Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

           Αυτό που λέμε το come back. Αυτό που χαρακτηρίζουμε ανατροπή του σκορ. Αυτό που σου δίνει μια πιο μεγάλη ικανοποίηση, διότι διόρθωσες μόνος σου τα λάθη που είχες κάνει προηγουμένως. Αυτό που δίνει πιο πολλά στο στοίχημα και δήθεν σου προσδίδει ένα πρόσωπο μεγαλύτερης αγωνιστικότητος. Ή μεγαλύτερης μαλακίας κατ ' ουσίαν. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΟΥΤΖΩΤΟΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ.
          Μην το κουράζουμε όμως. 6944 295795 είναι το τηλέφωνο των πληροφοριών. Όποιος γουστάρει καλεί και μαθαίνει τη γενική κινητοποίηση, τις λεπτομέρειες για τους λόγους και τις αφορμές της, την τιμή των εισιτηρίων κι αναμένει στο ακουστικό του για τις συνέπειες. Πάντα μετά την στέψη είναι το γλέντι. Όπως ο γάμος, που ξεκινάει μετά την βραδιά της εκκλησίας και του μαλάκα που πληρώνει τον καλαματιανό, και καταλήγει στη ρουτίνα που σκοτώνει τον έρωτα ή τον δικηγόρο που κονομάει λόγω των διχαστικών τάσεων που υποχρεωτικά κρατούν ενωμένες την ανθρώπινη κοινωνία ( ! ).
         Κόντρα λοιπόν στο ρεύμα της απαξίωσης των διοικητικών , άντε και των μετοχικών, η οργάνωση αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή. Όπως κι έχει κάθε δικαίωμα να εξαντλήσει τα 1800 διαρκείας που χωράνε τα τουλάχιστον 500000 μέλη ανά τον κόσμο, που όμως δεν μπόρεσαν ακόμα να μαζέψουν 10000 συνδρομές. Και δεν περιμένει τίποτα. Ούτε να δει μεταγραφικές κινήσεις, ούτε να αποδοκιμάσει σαν κορόϊδο πελάτης. Είπε θα γυρίσω και γυρνάει. Και πολύ καλά θα κάνει. Κόντρα στην κοινή λογική, θα ανεβεί στο πάνω διάζωμα μπας και δει λίγο μπάλα ή καλύτερα τον Μαρινάκη ή τον Πατέρα ή τον Παπά στον θώκο που στηρίζει τον Αδαμίδη και καλύπτει τα κλεμμένα λεφτά του Ψωμιάδη. Αλήθεια, τι είδε ο πούστης και δεν είδα εγώ; Προσέχτε, τι είδε είπα, όχι τι αισθάνθηκε; Διότι συναισθηματικά, διαφορές δεν έχουμε.
                                               Μην είδ' τα διαρκείας;
                                               Μην είδ' του γήπεδ;
                                               Μην είδ' του πάρκιν;
                                               Μην είδ' την Ντούσαν;
               Τι με νοιάζει τι είδε; Εγώ θυμάμαι τα ταμπλώ που δείχνουν τον χρόνο, που πραγματικά χρειάζονται ανακαίνιση. Θυμάμαι τα καθίσματα που και λόγω βαρύτητας, θα αποκτούν ένα πιο αποτελεσματικό βελινεκές. Θυμάμαι τα πανώ, που όπως και να τοκάνεις είναι πιο ευανάγνωστα όταν κρέμονται ψηλά και δεν σέρνονατι στο πάτωμα. Ωραία πράματα θυμάμαι και ξέρετε καλά τι συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος αρχίζει και θυμάται ΜΟΝΟ.
           Και φαντάζομαι οτι το τηλέφωνο που ανέφερα, πρέπει να είναι ολόκληρο τηλεφωνικό κέντρο για να προλαβαίνει την εξυπηρέτηση της λαοθάλασσας, κι όχι ένα κινητό απλό κάποιου που θα τον πάρουν κάποια 80 μέλη του Σύριζα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην υπάρχουν απώλειες στην αγωνιστική κινητοποίηση του κιτρινόμαυρου ΠΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Τέλος πάντων καλά είμαστε και δόξα τω θεώ θέαμα θα υπάρχει πάντα στο θέρετρο του πολέμου μεταξύ Πατέρα και Μαρινάκη, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ.
         Χαιρετίζω άλλη μια ιστορική απόφαση της οργάνωσης. Για άλλη μια φορά ο αρχηγός και η μη ελεγχόμενη πολυφωνία δώσανε ένα περιθώριο σκέψης κι ειλικρινούς αντίδρασης απέναντι στην ιδιοκτησία που ψάχνει να βρει πελάτες μπας και σώσει τα κομμάτια και για το χρήμα " έχει ο θεός". ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ Η ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
                      ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ- ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΡΕ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΙΕΣΗΣ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η COLGATE MIA ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΡΙΓΙΑΝ. ( μη μου πείτε οτι δεν έχετε φάει διαμάντια μέχρι τώρα.).
      Και κρίμα αλλά και οργή και κατάρα. Κρίμα για το ΔΝΤ, αλλά επιτέλους είναι κατάσταση αυτή που επικρατεί με τον αρχιλεχρίτη τον Έλληνα στους δρόμους και στην αντιμετώπιση της φτώχειας του; Πώς να πάω μαζί του, όταν πάντα είναι πρώτα για την πάρτη του και στα αρχίδια του ο διπλανός του; ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΜΑ.
          ΜΑ ΤΕΤΟΙA KΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟ; ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΕΑ. ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΛΙΜΝΗ. ΠΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

37 σχόλια:

  1. Και ξαφνικά μέσα σε μια μέρα πουληθήκανε 1000 διαρκείας και από 3500 γίνανε 4500!
    Οπως το 2000 που γίνανε Έλληνες 80000 αλβανοί σε χρόνο dt.
    Η απορία μου είναι αν έγιναν υπερωρίες από το προσωπικό ή είχαν προσλάβει έξτρα υπαλλήλους περιμένοντας αυτή την λαοθάλασσα που μαγευτικε ξαφνικά από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομαδας μας και σε κίνδυνο να μην βρίσκει εισητηρια την νέα χρονιά αποφάσισε να βιαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Χαράλαμπο: Χάρυ, έχει καμία σημασία πλέον; Τον ισοσκελισμένο στόχο , όλοι θέλουμε να δουμε. ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ.
    2 ΜΕΙΝΑΝΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ, ΟΙ ΤΖΑΚΑΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΕΔΩ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ; ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟ; ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΕΑ. ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΛΙΜΝΗ."

    Μιλαμε για επος και κορνιζα.Φατε ψαρακι να ξεστραβωθειτε.
    Στηβ γιατι απογοητευεσαι;Ανετιλα με προσκλησεις στα VIP και θα το παιξουμε και κονιορδοι.Στην τελικη καλυτερος ητανε ο Κουδουνας που τον μαθαμε κιολας;Ο μεσος Αεκτζης κοιμαται και δεν εχει ιδεα.Ουτε ειχε ουτε θα εχει ποτε.Κοζωνη του λενε-Κοζωνη στηριζει.Μπαγεβιτς του λενε-Μπαγεβιτς στηριζει.Αδαμιδη του λενε-Αδαμιδη στηριζει.
    Με το Μελισσανιδη ουτε που θα ασχοληθω.Στα χω πει.
    Ας μαζευτουνε ολοι στο ΟΑΚΑ με τα 4000 διαρκειας να κανουν και ατμοσφαιρα.Και να ανταλλαζουν μοδατες πασμινες η γκομενα του Αδαμιδη με τη Σασα του 2011.Διοτι του πουστη,ολο και καποια θα βρεθει να μαζεψει τον Κωστετσο και το Σιανιδη.Να κανει και δημοσιες σχεσεις ο Σταυρακας για να τον μαθουν ολοι οι πορτιερηδες στην Πολιτεια.

    Αληθεια τυπωσε κι αυτος οπως ο Θανοπουλος καρτες "Προεδρος ΑΕΚ" ;Εχω ακομα κατι ξεχασμενες του Φιλωνα του Αντωνοπουλου.Του Κυριοπουλου πληρωνω οσο οσο να βρω οπως και του Χαριλαου.Εχει πλακα η ΑΕΚ Στηβ και κακως χαλιεσαι.Εχεις μεγαλομετοχο στο τοπ25 των Ελληνων εφοπλιστων αλλα 300 χιλιαρικα για να παρεις ενα παικτη τα ζητιανευεις.Ετσι ειναι.Παλια ειχαμε το Μπατιστατο και το Φιλιππο το Σφαελο.Τωρα εχουμε τον Κουδουνα και τον Κοσματο.Τιτανες των σμαρτ λοτζιστικς και αποφοιτους του λοντον σκουλ οφ εκονομικς.Με κουστουμι "Ζεμπρα" οπως ελεγε τα Zegna ο Μπατατουδης στο Τοπς οταν εψηνε τη Βασω για συνοικεσιο.

    Τι σκας;Μηπως εφυγε ποτε η Ελλαδα απο το 99 του χρηματιστηριου που ο καθε φιτσουλας απεκτησε Grand Cherokee και υγραντηρα για τα Cohiba;Ετσι ειναι και η ΑΕΚ.Ακτινογραφια της κοινωνιας.Μας μεινανε οι υγραντηρες αλλα δεν εχουμε σκρινιο να τους βαλουμε.Ξεραθηκε η λιμνη του συζυγου της αρτιστας και μειναμε με το Σιγκαρετ στη μεση του πουθενα.Ο κοντος προλαβε και την εκανε με το φουσκωτο και τοτε κοροιδευαμε.Καμποταζ μπουκοταζ και τ αρχιδια μας τα δυο.Οδος Καραισκακη 7 (τον καριολη ουτε επιτηδες να διαλεγε) στο Κεφαλαρι το λογαριασμο και ενα χρυσο λουκετο χοντρο σα την αλυσιδα του Καρλιτος Μπριγκαντε.Οχι σα του μπασκετ το σκουριασμενο μην παθουμε και κανα τετανο οπως ο Φιλιππου.

    Αντε καληνυχτα Στηβ και δε σε θελω να απογοητευεσαι.Δεν εισαι εσυ ο μεσος Αεκτζης που θα του φερουν το Ντιοπ και θα ψαξει να βρει εκεινη την Καϊρ που του χε φερει η μακρινη ξαδερφη της μανας του στο γαμο του.Εμεις δεν ειμαστε για το "Χρυσο Λουκετο" (κατα το Χρυσο Κουφετο) Χρυσαφια και λοιπα τιμαλφη μονο ο Καζαμιας και ο Κοσματος με το Cartier και τα γενεια 3 ημερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mises alitheies steven

    oi sundromes apo 500-1.000 ftasane panw apo 5.000, eggegramena meli 10.000
    1.000% auksisi eis tin dimotikin

    oso gia ta diarkeias, perysi dothikan gyrw sta 100-110 apo domatiaki, fetos mporei kai ligotera

    sti xalkida pantws tha sunexisoume na MIN diathetoume eisitiria diarkeias gia tin omada tou vatraxou

    mike-xalkida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα σε ολους.
    Ωραια περασαμε χθες στο ουζο. Μεγαλωσε η παρεα και το κυριοτερο αποτελειται απο καλης παστας ανθρωπους.

    Το σιριαλ της Γκολφως και του Γιακγου συνεχιζεται με τον Πατερα να παριστανει την γκλιτσα.
    "Γιαννη μου"- "Ανδρεα μου".
    --"Ανδρεα ...εισαι παραδοπιστος,τυχαρπαστος και τζαμπατζης. Με τιμη Γιαννης"
    --"...Γιαννη...εισαι ετεροφωτος,αχρηστος και αρπακολατζης. Με τιμη Ανδρεας.
    --"Ανδρεα...εισαι υβριδιο,κοροιδευεις τον κοσμο,ταζεις λεφτα που δεν εχεις,εισαι υπαλληλος.Φτου σου. Με τιμη ξανα Γιαννης"
    --"Γιαννη... Το γραμμα σου με συγκλονισε. Δεν πιστευα οτι εισαι τοσο μαλακας. Θα συνεχισω να σε κοροιδευω. Με τιμη που τιμη δεν εχει, Ανδρεας"
    --"Ανδρεα... εισαι ατιμος και γαιδουρι βαρεας ελασεως. Εγω ειμαι τζακι και εσυ κουτσουρο για καψιμο. Με εκτιμηση Γιαννης".
    Και παει λεγοντας.

    Παραλιγο να γινει οσιομαρτυρας ο Κλουζοχοιδης που λεει και ο Steven. Και να ειχαμε στην πλατη μας φορτωμενο με το ζορι και στη μαυρη συνειδηση μας αλλο ενα θυμα της τρομοκρατιας απο τον πολιτικο οσμο που μαχεται για τα ιδεωδη και την δημοκρατια.
    Παρ'ολιγον ηρωας το αδειο μυδι.
    "Πρωτοφανης τρομοκρατικη ενεργεια" λεννε οι κωλοφυλαδες με τα καθολου πρωτοφανη πρωτοσελιδα.
    Τι τους εκανε εντυπωση δηλαδη; Που "σταματησε" να δουλευει το C4I και δεν εντοπιστικαν οι ενοχοι; Δεν πατε να γαμηθειτε ρε; Δεν εχετε καταλαβει οτι ζειτε οσο ζειτε απο καθαρη τυχη και μονο; Να σας βαλουν τα γκαζακια και τις μπομπες στον κωλο,γινεται;
    Υπενθυμηση και συμβουλη μαζι:Οταν ακουτε περιπολικο με σειρηνα στο δρομο,να κανετε παντα χωρο να περασει. Τα σουβλακια κρυωνουν γρηγορα.

    Υ.Γ Steven ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα κ απο εμενα. Ενα σημαδι οτι περνας καλα σε μια παρεα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις τις ωρες που περνανε !! Ετσι κ χθες απο τις 5 πηγε 9 κ αν δεν επεφτε το τηλεφωνο-παντοφλα απο τον στρατηγο του σπιτιου θα ημουν ακομα εκει!! Ακομα κ ετσι ειναι τυχη να συναντας τετοιους ανθρωπους ειτε προκειται για 1 λεπτο ειτε για 6 ωρες ..

    Επεσα απο τα συννεφα χθες με την παραπλανητικη "τρομοκρατικη" ενεργεια των καταπατητων της δημοκρατιας !!
    Την πρωτη ανακοινωση των μετρων την ειχε υπερκαλυψη η τσοντα της εθνικης πορνοσταρ κ ο Ελληνας βρηκε κατι να εκτονωθει !! Τωρα πριν την ανακοινωση του κανουριου πακετου μετρων για την σωτηρια μιας πεθαμενης χωρας , εχουμε ενα νεο γεγονος να παρασυρει την προσοχη μας !! Η τρομοκρατικη οργανωση των ΜΜΕ θα ασχοληθει με τους συναδελφους της τους βομβιστες και οι χειροτεροι τρομοκρατες αυτοι της Πλατειας Συνταγματος καθοδηγουμενοι απο τους αρχηγους τους στο ΔΝΤ θα καταφερουν αναιμακτα να φορεσουν το δονητη τελευταιας τεχνολογιας..

    Χρηστο τα σουβλακια τρωγονται κ κρυα !! το θεμα ειναι μην ζεσταθει η μπυρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά πολύ ωραίο απογευματο-βραδόνυχτο. Εγώ δεν δέχτηκα τηλέφωνο-παντόφλα (είμαι παλαιότερος, γαρ!) και το πήγα λίγο αργότερα. Είναι ωραίο να περνάς στιγμές με ανθρώπους και να συζητάς για πράγματα που σας ενώνουν. Δε λέω περισσότερα, δεν χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Mike Χαλκίδα: ΟΚ. Εφόσον έκανα λάθος, το διορθώνω κι ευχαριστώ για την αποκατάσταση. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ κάτι που δεν ξέρω. Πάντως το λάθος ΔΕΝ ήταν επίτηδες. Συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χρήστο: Αδερφέ, ούτε να το σκέφτεσαι. Τις φιλίες έτσι τις βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους; Πραγματικά περάσαμε υπέροχα και πλέον αποκτούμε και πολυδιασπορά ειδικοτήτων. Άρα η πρόταση του Δημήτρη να αναλάβουμε ένα τμήμα σαν blog είναι εφικτή και στελεχώνεται αρμοδίως. Το Πετάνγκ είναι προ των πυλών της μάνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Όλους : Με το ρυθμό που φεύγουν τα διαρκείας, πρέπει να σπεύσετε διότι θα μείνετε απέξω. 1000 σε μια μέρα σημαίνει τρομοκρατική επίθεση στα μαγικά χαρτάκια και οφείλεται στην δραματική ελληνοποίηση της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν η ελληνοποιηση περιλαμβανει Δελλα , Παντο κ λοιπα τιμημενα γηρατεια τοτε πραγματικα ειναι δραμα-τικη !!! Θα κλαψει πολυς κοσμος με τετοιο δραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2010 13:37

    Παιδιά, ήρθα αργότερα και κάποιους δε σας είδα. Δε μπειράζει, next time...Όντως δεν είναι τυχαία η συμβατότητα (ενοίοτε και συγκρουσιακή!) χαρακτήρων. Πάντως κι εγώ ήρθα για ένα γρήγορο ούζο κι ένα πιάτο φαί και το πήγαμε δωδεκάμιση...
    Είστε τζιμάνια...
    ΥΓ: Ευχαριστώ για το κέρασμα και το δώρο για το μικρό ΑΕΚάκι, κανονικά έπρεπε να κεράσω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Άννα: Περιμένω το link για τα αδέσποτα για να το αναρτήσει ο Κώστας δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Γιώργη: Να μαθαίνει και η κυρά " Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε".
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΥΖΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ 15% ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ( OPPORTUNITY COST ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα αγόρια.
    Ως συνήθως, long play και όμορφες οι μαζώξεις μας.
    Με διεθνείς αναφορές και συγκρούσεις λόγω Μουντιάλ.
    Το Πετάνγκ, θα έχει διαρκείας?
    Steven, σου έστειλα το link.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2010 13:55

    Μα μπρε Άννα μου, να υποστηρίζεις Γερμανία? Ήμαρτον...και δε σ' αρέσει και ο Ποντόλσκι...άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ευχαριστω ολους για την πολυ ωραια βραδυα που περασαμε χτες
    τωρα με την μεγαλη επιστροφη, ειναι αναγκαια η ιδρυση του τμηματος του petanque και με την συμφωνια του blog θα ηθελα να ημουν ο πρωτος εφορος της ομαδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Άννα: Το Πετάνγκ θα έχει ιδιωτικά καθίσματα που θα μπορείς να τα πετάς κοντά στα άλλα. Όλο το γήπεδο θα παίζει το σπορ αυτό. Ο Δημήτρης συντάσσει τους κανονισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς dimitri: Εγώ σε ψηφίζω δαγκωτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε Γιωργη ποιος Ποντολσκι ? Εδω υπαρχει γυναικα που παντρευτηκε τον Ριμπερι !!Η αβυσσος Τσαλεντζε ειναι λιμνουλα μπροστα στης γυναικας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ...και μάλιστα της γυναίκας οπαδού, Γιώργη. Πλησιάζει η Κυριακή, θα σας λιώσουμε...πατήσουμε κάτω...στείλουμε σπίτι σας...για τσάι....με γκολ του Ποντόλσκι.
    Δημήτρη, τα καθίσματα, θα τα φέρνουμε από το σπίτι μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10.000 μέλη στην ερασιτεχνική και άνοδος 1000% πληρώνουν οι μισοί,ενώ στην πραγματικότητα να είναι ένα 30%.Τρομερή επιτυχία.
    Έτσι θέλω να γίνω μέλος στους σαπόρτερς,αύριο πάω για εγραφή.
    Ρε τι γκιόνηδες που είναι...
    ΥΓ:Παλικάρια για να μην σας πιάνουν τα ''σκάγια''θα πρέπει να κάθεστε από την 9 και μετά όσοι πηγαίνατε από αυτή τη μερια του γηπέδου.Ή αλλιώς με κράνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Άννα
    Εξήγησε μου γιατί οι Γερμανοί έχουν κλείσει εισητήρια για την Τρίτη το πρωί με την Λουφτχάνσα προς Μόναχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συνάδελφοι προτείνω την ίδρυση του άλλου σπορ,αυτό που σέρνουν μια τσαγιέρα στο πάτωμα.
    Να φωνάξουμε φυσικά και την οργάνωση στην πρώτη επίσημη αγωνιστική.Να δεις πως θα κυλάει η τσαγιέρα πιο καλά με την υποστήριξη των αγνών και ορίτζιναλ ΑΕΚτζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από Μόναχο και όχι μόνο, έχουν κλείσει εισιτήρια, Χαράλαμπε. ΑΠΟ...με αποκορύφωμα τον τελικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σας προτείνω να αγοράσετε το Μπλουζάκι των πειρατών.
    Έχει ένα πολύ ωραίο σχέδιο στην πλάτη με το σύνθημα: Αεκ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη,γραμμένο πάνω σε ένα παλιό τοίχο.
    Πολύ καλή ιδέα,καμιά σχέση με βλακείες τύπου ορίτζιναλ ..
    Η τιμή της 10 ευρώ. Για παραγγελίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @;Anna
    Η αλήθεια είναι ΠΡΟΣ Μόναχο.
    Το βράδυ θα πίνουν pills στα kneipe βλέποντας το Μούντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2010 15:09

    Άννα θα συγκρατηθώ με το στυλ γνήσιου country gentleman, όπως θα κάναν και τα πεθερικά μου...απλά θα υπενθυμίσω 2 ημερομηνίες:
    10/5/1941 (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Blitz) και 30/7/1968...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χαραλαμπε εγω θα περιμενω κ την καινουρια προσφορα της ΩΡΑΣ για ενα καταπληκτικο κομπολοι της ΑΕΚ και μια φουσκωτη μπαλα θαλασσης ολα μονο με 2 ευρω !!
    Την μπλουζα την ειδα !! Αρκετα καλη και πρωτοτυπη ιδεα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2010 15:19

    Εκ παραδρομής, αφού ακόμα κι εμείς, οι country gentleman κάνουμε λάθη, διορθώνω η 2η σε 30/7/1966...(και στο ευρωπαϊκό του 68 πάλι από πάνω σας ήταν η σημαία του saint george πάντως...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2010 15:30

    Λες να το βαφτίσω στα Σπάτα, Steven? Σκεφτόμουν ανοιχτή τελετή στον Καππαδοκίας και Φωκών (άπλετος χώρος και όμορφη βλάστηση, ενώ μετά πας και για σουβλάκια στον Πανούλη), αλλά τώρα μου ανοίγεις τα μάτια. Α ναι, το όνομα: Ντούσανχατζηχρήστος. Πως σας φαίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Γιώργη: Τέλειο και πάρτου κι ένα διαρκείας απο τώρα για το 2022, διότι σε κανά μήνα θα αρχίσουν οι προπωλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Όλους: Πάντως με χαρά θα ήθελα απο ένα ματς, να αποκλεισθούν κι οι δυο. Γίνεται; Μπα, οπότε ας φύγει ο ένας τους. Μάθανε μπάλα και οι τσουρουκάδες. Ουρουγουάη και τα μυαλά στα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. προς Αννα
    μπορει να χρησιμοποιηθουν τα καρεκλακια που ανοιγοκλεινουν
    θα ειναι χορηγια της οργανωσης με σημα τον δικεφαλο και το προσωπου του χατζηχρηστου και ετσι θα καθεσαι ποιο αναπαυτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Όλους: Περιμένω με αγωνία το Τσίλι. Πολύ γουστάρω έξω τους Άραβες. Βέβαια θα περάσουν τα τυριά ( μακάρι να κάνει κάτι η Ονδούρα ), αλλά όχι κι έξω το Τσίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. steven είπε...
    Προς Mike Χαλκίδα: ΟΚ. Εφόσον έκανα λάθος, το διορθώνω κι ευχαριστώ για την αποκατάσταση.
    ------------

    telika ekana ki egw lathos
    to 10.000 den isxyei , einai ta misa
    sxedon 2.000 tamiakos entaksei , kapou 180 parontes sti gs

    mixalis xalkida

    ΑπάντησηΔιαγραφή