Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο ΛΑΟΣ

           Φυσικά δεν είδα μπάσκετ. Δεν μπορώ να βλέπω ένα σπορ που σε κάθε επίθεση ή σε κάθε άμυνα, πετάγεται ένα κοράκι και σφυράει φρου, κι ό,τι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε. Που σίγουρα θα δικαιωθεί η απόφαση απο το βίντεο. Δεν το συζητάμε αυτό. Παίζεται ένα κατς κανονικό κι όλοι είμαστε στην ευαισθησία του λαμογισμού της ανεξάρτητης διαιτησίας. Κι όλοι οι πικραμένοι του ποδόσφαιρου παρέα. Το ποδόσφαιρο είναι μια παρθένα μπροστά σ' αυτό το κάργα πουτανίστικο σπορ, του να μετράς πόντους πετώντας τα σκουπίδια σε ένα καλάθι.
         Δεν είδα, αλλά διάβασα, και κατάλαβα. Τα απλά. Η δαφνοστεφανωμένη πήγαινε για να διεκδικήσει κάτι, αλλά σε κάποια φάση δεν πηγαίνανε κι όλα κατά μια ήρεμη διαδικασία συνεχούς νίκης. Αυτο δείχνει κατ' αρχάς τους φιλάθλους της που δεν έχουν καμιά σχέση με το σπορ. Που θα έπρεπε να γνωρίζουν οτι αλλάζει ανα δευτερόλεπτο και οτι οι διαφορές δεν παίζουν κανένα ιδιαίτερο ρόλο. Εκτός αν είναι δέκα πόντοι και μένουν 5 δεύτερα.
       Όμως ο κόσμος δεν το είδε έτσι. Όπως και ο κόσμος της αλογοτροφής τα ίδια είχε κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο κόσμος τι θέλετε να κάνει; Τα έχουμε ξαναπεί: Ο λαός της γής είναι ένας, ακριβώς ίδιος, απλά τυγχάνει να έχει μάθει άλλες γλώσσες. Αν δεν ήταν ένας, καμία παγκοσμιοποίηση δεν θα μπορούσε να παίξει ούτε καν σαν σκέψη.
      Όμως παίζει, διότι πάντα η πλέμπα, ο αγράμματος κι ο αμόρφωτος, ο χωρίς κοινωνική παιδεία και τελικά ο χωρίς δικαιοσύνη ή κοινό νου, νομίζει - τι νομίζει; - πιστεύει καλύτερα, οτι αυτός θα τα έκανε καλύτερα. Απο όλους. Απο το αφεντικό, απο τον προπονητή απο τον πτυχιούχο ή απο αυτόν που απέχει συνειδητά από το γήπεδο και το παίζει καναπεδάτος διότι δεν γουστάρει να χάνει τον χρόνο του αναμεμειγμένος με αληταράδες που δεν του προσφέρουν τίποτα. Κι αυτός εξ άλλου, στα χαμένα κορμιά, τι έχει να προσφέρει;
       Και πρακτικά, η δαφνοστεφανωμένη διοίκηση, που έχει βάλει χρήματα αλλά κι έχει κάνει μια κάποια προσπάθεια, κατάλαβε τα γνωστά : τίποτα δεν έκανε, ουσιαστικά είναι αμέτοχη και
ανίκανη, και πρέπει να φύγει, βάσει κόσμου. Η  διοίκηση των Αγγελόπουλων είναι άχρηστη, διότι  οι τύποι που δικαιούνται να πετάνε σιφώνια κι ό,τι οπλισμό δεν βρήκε η αστυνομία ( πάλι φταίει ) στον σωματικό έλεγχο μπορούν να πάρουν τον τίτλο. Δεν μιλάμε για αντιαθλητικά στοιχεία αλλά για κανονικά αντικοινωνικά.
      Κι η διοίκηση κάθεται και ασχολείται με διάλογο για νουθεσία ή για τρίχες κατσαρές. Ενώ έχει πέσει στην γνωστή λούμπα: Η πλέμπα και ο τίποτας, ποτέ δεν σε δέχτηκε, όσα χαρτζηλίκια κι αν έδωσες.  Ο τίποτας γουστάρει να σε αφανήσει, να σου πάρει το εργοστάσιο , το σπίτι, την ομάδα και να δημιουργήσει μια δική της κάστα, προκαλώντας όσους πια απέχουν, οτι είναι  κότες κι ο,τι άλλο πουλερικό πιθανώς υπάρχει. Ποιός Αγγελόπουλος μωρέ; Τι να ξέρει αυτός Έχει δουλέψει ποτέ του; Τι, επειδή τα βρήκε έτοιμα απο τη μαμά του, θα μας διοικήσει κιόλας;
      Στην ΑΕΚ φταίει που οι μέτοχοι κάνανε μαλακίες και δημιούργησαν χρέη και κρατήσανε και τον βάτραχο. Στην δαφνοστεφανωμένη, να φύγουν κι αυτοί που έχουν τον Γιαννάκη προπονητή αλλά απέναντι τους έχουν τον δολοφόνο που λέγεται Ομπράντοβιτς; ΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ. ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ. Διότι δεν θα ησυχάσει κανένας αν δεν αναλάβουν οι τίποτες, κι αν δεν φαληρίσουν μεταξύ τους με μερικούς νεκρούς ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ , Ε, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ. ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΙΣ ΑΘλΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.
       Αυτό είναι το παιχνίδι που δείχνει τη νοοτροπία και τον κακό χαρακτήρα, τον πούστικο, του Έλληνα. Τη μοναστηριακή πολιτική του και το τιποτένιο αύριο του. Να έχεις διοίκηση και να θέλεις να την διώξεις. Και να καλύπτεσαι πίσω απο το ψέμμα: Εγώ τα κάνω επειδή αγαπάω πιο πολύ.  Τα κάνουν οι ανοργάνωτοι, οι οργανώσεις απο πού εμπνέονται; Ρε όλοι τα ίδια θέλουν. Να είναι επικεφαλής. Τον επιχειρηματία τον θεωρούν της πλάκας και καναπεδάτο. Όποιος δεν τα βλέπει αυτά, είναι απλά νυχτωμένος. Ή μαλάκας ηθελημένα. Άνετα λοιπόν να πάει στο γήπεδο και μετά να μου εξηγήσει γιατί όλοι αυτοί οι άντρακλες είναι κότες στην Ευρώπη κι εδώ κάνουν ένα κωλοπαίχνιδο μπουρδέλο. Τουλάχιστον οι Τούρκοι ή οι Άγγλοι, τα σπάνε παντού. Έχουν μια συνέπεια στον χουλιγκανισμό. Γιατί; Διότι εδώ υπάρχει ατιμωρησία. Ε, γι αυτό πέσαμε στο ΔΝΤ. Που μακάρι να μπορούσε και να επιβάλει κάποια μέτρα και για τα σπορ, μια που το ελληνικό κράτος δεν έχει καμία δυνατότητα λόγω βούλησης, ή ΔΙΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΠΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΕΔΩ; ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΕΞΩ. ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΞΩ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ.
ΥΓ. ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΠΛΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ. ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΚΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΛΕΦΤΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΕΦΤΗ. ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΛΕΦΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΑΥΡΙΟ ΜΙΛΑΩ.

69 σχόλια:

  1. Οι λυσεις για τους καφρους ειναι γνωστες,δοκιμασμενες.Βουληση. Δηλαδη κοψιμο τα-οποια- αρχιδια απο τη ριζα.
    Μα ελα που ειναι χρησιμοι. Απο πολλους. Και κανουν λιγοτερη ζημια απο οσα "οφελη" προσφερουν.

    Με εκεινα τα "στημενα" τι γινεται; Σιγη ιχθυος.Χαλασμενου.
    Οπως λεει και το σλογκαν του ΟΠΑΠ: "δεν αφηνουμε τιποτα στην τυχη".
    Αυτο δα, ελειπε.

    Στο δρομο για το κιτρινομαυρο σανατοριο και ο Δελλας τελικα. Με το καλο.
    Ο ενας φερνει τον αλλον σε ενα ξυπνημα του παρελθοντος,διχως προηγουμενο. Τον εψησε ο Λυμπε μαλλον. Και ο "κολλοσος" θα πεισει με την σειρα του τον Σταματη και τον Κλοπα. Και εκεινοι με την σειρα τους τον Εστερχαζυ και τον Σαντμπεργκ. Και σιγα σιγα θα φτασουμε να δουμε ξανα με σοτρσακι και τον μεγαλο "Νεστορα".
    Δεν ζει και ο Μαροπουλος...
    Επιστροφη στο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Χρήστο: Ωραία περάσαμε μεθαύριο ή τι ωραία που θα είναι προχθές. Τα γουστάρω τα ρήματα και τους χρόνους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς
    steven και χρηστο
    και εμενα δεν μ ενδιαφερει αυτη η χωρα, γι αυτο τον λογο εχω ενα πολυ ωραια επιχειρηματικο πλανο στην γαλλια.....
    αν ενδιαφερεστε μου λετε και το κουβεντιαζουμε, μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να πατησουμε το ποδι μας σε μια σοβαροτερη χωρα και θα σας κανω μελη στην PSG
    στην διαθεση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας κοντος καποτε προσπαθησε να κανει κατι με τροπο που μπορει και να συμφωνεις η' να διαφωνεις.Αλλα προσπαθησε ..Χωρις βοηθεια απο τους αλλους προεδρους που τους βολευε να εχουν στρατους οργανωμενους ,ετσι ωστε να κρατανε το κρατος απο τα αρχιδια..Το οτι δεν βρηκε υποστηριξη ουτε απο το ιδιο το κρατος που καθε φορα παιρνει μετρα κ καθε φορα το μονο που κανει ειναι να αποδοκιμαζει τα γεγονοτα κ να αποαγορευει τις μετακινησεις λες κ αυτο θα σταματαγε ποτε τις ορδες τωω βαρβαρων σε καθε παιχνιδι ,ειναι ενα ακομα κομματι της απολυτης σαπιλας αυτων που ευαγγελιζονται την υγεια στον αθλητισμο..

    Και εχεις κ τους προεδρους - ιδιοκτητες και τους αθλητες που μετα απο καθε μεγαλη νικη σε ντερμπι αφου πρωτα εχουν πεσει μεσα στο γηπεδο απο κινητα ,κλειδια εωσ κ λοστοι να αφιερωνουν την τεραστια νικη τους στον υπεροχο λαο τους..
    Αει σιχτιρ κ ακομα παραπερα..
    Δεν υπαρχει πλεον δυστυχως κανενας παραγοντας μα κανενας που να θελει να παει κοντρα στα οργανωμενα καλοπαιδα..Ολους τους βολευει να τα εχουν στο πλαι τους..

    Εγω θυμαμαι τον Δελλα πριν 2 χρονια να παιζει τα μισα παιχνιδια λογω προβληματων στην μεση κ στα γονατα..Τωρα αν μεσα σε 2 χρονια ωντας 34 βρηκε κανα μαγικο φιλτρο στην Κυπρο με το οποιο παθαινεις ανοσια τοτε καλως ηρθε..Αλλιως μονο σαν μεταγραφη μπαμπουλα λογιζεται..
    Και απ οτι διαβαζω ενδιαφερεται ο προπονητης μας για τον πρωτο σκορερ με 15 γκολ της υπερδυναμης στον χωρο της Β' εθνικης Δοξα Δραμας..Εμπρος Αητε Δικεφαλε !!!
    Ετσι ειναι δυστυχως.Η φτωχια που δεν εχει χρεη ειναι μεγαλος πλουτος !! Και εμεις ειμαστε μπατιρηδες χρεωμενοι!! Διπλη βουτια στα σκατα δλδ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιουνίου, 2010 10:37

    Οτι δεν παιζει σαλιο το ξεραμε sillywizard. Γιατι αγχωνεσαι? Ο πριγκηψ θα εξιλεωθει (ετσι νομιζει), οι αμετοχοι-κεραταδες θα τη βγαλουν με τον πριγκηπα και τους 2 35-ρηδες εφηβους στο απυροβλητο (ετσι νομιζουν) και τζαμπα, το αδαμιδι θα βγαλει 10 παραδες στην ακρη και μια προεδρια στο βιογραφικο του (ετσι νομιζει) και η οργανωση στο τελος του χρονου θα ξεφορτωθει επιτελους το βατραχο με την ομαδα 3η (ετσι νομιζουν) και θα πορευτουμε axioprepos. Σε αυτο το πλαισιο που ολοι νομιζουν κατι για την ΑΕΚ περιμενεις τι? Να ρθει κανας που νομιζει οτι ειμαστε σοβαρη ομαδα? Παντως -και δε με νοιαζει αν ηταν ο νερετβιτης προπονητης- το γεγονος οτι φερνουν τους 2 δεβεναγες και γιουγκους πριγκηπογλυφτες δειχνει οτι ΠΟΛΛΑ ασχημα πρεπει να γιναν μεσα στα αποδυτηρια που δεν τα ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργη οτι δεν θελουν να βαλουν πια φραγκα το βλεπω.Οτι δεν παιζει φραγκο σε εναν μεγαλο εφοπλιστη και σε ενα ακομα εφοπλιστη με δικο του τετραγωνο ουρανοξυστων στο Μναχαταν οπως λεγεται ( δεν εχω παει για να ξερω ) δεν το δεχομαι..Δεν θελουν να βαλουν αυτο καταλαβαινω.
    Εγω προσωπικα δεν αγχωνομαι..Αντε αλλη μια χρονια να χασω τα λεφτα μου απο το διαρκειας..Ευτυχως ειδα και 3 πρωταθληματα στα γυμνασιακα μου χρονια..Ελπιζω ο γιος μου οταν φτασει 15 να χαρει κ αυτος ενα..
    Στα αποδυτηρια πρεπει να ηταν παιδικη χαρα για να μην πω αλανα..Αλλα σκεφτομαι σε τι σημειο εχει φτασει ο Πολυνικης πρωην προπονητης του Θρυνου που για να ελεγξει τα αποδυτηρια του βαζουν 2 μπαμπουλες για συνεργατες ,γιατι μονος του πια δεν μπορει..Γιατι σαν ποδοσφαιριστες δεν μπορω να τους σκεφτω..Αντε λιγο τον Νικολα λογω ποιοτητας κ μηδενικων τραυματισμων..Οποτε τι απαιτηση να εχεις απο ενα προπονητη που το βασικο του προτερημα που ηταν η στρατιωτικη πειθαρχεια το εχει χασει ?
    Γενικα μου την δινουν οι μπαμπουλες στα αποδυτηρια κ γενικα σε ολους τους χωρους.Οταν αγοραζεις εναν ποδοσφαιριστη επαγγελματια εχεις την απαιτηση να σεβεται στοιχειωδως την ομαδα-εταιρεια που τον πληρωνει κ εννοειται ολους τους ιεραρχκα ανωτερους..Αλλιως μου δειχνει ελλειψη παιδειας κ ασεβεια τουλαχιστον..και γι'αυτο το λογο η σκουπα στην ΑΕΚ θα επρεπε να παρει πολλους..
    Γιατι κρατησανε τον Ντουσαν ? 2 σκεψεις κανω εγω και μπορει να λεω κ μαλακιες.Πρωτον για ασπιδα που θα κρυβει την δικη τους ανυπαρξια.Και δευτερον που ειναι κ η απολυτη ξεφτιλα ,για να μην χασουν εστω κ την παραμικρη πιθανοτητα να αναμειχθει παλι ο Μελισσανιδης με τα της ΑΕΚ. Αγωνιστικους λογους για εναν προπονητη που σου εσπασε ολα τα αρνητικα ρεκορ σε 2 χρονια δεν βρισκω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιουνίου, 2010 11:59

    Συμφωνω sillywizard. Κιεγω πανω κατω ετσι τα βλεπω. Ενοχικα συνδρομα -αλα μπαλκαν- βγαζει ο νερετβιτης...ετσι δεν επιβαλλεσαι. Αλλα αφου ΜΟΝΟ ετσι μας εχει απομεινει...(συνεκτιμωντας την απουσα και απειρη διοικηση που δε θελει να βαλει φραγκο και ενα ματσο κωλοπαιδια που ειχαν μαζευτει εκει μεσα)...ετσι θα πορευτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μ αρεσει που αναρωτιεστε για τον μπαγιεβιτς, πολυτελεια ειναι αυτην την στιγμη για την αεκ.
    οι περισσοτεροι απο εμας ειναι στελεχη σε διαφορες εταιρειες και ρωτω οταν οι συνθηκες ειναι της πλακας χωρις πειθαρχια χωρις πλανο χωρις χρηματα εσεις που ευκολα τον κατηγορειται τι θα κανατε? θα μου πειτε ισως θα εφευγα, πολυ ωραια και αν φυγει ποιος θα ερθει , και αυτος που θα ερθει θα υποστει ολες τις ταλαιπωριες και θα μεινει? δεν νομιζω......αλλα εμεις οι αεκτζηδες ειμαστε σαν τους διπλωματες αναζητουμε προβληματα στις λυσεις
    φυσικα υπαρχει και αλλη λυση να μαζευτουμε να βαλουμε 20μυρια και να αγορασουμε την αεκ και μετα να διωξουμε υον μπαγιεβιτς ωστε να σωθουμε
    εγω μεσα βαζω 10000 ευρω για την αγορα της ομαδας ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιουνίου, 2010 12:21

    Dimitri, αλλοι το βλεπουν χατηρι και αλλοι αμανατι, αλλα ολοι μας, νομιζω, καταλαβαινουμε οτι ετσι οπως εχουν ερθει τα πραματα δεν υπαρχει αλλη επιλογη...
    Μπαι δε γουει, ταμπουλε ο tiger...δε γινεται λογω stock exchange...ε ρε ταναλιαααα....(και καλα κανει ο ανθρωπος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαζι με την αγορα της αεκ θα κανω δωρο την ομαδα υποστηριξης απο μια ψυχοθεραπευτρια / δραματοθεραπευτρια για να μας κανει καλα
    θα ειναι λιγο δυσκολο το αποτελεσμα
    αλλα πρεπει να το δοκιμασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Dimitri
    εγω μικρος ημουνα αλλα δεν θυμαμαι ποτε την ΑΕΚ με λεφτα..Ηρεμια ναι λεφτα πολλα σε σχεση με τους αλλους οχι.Τοτε ομως ειχε εναν προπονητη που δεν τον κυνηγουσαν ερινυες , πυτε ειχε καποιο κομπλεξ..Τωρα εχουμε τον ιδιο προπονητη να φερεται εγωιστικα και να μενει στην ΑΕΚ προσπαθωντας να επιτυχει τι ? την ηρωοοποιηση και την εξιλεωση για κατι που εγινε στο παρελθον? Δεν εχει καταλαβει οτι οι πιο πολλοι αεκτζηδες δεν ειναι πια 15 χρονων να ασχολουνται με αυτα ,παρολα τα προσωνυμια που του χρεωνουμε.Μπαλα θελουμε να δουμε κ οχι να πονανε τα ματια μας 2 χρονια τωρα.
    Δεν θεωρω πολυτελεια τον Ντουσαν για την ΑΕΚ με σεβασμο σε ολα οσα εχει προσφερει..Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα οτι συμβαινει και ας εχει η ΑΕΚ τοσα προβληματα.Και στεναχωριεμαι γιατι οταν γυρισε για 3η φορα πιστεψα οτι θα ηταν κ η φαρμακερη..Πιστεψα σε αυτον κ απογοητευτηκα πληρως..Και μιλαω μονο αγωνιστικα.
    Και επειδη θεωρω οτι τα ποδοσφαιρικα σωματεια σαν λειτουργια ειναι διαφορετικα απο απλες επιχειρησεις , πρωτα μετραει το δεσιμο των παιχτων - προπονητη κ επεται το οικονομικο..
    Ο παοκ που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειχε παιχτες απληρωτους για πολλους μηνες αλλα δεν φανηκαν πουθενα να επηρεαζονται κανενας..Γιατι ηταν μια ομαδα με αγωνιστικο πλανο κ προσωπικο δεσιμο..
    Αν ειναι να δουμε τον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ τοτε ειμαι μαζι του..Αν ειναι να δουμε εναν φοβισμενο κ ανημπορο πριγκιπα τοτε ας παει στο καλο κ η ζωη συνεχιζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ08 Ιουνίου, 2010 12:40

    Συμφωνώ και εγώ.Με το που θα φυγει ο Μπάγιεβιτς θα λυθούν όλα τα προβλήματα της ομάδας...Yeee
    Βασικά πιστεύω είναι και πολύ μαλάκας που ασχολείται ακόμη με εμας τους ΑΕΚτζήδες.Είναι πολυτέλεια και θα έπρεπε να φύγει αύριο κιόλας.
    Μας αξίζει κανένας Κωστένογλου να δούμε την διαφορά.
    Μπάγιεβιτς δρόμο τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να συμπληρωσω οτι φετος καλως εμεινε αφου πηρε τις εγγυησεις που ηθελε να κανει την ομαδα οπως θελει(λεμε τωρα) και αφου δεν υπηρχε αλλη λυση στον οριζοντα ..Ετσι κ αλλιως εχοντας τον ιδιο προπονητη , εχουμε ενα μικρο πλεονεκτημα σε σχεση με τους αλλους.Αλλα θα πρεπει να κριθει ακομα πιο αυστηρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα παιδες.
    Και γιατι να την αγορασουμε, οταν ο αλλος περιμενει να την παρει τζαμπα; Μαλακες ειμαστε;
    Δημητρη, δεν μαζευουμε λεφτα καλυτερα για να αγορασουμε κανεναν ατελιε στην Μονμαρτρη; Να πηγαινουμε εκει εναλλαξ,να μουτζουρωνουμε κανενα πινακα,να τρωμε φακες με χοιρομερι και να πινουμε κοκκινο κρασι; Και να σπιτωσουμε και καμια χορευτρια,που θα θαυμαζει την τεχνη μας στο "σοβαντισμα"; Καλυτερα θα περασουμε.

    Ασφαλως και θα ειναι οι μπαμπουλες στα αποδυτηρια οι δυο νεανιες,Thomas. Το μεγαλο προβλημα ηταν εκει περυσι.(αν εξαιρεσουμε την ελειψη χρηματων,την ελειψη διοικησης,τις αστοχες μεταγραφες,την απουσια σχεδιασμου,τον "εσωτερικο πολεμο",την απουσια αντιπροσωπευσης της ομαδας στα κεντρα αποφασεων,το σφαξιμο της δι-αιτησιας,κλπ.)Να φορεσουν και δυο πορφυρες μπερτες και να βγαινουν ετσι στον αγωνιστικο χωρο.Με ενα πετσινο σωβρακακι,ημιγυμνοι, με μια πιττα γυρο στο ενα χερι και μια ασπιδα στο αλλο.

    Τελικα χορηγια γιοκ, οπως ηταν και το αναμενομενο. Και το δικαιο,θα ελεγα εγω.

    "Μηνε ενοχλειτε τον κο Νοτια" εβγαλε επισημη ανακοινωση η Φιλιπινεζα της Γραμμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven , mporei na gine kai epitides n manoura

    gia na piasoun topo ta lefta toy agelopoulou se kana podosfairiko tmima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαραλαμπε δεν ειπα οτι θα λυθουν τα προβληματα της ΑΕΚ ετσι..Αλλα ουτε περιμενοντας να αναστηθει ο μαρμαρωμενος βασιλιας λυνονται..Το καλο για την ΑΕΚ το ξερουν αυτοι που την διαχειριζονται αλλωστε..Εγω ενα απλο αρρωστακι ειμαι..Λυσεις Κωστενογλου προκρινονται μονο με τεχνικο διευθυντη τον Αναστασιαδη κ προεδρο τον Πατριαρχη Βαρθολομαιο.
    Απλα ευχομαι φετος να κριθει αγωνιστικα οπως ολοι οι προπονητες παγκοσμιως και να σταματησουν καποια στιγμη οι δικαιολογιες..

    Σε καιρους χαλεπους το πετσινο σωβρακακι μου μοιαζει περιττη πολυτελεια Χρηστο. Ειδικα για τον Δελλα αν αληθευουν οι φημες περι τσολια θα τρομαζε περισσοτερο κοσμο φορωντας μονο την μπερτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mia xara itan n mpalitsa kai to basketaki prin mplextoune oloi autoi oi mpinedes

    mitilinaioi,kontominades,eniconedmed ,praktores ,giaourtades,mpatatoudides kai ta sunafi

    diladi ti elleipe apo ton elliniko athlitismo ews to 90-95

    epeidi mpikane kareklakia kai meiothikan oi xwritikotites ?

    swpa mwre pou ftaiei o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. to 90 epernes kai kana vromiko zesto peripoihmeno eksw apo to gipedo

    twra cantina codeiner franchise me pop-korn lastixo, vromiko psofio kai coca kola glykatzoura ksethymasmeni

    gamw to podosfairiko politismo tis elladas

    kai apo 20e to eisitirio se kati poutsogipeda sidirokataskeues kai kati alla etoimoropa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τελικα εχει δικιο ο ψωμιαδης και ο καθε ψωμιαδης που πλουταινει σε βαρος της αεκ.
    κοιταμε το δενδρο και δεν μας ενδιαφερει το δασος και γιαυτο εχουμε ενα κρατος που μας αρμοζει
    θα πλουταινουν αυτοι που θεωρουμε βλακες και εμεις οι εξυπνοι που κρινουμε του παντες εκτος απο τον ευατον μας διοτι εκει δεν ακομπουμε λογω των ανασφαλειων που εχουμε θα καταληξουμε στο τελος τι μας εφταιγε και δεν πηγαν τα πραγματα οπως τα θελαμε. φυσικα ακομη μια φορα θα φταινε οι αλλοι η στην χειροτερη θα λεμε για να εχουμε και ενα αλλοθι οτι φταιμε κατα 30% και οι αλλοι το 70%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε στόκοι,φταίνε αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους και όχι εσείς που την βαρέτε δυο φορές την ημέρα και επειδή δεν την ''βρίσκεται''πάτε και σπάτε γήπεδα και πόλεις;ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ!!!!!
    @THOMAS
    Αγαπητέ να το πω πιο λιανά.Αν στην κατάσταση αυτή που είμαστε τώρα,με αυτή την διοίκηση,με αυτά τα χρέη,με αυτούς τους παίχτες,με αυτήν την διάθεση από τους οπαδούς,με άλλο προπονητή απλά θα είμαστε χειρώτερα.Είδαμε και τον Κούπερ,είδαμε και τον Ντε Μπος οι οποίοι βάση βιογραφικού ήταν μια σκάλα πιο πάνω από τον δικό μας.Χαλαρώστε πια με το θέμα.
    @Χρήστο
    Οι ποδοσφαιριστές είναι στην ουσία παιδιά.ΝΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.Δηλαδή τι πίστεψες,οτι τα εικοσι κάτι παιδάκια θα είναι επαγγελματίες επειδή το λένε οι μανατζαρέοι και το αντιγράφουν οι εφημερίδες;
    Τον Μπάγιεβιτς αν δεν του δείχνουν σεβασμό κάποιοι στην ομάδα είναι επειδή το κάθε αδαμίδι,αρχ..ι που κάνει τον πρόεδρο δείνει τέτοιο δικαίωμα.Και συ στην δουλειά θα΄''έγραφες''τον προϊστάμενο σου αν είχε δώσει το δικαίωμα ο διευθυντής σου.(το εσύ μεταφορικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. dimitri είπε...
    τελικα εχει δικιο ο ψωμιαδης και ο καθε ψωμιαδης που πλουταινει σε βαρος της αεκ.

    ----------

    me vitrina ton agapitiko sou ekleve tin AEK, mi ksexniese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @anonymo
    eno dikos soy agapitikos den htan pote prin ton kaneis vatraxo...xaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαραλαμπε ο Κουπερ κ ο Ντε Μος ηταν κ ειναι σε ομαδες που η φανελα τους ειναι απειρως ελαφρωτερη απο της ΑΕΚ γι'αυτο κ τα αποτελεσματα αυτα.Αν κ ο Αρης δεν ειδα να ειναι χειροτερος απο την ΑΕΚ σε κανενα φετινο παιχνιδι.
    Δεν εχω κολλημα με τον Μπαγεβιτς ουτε τον κρινω για τα παρελθοντα. Απλα θελω να κριθει αγωνιστικα οπως καθε αλλος προπονητης στην θεση του.Και βεβαια να μεινει φετος για να ξερουμε ποιος θα ευθυνεται για το τελικο αποτελεσμα τον αλλο Μαιο .Ειτε θετικα ,ειτε αρνητικα..Ευχομαι θετικα γιατι αλλωστε ειμαστε ολοι ΑΕΚ και θελουμε την ομαδα πρωταγωνιστρια κ οχι ασθμαινουσα κ καταιδρωμενη 4η. Και εννοειτε θα το πανηγυρισω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @anonymo
    eno dikos soy agapitikos den htan pote prin ton kaneis vatraxo...xaxaxaxax

    -----------

    keratas en gnwsi mou sa ki esena den egina pote

    exei terastia diafora
    filosofise to ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ανώνυμο ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ : Ας ξαναγνωριστούμε: Συμφωνώ με τον φίλο ανώνυμο πλήρως. Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΡΠΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ( προσοχή να μην παρεξηγηθώ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ).
    Η ΜΑΝΟΥΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΘΥΡΑ 7. ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ. ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. arxise kai n yiouxa sto .....irwdeio


    les na ginei ki ekei pliromenos stratos?

    na paroun ta koumanta sta eisitireia tou irwdeiou tipote anarxokoumounes syrizaioi kai se kana dyo xronia na metrame mpaxala ki ekei ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς THOMAS SILLYWIZARD : Αδερφέ ίσως να έχεις χάσει τα σχόλια μου του κοντινού παρελθόντος για τον Μπάγιεβιτς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ " όλοι θα κριθούμε στο τέλος...", ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΚΙ ΕΠΙ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ. ΕΔΩ ΦΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ.
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΥΤΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Ανώνυμο: Σου απάντησα σφαιρικά. Αν θέλεις ξαναρίχνεις μια ματιά. Είπα "... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..." ΠΟΙΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @anonymo
    Σιγά μην μας πεις τώρα ότι είναι και φιλοσοφία αυτά που μας λες εσύ.Ουτε ελληνικά δεν γράφεις,ΠΙΘΑΝΌΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΉ.
    Αλλά απο τα λεγόμενα σου περί μπινέδων φαίνεται σε πια κατηγορία''οπαδων'' ανήκεις,σε αυτούς που έρχονται με σπρευ και βάφουν τα σπίτια και σπάνε αυτοκίνητα βγαίνοντας από το γήπεδο.
    Και όταν δεν έχει γήπεδο περνώντας δίπλα από ένα ακριβό αμάξι το χαράζεις με κλειδί επειδή εσύ δεν έχεις το ίδιο με αυτόν που δούλεψε πολύ,ή γαμάει καλά και το απόκτησε ή γιατί εσύ είσαι τεμπέλης και σου φταίνε οι μπινέδες για την κατάντια σου.ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.Όπως και όλα τα τσογλάνια ανεξαρτήτως ηλικίας και ομάδας που κάνουν τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.
    ΥΓ:(υστερόγραφο σημαίνει)Για να είσαι κερατάς,πρέπει να είσαι πρώτα αγαπητικός.Για σκέψου(πιο απλό από το φιλοσόφισε)ποιός από τους δυό μας τον είχε αγαπητικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Σου απάντησα σφαιρικά. Αν θέλεις ξαναρίχνεις μια ματιά. Είπα "... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..." ΠΟΙΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ;
    -------------

    exeis apoluto dikio

    alla se oti afora tous gavreous , na ksreis oti meta ti lavriou einai ekseretika dyskolo na tous ginei elegxos

    katarxin exoun fugei apo to plaisio tou syndesmou kai tis analoges nomothesies kai einai pleon A.E kai upagonte sta ypourgeia emporiou

    exoun kai ton prwin attikarxi na katharizei tis straves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @anonymo
    Σιγά μην μας πεις τώρα ότι είναι και φιλοσοφία αυτά που μας λες εσύ.Ουτε ελληνικά δεν γράφεις,ΠΙΘΑΝΌΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΉ.

    ---------------------

    fantazome ena gipedo me 60.000 afionismenous kyr-xaralamous mesa na lene synthimata me apsogo syntaktiko kai ton paizw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ερασιτεχνισμος νομιζω εχει την εννοια του να αγαπας αυτο που κανεις.Να το ευχαριστιεσαι !!
    Δεν νομιζω οτι αξιζει στον νεοελληνα ερασιτεχνισμος. Μαλλον χρειαζεται σκληροτερος επαγγελματισμος κ αμεσοτερη κ αυστηροτερη τηρηση των νομων !!
    Η τυχη των εθνων εξαρταται απο την εκπαιδευση των νεων !! Και οι νεοι στην Ελλαδα παιρνουν λαθος εκπαιδευση !!Ειναι η εκπαιδευση της λαμογιας, του σταρχιδισμου , της κουτοπονηριας ,της ρουφιανιας και των κατασκευασμενων ινδαλματων των media !

    Προχθες στο ΣΕΦ και πριν λιγες μερες στην Λαμια αυτοι που επρεπε να γνωριζουν τι θα γινει γνωριζαν ..Αλλα εποιησαν την νησσαν κανοντας τους εκπληκτους για αλλη μια φορα!!
    Αλλα ποιος εχει το σθενος να ακουμπησει τον πελατη-ψηφοφορο και τον επιχειρηματια - χορηγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    Ο ερασιτεχνισμος νομιζω εχει την εννοια του να αγαπας αυτο που κανεις.Να το ευχαριστιεσαι !!
    Δεν νομιζω οτι αξιζει στον νεοελληνα ερασιτεχνισμος. Μαλλον χρειαζεται σκληροτερος επαγγελματισμος κ αμεσοτερη κ αυστηροτερη τηρηση των νομων !!

    --------------

    sorry kiolas alla se pio tomea einai amesi kai austiri n tirisi ton nomon ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @anonymo
    Εγώ φαντάζομαι να είσασταν παραπάνω από το 5% που είστε τώρα τι θα γίνονταν.Δεν θα έμενε τίποτα όρθιο.
    Η επικράτηση του tsoglanismou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @anonymo
    Εγώ φαντάζομαι να είσασταν παραπάνω από το 5% που είστε τώρα τι θα γίνονταν.Δεν θα έμενε τίποτα όρθιο.
    Η επικράτηση του tsoglanismou...
    ------------

    enw twra meinane ola orthia


    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAH

    HAHAAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAH


    exeis aapotuxei sta panta ola , kai eksw apo tin AEK

    kai san genia olokliri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. sorry kiolas alla se pio tomea einai amesi kai austiri n tirisi ton nomon ?

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Κ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ..
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    sorry kiolas alla se pio tomea einai amesi kai austiri n tirisi ton nomon ?

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Κ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ..
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.
    -----------------

    sumfonoume

    auto sumvainei akoma kai stin oura sto fanari, oxi mono sti mpala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και με 5% πλάκα σας κάνουμε Χαράλαμπε.Μετά τη Λαμία οι εγγραφές έχουν αυξηθεί ραγδαία να ξέρεις.Αδειάσαν και οι αποθήκες με τα μπλουζάκια.Πανικός σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ
    Παιδιά sorry κιόλας, πουλήστε τα μπλουζάκια σας και καλή επιτυχία.Θα έρθει η σειρά σιγά-σιγά.
    Επειδή βαρέθηκα να απαντάω στους μικρούς μήτσους,να πούμε και κανένα σοβαρό θέμα,για την οργάνωση για παράδειγμα.Φιλάκια κοπελιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Steven ,
    οχι δεν την ειχα διαβασει αλλα συμφωνω στο 100% !!
    Και για το γλυψιμο στον Μελισσανιδη ειναι ενα δειγμα του τι μπορει να περιμενει ο Μπαγεβιτς στον τομεα της πειθαρχιας ,της πυγμης κ της αποφασιστικοτητας οταν αυτοι που στην ουσια ειναι τα αφεντικα του παρουσιαζουν τετοια υποδουλη συμπεριφορα !! Οποτε γιατι εγω να ελπιζω οτι θα ερθουν καλυτερες μερες του χρονου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Έχουμε και τον καημό μας μην μας μείνουν αμανάτι ο Μϊστόροβιτς(που να βρει κοροϊδο να δείνει 800χλδ)και ο Σκόκο(τον βλέπω να κάνει καμια πλαστική στην μυτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ξέχασα τον Ιορντάκε,έχουμε και αυτόν που δεν τον θέλει κανείς,έστω και τσάμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Προς ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ
    Παιδιά sorry κιόλας, πουλήστε τα μπλουζάκια σας και καλή επιτυχία.Θα έρθει η σειρά σιγά-σιγά.
    --------------------------------


    pooo syglonistika twra

    oi agapitikoi tou vatraxou ,vazoun tous mpravous na akonisoun ti tanalia


    mprrrrrrrrrrrrrr
    me tromazeis mikro vatraxaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χαράλαμπο: Ξέχασες και τον Γκερέϊρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Ανώνυμο και Χαράλαμπο: Ρε παιδιά, αφείστε τώρα τον καβγά. Να πιάσουμε αεκτζήδικη κουβέντα. Στο γήπεδο, θα πάτε; Τι σκέφτεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ,
    δεν διαφωνω για τον Σουηδο μονο οσον αφορα το υψος των απολαβων. Αλλα για την ποιοτητα του θεωρω οτι οταν η αντιπαλη ομαδα ξεκιναει επιθεση κ δεν μεσολαβουν πουθενα κοκκινα φαναρια στο κεντρο τοτε θεωρω οτι κ τον Λουσιο με τον Πουγιολ να ειχαμε τοτε θα μας το καρφωνε το παστελι μεσα εξω κ παλι ο Πανθρακικος.
    Δεν μπορεις να φτιαξεις ανθρωπινο σωμα μονο με κεφαλι κ ποδια.Θες κ την μεση.
    Και απο αμ.χαφ και πλαγιους μπακ επισης η ΑΕΚ πασχει σοβαρα..
    Εδω υπηρχε κινδυνος με 1 συμμετοχη ακομα να μας μεινει αμανατι ο Χερσι !! Ημαρτον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @Thomas
    Δυστυχώς αδερφέ στην κατάσταση που είμαστε τώρα(οικονομική)τους παίχτες τους κρίνουμε σύμφωνα με τα λεφτά που πέρνουν σαν αποδοχές.Ναι μεν αλλά ο σουηδός πάνω από 400-450χλδ δεν αξίζει.
    350 έπαιρνε στην Βασιλεία,σε μας ήρθε και μεγαλύτερος.Εντάξη,εδώ κινδυνεύει να του ανόιξουν κανένα κεφάλι οι φιλόσοφοι γι αυτό βάζω κάτι παραπάνω,όχι και 800 όμως.
    Για τον Χέρσι-κε η φοράδα στο αλώνι είχα την εντύπωση ότι μας έμεινε,αν όχι ευτυχώς.
    Το θέμα είναι θα δείξει ο διαχειριστικός πως έκλεισε τέτοια συμφωνία ο κοντός;
    @Στήβεν
    Ποιο γήπεδο,ψαροταβέρνα με ουζάκια μυτιλήνης βλέπω μόνο μπροστά τώρα.Θα μας αναπλήρώσουν άλλοι,μην φοβάσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. χαραλαμπε
    μην ασχολεισαι με τον ανωνυμο
    μια φορα παει στο καμερουν με την μανα του να βρουν μεγαλα καβλια για τον κολο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς dimitri: Εσένα θα σε βάλω πρόεδρο στο ειρηνοδικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ

    Αυτο ειναι το θεμα . Θα το δειξει ο διαχειριστικος ?Θα δειξει κ τις αλλες ομορφιες ο διαχειριστικος?
    Νομιζω οτι ηταν ο Θανοπουλος που εκλεισε την συμφωνια με τον Χερσι.Και του Γκερειρο επισης.500 χιλιαρικακια και αυτος.
    Ακριβως και εγω πισευω οτι ο Σουηδος θα επρεπε να παιρνει το πολυ 400 χιλ.αν αναλογιστεις οτι ηρθε απο την Βασιλεια κ οχι απο την Μπαγερν.
    Αλλα τωρα μαλακας ειναι να αφησει τα 800 χιλ σε ηλικια 33 ετων? Ποια ομαδα θα του εδινε εστω κ τα μισα ?
    800 χιλιαρικα ειναι να τρελαινεσαι δλδ. Οσα παιρνει ο Τσιριλο μαζι με τον Κοντρερας κ λενε κ ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. paidia sygnwmi den eiha parei ta hapia mou. twra eimai kalytera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το πορισμα των υπαλληλων της off-shore εταιρειας " Βουλη ΕΠΕ" για τη μονη της καιομενης Βατου το μαθατε. Και σωστα μαντεψατε. Πεντε τα πορισματα (του ρηματος "πορευω" δηλαδη κανονιζω,κουλαντριζω,τοποθετω,) των ακαματιδων που πορευτικαν με βασει τον αγραφο νομο της συνενοημενης ασυνενοησιας και πορεψαν -μεσα απο τον δρομο της "αμφιβολιας" και τις "ελειψης επαρκων στοιχειων" τους παραπεμφθεντες,εις την οαση της ατιμωρισιας. Απαντες ικανοποιημενοι,αλληλοσφογγιζοντας τους πατους τους επεστρεψαν στα σπιτια τους-τα οποια ως επι των πλειστων-ειναι "αγορασμενα" με δανεια,ακολουθοντας πιστα τον σιγουρο δρομο που χαραξε ο Αντρεας με τα "δανεια των φιλων μου".
    Ειναι εξωφρενικα ευκολο και παιδικα απλο το να κοροιδευεις τους μαλακες. Πετωντας τους μερικα ξεροκοματα απο το πλουσιο τραπεζι και ταιζοντας τους την ανευθυνοτητα και το βολεμα. Ετοιμοι να δεχθουν τον προγραμματισμενο συμβιβασμο και τα πορισματα τα οποια ειναι ηδη ετοιμα πριν καν ξεκινησει η -για αλλη μια φορα- φαρσοκωμωδια των "εξεταστικων επιτροπων"
    Ειναι εξωφρενικα ευκολο το να δουλευεις ενα ματσο εκατομυρια μαλακες που ηθελημενα ειναι στη θεση που τους αρμοζει. Αλλα οπως και να εχει,ειναι σκληρο και τραγικο να τους βλεπεις να ριχνουν σφαλιαρες στους ιδιους τους τους σβερκους.
    Ακομα και με το χαζο του χωριου,τα αστεια απο ενα σημειο και μετα ειναι καλο να σταματουν.
    Και αναρωτιεσαι: "καλα να παθει ο παλιοπουστας δεν τον λυπαμαι" η " κριμα ρε παιδια το χαζο.τι το δουλευεται τοσο;Αμαρτια δεν ειναι;"
    Ε, λοιπον δεν ειναι. Αυτος ειναι ο καριολοπουστας κουτοπονηρος,χαζοτεμπελης που εχει το προνομιο αλλα και το θρασος να ξυπνα καθε πρωι και να βλεπει τον Παρθενωνα. Ειναι υβρης. Και πρεπει να αυτοτσιμπουκωνεται συνεχεια και σε καθε ευκαιρια.
    "ειμαι" με τον λαλιωτη,τον τσοχατζοπουλο,την παπανδρεου,το μιτσοτακαιικο, την αριστερα της δεξιας τσεπης,τους τζαμπαμαγκες,τους αεριτζιδες και τους κομπογιαννητες με τις πισινες.
    Ευγε ειλικρινα. Κανετε αυτο που ΠΡΕΠΕΙ και δεν κοροιδευω καθολου.
    Τιποτα αλλο δεν αξιζει και δεν πρεπει σε αυτον τον γελοιο καραγκιοζολαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Χρήστο: Θα σου την πέσει το "ΠΑΜΕ". ΛΑΟΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. o mesos xazomalakas tis kladikis , pisteuei sto soi papadreou opos o mpaglamas aektzis sto vatraxo

    kai paei legontas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. yparxei kai to dilima stous psifisantes tosa xronia nd kai pasok

    "giati yparxei kai kanas allos?"


    giati , yparxei kai kanas allos ektos apo to vatraxo?

    thema kolimatos einai ola, dna kai skatofaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @Χρήστο
    Έτσι είναι αγαπητέ τα πράγματα,δυστυχώς.
    Το χειρώτερο είναι κοιτώντας τα κακόμοιρα παιδάκια που δεν σηκώνουν κεφάλι από ένα υπολογιστή και δεν ξέρουν να γράψουν ελληνικά ή τρέχουν πίσω από μια ομάδα και τα σπάνε για το καλό της ότι δεν έχουμε μέλλον σαν λαός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε ανωνυμε, ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιουνίου, 2010 18:36

    Ανωνυμε σου προτεινω το εξης:
    Παρε ενα καρπουζι, βαλε μια φωτογραφια του ντουσαν πανω, κανε μια τρυπα και αρχισε να το μπηγεις τρεις φορες ημερησιως, μπας και σου περασει λιγο, γιατι η πολλη μαλακια -και δει η οριτζιναλ- βαραει τα μηλιγκια.
    Επειδη εχουμε και καλοκαιρι, και σφιγγουν και οι ζεστες, βαλε κι απο πισω κι ενα αγγουρι αργειτικο, αφου του χαραξεις πανω κι ενα R-21 για να αισθανεσαι καλυτερα.
    Ετσι, πιστευω περαν πασης αμφιβολιας, θα φτασεις τα ΥΨΙΣΤΑ επιπεδα axioprepeias...
    Ξεκολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χρηστος & Γιώργης ο Γαρατζέος

    Δύναμη είσαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @ Χρηστος

    Η συγκροτηθείσα επιτροπή διερεύνησης, συγκροτείται σε σώμα με μέριμνα του ορισθέντος προέδρου της και αφού εκτελέσει το νόμιμο ανακριτικό έργο της, ωφείλει να συντάξει το πόρισμά της, το οποίο είναι ένα και ενιαίο και έχει εξαχθεί με την πλειοψηφία των ψήφων των μελών της επιτροπής. Το πόρισμα αυτό, είναι αυτονόητο οτι περιέχει και την άποψη - γνώμη της διαφωνούσας μειοψηφίας.
    Τί ξεφτιλίκια είναι αυτά; Τί καραγκιοζιλίκια; Υπάρχει πρόεδρος βουλής; Γιατί δέχεται 5 πορίσματα, κατασκευασμένα σε κομματικά γραφεία; Γιατί εγκρίνει την καταβολή των εξόδων συνεδρίασης των κομματικών κοπρόσκυλων;
    Σε ποιούς νομίζουν οτι απευθύνονται;

    @ Γιώργης ο Γαρατζέος : Δύναμη είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Kymiotis : Συγνώμη που επεμβαίνω. Να προσθέσω κάτι: Η κάθε εξεταστική επιτροπή έχει την δομή της βουλής σαν σύσταση. Μια μικρογραφία δηλαδή. Άρα το πόρισμα θα συνυπολογίζει το πλειοψηφικό - δημοκρατικό συμφέρον ήτοι το κομματικό. Επίσης δια νόμου, καταργήθηκαν οι υπερωρίες. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΎΝ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ; ΡΩΤΑΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Ανώνυμο: Καλύτερα να έλεγες, skatodioikisis. Ο κόσμος της ΑΕΚ με τις αντιφάσεις του, πια δεν φταίει σε τίποτα. Ό,τι του ζήτησαν, το πλήρωσε. Δεν έκανε λαμογιά στην ΑΕΚ. ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΛΥΟΤΑΝ Ο ΣΕΡΒΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Καλύτερα να έλεγες, skatodioikisis. Ο κόσμος της ΑΕΚ με τις αντιφάσεις του, πια δεν φταίει σε τίποτα. Ό,τι του ζήτησαν, το πλήρωσε. Δεν έκανε λαμογιά στην ΑΕΚ. ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΛΥΟΤΑΝ Ο ΣΕΡΒΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ----------------

    nai , twra mas aresei o adamidis

    telos ta sulalitiria , oi katalipseis , oi propilakismoi klp

    eipe ti magiki koubenta , "den apoluete o vatraxos"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @ Στήβεν : Όπως ακριβώς τα γράφεις είναι. Άλλο το κύρος όμως του ενιαίου κειμένου, στο οποίο εμπεριέχονται κατ΄αναλογία και δημοκρατικά πάντα οι κομματικές θέσεις - απόψεις και άλλο η πατσαβούρα που συντάσσεται σε κομματικό γραφείο (βλ. πορίσματα ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ). Αοριστολογίες και στο πόδι. Καμία σχέση με κείμενα νομικής υφής.
    Για την αναπλήρωση των απωλειών τους λόγω της περικοπής κάποιων επιδομάτων, τα μπουμπούκια έχουν αυξήσει τις συνεδρίες τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Ανώνυμο: Πάλι παρεξηγηθήκαμε. Δεν υπάρχει Αδαμίδης για να μας αρέσει ή να μη μας αρέσει. Παπάς υπάρχει και " τον Παπά και τα μάτια μας" ( ποιός το είπε αυτό; ). Και το συλλαλητήριο ήταν υποκινούμενο καθώς γνωρίζουμε όλοι μας. Ξαναλέω, ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα. Ο ΟΓΚΟΣ ΜΙΛΑΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Kymiotis ( είσαι στην Κύμη την αστραφτερή;) : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ; ΕΓΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΒΛΕΠΩ: ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΙ Ο ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ( θΩΜΑΣ : " ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ" ). Θωμάς είναι ο λαός, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η διαφορα τους ειναι η εξης γελοια: το πασοκ λεει: ευθυνες στον α,στον β και στο δ. Οι της ν.δ λενε απο τη μερια τους:"οχι. ευθυνες στους α,γ, ε, ζ,κ, και λ. Το κκε παλι λεει: "οχι ακριβως. Εθυνες εχουν οι: α,β,γ δ,ε κ,λ, μ,ν. Ο συριζας λεει παλι: "οχι ετσι ακριβως.Οι ευθυνες εχουν τα εξης προσωπα: α,γ, ε, στ, κ,λ, μ,ξ,ο. Το λαος απο τη μερια του λεει "εχετε εν μερη δικιο αλλα οι ακριβεις υπευθυνοι ειναι οι: α, β, ε, ζ, θ, κ, ξ και ο."
    Και αφου δεν κατεληξαν ποιοι ακριβως θα επρεπε να παραπεμφθουν,τελικα δεν θα παραπεμφθει κανεις η και αν γινει κατι τετοιο δεν θα αποδοθουν ευθυνες γιατι ειναι γνωστο οτι "καλυτερα 10 ενοχοι εξω απο τη φυλακη παρα μεσα σε αυτη ενας αθωος"
    Εχω ανατριχιασει συγκορμος.
    Επισης: "ενοχος ενοχον ου ποιει". Δηλαδη κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.Το πολυ-πολυ να του παρει μια πιπα.
    Δεν φταιει ΑΚΡΙΒΩΣ κανεις. Ουτε ο "α" ουτε ο "β", ουτε ο "γ" ουτε ο "δ" ουτε κανενα αλλο γραμμα.
    Ας τους πουμε και εμεις λοιπον την αλφα-βητα στον πληθυντικο: ΑΛΦΑΤΑ,ΒΗΤΑΤΑ,ΓΑΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς Χρήστο: " Κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμφωνείστε για την κάθαρση, διότι σε λίγο θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες". ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΕΛΛΟΣ ΟΛΑ. Η ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ Η ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή