Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

H ΓΚΡΙΝΙΑ

           Όπου υπάρχει φτώχεια, υπάρχει και γκρίνια, λέει ο θυμόσοφος λαός. Και καλά τα λέει, μέχρι του σημείου που υπάρχει πολύ χρήμα. Διότι και τότε δημιουργείται γκρίνια, φυσικά για το ποιός είναι πιο άξιος, ποιός έχει προσφέρει πιο πολύ και τα λοιπά που τα ξέρετε. Γενικά, η γκρίνια δεν έχει κάποια βάση οικονομική ή κοινωνική. Είναι θέμα χαρακτήρων που συνεργάζονται αλλά και γενικότερης βιοθεωρίας. Αν ας πούμε είσαι στη Σαχάρα με τον άνθρωπο σου, δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια. Όλα σου φαίνονται τέλεια. Αν είσαι στο μεγαλύτερο και καλύτερο μέρος με κάποιον που δεν έχεις να πεις τίποτα, τότε μέχρι κι ο εαυτός σου σου φταίει.
       Αλλά να μην γκρινιάζουμε συνέχεια. Διότι, η ΑΕΚ εμφανίζει ένα προσωπείο νοικοκυριού. Σαν να μαζεύεται κάτι με βάση τα στοιχεία του τύπου. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι, και πρακτικά όλοι οι αεκτζήδες αυταπατώμεθα με τις εσωτερικές έριδες των δυο νταβατζήδων. Που είναι πανεύκολο να ανακάμψουν μπροστά στο κοινό διπολικό καλό της απατεωνιάς τους. Και παίρνουμε θάρρος λόγω της πείνας που υπάρχει για κάποιον τίτλο.
        Που όμως πρέπει να είναι ουσιαστικός κι όχι στηριγμένος σε πήλινα πόδια. Σαν αυτόν του μπάσκετ, που πανηγυρίστηκε σωστά και δεόντως, αλλά μετά εξαφανιστήκαμε απο τον χάρτη. Αυτός ο τίτλος, δηλαδή η συγκυρία,  πρέπει να είναι κι οδηγός μας για το ποδόσφαιρο. Διότι, άντε και το πήραμε ( προσέχτε τις υπερβάσεις μου ), μετά τι θα κάνουμε; Διότι δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει κι αυτό. Το μετά. Ο Δέλλας κι ο Λυμπερόπουλος είναι πια τόσο προικισμένοι, που θα στελεχώσουν την εταιρεία και θα την κάνουν τρομερή σε επίπεδα που ούτε καν φαντάζονταν όταν φοράγανε το κοντό παντελονάκι;
       Φαινεται όμως ένας προγραμματισμός και μια σοβαρότητα. Τώρα, οφείλεται στον πρόεδρο, στον προπονητή, στην καλοκαιριάτικη απουσία της οργάνωσης, στην επικοινωνιακή πολιτική, δεν ξέρω κι ακριβώς. Αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Ίσως έχουν κάνει και τον σχεδιασμό με βάση τον νορμάλ αποκλεισμό της εθνικής, αλλά και που έξω να πέσουν, δεν πειράζει που θα ντοπαριστεί ο Μάκος αργότερα. Άλλα βλέπω κάτι και το λέω: Εντοπίσθηκαν οι θέσεις κενά κι προς τα εκεί ψάχνουν όλοι. Κάτι είναι κι αυτό.
       Κι όσο κι αν τα οικονομικά να είναι στενά, όπως και να το κάνουμε, κάποιες μεταγραφές κράχτες είναι απαραίτητες για τον κόσμο. Που φυσικά δεν ξέρει αλλά πατάει στα ονόματα και ποτέ στην ουσία. Δηλαδή αν αυτός ο Σενεγαλέζος ή ο άλλος ο Βραζιλιάνος, έρχονται εδώ με σκοπό να συνεχίσουν την φυσούνα ή να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα. Διότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο πλέον, κι εδώ βρίσκω σωστό το να πέσει ο μέσος όρος διότι τα παιδάκια τα νέα γουστάρουν να ντοπάρονται.  Κανείς δεν ξέρει αλλά βλέπω σίγουρα μια οργανωμένη προσπάθεια όμως με αμφίβολο μέλλον. Πιο πολύ πιστεύω οτι τα βρήκε ο προπονητής με τον πρόεδρο για το δυαδικό καλό παρά για το κοινό. Δεν έχουν και δύσκολο αντίπαλο: Τον Παπά, στάνταρ τον κάνουν μια μπουκιά όποτε γουστάρουν.
      Αλλά να μην γκρινιάζουμε. Να περιμένουμε. Χωρίς έξοδα δικά μας. Το γήπεδο, ούτως ή αλλως δεν πρόκειται να γεμίσει και κάποιος να μην μπορεί να βρει εισιτήριο. Αυτήν την φορά, πρέπει να μας αναγκάσουν να πάμε στο γήπεδο. Να δούμε και να κρίνουμε. Διότι μέχρι τώρα, κρίναμε πριν δούμε. Κάτι σαν τις εκλογές δηλαδή. Σιγουριά στην κάλπη και μετά όλοι κωψοχέρηδες. Ε, όχι και κωψοαεκτζήδες. Κάτι έχουμε μάθει πια.
      Τι, έκοψα την γκρινια; Ναι, αλλά προσωρινά. Είπαμε, αν σε έχουν κάνει καχύποπτο, χειροκροτάς αλλά κοιτάς και τον διπλανό σου πώς παίζει το λαούτο. Τι; Γκρίνια ξανά πάλι; Τι να κάνω τελικά; Το μαλάκα ή το υπομονετικό γαϊδούρι; Θεωρώ πως δεν είμαι ειδικά το δεύτερο. Άρα, θα μιλάω με στοιχεία ή με αυτό που θεωρητικά μου υπόσχονται να δω. Να πιάσω κάτι χειροπιαστό. Να μπω στον προγραμματισμό τον εφήμερο με κάτι σαραντάρηδες, δεν ασχολούμαι. Ψάρι φρέσκο θέλω να τρώω. Όχι περσινά κουλούρια που με είδαν σαν ΠΙΚΠΑ. Φυσικά το ίδρυμα προσφέρει τεράστιο έργο, αλλά δεν μπερδεύομαι. Το μόνο κοινό που έχει η ΑΕΚ με το ΠΙΚΠΑ, είναι το Κ του ονόματος. Έτσι δεν είναι μάγκες;
     ΥΓ1. ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ. ΤΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ , ΦΙΛΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ.
     ΥΓ2. ΛΙΓΟ ΑΕΚ ΠΙΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΜΕ. ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ; ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.
   ΥΓ3. Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΤΩΝ 70000, ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ; ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ. Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

117 σχόλια:

  1. Ανωνυμε,ειπα οτι σταθηκε στο υψος της η εισαγγελεας συγκριτικα με κατι αλλους νεροβραστους που μολις παει ο νομικος της ΠΑΕ χεζονται πανω τους.Ας την επαιρναν ενα τηλεφωνο να ηταν απο νωρις στο γηπεδο κι οχι στις 4 το απογευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργη, συμφωνώ μαζί σου πλήρως.
    Προσθέτω, το ότι στην ερασιτεχνική δεν υπάρχει μόνο ο Χατζηχρήστος, αλλά και αντιπρόσωποι διαφόρων τάσεων. Μέχρι τώρα στο απυρόβλητο.
    Με πολλές ανακοινώσεις και αυτοί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Παρενθεση,ψαχνουν την ακρη με το ακινητο των 6,5εκ. του Ακη.Μολις την βρουν,ας κατεβουν και στην τελευταια παραλια-ψαροχωρι πριν την Αργολιδα,μηπως κι εκει βρουν τιποτα ενδιαφερον.Λεμε τωρα...Γιωργη περαστικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγινε κατα λαθος ενεργοποιηση του e-mail και ξεκινησε ενα ντομινο. Και καλως ξεκινησε. Γιατι μπορει να την πατησουμε οπως ο βοσκος με τα προβαττα και τον λυκο. Να μη νοιωθει κανεις ενοχικα.
    Ειναι ενδειξη υγειας τα γρηγορα ανακλαστικα. Οτι καταληξη και αν εχουν.

    Οσο για την ομαδα και την επομενη περιοδο,ειναι σωστο το να περιμενουμε ΕΜΕΙΣ πρωτα το προιον και αναλογως να πραξουμε,παρα αυτο που γινοταν ως σημερα.Δηλαδη de facto σημμετοχη του μαλακα στο χαλασμενο τυρι και στηριξη εκ'των προτερων στο μπαχαλο.
    Αυτο καναμε τοσα χρονια και με τιποτα δεν μπορουν να μας καταλογησουν αδρανεια, μη στηριξη,απαθεια η σνομπισμο.
    Απο εδω και μπρος, βλεπω και κρινω και οχι το αναποδο.Αν παρουσιαστουν δειγματα υγειας,σοβαρης δουλειας, σεβασμου στον θεατη-φιλαθλο αλλα και στα χρηματα που ζητουν για τα συμβολαια τους,τοτε θα στηριχθουν και μαλιστα σοβαρα.
    Οχι βλεποντας και κανοντας,αλλα κανοντας και μετα βλεποντας.
    Κανεις δεν μπορει να κατηγορισει τον τοσα χρονια στηλοβατη και απογοητευμενο φιλο της ομαδας για αυστηροτητα.Δεν ειναι ενα καπριτσιο,αλλα σωστη-πλεον- αντιμετωπιση. Εμεις θα περιμενουμε πλεον τα δειγματα γραφης πρωτοι και οχι το πιασαρικο και ανεξοδο : "θελουμε τον κοσμο στο πλευρο μας". Δεν εχει δικαιωμα να ζητα στηριξη ο τιποτας,ο ακαματης, ο προχειρος, ο τσαπατσουλης. Απο που και ως που;
    Μηπως επειδη "ειμαστε κυριαρχοι και η ΑΕΚ ανοικει στον κοσμο της"; Ε, λοιπον,αν δεν γουσταρουμε αυτο που βλεπουμε,το κλεινουμε το μαγαζι.Και μενετε στο δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς Γιώργη και Άννα: δεν μπορώ να βρω κανένα λάθος στον συλλογισμό. Αλλά, οι συνδεσμίτες έχουν άλλο τρόπο σκέψης ΚΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Είμαι υποχρεωμένος λόγω του φαινομένου, να ακούσω, να καταγράψω και να κριτικάρω. Όπως κι όλοι βέβαια. Θέλετε να τους πείτε ιούς; ΟΚ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.
    Άλλο πιστεύω. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ, που ούτως ή άλλως δεν έχει σχέση με τα παλιά. ΣΑΝ ΚΟΝΤΟΣ, " τώρα είναι αλλοιώς". ( όταν έγινε εξουσία ).
    Είναι μεγάλο το θέμα και θα τα πούμε. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ - ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ. ΚΑΙ ΑΝΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ; ΟΧΙ. ΚΑΝΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
    ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ( συμφωνώ με αυτήν ), διότι κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την θέση της κοινωνίας μέσα στην κοινωνία. ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ; ΠΟΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Φίλε, μαζί θα πηγαίνουμε, όταν θα το κρίνουμε. ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Κάποιους: Ο αρχηγός είναι ο καθρέφτης. Στην επιλογή του, δεν φταίει κανένας παρά μονο εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στηβεν,αυτο που προτιθεσαι να κανεις,το κανω εγω εδω και πανω απο 8 χρονια και ησυχασα.Και επειδη η κατασταση θα ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ,οσο θα υπαρχει κοινωνικη αναταραχη,μην εκπλαγεις αμα του χρονου σε ολα τα γηπεδα των μεγαλων ομαδων θα υπαρχουν μονο οι οργανωμενοι που θα ψαχνουν μονο το ξυλο και τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιο νοικοκυριο ρε Στηβ;Ονοματολογια κι αγιος ο Θεος.Απο μεταγραφες μεχρι στιγμης οι Μετεντζιδηδες και ο νεανιας Λυμπε.Και ζητησε και καμια 10αρια παικτες ο πολυνικης και να κανει γρηγορα με τις πωλησεις ο Αδαμιδης.
    Ειμαι περιεργος να δω ποσοι θα τσιμπησουν στα διαρκειας φετος.Και ποσοι θα τα κλαινε οταν πουληθουνε οι παικτες μετα.Αλλα ξεχασα,θα κανει ο Μητσικωστας το καλεσμα για να τσιμπησουν και οι τιγρικοι μιας και ερχονται και Ποσειδωνια και θα ξεκινησει και καινουριο σοτο απ τους "εγκριτους".
    Γελαει ο κοσμος με τις Βαρκελωνες και τα ονοματα των δημοσιογραφων της συμφορας.Και ο Σηφακης με το που εμεινε ο αγαπητικος του,τα ξεχασε τα ξεπουληματα των παικτων.Να παω να δω τι;Τις επιλογες του πολυνικη και του Αδαμιδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το σίχαμα στον πάγκο και τους αμέτοχους είμαστε καταδικασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενω με τους οργανωμενους,η επιτυχια ειναι εξασφαλισμενη...ανωνυμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ανωνυμε
    ξεχασες να μας πεις οτι μεχρι το 96 εβλεπες το σιχαμα στο παγκο (οπως το λες) και επαιζες μια μαλακια για παρτι του......... και τωρα δεν σου κανει, αλλα δεν εισαι ο μονος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. dimitri είπε...
    ανωνυμε
    ξεχασες να μας πεις οτι μεχρι το 96 εβλεπες το σιχαμα στο παγκο (οπως το λες) και επαιζες μια μαλακια για παρτι του......... και τωρα δεν σου κανει, αλλα δεν εισαι ο μονος.....
    --------------------

    mia 20 xroni se kavlonei

    ama esy, kavloneis me 60 xroni , eisai provlimatikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα παίδες
    Εμπειρία συνδεσμιακή, απ'ότι καταλαβαίνω έχουμε οι..ανώνυμοι, ο Μιχάλης κι εγώ.
    Οι σύνδεσμοι, σαν ιδέα, βοηθούν στην κοινωνικοποίηση του ανθρώπου και μάλιστα των νέων.
    Ουδέν μεμπτόν.
    Χώρος, άνθρωποι, δραστηριότητες, ενώνουν και δημιουργούν ένα οικείο περιβάλλον, στο οποίο τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Δικέφαλο Αετό.
    Μεταφορά του εφηβικού δωματίου, με φωτοραφίες, αφίσες, αυτόγραφα, λάβαρα, πανο....μπαίνεις και εισπνέεις ΑΕΚ.
    Οι άνθρωποι είναι όλων των αποχρώσεων. Μαθητές, άνεργοι, καταστηματάρχες, καθηγητές, δικηγόροι...Αλληλοεπιδρούν, τις περισσότερες φορές θετικά. Κάτι παίρνεις, κάτι δίνεις.Οι μεγαλύτεροι, παίρνουν ζωντάνια και αυθορμητισμό από τους νεώτερους. Οι νεώτεροι, λίγο από τη σοφία των μεγαλύτερων.
    Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, μαζεύονται τακτικά στο σύνδεσμο, συζητούν για την ομάδα, παίζουν από τάβλι μέχρι σκάκι, βλέπουν αγώνες , γνωρίζει ο ένας τον άλλον, δημιουργούνται φιλίες, έρωτες...
    Γίνονται εκδρομές για παρακολούθηση των εκτός έδρας αγώνων, οινοποσίες, τσιμπούσια, τρέλες....και πάνω απ'όλα η ΑΕΚΑΡΑ.
    Πολλοί σύνδεσμοι, έχουν και κοινωνική δραστηριότητα. Αιμοδοσία, βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες, σε αδέλφια Αεκτζήδες...
    Θα μου πείτε, όλα είναι αγγελικά πλασμένα?
    Όχι, βέβαια... Όπως σε κάθε ομάδα επικρατεί το πιο ισχυρό στοιχείο έτσι και στους συνδέσμους.Εάν το υγιές στοιχείο είναι ισχυρό, επικρατεί. Εάν όχι, τότε γίνεται της Λαμίας.
    Μεγάλο ρόλο παίζει η κεφαλή.. προς τα που θα κατευθύνει την εκρηκτική ενέργεια που υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Anna , sou eipa kai tis proales

    epeidi to pate enorxistromena ston mousia, o mousias katigoreite oti eleipe apo ti lamia .
    ta poulman tou de pigan se kanena rantevou kathws ksekinisan meta tis 9 apo athina kai meinane eksw apo ti poli mexri 5' prin arxisei to mats

    exei kanei xiliades alles malakies na tou xrewseis
    den einai anagi ta panta na ta xrewnete s'auton

    kai kati allo , o mousias den einai arxigos tis Original alla dimiourgos tis
    den einai o samaras diladi alla o kologeros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άννα: ''Όπως σε κάθε ομάδα επικρατεί το πιο ισχυρό στοιχείο έτσι και στους συνδέσμους.Εάν το υγιές στοιχείο είναι ισχυρό, επικρατεί. Εάν όχι, τότε γίνεται της Λαμίας.
    Μεγάλο ρόλο παίζει η κεφαλή.. προς τα που θα κατευθύνει την εκρηκτική ενέργεια που υπάρχει.''

    Συμφωνώ απόλυτα με την σκέψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. episis o mousias katigoreite pou den kateuthine tin ekriktiki dynami sto vatraxo
    kai twra ,kai sti prwti epistrofi

    px prwti proponisi na ginotan tis lamias x 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημερα παιδια.
    Αννα,ξερεις κανενα συνδεσμο που να μη γινεται "της Λαμιας"; Να τον μαθω και εγω και να εγγραφω. Και δεν μιλαω για τους συνδεσμους της σπονδυλικης στηλης. Ουτε τον συλλογο νεφροπαθων. Μιλαω για αυτους που μεσω αυτων "κοινονικοποιειται" το ατομο. Δηλαδη χανει την πολιτιμη ατομικοτητα του και την "χαριζει" στο συνολο. Η μεγαλη αυτη δικαιολογια για την ατομικη δειλια.
    Προκειται απλα για εμβρυικη κατασταση. Παιζουν το ρολο του αμνιακου σακου.Εκει μεσα νοιωθει κανεις σιγουρια και ασφαλεια.
    Το "ενηλικο αυτονομο ατομο" ειναι το ιδεωδες και το σκοπουμενο. Και οχι η "μαζωξη", που προσφερει ασφαλεια οπου κανεις κρυβεται ευκολα σε αυτη.
    Δηλαδη τι εμποδιζει εμενα η εσενα να λειτουργεις κοινωνικα ,να προσφερεις,να προτεινεις,να βοηθας, να συμετεχεις αυτεξουσια και διχως την ομπρελα ενος "κοινοβιου";
    Κανουμε σεκτες, δημιουργουμε περιφραξεις, φτιαχνουμε καστες και ψαχνουμε να κανουμε παρεα με ομοειδεις απο ανασφαλεια.
    Και ψαχνουμε ενα κομμα, μια σημαια,ενα συμβολο,ενα σταυρο, μια "ιδεα" για να κρυφτουμε απο κατω του ,οπως τα παιδια κατω απο το φουστανι της μανας.
    Και απο δω αρχιζουν τα προβληματα. "εφ'οσον ειμαι μελος και το υπηρετω, μου πεφτει και λογος για οτι το αφορα.Και καθε τι που κανω,δεν υπολογιζω αν το ζημιωνω,αφου αποκλειεται να κανω λαθος. Οι προθεσεις μου ειναι αγνες.Και οποιος με σταματα η αντιστεκεται σε αυτο, ειναι εχθρος και θελει να με διαλυσει".
    Χρονια τωρα οι ιδιες μπουρδες.
    Ο μαλακας ο ανθρωπος που φοβουμενος τον καιρο,δεν λεει να ξανοιχτει στο πελαγος με την σχεδια του και τα κουπια του,παρα μονο ψαχνει μια γαλερα να σαλταρει μεσα και να γινει πληρωμα.
    Εστω και αβουλος μουτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kai sti vouli giati na nai 300 , enas mono ftanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σαν την θρησκεια μας δηλαδη, που ενω μας μιλα για το "λογικο και το αυτεξουσιο" μου φορτωνει στην πλατη το προπατορικο αμαρτημα. Δηλαδη το πηδημα του Αδαμ.Και μου πασαρει τις δεκα εντολες. Και με εχει στη μπουκα με αφορισμους και καταρες.
    Ρε ουστ απο δω κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν ησουν στο υψος σου,δεν θα χρειαζοσουν κανεναν στην βουλη. Ουτε αυτον τον εναν. Ουτε καν βουλη.
    Αλλα αφου εισαι αβουλος,τοτε ας βουλευονται αλλοι για σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. re ti mathainei kaneis tetartiatika

    diladi o geros mou pou einai erasitexnis psaras kai anikei se ena sulogo psaradwn "o nireas" , einai deilos?

    n mana mou pou epi xronia itane gramateas tou sylogou pontion "oi komninoi" , kryvotane ki auth sto foustani tis manas tis ?

    giati ena ergostasio na exei somateio ?
    giati na mi mporei o kathe kyr-Xristos na tous gamaei oti exoun kai den exoun 15 wres ti mera kai na tous plirwnei psyxoula

    ki ama antidrasei kapios , na ton ksapostelnei kai na tou rixnei kai kamia fapa gia paradeigmatismo

    ki auta ta mounia pane kai kanoune somateia kai adidroune oloi mazi...


    deiloi oloi sas , zitw o kyr-Xristos me ti sxedia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος είπε...
    Αν ησουν στο υψος σου,δεν θα χρειαζοσουν κανεναν στην βουλη. Ουτε αυτον τον εναν. Ουτε καν βουλη.
    Αλλα αφου εισαι αβουλος,τοτε ας βουλευονται αλλοι για σενα.
    ----------------

    yparxoun akoma kati axartografita komatia gyrw apo ton amazonio , idanika gia na ksekinisei kaneis kati tetoio

    edw pera oloi odigane apo deksia
    an esu to pareis apo aristera , tha trakareis
    ektos ama vreis pollous pou theloun na odigoun apo aristera gia na kataferete na allaksete kati , alla kai pali , tha xeis dimiourgisei mia sulogikotita , opote apetyxes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρηστος είπε...
    Σαν την θρησκεια μας δηλαδη, που ενω μας μιλα για το "λογικο και το αυτεξουσιο" μου φορτωνει στην πλατη το προπατορικο αμαρτημα. Δηλαδη το πηδημα του Αδαμ.Και μου πασαρει τις δεκα εντολες. Και με εχει στη μπουκα με αφορισμους και καταρες.
    Ρε ουστ απο δω κοπροσκυλα.
    ------------
    ekanes minisi stous goneis sou pou se vaftisane aniliko xwris na se rwtisoun ?

    estw , allakses to onoma sou n' kratises auto to xristianiko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κωστας-Φλωρινα02 Ιουνίου, 2010 12:26

    Αιντε καλως τον δεχτηκατε ρε.Τη σημαια απο την Μεσσηνια, λεω.Ο Τραγιανος ποτε με το καλο????
    Το παλαιο πασοκ ανασυντασσεται στην Αυτοκρατορισσα.Τρομαρα τους,κλανει ο πεθαμενος ρε??Θα ΄θελα να 'ξερα τι δοντι εχουν οι πουστηδες στην ομαδα, και την εχουν καβαντζα οποτε γουσταρουν.Μαλλον για να ΄΄φτιαξουν΄΄ τα αποδυτηρια ε??? Γαμημενη κριση, οντως πολλαπλασιαστηκαν τα ψυχικα νοσηματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παλι δεν καταλαβες. Αν ο γερος σου,οπως λες, δεν συμμετειχε στο συλλογο,θα αγαπουσε λιγοτερο το ψαρεμα;Θα κινδυνευε το ψαρεμα με εξαφανιση; Η θα ηταν χειροτερος ανθρωπος; Καμια διαφορα. Οι γεροι και οι ανυμποροι,δημιουργουν συλλογους απο θληψη και ανυμπορια. Οι πιο νεοι για καλυτερη εισοδο στα κοινα,ταχα,η για παλαμακι.Δηλαδη για ανοδο αλλα μεσω αλλων.
    Την οδηγηση τι την μπερδευεις; Αλλο κανονες και αλλο κοπαδια στο μαντρι.
    Γιατι να κανω μηνυση στους γονεις μους; Και αυτοι θυματα ειναι. τι φταινε; Να το αλλαξω το ονομα,ναι.Και τι σημαινει; Δεν εχω κατι με την ονοματοδοσια. Ολοι πρεπει καπως να λεγομαστε.Πως θα συνενοουμασταν αλλιως;
    Απλα δεν με ρωτησαν.Και οταν δεν σε ρωτανε αλλα η γνωμη σου "εννοειται" οτι συστρατευεται με του αρχηγου,τοτε χεστα.
    Συνδικαλιστες; Εννοεις τους τεμπελιδες που αμοιβονται απο τις εταιρειες τους ενω δεν δουλευουν και μετεχουν στα διοικικτικα συμβουλια,εκμεταλευομενοι σε συννενοηση με τα αφεντικα,τους εργαζομενους,αμοιβονται πλουσιοπαροχα και ενιοτε σαλταρουν και στο κοινοβουλιο που αγαπας για να σε κλεβουν καλυτερα; Ναι εχεις δικιο. Τι θα καναμε χωρις αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σφαζουμε εκατομυρια ζωα καθε μερα για να φαμε και απο ενοχες και για τα ματια του κοσμου φτιαχνουμε μια οργανωση για την διασωση της καρετα-καρετα; Και οποιας καρετα καρετα. Κοντρα στη φυση δηλαδη. Αν αυτη επιτασει να εξαφανιστεις,θα εξαφανιστεις,οσο και να κρατιεσαι απο τον αρχηγο. τον ρομαντικο ταχα.Επιζουν και προχωρανε οι ισχυροι. Οι αλλοι γινονται λιπασμα.
    Και τους επικηδειους δεν τους καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρηστος είπε...
    Παλι δεν καταλαβες. Αν ο γερος σου,οπως λες, δεν συμμετειχε στο συλλογο,θα αγαπουσε λιγοτερο το ψαρεμα;Θα κινδυνευε το ψαρεμα με εξαφανιση; Η θα ηταν χειροτερος ανθρωπος; Καμια διαφορα. Οι γεροι και οι ανυμποροι,δημιουργουν συλλογους απο θληψη και ανυμπορια
    -----------------

    diladi an moirazete kai me kanan allo to hobby tou einai malakas ,thliveros ki animporos ?

    an anti na pigainei mono gia sparous kai tsipourakia , organosoune kai kana ksifia , einai mpaglamas?

    eisai toso xazos n' ton paristaneis gia tin oikonomia tis koubentas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Ζάστρο: Αδερφέ συμφωνώ. ΑΠΟΧΗ ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    Τώρα για τα Ποσειδώνια, θα σας ενημερώσω πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρηστος είπε...
    Την οδηγηση τι την μπερδευεις; Αλλο κανονες και αλλο κοπαδια στο μαντρι.
    -----------

    kai ton kanona PIOS ton eftiakse?

    giati na min odigame opos paei kai n sxedia sou ?

    opos thelei o kathenas ?

    pios epevale na pigainou8me deksia kai giati ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρήστο, το αυτόνομο ενήλικο άτομο, καπελώνει την ομάδα και όχι το αντίθετο.
    Μια χαρά μπορείς να διατηρήσεις τα χαρακτηριστικά σου, αν τα διαθέτεις, σε οποιαδήποτε ομάδα.
    Μια ομάδα είμαστε κι εδώ. Με κοινό στοιχείο την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚΑΡΑ.
    Ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα, έχουμε πιεί και τα ούζα μας, άνετα κάνουμε μια εκδρομή για να δούμε την ομάδα.
    Νοιώθεις να καπελώνεσαι από κάποιον?
    Να κινδυνεύει η ατομικότητά σου?
    Μας ένωσε η ΑΕΚ. Ο κοινός παράγοντας. Ανθρώπους διαφορετικούς.Αυτό που συμβαίνει εδώ, τοποθέτησέ το μέσα σε τοίχους.Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, αν όχι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αννα είπε...
    Χρήστο, το αυτόνομο ενήλικο άτομο, καπελώνει την ομάδα και όχι το αντίθετο.
    Μια χαρά μπορείς να διατηρήσεις τα χαρακτηριστικά σου, αν τα διαθέτεις, σε οποιαδήποτε ομάδα.
    Μια ομάδα είμαστε κι εδώ. Με κοινό στοιχείο την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚΑΡΑ.
    Ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα, έχουμε πιεί και τα ούζα μας, άνετα κάνουμε μια εκδρομή για να δούμε την ομάδα.
    Νοιώθεις να καπελώνεσαι από κάποιον?
    Να κινδυνεύει η ατομικότητά σου?
    Μας ένωσε η ΑΕΚ. Ο κοινός παράγοντας. Ανθρώπους διαφορετικούς.Αυτό που συμβαίνει εδώ, τοποθέτησέ το μέσα σε τοίχους.Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, αν όχι καλύτερο

    ---------
    den einai ekei to provlima tou

    apla diafwnei me tis theseis enos syndesmou (kai tous gamaei olous)
    kai tou stoixise pou o prwtopapas kai o allos o kontopoutanos apo syndikalistes ,ginane vouleutes ,ara gamiete olos o syndikalismos apo akri se akri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Mαλλον ειμαι χαζος. Προσπαθω να σου πω οτι εγω γεννηθηκα σε ψαροχωρι και μεσα σε καικι. Και εκει,κανενας γερος και φυσικα ουτε εγω,δεν χρειαστικαν κανενα συλλογο για να διαλλεξουν τι ψαρεμα θα κανουν. Αν ειναι δυχτια,αν ειναι παραγαδι η αν ειναι καθετι. Οτι εφερνε η κουβεντα και η ορεξη. Στα πεταχτα.
    Πηγαινα π.χ. για καθετη και κατεληγα σε εναν ορμο με γυμνιστες.πεταγα το μαγιω και εκανα μπανιο γυμνος και τα ψαρια βρωμιζαν στην κκουβερτα. Ποιος χεζει τα ψαρια οταν εχεις γυμνες Γερμανιδες πεινασμενες απεναντι σου.
    Και ευτυχως καμια δεν με ρωτησε αν ανηκω σε καμια οργανωση η συλλογο.Μαλλον ηταν αχρειαστο.
    Οταν εισαι ελευθερος αυτο κανεις.
    Αυτο εννοω. Εχουμε διαφορετικη θεωρηση στα πραγματα. Και δεν ειναι κακο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρηστος είπε...
    Mαλλον ειμαι χαζος. Προσπαθω να σου πω οτι εγω γεννηθηκα σε ψαροχωρι και μεσα σε καικι. Και εκει,κανενας γερος και φυσικα ουτε εγω,δεν χρειαστικαν κανενα συλλογο για να διαλλεξουν τι ψαρεμα θα κανουν. Αν ειναι δυχτια,αν ειναι παραγαδι η αν ειναι καθετι. Οτι εφερνε η κουβεντα και η ορεξη. Στα πεταχτα.
    -----------
    opa re c atomikotita , mi mperdeuese

    einai adunato na koumantareis to kaiki , na koitas to radar, na rixneis ta dixtya kai genika na ta kaneis ola monos sou

    n atomikotita sou tha xreiastei kai voitheia


    mipos de vboithises kanan allo sto xwrio na vgalei ti varka tou eksw?
    n' de se voithisane esena na ftiakseis ta dixtya soy?

    kai me pion kouventiazes gia na sou rthei n oreksi ? me tin atomikotita sou ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν ακυρωνω ολο τον κοσμο με αφορμη τον κοντο η τον Πρωτοπαπα. Το αντιθετο εννοω.: Οτι επειδη ο κοσμος με αυτους λειτουργει, για αυτο και παει κατα διαολου.
    Αννα νοιωθεις οτι "ανηκεις" σε καποια παρεα;Με τι; με συμβολαιο; Συμμετοχη εννοεις μαλλον. Αυτο ειναι αλλο. Αυτο ομως δεν δεσμευει καθολου.σημερα με παρεα,αυριο με ενα φιλο μονο,μεθαυριο μονος. Οπως θελεις και ελευθερα.
    Οταν ανηκεις καπου,οφειλεις να συστρατευεσαι. ακομα και αν "ψιλοδιαφωνεις" "...ενταξει μωρε και τι εγινε. αλλωστε για να το λεει κατι παραπανω θα ξερει απο μενα.Γιατι να παραστισω τον ανταρτη" Κατσε λοιπον στη φωλια σου και κλωσσα τα αυγα που σου δινουν.
    Δεν ανηκω πουθενα σε καμια ΑΕΚ. Αν δεν με γεμιζει, δεν με ικανοποιει, την ακυρωνω και παω για "ψαρεμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ασφαλως. Και η πλακα πια ειναι; Οτι δεν ανηκω σε καποια οργανωση. Θαυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρηστος είπε...
    Αυτο εννοω. Εχουμε διαφορετικη θεωρηση στα πραγματα. Και δεν ειναι κακο αυτο.

    ----------

    ki afou evgales avoulo,animporo,thuma,provato opoion exei diaforetiki thewrisi me tin autou megaliotita tin atomikotita sou , mas les pos telika den einai kai kako na diafonoume

    eleisate stravoi ton anoixtomati ena pragma..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ακυρώνοντας τα πάντα και τους πάντες, ακυρώνουμε και τον εαυτό μας, στο τέλος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ολοι εχουν διαφορετικη αποψη. Και γνωμη. Ακομα και τα ζωα. Θα ρωτισω το γαιδαρο γιατι προτιμα το αχυρο και οχι την συναγριδα; Αφου ετσι ειναι προγραμματισμενος. Τι να κανουμε;

    Μαλλον μπερδευεις την "ατομικοτητα" με την "μοναξια" η με τον κακως εννοουμενο "εγωισμο".
    Δεν μιλαω για κατι τετοιο. Τοση ωρα γραφω,αυτο καταλαβες;
    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατι οχι Αννουλα; Τρεχει τιποτα με τον εαυτο σου δηλαδη; Η με τον δικο μου; Τι νομιζεις; Ποιος ασχολειται; Μονοι μας πιστευουμε οτι πιστευουμε και αυτοπαραμυθιαζομαστε.
    Δηλαδη αν σε απογοητευει κατι, η δεν σε γεμιζει, η αν δεν σε ικανοποιει,τοτε τι κανεις; Το κουβαλας στην πλατη σου σα καρμα; Το πετας και λες να παει να γαμηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χρηστος είπε...
    Γιατι οχι Αννουλα; Τρεχει τιποτα με τον εαυτο σου δηλαδη; Η με τον δικο μου; Τι νομιζεις; Ποιος ασχολειται; Μονοι μας πιστευουμε οτι πιστευουμε και αυτοπαραμυθιαζομαστε.
    Δηλαδη αν σε απογοητευει κατι, η δεν σε γεμιζει, η αν δεν σε ικανοποιει,τοτε τι κανεις; Το κουβαλας στην πλατη σου σα καρμα; Το πετας και λες να παει να γαμηθει.

    ------------


    allo to sikonome kai feugw ama de m'aresei kati
    ki allo to epeidi den aresei se mena , prepei na min aresei kai stous allous kai na katargithei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ζούμε τις μικρές μας ιστορίες
    στο κέντρο και τις συνοικίες
    όνειρα μεθυσμένα σχέδια ματαιωμένα
    τηλέφωνα απεγνωσμένα

    Σκέφτομαι πάλι ίσως δεν ήσουνα εσύ
    ό,τι ονειρεύτηκα
    όμως θυμάμαι μια νύχτα είδα τα μάτια της λύπης
    να μου χαμογελάνε

    Ίσως δεν ήμουνα κι εγώ ό,τι ονειρεύτηκες
    έτσι κι αλλιώς όλα είναι προσωπικές οπτασίες
    Το νιώθω πως σε χάνω...
    γλυκιά μου αγάπη καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οχι βεβαια. Γιατι να καταργηθει; Δημιουργειται κατι, οταν κατι αλλο λειπει. Συμπληρωνει τη θεση του.
    Στην ΑΕΚ π.χ., αφου δεν υπαρχει διοικηση,υπαρχει μια οργανωση που την υποκαθιστα και κανει πειραματα. Και αν δεν φερουν αποτελεσμα,κανεις δεν θα της ζητησει το λογο αφου "ειναι ντροπη για την ΑΕΚ να ειμαι προεδρος". Μεγαλο πραγμα η μη αποδοση. Ο μη ελεγχος.
    Η "δημοκρατια" φερ'ειπειν ειναι μια χαρα πολιτευμα. Τωρα το γιατι εχει γαμισει τον κοσμο και φτιαχνει προβατα επι σφαγην και βασιλευουν τα καθαρματα επι των ημερων της και τι σοι πολιτευμα ειναι αυτο που χρειαζεται να απολογουνται οι πλειοψηφιες στις μειοψηφιες, μη με ρωτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρήστο μου, όλα είναι προσωπικές οπτασίες...ούτε καν πραγματικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ναι Αννα. Επισης:
    --Μονη ξανα δεν θα σ'αφησω
    --Να μη μ'αφησεις μονο ποτε.
    Συντομος διαλογος αριστερου και δεξιου ψαλτη.
    Τελικα ο "δεξιος" ψαλτης εφυγε για τα βορεια προαστια και ο "αριστερος" εμεινε να κοιτα το αδειο δεξιο αναλογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρηστος είπε...
    Ναι Αννα. Επισης:
    --Μονη ξανα δεν θα σ'αφησω
    --Να μη μ'αφησεις μονο ποτε.
    Συντομος διαλογος αριστερου και δεξιου ψαλτη.
    Τελικα ο "δεξιος" ψαλτης εφυγε για τα βορεια προαστια και ο "αριστερος" εμεινε να κοιτα το αδειο δεξιο αναλογιο.
    ---------

    katarxin ti mera pou vgike to kolotragoudo , idi kukloforousan mplouzes pou grafane pano "Moni pote den s'exw afisei"

    alla ekeini ti stigmi , de to kserame eilikrina poos ypirxane erastes tou maki psomiadi kai ton ano liosion
    oute eipe kaneis tipota


    ektos an protimouses ti lisi kougia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 47 meta xrtiston profites synistoun skip
    autoi kseroun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. aporia

    o nikolaidis stirxtike stous organomenous (alla kai se ena terastio komati tou kosmou pou ithele na ksekolisoume apo to telma pou dimiourgise o psomiadis me to vatrraxo , alla auto de to leme )
    kai pire ti pae to 04

    ok ews edw?

    otan omos n R to maio tou 05 efere to melisanidi stis ekloges , ta espase me to nikolaidi me apotelesma ti roufiania ton erxomeno septemvrio kai tin oristiki apoleia stiriksis sto tapa APO olous tous sundesmous kai olous tous organomenous

    pos diaolo auto to pragma perpatise alla 3 oloklira xronia ?
    pios to stirikse ?
    oi peirates kleinoun 5-6 xronia apoxis
    ta misa club tis R to idio

    pios stirikse to klefti kai ton apatewna?
    giati stiriksi ypirxe , kathe ioulio ekove 15-20.000 diarkeias

    apo pion ola auta ?

    pios gamiolis itan aristeros psaltis sti thesi tou psalti mexri o deksis psaltis na paei sta VP?

    kai malista itane kai agriemenoi kai koitousane kai to petalo kai fwnazane "eksw-eksw" kariolia pou thelete na mas fate ti proedrara mas

    pios egine deksios psaltis ,sti thesi tou deksiou psalti MIA OLOKLIRI 3ETIA ?



    ?
    ?
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εχεις δικιο. Πως να το ξερεις. Και δεν το λεω ειρωνικα. Αλλωστε το τραγουδακι το φωναζαν τοσοι και τοσοι.Σχεδον ολοι.(πρεπει να σου πω ειλικρινεστατα, οτι απο το '04 δεν πατησα το ποδι μου. Μονο φετος καποιες φορες.Απογοητευτηκα τοσο απο την υπαγωγη στο ντροπιαστικο αρθρο 44 οσο βεβαια και για την εν γενει συμπεριφορα ενος κωλοπαιδου που δεν συμπαθησα ΟΥΤΕ σαν ποδοσφαιριστη.Μαγκια-κλανια,κλικα και πανιγυρια στα καγκελα, δειχνουν ανθρωπο κωλομπαρα στη σκεψη.)
    Δεν ειναι μομφη για την οργανωση. Αλλα επρεπε να ειναι ψιλιασμενη. Και να ελεγχει. Και να ζητα το λογαριασμο. Και να διαφωνει. Και να ζητα αποδεικτικα στοιχεια. Και απολογισμο ανα τριμηνο. Και να βαρα το χερι στο τραπεζι.
    Τι το εχεις το 10%; Για να πουλας μουρη; Οχι. Για να ελεγχεις.Τοτε; Τι καταριεσαι τωρα; (δεν μιλαω για σενα,αλλα γενικα)
    Οχι μονο τραλαλα. Με τραγουδια μονο δεν πας πουθενα.Εκτος και αν θες να πας στο Ζαλογγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χρηστος είπε...
    Εχεις δικιο. Πως να το ξερεις. Και δεν το λεω ειρωνικα. Αλλωστε το τραγουδακι το φωναζαν τοσοι και τοσοι.Σχεδον ολοι.(πρεπει να σου πω ειλικρινεστατα, οτι απο το '04 δεν πατησα το ποδι μου. Μονο φετος καποιες φορες.Απογοητευτηκα τοσο απο την υπαγωγη στο ντροπιαστικο αρθρο 44 οσο βεβαια και για την εν γενει συμπεριφορα ενος κωλοπαιδου που δεν συμπαθησα ΟΥΤΕ σαν ποδοσφαιριστη.Μαγκια-κλανια,κλικα και πανιγυρια στα καγκελα, δειχνουν ανθρωπο κωλομπαρα στη σκεψη.)
    Δεν ειναι μομφη για την οργανωση. Αλλα επρεπε να ειναι ψιλιασμενη. Και να ελεγχει. Και να ζητα το λογαριασμο. Και να διαφωνει. Και να ζητα αποδεικτικα στοιχεια. Και απολογισμο ανα τριμηνο. Και να βαρα το χερι στο τραπεζι.
    Τι το εχεις το 10%; Για να πουλας μουρη; Οχι. Για να ελεγχεις.Τοτε; Τι καταριεσαι τωρα; (δεν μιλαω για σενα,αλλα γενικα)
    Οχι μονο τραλαλα. Με τραγουδια μονο δεν πας πουθενα.Εκτος και αν θες να πας στο Ζαλογγο.
    ------------------

    otan sunantisw ksana to steven , tha tou dwsw mia mplouza apo autes pou vgikan ti periodo tou mina tou melitos me ton xafie

    pou ekraze to tragoudi tou kai to oti sta duskola pige stin ispania ....

    ti "moni ksana de tha s'afiw " re trypa konte
    "moni pote de se exw afisei"

    kapioi , de tragoudousan oute tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. otan varese to xeri sto trapezi xristo , gyrise 30.000 kosmos kai tis eipe "eksw-eksw" "eiste malakes" "poutanas yioi olimpiakoi"

    n prwti fora pou to varese to xeri , itan tote pou diorganothike fiesta gia ti triti thesi , les kai n AEK einai mpaokaki gia nja xairete me tetoia

    pane des ta sxetika reportaz apo keino to paixnidi me ti kalamaria , mia agwnistiki afou kukloforise n mplouza "de pame gia rwtathlima"

    ston epomeno agwna , eimastan n "via" pou prepei na eksafanistei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. malakistike ontos n organosi , alla tin eunouxise o upoloipos kosmos tote

    kai n mi statheri stasi tou mousia

    pou den ekane oute polemo kai pou den ediokse kai osous thelane to polemo sto xafie

    kai to kata sinidisi vevews - vevews gia na mi ksexniomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ελα, ηρεμησε. Ποια "προεδραρα". Δεν ειναι και ο Kenedy.
    Δεν αφηνουμε ΠΟΤΕ εν λευκω καποιον να εχει τις τυχες μας στα χερια του. Η τις τυχες αυτου που αγαπαμε. Οι ευθυνες ειναι εκει. θεσμικα. Το συνολο του κοσμου της οργανωσης ας πουμε οτι ακολουθουσε το ρευμα. Ο Δ.Χ και οι συν αυτο, οφειλαν να βλεπουν καθαρα. Γιατι εκτος απο αρχηγος θυρας, εισαι πια και προεδρος στην Ερασιτεχνικη. Και μετοχος. Και δρομολογεις καταστασεις.Και επιρεαζεις περισσοτερο με αυτα που κανεις η ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. Οχι "αερα στα πανια μας"
    Με τον κοντο τα εσπασε απο το "δοσιμο" στην αστυνομια.
    Τωρα για τον Μελ. και γιατι δεν υποστιριχθηκε,τα ξερεις φανταζομαι καλα.
    Οταν προσπαθεις να στιριχθεις σε δυο σημεια με τα ποδια εδω και εκει,καποια στιγμη θα τα φας τα μουτρα σου.
    Τωρα λεει ασφαλως " να μη μενουμε στα προσωπα". Τωρα καλα. Αφου δεν υπαρχει κανενα σοβαρο προσωπο πλεον. Εφυγαν ολοι.
    Δεν ειμαστε μονο εμεις μετα Χριστον προφητες δηλαδη. Για να ξερουμε και τι λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χρηστος είπε...
    Δεν αφηνουμε ΠΟΤΕ εν λευκω καποιον να εχει τις τυχες μας στα χερια του.

    -----------
    me auti ti frasi pou les , mporw na sou pw oti to idio ekanes ki esy me tin apoxi

    epsisis mporw na to lavw san protropi gia syndioikisi
    ki ekei pame sta alla pou legane kai mas vomvardizane oi fullades "kariolia anergoi thelete na syndioikisete"

    n diafwnia mou me to mousia , einai pou den ekane polemo
    pou den mas afise tote me ti kalamaria na xythoume deksia ki aristera apo to petalo kai na pesei to ksulo tis arkoudas

    meta arxisame na upologizoume ti leei o enas kai ti leei o allos

    kai pio einai to ligotero kako
    n tanalia ?
    n'
    ena kilo kokori sto spiti tou arxigou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Ανώνυμο: Αδερφέ, καλά τα λες και νομίζω επίσης οτι όλη η κουβέντα πάει πάρα πολύ καλά και γνήσια αεκτζήδικα.
    Είπες " όταν ξανασυναντήσω τον Στήβεν", άρα λογικά είσαι ο Μιχάλης, ο Τόλης ή ο Μάνος. Με μεγάλη χαρά βεβαίως να βρεθούμε, αλλά σε παρακαλώ να μην πούμε τίποτα για τον "μόνη ξανά δεν θα σ'αφήσω", ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΤΕΡΕΥΕ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ. Να μιλήσουμε για το αύριο μας. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, δηλαδή, ό,τι και να έγινε, ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ. ( Τώρα που στο ΠΑΣΟΚ ο ένας δίνει τον άλλον! ευκαιρία είναι ). Γνωρίζετε καλά οτι έφυγα επι κοντού, ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ, κι επέστρεψα καλώς κακώς φέτος.
    Να πω και κάτι που ίσως θεωρηθεί μαλακία απο κάποιους: ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΥΡΙΣΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ. Θα ήθελα να με πιστέψετε. Για το ρόστερ της ΑΕΚ, δεν είχα καμία αμφιβολία. Η θέση μου για τον προπονητή είναι καταγεγραμμένη. Το ΟΑΚΑ το μισώ. Άλλο λόγο δεν είχα. Κι έδωσα και λεφτά σαν κορόίδο, ενώ έχω τρία μόνιμα πάσα στη σουϊτα της Diners στην 9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για τον Λύμπε τι γραμμή εχει περάσει στους συνδέσμους;Τον θελάμε πίσω ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Ανώνυμο: Θύμισε μου, τι εννοείς με την Καλαμαριά; Για ποιό ματς ,μιλάς και ποιός θα έτρωγε το ξύλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Για τον Λύμπε τι γραμμή εχει περάσει στους συνδέσμους;Τον θελάμε πίσω ή όχι;
    ----------------

    an ton thelame leei ?

    me xilia

    alla sa proponiti

    kai tha kaname kai gamw tis ekdromes stin Australia
    paidiko oneiro na pame ekdromi me tin AEK se australia kai iaponia kai distixos xanete auti n eukaireia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Θύμισε μου, τι εννοείς με την Καλαμαριά; Για ποιό ματς ,μιλάς και ποιός θα έτρωγε το ξύλο;

    ------------

    oi fiestakides pou forousan to mplouzaki de pame gia prwtathlima kai moutzosane to petalo otan ekrakse gia prwti fora to konto

    teleutaia agwnistiki tis sezon 04-05 , kapakia meta to natsoura

    tosa party kai n diplani thyra de sumeteixe katholou
    kai teleutaia agwnistiki evgale diko tis sunthima "eiste malakes " kai me xorografia parakalo (ta 5 daxtyla anoixta"

    ki otan saltarame ta pleksi-glas , epese to akuro

    se 20 leptakia , tha xane teleiwsei OOOOOLA ta provlimata mas
    akompsa vevea, alla tha xane luthei

    meta mas pire katw volta
    kai o kontos ekeini ti mera egine satrapis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπάγιεβιτς πρόεδρος,Λύμπε προπονητής και Δέλλας Γεν.Αρχηγός πως σας φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και Νικολαϊδης(ο αγαπημένος των οργανώσεων)στις Δημόσιες σχέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. oxi proedros o dussan mas

    na ton valoume stis akadimies na douleuei me paidakia mias kai to katexei kala to antikeimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γι'αυτο σου λεω οτι οταν εισαι οργανωμενος καπου,δεν ακολουθεις την καρδια σου αλλα τις καβλες του αφεντικου.
    Που θα ξαναβρειτε ευκαιρια να παιξετε ξυλο με ΑΕΚτζιδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ...και αφού τους αθωόσαμε,τώρα μπορούμε να τους ξαναστείλουμε στο επόμενο ραντουβού να σπάσουν και καμιά άλλη πόλη.
    Αρκεί να έχει εισαγγελέα γυναίκα που τυχαία θα τηγανίζει κολοκυθάκια βουτηγμένα σε αλεύρι με μπύρα!
    ΥΓ:Η επόμενη εκδρομή για τα οργανωμένα θα μπορούσε να είναι στην Μαλαισία για παράδειγμα.Θα είχαμε μια καλυτερη κοινωνιοποίηση των παιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Χρηστος είπε...
    Γι'αυτο σου λεω οτι οταν εισαι οργανωμενος καπου,δεν ακολουθεις την καρδια σου αλλα τις καβλες του αφεντικου.
    Που θα ξαναβρειτε ευκαιρια να παιξετε ξυλο με ΑΕΚτζιδες;
    ---------
    ontos se ekeino to simeio paraviastike n atomikotita mou
    ki apo tote komeno to podosfairo kai ta eisitiria sti mpala

    eukaireies na paikseis ksulo me AEKtzides yparxoune xiliades kathimerina, den einai ekei to thema
    to theme einai na piasei kai topo
    mi ginei tsampa tetoio pragma

    ekeini ti mera n AEK allaze DNA
    ki apo autokratorisa egine auto to aosmo,ageusto,apothitiko pragma pou de mporei na sunelthei mexri simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Ανώνυμο : Πάντως εσύ μου το έμαθες οτι " απαγορεύεται Αεκτζής να βαράει Αεκτζή " και το βρίσκω απέραντα σωστό.
    Δεν άλλαξε το DNA, χρήματα δεν υπάρχουν και φυσικά δεν υπήρχαν σοβαρά στελέχη ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Aγόρια, άλλο οργάνωση και άλλο Ερασιτεχνική.
    Τα μπερδεύουμε μερικές φορές. Και μην ξεχνάμε πως η Ερασιτεχνική έχει και Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο : Πάντως εσύ μου το έμαθες οτι " απαγορεύεται Αεκτζής να βαράει Αεκτζή " και το βρίσκω απέραντα σωστό.
    Δεν άλλαξε το DNA, χρήματα δεν υπάρχουν και φυσικά δεν υπήρχαν σοβαρά στελέχη ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.
    ----


    otan se leei malaka , peftei faskelo kai kamarwnei kai triti thesi prosferontas gh kai ydor ston tapa , e ti eprepe na ginei >?

    kakos epikratise to na mi ginei tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Ανώνυμο: Κοίτα , αν ειναι λαμογιο και εγκαθετος, μαζί σου.
    Αν είναι μαλάκας, τον γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Κοίτα , αν ειναι λαμογιο και εγκαθετος, μαζί σου.
    Αν είναι μαλάκας, τον γράφεις.
    ------------------


    oi malakes kai ta grapsimata omos mas ftasane edw?

    de sumfwneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. http://www.aek.gr/news_detail.asp?id_qu=1101

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. http://www.contra.gr/None/AEK/205543.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. τι λαμογιο και εγκαθετος να ηταν ρε Steven; Δεν μιλαμε για εναν ανθρωπο,η δυο. Εδω μιλαμε για χιλιαδες φασκελα.Θυρες ολοκληρες. το αν ειναι σωστο και λαθος ειναι κατι αλλο. Αλλα απο εκει μεχρι το να θες να κανεις ντου και να παιξεις ξυλο,να σε παιξουν τα καναλια και να γινεις νουμερο,περα βεβαια το οποια πιθανα τραγικα αποτελεσματα με αυτους που εχουν αλλη αποψη για σενα,τοτε μιλαμε για Πατακους. Οπως ελεγε και ο ηλιθιος με τη στολη στο διαλειμα των "διαλογων" του με τους κρατουμενους στην μπουμπουλινας: "...εγω θα σας κανω Ελληνες ρε..."!
    Τι ειναι αυτα ρε; Καθομαστε και το συζηταμε κι'ολας;
    Οταν βριζεις εν χορω -με την συνοδεια και των αλλων θυρων- τον ταδδε η δεινα διαιτητη ο οποιος ειναι αδυναμος να κανει ασφαλως ντου σε εσενα τον πολυαριθμο,ειναι ωραια;
    Εχει καθε δικαιωμα να εκφραζει την δυσαρεσκεια του ο κοσμος.Οπως θελει. Γηπεδο ειναι.Δεν ειναι εκκλησια.( για να μη πουμε οτι στις Ιερες Συνοδους γινονται χειροτερα).
    Αλλα απο εκει, μεχρι το να θες να σπασεις στο ξυλο τον αλλον για να γινει πιο "ορθος ΑΕΚτζης",υπαρχει αποσταση.
    Που χωριζει τον ανθρωπο απο το ζωο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. to zwo to moutzoneis kai den adidraei

    mi mperdeuese

    ki afou loipon me kraksane oloi autoi epeidi peiraksa ti proedrara (maios tou 05 auta PRIN ti roufiania steven) , pws egw imouna takimi me ton xafie

    kati de kolaei sto kolimeno mualo tou kyr-xaralampou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. kai giati re mages ftaiei n ORIGINAL gia ton konto?

    afou ton ithele xiliades kosmos se oles tis thyres ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Χρηστος είπε...
    τι λαμογιο και εγκαθετος να ηταν ρε Steven
    -----------------

    sti diplani thyra ostoso pou tha ginotan, ypirxe kosmos pou itan ekei plironontas times petalou

    corneraki ,n metepeita avli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ασφαλως και (θα επρεπε να)ειναι αλλο η οργανωση και αλλο η Ερασιτεχνικη. Μη το λες σε εμας ομως Αννα.Στον Δ.Χ πεσ'το. Εμεις το ξερουμε.
    Μη λεμε τα ιδια.
    Που ειναι η θεση σου; Και στο τσιμεντο και στη καρεκλα; Πως γινεται; Τον Μπεκενπαουερ παριστανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Οπως και να εχει,δεν πρεπει να περναει ΚΑΝ απ'το μυαλο κατι τετοιο. Οτι αλλο ναι. Μεσα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. poso zwo einai o vatraxos pou plakose to kaimeno ton ofitzi sto aerodromio kai kinigouse persu enan mparmpa sta episima

    n' to ksulo nomimopointe ama to rixnei to kolopano tis servias?

    den exw dei na katadikazonte autes oi energeies apo tous erastes tis katadikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. kai ti tou eipe o ofitzis ?

    "dussan , kalo to taliro"?

    ki efage to ksulo tis arkoudas o anthropos ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Βρε ανώνυμε, το ίδιο είναι ένας εναντίον ενός και χίλιοι εναντίον ενός ή δέκα?
    Επί προσωπικού δε είναι τελείως αλλιώς τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΡΕ Δ.Χ. Ηρθε ο κοντος; Εκανε τη δουλεια που ηθελες; ( ας πουμε οτι ηθελες να ενωσεις τον κοσμο,να επιστρεψει στο γηπεδο και να παρει πανω της η ομαδα.Και διακανονιζονται και τα χρεη. Ωραια. Και σου παρουσιαζεται ο Μελισσανιδης;Και τον ξερεις. Δεν ειναι κομιτης, η αγνωστος. Τι το ψιριζεις; Δεξου τον. "Μεσα και εσυ" πεσ'του. Κρατας μανιατικο τιποτα που δεν ξερουμε και την πληρωνει η ομαδα την προσωπικη σου κοντρα; Η φοβασαι; Μη σου φαει τη θεση; Την ΑΕΚ κοιτας η μεσω της ΑΕΚ την παρτη σου; Δηλαδη εισαι και εσυ ενας κοντος; Και μαλιστα "αποτυχημενος" (αν θεωρησουμε "επιτυχια" οτι την εκανε με ασφαλεια και με πακετα στην τσεπη.) Εσυ, και δαρμενος και προδομενος και στη γωνια και απολογουμενος;Και η ΑΕΚ ετσι οπως ειναι;
    Γιατι ρε μεγαλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. diladi Anna esu proteineis to ksulo sa tropo epilisis diafonion , tiroumenon ton aalogion omos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Χρηστος είπε...
    ΡΕ Δ.Χ. Ηρθε ο κοντος; Εκανε τη δουλεια που ηθελες; ( ας πουμε οτι ηθελες να ενωσεις τον κοσμο,να επιστρεψει στο γηπεδο και να παρει πανω της η ομαδα.Και διακανονιζονται και τα χρεη. Ωραια. Και σου παρουσιαζεται ο Μελισσανιδης;Και τον ξερεις. Δεν ειναι κομιτης, η αγνωστος. Τι το ψιριζεις; Δεξου τον.
    ------------

    de parousiastike apo monos tou
    n R ton efere

    kai agapite xristo , xiliades kosmou apo oles tis thyres OURLIAZANE KAI APEILOUSANE ME ANTIPOINA giati anoiksame ti kerkoporta sto artio oikodomima tou kontou

    ti itheles loipon ? na ginei patakos ....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. alla kai o allos.....


    2 fores exase apo to konto se diastima misou xronou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Απο τη στιγμή που ο Μελισσανίδης ηττήθηκε κατα κράτος απο τον Κοντό(και για μερικούς και απο το Χατζηχρήστο) τότε δεν αξίζει να γίνει ποτέ ξανά πρόεδρος στην ΑΕΚ.Τί κάθεστε και συζητάτε τώρα.
    Ντούσαν-Παππάδες-τρίτη θέση και όλοι ευχαριστημένοι.Αυτά έχει το μενού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος είπε...
    Απο τη στιγμή που ο Μελισσανίδης ηττήθηκε κατα κράτος απο τον Κοντό(και για μερικούς και απο το Χατζηχρήστο) τότε δεν αξίζει να γίνει ποτέ ξανά πρόεδρος στην ΑΕΚ.Τί κάθεστε και συζητάτε τώρα.
    Ντούσαν-Παππάδες-τρίτη θέση και όλοι ευχαριστημένοι.Αυτά έχει το μενού
    -------------------

    mono stis ekloges itta ?

    sti koursa gia tin AEK ?

    exase o leftas apo ton tsampa

    o magas apo to daga

    den eixe epiteleio o melisanidis na skeftei to 44? ti malakies elege gia 4n ethniki kai anodo "neRRRRRRRo"

    to 04-05 , to 99% tou kosmou tis AEK , theorouse pio stivara ta xeria tou tapa para tou melisanidi gia na parei tin AEK

    kai o xx prospathouse olomonaxos (me ti sundromi ....mias maketas) na to allaksei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αλλα το θεμα ειναι αλλου. Οι ΠΑΕτζιδες και οι ερασιτεχνες. Αυτη η βιολα,τοσα χρονια.
    Η ΑΕΚ στο δρομο και με λαβαρα,σφυροδρεπανα και επαναστασεις,εναντιων της τεχνοκρατικης ΠΑΕ που νεμεται τον πλουτο της ιδεας και προσβαλει με τον επαγγελματισμο της το ιδεωδες του συλλογου.
    Αν αυτο ειναι σωστο, τι διαολο σηκωνεται στους ωμμους τους επαγγελματιες παιχτες,ανεχεστε να χοροπηδανε μπροστα στα καγκελα, βροντοφωναζετε το ονομα του ψυχρου επαγγελματια προπονητη και μοιραζεστε τη χαρα της κουπας;
    Θα μου πεις "και τι να κανουμε" ελα ντε. Εδω ειναι το σημειο κλειδι. Οταν θεωρεις οτι καλως πανιγυριζεις με τις χαρες και καλως επισης βριζεις και καταριεσαι τα ιδια προσωπα στα ασχημα,γιατι δεν το κανεις με την ιδια ανεση και στο διοικητικο επιπεδο; "Ηρθες κυριε Νικολαιδη; εκανες την δουλεια που ΗΘΕΛΑ;Κανε στην ακρη,ερχεται αλλος".Πανω απο ολους η ΑΕΚ.Αφου η ιδεα ειναι πανω απο ολα;
    Η οχι;
    Δικτατορια οταν πρεπει. Οχι στο ξυλο αλλα στις αποφασεις.
    Γιατι οταν ειναι να δειρεις εισαι τοσο σιγουρος οτι θα κανεις το σωστο και με τον Μελισσανιδη σε πιασανε τα "δημοκρατικα" σου;
    Ε, λοιπον δικτατορια απο δω και μπρος. Τι εκλογες και μαλακιες; Καταλαβαινουν τωρα απο τετοια;
    Και τι θα πει 90%- 10%; Ολα αλλαζουν. Νομοι και νομιδια. 100% και τα σκυλια δεμενα. Αλλιως δουλεια δε γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Χρηστος είπε...
    Αλλα το θεμα ειναι αλλου. Οι ΠΑΕτζιδες και οι ερασιτεχνες. Αυτη η βιολα,τοσα χρονια.
    Η ΑΕΚ στο δρομο και με λαβαρα,σφυροδρεπανα και επαναστασεις,εναντιων της τεχνοκρατικης ΠΑΕ που νεμεται τον πλουτο της ιδεας και προσβαλει με τον επαγγελματισμο της το ιδεωδες του συλλογου.
    Αν αυτο ειναι σωστο, τι διαολο σηκωνεται στους ωμμους τους επαγγελματιες παιχτες,ανεχεστε να χοροπηδανε μπροστα στα καγκελα, βροντοφωναζετε το ονομα του ψυχρου επαγγελματια προπονητη και μοιραζεστε τη χαρα της κουπας;
    Θα μου πεις "και τι να κανουμε" ελα ντε. Εδω ειναι το σημειο κλειδι. Οταν θεωρεις οτι καλως πανιγυριζεις με τις χαρες και καλως επισης βριζεις και καταριεσαι τα ιδια προσωπα στα ασχημα,γιατι δεν το κανεις με την ιδια ανεση και στο διοικητικο επιπεδο; "Ηρθες κυριε Νικολαιδη; εκανες την δουλεια που ΗΘΕΛΑ;Κανε στην ακρη,ερχεται αλλος".Πανω απο ολους η ΑΕΚ.Αφου η ιδεα ειναι πανω απο ολα;
    Η οχι;
    Δικτατορια οταν πρεπει. Οχι στο ξυλο αλλα στις αποφασεις.
    Γιατι οταν ειναι να δειρεις εισαι τοσο σιγουρος οτι θα κανεις το σωστο και με τον Μελισσανιδη σε πιασανε τα "δημοκρατικα" σου;
    Ε, λοιπον δικτατορια απο δω και μπρος. Τι εκλογες και μαλακιες; Καταλαβαινουν τωρα απο τετοια;
    Και τι θα πει 90%- 10%; Ολα αλλαζουν. Νομοι και νομιδια. 100% και τα σκυλια δεμενα. Αλλιως δουλεια δε γινεται.
    -----------

    etsi

    kaneis kalo kurie nikolaidi stin AEK ?
    OLA KALA

    Kaneis kako kyrie nikolaidi stin AEK ?
    THA GAMITHEIS

    etsi skeftome egw
    kai osoi skeftonte etsi einai to 0.000001%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ανωνυμε
    ΝΤΟΥΣΑΝ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. auto de pige na ginei re xristo ?"
    otan o xafies exei katholiki apodoxi 95% , autoi pou eidane apo nwris pou to paei , prospathisan na dimiourgisoun ena allo polo (telika apodeixtike pos itan polu noris gia tetoia kinisi)

    meso tis erasitexnikis

    gi auto proseggistike o melisanidis
    alla kai o polemos itane apisteutos

    se efimerides?
    se radia?
    den akurwnan ta prwtathlimata tis AEK san poustika epeidi ta pire o melisanidis?
    den evgene o kontos kai ton katigorouse euthews pos ta "dwra" lympe-okkas" ta plirwse autos?

    posi laspi tou rikse ?

    kai ti ekane o allos?

    TIPOTA
    perimene to mousia na ton kanei proedro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. dimitri είπε...
    ανωνυμε
    ΝΤΟΥΣΑΝ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
    ----------------


    kouna kai t'autakia twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ο ανωνυμος ειναι ο μουσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. dimitri είπε...
    ο ανωνυμος ειναι ο μουσιας

    -------------

    esu pios eisai re eponume?

    n' stanisi ?
    n' n agelikoula?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. geia sou re katerinaki me ta wraia sou


    http://www.youtube.com/watch?v=N9iP4hVXwiE&feature=related


    OOOOPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Σωστα. Ηταν πολυ δημοκρατικος. Ισως επιρεασμενος απο την wall street.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ανωνυμε
    να τον βλεπεις στον παγκο και να τρελαινεσαι τον αρχοντα
    οχι μονο εσυ και οσοι δεν τον γουσταρουν
    6 πρωταθληματα πηρε
    περαστικα σας Δουρειοι Ιπποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Χρηστος είπε...
    Σωστα. Ηταν πολυ δημοκρατικος. Ισως επιρεασμενος απο την wall street.
    -------------

    e ti ksereis ti paroimia me to nauagio, afou eisai ki apo psaroxori

    pou o enas kolumpaei na vgei eksw kai o allos kathete kai leei
    -agie nikolae voitha me
    -kouna ki esy to xeri sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. dimitri είπε...
    ανωνυμε
    να τον βλεπεις στον παγκο και να τρελαινεσαι τον αρχοντα
    οχι μονο εσυ και οσοι δεν τον γουσταρουν
    6 πρωταθληματα πηρε
    περαστικα σας Δουρειοι Ιπποι
    -------------

    ksimerwnei 2011
    kai ton exoune taraksei sti fapa

    mexri kai o papakostas ton kerase 2 fapes me diaforetikes omades
    kai o soulis papadopoulos

    mia xara kathome kai apolamvanw ti kseftila tou kai ti dikia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Προς Ανώνυμο
    Αγαπητέ είμαι σίγουρος ότι τον πατέρα σου τον φονάζεις ''γέρο'' και την μάνα σου ''γριά''.
    Για αυτό άσε τους ξυπνητζήδικους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και όταν αναίβεις σε άλλο επίπεδο τα ξαναλέμε.
    Συνέχισε τα σχόλια σου αλλά με μένα μην ασχολείσε όπως και εγώ με σένα φυσικά.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. χαραλαμπε δεν πειραζει να ασχολουνται
    τους φτυνουν και πιστευουν οτι ψιχαλιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. dimitri είπε...
    χαραλαμπε δεν πειραζει να ασχολουνται
    τους φτυνουν και πιστευουν οτι ψιχαλιζει

    -----------

    ela ti leei ?

    akousa twra teleutaia se kavlonei kai o adamidis pou ton ekrazes

    ama edw psixalizei mono , ekei pou eisai mpes sti kivoto tou Nwe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ανωνυμε
    καλυτερα στην κιβωτο του νωε απο καποια υποχειρια σαν και σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. dimitri είπε...
    ανωνυμε
    καλυτερα στην κιβωτο του νωε απο καποια υποχειρια σαν και σενα

    --------------

    mia xara parea tha xeis me tous synepivates sou

    na vreis kai ta vatraxakia na kanete goutsou - goutsou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Re anonyme mas zalises.Pios se evale na les ayta poy les kai nomizeis oti mas antiprosopeveis?
    Ta misa einai saxlamares kai theories vgalmenes apo to mialo soy.Mas kaneis rezili.
    Ante katse stin akrh giati pola pedia ta exoume parei mazi soy kai me tis vlakies soy.
    Rezileveis toys sindesmoys hlithie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. NONAME είπε...
    Re anonyme mas zalises.Pios se evale na les ayta poy les kai nomizeis oti mas antiprosopeveis?

    --------------------------

    o mpampis o loxagos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 365 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΟΥΝΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟ 21 ΑΝΤΙ ΑΡ!ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Προς όλους: Φίλοι κι αδέρφια, αγαπητά ( και το εννοώ ) , δεν έχουμε λόγους για διχασμό ακόμα και σε ένα blog ( που θα το κλείσουν με τη μορφή που έχει τώρα ). Ο καθένας τα βλέπει απο την δική του σκοπιά ( όπως κι εγώ ) και θα πρέπει να τοποθετηθώ με ανάρτηση. Κόβοντας τον ειρμό των κειμένων όπως τον είχα σχεδιάσει. Εξ άλλου υπάρχουν και νέα απο την παρουσίαση των διαρκείας.
    ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ SUGAR, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΦΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Προς όλους: Και ζητώ και συγνώμη για την απουσία μου, αλλά προσπαθούσα να σώσω θέσεις εργασίας στην εταιρεία με τις αντίστοιχες περικοπές. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Η οργάνωση έρχεται
    το blog φεύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τι λες ρε Μπαμπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. @Χρήστο
    Στο 365 σταματήσανε τα σχόλια εξ αιτίας του χαμηλού επιπέδου τους.
    Πρόσεξε,πότε γίνεται χαμός στο blog;
    και τι είδους εκφράσεις χρησιμοποιούντε;
    Αυτό λέω,δεν ξέρω κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ωραια. Και λοιπον; Πως θα κλεισει; Αυτο γινεται μονο με τη θεληση του bloger. Η αν υπαρχει καταγγελια στοιχειοθετημενη.
    Τι λεμε δηλαδη που ειναι μηνυσιμο;
    Οσο για το επιπεδο, τι μας νοιαζει; Δεν θες να ξερεις που πατας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. το ιδιο βλεπω και δω να γινεται με τους διαφορους ανωνυμους που κυκλοφορουν μετα το κλεισιμο των σχολιων στο 365

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Σιγα τα αιματα. Ποδοσφαιρο ειναι το αντικειμενο. Υπαρχουν και κολημενοι,υπαρχουν και οι εμμονες,υπαρχουν και οι τσαντιλες.
    Το 365 εγινε "καθως πρεπει" επισημο σαιτ της ΑΕΚ; Γιατι κατα κει παει.
    Ενα μερος του κοινου ερχεται και κατα εδω. Και γραφει ο καθενας τη δικη του μαλακια.
    Ας γινει και εδω με εγγραφη και e-mail να καθαρισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Προς Χρήστο, Χαράλαμπο και dimitri: ΦΙΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ. ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΤΟ BLOG ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ. ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΧ. ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΙΧ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΥΛΟ , ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή