Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

         Η είσαι ή δεν είσαι. Μάγκας εννοώ και στησιματίας. Και πρόγονος του ελληνικού πολιτισμού αλλά και τροφοδότης του νεοελληνικού. Να τα κάνουμε καλά τα πράματα και να δείξουμε στους γκιαούρηδες. Να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να κλάψουμε παρέα. Να μιλήσουμε για την παγκόσμια αδικία κι οτι δεν θέλουμε να γίνουμε Αργεντινή κατά ΔΝΤ αλλά τουλάχιστον ποδοσφαιρικά. Θέλουμε βοήθεια.
         Η Αργεντινή πέρασε. Τέλος. Δεν διεκδικούμε τίποτα. Θέλουμε να κάτσει να χάσει και να υποκλιθεί η δύναμη του καπιταλισμού που λέγεται Νότια Κορέα αλλά και οι άγριοι Νιγηριανοί που την προηγούμενη φορά μασάγανε τα δίχτυα μέσω του ολυμπιακού πρεσβευτή τους , του Γιενκινί. Κι άρα ρίχνω τα μούτρα μου. Τώρα μιλάμε παρασκηνιακά. Μην κοιτάτε την ιδέα μου.
          Θα πάρω το Ντιέγκο. Γιατί να θέλει να κερδίσει εμάς; Θέλει να μην τσιμπουκώνονται οι Καρυάτιδες; ( Αλήθεια αυτές γιατί ονομάστηκαν έτσι; Ποιά καρύδια σπάγανε;) Και θα του το πω στα ίσα να κάτσει και να μπερδέψει την ομάδα και να χάσει προάγοντας τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό μας αλλά κι αναταράσσοντας τις προετοιμασίες των ομάδων. Να κάτσουν εκεί κάτω και να γυρνάνε την σημαία κάτω απο τις βουβουζέλες διότι σε αυτές οφείλουν την επιτυχία. Την προετοιμασία εδώ χωρίς θόρυβο, τι να την κάνουν;
         Τι να κάνει κι ο Ντιέγκο; Θα κάνει μια πολιτισμική κίνηση. Ό,τι θέση και να πάρει με βάση την φιλοσοφία του, δεν έχει πρόβλημα. Εμείς αν θα βγούμε πρώτοι - κι εδώ που τα λέμε το αξίζουμε - τον δεύτερο του άλλου ομίλου, τον έχουμε εύκολα. Ο Μαραντόνα είναι υποχρεωμένος να κάνει την κίνηση αυτή. Είναι και μέλος του ΟΣΦΠ. Ο Ρεχάγκελ πρέπει να μείνει στην Εθνική. Ούτε στον Πειραιά να πάει αλλά ούτε και να χάσει την θέση του απο κανά  Σέρβο.  Ο Ντιέγκο , με όποιον και να παίξει, κερδίζει.
         Το ματς δεν το είδα, αλλά το θεωρώ ιστορική στιγμή σαν στατιτιστικό γεγονός αλλά και πανηγύρι για τη Νιγηρία. Που σίγουρα δεν θα πάρει τον Οτο προπονητή, αλλά και θα γίνει της πουτάνας με τον τύπο που έπεισε τους μαζεύοντες μπανάνες απο τα δένδρα, οτι είναι
καλοί και σε αλλα σπορ. Φυσικά κι εμείς θα πρέπει να αποδώσουμε φόρο τιμής στον άνθρωπο που καθότι κατάπτυστος, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΑΝΑ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ. ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ BLOG ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.
       Και σας έχω πει οτι δεν ασχολούμαι με την Ελλάδα γενικά. Δεν χάνω τον χρόνο μου. Αλλά υπάρχει και μια αλήθεια: Μπαμπούλας και μαστίγιο. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ. Σκάσε και δούλεψε. Πάραξε κάτι τεμπελχανά. Τι υπάρχει δίπλα σου; ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΝΙΓΗΡΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.
       Μέ έπιασε κάτι εθνικιστικό; Ποτέ. Πλάκα κάνω. Η πλάκα όμως βγάζει τα πιο σοβαρά στοιχεία της τραγωδίας. Που είναι περιγραφή της πραγματικότητας κι όλης εκείνης της κριτικής που ασκήθηκε στον Γερμανό. Που ήταν σωστή πέρα για πέρα, αλλά ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1827 ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ , Η ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΟ.
      ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;
     ΥΓ. ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΗ ΝΙΗΡΙΑ; ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Η ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΖΗΜΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ. Α, ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ. ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ; ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ. ΓΙΑ τους ανθελληνες.

     

19 σχόλια:

  1. Ρε ο ανθρωπος ειναι τριμαλακας σου λεω...Αρχιδια,μαλακας στην νιοστη,αφου δεν εχει τελος.Δεν αντεχεται.Χιλιες φορες να ακους την σκουπα της γυναικας σου και να βλεπεις μονο.Και απο διπλα ο Καρουλιας να συμφωνει μαζι του και τα σιροπια να τρεχουν στο πατωμα,μην και χασουμε την επομενη φορα τον LARY KING...Ετσι και εισαι λιγο φορτωμενος βουτας την τηλεοραση και την προσγειωνεις στο απεναντι μπαλκονι,ακου ο "Θεος να μας βοηθησει..." λες και ειχε την καουρα την δικια μας."Ληξτο,ληξτο..." φωναζε συνεχεια αλλα ο ανθελληνας ο Κολομβιανος τον εγραφε στα αρχιδια του,επαιζε με τα νευρα του κι αυτος με τα δικα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poso malakas

    ti liksto kai liksto re koulouri ,re mideniko

    paizeis kontra se mia omada pou tis pane ola theostrava

    tin kerdizeis kai ksereis oti exei faei 4 noritera n korea kai pos to proto kritirio gia na pas parapera , einai n diafora termaton

    ti liksto gamo to kantili sou spazarxeidi ,ampale gamo ti net kai to prwinadiko tou skai

    ekei vazeis oti exeis kai den exeis gia na valeis kai 3o kai 4o stous dialumenous kai na anevaseis katakorufa pithanotites gia parapera

    axriste malaka


    re malaka avantadore tou lagou, sxoliasti tis poutsas kai tis malakias

    pairnei mpala o tziolis , kanei sout apo ta 40m
    pairnei mpala o tziolis , ti xanei sto kentro
    pairnei mpala o tziolis ,soutarei pano se nigiriano pali apo ta 40m
    pairnei mpala o tziolis kai prin soutarei apo ta 40metra , tou klevoune ti mpala

    kai tin idia wra pou exei sikothei anartisi sto troktiko gia apelasi tou tzioli , o avabtadoros tis sumforas ,tis kakomoirias kai tis laagokotas ,o karoulias, kanei eidiki mneia ston irwismo tou tzioli



    re imarton re pou leei ki o Colgate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Monegascos
    Βρε Γιάννη εκεί είναι τελικά η πηγή του παράνομου και δεν το ξέραμε;
    Διάβασε:
    Συνελήφθη στο Λουτράκι Κορινθίας ένας 48χρονος, υπεύθυνος σε καφετέρια, γιατί διοργάνωνε στο κατάστημα παράνομο στοίχημα ποδοσφαιρικών αγώνων. Ταυτόχρονα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, λειτουργούσε υπολογιστές με τυχερά παίγνια.
    Κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο, όπου διενεργείτο παράνομο στοίχημα, ένας εκτυπωτής, καθώς και ένας εκτυπωτικός μηχανισμός έκδοσης αποδείξεων του παράνομου στοιχήματος.
    Επίσης, κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 912 ευρώ, ως προερχόμενο από διενέργεια παράνομου στοιχήματος, πλήθος κουπονιών και αποδείξεων και έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές συνδεδεμένοι μεταξύ τους, με εγκατεστημένα τυχερά παίγνια.
    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ οι ιδιοκτήτες του καταστήματος αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου

    Μάλλον για ψιλικατζής μου μοιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλά βρε παιδά, δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε...

    Δηλαδή ο Θεός ΔEN είναι Έλληνας;

    Πω, πω...

    Kαραγκούνης στον Aγκουέρο:

    "Όλα αμίγο! Σέρο -Σέρο! OK?"

    Kαι μετά το μαγικό του Kαραγκούνη:

    Aργεντινή - Eλλάδα 0-0

    Nιγηρία - Kορέα 1-0

    Kαι... H Eλλάδα παίζει με τον Φορλάν υπέρ βωμών και εστιών και άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χθεσινό ήταν ένα από τα (όλο και πιο σπάνια, πλέον), ποδοσφαιρικά βράδια κατά τα οποία συνωμοτεί το οικοσύστημα υπέρ της Ελλάδας: όλα πάνε κατ’ ευχήν, δημιουργείται μια γιαλαντζί ευτυχία σε Έλληνες παίκτες και θεατές που τόσο ανάγκη έχει η χώρα στις δύσκολες στιγμές που περνάει.
    Το κακό είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το μυαλό κολλάει στο μέλι και δεν μπορεί να πάρει στροφές και να σκεφτεί ότι, αντί να περιμένουμε τη λήξη του (πάρα πολύ καλού, είναι αλήθεια) αγώνα για να αγκαλιαστούμε και να αυτο-αποθεωθούμε, είναι προτιμότερο να κυνηγήσουμε το τρίτο -πολύ κρίσιμο όπως ήταν σαφές- τεμάχιο κάτω από ευνοϊκές συνθήκες που κατά πάσα βεβαιότητα δεν θα ξαναβρούμε ποτέ. Μα ποτέ.
    Δεν με ενδιαφέρουν οι ολιγόνοες δημοσιογράφοι που μεταδίδουν, με λυπεί που η Ελλάδα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνει πιο εύκολη την πρόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
    ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ? ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ Κ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ !!
    ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕ ΓΡΗΓΟΡΑ !!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΛΔ ?
    ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ? ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ? ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΥΝΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ?ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ? ΠΟΥ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΚΟΝΤΡΑΡΕ Κ ΜΠΗΚΕ ? ΠΟΥ Ο ΜΑΥΡΟΥΚΟΣ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ?ΠΟΥ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΡΜΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ?
    ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ !!ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥ 2004..
    Α ΝΑΙ Κ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Ο ΤΖΙΩΛΗΣ !!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Κ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ !!! ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ 10 ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ ΕΣΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΛΗΞΤΟΟΟΟΟΟΟ Κ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΓΑΜΗΤΗ ΧΗΡΑ ?
    ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 150 ΧΙΛ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ?ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΤ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ?

    ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ? ΚΑΙΤΑ ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ?ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕΜΠΟΥΕ Κ ΠΟΛΥ ΛΕΩ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λίγα με την "Ωρα για σπορ".Προσφέρει δωρεάν γέλιο, πράγμα ανεκτίμητο στις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατόπιν έγκυρων πληροφοριών που έχω σας ανακοινώνω ότι η πρόταση των Ρώσων για τον Σκόκο ξεκίνησε να έρχεται.
    Μια μικρή καθυστέρηση που παρατηρήται οφείλεται στο ότι έρχεται με τον υπερσιβηρικό.
    Τώρα πρέπει να είναι κάπου στην Βαϊκάλη και ετοιμάζεται να περάσει στην απέναντι όχθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στουρναρας θανασης18 Ιουνίου, 2010 18:43

    μια ζωη τα ιδια σκατα.ο αιωνιος ελλην χανει βριζει,κερδιζει ειναι θεοι οι παικτες.ετσι και στην ζωη μας νοοτροπια Γ εθνικης για πρωταθλημα ουτε λογος.ο πρωταθλητης χανει και δεν πανικοβαλεται.απλα αξιολογει τα λαθη του και ξανακηταζει την κορηφη και πως θα την φτασει.εδω στην πατριδα εχουμε μια προσωπικη επιτηχια αισθανομαστε θεοι,εχουμε μια αποτηχια καταστρεφεται το συμπαν.για αυτο η κοινωνια μας θα ειναι παντα στην Γ εθνικη.ειμαστε σκαταδες και ετσι θα μεινουμε.καλα λεει ο στιβεν μπαμπουλας και μαστιγιο μονον αυτο σωζει.αλλα που θα παει,θα δουλεψει ο πουστης και τεμπελης ελληναρας δεν μπορει να το αποφηγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Όλους: Μόλις έπεσε σε κάποια ομάδα, κώλωσε. Τα λέγαμε οτι είχε παίξει με πιτσαρία. Πάντως και σήμερα - για να είμαι δίκαιος - ήταν καλή η Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιουνίου, 2010 20:32

    Βαϊκάλη? Κιόλας Χαράλαμπε? Εγώ νόμιζα ότι ακόμα ξεκίναγε από Καμτσάκα...μου μυρίζει άλλο ένα φιάσκο...σα μουχλιασμένο χαβιάρι...
    Πάντως το μουντιάλ επιτέλους πήρε μπρος. Και τα αποτελέσματα αφήνουν ανοιχτές υποθέσεις και θα δημιουργηθούν και οι απαραίτητες εκπλήξεις.
    Όντως χθες το Μεξικό ήταν χάρμα...πλάκα πλάκα οι "μικροί" λατινοαμερικάνοι παίζουν το πιο φρέσκο ποδόσφαιρο με τον καλύτερο συνδυασμό τρεξιμάτων, τακτικής και τεχνικής.
    Από ευρώπη τίποτα ενδιαφέρον (ακόμα).
    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Γιώργη: " Επέτειος κι απόψε...
    Τέτοια μέρα έπρεπε
    νάσουνα με μένα
    κι όχι αποτσίγαρα να μετρώ σβησμένα. "
    Αυτό έλεγε χρόνια πριν ο τεράστιος. 3 Ανδρικές φωνές υπάρχουν για μένα σήμερα. ( Ποιές λες; ).
    Γιατί το λέω; Θα το δεις στην βραδυνή ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτο το αριστερο μπακ-χαφ της Αλγεριας, ο Μπελχατζ,ειναι οτι πρεπει. Αλλα πως...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιουνίου, 2010 23:33

    ΟΚ, Β' ήμισυ του 20ου αιώνα (άλλοι πιο πριν): Μπίθι-Στέλιος-Ξυλούρης.
    Τα βλέπω....(περιμένω ανάρτηση)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαραλαμπε του κωλου ηταν...Αν ηταν ψιλικατζιδικο κατι θα γινοταν.Παντως εχουμε και βαρια χαρτια,και κουμπαριες εχουμε,απ`ολα,βαλτε να πανε....Στηβεν,για τρεις φωνες ειπες.Ξυλουρης,Μητροπανος,Παριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ19 Ιουνίου, 2010 00:14

    ΚΑΖΑΝΤΖΗΔΗΣ ΞΗΛΟΥΡΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρεμος, Ρουβας, Τρυανταφυλλος.
    Α, αντρικες ειπες; Σορυ, λαθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς τους ανταποκριθέντες: Οι γνώμες παίζουν και καλά κάνουν. Μίλησα για ζωντανούς βέβαια, μάλλον δεν το διευκρίνησα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κρατα Μητροπανο,Παριο,και για τριτο βαλε τον Ντεμη Ρουσσο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή