Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

           Σήμερα δεν έιμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Συμβαίνουν διάφορα περίεργα που με αποδιοργανώνουν και δεν με βοηθάνε ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του ίδιου μου του εαυτού. Ναι, πραγματικά πιστεύω οτι η κόλαση μου είμαι εγώ. Και μ' έχει πιάσει και μια περίεργη ψύξη στον αυχένα και δεν μπορώ να στρίψω. Μία ιδρώνω , μία ξεϊδρώνω, πίνω και κάτι μυοχαλαρωτικά χάπια κι είμαι σαν ντοπαρισμένος που θέλω να ξεσπάσω κάπου. Και δεν βρίσκω το κάπου.
       Σκέφτομαι να αλλάξω το όνομα μου σε Αδαμίδης. Μετά θυμάμαι οτι εγώ θέλω να ξεσπάσω, όχι να ξεσπάσουν άλλοι επάνω μου και προτιμώ τελικά να πάω να βαφτισθώ Παπάρογλου ή Πάπα-Ντιόπ ή απλά Παπάς. Όλα τα συνυπολογίζω λίγο πριν την κολυμπήθρα, που θα με δροσίσει λίγο, έστω προσωρινά, μια που τα κλιματιστικά τα σιχαίνομαι και κάνω ασκήσεις θάρρους κι επιβίωσης. Εξ άλλου κι η γιαγιά μου , ένα απο αυτά που υπόμενε ήταν ο καιρός και θα ήθελα να αποκτήσω αυτές τις αντοχές.
        Όπως απέκτησα τις αντοχές του Αεκτζή. Που είναι τεράστιες, άσχετα αν κάποιοι, μας ή με, θεωρούν γκρινιάρηδες, ηττοπαθείς, διαμαρτυρόμενους διότι μάθανε σαν κανονική Ελλάδα του ΔΝΤ και σαν μόνιμα φαλημέντο κοινό ( κι επιμένω στη λέξη κοινό ) , να τους γαμάει ένας Κόκαλης ή ένας Σαλιαρέλης ή ένας Κοσκωτάς. Και τους δυο τους πιάσανε βέβαια, ο τρίτος δεν γίνεται να πιαστεί διότι μπήκε η ασπίδα Χριστοφοράκος, κι όλοι οι ελληνομογγόλοι είναι χαρούμενοι που πιάσανε τον υπάλληλο που δρούσε ανεξάρτητα και χωρίς εντολές. Για την πλάκα του.
               Και θυμηθείτε οι παλιότεροι και μάθετε οι νεότεροι, οτι όταν έγινε η δωροδοκία της ΑΕΚ απο την δαφνοστεφανωμένη τραβεστί του ελέους στο κύπελλο ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ( ΜΠΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ) , το δικαστήριο απεφάνθη οτι την δωροδοκία την κάνανε για λογαριασμό τους κι όχι για κάποια ομάδα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ( σήμερα μου έτυχε κι άλλο με αυτήν αλλά δεν είναι του παρόντος ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ - η τρούμπα των λαών - ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΟΥΜΠΑ. Κι αυτούς τους οπαδούς έχει, ανεξαρτήτως μορφωτικού ή κοινωνικού ή οικονομικού στάτους. Κάποιες εξαιρέσεις υπάρχουν βέβαια, αλλά αυτές είναι μόνο για την επιβεβαίωση του κανόνα.
            Και η ΑΕΚ παίζει το πουλί της κανονικότατα. Δηλαδή η ιδιοκτησία της. Δεν φταίνε αυτήν την στιγμή οι Αδαμίδηδες. Μιλάνε πολύ, εντάξει, άπειροι είναι, εντάξει, προσπαθούν να ισορροπήσουν στο τεντωμένο σχοινί πίεσης budget, παράλληλου budget, διαρκείας, γνωριμίες, τύπος και στην σύμβαση του προπονητικού, ακόμα και στις μπουνιές του κόσμου ή και του Μπάγιεβιτς και τα κάνουν όλα μπάχαλο. ( Μην σας πω την επίσημη απάντηση για το ερώτημα μου για το νεανικό διαρκείας του μεγάλου μου του γιού, που φοβούνται μην γίνει κάποια αδικία ).
         Κι υπάρχει ακόμα κόσμος που τρώει το παραμύθι του δήθεν σήριαλ ( νομίζω τον Ντιόπ θα τον πάρουμε ) για την δυσκολία της απόκτησης αλλά που το" έφερε εις πέρας προσωπικά ο πρόεδρος βγάζοντας από την τσέπη του". Και γιατί σήριαλ; Να σας το πω: Με τον παίκτη τα έχουμε βρει υποτίθεται, κι εμπόδιο αποτελεί μια Πόρτσμουθ ή καλύτερα κάποιος Ανδρονίκου. Εντάξει μέχρι εδώ. Η Πόρτσμουθ θέλει να τον αφήσει αλλά θέλει και να βγάλει. ΠΟΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ; ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ; Η ΜΗΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΣΒΕΡΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ( Θυμίζω προχείρως τον Μπασινά ). Κι ο manager της είναι Κύπριος. Ρε τι συμπτώσεις με τον παράδεισο των off-shore. Και πολύ ταξίδι ο δικός μας στην Αγγλία. Κι είναι και παντρεμένος για κάποιους πονηρούς.
          ΥΓ1. Αυτή η Ώρα είναι πραγματικά οπαδική εφημερίδα; Στην πρώτη σελίδα για το καλό της ΑΕΚ, στην τελευταία για το καλό του λαού της ΑΕΚ και μέσα για το καλό των ρεπόρτερς; Νομίζω οτι και στην ΑΕΚ έχουμε πολλούς μαλάκες. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΠΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
          ΥΓ2. Πιστεύω αύριο να κάνουμε κουβέντα για την πρώτη φάση του ποδόσφαιρου που ολοκληρώθηκε με τον Ντούγκα.
                            ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΒΗΡΙΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΓΕΤΩΝΑ.
         

24 σχόλια:

  1. μεταγραφες δεν βλεπω να γινονται γιαυτο τον λογο οσοι γνωριζετε απο μπαλα ετοιμαστειτε γιατι θα υπαρξουν προπονησεις απο το τεχνικο τιμ για τις θεσεις αριστερο μπακ, αμυντικο χαφ και σεντερ φορ.
    Μαλλον η θεση του επιθετικου ειναι κλεισμενη διοτι εχω μιλησει με μπαγιεβιτς και αδαμιδη για τις λεπτομερειες, υπαρχει μια διαφορα στο οικονομικο τους υψους των 10 ευρω αλλα μαλλον θα καλυφθει η διαφορα απο τον προπονητη, με τον αδαμιδη να ησυχαζει γιατι δεν πηρε το οκ απο τους μετοχους για την οικονομικη μας διαφορα
    για τις αλλες θεσεις ολα ειναι ανοιχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Ιουνίου, 2010 11:14

    Κι εγώ ξυπνάω κάθε πρωί με πονοκέφαλο ρε πούστη μου...πάει να σπάσει η γκλάβα μου...
    Όσον αφορά την ΑΕΚ=Ελλάς, απλά παρακαολουθώ και γελάω...
    Ανησυχούν τώρα, λέει, διότι δεν πουλάνε διαρκείας...τελικά οι άνθρωποι ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...δεν εξηγείται αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ 2010 ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΜΠΕΡΝΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ. ΝΕΟΣ ΣΚΟΚΟ
    ΓΙΑΧΑΓΙΑ : ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ..ΤΟ ΑΜ.ΧΑΦ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ Κ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ
    ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ: ΦΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
    ΠΑΥΛΗΣ : ΝΕΟΣ ΝΤΕΜΗΣ . ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗΣ ORIGINAL ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΟΙΚΑΝΑ
    ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ : ΥΓΙΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ 34
    ΖΟΡΜΠΑΣ : ΜΕ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΡΜΠΙΝΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΟΥ 2008-2009
    ΚΟΝΕ : ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΓΡΙΕΣ

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡ.ΜΠΑΚ , ΑΛΛΑ Κ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ . ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΟΝΗΣ Η' ΑΛΛΙΩΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ..ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Κ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΩΝ 30 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ..

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ Κ ΤΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (12 ΘΕΣΗ Η' ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΦΡΟΞΥΛΙΑΣ & ΣΙΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΤΙΟΠ,ΖΕΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ..

    Υ.Γ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΩΝΕΙ 100 ΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ GAY-RO .ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ , ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ !!
    Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΤΙΓΡΗΣ Κ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ,ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ!!
    ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ : ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ !!

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ !!
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ 15 ΕΚΑΤ. ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ16 Ιουνίου, 2010 12:02

    Καλημέρα
    Μα τοσο μαμάκας είναι τελικά;Δηλαδή οι μεταγραφές που θα έπρεπε να γίνουν διοτι η ομάδα έχει ανάγκη σε κάποιες θέσεις,θα γίνουν μήπως πουλήσουμε κανένα διαρκείας;
    Να πάτε να γραμμηθύτε με την ζέστη και τον ντάλα ήλιο ρε.Άντε βλήτο που σε βάλανε πρόεδρο που παίζεις με την νοημοσύνη μας.
    Όχι ρε,θα φτιάξεις ανταγωνιστικό μαγαζί όπως γίνεται παντού,και αν μου αρέσει θα αγοράσω προϊόν,στην συγκεκριμένη περίπτωση εισητήριο.
    Αλλιώς τηλεόραση,ραδιόφωνο,διαδίκτυο.
    Και απο συναίσθημα θα είμαι γεμάτος όταν θα βλέπω την μεγάλη ομάδα του Ντούσαν που έπερνε τα πρωταθλήματα με τους παιχταράδες.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΣΙ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.
    Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος επιτέλους να σταματήσουν να μας βλέπουν σαν ηλίθιους,αντε να πάρουμε κανένα Παπα-μπούμπα να τσιμπίσουνε τα θύματα.Και θλίβομαι περισσότερο να διαβάζω για τα 72 καράβια που έχει ο Μελισσανίδης και είναι στην 3η θέση των Ελλήνων εφοπλιστών αλλά δεν μπορεί να ασχολειθεί με την ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. thomas
    μην εισαι τοσο σιγουρος οτι ο μελισανιδης τον εχει για πασατεμπο τον μαρινακη, ποδοσφαιρκα ισως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dimitri ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΧΕΙ 70 ΚΑΡΑΒΙΑ 3-4 ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΝΖΙΤ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ , ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ Κ 500 ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 50 ΚΑΡΑΒΙΑ..ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ..
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΠΟΛΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΣΑΝ ΜΕΓΕΘΟΣ..
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΛΑΘΟΣ..
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ Κ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Κ Η ΛΕΖΑΝΤΑ Κ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thomas
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ Κ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Κ Η ΛΕΖΑΝΤΑ Κ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. !!
    -----------------------------------------------
    αυτη ειναι η ουσια, ο ενας μιλαει με τις πραξεις και φανερα ενω ο αλλος ??????
    τα επιχειρηματικα ειναι αλλη ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καληερα παιδες.
    Δεν εχουν και μεγαλη σημασια ο αριθμος των καραβιων. Δεν ειναι ωρα να τα ...βγαλουμε να τα μετρησουμε.
    (εχει μεν 72 αλλα ειναι καραβακια.10-12 χιλ. m.t τα περισσοτερα)Και δεν τα εχει αυτος αλλα η Aegean.Και την Aegean δεν την εχει αυτος αλλα αλλοι.Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
    Η ΑΕΚ ποτε δεν ειχε πολλα λεφτα. Ουτε και τα χρειαστηκε. Θυμηθειτε με ποιους επαιρνε τα πρωταθληματα. Γνωση,ενδιαφερον,μεθοδο και ΑΕΚτζιδικη σκεψη χρειαστηκε.Αυτο θελει και τωρα.
    "Μπαμπουλα" που λεει και ο Steven θελουμε.
    Να μην ειμαστε ξεβρακωτοι,να μην πηγαινουν οι κοποι στραφι και να μη σε δουλευουν ψιλο γαζι.
    Το μαγαζι θα το "τρεχουμε " εμεις.Αυτη ειναι η "λαικη βαση". Με τις εισφορες μας,με τα εισιτηρια, με τα διαρκειας,με τα ψωνια κλπ. Καναμε κατι αλλο τοσα χρονια,που τωρα θελουμε την κοτα με τα χρυσα αυγα;
    Τον κοκορα θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Thomas. οι σταθμοι ειναι 15. Μεχρι σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλωστε και ((με)στην Aegean-για λογαριασμο των αδελφων του πετρελαιου-τον "μπαμπουλα" κανει.
    Η μαλλον,τον εκανε.
    Αποζητουσε την μποεμικη ζωη και τα καταφερε.
    Εγινε τιγρης του παρκου.Τα ειπαμε. Αλλα και ετσι, ειναι απαραιτητος για τα εδω ποντικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Όλους: Σήμερα τάπαιξε και το σύστημα. Ο σχόλια επάνω, 11 κάτω. ΑΕΚ έγινε το internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Χρήστος έχει δίκιο ότι η ΑΕΚ ποτέ δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα πολλά λεφτά για να πάρει πρωτάθλημα. Αλλά βέβαια τότε οι εποχές ήταν διαφορετικές και οι αντίπαλοι ήταν λιγότερο πονηρεμένοι. Και δυστυχώς σήμερα, στην εποχή των αδίστακτων «νόμιμων» υπουργών με off-shore εταιρείες, τι να σου κάνει η ΑΕΚτζίδικη σκέψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μελισσανίδης ε? Πάλι αυτός ο καυμός? ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
    Μελισσανίδης? Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To έδωσε έδωσε 12 μυρια για ένα κολόσπιτο και δεν δίνει τίποτα για ΑΕΚ το βλέπετε? Σας λέει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξυπνήστε άνθρωποι μου. Αν ποτέ ορθοποδήσει η Ελλαδίτσα και καταφέρει να γλυτώσει από τα κοράκια τότε ίσως και ο μπαρμπαΜήτσος να δώσει κανά φραγκάκι. Θα είναι σίγουρος ότι θα μνημονέυεται η πράξη του στους αιώνες των αιώνων.
    Ξυπνήστε .Δεν υπάρχει 2ος Μπάρλος. Τι ζητάτε τώρα. Οποιος έχει περάσει από την φτώχεια στην άλλη άκρη και χέζεται στα τάληρα αυτός είναι και ο μόνιμος εφιάλτης του. Να μην ξαναγυρίσει εκεί.
    Δεν γίνεται ποτέ ευεργέτης, μην ονειρεύεστε τίποτα άλλο. Ετσι το βλέπει τώρα ο άνθρωπος. Ετσι λέω εγώ. Τα πούρα μας να καπνίζουμε στις VIP και να θυμάστε καριόλια ποιός είμαι. Εκεί πονά και εκει του το χτυπά και ο άλλος με τα τζάκια. Μπορεί να έγινε μεγάλος αλλά το μ θα είναι πάντοτε μικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και γούστο του και καπέλο του όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Sawas: Αυτοί που κάναν τα ιδρύματα, ήταν πλούσιοι απο κούνια; Άστον εκέινον να γελάει και να του το κοπανάει. Το σφυράκι το χτυπάει συνεχώς και κάνει μώλωπες, η βαριοπούλα μια φορά πέφτει κι ανοίγει κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο: Λες να μην παίζει καλά ο Σκόκο, διότι του λείπουν τα καράβια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Ιουνίου, 2010 18:53

    Προς steven+χρήστο: Δε γκζέρω αν του λείπουν τα καράβια, αλλά ένα μούτσο δίμετρο να τον κυνηγήσει με το παλαμάρι μπας και σφίξουν λίγο οι πρωκτοί (που ξεκινάει και το μπούτι, ως γνωστόν) νομίζω ότι τον χρειάζεται το σκοκόπαιδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Γιώργη: Γι αυτό ήρθε και πρόταση απο τη Μπεσίκτας. Έχει κάτι παλαμάρια εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανακοινωθηκε το "οργανογραμμα" του υπαλληλου στους αλλους υπαλληλους.
    α)"Να ειστε προσεκτικοι,συνεπεις και εργατικοι.Να φορατε ανοιχτοχρωμα ρουχα,να πινεται πολλα υγρα και να δουλευετε στον ισκιο.
    β)Μπονους παραγωγικοτητας,ενα πιατο φασολακια την εβδομαδα,μια χορηγια της "Μπαρμπασταθης Α.Ε".
    γ)Ο προεδρος-υπαλληλος- θα ανακοινωνει καθε μηνα τον υπαλληλο-προεδρο.Δηλαδη:
    Καθε πρωτη του μηνα,θα ανακοινωνεται ο "υπαλληλος του μηνα" ο οποιος για τριαντα μερες θα εκτελει χρεη "προεδρου" και θα εχει ολες της αρμοδιοτητες του,(δοκιμαστης θεσεων vip, ελεγχος ουισκυ,επισκεψη στον αρχαιολογικο χωρο των Σπατων και επιβλεψη των εργασιων,επικινδυνα ταξιδια στο εξωτερικο,κατα προτιμιση London,διοργανωση party's,λατζα σε ονομαστο εστιατοριο στην Ν. Ερυθραια κλπ.) ενω ο υπαρχων θα ειναι σκιωδης προεδρος.
    δ)Θα ακολουθειται το συστημα "ρολοι" για εκαστο υπαλληλο,ωστε ο καθενας να εχει γνωση και εμπειρια απο ολες τις θεσεις στην εταιρεια.( π.χ:με βαση το προγραμμα, η κα Μαρια η καθαριστρια,θα παρει την θεση του Δημιτριαδη για το μηνα Φεβρουαριο και ο φυλακας των γραφειων,τη θεση του Μπλανκο για 3 εκτος εδρας παιχνιδια τις 12η,14η, και 17η γωνιστικη της προσεχης περιοδου)
    ε)Επισης με κληρωση,ενας υπαλληλος (ολο το διοικητικο προσωπικο θα μπορει να συμετεχει) με την εκδοση δελτιου στην αποστολη της ομαδας σε διακριτικους αγωνες εκτος εδρας.Και αυτο για περικοπη δαπανων και πιο χρηστη διαχειρηση των πορων.
    στ)Καθε δευτερη Πεμπτη,απο τις αρχες Σεπτεμβρη,εως το τελος της σεζον,οι χωροι των γραφειων στην Γραμμου,θα διατηθεται εναλλαξ στους επισημους συνδεσμους ( πληρωνοντας αυτοι το αναλογο τιμημα) για εκδηλωσεις,εκλογες,χοροεσπεριδες κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις,εγω εχω μεχρι τωρα 4 στα 4.Ουρουγουαη,Παραγουαη,Ολλανδια και Αργεντινη.Για μετα δεν ξερω,προφητης δεν ειμαι,αυτα τα μεταφυσικα τα αφηνω για τον προεδρο που κανει μεταγραφες χωρις λεφτα.Αυτο μαλιστα,ειναι μεταφυσικο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Χρήστο: Και θα γίνει και το μνημείο των ανώνυμων πεσόντων που θα εορτάζεται σε κάθε επέτειο της κατεδάφισης του Γρανίτσα. ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΔΟΝΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ;
    ΚΑΛΑ Ο ΛΕΦΤΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΟΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΜΠΣ. Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ; ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ; ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΗΞ. ( ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς monegascos: Φοβερή η σελέστε σήμερα. Τα αμυντικά χαφ τα είδες; Μάκοι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή