας του Γιουνάν μπεηλίκ? ή κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Γιώργη: Στα πλαίσια της ελληνοποίησης και της πτώσης της ηλικίας της ομάδας, θα επανέλθει στα γήπεδα ο Μίμης Παπαίωάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γεννεθλια, Μπαμπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγνωμη, Γιωργο, ηθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάθε χρόνο εορτάζονται τα γενέθλια. Τί θα αλλάξει του χρόνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Άννα: Τίποτα, είπαμε να κάνουμε και λίγο πλάκα, διότι ο Καζαμίας, μας είχε απειλήσει με θερμό καλοκαίρι. Οπότε για να μην είναι τόσο θερμό, σας συνέστησα αποχή και νηστεία, για να βουρλιστεί μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Όλους : ΚΟΥΙΖ: Τι ομάδα είναι ο Αδαμίδης;
    Ο νικητής ( κατόπιν κληρώσεως αν υπάρξουν πολλοί ), θα κερδίσει μια μετοχή και θα συμμετέχει στο ΔΣ με κύρια αρμοδιότητα να ανακαλύπτει ταλέντα εκ των παλαιμάχων μας, μεταξύ 50 και 60 χρονών. ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάιζει τέτοιο πράγμα;Τι ομάδα είναι;
    Λαγός είναι σίγουρα έτσι που τον είδα και έτρεχε τις προάλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Ιουνίου, 2010 17:35

    Προοδευτικάνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο καζαμίας γιατί σε οποια ανάρτηση τον εχω πετύχει αναφερεται σε τζακια και σε οικογενειακά/κοινωνικα backgrounds? η απορία μου είναι ειλικρινης γιατί δεν έχω διαβάσει ολα τα σχόλια του για να σχηματίσω άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο, Χαράλαμπο, Γιώργη: Λάθος. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ολα κουτσουρα αγαπανε τα τζακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς afro: Έχει το πάθος του, τι να κάνουμε τώρα; Άμα είσαι απο την Άρεια φυλή, έτσι γίνεται. Και κυρίως, αν προσέξεις, τα έχει με κάτι τύπους που το επώνυμο τους τελειώνει σε -ιδης, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ...και το ελεγα του παππου μου.: Γιατι βρε χριστιανε μου δεν εκλεβες οπως εκανε ολος ο καλος ο κοσμος,για να ειχαμε και εμεις ενα δικο μας πυργο τωρα στη Μανη;Με τζακι; Παρα προτιμησες να γινεις χαρτοπαιχτης; Και σε ακολουθησε και ο γιος σου και την πληρωνω εγω τωρα; Ας κατσουμε τωρα με τη στοφα και τη σομπα πετρελαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. χρηστο πολυ καλό με έκανες και γέλασα!
    steven, το επίθετο του καζαμία σε τι λήγει??
    ρε μπας και ο αδαμίδης είναι ίδια ομάδα με τον παππά? αλλά τότε γιατί μας το παίζει "απο μικρο παιδάκι εσενα αγαπώ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Steven και ο Αδαμιδης σε "ιδης" τελειωνει; Δεν συμπαθει ουτε αυτον; Αν ειναι ετσι,γιατι ζητα να συμπαρασταθουμε στο εργο Παππα; Επιλεκτικα μαλλον αντιπαθει τους "ιδηδες".
    Αληθεια τον Νικολαιδη τον συμπαθουσε οταν πρωτοπατησε το ποδαρι του στην ΠΑΕ;
    Ποιος ξερει. Μπορει να μισει γενικα τους "ιδηδες" γιατι τελειωνουν με "η". Ενω εκεινος σε "ι"
    Δηλαδη ειναι "ιδι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Χρήστο και afro: Και μου υπενθυμίζει απο πού προέρχομαι. Λοιπόν, ακούστε για να μαθαίνετε: Το σόϊ του πατέρα μου είναι πρόσφυγες απο το Φουντουκλί ( λίγο έξω απο τη Νικομήδεια ), ο πατέρας μου γεννήθηκε στην Κοζάνη και τελείωσε την στρατιωτική σχολή της ιατρικής στη Σαλονίκη.
    Το σόι της μάνας μου είναι απο την Ύδρα, εκείνη γεννήθηκε στην Αθήνα, τελείωσε το Αρσάκειο και δούλεψε στι ιατρείο του πατέρα μου, που είχε αποστρατευθεί λόγω προβλήματος στα νεφρά.
    Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα, στο κέντρο και μεγάλωσα στα Εξάρχεια, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ, ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ. Τα υπόλοιπα στο βιογραφικό μου.
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ;
    Δεν ξέρω σε τι λήγει το επίθετο του. Όχι ο Παπάς, δεν είναι ίδια ομάδα με τον πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Χρήστο: Πιστεύω να διάβασες την απάντηση μου στον καζαμία. Στην προηγούμενη επίσκεψη του, είχε πει ρητώς οτι ο Αδαμίδης θα αποτύχει. Γυρνάτε και το βλέπετε. Το τι θέλει να στηρίξει, είναι δικαίωμα του, όπως και όλων των Αεκτζήδων, όπως και δική μου ( την έγραψα κιόλας ). Όπως και ο τρόπος στήροξης. Δηλαδή άμα δώσω 3000 μέσω μπουτίκ, πρέπει να βρίσκομαι και κάπου ορατά στο γήπεδο;
    ΘΕΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ( για τα εισιτήρια )ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρέπει να είναι Chelsea και ήρθε εδώ για το αγροτικό του πριν επιστρέψει στην ομάδα του Αμπράμοβιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ουδεν κακον αμιγες καλου.
    Ειναι μια ικανοποιηση κι'αυτη.
    Συμπερασμα: Οταν αποτυγχανεις σε μια επενδυση σου,μη χαλιεσαι.Μπορεις να γινεις entertainμεντ,δηλαδη νουμερο, σε ενα blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι λες ρε Steven; Αυτο ελειπε να δινουμε και αναφορα γενεαλογικου δεντρου και να παρουσιαζουμε το παρελθον μας απολογουμενοι στον "επενδυτη"-κουτσουρο.
    Να μας πει εκεινος καλυτερα ο γαλαζοαιματος απο που κρατα η σκουφια του.
    "Τζακι", σημαινει απλα, οτι καποιοι εκλεψαν πολυ πριν απο καποιους αλλους,ως σημερα.Και πιο επισταμενα.
    Που τα βρηκαν; Τους τα κληροδοτησε ο γενναρχης Αβρααμ; Ο Δευκαλιων μηπως;
    Βρε δε πανε να γαμηθουνε οι τσαρλατανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η διαισθηση ειναι σωστη: ΑΕΚ...αρα: " θελω να βγαλω μερικα σπασμενα.ελατε κοροιδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χρήστο: Αδερφέ, άλλο εννοούσε.Οτι είμαι απο τα Γκράβαρα, με δυο γονείς λεχρίτες κι οτι παντρεύτηκα απο συμφέρον για να ανέβω κοινωνικά και οικονομικά. Την ξέρω την γραμμή που περνιέται υπόγεια και την ίδια χρησιμοποιούσε πρόσφατα κι ένας ανώνυμος, που μετά άλλαξε ρότα. Την έμαθα τώρα κοντά λόγω ενός δικού μου καβγά.
    Μιλάμε για μεγάλη πλάκα κι οτι οι άνθρωποι είναι μακράν νυχτωμένοι. Εγώ φταίω που δεν άφησα να πέσουν τότε, με το 70+70, τα φέϊγ βολάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μα αυτο εννοω και εγω.
    Αν σε ξερει οπως λεει, τι χρειαζεται να του εξηγεις το "ποθεν"; Εκτος και αν οι πηγες του ειναι "ιαματικες".
    Και συνεχως πετα σποντες για τα οικογενειακα-οικονομικα-κοινωνικα σου,με αφορμη καποιο δηθεν προφητικο σχολιο για την ομαδα και την κατασταση της.
    Και κατ'επεκταση, λεει και ολους εδω μαλακες που παρασυρονται απο εναν "τιποτα".
    Και γιατι δεν λες, εδω δημοσια, οτι ξερεις-αν ξερεις- ρε "καζαμπουμπου";Εστω και κρυμενη πισω απο ενα ψευδωνυμο.
    Φωτισε μας ρε Τζανετακο.
    Θα ελεγε κανεις δηλαδη, οτι γραφει οτι γραφει,ολες αυτες τις μπουρδες για την ΑΕΚ, απλα και μονο για εχει την ευκαιρια να αφηνει αιχμες επι προσωπικου και ισα-ισα για να προσβαλει "δια της πλαγιας" οπως εχει γραψει και η "ιδια".
    Σου φανερωθηκε ποτε στο ταχυδρομειο σου; Ελαβες ποτε τιποτα; Εχει καμια διαφορα απο τους "ανωνυμους" της οργανωσης;
    Με θηλυκο πλεον γενος θα εχουμε να κανουμε.Εγω, προσωπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ας μην ασχολουμαστε με τα ψυχολογικά του καθενος. πάμε παρακάτω.
    steven δωσε μια βοήθεια σχετικά με την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χρήστο: Μου έχει πει οτι θα φανερωθεί την κατάλληλη στιγμή. Σαν τον βάτο που πήρε εγκαίρως φωτιά.
    Δεν θυμάμαι να έφαγα απο κάποιον την γυναίκα μου, είμαι τίποτας αλλά δεν πρέπει και να μου πέσει και η ασπίδα.
    Στην οργάνωση θα απευθυνθώ, μαζί της θα κάθομαι απο του χρόνου ( " θυμηθείτε απο που προέρχεσθε" )έτσι κι αλλοιώς, κι ίσως βγάλουμε άκρη.
    Επιμένω πάντως: Εγώ εκεί, εσείς πάρτε εισιτήρια για να δείτε " το τελευταίο καμένο χαρτί". ( ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ; ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς afro: Tι βοήθεια να δώσω; Η ανάρτηση αύριο, σχολιάζει τον πρόεδρο. Ίσως βοηθήσει. Πηγαίνεις στο γήπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε Στήβεν,μήπως εννοείς τι ομάδα αίματος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς κ. Καζαμία,

    Καλησπέρα και από μένα. Αν και σας είχα προειδοποιήσει να μην ξαναγράψετε στο μπλογκ είχατε το θάρρος να το κάνετε.
    Για μια ακόμα φορά διάβασα το σχόλιό σας και πραγματικά πρέπει να παραδεχτώ ότι (όπως ήδη σας έγραψε και ο κ. Μονεγάσκος), όντως ήταν καταπληκτικό.
    Για μια ακόμα φορά είστε ξεκάθαρος, σαφής και πρέπει να ομολογήσω και καθόλου υπερόπτης. Επίσης για πρώτη φορά μου γίνατε συμπαθής γιατί μέσα σε όλα δεν ανακατέψατε την οικογένεια του Στήβεν. Επίσης σας τιμά ιδιαίτερα ότι δεν δώσατε καμία συμβουλή.
    Ρε μαλακοπίτουρα, τι προσπαθείς να κάνεις ρε παπάρα? Να πουλήσεις διαρκείας μέσω του μπλόγκ την στιγμή που πρώτον η χώρα μας περνάει κρίση και κατά δεύτερον πώς μπορείς να μας πείσεις ότι τα λεφτά μας θα πιάσουν τόπο και θα δούμε μία καλύτερη η ΑΕΚ από πέρσι?
    Εσύ μοιάζεις με τους περισσότερους πολιτικούς που μιλάνε, μιλάνε χωρίς ουσία. Τα ίδια σκατά είσαι και συ. Γράφεις τις μεγαλύτερες μαλακίες με τον σοβαρότερο δυνατό τρόπο. Αν ανήκεις ή κατά κάποιο τρόπο συνδέεσαι με την ΑΕΚ, τότε είμαι σίγουρος ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στον δικέφαλο. Μου έχεις δώσει την εντύπωση συνωμότη και υπογείου τύπου.
    Άντε και γαμήσου παλιαδελφή και από ότι ακούω σε φωνάζει η γυναίκα σου να ανάψεις το τζάκι. Άντε μαλάκα τρέχα….

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Χρήστο: Αδερφέ παρασύρθηκα και ξέχασα. Απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα: Γίνεται μια δίκη ( ΟΛΟΣΩΣΤΑ ) για την εκμετάλλευση του σήματος της ΑΕΚ αλλά και του ονόματος. ΟΣΑ ΛΟΙΠΟΝ BLOGS ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΌΓΩ ΑΕΚ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΘΑ ΛΕΩ "ΑΕΚΑΡΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΕΝΩΣΙΣ". ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΑ. Η ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΒΑΛΟΣ, ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. Η ΠΙΣΤΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Στήβεν,

    Ο Αδαρχίδης είναι Απόλλων Αθηνών ή Εθνικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Χαράλαμπο: Όχι αδερφέ. Το είπε κι ο ίδιος. Θα τα διαβάσεις το βράδυ. Εσύ πάντως έχεις χάσει, διάβολε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Μπίκο: Δεν πρέπει να βρίζεις πλέον. Του χρόνου θα χρειαστώ ένα παπάκι κι εγώ. Υπάρχει διαθέσιμο;
    Την ομάδα δεν την απάντησες. Έδωσες δυο. Άρα έχασες. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΑ " για τις δυνάμεις τις αντίρροπες". ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ. ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΞΕΝΙΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. steven παω οακα οποτε μου δίνει άδεια το αφεντικο μου.δεν κατεβαινω με αυτοκινητο ποτέ οποτε πρεπει να εχω άδεια την Δευτέρα. φετος πηγα οακα μονο 2 φορες αλλα κάλυψα το κενό πηγαινωντας στους αγωνες που γινοντουσαν προς τα μερη μου.το δύσκολο είναι οτι δεν έχω παρέα απο εδώ. οι ΑΕΚτζήδες που ξέρω είναι είτε 18ρηδες που δεν μπορω να επικοινωνήσω είτε 40ρηδες που δεν πάνε πλεον γήπεδο.μεση λύση δεν εχω βρει ακομα.εδώ ηθελα να παω να δω το χαντμπολ στην βεροια κ κανεις δεν ήταν διαθεσιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς afro: Σε ποιά πόλη είσαι; Δώσε βρε την ταυτότητα σου, όχι τηλέφωνα ( αυτά μόνο στο ταχυδρομείο, αν θελήσεις). Το blog είναι γεμάτο απο ανθρώπους απο παντού. Μπορείς να βρεις τα πάντα. Αυτός είναι κι ο στόχος. Στα στατιστικά που βλέπω, απο παντού μπαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτο ηταν ολο; Και εγω νομιζα το αντιθετο. Οτι κανουν μηνυση στην Ερασιτεχνικη για προσβολη εμβληματος.
    Αν σου πουν να παρεις πισω το σημαν να βαλεις ενα ψαρι της Καραιβικης. Απο εκεινα με τις κιτρινομαυρες ριγες.
    Και να το προφυλαξεις με κατατεθεν σημα. Εχοντας οχι το "R", αλλα το "Γ". Που μπορει να σημαινει και "Γνησιο", αλλα και "Γαμιεστε". Αναλογως ποιος το κοιταζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Στήβεν,

    Ο στόλος έχει ανανεωθεί. Παπάκια να δουν τα μάτια σου. Αν το εννοείς, ΝΑΙ υπάρχει παπάκι και καιρός να ξεκολήσεις απο τα διαρκείας. Οι άντρες πάνε πέταλο.
    Ζήτω η ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!
    Σίγουρα ο Καζαμίας φοράει κυλότα ρόζ με μπορντό ζαρτιέρες. Ξέρω τι σου λέω. Θα σου τον αποκαλύψω σύντομα.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. steven οκ θα στα στειλω αυριο στο mail σου ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Ιουνίου, 2010 23:42

    Μπίκο-Στήβεν δικάβαλο παπί (όλο κα κανένα από τους 700 θα πιάσαν στη λαμία κι έχει μείνει θέση κενή), καζαμίας στη λίμο την τρίλιτρη με το "this is aek" στο μπαρμπρίζ και δεσποινάκι (μη γκζεχνιώμαστε...) τσίτα τούμπανο στο σαμπγούφερ και Γαρατζέος με το γαϊδαρο του παππού του από τον κάμπο τον καρσί-κανταφί.
    ΑΕΚ υπεράνω τάξεων, παρατάξεων και αναταράξεων.
    Μπίκο μην τον αποκαλύψεις σε εκλιπαρώ...θα πέσει όξω το βικτώρια'ς σήκρετ...κι έχουμε και οικονομική κρίση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς Χρήστο: Μου έδωσες ιδέα: ΑΕ(Γ)Κ. Αθλητική Ένωσις ( γαμιέται ) η Κων/πολη. Και ένα doublehead dildo ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς afro: Οκ, αλλά θα πρέπει να αναρτήσω κάτι για να βρεθείτε για εκδρομές. Περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Μπίκο: Επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας, θα προτιμούσα εκείνο το τρίκυκλο ( ξέρεις με την βούτα δίπλα ) να μπαίνει και η κυρά. Μπροστά χώρο για το εικονίδιο " μπαμπά μην τρέχεις" κι ένα φόϊλερ για τον αέρα. Έχεις τέτοιο; Επίσης γυαλιά Γερμανού ναζί με τα κορδονάκια να πετάνε. Μου έχει ζητήσει η σύζυγος τέτοια φαντασίωση. Υπάρχει τίποτα; ΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Γιώργη: Νομίζω οτι τους βάζανε μέσα μαζί με το παπί. Είναι πονηρή η αστυνομία και γνωρίζει. Να σου πω μια ιστορία:
    Πάω γήπεδο με τον πατέρα μου ( Φιλαδέλφεια ) και στην θύρα του λένε οτι απαγορεύεται η ομπρέλα και πρέπει να την αφήσει σε ένα κουτί. Άκου διάλογο:
    - Χριστιανέ μου, θα βρέξει. Όταν βρέξει, εσύ τι κάνεις;
    - Δεν πάω στο γήπεδο, κύριε.
    - Είμαι 60 χρονών, λες να την πετάξω;
    - Έχουν δει πολλά τα μάτια μου κύριε.
    Ήξερα τον Γιδόπουλο, η ομπρέλα πέρασε, δεν πετάχτηκε, έβρεξε, κι ο αστυνομικός ίσως να ζήτησε εξαίρεση υπηρεσίας τις μέρες που πιθανώς θα έβρεχε.
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΟΠΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΙΝΑ ΠΕΤΑΨΕΙΣ ΟΜΠΡΕΛΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ. ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Βρε καλως τ αρχιδια μας τα δυο....
    Πως το χε πει ο Κλυνν ρε παιδια;
    Ειναι ικανος να μιλαει 6 ωρες για να αποδειξει την αξια του τιποτα.
    Δε στηριζουμε Αδαμιδη αλλα να παρουμε και διαρκειας μη τυχον και χρειαστει να βαλει κανα εκατομμυριο παραπανω ο Παπας.Αλλωστε μας απειλησε κι ο Παπας οτι αν δε στηριξουμε θα φυγει και δε θα βαζει και τα λιγα.
    Εγω την οικογενειακη κατασταση του Στηβ δεν την ξερω.Ξερω ομως των μετοχων που ειναι ολοι 2ης και 3ης γενειας.Κανενας αυτοδημιουργητος.Καποιοι αυγατισανε αυτα που βρηκανε,ναι.Και μπραβο τους.Αλλα κανενας δεν ξεκινησε απ το μηδεν.
    Καζαμια αν εισαι αυτος που νομιζω ενα τσιτατο θα σου πω:
    Οποιος δειχνει με το δαχτυλο τοβ αλλον,ξεχναει οτι τα υπολοιπα τρια δειχνουν τον εαυτο του.
    Και τις ευθυνες δε τις ξεπλενουν ουτε 20 ουτε 30 εκατομμυρια.Εγω προσωπικα περιμενω να τελειωσει και η κωμωδια του διαχειριστικου που "θα παρει μηνες" οπως ειπε αυτος που πρεπει να στηριξω για να τον ριξω (το ζητω της τρελας) και μετα θα δουμε ποιος ειναι ο Σαιμον Τεμπλερ.

    ΥΓ: Ο Αδαμιδης απ οτι ξερω ειναι Αεκτζης
    ΥΓ2: Χαιρετισμους σε ολους
    ΥΓ3: Οταν τελειωσει και ο διαχειριστικος θα μπει και ο Πολυς στο blog Στηβ; ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς Ζάστρο: Αδερφέ, τα πράματα δυσκόλεψαν. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΜΠΟΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Η ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ. ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΣΚΥΒΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΑΝΕ ΑΛΛΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΚΛΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ; ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ.
    ΥΓ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ. ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 25 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΙ. Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. BUSINESS ΜΙΛΑΜΕ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ: Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΚΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΠΙΑΤΑΣ. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΝΑΨΩ ΤΟ ΤΖΑΚΙ. ΜΕ ( ΣΑΛΟΝΙΚΙΏΤΙΚΟ ) ΛΕΙΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παιζει τετοια φαση με το σημα και το ονομα;
    Μαλιστα. . .
    Ελπιζω να μην επεκταθει η ιστορια και αλλου γιατι εχω ενα δικεφαλο στην πλατη ισαμε το μποϊ του Νικολαϊδη και δε μου φτανουν τα λεφτα για λεϊζερ!

    Την καλημερα μου σε ολους.

    Τελικα Στηβεν, δεν κατεβηκες Κρητη που μου ειχε πει ο γερος μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς kitrinomavros : Αδερφέ, δεν έχω κουνήσει φέτος. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και κάθε μέρα σκάει κι ένα διαφορετικό πρόβλημα. Δεν έχω όμως στοιχεία επικοινωνίας δικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή