Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

MUNDIAL H΄, ΜΟΥΝΙ ΤΙ ΑΛ;

          Οι ξύπνιοι αυτήν την εποχή βγάζουν γκόμενα. Για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Ο απέναντι στο μπαλκόνι ή ο τύπος που σταματάει την κουβέντα για το αριστερό φάλτσο του τάδε, έχει τρομερές πιθανότητες σε σχέση με τον μαλάκα που παραγγέλνει την πίτσα ή το σουβλάκι και μετά κρατάει την σταθερότητα της πληροφόρησης λόγω συστροφής των προβλημάτων προς τον προσωρινό άρτο που τον πιστεύει για θέαμα. Διότι το θέαμα, όπως και να το κάνεις, είναι αυτό που θα έχεις ψωμί για αργότερα. Ανταλλαγή αγαθών έρχεται, οπότε καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος. Καλύτερα με γκόμενα παρά με συζυγικό καβγά. Υπάρχει και το αύριο.
          Καλύτερα το σήμερα. Που ξεκινάει η έκθεση της παγκόσμιας σάρκας που πλέον έχει και δονητή την ντόπα. Αλλάξανε τα πράματα και καμιά μεταγραφή δεν είναι σίγουρη, διότι πάντα παίζει ρόλο και η διάθεση του ζώου να τραβήξει τις φυσούνες, που τυγχάνει να έχει μυαλό, γλώσσα και γνώμη, και το παίζει αλτρουϊστής για τον εαυτό του ή για την οικογένεια του. Οι μοντέρνοι ήρωες είναι κάτι κουτσαβάκια καχεκτικά κατά τεκμήριο, που μπορεί και να στείλουν και μηνύματα αύριο, για ειρήνη, ομοψυχία και λοιπά άλλα επαναστατικά. Κάτσε τώρα εσύ, να φτιάχνεις ιστορίες για τα πονήματα ή τα ανδραγαθήματα ενός λαού που προσπαθεί να αποδείξει οτι είναι καθαρός κι όχι προϊόν επιμιξίας.
           Στην ουσία όμως. Πώς βλέπω τα πράματα. Καθαρά συναισθηματικά και ποτέ στοιχηματικά. Κι ο προβλέπων στο ποδόσφαιρο, πάντα γίνεται πουτάνα. Δεν είναι κακό αυτό βέβαια, αλλά η πουτάνα πληρώνεται, δεν πληρώνει ποτέ από όσα ξέρω μέχρι τώρα. Κι αυτοί που πρόκειται να κερδίσουν, είναι απλά τυχεροί και τίποτε άλλο. Είναι αδύνατον να έχουν προβλέψει κάποιες απουσίες, κάποια διάθεση μεταγραφής σάρκας και κύρια ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, που δήθεν η ΟΥΕΦΑ τα έβαλε όλα σε σωστή κατανομή ωρών διεξαγωγής. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ρίχνοντας απλά την πεπονόφλουδα στον μαλάκα ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Και το μεσημέρι υπάρχει λογική θερμοκρασία ( 15 βαθμοί,  2:30 ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΔΑΝΙΑ ) και το βράδυ τρομερό κρύο ( 9:30 ΧΙΛΗ - ΕΛΒΕΤΙΑ ).
         Μην λέμε πολλά λοιπόν άλλα και πάμε στην θέση μου που σίγουρα δεν θα δικαιωθεί:  ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΜΠΑΛΑ. Άρα είμαι πάντα με τις ομάδες της Λατινικής Αμερικής: Μεξικό, Ουρουγουάη, Αργεντινή, Παραγουάη, Βραζιλία , Ονδούρα , Χιλή. Είπα πολλές; Ναι, αλλά στην αρχή. Μετά θα μείνουμε λίγοι. Και καλά θα κάνουμε. Ή ξέρεις μπάλα ή δεν ξέρεις. Και σε μια τέτοια διοργάνωση, δεν μετράει η μπάλα, αλλά το πώς θα πλουτίσουν οι διοργανωτές. Που ποντάρουν αλλού.
       Το να πει κάποιος, οτι θα προχωρήσει μια αφρικάνικη ομάδα, διότι η ομοσπονδία θέλει να εξάγει το προϊόν της, δεν είναι λάθος, αλλά η ήπειρος δεν έχει αγοραστική δύναμη. Δηλαδή η διαιτησία να σπρώξει σαν το προηγούμενο κύπeλλο τα ποδοσφαιρικά Nintendo. Άρα δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό απο ηρωϊκούς πεσόντας. Γουστάρω επίσης ευρωπαικά κοτόπουλα που να κλατάρουν μέχρι το ημίχρονο. Γουστάρω τη ντόπα, που θα έχει μερικούς νεκρούς, στις ομάδες της Αμερικής , της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας ή της Νέας Ζηλανδίας.
       Φυσικά προβλέψεις έχουμε κάνει στο σπίτι με τα παιδιά για να σπάμε πλάκα. Και να δικαιωθεί η μαλακία ή η παιδική αφέλεια ενός πραγματικού χαβαλέ, που αν ο κόσμος ήταν σοβαρός θα απαιτούσε να καταργηθεί μπας και λυθεί η επιβίωση. Στο πνεύμα λοιπόν αυτό να μοιραστώ τα δικά μου ( συνυπολογίστε το συναίσθημα, το air codition μου κι ό,τι μπάλα ξέρω λόγω Τζιμπούρ ):
        Α: Μεξικό, Ουρουγουάη ( η πιο αγαπημένη μου, μην με παρεξηγείτε, Αεκτζής είμαι )
        Β. Αργεντινή, Νιγηρία
        Γ. Αγγλία, ΗΠΑ
        Δ. Γερμανία, Σερβία
        Ε. Ολλανδία, Καμερούν
        ΣΤ.  Ιταλία, Παραγουάη
        Ζ. Βραζιλία, Πορτογαλλία
        Η. Ισπανια, Χιλή ή Ονδούρα ( αν αντέξει η Ελβετία, τότε θα τρώω λοιωμένο τυρί σε φυσική θερμοκρασία).
         Μετά θα προχωρήσουν όλοι και θα γίνει η μάχη του Πέτα. Τελικό κάτοχο βλέπω την Ισπανία ή την Αγγλία, αλλά μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε. Τώρα για την Ελλάδα ( μια που έτσι θεωρούμαστε- τη μόνη ομάδα που σιχαίνομαι να δω- βλέπω μια ισοπαλία και δυο ήττες ). Φυσικά αν προκριθεί θα αισθανθώ εθνικά υπερήφανος , θα ζωστώ τα άρματα, θα ντοπαρισθώ και θα ανακράξω: Αφού το έκανε ο Καραγκούνης, δεν μπορώ εγώ; Κρύψου χαμούρα Πλατινί και Μουρίνιο, που δεν παίρνετε Έλληνες παίκτες διότι είναι φτηνοί και δεν μπορείτε να κονομήσετε απο τις μίζες. Καλο globalvision και προσοχή στις γυμνές της εξέδρας. Οι γυναίκες θα είναι πάντα δίπλα. Λείπουν πια "τυχαία" οι ισλαμικές  ομάδες που ακόμα και στο ποδόσφαιρο θα είχαν τηλεοπτική λογοκρισία τα πλήθη τους Ένας Τζιμπούρ έμεινε, που μας έμεινε κι εμάς.
     ΥΓ1. 480 διαρκείας ( 60% κάτω σε αντίστοιχη περσινή περίοδο ). Επίσης συνεχώς βγαίνουν καινούργιοι στόχοι για την πολυπόθητη ελληνοποίηση.
     ΥΓ2. Οι πράκτορες λύσανε την απεργία τους. Άρα, ήρεμα.
     YΓ3. "Οι κίνδυνοι πέρασαν". ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΦΕΛΛΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΓΕ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΒΡΕ. ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ; ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. 

37 σχόλια:

  1. Γουσταρω Ουρουγουαη,Παραγουαη( μην με ρωτησει κανεις το γιατι,δεν ξερω,ισως επειδη εχουν αυτο το "αλητικο"...),Αργεντινη,Ολλανδια (καταλοιπα του `78).Οπως επισης και την Ισπανια,παρ`ολο που δεν ειναι Μπαρτσελωνα.Το Μεξικο μου σταματησε στον Σαντσεζ,και η Χιλη τωρα μου ειναι αγνωστη.Το επικινδυνο θα ειναι να προχωρησει η Ελλαδα,ετοιμαστειτε για την ευθυγραμμιση των πλανητων,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos: 2004-Νταμπλ ο Παο- ευρωπαικο για την Ελλαδα- νταμπλ για Ιντερ.
    2010- Νταμπλ ο Παο- Τριπλ για την Ίντερ- χάλασε η ισορροπία τρία σίγουρα για την Ελλάδα. Ελλάδα με Γερμανό στον πάγκο; ΔΝΤ απο τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε να περασεις,και να παιξεις με Αμερικη η Γερμανια και να τους αποκλεισεις...Μεχρι και την Πελασγια,Peggy θα την κανουν οι δικοι μας για να πατσισουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγη καλη μπαλιτσα να δουμε-αν γινεται- να ξεφυγουμε απο την εδω λιγδα.Τωρα το πως(φυσουνες) και το γιατι
    ("σπρωξιματα") εμενα δεν με πολυνοιαζουν.
    Ενταξει,τα εχουμε υπ'οψην μας και λιγο-πολυ παντα γινονταν. Ποδοσφαιρο ειναι.
    Θα διακινδυνευσω να πω το ζευγαρι του τελικου,το οποιο νομιζω οτι θα ειναι Βραζιλια-Ισπανια.
    αν και θα προτιμουσα την Αργεντινη με την Γερμανια για να παρουν και εκδικηση οι Αργεντινοι για το-και- εκει ΔΝΤ και να ξεκωλιασουν την Μερκελ. Αλλα λογω Μαραντονα-παρ'ολο που ειναι σε καλη συγκυρια το εμψυχο δυναμικο της οαμαδας-δεν την βλεπω να πηγαινει μακρυα. Οι "γραμμες" προκαλουν- εκτος των αλλων-σωλινοειδη οραση. Γαματα.
    Τους Βραζιλιανους τους "βλεπω" περισσοτερο λογω-επιτελους-καλης αμυνας και βεβαια τερματοφυλακα.Εκει στην επιθεση ομως "κατι" λειπει.
    Την Αγγλια,δεν ξερω γιατι την χρηζουν-οπως καθε τεσσερα χρονια-φαβορι.Εχει προπονητη,δεν λεω,Αλλα δεν ειναι και ο Μουρινιο.Υπ'οψην οτι τον Καπελο τον θεωρω καλυτερο. Η μαλλον,πιο "ολοκληρωμενο".Ο αλλος ειναι "σπεσιαλιστας",δηλαδη ειδικος.Αυτο ειναι και καλο και κακο.
    Την Γερμανια την βλεπω μεχρι τους 4.
    Η Πορτογαλια,μια απ'τα ιδια.
    συμφωνω οτι οι χωρες της αφρικης που συμμετεχουν,δεν θα καταφερουν και πολλα,περα απο το να "κερδισουν την συμπαθεια μας".
    Για την Γαλλια τι να πουμε. Με αυτον τον μαλακα που εχει στον παγκο,αλλα και τον υπερβολικο "επαγγελματισμο" που δειχνουν πολλοι παικτες-βεντετες της,δεν παει πουθενα.
    τα ιδια και η Ολλανδια.
    Για την Ιταλια,ουτε λογος.τι να πεις για αυτες τις παλιες καραβοπουτανες; ειναι ικανοι για ολα.Δεν ξερω.Παντως τελικο δεν την βλεπω.
    Καλη πορεια θα κανει η Αμερικη.
    Αυτα.

    Και για να μη ξεχνιομαστε,εγινε και η συναντηση
    Παππα-Νοτια και στη μεση κατι ξενοδοχουπαλληλοι,δικηγοροι και λοιπα,δεν ξερω θα σας γελασω. Και απεφανθησαν να κρατισουν το μυστικο τους οπλο -το μπατζετ,ακομα πιο μυστικο."να μην ξερει κανενας αντιπαλος μας το υψος του. Δεν θα διαρευσουν νουμερα..."(σημ.: δεν μιλουσαν για τους εαυτους τους,αλλα για πραγματικα νουμερα,για αριθμους).Εχει τρομαξει η πιατσα. Πανικοβλητοι
    ολοι τρεχουν να κρυφθουν να μην τους πετυχουν τιποτα δεσμιδες με πεντακοσαρικα στο κεφαλι.Κρυφο-ευτυχως παραμενει το μεγαλο μας οπλο. Λες και προκειται για το "υπεροπλο" του Τεσλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περασα-και θα περνω καθημερινα- απο το blog του Κωνσταντινου. Του δικου μας, εδω.Και καλω ολους να το επισκεφτουν.
    Ειναι νοσταλγικο με αυτα τα ιδιοχειρα σημειωματα,αυτον τον οικειο τροπο που διαλεξε να κοινωνει τις σκεψεις του.
    Βαθεια ανθρωπινος, νοιωθοντας αγαπη απεραντη για τον συνανθρωπο μα και χρεος. Οπως και λυπη. Και αναγκη για προσφορα.Και παρακεινει με τον τροπο του ολους μας να μην ξεχνουμε τις καθημερινες μεγαλες-μικρες στιγμες μας,το μοιρασμα τους με τον διπλανο μας,οσο "μακρυα" και αν ειναι και την συνεχης επαγρυπνηση της ψυχης μας στα σκουπιδια που την μολυνουν.
    Ασφαλως, "παντων μετρον,ανθρωπος".
    Και με μια μοναξια αγερωχη.
    Καλη συνεχεια Κωνσταντινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους
    Διάβαζα το πρωί ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue ο ο πρωθυπουργός της χώρας μας θεωρείται καταλληλότερος με ποσοστό 41% έναντι 40% του ΚΑΝΕΝΑ(!!!!!!) και 18% του Σαμαρά.
    Τώρα τι διαφορά έχει με τον κανένα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει...
    Ποδόσφαιρο σήμερα και φυσικά η συμπάθεια μου είναι οι άναρχες Λατινικές ομάδες όπου ο παράγοντας ''προσωπικότητα''παίζει μεγάλο ρόλο.
    Τις στημένες ρομποτικές ομάδες τύπου ολανδίας γερμανίας δεν τις μπορώ με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΛΛΗΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 11 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΜΙΑΔΕΣ..

    ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ 4.ΜΙΑΣ Κ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΧΑΤΖΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ..
    ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ 60 ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟ..ΑΡΑ Η ΝΤΟΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ..
    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ
    ΙΤΑΛΙΑ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Κ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΠΟΝΗΡΙΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΓΡΑΦΩ.
    ΙΣΠΑΝΙΑ :Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΟΥΛ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ Κ ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ Η' ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ 16.
    ΑΓΓΛΙΑ : ΜΕ ΙΤΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ .. ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΡΟΥΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥΣ ΦΡΙΤΣ..
    ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΟΛΛΑΝΔΙΑ : ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑ ΑΜ.ΧΑΦ. ΚΑΙ ΚΑΛ ΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ..ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΤΕΤΡΑΔΑ
    ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ..ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ Ο ΚΑΚΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ 16..ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ..
    ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΟΣΑ ΦΑΜΕ Κ ΟΣΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ..ΠΑΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΙ . ΑΛΛΟ ΜΠΑΡΤΣΑ ΑΛΛΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ..
    ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ Η΄ΜΕΞΙΚΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ..
    ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΟ ΣΟΚΕΡ , ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΩΝ..ΑΙΝΙΓΜΑ.

    ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ 7 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ 15 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΛΥΟΝ.. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιουνίου, 2010 10:00

    Ευστοχος.
    Οι αγαπες μου:
    1. Αργεντινη (ντιεγκο γαμα τα αποικιοκρατικα βορειοευρωπαικα καθικια που μας γαμανε απο την εποχη του Καρλομαγνου...)
    2. Ισπανια (μπαρτσα+τορες, πολλοι καλοι φιλοι ισπανοι, τα παντα ολα)
    3. Αγγλια (αποικιοκρατικα βορειοευρωπαικα καθικια, αλλα και χωρα της συζυγου, οποτε ταμπουλε...)

    Αυτες οι αγαπες μου, προγνωστικα δεν κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια ενδεκαδα σαν αυτη της φωτογραφιας θα το επαιρνε περπατωντας το κατσαρολι !! Φαινεται οτι απο ''μπαλα'' σκιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιουνίου, 2010 11:28

    Silly wizard, λιγο κοντα τα βλεπω το φανελακια τους...λες να φορανε τη φετεινή ευρωπαϊκη της δαφνοστεφανωμένης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταγγέλλω το σεξισμό του Web Master...
    Συνέχεια ημίγυμνα κορίτσια.
    Ούτε ένα αγόρι, έστω ντυμένο.

    Καλό Μουντιάλ να έχουμε, παιδιά.
    Μπαλίτσα να δούμε.
    Προγνωστικά, όσα και να κάνουμε, το πιθανότερο είναι να πέσουμε έξω.
    Συναισθηματικά το βλέπουμε όλοι. Εκδίκηση, φίλοι, αγάπες, σύζυγοι.Μια χαρά. Να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.


    Υ.Γ Χαράλαμπε, επιμένουν οι Ρώσοι.
    Τρόποι να πειστεί υπάρχουν.
    Να ξεβρωμίσει ο τόπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιωργη το πιο πιθανο, αλλα για λογους λιτοτητας..Μην ειμαστε κ εμπαθεις !!Τα στριγκακια θα ειναι δωρο της μηζενς στον χοχοχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Xαριστεύς (αφού βουτήξει λίγη Kορεάτικη κηροζίνη από το 2002) θα θριαμβεύσει και ο Mουρίνιο θα πράξει χαρακίριον διότι δεν πήρε τον παιχταρά.

    Oι Ισπανοί είναι καλύτεροι απ' όλους αλλά κομπλεξικοί. Nα δούμε αν θα μπουν τετράδα για δεύτερη φορά μετά την 4η θέση το...1950. Oι Άγγλοι μάλλον θα μπουν τετράδα μετά 20 χρόνια και την 4η θέση του 1990. H Bραζιλία σίγουρα τετράδα, η Aργεντινή του τρελομαραΔόνα μπορεί και κύπελλο, μπορεί και να μείνει έξω από τους Kαραγκούνηδες. O Nτομενέκ και η Γαλλία θα μεγαλουργήσουν αν κάτσει ανάστροφος Eρμής και μπει ο Kρόνος στον Oφιούχο. Δεν ξέρω τι επίδραση θα έχει το τατουάζ της Aκρόπολης που έχει χτυπήσει στον κώλο του ο Σισεύς. Iταλία, Γερμανία, Oλλανδία και λοιποί μεγαλομεσαίοι Eυρωπαίοι ότι κάτσει.

    Στην οκτάδα θα υπάρχει Aφρικανική ομάδα. H N. Aφρική θα σπρωχτεί του κερατά και θα τα καταφέρει τόσο καλά όσο η Iσπανία του 1982(Γ.T.Π.K.).

    Oι HΠA θα πάνε καλά και θα δείξουν πόσο έχει πιάσει τόπο η δουλειά των soccermoms. (Πρέπει να είναι πλέον περισσότερες και από τις icehockeymoms. O tempora, o mores).

    YΓ.

    Bρε Στήβεν, το Πάπα - Mπούμπα Ελληνικό όνομα δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Αδερφέ, η ενδεκάδα της φωτογραφίας, και να μην το έπαιρνε, θα ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα, διότι θα είχε προσφέρει θέαμα και μάλιστα αντοπάριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Άννα
    Απο το στόμα σου και στου αλλάχ το αυτί.Αμήν και πότε!Κάνε υπομονή,θα δεις πολλούς κοιλιακούς ξεκινώντας από απόψε,βέβαια δεν θα είναι γραμμωμένοι σαν τους δικούς μου ή του Στήβεν αλλά τουλάχιστον θα έχεις ποικιλία,όπως και να το δείς.

    Στην αποστολή της ισπανίας είναι και ο Μουνήτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. STEVEN

    Προς THOMAS SILLYWIZARD: Αδερφέ, η ενδεκάδα της φωτογραφίας, και να μην το έπαιρνε, θα ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα, διότι θα είχε προσφέρει θέαμα και μάλιστα αντοπάριστο.


    Αυτον τον υγιη αθλητισμο νομιζω τον στηριζουμε ολοι μας ..

    Χαραλαμπε ο Μουνητης νομιζω οτι θα σχολιαζει τα παιχνιδια μαζι με τον Πορτογαλο τον Καπουτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @THOMAS
    ...Και τι σχόλια,ειδικά αν παίζεται κανένα πάπα-μπούπα στο γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @dimitri
    Σε είδα έξω από το σπίτι του Χατζηχρήστου σήμερα ή μου φάνηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιουνίου, 2010 14:54

    Και γλουτούς, άννα και γλουτούς! Θα βγάλει το Ψινάκι φιρμάνι στο κρατικό κανάλι να κάνουν 10 κοντινά σε κάθε παιχνίδι, αλλιώς τιμωρία ο σκηνοθέτης στο κλουβί με τα μουτζά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    ...Και τι σχόλια,ειδικά αν παίζεται κανένα πάπα-μπούπα στο γήπεδο...

    Εγω τους βλεπω σχολιαστες σε αφρικανικη μονομαχια Ακτη Ελεφαντοστου-Γκανα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγόρια, λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά δεν είναι και τόσο... αντοπάριστη η ενδεκάδα της φωτογραφίας.
    Γιώργη, πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε...ελπίζω μέσα σε αυτά να είναι και η καλή μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντως οι γερμανοί κατεβαίνουν προετοιμασμένοι.
    Πάρτε γεύση από την προπόνηση για να καταλάβετε τι εννοώ...

    http://www.youtube.com/watch?v=5JRVYO_naXc&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαραλαμπε
    τον κοζωνη δεν τον ειδες που ηταν στο σπιτι του χατζηχρηστου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαραλαμπε , αν εκανε τοσο σκληρη προπονηση ο Νικολας στην Γερμανια τοτε σιγουρα αντεχει 3 χρονακια πολυ καλης μπαλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ναι ρε dimitri και έλεγα ποιόν μοιάζει ο τύπος.Βέβαια ήταν κατακόκκινος από τον πολύ ήλιο αλλά αυτός πρέπει να ήταν,θα του άνοιξε και την πόρτα διάπλατα ο δημητράκης και θα μπήκε...
    Ο αμερικάνος πήγε να μας πιάσει αμερικανάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @THOMAS
    Έχουμε μια ομάδα στο γραφείο και αν παίξουμε 5χ5 ή κάτι παρόμοιο τις πετάμε τρία μπαλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Ας κανονισουμε ενα εταιρικο τουρνουα τοτε !!Να δουμε τι πουλια πιανει η ομαδα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς όλους: Αρχίσανε τα αντίποινα. Σήμερα δεν θα δω την Ουρουγουάρα μου διότι πρέπει να πάω μετά της συζύγου σε γάμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. Κοίτα να δεις πρεμούρα ο άνθρωπος να θέλει να παντρευτεί εν μέσω κρίσης και πρεμιέρας του ποδόσφαιρου.
    Η βραδυνή αν΄ρτηση θα γίνει νορμάλ απο τον web master με θέμα τη Eurovision.
    Στις 24/6 έχει ποδόσφαιρο. Ρωτάω: Το ούζο μας θα γίνει; Καταθέστε τις απόψεις σας. Προτείνω να μην αλλάξουμε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιουνίου, 2010 17:41

    Κοίτα πρεμούρα ο άνθρωπος να παντερυτεί γενικών λέω 'γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ενταξει,καθε μερα εχει αγωνες.Τι να κανουμε.
    Ναι και απο μενα.
    Ο γαμπρος οπως φαινεται και απο την ημερα που διαλεξε,δεν εχει και μεγαλη εφεση και ενδιαφερον στο σπορ.Και το κερατο- απο τετοιες "καταραμενες" περιοδους-δεν φαινεται να φυτρωνει.
    Παρα περα,δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς polsemannen: Κάργα ελληνικό. Απο τη Σαμαρίνα κρατάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. steven
    για το ουζο δεν αλλαζει τιποτε απλα κανε μια reservation στο μαγαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς dimitri: Όλα Οκ. Θα τα αναλάβει ο Κωνσταντίνος που τους ξέρει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Stevev, εχει ενα γαμο εδω κ στο Πικερμι. Δεν ειναι ο μονος που παντρευεται φαινεται εν μεσω κρισης..Αν κ η κριση ερχεται μετα την κουλουρα στην Εκκλησια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνώ κι εγώ παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Την κανουν που την κανουν την....το φωναζουν κιολας,για αυτους που παντρευονται λεω...Κατα τα λοιπα η Ουρουγουαη πιστη στην παραδοση,εμεινε με 10,χτυπαγε λιγο παραπανω,τα γνωστα...και μια Γαλλια που εψαχνε τον κωλο της στο χορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή