Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

5 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ



            Κοιτάω τις τσέπες μου.  Είναι εντελώς άδειες. Βάζω το χέρι μέσα στην δεξιά και βρίσκω  την αριστερή. Το βάζω στην αριστερή και μου βγαίνει άδειο απο την δεξιά. Καραγκιόζης όμως είμαι κι έχω όνειρα. Και τα όνειρα μου είναι να πάρω μια Φεράρι, ένα σκάφος Φερέτι κι ένα αεροπλάνο. Αγωνίζομαι γι αυτά και τα θέλω πολύ. Τα έχω τάξει και στη γκόμενα την ανώνυμη και στο μαλάκα τον εαυτό μου. Χωρίς αυτά δε, δεν μπορώ και να κυκλοφορήσω στο σούπερ περιβάλλον που διάλεξα να ζω και δεν μπορώ και να πείσω και τους μαλάκες πελάτες για την οικονομική μου ευμάρεια.
         Πρέπει λοιπόν να ξοδέψω 400 μύρια. Που όμως δεν τα έχω.Τι να κάνω; Βάζω το μυαλό μου να σκεφτεί. Κι αποφασίζω ακαριαία να μην αγοράσω τίποτα. Άρα; Τι άρα; Έκανα εξοικονόμηση 400. Ξανακοιτάω τις τσέπες μου. Πάλι άδειες τις βρίσκω.


         Έφυγε λοιπόν ο Μαντούκα, ο Άλβες, ο Χέρσι, ο Άρτσε κι έπεσε κι ο Λαγός. Άρα εξοικονόμησε η ΑΕΚ 2,850,000. Ε, όχι κι ακριβώς διότι ο Νικόλας κι ο Τραϊανός θα πάρουν σύνολο 800,000 και μια διακοσάρα ο Έντερ. Έχω λοιπόν εξοικονομήσει 2 μύρια στο περίπου. Τρέχω στο ταμείο να πάρω cash για καμιά μεταγραφή, αλλά το βρίσκω άδειο. Τι έγινε ρε πούστη μου; Κάτσε να ρωτήσουμε κανά οικονομολόγο να μου εξηγήσει γιατί δεν γεμίζει το ταμείο, παρά την περιστολή των δαπανών.


        - Κύριε πρόεδρε, σε πόσα διαρκείας στοχεύετε; ( ερώτηση πριν την κρίση )
        - Σε 12000.
        Μετά την κρίση, δεν εδόθη πρες κόνφερανς για να δούμε την αναδιάρθρωση του στόχου. Ίσως και να μην υπάρχει στόχος ( ό,τι βρέξει ας κατεβάσει ) , έχει ο θεός και φυσικά ας βρέξει κι ό,τι παίκτες θέλει ο προπονητής κι ο πρόεδρος. Μελλοντικός διάλογος:
        - Δεν ήταν δικές μου επιλογές.
        - Ούτε και δικές μου.
        Μάλλον φταίει ο κόσμος που τους διάλεξε, η ο Γκαγκάτσης που έπιασε τον επόπτη.


          Σε μια προϋπολογισμένη μείωση της τάξης του 33%, χάνεις δυο πράματα: Και έσοδα αλλά και κομμάτια ( δηλαδή φιλάθλους ). Υπάρχει αντιστροφή; Ας πούμε με μια γενναία πτώση των τιμών; Δεν είναι τόσο εύκολη η προσδοκία, αλλά ο πειραματισμός θα άξιζε. Δηλαδή να μαζέψεις στην χειρότερη περίπτωση τα ίδια λεφτά, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ή να κρατήσεις κόσμο απο τον χαμένο που είναι δυο κατηγοριών: Λόγω απογοήτευσης και λόγω κρίσης που επιτείνεται. Εσύ κρατάς τις τιμές σταθερές σε μια οικονομική πολιτική αντίθετη ακόμα και του ΟΣΦΠ, σε ένα γήπεδο που όποτε γουστάρεις βρίσκεις εισιτήριο και με μειωμένο-σχεδιασμένο προϋπολογισμό; Τουλάχιστον ασκεψία.



        Ακούστε και την δική μου περίπτωση, που όμως δεν είναι αντιπροσωπευτική και τόσο πολύ. Απλά να τη μοιραστώ μαζί σας.  Τα παιδιά μου ( 14 και 16 ) θέλουν να πάνε σε μια πιο θορυβώδη κερκίδα σε σχέση με τη Ρ2 που καθόμασταν. Δεν τα κατηγορώ, άλλωστε κι εγώ στην ηλικία τους με διαρκείας στη 18, πήγαινα στην 21. Μια λύση είναι να τα αφήσω μόνα τους και να συναντιόμαστε μετά ( εγώ στη Ρ κι εκείνα εκεί που θα διαλέξουν ) . Η λύση δεν μου αρέσει διότι γουστάρω τον χαβαλέ που κάνουμε. Ανασφάλεια δεν νοιώθω για να μην πει κανείς κάτι.
      Επίσης ο μεγάλος δεν θεωρείται παιδί πια απο την ΑΕΚ, αλλά νεαρός. Δικαιούται λοιπόν ένα ειδικό εισιτήριο ( "νεανικό" ) που όμως δεν υφίσταται στη Ρ. Εκεί πρέπει να πληρώσουμε τιμή ενήλικα με εισόδημα, δηλαδή 2500. Βάλτε λοιπόν τα νούμερα: 2500 + 2800 ( οικογενειακό εισιτήριο 1+1 ), άρα 5300. Πέρσι δώσαμε 2800 ( οικογενειακό 1+1 ) +1000 ( παιδικό ) = 3800. Εγώ πρέπει να αυξήσω το κονδύλι που το θεωρώ προκλητικό. Στην 7 ή στην 9 π.χ. πηγαίνουμε με 1000 ( οικογενειακό + νεανικό ). Και την ώρα που έχουμε μόνιμο πάσο στη σουίτα της Diners αλλά να δώσουμε κάτι και για την ομάδα. Συμπέρασμα : Η ΑΕΚ με κρατάει σαν κομμάτια στο γήπεδο, αλλά χάνει 2800 καθαρά. Τι θέλω να πω τελικά. Και τα ίδια κομμάτια να διατηρήσει η ΑΕΚ στο γήπεδο, μπορεί να αρχίσει μια μετακίνηση φιλάθλων στο γήπεδο λόγω κρίσης και τα έσοδα να είναι ακόμα μικρότερα. Οψόμεθα .

        YΓ. Με μια χορηγία, δεν βάζεις το λογότυπο σου απλά. Παίρνεις τις μετοχές που σου αναλογούν και μετά γράφεις ό,τι θέλεις πάνω στο σώβρακο. Κι επίσης,  ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ;  ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΚΑΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ, ΘΑ ΠΟΥΛΗΘEI ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.  ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ, ξέρετε τι σημαίνει; Η αγορά βάσει θεάματος; Στην Ακρόπολη πηγαίνετε; Εγώ όχι ( κι άλλη στάση ζωής ). Θα πάω να δω τον κολοσσό; Και δεν παίρνω ένα μολοσσό, να παίζω κιόλας.

54 σχόλια:

  1. Προς κάποιους: Μια που πάμε για Mundial, είστε με το Ισραήλ ή με την Τουρκία; Πώς; Δεν παίζουν στην διοργάνωση; Βρε παίζουν και παραπαίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηβεν,μην ξεχασεις να αγορασεις και την καινουργια μαλακια που θα φοραει φετος η ομαδα.71 ευρω για μια φανελα με ριγες που θα τις βλεπει ο Ρανταπλαν και θα κουναει την ουρα του...θυμιζει κατι ομαδες ανυπαρκτες ανα τον κοσμο,που φορανε οτι πιο φανταιζι υπαρχει για να δειξουν υπαρκτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς monegascos: Είπαμε κάθε φορά στο γήπεδο, αλλά με την κατάλληλη παρέα και περιφορά ανά τις θύρες. Κι αν γουστάρει κάποιος με τα πάσα στην σουίτα. Όσα θέλω παίρνω. Η κάρτα δε είναι ΑΕΚ-diners, η ομάδα δεν χάνει τίποτα. Κι έχω περί τους 25000 πόντους για εξαργύρωση. Όποιανού του λείπει κάτι, είμαι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Κάποιον: ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΑΚΙ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΣΗ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΑΤΖΗ ΚΙ ΗΣΥΧΑΣΕ. ΕΓΩ ΤΑ ΞΥΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΥΝΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΤΗΘΗΚΕ. "ΚΑΙ ΣΩΘΗΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ" ( ΣΟΛΩΜΩΝΤΙΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Όλους: Πάντως αν η κατάρρευση των χρηματιστηρίων, η ταυτόχρονη άνοδος της τιμής των μετάλλων, ο στασιμοπληθωρισμός, η κοινωνική αναταραχή παντού κι ο καβγάς μεταξύ αδιάφορων κρατών, δεν σημαίνει πόλεμο για εξισορρόπηση του πραγματικού και του ιδεατού, τότε πραγματικά είμαι μακράν νυχτωμένος. " Συγκρατήσου μερικές μέρες " ( σύσταση των ΗΠΑ προς τον Ταγίπ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το που θα γινει η αρχη ειναι το ζητουμενο.Σε ποια χωρα θα "σκασει" η χειροβομβιδα.Ας βγαλουν ενα κουπονι στο στοιχημα να δουμε και τι πονταρουν παγκοσμιως.Να μην πιαστουμε κι αδιαβαστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μελισσανιδης ειναι τεραστια απογοητευση και απορω γιατι τον στηριζετε ακομα μερικοι.
    Δεν ξερω πως σκεφτεται και τι μανιατικα κραταει,αυτο που ξερω ειναι οτι την πληρωνει η ΑΕΚ που υποτιθεται υπεραγαπα.Σταματησα να τον δικαιολογω απο περσι τετοιο καιρο και αποδεικνυεται οτι ειχα δικιο στην εκτιμηση μου οτι ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας (μονο ετσι τον λογιζω πλεον,Αεκτζης επαψε να ειναι για μενα) αλλαξε παρα μα παρα πολυ τα τελευταια 20 χρονια.
    Ξερω οτι παω κοντρα στο μπλογκ αφου οι περισσοτεροι ακομα και τη μη χορηγια επιδοκιμασατε,αλλα για μενα ο ανθρωπος αυτος τελειωσε.Δε μου λεει απολυτως τιποτα οτι σκαει 5 χιλιαρικα για διαρκειας.Κι ο Στηβ εσκαγε 3 χιλιαρικα και δεν εκανε ποτε διαφημιση στην παρτη του.Η δικαιολογια για τη μη χορηγια ειναι ενα τεραστιο αστειο.Καλυτερα να δηλωνε «δεν θελω» και να ληξει εκει.
    Βαρεθηκα να βριζω τον Παπα και να δικαιολογω το Μελισσανιδη.Αν ηθελε σε ενα λεπτο την επαιρνε την ομαδα.Οπως πηρε και τη βιλλα που εγραψε ο Στηβ και «εσωσε» τη Βοριδαινα που ειχε και εχει οικονομικα προβληματα.Ενας ολοκληρος λαος τον περιμενε και τον περιμενει 10 χρονια,ολοι οι δημοσιογραφοι μετα τη φυγη του κοντου τον παρακαλουν να επιστρεψει,ο Χατζηχρηστος βγηκε Προεδρος στην Ερασιτεχνικη και το πρωτο πραγμα που δηλωσε ειναι «ειμαι περαστικος περιμενω το Μελισσανιδη».Το θεμα της χορηγιας με εξοργισε πραγματικα διοτι στη Σουμελα τα σκαει κανονικα και με το νομο.Ξερει πολυ καλυτερα απ ολους μας τροπους να βοηθησει και να δωσει δικαιωμα στην ελπιδα,αυτος ομως θαβει ακομα κι αυτην.
    Κουραστηκα να ριχνω ευθυνες μονο στους νυν μετοχους και στον εκαστοτε υπαλληλο-Προεδρο που βαζουνε στην καρεκλα.Πρεπει να δουμε και τις ευθυνες του Μελισσανιδη καποια στιγμη που μονο Τιγρης δεν ειναι στα ματια μου πλεον.Δε γραφω για να σας στεναχωρησω ουτε για να υποστηριξω κανεναν.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.Δεν παει αλλο αυτη η ιστορια.Ουτε παρελθοντολογια εχω ορεξη να κανω για το 2005 ουτε για τη μουσαντεν προταση του 2008 εχω ορεξη να μιλησω που στην τελικη εκανε μπαχαλο τους μετοχους και εφυγε χαρτι οπως ο Πολυς απο τη μεση.Παραπλευρες απωλειες θα πει κανεις αφου ο στοχος ηταν να εξαφανιστει το κοντο,αλλα εμενα με ενδιαφερει η ΑΕΚ και η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη δεν εχει ουτε 600 χιλιαρικα να κλεισει εναν 32χρονο μαυρο χαφ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. steven είπε...
    Προς Όλους: Πάντως αν η κατάρρευση των χρηματιστηρίων, η ταυτόχρονη άνοδος της τιμής των μετάλλων, ο στασιμοπληθωρισμός, η κοινωνική αναταραχή παντού κι ο καβγάς μεταξύ αδιάφορων κρατών, δεν σημαίνει πόλεμο για εξισορρόπηση του πραγματικού και του ιδεατού, τότε πραγματικά είμαι μακράν νυχτωμένος. " Συγκρατήσου μερικές μέρες " ( σύσταση των ΗΠΑ προς τον Ταγίπ ).

    --------------------


    les na ginei to braf metaksy tous ?

    duskolo

    o kathenas exei apo 3-4 anoixta metopa idi kai de kserei kaneis pos tha sumperiferthoun auta


    i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περπατανε τελειως μα τελειως στα τυφλα.Και πως αλλιως. Η "συντηρηση" εν καιρω γενικευμενης και διογκουμενης κρισης,ισοδυναμει με αυτοκτονια. Τα διαρκειας φετος αποκλειεται να ειναι πανω απο 7-8 χιλ.μειον.Δηλαδη 4-5 εκ. απο κει μειον.
    Η εσωτερικη μεταναστευση- η οποια εχει τις ομοιοτητες της με την κοινωνικη μεταναστευση εστω και σε μικροτερη κλιμακα- στις κερκιδες ειναι αναποφευκτη.Γενικα ο κοσμος θα ψαξει να βρει την "ακρη" με οσο το δυνατον λιγοτερα εξοδα.Αυτο απο μονο του ειναι αιμοραγια.Και στα εισητηρια και στα προιοντα.
    Διχως να εχουν διευθετηθει η puma και η morgan,αρα χωρις να ξερουν τι να προσθαφαιρεσουν.
    Διχως να εχουν πουλησει ακομα κανεναν απο τους προς πωληση. Αρα και εκει διχως ζωντανα νουμερα.
    Διχως να εχουν πεταξει απο πανω τους τα βαρια και ασκοπα συμβολαια. Ποτε θα γινουν ολα αυτα;
    Κι'ομως προγραμματιζουν-λεμε τωρα- μεταγραφες και βαζουν πλαφον και θεωρουν π.χ. πολλα τα 800 χιλιαρικα και αρκετα καλα τα 600 χιλιαρικα. Με πιο σκεπτικο; Ρωτα τους.(Που επισκεπτονται-και καλα- την Μπαρτσα για να μαθουν πως βγαινουν οι "Τσαβι" και οι "Ινιεστα". Αυτα,-περαν ολων των αλλων- θελουν λεφτα.Και μαλιστα πολλα. Γιατι προκειται για ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ρε ζωντοβολα.)Και με κλανιες δεν βαφεις αυγα.Το πολυ-πολυ να χεστεις απανω σου.
    Πως θα συντηρηθουν και πως θα κρατισουν τα νουμερα που υπολογιζαν για να "εξυγειανθουν" ενας θεος ξερει.
    Γι'αυτο και η ανακοινωση της "μεταγραφης" του Λυμπεροπουλου την ιδια ημερα με την ανακοινωση των τιμων στα διαρκειας. Θα μου πεις αυτο δεν ειναι σωστο επικοινωνιακα και επιχειρηματικα; Σε αλλη περιπτωση ναι. Οταν π.χ. μου κλεινεις εναν παιχτη-κραχτη αλλα και εκπληξη δημιουργοντας ενα κυμμα ενθουσιασμου στον κοσμο που θα μπορουσε να μετατραπει σε πολλα-πολλα κομματια διαρκειας.Αλλα οταν μου σερνεις την-τελειωμενη ηδη- υποθεση Λυμπεροπουλου 5 μηνες τωρα και ταχα κλεινεις τον παικτη ανημερα των διαρκειας,αυτο σημαινει οτι με περνας για ιθαγενη και μου πασαρεις καθρεφτακια.
    Η ζητιανια για την χορηγια της Aegean ειναι αλλη μια αποδειξη τετοια. Αλλα και της αλλοπροσαλης καταστασης που μοιαζει με εντατικη. Κοσμος τρεχει εδω και κει και δειχνουν ολα μια κινητικοτητα και μια ζωντανια. Ναι,αλλα δεν ειναι απο δυναμη και σθενος. Ειναι γιατι πεθαινει καποιος.Ολα δειχνουν ηρεμο πανικο.
    Οτι εχει γινει μεχρι τωρα,απο την ληξη των play-off,δειχνουν απογνωση,ανημπορια αλλα και μια προγευση για το πως θα "πορευτουν" φετος. "Βλεποντας και κανοντας". Σαν μπακαλογατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. monegascos είπε...
    Το που θα γινει η αρχη ειναι το ζητουμενο.Σε ποια χωρα θα "σκασει" η χειροβομβιδα.Ας βγαλουν ενα κουπονι στο στοιχημα να δουμε και τι πονταρουν παγκοσμιως.Να μην πιαστουμε κι αδιαβαστοι...

    -------------------

    korees 1.4
    iran 1.9
    tourkia 4.0
    israil 4.5
    ellada 25.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς Ζάστρο: Δεν πας κόντρα στο blog. Μιλάς στην καρδιά κι είσαι σωστός. Ορθότατος καλύτερα. Και το κείμενο σου, το τύπωσα και μπαίνει μέσα στον φάκελλο. Τα ίδια πιστεύω κι εγώ, κι αν θέλεις πίστεψε με οτι αισθάνομαι χονντρομαλάκας με την κουβέντα " Δεν ξεχνώ ". Η χορηγία δεν έπρεπε να δοθεί και το ξέρεις καλά. Τα άλλα είναι διαβουλεύσεις της Πέμπτης περί τύρου και σολωμού. Πραγματικό αίσχος. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ, στον χώρο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο: Σχολιαρόπαιδα απο το Ισραήλ. Ερντογάν μέσα στην βάρκα με συνοδεία πολεμικού. Μια προβοκάτσια είναι δύσκολη; Η Αμερική παίζει το παιχνίδι, που ο λαός της δεν φταίει σε τίποτα, και τους φίλους της ξέρεις πώς τους πετάει. Γνωρίζεις οτι η λέξη φιλία στην Αμερική, είναι ανύπαρκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: Είναι θέμα μπατίρη. Άλλος κονομάει απο μεταγραφές κι άλλος απο ταξίδια. Γαμεί κιόλας με τα οδοιπορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε ανωνυμε,τετοιο κουπονι δεν εβγαζε ουτε ο ΟΠΑΠ οταν πρωτοβγηκε και ηθελε να χτυπησει το παρανομο,σε βρισκω πολυ light...Για μενα ξεχνα τες και τις 5,κοιτα και το κουπονι απο Μαλαισια να δεις τι παιζετε στο κεντρο της Ασιας....
    zastro...γαματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. monegascos είπε...
    Ρε ανωνυμε,τετοιο κουπονι δεν εβγαζε ουτε ο ΟΠΑΠ οταν πρωτοβγηκε και ηθελε να χτυπησει το παρανομο,σε βρισκω πολυ light...Για μενα ξεχνα τες και τις 5,κοιτα και το κουπονι απο Μαλαισια να δεις τι παιζετε στο κεντρο της Ασιας....
    zastro...γαματα..

    -----------------------

    les na katareusei n malaisia twra pou vgike sti fora to paranomo tis B ' ethnikis ?

    ti na se pw , mporei na ksereis kati parapano
    alla mia zwi , n anatoliki mesogeios ti anavei

    an den eixame aderfes kai prodotes politikous , mporei xtes na vouliazame ti fregata pou perase apo dw
    http://kavodoros.blogspot.com/2010/06/blog-post_08.html

    kai na tin anavame emeis
    kai gamw tis sygiries e? mi mou peis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Σχολιαρόπαιδα απο το Ισραήλ. Ερντογάν μέσα στην βάρκα με συνοδεία πολεμικού. Μια προβοκάτσια είναι δύσκολη; Η Αμερική παίζει το παιχνίδι, που ο λαός της δεν φταίει σε τίποτα, και τους φίλους της ξέρεις πώς τους πετάει. Γνωρίζεις οτι η λέξη φιλία στην Αμερική, είναι ανύπαρκτη.
    ------------------

    ksereis ti ginete ?
    den einai thema xwras , einai kai thema hgeti

    ntaksei paizoun ki autoi pou kuvernane pisw apo tis kourtines alla pisteuw pos einai opos ston elliniko strato

    leei o allos , mou katse metathesi sto prwtoklisi kai einai na pethanei
    paei ekei pano pou molis exei allaksei o dioikitis kai skizete stin adeia kai ton ypno

    kai o allos xoropidaei apo ti xara tou pou tou rthe metathesi karataso mes ti saloniki
    kai ton paei 25mesa - 1 eksw

    etsi ki edw
    o israilitis 60 milia makrya ta karavia kai pige na ta vouliaksei
    esy edw , n fregata n tourkiki akoumpise stin evia kai itan teleutaio thema stis eidiseis

    kai o tourkos , mathimenos apo tis aderfes pou exei sto aigeo kai den antidroune , nomize pos tha kanei ta idia kai sto israhl , tou ti foresane kai stekete twra amixanos

    megalo ainigma to ti tha kanei
    ki afou de to kane epi topou , xlomo na ginei kati

    ase pou ton kanoun kai xavale twra oi evreoi me apostoles sti voria kupro kai tetoia


    an loipon eixes esu ton israiliti prwthypourgo edw pera , o israilitis ton tourko kai o tourkos ton ellina ?

    mulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Zastro.H απογοητευση και ο θυμος ειναι ιδιος.Και των περισσοτερων εδω,να εισαι σιγουρος.
    Πως ειναι δυνατον να γουσταρουμε τα σκερτσα και τις τσαχπινιες του; Μακαρι να ελεγε αυριο το πρωι "μπαινω" να τελειωνει το παραμυθι.Αλλα δεν προκειται για "σκερτσα".
    Οπως εχουν γινει τα πραγματα τα τελευταια 6 χρονια-κυριως,- μονο με μεθοδο και προγραμμα μπορει να γινει κατι τετοιο.Και οχι με το συναισθημα. Αυτο ειναι για την Σουμελα.
    Οι εκνευριστικες τακτικες και τα ψυχοφθορα σχεδια οχι μονο δεν αντεχονται απο τον κοσμο της ΑΕΚ και δικαιολογημενα αγανακτει και βριζει,αλλα δεν ταιριαζει ουτε και στον χαρακτηρα του ιδιου. Πρεπει να ειναι το ιδιο κοπιαστικο και για κεινον,ειμαι σιγουρος. Κανει κατι που ειναι εξω απο τον χαρακτηρα του.Και αν δεν το ηθελε τοσο πολυ,δεν θα ανεχοταν τετοιο "βιασμο".
    Ας δουμε και την αλλη πλευρα. Την δικη μας νομιζω οτι την γνωριζει και τα οποια παραπονα-τα οποια ειναι πολλα,δικαιολογημενα και ολοενα αυξανομενα- ειμαι βεβαιος οτι τα ξερει και τα μετρα.
    Εδω,εχουμε μιλησει για "χρεος".Για καθηκον. Ολοι εχουν κωδικα.Ακομα και η μαφια ειχε και εχει. Τα δεοντα κυριε. Οχι αστεια.Φερε πισω αυτα που πηρες.Και την υπεραξια.Και με τοκους.Στον "παγκο". Και δεν μιλαω για λεφτα.
    Τζακι αποκλειεται να γινεις. Αλλα Αγας στο Σεραι μπορεις.
    Τελος παντων.
    Ειναι μια περιοδος δυσκολη για ολους μας. Σαν την γεννα ενος νεου παιδιου που ερχεται στη ζωη.
    Και ελπιζουμε να πανε ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για κανε πως ακουμπας την φρεγατα,το πρωτο γαμησι θα το φας απο τους δικους σου.Και στο κατω-κατω,στα διεθνη υδατα ειναι.Αφου εσυ ρε δουλοπρεπη δεν διεκδικεις τα 12μιλια,ο γειτονας θα απλωσει την μπουγαδα στην Ραφηνα.Αλλα τι να διεκδικισεις ρε κακομοιρη,εδω δεν ξερεις τι υπογραψες για το ΔΝΤ,και σε δουλευει ο Λοβερδος οτι πασχιζει γι την συνταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχει καταντησει κουραστικο να θεοποιειται ενας φιλαθλος της ΑΕΚ ο οποιος το μονο που προσφερει εδω κ πολλα χρονια ειναι αυτο που προσφερουν κ περιπου 20000 Αεκτζηδες σταθερα τα τελευταια 6 χρονια..Το εισιτηριο του για να δει την ΑΕΚ.. Με ποια λογικη τοση προβολη απο τος εφημεριδες? Με ποια λογικη οι δηλωσεις του να γινονται τροφη για συζητηση εβδομαδων? Πως παρεμβαινει ενας οπαδος της ΑΕΚ στην διοικηση για τον προπονητη της ομαδας?
    Ο ανθρωπος το εκανε ξεκαθαρο τοτε που μας εριξε το παραμυθι της προτασης στο μιλητο πριν 3 χρονια.70 μυρια εσεις κ 70 εγω ..Ρε αρχοντα του transit και του ανεφοδιασμου δεν θελαμε κατευθειαν το τσαμπιονς λιγκ.Ενα πρωταθλημα θελαμε για αρχη..Αν οι ηδη υπαρχοντες θελανε η'ειχανε 70 μυρια για πεταμα εσενα για ποιο λογο να σε ειχαν αναγκη? Απο τοτε καταλαβα οτι ο συγκεκριμενος δεν ενδιαφερεται να παρει ενα φιλετο ..Πιο πολυ το νοιαζει να φτασουν στο εξευτελιστικο σημειο να τον παρακαλανε οταν φτασει κ η ΑΕΚ στο εσχατο σημειο που θα φυτοζωει !! Ανιδιοτελης αγαπη απο εναν μεγαλο Αεκτζη !!! Εγω το γηπεδο θα το κοψω την μερα που αυτος ο ανθρωπος θα παρει την ΑΕΚ !!Οι αλλοι που εχουμε ξερουμε οτι ειναι ανικανοι κ αβουλοι !! Αυτος ειναι καπηλευτης των ελπιδων τοσων αεκτζηδων..!! Πες ενα δεν θελω να μπω ποτε και βαλε τελεια..Ασε τις παρεμβασεις κ τα θα δουμε τον Μαιο και τα βαλτε 20 να βαλω 20 !!
    Και ευτυχως που δεν εδωσε την χορηγια..Θα ηταν αλλη μια προσπαθεια τσαμπα μαγκιας και τελειως αδικο για αυτους που τον περιμενουν να κανει το δικο του μπασιμο!!Μας κουρασες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαλημέρα αγόρια.
    Η ΑΕΚ είναι τεράστια πλάτη. Όταν χρειαζόταν πλάτη, τη χρησιμοποίησε. Κρατάει τη φωτιά αναμμένη για να τη χρησιμοποιήσει πάλι όταν χρειαστεί πλάτες. Απλά τα πράγματα.Ούτε καθήκον ούτε υποχρέωση ούτε αγάπη.
    Αν τα τζάκια, όπως λέτε, έχουν κόμπλεξ, οι νεόπλουτοι να δεις....
    Η δύναμη είναι αφροδισιακό.
    Η χορτασμένη γάτα, δε θα φάει το ποντίκι. Θα το σκοτώσει όμως για να παίξει.
    Silly Wizard, οι τωρινοί δεν είναι ανίκανοι και άβουλοι. Χρησιμοποιούν και αυτοί την ΑΕΚ, ανάλογα με το μέγεθός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Αννα

    Είναι αυτό που λένε, ότι οι πολιτικοί αυτό που δεν μπορούν να κάνουν πια στην γυναίκα τους, το κάνουν στην χώρα!

    @ Όλους

    Tο Iράν είναι άχαστο γκραν φαβορί, δεν την γλυτώνει. (Oύτε και εμείς βέβαια, που θα πληρώσουμε την μπενζίνα για Σατώ Tεχεράν).

    Mε ποιο σκεπτικό η AEK ακολουθεί εν μέσω κρίσης αυτή την τιμολογιακή πολιτική είναι απορίας άξιον.

    Μήπως θεωρούν ότι η περίεργη νέα εμφάνιση (ίδιο σχέδιο με την 2η της Γκάνας) θα ξεπουλήσει;

    E, ρε φανέλες Πάπα - Mπούμπα (μακάρι να έρθει) που έχουν να μείνουν απούλητες...

    (Παιχτούρα ο Πάπα - Mπούμπα. Πάμπα - Mπούμπα πήγε τους χορτασμένους Γάλλους στο μουντιάλ του 2002. Oι Γάλλοι σέρναν τους κώλους τους στο χορτάρι, γιατί είχαν τα φουσκωμένα βιβλιάρια καταθέσεων στην κωλότσεπη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με την τιμολογιακή αυτή πολιτική η ΑΕΚ ή καλύτερα αυτοί που αποφασίζουν λένε ότι ΔΕΝ θέλουμε να πουλήσουμε διαρκείας.
    Ή ζούνε σε άλλη χώρα και δεν έχουν αντίληψη του τι συμβαίνει γ΄υρω τους στους υποψήφιους πελάτες τους,δηλαδή εμάς τους οπαδούς,ή είναι βλάκες,ή το πιθανότερο και τα δυο.
    Με τι ψυχολογία ηλίθιε θα αγοράσει ο άλλος διαρκείας όταν δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο με τον φελλό που μπλέξαμε;
    Γιατί να μην τα δώσει αλλού και να επιλέξει απλά 4 ντέρμπυ x 20ευρώ και τα άλλα από την νόβα ή το καφέ της χαράς;Βρείτε μου ένα λόγο.
    Ή μήπως είναι ο Λύμπε ο λόγος;
    Μειωμένες τιμές 30% έπρεπε να πουλάει φέτος στα διαρκείας αλλά και στα κανονικά αν θέλει να έχει κόσμο.Φυσικά δεν εννοώ τους στόκους,αυτοί θα πάνε μόλις πέσει γραμμή.
    Ο Μελισσανίδης έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίσει μόνος του πότε και αν θα αγοράσει την ομάδα.
    Έλα ρε Άννα,κόμπλεξ είναι που δεν θέλει να είναι ο μαλάκας και το κοροϊδο να πληρώσει τα σπασμένα του κοντού;Άλλως γαμ..ει άλλως πληρώνει δηλαδή;Φυσικά οφελήθηκε από την ΑΕΚ αλλά και η ΑΕΚ από αυτόν.Ο κόσμος δυσανασχετεί φυσικά από την εμμονή του αυτή και όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται οι δυσαρεστημένοι μαζί του ,όμως πιστύω σωστά πράτει και η στάση του αυτή δείχνει γιατί έφτασε εκεί που έφτασε και όταν θα έρθει στην ομάδα κάποια στιγμή θα την φτάσει εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ήδη τα πρώτα ανεπίσημα σχόλια του διαχειριστικού μιλάνε για ''παπάδες''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς polsemannen : Κάρολε, νομίζω οτι παίζει γερά η Ινδία με το Πακιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χαράλαμπο: Χάρυ, όλοι έχουν δίκιο να φωνάζουν και για την σημερινή κατάσταση αλλά και για τον Μελισσανίδη. Απο εκεί και πέρα, όπως αποφασίζει εκείνος , έτσι αποφασίζουν και οι σημερινοί. Εμείς σαν πελάτες κρίνουμε το συμφέρον μας. Επίσης κρίνουμε το υπαρκτό κι όχι το ανύπαρκτο. Και οι supporters έρχονται στο γήπεδο, είναι λεφτάδες, στηρίζονται απο την ΠΑΕ και τα λοιπά. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ; ΟΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ; ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ Η ΜΙΑ ΓΥΜΝΗ ΝΑ ΒΛΕΠΑΝΕ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι δηλαδή,δεν έχει το δικαίωμα να μην θέλει με αυτόν τον τρόπο;
    Ο άνθρωπος θέλει να καπνίζει το πούρο του στην κερκίδα και όχι να μπλέξει με τα λαμόγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Steven
    Το ταμείο πως θα γεμίσει φίλε,τα είχαμε και τα γλυτώσαμε αυτά τα λεφτά από τα σαπάκια τωρα που τους σουτάραμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τον Σιμήτη θέλουμε στην ΑΕΚ με την δημιουργική του λογιστική να μας σώσει.
    Αλλιώς θα τραγουδάμε όλοι μαζί το Hightway to Hell των AC/DC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Με την Morgan Stanley τι γινεται ρε παιδια ? Πληρωνεται καμια δοση ? Με τις μετοχες τι γινεται ? Με την Empire και τις φανελες του Ριβαλντο ?
    Κατι μου λεει οτι κ να πουληθουν ολα τα κακα παιδια τα λεφτα δεν θα πανε σε αντικαταστατες αλλα στην Morgan και στον Γλου..
    Εδω δεν μπορουν ακομα να κλεισουν τον Εντερ κ 10 μερες τωρα απομενουν τα τυπικα..
    Οποτε του χρονου ως καινουριες μεταγραφες θα λογιζονται ο Μακος κ ο μικρος μαγος που θα εχουν προσαρμοστει στις απαιτησεις μιας μεγαλης ομαδας, ο νεος Κιουελ που μαγεψε στην Κερκυρα και επιστρεφει και ο Γιαχαγια που θα παρει κ αυτος τις ευκαιριες να δειξει οτι αξιζει μια θεση στο ροστερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Μίλαγα με την γυναίκα του Ντομί. Στον ΟΣΦΠ δεν έχει γίνει καμιά ανανέωση κι όλα είναι παρατημένα. Την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία. Ο Κόκαλης δεν είναι γάβρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς όλους : Τα παράπονα για τον Μελισσανίδη τα βρίσκω απόλυτα λογικά. Και στα ίσα συντάσσσομαι μαζί σας. Όμως ένα είναι σίγουρο: Αν γυρίσει, όποτε γυρίσει, όλοι θα ξαναβρεθούμε στο γήπεδο. Είναι σίγουρο παιδιά αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. στουρναρας θανασης09 Ιουνίου, 2010 18:20

    το θεμα ειναι οτι ολοι εχουν κουραστει να περιμενουν τον τιγρη ναγηρισει.δεν φταιμε εμεις αν τον στησαν οδ.χ. και ο κοντος.δεν φταιει το σωματειο σε τιποτα.το μεγαλητερο προβλημα ειναι οτι η ομαδα μικραινει απο την στερηση τιτλων και την αποχη του σωματειου απο αυτους.εχουμε ευθηνες και μεις ομως.οταν μας ειπε ο κοντος οτι οποιοι θελουν τιτλους να γινουν οσφπ η παο τοτε επρεπε να τον στειλουμε μια ωρα αρχιτερα και να φηγει νυχτα.αλλα φαγαμε την αλογοτροφη και αυτο ηταν.τωρα γινεται παντου της πουτανας και κανεις δεν ξερει τι ξημερωνει οχι μονο για την ομαδα αλλα και για μας τους ιδιους.αλλα δεν θα ριξουμε τα αρματα κατω.οπατερας μου εφηγε απο το χωριο του 18 ετων παμπτωχος πηγε στο πουθενα και επιβιωσε και εχει ζησει ολη την ζωη του αξιοπρεπεστατα,και θα κολοσω εγω τωρα που ειμαι σε πολλη καλητερη κατασταση απο αυτον; ε οχι δα .να μαστε καλα και θα ανακαμψουμε και παλι το πιστευω ακραδαντα αυτο. και η ΑΕΚΑΡΑ θα σηκωσει κεφαλι ειναι καταδικασμενη να το κανει και θα το κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μην ξεχνατε επισης οτι ο μελεισανισης το χερι το βαζει στην τσεπη μονο οταν κρυωνει
    αρα μην τρεφουμε αυταπατες για κατι αλλο απλως θελω να ερθει για να μπουν ορισμενα πραγματα σε μια σειρα με ορισμενους που ασελγουν πανω στο πτωμα της αεκ οπως πχ η οργανωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Θανάση Στουρνάρα: ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΙ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς dimitri: Λογικά πράματα. Άμα καταλαβαίνει κι αυτός την καταγωγή του, γιατί να τα φαει τόσο γρήγορα; Ξέρει τι του ξημερώνει; Τι επειδή πιστεύει οτι είναι αιώνιος, ΄΄ετσι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ09 Ιουνίου, 2010 22:39

    για τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ που λες συμφονω μαζι σου.ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ χρειαζεται και η πατριδα.οσο αφορα την ΑΕΚ εαν ειναι μεγαλη,ειναι τεραστια και το ξερεις.δεν μπαινω καν στην διαδικασια για να το συζητησω.τωρα για τιγρη και σερβο, υπαρχει κενο οραματος,εξουσιας και οτι πηγαζει απο αυτα και αναποφεκτα ειναι η πιο δοκιμασμενες λυσεις μεχρι την επομενη.αυτο που καταλαβενω και αισθανωμαι οτι η ΑΕΚ και η ΠΑΤΡΙΔΑ χρειαζεται ενα πρωταθλημα προτου παει στην Γ εθνικη εκει που την θελουν πρωτα εμεις με τα μυαλα που κουβαλαμε και υστερα ολες οι υπολοιπες υαινες που κανουν παρτι στο τραυματισμενο σωμα της ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Θανάση Στουρνάρα: Εγώ λοιπόν, την θέλω εκεί για να είναι καθαρή. Διότι ο πρόσφυγας δεν έχει λεφτά και θέλει το κούτελο του. ΞΕΡΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ " ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ; " Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΧ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΟΤΙ Ο ΔΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΧ. ΣΟΒΑΡΑ; ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;
    ΑΣΤΑ ΘΑΝΑΣΑΚΟ. ΜΠΗΚΕ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ. ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΕΝΩΝΙΑ.... ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΝΕΙ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΟ 2004, ΑΝ ΕΦΕΡΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΝ ΔΜ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ; ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ. ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΧΟΡΟ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ; ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΆΡΤΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς όλους: ΕΧΩ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΣΑΝ ΑΕΚ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ ( ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ Η ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ. ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΣΜΟ, ΜΕ ΕΜΒΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΩ, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΜΕΝΕ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κατηγορία να πέσουν αυτοί που έφτασαν την ομάδα εδώ. Και όχι η ΑΕΚ.
    Ο πρόσφυγας δε θέλει μόνο καθαρό κούτελο, αλλά και καθαρές εξηγήσεις.
    Αν η ΑΕΚ πέσει κατηγορία, για μένα, αυτός που θα την πάρει καθαρή και χωρίς χρέη μετά, θα έχει βάλει το χεράκι του για να φτάσει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς όλους : ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ, ΜΑΘΕΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΣΙΠΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς όλους: ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ; ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς όλους : ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΡΩΣΣΟΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΡΩΣΟ, ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς όλους: ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Άννα: Ποτέ. Την παίρνει και τώρα. Αλλά είναι πρόσφυγας και το σχέδιο είναι τέτοιο. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ Η ΑΠΛΑ ΚΑΖΑΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οψόμεθα.
    Σχέδιο σωτηρίας υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρίξτε μια ματιά τριγύρω και μην απορρείτε για τον Μελισανίδη. Ο Κόκκαλης παίρνει προπονητή τον Αλεξανδρή και ακόμα καμμιά μεταγραφή. Η αλογοτροφή θα μείνει μάλλον με τον Νιόμπλια και ο Πατέρας την έκανε ενώ οι Γιαννακοπουλαίοι δεν αναλαμβάνουν. Τι σας λένε όλα αυτά? Εμένα μου λένε πως όλοι πάνε να την βγάλουν με τσέτουλα.
    Την πήραν χαμπάρι όλοι την δουλειά γιατί να μην την έπαιρνε και ο Τίγρης? Πως τον περιμέναμε να έρθει? Αν ερχόταν δηλαδή? Σύμφωνα με τα λεγόμενα του όλοι θα περιμέναμε 70 μύρια , μεταγραφές, πρωταθλητισμούς και λοιπά. Ετσι? Ε λοιπόν ότι και να είναι ΜΑΛΑΚΑΣ δεν είναι σίγουρα. Και να ήθελε πλέον είναι μάλλον παγιδευμένος σε ότι έταζε? Πόσο εύκολα θα το γύρναγε το παραμύθι στο αλλιώτικο? Συμφωνώ με όλους σε όσα αναφέρετε παραπάνω αλλά σίγουρα μαλάκας δεν είναι και μάλλον με όσα συμβαίνουν αυτή την εποχή στην πατρίδα μας δεν οδηγούν στο κατάλληλο ΤΙΜΙΝG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. στουρναρας θανασης09 Ιουνίου, 2010 23:58

    η ΑΕΚ εαν συντομα δεν αλλαξει τιποτα ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα αυτοδιαληθει ειτε λογο των χρεων της ειτε των λαθος κινησεων του παρελθοντος .να μας πουν τα καλοπαιδα ποιοι την φορεσαν στον Δ.Μ.και θεοποιησαν τον κοντο και φαγαμε αλλογοτροφη με το κιλο .δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες απλα ο ελεγχος που γινεται νομιζω θα αποκαταστηση πολλα πραγματα και ισοροπιες.οσο αφορα την κατασταση που επικρατει τωρα εσπασε το τεντομενο σχοινι που την μια ακρη τραβαγε ο ανδρεας και την αλλη ο μητσοτακης απο το65 και μετα.απλα οκοσμος ισοροπουσε επανω στο σχοινι δικην ακροβατη του τσιρκου,τωρα ομως διχτι δεν υπαρχει για να μας κρατησει στην Α εθνικη.αρα φουλ στην Γ και θα ξερουμε τι μας γινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. προς Άννα : σχέδιο δυναστείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Θανάση Στουρνάρα: Και θα το λουστεί ο Παπάς αυτό; Αποκλείεται. Αν γίνει, τότε θα προσέχουν όλοι τον " Παπά και τα μάτια μας". Μην βιάζεσαι βρε. Θα γίνει μεγάλη πλάκα. ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Sawas: Δηλαδή σε μια αγορά νεκρή που το παίρνεις λόγω φοβίας, θα βάλεις και λεφτά; Ε, τότε είμαι εκτός αγοράς. 70 μας λείπουν ή ένας στο παρασκήνιο με κανα χαρτζηλικάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. steven είπε...
    Προς Θανάση Στουρνάρα: Εγώ λοιπόν, την θέλω εκεί για να είναι καθαρή. Διότι ο πρόσφυγας δεν έχει λεφτά και θέλει το κούτελο του. ΞΕΡΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ " ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ; " Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΧ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ΟΤΙ Ο ΔΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΧ. ΣΟΒΑΡΑ; ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;
    ΑΣΤΑ ΘΑΝΑΣΑΚΟ. ΜΠΗΚΕ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ. ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΕΝΩΝΙΑ.... ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΝΕΙ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΤΟ 2004, ΑΝ ΕΦΕΡΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΝ ΔΜ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ; ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ. ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΧΟΡΟ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ; ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΆΡΤΥ;

    ------------------

    sumfwnw mexri koma sta parapano

    alla kai tous psifous tou o melisanidis , pou tous vrike ?

    giati vgike 2os

    mi mperdeuese me tin organosi
    einai megali , apo orestiada ksekinaei kai ftanei ierapetra ki apo gianena ews xio

    polus kosmos , poles apopseis , pesto kai syriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. στουρναρας θανασης είπε...
    η ΑΕΚ εαν συντομα δεν αλλαξει τιποτα ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα αυτοδιαληθει ειτε λογο των χρεων της ειτε των λαθος κινησεων του παρελθοντος .να μας πουν τα καλοπαιδα ποιοι την φορεσαν στον Δ.Μ

    ---------------

    esy irthes stis ekloges na psigiseis D.M?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. στουρναρας θανασης10 Ιουνίου, 2010 13:47

    προς ανωνημο.ανθελεις διαλογο Ο.Κ αλλα επωνημα μαζι μου αλλως αστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. στουρναρας θανασης είπε...
    προς ανωνημο.ανθελεις διαλογο Ο.Κ αλλα επωνημα μαζι μου αλλως αστο.


    ------------------------

    ase katalava

    ΑπάντησηΔιαγραφή