Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

TO ΣΠΟΤ

          Πιστεύω να έχετε ακoύσει το σποτάκι της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ. Κυριότερα την αρχή του, αλλά κι όλο τον συνειρμό και την κατάληξη. Μιλάμε για διαφημιστή, αλλά και πληρώνοντες αυτόν, που δεν έχουν σχέση με την ΑΕΚ. Μιλάμε για σούργελα, που φτάνουν στα όρια της προσβολής για την ομάδα μας. Μιλάμε όχι για Αεκτζήδες, αλλά για φιλοαεκτζήδες. Μιλάμε για έναν χλευασμό στα όρια της εξαθλίωσης του ηλίθιου που πήγε κι έδωσε τα λεφτά.
         Δεν λέω οτι έγινε επίτηδες. Δεν λέω οτι υπάρχει κάποια συνωμοσία. Λέω άλλα: ΒΡΕ ΑΡΧΙΠΑΠΆΡΑ, ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΥΤΟ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ -εκτός αν είσαι φελλός κι απεδέχθης τη μία και μοναδική πρόταση των κωλόγαβρων που κάνανε την παρουσίαση- , ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ, ΤΟΥΛΑΧΣΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΜΟΥ.
           ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΕΚ, ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η ΣΑΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; " Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ;" και " ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ." και " Η ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ."
        Μιλάμε για το χειρότερο σποτάκι που έχω ακούσει ποτέ. Ακόμα πιο ακατάλληλο για προώθηση χρημάτων, σε σχέση με το " μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω." Που ακόμα κι εκείνο είχε μια λογική, μια πίκρα, πες μια δροσοσταλιά για το μέλλον. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ. ΠΟΥ 100% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ Ή ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
         Ακούστε το και θα με θυμηθείτε. Κι είναι μια εποχή που το μόνο που παίζει είναι το συναίσθημα και η καρδιά. Εντάξει κι η τσέπη, αλλά το γήπεδο είναι ένα καταφύγιο, όπου μπορεί να ξεσκάσει ο καθένας. ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΛΕΝΕ , ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΟΣ.
       Διότι ρε πούστη μου, είμαι απο αυτούς που δεν μου αρέσει πια το τραγούδι της ΑΕΚ. ΘΕΛΩ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑΚΟ ΗΧΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΡΥΘΜΙΚΟ, χωρίς κουπλά, μόνο με ρεφραίν. Αλλά να νοιώθω το ρίγος, να πάλλεται η ψυχή του πατέρα μου και να δημιουργείται μια "πολεμική" για το αθλητικό γεγονός. ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΙ ΕΔΩ " ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ". Τα πόδια σου θα πλένεις απέξω και '' κόλαση μέσα στο τζαμί, μονάχα γαμημένοι θα βγείτε απο κει." Για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
        Διότι απο όλη την ιστορία της ΑΕΚ μας, σκέφτηκε ένας πούστης που προφανώς πληρώθηκε, να μας κάνει καρτούν; Ο πεθερός τι θα κάνει με την γαμημένη κόρη του, που βέβαια την πηδάει Αεκτζής - ποιός θα μπορούσε  ( είπα την πηδάει, όχι τον χώνει)-, να γίνει και διαφήμιση για το γαμήσι; και διαβάστε πίσω απο τις γραμμές και καταλάβετε, όχι τι υπάρχει στο συνειδητό αλλά στο ασυνείδητο του ανώμαλου, που βγαίνει στο κείμενο. Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΝΑΝ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.
          Και δεν μιλάω για Βυζάντιο. Αυτά είναι μαλακίες για τους Έλληνες που θεωρούν τους ευατούς τους απόγονονους των αρχαίων αλλά και των Ρωμαίων ταυτόχρονα. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ. ΜΙΛΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΦΤΕΡΟΥΓΑ.
        ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΑΝΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΕΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΩ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ. ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ.
       ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ. ΠΥΡΠΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΗΦΑΓΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΣΕΝ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΚΑ. ΑΕΤΟΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ; ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΟΤΑΚΙ; ΑΝΤΕ ΡΕ , ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ 5 ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ.
       ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ. ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΛΛΑ, Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ: ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

51 σχόλια:

  1. EXEIS APOLUTO DIKIO..EIDIKA AFTO ME TH PERISTERA KAI NA PHGAINOUME GHPEDO ME TA KLWSSOPOULA ME SKOTWSE..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηβεν,εγω το σποτακι δεν το εχω ακουσει,και ουτε προκειται μαλλον εντος γηπεδου...Διαβαζοντας την αναρτηση καταλαβαινω οτι ειναι τουλαχιστον δυο μαλακιες και μισο...Δεν εκπλεισομαι βεβαια,απο την στιγμη που εχει ελαφρυνει πολυ ο Δικεφαλος,εχει γινει πολυ light εδω και χρονια.Και ειναι ασορτι με την τουρκοποιηση της Θρακης,με τον Ταγιπ καβαλα στο αλογο,και γενικα με ολη αυτη την ερμαφροδητη κατασταση που αναθεμα κι αν οι Τουρκοι κουνανε καθολου το χερακι τους,ολα μονοι μας τα κανουμε.Οπως και το σποτακι,που αμα ο αλλος δεν καταλαβαινει τι σημαινει ΑΕΚ,ειναι για τα μπαζα,οταν ομως διοικεις αυτη την ομαδα και κανεις κατι τετοιο εισαι για παρεα στις σφυριδες το λιγοτερο.Εκτος...εκτος κι αν το επιθυμητο αποτελεσμα ειναι το τελειως αντιθετο απο αυτο που δηθεν εμφανιζονται να θελουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Γιάννη Περισσό: Μιλάμε για κανονική αλητεία. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς monegascos: Δεν μιλάω για μέσα στο γήπεδο. Μιλάω για τα ραδιόφωνα που τα ακουν όλοι. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΡΑΧΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΦΤΗΝΟΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστευεις πραγματικα οτι η οργανωση θα προχωρησει σε μια "νοτα" διαμαρτυριας? η οτι θα βγαλει καποια ανακοινωση? Χλωμο το βλεπω,αντε μια δηλωση του στυλ " δεν γαμιεται τωρα,ολοι κοντα συην ΑΕΚ"..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς monegascos: Μα εδώ είναι η χρυσή ευκαιρία. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς όλους: Εγώ σέβομαι την Κυριακή και τα μπάνια. Λέω λοιπόν η ανάρτηση να τρέξει και την Δευτέρα για να διαβαστεί. Θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=XFw6W4fcOIU

    eidika ayto einai........................gavrovazelo na vazane kalitero spot tha kane...apla ntroph..


    odysseas perissos aderfos tou prwtou pou postare..eides steven,mporei kapote na me vrizes logw organwshs alla twra mexri k ston aderfo mou se diafimisa k gine anagnwstis sou.

    (k perimenei pws k pws na grapseis.."mpainei o melisanidis sthn AEK"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανώνυμο: Αδερφέ ( πιστεύω να μου επιτρέπεις ) , τα σωστά σωστά και τα λάθη λάθη. Δεν σε έβρισα εκτός αν μπήκες με τέτοιο ύφος εδώ. Γνωρίζεις πολύ καλά οτι δεν ανήκω πουθενά και δεν χαρίζομαι εύκολα. Σε ευχαριστώ για την διαφήμιση, αλλά έχεις δει οτι το blog το κρατάω ανθρώπινο μακριά απο διαφημίσεις. Για μας με τις διαφορές μας. ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.
    Είμαστε παιδιά ενός ανώτερου θεού, μην το ξεχάσεις ποτέ. Νάσαι καλά κι εσύ κι ο Οδυσσέας που έχουμε μιλήσει. Δεν θα γράψω για τον Μελ, αν δεν το έχω πάρει πια γραπτώς. ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. Πουτάνα έχω γίνει και το γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Οδυσσέα : Λάθος έκανα στην κατανόηση του σχολίου. Τρέχουν οι στιγμές κι έγραφα κείμενο τώρα. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΣΠΟΤ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. Η ΑΥΤΟ Η ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΓΑΒΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Γιάννη κι Οδυσσέα : Για την πλάκα μου δεν βρίζω. Και δεν υπάρχουν κακές λέξεις. Υπάρχουν κακές σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Ιουνίου, 2010 11:44

    Κοίτα...δε θα εστιάσω αποκλειστικά στο σποτάκι, το οποίο ήταν -κατ' ελάχιστον- ανεπαρκές. 1ον, ορθότατα επεσήμανες τη ΜΑΛΑΚΙΑ που τους δερνει με την τιμολογιακή πολιτική τους. Δε μπορεί σε περίοδο οικονομικής κρίσης, με μία ΑΕΚ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από παλιά, και με ένα λαό που έχει βάλει πλάτη χωρίς να ξέρει καν που πήγαν τα λεφτά να ζητάς τα ίδια με πέρυσι. ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ...
    ΑΕΚ-Ελλάς. Τα παμε. Σε περίοδο κρίσης, από τη στιγμή που διοικούν ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ, οι λύσεις θα είναι οι αναμενόμενες, "inside the box" της λογικής τους. Στην περίπτωση του Παμπερούχου του ΙΙΙ με το μουστάκι και του σοσιαληστρικού θιάσου του τα βλέπουμε...
    Στην περίπτωση του καμαριού της Moscow Road, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "THIS IS AEK"...πάμε σε γαύρους (γλου γλου) και χρεωνόμαστε για τις φανέλες ρίμπο...στους φοίβους για νεοσκυλέ "ύμνους"-βορβορυγμούς...κλπ κλπ.
    Το σποτάκια και -συνολικά- η καμπάνια και η τιμολογιακή πολιτική πως θα εφαρμοστούν? μα με τα ίδια υλικά όπως εδώ και 6 χρονια! Τους ίδιους τσάτσους και θύματα-θύτες του life style, παλλακίδες τους Κωστόπουλου του γαυρο-νταβά.
    Ο ΑΕΚτσής να μην ξέρει, πια, καν τι είναι ΑΕΚ...
    Σε λίγο δε θα ξέρει γιατί να είναι ΑΕΚ...
    Ξέρεις...είναι αυτό το "γλυκό", "ανώδυνο" πραματάκι με κιτρινόμαυρα με τον σκόκο, έναν ύμνο με drum machine και μπουζούκι και διαφημιστικά δώρα πριν μπεις στο γήπεδο κουτιά σερβιέτες με φτερά (σα τον αητό μας?...) και σαγιονάρες PUMA με το ριμπο στο δεξί και το ράμος στο αριστερό...τις στρώση μπογίας με κοκκινόασπρο και τον θρυλέοντα...
    Αλλά είπαμε, όπως και ο άλλος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ προσφυγικός εξωραϊστικός σύλλογος Κούρδων-Σμύρνης, κι εμείς θα επιστρέψουμε στις ρίζες μας...η ΑΕΚ θα μετατραπεί σε ωδείο, με βραδιές παρουσίασης βιβλίων, συζητήσεις για τον φεμινισμό στα χρόνια της εξίσωσης ορίων συνταξιοδότησης και προβολές Ταρκόφσκι.
    Αλλά το διαρκείας διαρκείας προσφυγάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Ιουνίου, 2010 11:45

    ...αλλά υπάρχει και κάτι θετικό. ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ) ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ. Δυστυχώς η μάθηση επιτυγ΄χανεται μόνο με πόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Ιουνίου, 2010 11:48

    εννοούσα ..."και σαγιονάρες PUMA με το ριμπο στο δεξί και το ράμος στο αριστερό...αμα τις ξύσεις με τη φτέρνα λίγο παραπάνω, φέυγει το κριτινόμαυρο και φαίνεται η πρώτη στρώση μπογίας με κοκκινόασπρο και τον θρυλέοντα..."...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ειχα ακουσει το σποτ,απο αδιαφορια.Τι να ακουσεις πια και τι να δεις απο δ'αυτους.
    Μετα την αναρτηση σου,ειπα να το ακουσω.Και εκει που περιμενα-λεμε τωρα- να ακουσω κατι σαν "...ο Αετος της Βασιλευουσας θα ξανακαθισει στο θρονο του.." και κατι τετοια, ακουω για εναν ισογαμπρο ξεπουπουλιασμενο γυπα που θα παρει με συνοικεσιο ενα περιστερι.
    Πραγματικα ειναι τουλαχιστον για γελια.Αν μεινει καποιος εκει και δεν κανει και τις συναρτομενες σκεψεις που ειναι αναποφευκτες. Και που καταληγει στο ξελογιασμα της περιστερας απο τον τζαναμπετη αετο που φευγει απο τα αποκρυμνα βραχια και τις κορυφες οπου ανηκει και για λογους επιβιωσης και βολεματος,φοραει μια ροζ κορδελα στο λαιμο του και ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ σε καποιο μπαλκονι η σε καποια πλατεια και ζευγαρωνει με περιστερι για να γεννισουν ΤΙ;
    Το πιο πιθανο στο ζευγαρωμα αετου και περιστερας ειναι να γεννηθει ενα λευκο κορακι.Που θα ζει απο τα αποκαιδια και τα πτωματα,ετοιμο στον παραμικρο θορυβο, να κρυφτει σε καποια σπηλια.
    Με τη φωνη του Χαζοκωστα, που μημουμενος τον Πρεκα φανταζομαι,λοιδορει στην ουσια και υποβιβαζει πρασβαλοντας ενα ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.
    Να πας να γαμηθεις Αδαμιδη και να σου δωσω και τα στοιχεια μου να μου κανεις μηνυση. Και εγω σε εσενα για προσβολη συμβολου και ευτελισμο των ιστορικων καταβολων του συλλογου.
    Η συνεχης πτωτικη πορεια του συλλογου στα ματια εκεινων που την αγαπουν αλλα και εκεινων που την εκτιμουν οντας "αλλοθρησκοι",ειναι χωρις τελος.Χανονται τα κυρια χαρακτηριστικα του,εκεινα που τον εκαναν ξεχωριστο και περα απο μια "ποδοσφαιρικη" ομαδα.Τα οποια ολοι γνωριζουμε,νοσταλγουμε και με λυπη τα βλεπουμε να μεταλλασονται σε ακαθοριστα υβριδια.
    Δεν ειναι ωρα να αναφερουμε το τι ειναι ΑΕΚ,τι σημαινει για τοσους και τοσους και τι κουβαλα στη ραχη της.Τα ξερουμε ολοι. Τουλαχιστον οσοι εχουν συναισθηση. Οι ερμαφροδυτοι υπαλληλοι δεν εχουν και αυτο δεν φυτρωνει αυτοματα,ουτε μεταδιδεται. Η εισαι αντρας, η πουστης. Δεν υπαρχει "ολιγον εγγυος". Ουτε "ολιγον ΑΕΚ".
    Η "οργανωση" που κρατα τα κλειδια της γνησιοτητας-οπως λεει- οφειλει να αντιδρασει αμεσα και βαρβατα. Αν δεν το κανει,δεν θα σημαινει τιποτα αλλο απο το βολεμα και τον επαγγελματικο συνδικαλισμο που τοσοι, καθολου αδικα της καταλογιζουν.Και δεν θα εχει κανενα δικαωμα πλεον στα ανουσια μανιφεστα και στα προπατορικα δικαιωματα.
    Μετα την στηριξη στον Ηρακλη, σκεφθειτε και τουτο το ταλαιπωρο Αετοπουλο που εφυγε απο τους τρουλους της Βασιλευουσας και κουρνιασε κατω απο καποιο μπαλκονι και το ταιζουν σπορια για να αναπαραχθει με ενα περιστερι και να γεννησουν κουτορνηθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου...

    (Άντε και Kentucky Fried Chicken σπόνσορας στη φανέλα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Ιουνίου, 2010 14:42

    Όχι σουηδέ, σε αυτό πήγαν καλά...βάλαν το μεγαλύτερο βοθρατζή του γιουνάν μπεηλίκ στη φανέλα...ΑΕΚ-ο αχόρταγος (από που πάνε για τη χαβούζα)...τα καλά να τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Ιουνίου, 2010 19:26

    Πάμε, λέει, για Πατσατζόγλου...αν δω πάτσα-δέλλα-νικόλα στην ΑΕΚαρα πήρα διαρκείας!
    Ένας γαύρος με θρυμματισμένα πόδια θα μας πάρει τα λεφτά πάλι...
    Έτσι θα πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Γιώργη: Δεν το άκουσα αυτό, αλλά οπωσδήποτε θα κάνει αίσθηση. Δεν είναι εύκολο να παίρνεις μουντιαλικό παίκτη και μάλιστα αγωνιζόμενο στα κακοτράχαλα γήπεδα της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς όλους: Κάποια σχόλια για το ποδόσφαιρο θα τα κάνουμε για την κουβέντα. Εξ άλλου αργότερα, η κατάσταση θα πήξει χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα σποτάκια δεν τα έχω ακούσει.
    Από τα σχόλια σας νοιώθω τυχερός που δεν μπήκα στον πειρασμό να το κάνω.Από την μια η διάθεση μου να μην ανανεώσω το διαρκείας, από την άλλη άκουσα ότι συμμετείχε ο Μητσικώστας,μου έκατσε στραβά αν και τελικά η διαίσθηση μου είχε δίκιο.
    Τι να πει κανείς.
    Χίλιες φορές καλύτερο το ''μόνη δεν θα σε αφήσω''από αυτές τις αδερφήστικες μαλακίες.
    Και μη χειρότερα να λέμε.Στην ΑΕΚ φτασαμε να λέμε ''εχθρό του κακού το χειρότερο''.
    Βλέποντας την Γερμανία(αλήθεια,πόσους γηγενείς έχει;)με την Αυστραλία 4-0 προς στιγμήν σκέφτηκα να μια χειρώτερη ομάδα από την Ελληνική.
    Μετά καρπάζωσα τον ευτό μου και επανήλθα στην πραγματικότητα.Αλήθεια,ισοπαλία θα πέρναμε από την Αυστραλία;Με την Γερμανία πόσα θα τρώγαμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Χαράλαμπο: Πολύ καλή η Γερμανία εναντίον της πιτσαρίας. Μου θύμισε την ΑΕΚ που κέρδιζε το πρωτάθλημα στα φιλικά και μετά τερμάτιζε πέμπτη. Τότε πολύ παλιά. Θα δούμε βέβαια. Πάντως απο τον όμιλο την είχαμε περάσει. Η Σερβία την πάτησε μόνη της. Αποκλείστηκε νομίζω. Ξέρουν πολύ μπάλα, αλλά για ομάδα δεν κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το σποτ το αφηνω ασχολιαστο.Προσβαλλει την ελαχιστη αισθητικη που διαθετω..Αν το εβγαζε ο Κεραυνος Κερατεας θα ειχε απολυθει ο εμπνευστης..Να χαρω διαφημιστες..
    Για την μπαλιτσα τωρα τι εχω δει μεχρι στιγμης.

    Το Μεξικο επαιξε πολυ ωραια μπαλα και ειχε κ δυσκολο εργο απεναντι στους γηπεδουχους.Ηταν κ το πρωτο παιχνιδι..Εξακολουθω να πιστευω οτι μπορει να παει στους 4.
    Η Γερμανια εχει νεαρη ομαδα , αλλα δειχνουν οτι εχουν ταλεντο.Τωρα αν θα αντεξουν μεχρι το τελος την πιεση κ με ανωτερες ομαδες δεν ειμαι σιγουρος.Πντως παιξανε ομορφο ποδοσφαιρο χωρις γιομες , αλλα με ωραιους συνδυασμους.Εστω κ αν η Αυστραλια δεν ειναι ασφαλες δειγμα..
    Αγγλια λιγα πραγματα..Μονο με τον Ρουνει μπροστα σοβαρο παιχτη θα εχει προβλημα.Τα αμερικανακια δεν αστειευονται κ ισως ειναι η ομαδα με την μεγαλυτερη εξελιξη μεσα στην δεκαετια..Τρεχανε πολυ , ειχαν αλληλοκαλυψεις και πολλες αντοχες..Αν μυριζει ντοπα θα το μαθουμε ποτε?
    Η Αργεντινη με αυτον τον προπονητη δεν παει πουθενα.Δυστυχως.Αλλοπροσαλλη συνθεση κ ενας Βερον να συναγωνιζεται τον Καραγκουνη..

    Η Ελλαδαρα τωρα τι να πρωτοσχολιασεις.Ο Μακος μπροστα σε αυτα τα χαφ φαινεται τουλαχιστον Ρεδοντο.
    Αν αισθανοντουσαν περηφανοι οι βαζελοι για τους διεθνεις τους πριν το Μουντιαλ ,δεν ξερω τι γνωμη θα εχουν τωρα.Τζορβας τροχονομος.Αυτο το παιδι δεν κανει εξοδο με καμια Παναγια.
    Βυντρα ο γνωστος , Κατσουρανης με τον κωλο στο πατωμα ..Ζητημα αν εκναε 5 χιλ. σε ολο το ματς.Πιο πολυ φωναζε στους αλλους.Σειταριδης δεν εχει καταλαβει οτι ειναι πρωην ποδοσφαιριστης.Τι μαλακια πηγαμε να κανουμε περυσι!!!ο Καραγκουνης μια ζωη γκρινια ,να παιρνει ολα τα στημενα να χαλαει φασεις.Τζιωλης οπως λεει κ ο Γεωργιου ειναι σαν να εχει καταπιει γκασμα..Την επιθεση δεν την σχολιαζω γιατι δεν υπαρχει..
    Τον Γερμανο ποσα γραμματια εχουμε ακομα να τον εξοφλησουμε για το 2004 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στη σημερινή εποχή που διακρίνεται από το γρήγορο, το επιδερμικό, το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ , ρε;» και, πάνω απ’ όλα με το μαύρο σύννεφο της πτώχευσης της χώρας πάνω από το κεφάλι μας από λαμόγια πολιτικούς με εταιρείες off-shore και πολίτες α-πολιτικούς κι αδιάφορους ….. σε αυτήν την εποχή, δεν είναι εύκολο σε ένα ραδιοφωνικό σποτ 30” να περάσει κανείς με χιούμορ και πειθώ στο κοινό την ιστορία της ΑΕΚ.
    Ωστόσο, συμφωνώ ότι το σποτ είναι εξυπνακίστικο. Αλλά πάλι, όσοι παίρνουν διαρκείας δεν περιμένουν από τις διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιουνίου, 2010 13:22

    Πάντως, μέσα σε όλα αυτά, ο θείος παίρνει για προπονητή αυτόν που ήθελα εγώ για την ΑΕΚ...κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Κωνσταντίνο: Αδερφέ, το σποτ είναι φτηνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Γιωργης
    Πάντως, μέσα σε όλα αυτά, ο θείος παίρνει για προπονητή αυτόν που ήθελα εγώ για την ΑΕΚ...κρίμα.

    Μια απο τα ιδια κ εγω Γιωργη. Ο ιδανικος για να διαχειριστει μια ομαδα με νεους παιχτες.Ασε που μαλλον γνωριζει κ περισσοτερο την ευρωπαικη αγορα.Και μαζι του ο τρομοκρατης εκανε σουπερ χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς όλους: Το ραδιόφωνο είπε οτι απομακρύνεται ο Ντιόπ κι οτι παγώνει του αριστερού μπακ. Τι ακούσατε; Μήπως το σποτάκι μας λέει την αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απομακρυνεται ο Παπα μπουμπα ? Και παγωνει το αρ.μπακ.
    Πεφτω απ οτα συννεφα.Μαλλον περιμενουνε να τελειωσει το mundial για να ψωνισουν απο εκει.Μην χασουνε καμια καλη ευκαιρια παιχτη..
    Οσο δεν ερχεται προταση για τους αργεντινους , θα μενουμε με το πουλι στο χερι..Ηταν που θα βαζανε λεφτα ασχετα απο τις πωλησεις.Για ποσο μαλακες μας εχουν?

    Εγω την τεταρτη εχω κανονισει να παω το απογευμα να παρω το διαρκειας. Δεν θελω κ πολυ να αλλαξω γνωμη τελευταια στιγμη.Ενας Πατσατζογλου ,ενας Δελλας , ενας Ισλανδος ψαρας κ του χρονου θα ειμαι καφενειο να πινω μπυρες με τον πατερα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Γιώργη, THOMAS
    Καλός ο Λήνεν αλλά μόνο για μικρομεσαίες ομάδες.
    Κομπλεξικός κάργα και θα αποτύχει στον ολυμπιακό,εκτός να αρχίσει πάλι η γνωστή μέθοδος που φτιάχνει τον λεμονή προπονηταρά...
    @Στήβεν
    Παγκοσμίως η αγορά λειτουργεί με τους ίδιους κανόνες.Όταν θέλεις έναν παίχτη πολύ ή πας και τα ακουμπάς και τον αγοράζεις επειδή είναι και μουντιαλικός,ή λές δεν με πέρνει οικονομικά αυτή η μεταγραφή και πας για άλλα.Πολύ το σέρνουν το θέμα και είναι γνωστή η κατάλληξη στο τέλος.
    Εμείς δηλαδή τον παιχταρά Μαϊστόροβιτς που έχει παρόμοιο συμβόλαιο θα τον αφήσουμε ελεύθερο ή θα προσπαθήσουμε να βρούμε κανένα κορόίδο να τα σκάσει;
    Εγώ εχω και την εξής απορία για τον παίχτη για το άν έχει ακόμη φιλοδοξίες ή θέλει να έρθει Ελλάδα για να κόψει τις μεγάλες ποσότητες χυμού πορτοκάλιου που καταναλώνει καθημερινά για είναι σε φόρμα;
    Διότι στην σημερινή εποχή ο αθλητής αν δεν πιεί τον αντίστοιχο ''μέλανα ζωμό'' επιδόσεις γιοκ.
    Βέβαια το θέμα πάντα είναι να μην καταλήξεις σαν τον Γκαλέτι ή σαν τον Κοβάσεβιτς στην καλύτερη ή σαν τον Πουέρτα στην χειρότερη.Γι αυτό την κάνεις χαλαρά για πιο εύκολα πρωταθλήματα.
    Φυσικά και οι ομάδες έχουν πάντα την επιλογή αν θα έχουν τον Τσέκο γυμναστή ή όχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Εσύ πάλι τι βιάζεσαι; Φοβάσαι μήπως εξαντληθούν τα διαρκείας; Εγώ σου λέω να περιμένεις ( μοχλός πίεσης είναι αυτός ) , μήπως γίνει καμιά πλάκα στο ούζο της 24/6 και ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Χαράλαμπο: Χάρυ, ακριβώς εδώ είναι η ουσία. Αυτός που έρχεται, θέλει να ντοπαρισθεί ή όχι; Αν όχι, τότε άστα βράστα. ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΝΕΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.
    Ο Γκαλέτι δεν έπαθε κάτι λόγω ντόπας . Γκαραντί στο λέω αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με το στομα γινονται μεταγραφες; Οταν κατι σερνεται εβδομαδες,χεσ'το. Δεν ειναι δουλειες αυτες.Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια του αφραγκου. Που εχει και "μπατζετ ανεξαρτητως πωλησεων".Τι λετε ρε κιμπαριδες.
    Η κριση δημιουργει ευκαιριες.Για γελιο.
    Τον παρεις δεν τον παρεις τον Ντιοπ,απο την στιγμη που μου βγαζεις την παναγια,βαλ'τον στον πατο σου.
    Οι καλες δουλειες γινονται στα μουγκα.Γενικως. Και ειδικα στις αγοραπωλησιες. Τι μου τραβας το θεμα και ψωνιζουν και οι μαλακες τις φυλλαδες για να πληροφορηθουν; Μηπως παιρνετε μιζα τελικα απο εκει και οχι οι εφημεριδες απο την ΠΑΕ,οπως γινεται συνηθως; Τι επανιδρυση του μαρκετινγκ ειναι αυτη βρε ρεμπεσκεδες; Ουτε στην ΑΕ Μανης δεν τα καναμε αυτα.
    Βγειτε και πειτε "δεν υπαρχει κανενα θεμα με κανεναν ποδοσφαιριστη και οταν κλειστει καποιος θα το μαθετε". Τι καθρεφτακια ειναι τουτα που πασαρετε ρε χαχολοι;
    Ο ελεγχος γινετε; Βγανουν στην φορα αμαρτηματα; Δενονται χειροποδαρα ανθρωποι;Εχετε σκοπο να πληρωσετε τα αναλογουντα,αντι να ψαχνετε για μαλακες; Αυτο ειναι το θεμα. Πειτε που τα φαγατε,ποιοι σας τα εφαγαν.Με ποιον τροπο. Ζητηστε ευθυνες.Καθηστε στο σκαμνι κοσμο. Κυνηγηστε τους. Θα πειτε νουμερα αυθεντικα; Θα βγαλετε ολο το δουλεμα του ντεμοτεχνειου; Εστω και αν φανειτε απο τα νουμερα και την διαχειρηση τους,μαλακες.Δεν πειραζει. Αλλωστε ο κοσμος δεν εχει αλλη αποψη για σας. Τιποτα δεν σωζετε πλεον. Βγαλτε τα σκατα και τους δρακους που ειναι κρυμενοι στα συρταρια,ζητηστε τα ρεστα απο τους υπευθυνους. Και μετα πειτε στον αγοραστη "οριστε,αυτα ειναι,τι να κανουμε για να τα βρουμε." Πληρωστε τις μαλακιες σας και αντε στην ευχη της παναγιας.
    Ποιος ντιοπ και βεντ και μπουρδες. Αυτο σας μαρανε.Οι μεταγραφες.
    Ρε "διοικηση" και "επιτελειο":Ποσα θελετε να σας μετεγγραψουμε απο την ΑΕΚ; Να σας διωξουμε ρε αδερφε. Ποσα; Να τα μαζεψουμε με ερανο και να πατε στον αγυριστο,κοπριτες που σας μαζεψανε εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χρήστο: Αδερφέ, περίπου αυτά γράφω στην βραδυνή ανάρτηση. Χτες την έγραψα, αλλά ήθελα το "σποτ" να μείνει και σήμερα. Γιατί δείχνει πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γελαστε:
    "Ένα…ύποπτο «φάουλ» έγινε από τη Δικαιοσύνη στην υπόθεση της μαύρης τρύπας των 6,5 δις. Δραχμών περίπου στο Ταμείο της ΑΕΚ με βασικό πρωταγωνιστή τον Μάκη Ψωμιάδη.
    Σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να γίνει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με αριθμό πινακίου 6, η δίκη του Μ. Ψωμιάδη, των εξαδέλφων του Χαρίλαου Π. Ψωμιάδη και Χαρίλαου Γ. Ψωμιάδη, οι οποίοι είχαν διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ αντίστοιχα, του Αντώνη Κατσαρού, ο οποίος εμφανιζόταν ως εργολάβος, ενώ- κατά τις αρχές- εργαζόταν ως σταβλίτης στους στάβλους αλόγων του κατηγορούμενου επιχειρηματία, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, καθώς και της Φιλιώς Φεωργίου.
    Κατηγορούνται για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως υπεξαίρεση, ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
    Αυτό όμως που καταγγέλλεται στη «Zougla.gr» είναι, ότι η δίκη «παραλίγο να περάσει…στη ζούλα», αφού δεν είχαν κλητευθεί ούτε η πολιτική αγωγή, δηλαδή η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά ούτε και οι μάρτυρες κατηγορίας!"
    Ξαναγελαστε:
    "Για τις 6 Ιουνίου 2011 αναβλήθηκε, τελικά, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη για την υπόθεση της «μαύρης τρύπας» των περίπου 6,5 δισ. δραχμών, στο Ταμείο της ΑΕΚ με βασικό πρωταγωνιστή τον Μάκη Ψωμιάδη.
    Οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν και οι δικηγόροι τους από την Καβάλα ζήτησαν αναβολή, λόγω του ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα αποχής από τα καθήκοντά τους.
    Ο εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημά τους, ενώ ο δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής, Χάρης Οικονομόπουλος, πρότεινε να διακοπεί και όχι να αναβληθεί η δίκη.
    Τελικά, οι δικαστές τάχθηκαν υπέρ της αναβολής.
    Τουλάχιστον, τώρα θα ξέρουν και οι αντίδικοι αλλά και οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση, αφού, όπως καταγγέλθηκε στη «zougla.gr», περιέργως ουδείς άλλος πλην των κατηγορουμένων είχε κλητευθεί στη δίκη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι πιθανοτητες υπαρχουν να σου εχουν κλεψει 13 εκ. να οριζεται δικασιμος ημερομηνια και να μην την μαθαινεις εστω και μετα απο 1-2 χρονια; Καμια. Εκτος και αν δεν "γουσταρεις".
    Δηλαδη, ολως τυχαιως,σημερα το πρωι ο οικονομοπουλος ξυπνησε; Εγω στη θεση του δεν θα πηγαινα καθολου.Αφου αυτο ειναι το ζητουμενο. Και οχι η επιστροφη των 13 εκ γιουρω ( σιγα να μη παρετε εστω και ενα ευρω).
    Του χρονου παντως στις 6 του Ιουνι (οταν θα εχουνε φυγει και οι δικοι μας οι ουνοι" οπως ελεγε και ενα συνθημα του παλιου "καλου" πασοκ) ισως τα πραγματα να εχουν μεγαλυτερο και καλυτερο ενδιαφερον.
    Και τζοραφ στο ριζικο σου Μακαρε. Εκτος και αν - οπως λεει και ο Steven- δεν χρειαστει κανενα δικαστηριο για να γυρισεις τα λεφτα πισω. Θα "γυρισουν" στα ταμεια οπως "εφυγαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Χρήστο: Ναι αδερφέ και τροφή για την καινούργια ανάρτηση. Οι δικαστές είανι εντυπωσιακοί πάντως για τον ορισμό της δικάσιμου όταν αναβάλεται. Ποτέ για να δικάσουν. Είναι η περίφημη αναβλητική δικαιοσύνη , προνώμιο της επιβληθείσης δημοκρατίας.
    ΥΓ. Στο Καβούρι θα είμαι τελικά κι οριστικά στις 26/6 μόνιμα. Σχεδιάζω το ουζάκι μας ( θα βρεις και τους χουλιγκάνους ) και θα γνωρίσεις και τον Τάκη. Εγώ το κανονίζω. Και τον Γιάννο τον Χρυσοβιτσιάνο.( Σέρρες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Στήβεν
    Χουλιγκάνους εννοείς τους γιους σου ή τίποτα περίεργους και θα γίνει της Κορέας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Χαράλαμπο: Τους γιους μου βρε. Ο Γιάννος δεν αρκεί για την Κορέα; Δεν υπάρχουν πουθενά περίεργοι. Κάτι τύπο είναι που μετράνε το PSA του παππού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. PSA Που το θυμίθηκες;
    Όταν είναι όλα έτοιμα για το ούζο πάρε και τηλέφωνο οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χαράλαμπο: Τα πάντα είναι έτοιμα. Ο Κωνσταντίνος το κανονίζει. Το PSA είναι επίκαιρο για τον παππού. 600 πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βλέπω Ιταλία Παραγουάη και θυμήθηκα τον Κάρλος Γκαμάρα.Ρε παιδια με έπιασε μια νοσταλγία για τους παιχταράδες που έχουν περάσει από την ΑΕΚ και τα λιμά που έχουμε μπλέξει τώρα και πάμε να μπλέξουμε ξανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπαμπη: ΡΑ-ΜΠΕ-ΣΑ ΝΤΡΑ-ΤΑ-ΝΑ; Η ΡΑ- ΜΠΕ-ΣΑ-ΚΑ-ΣΤΑ-ΝΑ; Η ΡΑ-ΚΕ-ΠΑΜΠ-ΣΕ-ΣΤΡΑ-ΝΑ; Η ΠΑΜ-ΠΕΡΣ-ΑΝΑ-ΣΤΡΑ-ΝΑ;Η ΡΑ-ΜΠΕ-ΣΑΝ-ΣΑ-ΤΑ-ΝΑ;

    "ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΟΚΩΛΟΦΕΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΕΞΩΤΕΡΙΚΟΚΕΝΤΡΙΚΩΣ" που ελεγε και ενας(απο τους πολλους) τρελος στο χωριο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ιταλια-Παραγουαη και δεν εχει αποβληθει ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ok Χρήστο,και Φερούζεμ είχαμε και την Μαρίκα απο το χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ...και τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας, παιδιά.
    Θα μας λείπει και ο Μαντούκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Χαράλαμπο και Χρήστο: Και εκείνη η μεγάλη μορφή ντυμένη σέντερ- μπακ: ΑΓΙΑΛΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!. ΚΙ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ. ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Ιουνίου, 2010 00:08

    Εγώ το δήλωσα και στα ούζα νο1 και νο2...Γκαμάρα=ότι καλύτερο έχω δει με τα μάτια μου στην ελλάδα στην άμυνα.
    Και σήμερα το πόσο κοντά ήταν οι γραμμές τους και πως πηγαίναν στις προσωπικές μονομαχίες ήταν για σεμινάριο. Και ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ! Όχι σαν τους γείτονες...παγαρουάη να βλέπουμε να μαθαίνουμε στο γιουνάν μπεηλίκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. TO SPOTAKI, EINAI TO LIGOTERO AKYRO, EIDIKA OTAN EXEI NA KANEI ME THN AEKARA...MALLON MPERDEYTIKANE EKEI STHN PAE....NOMIZOUN OTI GYRNANE SPOTAKI GIA TO TZAMPO, TIS TZAMPA RAKETES, TA MPALAKIA KAI TA KOUVADAKIA GIA TIS PARALIES.....
    AINTE ME TA NOUMERA POU EXOUME MPLEKSEI....
    OSO GIA TIS METAGRAFES, AN SYNEXISOUN NA TIS LIVANIZOUN ETSI AKOMA, STO TELOS, THA MAS PAROUSIAZOUN SAN TERASTIA METAGRAFH TON GRHGORI MAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. axaxxaa!! ti pappoudia eiste eseis?
    se poia dekaetia zeite? ta spotakia einai gia emas tous neous. eseis mallon na psofisete lew me emvatiria kai trailer tin istoria tis aek!
    axaxaxa..den uparxete suntiritikoureees!

    ΑπάντησηΔιαγραφή