Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

F. F. P.

           Το F.F.P. σημαίνει financial fair play. Είναι ένας νέος κανονισμός για τα δεδομένα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που κατόρθωσε και τον πέρασε με ψηφοφορία ο Πλατινί. Φυσικά το να υπάρχει ένας νόμος , δεν λέει και πολλά. Πιο πολλά λένε οι μεταβατικές διατάξεις του αλλά κυρίως ποιός είναι ο ελεγκτικός μηχανισμός και βέβαια ο τρόπος που θα εφαρμοσθεί.
          Πρακτικά ο νόμος αυτός λέει οτι όλες οι ομάδες θα πρέπει να υποβάλουν στην τοπική ομοσπονδία, τους προϋπολογισμούς. Η τοπική αρχή θα τους μεταβιβάζει στην ευρωπαϊκή αρχή. Οι προϋπολογισμοί θα πρέπει να είναι ισοσκελισμένοι τουλάχιστον, και θα συγκρίνονται με τους οριστικούς ισολογισμούς. Η ισοσκέλιση δε ( εδώ είναι η ουσία ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ Η ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Η ομάδα πρέπει να αποδεικνύει την ύπαρξη της μέσω ιδίων εσόδων.
        Το σημαντικό λοιπόν είναι , οτι δεν θα μπορεί μια ομάδα να είναι καταχρεωμένη για κάποια χρόνια και μετά να απειλείται όλο το σύστημα, ούτε επομένως θα μπορεί να κατέχει όλη την αφρόκρεμα των ποδοσφαιριστών ενώ θα έχει χρέη ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥΣ. Δηλαδή ο Πλατινί πάει να κάνει μια μοιρασιά των ντοπαρισμένων άσων και να φέρει μια ισορροπία μεταξύ του G8 τουλάχιστον. Δεν είναι κακιά η σκέψη.
      Όμως σε κάθε δράση, υπάρχει μια αντίδραση. Το κακό τρέχει πιο γρήγορα απο το καλό. Διότι εντάξει ο μεγαλομέτοχος δεν μπορεί να τσοντάρει, αλλά είναι τρομερά δύσκολος ο ελεγκτικός μηχανισμός. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν εικονικοί σπόνσορες ή να γίνεται μια πλασματική υπερτιμολόγηση εκποίησησης πάγιων στοιχείων ( ποδοσφαιριστών ) σε ομάδες δορυφόρους που δεν θα τους ενδιαφέρει η μελλοντική ύπαρξη τους παρά μόνο το μαύρο χρήμα που μπορεί να μπει άπαξ στην τσέπη του λαμόγιου ιδιοκτήτη. Επίσης πάντα παίζει με την παραοικονομία, άλλου τύπου συμβόλαιο με τον παίκτη ή αγοραπωλησίας της σάρκας.
      Το ξέρει φυσικά ο Πλατινί αυτό, αλλά δεν μπορεί και να βουτήξει τους πάντες με την δαγκάνα. Εξ άλλου με την δύναμη του G8 διοικεί και δεν μπορεί να κάνει αλλοιώς παρά μόνο να ποντάρει στην διεθνή κρίση και στην λογική κάποιων αφεντικών. Που μετά την κατάκτηση κάποιων τρόπαιων, με τον περιορισμό της κάνουλας της διεθνούς ομοσπονδίας, θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν, να χαμηλώσουν τον αριθμό και την ποιότητα του ρόστερ τους και να επενδύσουν σε γηγενείς παίκτες ή σε δημιουργήματα των ακαδημιών τους. Και το επικροτώ, διότι είναι καλό μέτρο για να σώσει πολλές ομάδες που δεν διοικούνται με μαύρες σακούλες ή αγοράζονται για να υπάρχει μέσο πίεσης προς τοπικές κυβερνήσεις. Για μια διαπλοκή, πιο κοινά.
       Και το F.F.P. πρακτικά σημαίνει, οτι με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει ΠΟΚ. Φυσικά μπορεί να γίνει μια γενναία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κι απο εκεί να ξεκινήσει η ιστορία, αλλά σήμερα κανείς διαπλεκόμενος δεν γουστάρει να τα ρίξει έτσι για την υστεροφημία του. Είπαμε, ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Γι αυτό και ο Βαρδινογιάννης, που παίζει τρομερά δυνατά αυτήν την εποχή, έχει ήδη πουλήσει. Ο άλλος τα έχει χαμένα, ψάχνει να ξεφορτωθεί αλλά του βγαίνουν απο αριστερά άνθρωποι που αγνούν τα πάντα. ( Καλύτερα να το πω: Δεν αγνοούν, απλά δεν το παίρνουν και τόσο σοβαρά, διότι έτσι έχουν μάθει ).  Αυτή είναι και η πρεμούρα για μας με τον διαχειριστικό έλεγχο και την μετά βίας ισοσκέλιση. Κι έτσι ο νέος επιχειρηματίας, αισθάνεται μια ψιλοασφάλεια οτι δεν τον πιάνουν ρόϊδο οι κάθε υπέρμαχοι της "δημιουργικής" λογιστικής τύπου Σημίτη. Φυσικά ο ΔΜ είναι απόλυτα προειδοποιημένος και κάνει τα κουμάντα του.
      Βέβαια πολλές ομάδες θα χαθούν. Οι ιδέες τελειώσανε και μαζί με αυτές κι όσοι πόνταραν πάνω σε αυτές για κοινές παραβάσεις αλλά μετά δεν ξέρανε τίποτα. Όπως δεν ξέρανε κι οι ελεγκτές που δίνανε με εντολή άνωθεν τις φορολογικές κι ασφαλιστικές ενημερότητες.Αλλά εδώ θα χαθούν άνθρωποι, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, οι ιδέες θα μας απασχολούν; Εξ άλλου τις ιδέες, άνθρωποι τις κουβαλούν. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ; Η ΙΔΕΑ Η Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; Νομίζω ξεκάθαρα το δεύτερο. Με την αυθεντική δόση της μαλακίας ή την κατάλληλη παροχή της λαμογιάς. Έτσι δεν είναι μεγάλε ( ξέρεις εσύ ) ή μήπως κάνω λάθος;
      ΥΓ. ΤΟ F.F.P. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ F.F.F.( financial fair fucking ) ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ. ΑΛΛΑ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΗΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΟΧΕΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΟ;
   

28 σχόλια:

  1. Αλλοι τοχουν,αλλοι οχι.Για το επικοινωνιακο παιχνιδι εννοω κατι που ο Μελισσανιδης δεν τοχε και δεν θα τοχει,γιατι δεν το μαθε λογω χαρακτηρος.Η πρωτοβουλια τριτων παντα αναλαμβανε να μαθουμε τι εφαγε,τι ηπιε,που κατουρησε...και που σχεδον παντα ειχε αντιθετα αποτελεσματα απο τα προσδοκομενα.Ουτε εμενα,με ικανοποιησε η απαντηση του για την χορηγια,αλλωστε 1μυριο ειναι σωσμος σημερα για την ΑΕΚ.Ομως,τι θα επακολουθουσε? Κατακραυγη για το ενα ΜΟΝΟ μυριο,και βαλτε να πανε πηγανε.Με σκοτωμενη την πιατσα,και με τον διαχειριστικο να τρεχει,η ΑΕΚ ειναι στο θεατρο και παει μπουσουλοντας να πιασει την ανηφορα της Χατζηκυριακου.Στο κατω-κατω αυτο το κεφαλι εχει,αγυριστο,αυτο χρειαζομαστε οταν ερθει.Δεν νομιζω οτι παιζει το..αμα,μονο το οταν...Στα συν ειναι ο ελεγχος που γινεται,αρκει να ειναι κρυσταλλινος,ολα τα αλλα στην ωρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιολογούνται χρέη μέχρι 5 εκατομμύρια. Από εκεί και πάνω, μέχρι 45, τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης. Από το 2015 θα τεθεί σε ισχύ, υποχρεωτικά.
    Έχω την εντύπωση ότι η Bayern πίεσε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δε χρωστά δραχμή, βγάζει παίχτες απο τις ακαδημίες της και θεωρεί αθέμιτο ανταγωνισμό τα ποσά που ξοδεύουν, ενώ χρωστούν τεράστια ποσά, οι ανταγωνίστριες στο C.L

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Άννα: Βρε συ Άννα, τι έχεις πάθει με την Bayern; Δηλαδή ή έχεις πονοκεφάλους ή σου αρέσει κανάς παίκτης. Διότι δεν έχω καταλάβει τι σόί ποδόσφαιρο παίζουν οι Γερμανοί και τους θαυμάζεις τόσο. Αυτοί είναι μόνο να κάνουν κανά πόλεμο. Για μπάλα, καταχρηστικά τους βάζουν μέσα όπως και στο τραγούδι, άσχετα που το πήραν αφού όλοι ήταν άφραγκοι. ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ( ΤΟΡΑ, ΤΟΡΑ, ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΦΤΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς monegascos: Ποιά επικοινωνιακή πολιτική; Αυτή χρειάζεται σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα και μετά γίνονται απλά διαπλεκόμενοι, ρίχνοντας εμάς απο τα σύννεφα. Πλάκα κάνεις τώρα; Το οικονομικό του Μπόμπολα, τσιμπούκια κάνει. Έτσι δεν είναι Μηνά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eίμαι οπαδός της Μπάγερν, τρελά. Το ποδόσφαιρο το θεωρώ άθλημα και όχι τέχνη..Μην αναφέρω τώρα τεράστιους Γερμανούς παίχτες....
    Το θέμα εδώ είναι από που ξεκίνησε η ιστορία με το F.F.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Geia se olous! Egw den mporw na katalabw giati o melissanidhs den exei bgei na diapsefsei oti den prokeitai na analabei thn omada opws ekane tis prohgoumenes xronies..Isa isa pou opote ton petuxainan oi dhmosiografoi fetos,eite sto ghpedo eite sto ksenodoxeio gia thn klhrwsh twn play off eite opoudhpote allou,otan ton rwtousan gia to an tha mpei sth pae den elege tipota kai efebge..afhste oti kanei koumanto sthn omada san opados..blepe dhlwseis gia ton bajevic oti an ton diwksoun,afton na ton ksexasoun..pou telika emeine...den mporw na katalabw ti ginetai m'afth thn omada..

    MONO AEK..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρανοησες,οταν βγαινει ο καθε τιποτας και γραφει καθε λιγο και λιγακι οτι ο Μελισσανιδης εκεινο,ο Μελισσανιδης το αλλο και παει λεγοντας,χωρις να αληθευει τιποτα,αυτο εννοω οτι οι "τριτοι" εχουν αναλαβει ενα εργο που εχει αντιθετα αποτελεσματα,και φαινεται οχι μονο στο blog...Η καθε φυλλαδα,πρεπει καθημερινα να εχει και ενα μονοστηλο με τον Μελισσαν για να πουλαει ελπιδα στον καθε ασχετο που νομιζει οτι ο οποιοσδηποτε εχει λεφτα για πεταμα.Και θα βγουν τοτε να λενε οτι "εμεις πρωτοι σας το λεγαμε...."και αλλες παπαριες.Τωρα αν ηταν μουφα τα 70,αυτο φροντισαν να το μαθουμε τα υπολοιπα 70 με το να την κανουν ενας ενας με ελαφρα πηδηματακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Άννα: Πάλι καλά που δεν το είπαν και F.F.B. Μιλάμε οτι αν η Γερμανία έχει παιχταράδες- τίγκα η Ευρώπη - να πάνε να κρυφτούν οι Βραζιλίες και οι Αργεντινές. Οι δε Γερμανοί παίκτες έχουν και ντρίπλα και κοντρόλ. Θαυμάζονται πανταχόθεν και νομίζω οτι οι δυο λέξεις αυτές είναι συνώνυμες με τον Γερμανό. Λες, ας πούμε γερμανική ντρίπλα ή κοντρολάροσε σαν Γερμανός. Για το μόνο που φημίζεται η Γερμανία είανι για ένα βραστό λάχανο. Φαντάσου πως είναι φρέσκο που για να φαγωθεί το βράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς monegascos: 200 είναι στο πρόγραμμα και δεν μπορώ να ισσοκελίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους: ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΔΩ Η ΣΤΟ ΟΥΖΟ. ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΒΑΡΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ. "ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ". ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΣΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτο το 200 τωρα τι ειναι? Διακοσια τιμολογια "χαμενα"? Διακοσιοι πουστηδες που θελουνε κυνηγι? Διακοσιες λαμογιες που θελουνε ξεπλυμα?.......Τομπολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Γιάννη Περισσός: 500 φορές έχει πει οτι δεν ασχολείται. Απαγορεύεται να πηγαίνει στο γήπεδο; Τα ΜΜΕ τα έχει ανάγκη αυτός ή η ΑΕΚ; Την κάθε επιχειρηματική του κίνηση την ξέρεις; Αυτός περιμένει την ΑΕΚ ή η ΑΕΚ αυτόν; Ρε συνέλθετε όλοι. ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ( περιττολογία, τι να πει ο παπάρας άλλο΄; ) ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ, ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. Η ΑΕΚ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς monegascos: F.F.P., τα είπαμε φανερά, και μπροστά, και πίσω απο τις γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραία φωτογραφία... αισθησιακή... το DVD κυκλοφορεί;;; Φιάχτηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αννα είπε...
    Eίμαι οπαδός της Μπάγερν, τρελά. Το ποδόσφαιρο το θεωρώ άθλημα και όχι τέχνη..Μην αναφέρω τώρα τεράστιους Γερμανούς παίχτες....
    Το θέμα εδώ είναι από που ξεκίνησε η ιστορία με το F.F.P.

    -----------------

    ki egw goustarw na to sikwsei n merkel to mudial

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ10 Ιουνίου, 2010 11:48

    Μια σοβαρή διοίκηση θα πούλαγε΄''αέρα''τον Σκόκο στην ρώσικη αυτή ομάδα,αν φυσικά είναι αληθινό το ενδιαφέρον.Και τα λεφτά είναι καλά και για παραδειγματισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιουνίου, 2010 11:52

    Αν βγαλουν 4,5 απο σκοκοπαιδο+ζορο, μην το πεις ουτε του παπα, μπαμπη...ποια σοβαρη διοικηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαράλαμπε, λες?
    2οοοχ.μ απόσταση από Μόσχα.
    Πίσω από τον ήλιο.
    Πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος, όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΩΣΤΟΣ .. ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ..ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ LARGE ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ..
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΝ..ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 5 ΓΗΠΕΔΑ ,ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΞΕΝΩΝΕΣ ,ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΓΗΠΕΔΑ Κ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΓΗΠΕΔΑ.

    ΝΑ ΠΩ Κ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ . ΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ? ΠΟΣΟ ΜΠΑΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ? ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΝΙΚΗ..

    Υ.Γ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Ε? ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ , ΜΕΞΙΚΟ ΣΑΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ .. ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ Κ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ !!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΦΟΥ ΒΑΛΤΟΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ Κ ΠΙΟ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΧΙ..
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Anna
    Και ο Καστίγιο δεν ήθελε να πάει αλλά όταν του είπε δυο κουβέντες στο αυτί ο κατάσκοπος πήγε τρέχοντας.
    Θα μου πεις εμείς έχουμε το αδαμίδι που το πολύ-πολύ να του γλύψει κανένα αυτί παρά να τον φοβήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Όλους και κύρια αυτούς που δεν αγοράζουν Φίλαθλο: Τα τελευταία αποδυτήρια στην τελευταία σελίδα, φυσικά ξέρετε ποιός τα ψιθύρισε. 'Οχι, που θα μου κουνηθούν κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς THOMAS SILLYWIZARD : Για την ακρίβεια μιλάει για μετγραφές ύψους μέχρι 60% των εσόδων ( τζίρου ) και πρακτικά προωθεί τις ακαδημίες και τους ντόπιους παίκτες.
    Ξέχασες να αναφέρεις οτι το νέο προπονητήριο ΕΧΕΙ ΚΑΙ τουαλέτες. Τα σωστά να λέγονται.
    Η ανάρτηση η βραδυνή είναι για το Μundial.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χαράλαμπο: Κι αν του το γλύψει και καλά, εκεί είναι που δεν θα φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ STEVEN

    ΟΘΩΜΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ? ΓΥΜΝΑΖΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟ ΕΤΣΙ...

    ΒΑΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ Κ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ, ΟΠΩΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΚΡΙΒΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γυρνώντας από την δουλειά άκουσα στο ράδιο για το ναυάγιο με Κοζώνη.Καλά,ακόμη ασχολούνται με τον βλαχοαμερικάνο; Τι κάνει και τους πείθει ότι δεν είναι καραγκιόζης;
    Σχετικά με τον FFB πιστευω για την Ελλάδα ότι θα ξεπουλήσουν παιχτικός ότι έχουν και δεν έχουν οι πιλαδάκηδες και οι τσακίρηδες.
    Πάρτε τώρα που κληρώνει να φτιάξεις ακαδημίες θα φωνάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι ναυαγιο; Αφου ηταν υποβρυχιο απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χαράλαμπο και Χρήστο: Τίποτα δεν χάσαμε. Διότι η ερασιτεχνική φτιάχνει τμήμα μαγειρικής κι άρα ο μάγειρας θα είναι τα πάντα: Πρόεδρος, παίκτης και τεχνικός διευθυντής. Θα σκίσουμε και χωρίς επεισόδια. " Του είχα ανοίξει το απίτι μου." ( ποιός το είπε; )
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ: ΤΟ ΑΠΛΟ: ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΒΛΑΚΑ. ΟΣΟ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Ο οσφπ ΚΙ οι αδερφάρες του ελέους. Αλλά έλα που η πουτάνα θέλει να κρυφτεί ,αλλά η χαρά δεν την αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αρπαχτηκε μαλλον απο το : "ειμαι με τον Κοζωνη" του ΔΜ και το εδεσε κομπο.Πεπονοφλουδα.
    Αυτα παθαινεις οταν εισαι επαγγελματιας οπαδος αλλα ερασιτεχνης στη σκεψη.Αντι για το αντιθετο.
    Οταν ελεγε "εχω ανοιξει το σπιτι μου" να εννοουσε την μανα ΑΕΚ;
    Κρατα την πορτα ανοιχτη μεγαλε,γιατι ερχεται η σκουπιδιαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή